Bestenu

Wat is de beste barbecue van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 mei, 2023

Het kopen van een goede barbecue is een lastige uitdaging. Wat is de beste barbecue van 2023? Na het onderzoeken van 3047 barbecues kwam de Barbecook Loewy 40 als beste uit onze barbecue-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de barbecues, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 barbecues-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame barbecue-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste barbecues

1Score: 9.9
Barbecook Loewy 40
Barbecook Loewy 40
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Barbecook Carlo Tafel BBQ Houtskool rood
Barbecook Carlo Tafel BBQ Houtskool rood
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.9
Cadac Skottelbraai
Cadac Skottelbraai
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.9
Severin PG 8566
Severin PG 8566
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.9
Cadac Paella Braai
Cadac Paella Braai
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.9
BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver
BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
Severin PG 8568
Severin PG 8568
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.8
BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart
Beste Barbecue voor slow cooking
BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.8
EVIQ - Barbeque houtskool BBQ
EVIQ - Barbeque houtskool BBQ
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.8
Barbecook Oskar S Rookoven Voor
Barbecook Oskar S Rookoven Voor
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Barbecue Koopgids

De avonden zijn lang en warm en lenen zich uitstekend voor een lange barbecuesessie. Waar je op let bij aankoop van de beste barbecue lees je in onderstaande koopgids.

Hoe steek je een barbecue aan?

Eerst leg je een laag houtskool of briketten in je barbecue. Als je van plan bent lang te barbecueën, gebruik je meer, ben je van plan om alleen een paar hamburgers te barbecueën, dan leg je maar een klein laagje houtskool of briketten neer. Zorg ervoor dat de ventilatiegaten goed openstaan.

Zorg ervoor dat de aanmaakwokkels of aanmaakblokjes diep liggen. Dit is belangrijk: als ze niet diep genoeg liggen, worden de briketten of de houtskool niet warm genoeg. Twee of drie aanmaakblokjes zijn genoeg.

Steek nu de aanmaakwokkels- of blokjes aan en wacht tot ze goed branden. Nu komt het favoriete gedeelte: met een oude vleestang ga je ervoor zorgen dat alle houtskool en briketten warm worden. Dit doe je door de houtskool of briketten zo te positioneren dat ze allemaal warm worden. Dit kan lastig zijn, maar daarom is het ook leuk om te doen: het is een uitdaging!

Nu kun je even uitrusten. Zoek een tuinstoel en haal een drankje. Na een half uurtje controleer je of je briketten of houtskool warm genoeg zijn. Ze moeten een wit laagje hebben en aan de binnenkant roodgloeiend zijn. Als dit het geval is, is het tijd om te gaan barbecueën: veel plezier!

Hoe lang van te voren moet ik een barbecue aansteken?

Eenhalf uur is meestal genoeg. Hou er wel rekening mee dat houtskool sneller opwarmt dan briketten.

Wat is de beste temperatuur voor een barbecue?

Om te bepalen wat de beste temperatuur is voor een barbecue moet je eerst weten wat je gaat bereiden. Grote stukken vlees hebben meer tijd nodig om te garen dan kleinere stukken vlees. Hierdoor moet de temperatuur lager zijn om zo te voorkomen dat je vlees aanbrandt. Het hebben van een vleesthermometer is dan ook handig.

Een keramische barbecue bereikt al snel temperaturen van 400C graden, terwijl je met een simpele kogelbarbecue 180C graden haalt. Het bereiken van hoge temperaturen is vaak niet zo moeilijk, maar de juiste temperatuur ligt vaak een heel stuk lager.

Als je een grote, hele kip wilt roosteren, is het belangrijk dat de temperatuur constant is en vooral niet te hoog. De ideale temperatuur voor een groter stuk vlees zoals bijvoorbeeld een hele kip, ligt rond de 150C graden. Om dit te bereiken ga je spelen met de ventilatiegaten en de hoeveelheid houtskool of briketten. Je leert op deze manier je barbecue kennen en al doende leert men.

De voor- en nadelen van een gasbarbecue

Het voordeel van een gasbarbecue is dat hij erg eenvoudig in gebruik is. Je zorgt ervoor dat je genoeg propaan- of butaangas hebt. Wanneer de barbecue aan staat, wacht je een minuut of twintig en dan kun je meteen aan de slag.

De temperatuur is gemakkelijk te regelen: je draait het gas wat hoger of lager. Hierdoor blijven vitamines en andere voedingsstoffen beter behouden: je eten raakt niet oververhit. Het schoonmaken is bovendien ook zo gebeurd: je maakt de grillplaat schoon, haalt het vet weg en je bent klaar.

Het nadeel is dat op gas barbecueën niet de echte "barbecue-sfeer" geeft. Een kolenbarbecue heeft de authentieke geur die je met de zomer associeert. Vaak wordt het barbecueën op kolen als leuker ervaren.

De voor- en nadelen van een elektrische barbecue

Een elektrische barbecue verwarmt je voedsel direct via gloeispiralen, en niet via vuur zoals bij de traditionele barbecues. Hij verwarmt snel en geeft een gelijkmatige temperatuur af. Grillen is hierdoor eenvoudiger. Bovendien gebruik je een elektrische barbecue op een balkon of zelfs binnen.

Het schoonmaken is simpel en hij koelt erg snel af. Het grootste nadeel is natuurlijk dat je altijd toegang tot een stopcontact nodig hebt. Heb je een grote tuin, dan zal je een lange verlengkabel aan moeten schaffen. Elektrische barbecues zijn daarnaast ook vrij compact en daarmee ongeschikt voor grote groepen mensen.

De voor- en nadelen van een houtskool barbecue

Het grootste voordeel van een houtskoolbarbecue is het sentiment: de authentieke geur en smaak, maar ook het wachten tot hij heet genoeg is en de uitdaging om je vlees perfect te krijgen. Bovendien bereikt een houtskool barbecue hogere temperaturen dan een gas- of elektrische barbecue. Daarnaast zijn houtskool barbecues erg voordelig in prijs.

Het nadeel daarentegen is dat het lang kan duren voordat je barbecue klaar voor gebruik is. Het opwarmen van de houtskool duurt lang en het stabiel houden van de temperatuur is lastig. Als het niet helemaal gaat zoals je wilt, kun je ook nog eens last hebben van rookontwikkeling.

Wat kan ik allemaal koken op de barbecue?

De mogelijkheden van een barbecue zijn bijna eindeloos. In principe kun je alles maken op een barbecue. Denk aan een heerlijke steak, burgers, worstjes, maar ook vis en groente behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zelfs recepten te vinden voor bbq cakes en taarten!

Welke accessoires zijn onmisbaar voor de barbecue?

Er zijn een aantal accessoires die het barbecueën gemakkelijker voor je maken. Met een speciale aansteker steek je je aanmaakblokjes op een veilige manier aan, terwijl speciaal barbecue gereedschap ervoor zorgt dat de warmte goed wordt verdeeld.

Een barbecuetang helpt je bij het bij het omdraaien van groente, vlees en vis. Daarnaast is een vleesthermometer erg handig als je grotere stukken vlees bereid. Als je klaar bent met barbecueën dan zal de barbecue schoongemaakt moeten worden. Een stalen borstel of een speciale schoonmaakset voor barbecues komt hierbij goed van pas.

Het verschil tussen houtskool en briketten

Houtskool bereikt snel een hoge temperatuur waardoor houtskool ideaal is voor een open barbecue. Grill je dunnere stukken vlees, ook dan is houtskool beter, omdat je vlees sneller gaar is en bovendien een knapperige korst krijgt. Houtskool brandt wel sneller op waardoor het na twee uur meestal geheel uitgebrand is.

Briketten zijn ideaal voor een barbecue met een gesloten deksel. Briketten warmen langzamer op en bereiken niet zo'n hoge temperatuur als houtskool waardoor deze ideaal zijn voor het langzaam barbecueën. Denk bijvoorbeeld aan pulled-pork of een grote steak.

Er zijn briketten van houtskoolafval en briketten van van kokosnootschillen. De eerste bevatten vaak chemicaliën waardoor de smaak van je vlees beïnvloed kan worden. Daarom zijn briketten van kokosnootschillen vaak een betere keuze: ze zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar het komt de smaak van je vlees ten goede. Briketten van kokosnootschillen zijn wel wat duurder.

Het nadeel van briketten is dat het langer duurt voordat ze warm zijn. Ze blijven daarentegen wel langer warm. Briketten gaan al snel zo'n vier uur mee. Perfect voor een warme zomeravond.

hero illustration

Hoe testen we barbecues?

Om de beste barbecue te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze barbecue-test hebben we 3047 barbecues geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze barbecue-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze barbecue-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen barbecue-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste barbecue in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 3047 barbecues te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste barbecues in een oogopslag

1. Barbecook Loewy 40

Loading ...
Ga naar laagste prijs

De Barbecook Loewy is een nieuwe interpretatie van de Barbecook houtskoolbarbecue. Je schroeit vlees snel dicht boven het hete houtskool voor die authentieke rooksmaak. De controle over het vuur behoud je door de regelbare luchttoevoer. Doordat het rooster verstelbaar is in 3 posities, kies je zelf of je intens of zacht grilt. Je maakt de Loewy dankzij het QuickStart systeem snel en veilig aan: het is een kwestie van 3 vellen krantenpapier aanmaken in de buis en binnen 15 minuten is de grill op temperatuur. Je hebt dus geen aanmaakproducten nodig.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

2. Barbecook Carlo Tafel BBQ Houtskool rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Barbecook Carlo Tafel BBQ Houtskool rood

 • list plusDeze barbecue heeft een fraai design dat er mooi uitziet op elke tafel.
 • list plusHet is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het barbecueën.
 • list plusHet is handig mee te nemen, waardoor je overal kunt barbecueën.

Nadelen Barbecook Carlo Tafel BBQ Houtskool rood

 • list plusDe hitte is niet gelijkmatig verdeeld, waardoor het lastig kan zijn om het eten goed te bereiden.
 • list plusHet heeft een beperkte capaciteit, waardoor het niet geschikt is voor grote groepen.
 • list plusHet kan luidruchtig zijn, waardoor het niet ideaal is voor rustige omgevingen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.9

Gril rookvrij met de Barbecook Carlo houtskoolbarbecue. Dankzij het ontwerp en de ventilator komt er bijna geen rook vrij tijdens het barbecueën. Met de regelbare luchttoevoer heb jij de controle over de temperatuur. Het grilloppervlak van 38,5 x 28,5 centimeter is groot genoeg om voor maximaal 5 personen te grillen. Je gebruikt de Barbecook Carlo als tafelbarbecue. Terwijl je je vlees of vis grilt, blijf je dus gezellig bij je gasten aan tafel zitten. Ben je klaar met barbecueën? Haal de onderdelen los en zet ze in de vaatwasser. Als alles schoon is, berg je de barbecue op in de meegeleverde tas. De ventilator van de barbecue werkt op 4 AA batterijen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. Cadac Skottelbraai

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cadac Skottelbraai

 • list plusDeze skottelbraai heeft een fraai design dat er goed uitziet in elke tuin of op elk balkon.
 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze skottelbraai is goed, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een gasbarbecue.
 • list plusDe skottelbraai is duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een goede investering is voor mensen die regelmatig willen barbecueën.

Nadelen Cadac Skottelbraai

 • list plusDe bediening van deze skottelbraai kan lastig zijn voor mensen die niet bekend zijn met het gebruik van gasbarbecues.
 • list plusDe skottelbraai neemt wat meer plaats in dan sommige andere gasbarbecues, waardoor het minder geschikt kan zijn voor mensen met beperkte ruimte.
 • list plusEr wordt geen slang of koppelstuk meegeleverd, waardoor mensen deze apart moeten aanschaffen om de skottelbraai te kunnen gebruiken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

De Cadac Skottelbraai is licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt. De skottel top is een platte pan van geëmailleerd staal waar je verschillende gerechten in maakt, van roerbak- tot pastagerechten. De skottel heeft een kookoppervlak met een diameter van 48,6 centimeter. Je kookt hierop voor maximaal 9 personen. Je breidt de kookmogelijkheden uit met bijvoorbeeld de Cadac Paellapan met een diameter van 47 centimeter (niet meegeleverd). De barbecue heeft 1 hoofdbrander met een vermogen van 3 kilowatt.De Cadac Skottelbraai wordt geleverd met een handige draagtas.

Hij wordt geleverd zonder rekje tussen de poten. In de video wordt het oude model getoond. Deze video is dus slechts ter indicatie. Daarnaast is de meegeleverde tas alleen geschikt voor het blauwe gedeelte van de skottel. De pan past niet in de tas.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Severin PG 8566

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4

Met de Severin PG 8566 barbecue grill je op comfortabele hoogte kleine stukken vlees en groente. Door het onderstel heb je opbergruimte onder de grill om je barbecuegereedschap te bewaren. Omdat de barbecue elektrisch is, heb je weinig last van rookvorming. Dat maakt het een fijne grill voor op je balkon. Overmatig vet blijft niet op de bakplaat liggen, maar druipt af via het speciale afdruiprek. Dit zorgt ervoor dat het de verwarmingselementen niet beschadigd. Na gebruik maak je de grill gemakkelijk schoon, want het grilloppervlak haal je gewoon los. Dankzij het Safe Touch oppervlak brand je niet per ongeluk je vingers als je de buitenkant van de PG 8566 aanraakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 januari in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 30 mei in huis

Bekijk prijs

5. Cadac Paella Braai

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cadac Paella Braai

 • list plusDit product heeft een fraai design en is duurzaam, wat het een mooie toevoeging maakt aan elke barbecue set-up.
 • list plusHet is handig in gebruik en van goede kwaliteit, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte paella te bereiden.
 • list plusHet is groot genoeg om genoeg paella te maken voor een grote groep mensen, wat perfect is voor een gezellige barbecue avond.

Nadelen Cadac Paella Braai

 • list plusDe pan is groot en zwaar, wat het lastig kan maken om te verplaatsen of op te bergen.
 • list plusMet sterke wind kan het langer duren om de juiste temperatuur te bereiken, wat het kookproces kan vertragen.
 • list plusEr wordt geen bijpassend spatdeksel meegeleverd, wat het lastig kan maken om spatten te voorkomen tijdens het koken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
7.5

De Cadac Paella Braai pan is ideaal voor thuis of voor op de camping. De gasbarbecue heeft een hoofdbrander met een vermogen van 3 kilowatt. Je krijgt bij deze skottelbraai een paellapan meegeleverd. Dankzij de opstaande rand gaat er niks uit de pan wanneer je roert. Dit is ideaal om risotto of paella in te maken. Daarnaast gebruik je de pan ook prima voor het roerbakken van vlees, vis en groenten en zelfs pannenkoeken bereiden is mogelijk. De pandrager is handig voor het koken van water water of voor het opwarmen van sauzen. De Paella Braai wordt geleverd met een handige draagtas, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op vakantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

6. BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver

 • list plusDeze barbecue heeft een fraai design en zal een mooie toevoeging zijn aan elke tuin of terras.
 • list plusDe barbecue is gemakkelijk te reinigen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken en meer tijd kunt besteden aan het genieten van je maaltijd.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze barbecue is goed, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve barbecue.

Nadelen BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver

 • list plusDe poten van deze barbecue zijn kort, waardoor het niet ideaal is voor lange mensen om te gebruiken.
 • list plusHet kan een beetje gepuzzel zijn om de barbecue in elkaar te zetten, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.
 • list plusDeze barbecue is laag, wat voor sommige mensen oncomfortabel kan zijn om te gebruiken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

De BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver is de perfecte keuze voor elke Barbecue liefhebber die op zoek is naar een traditionele en robuuste barbecue. Deze kogelbarbecue is geschikt voor houtskool en briketten, wat de kenmerkende smaak geeft aan al je barbecuegerechten.

Wat deze barbecue onderscheidt van anderen is de afsluitbare deksel, die ervoor zorgt dat je de BBQ ook als een soort oven kan gebruiken, waarmee je gerechten langzaam gaart met indirecte warmte. Dit geeft je meer bereidingsmogelijkheden dan met een standaard platte grill en zorgt voor een gelijkmatige gaarheid van je gerechten.

Met zijn 60 cm hoogte en doorsnee van 45 cm is deze barbecue van de perfecte grootte voor de meeste mensen. Hij heeft ook 2 wieltjes, handvatten en een haak om de deksel op te hangen, wat het gemakkelijk maakt om hem te verplaatsen. Het ventilatierooster regelt de zuurstoftoevoer en daarmee de temperatuur, terwijl de afneembare asvanger de as opvangt en je na gebruik gemakkelijk kan legen.

Als je op zoek bent naar een traditionele barbecue die je gerechten die kenmerkende rokerige smaak geeft, dan is deze BBQ Collection Houtskoolbarbecue Kogelbarbecue 45 zwart | zilver de juiste keuze voor jou. Het is de perfecte barbecue voor een gezellige zomeravond met vrienden en familie.

Het enige nadeel is dat deze barbecue wat lastiger schoon te maken is dan sommige andere barbecues, maar dat is een kleinigheid vergeleken met alle voordelen die je krijgt. Kortom, deze kogelbarbecue is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een traditionele barbecue met veel mogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

7. Severin PG 8568

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Maak de lekkerste grillgerechten klaar op comfortabele werkhoogte met de Severin PG 8568. Deze elektrische barbecue staat op een onderstel, waardoor je niet voorovergebogen hoeft te grillen. Dankzij de dichte werkplaat vallen kleine stukken eten niet door de grill heen op het vuur. Ook produceert hij weinig rook dankzij de werking op elektriciteit. Overmatig vet blijft niet op de bakplaat liggen, maar druipt af via het speciale afdruiprek. Dit zorgt ervoor dat het de verwarmingselementen niet beschadigd. Na gebruik maak je de grill gemakkelijk schoon, want het grilloppervlak haal je gewoon los. Dankzij het Safe Touch oppervlak brand je niet per ongeluk je vingers als je de buitenkant van de PG 8568 aanraakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 11 april in huis

Bekijk prijs

8. Beste Barbecue voor slow cooking: BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

De BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart is een fantastische barbecue voor de echte barbecue liefhebber. Wat deze barbecue zo bijzonder maakt, is de combinatie van het keramische materiaal, de ei-vorm en de mogelijkheid om de luchttoevoer en -afvoer te regelen. Hierdoor wordt warmte geïsoleerd en gelijkmatig teruggekaatst, waardoor ingrediënten en gerechten een onovertroffen smaak krijgen en lekker sappig blijven.

Bovendien is de BluMill BBQ Egg een 4-in-1 grill die geschikt is voor stomen, koken, bakken en slow cooken van gerechten. Het is compact en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Ook kun je zelf de ventilatie- en temperatuurstanden instellen voor specifieke gerechten, waardoor je altijd de juiste temperatuur hebt met behulp van de geïntegreerde thermometer.

Maar wat deze barbecue echt bijzonder maakt, is de constante temperatuur die je kunt creëren, van 110 graden tot 370 graden. Dit komt door het ventilatierooster boven- en onderaan en de handige temperatuurmeter, waardoor je meer controle over de temperatuur hebt dan met een gewone barbecue. Je kunt er dus niet alleen vlees en vis op grillen, maar ook groenten, brood en zelfs pizza's.

Een nadeel van deze barbecue is dat het wel wat tijd kost om het onder de knie te krijgen, omdat je de temperatuur en luchttoevoer goed moet afstellen. Ook is het prijzig in vergelijking met andere houtskoolbarbecues. Maar als je van barbecueën houdt, is de BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart zeker de investering waard.

Al met al is de BluMill Kamado BBQ Egg Kamado zwart een geweldige barbecue die je veel meer mogelijkheden biedt dan een gewone barbecue. Het is een echte must-have voor elke barbecue fanaat die van lekker eten houdt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. EVIQ - Barbeque houtskool BBQ

Loading ...
Ga naar laagste prijs

U wilt met een geraffineerde houtskool barbecue het BBQ seizoen aftrappen? De professionele houtskoolbarbecue "Valencia" is een echte sensatie met veel handige extra's. Zo wordt barbecueën een echt plezier! Met de geïntegreerde flessenopener kun je ook snel een flesje bier openmaken. De inklapbare legplank aan de zijkant doet niet enkel dienst als legvlak voor uw ingrediënten, ze heeft ook een praktische haak aan de zijkant waarmee u uw BBQ-tang altijd binnen handbereik heeft. Dankzij de thermometer is het ook onmogelijk om het perfecte gaarpunt te missen. De houtskoolbarbecue heeft bovendien een extreem groot hittevlak. De barbecuetemperatuur is variabel aangezien de grote houtskoolkuip met een hendel in de hoogte versteld kan worden. Onder de houtskoolkuip bevindt zich een aslade. Zo kunt u de barbecue heel eenvoudig reinigen. Verdere highlights zijn de 2 wielen die het makkelijk maken om de BBQ te verplaatsen, en het praktische legrooster. Stabiel, verrijdbaar metalen frame ✔Geïntegreerde flessenopener ✔Grilrooster ✔Extra warmhoudrooster van chroom ✔Variabele barbecuetemperatuur aangezien de houtskoolkuip met een hendel in de hoogte verstelbaar is ✔Inklapbare legplank aan de zijkant met 4 ophanghaken ✔Thermometer aan de bovenzijde ✔2 grote wielen ✔Legrooster onder ✔Aslade ✔Hoogwaardig design Technische Details: ▶Totale afmetingen (LxBxH): 115 x 65 x 107 cm ▶Hoogte geopend: 136 cm ▶Hoogte gesloten: 107 cm ▶Barbecuevalk (LxB): 55 x 36 cm ▶Legrooster (LxB): 54 x 25 cm ▶Inklapbare legplank aan de zijkant (LxB): 44 x 30 cm ▶Legrooster (LxB): 60 x 32 cm ▶Gewicht: ong. 25kg ▶Materiaal: staal, gepoedercoat staal, chroom, kunststof Inbegrepen bij de levering: 1 houtskoolbarbecue Montagehandleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 2 juni in huis

Bekijk prijs

10. Barbecook Oskar S Rookoven Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

De Barbecook Oskar S rookoven gebruik je het hele jaar door. Roken is namelijk voor ieder seizoen, zelfs voor in de winter. Om te beginnen maak je een vuurtje met houtskool en natte rookchips in het onderste gedeelte: de vuurschaal. Boven de vuurschaal, plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar wens. Vervolgens plaats je je vlees of vis bovenin en sluit je de deksel. Nu kan het roken beginnen. Het geëmailleerde staal zorgt ervoor dat de warmte in de rookoven goed behouden blijft. Hoe warm het daadwerkelijk is, check je op de geïntegreerde dekselthermometer. Om grotere stukken vlees te roken, krijg je een vleeshaak meegeleverd. Zo kun je hangend roken. Ben je klaar met barbecueën en wil je gezellig natafelen? Gebruik dan het onderste gedeelte als vuurschaal om jou en je gezelschap warm te houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

Producten die vergelijkbaar zijn aan barbecues

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van barbecues. Er zijn immers 3047 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!