Wat is de beste Inktjetprinter van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 april, 2024

Het kopen van een goede Inktjetprinter is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Inktjetprinter van 2024? Na het testen van 1052 Inktjetprinters kwam de Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK) als beste uit onze Inktjetprinter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Inktjetprinters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Inktjetprinters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Inktjetprinter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Inktjetprinters

1Score: 9.6
Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)
Beste inkjetprinter
Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)
Brother
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Epson EcoTank Pro ET-5850
Optimaal voor grote volumes printen op kantoor
Epson EcoTank Pro ET-5850
Epson
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Epson EcoTank ET-4760
Optimaal voor uitgebreide fotoprints thuis
Epson EcoTank ET-4760
Epson
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
HP OfficeJet Pro 9015e
HP OfficeJet Pro 9015e
HP
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.3
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
CANON PIXMA TS 3450 Zwart
Canon
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Brother MFC-J995DW
Brother MFC-J995DW
Brother
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.2
Canon imagePROGRAF PRO-300
Canon imagePROGRAF PRO-300
Canon
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
HP OfficeJet Pro 8034e
HP OfficeJet Pro 8034e
HP
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Brother MFC-1205W (DCP-J1200W in the
Brother MFC-1205W (DCP-J1200W in the
Brother
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
HP Envy 6055
HP Envy 6055
HP
Ga naar laagste prijs
hero illustration

Hoe testen we Inktjetprinters?

Om de beste Inktjetprinter te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Inktjetprinter-test hebben we 1052 Inktjetprinters vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Inktjetprinter-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Inktjetprinter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Inktjetprinter-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Inktjetprinter in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1052 Inktjetprinters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Inktjetprinters op een rijtje

1. Beste inkjetprinter: Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)

 • list plusSnelle inkjet printfuncties
 • list plusDubbelzijdig printen
 • list plusMeerdere connectiviteitsopties, waaronder draadloos, Wi-Fi Direct en NFC voor mobiel afdrukken
 • list plusMogelijkheden voor cloudafdrukken en scannen
 • list plus2,7" kleurentouchscreen
 • list plusBrother Page Gauge voor het schatten van inktniveaus
 • list plusCompatibiliteit met de Brother Mobile Connect App
 • list plus2-jarige beperkte garantie met gratis online, live chat of telefonische ondersteuning
 • list plusRefresh EZ Print-abonnement voor inkt- en tonerlevering

Nadelen Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW (US/UK)

 • list plusKosten per pagina zijn mogelijk niet het meest concurrerend
 • list plusNiet de beste optie voor hoogwaardig fotoprinten

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.33
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
9.75
Ik ben enthousiast om de Brother MFC-J1170DW draadloze alles-in-één inkjetprinter aan te bevelen, een uitstekende keuze voor thuis en kleine kantoren. Met een beoordeling van 4,4 van de 5 sterren zijn klanten lovend over de "waarde, kwaliteit en gebruiksgemak", waarbij "prestaties" een opvallende eigenschap zijn. Deze printer bouwt voort op de sterke punten van zijn voorgangers en blinkt uit in snelle inkjet printsnelheden, dubbelzijdig printen, draadloze connectiviteitsopties en cloud printen en scannen.

De veelzijdigheid van de printer komt tot uiting in de compatibiliteit met de Brother Mobile Connect App, waardoor naadloze integratie met mobiele apparaten mogelijk is. De 2-jarige beperkte garantie en gratis online, live chat of telefonische ondersteuning bieden geruststelling en hulp. De Refresh EZ Print-abonnementsservice verhoogt ook het gemak en de kosteneffectiviteit door een 4 maanden durende gratis proefperiode voor inkt- en tonerlevering aan te bieden.

In vergelijking met de Brother DCP-J1140DW biedt de MFC-J1170DW een breder scala aan functies, waaronder dubbelzijdig printen en verbeterde connectiviteitsopties. Terwijl de DCP-J1140DW compact is en geschikt is voor microkantoren, biedt de MFC-J1170DW een uitgebreider pakket voor thuis en kleine kantoren.

In tegenstelling tot de Brother MFC-J1010DW, biedt de MFC-J1170DW snellere inkjet printsnelheden, verbeterde connectiviteitsopties en een 2,7" kleuren touchscreen. Het biedt ook superieure ondersteuning voor cloud printen en scannen, waardoor het een meer complete keuze is voor thuis en kleine kantoren.

De MFC-J1170DW schittert als een veelzijdige, hoogwaardige inkjetprinter die geschikt is voor verschillende toepassingen, van documentproductie tot fotoprinting. De belangrijkste gebruiksscenario's omvatten small/home office, student, black & white en fotoprinting. Het kan echter niet de beste optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar topklasse fotoprinting, vooral niet met heldere, verzadigde kleuren en donkere tinten.

Al met al komt de Brother MFC-J1170DW / DCP-J1140DW inkjetprinter naar voren als een topconcurrent in de inkjetprintermarkt, uitblinkend in zijn alles-in-één functionaliteit, snelle printsnelheden en een breed scala aan connectiviteitsopties. Zijn gebruiksvriendelijke interface en abonnementsservice voor inkt- en tonerlevering verhogen verder zijn aantrekkingskracht. Hoewel het misschien niet de meest kosteneffectieve optie is qua kosten per pagina, maken zijn algehele prestaties en functies het een overtuigende keuze voor thuis- en kleine kantoorgebruikers. 🖨️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Optimaal voor grote volumes printen op kantoor: Epson EcoTank Pro ET-5850

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Epson EcoTank Pro ET-5850

 • list plusUitzonderlijke printsnelheden voor zowel tekst- als kleurendocumenten
 • list plusLage kosten per afdruk en indrukwekkende paginarendementen
 • list plusDiverse connectiviteitsopties en gebruiksvriendelijk ontwerp

Nadelen Epson EcoTank Pro ET-5850

 • list plusOntbreekt Bluetooth-ondersteuning
 • list plusEnkele problemen met kleurnauwkeurigheid

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
9.46
Ik ben verheugd om de Epson EcoTank Pro ET-5850 Inkjet Printer aan te bevelen, een krachtpatser ontworpen voor kantoren met een hoog printvolume, waardoor het de optimale keuze is voor bedrijven en professionals die streven naar efficiëntie en kwaliteit. Met indrukwekkende inktbesparingen, snelle printsnelheden, en topkwaliteit, steekt de ET-5850 met kop en schouders boven de rest uit in zijn categorie. Dankzij handige inkttankvensters is het eenvoudig om het inktniveau te controleren, en het wordt geleverd met twee flessen van elke inkt, waardoor de productiviteit ononderbroken blijft. De aanzienlijke behuizing van de printer biedt ruimte voor twee papiercassettes van 250 vel, een lade voor speciale media, een automatische documentinvoer en een duplexeenheid, waardoor het voldoet aan diverse printbehoeften. Het 4,3-inch touchscreen werkt naadloos, en het biedt een scala aan connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi-netwerken en Wi-Fi Direct, wat het gebruiksgemak vergroot.

Volgens TomsGuide levert de ET-5850 uitzonderlijke printsnelheden, met de mogelijkheid om een vijf pagina's tellend tekstdocument in slechts 19,6 seconden en een zes pagina's tellend kleuren-PDF in 32,8 seconden af te drukken. Zijn vermogen om dubbelzijdig te printen, in combinatie met snelle kopieer- en scansnelheden, onderscheidt het van andere inkjet alles-in-één printers op de markt. Zoals TomsGuide het zegt, "imponerend met zijn snelheid, efficiëntie, en kwaliteit," waardoor het een uitstekende keuze is voor kantoren met een hoog printvolume.

RTings.com benadrukt de geschiktheid van de printer voor gezinnen, kleine/thuiskantoren, studenten, zwart-wit printen, en casual fotoafdrukken, toe te schrijven aan de lage kosten per afdruk, kwaliteitsfoto's en diverse connectiviteitsopties. De opmerkelijke paginarendementen en ondersteuning voor dubbelzijdig scannen versterken verder de aantrekkingskracht voor diverse gebruikersscenario's. Het is echter vermeldenswaardig dat de printer geen Bluetooth-ondersteuning heeft en mogelijk wat problemen heeft met de kleurnauwkeurigheid. Desalniettemin worden zijn stevige constructie en gemakkelijke toegang tot papierstoringen als positieve kenmerken benadrukt, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de functionaliteit.

Met uitstekende beoordelingen van klanten op Best Buy, ontvangt de ET-5850 uitzonderlijke beoordelingen voor kwaliteit, gebruiksgemak, en waarde. Deze consensus van gebruikers onderstreept het vermogen van de printer om te voldoen aan zijn beloften, waardoor het een betrouwbare en goed gewaardeerde keuze is op de markt.

In vergelijking met zijn concurrenten, steekt de Epson EcoTank Pro ET-5850 uit boven de rest door zijn uitzonderlijke snelheid, efficiëntie, en kwaliteit, waardoor het een topkeuze is voor kantoren met een hoog printvolume. Hoewel het misschien geen Bluetooth-ondersteuning heeft en te maken kan hebben met kleine problemen met kleurnauwkeurigheid, maakt zijn algehele prestatie en kosteneffectieve printmogelijkheden het tot een toonaangevende keuze in zijn categorie.

Kortom, de Epson EcoTank Pro ET-5850 Inkjet Printer excelleert in zijn vakgebied, met ongeëvenaarde snelheid, efficiëntie, en kwaliteit, waardoor het de optimale keuze is voor kantoren met een hoog printvolume. Zijn vermogen om diverse gebruikersscenario's te bedienen, in combinatie met zijn kosteneffectieve printen, bevestigt zijn positie als een eersteklas inkjetprinter op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 8 tot 9 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Optimaal voor uitgebreide fotoprints thuis: Epson EcoTank ET-4760

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.64
Gebruiksgemak
9.26
De Epson EcoTank ET-3850 is de voordelige printoplossing voor het drukke huishouden en het kleine kantoor. Je print automatisch dubbelzijdig, scant en kopieert met deze all-in-one EcoTank printer. Geen problemen meer met lege cartridges want je vult de EcoTank met inkt uit een flesje. Met één set inktflessen print je tot 7.500 pagina's in zwart-wit en 6.000 pagina's in kleur. In de papierlade is ruimte voor 250 vellen papier en de automatische documentinvoer biedt ruimte voor 30 pagina's. Je verbindt de printer via ethernet, wifi of wifi direct. Zo gebruik je de printer ook op plekken zonder draadloos netwerk. Je bedient de printer via de Epson Smart Panel app of via het kleuren lcd scherm.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. HP OfficeJet Pro 9015e

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.74

Dit is de OfficeJet Pro 9015e All-in-One Printer
Met de HP OfficeJet Pro 9015e haal je een veelzijdige all-in-one printer in huis. Deze printer van HP is geschikt voor thuisgebruik of voor kleinzakelijk gebruik. Met de HP printer kun je op hoge resolutie printen, kopiëren en scannen. De OfficeJet printer van HP is makkelijk te installeren in je thuisnetwerk, zodat je in een handomdraai vanaf je computer of smartphone draadloos kunt afdrukken. Ook kun je heel eenvoudig een kopie van een document maken of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Dankzij het ingebouwde scherm kun je de printer eenvoudig bedienen of beheer je de printerinstellingen.

Slim printen is nu een feit met HP+
HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Daarnaast krijg je inkt of toner thuisbezorgd als je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink inbegrepen. Print, scan én fax vanuit de palm van je hand met de HP Smart-app voor een zorgeloze printervaring. Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing8 en een gesloten recyclingproces van cartridges.


Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

6 maanden Instant Ink
Zodra de eerste 6 maanden voorbij zijn, en je niet opzegt, wordt de Instant Ink-service in rekening gebracht op basis van je huidige abonnement. Na 6 maanden betaal je een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd.


Printer met dynamische beveiliging
Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

5. CANON PIXMA TS 3450 Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CANON PIXMA TS 3450 Zwart

 • list plusBudgetvriendelijke optie voor incidentele gebruikers.
 • list plusRedelijke printsnelheid voor foto's.
 • list plusRedelijke printkosten, vooral met XL-cartridges.

Nadelen CANON PIXMA TS 3450 Zwart

 • list plusMogelijke verspilling van inkt met drie-in-één kleurencartridge.
 • list plusOntbreken van geavanceerde functies van duurdere modellen, zoals afzonderlijke inktcartridges en een groot aanraakscherm.
 • list plusMogelijk niet geschikt voor zware printbehoeften of gebruik in kleine kantoren.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.67
Gebruiksgemak
8.8
Ik ben de Canon PIXMA TS3450, een budgetvriendelijke all-in-one printer die perfect is voor af en toe gebruik. Met basisfunctionaliteit en een eenvoudig monochroom scherm is het volgens Expert Reviews eenvoudig in te stellen en naadloos te verbinden met het netwerk, ideaal voor lichte printbehoeften. Mijn fotoprintsnelheid is prima en mijn printkosten zijn redelijk wanneer je de duurdere XL-cartridges gebruikt, waardoor ik kosteneffectiever ben dan sommige concurrenten, vooral voor kleurenprints. Let op, er kan wat inkt verspild worden met de drie-in-één kleurencartridge, dus af en toe gebruikers moeten rekening houden met langetermijnkosten. Zoals Expert Reviews het stelt: "De Canon Pixma TS3450 is een budgetvriendelijke optie voor degenen met lichte printbehoeften."

Vergeleken met mijn concurrenten, zoals de Canon Pixma TS9120 en MG3620, val ik op als een betaalbare optie voor af en toe gebruikers. Hoewel ik niet de geavanceerde functies van de TS9120 heb, zoals individuele inktcartridges en een groot touchscreen, bied ik een meer budgetvriendelijk alternatief voor gebruikers met basisprintbehoeften. Net als in vergelijking met de Canon Maxify MB5430, ideaal voor kleine kantoren, richt ik mij op een ander publiek met mijn focus op betaalbaarheid en eenvoud.

Ik bied een resolutie van 4800 x 1200 dpi voor hoogwaardig printen, scannen en kopiëren, evenals een 1,5" segment LCD-scherm, draadloze verbindingsmogelijkheden en ondersteuning voor slimme assistenten. Met een invoercapaciteit van 60 vellen, startinktpatronen en positieve klantontvangst, met een score van 4,0 van de 5 sterren uit 693 beoordelingen op Amazon, bied ik een overtuigend pakket. Met afmetingen van 12 x 20 x 3 inch en een gewicht van 11,73 pond ben ik een compacte en redelijk draagbare keuze voor thuis- of klein kantoorgebruik.

Kortom, ik, de Canon PIXMA TS3450, ben een budgetvriendelijke keuze voor af en toe gebruikers met lichte printbehoeften. Ik bied een redelijke fotoprintsnelheid, redelijke printkosten en een compact, gebruiksvriendelijk ontwerp. Hoewel ik misschien niet de geavanceerde functies van duurdere modellen heb, maken mijn betaalbaarheid en eenvoud mij een praktische keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve printoplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Brother MFC-J995DW

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.48
Functionaliteit
9.73
Gebruiksgemak
9.02

De Brother MFC-J4340DW is niet alleen een veelzijdige printer, hij is ook nog eens compact en stijlvol. Met deze uitgebreide all-in-one printer is het mogelijk om te printen, kopiëren, scannen en zelfs faxen. De printer is uitstekend geschikt voor professionele toepassingen, biedt keuze uit diverse verbindingsopties en de mogelijkheid om meerdere taken gelijktijdig uit te voeren met de automatische documentinvoer voor 20 vel. Met de meegeleverde inktcartridges kunt je tot wel 3.000 pagina's in zwart en 1.500 pagina's in kleur afdrukken, zodat je gegarandeerd lang vooruit kunt zonder onderbrekingen.


Professionele printkwaliteit


Werken vanuit huis of een thuiskantoor hoeft niet automatisch te betekenen dat je geen toegang hebt tot professionele apparatuur voor het afdrukken van kwalitatief hoogwaardige documenten. Met de MFC-J4340DW bent je namelijk altijd verzekerd van de beste printresultaten en hoge printsnelheden.


Verbinding vanaf iedere locatie


Wanneer je niet achter je bureau zit of in de buurt bent van de printer, kan je de Brother MFC-J4340DW nog steeds gebruiken. Met de grote hoeveelheid verbindingsopties kan je overal in huis of op het kantoor, direct printen vanaf je smartphone, laptop of tablet. Via de Brother Mobile Connect app kan je eenvoudig printopdrachten versturen vanaf iedere locatie, inktniveaus controleren en verbruiksartikelen zoals inktcartridges bestellen.


Scantechnologie voor een gestroomlijnde workflow


Deze multifunctionele all-in-one heeft veel meer mogelijkheden dan alleen printen. Met de beschikbare scanopties kan je werkprocessen optimaliseren en de productiviteit verhogen. Zo krijg je de mogelijkheid om te scannen in kleur of zwart-wit, in diverse bestandsformaten en deze op te slaan in vooraf gekozen mappen of te gebruiken in applicaties naar keuze. • Diverse bestandsformaten

 • Opslaan in vooraf gekozen mappen

 • Scannen naar OCR (karakterherkenning)

 • Scannen naar e-mail bijlage en direct versturen


Blijf altijd op de hoogte van het inktniveau


De inhoud van het interne inktreservoir in de printer is vergroot om meer pagina's ononderbroken te kunnen printen, zonder dat dit ten koste gaat van het compacte formaat van het apparaat. Via het LCD scherm kan snel en overzichtelijk de resterende inkt worden afgelezen, zodat de printer nooit onverwacht stil komt te staan omdat de inkt op is.


Laat de printer het werk doen


Als je aan grote files of meerdere documenten tegelijk werkt, geeft een all-in-one printer de mogelijkheid om je aandacht volledig te richten op het werk, terwijl de documenten die je wil printen, scannen of kopiëren met één druk op de knop automatisch door het apparaat worden verwerkt. Daarnaast beschikt de printer over diverse functies om de efficiëntie te verhogen, zoals de automatische documentinvoer voor het scannen van meerdere pagina's en automatisch dubbelzijdig printen, waarmee tevens papier wordt bespaard en het milieu ontlast.


Goed om te weten: • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

 • De Brother MFC-J4340DW wordt geleverd met Brother LC-426 inktcartridges.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 11 tot 12 dagen

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Canon imagePROGRAF PRO-300

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Canon imagePROGRAF PRO-300

 • list plusUitzonderlijke printkwaliteit met heldere details en nauwkeurige kleuren
 • list plusVeelzijdige mediaverwerking en ondersteuning voor diverse fijnkunstpapieren en media
 • list plusGebruiksvriendelijk ontwerp met kleuren-LCD-scherm en naadloze integratie van workflows

Nadelen Canon imagePROGRAF PRO-300

 • list plusMinder kosteneffectief voor hoogvolume zwart-wit printen
 • list plusTrage snelheid en lage opbrengst van zwarte pagina's maken het minder geschikt voor thuisgebruik op kantoor
 • list plusMisschien niet de meest budgetvriendelijke optie voor hoogvolume printen

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.23
Functionaliteit
9.31
Gebruiksgemak
9.06
Als fotograaf zoek ik altijd naar de beste manier om mijn foto's af te drukken, en de Canon imagePROGRAF PRO-300 is daarvoor de perfecte keuze. Met zijn 9-kleuren inktsysteem, inclusief Chroma Optimizer en Matte Black inkt, levert deze printer verbluffende kwaliteit en diep zwart op fijn kunstpapier. Met een maximale afdrukresolutie van 4800x2400dpi zorgt hij voor verbluffend detail en kleurnauwkeurigheid, waardoor mijn foto's echt tot leven komen.

De PRO-300 kan met gemak overweg met verschillende soorten media, inclusief fijn-kunstpapier en media van onafhankelijke fabrikanten. En met zijn mogelijkheid om randloos af te drukken op mat en fijn-kunstpapier, biedt hij echt veelzijdigheid. Het 3.0" kleuren LCD-display maakt het eenvoudig om de inktniveaus en de status van de printer te controleren, terwijl de professionele Print & Layout software zorgt voor individuele aanpassingen voor afzonderlijke afbeeldingen op dezelfde pagina.

Hoewel de PRO-300 geweldig is voor het produceren van hoogwaardige foto's, is hij misschien minder geschikt voor het afdrukken van grote hoeveelheden zwart-wit documenten. Maar voor mij, als fotograaf die gaat voor kwaliteit boven kwantiteit, is de Canon imagePROGRAF PRO-300 absoluut de beste keuze. Met zijn uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid en flexibiliteit in media is hij de perfecte investering voor professionele resultaten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. HP OfficeJet Pro 8034e

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.44
Gebruiksgemak
8.61

Dit is de HP OfficeJet Pro 9022e All-in-One
Met de HP OfficeJet Pro 9022e haal je een all-in-one kleurenprinter in huis. Doordat de printer ook kan faxen, is de printer van HP geschikt voor zakelijk gebruik. De HP OfficeJet Pro 9022e is gemakkelijk in gebruik dankzij de wifi waar de printer over beschikt. Als je documenten gaat kopiëren of scannen kun je dit automatisch laten doen door de printer. Je hoeft dus niet vel voor vel onder de scanner te leggen. Ten slotte kan de printer ook automatisch dubbelzijdig afdrukken zonder dat je zelf het papier moet omdraaien.

Alle HP printers worden geleverd met een set setup cartridges. Deze cartridges kunnen alléén gebruikt worden in een nieuwe printer en zijn nodig om de printer te installeren. Let op: setup cartridges zijn niet te gebruiken in een oude printer.

Bij het installeren van een nieuwe printer wordt eerst het interne systeem van de printer met inkt gevuld. Als dit gereed is, zit een deel van de meegeleverde inkt in je printer en is de printer klaar voor gebruik. Interne systemen van een printer zijn vacuüm en daarom is er tijdens het printen altijd nieuwe inkt aanvoer nodig. Dit wil zeggen dat de meegeleverde setup cartridges na een kleinere hoeveelheid prints leeg zullen zijn en vervangen moeten worden. Op dat moment is je printer nog gevuld met inkt en kan je na het plaatsen van nieuwe cartridges weer printen.

Eenvoudige installatie met de HP Smart App
Deze all-in-one printer is gemakkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app.

6 maanden HP Instant Ink
Deze printer is geschikt voor HP Instant Ink. Deze inktservice maakt het printen voor jou nog makkelijker en goedkoper. Zit nooit meer zonder inkt. En profiteer van handige vervanging van inktcartridges inclusief bezorging. Kosteloos aanpassen of opzeggen. Bekijk alle voorwaarden op hp.com/instantink.com

Slim printen met HP+
Dit is een printer die HP+ ondersteunt. Kies voor HP+ bij de installatie van het product om jouw voordelen te activeren. HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat jouw printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer, is slim en blijft up-to-date, beveiligd en altijd gereed om overal te printen. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Na activering is HP+ geïntegreerd in het apparaat en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken.

Printer met dynamische beveiliging
Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Goed om te weten:

 • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen en ook niet nodig.
 • Alle HP printers worden geleverd met een set cartridges.
 • Met het aanmelden bij HP+ ontvang je 1 jaar extra garantie.
 • Als je je direct aanmeldt voor HP Instant Ink kan je gebruik maken van een gratis proefperiode en stuurt HP direct een nieuwe set cartridges op. Zo zit je nooit zonder inkt.
 • Geschikte inkt: HP 963 of HP 963XL

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Brother MFC-1205W (DCP-J1200W in the

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.77
Functionaliteit
8.86
Gebruiksgemak
9.62

De professionele en stijlvolle Brother DCP-J1200W All-in-one printer kan volledig bediend en beheerd worden vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, via de Brother Mobile Connect app voor Android en iOS. Via de app is het ook mogelijk om vanaf elke locatie printopdrachten te verzenden en af te drukken, zodat deze netjes klaar liggen als je thuiskomt. Deze all-in-one printer van Brother is ideaal geschikt als thuisprinter of voor gebruik binnen het thuiskantoor. Deze superslimme printer kan kopiëren én scannen in kleur, beschikt over een draadloze netwerkverbinding (Wi-Fi/WLAN) en is ook aan te sluiten via een USB-printkabel. Deze wordt niet meegeleverd.


Volledig mobiel te beheren


De manier waarop we leven en werken verandert. Voor optimale flexibiliteit en mobiliteit biedt Brother de Mobile Connect app, waardoor nog efficiënter en gestroomlijnder gewerkt kan worden. De DCP-J1200W kan volledig worden bediend en beheerd via een mobiele app. De optie om de printer te besturen via het LED display is echter ook nog beschikbaar.


Inktcartridges die lang meegaan


De DCP-J1200W wordt geleverd met inktcartridges waarmee tot wel 720 pagina’s afgedrukt kunnen worden. Dit betekent dat je ononderbroken vele prints kunt maken zonder nieuwe cartridges aan te schaffen. Met de Brother Mobile Connect app kan je ook heel makkelijk de inktniveaus bekijken, zo kom je nooit voor verassingen te staan omdat de inkt op is en deze tijdig kunt bestellen.


Printen op afstand


Met de remote print functie in de Brother Mobile Connect app, kan je onderweg of op locatie bestanden naar de printer sturen en laten afdrukken. Zo kan je blijven werken en zullen de documenten bij thuiskomt netjes geprint voor je klaarliggen. Je kan ook notificaties instellen die melding maken wanneer de printopdracht correct is uitgevoerd.


Terughalen van gescande bestanden


De Brother Mobile Connect app bewaard alle gescande bestanden, zodat deze op elk gewenst moment eenvoudig teruggehaald kunnen worden, zonder de documenten opnieuw te scannen. Zo heb je altijd een handig archief bij de hand van al je gedigitaliseerde bestanden.


Goed om te weten: • Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

 • De Brother DCP-J1200W wordt geleverd met Brother LC-424 inktcartridges.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs

10. HP Envy 6055

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.55
Gebruiksgemak
9.45
If you're passionate about IT and electronics, like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Original Ink Cartridge HP 305XL Tricolour at an unbeatable price.

 • Type: Original
 • Compatible: HP
 • Colour:
  • Tricolour
  • Black
 • Volume: 5 ml
 • Working range for temperature: 5º / 35º
 • Characteristics: Original
 • Quantity: 200 pgs

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inktjetprinters. Er zijn namelijk 1052 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!