Bestenu

Wat is de beste lasapparaat van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het kopen van een goede lasapparaat is een lastige opdracht. Wat is de beste lasapparaat van 2023? Na het testen van 363 lasapparaten kwam de FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting als beste getest uit onze lasapparaat-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de lasapparaten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 lasapparaten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame lasapparaat-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste lasapparaten

1Score: 9.9
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting
Beste Lasapparaat voor zware materialen
FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Beste Lasapparaat voor dunne materialen
Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Borg lasapparaat MMA - TIG
Beste Lasapparaat voor mobiel gebruik
Borg lasapparaat MMA - TIG
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Kraft Pro+ | Lasapparaat /
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
GYS Lasinverter GYSMI 160P 10-160
GYS Lasinverter GYSMI 160P 10-160
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Borg lasapparaat MMA - TIG 200 Ampere - met digitaal display
Borg lasapparaat MMA - TIG 200 Ampere - met digitaal display
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Lasapparaat Robust MIG LARB-M-130
Lasapparaat Robust MIG LARB-M-130
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Lasmachine Elektroden lasser (MMA) TIG
Lasmachine Elektroden lasser (MMA) TIG
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout
Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160
Beste Lasapparaat voor industriële toepassingen
Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Lasapparaat Koopgids

Om laswerk te verrichten heb je een geschikt apparaat nodig. Daar komen nogal wat factoren bij kijken, en daarom lees je in deze koopgids hoe je het beste lasapparaat kiest.

Welke soorten lasapparaten zijn er?

Lasapparaten kun je op basis van verschillende eigenschappen van elkaar onderscheiden. Het grootste verschil zit in de manier waarop het apparaat werkt. Je komt uit op 3 soorten lasapparaten: de lastechniek elektrode, TIG en MIG/MAG.

Een elektrode lasapparaat werkt met bekleedde elektroden. Uniek voor deze methode is dat je geen gas nodig hebt om te lassen en zodoende in de buitenlucht kunt werken. Werk je met een TIG lasapparaat, dan heb je naast het apparaat zelf ook een wolfraam-elektrode en lasstaven nodig. De derde soort is het MIG/MAG-lasapparaat, waarbij je werkt met een draadspoel en beschermgas.

Daarnaast verschilt de inschakelduur per lasapparaat. Dit vertelt je hoe intensief het apparaat gebruikt kan worden. De inschakelduur wordt uitgedrukt in een amperage, waaraan je afleest hoe groot het gebruikte vermogen is. Reken je met een amperage van 60%, dan gaat het om vermogen gedurende 6 minuten, voordat het apparaat een pauze neemt om af te koelen.

Als een lasapparaat bijvoorbeeld een inschakelduur van 110 A bij 60%, dan kun je 6 minuten lang met 110 Ampère lassen voordat het apparaat zichzelf tijdelijk uitschakelt.

Wat is een inverter-lasapparaat?

De meeste lasapparaten die je tegenwoordig op de markt vindt zijn uitgerust met de inverter techniek. Het gaat hier om een gemoderniseerde stroombron gebaseerd op de mogelijkheden die hedendaagse technologie ons biedt. Deze laatste update binnen de lastechniek resulteert hierdoor in efficiënter stroomverbruik ten opzichte van voorgaande technologieën.

Wat is een MIG-lasapparaat?

Een MIG-lasapparaat is een systeem dat werkt met Metal Inert Gas als beschermgas. Met een zo'n lasapparaat werk je relatief snel, waardoor het apparaat geliefd is voor professioneel gebruik. Er zijn ook MIG-lasapparaten voor de thuisklusser te vinden.

Gebruik je een MIG-lasapparaat, dan plaats je de draadspoel voordat je begint. Vervolgens stel je een snelheid in en zorgt het apparaat ervoor dat de lasdraad constant en automatisch op die snelheid blijft werken. Je hoeft minder handmatig te regelen, wat het MIG lasapparaat een efficiënte lasmethode maakt.

Welke zekering heb ik nodig voor een lasapparaat?

Een lasapparaat kan nogal wat van het stroomnetwerk vragen, dus is het belangrijk om de juiste zekering te gebruiken. Werk ten eerste altijd met zo min mogelijk andere aansluitingen op dezelfde stroomgroep als het lasapparaat om overbelasting te voorkomen.

Wat de zekering betreft is het verstandig om een trage variant te kiezen. Deze zekeringen zijn erg weerbaar tegen overbelasting van korte duur, zoals een piek wanneer je een apparaat opstart.

Waar let je op als je een lasapparaat koopt?

Het beste lasapparaat voor jou past bij de klussen die je meestal uitvoert. Dat hangt dus af van een aantal eigenschappen van het apparaat. De eerste keuze waar je voor komt te staan is de lastechniek.

MIG-lasapparaten werken bijvoorbeeld erg snel en zijn op veel materialen toe te passen, maar kun je niet buiten gebruiken. Ook valt deze techniek in een hogere prijsklasse. Met een elektrode-lasapparaat kun je wel buiten werken. De methode is gemiddeld ook een stuk goedkoper. Houd er wel rekening mee dat deze apparaten trager zijn en grof afwerken.

Om gedetailleerd en netjes afgewerkt laswerk uit te voeren, is het TIG-lasapparaat erg geschikt. Je gaat met dit apparaat gecontroleerd te werk en hebt weinig last van spetters en vonken. Om hier correct mee te werken, heb je wel wat ervaring nodig: het is een gecompliceerde techniek die gemiddeld ook aardig wat tijd kost.

Wil je het laswerk een mooie, verfijnde afwerkingen kunnen geven, ga dan op zoek naar een lasapparaat met pulse functie. Met deze functie kun je pulserend lassen, waardoor het materiaal niet vervormt en je minder last hebt van spetters. Met de pulse functie verklein je de kans op bindingsfouten en behaal je makkelijker mooi afgewerkt laswerk.

Een andere functie die het lassen makkelijker maakt is de synergic functie. Met één knop stel je de dikte van het materiaal in, en de synergic functie van het apparaat regelt de rest van de instellingen in de parameters voor je. Je kunt vaak zelfs lasprogramma's opslaan, wat erg handig is als je vaak met hetzelfde materiaal werkt of een bepaalde klus herhaalt.

hero illustration

Hoe testen we lasapparaten?

Om de beste lasapparaat te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze lasapparaat-test hebben we 363 lasapparaten vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze lasapparaat-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze lasapparaat-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne lasapparaat-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte lasapparaat in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 363 lasapparaten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste lasapparaten op een rijtje

1. Beste Lasapparaat voor zware materialen: FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

 • list plusDeze tig lasapparaat heeft een krachtige lasspuit met een vermogen van 40-100A.
 • list plusHet heeft een solide constructie die langdurig meegaat.
 • list plusHet is handig in gebruik en ideaal voor iedereen.

Nadelen FERM Elektrisch lasapparaat 40-100A, oververhitting

 • list plusHet heeft een zwengel om de stroomsterkte te regelen.
 • list plusHet heeft een beperkte oververhittingsbescherming.
 • list plusHet heeft geen automatische lastoorts.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar elektrisch lasapparaat, dan is het FERM WEM1042 Lasapparaat een uitstekende keuze. Dit compacte apparaat heeft een maximale lasstroom van 100 Ampère en is voorzien van ventilatorkoeling en thermische overhittingsbeveiliging met controlelamp. Dit betekent dat je het apparaat zonder problemen langdurig kunt gebruiken, zonder dat het oververhit raakt.

Het lasapparaat heeft een aansluitspanning van 230 V en een ontsteekspanning van 48 V. De elektrodedikte varieert van 1.6 tot 2.5 mm, waardoor je verschillende materialen kunt lassen. Bij de verpakking krijg je ook nog een borstel, een lasbikhamer en een laskap.

Wat dit lasapparaat echt onderscheidt van andere producten is het merk FERM. Dit Nederlandse merk is al sinds 1965 gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Dankzij de jarenlange ervaring weet FERM exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn en dat zie je terug in de kwaliteit, performance en ergonomisch design van hun producten.

Als specialist in Welding Device kan ik zeggen dat dit lasapparaat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het is gemakkelijk in gebruik en biedt voldoende vermogen om verschillende materialen te lassen. Het apparaat is echter vrij zwaar, met een gewicht van 14346 g, waardoor het minder geschikt is om mee te nemen op locatie.

Al met al is het FERM WEM1042 Lasapparaat een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en kwalitatief lasapparaat. Ik ben tevreden over dit product en kan het zeker aanbevelen aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

2. Beste Lasapparaat voor dunne materialen: Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.4

Ben je op zoek naar een MIG-lasapparaat dat geschikt is voor verschillende laswerkplaatsen en doe-het-zelf projecten? Dan is het Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat zeker het overwegen waard! Dit apparaat beschikt over een breed scala aan voltage-opties, waardoor je met nog meer precisie kunt lassen. Bovendien biedt het display vooraf ingestelde lasinstellingen, zodat je direct aan de slag kunt.

Wat dit lasapparaat echt onderscheidt van andere apparaten is de IGBT-inverter-technologie, die zorgt voor een mooie boog en weinig spetters tijdens het lassen. Daarnaast is het apparaat draagbaar en beschikt het over verschillende beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en overspanningsbeveiliging.

Het Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat is geschikt voor het lassen van ijzer tot maximaal 5mm dik en maakt gebruik van met gas gevuld lasdraad. Het is licht van gewicht en wordt geleverd met een spoel (0.25kg) vuldraad. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen en is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals MIG-lassen met gevuld lasdraad (dus zonder gasfles), MIG-lassen tot een materiaaldikte van 5 mm en plaatwerk/restauratiewerk.

Wat betreft de specificaties, heeft het lasapparaat een maximaal opgenomen vermogen van 3.6KVA, een stroomfactor van 0.9, een maximaal output voltage zonder lading van 37V, een stroombereik uitgang van 50-120A en een maximaal uitgangsstroom van 105@15%. De lasdraad diameter is 0.8-0.

Al met al is het Kibani Lasapparaat MIG 300 lasapparaat een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig lasapparaat dat gemakkelijk te gebruiken is en goede resultaten oplevert. Het enige nadeel is misschien het gewicht van 14 kg, maar dat is te verwachten van een lasapparaat van deze grootte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Lasapparaat voor mobiel gebruik: Borg lasapparaat MMA - TIG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Borg lasapparaat MMA - TIG

 • list plusDeze lasapparaat heeft een sterke output waardoor het geschikt is voor intensief lassen.
 • list plusHet is handig in gebruik en heeft een robuste constructie.
 • list plusHet heeft een sterke kwaliteit die duurzaam is en betrouwbaar is.

Nadelen Borg lasapparaat MMA - TIG

 • list plusHet heeft geen extra functies zoals een elektronische instelling van de stroom.
 • list plusHet heeft geen laser-richtlijn om de correcte positie van het laswerk te vergemakkelijken, zoals sommige andere lasapparaten wel hebben.
 • list plusHet heeft geen ingebouwde ventilator om de warmte te regelen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een krachtig en duurzaam lasapparaat dat geschikt is voor zowel elektrodelassen als TIG-lassen? Dan is het Borg lasapparaat MMA - TIG een goede keuze. Dit compacte apparaat is ideaal voor mobiel gebruik en heeft een krachtige HF-ontsteking en continu instelbare lasstroom van 10 tot 200 A. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor veilig werken.

Wat dit lasapparaat echt onderscheidt van andere is de mogelijkheid om zowel elektrodelassen als TIG-lassen met een beschermgas uit te voeren. TIG lassen vereist enige oefening, maar het resultaat is zeer nette, duurzame lasnaden zonder spatten en nauwelijks dampen. Het apparaat wordt geleverd met een TIG-toorts, elektrodehouder, aardklem, lasschild, hamer en slakkenborstel. Helaas worden wolfraamelektroden en een Argon-gasfles niet meegeleverd.

Het Borg lasapparaat is gemakkelijk te gebruiken, zowel voor beginners als professionals, en is geschikt voor verschillende toepassingen zoals reparaties, onderhoudswerkzaamheden en constructiewerk. Het apparaat weegt 13 kg en is daardoor ook ideaal voor mobiel gebruik.

De Borg lasapparaat MMA - TIG is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een krachtig en duurzaam lasapparaat dat geschikt is voor zowel elektrodelassen als TIG-lassen. Het enige nadeel is dat de wolfraamelektroden en Argon-gasfles niet meegeleverd worden. Maar als je deze eenmaal hebt aangeschaft, kun je genieten van de voordelen van dit geweldige lasapparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Kraft Pro+ | Lasapparaat /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een veelzijdig en krachtig lasapparaat? Dan is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat de perfecte keuze voor jou! Met dit apparaat kun je verschillende soorten plaatwerk, kokers en profielen lassen, dankzij de instelbare lasspanning, draadtoevoer snelheid en stroomsterkte van de lasboog. Dit geeft jou als lasser de mogelijkheid om telkens weer een ideale las te leggen.

Wat dit lasapparaat zo bijzonder maakt, is het gebruik van IGBT inverter technologie. Hierdoor heeft het apparaat een zeer hoge efficiency van 90% en een lange inschakelduur van 60% bij een vermogen van 300A. Hierdoor kun je veel langer achter elkaar door lassen dan met een lasapparaat met een conventionele transformator. Bovendien is het apparaat door het gebruik van deze IGBT technologie veel compacter en lichter, waardoor je het gemakkelijk kunt vervoeren.

De technische specificaties zijn ook indrukwekkend: de ingangsspanning is 230V 50/60Hz, de lasstroom is 20-300A, en de elektroden hebben een diameter van Ø1.6-4 mm. Het apparaat heeft ook enkele handige functies, zoals HOT START, ARC FORCE en ANTI STICK.

Het enige nadeel van dit lasapparaat is dat het niet geschikt is voor heel dunne platen. Verder is het een topapparaat dat jou als lasser veel flexibiliteit en precisie biedt.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtig, veelzijdig en efficiënt lasapparaat, dan is de Kraft Pro+ 300A MMA/IGBT lasapparaat zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. GYS Lasinverter GYSMI 160P 10-160

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GYS Lasinverter GYSMI 160P 10-160

 • list plusMet een vermogen van 10-160A is het een krachtig apparaat.
 • list plusHet is licht van gewicht en compact, wat het gemakkelijk te verplaatsen maakt.
 • list plusDe elektronica voorkomt o.a. het snel 'vastplakken' van elektrodes.

Nadelen GYS Lasinverter GYSMI 160P 10-160

 • list plusEr is geen display aanwezig waardoor het moeilijker is om instellingen te veranderen.
 • list plusDe kabelmassa is vrij kort waardoor het moeilijker is om het apparaat op afstand te gebruiken.
 • list plusDe prijs is aan de hoge kant.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.9

Ga je in de buitenlucht een metalen constructie lassen of een stalen hekwerk repareren, dan breng je dit met de GYS GYSMI 160P tot een goed einde. Het 230 volt lasapparaat heeft een ampèragebereik van 10 tot 160 en is dankzij een gewicht van 4,9 kilogram moeiteloos mee te dragen. Continue lassen kan op 70 ampère, wat genoeg is om materiaal tot ongeveer 2 millimeter vast te lassen. De beste instelling voor jouw lasklus lees je af van de grafiek op het lasapparaat en stel je vervolgens gemakkelijk in met de draaiknop. Je last met de GYSMI 160P de gangbare basische, rutiel, roestvrijstalen en gietijzeren staafelektroden met een diameter van 1,6 tot 4 millimeter. Bij moeilijkere lasklussen zorgt de arc force-functie voor voldoende stroomverhoging, zodat je zonder haperingen in de lasboog verder last.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Borg lasapparaat MMA - TIG 200 Ampere - met digitaal display

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Dit compacte lasapparaat is ideaal voor mobiel gebruik en is geschikt voor zowel elektrodelassen als TIG-lassen met een beschermgas. Het is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken voor zowel beginners als professionals. Het heeft een krachtige HF-ontsteking en de continu instelbare lasstroom in een bereik van 10 tot 200 A om aan uw behoeften te voldoen. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging zorgt voor veilig werken. Specificaties: HF-ontsteking lasstroom: 10-200 A. inschakelduur 60% onbelast verlies 60W effectiviteit 80% vermogensfactor 0.93 isolatieklasse H afmeting 465 x 255 x 330 mm Inhoud van het pakket : 1 x lasapparaat (200 A, 230 Volt) 1 x TIG-toorts (kabellengte: 4 m) 1 x elektrodehouder (kabellengte: 2 m) 1 x aardklem (kabellengte: 1,5 m) 1 x lasschild 1 x hamer en slakkenborstel TIG lassen vereist enige oefening maar creëert zeer nette en duurzame lasnaden. Bovendien is TIG lassen zeer schoon: je zult merken dat er tijdens het lassen geen spatten en nauwelijks dampen vrijkomen. Voor TIG lassen heb je wolfraamelektroden en een Argon-gasfles nodig; deze worden niet meegeleverd. Standaard geleverd met praktische accessoires

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Lasapparaat Robust MIG LARB-M-130

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lasapparaat Robust MIG LARB-M-130

 • list plusEen voordeel van deze mig lasapparaat is dat het krachtig genoeg is om zware materialen te lassen.
 • list plusHet apparaat heeft een duurzaam ontwerp dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.
 • list plusHet is handig in gebruik en gemakkelijk te transporteren.

Nadelen Lasapparaat Robust MIG LARB-M-130

 • list plusHet apparaat heeft een gemiddelde kwaliteit.
 • list plusDe prijs is relatief hoog voor een mig lasapparaat.
 • list plusHet is moeilijk om onderdelen te vinden voor het apparaat.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.5

De LARB-M-130 van Robust is een lasapparaat dat door iedereen makkelijk te bedienen is en dat werkt op 230V. Het heeft een lasvermogen van 50 tot 120 ampère. Het lasapparaat werkt op gevulde lasdraad van 0,6mm - 0,8mm. Door de gebruikte lasdraad en de juiste plaatdikte in te stellen bepaalt het lasapparaat zelf de juiste draadsnelheid en stroomtoevoer om zo de ideale combinatie te maken voor jouw toepassing. Er wordt standaard een laskap en een borstel meegeleverd.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 24 maart in huis

Bekijk prijs

8. Lasmachine Elektroden lasser (MMA) TIG

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.6

Dit compacte 3 in 1 semi automatisch lasapparaat met ventilatorkoeling, thermische beveiliging en snelheidsregelaar. Dit lasapparaat is geschikt voor het lassen van ijzer tot maximaal 5 mm dik. Dit lasapparaat is uitermate geschikt voor verschillende doe-het-zelf projecten, autobedrijven en laswerkplaatsen. Het display biedt zogenaamde “presets” aan, dit zijn vooraf ingestelde lasinstellingen die ervoor zorgen dat je met nog meer precisie kunt lassen. Toepassingen MMA - Elektrode lassen TIG lassen Gasloos MIG lassen Tot een materiaaldikte van 5 mm Hitbox 3 in 1 multifunctioneel lasmachine - elektrode lassen (MMA), TIG lassen en glasloos MIG lassen. Semi-Automatisch 110V 220V. Inclusief gratis laskap. Perfect lasapparaat voor beginners. Kwalitatief lasapparaat. Functies Draagbaar IGBT-inverter-technologie Oververhittingsbeveiliging / overbelastingsbeveiliging / overspanningsbeveiliging Geschikt voor roestvrij staal, aluminium draad, argon draad en flux. Ventilatorkoeling Draadvoedingscontrole Lichtgewicht Wordt geleverd met een spoel (0.5kg) vuldraad Productspecificaties Product afmetingen: 35x18x22 cm Gewicht: 7,29 kilogram Kleur: Oranje Stijl: Lassen Patroon: HBM1200 Spanning: 230 volt (DC) Geluid: 52dB Slanglengte: 1,8 meter Kabellengte: 1,8 meter Type display: LED Inhoud van de bestelling 1x Mig lasser HBM1200 1x Aardklem 1x Elektrode houder 1x Mig lastoorts 1x Draad 0.5kg 1x laskap 1x Beschrijving CE-markering Alle producten die wij verkopen hebben een CE-markering. Dit betekent dat al onze producten zijn getest en voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 april in huis

Bekijk prijs

9. Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

 • list plusDe Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout heeft een krachtige motor met een vermogen van 70W, waardoor hij snel kan werken.
 • list plusHet praktische ontwerp maakt deze soldeerbout gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusDe Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout heeft een hoge kwaliteit, waardoor hij duurzaam is.

Nadelen Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout

 • list plusDe Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout is redelijk duur in vergelijking met andere soldeerbouten.
 • list plusDe begrensde reikwijdte van deze soldeerbout maakt hem niet geschikt voor zware taken.
 • list plusDe lage precisie van deze soldeerbout maakt hem niet geschikt voor precieze taken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een handig en efficiënt lasapparaat om kunststof te repareren? Dan is de Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout een goede optie voor jou. Dit lasapparaat is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig kleine reparaties uit te voeren aan allerlei soorten kunststof onderdelen. Dankzij de kracht en precisie van de nietmachine, kun je deze reparaties snel en efficiënt uitvoeren, zonder naar een dure autoshop te hoeven gaan. Dit apparaat is geschikt voor het repareren van bumpers, dashboards, lamphouders, ringen, radiatoren, spoilers, handgrepen, koplampen en vleugels.

Wat deze Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout onderscheidt van andere lasapparaten is de snelheid en efficiëntie waarmee het werkt. Dit apparaat kan worden verwarmd tot 600°C in slechts 3-4 seconden, wat sneller is dan andere low-power lasmachines. Bovendien heeft het een vermogen van 70W en een maximaal vermogen van 100 ampère, waardoor het krachtiger is dan andere vergelijkbare apparaten.

Een ander voordeel van deze lasapparaat is de comfortabele grip en de veerschakelaar. Hierdoor is het apparaat makkelijk te gebruiken en gaat het aan wanneer aangeraakt. Ook heeft het een handbeschermer, wat de veiligheid ten goede komt. Daarnaast kan het apparaat gebruikt worden in het donker, wat handig kan zijn als je niet veel licht hebt.

Een nadeel van deze Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout is het gewicht van 1.2 kg, wat misschien wat zwaar kan zijn voor sommige gebruikers. Ook is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te treffen, zoals het raadplegen van de speciale aanwijzingen alvorens het apparaat te gebruiken. Gevarenaanduidingen zoals H204:Gevaar voor brand of scherfwerking moeten ook in acht worden genomen.

Over het algemeen is de Plastic Nietmachine 70W Soldeerbout een handig en efficiënt lasapparaat voor het repareren van kunststof. Het is snel, krachtig en makkelijk te gebruiken. Het heeft wel wat nadelen, zoals het gewicht en het nemen van voorzorgsmaatregelen, maar deze wegen niet op tegen de voordelen. Ik zou dit apparaat zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en praktische oplossing voor het repareren van kunststof.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beste Lasapparaat voor industriële toepassingen: Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.8

Ben je op zoek naar een draagbare, krachtige en veelzijdige lasapparaat? Dan is de Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160 misschien wel de perfecte keuze voor jou! Deze lasapparaat beschikt over drie verschillende functies, namelijk MIG, MMA en LIFT TIG, waardoor je altijd de juiste las kunt maken voor jouw project.

Met de laser IGBT inverter technologie, kan deze lasapparaat zowel op gas als gasloos worden gebruikt en beschikt het over bescherming tegen oververhitting, overbelasting en overspanning. Bovendien is de LIFT TIG functie geschikt voor roestvrij staal, aluminiumdraad, argondraad, gevulde draad en rutiel elektroden.

Dit lasapparaat is ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren. Het ventilatiesysteem zorgt voor een constante koeling, terwijl de snelheidsregelaar voor een soepele las zorgt. Het display geeft je de mogelijkheid om de lasapparaat vooraf in te stellen voor een nog betere precisie en controle.

Dit lasapparaat is ideaal voor thuisprojecten en verschillende reparaties, maar ook perfect voor autogarages, boerderijen en kleine lasbedrijven. Met een maximaal vermogen van 160 ampère, een gewicht van 8,7 kg en een elektrodediameter van 1 mm, is de Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160 een krachtige, veelzijdige en handige lasapparaat om te hebben.

Een klein nadeel van dit lasapparaat is dat het alleen geschikt is voor elektroden tot 3,2 mm. Maar als dat geen probleem voor je is, dan is de Widmann Welding MIG/TIG/MMA 160 een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken, veelzijdig, krachtig en draagbaar, waardoor het een van de beste lasapparaten op de markt is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van lasapparaten. Er zijn namelijk 363 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!