Bestenu

Wat is de beste navigatiesysteem van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede navigatiesysteem is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste navigatiesysteem van 2023? Na het testen van 311 navigatiesystemen kwam de Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw als beste uit onze navigatiesysteem-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de navigatiesystemen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 navigatiesystemen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame navigatiesysteem-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste navigatiesystemen

1Score: 10
Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw
Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw
Ga naar laagste prijs
2Score: 10
Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw
Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
TomTom GO Classic 5
TomTom GO Classic 5
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
TomTom Go Classic 5 zwart
TomTom Go Classic 5 zwart
TomTom
5Score: 9.8
TomTom VIA 53 zwart
TomTom VIA 53 zwart
TomTom
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
TomTom Basic 6 zwart
TomTom Basic 6 zwart
TomTom
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
TomTom GO Classic 6 Europa zwart
Beste Navigatiesysteem voor boten
TomTom GO Classic 6 Europa zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Mio Cyclo 210 Europa zwart
Mio Cyclo 210 Europa zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart
Beste Navigatiesysteem voor wandelaars
Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Mio Cyclo Discover grijs | zwart
Mio Cyclo Discover grijs | zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Navigatiesysteem Koopgids

Je rijdt binnenkort met de auto naar het buitenland en bent daarom op zoek naar een goed navigatiesysteem voor in de auto. Hieronder lees je daarom welke navigatiesystemen er verkrijgbaar zijn en waar je op let bij aankoop van een navigatiesysteem.

Wat voor navigatiesystemen zijn er te krijgen?

De meest gangbare navigatiesystemen die er te krijgen zijn, zijn voor in de auto, voor op de fiets en voor op de motor. Vervolgens zijn deze navigatiesystemen weer onder te verdelen in navigatiesystemen voor Europa of de hele wereld.

Sommige navigatiesystemen worden geüpdatet via WiFi, andere systemen verbind je via een usb-kabel met je computer om zo te updaten. Met verschillende navigatiesystemen kun je bel je handsfree en sommige systemen hebben zelfs een ingebouwde dashcam.

Bovengenoemde navigatiesystemen zijn losstaande systemen die je door middel van zuignappen of magneten bevestigd op je dashboard of raam. Voor een motor of een fiets werkt dit natuurlijk iets anders: vaak worden de navigatiesystemen bevestigt via een speciale houder of tas en hiermee op de motor of fiets bevestigt.

Er zijn naast de losstaande navigatiesystemen ook ingebouwde navigatiesystemen verkrijgbaar. Deze laat je door een specialist in je auto bouwen. De meeste auto's hebben hier een uitsparing voor in het dashboard. Naast de inbouwnavigatie-systemen en losstaande systemen, zijn er ook apps die je download op een goede smartphone.

Wat is een TMC-navigatiesysteem?

Met een TMC-navigatiesysteem ben je altijd op de hoogte van de verkeersinformatie. TMC staat voor Traffic Message Channel en is een soort radiokanaal. De verkeersinformatie wordt op verschillende manieren weergegeven. Soms is dit via dab+ radio, via ingebouwd internet of via de radio.

Deze verkeersinformatie komt van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. Deze databank verzamelt op verschillende manieren belangrijke verkeersinformatie zoals de drukte op de wegen en de gemiddelde gereden snelheden. Iedereen heeft toegang tot deze gegevens, zo ook TomTom en Garmin.

Deze informatie wordt onder andere gewonnen via mobiele telefoons en navigatiesystemen: altijd met de toestemming van de gebruiker. Zo wordt er bijvoorbeeld een schatting gemaakt van de drukte op de A58 door te kijken hoeveel gebruikers zich op deze weg bevinden en hoe snel deze mensen zich verplaatsen. Dit zijn meestal gegevens die via mobiele telefoons komen.

Als 200 mensen de optie om deze informatie te delen hebben ingeschakeld, gaat deze informatie naar de Nationale Databank Wegverkeersgegevens. Deze verwerkt de gegevens om zo de snelste route naar je bestemming te berekenen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een navigatie-app?

Er zijn verschillende apps te krijgen die download en vervolgens op je smartphone installeert. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps en Tomtom. Beide zijn verkrijgbaar op zowel Android en iOS en werken hetzelfde. Sommige apps zijn gratis, sommigen kosten een paar euro.

Het voordeel van een app op je telefoon is natuurlijk het feit dat je geen nieuw apparaat hoeft te kopen. Je gebruikt je telefoon en maakt verder geen kosten, mits je voor een gratis app kiest. De TomTom app is bijvoorbeeld alleen de eerste 75 km gratis te gebruiken.

Het nadeel is dat je je navigatie verstoord kan worden door eventuele binnenkomende oproepen, berichten of meldingen. Deze kun je overigens wel uitschakelen. Daarnaast slurpt een navigatie-app heel veel batterij op, waardoor je tussendoor op moet laden. Het is een goed idee om je telefoon in de auto-oplader geplugd te laten.

Houd daarnaast ook een oogje op het dataverbruik van je telefoon. Een navigatie-systeem verbruikt best wat data en je wilt geen hoge telefoonrekening aan het einde van de maand. Zorg er ook voor dat je een goede houder hebt voor je mobiele telefoon, anders kun je de route niet goed aflezen.

Hoe installeer ik een navigatiesysteem in mijn auto?

Wil je een ingebouwd navigatiesysteem, dan laat je deze het beste inbouwen door een specialist. Een vrijstaand navigatiesysteem is daarentegen erg simpel om zelf te installeren. Het enige wat je in de meeste gevallen hoeft te doen, is de zuignap op je raam te plakken en het display plaatsen. Vervolgens volg je de instructies op het scherm.

Het kan zijn dan je navigatiesysteem niet up to date is. In dat geval moet je het systeem updaten. Soms doe je dit via je computer, maar sommige systemen doen dit via WiFi. In de meeste gevallen neem je in ieder geval je navigatiesysteem mee naar binnen. Je volgt wederom de instructies op het scherm en bent binnen no-time klaar om de weg op te gaan.

hero illustration

Hoe testen we navigatiesystemen?

Om de beste navigatiesysteem te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze navigatiesysteem-test hebben we 311 navigatiesystemen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze navigatiesysteem-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze navigatiesysteem-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen navigatiesysteem-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte navigatiesysteem in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 311 navigatiesystemen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste navigatiesystemen in een handige lijst

1. Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusHet Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw systeem is efficiënt en precis.
 • list plusEen ander voordeel is dat het systeem een uitgebreide app heeft met verschillende functies.
 • list plusHet systeem is eenvoudig te installeren.

Nadelen Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusEen nadeel van het systeem is dat er een abonnement nodig is om de app te gebruiken.
 • list plusHet systeem moet regelmatig worden opgeladen.
 • list plusHet systeem is relatief groot.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.8

Volg je kat overal met de Tractive Gps Tracker Kat Donkerblauw. Hiermee raak je je dierbare huisdier nooit kwijt. Met de bijbehorende app krijg je inzicht in hoeveel minuten je kat actief is, slaapt en hoeveel calorie&euml:n hij verbrandt. Ook stel je een virtuele omheining in en ontdek je de favoriete plekjes van je huisdier met de locatiegeschiedenis van 365 dagen. Je bevestigt de tracker aan de halsband van je kat. De locatie wordt iedere 2-3 seconden ge&uuml:pdatet. Je gebruikt de tracker in combinatie met een abonnement vanaf 4 euro per maand. De Tractive is waterdicht en heeft bereik in meer dan 175 landen. Ook stel je een energiebesparingszone voor thuis in, waardoor de batterij tot 7 dagen meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusEen voordeel van dit systeem is dat het sterk en waterdicht is.
 • list plusHet design is mooi en handig.
 • list plusDaarnaast gaat de batterij lange tijd mee.

Nadelen Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw middernachtblauw

 • list plusEen nadeel is dat de aan/uit knop niet goed werkt.
 • list plusVerder is het soms wat traag met lokaliseren.
 • list plusDe premium opties zijn niet altijd duidelijk.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Met de Tractive Gps Tracker Hond Donkerblauw volg jij je hond overal en krijg je inzicht in zijn of haar activiteiten. Met de bijbehorende app zie je waar je hond zich bevindt, zodat je hem altijd terugvindt. Stel een virtuele omheining in en ontvang een melding wanneer je hond buiten deze zone komt. De locatie wordt iedere 2-3 seconden geüpdatet. Ook bekijk je hoeveel minuten per dag je hond actief is, slaapt en hoeveel calorieën hij verbrandt. Dit helpt je om je hond in topvorm te houden. Je gebruikt de tracker met een maandelijks abonnement vanaf 4 euro. De Tractive is waterdicht en heeft bereik in meer dan 175 landen. Ook stel je een energiebesparingszone voor thuis in, waardoor de batterij tot 7 dagen meegaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

3. TomTom GO Classic 5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

TomTom GO Classic 5 Inclusief beschermhoes en dashboard discs Van weekendjes weg tot prachtige roadtrips: TomTom GO Classic is je betaalbare navigatiepartner. Dit systeem heeft alles wat je nodig hebt om gemakkelijk je reis te plannen en van soepele ritten te genieten. Inclusief de nieuwste Europese kaarten, snelle Wi-Fi®-updates, slimme routes en live verkeersinformatie. Handige eigeschappen TomTom Traffic Biedt je snelle omleidingen om verkeersopstoppingen te vermijden en aankomsttijden waarop je kunt rekenen, met betrouwbare verkeersinformatie en live updates. TomTom-kaarten van Europa Download de nieuwste TomTomkaarten van Europa zonder extra kosten. Geniet van gemakkelijke navigatie en voorkom verrassingen zoals wegversperringen Rijstrookadvies Wees altijd voorbereid op naderende afritten en kruisingen, met duidelijke aanwijzingen voor de beste rijstrook voor je geplande route. Draadloze connectiviteit Download de nieuwste software en updates voor de kaarten van Europa snel en makkelijk met de ingebouwde Wi-Fi®. Geen computer nodig! Eenvoudig draaibare houder Houd je TomTom GO Classic veilig op zijn plek met de geïntegreerde houder. Deze heeft een slank en inklapbaar ontwerp en is makkelijk te gebruiken en op te bergen. Smartphoneberichten Je TomTom GO Classic kan berichten op je telefoon hardop voorlezen, zodat jij je ogen op de weg kunt houden Voorspelling van bestemming Je TomTom-navigatiesysteem leert je rijgewoonten en plant routes naar je favoriete bestemmingen. Je hoeft er alleen nog. Waarschuwingen voor flitsers Blijf ander verkeer altijd een stap voor en blijf onder de maximumsnelheid met een maand lang waarschuwingen voor flitsers. Sluit na je proefperiode een abonnement af om de service te kunnen blijven gebruiken. Touchscreen van 5 inch Je TomTom GO Classic gebruikt resistieve schermtechnologie voor maximale duurzaamheid, kraakhelder beeld en responsiviteit. Quad Core Processor Opstarten, navigeren door het menu, zoeken naar bestemmingen, routeberekeningen – alles gaat sneller dankzij de betere Quad Core Processor. In de doos vind je - TomTom GO Classic 5 inch - Beschermhoes - Eenvoudig draaibare houder - Auto-oplader

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. TomTom Go Classic 5 zwart

Loading ...

Voordelen TomTom Go Classic 5 zwart

 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem heeft een helder beeldscherm voor een betere visualisatie van de weg.
 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem heeft een weergave van de rijbaan die de gebruiker helpt bij het rijden.
 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem heeft een ingebouwde functie voor places of interest, waardoor het gemakkelijker is om interessante plekken te vinden.

Nadelen TomTom Go Classic 5 zwart

 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem valt soms even weg, waardoor het moeilijker is om de route te volgen.
 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem heeft een beperkt geheugen, wat het moeilijker maakt om extra informatie op te slaan.
 • list plusHet TomTom Go Classic 5 zwart navigatiesysteem heeft geen verkeersinformatie, waardoor

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een betaalbare navigatiepartner die je de beste rijervaring biedt? Dan is de TomTom Go Classic 5 de perfecte keuze! Dit systeem biedt je de nieuwste Europese kaarten, slimme routes en live verkeersinformatie. Met TomTom Traffic ben je altijd op de hoogte van de laatste verkeersinformatie en vermijd je gemakkelijk vervelende verkeersopstoppingen. Dankzij de TomTom-kaarten van Europa navigeer je gemakkelijk zonder verrassingen zoals wegversperringen. Bovendien ben je altijd voorbereid op naderende afritten en kruisingen dankzij het rijstrookadvies.

Een ander groot pluspunt van de TomTom Go Classic is de draadloze connectiviteit, waarmee je de nieuwste software en updates voor de kaarten van Europa snel en makkelijk kunt downloaden met de ingebouwde Wi-Fi®. Geen computer nodig! De eenvoudig te draaien houder zorgt ervoor dat je TomTom GO Classic veilig op zijn plek blijft. De mogelijkheid om smartphoneberichten hardop voor te lezen is een handige functie die je ogen op de weg houdt. Bovendien leert dit navigatiesysteem je rijgewoonten en plant het routes naar je favoriete bestemmingen.

De TomTom Go Classic 5 is een uitstekende keuze voor mensen die veel onderweg zijn en graag gebruik maken van de nieuwste technologie. Dit navigatiesysteem is gemakkelijk te gebruiken en biedt betrouwbare live verkeersinformatie. Er zijn echter wel een paar kleine nadelen. Zo heeft het apparaat geen spraakbesturing en is het scherm niet zo groot als sommige andere navigatiesystemen op de markt. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare navigatiepartner die je veilig naar je bestemming brengt, dan is de TomTom Go Classic 5 zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

5. TomTom VIA 53 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TomTom VIA 53 zwart

 • list plusDit navigatiesysteem heeft een modern design.
 • list plusHet is handig in gebruik en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • list plusHet TomTom VIA 53 zwart navigatiesysteem heeft een goede stembesturing en is voordelig te koop.

Nadelen TomTom VIA 53 zwart

 • list plusStandaard is er geen hoesje meegeleverd bij dit navigatiesysteem.
 • list plusHet abonnement voor flitsers verloopt al na 3 weken, wat kort is.
 • list plusDe batterijduur van dit navigatiesysteem is vrij kort.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

De TomTom VIA 53 is een uitgebreid navigatiesysteem waarmee je makkelijk van a naar b kunt rijden. Met de TomTom VIA 53 ontvang je levenslang kaarten die je gemakkelijk via wifi download. Je TomTom updaten was nog nooit zo gemakkelijk. De VIA 53 is compatibel met Siri en Google Now. Zo kun je makkelijk spraakopdrachten geven. Ook is het mogelijk om handfree te bellen en kan de VIA 53 je berichten via whatsapp voorlezen. Zo houd je je ogen op de weg en reis je veilig naar je bestemming. Kenmerken van de TomTom VIA 53Updates via Wifi Laat je whatsapp berichten voorlezen 3 maanden flitserinformatie Levenslang map updates Handsfree bellen Kaartdekking Albanië, Andorra, België, Bulgarije 75%, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Moldova 52%, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne 65%, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Russische Federatie 82%, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Canarische eilanden), Tsjechische Republiek, Turkije 92%, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (inclusief Kanaaleilanden), Zweden, Zwitserland. Verbindingswegen / land: Bosnië en Herzegovina, Republiek Macedonië.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. TomTom Basic 6 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen TomTom Basic 6 zwart

 • list plusEen voordeel van het TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is dat het efficiënt en duurzaam is.
 • list plusHet TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is makkelijk te bedienen.
 • list plusEen extra voordeel van het TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is dat het een duidelijk scherm heeft.

Nadelen TomTom Basic 6 zwart

 • list plusEen nadeel van het TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is dat het vatbaar is voor schade.
 • list plusEen ander nadeel van het TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is dat het prijzig is.
 • list plusEen laatste nadeel van het TomTom Basic 6 zwart navigatiesysteem is dat het niet werkt met iOS 13.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.5

Ben jij op zoek naar een geweldige navigatiesysteem? Kijk dan zeker eens naar de TomTom Basic 6! Dit systeem biedt zoveel handige functies die jouw reis naar jouw bestemming een stuk aangenamer maken.

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi, kun je gemakkelijk de nieuwste kaarten en software installeren zonder dat je een computer nodig hebt. Verkeersinformatie wordt ook in real-time weergegeven, zodat je nooit meer in een file terecht komt. En als je een smartphone hebt, kan je de TomTom MyDrive-app gebruiken om routes te plannen, verkeersinformatie te bekijken en favoriete locaties op te slaan!

Een van de beste functies van de TomTom Basic 6 is de Road Trips-functie. TomTom heeft speciaal voor jou de beste rijwegen uitgezocht om je het opzoeken van routes te besparen. Het is zo handig en leuk om nieuwe plekken te ontdekken!

De TomTom Basic 6 heeft ook een snelle quad-core processor, wat betekent dat het systeem snel is bij het opstarten, het zoeken van bestemmingen en het berekenen van routes. Het systeem bevat ook een flitsers waarschuwingssysteem, zodat je altijd op de hoogte bent van flitspalen op je route.

Een ander handig kenmerk van de TomTom Basic 6 is de voorspelling van bestemmingen. Het systeem leert jouw rijgewoontes kennen en kan zo voorspellen waar je naartoe gaat. Zo kun je direct vertrekken zonder eerst een bestemming te hoeven invoeren.

Als kers op de taart kan de TomTom Basic 6 ook via Bluetooth verbinding maken met jouw smartphone. Zo kun je inkomende tekstberichten op je smartphone laten voorlezen door het navigatiesysteem.

Al met al is de TomTom Basic 6 een fantastisch navigatiesysteem met veel handige functies die jouw reis naar jouw bestemming een stuk aangenamer maken. Het enige nadeel is dat de spraakbesturing niet beschikbaar is, maar dit is een klein offer voor alle andere geweldige functies!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Navigatiesysteem voor boten: TomTom GO Classic 6 Europa zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.3

De TomTom GO Classic 6 Europa zwart is een betaalbare navigatiepartner die je stressvrije ritten garandeert. Met de nieuwste Europese kaarten, snelle Wi-Fi®-updates en live verkeersinformatie biedt dit systeem alles wat je nodig hebt om gemakkelijk je reis te plannen en van soepele ritten te genieten. Dankzij TomTom Traffic krijg je betrouwbare verkeersinformatie en live updates, waardoor je snel omleidingen kunt nemen om verkeersopstoppingen te vermijden en op tijd kunt aankomen. Bovendien download je zonder extra kosten de nieuwste TomTomkaarten van Europa, zodat je altijd gewapend bent tegen verrassingen zoals wegversperringen.

Een handige eigenschap van de TomTom GO Classic 6 is het rijstrookadvies, waarmee je altijd voorbereid bent op naderende afritten en kruisingen. Je krijgt duidelijke aanwijzingen voor de beste rijstrook voor je geplande route. Dankzij de draadloze connectiviteit download je de nieuwste software en updates voor de kaarten van Europa snel en makkelijk met de ingebouwde Wi-Fi®. Geen computer nodig!

De TomTom GO Classic 6 Europa zwart heeft een eenvoudig draaibare houder die je TomTom GO Classic veilig op zijn plek houdt. De geïntegreerde houder heeft een slank en inklapbaar ontwerp en is makkelijk te gebruiken en op te bergen. Een andere handige eigenschap is de voorspelling van bestemming, waarbij je TomTom-navigatiesysteem je rijgewoonten leert en routes plant naar je favoriete bestemmingen.

Het enige nadeel van de TomTom GO Classic 6 Europa zwart is dat het systeem geen spraakbesturing heeft. Als je liever niet op het scherm wilt tikken tijdens het rijden, is dit wellicht niet de beste keuze voor jou. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare navigatiepartner met veel handige eigenschappen, is de TomTom GO Classic 6 Europa zwart zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Mio Cyclo 210 Europa zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.5

De Mio Cyclo 210 Europa is een fietsnavigatiesysteem voor recreatieve fietsers die van avontuur houden. Het apparaat biedt je namelijk steeds 3 verrassende route opties met de Surprise Me functie, op basis van jouw begin- en eindpunt. De stapsgewijze navigatie leidt je met duidelijke aanwijzingen naar de eindbestemming van je fietstocht. Tijdens het fietsen geeft je scherm onder andere je tijd, snelheid, afstand en hoogte weer. De Cyclo 210 Europa heeft standaard de kaart van heel Europa, dus gebruik je hem ook wanneer je in het buitenland fietst. Met de MioShare app en de CycloAgent software op je computer zie je nog meer gegevens in, zoals je routegeschiedenis. Ook download je zo eenvoudig extra routes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs

9. Beste Navigatiesysteem voor wandelaars: Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart

 • list plusHet Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart systeem biedt actuele verkeersinformatie.
 • list plusHet Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart systeem is snel en betrouwbaar.
 • list plusHet Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart systeem is geïntegreerd met de meeste smartphones.

Nadelen Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart

 • list plusHet Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart systeem is niet compatibel met alle smartphones.
 • list plusIn sommige gebieden kan de verkeersinformatie beperkt zijn met het Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart systeem.
 • list plusHet systeem vereist een internetverbinding.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Zoek je een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem dat je veiliger laat rijden? Dan is de Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart de ideale keuze! Met live verkeers- en kaartupdates ben je altijd op de hoogte van de laatste verkeersinformatie. Daarnaast is het systeem voorzien van bestuurderswaarschuwingen die je helpen om veiliger te rijden. Zo word je gewaarschuwd voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen en spoorwegovergangen. Het systeem beschikt ook over TripAdvisor-reizigersbeoordelingen en miljoenen Foursquare-nuttige punten. Zo vind je altijd de beste restaurants en attracties op je route.

Het 5-inch touchscreen scherm is goed zichtbaar en de gedetailleerde kaartupdates zorgen ervoor dat je altijd de juiste koers rijdt. Dit navigatiesysteem onderscheidt zich van andere systemen door de real-time services zoals live verkeers- en parkeerinformatie. Hierdoor voorkom je vertragingen en vind je tijdbesparende alternatieve routes.

Een ander groot voordeel van dit systeem is de gratis live verkeers- en weersinformatie. Hiermee blijf je op de hoogte van actuele weersomstandigheden en bewegende radarbeelden. Het systeem is voorzien van Garmin Real Directions, waarmee je gemakkelijk te begrijpen gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen krijgt met winkelnamen en opvallende punten.

Het enige nadeel van dit systeem is dat het geen spraakbesturing of Bluetooth-functie heeft. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk navigatiesysteem met live verkeers- en kaartupdates, dan is de Garmin Verkeersinformatie via Smartphone zwart de perfecte keuze voor je volgende roadtrip!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Mio Cyclo Discover grijs | zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Met de Mio Cyclo Discover fiets je door heel Europa. Met de geïnstalleerde kaarten stippel je door 38 Europese landen fietstochten uit. Je leest op het 3,5 inch scherm jouw snelheid, rittijd en afstand af. De fietsnavigatie gaat tot 10 uur mee op één acculading, dus je zit niet zomaar zonder navigatiesysteem. Dankzij Surprise Me ontdek jij steeds 3 verrassende route opties. Voeg interessante locaties of opmerkingen toe aan je fietsroutes met NeverMiss. Met deze functie ontvang je meer informatie als je een Point of Interest benadert. Je laadt gemakkelijk routes van jezelf of van anderen in van platformen zoals Komoot, Strava en RouteYou. Met de MioShare app of de CycloAgent software op je computer bekijk je nog meer routegegevens.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van navigatiesystemen. Er zijn immers 311 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!