Bestenu

Beste barbecues - dec. 2022

Met meer dan 2733 barbecues op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste barbecues op een rij
01Score: 10
BBQ Collection Houtskoolbarbecue
BBQ Collection Houtskoolbarbecue
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
TecTake Florian Houtskoolbarbecue
TecTake Florian Houtskoolbarbecue
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
BBQ collection Barbecue
BBQ collection Barbecue
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.2
Alice's Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue
Alice's Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue
Ga naar laagste prjis
05Score: 9.1
Weber Compact Kettle 47 cm
Weber Compact Kettle 47 cm
Ga naar laagste prjis
06Score: 9
Burnhard Pizzaoven voor buiten
Burnhard Pizzaoven voor buiten
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
Patton Kamado Grill 13"
Patton Kamado Grill 13"
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Boretti Carbone
Boretti Carbone
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Tristar BQ-2824 Elektrische Barbecue
Tristar BQ-2824 Elektrische Barbecue
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
MaxxGarden Houtskoolbarbecue
MaxxGarden Houtskoolbarbecue
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Barbecue Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


De avonden zijn lang en warm en lenen zich uitstekend voor een lange barbecuesessie. Waar je op let bij aankoop van de beste barbecue lees je in onderstaande koopgids.

Hoe steek je een barbecue aan?

Eerst leg je een laag houtskool of briketten in je barbecue. Als je van plan bent lang te barbecueën, gebruik je meer, ben je van plan om alleen een paar hamburgers te barbecueën, dan leg je maar een klein laagje houtskool of briketten neer. Zorg ervoor dat de ventilatiegaten goed openstaan.

Zorg ervoor dat de aanmaakwokkels of aanmaakblokjes diep liggen. Dit is belangrijk: als ze niet diep genoeg liggen, worden de briketten of de houtskool niet warm genoeg. Twee of drie aanmaakblokjes zijn genoeg.

Steek nu de aanmaakwokkels- of blokjes aan en wacht tot ze goed branden. Nu komt het favoriete gedeelte: met een oude vleestang ga je ervoor zorgen dat alle houtskool en briketten warm worden. Dit doe je door de houtskool of briketten zo te positioneren dat ze allemaal warm worden. Dit kan lastig zijn, maar daarom is het ook leuk om te doen: het is een uitdaging!

Nu kun je even uitrusten. Zoek een tuinstoel en haal een drankje. Na een half uurtje controleer je of je briketten of houtskool warm genoeg zijn. Ze moeten een wit laagje hebben en aan de binnenkant roodgloeiend zijn. Als dit het geval is, is het tijd om te gaan barbecueën: veel plezier!

Hoe lang van te voren moet ik een barbecue aansteken?

Eenhalf uur is meestal genoeg. Hou er wel rekening mee dat houtskool sneller opwarmt dan briketten.

Wat is de beste temperatuur voor een barbecue?

Om te bepalen wat de beste temperatuur is voor een barbecue moet je eerst weten wat je gaat bereiden. Grote stukken vlees hebben meer tijd nodig om te garen dan kleinere stukken vlees. Hierdoor moet de temperatuur lager zijn om zo te voorkomen dat je vlees aanbrandt. Het hebben van een vleesthermometer is dan ook handig.

Een keramische barbecue bereikt al snel temperaturen van 400C graden, terwijl je met een simpele kogelbarbecue 180C graden haalt. Het bereiken van hoge temperaturen is vaak niet zo moeilijk, maar de juiste temperatuur ligt vaak een heel stuk lager.

Als je een grote, hele kip wilt roosteren, is het belangrijk dat de temperatuur constant is en vooral niet te hoog. De ideale temperatuur voor een groter stuk vlees zoals bijvoorbeeld een hele kip, ligt rond de 150C graden. Om dit te bereiken ga je spelen met de ventilatiegaten en de hoeveelheid houtskool of briketten. Je leert op deze manier je barbecue kennen en al doende leert men.

De voor- en nadelen van een gasbarbecue

Het voordeel van een gasbarbecue is dat hij erg eenvoudig in gebruik is. Je zorgt ervoor dat je genoeg propaan- of butaangas hebt. Wanneer de barbecue aan staat, wacht je een minuut of twintig en dan kun je meteen aan de slag.

De temperatuur is gemakkelijk te regelen: je draait het gas wat hoger of lager. Hierdoor blijven vitamines en andere voedingsstoffen beter behouden: je eten raakt niet oververhit. Het schoonmaken is bovendien ook zo gebeurd: je maakt de grillplaat schoon, haalt het vet weg en je bent klaar.

Het nadeel is dat op gas barbecueën niet de echte "barbecue-sfeer" geeft. Een kolenbarbecue heeft de authentieke geur die je met de zomer associeert. Vaak wordt het barbecueën op kolen als leuker ervaren.

De voor- en nadelen van een elektrische barbecue

Een elektrische barbecue verwarmt je voedsel direct via gloeispiralen, en niet via vuur zoals bij de traditionele barbecues. Hij verwarmt snel en geeft een gelijkmatige temperatuur af. Grillen is hierdoor eenvoudiger. Bovendien gebruik je een elektrische barbecue op een balkon of zelfs binnen.

Het schoonmaken is simpel en hij koelt erg snel af. Het grootste nadeel is natuurlijk dat je altijd toegang tot een stopcontact nodig hebt. Heb je een grote tuin, dan zal je een lange verlengkabel aan moeten schaffen. Elektrische barbecues zijn daarnaast ook vrij compact en daarmee ongeschikt voor grote groepen mensen.

De voor- en nadelen van een houtskool barbecue

Het grootste voordeel van een houtskoolbarbecue is het sentiment: de authentieke geur en smaak, maar ook het wachten tot hij heet genoeg is en de uitdaging om je vlees perfect te krijgen. Bovendien bereikt een houtskool barbecue hogere temperaturen dan een gas- of elektrische barbecue. Daarnaast zijn houtskool barbecues erg voordelig in prijs.

Het nadeel daarentegen is dat het lang kan duren voordat je barbecue klaar voor gebruik is. Het opwarmen van de houtskool duurt lang en het stabiel houden van de temperatuur is lastig. Als het niet helemaal gaat zoals je wilt, kun je ook nog eens last hebben van rookontwikkeling.

Wat kan ik allemaal koken op de barbecue?

De mogelijkheden van een barbecue zijn bijna eindeloos. In principe kun je alles maken op een barbecue. Denk aan een heerlijke steak, burgers, worstjes, maar ook vis en groente behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zelfs recepten te vinden voor bbq cakes en taarten!

Welke accessoires zijn onmisbaar voor de barbecue?

Er zijn een aantal accessoires die het barbecueën gemakkelijker voor je maken. Met een speciale aansteker steek je je aanmaakblokjes op een veilige manier aan, terwijl speciaal barbecue gereedschap ervoor zorgt dat de warmte goed wordt verdeeld.

Een barbecuetang helpt je bij het bij het omdraaien van groente, vlees en vis. Daarnaast is een vleesthermometer erg handig als je grotere stukken vlees bereid. Als je klaar bent met barbecueën dan zal de barbecue schoongemaakt moeten worden. Een stalen borstel of een speciale schoonmaakset voor barbecues komt hierbij goed van pas.

Het verschil tussen houtskool en briketten

Houtskool bereikt snel een hoge temperatuur waardoor houtskool ideaal is voor een open barbecue. Grill je dunnere stukken vlees, ook dan is houtskool beter, omdat je vlees sneller gaar is en bovendien een knapperige korst krijgt. Houtskool brandt wel sneller op waardoor het na twee uur meestal geheel uitgebrand is.

Briketten zijn ideaal voor een barbecue met een gesloten deksel. Briketten warmen langzamer op en bereiken niet zo'n hoge temperatuur als houtskool waardoor deze ideaal zijn voor het langzaam barbecueën. Denk bijvoorbeeld aan pulled-pork of een grote steak.

Er zijn briketten van houtskoolafval en briketten van van kokosnootschillen. De eerste bevatten vaak chemicaliën waardoor de smaak van je vlees beïnvloed kan worden. Daarom zijn briketten van kokosnootschillen vaak een betere keuze: ze zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar het komt de smaak van je vlees ten goede. Briketten van kokosnootschillen zijn wel wat duurder.

Het nadeel van briketten is dat het langer duurt voordat ze warm zijn. Ze blijven daarentegen wel langer warm. Briketten gaan al snel zo'n vier uur mee. Perfect voor een warme zomeravond.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige barbecue opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste barbecue ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over barbecues, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle barbecues die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke barbecues het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van barbecues stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste barbecues op een rijtje

1 - BBQ Collection Houtskoolbarbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze traditionele barbecue grill je de lekkerste hamburgers, worstjes en spiesen. Deze robuuste barbecuegrill van de BBQ Collection is geschikt voor houtskool en briketten. Deze vorm van barbecueën geeft de kenmerkende smaak aan barbecuegerechten. Kogelbarbecue Dit is een zogenaamde kogelbarbecue, die je herkent aan zijn ronde kom en deksel. De vorm van deze barbecue houdt de warmte goed vast. De afsluitbare deksel zorgt dat je de BBQ ook als een soort oven kan gebruiken waarmee je gerechten langzaam gaart met indirecte warmte. Je hebt hiermee dus meer bereidingsmogelijkheden dan met een standaard platte grill. Wieltjes, handvatten en haak Deze barbecue heeft een hoogte van zo'n 60 cm en doorsnee van circa 45 cm. Dit formaat is voor veel mensen prima. Hij heeft verder 2 wieltjes waarmee je hem gemakkelijk verplaatst, handvatten en een haak waarmee je de deksel even kan ophangen. Zo houd je je handen vrij om bijvoorbeeld het vlees te draaien. De BBQ heeft ook een ventilatierooster waarmee je de zuurstoftoevoer regelt en daarmee de temperatuur. Helemaal onderop zit een rooster dat je wat extra bergruimte geeft. Net onder de kogel zit een afneembare asvanger, die de as opvangt en je na gebruik gemakkelijk kan legen. Details BBQ Collection kogelbarbecue Geschikt voor houtskool en briketten Barbecueën met directe en met indirecte warmte Doorsnee: 45 cm Fijne stahoogte: 60 cm Ventilatierooster voor zuurstofregulering Inclusief asopvangschaal en opbergrek Met grote wielen en handvatten voor het eenvoudig verplaatsen Haak op de deksel op te hangen Keurmerk: TÜV Süd en GS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - TecTake Florian Houtskoolbarbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

U wilt met een geraffineerde houtskool barbecue het BBQ seizoen aftrappen? De professionele houtskoolbarbecue "Florian" is een echte sensatie met veel handige extra's. Zo wordt barbecueën een echt plezier! Met de geïntegreerde flessenopener kun je ook snel een flesje bier openmaken. De inklapbare legplank aan de zijkant doet niet enkel dienst als legvlak voor uw ingrediënten, ze heeft ook een praktische haak aan de zijkant waarmee u uw BBQ-tang altijd binnen handbereik heeft. Dankzij de thermometer is het ook onmogelijk om het perfecte gaarpunt te missen. De houtskoolbarbecue heeft bovendien een extreem groot hittevlak. De barbecuetemperatuur is variabel aangezien de grote houtskoolkuip met een hendel in de hoogte versteld kan worden. Onder de houtskoolkuip bevindt zich een aslade. Zo kunt u de barbecue heel eenvoudig reinigen. Verdere highlights zijn de 2 wielen die het makkelijk maken om de BBQ te verplaatsen, en het praktische legrooster. Stabiel, verrijdbaar metalen frame Geïntegreerde flessenopener Grilrooster Extra warmhoudrooster van chroom Variabele barbecuetemperatuur aangezien de houtskoolkuip met een hendel in de hoogte verstelbaar is Inklapbare legplank aan de zijkant met 4 ophanghaken Thermometer aan de bovenzijde 2 grote wielen Legrooster onder Aslade Hoogwaardig design Technische Details: Totale afmetingen (LxBxH): 115 x 65 x 107 cm Hoogte geopend: 136 cm Hoogte gesloten: 107 cm Barbecuevalk (LxB): 55 x 36 cm Legrooster (LxB): 54 x 25 cm Inklapbare legplank aan de zijkant (LxB): 44 x 30 cm Legrooster (LxB): 60 x 32 cm Gewicht: ong. 25kg Materiaal: staal, gepoedercoat staal, chroom, kunststof Inbegrepen bij de levering: 1 houtskoolbarbecue Montagehandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - BBQ collection Barbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hou je ervan om te barbecueën? Met deze kogelbarbecue van BBQ collection bereid je je vlees, vis en groente op houtskool, wat je gerechten de typerende barbecuesmaak geeft. Directe en indirecte warmte Een kogelbarbecue kenmerkt zich door de bolle vorm waar hij zijn naam aan ontleent. Het is niet alleen een schaal met een rooster, maar ook een deksel. Daardoor krijg je veel meer mogelijkheden om je favoriete barbecuegerechten te bereiden. Met het afsluitbare deksel kan je barbecue namelijk een ovenfunctie vervullen en gebruik je directe en indirecte warmte. Met het RVS luchtrooster kun je bovendien de hoeveelheid zuurstof regelen en daarmee de temperatuur in de BBQ. het deksel heeft een groot handvat om hem gemakkelijk te liften. Aan de binnenkant zit een haak waarmee je het deksel kan ophangen als je hem even niet gebruikt. Met verchroomd rooster Het grillrooster van deze barbecue heeft een diameter van 45 cm; voor veel mensen een prima formaat. Aan beide kanten van het rooster zit een handvat, zodat je het gemakkelijk kan optillen. Wil je wat spullen binnen handbereik houden? Leg ze dan onder de barbecue op het verchroomde rooster. De BBQ heeft een hoogte van zo'n 83 cm, zodat je staand kunt barbecueën zonder ver voorover te hoeven buigen. Fijn voor je rug! Asvanger en wielen Onder de vuurschaal zit een asvanger die, zoals de naam al zegt, de as opvangt. Erg handig, want dit bespaart je nogal wat schoonmaakwerkzaamheden. Verplaatsen van de barbecue gaat gemakkelijk dankzij de twee wieltjes en de twee handvatten op de vuurschaal. Specificaties Porselein geëmailleerde deksel en vuurschaal Roestvrijstalen ventilatierooster Afneembare asopvangbak voor eenvoudige reiniging Verchroomd voorraadrek Makkelijk verplaatsbaar dankzij 2 wielen Afmeting barbecue na montage: 83 cm hoog, 48,5 cm breed, 48,5 cm diep Let op: de barbecue moet nog wel in elkaar gezet worden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Alice's Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Alice's Garden Serge American Smoker Houtskool Barbecue heeft de uitstraling van een echte Amerikaanse smoker. Deze barbecue is ook nog eens multifunctioneel waardoor je ermee kan grillen én roken. De barbecue lijkt op een grote ton. Door deze vorm circuleerd de warme goed waardoor een mooi resultaat bereikt wordt. Het grote grilloppervlak zorgt ervoor dat je meer eten kan bereiden. De barbecue staat op een stevig onderstel waardoor je ook gemakkelijk op werkhoogte aan de slag kan gaan. Daarnaast bevat deze ook grote zijtafels en handvatten. Pluspunten Bak en deksel met ventilatie Makkelijk te verplaatsen Zowel roken als grillen Technische kenmerken Bevat 3 gechroomde roosters (1 warm houd -, 1 bak- en één voor het houtskool rooster) Bevat 2 inklapbare zijtafels gemaakt van hout. 5 Ventilaties, 2 aan iedere kant van de bak en op de deksel, 1 op de asschaal. Hendels voor de ventilatie van de bak en deksel : 5 stuks van hout / Asschaal : ja met ventilatie en receptor. De barbecue staat op een onderstel en bevat 2 wielen. Normen Europees conformiteit : EN1860-1 Alimentair contact: Recommandation DGCCRF n° 2004/64 Aanvullende informatie Om het aansteken van de barbecue nog makkelijker te maken, biedt Alice's Garden een brikettenstarter aan in het assortiment voor houstkool barbecues. Afmetingen Complete barbecue : L114xP75xH98cm ontvouwde tablet - L94xP52xH98cm opgevouwen tablet Bak oppervlakte : L70,5xP35cm - Hoogte van de rooster : 79cm Hangend rooste: L68xP15cm Frontale tablet : L69xP24cm Zijkant tablet : L38xP24cm Onderste etagere : L53xP39cm Houstkoolrooster: L66xP30cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Weber Compact Kettle 47 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Weber Compact Kettle is een eenvoudige, maar stevige barbecue. Dankzij de 2 weerbestendige wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk en veilig. Met een diameter van 47 cm heeft het grilloppervlak genoeg capaciteit om 8 personen van eten te voorzien. Wil je de as verwijderen? Dit kan met behulp van de uitneembare asschaal. Draai het rooster aan de onderkant open na gebruik en zo valt het as precies in de schaal. Gebruik daarbij wel een paar hittebestendige handschoenen. Ook handig: de barbecue beschikt over een brikettenmaatbeker, zodat je de juiste hoeveelheid briketten afmeet.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Burnhard Pizzaoven voor buiten

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wie bakt de knapperigste pizza van iedereen? Helder, Nero! Op deze houtkachel zullen alle pizzabakkers jaloers zijn. Want de pizzaoven Nero van Burnhard weet hoe de Italiaanse deegvloer moet zijn – goudbruin en extra knapperig. En het beste: lange wachttijden zijn er niet meer, Nero bakt pizza in een mum van tijd. Nero meet 40,7 x 81,35 x 83,26 cm en kan dankzij de 4 inklapbare roestvrijstalen voetjes probleemloos ingepakt en meegenomen worden. Eenmaal opgezet en verwarmd verandert de houtkachel balkon of terras in een mum van tijd in een authentieke pizzeria. Geen zin in pizza? Maak dan toch flammkuchen, quiche of vers brood. Gewoon de temperatuur aanpassen – voor brood bijvoorbeeld maximaal 250 °C. Brandstof aansteken en los bakken – Nero is op Zack. Zodra houtskool, pellets, houtblokken of briketten in de vuurbox aangestoken zijn, kan het bijna al beginnen. Want Nero verwarmt in minder dan 10 minuten tot 500 °C. Dankzij het grote houten handvat kan de vuurbox eenvoudig uit de pizzaoven worden gehaald en met brandstof worden gevuld. Het materiaal dat het verschil maakt Knapperige pizza in 5 minuten? Dankzij 1 cm dikke pizzasteen van cordieriet geen probleem. Het materiaal neemt de warmte snel op en slaat deze bijzonder lang op. De steen biedt met 33 x 33 cm ruimte voor meerdere pizza's of een weelderige pizza. Belangrijkste Smart – details in één overzicht: Of de ideale baktemperatuur is bereikt, toont je de geïntegreerde thermometer (°C en °F) aan de afneembare ovendeur. Met behulp van de handgreep kan hij gemakkelijk worden geopend om pizzabakken. Bijvullen en verder bakken Via de praktische bijvulschacht kunt u NERO op elk moment van nieuwe brandstof voorzien. Zodra er geen rook meer uit de afneembare schoorsteen met regenhoes komt en de brandstof is doorgebrand, kun je weer pizza bakken! Kom op de pizza! Pizza klaar? Laten we er dan voor gaan: met de pizzaschep van 55 x 25 cm kan het goudbruine gebakken platbrood gemakkelijk uit de hete oven worden gehaald. Het lange houten handvat beschermt je tegen brandwonden. Na het pizzaparty moet de oven helemaal afkoelen. Dan reinig je de body, pizzasteen en alle uitneembare onderdelen eenvoudig met de hand. Pimp my pizzaoven NERO (apart verkrijgbaar) Haal een vette upgrade voor NERO in huis en pimp je pizzaoven met onze gasmodule. De krachtige gasbrander met rvs-behuizing legt je pizza's het vuur aan de schenen. Bijzonder snel bijzonder knapperige resultaten bij een constante temperatuur. Zo brengt jouw NERO hete pizza's, tarte flambée, brood en nog veel meer direct uit de oven op je bord. Mamma mia! De gasbrander heeft een indrukwekkende lading power Bak je pizza mooi bruin met de gasmodule! De continu instelbare gasbrander maakt het goed heet in je oven met een vermogen van maar liefst 4 kW. De hitte blijft constant, zonder dat je voortdurend nieuwe brandstof bij hoeft te vullen. Ideaal voor het bakken van een stapel pizza's om de honger van een hele groep te stillen. NERO on tour - met onze transport-afdekhoes! (apart verkrijgbaar) Ben je onderweg en heb je je NERO pizzaoven bij je voor een kleine pizzapauze tussendoor? Null Problemo! Want met de transport-afdekhoes van BURNHARD kun je je mobiele pizzeria altijd veilig opbergen en gemakkelijk meenemen op je volgende reis. Bovendien is de robuuste hoes bestand tegen alle weersomstandigheden - of het nu zon, regen, wind of sneeuw is. En met afmetingen van 50 x 50 x 40 cm past de stijlvolle draagtas perfect over je NERO.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Patton Kamado Grill 13"

Loading..
Ga naar laagste prjis

Het kook- en grill virus is mede door de komst van de Patton Kamado nu toch ook echt in Nederland toegeslagen met de mooiste bereidingen van o.a. picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill. Neem dan ook geen genoegen met zomaar een Kamado, maar kies voor een Patton Kamado, welke al zo’n tien jaar de trend zet binnen de culinaire barbecue wereld De Patton Kamado is al vaak gekopieerd, maar mogen zeker stellen nog nooit eerder geëvenaard! Vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en afwerking maakt Patton steeds opnieuw het verschil in de markt van de keramische barbecues. Kenmerken: Uitvoering 13”; Diameter grilloppervlak 28 cm. Kleur: Mat zwart Hoogwaardig industrieel (cordoriet) Keramiek, welke bestand is tot temperaturen van zo’n 1.000 graden Celsius. Dankzij de keramische schaal en gecontroleerde luchtstroom wordt het vlees of ander gerecht sappiger en malser dan in welke andere stalen barbecue ook, waarmee uitdroging wordt voorkomen! Vanwege het ventilatierooster aan de onderzijde i.c.m. met de zgn. margrietschijf / top vent aan de bovenzijde is de temperatuur uitermate goed te controleren en in te regelen. 13” uitvoering standaard uitgevoerd met degelijk zwart powdercoated onderstel. Middels de temperatuur meter op het deksel is de temperatuur goed te volgen Garantie; 10 jaar (limited) Herkomst / algemene kenmerken: Kamado is het Japanse woord voor ‘kachel’ of ‘fornuis”. Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn, en sindsdien is deze barbecue geëvolueerd tot een culinaire alleskunner in menig Michelin sterren restaurant. Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen van de keramische schaal, blijven vleessappen als bij geen enkel andere barbecue behouden, en kan men vanwege de precieze controle van de luchtstroom naast grillen en roken, tevens denken aan het bakken van pizza’s, maar bijvoorbeeld ook overheerlijke flammkuchen en zelfs brood. Nog nooit kwam een gerecht beter en smaakvoller van de barbecue, en gaat de Patton Kamado verder waar een andere barbecue ophoudt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Boretti Carbone

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een houtskoolbarbecue met een optimale temperatuurcontrole? Dan is de Boretti Carbone de geschikte barbecue voor jou. De houtskoolbarbecue heeft namelijk een kolenvlak dat je van boven naar beneden verstelt met de zwenkhendel. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen, zonder hierbij je handen te branden. Je hebt nog meer controle over de temperatuur dankzij de 4 luchtroosters en je leest de temperatuur af van de dekselthermometer. Na gebruik schuif je eenvoudig de asopvanglade onder de barbecue vandaan om deze te legen. Het werkblad is opklapbaar waardoor de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur. Met het handvat en de wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk naar een andere plek in de tuin.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Tristar BQ-2824 Elektrische Barbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Tristar BQ-2824 Elektrische tafel BBQ geeft je de mogelijkheid om rookvrij te barbecueën. De barbecue kan op verschillende oppervlaktes worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld op tafel of op het aanrecht. Het bakoppervlak is 34,5 x 23 cm waardoor je gemakkelijk meerdere stukken eten tegelijkertijd kan bakken. Deze praktische barbecue heeft een vermogen van 2000 W, dus hij warmt snel op wanneer je hem wil gebruiken. De temperatuur van de barbecue kan worden geregeld met de thermostaat en het power indicatielampje laat zien wanneer de barbecue aanstaat. Praktisch in gebruik De Tristar barbecue maakt het bakken je zo gemakkelijk mogelijk. De barbecue kan worden verplaatst aan de geïntegreerde handvatten. Daarnaast is deze uitgerust met een windscherm waardoor het bakgebied windvrij blijft. Het chromen grillrek is inbegrepen en is ook in hoogte verstelbaar. De metalen waterbak zorgt ervoor dat er minder rook vrijkomt tijdens het bakken. Na het bakken is de barbecue gemakkelijk schoon te maken. Bak gezond De tafelbarbecue is uitgerust met een vetopvangbak. Al het vet dat tijdens het bakken vrijkomt wordt afgevoerd en opgevangen in dit bakje. Hierdoor blijft het eten gezond en lekker knapperig. Wat vind je in de doos? Thermostaatknop, lekbak, verwarmingselement, verstelbare grill, windscherm, handleiding Redenen om voor de Tristar BQ-2824 Elektrische tafel BBQ te kiezen: Rookvrij barbecueën op verschillende oppervlaktes Uitgerust met windscherm voor windvrij bakgebied Makkelijk schoon te maken Gezond bakken door vetopvangbak

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - MaxxGarden Houtskoolbarbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

XL Houtskoolbarbecue cilindervorm - Zwart Houtskool barbecue cilindervorm Stevige barbecue met een fraai modern design Afmeting grillrooster: ca. 71x35cm Breedte barbeque: 100cm Hoogte tot aan grillrooster: 78cm Hoogte inclusief de kap: 97cm De barbecue is voorzien van 2 wielen waardoor deze gemakkelijk is te verplaatsen Gewicht ca. 12.5 kg TÜV GS goedgekeurd MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen vergelijkbaar aan barbecues

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van barbecues. Er zijn namelijk 2733 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste