Bestenu

Beste dashcams - feb. 2023

Met meer dan 403 dashcams op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste dashcams op een rij

De top 10 beste dashcams

01Score: 9.8
Apeman C450A01 zwart
Apeman C450A01 zwart
Apeman
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.7
Qtech 191 zwart
Qtech 191 zwart
Qtech
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.6
Xiaomi 70 Mai zwart
Xiaomi 70 Mai zwart
Xiaomi
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.6
Menzo AC5401 zwart
Menzo AC5401 zwart
Menzo
Ga naar laagste prijs
05Score: 9.5
Garmin Dash Cam Mini 2 zwart
Garmin Dash Cam Mini 2 zwart
Garmin
Ga naar laagste prijs
06Score: 9.5
iZeeker GD850, 4K zwart
iZeeker GD850, 4K zwart
iZeeker
Ga naar laagste prijs
07Score: 9.4
AyeCam Pro zwart
AyeCam Pro zwart
AyeCam
Ga naar laagste prijs
08Score: 9.2
AZDome M63 4K 2CH 64gb zwart
AZDome M63 4K 2CH 64gb zwart
AZDome
Ga naar laagste prijs
09Score: 9.2
AyeCam Pro Max zwart
AyeCam Pro Max zwart
AyeCam
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
ProTrue V53+ zwart
ProTrue V53+ zwart
ProTrue
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dashcam Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021

Geupdate op: Oct 02, 2022


Een dashcam zorgt voor gemoedsrust tijdens het rijden: hij neemt alles op en mocht er iets fout gaan, dan heb je bewijs op video. In onderstaande gids vertel ik je waar je op let bij aankoop van een goede dashcam.

Wat zijn de voordelen van een dashcam?

Met een dashcam heb je altijd bewijs van het verloop van de gebeurtenissen als er een ongeluk plaats heeft gevonden. Je geeft de beelden aan de verzekering en/of aan de politie als bewijs. In Rusland is het zelfs verplicht om een dashcam te hebben en in het Verenigd Koninkrijk krijg je korting op je premie als je een dashcam hebt.

In de Benelux zijn ze niet verplicht maar ze worden wel verwelkomt door de verzekeraars. Ze worden dan ook steeds populairder.

Waar plaats ik een dashcam in de auto?

De ideale plaats voor een dashcam in de auto is zo hoog mogelijk in het midden op de voorruit, achter de binnenspiegel. Vanaf deze plaats heeft de cam het grootste overzicht van wat er voor je op de weg gebeurt.

De resolutie van de beelden

Hoe hoger de resolutie van de opnames, hoe duidelijker het beeld en hoe gemakkelijker jij je bewijs voorlegt. De meeste dashcams hebben een resolutie van 720p. Hou er rekening mee dat een dashcam met een hogere resolutie meer opslagruimte nodig heeft.

Het installeren van de dashcam

De installatie van een dashcam kan best een hele klus zijn, zeker als je een dashcam met meerdere lenzen hebt. Bij deze dashcams moet je de draden wegwerken, terwijl dat bij een dashcam met een enkele lens (meestal) niet hoeft.

Als je niet zeker weet hoe je een dashcam moet installeren, vraag dan hulp van een vakman. Het verkeerd installeren kan grote gevolgen hebben: namelijk het niet opnemen van de juiste beelden, of minder functionaliteit van de dashcam.

Meerdere lenzen of een enkele lens?

Een dashcam met meerdere lenzen maakt opnames, afhankelijk van waar de camera's worden geplaatst, van de zijkant, voorkant en achterkant van de auto. Dit is vooral handig als je vanachter wordt aangereden en hiervan bewijs nodig hebt.

Het nadeel van een dashcam met meerdere lenzen is de installatie. Deze is ingewikkelder, omdat je met meerdere draden te maken hebt. Deze moeten allemaal worden weggewerkt en op de juiste manier worden aangesloten.

De meest ingewikkelde installaties laat je het beste door een vakman doen waardoor je er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Hou er wel rekening mee dat er hierdoor nog extra kosten bij komen.

Een dashcam met een enkele lens maakt alleen opnames van de voorkant van de auto. Een dashcam met een enkele lens is daarentegen wel gemakkelijker te installeren: je sluit deze aan op de 12V aansluiting.

Functionaliteit

Sommige functies van een dashcam zijn onmisbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan GPS-tracking. Deze vertelt je precies waar je hebt gereden en kan helpen bij uitvinden wat er nu precies is gebeurd bij een ongeluk.

Een andere functie is de G-kracht sensor. Dashcams met deze functie slaan alle momenten op waarbij er een hoge G-kracht wordt gedetecteerd. Deze wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld hard remmen of door een hoge impact.

Een dashcam met een parkeermodus gaat direct opnemen wanneer er een impact wordt gedetecteerd tijdens het parkeren. Met deze functie kom je er snel erachter wie er tegen je auto is aangereden, terwijl deze geparkeerd stond.

Welke SD-geheugenkaartje heb ik nodig?

Een dashcam maakt altijd gebruik van een geheugenkaartje. Deze wordt gebruikt om alle foto's en video's mee op te slaan. Meestal worden deze automatisch gewist als ze vol zijn: het is dus handig om een geheugenkaartje met veel opslagruimte te gebruiken.

Voor een opname van ongeveer 60 minuten heb je 8GB nodig. Je koopt bij voorkeur een SD- geheugenkaartje met 128GB aan geheugen. Hier doe je veel langer mee.

Hoe lang kan een dashcam opnemen?

Hoe lang een dashcam kan opnemen, hangt af van het geheugenkaartje wat je gebruikt. Met een geheugenkaartje van 8GB neem je ongeveer een uur op.

In welke landen zijn dashcams verboden?

In Luxemburg, Oostenrijk en Portugal is het gebruik verboden. In Zwitserland, Spanje en Duitsland wordt het gebruik van een dashcam ten zeerste afgeraden. In deze landen gelden strenge privacywetgevingen. Daarnaast maakt men zich zorgen over de veiligheid van het gebruik tijdens het rijden.

hero illustration

Hoe komt deze handige dashcam lijst tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste dashcam ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over dashcams, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle dashcams die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke dashcams het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van dashcams stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste dashcams in een oogopslag

1 - Apeman C450A01 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apeman C450A01 zwart

 • list plusHet beeld is van hoge kwaliteit bij de Apeman C450A01 zwart.
 • list plusHet is gemakkelijk in gebruik.
 • list plusHet voldoet aan de verwachtingen.

Nadelen Apeman C450A01 zwart

 • list plusEr is geen Nederlandse handleiding bij de Apeman C450A01 zwart.
 • list plusHet menu van de Apeman C450A01 zwart is ietwat onhandig.
 • list plusDe Apeman C450A01 zwart is lastig in gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Met de APEMAN Dash Cam kun je veiliger en comfortabeler rijden. 1080P en 170° groothoekcamera's kunnen op elk moment high-definition videobeelden van rijomstandigheden opnemen. In het geval van een ongeval of aanrijding kunt u bijvoorbeeld effectief bewijsvideo opnemen en opslaan. Als u het landschap onderweg van de rit wilt opnemen, kan de dashcam u ook helpen de opname heel goed te voltooien. De dashcam heeft ook handige functies zoals uitstekend nachtzicht, G-sensoren, parkeerbewaking en bewegingsdetectie. Apeman Dash Cam is een van uw beste opties. Full HD-Videokwaliteit en Grotere Groothoek Full HD 1080P-camera en 170 ° supergroothoek kunnen Full HD-video voor u opnemen. Wanneer zich een ongeval voordoet, kan het proces van het ongeval en het kenteken van het voertuig duidelijk worden vastgelegd. Tijdens het reizen kunt u onderweg duidelijk video's maken van het prachtige landschap. Door de Full HD-videokwaliteit en de supergroothoek zul je niet elk detail missen. Superieure Video-Nachtkwaliteit De combinatie van F1.8 groot diafragma, WDR, HDR zorgt voor helderheid van beelden 's nachts. Wanneer er 's nachts een ongeluk gebeurt, kan het uitstekende nachtzichtvermogen het ongevalsproces duidelijk vastleggen. Bescherm Videobewijs in Geval van Ongevallen Met de ingebouwde G-sensor kan de dashboardcamera automatisch een plotselinge schok/botsing detecteren en de beelden vergrendelen om te voorkomen dat de video wordt overschreven, zelfs niet in lusopname. Garandeert perfect de opslag van video's van ongevalscènes. 24-uurs Parkeermonitor en Bewegingsdetectie Parkeermodus helpt u de omgeving van uw auto te bewaken tijdens het parkeren. Tijdens de parkeerperiode bepaalt bewegingsdetectie dat wanneer iemand voor uw auto komt of het voertuig wordt aangereden, de dashcam automatisch wordt ingeschakeld en begint met opnemen. 24 uur om de situatie van uw auto vast te leggen. Naadloze lusopname Naadloze lusopname zorgt ervoor dat de dashcam ononderbroken opneemt en wanneer de Microsd-kaart vol is, wordt het oudste videobestand vervangen door het nieuwe, zodat u door kunt gaan met fotograferen zonder dat u handmatig hoeft te formatteren. 3-inch Scherm met Hoge Resolutie Het 3-inch scherm met hoge resolutie maakt het gemakkelijk om het bedieningsmenu van de dashcam te zien. En wanneer je de opgenomen video ter plekke wilt bekijken, zie je de opgenomen video duidelijk door het 3 inch grote scherm. Wat krijg ik? 1.C450A Dash Cam 2.Autolader 3.Micro-USB-kabel 4.360° zuignap 5.Kunststof koevoet 6.Handleiding 7.Zelfklevende standaard

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Qtech 191 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qtech 191 zwart

 • list plusDe Qtech 191 zwart is eenvoudig te installeren.
 • list plusEen pluspunt van de Qtech 191 zwart is de goede kwaliteit.
 • list plusHet heeft een ruime spiegel.

Nadelen Qtech 191 zwart

 • list plusDe handleiding is te beknopt.
 • list plusDe kwaliteit kan beter.
 • list plusDe Qtech 191 zwart voldoet niet aan de verwachtingen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

Ga voor een 100% optimale beveiliging van uw auto met een dashcam die bewegingen voor en achter kan vastleggen. De dashboard camera is dan ook uitermate geschikt voor het vastleggen van een botsing of andere ongevallen in het verkeer, dankzij de camera kunt u altijd bewijzen wat er is gebeurd. De videoresolutie van de Full HD dashcam is 1920x1080p en daarmee dus zeer scherp. De recorder ondersteunt populaire micro SD-geheugenkaarten, tot een maximale capaciteit van 32 GB. Opnames: Opgenomen video's kunnen direct op de camera worden afgespeeld en op het display worden bekeken. Een kaart van 1 GB, opnemen in de laagste resolutie duurt meer dan een uur, en in de hoogste resolutie - ongeveer 15 minuten. De camera neemt video's op in Full HD 1080p resolutie. Spiegel: Voor een automobilist is een achteruitkijkspiegel essentieel tijdens het rijden. Maar waarom zou je niet een achteruitkijkspiegel gebruiken die ook nog is functioneert als een dashcam! Op de spiegel kun je volgen wat er voor en achter je gebeurt op de weg. Ontzettend praktisch dus! Montage: Het monteren van de recorder in de auto is heel eenvoudig - dat wil zeggen, met behulp van de handgrepen die in de set van de achteruitkijkspiegel zitten. Het kan wellicht lastig lijken om een dashcam te installeren. Gelukkig valt dat reuze mee! Om het nog eenvoudiger te maken sturen wij een Nederlandse handleiding mee net uw bestelling! Het installeren wordt nu een fluitje van een cent. Functionaliteit en gemak: - Camerarecorder - hiermee kunt u opnemen wat er voor de auto gebeurt. U kunt tijdens het opnemen een voorbeeld op het scherm bekijken. - Achtercamera - hiermee kunt u opnemen wat er achter de auto gebeurt. Tijdens het opnemen is het mogelijk om een voorbeeld te bekijken op het display aan de linkerkant van de spiegel. De camera heeft ingebouwde 4 IR LED's - Camera tot 3Mpx – maak foto's van uitstekende kwaliteit dankzij onder andere beeldstabilisatie - Ingebouwde 4,3-inch monitor - hiermee kunt u live-opnames bekijken en opgenomen films en foto's afspelen - Achteruitkijkspiegel – hiermee kunt u de situatie achter de auto op de weg en op de achterbank volgen - Nederlandstalige handleiding - Hierdoor wordt het installeren van de dashcam zeer gemakkelijk gemaakt. Specificatie: - LCD-scherm: 4.3 TFT - Camera aan de voorkant Opgenomen videoresolutie: FULL HD - 1920 * 1080P - Kijkhoek: 170 ° - Bewegingsdetectie: Ja - Automatische opname: Ja - Filmopname met of zonder geluid: Ja - Cyclische of continue opname: Ja - Schoksensor: Ja - Nachtopname: Ja - STOP MODE-programma: op de parkeerplaats, wanneer beweging wordt gedetecteerd, begint de camera met opnemen - G-sensor: Ja - Klok: Ja - Automatische uitschakeling: na 1 of 3 minuten - Automatisch scherm uit tijdens opnemen: Ja, na 10, 30, 60 seconden - USB-poort: mini-USB - Ingebouwde luidspreker: Ja - Ingebouwde microfoon: Ja - Belichtingsinstelling – helderheid van het beeld - Kaartsleuf: Micro SD (In de de handleiding wordt verwezen naar TF-kaart, dit is hetzelfde als een Micro SD kaart) - Automatisch aan en uit: Ja - Opladen: sigarettenaansteker in de auto of USB-poort vanaf een computer - Bijzonderheden: Loop recording, G-sensor, achteruitkijkspiegel - Afmetingen: 30,5 cm x 8,3 cm x 4,00 cm - Oplaadbare USB-aansteker voor in de auto SET BEVAT: - 1x auto frontcamera – videorecorder - 1x achteruitrijcamera - 12V autolader - bedrading voor montage - twee rubberen grepen - originele verpakking Wij van Djeals® bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Xiaomi 70 Mai zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Xiaomi 70 Mai zwart

 • list plusDe Xiaomi 70 Mai zwart heeft een goede beeldkwaliteit, waardoor je duidelijke beelden krijgt.
 • list plusHet is eenvoudig in gebruik, waardoor je de camera gemakkelijk kunt bedienen.
 • list plusDe beelden van de Xiaomi 70 Mai zwart kunnen worden gedownload naar je telefoon, wat handig is voor het opslaan van beelden.

Nadelen Xiaomi 70 Mai zwart

 • list plusHet kan storend zijn dat de Xiaomi 70 Mai zwart spontaan beelden opneemt.
 • list plusHet beeld kan tegenvallen, waardoor je minder scherpe beelden krijgt.
 • list plusDe Xiaomi 70 Mai zwart is een kleine dashcam, waardoor het moeilijker is om in te stellen en te bedienen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Doordat de Xiaomi 70Mai 1S is uitgerust met 2.4gHz wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Wifi App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Ook kunnen via de App foto's worden gemaakt met de camera. SONY Starvis IMX307 sensor De vernieuwde 1S versie van de 70Mai is uitgerust met de Sony Starvis IMX307 Night vision sensor waardoor het beeld met name in het donker uitstekend is. Veel details zoals kentekenplaten en gezichten worden herkenbaar in beeld gebracht. De Xiaomi 70Mai 1S filmt met 1080p 30fps. Voice command De Xiaomi 70Mai 1S beschikt over een handig Voice command systeem. Hiermee kan de Xiaomi 70Mai 1S d.m.v. gesproken bevelen worden bediend door middel van de volgende commando's: Take picture: Foto maken. Record video: Beveiligde SOS opname maken. Record without sound: Microfoon uitschakelen. Record with sound: Microfoon aanzetten. Turn off Wi-Fi: Wifi uitschakelen. Turn on Wi-Fi: Wifi inschakelen. Compact design De Xiaomi 70Mai 1S is strak vormgegeven en is zeer compact door het gebruik van bevestiging met sticker in plaats van zuignap. Ook heeft hij door het weglaten van een LCD scherm een zeer onopvallende vorm en past hij achter vrijwel elke binnenspiegel in de auto. 130˚ wideview lens Door de 130˚ wideview lens heeft de Xiaomi 70Mai 1S een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Menzo AC5401 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Menzo AC5401 zwart

 • list plusDe Menzo AC5401 zwart is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te transporteren is.
 • list plusEen ander voordeel van de Menzo AC5401 zwart is dat hij een hoge beeldkwaliteit heeft, waardoor je de gedetailleerde beelden goed kunt zien.
 • list plusEen ander voordeel van de Menzo AC5401 zwart is dat hij een vrijwel onmiddellijke opstarttijd heeft, waardoor je direct kunt beginnen met filmen.

Nadelen Menzo AC5401 zwart

 • list plusEen nadeel van de Menzo AC5401 zwart is dat hij geen geavanceerde functies heeft, zoals een parkeerstand.
 • list plusEen ander nadeel van de Menzo AC5401 zwart is dat hij geen interne batterij heeft, waardoor hij altijd aan de stroom moet worden aangesloten.
 • list plusEen ander nadeel van de Menzo AC5401 zwart is dat hij geen automatisch opnamefunctie heeft, waardoor je de camera handmatig moet aanzetten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Herken je het? Mensen op de weg die op het laatste moment besluiten te remmen of af te slaan. Dit is gevaarlijk en wanneer jij er achterop knalt ben jij de boosdoener. Voortaan ga je comfortabeler onderweg met de Menzo Dual Dashcam. De voor- en achter camera beschikt over handige functies zoals een nachtvisie, automatische detecties en slaat beelden direct op. Er gebeurt veel op de weg en een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer een ongeluk niet jouw schuld is, moet je dit vaak bewijzen aan de verzekering. Gelukkig staat wat er gebeurt is op film wanneer je gebruik maakt van de Menzo Dual Dashcam. Plaats de camera’s voor- en achterin de auto en neem alles, in een straal van 170°, op. Jouw voordelen: ● Haarscherpe beelden - Dankzij de full HD 1080P camera zijn alle beelden haarscherp. ● Wijde hoeken - In een straal van 170° neemt de camera’s alle beelden op. ● Parkeermodus - Ook wanneer de auto geparkeerd staat zullen de camera’s onverwachte bewegingen en trillingen opnemen. ● G-sensor - In geval van onregelmatigheden zullen de camera’s automatisch beginnen met opnemen. ● Loop recording - Mocht het geheugen van de 128GB SD kaart vol raken, dan wordt deze automatisch overschreven. ● Nachtvisie - In het donker gaan de camera’s automatisch in de nachtmodus. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker zichtbare opnames hebt. ● Motion detection - Wanneer een voorwerp of persoon in de buurt komt van de camera, wordt de camera automatisch geactiveerd. Eenvoudige installatie De Menzo Dual Dashcam is makkelijk te bevestigen in iedere auto. Door middel van de zuignap bevestig je de camera’s eenvoudig tegen de voor- en achterruit. Staat de auto veilig thuis vandaag en gebruik je een andere auto, dan trek je de camera’s simpelweg van de ruit af. Zo neem je ze altijd gemakkelijk mee naartoe. Met zekerheid in de auto Bespaar verzekeringswerk en gedoe wanneer er een botsing plaatsvindt. De Menzo Dual Dashcam zorgt ervoor dat elk klein ongelukje wordt opgenomen en het altijd duidelijk is wat er is gebeurd. Ook wanneer je niet aanwezig bent bij of in de auto, nemen de camera’s alles op. Automatische opnames Komt een auto te dicht op je rijden, remt de auto voor je zomaar af of ben je bang voor beschadigingen op een volle parkeerplaats? Door middel van de Menzo Dual Dashcam worden deze zorgen ontnomen. De camera’s beginnen automatisch met opnemen wanneer een voertuig, voorwerp of persoon te dicht in de buurt komt, zelfs wanneer de auto geparkeerd staat. In een hoek van 170° worden alle beelden haarscherp opgenomen en zelfs wanneer de geheugenkaart vol raakt zijn de camera’s slim genoeg om de beelden op te nemen. Tegenwoordig ga je met een gerust gevoel de weg op! Eigenschappen van de Menzo Dual Dashcam - Full HD 1080P camera - Kijkhoek van 170° - Voor- en achter camera - G-sensor - Parkeermodus - Motion detection - Nachtmodus - Max. 128 GB Inhoud van de verpakking - 2x camera met zuignap - Sigarettenplug met USB aansluiting - Oplader - Handleiding 100% Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing. Is de Dual Dashcam, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis. Bestel vandaag nog de Dual Dashcam en ga comfortabel de weg op!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

5 - Garmin Dash Cam Mini 2 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin Dash Cam Mini 2 zwart

 • list plusDit toestel is compact, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is.
 • list plusHet heeft een goede beeldkwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk in gebruik.

Nadelen Garmin Dash Cam Mini 2 zwart

 • list plusDe app die bij het toestel geleverd wordt, laat de meeste video's niet zien.
 • list plusDe kabel die bijgeleverd wordt is te kort voor achterruit camera's.
 • list plusDe video's hebben alleen een tijdstempel via de app.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

SUPERKLEINE CAMERA, GROTE BESCHERMING De spraakbediende Garmin Dash Cam Mini 2 met het formaat van een autosleutel en heeft een breed beeldveld van 140 graden dat belangrijke details vastlegt en opslaat in 1080p HD-video. Als zich een incident voordoet, worden opgeslagen videobeelden automatisch geüpload naar de beveiligde online kluis. Spraakbediening maakt alles eenvoudiger met handsfree gesproken opdrachten. Met Live View-bewaking kun je jouw auto op afstand in de gaten houden vanaf je telefoon. De functie Parkeerbewaking waarschuwt je voor incidenten die van invloed zijn op het geparkeerde voertuig. Je hoeft niet meer te kiezen. Twee USB-aansluitingen zorgen ervoor dat je jouw telefoon en dash cam tegelijk kunt aansluiten. SUPERKLEIN EN DISCREET Deze dashcam met het formaat van een autosleutel is opmerkelijk compact. Het onopvallende ontwerp heeft ook twee voedingskabelopties, boven en onder, voor een nette en discrete installatie. HELDERE HD-VIDEO Geen korrelige videobeelden bij deze camera. Met 1080p HD-video, 140-graden lens en Garmin Clarity™ HDR-optica kun je dag en nacht heldere, duidelijke videobeelden van belangrijke details vastleggen. AUTOMATISCH VASTLEGGEN Zodra de camera is aangesloten op de voedingsbron van het voertuig, neemt deze continu op, zodat je de camera gewoon kunt instellen en vergeten. ONGEVALLENDETECTIE Wanneer een incident wordt gedetecteerd, slaat deze camera automatisch video op van vlak voor, tijdens en na het voorval om een volledige opname van het voorval te maken. SPRAAKBEDIENING Houd je handen aan het stuur en instrueer de camera met spraakopdrachten om videobeelden op te slaan, audio-opnamen te starten en te stoppen, en nog veel meer. Beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Zweeds. KLUIS-OPSLAG Opgeslagen video's worden veilig bewaard in de online kluis en kunnen worden geopend met de Garmin Drive app op een compatibele smartphone. Met een actieve Wi-Fi® verbinding kun je videoclips delen met anderen door een koppeling en een wachtwoord te verzenden. LIVE VIEW Gebruik de Garmin Drive app op een smartphone om op afstand toegang te krijgen tot de camera voor Live View bewaking vanaf elke locatie wanneer je niet in de buurt van je geparkeerde auto bent. Hiervoor is een actieve Wi-Fi verbinding en constante voeding nodig. PARKEERBEWAKING Deze functie controleert activiteit rond je geparkeerde voertuig en waarschuwt je automatisch met videoclipmeldingen aan de Garmin Drive app op je telefoon als er een incident wordt gedetecteerd. Dit vereist een actieve Wi-Fi verbinding. EXTRA USB-POORT Je hoeft niet te kiezen tussen het inschakelen van de dashcam en het opladen van je telefoon. De meegeleverde oplader heeft een extra USB-poort, zodat je beide kunt doen. ℹ Goed om te weten Voor deze dash cam is een microSD™ kaart van 8 GB vereist, klasse 10 of sneller (afzonderlijk verkrijgbaar) Belangrijke eigenschappen: Compact in formaat met goed werkende houders HD kwaliteit beelden, dag en nacht super scherp beeld Detecteert automatisch incidenten en slaat deze direct online op Kijk op afstand wat er met je geparkeerde auto gebeurt

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - iZeeker GD850, 4K zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.1

Waarom kiezen voor iZEEKER? iZEEKER heeft jarenlang de bestaande dashcams op de markt en hun vele toepassingen geanalyseerd. Als gevolg hiervan hebben we verschillende dashcams gemaakt om op verschillende manieren tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van onze gebruikers. Ons team is toegewijd aan de ontwikkeling van verschillende unieke stijlen dashcams. We bouwen onze camera's om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen en doen er alles aan om u de meest kosteneffectieve en best presterende camera's op de markt te bieden. Door iZEEKER te kiezen, ontvangt u bescherming en veiligheid tegen verzekeringsfraude en/of aansprakelijkheid voor auto-ongelukken. iZEEKER-dashcams bieden opnamen van hoge kwaliteit om uw auto, uw financiën en meer te beschermen. RESPONSIVE TOUCH SCREEN - GD850 dash cam is uitgerust met een 3'' IPS touchscreen, eenvoudig en intuïtief gebruik. U hoeft niet door zijknoppen te rommelen, selecteer gewoon op het scherm. Hierdoor kun je genieten van het ongekende plezier van een multifunctionele dashcam. 4K + 1080P ULTRA-HOGE DEFINITIE - De dashcam aan de voorkant is uitgerust met een 4K-resolutie, de camera aan de achterkant is 1080P. Dit is de gouden standaard voor videoresolutie en platina voor dashcam-videokwaliteit. Nauwkeurige videoresolutie legt elk onmiskenbaar detail vast, leg elke reis kristalhelder vast. SHARPER NACHTZICHT - De videokwaliteit van de dashcam in combinatie met de Sony Starvis Sensor is de sleutel tot onze superieure nachtopname. WDR balanceert automatisch de lichte en donkere delen van de video. Zelfs in nachtelijke omstandigheden met weinig licht kunt u nog steeds heldere en matig heldere video's en foto's maken. De verbluffend snelle chip van de Sony Starvis Sensor die het allemaal mogelijk maakt. SLIMME WIFI & STABIELE GPS - Gebruik de gratis apps Lucky Cam of OK cam om verbinding te maken met de dashcam en bekijk en download eenvoudig uw video's op uw mobiele telefoon. Het is compatibel met Android- en iOS-systemen. Bovendien is de GPS geïntegreerd in de laadkabel, waardoor de GPS stabieler en sterker is dan de meeste dashcams met GPS op de markt. UW VIRTUELE OGEN - Na het inschakelen van de parkeerbewakingsfunctie, nemen de voorste en achterste dashcam automatisch video op en vergrendelt deze wanneer trillingen op de auto worden gedetecteerd. Leg het ongeval vast als u niet bij uw auto bent en houd uw auto 24x7 in de gaten. Bewaar volledig en gedetailleerd bewijs van ongevallen, de veiligste garantie. WAT ZIT ER IN DE DOOS 4K camera aan de voorkant/1080P camera aan de achterkant; Autolader met GPS-module en 3,5 m kabel/6 m camerakabel aan de achterkant/Type-C USB-kabel; Beschermfolie voorruit/zuignap/3M sticker/koevoet SPECIFICATIE Aan/uit-knop: indrukken om de camera in te schakelen. Houd de knop twee of drie seconden ingedrukt om de camera uit te schakelen. Type-C USB-poort: sluit de camera aan op de auto om tijdens het rijden op te laden. Maakt verbinding met een pc (via USB-kabel) voor gegevensoverdracht. Lens: 170 graden ultragroothoek Scherm: 3.0" IPS-aanraakscherm Diafragma: F=1.8 Videocodec: H.264/H.265 Batterij: 240mAh Ingebouwde Li-ion Voedingsinterface: 5V 2.5A Werktemperatuur: 14 -140 V1: Waarom loop ik vast wanneer ik 4K-opnames afspeel op mijn computer? Hoe kan ik de GPS-informatie controleren? A1: Het hangt van je speler af. Voor 4K-video's zijn er vereisten voor zowel de speler als de computer. We raden de "PotPlayer"-speler aan. Als de computerversie te oud is, loopt het afspelen van de video vast. Wanneer u een videobestand opent op GPS-software, kunt u de video-informatie controleren. Download de software in Productdocumentatie (PFD), raadpleeg de producthandleidingen en documenten op de productpagina. V2: Hoe kan ik de opgenomen video's delen? A2: Hiervoor moet u de WiFi-functie gebruiken. 1. Verbind de wifi van dashcam met je mobiele telefoon. 2. Download de video op LuckyCam. 3. Koppel de wifi los, je kunt de video delen met verschillende sociale APP in LuckyCam. V3: Hoe kan ik de parkeerbewakingsfunctie gebruiken? A3: Voor parkeerbewaking heeft de GD850 4K-dashcam twee opties, de eerste is 3-5 minuten parkeerbewaking, het kan uw auto 3-5 minuten bewaken nadat uw auto is uitgeschakeld, als de auto gedurende deze tijd trilt, de camera neemt een vergrendelde video op om het bewijs voor u te bewaren. De tweede is om uw auto 24 uur per dag in de gaten te houden. Om deze functie te bereiken, moet u een hardwire-kit met Type-C-poort installeren om de auto en de camera met elkaar te verbinden om 24 uur stroomvoorziening voor de camera te garanderen. Neem contact op met het iZEEKER-team als u een hardwire-kit nodig heeft. OPMERKING over MicroSD-kaart: Het pakket van GD850 bevat geen MicroSD-kaart. Max Ondersteuning 256 GB Micro SD-kaart. We raden Samsung ProEndurance U3 Speed Micro SD-kaart aan. Ga naar de merkwinkel om een gewone MicroSD-kaart te kopen. Gebruik geen "Samsung EVO Select", "Samsung PRO Plus 128GB", "SanDisk Ultra" of andere "Generic Class 10"-kaarten van externe verkopers. Ze zijn niet gemaakt voor een 4K Ultra HD high-end dashcam zoals deze. Als u een van deze kaarten ontvangt, zal de camera u op de hoogte stellen "formatteer de MicroSD-kaart"-waarschuwing of ervoor zorgen dat de camera de MicroSD-kaart niet herkent (waardoor het scherm vastloopt of de camera wordt in- en uitgeschakeld).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - AyeCam Pro zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen AyeCam Pro zwart

 • list plusHet voordeel van de AyeCam Pro zwart is dat deze een hoge beeldkwaliteit heeft.
 • list plusEen voordeel van deze dashcam is dat het makkelijk te gebruiken is.
 • list plusHet voordeel van de AyeCam Pro zwart is dat deze een hoge kwaliteit heeft.

Nadelen AyeCam Pro zwart

 • list plusEen nadeel van de AyeCam Pro zwart is dat deze een minder gebruiksvriendelijkheid heeft.
 • list plusDe AyeCam Pro zwart voldoet soms niet aan verwachtingen.
 • list plusDe AyeCam Pro zwart kan snel kapot gaan.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8

Je zal het maar meemaken, een botsing in het verkeer waarbij jij overtuigd bent niet de schuldige te zijn. Bewijs is er niet, wie ga je overtuigen van je gelijk. Bespaar jezelf een hoop gedoe en verzamel bewijslast met de hoge kwaliteit AyeCam dashcam. De AyeCam dashcam is de ideale camera voor in jouw auto of vrachtwagen. Hij beschikt over een uitstekende lens met een opnamehoek van maar liefst 170º. Hierdoor leg jij een groot gedeelte vast wanneer jij te maken krijgt met een botsing of ongeval. Jouw voordelen Geen gezeur bij de verzekeringsmaatschappij – Door gebruik te maken van de AyeCam Dashcam kun jij aan de verzekering duidelijk laten zien hoe het ongeluk gebeurd is. Zeer gebruikersvriendelijk – De AyeCam Dashcam schakelt automatisch uit en aan. Hierdoor heb jij geen omkijken naar je camera en neemt hij direct alles op. Uitstekende kwaliteit in het donker – De nachtvisie functie schakelt automatisch aan wanneer het donker begint te worden buiten. Zelfs in het donker zet de AyeCam Dashcam alles op scherp! Voor & Achter – De AyeCam dashcam legt niet alleen de beelden van de voorkant vast maar ook die van de achterkant, door de meegeleverde achteruitcamera. Alles duidelijk op beeld De AyeCam Dashcam heeft een aanzienlijk brede opnamehoek van 170º met een resolutie van 1080P. Dit in combinatie met de nachtvisie functie zorgt hij er voor dat elke botsing of ongeval scherp op beeld staat. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijker om het verhaal bij de verzekering neer te leggen wanneer jij een schadevergoeding claimt. Automatisch opnamesysteem Wanneer jij de auto instapt en het gaspedaal intrapt om aan te rijden, springt de AyeCam dashcam aan. Je hoeft dit dus zelf niet handmatig te doen. Dit voorkomt dat je hem vergeet aan te doen, waardoor je wellicht nét dat ongeluk niet op beeld hebt gekregen. Parkeerbescherming Staat je auto geparkeerd op een drukke parkeerplaats? En maak jij je zorgen over de veiligheid van jouw auto? De AyeCam dashcam heeft hier gelukkig iets op bedacht: parkeerbescherming. Wanneer jouw auto geparkeerd staat en er worden externe trillingen gedetecteerd, dan zal de AyeCam dashcam starten met opnemen. Eigenschappen van de AyeCam Dashcam Full HD-beeldkwaliteit Loop recording G-Sensor Parkeerbescherming Inclusief 32GB micro SD Nachtvisie Productveiligheid Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-marketing en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik. Verpakkingsinhoud AyeCam dashcam (1x) Auto oplader (1x) Achterruit camera (1x) Nederlandse handleiding (1x) Zuignap (1x) 32 GB SD kaart (1x) Specificaties Garantie: 1 jaar Scherm: OLED Groothoek voor: 170º Groothoek achter: 140º Resolutie: 1080P Video resolutie: 1920 x 1080P Taal: Nederlands instelbaar Parkeer monitor: 24 uur Loop record: 1 min, 2 min, 3min G-Sensor: Ja Werkt met app: Nee Certificaten: CE, RHOS Let op! Dit model werkt niet met een app. Let op! De dashcam heeft een hele kleine batterij in zich, maar is niet bedoeld voor draadloos gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - AZDome M63 4K 2CH 64gb zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen AZDome M63 4K 2CH 64gb zwart

 • list plusDe beeld- en geluidskwaliteit van deze dashcam is goed.
 • list plusDe bediening van deze dashcam is makkelijk.
 • list plusDeze dashcam heeft een grote opslagcapaciteit van 64GB..

Nadelen AZDome M63 4K 2CH 64gb zwart

 • list plusDeze dashcam heeft geen optie voor bewegingsdetectie.
 • list plusDeze dashcam heeft geen optie voor parkeermodus.
 • list plusEr is geen optie voor gespreksopname.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

De M63 Pro 64gb is uitgerust met de nieuwste 8.0MP beeldsensor die garant staat voor de scherpste Ultra 4K video's. Hij filmt met een resolutie van 3840p*2160p in 25fps, maar je kunt hem ook op FullHD 60fps laten opnemen. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kan met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt. Er kan een FullHD achter camera worden aangesloten op de AZDome M63 Pro (let op: standaard niet meegeleverd). Ook is een Continue voeding optioneel verkrijgbaar die nodig is voor gebruik van de parkeerstand: Achter camera: https://www.bol.com/nl/nl/p/azdome-fullhd-achter-camera/9200000116912542/ Continue voeding: https://www.bol.com/nl/nl/p/azdome-continue-voeding-mini-usb-3-draads/9300000129045529/ 3.0 inch LCD scherm Een unieke eigenschap van deze M63 Pro 64gb is het heldere en grote 3.0 inch LCD scherm. Op het scherm wordt weergegeven wat de camera opneemt en met één druk op de knop kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. Optionele achtercamera De M63 Pro kan worden uitgebreid met een achter camera die op de achterruit of bumper kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op de knop kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven. Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten. Wel heeft hij een extra stroomaansluiting die optioneel kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Op deze manier is de M63 4K handig te gebruiken als inparkeer hulp. Wifi De M63 Pro 64gb is uitgerust met wifi en daardoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Ingebouwde GPS De M63 Pro 64gb heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - AyeCam Pro Max zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen AyeCam Pro Max zwart

 • list plusDankzij de kwalitatieve technologie die in de AyeCam Pro Max zwart is verwerkt, levert het een betrouwbare en precieze beeldkwaliteit.
 • list plusHet heeft een achteruitrijcamera, waardoor je zeker kunt parkeren.
 • list plusEen voordeel van deze dashcam is dat het makkelijk te bedienen is.

Nadelen AyeCam Pro Max zwart

 • list plusEr kunnen soms problemen optreden met het verbinden van wifi met telefoon/app.
 • list plusHet moet regelmatig geformatteerd worden.
 • list plusHet kan soms wegvallen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.3

Je zal het maar meemaken, een botsing in het verkeer waarbij jij overtuigd bent niet de schuldige te zijn. Bewijs is er niet, wie ga je overtuigen van je gelijk. Bespaar jezelf een hoop gedoe en verzamel bewijslast met de hoge kwaliteit AyeCam dashcam. De AyeCam dashcam is de ideale camera voor in jouw auto of vrachtwagen. Hij beschikt over een uitstekende lens met een opnamehoek van maar liefst 170º. Hierdoor leg jij een groot gedeelte vast wanneer jij te maken krijgt met een botsing of ongeval. Bekijk deze beelden ook gemakkelijk terug via de app die te downloaden is in de Appstore of Google Playstore. Jouw voordelen Geen gezeur bij de verzekeringsmaatschappij – Door gebruik te maken van de AyeCam dashcam kun jij aan de verzekering duidelijk laten zien hoe het ongeluk gebeurd is. Zeer gebruikersvriendelijk – De AyeCam dashcam schakelt automatisch uit en aan. Hierdoor heb jij geen omkijken naar je camera en neemt hij direct alles op. Uitstekende kwaliteit in het donker – De nachtvisie functie schakelt automatisch aan wanneer het donker begint te worden buiten. Zelfs in het donker zet de AyeCam dashcam alles op scherp! Raak je beeldmateriaal nooit zomaar kwijt – Via de handige mobiele app houd jij al jouw beeldmateriaal op één plek. Alles duidelijk op beeld De AyeCam Dashcam heeft een aanzienlijk brede opnamehoek van 170º met een resolutie van 1080P. Dit in combinatie met de nachtvisie functie zorgt hij er voor dat elke botsing of ongeval scherp op beeld staat. Dat maakt het voor jou een stuk makkelijker om het verhaal bij de verzekering neer te leggen wanneer jij een schadevergoeding claimt. Parkeerbescherming Staat je auto geparkeerd op een drukke parkeerplaats? En maak jij je zorgen over de veiligheid van jouw auto? De AyeCam dashcam heeft hier gelukkig iets op bedacht: parkeerbescherming. Wanneer jouw auto geparkeerd staat en er worden externe trillingen gedetecteerd, dan zal de AyeCam Dashcam starten met opnemen. Ingebouwde G-Sensor Wanneer jij in het verkeer een botsing mee maakt, zal de G-Sensor direct aanspringen. De camera heeft in zijn software een speciale opslagruimte gecreëerd waardoor botsingen op een aparte plek worden opgeslagen. Hierdoor vind jij gemakkelijk alle belangrijke beelden terug op één plek. Eigenschappen van de AyeCam Dashcam Full HD-beeldkwaliteit Loop recording G-Sensor Parkeerbescherming Inclusief 32GB micro SD Nachtvisie Productveiligheid Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-marketing en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik. Verpakkingsinhoud AyeCam dashcam (1x) Auto oplader (1x) Nederlandse handleiding (1x) Standaard (1x) 32 GB SD kaart (1x) Specificaties Certificaten: CE, RHOS Garantie: 1 jaar Scherm: OLED Groothoek: 170º Resolutie: 1080P App: Road Cam Video resolutie: 1920 x 1080P Taal: Nederlands instelbaar Bewegingsdetectie: Ja Parkeer monitor: 24 uur Dubbele lens: Ja Nachtzicht: Ja Loop record: 1 min, 2 min, 3min G-Sensor: Ja Certificaten: CE, RHOS Let op! De dashcam heeft een hele kleine batterij in zich, maar is niet bedoeld voor draadloos gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - ProTrue V53+ zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen ProTrue V53+ zwart

 • list plusDe ProTrue V53+ zwart is voorzien van een achteruitrijcamera, waardoor het eenvoudig is om achteruit te rijden.
 • list plusEen ander voordeel van de ProTrue V53+ zwart is dat het een goede kwaliteit heeft, waardoor het duurzaam is.
 • list plusDeze dashcam heeft een scherp beeld, waardoor het goed werkt in het donker.

Nadelen ProTrue V53+ zwart

 • list plusHet enige nadeel van de ProTrue V53+ zwart is dat er geen bekende nadelen zijn.

Pats! Een autoongeval kan in een oogwenk gebeuren. Zo eng als dat kan zijn, kan het ook heel vervelend zijn om aansprakelijk te worden gesteld voor een ongeval waarbij je niet fout was. Er is geen bewijs, dus wie moet jij overtuigen van je gelijk? Red jezelf veel gedoe en verzamel bewijs met deze Protrue Smart Dual Dashcam. VOORDELEN: Voor- en achtercamera (Ultra HD 4K-resolutie) Ingebouwde GPS Slimme spraakinteractie Nachtzicht & True WDR Wifi & app 4K REAL FHD: De Sony IMX335-sensor, WDR-technologie en de 170° groothoeklens op deze Protrue Dual Dash Camera maken het mogelijk om veel licht op te vangen, evenwichtige foto's en beelden te produceren en altijd scherpe, duidelijke details te genereren. NOODBEWIJS LOCK: Als de camera schok of botsing detecteert met behulp van de ingebouwde G-sensor, zal de camera automatisch het huidige videobestand blokkeren, voorkomend dat het overschreven wordt door een looprecording, en het opslaan in een apart event-mapje. LANGERE ACCUDUUR: In plaats van dat er een lithium-ionbatterij wordt gebruikt om het te voeden, gebruikt de Protrue Smart Dashcam een Super Capacitor, wat zorgt voor de veiligheid en het behoud van de camera bij temperaturen tussen de -35°C en 75°C. Super Capacitors, in tegenstelling tot conventionele interne batterijen, verlengen de levensduur van camera's en beschermen tegen interne schade. LANGE OPNAMEN MAKEN: Dankzij de ondersteuning voor een 128GB SD-kaart en het kleinere bestandsformaat dat nodig is voor de H.264-compressor, kan deze camera langere tijd opnemen, zelfs als hij geparkeerd staat 24/7. WAT ZIT ER IN DE VERPAKKING? Dash Camera Achtercamera Achtercamera-kabel Micro USB-kabel USB-autolader Montage Kabel Hulp

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dashcams. Er zijn namelijk 403 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste