De Bestenu Navigatiesysteem Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/06/2020


Je rijdt binnenkort met de auto naar het buitenland en bent daarom op zoek naar een goed navigatiesysteem voor in de auto. Hieronder lees je daarom welke navigatiesystemen er verkrijgbaar zijn en waar je op let bij aankoop van een navigatiesysteem.

Wat voor navigatiesystemen zijn er te krijgen?

hide product content

De meest gangbare navigatiesystemen die er te krijgen zijn, zijn voor in de auto, voor op de fiets en voor op de motor. Vervolgens zijn deze navigatiesystemen weer onder te verdelen in navigatiesystemen voor Europa of de hele wereld.

Sommige navigatiesystemen worden geüpdatet via WiFi, andere systemen verbind je via een usb-kabel met je computer om zo te updaten. Met verschillende navigatiesystemen kun je bel je handsfree en sommige systemen hebben zelfs een ingebouwde dashcam.

Bovengenoemde navigatiesystemen zijn losstaande systemen die je door middel van zuignappen of magneten bevestigd op je dashboard of raam. Voor een motor of een fiets werkt dit natuurlijk iets anders: vaak worden de navigatiesystemen bevestigt via een speciale houder of tas en hiermee op de motor of fiets bevestigt.

Er zijn naast de losstaande navigatiesystemen ook ingebouwde navigatiesystemen verkrijgbaar. Deze laat je door een specialist in je auto bouwen. De meeste auto's hebben hier een uitsparing voor in het dashboard. Naast de inbouwnavigatie-systemen en losstaande systemen, zijn er ook apps die je download op een goede smartphone.

Wat is een TMC-navigatiesysteem?

hide product content

Met een TMC-navigatiesysteem ben je altijd op de hoogte van de verkeersinformatie. TMC staat voor Traffic Message Channel en is een soort radiokanaal. De verkeersinformatie wordt op verschillende manieren weergegeven. Soms is dit via dab+ radio, via ingebouwd internet of via de radio.

Deze verkeersinformatie komt van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. Deze databank verzamelt op verschillende manieren belangrijke verkeersinformatie zoals de drukte op de wegen en de gemiddelde gereden snelheden. Iedereen heeft toegang tot deze gegevens, zo ook TomTom en Garmin.

Deze informatie wordt onder andere gewonnen via mobiele telefoons en navigatiesystemen: altijd met de toestemming van de gebruiker. Zo wordt er bijvoorbeeld een schatting gemaakt van de drukte op de A58 door te kijken hoeveel gebruikers zich op deze weg bevinden en hoe snel deze mensen zich verplaatsen. Dit zijn meestal gegevens die via mobiele telefoons komen.

Als 200 mensen de optie om deze informatie te delen hebben ingeschakeld, gaat deze informatie naar de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. Deze verwerkt de gegevens om zo de snelste route naar je bestemming te berekenen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een navigatie-app?

hide product content

Er zijn verschillende apps te krijgen die download en vervolgens op je smartphone installeert. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps en Tomtom. Beide zijn verkrijgbaar op zowel Android en iOS en werken hetzelfde. Sommige apps zijn gratis, sommigen kosten een paar euro.

Het voordeel van een app op je telefoon is natuurlijk het feit dat je geen nieuw apparaat hoeft te kopen. Je gebruikt je telefoon en maakt verder geen kosten, mits je voor een gratis app kiest. De TomTom app is bijvoorbeeld alleen de eerste 75 km gratis te gebruiken.

Het nadeel is dat je je navigatie verstoord kan worden door eventuele binnenkomende oproepen, berichten of meldingen. Deze kun je overigens wel uitschakelen. Daarnaast slurpt een navigatie-app heel veel batterij op, waardoor je tussendoor op moet laden. Het is een goed idee om je telefoon in de auto-oplader geplugd te laten.

Houd daarnaast ook een oogje op het dataverbruik van je telefoon. Een navigatie-systeem verbruikt best wat data en je wilt geen hoge telefoonrekening aan het einde van de maand. Zorg er ook voor dat je een goede houder hebt voor je mobiele telefoon, anders kun je de route niet goed aflezen.

Hoe installeer ik een navigatiesysteem in mijn auto?

hide product content

Wil je een ingebouwd navigatiesysteem, dan laat je deze het beste inbouwen door een specialist. Een vrijstaand navigatiesysteem is daarentegen erg simpel om zelf te installeren. Het enige wat je in de meeste gevallen hoeft te doen, is de zuignap op je raam te plakken en het display plaatsen. Vervolgens volg je de instructies op het scherm.

Het kan zijn dan je navigatiesysteem niet up to date is. In dat geval moet je het systeem updaten. Soms doe je dit via je computer, maar sommige systemen doen dit via WiFi. In de meeste gevallen neem je in ieder geval je navigatiesysteem mee naar binnen. Je volgt wederom de instructies op het scherm en bent binnen no-time klaar om de weg op te gaan.

Hoe komt deze fantastische Navigatiesysteem reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Navigatiesysteem ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Navigatiesysteems, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Navigatiesysteems die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Navigatiesysteems het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Navigatiesysteems stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die overeenkomstig zijn aan Navigatiesysteems

De beste Navigatiesysteems op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Flitsmeister ONE is een handige Bluetooth waarschuwingsmelder voor de Flitsmeister app. De ONE start de Flitsmeister app automatisch op, is uitstekend zichtbaar en hoorbaar, werkt in alle landen waar Flitsmeister actief is, heeft een lange batterijduur en is eenvoudig te bevestigen. Nooit meer vergeten Flitsmeister aan te zetten Een boete gekregen omdat je Flitsmeister bent vergeten aan te zetten? Met de Flitsmeister ONE is dat verleden tijd. Wanneer de ONE gekoppeld is, start de app voortaan automatisch op zodra je in de auto stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist. Wel zo makkelijk en vooral veilig omdat je niet meer aan je smartphone hoeft te zitten. Hoe werkt het? De Flitsmeister ONE is eenvoudig te bevestigen op het dashboard. Na het koppelen met de Flitsmeister app zal Flitsmeister automatisch* opstarten zodra je in de auto stapt. Kom je in de buurt van een flitser of gevaarlijke situatie? Dan waarschuwt de Flitsmeister ONE jou met licht en geluid. Met de knoppen beoordeel je veilig situaties op de weg, om je mede Flitsmeisters te helpen *Let op: de locatiepermissie van iOS moet op ''Altijd'' staan. Dit schakel je in via de instellingen van je iPhone. Voor Android geldt hetzelfde. Het is wel belangrijk dat de batterij optimalisatie uitgezet moet worden voor de app. Dit heeft invloed op hoe snel de app opstart. Altijd hoorbaar en zichtbaar. De Flitsmeister ONE is voorzien van een speaker en ledje. Zodra in de Flitsmeister app een waarschuwing binnenkomt, stuurt de app dit door naar de Flitsmeister ONE. Via geluid en licht waarschuwt de ONE je tijdig voor situaties zodat jij je aandacht op de weg kan houden. Kenmerken: - Voor Flitsmeister APP - Compatible met iOS en Android - Batterij: CR2450 (vervangbaar) - Batterijduur: circa 2 jaar - Bluetooth Low Energy - Afmeting: 6,4 x 3,4 x 1,5 cm - Bevestiging: 3M sticker

1. Flitsmeister ONE - waarschuwingsmelder voor Flitsmeister app


Product informatiePlus or Show more

Ben je op zoek naar een eenvoudig navigatiesysteem? Dan is de TomTom Start 52 wat voor jou. De Start 52 is voorzien van rijbaanbegeleiding zodat je precies weet welke baan je moet aanhouden op snelwegen en in de stad. Je ontvangt levenslange kaartupdates voor Europa. Daarnaast geeft de Start 52 je gesproken navigatie-instructies zodat je de ogen op weg kan houden. Onze specialist adviseert dit navigatiesysteem voor: Vakantiegangers: de TomTom Start 52 is voorzien van alle kaarten van Europa Basis gebruikers: voor bestuurders die af en toe auto rijden. De TomTom Start 52 bevat duidelijke instructies zodat je makkelijk van A naar B komt. Daarnaast weet je altijd welke rijbaan je moet hebben op de snelweg. Dit navigatiesysteem wordt niet aanbevolen voor: Gebruikers die draadloos willen updaten: je hebt een computer nodig om de kaart- en software updates uit te voeren. Goed om te weten - Inclusief kaarten van Europa - Je ontvangt levenslang gratis kaartupdates* - Je kunt updates zelf downloaden via de website van TomTom - Het ontvangen van verkeersinformatie is alleen mogelijk via een los verkrijgbare TMC-ontvanger. * Lifetime betekent de nuttige levensduur van het systeem, d.w.z. de periode waarin TomTom je systeem ondersteunt in de vorm van updates, services, content of accessoires. De levensduur van een systeem is beëindigd wanneer geen van de bovengenoemde onderdelen meer beschikbaar is. Je hebt een pc met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden. Ga voor meer informatie naar tomtom.com/lifetime.

2. TomTom Start 52 - Europa


Product informatiePlus or Show more

Professioneel navigatiesysteem voor grote voertuigen Maak gebruik van aangepaste routes die geschikt zijn voor de afmetingen, het gewicht, de lading en de maximale snelheid van je vrachtwagen, bus of bestelwagen voor veiligere, efficiëntere en relaxtere ritten. Speciale routeberekening maakt rijtijdberekening nauwkeuriger, voor een realistische aankomsttijd. •TomTom Traffic via ingebouwde SIM •Lifetime TomTom Traffic en Flitsers •Op vrachtwagens en bussen afgestemde POI's •Updates via Wi-Fi® •Routes voor vrachtwagens, bussen, bestelwagens en auto's •Smartphoneberichten •Waarschuwingen voor stilstaand verkeer •MyDrive-routeplanning •Lifetime Maps Update via Wifi Download de nieuwste kaarten en software voor je TomTom GO PROFESSIONAL via ingebouwde Wi-Fi®. Je hebt geen computer nodig. Je trucknavigatie meldt het wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk en in het menu te kiezen wat je wilt installeren. Op vrachtwagens en bussen afgestemde nuttige plaatsen Vind meer dan 50.000 benzinestations, parkeerplekken, restaurants en servicecentra voor vrachtwagens, touringcars en bussen. TomTom biedt POI's die zorgvuldig zijn geselecteerd via DKV, ParkyourBus en Les Routiers en die voldoen aan de behoeften van professionele chauffeurs. Zie POI's op je route of zoek op je kaart naar POI's in de buurt, waar in Europa je ook bent.

3. TomTom GO Professional 6250 Europa


Product informatiePlus or Show more

De TomTom VIA 62 is ideaal voor vakantiegangers en mensen die vaak in de auto zitten. Je zet je TomTom aan en je bent klaar om op reis te gaan. Het grote 6 inch scherm zorgt ervoor dat je de aanwijzingen makkelijk kan volgen. Je ontvangt live verkeersinformatie via je smartphone zodat je altijd op de hoogte bent van files en wegwerkzaamheden. Daarnaast is de VIA 62 te besturen met je stem, zodat je de handen niet van het stuur hoeft te halen. Onze specialist adviseert dit navigatiesysteem voor: Vakantiegangers: de TomTom Via 62 is voorzien van alle kaarten van Europa Gebruikers die overzicht willen. Het grote 6 inch scherm zorgt ervoor dat je de aanwijzingen makkelijk kan volgen Dit navigatiesysteem wordt niet aanbevolen voor: Mensen zonder smartphone: om live verkeersinformatie te ontvangen heb je een smartphone nodig. Goed om te weten - Bevat kaarten van Europa - Je ontvangt levenslang gratis kaartupdates* - Je kunt updates zelf downloaden via de website van TomTom * Lifetime betekent de nuttige levensduur van het systeem, d.w.z. de periode waarin TomTom je systeem ondersteunt in de vorm van updates, services, content of accessoires. De levensduur van een systeem is beëindigd wanneer geen van de bovengenoemde onderdelen meer beschikbaar is. Je hebt een pc met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden. Ga voor meer informatie naar tomtom.com/lifetime.

4. TomTom Via 62 West-Europa (incl. gratis beschermhoes)


Product informatiePlus or Show more

Eenvoudig te gebruiken GPS-navigatietoestel met helder 5.0-inch scherm met liggende en staande weergave Lifetime Maps 1 vooraf geïnstalleerd. Biedt real-time services zoals live verkeers- en parkeerinformatie. Waarschuwingen voor de bestuurder, wijzigingen van de maximumsnelheid, flitspalen, spoorwegovergangen, dierenoversteekplaatsen en meer. TripAdvisor® beoordelingen voor nuttige punten (POI's) tijdens de reis, zoals hotels, restaurants en attracties. Garmin Drive 5 MT-S Ondersteunde talen: Multi Kaart dekking: Geheel Europa Beeldschermdiagonaal: 12,7 cm (5'') Resolutie: 480 x 272 Pixels Touch technologie: Multi-touch Vormfactor: Vast Kleur van het product: Zwart Gewicht: 171 g Breedte: 140 mm Diepte: 20 mm

5. Garmin Drive 5 MT-S Europa


Product informatiePlus or Show more

De Garmin Camper 780 is ideale navigatie voor jouw camper. Met deze campernavigatie kun je zorgeloos de weg: precies hoe vakantie hoort te zijn! Wat is er verbeterd aan de campernavigatie? De het beeld van deze campernavigatie is ten opzichte van zijn voorganger geoptimaliseerd voor fel zonlicht en in het donker zodat het scherm altijd goed leesbaar is. Voor het ultieme gemak kun je de Camper 780 met jouw stem bedienen, zodat je je ogen op de weg kunt houden. Daarnaast kun je in het navigatiesysteem TripAdvisor locaties en alle campings vinden, inclusief de voorkeuren die jij voor een camping hebt. Selecteer bijvoorbeeld op elektriciteitspunten, douches of internettoegang! Voordelen van de Camper 780 Voer de afmeting van jouw camper in zodat het navigatiesysteem op zoek kan naar de beste route, afgestemd op jouw camper. De Camper 780 is het ideale navigatiesysteem voor jouw camper. Zie alle actuele verkeersinformatie via de Garmin Drive app op een groot scherm. Ontvang daarnaast alle smartphone meldingen, bel handsfree en bestuur het systeem gemakkelijk via de stembesturing.

6. Garmin Camper 780 MT-D Europa


Product informatiePlus or Show more

eTrex Touch 25 is het nieuwe navigatietoestel voor het gezin, voor buitenactiviteiten en avonturen in de bergen, ideaal voor iedereen die erop uit wil in de natuur -van recreatieve fietsers en wandelaars tot beginnende geocachers. eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle GPS-toestel voor recreatief gebruik. eTrex Touch 25 is het nieuwste model in de serie, dat nu nog gemakkelijker te gebruiken is. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten en geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en, niet te vergeten, 250.000 geocaches voor leuke outdooravonturen. Ook een fietssteun wordt meegeleverd, zodat u direct op pad kunt. Trek erop uit en geniet met het hele gezin! eTrex wijst u de weg, waar u ook gaat. Garmin navigatietoestel voor het hele gezin, gemakkelijk en soepel te bedienen, met touchscreen en vooraf geladen TopoActive Europe kaarten Geoptimaliseerd voor meerdere activiteiten – maak uw keuze en trek erop uit! Vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten Inclusief fietssteun Helder 2,6-inch capacitief kleuren-touchscreen 3-assig kompas met kantelcompensatie Download recreatieve paden en routes die u kunt volgen Papierloos geocachen met 250.000 vooraf geladen caches Nooit meer de weg kwijt eTrex Touch werkt als een autonavigatietoestel, maar heeft kaarten en functies die speciaal zijn ontworpen om de weg te wijzen bij recreatieve activiteiten als fietsen en wandelen. Of u nu een bepaalde bestemming wilt bereiken of alleen uw activiteiten wilt opnemen om later te delen, met eTrex Touch kunt u vol vertrouwen avonturen tegemoet. U kunt op Garmin Connect en Garmin Adventures zelfs activiteiten vinden en downloaden die anderen hebben voltooid, of uw eigen activiteiten delen met de community. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kunnen ook uw kinderen overweg. Even erop tikken en u kunt op pad! De activiteitenprofielen bieden u direct toegang tot aangepaste profielen voor bijvoorbeeld wandelen, fietsen en geocachen, dus welke activiteit u ook kiest, u kunt er direct op uit met alles binnen handbereik. U kunt met het hele gezin volop genieten van de natuur en buitenactiviteiten, in de wetenschap dat u in veilige handen bent. Klaar om op de fiets te springen eTrex Touch biedt alles wat u nodig hebt om als de gelegenheid zich voordoet erop uit te trekken en van de natuur te genieten. eTrex Touch is niet alleen ontworpen om elke activiteit die u die dag kiest te ondersteunen, het toestel wordt bovendien volledig gebruiksklaar geleverd, zodat u direct op pad kunt. De eTrex Touch wordt geleverd inclusief fietssteun om het toestel gemakkelijk aan het stuur te bevestigen, een extra accessoire dat toerfietsers op prijs zullen stellen. Ook beschikt het toestel over vooraf geladen Garmin TopoActive Europe kaarten van 46 landen - schakel het toestel in, maak verbinding met GPS en start de navigatie. Bovendien kunnen de kaarten gratis worden bijgewerkt. Het grote interne geheugen van 8 GB en de microSD kaartsleuf bieden meer dan voldoende ruimte voor extra kaarten, naar keuze te variëren van topografische kaarten tot maritieme kaarten. Ga geocachen Beleef opwindende outdooravonturen met GPS-schatzoeken ofwel geocachen. De eTrex Touch is voor de geocacheliefhebber van alle gemakken voorzien, met papierloze geocache-aanwijzingen, scoretotalen en recente logs die direct op het toestel worden opgeslagen - afdrukken is niet nodig. eTrex Touch 25 wordt geleverd met een ingebouwd elektronisch kompas dat de richting naar uw bestemming aangeeft, ook als u stilstaat - wat goed van pas komt als u even uitrust van uw geocache-avonturen. Speciaal voor de beginnende geocacher bevat de eTrex Touch 250.000 geweldige geocaches om u op weg te helpen. Alle geocaches zijn afkomstig van geocaching.com, het grootste geocachingplatform ter wereld. Avonturen downloaden en delen Hebt u geen specifieke bestemming of route in gedachten? Zoek aanbevolen avonturen op Garmin Connect of Garmin Adventures en bekijk routes en geocaches die anderen hebben voltooid. Download ze vervolgens naar uw eTrex Touch en u bent klaar voor uw volgende avontuur. Of maak een aangepaste, nieuwe route om op uw toestel te downloaden. Wilt u een recent avontuur opslaan en opnieuw beleven? De eTrex Touch legt vast waar u bent geweest, zodat u uw routes kunt uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk gewenst moment opnieuw kunt beleven. Beide platforms zijn gratis en bieden u de mogelijkheid om uw recreatieve avonturen te delen met vrienden en familie. eTrex-kwaliteit DNA eTrex Touch is het nieuwste product in de fameuze eTrex GPS handheldserie. Deze producten zijn een wereldwijd succes, van de vrieskou op de polen tot de verzengende hitte in Afrikaanse woestijnen en de tropische jungle van Zuid-Amerika. eTrex is alle omstandigheden de baas en de eTrex Touch is even robuust en duurzaam. eTrex Touch ondersteunt GPS en GLONASS, zodat u beschikt over twee krachtige satellietsystemen om snel en nauwkeurig uw positie te bepalen, ook onder de zwaarste omstandigheden. Laat eTrex het werk voor u doen – u hoeft alleen te kijken waar u bent en de aanwijzingen te volgen. Het toestel heeft een robuuste behuizing, is IPX7-waterbestendig en voorzien van een kraswerend scherm. De lange batterijduur van 16 uur en de in het veld vervangbare standaard AA-batterijen garanderen optimale flexibiliteit als u op pad bent. eTrex Touch biedt ook alle klassieke eTrex functies, zoals jacht- en visinformatie, sporthorloge, zon- en maanstanden, zonsopgang en zonsondergang en nog veel meer. Compacte en veelzijdige metgezel Het handige toestel is gemakkelijk in uw zak mee te nemen of op het stuur te bevestigen. Bovendien is het formaat zo ontworpen dat ook kinderen er gemakkelijk mee kunnen omgaan. Dankzij het bevestigingssysteem op de achterkant kan de eTrex Touch met speciale steunen voor boten, auto's, rugzakken en meer vrijwel overal gemakkelijk worden bevestigd. Verwant Handleidingen Software Veelgestelde vragen Kaarten voor buitensport BaseCamp Compatibele producten Carabiner Clip Carabiner Clip Vanaf 10,99€ Silicone Cases (eTrex® Touch 25/35) Silicone Cases (eTrex® Touch 25/35) Vanaf 12,99€ Rechargeable NiMH Battery Kit Rechargeable NiMH Battery Kit Vanaf 26,99€ Wilt u meer functies? eTrex® Touch 35 eTrex® Touch 35 Vanaf 299,00€

7. Garmin eTrex Touch 25 - outdoor navigatie West-Europa


Product informatiePlus or Show more

TomTom GO Premium gaat verder dan alleen navigeren van A naar B. De betrouwbare route- en verkeersinformatie, ondersteund door het volledig geïntegreerde systeem van TomTom GO Premium, brengt je verder. Gebruik bijvoorbeeld de IFTTT-integratie om locatie- en adresgegevens uit je agenda te synchroniseren of gebruik het om je slimme thermostaat in te schakelen, zodra je in de buurt van huis bent. Kenmerken van de TomTom Go Premium Updates via ingebouwde Wi-Fi® Lifetime Wereldkaart-updates Vind mijn auto: Met TomTom GO Premium en de TomTom MyDrive-app wordt de locatie van je auto opgeslagen op je mobiele telefoon, zodat je daar niet meer aan hoeft te denken. IFTTT-integratie - sla op, synchroniseer en stel in Lifetime TomTom Traffic Lifetime waarschuwingen voor flitsers Deel je locatie en je verwachte aankomsttijd Gepersonaliseerde routes HET AVONTUUR BEGINT MET TOMTOM ROAD TRIPS De spanning van de reis ligt nu voor je. Inspireer en word geïnspireerd. TomTom Road Trips en TomTom MyDrive, ondersteund door ingebouwde Wi-Fi®, helpen je met het ontdekken en plannen van routes en het verkennen van attracties en prachtige gebieden onderweg. MAAK JE EIGEN ROUTE MET TOMTOM MYDRIVE Gebruik de TomTom MyDrive-website of -app om je perfecte rit te plannen en samen te stellen. Vind en boek de beste eetgelegenheden en accommodaties met TripAdvisor-beoordelingen, en voeg deze toe aan je route. Synchroniseer ze via Wi-Fi® naar je systeem en je kunt meteen op pad. IFTTT-INTEGRATIE - MAAK VERBINDING MET SLIMME APPARATEN Voor een warm welkom en een relaxed afscheid synchroniseer je je thermostaat, garagedeur, verlichting, muziek, virtuele assistenten en andere slimme apparaten met de IFTTT-functionaliteit van TomTom GO Premium.

8. TomTom GO Premium 5 Wereld


Product informatiePlus or Show more

De Garmin Drive 61 LMT-S voorziet je van live informatie over files en andere vertragingen, het weer en zelfs over beschikbare parkeerplaatsen. De Garmin smartphone link app verzamelt deze informatie op je smartphone en stuurt het naar je navigatiesysteem. De vooraf geïnstalleerde kaart van Europa kan gratis worden ge-update gedurende de gehele levensduur van het product. Het eenvoudige te bedienen systeem geeft tijdens de rit waarschuwingen voor bijvoorbeeld de maximum snelheid, een scherpe bocht of een schoolzone. Voor de gesproken navigatie instructies gebruikt Garmin `real directions`. In de instructies worden herkenbare punten genoemd door de navigatie-stem; bijvoorbeeld 'Sla linksaf na het tankstation' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Plus- en minpunten van de Garmin Drive 61 LMT-S Helder 6 inch scherm Vooraf geïnstalleerd kaarten Live verkeers- en parkeerinformatie Smartphone vereist voor verkeersinformatie Standaard meegeleverd: Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S Lifetime maps en verkeersinformatie1 (aangegeven met 'LMT-S' achter het modelnummer op de doos). Zuignapsteun voor voertuig Voertuigvoedingskabel USB-kabel Snelstartgids Live services voor uw Drive Wees files voor met tijdbesparende alternatieve routes of door ze volledig te vermijden. Besteed vervolgens minder tijd aan het zoeken naar een parkeerplaats dankzij live parkeerinformatie. Download voor verkeerswaarschuwingen, relevante omleidingen en actuele weersverwachtingen de Smartphone Link app, waarmee u uw Garmin DriveSmart kunt koppelen aan een compatibele smartphone. Wanneer u uw bestemming nadert, heeft u geen parkeerstress meer omdat u de tarieven en beschikbaarheid van parkeerplaatsen kunt bekijken. De Smartphone Link app heeft ook LiveTrack2, waarmee u als bestuurder uw locatie kunt delen zodat uw vrienden uw locatie kunnen volgen, of u nu in het dorp boodschappen doet of een lange reis maakt. Wees slim met smart connectivity Zodra u uw smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met Garmin DriveSmart krijgt u geweldige functies waardoor u verbonden blijft terwijl u uw handen aan het stuur kunt houden. Bel handsfree en ontvang instelbare smartphone meldingen op het scherm van uw navigatietoestel. Hierdoor kunt u inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen zien zonder dat u uw telefoon hoeft te pakken. Spraakgestuurde navigatie Aanwijzingen nodig? Zeg het gewoon. Garmin DriveSmart heeft spraakbesturing die reageert op uw opdrachten en vervolgens een route uitstippelt naar uw bestemming. Wi-Fi houdt u up-to-date We maken het makkelijk om uw kaarten en software bij te werken met de ingebouwde Wi-Fi van het Garmin DriveSmart navigatietoestel. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en u met uw draadloze thuisnetwerk bent verbonden, ontvangt u automatisch een melding op het scherm. Daarna kunt u uw toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het opgeladen wordt. Vervolgens kunt u weer met een gerust hart de weg op. Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken uw omgeving Om veiliger te rijden en uw omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt Garmin DriveSmart waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien zal het navigatietoestel u waarschuwen als u in de verkeerde rijrichting rijdt op een eenrichtingsweg en als u in de buurt bent van scholen of in schoolzones. Ontvang meldingen voor flitspalen6 in de buurt en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen die aangeven dat u misschien even moet pauzeren nadat u meerdere uren hebt gereden. Meer navigatie van uw Garmin Smartwatch Als u dit navigatietoestel koppelt met uw compatibele Garmin smartwatch (apart verkrijgbaar), dan kunt u de navigatie direct op uw pols ontvangen, zelfs nadat u uw auto hebt geparkeerd en naar uw bestemming loopt. U krijgt ook handige waarschuwingen voor bestuurders op uw horloge. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het zoeken naar uw auto op een volle parkeerplaats; uw smartwatch laat met een kompas de route van uw geparkeerde voertuig naar uw bestemming zien en vice versa. Uw reis wordt beter dankzij TripAdvisor® Als u de omgeving niet kent, is het fijn om iets te hebben dat u in de juiste richting wijst. Daarom zit er nu TripAdvisor op uw Garmin DriveSmart navigatietoestel. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op uw reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs uw route of in de buurt van uw bestemming. Wij laten vanaf de grootste reiswebsite ter wereld direct in uw auto de plekjes zien die de hele reis deel laten uitmaken van de bestemming. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die uw reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen. Vriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions™ Ervaar gebruiksvriendelijke gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor u begeleid wordt alsof uw beste vriend naast u zit. U hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar Garmin Real Directions: 'Sla linksaf na het tankstation' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig. Werkt met Garmin achteruitrijcamera Voor een complete navigatieoplossing, kan Garmin DriveSmart worden gekoppeld met de BC™ 30 Wireless Backup Camera (wordt apart verkocht; professionele installatie aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet u bij achteruitrijden direct op het scherm van uw Garmin DriveSmart of zich achter u voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden. Kaarten van hoge kwaliteit De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen uw bestemming vinden en verdwaald raken. De kaartgegevens van HERE zijn van hoge kwaliteit, waardoor Garmin u altijd kan voorzien van de informatie die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt. Zo hebt u minder kans op vertragingen en zit u minder lang in de auto.

9. Garmin Drive 61 LMT-S Europa


Product informatiePlus or Show more

Ga je op reis? Kies dan de Garmin Drivesmart 61 LMT-S. De Garmin Drivesmart 61 LMT-S geeft je met gesproken en visuele instructies de beste route naar je bestemming. Daarnaast ontvang je actuele verkeersinformatie zoals files en wegwerkzaamheden. Ook toont het systeem handige plekken zoals een tankstation en krijg je een melding als je een flitser of gevaarlijke situatie nadert. De Drivesmart 61 LMT-S heeft een zeer groot 7 inch beeldscherm zodat je de instructies goed kan zien. Onze specialist adviseert dit navigatiesysteem voor: Vakantiegangers: de Garmin Drivesmart 61 LMT-S voorzien van alle kaarten van Europa Gebruikers die bellen in de auto: via de ingebouwde bluetooth carkit kun je handsfree bellen. WhatsApp gebruikers: inkomende smartphone berichten worden getoond op je scherm Dit navigatiesysteem wordt niet aanbevolen voor: Mensen zonder smartphone: om live verkeersinformatie te ontvangen heb je een smartphone nodig. Goed om te weten - Inclusief kaarten van Europa - Je ontvangt levenslang gratis kaartupdates - Je kunt updates zelf downloaden via wifi

10. Garmin DriveSmart 61 LMT-S Europa


Artikelen die overeenkomstig zijn aan Navigatiesysteems


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Navigatiesysteems. Er zijn namelijk 531 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste Navigatiesysteem kopen.