Bestenu

Beste gasbarbecues - dec. 2022

Met meer dan 383 gasbarbecues op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste gasbarbecues in een handige lijst
01Score: 9.8
Burnhard Draagbare 2-Branders Gasbarbecue
Burnhard Draagbare 2-Branders Gasbarbecue
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Accente Outdoor Gas BBQ
Accente Outdoor Gas BBQ
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.3
MaxxGarden Gasbarbecue
MaxxGarden Gasbarbecue
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Burnhard Gas BBQ BARNEY
Burnhard Gas BBQ BARNEY
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Campingaz 2 Series Classic LX Plus
Campingaz 2 Series Classic LX Plus
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.5
El Fuego Columbus 3.1
El Fuego Columbus 3.1
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Cadac Skottelbraai
Cadac Skottelbraai
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Gasbarbecue en Grill
Gasbarbecue en Grill
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.5
El Fuego San Angelo 3.0
El Fuego San Angelo 3.0
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Gasbarbecue Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 23, 2021


Met een gasbarbecue heb je de hele barbecue-ervaring zonder gedoe met kolen. Hoe je uit alle soorten en maten de beste gasbarbecue kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soort branders heeft een gasbarbecue?

Elke gasbarbecue heeft een of meerdere hoofdbranders. Dit beslaat het grootste deel van het grill oppervlak en gebruik je waarschijnlijk het meest. Dankzij gas doen de branders hun werk en kun je na een korte opwarmtijd van een paar minuten al grillen.

Naast de hoofdbrander(s), hebben sommige gasbarbecues ook zijbranders of infraroodbranders. De zijbrander functioneert niet anders dan de hoofdbrander, maar is wat kleiner en zit aan de zijkanten van de gasbarbecue. De zijbranders zijn handig om te gebruiken als je kleine gerechten of bijgerechten op de barbecue bereidt.

De infraroodbrander lijkt misschien op een hoofd- of zijbrander, maar werkt net even anders. Het infrarood bereikt namelijk een extra hoge temperatuur die erg geschikt is om vlees dicht te schroeien. Helaas is niet elke gasbarbecue automatisch uitgerust met een infraroodbrander. Wil je graag een infraroodbrander gebruiken, zoek deze eigenschap dan op in de productspecificaties.

Wat is het verschil tussen een gasbarbecue en een buitenkeuken?

Onder de gasbarbecues kennen we twee verschillende soorten: de reguliere gasbarbecue en de buitenkeuken. Buitenkeukens die op gas werken zijn dus een grote variant van de gasbarbecue. Ze zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om buiten te grillen en bieden alle ruimte om met grotere gezelschappen een gezellige barbecue te houden.

Terwijl de gewone gasbarbecue nog wel eens als tafelbarbecue gebruikt kan worden, staat de buitenkeuken op een ruim onderstel. Zo heb je direct extra ruimte om spullen te bewaren of uit te stallen. Hoeveel werkruimte een buitenkeuken precies biedt, verschilt natuurlijk per model, maar je kunt er in ieder geval mee aan de slag zonder je te storen aan een tekort aan ruimte.

Hoeveel gas verbruikt een gasbarbecue?

De hoeveelheid gas die een gasbarbecue gebruikt, verschilt per model. Gemiddeld genomen ligt dit tussen de 200 en 600 gram per uur. Hoewel je he misschien zou verwachten, leidt een grotere barbecue echter niet per se tot meer verbruik. Het formaat speelt wel een rol, maar een buitenkeuken in een moderne, zuinige uitvoering verbruikt bijvoorbeeld relatief weinig gas.

Hoe lang een gasfles meegaat, ligt ook aan het formaat van de gasfles. Met een simpele rekensom kom je erachter hoe lang de fles meegaat. Deel het totaal aantal gram gas in de fles door het verbruik van gas in gram per uur. De uitkomst vertelt je hoeveel uur je kunt barbecueën voordat de gasfles leeg raakt.

Wat voor gasfles heb je nodig voor een gasbarbecue?

Welke gasfles je kunt gebruiken voor de gasbarbecue, hangt af van het model. Soms passen meerdere typen gasflessen op dezelfde gasbarbecue en heb je keuze uit verschillende flessen. Welke gasflessen geschikt zijn voor de gasbarbecue die jij hebt, vind je terug in de handleiding van de gasbarbecue.

Je kunt het formaat van de gasfles het beste baseren op het formaat en verbruik van de gasbarbecue. Heb je een flinke buitenkeuken, dan is een gasfles van ongeveer 10 kilogram geen overbodige luxe. Gaat het om een compact tafelmodel, dan kun je met 5 kilogram een tijdje vooruit.

Hoe sluit je een gasfles aan op de gasbarbecue?

Om te beginnen is het niet verstandig om de gasbarbecue aan te sluiten op aardgas, vooral als je geen kennis van zaken hebt. Het is een ingewikkelde klus waar veel omwegen zoals extra slangen en koppelstukken voor nodig zijn. De eenvoudigste en meest effectieve optie is om de gasbarbecue aan te sluiten op een geschikte gasfles.

Om de glasfles aan te sluiten heb je verder een gasdrukregelaar en gasslang nodig. Controleer vooraf altijd of de aansluiting die je aanschaft op de barbecue past. Dit is een nippel-aansluiting of schroefdraadaansluiting. Bij de schroefdraadaansluiting heb je een extra koppelstukje nodig. Heeft de gasbarbecue een nippel-aansluiting? Dan heb je geen extra hulpmiddel nodig.

Wanneer je de gasfles op de barbecue aansluit, controleer je altijd of de koppelstukken van alle onderdelen bij elkaar passen en onbeschadigd zijn. Koppel eerst de gasdrukregelaar aan de gasfles. Zorg ervoor dat alles stevig vastzit. Verbind de andere kant van de gasslang met de barbecue en zet de gasfles op een veilige, stabiele plek neer.

Voordat je gaat grillen, is het verstandig om te controleren of de barbecue en gasfles daadwerkelijk goed zijn aangesloten. Gebruik hiervoor wat zeepsop en smeer alle koppelstukken hiermee in. Laat de barbecue nog uit staan, maar laat voorzichtig wat gas lopen.

Als er belletjes ontstaan, betekent het dat er een lek is waardoor gas ontsnapt. In dat geval is het belangrijk om er alsnog voor te zorgen dat er geen gas lekt en alles veilig is voordat je de barbecue aanzet.

Hoe maak je een gasbarbecue schoon?

Je hebt langer plezier van een goed onderhouden gasbarbecue. Daarom is het belangrijk om de gasbarbecue regelmatig een schoonmaakbeurt te geven. Voedselresten verwijder je het liefst na elk gebruik van de barbecue. Hoe langer je wacht met schoonmaken, des te hardnekkiger vuilresten worden, dus het is aan te raden om de klus niet al te lang uit te stellen.

Om een gasbarbecue schoon te maken verzamel je de volgende benodigdheden:

  • Schoonmaakborstels
  • Spons
  • Microvezeldoeken
  • Reinigingsmiddelen zoals afwasmiddel, ontvetter en RVS reiniger
  • Handschoenen

Wacht altijd tot de barbecue volledig is uitgeschakeld en afgekoeld voordat je het apparaat schoonmaakt. Ontkoppel ook de gasfles en gasdrukregelaar. Laat daarna eerst de meest hardnekkige delen van het vuil inweken door een royale hoeveelheid reinigingsmiddel te gebruiken. Wacht een tijdje zodat het vuil de kans krijgt om los te weken.

Voor de grill gebruik je bijvoorbeeld een ontvetter, en voor een behuizing van roestvrij staal is RVS-reiniger geschikt. Het beste schoonmaakmiddel kies je dus op basis van het te behandelen materiaal.

Nadat het schoonmaakmiddel is ingetrokken, kun je met de schoonmaakborstels het vuil schrobben. Verwijder daarna met een spons en een geschikt schoonmaakmiddel de laatste resten van het vuil. Om de laatste schoonmaakrestjes te verwijderen poets je het geheel op met een microvezeldoek. De gasbarbecue is nu schoon en klaar voor volgend gebruik.

hero illustration

Hoe komt deze fantastische gasbarbecue ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de het winkelonderzoek naar de beste gasbarbecue ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over gasbarbecues, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle gasbarbecues die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke gasbarbecues het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van gasbarbecues stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste gasbarbecues op een rij

1 - Burnhard Draagbare 2-Branders Gasbarbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

Barbecue-avonturen, waar en wanneer je maar wilt Of het nu op je balkon, het terras of onderweg is - onze draagbare 2-pits gasgrill WAYNE is bij elke vette BBQ van de partij! Geef steaks een mooi korstje bij rechtstreekse warmte of gaar ribbetjes indirect, low and slow. Met WAYNE lukt dat altijd en overal. Dik gietijzeren rooster voor een vette BBQ WAYNE wordt geleverd met dikke gietijzeren roosters met een porseleinen coating. Deze slaan de warmte langdurig op en verdelen deze gelijkmatig over jouw grill voor de beste BBQ-resultaten. Gesloten dragers in het midden van het gietijzeren rooster (boven de roestvrij stalen branders) voorkomen het lekken van vloeistoffen en beschermen zo tegen hoge vlammen en brandend vet. Die wil toch iedereen een keer gebruiken, of niet? Geen probleem: met een grilloppervlak van 47 x 36 cm krijg je zonder problemen 4 personen tegelijkertijd vol. Barbecue er rustig op los tot maximaal 300 °C WAYNE grilt vlees, vis en groente met in totaal 3,5 kW en temperaturen tot maximaal 300 °C goed gaar. Ontsteek hiervoor de beide roestvrij stalen branders met de piëzo-ontsteking en controleer de 2 grillzones naar behoefte met de traploze regeling. WAYNE kan tegen een stootje De behuizing en het deksel (verbrandingskamer) van jouw WAYNE zijn gemaakt van robuust drukgegoten aluminium. Het materiaal geleidt en verdeelt de warmte binnenin de barbecue gelijkmatig en efficiënt en is bovendien uiterst licht. Zo hoef je niet zwaar te tillen en hierdoor kan jouw WAYNE bovendien ook tegen een stootje - het slijtvaste aluminium kan ook van de binnenkant behoorlijk worden geschrobd zonder dat er wat kapot gaat. Hiermee kan dit weerbestendige onderdeurtje ook slecht weer het hoofd bieden! Compact onderweg Jij wilt je nieuwe barbecue-rookie ook een keer onderweg aansteken? Stop hem dan eenvoudig in de kofferbak! WAYNE kan aan de beide grote handgrepen en met zijn totale gewicht van 12,6 kg comfortabel naar de volgende outdoor-grillplek worden vervoerd. 5,8 of 11 kg? Neem wat je nodig hebt Je kunt elk gangbare gasflessenformaat aansluiten op jouw WAYNE! 8 kg of 11 zijn ideaal voor BBQ thuis, voor onderweg neem je de 5 kg fles. Maar niet vergeten: hou rekening met de natuur en doe je barbecue alleen aan op hiervoor aangewezen plekken. WAYNE komt inclusief afdekhoes Afgedekt met een hoogwaardige BBQ-cover trotseert WAYNE wind, regen, sneeuw, ijs en UV-straling zonder problemen. De passende cover ligt natuurlijk ook in de doos! Zet WAYNE op zijn BBQ trolley en weg ben je! Met de WAYNE BBQ trolley bundle (optioneel verkrijgbaar!) van BURNHARD wordt je barbecue een flexibele aangelegenheid. Zet je draagbare gasbarbecue op de inklapbare BBQ trolley en rol hem nonchalant naar de volgende camping, of verplaats hem gemakkelijk heen en weer op je terras. Onze BBQ trolley komt naar je toe met 2 slijtvaste massief rubberen banden. Zo kun je de BBQ trolley met grill als een winkelwagentje zonder al te veel moeite van A naar B verplaatsen. En om te voorkomen dat het deksel van de WAYNE tijdens de reis opengaat, kun je het met de geïntegreerde lus aan de BBQ trolley vastmaken. De BBQ trolley is door onze barbecue-experts zo ruimtebesparend mogelijk ontworpen. Eenmaal ingeklapt vind je door zijn compacte afmetingen makkelijk een geschikte opbergplaats in garage of tuinhuisje, maar ook op balkon of terras. Ook gaaf: de BBQ trolley kan zelfs samen met de grill rechtop en horizontaal worden opgeborgen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Accente Outdoor Gas BBQ

Loading..
Ga naar laagste prjis

Heerlijk barbecueën met familie of vrienden in de zomer? Dat kan, maar met De Accente Outdoor Gas BBQ heb je de winterbarbecue voor in de tuin! Deze robuuste Accente barbecue is ook geschikt voor de winterperiode. Met een grilloppervlak van 45 cm en een werkhoogte van 103 cm is het nog nooit zo makkelijk geweest om te barbecueën. Een mooie gasbarbecue die ideaal is voor jouw eigen ''winterfestival''. Uiteraard kun je hem ook in de achtertuin opzetten en gezellig met de hele familie barbecueën. Maak jouw winterbarbecue met vrienden of familie compleet met een glühwein of chocomel, terwijl je warm rond de barbecue staat. Kenmerken: Staand- en tafelmodel Inclusief grillplaat en gasslang Multifunctionele aanwinst Eenvoudig schoon te maken Praktische en robuuste uitvoering Grilloppervlak van 45 cm Gassoort: butaan en propaan

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - MaxxGarden Gasbarbecue

Loading..
Ga naar laagste prjis

De MaxxGarden gasbarbecue is de topper van het seizoen. Voordelen 2 krachtige branders Accessoirehaakjes Gemakkelijke verplaatsing thermometer Rooster om warm te houden Gasaansluiting G1/2 F15-21 meegeleverd Technische kenmerken Aantal branders : 2 onafhankelijk Branders : Roestvrij staal Bedieningsschakelaars en handgreep deksel van bakeliet Wielen: 2 Zwarte stoffen bekleding Mand aan voorzijde Haken: 6 Geëmailleerd grillrooster Geëmailleerd warmhoudrooster Vermogen branders: 5500W (393 g / uur) Vetvanger: ja, aluminium Elektronische ontsteking: ja, door piezo Type gas: butaan / propaan (gasfles van 6 kg of 13 kg) Aanvullende informatie Om uw grill na gebruik schoon te maken, laat u hem een paar minuten aan staan. De voedselresten zullen worden verbrand. U vindt ook in onze webshop gebruiksvoorwerpen die bij uw barbecue passen. Om optimaal van uw barbecue te kunnen genieten, vooral bij koud weer (als de temperatuur dichtbij 0 ° C is), wordt sterk aanbevolen om propaangas te gebruiken. Kleur: Zwart Montage: De montage is heel eenvoudig , een handleiding wordt meegeleverd Energietype: Gas Zijplank: Ja Garantie: 2 jaar Gebruik: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik Complete barbecue : L97xP55xH100cm Kookoppervlak : 48,5x37,5cm | Raster hoogte : 86cm MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Burnhard Gas BBQ BARNEY

Loading..
Ga naar laagste prjis

Jouw BBQ-essential Wil je een stevige BBQ zonder poespas? Dan is onze 2-brander gasbarbecue BARNEY precies wat je zoekt. Met zijn compacte grilloppervlak van 43 x 38,7 cm heb je genoeg ruimte voor je volgende barbecuesessie. Het maakt niet uit of je vette steaks, een hele kip of traditionele groentepannetjes op tafel wilt zetten - BARNEY heeft alles wat je nodig hebt. Niets meer en niets minder. BARNEY komt in twee pakketten. Maak eens plaats! Wat een ruimtebespaarder! BARNEY is met een afmeting van 112 x 72 x 52 cm compact, maar kan dankzij 2 uitklapbare zijtafels zonder moeite worden vergroot naar 112 x 112 x 52 cm. Met de stevige zijbladen heb je zaken als snijplanken, borden of drankjes altijd binnen handbereik. Power onder de kap Breng de 2 traploos regelbare roestvrijstalen branders met piëzo-ontsteking op werktemperatuur en vertrek al spetterend naar de BBQ-hemel dankzij een totaal vermogen van 7,5 kW. Deze BBQ laat zijn sporen na: de gietijzeren roosters zorgen dankzij een optimale warmteopslag voor krokante steaks en de mooiste grillstrepen. BARNEY denkt met je mee Met het extra roestvrijstalen warmhoudrooster biedt BARNEY voldoende opslagruimte voor alles wat nog niet direct op het bord hoeft te belanden. Parkeer je burgers even terwijl je op het gietijzeren rooster nog snel 'n lading bacon laat braden. En het vet? Tijdens het barbecueën druppelt dat net als vleessappen en vloeistoffen direct op het vetopvangblik, dat je heel makkelijk kunt schoonmaken. En mobiel is-ie ook nog! Als je jouw BARNEY 'n keer een andere ondergrond wilt gunnen, dan is dat heel makkelijk: met zijn 2 stabiele wielen kun je het mobiele BBQ-station nonchalant dwars door je tuin rijden. Eenmaal op de eindbestemming aangekomen zorgen 2 kleine rolletjes met remmen ervoor dat BARNEY op zijn plaats blijft. Het barbecue-genie beheerst de chaos Grilltang, barbecuehandschoenen en dergelijke kun je gewoon ophangen aan de meegeleverde haken. Zo heb je jouw equipment altijd binnen handbereik. De onderbouw van BARNEY met grote deur biedt bovendien extra opslagruimte om je 5 kg gasfles (en daarnaast nog alle dingen die niemand wil zien) zonder problemen op te bergen. Hondenweer? Maakt niet uit! Omdat elke superheld 'n cape nodig heeft, hebben we nog 'n mooi zwarte afdekkap aan het pakket toegevoegd. Die ziet er niet alleen gaaf uit, maar is ook regenafstotend en uv-bestendig, zodat jouw BARNEY bij elk soort weer goed is beschermd. Warm, warmer, Deluxe Onze 2-brander gasbarbecue Barney Deluxe wordt geleverd met een keramische infraroodbrander in het zijgedeelte. Met tot wel 900 °C leg je jouw grillgoed het vuur na aan de schenen en geef je jouw steaks en burgers een behoorlijke korst. Door de extreem hoge temperaturen van de keramische infraroodbrander krijgt jouw vlees een krokant korstje en geweldige grillaroma's. En dat in een mum van tijd! De indrukwekkende warmte ontfermt zich zo snel over het grillgoed, maar alleen op de buitenste laag - binnenin blijft alles sappig en mals.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Campingaz 2 Series Classic LX Plus

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Campingaz 2 Series Classic LX Plus gasbarbecue heb je genoeg ruimte om te barbecueën voor alle gasten op het tuinfeest. Op het kookoppervlak maak je gerechten voor maximaal 10 personen tegelijkertijd. De 2 gasbranders heb je snel aan dankzij de elektronische ontsteking. Je hoeft dus niet met lucifers aan de slag. Via de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue in de gaten en op de zijtafels bereid je de bijgerechten alvast voor. Zodra je klaar bent met de barbecue, klap je de zijtafels in en hang je de barbecue accessoires aan de ophanghaken. Met de 2 grote transportwielen aan de onderkant rol je de 2 Series Classic LX Plus terug naar de schuur.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - El Fuego Columbus 3.1

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze gasbarbecue is vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen en voldoet aan alle toepasselijke normen om de hoogst mogelijke veiligheid bij het barbecueën te bieden. Het eenvoudige, hoogwaardige ontwerp in combinatie met de hoge functionaliteit van de barbecue laat niets te wensen over en zal indruk maken op zowel eigenaren als gasten. De diverse instellingsopties van deze barbecue stellen u in staat om elk gerecht optimaal te bereiden. De zijbrander maakt extra flexibiliteit mogelijk, b.v. je kunt de zijbrander namelijk tegelijkertijd gebruiken om een saus te bereiden. Met een gasbarbecue geniet u van beslissende voordelen ten opzichte van houtskoolbarbecue, namelijk: gemak en bruikbaarheid. Het bereiden van de gerechten kan bijvoorbeeld binnen enkele minuten beginnen, u hoeft zich geen zorgen te maken over houtskoolrook, ook het bereidingsproces nauwkeurig worden gecontroleerd, enz. De barbecue biedt royale opslagruimte, zodat u altijd alle benodigde keukengerei bij de hand heeft. Dankzij de grote kunststof wielen kan de gasbarbecue gemakkelijk worden vervoerd zonder de vloer te beschadigen. Afmeting: ca. 117,5 x 107,5 x 58,5 cm, Gewicht: ca. 24, 0 / 28,0 kg, Brandstof: Gebruik met butaan, propaan of LPG-mengsel mogelijk, Verplaatsbaar: 2 grote wielen om de grillwagen te verplaatsen, Vetpan: incl. vetpan (uitneembaar), Specerijen- en sauzenhouder: Geen, Opklapbare bijzettafels: Geen, Tempratuurweergave: Thermometer in het deksel, Ontsteking: Piëzo-ontsteking - elke brander kan individueel worden ontstoken en traploos worden geregeld (ontsteking met één hand), Vermogen: 2,93 kW per brander + 3,5 kW zijbrander (totaal 12,29 kW), Werkhoogte: ca. 84 cm, Grilloppervlak: ca. 56 x 41 cm, Afmeting ingeklapt: n.v.t. Spec. Hoofdbrander: 3x hoofdbrander van roestvrij staal met branderdeksels + zijbrander, Materiaal Grillrooster: Grillrooster en opwarmrek van hittebestendig geëmailleerd staal, Afmeting verpakking: ca. 65 x 28 x 58 cm, Inclusief gasslang met drukregelaar: Ja, Flessenopener: Nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Cadac Skottelbraai

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Cadac Skottelbraai is licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt. De skottel top is een platte pan van geëmailleerd staal waar je verschillende gerechten in maakt, van roerbak- tot pastagerechten. De skottel heeft een kookoppervlak met een diameter van 48,6 centimeter. Je kookt hierop voor maximaal 9 personen. Je breidt de kookmogelijkheden uit met bijvoorbeeld de Cadac Paellapan met een diameter van 47 centimeter (niet meegeleverd). De barbecue heeft 1 hoofdbrander met een vermogen van 3 kilowatt.De Cadac Skottelbraai wordt geleverd met een handige draagtas. Hij wordt geleverd zonder rekje tussen de poten. In de video wordt het oude model getoond. Deze video is dus slechts ter indicatie. Daarnaast is de meegeleverde tas alleen geschikt voor het blauwe gedeelte van de skottel. De pan past niet in de tas.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Gasbarbecue en Grill

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze gasbarbecue zorgt 100% voor urenlang barbecueplezier voor bijvoorbeeld een mooie zomeravond met vrienden en familie. Uitgerust met vijf hoofdbranders, een infrarood brander en een extra zijbrander. De branders zijn eenvoudig aan te steken en daardoor heb je de volledige controle over het tegelijkertijd bereiden van verschillende soorten voedsel op verschillende temperaturen. Dankzij de thermometer kan je eenvoudig de temperatuur regelen tijdens het barbecueën. De barbecue is voorzien van halogeen verlichting voor als het schemerig wordt. Daarnaast is het bedieningspaneel voorzien van sfeervolle LED-verlichting. Ook is er opbergruimte beschikbaar onder de barbecue en voorzien van deuren. Deze barbecue heeft vier wielen en kan eenvoudig worden verplaatst zonder zwaar te hoeven tillen. Kenmerken: - met 5 hoofdbranders, infraroodbrander en een extra zijbrander kan je sauzen en bijgerechten bereiden tijdens het barbecueën. - Het grillopvervlak is voorzien van gietijzeren roosters en een gietijzeren bakplaat. De roosters bieden een mogelijkheid om een pizzasteen te gebruiken. - Warmhoudrek van RVS - Geïntegreerd ontstekingssysteem met druk- en draaiknoppen, de branders kunnen aangestoken worden door simpelweg de ronde knop te draaien - CE & CSA gecertificeerd Afmetingen: - Afmetingen : 151,8 x 62,5 x 119 cm - Afmetingen bakplaat: 71 x 49,5 cm gietijzer - Afmetingen warmhoudrek: 68,6 x 19cm RVS Materiaal: - RVS ofwel roestvrij staal met gepoedercoate afwerkingen Specificaties: - Kleur: Zilver en zwart - Aantal branders:7 (5 hoofdbranders + 2 zijbranders) - Hoofdbrander: 5 roestvrijstalen branders, totaal 16,1kW, Infraroodbrander 2,6kW en Zijbrander: 3,5kW.Totaal 22,26kW - Ontstekingssysteem: geïntegreerd met druk- en draaiknoppen - Vetopvang lade: Ja - Ingebouwde thermometer: Ja - Zijtafels: RVS, met een schuifklep voor de zijbranders - Geschikt voor: standaard LPG gasfles met propaan of butaan - Met 4 wielen om gemakkelijk te manoeuvreren (achterste kunnen worden vastgezet) Inhoud verpakking: - 1x BBQ gas grill (montage vereist) - 1x grillrooster - 1x warmhoudrek - 1x opvangbak voor vet - 1x handleiding (EN/GER) - 1x gasslang met gasdrukregelaar Afmetingen doos : 84 x 68 x 66cm, 1 artikel / bruine doos Nettogewicht 51kg/ Brutogewicht. : 56,3kg Onderhoud en gebruikstips: - Zorg er altijd voor dat je de barbecue en onderdelen schoon houdt (zie verdere instructies hiervoor in de handleiding). - Plaats de barbecue altijd op een stabiele vlakke ondergrond op voldoende afstand van brandbare voorwerpen zoals houten hekjes of overhangende bomen/struiken. - Gebruik de barbecue alleen buiten! - Dit is een gasbarbecue, gebruik nooit andere brandstof zoals ontbrandingsvloeistoffen of aanmaakblokjes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - El Fuego San Angelo 3.0

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze gasbarbecue is vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen en voldoet aan alle geldende normen om de hoogst mogelijke veiligheid bij het barbecueën te bieden. Het eenvoudige, hoogwaardige ontwerp in combinatie met de hoge functionaliteit van de barbecue laat geen wensen onvervuld en zal indruk maken op zowel eigenaren als gasten. De diverse instellingsopties van deze barbecue maken het mogelijk om elk gerecht optimaal te bereiden. Met een gasbarbecue geniet u van beslissende voordelen ten opzichte een houtskoolbarbecue: comfort en bruikbaarheid. Het bereiden van de gerechten kan bijvoorbeeld binnen enkele minuten beginnen, u hoeft zich geen zorgen te maken over houtskoolrook, tevens kan de barbecue nauwkeurig worden geregeld, enz. De barbecue biedt royale opslagruimte, zodat u alle benodigde gebruiksvoorwerpen altijd bij de hand hebt en kan opbergen. Dankzij de grote wielen en wielen met geïntegreerde remmen kan de barbecue gemakkelijk worden vervoerd en veilig worden geparkeerd op het terrein.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan gasbarbecues

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gasbarbecues. Er zijn namelijk 383 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste