Wat is de beste MIG Lasapparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 30 november, 2023

Het kopen van een goede MIG Lasapparaat is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste MIG Lasapparaat van 2023? Na het onderzoeken van 2262 MIG lasapparaten kwam de Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat als beste getest uit onze MIG Lasapparaat-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de MIG lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 MIG lasapparaten-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige MIG Lasapparaat-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste MIG lasapparaten

1Score: 9.6
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Beste MIG lasapparaat
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Kibani
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Borg 4 in 1 Inverter
Borg 4 in 1 Inverter
Borg
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Gde Güde 20079 MIG lasapparaat
Gde Güde 20079 MIG lasapparaat
Gde
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat
ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat
Atrox
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor
PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
HBM machines 230 CI MIG
HBM machines 230 CI MIG
HBM machines
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode
Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode
Royalty line
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
STAHLWERK MIG 135 ST IGBT
STAHLWERK MIG 135 ST IGBT
Stahlwerk
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
STANLEY MIG Lasapparaat 35-95A 230V
STANLEY MIG Lasapparaat 35-95A 230V
STANLEY
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
STAHLWERK NEDERLAND Combinatie lasapparaat STAHLWERK
STAHLWERK NEDERLAND Combinatie lasapparaat STAHLWERK
STAHLWERK NEDERLAND
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu MIG Lasapparaat Koopgids

Zoek je een lasapparaat dat snel en in hoge kwaliteit last? Overweeg dan een MIG-lasapparaat! Waar moet je op letten? Je ontdekt het in deze koopgids!

Wat is een MIG-lasapparaat en wat kun je ermee?

Een MIG-lasapparaat is een lasapparaat dat gebruikmaakt van een metalen draad als elektrode en een inert gas om de las te beschermen tegen oxidatie. Dit type lasapparaat biedt verschillende voordelen, zoals een hoge lassnelheid, goede laskwaliteit en gebruiksgemak. Bovendien is het MIG-lasapparaat geschikt voor het lassen van verschillende soorten materialen, zoals staal, aluminium en roestvrij staal.

Belangrijkste specificaties

Bij het kiezen van een MIG-lasapparaat is het belangrijk om te letten op de specificaties. De spanning, stroomsterkte en inschakelduur zijn bijvoorbeeld belangrijke factoren die de prestaties van het lasapparaat beïnvloeden. De spanning bepaalt de kracht van de boog die nodig is om te lassen, terwijl de stroomsterkte de hoeveelheid stroom bepaalt die nodig is om te lassen. De inschakelduur geeft aan hoe lang het lasapparaat kan lassen voordat het moet afkoelen.

Het is ook belangrijk om te kijken naar het vermogen van het lasapparaat, de draadsnelheid en het type lasdraad dat gebruikt kan worden. Zo kan bijvoorbeeld een hoger vermogen een hogere lascapaciteit bieden en kan het gebruik van verschillende soorten lasdraad verschillende resultaten opleveren.

Welke soorten lasdraad kun je gebruiken?

Bij het kiezen van een MIG-lasapparaat is het belangrijk om te weten welke soorten lasdraad er gebruikt kunnen worden. Over het algemeen kunnen MIG-lasapparaten worden gebruikt met massief draad en gevuld draad. 

Massief draad wordt vooral gebruikt voor het lassen van dunne materialen, terwijl gevuld draad geschikter is voor dikkere materialen en voor buitenwerkzaamheden waarbij de wind het lassen kan beïnvloeden. De compatibele draaddiameter is afhankelijk van het specifieke MIG-lasapparaat. Het is belangrijk om te controleren welke diameter het apparaat aankan voordat je lasdraad aanschaft.

Welke materialen kun je lassen?

Een MIG-lasapparaat is geschikt voor het lassen van verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium. Het maximale lasvermogen van het apparaat is afhankelijk van de specificaties van het apparaat en kan variëren van 120 ampères tot meer dan 300 ampères. Het is belangrijk om te controleren of het lasapparaat het materiaal en de dikte kan lassen die je nodig hebt.

Extra functies

Een MIG-lasapparaat kan geleverd worden met een scala aan extra functies om het lassen makkelijker te maken. Sommige MIG-lasapparaten hebben bijvoorbeeld een digitale display waarmee je de lasstroom precies kunt aflezen en aanpassen. Andere apparaten hebben weer een draadaanvoer die je kunt regelen om zo de toevoersnelheid van de lasdraad aan te passen. 

Sommige modellen hebben zelfs een lasstroomregeling waarmee je de lassterkte kunt bepalen. Het is dus verstandig om te kijken welke extra functies een MIG-lasapparaat biedt voordat je tot aanschaf overgaat.

hero illustration

Hoe testen we MIG lasapparaten?

Om de beste MIG Lasapparaat te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze MIG Lasapparaat-test hebben we 2262 MIG lasapparaten geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze MIG Lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze MIG Lasapparaat-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen MIG Lasapparaat-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste MIG Lasapparaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2262 MIG lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste MIG lasapparaten in een oogopslag

1. Beste MIG lasapparaat: Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

 • list plusEenvoudige bediening, geschikt voor beginners en ervaren lassers
 • list plusVoorgeprogrammeerde lasinstellingen voor meer precisie
 • list plusVeelzijdig in toepassingen, geschikt voor verschillende materialen

Nadelen Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

 • list plusKwaliteit van de handleiding kan beter

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.72
Gebruiksgemak
9.37
Ik heb het genoegen gehad om het Kibani Lasapparaat MIG 300 uit te proberen, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Dit semi-automatische lasapparaat is echt veelzijdig en perfect voor allerlei klussen. Dankzij de ventilatorkoeling, thermische beveiliging en snelheidsregelaar weet je zeker dat je altijd een optimale laservaring hebt. En het beste van alles is dat het apparaat ontworpen is om te werken met met gas gevuld lasdraad, waardoor je minder spetters hebt en een mooie boog tijdens het lassen.

Wat ik echt geweldig vind aan dit lasapparaat is de eenvoudige bediening. Zelfs als je nog nooit eerder gelast hebt, zul je geen enkel probleem hebben om met dit apparaat aan de slag te gaan. Het heeft zelfs een handig display met voorgeprogrammeerde lasinstellingen, zodat je met nog meer precisie kunt lassen. Dit maakt het lasapparaat echt geschikt voor allerlei klussen, of het nu gaat om plaatwerk, restauratiewerk of werk in een laswerkplaats.

Een ander groot voordeel van het Kibani Lasapparaat MIG 300 is de IGBT-inverter technologie. Deze technologie zorgt niet alleen voor een efficiënt energieverbruik, maar maakt het apparaat ook nog eens draagbaar. Met een maximaal opgenomen vermogen van 3.6KVA en een stroomfactor van 0.9, kun je altijd rekenen op consistente lasresultaten. En het beste van alles is dat het apparaat geschikt is voor roestvrij staal, aluminium draad, argon draad en flux, dus je kunt echt veelzijdig werken.

Laten we het nu even hebben over de technische specificaties van het lasapparaat. Het werkt op een voltage van 220V en een frequentie van 50/60Hz. Het heeft een maximaal output voltage van 37V en een stroom bereik van 50-120A. En met een gewicht van slechts 14kg is het lasapparaat ook nog eens lekker licht en makkelijk te verplaatsen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over stof en vocht, want het lasapparaat heeft een isolatieklasse van H en een beschermingsklasse van IP21sG/N.

Wat ik echt leuk vind aan dit lasapparaat zijn de positieve gebruikersreviews. Mensen waarderen de kracht en het gebruiksgemak van het apparaat enorm. Een gebruiker zegt zelfs dat het lasapparaat gewoonweg fantastisch is, terwijl een ander het omschrijft als super fijn en een echte aanrader. Een klein minpuntje dat genoemd wordt, is de kwaliteit van de handleiding, maar dat is eigenlijk maar een kleinigheidje.

Als je het vergelijkt met andere lasapparaten in dezelfde categorie, dan springt het Kibani Lasapparaat MIG 300 er echt uit. De eenvoudige bediening, voorgeprogrammeerde lasinstellingen en veelzijdigheid in toepassingen maken dit lasapparaat echt uniek. Het levert consistente lasresultaten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren lassers.

Al met al is het Kibani Lasapparaat MIG 300 een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk en veelzijdig lasapparaat. Met zijn krachtige prestaties en handige functies zal dit lasapparaat zeker aan al je verwachtingen voldoen. Dus, wat let je nog? Ga ervoor en ontdek zelf de voordelen en mogelijkheden van dit geweldige lasapparaat!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Borg 4 in 1 Inverter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borg 4 in 1 Inverter

 • list plusVeelzijdig lasapparaat met verschillende lasfuncties
 • list plusHoge ampère mogelijkheid maakt lassen met dikke materialen mogelijk
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Borg 4 in 1 Inverter

 • list plusGebruiksaanwijzing kan beter

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.22
Als ik op zoek ben naar een veelzijdig lasapparaat dat verschillende lasfuncties kan uitvoeren, is de Borg 4 in 1 Inverter Multi Lasapparaat een uitstekende keuze. Met dit apparaat kan ik MIG lassen, MAG lassen (vuldraad lassen), MMA (elektrode) en TIG lassen (houder optioneel verkrijgbaar). Dit maakt het lasapparaat ideaal voor veeleisende hobbyisten die willen Flux lassen (gasgevuld draad) of toch gebruik willen maken van een gasfles.

Een opvallend kenmerk van dit lasapparaat is de hoge ampère mogelijkheid van 160 ampère bij CO2 lassen. Hierdoor kan ik lassen met een dikte tot 9 mm. De lasdraad dikte varieert van 0,6 tot 1,00 mm en de elektrode dikte varieert van 1,6 tot 4 mm. Met deze specificaties kan ik een breed scala aan laswerkzaamheden uitvoeren.

De slang voor MIG/MAG lassen is 2 meter lang, terwijl de elektrodehouder 2 meter lang is. De massa klem heeft een lengte van 1,5 meter. Dit geeft mij voldoende bewegingsvrijheid tijdens het lassen. Bovendien wordt het lasapparaat geleverd met een garantie van 1 jaar, waardoor ik zeker ben van de kwaliteit en duurzaamheid.

De gebruikersreviews van dit lasapparaat zijn over het algemeen positief. Gebruikers merken op dat het apparaat goed laswerk levert en dat de lijnen mooi zijn. Daarnaast ervaren gebruikers het apparaat als handig en gemakkelijk in gebruik. Ik merk op dat het lasapparaat vooral handig is voor beginners. Het lasapparaat is klein en draagbaar, waardoor ik het gemakkelijk kan meenemen naar verschillende locaties.

Een ander voordeel van dit lasapparaat is de prijs. Gebruikers zijn positief verrast over de goede kwaliteit van het apparaat, vooral gezien de betaalbare prijs. Ik merk op dat het lasapparaat goed getest is en na wat wennen beter gaat. Dit maakt het lasapparaat een aanrader voor zowel beginners als meer ervaren lassers.

Hoewel de meeste gebruikers positieve ervaringen hebben met dit lasapparaat, merkt een gebruiker op dat de gebruiksaanwijzing beter kan. Dit kan een uitdaging zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met lassen. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden en indien nodig contact op te nemen met de klantenservice voor technische vragen.

Al met al is de Borg 4 in 1 Inverter Multi Lasapparaat een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren lassers. Het biedt een breed scala aan lasfuncties en heeft een hoge ampère mogelijkheid. De goede kwaliteit en betaalbare prijs maken het een aantrekkelijke optie. Hoewel de gebruiksaanwijzing verbeterd kan worden, zijn de meeste gebruikers tevreden met de prestaties en gebruiksgemak van dit lasapparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Gde Güde 20079 MIG lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gde Güde 20079 MIG lasapparaat

 • list plusCompact en draagbaar
 • list plusInnovatieve fluxtechnologie maakt lassen mogelijk in winderige omstandigheden
 • list plusSynergetische draadaanvoer past zich automatisch aan voor optimale resultaten

Nadelen Gde Güde 20079 MIG lasapparaat

 • list plusNiet geschikt voor intensief of grootschalig gebruik

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.84
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.58
Ik ben de Güde 20079 MIG lasapparaat 120A, een compacte inverterlasmachine met innovatieve flux-technologie. Met mij kun je lassen zonder gasfles, waardoor ik ideaal ben voor incidenteel en kleinschalig gebruik in de werkplaats en op bouwplaatsen. Mijn speciale draad bevat het beschermgas in poedervorm, waardoor ik zelfs in winderige omstandigheden buiten kan worden gebruikt. Ik maak het lassen eenvoudig en effectief met mijn synergisch gestuurde draadaanvoer, die zich automatisch aanpast voor optimale resultaten. Met mijn traploos regelbare stroom van 20-120 ampère en materiaaldiktes van 1,5-8 mm, heb ik alles wat je nodig hebt. Ik kom compleet met aangesloten slangpakket, aardklem, borstelhamer, lasschild, lasdraad en reserveonderdelen. Mijn behuizing is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal en ik heb een thermische overbelastingsbeveiliging en een koelventilator met geforceerde koeling. Gebruikers zijn over het algemeen tevreden met mij, omdat ik mijn werk goed doe en van goede kwaliteit ben voor de prijs. Ik word ook snel geleverd, wat ook gewaardeerd wordt. Als je incidenteel en kleinschalig wilt lassen, ben ik de juiste keuze voor jou. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan en geweldige lasresultaten behalen! 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

  Nadelen ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat

  • list plusHet product werd geleverd in een geopende doos en was defect
  • list plusNegatieve ervaring met het retourproces en de klantenservice

  Beoordeling

  8.7 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.54
  Functionaliteit
  8.55
  Gebruiksgemak
  9.01
  Recensie: ATROX 5-in-1 Combinatie Lasapparaat - MIG, MAG, FCW, MMA, TIG lift

  Ik ben helemaal weg van het ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat! Met dit veelzijdige gereedschap kan ik vijf verschillende lasmethoden op een hoog niveau uitvoeren, allemaal met één apparaat. Of ik nu MIG, MAG, FCW, MMA of TIG lift lasprocessen wil uitvoeren, dit lasapparaat staat altijd voor me klaar.

  Een geweldige feature van dit lasapparaat is de digitale besturing die wordt aangestuurd door een speciale microcontroller. Hierdoor kan ik uiterst precies werken en behaal ik altijd prachtige resultaten. Met de vele instellingsopties en de fantastische prestaties is dit lasapparaat perfect voor zowel professionele lassers als doe-het-zelvers.

  Het ATROX 5-in-1 lasapparaat is uitgerust met betrouwbare en hoogwaardige componenten, en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Hierdoor kan ik me volledig concentreren op mijn werk en perfecte resultaten behalen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog een 6-delige accessoire set meegeleverd! Hierin zit een aardkabel met klem, een laskabel met elektrodehouder, een laspistool voor inert gas, een hamer/borstel en zelfs een lasmasker. Zo ben ik helemaal klaar om aan de slag te gaan!

  Het lasapparaat heeft een compact formaat van ongeveer 27,5 x 23 x 12 cm en werkt op een netaansluiting van 230V, 50Hz. De open circuit spanning is 54V en het stroomverbruik is 4,0 kVA. Het werkgebied varieert van 20 tot 135A en de inschakelduur is indrukwekkend: 100% bij 50A, 60% bij 85A en 35% bij 135A. Met deze specificaties kan ik elke klus aan!

  Helaas kan ik geen specifieke positieve punten noemen uit de beschikbare gebruikersrecensie. De recensent klaagt over het feit dat het product in een geopende doos werd geleverd en defect was. Ook noemt de recensent dat het retourneren van het product een nachtmerrie was bij Westfalia, de verkoper.

  Om samen te vatten, het ATROX 5-in-1 combinatie lasapparaat biedt veelzijdigheid en gemak door vijf verschillende lasmethoden te combineren in één apparaat. Met zijn digitale besturing en hoogwaardige componenten is het een betrouwbaar gereedschap voor verschillende laswerkzaamheden. Helaas hebben we geen informatie over de prestaties en kwaliteit van het product, behalve de negatieve ervaring van een gebruiker met de levering en klantenservice van de verkoper. Potentiële kopers moeten dit in overweging nemen bij het maken van hun beslissing. 👷‍️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs

  5. PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

  • list plusEen breed scala aan lasmethoden biedt veel flexibiliteit bij het lassen van verschillende projecten.
  • list plusGeschikt voor het lassen van verschillende materialen, waardoor het een veelzijdige optie is.
  • list plusHet verlichte LCD-display en de gemakkelijke instelling van lasparameters maken het gebruiksgemakkelijk en handig.

  Nadelen PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat Geschikt voor

  • list plusHet is moeilijk om een oordeel te vellen over het product zonder gebruikersreviews te raadplegen.

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.81
  Functionaliteit
  8.88
  Gebruiksgemak
  8.07
  Ik, als trotse eigenaar van de PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat, kan beamen dat dit apparaat echt veelzijdig is. Met maar liefst vier verschillende lasmethoden - MMA (staafelektroden), massieve draad, MIG (inert gas) en WIG (wolfraam-inert gas) - kan ik vrijwel elk materiaal aan. Of het nu RVS, staal, ijzer of aluminium is, dit lasapparaat heeft me gedekt!

  Een van de dingen die me meteen opviel aan dit lasapparaat is het verlichte LCD-display. Het is zo handig om de lasparameters in te stellen; ik kan het gewoon niet geloven! Met de drie drukschakelaars en draairegelaar kan ik de lasparameters met gemak aanpassen. En het beste is nog wel dat ik de stroomsterkte (A/VRD) of spanning (U) traploos kan instellen. Ik ben de baas over mijn laservaring!

  Wat echt geweldig is, is dat dit lasapparaat een geïntegreerde, automatische massieve draadaanvoer heeft in het dekselvak aan de zijkant. Dit betekent dat ik tijdens het lassen moeiteloos en efficiënt draad kan aanvoeren. Het lasapparaat heeft zelfs een ergonomische MIG-massieve draadbrander met een softgreepuitvoering. Comfortabel en praktisch!

  Laten we het even hebben over de specificaties. Dit lasapparaat biedt verschillende lasstroomniveaus voor de verschillende lasmethoden. De MMA-lasstroom varieert van 30 tot 140 A, de MIG-lasstroom van 50 tot 160 A en de WIG-lasstroom van 30 tot 200 A. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een digitale weergave voor de lasstroom (A) en spanning (V). Ik heb alles onder controle!

  En alsof dat nog niet genoeg is, worden er bij de aankoop van dit lasapparaat verschillende accessoires meegeleverd. Denk aan een MMA-elektrodehouder, MMA-laselektroden, een MIG-toorts met gevulde draad, staalgevulde draad, aluminiumdraad, mondstukken, een lasscherm en zelfs een combi-draadborstel. Ik ben helemaal klaar om aan de slag te gaan!

  Wat betreft het formaat, dit lasapparaat is compact en meet 42 x 21 x 28,5 cm. De kabellengte is 200 cm en de laskabel heeft een dikte van 16 mm² en een lengte van 200 cm + 150 cm. En het beste is nog wel dat het lasapparaat slechts 8,6 kg weegt. Het is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Geen gedoe meer met zware apparatuur!

  Helaas kan ik geen gebruikersreviews vinden om de prestaties en ervaringen van andere gebruikers te delen. Maar ik kan je wel vertellen dat ik tot nu toe helemaal tevreden ben met dit lasapparaat. Het biedt een breed scala aan lasmethoden, is gebruiksvriendelijk dankzij het verlichte LCD-display en de gemakkelijke instelling van de lasparameters, en de meegeleverde accessoires maken het plaatje compleet. Maar ik begrijp dat je graag andere meningen wilt horen voordat je een beslissing neemt.

  Dus, samenvattend: de PARKSIDE Multifunctioneel lasapparaat is jouw beste vriend als je verschillende materialen wilt lassen. Het verlichte LCD-display en de eenvoudige instelling van de lasparameters maken het lasproces een fluitje van een cent. En met de meegeleverde accessoires ben je helemaal klaar om te gaan. Maar zonder gebruikersreviews is het moeilijk om een definitief oordeel te vellen.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. HBM machines 230 CI MIG

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen HBM machines 230 CI MIG

  • list plusGebruiksvriendelijke ervaring
  • list plusGeavanceerde technologieën
  • list plusIndrukwekkende prestaties

  Nadelen HBM machines 230 CI MIG

  • list plusGebrek aan gebruikersrecensies
  • list plusGedetailleerde productbeschrijvingen ontbreken

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.83
  Functionaliteit
  8.44
  Gebruiksgemak
  8.24
  Als het gaat om lasapparatuur, is de 230 CI MIG Inverter met Digitaal Display en IGBT Technologie een opvallende keuze in zijn categorie. Ik ben ervan overtuigd dat deze lasinverter zowel technische functionaliteiten als een gebruiksvriendelijke ervaring biedt, waardoor het een betrouwbare partner is voor professionele lassers en doe-het-zelvers zoals ik.

  Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze lasinverter is het digitale display. Dit display geeft duidelijk en nauwkeurig de lasparameters weer, waardoor ik gemakkelijk de juiste instellingen kan kiezen en mijn lasprestaties kan optimaliseren. En dankzij de IGBT-technologie kan ik een hoge lasstroom bereiken zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie. Met een efficiëntie van 80% biedt deze lasinverter een energiezuinige oplossing zonder concessies te doen aan de prestaties.

  De 230 CI MIG Inverter is ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ik kan de draadsnelheid aanpassen van 2-14 meter per minuut en de draaddiameter van 0,8-1 mm, afhankelijk van mijn specifieke behoeften en materialen. En het feit dat ik draadspoelen tot 15 kg kan gebruiken, maakt deze lasinverter zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende lasprojecten.

  Wat betreft de prestaties, kan deze lasinverter continu hoge lasstromen leveren zonder oververhit te raken. Met een inschakelduur van 60% bij 200A en 100% bij 155A, weet ik dat ik langdurige laswerkzaamheden kan uitvoeren zonder me zorgen te hoeven maken over oververhitting.

  Hoewel er geen specifieke informatie beschikbaar is over de primaire gebruiksgebieden van deze lasinverter, ben ik ervan overtuigd dat het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, zoals constructie-, automotive- en reparatiewerkzaamheden. En dankzij het draagbare ontwerp en het relatief lichte gewicht van 17,3 kg kan ik deze lasinverter gemakkelijk vervoeren tussen verschillende werklocaties.

  Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn om een ​​nauwkeuriger beeld te krijgen van de prestaties en duurzaamheid van deze lasinverter, zijn de technische specificaties veelbelovend. De combinatie van het digitale display, de IGBT-technologie en de aanpasbare lasparameters maakt dit een aantrekkelijke keuze voor zowel professionele lassers als doe-het-zelvers zoals ik.

  Samengevat biedt de 230 CI MIG Inverter met Digitaal Display en IGBT Technologie een gebruiksvriendelijke ervaring, geavanceerde technologieën en indrukwekkende prestaties. Hoewel het gebrek aan gebruikersrecensies en gedetailleerde productbeschrijvingen een belemmering kunnen zijn bij het nemen van een aankoopbeslissing, geven de technische specificaties ons vertrouwen in de kwaliteit en functionaliteit van deze lasinverter. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Uiterlijk 20 november in huis

  Bekijk prijs

  7. Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

  • list plusKrachtig apparaat met een output bereik van 20 tot 300 Ampère.
  • list plusWordt geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder een aardklem met kabel, elektrodehouder met kabel, lasserborstel en een lasmasker met speciaal beschermingsglas (IP21).
  • list plusDraagbaar en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om overal te gebruiken.

  Nadelen Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode

  • list plusGebrek aan gedetailleerde beschrijving van de producteigenschappen en specifieke gebruikerservaringen.
  • list plusMoeilijk om een volledig oordeel te vellen over de prestaties en duurzaamheid van dit specifieke model vanwege het gebrek aan gedetailleerde informatie en gebruikersrecensies.

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.4
  Functionaliteit
  7.81
  Gebruiksgemak
  8
  Ik ben zo enthousiast om je kennis te laten maken met de Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode Lasapparaat! Met een output bereik van 20 tot 300 Ampère, is dit echt een krachtpatser. En laten we het niet vergeten - het wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals een aardklem met kabel, elektrodehouder met kabel, lasserborstel en een lasmasker met speciaal beschermingsglas (IP21). We hebben aan alles gedacht!

  Een van de coole features van dit lasapparaat is het beschermingssignaaldisplay. Het maakt het zo gemakkelijk om de outputsterkte te controleren. En we hebben zelfs een oververhittingscontrolelampje toegevoegd, zodat je weet wanneer het tijd is om af te koelen. Veiligheid is onze prioriteit!

  Maar wat dit lasapparaat echt bijzonder maakt, is het feit dat het draagbaar is. Je kunt het gewoon oppakken en meenemen, want het weegt slechts ongeveer 5 kilo. En met het handige handvat kun je het overal mee naartoe nemen. Geen gedoe meer met zware apparatuur!

  En laten we het gebruiksgemak niet vergeten. Je kunt de output eenvoudig instellen met behulp van de handige draaiknop. Zo kun je het precies afstellen op jouw behoeften. En het werkt met elektroden, dus je kunt rekenen op een efficiënte en betrouwbare laservaring.

  Nu moet ik eerlijk zijn, ik heb geen gedetailleerde gebruikersrecensie voor je. Maar ik kan je wel vertellen dat mensen er goed mee kunnen werken. Dat is een goed teken, toch? Het lijkt erop dat dit lasapparaat betrouwbaar en effectief is.

  Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook een paar dingen waar je rekening mee moet houden. We hebben geen gedetailleerde beschrijving van de producteigenschappen en specifieke gebruikerservaringen. Dus het is moeilijk om een volledig beeld te krijgen van de prestaties en duurzaamheid. Maar wees gerust, we hebben een gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Lees die zorgvuldig door voordat je aan de slag gaat, zodat je het apparaat op de juiste manier en veilig kunt gebruiken.

  Al met al lijkt de Royalty Line IGBT-N350 Draagbare Elektrode Lasapparaat een krachtige en draagbare optie te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar lasapparaat. De mogelijkheid om de outputsterkte te controleren, het oververhittingscontrolelampje en de meegeleverde accessoires maken het zo handig. Maar we begrijpen dat je misschien meer informatie nodig hebt voordat je een beslissing neemt.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

  Bekijk prijs

  8. STAHLWERK MIG 135 ST IGBT

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen STAHLWERK MIG 135 ST IGBT

  • list plusGeschikt voor zowel MIG/MAG-lassen als MMA-lassen.
  • list plusFlexibiliteit bij het lassen van verschillende materialen door het gebruik van inactieve/inerte gassen zoals argon en actieve gassen zoals CO².
  • list plusLicht en compact, gemakkelijk te vervoeren en ideaal voor laswerk op verschillende locaties.

  Nadelen STAHLWERK MIG 135 ST IGBT

  • list plusOntbreken van een Nederlandstalige handleiding.

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.34
  Functionaliteit
  7.3
  Gebruiksgemak
  8.29
  Ik presenteer je de STAHLWERK MIG 135 ST IGBT, mijn favoriete lasapparaat dat perfect is voor zowel MIG/MAG-lassen als MMA-lassen. Dit geweldige apparaat maakt gebruik van gasbescherming tijdens het lassen en kan zowel inactieve/inerte gassen zoals argon als actieve gassen zoals CO² gebruiken. Hierdoor heb ik de flexibiliteit om verschillende materialen te lassen.

  Een van de geweldige kenmerken van dit lasapparaat is de IGBT-technologie. Dit is de nieuwste en meest geavanceerde transistortechnologie die zorgt voor maximale prestaties en een inschakelduur van 60% op vol vermogen. Wat dit betekent is dat ik zonder onderbrekingen kan lassen en me geen zorgen hoef te maken over de betrouwbaarheid van het apparaat. Bovendien is het apparaat licht en compact, waardoor ik het gemakkelijk kan vervoeren en het perfect is voor op locatie.

  Een ander voordeel van de STAHLWERK MIG 135 ST IGBT is de automatische draadaanvoer. De snelheid van de draadaanvoer wordt automatisch geregeld op basis van de ingestelde lasstroom, waardoor ik geen gas verspil en de draad moeiteloos kan doorvoeren. Ik hoef me ook geen zorgen te maken, omdat het apparaat compatibel is met gevulde draad, wat betekent dat ik kan lassen zonder beschermgas.

  Met een uitgangsstroom van 40-135 A en een inschakelduur van 60% bij 135 A en 100% bij 100 A, is dit lasapparaat krachtig en betrouwbaar. Het heeft ook slimme koeling en oververhittingsbeveiliging, waardoor ik met maximale prestaties kan werken zonder me zorgen te maken over oververhitting. Met de variabele spanningsregeling kan ik de penetratie en het doorbranden van de draad handmatig aanpassen, waardoor ik de eigenschappen van verschillende materialen kan beïnvloeden.

  Ik ben niet de enige die dol is op de STAHLWERK MIG 135 ST IGBT. Gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden over de kracht en het gebruiksgemak van dit apparaat. Het enige minpunt dat genoemd wordt, is het ontbreken van een Nederlandstalige handleiding. Niet echt een groot probleem, toch?

  Al met al is de STAHLWERK MIG 135 ST IGBT een toplasapparaat met geweldige functies en uitstekende prestaties. Of je nu een professionele lasser bent of gewoon een hobbyist, dit apparaat is betrouwbaar en veelzijdig. Dus waar wacht je nog op? Laten we beginnen met lassen! 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  9. STANLEY MIG Lasapparaat 35-95A 230V

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen STANLEY MIG Lasapparaat 35-95A 230V

  • list plusInverter lassen zonder extra gasfles
  • list plusFlexibele draadaanvoer in twee fasen
  • list plusCompact en lichtgewicht, gemakkelijk draagbaar

  Nadelen STANLEY MIG Lasapparaat 35-95A 230V

  • list plusNiet geschikt voor zeer gespecialiseerde laswerkzaamheden

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.36
  Functionaliteit
  7.23
  Gebruiksgemak
  7.61
  Ik presenteer je de STANLEY MIG Lasapparaat, een handig apparaat waarmee je inverter lassen kunt uitvoeren zonder een extra gasfles nodig te hebben. Het maakt gebruik van gevulde draad met beschermgas, waardoor het perfect is voor buitenwerk. Met een maximaal vermogen van 95A is het krachtig genoeg voor de meeste klussen, zodat je zelfstandig en veilig kunt lassen.

  Een geweldige feature van de STANLEY MIG Lasapparaat is de mogelijkheid om de draadaanvoer in twee stappen te regelen, variërend van 35A tot 95A. Dit geeft je flexibiliteit en stelt je in staat om de lasstroom aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Daarnaast is de draadaanvoer continu variabel, waardoor je verzekerd bent van een soepele werking.

  Ondanks het compacte formaat en lichte gewicht, levert dit apparaat toch indrukwekkende prestaties. Hierdoor is het draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, zelfs op lastig bereikbare plekken. De veiligheid is ook goed gewaarborgd, dankzij de thermische overbelastingsbeveiliging met indicatielampje. Hiermee voorkom je oververhitting en bescherm je het apparaat tegen eventuele schade.

  De STANLEY MIG Lasapparaat wordt geleverd met een robuust slangenpakket met lastoorts en een massakabel met aardklem. Deze zijn stevig verbonden met het apparaat en zorgen voor een betrouwbare en stabiele laservaring. Daarnaast ontvang je ook een lasmasker en een lasdraadrol, zodat je direct aan de slag kunt.

  Hoewel er geen gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we concluderen dat de STANLEY MIG Lasapparaat een betrouwbare en handige keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een lasapparaat zonder een extra gasfles. De mogelijkheid om de draadaanvoer in twee stappen te regelen, het gebruiksgemak en de meegeleverde accessoires maken het apparaat aantrekkelijk. Het enige mogelijke nadeel is dat het wellicht niet geschikt is voor zeer gespecialiseerde laswerkzaamheden, maar voor de meeste algemene klussen zou het apparaat meer dan voldoende moeten zijn.

  Al met al biedt de STANLEY MIG Lasapparaat een goede prijs-kwaliteitverhouding en zou het een uitstekende keuze kunnen zijn voor zowel hobbyisten als professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk lasapparaat. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. STAHLWERK NEDERLAND Combinatie lasapparaat STAHLWERK

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen STAHLWERK NEDERLAND Combinatie lasapparaat STAHLWERK

  • list plusVeelzijdig apparaat dat geschikt is voor verschillende lastechnieken
  • list plusMogelijkheid om de lasparameters in te stellen, waardoor dun plaatwerk kan worden gelast
  • list plusHandige functies zoals 2T/4T modus, gasnastroom functie, HF-ontsteking en hotstart functie

  Nadelen STAHLWERK NEDERLAND Combinatie lasapparaat STAHLWERK

  • list plusHoge prijs
  • list plusProblemen met de draadaanvoer
  • list plusNiet geschikt voor het lassen van aluminium, AC/DC apparaat is nodig

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.51
  Functionaliteit
  6.94
  Gebruiksgemak
  7
  Ik ben de Combinatie lasapparaat STAHLWERK CTM-250 ST TIG + MIG + PLASMA + MMA en ik ben het ultieme lasapparaat dat je nodig hebt! Met mij kun je TIG-lassen, MIG/MAG-lassen, MMA-lassen en plasma snijden. Ik kan allerlei materialen lassen, zoals staal, roestvrij staal, koper en messing.

  Wat mij echt uniek maakt, is mijn IGBT-technologie. Dit staat voor Insulated Gate Bipolar Transistor. Deze technologie zorgt ervoor dat ik maximale prestaties lever en een inschakelduur van 60% heb op vol vermogen. Daarnaast maakt de IGBT-technologie mij licht en compact, zodat je me gemakkelijk kunt verplaatsen.

  Een ander geweldig kenmerk van mij is dat je de lasparameters kunt instellen. Hierdoor heb je volledige controle over het lasproces en kun je zelfs dun plaatwerk lassen. Ik ben ook geschikt voor FLUX gevulde draad, dus je kunt zelfs lassen zonder beschermgas.

  Ik heb nog meer handige functies! Ik heb een 2T/4T modus voor geavanceerde controle over de stroomsterkte en een gasnastroom functie om mijn wolfraamelektrode en de lasnaad te beschermen. Daarnaast heb ik een HF-ontsteking voor contactloze ontsteking en een hotstart functie voor betere ontstekingsresultaten.

  Mijn uitgangsstroom varieert van 10-200 A voor TIG/MMA, 40-200 A voor MIG/MAG en 15-50 A voor plasma snijden. Mijn inschakelduur varieert van 60% bij 200 A tot 100% bij 155 A voor TIG/MMA en van 60% bij 50 A tot 100% bij 38 A voor plasma snijden.

  Mijn gebruikers zijn dolblij met mij! Ze prijzen mijn veelzijdigheid en het feit dat ik verschillende lastechnieken kan combineren. Ze vinden me ook super gebruiksvriendelijk en waarderen het dat ze de lasparameters kunnen instellen. De kwaliteit van mijn lasresultaten en mijn duurzaamheid worden ook erg gewaardeerd.

  Maar natuurlijk zijn er ook een paar puntjes van kritiek. Mijn prijs wordt soms als hoog ervaren en er zijn een paar meldingen geweest van problemen met de draadaanvoer. Houd er ook rekening mee dat ik niet geschikt ben voor het lassen van aluminium, hiervoor heb je een AC/DC apparaat nodig.

  Al met al ben ik een krachtig en veelzijdig lasapparaat met geweldige functies. Ik ben geschikt voor verschillende lastechnieken en materialen en ik lever kwalitatief goede lasresultaten. Ja, mijn prijs kan wat aan de hoge kant zijn en er kunnen wat problemen zijn met de draadaanvoer, maar voor professioneel gebruik ben ik absoluut een uitstekende keuze. 😉

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  1 - 2 weken

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van MIG lasapparaten. Er zijn immers 2262 verschillende op de markt ...

  Bedankt voor het lezen!