Wat is de beste Dashcam van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 mei, 2024

Het kopen van een goede Dashcam is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Dashcam van 2024? Na het testen van 2276 Dashcams kwam de Denver Dashcam Dashcam voor Auto als beste getest uit onze Dashcam-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Dashcams, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Dashcams-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Dashcam-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Dashcams

1Score: 9.7
Denver Dashcam Dashcam voor Auto
Denver Dashcam Dashcam voor Auto
Denver
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Nuvance Dual Dashcam voor Auto
Nuvance Dual Dashcam voor Auto
Nuvance
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
RedTiger F7NP Dual Dashcam voor
RedTiger F7NP Dual Dashcam voor
REDTIGER
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Xiaomi 70 Mai 1S Wifi
Xiaomi 70 Mai 1S Wifi
Xiaomi
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Qumax Dashcam voor auto Voor
Qumax Dashcam voor auto Voor
Qumax
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
PiXXO® Pro Dual Dashcam voor
PiXXO® Pro Dual Dashcam voor
PIXXO
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Vital Qualitys Dual Dashcam Voor
Vital Qualitys Dual Dashcam Voor
Vital Qualitys
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
AZDome M63 Pro True Dashcam
AZDome M63 Pro True Dashcam
AZDome
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
RedTiger F7N Dual Dashcam voor
RedTiger F7N Dual Dashcam voor
REDTIGER
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Vital Qualitys Dashcam Voor Auto
Vital Qualitys Dashcam Voor Auto
Vital Qualitys
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dashcam Koopgids

Een dashcam zorgt voor gemoedsrust tijdens het rijden: hij neemt alles op en mocht er iets fout gaan, dan heb je bewijs op video. In onderstaande gids vertel ik je waar je op let bij aankoop van een goede dashcam.

Wat zijn de voordelen van een dashcam?

Met een dashcam heb je altijd bewijs van het verloop van de gebeurtenissen als er een ongeluk plaats heeft gevonden. Je geeft de beelden aan de verzekering en/of aan de politie als bewijs. In Rusland is het zelfs verplicht om een dashcam te hebben en in het Verenigd Koninkrijk krijg je korting op je premie als je een dashcam hebt.

In de Benelux zijn ze niet verplicht maar ze worden wel verwelkomt door de verzekeraars. Ze worden dan ook steeds populairder.

Waar plaats ik een dashcam in de auto?

De ideale plaats voor een dashcam in de auto is zo hoog mogelijk in het midden op de voorruit, achter de binnenspiegel. Vanaf deze plaats heeft de cam het grootste overzicht van wat er voor je op de weg gebeurt.

De resolutie van de beelden

Hoe hoger de resolutie van de opnames, hoe duidelijker het beeld en hoe gemakkelijker jij je bewijs voorlegt. De meeste dashcams hebben een resolutie van 720p. Hou er rekening mee dat een dashcam met een hogere resolutie meer opslagruimte nodig heeft.

Het installeren van de dashcam

De installatie van een dashcam kan best een hele klus zijn, zeker als je een dashcam met meerdere lenzen hebt. Bij deze dashcams moet je de draden wegwerken, terwijl dat bij een dashcam met een enkele lens (meestal) niet hoeft.

Als je niet zeker weet hoe je een dashcam moet installeren, vraag dan hulp van een vakman. Het verkeerd installeren kan grote gevolgen hebben: namelijk het niet opnemen van de juiste beelden, of minder functionaliteit van de dashcam.

Meerdere lenzen of een enkele lens?

Een dashcam met meerdere lenzen maakt opnames, afhankelijk van waar de camera's worden geplaatst, van de zijkant, voorkant en achterkant van de auto. Dit is vooral handig als je vanachter wordt aangereden en hiervan bewijs nodig hebt.

Het nadeel van een dashcam met meerdere lenzen is de installatie. Deze is ingewikkelder, omdat je met meerdere draden te maken hebt. Deze moeten allemaal worden weggewerkt en op de juiste manier worden aangesloten.

De meest ingewikkelde installaties laat je het beste door een vakman doen waardoor je er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Hou er wel rekening mee dat er hierdoor nog extra kosten bij komen.

Een dashcam met een enkele lens maakt alleen opnames van de voorkant van de auto. Een dashcam met een enkele lens is daarentegen wel gemakkelijker te installeren: je sluit deze aan op de 12V aansluiting.

Functionaliteit

Sommige functies van een dashcam zijn onmisbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan GPS-tracking. Deze vertelt je precies waar je hebt gereden en kan helpen bij uitvinden wat er nu precies is gebeurd bij een ongeluk.

Een andere functie is de G-kracht sensor. Dashcams met deze functie slaan alle momenten op waarbij er een hoge G-kracht wordt gedetecteerd. Deze wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld hard remmen of door een hoge impact.

Een dashcam met een parkeermodus gaat direct opnemen wanneer er een impact wordt gedetecteerd tijdens het parkeren. Met deze functie kom je er snel erachter wie er tegen je auto is aangereden, terwijl deze geparkeerd stond.

Welke SD-geheugenkaartje heb ik nodig?

Een dashcam maakt altijd gebruik van een geheugenkaartje. Deze wordt gebruikt om alle foto's en video's mee op te slaan. Meestal worden deze automatisch gewist als ze vol zijn: het is dus handig om een geheugenkaartje met veel opslagruimte te gebruiken.

Voor een opname van ongeveer 60 minuten heb je 8GB nodig. Je koopt bij voorkeur een SD- geheugenkaartje met 128GB aan geheugen. Hier doe je veel langer mee.

Hoe lang kan een dashcam opnemen?

Hoe lang een dashcam kan opnemen, hangt af van het geheugenkaartje wat je gebruikt. Met een geheugenkaartje van 8GB neem je ongeveer een uur op.

In welke landen zijn dashcams verboden?

In Luxemburg, Oostenrijk en Portugal is het gebruik verboden. In Zwitserland, Spanje en Duitsland wordt het gebruik van een dashcam ten zeerste afgeraden. In deze landen gelden strenge privacywetgevingen. Daarnaast maakt men zich zorgen over de veiligheid van het gebruik tijdens het rijden.

hero illustration

Hoe testen we Dashcams?

Om de beste Dashcam te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Dashcam-test hebben we 2276 Dashcams geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Dashcam-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Dashcam-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Dashcam-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van de beste Dashcam in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2276 Dashcams te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Dashcams in een makkelijke lijst

1. Denver Dashcam Dashcam voor Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Denver Dashcam Dashcam voor Auto

 • list plus1080p FULL HD videoresolutie
 • list plusNachtzicht met IR-leds
 • list plusLoop recording functie

Nadelen Denver Dashcam Dashcam voor Auto

 • list plusBeperkte kijkhoek van 60 graden

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.93
Functionaliteit
9.54
Gebruiksgemak
9.6
Ik ben super enthousiast over de Denver Dashcam - Dashcam voor Auto - Full HD - Voor Camera - Loop Opname - Nachtzicht - CCT1230! Met zijn 1080p FULL HD videoresolutie en 5-megapixel foto's legt deze dashcam haarscherpe beelden vast, zelfs bij weinig licht dankzij het nachtzicht met IR-leds. Geen enkel belangrijk moment wordt gemist dankzij de loop recording functie, en de G-sensor herkent en legt ongelukken vast voor extra gemoedsrust.

Wat deze dashcam echt uniek maakt, is de automatische startfunctie wanneer mijn auto begint te rijden. Het 2.45'' IPS display maakt het super gebruiksvriendelijk, en het geheugen is uitbreidbaar tot 32GB voor voldoende opslagruimte. Met de meegeleverde 12V adapter en USB-kabel was hij direct klaar voor gebruik. De ingebouwde microfoon en luidspreker voegen nog meer veelzijdigheid toe.

De 60 graden kijkhoek kan een kleine beperking zijn, maar over het algemeen vind ik de prestaties en functies van de Denver Dashcam - Dashcam voor Auto - Full HD - Voor Camera - Loop Opname - Nachtzicht - CCT1230 echt geweldig. Hij biedt een indrukwekkende combinatie van functies, prestaties en gebruiksgemak voor een betaalbare prijs.

Met zijn hoogwaardige video-opname, nachtzichtmogelijkheden en automatische startfunctie onderscheidt deze dashcam zich echt van de rest. Het is een waardevolle investering voor extra gemoedsrust en veiligheid tijdens het rijden. Ik raad hem zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dashcam! 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 5 tot 6 dagen

Bekijk prijs

2. Nuvance Dual Dashcam voor Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Nuvance Dual Dashcam voor Auto

 • list plusEenvoudige installatie
 • list plusIngebouwde G-sensor en parkeerstand voor meer veiligheid en bescherming
 • list plusIPS-display met groothoeklens en nachtvisie voor een breed en gedetailleerd beeld

Nadelen Nuvance Dual Dashcam voor Auto

 • list plusGebrek aan informatie over opnamekwaliteit in verschillende weersomstandigheden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
10
Ik heb de Nuvance - Dual Dashcam voor Auto getest en ik moet zeggen dat dit een geweldig product is voor automobilisten die veilig de weg op willen gaan. Met deze dashcam ben je altijd verzekerd van heldere beelden van je autorit, dankzij de Full HD camera aan de voorkant en de HD camera aan de achterkant. Zo heb je een compleet beeld van wat er om je auto gebeurt.

Een van de grote voordelen van deze dashcam is de eenvoudige installatie. Met de meegeleverde zuignapbevestiging en autolader kun je de dashcam snel en gemakkelijk in je auto installeren. Het kost geen extra tijd en moeite, dus je kunt direct aan de slag met het gebruik van de dashcam.

De Nuvance dashcam is uitgerust met een ingebouwde G-sensor en parkeerstand. De G-sensor detecteert automatisch ongevallen of schokken en start automatisch de opname. Zo heb je altijd bewijsmateriaal bij een eventueel ongeval. De parkeerstand detecteert automatisch beweging of trillingen rondom de auto en start de opname. Zo heb je ook beelden van eventuele schade of diefstal als je niet in de auto bent. Deze functies zorgen voor meer veiligheid en bescherming van je auto, en geven je meer gemoedsrust tijdens het rijden en parkeren.

De dashcam heeft een IPS-display met een 170-graden groothoeklens, waardoor je een breed en gedetailleerd beeld van de weg krijgt. Daarnaast heeft de dashcam ook nachtvisie, waardoor je heldere beelden kunt maken, zelfs in het donker. Dit is een belangrijk kenmerk, vooral als je veel 's nachts rijdt.

De Nuvance - Dual Dashcam wordt geleverd met een 32GB SD-kaart en alle benodigde kabels en handleidingen. Je kunt dus direct aan de slag met de dashcam. Bovendien biedt de fabrikant 100% tevredenheidsgarantie, dus als je niet tevreden bent, kun je het product binnen 30 dagen retourneren.

De gebruikersreviews bevestigen de goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van deze dashcam. De installatie is eenvoudig en de beeldkwaliteit is uitstekend. Gebruikers zijn tevreden met hun aankoop en raden de dashcam aan anderen aan.

Kortom, de Nuvance - Dual Dashcam voor Auto is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product dat zorgt voor meer veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden. De eenvoudige installatie, de ingebouwde G-sensor en parkeerstand, de IPS-display met groothoeklens en nachtvisie maken deze dashcam tot een uitstekende keuze. Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, zou het handig zijn geweest als er meer informatie was gegeven over de opnamekwaliteit in verschillende weersomstandigheden. Desondanks zijn de positieve eigenschappen van deze dashcam duidelijk en maken het een aanbevolen product in deze categorie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. RedTiger F7NP Dual Dashcam voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RedTiger F7NP Dual Dashcam voor

 • list plusHoogwaardige beeldkwaliteit in 4K-resolutie
 • list plusIngebouwde 24 uur parkeerbewaking
 • list plusUitgebreide functionaliteiten zoals ingebouwde GPS en WiFi-connectiviteit

Nadelen RedTiger F7NP Dual Dashcam voor

 • list plusNoodzaak om apart een hardware kit aan te schaffen voor parkeerbewakingsfunctie

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.84
Functionaliteit
9.18
Gebruiksgemak
9.64
Ik ben dol op mijn RedTiger F7NP Dual Dashcam voor auto! Met 4K-beeldkwaliteit en een 360-graden draaibare Full HD achteruit camera, mis ik geen enkel detail van mijn autorit. Het 3,18-inch display en de wijdhoeklenzen zorgen voor een compleet beeld van wat er op de weg gebeurt. Met ingebouwde GPS, WiFi-connectiviteit en een handige app is de bediening super makkelijk.

Wat ik echt geweldig vind aan deze dashcam is de ingebouwde 24-uurs parkeerbewaking. Het geeft me zo'n geruststelling wanneer ik mijn auto achterlaat. En die G-sensor die automatisch een impact detecteert bij een eventueel ongeluk? Dat is echt een life saver. De bijgeleverde 32 GB Micro SD-kaart, GPS-beugel en 6,5 meter camerakabel maken de installatie super eenvoudig. En met de levenslange garantie weet ik zeker dat ik een betrouwbaar product in handen heb.

De RedTiger F7NP onderscheidt zich echt door zijn uitstekende beeldkwaliteit, gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten. Het is een van de veiligste en meest geavanceerde dashcams die er is. En het feit dat ik de beelden kan delen op social media via de app maakt het niet alleen een belangrijk veiligheidsinstrument, maar ook een leuke gadget om mijn avonturen te delen.

Het enige minpuntje is dat je apart een hardware kit moet aanschaffen voor de parkeerbewakingsfunctie. Maar eerlijk gezegd, gezien de algehele kwaliteit en prestaties van de RedTiger F7NP, is dat een kleine overweging in vergelijking met de waarde die het biedt.

Al met al is de RedTiger F7NP Dual Dashcam een indrukwekkende en betrouwbare metgezel voor elke autorit. Of je nu dagelijks op pad bent of avontuurlijke reizen maakt, deze dashcam biedt gemoedsrust en een complete ervaring voor elke bestuurder. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Xiaomi 70 Mai 1S Wifi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Xiaomi 70 Mai 1S Wifi

 • list plusGeavanceerde Sony Starvis IMX307 sensor voor uitstekende beeldkwaliteit, vooral bij weinig licht.
 • list plusVoice command systeem voor eenvoudige bediening door middel van gesproken bevelen.
 • list plusCompact ontwerp en brede opnamebereik met 130˚ wideview lens.

Nadelen Xiaomi 70 Mai 1S Wifi

 • list plusBeperkt wifi-bereik van ongeveer 10 meter.
 • list plusRelatief korte levensduur van de batterij, slechts enkele minuten na stroomonderbreking.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
8.61
Ik ben dol op de Xiaomi 70 Mai 1S Wifi FullHD dashcam voor auto, en ik weet zeker dat jij dat ook zult zijn! Met zijn handige 2.4gHz wifi-mogelijkheden hoef je nooit meer te rommelen met SD-kaarten, want je kunt eenvoudig beelden bekijken en downloaden via je smartphone. De Sony Starvis IMX307 sensor zorgt voor geweldige beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht, zodat je altijd duidelijke opnames hebt, zelfs van kentekenplaten en gezichten.

Wat echt opvalt, is het Voice command systeem, waarmee je de dashcam eenvoudig kunt bedienen met gesproken bevelen. En met de compacte vormgeving en de stickerbevestiging kun je deze discreet achter vrijwel elke binnenspiegel installeren. De 130˚ wideview lens zorgt voor een breed opnamebereik, zodat je alles in de omgeving kunt vastleggen.

Ik ben ook dol op de loop recording functie, waarmee opnames in handige fragmenten van 1 minuut worden opgeslagen. En de ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat beelden van ongelukken automatisch worden beveiligd opgeslagen, zodat je ze niet kwijtraakt. En als klap op de vuurpijl begint de dashcam automatisch te filmen wanneer je de auto start, als deze is aangesloten op de voeding in de auto.

Maar eerlijk is eerlijk, de wifi heeft een bereik van ongeveer 10 meter, dus houd daar rekening mee. En hoewel de 240mAh Li-polymeer batterij enkele minuten aan opname na stroomonderbreking behoudt, kan een langere levensduur voor sommige gebruikers wenselijk zijn.

Al met al biedt de Xiaomi 70 Mai 1S Wifi FullHD dashcam voor auto een geweldige combinatie van geavanceerde functionaliteit, hoogwaardige beeldkwaliteit en handige bedieningsopties. Met zijn compacte ontwerp, brede opnamebereik en slimme functies zoals loop recording en G-sensor, is het een betrouwbare metgezel voor autoritten. Hoewel de beperkingen zoals het wifi-bereik en de batterijduur belangrijk zijn om te overwegen, overtreft de algehele prestatie van deze dashcam de verwachtingen, waardoor het een solide keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar betrouwbare videobewaking tijdens het rijden. 🚗

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Qumax Dashcam voor auto Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Qumax Dashcam voor auto Voor

 • list plusUitstekende beeldkwaliteit met haarscherpe Full HD-opnames.
 • list plusHandige parkeermodus met G-sensor voor automatisch opnemen bij schokken of trillingen.
 • list plusErgonomisch design met eenvoudige montage en nachtvisie voor scherpe beelden in het donker.

Nadelen Qumax Dashcam voor auto Voor

 • list plusBeperkte handleiding en niet goed uitgelegde symbolen op het display.
 • list plusVereiste stroomaansluiting voor de achtercamera kan voor sommige gebruikers een probleem zijn.

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.73
Functionaliteit
8.62
Gebruiksgemak
8.48
De Qumax Dashcam voor in de auto is echt iets voor mij. Ik wil namelijk comfortabeler kunnen rijden en altijd videobeelden kunnen opnemen van het verkeer om me heen. Met de voor- en achtercamera kan ik beelden maken van zowel de voorkant als de achterkant van mijn auto. En met de Full HD-camera leg ik haarscherpe beelden vast. Het IPS-display zorgt ervoor dat ik de beelden in hoog contrast en met een wijde kijkhoek kan bekijken.

Wat ik echt geweldig vind aan deze dashcam is de parkeermodus met ingebouwde G-sensor. Als ik mijn auto parkeer, schakelt de dashcam automatisch naar de parkeermodus en begint met opnemen zodra er een schok of trilling wordt gevoeld. Dit is superhandig als er bijvoorbeeld een aanrijding is of als er schade aan mijn geparkeerde auto is.

De dashcam heeft ook andere handige functies, zoals bewegingsdetectie en loop recording. Met de bewegingsdetectie begint de camera met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. En met loop recording worden oude opnames automatisch overschreven wanneer het geheugenkaartje vol is.

Het ergonomische design van de Qumax Dashcam is ook een groot pluspunt. Ik kan de dashcam heel eenvoudig op mijn voorruit monteren met behulp van de krachtige zuignap. En als ik wil, kan ik de achtercamera optioneel op mijn achterruit of achterbumper bevestigen. Beide camera's hebben nachtvisie, dus zelfs bij slechte weersomstandigheden of in het donker kan ik scherpe beelden maken.

Uit de reviews blijkt dat gebruikers over het algemeen tevreden zijn met de Qumax Dashcam. Ze zijn blij met de goede kwaliteit en het gebruiksgemak van het product. Sommige gebruikers geven wel aan dat de handleiding iets uitgebreider zou mogen zijn en dat de symbolen op het display beter uitgelegd kunnen worden. Ook wordt opgemerkt dat de installatie van de achtercamera stroom vanuit een lamp vereist, wat niet voor iedereen handig is.

Al met al is de Qumax Dashcam een betrouwbare keuze met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik krijg haarscherpe beelden, handige functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, zoals de beperkte handleiding en de vereiste stroomaansluiting voor de achtercamera, vind ik de voordelen van dit product veel belangrijker. Ik raad deze dashcam dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dashcam voor in de auto. 👍

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. PiXXO® Pro Dual Dashcam voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PiXXO® Pro Dual Dashcam voor

 • list plusVerbluffend heldere opnames in 4K resolutie met een vloeiende 30 fps
 • list plusUitstekende prestaties onder alle weersomstandigheden dankzij verbeterde HDR en WDR technologie
 • list plusVolwaardige 1080P Full HD camera aan de achterzijde voor heldere opnames

Nadelen PiXXO® Pro Dual Dashcam voor

 • list plusHandleiding kan beter, weinig informatie over het wegwerken van kabels
 • list plusNiet mogelijk om de dashcam met een USB-kabel in de auto aan te sluiten

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
8.48
Ik ben dolenthousiast om de PiXXO Pro Dual Dashcam voor Auto aan te kondigen, een betrouwbare en hoogwaardige dashcam die garant staat voor verbluffend heldere opnames! Met de nieuwste Sony beeldsensor en een topkwaliteit lens maakt deze dashcam superscherpe 4K-opnames met een vloeiende 30 fps. Zo kun je zelfs de kleinste details, zoals kentekens en personen, duidelijk herkennen, ongeacht de omstandigheden. En dat is nog niet alles - dankzij de verbeterde HDR en WDR technologie presteert deze dashcam ook uitstekend onder alle weersomstandigheden, zelfs bij laagstaande zon, schemering en in het donker.

Wat de PiXXO Pro Dual Dashcam echt uniek maakt, is de volwaardige 1080P Full HD camera aan de achterzijde. Hierdoor kun je ook aan de achterkant haarscherpe opnames maken. En het beste is dat de achtercamera maar één kabel nodig heeft die vanaf de dashcam wordt gevoed, dus je hoeft geen extra kabels aan te leggen. De beelden van beide camera's worden opgeslagen op de meegeleverde 64GB micro SD-kaart en je kunt ze gemakkelijk bekijken op het HD IPS-display van de dashcam, via de app op je telefoon of rechtstreeks op je computer via de SD-kaart.

De PiXXO Pro Dual Dashcam biedt ook handige functies zoals auto start parkeerbewaking met bewegingsdetectie, GPS ritregistratie en een downloadfunctie via de app. En het mooiste is dat de dashcam super gebruiksvriendelijk is met een intuïtieve bediening. Bovendien heeft hij wifi, zodat je gemakkelijk beelden kunt bekijken en downloaden op je smartphone.

Een ander pluspunt is het zeer heldere HD IPS-display van de PiXXO Pro Dual Dashcam. IPS zorgt voor vloeiendere beelden, een groter contrast en betere kleuren dan LCD. En het display is super eenvoudig te bedienen met slechts één druk op de knop.

Deze geweldige dashcam is geschikt voor zowel personenauto's als vrachtwagens en bussen. Je kunt hem eenvoudig aan je voorruit bevestigen met de meegeleverde magneethouder en de hoek is flexibel instelbaar.

Hoewel de handleiding van de PiXXO Pro Dual Dashcam beter kan, omdat er weinig informatie wordt gegeven over het wegwerken van de kabels in de auto, en het niet mogelijk is om de dashcam met een USB-kabel in de auto aan te sluiten, is deze toch een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte en betrouwbare dashcam met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Met zijn handige functies en gebruiksvriendelijke interface is deze dashcam de ultieme metgezel voor onderweg. De PiXXO Pro Dual Dashcam onderscheidt zich van de concurrentie door zijn heldere opnames, volwaardige achtercamera en gebruiksgemak. Dus waar wacht je nog op? Maak je autoritten veiliger en leg al je avonturen vast met de PiXXO Pro Dual Dashcam! 📸

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Vital Qualitys Dual Dashcam Voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vital Qualitys Dual Dashcam Voor

 • list plus1080p full HD camera met een kijkhoek van 170°
 • list plusAutomatisch opslaan van beelden bij een ongeval of aanrijding
 • list plusHandige functies zoals nachtzicht, G-sensoren, parkeerbewaking en bewegingsdetectie

Nadelen Vital Qualitys Dual Dashcam Voor

 • list plusBeeldkwaliteit kan tegenvallen bij suboptimale weersomstandigheden

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.46
Functionaliteit
7.59
Gebruiksgemak
8.22
Ik, van Vital Quality's ®, heb de perfecte dashcam voor jou! Met onze Dual Dashcam maak je elke autorit veiliger en comfortabeler. Met een 1080p full HD camera en een kijkhoek van 170° kun je op elk moment foto's en video's maken van de allerbeste kwaliteit. En als er een ongeval of aanrijding plaatsvindt, worden de beelden automatisch opgeslagen. Super handig als je ze aan de verzekering moet laten zien. Maar er is meer! Deze dashcam heeft ook een foto/video modus, zodat je onderweg mooie momenten en locaties kunt vastleggen.

Onze dashcam zit boordevol handige functies. Denk aan uitstekend nachtzicht, G-sensoren, parkeerbewaking, loop recording en bewegingsdetectie. Dankzij het F1.8 grote diafragma en de WDR/HDR sensoren zijn je beelden altijd perfect helder, zowel overdag als 's nachts. En met het 3-inch Ultra HD LCD-scherm kun je de beelden makkelijk bekijken en de camera eenvoudig bedienen.

Een geweldig voordeel van onze dashcam is de ingebouwde G-sensor, die een plotselinge schok of botsing kan detecteren en de beelden vergrendelt, zodat ze niet worden overschreven. Zo kun je altijd zonder stress de beelden terugkijken. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de dashcam ook nog eens 24/7 parkeerbewaking en bewegingsdetectie. Je auto is altijd beschermd, zelfs als jij er niet bent.

Met de loop recording functie blijft de dashcam filmen, zelfs als de SD-kaart vol is. Hij verwijdert automatisch de oudste onvergrendelde opnames, zodat er altijd ruimte is voor nieuwe opnames. En als je onze dashcam koopt, krijg je er ook nog een 64GB SD-kaart, een statief met zuignap, een oplader USB, een autolader, een demontage koevoet en een Nederlandse handleiding bij.

Onze gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. De dashcam is makkelijk in gebruik, blijft goed plakken en wordt geleverd met een lang snoer aan de auto-oplader. Ook de meegeleverde geheugenkaart en de automatische aan- en uitschakelfunctie worden gewaardeerd. Maar natuurlijk zijn er ook enkele kritiekpunten. Sommige gebruikers vinden dat de beeldkwaliteit wat tegenvalt, vooral bij het lezen van nummer- en verkeersborden in slechte weersomstandigheden.

Maar ondanks dit kleine minpuntje is onze Vital Quality's Dual Dashcam een geweldige aankoop. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en over het algemeen is de beeldkwaliteit goed. De installatie van de dashcam is makkelijk en dankzij de lengte van het snoer kun je de oplader goed wegwerken. Kortom, deze dashcam is een betrouwbare keuze voor iedereen die zijn rijervaring veiliger en comfortabeler wil maken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. AZDome M63 Pro True Dashcam

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AZDome M63 Pro True Dashcam

 • list plusUitstekende beeldkwaliteit met scherpe en gedetailleerde beelden
 • list plusBrede beeldhoek van 170 graden voor een compleet beeld van de verkeerssituatie
 • list plusHandige toevoegingen zoals een G-sensor, automatische start en ingebouwde GPS-module

Nadelen AZDome M63 Pro True Dashcam

 • list plusCamera is niet horizontaal draaibaar, waardoor montage in het midden van de voorruit nodig is
 • list plusCamera heeft een iets lagere resolutie dan 4K
 • list plusSommige gebruikers hebben problemen ondervonden met het gebruik van 256GB MicroSD-kaarten

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.68
Functionaliteit
7.51
Gebruiksgemak
8
De AZDome M63 Pro True Dashcam is echt iets voor mij als ik mijn autoritten in hoge kwaliteit wil vastleggen. Met een superscherpe 4K-resolutie kan ik zelfs kentekens duidelijk lezen. Dit is superhandig als ik na een ongeval wil achterhalen wie er verantwoordelijk is.

Een van de geweldige kenmerken van de M63 Pro is de brede beeldhoek van 170 graden. Hierdoor leg ik niet alleen de weg recht voor mijn auto vast, maar ook de rijstroken naast mij. Zo heb ik een compleet beeld van de verkeerssituatie en voel ik me extra veilig.

De dashcam heeft een G-sensor die automatisch beelden opslaat bij onverwachte bewegingen. Dit kan van onschatbare waarde zijn als bewijsmateriaal bij een botsing. En het beste is dat de camera automatisch begint op te nemen zodra ik mijn auto start, dus ik hoef nooit een opname te missen.

De ingebouwde GPS-module is echt handig, omdat ik altijd mijn snelheid kan zien. Zo voorkom ik boetes, omdat ik altijd op de hoogte ben van mijn snelheid. En de GPS-module houdt ook de coördinaten bij van de opnames, zodat ik precies kan zien waar bepaalde gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

Een nadeel van de M63 Pro is dat de camera niet echt horizontaal kan draaien. Daarom moet ik de camera in het midden van mijn voorruit monteren, wat problemen kan geven als er weinig ruimte is vanwege mijn achteruitkijkspiegel. En de camera biedt geen echte 4K-resolutie, maar een iets lagere resolutie. Ook blijkt uit gebruikersreviews dat de claim dat de camera 256GB MicroSD-kaarten ondersteunt niet klopt, want sommige gebruikers hebben problemen ondervonden met deze kaarten.

Maar ondanks deze nadelen heeft de M63 Pro veel positieve punten. De beeldkwaliteit is geweldig en de bediening van de camera is super makkelijk. De wifi-functie werkt goed met de app, dus ik kan mijn beelden gemakkelijk bekijken en downloaden op mijn smartphone. En de camera is gebruiksvriendelijk en lekker compact. Ik vind het ook geweldig dat ik een achteruitrijcamera kan aansluiten, hoewel dit wel ten koste gaat van de 4K-modus.

Al met al is de AZDome M63 Pro True Dashcam een goede keuze voor automobilisten die hun ritten willen vastleggen. Ondanks enkele nadelen biedt de camera geweldige beeldkwaliteit, gebruiksgemak en handige functies zoals wifi en GPS. Het is wel belangrijk om de beperkingen van de camera te begrijpen, zoals de beperkte draaibaarheid en de lagere resolutie. Maar over het algemeen zal de M63 Pro de meeste mensen tevreden stellen. 📷

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. RedTiger F7N Dual Dashcam voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RedTiger F7N Dual Dashcam voor

 • list plusUitstekende beeldkwaliteit in 4K
 • list plusIngebouwde GPS-functie voor het vastleggen van locatiegegevens
 • list plusWiFi-functionaliteit maakt eenvoudige verbinding met smartphone of tablet mogelijk

Nadelen RedTiger F7N Dual Dashcam voor

 • list plusSD-kaart niet inbegrepen in het pakket

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.15
Functionaliteit
7.71
Gebruiksgemak
7.67
De RedTiger F7N Dual Dashcam voor auto: jouw partner op de weg! Met camera's aan de voor- en achterkant van je voertuig, zorgt deze geavanceerde dashcam voor betrouwbare opnames tijdens je autorit. In 4K-resolutie legt deze dashcam haarscherpe beelden vast, terwijl de ingebouwde GPS-functie ervoor zorgt dat je altijd weet waar je geweest bent. Of je nu je avonturen wilt vastleggen of bewijsmateriaal wilt hebben in geval van een incident, de RedTiger F7N dashcam staat voor je klaar.

Een van de beste kenmerken van deze dashcam is de ingebouwde WiFi-functionaliteit. Hiermee kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone of tablet. Met de gebruiksvriendelijke RedTiger app kun je de beelden bekijken, afspelen en de dashcam beheren. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met één klik video's downloaden, bewerken en delen op social media. Zo kun je jouw prachtige reismomenten direct delen met vrienden en familie.

Met een wijdhoeklens van 170° aan de voorkant en 140° aan de achterkant, ontgaat geen enkel detail je met deze dashcam. De G-sensor detecteert automatisch een impact bij een eventueel ongeluk, waardoor de opnames direct worden opgeslagen en beschermd. Zo heb je altijd belangrijk bewijsmateriaal tot je beschikking.

Maar dat is nog niet alles! Deze dashcam heeft ook ingebouwde 24-uurs parkeerbewaking, voor extra gemoedsrust wanneer je voertuig geparkeerd staat. Let op: hiervoor heb je een aparte hardware kit nodig, die los moet worden aangeschaft.

Deze dashcam wordt geprezen om zijn uitstekende beeldkwaliteit in 4K en de eenvoudige bediening met de app. Gebruikers zijn dol op de heldere beelden en de mogelijkheid om de dashcam via WiFi met hun smartphone te verbinden. De betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van de materialen worden ook gewaardeerd.

Het enige minpuntje is dat de SD-kaart niet is inbegrepen en apart moet worden aangeschaft. Maar verder zijn er geen negatieve aspecten genoemd in de reviews.

Kortom, de RedTiger F7N Dual Dashcam voor auto is dé dashcam met superieure beeldkwaliteit. Met zijn combinatie van 4K-beelden, ingebouwde GPS, WiFi-verbinding en parkeerbewaking is deze dashcam een van de veiligste en meest geavanceerde dashcams op de markt. Met de gebruiksvriendelijke app en levenslange garantie is de RedTiger F7N dashcam absoluut een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing zoekt voor het vastleggen van autoritten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Vital Qualitys Dashcam Voor Auto

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vital Qualitys Dashcam Voor Auto

 • list plusHoogwaardige beeldkwaliteit met 1080p Full HD camera en grote kijkhoek
 • list plusUitstekend nachtzicht dankzij F1.8 diafragma en WDR/HDR sensoren
 • list plusHandige functies zoals G-sensoren, parkeerbewaking en bewegingsdetectie

Nadelen Vital Qualitys Dashcam Voor Auto

 • list plusMogelijk lagere beeldkwaliteit bij suboptimale weersomstandigheden

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
7.26
Gebruiksgemak
6.81
Ik ben enthousiast over de Dashcam voor Auto Camera voor 1080p Full HD. Deze hoogwaardige dashcam zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het rijden. Met een 1080p full HD camera en een kijkhoek van 170° leg ik op elk moment foto's en video's van de hoogste kwaliteit vast. In geval van een ongeval of aanrijding worden de beelden automatisch opgeslagen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze dashcam ook een handige foto/video modus waarmee ik onderweg mooie momenten of locaties kan vastleggen.

Deze dashcam heeft allerlei handige functies, zoals uitstekend nachtzicht, G-sensoren, parkeerbewaking, loop recording en bewegingsdetectie. Met de 1080p Full HD resolutie en grote kijkhoek worden alle cruciale momenten haarscherp vastgelegd. Zelfs wazige kentekenplaten behoren tot het verleden. Het F1.8 grote diafragma en de WDR/HDR sensoren zorgen voor superieur nachtzicht, waardoor ik zowel overdag als 's nachts uitstekende opnames kan maken.

Het 3-inch Ultra HD LCD scherm biedt gemak en gebruiksvriendelijkheid. Ik kan hiermee eenvoudig de camera bedienen en opnames terugkijken. Daarnaast beschermt de ingebouwde G-sensor mijn opnames door automatisch een plotselinge schok of botsing te detecteren en de beelden te vergrendelen. Hierdoor worden de video's niet overschreven, zelfs niet door de loop recording. Ik kan de beelden alleen handmatig verwijderen.

De dashcam biedt ook 24/7 parkeerbewaking en bewegingsdetectie. De camera staat altijd standby en slaat automatisch opnames op wanneer de G-sensor detecteert dat er bijvoorbeeld een voertuig tegen mijn auto aan komt. De bewegingsdetectie wordt geactiveerd wanneer iemand voorbij de camera loopt. Ik kan de afstand en gevoeligheid naar wens aanpassen. Ook deze beelden worden automatisch opgeslagen.

De Dashcam voor Auto Camera voor 1080p Full HD wordt geleverd met een 64GB SD-kaart, een statief met zuignap, een oplader USB, een autolader, een demontage koevoet en een Nederlandse handleiding. Het is een complete set die direct gebruiksklaar is.

Deze dashcam heeft al wat positieve reviews ontvangen. Gebruikers prijzen de handige bediening, goede beeldkwaliteit en eenvoudige installatie. Eén gebruiker merkt wel op dat de beeldkwaliteit hem redelijk tegenviel, met onscherpe nummer- en verkeersborden, vooral bij suboptimale weersomstandigheden. Desondanks vindt hij de dashcam voldoende voor zijn gebruik.

Al met al is de Dashcam voor Auto Camera voor 1080p Full HD een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare dashcam met hoogwaardige functies. De beeldkwaliteit kan mogelijk een verbeterpunt zijn, maar de vele handige functies en het gebruiksgemak maken dit ruimschoots goed. Het is een betrouwbare metgezel voor veilig en comfortabel rijden. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Dashcams. Er zijn namelijk 2276 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!