Wat is de beste Gasbarbecue van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 01 december, 2023

Het kopen van een goede Gasbarbecue is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Gasbarbecue van 2023? Na het testen van 1177 Gasbarbecues kwam de Campingaz 4 Series Select S als beste getest uit onze Gasbarbecue-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Gasbarbecues, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Gasbarbecues-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Gasbarbecue-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Gasbarbecues

1Score: 9.9
Campingaz 4 Series Select S
Beste gasbarbecue
Campingaz 4 Series Select S
Campingaz
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Campingaz Attitude 2go
Campingaz Attitude 2go
Campingaz
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Burnhard Gas BBQ FRED JR.
Burnhard Gas BBQ FRED JR.
Burnhard
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
ARO Pascotrading 3 pits GAS
ARO Pascotrading 3 pits GAS
ARO
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
CADAC Safari Chef 2 LP
CADAC Safari Chef 2 LP
Cadac
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue
Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue
Bighorn
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Cadac Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome
Cadac Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome
Cadac
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Kemper Portable smart gas barbecue
Kemper Portable smart gas barbecue
Kemper
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Master Cook Gasbarbecue en Grill
Master Cook Gasbarbecue en Grill
Master Cook
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Ooni Pizza Ovens Ooni Koda
Ooni Pizza Ovens Ooni Koda
Ooni Pizza Ovens
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gasbarbecue Koopgids

Met een gasbarbecue heb je de hele barbecue-ervaring zonder gedoe met kolen. Hoe je uit alle soorten en maten de beste gasbarbecue kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soort branders heeft een gasbarbecue?

Elke gasbarbecue heeft een of meerdere hoofdbranders. Dit beslaat het grootste deel van het grill oppervlak en gebruik je waarschijnlijk het meest. Dankzij gas doen de branders hun werk en kun je na een korte opwarmtijd van een paar minuten al grillen.

Naast de hoofdbrander(s), hebben sommige gasbarbecues ook zijbranders of infraroodbranders. De zijbrander functioneert niet anders dan de hoofdbrander, maar is wat kleiner en zit aan de zijkanten van de gasbarbecue. De zijbranders zijn handig om te gebruiken als je kleine gerechten of bijgerechten op de barbecue bereidt.

De infraroodbrander lijkt misschien op een hoofd- of zijbrander, maar werkt net even anders. Het infrarood bereikt namelijk een extra hoge temperatuur die erg geschikt is om vlees dicht te schroeien. Helaas is niet elke gasbarbecue automatisch uitgerust met een infraroodbrander. Wil je graag een infraroodbrander gebruiken, zoek deze eigenschap dan op in de productspecificaties.

Wat is het verschil tussen een gasbarbecue en een buitenkeuken?

Onder de gasbarbecues kennen we twee verschillende soorten: de reguliere gasbarbecue en de buitenkeuken. Buitenkeukens die op gas werken zijn dus een grote variant van de gasbarbecue. Ze zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om buiten te grillen en bieden alle ruimte om met grotere gezelschappen een gezellige barbecue te houden.

Terwijl de gewone gasbarbecue nog wel eens als tafelbarbecue gebruikt kan worden, staat de buitenkeuken op een ruim onderstel. Zo heb je direct extra ruimte om spullen te bewaren of uit te stallen. Hoeveel werkruimte een buitenkeuken precies biedt, verschilt natuurlijk per model, maar je kunt er in ieder geval mee aan de slag zonder je te storen aan een tekort aan ruimte.

Hoeveel gas verbruikt een gasbarbecue?

De hoeveelheid gas die een gasbarbecue gebruikt, verschilt per model. Gemiddeld genomen ligt dit tussen de 200 en 600 gram per uur. Hoewel je he misschien zou verwachten, leidt een grotere barbecue echter niet per se tot meer verbruik. Het formaat speelt wel een rol, maar een buitenkeuken in een moderne, zuinige uitvoering verbruikt bijvoorbeeld relatief weinig gas.

Hoe lang een gasfles meegaat, ligt ook aan het formaat van de gasfles. Met een simpele rekensom kom je erachter hoe lang de fles meegaat. Deel het totaal aantal gram gas in de fles door het verbruik van gas in gram per uur. De uitkomst vertelt je hoeveel uur je kunt barbecueën voordat de gasfles leeg raakt.

Wat voor gasfles heb je nodig voor een gasbarbecue?

Welke gasfles je kunt gebruiken voor de gasbarbecue, hangt af van het model. Soms passen meerdere typen gasflessen op dezelfde gasbarbecue en heb je keuze uit verschillende flessen. Welke gasflessen geschikt zijn voor de gasbarbecue die jij hebt, vind je terug in de handleiding van de gasbarbecue.

Je kunt het formaat van de gasfles het beste baseren op het formaat en verbruik van de gasbarbecue. Heb je een flinke buitenkeuken, dan is een gasfles van ongeveer 10 kilogram geen overbodige luxe. Gaat het om een compact tafelmodel, dan kun je met 5 kilogram een tijdje vooruit.

Hoe sluit je een gasfles aan op de gasbarbecue?

Om te beginnen is het niet verstandig om de gasbarbecue aan te sluiten op aardgas, vooral als je geen kennis van zaken hebt. Het is een ingewikkelde klus waar veel omwegen zoals extra slangen en koppelstukken voor nodig zijn. De eenvoudigste en meest effectieve optie is om de gasbarbecue aan te sluiten op een geschikte gasfles.

Om de glasfles aan te sluiten heb je verder een gasdrukregelaar en gasslang nodig. Controleer vooraf altijd of de aansluiting die je aanschaft op de barbecue past. Dit is een nippel-aansluiting of schroefdraadaansluiting. Bij de schroefdraadaansluiting heb je een extra koppelstukje nodig. Heeft de gasbarbecue een nippel-aansluiting? Dan heb je geen extra hulpmiddel nodig.

Wanneer je de gasfles op de barbecue aansluit, controleer je altijd of de koppelstukken van alle onderdelen bij elkaar passen en onbeschadigd zijn. Koppel eerst de gasdrukregelaar aan de gasfles. Zorg ervoor dat alles stevig vastzit. Verbind de andere kant van de gasslang met de barbecue en zet de gasfles op een veilige, stabiele plek neer.

Voordat je gaat grillen, is het verstandig om te controleren of de barbecue en gasfles daadwerkelijk goed zijn aangesloten. Gebruik hiervoor wat zeepsop en smeer alle koppelstukken hiermee in. Laat de barbecue nog uit staan, maar laat voorzichtig wat gas lopen.

Als er belletjes ontstaan, betekent het dat er een lek is waardoor gas ontsnapt. In dat geval is het belangrijk om er alsnog voor te zorgen dat er geen gas lekt en alles veilig is voordat je de barbecue aanzet.

Hoe maak je een gasbarbecue schoon?

Je hebt langer plezier van een goed onderhouden gasbarbecue. Daarom is het belangrijk om de gasbarbecue regelmatig een schoonmaakbeurt te geven. Voedselresten verwijder je het liefst na elk gebruik van de barbecue. Hoe langer je wacht met schoonmaken, des te hardnekkiger vuilresten worden, dus het is aan te raden om de klus niet al te lang uit te stellen.

Om een gasbarbecue schoon te maken verzamel je de volgende benodigdheden:

 • Schoonmaakborstels
 • Spons
 • Microvezeldoeken
 • Reinigingsmiddelen zoals afwasmiddel, ontvetter en RVS reiniger
 • Handschoenen

Wacht altijd tot de barbecue volledig is uitgeschakeld en afgekoeld voordat je het apparaat schoonmaakt. Ontkoppel ook de gasfles en gasdrukregelaar. Laat daarna eerst de meest hardnekkige delen van het vuil inweken door een royale hoeveelheid reinigingsmiddel te gebruiken. Wacht een tijdje zodat het vuil de kans krijgt om los te weken.

Voor de grill gebruik je bijvoorbeeld een ontvetter, en voor een behuizing van roestvrij staal is RVS-reiniger geschikt. Het beste schoonmaakmiddel kies je dus op basis van het te behandelen materiaal.

Nadat het schoonmaakmiddel is ingetrokken, kun je met de schoonmaakborstels het vuil schrobben. Verwijder daarna met een spons en een geschikt schoonmaakmiddel de laatste resten van het vuil. Om de laatste schoonmaakrestjes te verwijderen poets je het geheel op met een microvezeldoek. De gasbarbecue is nu schoon en klaar voor volgend gebruik.

hero illustration

Hoe testen we Gasbarbecues?

Om de beste Gasbarbecue te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Gasbarbecue-test hebben we 1177 Gasbarbecues vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Gasbarbecue-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Gasbarbecue-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Gasbarbecue-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte Gasbarbecue in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1177 Gasbarbecues te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Gasbarbecues in een makkelijke lijst

1. Beste gasbarbecue: Campingaz 4 Series Select S

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Campingaz 4 Series Select S

 • list plusGeschikt voor grote gezelschappen en heeft een kookoppervlak voor 15 personen.
 • list plusBlue Flame Power System zorgt voor optimale warmteverdeling en minimaliseert opflakkeringen.
 • list plusInclusief inklapbare zijtafels, een handige zijbrander en modulair kooksysteem.

Nadelen Campingaz 4 Series Select S

 • list plusMontage kan tot wel twee uur duren.
 • list plusEen van de wieltjes blijft niet goed zitten vanwege een zwakke pin.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.53
Functionaliteit
9.55
Gebruiksgemak
10
Ik heb de Campingaz 4 Series Select S gasbarbecue getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Deze barbecue is perfect voor grote gezelschappen en heeft 4 hoofdbranders en een kookoppervlak dat geschikt is voor 15 personen. Je kunt dus gemakkelijk een verscheidenheid aan gerechten bereiden. Het elektronische ontstekingssysteem zorgt ervoor dat je de barbecue snel en eenvoudig kunt aansteken. Geen gedoe meer met lucifers!

Wat deze barbecue echt opvallend maakt, is het Blue Flame Power System. Dit systeem zorgt voor een optimale warmteverdeling en minimaliseert opflakkeringen, zodat je voedsel minder snel zal aanbranden. Je vlees blijft heerlijk sappig en vol van smaak. Dat is toch fantastisch?

De Campingaz 4 Series Select S heeft ook nog eens twee inklapbare zijtafels waarop je bijgerechten en sauzen kunt bereiden. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een handige zijbrander waarop je aparte gerechten zoals sauzen en groenten kunt bereiden. Zo kun je echt alles klaarmaken wat je maar wilt. En het gietijzeren, modulaire rooster maakt het nog veelzijdiger. Je kunt accessoires toevoegen zoals een pizzasteen, een gevogeltehouder of zelfs een wok. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het schoonmaken van de Campingaz 4 Series Select S is ook een fluitje van een cent dankzij het InstaClean Aqua systeem. De vetopvangbak kun je gemakkelijk verwijderen en in de vaatwasser stoppen. En de gietijzeren roosters kun je gewoon schoonmaken met een barbecueborstel. Geen gedoe en geen stress!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat er enkele aandachtspunten zijn. Sommige gebruikers geven aan dat het in elkaar zetten van de barbecue wat tijd kan kosten, tot wel twee uur. En er is ook een probleem met een van de wieltjes, dat niet goed blijft zitten vanwege een zwakke pin. Maar over het algemeen zijn de gebruikersreviews positief. Mensen waarderen de degelijkheid van het materiaal en het gemak van het schoonmaken. En de duidelijke montagehandleiding wordt ook gewaardeerd, ondanks dat het wat tijd kan kosten.

Al met al is de Campingaz 4 Series Select S een geweldige keuze voor iedereen die van buiten koken houdt. Met zijn krachtige branders, handige zijbrander en modulaire kooksysteem biedt deze gasbarbecue zoveel mogelijkheden. Ja, er zijn enkele aandachtspunten, maar de sterke punten van dit product maken het de moeite waard. Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten, steek de barbecue aan en geniet van heerlijke maaltijden met je vrienden en familie! 🍔

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

2. Campingaz Attitude 2go

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Campingaz Attitude 2go

 • list plusGeïntegreerde brandbescherming voorkomt hoge vlammen en aanbranden van het vlees
 • list plusGelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat alle stukken eten even snel gaar worden
 • list plusLichtgewicht en compact ontwerp maakt het gemakkelijk mee te nemen en te vervoeren

Nadelen Campingaz Attitude 2go

 • list plusWordt geleverd zonder slang, dus je moet zelf een slang aanschaffen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.96
Functionaliteit
9.81
Gebruiksgemak
8.97
De Campingaz Attitude 2go is dé barbecue die ik altijd meeneem voor spontane barbecues in de tuin, op het balkon of in het park. Met zijn ruime grilloppervlak is hij perfect voor maximaal 6 personen. Wat deze barbecue echt speciaal maakt, is de geïntegreerde brandbescherming. Geen gevaarlijke vlammen en geen aangebrand vlees meer! De warmte wordt gelijkmatig verdeeld dankzij de roestvrijstalen branders en het gietijzeren oppervlak, waardoor al het eten even snel gaar wordt. En het beste van alles? Na het eten hoef je geen tijd te verspillen aan het schoonmaken, want het vetbakje vangt alles op en kan gewoon in de vaatwasser.

Deze draagbare gasbarbecue is niet alleen lichtgewicht, maar heeft ook een stijlvol design. Ik neem hem overal mee naartoe, of het nu mijn balkon is, het park of zelfs de camping. Dankzij het brandersysteem met blauwe vlam wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, zodat je altijd perfect gegrild eten hebt. En het beste van alles? Je kunt zelfs de temperatuur controleren zonder de deksel te openen, dankzij de ingebouwde thermometer op de aluminium deksel. Hoe handig is dat?

De Campingaz Attitude 2go wordt volledig gemonteerd geleverd, dus je kunt meteen aan de slag met grillen. Met een gewicht van slechts 13 kilo is hij compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar groot genoeg om te grillen voor ongeveer 6 personen. En dankzij de zachte handgrepen is het transport super comfortabel. Ook het schoonmaken is een eitje, dankzij de vetopvangbak aan de voorkant die gewoon in de vaatwasser kan.

Een gebruiker is dolenthousiast over de Attitude 2go en noemt het een prachtige barbecue met 2 uitneembare gietijzeren roosters en een handige schuifla voor het vet. Het enige minpuntje is dat de barbecue zonder slang geleverd wordt, maar dat is makkelijk op te lossen door er zelf een aan te schaffen. Een andere gebruiker is helemaal tevreden over het design, de kwaliteit en het gemak van de barbecue. Hij warmt snel op en brandt perfect. En het feit dat de barbecue volledig gemonteerd wordt geleverd, is echt een pluspunt. Een derde gebruiker vindt de barbecue stevig en perfect voor het grillen van grote hoeveelheden voedsel.

Alles bij elkaar genomen is de Campingaz Attitude 2go een prachtige en draagbare gasbarbecue met handige functies zoals geïntegreerde brandbescherming en een ingebouwde thermometer. Hij is makkelijk mee te nemen en schoon te maken. Het enige minpuntje is dat hij zonder slang geleverd wordt, maar dat is makkelijk op te lossen. Kortom, een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een draagbare barbecue met genoeg capaciteit om te grillen voor maximaal 6 personen. 🌭

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Burnhard Gas BBQ FRED JR.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Burnhard Gas BBQ FRED JR.

 • list plusBetrouwbare en compacte gasbarbecue
 • list plusGietijzeren grillroosters houden warmte langdurig en gelijkmatig vast
 • list plusInfrarood keramische brander voor het grillen van vlees op hoge temperaturen

Nadelen Burnhard Gas BBQ FRED JR.

 • list plusLevering in meerdere pakketten en montage kan wat tijd kosten

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.98
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
9.77
Ik ben dol op de Burnhard Gas BBQ FRED JR. Deluxe. Deze betrouwbare en compacte gasbarbecue is perfect voor het grillen van heerlijke steaks en andere gerechten. Met zijn twee branders en infrarood keramische brander heeft deze BBQ precies wat ik nodig heb om aan al mijn grillbehoeften te voldoen.

Een van de beste eigenschappen van de FRED JR. Deluxe zijn de gietijzeren grillroosters. Ze houden de warmte langdurig vast en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. Hierdoor krijgen mijn steaks en hamburgers die perfecte grillstreep. En laten we de zijtafel met de infrarood keramische brander niet vergeten. Hier grill ik mijn vlees op dikke roestvrijstalen roosters.

Met een totaal vermogen van 13,5 kW heeft de FRED JR. Deluxe meer dan genoeg kracht om aan al mijn grillbehoeften te voldoen. De twee hoofdbranders zijn perfect voor zowel direct als indirect grillen. En dan hebben we nog die extra infrarood keramische brander in de zijtafel, die temperaturen tot 900 °C kan bereiken. Perfect voor het grillen van steaks met een lekker vetkorstje.

Wat deze BBQ echt bijzonder maakt, is de meegeleverde GN-voedselcontainer en robuuste snijplank van acaciahout. Hiermee kan ik gemakkelijk mijn vlees marineren en snijden. En laten we die 4 handige opberghaken niet vergeten, zodat ik altijd mijn barbecuegerei bij de hand heb. Voor de liefhebbers van rookbarbecues wordt er zelfs een roestvrijstalen smokerbox meegeleverd.

Het schoonmaken van de FRED JR. Deluxe is een eitje. Ik laat de BBQ gewoon 15-30 minuten op maximaal vermogen uitbranden en reinig daarna het rooster met een geschikte grillborstel. De vetopvangplaat en de druipbak zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasmachine. En om mijn BBQ goed beschermd te houden tegen weer en wind, wordt er ook een afdekhoes meegeleverd.

De gebruikersreviews zijn lovend over de kwaliteit en afwerking van de FRED JR. Deluxe. Het in elkaar zetten kost wel wat tijd, maar met de bijgeleverde instructies en video's is het gemakkelijker dan je denkt. En laten we het fraaie design en de complete set accessoires niet vergeten, daar wordt de BBQ ook om geprezen.

Hoewel ik geen negatieve opmerkingen kan vinden in de gebruikersreviews, is het handig om te weten dat de BBQ in meerdere pakketten wordt geleverd en dat het monteren wat tijd kan kosten. Maar de algehele kwaliteit en prestaties van de FRED JR. Deluxe maken dit meer dan goed.

Al met al is de Burnhard Gas BBQ FRED JR. Deluxe een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en compacte gasbarbecue met krachtige prestaties. Met de infrarood keramische brander en de meegeleverde accessoires biedt deze BBQ een complete en hoogwaardige grillervaring. 🍖

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 22 november in huis

Bekijk prijs

4. ARO Pascotrading 3 pits GAS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ARO Pascotrading 3 pits GAS

 • list plusStevig en gepoedercoat stalen frame en deksel voor duurzaamheid en stabiliteit.
 • list plusBijzettafel en opklapbare zijtafel bieden extra ruimte voor het bereiden van voedsel en het plaatsen van benodigdheden.
 • list plusGemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en eenvoudig aan te sluiten op een gasfles.

Nadelen ARO Pascotrading 3 pits GAS

 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies maakt het moeilijk om een gedetailleerd oordeel te geven over de prestaties.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.7
De Pascotrading 3-pits GAS BBQ is mijn favoriete gasbarbecue voor buiten. Met zijn stevige en gepoedercoate stalen frame en deksel is deze barbecue duurzaam en stabiel. Wat deze BBQ echt onderscheidt van de rest, is de handige bijzettafel en opklapbare zijtafel. Hiermee heb ik altijd genoeg ruimte om mijn voedsel voor te bereiden en mijn kookbenodigdheden neer te zetten. Met twee geëmailleerde grillroosters van elk 40,5 x 27 cm heb ik voldoende ruimte om verschillende soorten voedsel te grillen. En met het geëmailleerde warmhoudrooster van 51 x 16 cm kan ik gerechten warm houden terwijl ik de rest van het voedsel bereid.

Het beste aan de Pascotrading 3-pits GAS BBQ is dat hij supergemakkelijk aan te steken is. Met slechts één druk op de knop en een simpele draai, ontsteek ik de branders en kan ik meteen beginnen met grillen. Dit is echt handig en tijdbesparend, vooral als ik snel wil beginnen met koken.

En als ik mijn barbecue naar een andere plek in de tuin of naar een vriendenfeest wil verplaatsen, is dat geen probleem dankzij de handige wielen aan de onderkant. Ook het aansluiten op een gasfles is een fluitje van een cent dankzij de regelaar en slang.

Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn voor de Pascotrading 3-pits GAS BBQ, ben ik ervan overtuigd dat deze BBQ geweldig presteert en lang meegaat. Met specificaties en hoogwaardige materialen zoals deze, kan het gewoon niet anders dan een topbarbecue zijn.

Al met al lijkt de Pascotrading 3-pits GAS BBQ een geweldige keuze voor iedereen die graag buiten kookt. Het biedt voldoende ruimte, krachtige branders en handige extra functies. Het enige nadeel is het gebrek aan gebruikersrecensies, maar op basis van wat we weten, lijkt het een solide investering te zijn voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en functionele gasbarbecue. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 20 november in huis

Bekijk prijs

5. CADAC Safari Chef 2 LP

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CADAC Safari Chef 2 LP

 • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en op te bergen
 • list plusVeelzijdig, met vier verschillende kookoppervlakken
 • list plusGebruiksgemak en eenvoudig schoon te maken

Nadelen CADAC Safari Chef 2 LP

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  9.06
  Functionaliteit
  8.67
  Gebruiksgemak
  8.25
  Ik ben de CADAC Safari Chef 2 LP, de perfecte metgezel voor kampeerders en buitenliefhebbers! Met mijn compacte formaat en lichte gewicht van slechts 4 kg ben ik gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Geen gedoe meer met lucifers of aanstekers, want ik heb een handige automatische ontsteking!

  Wat mij echt uniek maakt, is dat je op mij kunt koken op vier verschillende kookoppervlakken. Ik kom met een barbecuerooster en een bakplaat met een handige non-stick coating, een pandrager en een pan/deksel. Hiermee kun je niet alleen grillen, maar ook bakken en koken. En als je nog meer variatie wilt, kun je mij uitbreiden met een paella pan en een pizzasteen. Zo kun je eindeloos experimenteren met jouw buitenkookkunsten!

  Maar dat is nog niet alles! Ik ben ook super makkelijk in gebruik en schoon te maken. Zo kun je meer tijd besteden aan het genieten van je heerlijke maaltijd, in plaats van aan de voorbereiding en opruimen. Ideaal voor kampeerders die snel en efficiënt willen koken!

  De reviews van mijn gebruikers bevestigen mijn geweldige eigenschappen. Ze prijzen mijn gebruiksgemak, praktische design en goede prijs/kwaliteitverhouding. En omdat ik zo duurzaam ben, kun je nog jarenlang van mijn kookkunsten genieten!

  Veel kampeerders gebruiken mij op de camping en zijn dolenthousiast. Ze vinden mij praktischer dan de grotere modellen en zijn blij dat ze geen gesjouw meer hebben met grote pannen. Mijn compacte formaat en handige draagtasje maken mij de ideale keuze voor kampeerders die willen genieten van buiten koken zonder gedoe.

  Hoewel ik over het algemeen positieve feedback krijg, zijn er geen specifieke negatieve aspecten genoemd in de reviews. Dat betekent dat mijn gebruikers over het algemeen tevreden zijn met mijn prestaties en functionaliteit.

  Dus, als je op zoek bent naar een compacte en veelzijdige gasbarbecue, dan ben ik de CADAC Safari Chef 2 LP voor jou! Met mijn vier verschillende kookoppervlakken, gebruiksgemak en draagbaarheid bied ik alles wat je nodig hebt voor een heerlijke buitenkookervaring. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen gaan koken en genieten van de buitenlucht! 🌞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 dagen

  Bekijk prijs

  6. Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

  • list plusVeelzijdig en biedt de mogelijkheid om verschillende gerechten te bereiden
  • list plusMooi afgewerkte look en verkrijgbaar in verschillende varianten
  • list plusGemakkelijk te verplaatsen en op verschillende plekken te gebruiken

  Nadelen Bighorn Plancha Grill - Gasbarbecue

  • list plusMogelijk voorkomen van een defect in de geëmailleerde plaat

  Beoordeling

  8.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.43
  Functionaliteit
  8.72
  Gebruiksgemak
  8.14
  Ik ben dol op de Bighorn Plancha Grill, een veelzijdige barbecue die het bereiden van verschillende gerechten een eitje maakt. Met deze plancha kan ik alle kanten op, van lekker sappig vlees en knapperige groenten tot smeuïge eieren en goudbruine gebakken aardappels. En het mooie is dat deze grill er ook nog eens prachtig uitziet. Je kunt kiezen uit twee varianten: een met 3 branders en een met 4 branders.

  Deze plancha grill heeft een handige piëzo-ontsteking, waardoor ik veilig en eenvoudig kan beginnen. Met de 4 instelbare roestvrijstalen branders kan ik verschillende soorten voedsel met precies de juiste hitte bereiden. En het beste van alles is dat de plancha wordt geleverd met een vetopvangbak, zodat ik alle sappen gemakkelijk kan opvangen.

  De kookplaat van deze plancha is van topkwaliteit en heeft een geëmailleerde coating, waardoor mijn eten niet aan het oppervlak blijft plakken. En het fijne is dat ik de plancha gemakkelijk kan verplaatsen en overal kan gebruiken. Ideaal dus voor op de camping, een gezellige picknick of een feestje met vrienden en familie.

  De grillplaat van de Bighorn Plancha Grill is binnen 10 minuten op temperatuur, zodat ik snel aan de slag kan. En dankzij de anti-aanbaklaag blijven er bijna geen etensresten aan de plaat plakken. Na gebruik kan ik de grillplaat eenvoudig afnemen en in de vaatwasser schoonmaken. En ik kan de plaat ook nog eens op mijn fornuis en in de oven gebruiken. Hoe handig is dat?

  Een gebruiker vertelt dat deze plancha grill beter is dan een gewone barbecue, omdat hij super snel schoon te maken is. En de goede kwaliteit van de grill wordt ook benadrukt. Een andere gebruiker is blij met de ruime plaat, waardoor hij verschillende gerechten tegelijk kan bereiden en warm kan houden. En de temperatuur is perfect instelbaar, zodat je met meerdere mensen tegelijk kunt koken.

  Helaas heeft een gebruiker de plancha moeten terugsturen vanwege een defect in de geëmailleerde plaat. Maar hij is wel tevreden over het design van de grill en heeft meteen een nieuwe besteld.

  Al met al is de Bighorn Plancha Grill een handige en kwalitatieve barbecue die veel mogelijkheden biedt. Hij is makkelijk in gebruik en schoon te maken. De ruime plaat en de instelbare temperatuur maken koken met deze plancha grill een plezierige ervaring. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is de mogelijkheid van een defect in de geëmailleerde plaat. Maar over het algemeen is het een uitstekende keuze voor buiten koken en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 20 november in huis

  Bekijk prijs

  7. Cadac Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Cadac Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome

  • list plusGemakkelijk in elkaar te zetten
  • list plusHandige bakplaat voor het bereiden van vlees en aardappeltjes
  • list plusGemakkelijk mee te nemen voor kampeertrips

  Nadelen Cadac Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome

  • list plusIets duurder dan andere opties
  • list plusKan enige tijd kosten om in elkaar te zetten

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.39
  Functionaliteit
  8.09
  Gebruiksgemak
  7.88
  Ik presenteer je de Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome 30mb, een geweldige barbecue die niet alleen makkelijk in elkaar te zetten is, maar ook van topkwaliteit is. Met zijn handige bakplaat is hij perfect voor het bereiden van sappig vlees en knapperige aardappeltjes. En het beste van alles? Je kunt hem moeiteloos meenemen op kampeeravonturen.

  Wat maakt deze barbecue anders dan zijn voorgangers? Nou, ten eerste is het design gewoonweg prachtig en de kwaliteit is ongeëvenaard. Ja, hij is misschien iets duurder, maar geloof me, het is elke cent waard. Deze barbecue staat stevig en werkt als een zonnetje. Het is duidelijk dat dit een gebruikersvriendelijke en kwalitatieve barbecue is.

  Een van de grote voordelen van de Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome 30mb is het gebruiksgemak. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten en de bakplaat biedt zoveel mogelijkheden. Dit maakt hem ideaal voor het bereiden van allerlei soorten voedsel tijdens het kamperen. En dankzij de goede kwaliteit gaat deze barbecue lang mee, dus je zult er nog lang van kunnen genieten.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de recensies, wil ik wel benadrukken dat de Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome 30mb misschien niet de beste keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief. Ook kan het even duren om de barbecue in elkaar te zetten, dus houd daar rekening mee.

  Al met al is de Carri Chef 2 BBQ2Plancha/Dome 30mb een fantastische barbecue met een prachtig design en uitstekende kwaliteit. Hij is eenvoudig in gebruik en biedt zoveel mogelijkheden met de bakplaat. Ja, hij is wat duurder, maar het is absoluut het geld waard. Stevig en super efficiënt. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige barbecue voor je kampeeravonturen, dan is dit de perfecte keuze. 🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Kemper Portable smart gas barbecue

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.21
  Functionaliteit
  7.84
  Gebruiksgemak
  7.24
  Ik ben dol op barbecueën, vooral als ik op vakantie ben of onderweg. Daarom ben ik zo enthousiast over de Kemper Portable smart gas barbecue! Deze compacte barbecue is perfect voor elke gelegenheid, of je nu in de tuin bent of op avontuur gaat. Het beste van alles is dat deze draagbare tafelbarbecue wordt geleverd met een handige tas/rugzak, zodat je meteen kunt beginnen met grillen!

  Wat deze Kemper Smart barbecue echt onderscheidt, is de professionele automatische ontsteking. Het aansteken van de barbecue is een fluitje van een cent! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de warmte eenvoudig instellen, zodat je de volledige controle hebt over het grillproces. De grillplaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een anti-aanbaklaag, waardoor je een optimale grillervaring hebt. Oh, en laten we de handige uitschuifbare lade aan de onderkant niet vergeten! Hiermee kun je eenvoudig de restjes verwijderen en de barbecue schoonmaken.

  Deze barbecue is perfect voor gebruik in campers, caravans en auto's vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht van slechts 2 kg. Je kunt deze barbecue overal mee naartoe nemen en genieten van heerlijk gegrild eten, waar je ook bent. 🚗️

  De Kemper Portable smart gas barbecue heeft al veel positieve reviews ontvangen. Mensen zijn vooral enthousiast over hoe gemakkelijk het apparaat in gebruik is en hoe eenvoudig het schoon te maken is. Eén gebruiker merkt zelfs op dat hij de barbecue al drie jaar heeft en hoewel de grillplaat een beetje vervormd is, ligt deze gewoon weer plat zodra er vlees op wordt gelegd. Dat is pas duurzaamheid en kwaliteit!

  Maar er is ook één negatieve review waarin wordt gezegd dat de bakplaat wat vervormt en dat de kwaliteit niet aan de verwachtingen voldoet. Hoewel deze persoon blij is met het gebruiksgemak van de barbecue, zijn ze teleurgesteld in de kwaliteit ervan.

  Al met al heeft de Kemper Portable smart gas barbecue veel voordelen, zoals draagbaarheid, gebruiksgemak, eenvoudige schoonmaak en een automatische ontsteking. Hoewel er wat kritiek is op de kwaliteit van de bakplaat, lijkt dit geen veelvoorkomend probleem te zijn. Dus als je op zoek bent naar een handige en compacte barbecue om mee te nemen op vakantie of onderweg, dan is de Kemper Portable smart gas barbecue zeker het overwegen waard!

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  9. Master Cook Gasbarbecue en Grill

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Master Cook Gasbarbecue en Grill

  • list plusVeel branders, handige functies en fraai design
  • list plusGemakkelijk om verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te bereiden
  • list plusDuurzaam en stijlvol met roestvrij stalen afwerking

  Nadelen Master Cook Gasbarbecue en Grill

  • list plusMontagepakket dat tijd en geduld vereist

  Beoordeling

  7.5 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.8
  Functionaliteit
  7.54
  Gebruiksgemak
  7.22
  Ik ben dol op barbecueën en de Gasbarbecue en Grill - 5 + 1 branders + 1 infrarood zijbrander - Buitenkeuken - Edelstaal BBQ is echt een geweldige keuze voor mij. Met vijf hoofdbranders, een infrarood brander en een extra zijbrander kan ik allerlei soorten voedsel tegelijkertijd bereiden, allemaal op de perfecte temperatuur. En met de eenvoudige ontsteking en volledige controle over de branders is het super gemakkelijk te bedienen. Plus, de thermometer helpt me om de temperatuur nauwkeurig te regelen tijdens het barbecueën.

  Een van de coolste dingen aan deze barbecue is de halogeen verlichting, waardoor ik zelfs als het donker begint te worden kan blijven grillen. En het bedieningspaneel heeft ook sfeervolle LED-verlichting, wat echt een leuke touch geeft. Onder de barbecue is er opbergruimte met deuren, dus ik kan al mijn barbecuebenodigdheden netjes opbergen. En met de vier wielen kan ik de barbecue moeiteloos verplaatsen zonder me een breuk te tillen.

  Het grilloppervlak van deze barbecue heeft gietijzeren roosters en een gietijzeren bakplaat, dus ik kan niet alleen vlees en groenten grillen, maar ook bijvoorbeeld pizza's maken met behulp van een pizzasteen. En het RVS warmhoudrek is perfect om mijn gerechten warm te houden terwijl ik de rest van het eten klaarmaak.

  De Gasbarbecue en Grill is gemaakt van roestvrij staal met een stijlvolle gepoedercoate afwerking, dus het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook duurzaam. En het is CE- en CSA-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan alle veiligheidsnormen. De afmetingen zijn 151,8 x 62,5 x 119 cm en het grilloppervlak is 71 x 49,5 cm. De barbecue wordt geleverd met een grillrooster, een warmhoudrek, een vetopvangbak, een handleiding en een gasslang met gasdrukregelaar.

  De reviews van andere gebruikers zijn echt positief. Ze noemen het een geweldig product met een prachtig design en goede kwaliteit. Ze vinden het ook super handig in gebruik en een mooie aanvulling op hun terras. En ze zijn ook erg te spreken over de snelle en perfecte levering.

  Oké, er is één klein minpuntje: je moet de barbecue zelf in elkaar zetten en het kost wat tijd en geduld. Maar het eindresultaat is zo mooi dat het het zeker waard is. Ik ben echt heel tevreden met mijn Gasbarbecue en Grill - 5 + 1 branders + 1 infrarood zijbrander - Buitenkeuken - Edelstaal BBQ. Het heeft zoveel branders, handige functies en een prachtig design, alles wat ik nodig heb voor urenlang barbecueplezier met mijn vrienden en familie. 🍔

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 22 november in huis

  Bekijk prijs

  10. Ooni Pizza Ovens Ooni Koda

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7
  Functionaliteit
  6.77
  Gebruiksgemak
  7.74
  De Ooni Pizza Ovens Ooni Koda is dé pizzaoven voor mij. Met deze gasgestookte oven kan ik in slechts 60 seconden een heerlijke op steen gebakken pizza maken. Dit model is echt top, na jaren van ontwikkeling hebben ze een ijzersterk ontwerp neergezet. Ooni staat bekend om zijn betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuis, en de Koda 12 is daar geen uitzondering op.

  Wat deze oven echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. In slechts 15 minuten is hij klaar voor gebruik en bereikt hij een temperatuur van 500°C. Dat is essentieel voor het bakken van de perfecte authentieke pizza met een knapperige bodem, smeltende kaas en een ultieme korst. Maar dat is niet alles, de Koda is ook geschikt voor het bereiden van geroosterde vis, groenten, steaks en nog veel meer, dankzij de temperatuurregelaar.

  Een van de grootste voordelen van de Ooni Koda is het compacte formaat en het lichte gewicht. Met slechts 12 kilo is deze pizzaoven super draagbaar en neem ik hem gemakkelijk mee naar de camping, boot of het park. Gewoon de opvouwbare poten openklappen, de pizzasteen plaatsen en de Koda aansluiten op een gasfles (let op: de gasslang en gasdrukregelaar worden niet meegeleverd).

  Wat betreft de specificaties, kan deze pizzaoven pizza's tot 33 cm (13 inch) bakken en heeft hij een afmeting van 62 x 40 x 29 cm. De Ooni Koda wordt geleverd zonder gasslang en gasdrukregelaar, dus zorg ervoor dat je deze apart aanschaft. En laten we niet vergeten dat bij het bestellen van een Ooni-pizzaoven, je ook bijdraagt aan het planten van bomen via Ooni's samenwerking met Eden Projects en 1% for the Planet. 🌳

  Helaas zijn er geen gebruikersrecensies beschikbaar om een beter beeld te krijgen van de ervaringen van echte gebruikers met de Ooni Koda. Dat maakt het wat lastiger om een compleet beeld te krijgen van de sterke en zwakke punten van deze pizzaoven.

  Al met al lijkt de Ooni Koda een veelbelovende pizzaoven met een aantal aantrekkelijke kenmerken, zoals het snelle bakproces, compacte formaat en gebruiksgemak. Het feit dat het merk zich ook inzet voor het milieu door samen te werken met Eden Projects en 1% for the Planet is een extra pluspunt. Het ontbreken van gebruikersrecensies maakt het echter wat lastiger om een compleet beeld te krijgen van de prestaties en betrouwbaarheid van dit model.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 17 november in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Gasbarbecues. Er zijn immers 1177 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!