Wat is de beste Buitenkeuken van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het aanschaffen van een goede Buitenkeuken is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Buitenkeuken van 2023? Na het testen van 2313 Buitenkeukens kwam de TitanCraft Buitenkeuken van staal en als beste uit onze Buitenkeuken-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Buitenkeukens, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Buitenkeukens-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Buitenkeuken-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Buitenkeukens

1Score: 9.9
TitanCraft Buitenkeuken van staal en
Beste buitenkeuken
TitanCraft Buitenkeuken van staal en
TitanCraft
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Montreal
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Montreal
Buitenkeukendeal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Amsterdam- 1 x
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Amsterdam- 1 x
Buitenkeukendeal
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Oslo- 1 x
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Oslo- 1 x
Buitenkeukendeal
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Parijs
Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Parijs
Buitenkeukendeal
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue
Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue
Bighorn
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Grill Guru | Table Black
Grill Guru | Table Black
Grill Guru
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Master Cook Gasbarbecue en Grill
Master Cook Gasbarbecue en Grill
Master Cook
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Campingaz 4 Series Select S
Campingaz 4 Series Select S
Campingaz
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Bighorn Gasbarbecue en Grill
Bighorn Gasbarbecue en Grill
Bighorn
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Buitenkeuken Koopgids

Als je op een stralende dag buiten wilt tafelen, kan een buitenkeuken niet ontbreken. Hoe je de beste buitenkeuken kiest en waar je allemaal op let, lees je in deze koopgids.

Wat voor soorten buitenkeukens zijn er?

Je kunt buitenkeukens op verschillende manieren van elkaar onderscheiden. Om te beginnen zijn er allerlei merken buitenkeukens. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Weber en Boretti.

Het merk van de buitenkeuken bepaalt niet per se of een bepaalde buitenkeuken de beste keuze voor jou is, maar je kunt aan een merk wel zien in welke prijscategorie en kwaliteitsklasse het waarschijnlijk valt.

Elke buitenkeuken heeft een onderstel, maar het verschilt per buitenkeuken hoe dat er precies uitziet. De ene buitenkeuken heeft een onderstel met houten deurtjes dat als opbergruimte dient, en een ander model heeft weer een klein gesloten onderstel. Onderstellen met open rekjes komen ook voor.

Het grootste verschil tussen buitenkeukens zit in het formaat en extra functies. Een flinke buitenkeuken heeft meer ruimte om te koken en biedt meer opties, maar daar hangt ook een groter prijskaartje aan.

Welk formaat buitenkeuken kan ik het beste kiezen?

De beste buitenkeuken is voor iedereen en elke tuin verschillend. Als je een grote tuin hebt is er veel ruimte voor een buitenkeuken, maar als je het gezelschap meestal beperkt houdt, heb je niet de grootste buitenkeuken nodig.

Zo zijn er meer afwegingen die meespelen bij het kiezen van het geschikte formaat buitenkeuken. Kijk eerst naar hoeveel ruimte je maximaal wilt besteden. Vind je het prima om een groter stuk van de tuin op te offeren, dan houd je meer opties over.

Vervolgens bekijk je hoe groot het gezelschap meestal is. Bij een gezelschap tot 8 personen heb je genoeg aan een buitenkeuken met 2 of 3 hoofdbranders. Is het gezelschap groter, dan komt een buitenkeuken met meer hoofdbranders van pas.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de grootte van je gezelschap per keer verschilt. Het beste is dan om een buitenkeuken met 3 à 4 hoofdbranders en uitklapbare zijtafels te kiezen. Zo pas je de werkruimte per keer aan op je behoeftes.

Welke extra functies heeft een buitenkeuken?

Op de hoofdbranders van een buitenkeuken doe je het meeste grill- en bereidingswerk. Als je een buitenkeuken vergelijkt met een gewone keuken, zijn de hoofdbranders de kookpitten. Hoeveel hoofdbranders een buitenkeuken heeft verschilt per model. Meestal zijn het er 2 tot 5.

Veel buitenkeukens hebben daarnaast een zijbrander. Dat is een kleine brander die aan de zijkant van de hoofdbranders zit en gebruikt wordt om bijgerechten op te bereiden. Als een buitenkeuken een zijbrander heeft, is die meestal verwerkt in een werkblad.

Elke buitenkeuken heeft wel een deksel, maar niet elke buitenkeuken heeft een dubbelwandig deksel. Het dubbelwandige systeem in deze deksels houdt de warmte beter binnen. Vlees garen gaat zo sneller en de buitenkant wordt minder heet.

Naast de branders is het handig om wat werkoppervlak te hebben, net zoals je in de gewone keuken een aanrechtblad hebt. Daarom hebben veel buitenkeukens zijtafels. Het verschilt per buitenkeuken of die zijtafels vast of inklapbaar zijn, dus let daarop als je graag de zijtafels in wilt klappen.

Onder de buitenkeukens zijn er enkele uitzonderingen die geen zijtafels hebben. In dat geval is het handig om in de buurt van de buitenkeuken een tuintafel neer te zetten.

Hoe moet je een buitenkeuken schoonmaken?

Begin voor je eigen veiligheid altijd pas met schoonmaken als de buitenkeuken uitgeschakeld is en alle onderdelen zijn afgekoeld. Verdeel het schoonmaakwerk over een aantal zones en reinig platen, roosters en werkbladen allemaal apart.

Gebruik geschikte schoonmaakmiddelen en let daarbij op het materiaal. Als je bijvoorbeeld een gietijzeren rooster hebt, gebruik je alleen heet water en een borstel. Pak dus de handleiding van jouw buitenkeuken erbij en bekijk welke milde schoonmaakmiddelen geschikt zijn voor het materiaal waarvan de onderdelen gemaakt zijn.

Voor werkbladen, handgrepen en kastdeurtjes gebruik je warm water met zeep of milde allesreiniger. Gebruik tijdens het schoonmaken nooit een harde schuurspons; het zou namelijk zonde zijn als je krassen op je gloednieuwe buitenkeuken maakt.

Als alle onderdelen zijn schoongemaakt, kun je het geheel nog met een vochtige doek afnemen om er zeker van te zijn dat er geen resten van schoonmaakmiddelen achterblijven. Laat de buitenkeuken daarna luchtdrogen of gebruik een droge doek. Neem het apparaat pas weer in gebruik als alle onderdelen helemaal droog zijn.

hero illustration

Hoe testen we Buitenkeukens?

Om de beste Buitenkeuken te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Buitenkeuken-test hebben we 2313 Buitenkeukens vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Buitenkeuken-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Buitenkeuken-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Buitenkeuken-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste Buitenkeuken in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2313 Buitenkeukens te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Buitenkeukens in een oogopslag

1. Beste buitenkeuken: TitanCraft Buitenkeuken van staal en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TitanCraft Buitenkeuken van staal en

 • list plusRobuuste uitstraling door het zwarte stalen frame en Douglashout
 • list plusGemakkelijk verplaatsbaar dankzij de zwenkwielen onder het stalen frame
 • list plusVeel opslagruimte met 6 opslagruimtes

Nadelen TitanCraft Buitenkeuken van staal en

 • list plusHout moet regelmatig behandeld worden om vergrijzing te voorkomen
 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar voor inzicht in prestaties en duurzaamheid
 • list plusMoeilijk om een volledig beeld te krijgen van de prestaties en ervaringen met dit product

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
10
De Buitenkeuken van staal en hout - The Big Chef is gewoonweg geweldig voor elke buitenruimte. Met zijn stoere zwarte stalen frame en prachtig Douglashout voegt deze buitenkeuken de perfecte touch toe aan jouw buitenleven. En het beste is, hij kan het hele jaar door buiten blijven staan dankzij de dubbele poedercoating op het stalen frame. Kies voor een zwarte poedercoating of een zwarte korrel poedercoating om te voorkomen dat het hout vergrijst.

Wat deze keuken echt bijzonder maakt, is de eenvoud waarmee je hem kunt verplaatsen. Dankzij de handige zwenkwielen onder het stalen frame, kun je hem gemakkelijk door je tuin manoeuvreren. Dus als je de buitenruimte wilt veranderen of de keuken naar een andere plek wilt verplaatsen, is dat geen probleem.

En laten we het niet vergeten, deze buitenkeuken biedt ook veel opbergruimte. Met maar liefst 6 opslagruimtes kun je al je houtskool, grillgereedschap, accessoires en voorraad gemakkelijk opbergen. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik, voor een nog betere buitenkookervaring.

Hoewel The Big Chef exclusief BBQ wordt geleverd, kun je gemakkelijk je favoriete BBQ-apparatuur toevoegen. Zo kun je de keuken helemaal aanpassen aan jouw smaak en behoeften.

Het is jammer dat er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om een beter beeld te krijgen van de prestaties en duurzaamheid van deze buitenkeuken. Het zou handig zijn om te weten hoe andere gebruikers het product ervaren en of ze er tevreden mee zijn.

Al met al lijkt de Buitenkeuken van staal en hout - The Big Chef een solide en stijlvolle keuze voor liefhebbers van buiten koken. Met zijn stoere uitstraling, gemakkelijke verplaatsbaarheid en voldoende opbergruimte biedt deze buitenkeuken zoveel mogelijkheden. Onthoud alleen dat het hout regelmatig behandeld moet worden om vergrijzing te voorkomen. Helaas kunnen we vanwege het gebrek aan gebruikersrecensies geen volledig beeld krijgen van de prestaties en ervaringen met dit product.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

2. Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Montreal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Montreal

 • list plusHoge kwaliteit en duurzaamheid
 • list plusGemonteerd geleverd op robuuste wielen, geen gereedschap nodig
 • list plusInclusief koelkast en gaskookplaat met wokbrander

Nadelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Montreal

 • list plusHogere prijs in vergelijking met andere buitenkeukens

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.58
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
10
De Buitenkeuken Montreal van Buitenkeukendeal.nl is echt mijn favoriet! Deze buitenkeuken is niet alleen superstrak en eigentijds, maar ook nog eens van topkwaliteit. Wat ik echt geweldig vind, is dat deze buitenkeuken al gemonteerd wordt geleverd op robuuste wielen. Dat betekent dat je zelf geen gereedschap hoeft te gebruiken, maar dat de buitenkeuken gewoon naar je schuur of tuin wordt gebracht. Hoe handig is dat?!

Met afmetingen van 285 x 65 x 92 cm is er genoeg ruimte om te koken én om spullen op te bergen. En weet je wat helemaal geweldig is? Deze buitenkeuken heeft een koelkast met een inhoud van maar liefst 68 liter. Dat betekent dat je al je eten en drinken lekker koel kunt houden tijdens het barbecueën. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een gaskookplaat met wokbrander aanwezig. Zo kun je echt allerlei verschillende gerechten bereiden. En het mooie is, de kookplaat werkt op propaan/butaan.

Het blad van deze buitenkeuken is bedekt met keramische tegels. Dat niet alleen mooi, maar ook nog eens supermakkelijk schoon te maken. En de buitenkeuken heeft maar liefst 4 deuren met kruishengen, wat zorgt voor een stoere uitstraling. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een zwarte wasbak en kraan aanwezig. Superhandig om je handen te wassen of groenten af te spoelen tijdens het koken.

Wat ik echt geweldig vind aan deze buitenkeuken is de naturel omlijsting. Dat zorgt echt voor een natuurlijke uitstraling. En het gebruikte hout is douglas hout, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en stevigheid. Daardoor kan deze buitenkeuken echt tegen alle weersomstandigheden en gaat hij lekker lang mee.

De Buitenkeuken Montreal is echt uniek in zijn soort. De hoge kwaliteit, het gemak van de gemonteerde levering én de aanwezigheid van een koelkast maken deze buitenkeuken echt onderscheidend. Het is gewoon ideaal om tijdens het barbecueën je eten en drinken koel te kunnen houden, zonder steeds naar binnen te moeten lopen. En die gaskookplaat met wokbrander biedt echt eindeloos veel mogelijkheden voor het bereiden van allerlei lekkere gerechten.

Hoewel ik geen specifieke negatieve reviews heb kunnen vinden, moet ik wel eerlijk zeggen dat deze buitenkeuken een investering is. De prijs ligt iets hoger dan sommige andere buitenkeukens op de markt. Maar eerlijk is eerlijk, de hoge kwaliteit, duurzaamheid en het gemak van de gemonteerde levering maken deze buitenkeuken echt de moeite waard.

Al met al is de Buitenkeuken Montreal van Buitenkeukendeal.nl gewoonweg perfect voor iedereen die op zoek is naar een strakke, eigentijdse en hoogwaardige buitenkeuken. Met de koelkast, gaskookplaat met wokbrander en de duurzame materialen ben je gewoon helemaal compleet. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van de perfecte barbecue-ervaring! 🍗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

3. Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Amsterdam- 1 x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Amsterdam- 1 x

 • list plusMet de aanwezigheid van een koelkast en wijnkoeling kun je gemakkelijk eten en drinken koel houden tijdens het buiten koken en genieten.
 • list plusDe buitenkeuken is gemaakt van duurzaam douglas hout en heeft een mooie afwerking.
 • list plusDe afmetingen van de buitenkeuken zorgen voor voldoende ruimte om te koken en voorbereidingen te treffen.

Nadelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Amsterdam- 1 x

 • list plusBij levering kan het voorkomen dat de wijnkoelkast ontbreekt en apart moet worden gecontroleerd.
 • list plusDe buitenkeuken heeft geen wasbak en kraan, wat onhandig kan zijn bij bepaalde kookactiviteiten.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
9.47
Gebruiksgemak
9.27
De Buitenkeuken - Amsterdam van Buitenkeukendeal.nl is een superstrakke buitenkeuken die perfect is voor buitenkookavonturen. En het beste is, hij wordt al gemonteerd geleverd op stevige wielen, dus je hoeft geen gereedschap tevoorschijn te halen. Met afmetingen van 205 x 65 x 92 cm biedt deze buitenkeuken voldoende ruimte om je culinaire creaties te bereiden.

Wat deze buitenkeuken echt bijzonder maakt, is de koelkast met een capaciteit van 68 liter en de wijnkoeling met een capaciteit van 50 liter. Zo blijft je eten en drinken lekker koel terwijl je buiten geniet van het koken. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een kamado van 13 inch aanwezig, waarmee je de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Het blad van de buitenkeuken is voorzien van twee stoere keramische tegels, die niet alleen mooi zijn, maar ook ontzettend duurzaam. Met de naturel omlijsting krijgt deze buitenkeuken een natuurlijke en stijlvolle uitstraling.

Helaas heeft één gebruiker gemeld dat de wijnkoelkast ontbrak bij de levering. Dat is natuurlijk ontzettend teleurstellend en het zou beter zijn als dit gecontroleerd werd voordat de buitenkeuken wordt verzonden. Gelukkig lijkt dit een uitzondering te zijn en zijn de meeste klanten tevreden met hun aankoop.

Over het algemeen biedt de Buitenkeuken - Amsterdam met zijn koelkast, wijnkoeling en kamado vele voordelen. Het maakt buiten koken een stuk gemakkelijker en leuker, omdat je alles bij de hand hebt. En dankzij de ruime afmetingen van de buitenkeuken heb je genoeg ruimte om te koken en voor te bereiden.

Een ander groot voordeel is de kwaliteit van de materialen. Deze buitenkeuken is gemaakt van hoogwaardig douglashout met een mooie, gladde afwerking. De hittebestendige keramische tegels op het blad zijn ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken.

Een mogelijke beperking van deze buitenkeuken is het ontbreken van een wasbak en kraan. Dat kan lastig zijn als je bijvoorbeeld groenten wilt wassen tijdens het koken. Gelukkig is het mogelijk om een externe wasbak en kraan toe te voegen, afhankelijk van je persoonlijke wensen.

Al met al is de Buitenkeuken - Amsterdam een fantastische keuze voor iedereen die graag buiten kookt en houdt van gemak en kwaliteit. Met zijn koelkast, wijnkoeling en kamado heeft deze buitenkeuken alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kookervaring in de buitenlucht. Houd er wel rekening mee dat de wijnkoelkast mogelijk apart gecontroleerd moet worden bij levering. 🍳

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

4. Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Oslo- 1 x

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Oslo- 1 x

 • list plusHoge kwaliteit
 • list plusIngebouwde koelkast met 68 liter capaciteit
 • list plusGemakkelijk verplaatsbaar op robuuste wielen

Nadelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Oslo- 1 x

 • list plusGeen wasbak en kraan aanwezig
 • list plusOntbreken van omlijsting kan extra stabiliteit missen

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
9.25
Gebruiksgemak
8.71
De Buitenkeuken - Oslo van Buitenkeukendeal.nl is mijn keuze voor een strakke en eigentijdse buitenkeuken van topkwaliteit. Wat deze buitenkeuken echt bijzonder maakt, is de ingebouwde koelkast met een capaciteit van 68 liter. Superhandig om je drankjes en etenswaren koel te houden terwijl je aan het barbecueën bent. 🍻

Met afmetingen van 157 x 64 x 92 cm en robuuste wielen, kan ik deze buitenkeuken eenvoudig naar elke gewenste plek in mijn tuin verplaatsen. En het beste van alles? Je hoeft de buitenkeuken niet zelf in elkaar te zetten, want hij wordt al gemonteerd geleverd! Dat bespaart me een hoop gedoe en tijd.

Het blad van de buitenkeuken is voorzien van twee stijlvolle keramische tegels. Niet alleen zien deze tegels er geweldig uit, maar ze zijn ook nog eens duurzaam en makkelijk schoon te maken. De buitenkeuken is uitgerust met twee deuren die zijn afgemonteerd met kruishengen voor die rustieke uitstraling.

Het enige nadeel van de Buitenkeuken - Oslo is dat er geen wasbak en kraan aanwezig zijn. Dat kan een minpunt zijn voor mensen die graag hun handen willen wassen tijdens het barbecueën of het schoonmaken van de buitenkeuken. Ook het ontbreken van een omlijsting kan als nadeel worden gezien, omdat dit extra stabiliteit kan bieden.

Maar al met al is de Buitenkeuken - Oslo perfect voor mensen zoals ik die graag buiten koken en barbecueën. Met de ingebouwde koelkast heb ik altijd gekoelde drankjes en etenswaren binnen handbereik. En de ruime afmetingen van de buitenkeuken bieden genoeg werkruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

De Buitenkeuken - Oslo onderscheidt zich van de concurrentie door zijn hoge kwaliteit, strakke design en de ingebouwde koelkast. Deze combinatie van eigenschappen maakt het een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een complete en stijlvolle buitenkeuken.

Al met al is de Buitenkeuken - Oslo een praktische en stijlvolle buitenkeuken met handige functies zoals een ingebouwde koelkast. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, wegen de voordelen en kwaliteit van de buitenkeuken zwaarder. Ik kan niet wachten om mijn grillvaardigheden naar een hoger niveau te tillen met deze geweldige buitenkeuken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

5. Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Parijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Parijs

 • list plusStrak en eigentijds design
 • list plusHoogwaardige kwaliteit
 • list plusGemakkelijke levering en montage

Nadelen Buitenkeukendeal.nl Buitenkeuken Parijs

 • list plusMogelijk hoge prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
8.59
Gebruiksgemak
8.79
De Buitenkeuken Parijs van Buitenkeukendeal.nl is echt een geweldige toevoeging aan jouw tuin of terras. Met zijn strakke en eigentijdse design en hoge kwaliteit, is deze buitenkeuken een echte blikvanger. En het beste is, hij wordt al gemonteerd geleverd, dus je hebt geen gereedschap nodig. Ze brengen hem gewoon bij je thuis en rijden hem zo je schuur of tuin in.

De afmetingen van de buitenkeuken zijn 205 x 65 x 92 cm, wat genoeg ruimte biedt om al jouw kookbenodigdheden op te bergen. En het heeft ook nog een 68 liter koelkast en een 50 liter wijnkoelkast, zodat je altijd jouw favoriete drankjes lekker koel kunt bewaren. En alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook een 13" kamado bij, waarmee je de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Het blad van de buitenkeuken is gemaakt van mooie keramische tegels, wat niet alleen voor een stijlvolle look zorgt, maar ook duurzaam en makkelijk schoon te maken is. De twee deuren zijn voorzien van kruishengen en er is ook nog een handige ladeblok voor extra opbergruimte.

Een handige toevoeging aan deze buitenkeuken is de zwarte wasbak en kraan, die aan de linkerkant gemonteerd zijn. Zo kun je makkelijk je handen wassen tijdens het koken of groenten en fruit afspoelen. 🚰

Wat deze buitenkeuken echt onderscheidt van andere, is de kwaliteit en het gemak van de levering. Het feit dat hij al gemonteerd wordt geleverd en op stevige wielen staat, maakt hem perfect voor mensen die geen zin hebben in gedoe met gereedschap. En de combinatie van een koelkast, wijnkoelkast en kamado is echt uniek en biedt zoveel mogelijkheden om heerlijke maaltijden buiten te bereiden.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we op basis van de specificaties wel zeggen dat deze buitenkeuken van Buitenkeukendeal.nl een uitstekende keuze is voor buitenkookliefhebbers. De ruime afmetingen, verschillende apparatuur en hoogwaardige materialen maken hem veelzijdig en duurzaam.

Een mogelijke beperking van deze buitenkeuken kan de prijs zijn, aangezien de specificaties suggereren dat het een hoogwaardig en compleet pakket is. Het is belangrijk om te overwegen of de prijs past bij jouw behoeften en budget.

Al met al is de Buitenkeuken Parijs een geweldige investering voor buitenkookliefhebbers. Met zijn moderne design, uitgebreide specificaties en gemakkelijke levering, biedt deze buitenkeuken alles wat je nodig hebt om te genieten van heerlijke maaltijden in jouw eigen achtertuin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

6. Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

 • list plusVeelzijdige barbecue voor het bereiden van verschillende gerechten
 • list plusMakkelijk en veilig te starten met piëzo-ontsteking
 • list plusEenvoudig schoon te maken met anti-aanbaklaag en vaatwasserbestendige grillplaat

Nadelen Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

 • list plusMogelijk voorkomen van een defect in de geëmailleerde plaat

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.64
Functionaliteit
8.82
Gebruiksgemak
7.86
Ik ben dol op de veelzijdige Bighorn Plancha Grill, omdat ik er moeiteloos allerlei gerechten mee kan bereiden. Of ik nu vlees, groenten, eieren of gebakken aardappels wil maken, deze plancha kan het allemaal aan. En het beste is dat hij er ook nog eens prachtig uitziet! Je kunt kiezen uit twee varianten: een met 3 branders en een met 4 branders.

Het handige piëzo-ontstekingssysteem zorgt ervoor dat de grill veilig en gemakkelijk start. Met de 4 roestvrijstalen branders kan ik de hitte eenvoudig en efficiënt aanpassen aan het soort voedsel dat ik bereid. En dankzij de vetopvangbak hoef ik me geen zorgen te maken over gemorste vloeistoffen.

De kookplaat van de plancha is van hoge kwaliteit en heeft een geëmailleerde coating, zodat het voedsel niet blijft plakken. Bovendien is de plancha draagbaar en kan ik hem overal mee naartoe nemen. Ideaal voor op de camping, een picknick of een gezellig feestje met vrienden en familie.

Binnen 10 minuten is de grillplaat van de Bighorn Plancha Grill al warm, zodat ik snel aan de slag kan. En dankzij de anti-aanbaklaag blijven er bijna geen etensresten aan de plaat plakken. Na gebruik kan ik de plaat gemakkelijk afnemen en in de vaatwasser schoonmaken. En wist je dat je de plaat ook op het fornuis en in de oven kunt gebruiken?

Een tevreden gebruiker merkt op dat deze plancha grill beter is dan een gewone barbecue, omdat hij makkelijk schoon te maken is. Ook wordt de goede kwaliteit van de grill benadrukt. Een andere gebruiker is blij met de ruime plaat, waarmee je verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden en warm kunt houden. En de temperatuur is goed instelbaar, dus je kunt met meerdere personen tegelijk koken.

Helaas moest een gebruiker de plancha terugsturen vanwege een defect in de geëmailleerde plaat. Maar desondanks was hij wel tevreden over het design van de grill en heeft hij direct een nieuwe besteld.

Al met al is de Bighorn Plancha Grill een handige en kwalitatieve barbecue die veel mogelijkheden biedt. Hij is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken. Dankzij de ruime plaat en de instelbare temperatuur wordt koken met deze plancha grill een plezierige ervaring. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is het mogelijke defect in de geëmailleerde plaat. Maar al met al is het een uitstekende keuze voor buiten koken en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

7. Grill Guru | Table Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Grill Guru | Table Black

 • list plusSolide constructie
 • list plusGemakkelijk te reinigen werkblad
 • list plusVerrijdbaar dankzij zwenkwielen

Nadelen Grill Guru | Table Black

 • list plusSommige kamado's moeten volledig uit het onderstel gehaald worden om in de tafel te passen
 • list plusRisico op scheuren van de kamado bij plaatsing op het RVS onderblad

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.05
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
7.72
De Grill Guru | Table Black Compact | kamado tafel is echt een handige en praktische tafel voor compacte kamado's. Met zijn zwarte afwerking en makkelijk schoon te maken RVS werkblad is deze tafel echt een mooie toevoeging aan elke buitenkeuken. De tafel is gemaakt van FSC gecertificeerd vurenhout en heeft een stevig ontwerp met twee zwenkwielen aan de voorkant en een handige roestvrijstalen handgreep/hangstang aan de achterkant.

Deze tafel is speciaal ontworpen voor de Grill Guru compact, maar kan ook worden gebruikt voor andere compacte kamado's met een maximale diameter van 42 cm en een minimale diepte van 25 cm van de keramische onderbak. Voor sommige modellen moet de kamado wel volledig uit het onderstel worden gehaald. Het is belangrijk om op te merken dat het plaatsen van de kamado rechtstreeks op het RVS onderblad het risico op scheuren vergroot. Gelukkig kan dit probleem worden opgelost met een speciale grillverhoger.

De Grill Guru | Table Black Compact | kamado tafel is echt makkelijk in onderhoud. Het gebeitste vurenhout is eenvoudig schoon te maken en kan indien nodig worden opgeschuurd en opnieuw geverfd of gebeitst. Het is aan te raden om de tafel jaarlijks opnieuw op te schuren en te beitsen, vooral als je hem buiten gebruikt. Wil je extra bescherming tegen regen en andere weersinvloeden, dan kan je de bijpassende regenhoes gebruiken.

Deze tafel heeft echt positieve reviews gekregen van gebruikers. Ze zijn erg te spreken over de uitstekende service en snelle levering. Ook vinden ze de tafel handig in gebruik en van goede kwaliteit. Gebruikers vinden het makkelijk om de tafel in elkaar te zetten en zijn enthousiast over het mooie ontwerp.

De Grill Guru | Table Black Compact | kamado tafel biedt echt veel voordelen voor kamado-liefhebbers. Het heeft een stevige constructie, een makkelijk schoon te maken werkblad en kan worden verplaatst dankzij de zwenkwielen. Het is echt een handige en praktische toevoeging aan elke buitenkeuken.

Een mogelijke beperking van deze tafel is dat sommige kamado's volledig uit het onderstel gehaald moeten worden om in de tafel te passen. Dit kan wat moeite en tijd kosten. Daarnaast is het belangrijk om een grillverhoger te gebruiken om het risico op scheuren van de kamado te verminderen.

Ondanks deze mogelijke beperkingen zijn de sterke punten van de Grill Guru | Table Black Compact | kamado tafel duidelijk. Het is een goed ontworpen en stevige tafel die makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het biedt gebruikers een handige en praktische oplossing voor het plaatsen van hun compacte kamado's. Al met al is de Grill Guru | Table Black Compact | kamado tafel echt een uitstekende keuze voor kamado-liefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve en functionele tafel voor hun buitenkeuken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Master Cook Gasbarbecue en Grill

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Master Cook Gasbarbecue en Grill

 • list plusVeel branders voor het gelijktijdig bereiden van verschillende soorten voedsel
 • list plusGemakkelijk te ontsteken en controle over de branders
 • list plusHalogeen verlichting en LED-verlichting op het bedieningspaneel voor extra gemak en sfeer

Nadelen Master Cook Gasbarbecue en Grill

 • list plusMontagepakket dat enige tijd en geduld vergt

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.01
Functionaliteit
7.99
Gebruiksgemak
7.34
Deze Gasbarbecue en Grill is echt iets voor mij! Met vijf hoofdbranders, een infrarood brander en een extra zijbrander kan ik allerlei soorten voedsel tegelijkertijd bereiden op verschillende temperaturen. Het is super eenvoudig om de branders aan te steken en de temperatuur te regelen met de handige thermometer. Zo kan ik altijd de perfecte grillresultaten behalen.

Wat deze barbecue echt bijzonder maakt, is de halogeen verlichting. Zelfs als het begint te schemeren, kan ik gewoon doorgaan met grillen. En het bedieningspaneel heeft ook nog eens sfeervolle LED-verlichting. Hoe cool is dat? Daarnaast is er genoeg opbergruimte onder de barbecue, dus al mijn barbecuebenodigdheden zijn altijd binnen handbereik.

Het grilloppervlak van deze barbecue is gemaakt van gietijzer en heeft zowel roosters als een bakplaat. Dat betekent dat ik niet alleen vlees en groenten kan grillen, maar ook heerlijke pizza's kan maken met behulp van een pizzasteen. En als ik klaar ben met grillen, kan ik mijn gerechten warm houden op het RVS warmhoudrek.

Deze Gasbarbecue en Grill is gemaakt van roestvrij staal en heeft een prachtige gepoedercoate afwerking. Hij ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens duurzaam en van hoge kwaliteit. En het beste van alles is dat deze barbecue voldoet aan alle veiligheidsnormen. Hij is CE- en CSA-gecertificeerd, dus ik kan met een gerust hart grillen.

De afmetingen van deze barbecue zijn 151,8 x 62,5 x 119 cm en het grilloppervlak is 71 x 49,5 cm. Hij wordt geleverd met een grillrooster, een warmhoudrek, een opvangbak voor vet, een handleiding en een gasslang met gasdrukregelaar. Alles wat ik nodig heb om meteen aan de slag te kunnen!

Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en die zijn echt super positief. Ze prijzen het mooie design, de goede kwaliteit en het gemak in gebruik. Ze vinden het ook een mooie toevoeging aan hun terras. En niet te vergeten, de levering was snel en perfect!

Het enige nadeel is dat deze barbecue als bouwpakket geleverd wordt en je hem met twee personen moet monteren. Dat kan wat tijd en geduld kosten. Maar geloof me, het eindresultaat is het absoluut waard. Ik ben er zeker van dat ik enorm blij zal zijn met deze Gasbarbecue en Grill.

Dus als je een liefhebber van barbecueën bent, is deze Gasbarbecue en Grill - 5 + 1 branders + 1 infrarood zijbrander - Buitenkeuken - Edelstaal BBQ echt de beste keuze voor jou. Met zijn vele branders, handige functies en prachtige design zul je urenlang barbecueplezier beleven met vrienden en familie. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

9. Campingaz 4 Series Select S

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.23
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.49
Een van de opvallende kenmerken van deze barbecue is het Blue Flame Power System, dat zorgt voor een optimale warmteverdeling en minder opflakkeringen. Hierdoor blijft mijn eten lekker sappig en komt er minder rook vrij tijdens het koken. Bovendien voorkomt de branderbescherming in het gietijzeren rooster gevaarlijke vlammen, zodat ik veilig kan barbecueën.

De Campingaz 4 Series Select S is ook erg praktisch in gebruik. Deze gasbarbecue heeft twee inklapbare zijtafels waarop ik mijn bijgerechten en sauzen kan bereiden. Daarnaast is er een handig kruidenrek aan de onderkant van de barbecue, zodat ik al mijn benodigdheden binnen handbereik heb tijdens het koken. Met het InstaClean Aqua systeem is het schoonmaken van de barbecue bovendien snel en gemakkelijk.

Wat deze gasbarbecue echt onderscheidt van eerdere modellen zijn de efficiënte en krachtige roestvrijstalen branders met blauwe vlam. Dit zorgt voor een nog betere warmteverdeling en minder opflakkeringen tijdens het koken. Bovendien is de Campingaz 4 Series Select S uitgerust met het Campingaz Culinaire Modulaire Systeem, waarmee ik verschillende accessoires zoals een pizzasteen of wok kan gebruiken.

De gebruikersreviews van de Campingaz 4 Series Select S zijn over het algemeen positief. Ik ben vooral blij met de degelijke materialen, het stoere uiterlijk en het gemak waarmee ik de barbecue kan schoonmaken. Sommige gebruikers hebben echter problemen gehad met het wieltje dat niet goed blijft zitten, maar dit lijkt een incidenteel probleem te zijn.

Al met al vind ik de Campingaz 4 Series Select S Gasbarbecue een geweldige keuze voor mensen die graag barbecueën voor grote groepen. Met zijn krachtige branders, ruime kookoppervlak en handige functies biedt deze barbecue alles wat ik nodig heb voor een geslaagde barbecue. Het enige kleine nadeel is het probleem met het wieltje dat niet goed blijft zitten, maar dat lijkt geen groot probleem te zijn. Kortom, de Campingaz 4 Series Select S is een betrouwbare en veelzijdige gasbarbecue die absoluut zijn prijs waard is. 😊

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

10. Bighorn Gasbarbecue en Grill

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bighorn Gasbarbecue en Grill

 • list plusPrachtig afgewerkte gasbarbecue
 • list plusEffectieve en gelijkmatige warmteverdeling
 • list plusGeïntegreerd ontstekingssysteem met volledige controle over het bereiden van voedsel

Nadelen Bighorn Gasbarbecue en Grill

 • list plusGeen gebruikersrecensies beschikbaar

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.21
Functionaliteit
6.95
Gebruiksgemak
7.38
De Bighorn Gasbarbecue en Grill – 4 Branders – Zwart is echt een pareltje! Perfect om gezellige zomeravonden door te brengen met vrienden en familie. Met 4 krachtige branders zorgt deze barbecue voor een gelijkmatige en effectieve warmteverdeling. En het beste is dat de roestvrijstalen branders super duurzaam zijn en niet gaan roesten, zodat ze lang meegaan.

Wat deze gasbarbecue echt speciaal maakt, is het handige ontstekingssysteem met druk- en draaiknoppen. Hiermee steek je de barbecue in een handomdraai aan en heb je volledige controle over de temperatuur voor het bereiden van verschillende gerechten. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de barbecue ook nog een handige thermometer, zodat je altijd de perfecte temperatuur kunt behouden tijdens het grillen.

De Bighorn Gasbarbecue heeft zelfs een handige zijtafel waar je al je barbecuebenodigdheden op kunt plaatsen. Zo heb je alles binnen handbereik tijdens het grillen. En dankzij de twee wielen kun je de barbecue ook nog eens gemakkelijk verplaatsen door je tuin of over je terras.

Deze barbecue heeft een afmeting van 136x58x111 cm en een totaal kookoppervlak van maar liefst 3236,45 cm². Het grillrooster is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor je eten niet blijft plakken en het schoonmaken een fluitje van een cent is. En de gasbarbecue zelf is gemaakt van roestvrij staal met een mooie gepoedercoate afwerking, waardoor hij er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens super duurzaam is.

Het merk Bighorn staat bekend om zijn geweldige ontwerp, functionaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Het bedrijf Shinerich heeft ervoor gezorgd dat deze gasbarbecue van topkwaliteit is en ontworpen is om lang mee te gaan. Met hun uitstekende klantenservice zorgen ze ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van heerlijk koken met de Bighorn Barbecues.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we op basis van de productbeschrijving concluderen dat de Bighorn Gasbarbecue en Grill – 4 Branders – Zwart een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en krachtige gasbarbecue. Met zijn 4 branders, handige ontstekingssysteem en ruime kookoppervlak heeft deze barbecue alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond vol barbecueplezier. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 17 november in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Buitenkeukens. Er zijn immers 2313 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!