Wat is de beste MIG Lasapparaat van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede MIG Lasapparaat is een lastige opdracht. Wat is de beste MIG Lasapparaat van 2024? Na het analyseren van 2262 MIG lasapparaten kwam de Borg 4 in 1 Inverter als beste uit onze MIG Lasapparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de MIG lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 MIG lasapparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige MIG Lasapparaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste MIG lasapparaten

1Score: 9.6
Borg 4 in 1 Inverter
Borg 4 in 1 Inverter
Borg
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Beste MIG lasapparaat
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Kibani
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode
Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode
Royalty line
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
LAS-FIX - SF 3100
LAS-FIX - SF 3100
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor
PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon
Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat
ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat
Atrox
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
PARKSIDE® Vuldraadlasapparaat - Inclusief 0,45
PARKSIDE® Vuldraadlasapparaat - Inclusief 0,45
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Laswagen
Laswagen
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105
Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu MIG Lasapparaat Koopgids

Zoek je een lasapparaat dat snel en in hoge kwaliteit last? Overweeg dan een MIG-lasapparaat! Waar moet je op letten? Je ontdekt het in deze koopgids!

Wat is een MIG-lasapparaat en wat kun je ermee?

Een MIG-lasapparaat is een lasapparaat dat gebruikmaakt van een metalen draad als elektrode en een inert gas om de las te beschermen tegen oxidatie. Dit type lasapparaat biedt verschillende voordelen, zoals een hoge lassnelheid, goede laskwaliteit en gebruiksgemak. Bovendien is het MIG-lasapparaat geschikt voor het lassen van verschillende soorten materialen, zoals staal, aluminium en roestvrij staal.

Belangrijkste specificaties

Bij het kiezen van een MIG-lasapparaat is het belangrijk om te letten op de specificaties. De spanning, stroomsterkte en inschakelduur zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren die de prestaties van het lasapparaat beïnvloeden. De spanning bepaalt de kracht van de boog die nodig is om te lassen, terwijl de stroomsterkte de hoeveelheid stroom bepaalt die nodig is om te lassen. De inschakelduur geeft aan hoe lang het lasapparaat kan lassen voordat het moet afkoelen.

Het is ook belangrijk om te kijken naar het vermogen van het lasapparaat, de draadsnelheid en het type lasdraad dat gebruikt kan worden. Zo kan bijvoorbeeld een hoger vermogen een hogere lascapaciteit bieden en kan het gebruik van verschillende soorten lasdraad verschillende resultaten opleveren.

Welke soorten lasdraad kun je gebruiken?

Bij het kiezen van een MIG-lasapparaat is het belangrijk om te weten welke soorten lasdraad er gebruikt kunnen worden. Over het algemeen kunnen MIG-lasapparaten worden gebruikt met massief draad en gevuld draad. 

Massief draad wordt vooral gebruikt voor het lassen van dunne materialen, terwijl gevuld draad geschikter is voor dikkere materialen en voor buitenwerkzaamheden waarbij de wind het lassen kan beïnvloeden. De compatibele draaddiameter is afhankelijk van het specifieke MIG-lasapparaat. Het is belangrijk om te controleren welke diameter het apparaat aankan voordat je lasdraad aanschaft.

Welke materialen kun je lassen?

Een MIG-lasapparaat is geschikt voor het lassen van verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium. Het maximale lasvermogen van het apparaat is afhankelijk van de specificaties van het apparaat en kan variëren van 120 ampères tot meer dan 300 ampères. Het is belangrijk om te controleren of het lasapparaat het materiaal en de dikte kan lassen die je nodig hebt.

Extra functies

Een MIG-lasapparaat kan geleverd worden met een scala aan extra functies om het lassen makkelijker te maken. Sommige MIG-lasapparaten hebben bijvoorbeeld een digitale display waarmee je de lasstroom precies kunt aflezen en aanpassen. Andere apparaten hebben weer een draadaanvoer die je kunt regelen om zo de toevoersnelheid van de lasdraad aan te passen. 

Sommige modellen hebben zelfs een lasstroomregeling waarmee je de lassterkte kunt bepalen. Het is dus verstandig om te kijken welke extra functies een MIG-lasapparaat biedt voordat je tot aanschaf overgaat.

hero illustration

Hoe testen we MIG lasapparaten?

Om de beste MIG Lasapparaat te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze MIG Lasapparaat-test hebben we 2262 MIG lasapparaten geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze MIG Lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze MIG Lasapparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne MIG Lasapparaat-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste MIG Lasapparaat in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2262 MIG lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste MIG lasapparaten in een makkelijke lijst

1. Borg 4 in 1 Inverter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borg 4 in 1 Inverter

 • list plusVeelzijdig lasapparaat met verschillende lasfuncties
 • list plusHoge ampère mogelijkheid maakt lassen met dikke materialen mogelijk
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Borg 4 in 1 Inverter

 • list plusGebruiksaanwijzing kan beter

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.84
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
9.66
Als ik op zoek ben naar een veelzijdig lasapparaat dat verschillende lasfuncties kan uitvoeren, is de Borg 4 in 1 Inverter Multi Lasapparaat een uitstekende keuze. Met dit apparaat kan ik MIG lassen, MAG lassen (vuldraad lassen), MMA (elektrode) en TIG lassen (houder optioneel verkrijgbaar). Dit maakt het lasapparaat ideaal voor veeleisende hobbyisten die willen Flux lassen (gasgevuld draad) of toch gebruik willen maken van een gasfles.

Een opvallend kenmerk van dit lasapparaat is de hoge ampère mogelijkheid van 160 ampère bij CO2 lassen. Hierdoor kan ik lassen met een dikte tot 9 mm. De lasdraad dikte varieert van 0,6 tot 1,00 mm en de elektrode dikte varieert van 1,6 tot 4 mm. Met deze specificaties kan ik een breed scala aan laswerkzaamheden uitvoeren.

De slang voor MIG/MAG lassen is 2 meter lang, terwijl de elektrodehouder 2 meter lang is. De massa klem heeft een lengte van 1,5 meter. Dit geeft mij voldoende bewegingsvrijheid tijdens het lassen. Bovendien wordt het lasapparaat geleverd met een garantie van 1 jaar, waardoor ik zeker ben van de kwaliteit en duurzaamheid.

De gebruikersreviews van dit lasapparaat zijn over het algemeen positief. Gebruikers merken op dat het apparaat goed laswerk levert en dat de lijnen mooi zijn. Daarnaast ervaren gebruikers het apparaat als handig en gemakkelijk in gebruik. Ik merk op dat het lasapparaat vooral handig is voor beginners. Het lasapparaat is klein en draagbaar, waardoor ik het gemakkelijk kan meenemen naar verschillende locaties.

Een ander voordeel van dit lasapparaat is de prijs. Gebruikers zijn positief verrast over de goede kwaliteit van het apparaat, vooral gezien de betaalbare prijs. Ik merk op dat het lasapparaat goed getest is en na wat wennen beter gaat. Dit maakt het lasapparaat een aanrader voor zowel beginners als meer ervaren lassers.

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met dit lasapparaat, merkt een gebruiker op dat de gebruiksaanwijzing beter kan. Dit kan een uitdaging zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met lassen. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden en indien nodig contact op te nemen met de klantenservice voor technische vragen.

Al met al is de Borg 4 in 1 Inverter Multi Lasapparaat een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren lassers. Het biedt een breed scala aan lasfuncties en heeft een hoge ampère mogelijkheid. De goede kwaliteit en betaalbare prijs maken het een aantrekkelijke optie. Hoewel de gebruiksaanwijzing verbeterd kan worden, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en gebruiksgemak van dit lasapparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste MIG lasapparaat: Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

 • list plusEenvoudige bediening, geschikt voor beginners en ervaren lassers
 • list plusVoorgeprogrammeerde lasinstellingen voor meer precisie
 • list plusVeelzijdig in toepassingen, geschikt voor verschillende materialen

Nadelen Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

 • list plusKwaliteit van de handleiding kan beter

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.22
Functionaliteit
9.79
Gebruiksgemak
8.89
Ik heb het genoegen gehad om het Kibani Lasapparaat MIG 300 uit te proberen, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Dit semi-automatische lasapparaat is echt veelzijdig en perfect voor allerlei klussen. Dankzij de ventilatorkoeling, thermische beveiliging en snelheidsregelaar weet je zeker dat je altijd een optimale laservaring hebt. En het beste van alles is dat het apparaat ontworpen is om te werken met met gas gevuld lasdraad, waardoor je minder spetters hebt en een mooie boog tijdens het lassen.

Wat ik echt geweldig vind aan dit lasapparaat is de eenvoudige bediening. Zelfs als je nog nooit eerder gelast hebt, zul je geen enkel probleem hebben om met dit apparaat aan de slag te gaan. Het heeft zelfs een handig display met voorgeprogrammeerde lasinstellingen, zodat je met nog meer precisie kunt lassen. Dit maakt het lasapparaat echt geschikt voor allerlei klussen, of het nu gaat om plaatwerk, restauratiewerk of werk in een laswerkplaats.

Een ander groot voordeel van het Kibani Lasapparaat MIG 300 is de IGBT-inverter technologie. Deze technologie zorgt niet alleen voor een efficiënt energieverbruik, maar maakt het apparaat ook nog eens draagbaar. Met een maximaal opgenomen vermogen van 3.6KVA en een stroomfactor van 0.9, kun je altijd rekenen op consistente lasresultaten. En het beste van alles is dat het apparaat geschikt is voor roestvrij staal, aluminium draad, argon draad en flux, dus je kunt echt veelzijdig werken.

Laten we het nu even hebben over de technische specificaties van het lasapparaat. Het werkt op een voltage van 220V en een frequentie van 50/60Hz. Het heeft een maximaal output voltage van 37V en een stroom bereik van 50-120A. En met een gewicht van slechts 14kg is het lasapparaat ook nog eens lekker licht en makkelijk te verplaatsen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over stof en vocht, want het lasapparaat heeft een isolatieklasse van H en een beschermingsklasse van IP21sG/N.

Wat ik echt leuk vind aan dit lasapparaat zijn de positieve gebruikersreviews. Mensen waarderen de kracht en het gebruiksgemak van het apparaat enorm. Een gebruiker zegt zelfs dat het lasapparaat gewoonweg fantastisch is, terwijl een ander het omschrijft als super fijn en een echte aanrader. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is de kwaliteit van de handleiding, maar dat is eigenlijk maar een kleinigheidje.

Als je het vergelijkt met andere lasapparaten in dezelfde categorie, dan springt het Kibani Lasapparaat MIG 300 er echt uit. De eenvoudige bediening, voorgeprogrammeerde lasinstellingen en veelzijdigheid in toepassingen maken dit lasapparaat echt uniek. Het levert consistente lasresultaten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren lassers.

Al met al is het Kibani Lasapparaat MIG 300 een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk en veelzijdig lasapparaat. Met zijn krachtige prestaties en handige functies zal dit lasapparaat zeker aan al je verwachtingen voldoen. Dus, wat let je nog? Ga ervoor en ontdek zelf de voordelen en mogelijkheden van dit geweldige lasapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

 • list plusKrachtig apparaat met een output bereik van 20 tot 300 Ampère.
 • list plusWordt geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder een aardklem met kabel, elektrodehouder met kabel, lasserborstel en een lasmasker met speciaal beschermingsglas (IP21).
 • list plusDraagbaar en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om overal te gebruiken.

Nadelen Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

 • list plusGebrek aan gedetailleerde beschrijving van de producteigenschappen en specifieke gebruikerservaringen.
 • list plusMoeilijk om een volledig oordeel te vellen over de prestaties en duurzaamheid van dit specifieke model vanwege het gebrek aan gedetailleerde informatie en gebruikersrecensies.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
8.93
Gebruiksgemak
9.14
Ik ben zo enthousiast om je kennis te laten maken met de Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode Lasapparaat! Met een output bereik van 20 tot 300 Ampère, is dit echt een krachtpatser. En laten we het niet vergeten - het wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een aardklem met kabel, elektrodehouder met kabel, lasserborstel en een lasmasker met speciaal beschermingsglas (IP21). We hebben aan alles gedacht!

Een van de coole features van dit lasapparaat is het beschermingssignaaldisplay. Het maakt het zo gemakkelijk om de outputsterkte te controleren. En we hebben zelfs een oververhittingscontrolelampje toegevoegd, zodat je weet wanneer het tijd is om af te koelen. Veiligheid is onze prioriteit!

Maar wat dit lasapparaat echt bijzonder maakt, is het feit dat het draagbaar is. Je kunt het gewoon oppakken en meenemen, want het weegt slechts ongeveer 5 kilo. En met het handige handvat kun je het overal mee naartoe nemen. Geen gedoe meer met zware apparatuur!

En laten we het gebruiksgemak niet vergeten. Je kunt de output eenvoudig instellen met behulp van de handige draaiknop. Zo kun je het precies afstellen op jouw behoeften. En het werkt met elektroden, dus je kunt rekenen op een efficiënte en betrouwbare laservaring.

Nu moet ik eerlijk zijn, ik heb geen gedetailleerde gebruikersrecensie voor je. Maar ik kan je wel vertellen dat mensen er goed mee kunnen werken. Dat is een goed teken, toch? Het lijkt erop dat dit lasapparaat betrouwbaar en effectief is.

Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook een paar dingen waar je rekening mee moet houden. We hebben geen gedetailleerde beschrijving van de producteigenschappen en specifieke gebruikerservaringen. Dus het is moeilijk om een volledig beeld te krijgen van de prestaties en duurzaamheid. Maar wees gerust, we hebben een gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Lees die zorgvuldig door voordat je aan de slag gaat, zodat je het apparaat op de juiste manier en veilig kunt gebruiken.

Al met al lijkt de Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode Lasapparaat een krachtige en draagbare optie te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar lasapparaat. De mogelijkheid om de outputsterkte te controleren, het oververhittingscontrolelampje en de meegeleverde accessoires maken het zo handig. Maar we begrijpen dat je misschien meer informatie nodig hebt voordat je een beslissing neemt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. LAS-FIX - SF 3100

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LAS-FIX - SF 3100

 • list plusDraagbaar en professioneel autogeen apparaat

Nadelen LAS-FIX - SF 3100

 • list plusGewicht van de zuurstofcilinder en draagframe kan een beperking vormen voor maximale mobiliteit

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
8.32
Ik ben enthousiast over het CFH Autogeen hard-soldeer lasapparaat, LAS-FIX - SF 3100. Dit draagbare en professionele autogene apparaat werkt met zuurstof en gemengd gas en is perfect voor installatiewerk en reparaties. De brander heeft een gebundelde vlam en is traploos regelbaar, met een bereik tussen de 0.1 en 2.5 mm materiaalsterkte. De meegeleverde slangenset is beveiligd tegen vlamterugslag en zuurstofterugstroming.

Bij dit apparaat krijg je een zuurstofcilinder van 105 bar (105 L), hoogwaardig gemengd gas BIJ 3000, een lasbril, 3 verwisselbare mondstukken, een montagesleutel, comfortabel draagframe, flashback-afleider, en een slangenset met zuurstofterugstroombeveiliging. Met deze accessoires is het apparaat compleet en direct klaar voor gebruik.

De CFH LAS-FIX - SF 3100 onderscheidt zich door zijn draagbaarheid, professionele capaciteit en veelzijdigheid. Het is geschikt voor verschillende soldeer- en laswerkzaamheden, waaronder installatie en reparatie. Het traploos regelbare vermogen en de beveiligde slangenset dragen bij aan veilig en nauwkeurig werken.

In vergelijking met andere autogene lasapparaten valt de CFH SF3100 op door zijn grote capaciteit, traploos regelbare brander, en de meegeleverde accessoires, waaronder de zuurstofcilinder en het comfortabele draagframe. Hierdoor is het apparaat geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor hobbyisten die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare oplossing.

De CFH LAS-FIX - SF 3100 is ideaal voor professionals in de installatie- en reparatiebranche, maar ook voor hobbyisten die op zoek zijn naar een krachtig autogeen lasapparaat met uitgebreide beveiligingsfuncties. Het apparaat biedt een goede balans tussen draagbaarheid, vermogen en veiligheid, waardoor het een waardevolle investering is voor diverse las- en soldeerbehoeften.

Hoewel het gewicht van de zuurstofcilinder en het draagframe een beperking kan vormen voor maximale mobiliteit, overtreffen de prestaties en de veelzijdigheid van het apparaat deze mogelijke beperking, waardoor het een solide keuze is voor een breed scala aan gebruikers. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

 • list plusEen breed scala aan lasmethoden biedt veel flexibiliteit bij het lassen van verschillende projecten.
 • list plusGeschikt voor het lassen van verschillende materialen, waardoor het een veelzijdige optie is.
 • list plusHet verlichte LCD-display en de gemakkelijke instelling van lasparameters maken het gebruiksgemakkelijk en handig.

Nadelen PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

 • list plusHet is moeilijk om een oordeel te vellen over het product zonder gebruikersreviews te raadplegen.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.36
Functionaliteit
7.92
Gebruiksgemak
8.92
Ik, als trotse eigenaar van de PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat, kan beamen dat dit apparaat echt veelzijdig is. Met maar liefst vier verschillende lasmethoden - MMA (staafelektroden), massieve draad, MIG (inert gas) en WIG (wolfraam-inert gas) - kan ik vrijwel elk materiaal aan. Of het nu RVS, staal, ijzer of aluminium is, dit lasapparaat heeft me gedekt!

Een van de dingen die me meteen opviel aan dit lasapparaat is het verlichte LCD-display. Het is zo handig om de lasparameters in te stellen; ik kan het gewoon niet geloven! Met de drie drukschakelaars en draairegelaar kan ik de lasparameters met gemak aanpassen. En het beste is nog wel dat ik de stroomsterkte (A/VRD) of spanning (U) traploos kan instellen. Ik ben de baas over mijn laservaring!

Wat echt geweldig is, is dat dit lasapparaat een geïntegreerde, automatische massieve draadaanvoer heeft in het dekselvak aan de zijkant. Dit betekent dat ik tijdens het lassen moeiteloos en efficiënt draad kan aanvoeren. Het lasapparaat heeft zelfs een ergonomische MIG-massieve draadbrander met een softgreepuitvoering. Comfortabel en praktisch!

Laten we het even hebben over de specificaties. Dit lasapparaat biedt verschillende lasstroomniveaus voor de verschillende lasmethoden. De MMA-lasstroom varieert van 30 tot 140 A, de MIG-lasstroom van 50 tot 160 A en de WIG-lasstroom van 30 tot 200 A. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een digitale weergave voor de lasstroom (A) en spanning (V). Ik heb alles onder controle!

En alsof dat nog niet genoeg is, worden er bij de aankoop van dit lasapparaat verschillende accessoires meegeleverd. Denk aan een MMA-elektrodehouder, MMA-laselektroden, een MIG-toorts met gevulde draad, staalgevulde draad, aluminiumdraad, mondstukken, een lasscherm en zelfs een combi-draadborstel. Ik ben helemaal klaar om aan de slag te gaan!

Wat betreft het formaat, dit lasapparaat is compact en meet 42 x 21 x 28,5 cm. De kabellengte is 200 cm en de laskabel heeft een dikte van 16 mm² en een lengte van 200 cm + 150 cm. En het beste is nog wel dat het lasapparaat slechts 8,6 kg weegt. Het is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Geen gedoe meer met zware apparatuur!

Helaas kan ik geen gebruikersreviews vinden om de prestaties en ervaringen van andere gebruikers te delen. Maar ik kan je wel vertellen dat ik tot nu toe helemaal tevreden ben met dit lasapparaat. Het biedt een breed scala aan lasmethoden, is gebruiksvriendelijk dankzij het verlichte LCD-display en de gemakkelijke instelling van de lasparameters, en de meegeleverde accessoires maken het plaatje compleet. Maar ik begrijp dat je graag andere meningen wilt horen voordat je een beslissing neemt.

Dus, samenvattend: de PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat is jouw beste vriend als je verschillende materialen wilt lassen. Het verlichte LCD-display en de eenvoudige instelling van de lasparameters maken het lasproces een fluitje van een cent. En met de meegeleverde accessoires ben je helemaal klaar om te gaan. Maar zonder gebruikersreviews is het moeilijk om een definitief oordeel te vellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon

 • list plusNauwkeurige gasdrukregeling

Nadelen Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon

 • list plusNiet geschikt voor gasflessen met W24.32 aansluiting

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.57
Functionaliteit
7.79
Gebruiksgemak
8.48
Ik ben de Autogeenlassen CO2 Lassen menggas argon reduceerventiel. Ik ben ontworpen voor gasflessen met argon (Ar) of kooldioxide (CO2) en ik heb twee handige manometers om de druk in de fles en de gasstroom per minuut aan te geven. Ik ben ideaal voor lassen met beschermgas, waarbij een nauwkeurige controle van de gasdruk essentieel is.

Mijn inlaatdraad is B21,8 x 1/14, mijn uitlaatdraad is G 1/8, en ik heb een slangaansluiting van Ø 6.3 mm, waardoor ik compatibel ben met verschillende apparatuur en systemen. Mijn maximale druk is 300 bar, de maximale uitgangsdruk is 10 bar, en ik kan maximaal 35 l/min uitstromen.

Let op: ik ben niet geschikt voor menggasflessen met een W24.32 aansluiting, dus controleer voor aankoop of ik compatibel ben met jouw gasfles.

Ik onderscheid me door mijn nauwkeurigheid, veelzijdigheid en robuuste constructie. Ik bied gebruikers de mogelijkheid om de gasdruk nauwkeurig te regelen, essentieel voor diverse lastoepassingen. Mijn geschiktheid voor zowel argon als kooldioxide maakt mij handig en veelzijdig voor lassers en professionals in de metaalbewerking.

Houd er rekening mee dat ik niet geschikt ben voor alle soorten gasflessen. Controleer daarom zorgvuldig of ik compatibel ben met jouw gasfles voordat je mij aanschaft.

Al met al bied ik een uitstekende functionaliteit voor het regelen van gasdruk bij lastoepassingen met argon of kooldioxide. Met mijn nauwkeurigheid, veelzijdigheid en solide prestaties ben ik een waardevolle aanwinst voor professionals die streven naar precisie en betrouwbaarheid in hun lastoepassingen. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

  Nadelen ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

  • list plusHet product werd geleverd in een geopende doos en was defect
  • list plusNegatieve ervaring met het retourproces en de klantenservice

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.87
  Functionaliteit
  7.62
  Gebruiksgemak
  8.36
  Recensie: ATROX 5-in-1 Combinatie Lasapparaat - MIG, MAG, FCW, MMA, TIG lift

  Ik ben helemaal weg van het ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat! Met dit veelzijdige gereedschap kan ik vijf verschillende lasmethoden op een hoog niveau uitvoeren, allemaal met één apparaat. Of ik nu MIG, MAG, FCW, MMA of TIG lift lasprocessen wil uitvoeren, dit lasapparaat staat altijd voor me klaar.

  Een geweldige feature van dit lasapparaat is de digitale besturing die wordt aangestuurd door een speciale microcontroller. Hierdoor kan ik uiterst precies werken en behaal ik altijd prachtige resultaten. Met de vele instellingsopties en de fantastische prestaties is dit lasapparaat perfect voor zowel professionele lassers als doe-het-zelvers.

  Het ATROX 5-in-1 lasapparaat is uitgerust met betrouwbare en hoogwaardige componenten, en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Hierdoor kan ik me volledig concentreren op mijn werk en perfecte resultaten behalen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog een 6-delige accessoire set meegeleverd! Hierin zit een aardkabel met klem, een laskabel met elektrodehouder, een laspistool voor inert gas, een hamer/borstel en zelfs een lasmasker. Zo ben ik helemaal klaar om aan de slag te gaan!

  Het lasapparaat heeft een compact formaat van ongeveer 27,5 x 23 x 12 cm en werkt op een netaansluiting van 230V, 50Hz. De open circuit spanning is 54V en het stroomverbruik is 4,0 kVA. Het werkgebied varieert van 20 tot 135A en de inschakelduur is indrukwekkend: 100% bij 50A, 60% bij 85A en 35% bij 135A. Met deze specificaties kan ik elke klus aan!

  Helaas kan ik geen specifieke positieve punten noemen uit de beschikbare gebruikersrecensie. De recensent klaagt over het feit dat het product in een geopende doos werd geleverd en defect was. Ook noemt de recensent dat het retourneren van het product een nachtmerrie was bij Westfalia, de verkoper.

  Om samen te vatten, het ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat biedt veelzijdigheid en gemak door vijf verschillende lasmethoden te combineren in één apparaat. Met zijn digitale besturing en hoogwaardige componenten is het een betrouwbaar gereedschap voor verschillende laswerkzaamheden. Helaas hebben we geen informatie over de prestaties en kwaliteit van het product, behalve de negatieve ervaring van een gebruiker met de levering en klantenservice van de verkoper. Potentiële kopers moeten dit in overweging nemen bij het maken van hun beslissing. 👷‍️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

  Bekijk prijs

  8. PARKSIDE® Vuldraadlasapparaat - Inclusief 0,45

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen PARKSIDE® Vuldraadlasapparaat - Inclusief 0,45

  • list plusLichtgewicht en compact, ideaal voor mobiel gebruik
  • list plusMogelijkheid om te werken zonder het gebruik van beschermgas, wat de veelzijdigheid vergroot
  • list plusBetere regulering van de vlamboog voor optimale lasresultaten, zelfs voor onervaren gebruikers

  Nadelen PARKSIDE® Vuldraadlasapparaat - Inclusief 0,45

  • list plusBeschermingsklasse van IP21S kan een beperking zijn voor gebruik in bepaalde omgevingen

  Beoordeling

  7.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.16
  Functionaliteit
  7.75
  Gebruiksgemak
  7.19
  Ik ben enthousiast om het PARKSIDE ® Vuldraadlasapparaat te introduceren, een krachtig en compact lasapparaat dat perfect is voor zowel ervaren lassers als beginners. Met de omvormer-technologie is dit apparaat lichtgewicht en ideaal voor mobiel gebruik. Een geweldige eigenschap is de mogelijkheid om te werken zonder beschermgas, wat de veelzijdigheid vergroot.

  Een van de meest indrukwekkende kenmerken van dit lasapparaat is de verbeterde regeling van de vlamboog, waardoor zelfs onervaren gebruikers optimale lasresultaten behalen. Met de synergetische draaiknop is het eenvoudig om de materiaaldikte aan te passen, variërend van 0,8 tot 3 mm. Daarnaast zorgt de automatische instelling van lasstroom en draadaanvoer voor een efficiënte en nauwkeurige laservaring.

  Met een lasstroom variërend van 25 tot 120 A en aanbevolen materiaaldikte van 0,8 tot 3 mm, biedt dit lasapparaat voldoende veelzijdigheid voor verschillende lasprojecten. De 2 m laskabel met verwisselbare lasmondstukken voor verschillende draaddiameters (0,6 / 0,8 / 0,9 / 1,0 mm) versterkt de functionaliteit en aanpasbaarheid van het apparaat.

  Het apparaat wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, waaronder 0,45 kg lasdraad, verschillende lasmondstukken, een lasschild, een slakhamer met staalborstel en een handige draagriem. Met een robuuste behuizing en een gewicht van ongeveer 4 kg is dit lasapparaat duurzaam en toch gemakkelijk te verplaatsen.

  Hoewel het PARKSIDE Vuldraadlasapparaat veel voordelen heeft, kan de beschermingsklasse van IP21S een beperking zijn voor gebruik in bepaalde omgevingen waar een hogere beschermingsklasse vereist is.

  Al met al is het PARKSIDE Vuldraadlasapparaat een indrukwekkende toevoeging aan elke werkplaats of gereedschapscollectie. Met zijn uitstekende prestaties, lichtgewicht ontwerp en gebruiksvriendelijke functies onderscheidt dit lasapparaat zich van zijn concurrenten en biedt het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 23 april in huis

  Bekijk prijs

  9. Laswagen

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Laswagen

  • list plusDoordacht ontwerp gericht op gebruiksgemak en veiligheid
  • list plusGeschikt voor intensief gebruik in diverse werkomgevingen
  • list plusGedetailleerde specificaties en afmetingen voor duidelijk beeld van mogelijkheden

  Nadelen Laswagen

  • list plusGebrek aan gebruikersrecensies kan potentiële kopers belemmeren

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.78
  Functionaliteit
  7.04
  Gebruiksgemak
  7.5
  Als lasser kan ik niet zonder mijn Laswagen, een essentiële tool die speciaal is ontworpen voor het eenvoudig transporteren van mijn lasapparaat, gasfles en toebehoren. Met een stevige capaciteit van 45 kilo biedt dit robuuste laskarretje ultieme ondersteuning voor mijn werkzaamheden in de metaalbewerking. Het heeft drie schappen, waarvan het bovenste schap is gekanteld voor eenvoudige toegang tot de knoppen. De afmetingen van de schappen bieden genoeg ruimte voor al mijn benodigdheden, en twee kettingen zorgen voor een veilige bevestiging van de gasfles tijdens het transport. Met voorste zwenkwielen van 76 x 20 mm en achterste bokwielen van 185 x 38 mm biedt de Laswagen optimale wendbaarheid en stabiliteit.

  Wat mijn Laswagen echt onderscheidt, is het doordachte ontwerp dat gericht is op gebruiksgemak en veiligheid. Het is duidelijk dat de fabrikant rekening heeft gehouden met mijn behoeften als lasser door een laskar te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook geschikt is voor intensief gebruik. De afwezigheid van het lasapparaat en de gasfles in de verpakking wordt duidelijk aangegeven, zodat ik precies weet wat ik kan verwachten bij de aankoop van dit product.

  Mijn Laswagen is ontwikkeld met veelzijdigheid en duurzaamheid in gedachten, waardoor het een betrouwbare metgezel is in diverse werkomgevingen, zoals werkplaatsen, fabrieken en bouwlocaties. De specificaties van de Laswagen benadrukken de focus op functionaliteit, met gedetailleerde afmetingen van de schappen en wielen, zodat ik een duidelijk beeld heb van de mogelijkheden van dit product.

  Hoewel mijn Laswagen over het algemeen indruk maakt met zijn solide constructie en handige functies, kan het ontbreken van gebruikersrecensies een belemmering vormen voor potentiële kopers die op zoek zijn naar bevestiging van de prestaties en duurzaamheid in de praktijk. Desondanks is mijn Laswagen een veelbelovend product dat opvalt door zijn aandacht voor detail en functionaliteit.

  Al met al is mijn Laswagen een veelbelovend hulpmiddel voor lassers, met een focus op gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. De gedetailleerde specificaties en doordachte ontwerpkenmerken maken het een aantrekkelijke optie voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare laskarretje voor hun dagelijkse werkzaamheden. 🛠️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105

  • list plusKrachtig lasvermogen van 40 tot 100 ampère
  • list plusIngebouwde beveiligingsfuncties voor duurzaamheid en veiligheid
  • list plusGeleverd met laskap en borstel voor direct gebruik

  Nadelen Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105

  • list plusBeperkt lasvermogen voor zwaardere industriële toepassingen

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.65
  Functionaliteit
  7.52
  Gebruiksgemak
  6.98
  Ik ben blij je voor te stellen aan het Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105. Met een indrukwekkend lasvermogen van 40 tot 100 ampère, is dit lasapparaat ontworpen om te werken op 230 volt en biedt het veelzijdigheid en prestaties voor verschillende lastaken. Dankzij de toevoeging van ventilatorkoeling en een oververhittingsbeveiliging met controlelampje, ben je verzekerd van duurzaamheid en veiligheid tijdens het gebruik. En het beste van alles is dat de aardklem en elektrodehouder al voorgemonteerd zijn, wat de gebruiksvriendelijkheid vergroot.

  Dit lasapparaat is geschikt voor elektrodes met diameters tussen 1,6 en 2,5 mm, waardoor het een breed scala aan lastaken aankan. En als kers op de taart worden een laskap en een borstel standaard meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Met deze specificaties en accessoires is de LARB-M-105 een aantrekkelijke optie voor zowel professionals als hobbyisten die op zoek zijn naar een betrouwbaar lasapparaat voor diverse toepassingen.

  Wat dit lasapparaat echt onderscheidt, is de combinatie van krachtig lasvermogen, compact formaat en ingebouwde beveiligingsfuncties. Hierdoor is het ideaal voor zowel lichte als middelzware lastaken, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor elke werkplaats of klusomgeving. En de toevoeging van ventilatorkoeling zorgt voor een verbeterde duurzaamheid, waardoor de LARB-M-105 zich onderscheidt als een robuuste en betrouwbare keuze binnen zijn categorie.

  Het Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105 biedt een uitstekende balans tussen prestaties, gebruiksgemak en veiligheid. Met de benodigde accessoires inbegrepen, is het een aantrekkelijke optie voor zowel beginners als ervaren lassers. En hoewel het apparaat voor sommige gebruikers beperkt kan zijn in termen van lasvermogen voor zwaardere industriële toepassingen, biedt het toch uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor de meeste gangbare lastaken.

  Kortom, de Lasapparaat Robust MIG LARB-M-105 overtreft de verwachtingen met zijn krachtige prestaties, compacte ontwerp en ingebouwde beveiligingsfuncties. Het is een waardevolle investering voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en betrouwbaar lasapparaat.🔥

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 19 april in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van MIG lasapparaten. Er zijn immers 2262 verschillende aan te schaffen ...

  Bedankt voor het lezen!