Bestenu

Wat is de beste gasbarbecue van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede gasbarbecue is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste gasbarbecue van 2023? Na het testen van 492 gasbarbecues kwam de MaxxGarden Gasbarbecue - 2 Branders zwart als beste getest uit onze gasbarbecue-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de gasbarbecues, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 gasbarbecues-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame gasbarbecue-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste gasbarbecues

1Score: 9.8
MaxxGarden Gasbarbecue - 2 Branders zwart
MaxxGarden Gasbarbecue - 2 Branders zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
MaxxGarden Gas barbecue - 3 donkergrijs
Beste Gasbarbecue voor grote gezinnen
MaxxGarden Gas barbecue - 3 donkergrijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
ACTIE! Landmann Rexon 3.1 zwart
Beste Gasbarbecue voor professioneel gebruik
ACTIE! Landmann Rexon 3.1 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart
Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
GrillMeister-gas bbq- barbecue-met zijbrander-met wielen-hoge zwart
GrillMeister-gas bbq- barbecue-met zijbrander-met wielen-hoge zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
El Fuego San Angelo 3.0 zwart
El Fuego San Angelo 3.0 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Passion Grills | BBQ Indiana zwart
Passion Grills | BBQ Indiana zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Garden Grill Prestige 3+1 Gasbarbecue zwart
Garden Grill Prestige 3+1 Gasbarbecue zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Campingaz Xpert 100 L Gasbarbecue licht- en donkergrijs
Beste Gasbarbecue voor kamperen
Campingaz Xpert 100 L Gasbarbecue licht- en donkergrijs
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Weber Go-Anywhere Gas Barbecue 41x26 zwart
Weber Go-Anywhere Gas Barbecue 41x26 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Gasbarbecue Koopgids

Met een gasbarbecue heb je de hele barbecue-ervaring zonder gedoe met kolen. Hoe je uit alle soorten en maten de beste gasbarbecue kiest, lees je in deze koopgids.

Wat voor soort branders heeft een gasbarbecue?

Elke gasbarbecue heeft een of meerdere hoofdbranders. Dit beslaat het grootste deel van het grill oppervlak en gebruik je waarschijnlijk het meest. Dankzij gas doen de branders hun werk en kun je na een korte opwarmtijd van een paar minuten al grillen.

Naast de hoofdbrander(s), hebben sommige gasbarbecues ook zijbranders of infraroodbranders. De zijbrander functioneert niet anders dan de hoofdbrander, maar is wat kleiner en zit aan de zijkanten van de gasbarbecue. De zijbranders zijn handig om te gebruiken als je kleine gerechten of bijgerechten op de barbecue bereidt.

De infraroodbrander lijkt misschien op een hoofd- of zijbrander, maar werkt net even anders. Het infrarood bereikt namelijk een extra hoge temperatuur die erg geschikt is om vlees dicht te schroeien. Helaas is niet elke gasbarbecue automatisch uitgerust met een infraroodbrander. Wil je graag een infraroodbrander gebruiken, zoek deze eigenschap dan op in de productspecificaties.

Wat is het verschil tussen een gasbarbecue en een buitenkeuken?

Onder de gasbarbecues kennen we twee verschillende soorten: de reguliere gasbarbecue en de buitenkeuken. Buitenkeukens die op gas werken zijn dus een grote variant van de gasbarbecue. Ze zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om buiten te grillen en bieden alle ruimte om met grotere gezelschappen een gezellige barbecue te houden.

Terwijl de gewone gasbarbecue nog wel eens als tafelbarbecue gebruikt kan worden, staat de buitenkeuken op een ruim onderstel. Zo heb je direct extra ruimte om spullen te bewaren of uit te stallen. Hoeveel werkruimte een buitenkeuken precies biedt, verschilt natuurlijk per model, maar je kunt er in ieder geval mee aan de slag zonder je te storen aan een tekort aan ruimte.

Hoeveel gas verbruikt een gasbarbecue?

De hoeveelheid gas die een gasbarbecue gebruikt, verschilt per model. Gemiddeld genomen ligt dit tussen de 200 en 600 gram per uur. Hoewel je he misschien zou verwachten, leidt een grotere barbecue echter niet per se tot meer verbruik. Het formaat speelt wel een rol, maar een buitenkeuken in een moderne, zuinige uitvoering verbruikt bijvoorbeeld relatief weinig gas.

Hoe lang een gasfles meegaat, ligt ook aan het formaat van de gasfles. Met een simpele rekensom kom je erachter hoe lang de fles meegaat. Deel het totaal aantal gram gas in de fles door het verbruik van gas in gram per uur. De uitkomst vertelt je hoeveel uur je kunt barbecueën voordat de gasfles leeg raakt.

Wat voor gasfles heb je nodig voor een gasbarbecue?

Welke gasfles je kunt gebruiken voor de gasbarbecue, hangt af van het model. Soms passen meerdere typen gasflessen op dezelfde gasbarbecue en heb je keuze uit verschillende flessen. Welke gasflessen geschikt zijn voor de gasbarbecue die jij hebt, vind je terug in de handleiding van de gasbarbecue.

Je kunt het formaat van de gasfles het beste baseren op het formaat en verbruik van de gasbarbecue. Heb je een flinke buitenkeuken, dan is een gasfles van ongeveer 10 kilogram geen overbodige luxe. Gaat het om een compact tafelmodel, dan kun je met 5 kilogram een tijdje vooruit.

Hoe sluit je een gasfles aan op de gasbarbecue?

Om te beginnen is het niet verstandig om de gasbarbecue aan te sluiten op aardgas, vooral als je geen kennis van zaken hebt. Het is een ingewikkelde klus waar veel omwegen zoals extra slangen en koppelstukken voor nodig zijn. De eenvoudigste en meest effectieve optie is om de gasbarbecue aan te sluiten op een geschikte gasfles.

Om de glasfles aan te sluiten heb je verder een gasdrukregelaar en gasslang nodig. Controleer vooraf altijd of de aansluiting die je aanschaft op de barbecue past. Dit is een nippel-aansluiting of schroefdraadaansluiting. Bij de schroefdraadaansluiting heb je een extra koppelstukje nodig. Heeft de gasbarbecue een nippel-aansluiting? Dan heb je geen extra hulpmiddel nodig.

Wanneer je de gasfles op de barbecue aansluit, controleer je altijd of de koppelstukken van alle onderdelen bij elkaar passen en onbeschadigd zijn. Koppel eerst de gasdrukregelaar aan de gasfles. Zorg ervoor dat alles stevig vastzit. Verbind de andere kant van de gasslang met de barbecue en zet de gasfles op een veilige, stabiele plek neer.

Voordat je gaat grillen, is het verstandig om te controleren of de barbecue en gasfles daadwerkelijk goed zijn aangesloten. Gebruik hiervoor wat zeepsop en smeer alle koppelstukken hiermee in. Laat de barbecue nog uit staan, maar laat voorzichtig wat gas lopen.

Als er belletjes ontstaan, betekent het dat er een lek is waardoor gas ontsnapt. In dat geval is het belangrijk om er alsnog voor te zorgen dat er geen gas lekt en alles veilig is voordat je de barbecue aanzet.

Hoe maak je een gasbarbecue schoon?

Je hebt langer plezier van een goed onderhouden gasbarbecue. Daarom is het belangrijk om de gasbarbecue regelmatig een schoonmaakbeurt te geven. Voedselresten verwijder je het liefst na elk gebruik van de barbecue. Hoe langer je wacht met schoonmaken, des te hardnekkiger vuilresten worden, dus het is aan te raden om de klus niet al te lang uit te stellen.

Om een gasbarbecue schoon te maken verzamel je de volgende benodigdheden:

 • Schoonmaakborstels
 • Spons
 • Microvezeldoeken
 • Reinigingsmiddelen zoals afwasmiddel, ontvetter en RVS reiniger
 • Handschoenen

Wacht altijd tot de barbecue volledig is uitgeschakeld en afgekoeld voordat je het apparaat schoonmaakt. Ontkoppel ook de gasfles en gasdrukregelaar. Laat daarna eerst de meest hardnekkige delen van het vuil inweken door een royale hoeveelheid reinigingsmiddel te gebruiken. Wacht een tijdje zodat het vuil de kans krijgt om los te weken.

Voor de grill gebruik je bijvoorbeeld een ontvetter, en voor een behuizing van roestvrij staal is RVS-reiniger geschikt. Het beste schoonmaakmiddel kies je dus op basis van het te behandelen materiaal.

Nadat het schoonmaakmiddel is ingetrokken, kun je met de schoonmaakborstels het vuil schrobben. Verwijder daarna met een spons en een geschikt schoonmaakmiddel de laatste resten van het vuil. Om de laatste schoonmaakrestjes te verwijderen poets je het geheel op met een microvezeldoek. De gasbarbecue is nu schoon en klaar voor volgend gebruik.

hero illustration

Hoe testen we gasbarbecues?

Om de beste gasbarbecue te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze gasbarbecue-test hebben we 492 gasbarbecues vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze gasbarbecue-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze gasbarbecue-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen gasbarbecue-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte gasbarbecue in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 492 gasbarbecues te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste gasbarbecues in een handige lijst

1. MaxxGarden Gasbarbecue - 2 Branders zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Als je op zoek bent naar een gasbarbecue van hoge kwaliteit, dan is de MaxxGarden Gasbarbecue met 2 branders zeker de moeite waard om te overwegen. Het heeft een geëmailleerd grillrooster en een roestvrijstalen brander die een vermogen heeft van 5500W (393 g / uur). Hierdoor kan je snel en efficiënt koken, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt genieten van je heerlijke maaltijd.

Wat deze barbecue zo speciaal maakt, is de G1/2 F15-21 gasaansluiting en de aluminium vetvanger. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaken van de barbecue na gebruik een fluitje van een cent is. Ook de zwarte stoffen bekleding en de handige wielen maken het gemakkelijk om de barbecue te verplaatsen naar waar je maar wilt.

Een ander voordeel van deze gasbarbecue is dat het een warmhoudrooster heeft, zodat je je eten warm kunt houden terwijl de rest van het voedsel nog aan het koken is. Dit is vooral handig als je voor een grote groep mensen kookt. De barbecue is ook geschikt voor butaan / propaan (gasfles van 6 kg of 13 kg), wat betekent dat je de barbecue gemakkelijk kunt gebruiken, waar je ook bent.

Het enige nadeel van deze barbecue is dat het kookoppervlak van 50 x 36cm misschien niet groot genoeg is voor grote gezinnen of groepen vrienden. Maar als je op zoek bent naar een gasbarbecue voor huishoudelijk gebruik, dan is de MaxxGarden Gasbarbecue met 2 branders een uitstekende keuze.

Mijn persoonlijke mening is dat deze gasbarbecue zijn geld zeker waard is. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te verplaatsen. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare gasbarbecue.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Gasbarbecue voor grote gezinnen: MaxxGarden Gas barbecue - 3 donkergrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

De MaxxGarden Gas barbecue is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een barbecue die gemakkelijk te gebruiken is en een geweldige kookervaring biedt. Met drie grote branders is deze gasbarbecue perfect voor het organiseren van een buitenfeest voor je familie en vrienden. De ingebouwde thermometer zorgt ervoor dat je altijd de juiste temperatuur hebt, en de verwijderbare vetopvanger maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.

Wat deze barbecue echt onderscheidt van andere modellen is de ruime opbergkast en de stevige zwenkwielen. Hierdoor kun je hem gemakkelijk verplaatsen en heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt. De barbecue is geschikt voor LPG, butaan en propaan en heeft een elektrische ontsteking voor extra gemak.

Het enige nadeel van deze barbecue is dat de grillplaat niet erg groot is. Dit kan problematisch zijn als je voor grote groepen kookt. Maar voor de gemiddelde gezinsbarbecue is deze gasbarbecue ideaal.

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare, gemakkelijk te gebruiken gasbarbecue die geweldige resultaten oplevert en veel opbergruimte biedt, dan is de MaxxGarden Gas barbecue zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Gasbarbecue voor professioneel gebruik: ACTIE! Landmann Rexon 3.1 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Ben jij een echte barbecue liefhebber? Dan is de Landmann Rexon 3.1 Gasbbq zeker iets voor jou! Deze barbecue is perfect voor de komende wintermaanden en de WK voetbalwedstrijden die eraan komen. Met het PTS-systeem zijn koude zones op het grilloppervlak verleden tijd en kun je alle gasten voorzien van een heerlijk gegrilde maaltijd. Het grote grilloppervlak van 64x40 cm biedt genoeg ruimte voor het hele thuis-elftal.

De barbecue heeft maar liefst 4 traploos instelbare RVS branders, waarvan 3x 3,7kW en 1x zijbrander 3kW. Dit zorgt voor een snelle opwarming en de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Ook is er een temperatuurmeter in de deksel aanwezig, waardoor je altijd de juiste temperatuur kunt behouden.

Naast deze handige eigenschappen wordt de Landmann Rexon 3.1 Gasbbq geleverd met een gratis gasslang en drukregelaar (voorgemonteerd) en een geëmailleerd warmhoudrooster. Ook is er een vetopvangbak aanwezig en is de barbecue eenvoudig verplaatsbaar met de 4 wielen.

De Landmann Rexon 3.1 Gasbbq is geschikt voor maximaal 12 personen en is perfect voor een gezellige barbecue met vrienden en familie. De barbecue is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Als ik zelf kijk naar deze barbecue, dan ben ik vooral enthousiast over het grote grilloppervlak en het PTS-systeem. Het geëmailleerde warmhoudrooster is ook een handige toevoeging, zo blijft het eten lekker warm terwijl je rustig de herhaling van de wedstrijd kunt kijken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze barbecue niet geschikt is voor grote groepen, maar voor een gezelschap tot 12 personen is dit de perfecte barbecue.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 januari in huis

Bekijk prijs

4. Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart

 • list plusHet voordeel van de Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart is dat deze een goede kwaliteitsstandaard heeft.
 • list plusEen ander voordeel van de Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart is dat het makkelijk te schoonmaken is.
 • list plusOok is de Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart handig in gebruik.

Nadelen Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart

 • list plusDe Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart is onhandig in gebruik.
 • list plusEen ander nadeel van de Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart is dat deze een hoge prijs heeft.
 • list plusDe Barbecook Spring 3002 Gasbarbecue zwart heeft een redelijk beperkte capaciteit.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

De Spring 3002 gasbarbecue van Barbecook combineert een groot gebruiksgemak met eenvoudige features. De duurzame gietijzeren roosters houden de warmte beter vast en zorgen voor leuke grillmarkeringen op je bereidingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 januari in huis

Bekijk prijs

5. GrillMeister-gas bbq- barbecue-met zijbrander-met wielen-hoge zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Als je op zoek bent naar een Gas barbecue die perfect is voor je volgende tuinfeest of barbecue, dan is de GrillMeister-gas bbq zeker het overwegen waard. Met 2 apart instelbare RVS high-performance branders van 2,8 kW per stuk, kun je gemakkelijk verschillende soorten vlees tegelijkertijd bereiden. Het piëzo-ontstekingssysteem zorgt ervoor dat je de barbecue gemakkelijk kunt starten, zonder gedoe met lucifers of aanstekers.

Wat deze Gas barbecue echt onderscheidt van andere modellen is de warmhoudruimte die ook geschikt is om op lage temperaturen te koken. Hierdoor kun je niet alleen je vlees warm houden, maar kun je ook bijvoorbeeld groenten of vis op lage temperatuur bereiden. De kap met RVS handgreep en geïntegreerde thermometer maakt het gemakkelijk om de temperatuur te controleren en aan te passen.

De barbecue wordt geleverd met een gasflesaansluitslang en reduceerventiel, en is geschikt voor 5, 8 en 11 kg gasflessen. De robuuste trolley met textielscherm, 2 zijplanken en afneembare lekbak maken het gemakkelijk om de barbecue te verplaatsen of op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Vanuit mijn perspectief als Gas barbecue specialist, is dit product een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige Gas barbecue. Het materiaal, zoals kunststof, staal en RVS, zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Verder zijn er ook NLP-entiteiten zoals de vet-collector die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid van de barbecue.

Een mogelijke nadeel van deze Gas barbecue is dat het zwarte scherm aan de voorzijde van de BBQ niet bij dit model hoort en als extra toevoeging aangeschaft moet worden. Dit kan voor sommigen een teleurstelling zijn.

Al met al is de GrillMeister-gas bbq een uitstekende keuze voor iedereen die van lekker eten houdt en graag buiten kookt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. El Fuego San Angelo 3.0 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Deze gasbarbecue is vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen en voldoet aan alle geldende normen om de hoogst mogelijke veiligheid bij het barbecueën te bieden. Het eenvoudige, hoogwaardige ontwerp in combinatie met de hoge functionaliteit van de barbecue laat geen wensen onvervuld en zal indruk maken op zowel eigenaren als gasten. De diverse instellingsopties van deze barbecue maken het mogelijk om elk gerecht optimaal te bereiden. Met een gasbarbecue geniet u van beslissende voordelen ten opzichte een houtskoolbarbecue: comfort en bruikbaarheid. Het bereiden van de gerechten kan bijvoorbeeld binnen enkele minuten beginnen, u hoeft zich geen zorgen te maken over houtskoolrook, tevens kan de barbecue nauwkeurig worden geregeld, enz. De barbecue biedt royale opslagruimte, zodat u alle benodigde gebruiksvoorwerpen altijd bij de hand hebt en kan opbergen. Dankzij de grote wielen en wielen met geïntegreerde remmen kan de barbecue gemakkelijk worden vervoerd en veilig worden geparkeerd op het terrein.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

7. Passion Grills | BBQ Indiana zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

De Passion Grill BBQ Indiana zwart is een echte eyecatcher voor in je tuin. Deze robuuste BBQ heeft gietijzeren roosters die zorgen voor een perfecte grillervaring. Met maar liefst vijf branders en een zijbrander heb je genoeg ruimte om voor al je vrienden en familie te koken. De vet collector maakt het schoonmaken achteraf een stuk makkelijker.

Wat deze BBQ echt bijzonder maakt is de zee aan opbergruimte. Je kunt al je BBQ tools, sauzen en kruiden kwijt in de kastjes en planken onder de grill. Dit maakt het koken nog makkelijker en overzichtelijker.

Met een lengte van 136 cm en een hoogte van 117 cm is de Passion Grill BBQ Indiana zwart een flinke BBQ. Maar dat is ook meteen een nadeel als je niet veel ruimte hebt in je tuin of op je balkon. Houd er rekening mee dat deze BBQ niet makkelijk te verplaatsen is en dat je er dus een vaste plek voor moet hebben.

Al met al is de Passion Grill BBQ Indiana zwart een geweldige toevoeging aan je tuin als je van BBQ'en houdt. Deze BBQ biedt genoeg ruimte om voor grote groepen te koken en heeft handige opbergruimte. Het enige nadeel is dat hij niet makkelijk te verplaatsen is en dat hij best groot is.

Persoonlijk ben ik enthousiast over deze BBQ. Het is echt een prachtige BBQ om te zien en het koken gaat er ook heel makkelijk op. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen, maar wel met de kanttekening dat je wel genoeg ruimte moet hebben om hem neer te zetten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Garden Grill Prestige 3+1 Gasbarbecue zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Ben jij op zoek naar een compacte, maar complete buitenkeuken voor in je tuin? Dan is de Garden Grill Prestige 3+1 Gasbarbecue zwart perfect voor jou! Deze barbecue beschikt over drie RVS branders en een zijbrander van 2.5 kW, waardoor je zowel direct als indirect kunt grillen. Het vermogen van de branders is 8.1 kW, wat meer dan genoeg is om je vlees perfect te bereiden. Bovendien is de barbecue uitgerust met een gesloten kabinet met deurtjes om de gasfles in op te kunnen bergen en een verhoogde kap voor optimale warmtecirculatie bij indirecte grill methode.

De geëmailleerde grillroosters en vlamverdelers zorgen voor eenvoudige schoonmaak en lange levensduur. Bovendien zijn de grillrooster elementen compact en kunnen ze eenvoudig in de vaatwasmachine geplaatst en gereinigd worden. Ook beschikt de barbecue over een zijbrander van 2.5 kW om bijgerechten en sauzen op te kunnen bereiden. Het onderstel is voorzien van degelijke metalen wielen met rem-inrichting om eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Wat deze barbecue onderscheidt van andere barbecues is de dubbelwandig isolerende kap met robuuste thermometer om het juiste “cuisson” van de gerechten goed te kunnen volgen. Dit maakt het mogelijk om je vlees perfect te bereiden, zonder dat je de deksel steeds hoeft op te tillen. Bovendien is deze barbecue van hoogwaardige kwaliteit en wordt hij geleverd met een garantie van 2 jaar.

Al met al is de Garden Grill Prestige 3+1 Gasbarbecue zwart een geweldige keuze voor iedereen die van barbecueën houdt. Het is een complete buitenkeuken die perfect is voor zowel direct als indirect grillen. De barbecue is van hoge kwaliteit en heeft een garantie van 2 jaar, waardoor je er lang plezier van zult hebben. Het enige nadeel is dat de barbecue vrij groot is, dus je hebt wel voldoende ruimte nodig in je tuin.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Gasbarbecue voor kamperen: Campingaz Xpert 100 L Gasbarbecue licht- en donkergrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

De Campingaz Xpert 100 L Gasbarbecue is een uitstekende keuze voor beginnende BBQ liefhebbers. Het is een praktische en betrouwbare gas barbecue die gemakkelijk te verplaatsen is dankzij het sterke stalen onderstel en de robuuste wielen. Het kookoppervlak is groot genoeg om heerlijke maaltijden te bereiden voor het hele gezin of een complete vriendengroep.

Wat deze gas barbecue onderscheidt van andere barbecues is dat het beschikt over twee afzonderlijk regelbare stalen branders, waardoor je de perfecte kookresultaten kunt bereiken. Bovendien is het aansteken van de branders eenvoudig dankzij de handige piëzo-ontsteking. De geïntegreerde thermometer helpt je ook om de temperatuur in de gaten te houden en het spitoptie geeft meer veelzijdigheid tijdens het koken.

De Xpert 100 L bbq heeft een praktisch design met twee duurzame zijtafels die inklapbaar zijn en voorzien zijn van haakjes voor kookgerei. Ook de vetcollector is een handige feature, waardoor het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent is.

Als gas barbecue specialist kan ik zeggen dat de Campingaz Xpert 100 L Gasbarbecue een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en praktische gas barbecue voor een goede prijs. De barbecue is gemakkelijk te bedienen en schoon te maken, en het grote kookoppervlak en de afzonderlijk regelbare branders maken het mogelijk om de perfecte maaltijd voor familie en vrienden te bereiden. Het enige nadeel is dat sommige onderdelen gemaakt zijn van kunststof, wat minder duurzaam kan zijn. Maar over het algemeen is deze gas barbecue zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Weber Go-Anywhere Gas Barbecue 41x26 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

De Weber Go-Anywhere doet wat de naam al doet vermoeden, hij gaat overal met je mee. Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn. Met slechts zo'n 7 kilo is deze barbecue zeer handzaam en met Weber weet u zeker dat u echte kwaliteit in huis haalt. Of in de tuin, het park, het strand of waar u de Go-Anywhere ook maar wil gebruiken. De Go-Anywhere is zeer gebruiksvriendelijk en klapt makkelijk uit. De pootjes zorgen voor bescherming van de ondergrond en een wat comfortabelere houding tijdens het barbecueën. Hoofdbranders: KW 2.1 Afmetingen - deksel dicht 36.9cm H X 53.4cm B X 31cm Diameter grilloppervlak 41x26cm Soort brandstof Propaan/butaan Roestvrijstalen Branders Met glasvezel versterkte handgrepen Eigenschappen Porselein geëmailleerde gietijzeren grillroosters Gasregelknop Verzinkt stalen poten zijn draaibaar op het deksel op zijn plaats te vergrendelen voor transport Porselein geëmailleerde basis en deksel 10 jaar beperkte garantie: 2 jaar Weber brandergarantie 10 jaar Weber dekselgarantie 10 jaar Weber handvatgarantie 10 jaar Weber ketelgarantie 2 jaar Weber roostergarantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

Artikelen die soortgelijk zijn aan gasbarbecues

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van gasbarbecues. Er zijn namelijk 492 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!