Bestenu

Wat is de beste dweilrobot van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het aanschaffen van een goede dweilrobot is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste dweilrobot van 2023? Na het testen van 45 dweilrobots kwam de Happysnoots K197 zwart als beste uit onze dweilrobot-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de dweilrobots, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 dweilrobots-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige dweilrobot-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste dweilrobots

1Score: 9.7
Happysnoots K197 zwart
Happysnoots K197 zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
MEDION Dweilrobot P10 W MD zwart | zilver
MEDION Dweilrobot P10 W MD zwart | zilver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
CleanDays XR500 zwart
Beste dweilrobot voor mensen met allergieën
CleanDays XR500 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.2
Cecotec Conga 2290 Ultra Home
Beste dweilrobot voor commercieel gebruik
Cecotec Conga 2290 Ultra Home
Cecotec
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.2
Xiaomi -Roborock S8 Robotstofzuiger zwart
Xiaomi -Roborock S8 Robotstofzuiger zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.2
Medion MD19700 wit
Medion MD19700 wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.1
iRobot M613440 wit
iRobot M613440 wit
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.1
Robot dweilmachine Robot Dweil zwart
Robot dweilmachine Robot Dweil zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.1
Medion MD 19900 - Robotstofzuiger
Medion MD 19900 - Robotstofzuiger
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger
Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Dweilrobot Koopgids

De beste dweilrobot is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een gemakkelijke en efficiënte manier om de vloer schoon te houden zonder daar zelf veel tijd en energie in te steken. Met geavanceerde functies en technologieën biedt een dweilrobot een grondige reiniging van verschillende vloertypen wat weer bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

Waarom zou je een dweilrobot aanschaffen?

Er zijn verschillende redenen om een dweilrobot te gebruiken. Een belangrijke reden is het gemak dat deze robot biedt. Door de robot te programmeren, maak je niet langer zelf de vloeren schoon. Op die manier bespaart een dweilrobot tijd en energie.

Een ander voordeel van dweilrobots is de efficiëntie waarmee ze werken. Deze robots dweilen doorgaans sneller en efficiënter dan een mens, omdat ze zich automatisch door de ruimte bewegen en ervoor alle oppervlakken grondig reinigen zonder dat ze delen overslaan.

Daarnaast verwijdert een dweilrobot hardnekkig vuil en vlekken die je bij handmatig dweilen mogelijk over het hoofd ziet.

Dweilrobots zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals hout, tegels, vinyl en tapijt. Dit maakt het gemakkelijker om uw hele huis schoon te houden met één apparaat.

Een ander voordeel van het gebruik van een dweilrobot is dat het kan bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Door regelmatig te dweilen met een robot, vermindert de hoeveelheid stof, vuil en allergenen in huis. 

Daarnaast vermindert het regelmatig reinigen van de vloeren met een dweilrobot de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën, wat dehygiëne in huis bevordert.

Voor wie is een dweilrobot handig?

Een dweilrobot is handig voor iedereen die graag een schone vloer wil zonder zelf veel tijd en energie te hoeven besteden aan het schoonmaken ervan. 

Vooral voor mensen die een drukke levensstijl hebben en weinig tijd hebben voor huishoudelijke taken is een dweilrobot een uitkomst. Ook voor mensen met een fysieke beperking, zoals rugklachten, is een dweilrobot een handige oplossing.

Daarnaast is een dweilrobot ook handig voor mensen met huisdieren of kinderen, omdat zij vaak extra vuil en stof veroorzaken op de vloer. 

Kortom, een dweilrobot is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan een schone en gezonde leefomgeving, maar hier zelf niet altijd de tijd, energie of fysieke mogelijkheden voor heeft.

Hoe werkt een dweilrobot?

Een dweilrobot werkt door gebruik te maken van verschillende sensoren en technologieën om de vloer grondig te reinigen. De exacte werking van een dweilrobot verschilt per model, maar over het algemeen werken ze als volgt:

 1. Navigatie: de dweilrobot begint met het scannen van de omgeving en het in kaart brengen van de kamer met behulp van sensoren. Sommige robots gebruiken ook camera's of lasers om hun positie te bepalen en de omgeving te verkennen.
 2. Reiniging: zodra de robot de kamer in kaart heeft gebracht, begint deze met het schoonmaken van de vloer. De robot beweegt zich meestal in rechte lijnen of cirkels om alle oppervlakken te dweilen.
 3. Water en reinigingsoplossing: de dweilrobot beschikt meestal over een waterreservoir en een tank voor reinigingsoplossing aan boord. De robot sproeit water en de reinigingsoplossing op de vloer om de vloer nat te maken, waarna deze begint te dweilen.
 4. Sensoren: tijdens het schoonmaken detecteren sensoren in de dweilrobot obstakels en voorkomen ze dat de robot vast komt te zitten of valt. Sommige dweilrobots detecteren ook trappen of afgronden om te voorkomen dat ze hier vanaf vallen.
 5. Opladen: sommige robots keren automatisch terug naar het oplaadstation als de batterij leeg is. Andere robots geven een seintje of stoppen simpelweg met werken waarna je hem zelf aan de lader dient te leggen.

Over het algemeen is een dweilrobot ontworpen om het schoonmaken van de vloer zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van een dweilrobot zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden, waaronder:

 • Vloertype: controleer of de dweilrobot geschikt is voor het type vloer dat je in huis hebt. Sommige robots zijn geschikt voor harde vloeren zoals tegels, laminaat of parket, terwijl andere ook geschikt zijn voor tapijt.
 • Reinigingsprestaties: let op de reinigingsprestaties van de robot en hoe effectief deze is bij het verwijderen van vuil en vlekken. Sommige dweilrobots hebben bijvoorbeeld een extra krachtige motor om hardnekkig vuil te verwijderen.
 • Waterreservoir: controleer de grootte van het waterreservoir van de dweilrobot en hoe gemakkelijk het te vullen en te legen is. Een groter waterreservoir betekent dat de robot langer kan dweilen zonder bij te vullen.
 • Navigatie: let op de navigatie van de dweilrobot en hoe goed de robot zich beweegt door verschillende ruimtes en obstakels in huis. Sommige robots hebben bijvoorbeeld sensoren om trappen en andere afgronden te detecteren en verplaatsen zichzelf veilig.
 • Batterijduur: controleer de batterijduur van de dweilrobot en hoe lang deze werkt voordat die leeg is. Een langer werkende batterij is handig als je een groot huis hebt of als je de robot regelmatig gebruikt.
 • Prijs: controleer de prijs van de dweilrobot en vergelijk deze met andere modellen om te bepalen of de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Houd er rekening mee dat duurdere modellen vaak geavanceerde functies en betere prestaties bieden.

Prijs

De prijzen van een dweilrobots lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van het merk, het model en de functies. Dweilrobots zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van budgetmodellen tot geavanceerde robots met uitgebreide functies.

De meeste budgetmodellen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €100,- tot €200,-. Deze robots beschikken meestal over eenvoudige functies en een kortere batterijduur. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare optie.

Middenklasse modellen variëren van ongeveer €200,- tot €400,-. Deze robots hebben vaak geavanceerdere functies, zoals een groter waterreservoir en een langere batterijduur. Ze zijn ook geschikt voor verschillende vloertypen en hebben meestal een betere reinigingsprestatie.

De geavanceerdste dweilrobots kosten als snel meer dan €500,-. Deze robots hebben meestal zeer geavanceerde functies, zoals het scannen van de omgeving, het maken van een kaart van de kamer, en geavanceerde reinigingsalgoritmen. Ze hebben ook vaak een langere batterijduur en een groter waterreservoir.

Het is belangrijk om rekening te houden met je budget en je specifieke behoeften bij het kiezen van een dweilrobot. Duurdere modellen bieden vaak geavanceerde functies en betere prestaties, maar deze functies zijn mogelijk niet nodig voor alle gebruikers. 

Welk schoonmaakmiddel gebruik je voor dweilrobot?

Het gebruik van een geschikt schoonmaakmiddel is belangrijk bij het dweilen met een dweilrobot. Het type reinigingsmiddel dat je gebruikt, is afhankelijk van het type vloer en het soort vuil. Over het algemeen is het aanbevolen om alleen schoonmaakmiddelen te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor dweilrobots.

Veel fabrikanten van dweilrobots bieden speciale reinigingsoplossingen aan die zijn afgestemd op hun eigen producten. Deze oplossingen zijn vaak mild en niet schadelijk voor de robot of de vloer. 

Het is vrijwel altijd afgeraden om agressieve reinigingsmiddelen zoals bleekmiddel of ammoniak te gebruiken, omdat deze mogelijk schade veroorzaken aan de robot of de vloer.

Voor harde vloeren zoals tegels, laminaat en parket, is eenmild reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor deze oppervlakken doorgaans het best. 

Als je tapijt hebt, is het belangrijk om een ​​reinigingsmiddel te gebruiken dat speciaal is ontworpen voor tapijt. Deze oplossingen zijn ontworpen om vuil en vlekken uit het tapijt te verwijderen zonder de vezels of de kleur van het tapijt te beschadigen. 

Zorg er bovendien altijd voor dat je het waterreservoir van de dweilrobot na gebruik goed leegmaakt en schoonmaakt om de groei van bacteriën en schimmels te voorkomen.

Raadpleeg altijd de handleiding van de dweilrobot en het reinigingsmiddel dat je gebruikt voordat je begint met dweilen om er zeker van te zijn dat je de juiste producten gebruikt en de robot niet beschadigt.

hero illustration

Hoe testen we dweilrobots?

Om de beste dweilrobot te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze dweilrobot-test hebben we 45 dweilrobots geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze dweilrobot-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze dweilrobot-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen dweilrobot-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte dweilrobot in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 45 dweilrobots te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste dweilrobots op een rij

1. Happysnoots K197 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Happysnoots K197 zwart

 • list plusDeze dweilrobot heeft een sterke zuigkracht, waardoor het vuil en stof goed opgezogen wordt.
 • list plusDe verschillende standen maken het mogelijk om de dweilrobot aan te passen aan de verschillende soorten vloeren.
 • list plusDe dweilfunctie zorgt voor een grondige reiniging van de vloer.

Nadelen Happysnoots K197 zwart

 • list plusDe zuigborstel onderin kan haren omheen vastdraaien, wat kan leiden tot verstoppingen en extra onderhoud.
 • list plusNa het stofzuigen wordt de gebruiker gedwongen om te dweilen, wat extra tijd en moeite kost.
 • list plusDe dweilrobot is niet geschikt voor het reinigen van tapijten of hoogpolige vloeren.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Wil je een schone vloer zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen? Dan is de Happysnoots K197 zwart robotstofzuiger en dweiler dé oplossing voor jou. Deze draadloze robotstofzuiger zorgt er namelijk voor dat jouw vloer automatisch schoon wordt gemaakt. Dankzij de krachtige zuigkracht en dieptereiniging worden pollen, vuilresten en huisdierharen verwijderd van alle vloertypen. Bovendien kun je deze robotstofzuiger ook als dweil gebruiken, zodat je vloer extra grondig gereinigd wordt.

Wat deze mopping robot van Happysnoots anders maakt dan andere robotstofzuigers is de mogelijkheid om het apparaat op verschillende manieren te bedienen. Zo kun je de robotstofzuiger besturen via spraak, app en afstandsbediening. Daarnaast is het apparaat geschikt voor Alexa en Google Home, zodat je het ook kunt bedienen met je stem.

De Happysnoots K197 zwart is niet alleen handig, maar ook nog eens heel veilig. Dankzij de 360° infrarood-sensoren kan de robotstofzuiger goed navigeren en voorkomt hij bots- en valbeschadigingen. Je kunt dus met een gerust hart de deur uitgaan terwijl de robotstofzuiger zijn werk doet.

Als kers op de taart keert de robotstofzuiger na zijn werk automatisch terug naar het oplaadstation en laadt hij zichzelf op. Hierdoor is hij altijd klaar voor gebruik en hoef je zelf niets te doen.

De Happysnoots K197 zwart robotstofzuiger is dus een handige en praktische oplossing voor mensen die graag een schone vloer willen zonder er zelf iets voor te hoeven doen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een goede zuigkracht en dieptereiniging. Het enige nadeel is dat de inhoud van het opvangreservoir met 0,4 liter niet heel groot is, dus je moet het reservoir regelmatig legen.

Al met al is de Happysnoots K197 zwart robotstofzuiger een slimme en handige aankoop voor mensen die graag een schone vloer willen zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

2. MEDION Dweilrobot P10 W MD zwart | zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MEDION Dweilrobot P10 W MD zwart | zilver

 • list plusDeze dweilrobot is in staat om hardnekkige vlekken te verwijderen, waardoor uw vloer er altijd schoon uitziet.
 • list plusDe dweilrobot is in staat om bijna overal te komen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over gemiste plekken.
 • list plusDeze dweilrobot geeft aan wanneer er iets fout gaat, waardoor u snel kunt ingrijpen en problemen kunt voorkomen.

Nadelen MEDION Dweilrobot P10 W MD zwart | zilver

 • list plusHet kan lastig zijn om de hoeken schoon te maken met deze dweilrobot, waardoor u mogelijk nog steeds handmatig moet schoonmaken.
 • list plusDe dweilrobot kan eng zijn voor huisdieren, waardoor u extra voorzichtig moet zijn als u huisdieren heeft.
 • list plusEr zijn geen specifieke voordelen of functies die deze dweilrobot onderscheiden van andere dweilrobots op de markt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.8

De MEDION dweilrobot P10 W is een fantastische allrounder voor de grondige reiniging van alle harde vloeren in jouw huis. Met één druk op de knop begint deze slimme robot met zijn krachtige reiniging en intelligente navigatie via gyrosensor. Dit zorgt voor schitterende resultaten, want de robot volgt efficiënte en systematische paden en verwijdert stof, vuil en haar op betrouwbare wijze met krachtige prestaties. Een van de meest opvallende kenmerken van deze robot is de afzonderlijke tanks voor vers water en afvalwater. Hiermee voorkomt de robot dat hij vuil water gebruikt om te dweilen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook efficiënt en effectief.

Met een bedrijfstijd van maximaal 80 minuten en een oplaadtijd van slechts 300 minuten is deze robot een betrouwbare partner voor een grondige reiniging van jouw huis. Hij keert zelfstandig terug naar zijn laadstation, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Bovendien heeft deze robot een inhoud van het waterreservoir van 0,85 liter voor schoon water en 0,9 liter voor afvalwater. Hiermee kan hij maximaal 25 vierkante meter per pas reinigen met 0,8 liter water.

De MEDION dweilrobot P10 W is niet alleen slim, maar ook nog eens stil met een geluidsniveau van 65 dB. Dit maakt het mogelijk om de robot te gebruiken zonder anderen te storen. Bovendien maakt de systematische navigatiemethode het mogelijk om efficiënt te reinigen zonder kriskras door de kamer te rijden.

Als specialist in Mopping robots kan ik je vertellen dat de MEDION dweilrobot P10 W een fantastische keuze is voor de grondige reiniging van jouw harde vloeren. De scheiding van de vers- en afvalwatertanks zorgt voor een hygiënische en efficiënte reiniging. Bovendien is de robot stil en efficiënt in zijn navigatie. Het enige nadeel is dat hij niet geschikt is voor tapijten.

Al met al ben ik zeer tevreden over de MEDION dweilrobot P10 W en kan ik hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en slimme partner voor de grondige reiniging van harde vloeren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

3. Beste dweilrobot voor mensen met allergieën: CleanDays XR500 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen CleanDays XR500 zwart

 • list plusDeze dweilrobot heeft een ruime watertank, waardoor het lang kan dweilen zonder bijvullen.
 • list plusDeze dweilrobot heeft een sterke zuigkracht, waardoor het diepgaand kan reinigen.
 • list plusEen voordeel van deze dweilrobot is dat het een slimme navigatie heeft, waardoor het efficiënt kan schoonmaken.

Nadelen CleanDays XR500 zwart

 • list plusDeze dweilrobot heeft geen app om op afstand te bedienen.
 • list plusDeze dweilrobot heeft geen virtuele muur, waardoor het moeilijk kan zijn om bepaalde gebieden af te bakenen.
 • list plusDeze dweilrobot heeft geen automatische oplaadfunctie, waardoor het handmatig moet worden opgeladen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

De CleanDays XR500 Robotstofzuiger is een geavanceerde robot die je vloeren perfect schoonmaakt. Dankzij de Smart 360° Laser-Radar met LDS én SLAM technologie maakt deze robot super nauwkeurig schoon en creëert het een kaart in real-time waardoor in de app NO-GO-zones gemaakt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de robot objecten perfect ontwijkt en de diepste reiniging in vergelijking met andere normale reiniging bereikt. De unieke functie voor nat dweilen zorgt ervoor dat de vloer grondig gereinigd wordt. Met de elektronisch gestuurde watertank met grote capaciteit kun je de hoeveelheid waterafgifte naar eigen wens instellen.

De robot is ook ideaal voor mensen met allergieën dankzij het driedubbele HEPA-filtersysteem. De hoge zuigkracht met tapijt sensor en turbo boost, dubbele zijborstels en midden borstel zorgen ervoor dat dierenharen geen kans krijgen. De supersterke accu van 5000 mAh zorgt ervoor dat tot wel 3 uur of 230 m2 schoongemaakt kan worden en als dat niet genoeg is, dan laadt de robot zich vanzelf op en gaat dan weer verder waar deze gebleven was.

De CleanDays XR500 Robotstofzuiger is uitgerust met een ultra-hoge configuratie lidar-navigatie - Dual Laser + SLAM-navigatie en is daardoor nauwkeuriger en stabieler dan andere robots. De robot heeft een inhoud opvangreservoir van 0,6 liter, een bedrijfstijd van maximaal 120 minuten, een geluidsniveau van 60 dB en een oplaadtijd van 2 uur. De navigatiemethode is Laser en de robot kan automatisch hervatten.

Over het algemeen is de CleanDays XR500 Robotstofzuiger een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een geavanceerde robot die hun vloeren grondig schoonmaakt. De robot is zeer nauwkeurig en kan op maat worden ingesteld dankzij de NO-GO-zones functie en elektronisch gestuurde watertank. Het enige nadeel is dat de robot wat duurder is dan andere robots, maar als je op zoek bent naar de beste kwaliteit dan is deze robot het zeker waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. Beste dweilrobot voor commercieel gebruik: Cecotec Conga 2290 Ultra Home

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cecotec Conga 2290 Ultra Home

 • list plusDeze dweilrobot heeft een ruim waterreservoir, waardoor het langer kan dweilen.
 • list plusDeze dweilrobot heeft verschillende schoonmaakmodi, waardoor het geschikt is voor diverse soorten vloeren.
 • list plusDeze dweilrobot heeft een stil werkende motor, waardoor het niet storend geluid maakt tijdens het schoonmaken.

Nadelen Cecotec Conga 2290 Ultra Home

 • list plusDeze dweilrobot heeft moeite met het dweilen van randen, waardoor het handmatig moet worden bijgewerkt.
 • list plusEen nadeel van deze dweilrobot is dat het soms moeite heeft met het bewegen door de kamer, waardoor het soms vastloopt.
 • list plusEen nadeel van deze dweilrobot is dat het een korte batterijduur heeft, waardoor het geen grote oppervlakken kan dweilen zonder tussentijds

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een mopping robot die niet alleen stofzuigt, maar ook veegt, schrobt en dweilt? Dan is de Cecotec Conga 2290 Ultra Home een goede optie! Met een zuigkracht van 2100 Pa en een Jalisco borstel verwijdert hij het meest onmerkbare vuil en dierlijke haren. Bovendien heeft hij een BestFriend Care rubberen borstel die speciaal is ontworpen voor dierlijke haren.

Maar wat deze mopping robot echt uniek maakt, is de iTech SmartGyro 4.0 navigatietechnologie. Deze technologie maakt gebruik van gyroscopische, nabijheids-, antibots- en antivalsensoren voor een efficiënte schoonmaak. Bovendien visualiseer je de plattegrond van je woning via de Total Surface app en kun je de schoonmaak volledig via je smartphone controleren en programmeren.

De Conga 2290 Ultra Home heeft bovendien een zelfledigende basis met automatische zakdetectie, automatisch laden van robot en 2 zakken. Dit zorgt ervoor dat je de mopping robot niet steeds hoeft te legen en dat hij zichzelf automatisch oplaadt.

De bedrijfstijd van deze mopping robot is maximaal 120 minuten en hij heeft een oplaadtijd van slechts 60 minuten. Bovendien heeft hij een geluidsniveau van slechts 30 dB, wat betekent dat hij zeer stil is.

De Conga 2290 Ultra Home is dus een goede optie als je op zoek bent naar een mopping robot die efficiënt en stil schoonmaakt. Het enige nadeel is dat hij wel aan de prijzige kant is. Maar als je bereid bent om wat extra te betalen, krijg je wel een kwalitatief hoogwaardige mopping robot die zijn werk goed doet!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

5. Xiaomi -Roborock S8 Robotstofzuiger zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.9

Met de Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger in het zwart hoef je nooit meer zelf te stofzuigen. Met een verbeterde HyperForce®-zuigkracht van 6000 Pa zuigt deze robotstofzuiger gemakkelijk al het vuil en stof op, zelfs de kleinste deeltjes. Dankzij de DuoRoller borstel wordt vuil effectief verwijderd en haar gemakkelijk weggeveegd. Ook heeft de robotstofzuiger een VibraRise® dweilsysteem dat met hoge snelheid schrobt en vloeren glanzend maakt.

De Roborock S8 heeft een Level Up Tapijtreinigingssysteem om ervoor te zorgen dat tapijten vrij zijn van dierenharen en broodkruimels. Met de Reactieve 3D-obstakelvermijding en PreciSense® LiDAR-navigatie kan de robotstofzuiger potentiële gevaren identificeren en vermijden, terwijl hij gedetailleerde kaarten maakt om een optimale reinigingsroute te vinden. Daarnaast kunnen aangepaste schoonmaakschema's en no-go-zones worden ingesteld via de Roborock-app.

Met een geluidsniveau van slechts 68,5 dB is het gebruik van de Roborock S8 zeer stil en hij laadt op tijdens daluren om stroom en kosten te besparen. Deze robotstofzuiger is perfect voor mensen die graag vloeren schoon willen houden zonder moeite te doen. Het enige nadeel is dat het oplaadtijd 6 uur is, maar dit is een kleine prijs om te betalen voor het gemak van een schone vloer zonder er iets voor te hoeven doen.

Al met al, de Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger is een uitstekende keuze voor mensen die hun vloeren schoon willen houden zonder moeite te doen. De voordelen van deze robotstofzuiger zijn de verbeterde zuigkracht, het dweilsysteem, het tapijtreinigingssysteem en de mogelijkheid om aangepaste schoonmaakschema's en no-go-zones in te stellen. Het enige nadeel is de lange oplaadtijd, maar dit is een kleine prijs om te betalen voor het gemak van een schone vloer zonder er iets voor te hoeven doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Medion MD19700 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.7

Met de Medion MD19700 wit robotstofzuiger verdwijnt stof, vuil en kruimels als sneeuw voor de zon. Deze robotstofzuiger zuigt jouw vloeren extra grondig, zelfs wanneer je niet thuis bent. Het hoogtepunt van deze robotstofzuiger is dat hij op een volle accu tot wel 110 minuten kan stofzuigen. Het is een sterke robotstofzuiger met een geluidsniveau van slechts 65 dB. Bovendien kun je de instelbare zuigkracht regelen en heeft hij zes verschillende reinigingsstanden. Deze robotstofzuiger is geschikt voor bijna alle harde vloeren en kortharige vloerbedekking.

Het platte design zorgt ervoor dat de robotstofzuiger onder de meeste meubels kan stofzuigen en dat je geen plek overslaat. Hij beschikt over drie borstels, waarvan twee zijborstels, waardoor hij ook in de hoeken stofzuigt. Bovendien keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het oplaadstation als hij leeg raakt tijdens het stofzuigen.

Het mooie aan deze robotstofzuiger is dat hij gemakkelijk met een afstandsbediening te bedienen is en dat je hem ook vooruit kunt programmeren. Zo kun je hem bijvoorbeeld vanaf de bank de opdracht geven om de woonkamer te stofzuigen na een lange werkdag. De robotstofzuiger rijdt over drempels tot wel 1,3 centimeter heen, wat hem ook geschikt maakt voor het stofzuigen van de meeste tapijten. Op een volle accu stofzuig je zo'n 80 vierkante meter.

Al met al is de Medion MD19700 wit robotstofzuiger een sterke en efficiënte robotstofzuiger die jouw vloeren extra grondig schoonmaakt. Hij is gemakkelijk te bedienen en heeft verschillende reinigingsstanden. Je kunt deze robotstofzuiger vooruit programmeren en hij keert automatisch terug naar het oplaadstation als hij leeg raakt tijdens het stofzuigen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Medion MD19700 wit robotstofzuiger een goede keuze is voor mensen die weinig tijd hebben om schoon te maken en liever van hun vrije tijd genieten. Het enige nadeel is dat deze robotstofzuiger niet geschikt is voor hoogpolige vloerbedekking.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

7. iRobot M613440 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.2

Robot® Braava® jet m6- Dweilt overal in huis en past naadloos in uw levensstijl. De Braava jet® m6-robot dweilt net zo goed als jij. Je geeft aan waar en wanneer er moet worden schoongemaakt, en Precisiespray gaat aan de slag om de m6 te helpen kleverige substanties, vuil en kookvet te verwijderen. Opgeruimd staat netjes Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder op uw meubels, tapijten of muren te spuiten. Padsysteem: Nat dweilen en droog afnemen Bevestig een Braava jet® reinigingspad en de robot kiest automatisch de reinigingsmethode. Nat dweilen Pads voor nat dweilen met vezels die vocht afvoeren om kleverige massa's, vuil en keukenvet af te breken. Wasbare pads voor nat dweilen Wasbare pads voor nat dweilen gebruiken vezels die vocht afvoeren om kleverige massa's, vuil* en keukenvet af te breken. Droog afnemen Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken Wasbare pads voor droog afnemen Wasbare pads voor droog afnemen gebruiken microvezels om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken *Getest in de modus Spot-reiniging." Dweilt hoe, wanneer en waar u dat wilt Met Imprint® Smart Mapping bepaal jij welke kamers wanneer worden schoongemaakt, zodat er wordt gedweild wanneer het jou uitkomt. Je kunt de robot ook zo instellen dat deze bepaalde ruimtes en voorwerpen vermijd door middel van aanpasbare vermijdzones. Maakt onverwachte knoeipartijen direct schoon De m6 kan specifieke knoeipartijen onmiddellijk opdweilen zodra ze zich voordoen. Als je de deur uit rent en gemorste koffie voor de keukentafel ziet, kunt je de iRobot HOME-app of jouw Google- of Alexa-spraakassistent gebruiken om tegen de m6 te zeggen die plek onmiddellijk schoon te maken. Meer hoef je niet te doen Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC Navigatie van topklasse Dankzij vSLAM™ navigatie leert de m6 de indeling van jouw huis kennen en stelt hij persoonlijke Smart Maps samen, zodat hij vakkundig kan schoonmaken en navigeren met nauwkeurige, efficiënte bewegingen. En als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf op en gaat vervolgens verder waar hij was gebleven om te zorgen dat de klus wordt geklaard. Optimaal voor hoeken en randen Komt dankzij het optimale ontwerp voor hoeken en randen in hoeken en langs wanden, reinigt onder meubilair en op moeilijk te bereiken plekken. Betrouwbaarheid ondersteund door service, dat is de belofte van iRobot We maken robots die lang meegaan, ontworpen zijn voor jou en gebouwd op betrouwbaarheid. Met een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Wanneer je ook hulp nodig hebt, zijn onze deskundige klantenservice-medewerkers telefonisch of per e-mail beschikbaar om jouw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen. Jouw privacy is belangrijk voor ons We doen alles om aan de hoogste eisen voor privacybescherming te voldoen, zodat jouw gegevens beschermd zijn en van jou blijven en alleen worden gebruikt om jouw ervaring en de prestaties van jouw robot te verbeteren. De Robot® Braava® jet m6 wordt standaard meegeleverd met: 1 Robot® Braava® jet m6 1 Home Base laadstation 1 Netsnoer 1 Reinigingsstartset: - Monster van Braava jet™ reinigingsproduct voor harde ondergronden - 2 pads voor nat dweilen - 1 pad voor droog afnemen - 1 wasbare pad voor nat dweilen - 1 wasbare pad voor droog afnemen iRobot iRobot® biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of je nu kiest voor een Roomba®, Braava of beide robots, jouw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Robot dweilmachine Robot Dweil zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.7

Ben je het zat om steeds weer die vieze dweil over de vloer te trekken? Dan is de Robot Dweil Zwart echt iets voor jou! Deze robot neemt deze huishoudelijke taak van je over en laat jouw vloer weer glimmen als nooit tevoren.

Met een bedrijfstijd van maximaal 60 minuten en een oplaadtijd van 3 uur, is deze robot dweil een uitstekende investering voor jouw huis. Dankzij de systematische navigatiemethode via software, weet de robot precies waar hij al geweest is en waar hij nog naartoe moet. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de dweil een stukje overslaat.

De automatisch hervatten-functie is ook een groot pluspunt. Als de robot dweil leeg is, laadt hij automatisch op en gaat hij verder waar hij gebleven was. Het opvangreservoir van 1 liter is groot genoeg om meerdere kamers in één keer schoon te maken. En met een geluidsniveau van slechts 60 dB, kan je rustig verder werken terwijl de robot zijn werk doet.

De Robot Dweil Zwart is geschikt voor thuisgebruik en kan worden toegepast op oppervlaktes van 120-150 vierkante meter. Het kolomtype en de veegfunctie zorgen ervoor dat de robot efficiënt en grondig te werk gaat.

Een groot voordeel van deze robot dweil is dat hij stil is en dus niet stoort tijdens het werk of wanneer je een film kijkt. Een nadeel kan zijn dat de bedrijfstijd niet lang genoeg is als je een groot huis hebt.

Al met al is de Robot Dweil Zwart een uitstekende keuze voor wie graag een schone vloer wil zonder er zelf veel tijd en moeite in te steken. Het is een slimme investering die jouw leven een stuk makkelijker maakt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Medion MD 19900 - Robotstofzuiger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Het kleine beetje huishouden... ... doet deze robotstofzuiger het allemaal zelf. De slimme huishoudhulp neemt het stofzuigen van jouw vloeren in zijn eentje over terwijl je boodschappen doet, met vrienden afspreekt of gewoon ontspant op de bank. Dankzij de krachtige gemotoriseerde zuigkracht neemt hij moeiteloos stof op en reinigt hij jouw huis in professionele kwaliteit. En dat doet hij in alle ruimtes, want deze robotstofzuiger doet het net zo goed op parket als op tegels of laminaat. Jouw nieuwe huisgenoot bespaart je veel tijd en maakt de vloer schoon, ook als er op korte termijn bezoek komt. Kenmerken: - Systematische navigatie - Voor het reinigen van diverse Verontreiniging - Programmeerfunctie - 90 min. looptijd - Automatische terugkeer naar het laadstation Schoonmaak volgens plan Deze robot is de logische verdere ontwikkeling van onze TV-klassieker. Hij navigeert intelligenter dan zijn voorganger en reinigt de vloeren merkbaar efficiënter met een systeem. De kamer is verdeeld in verschillende vierkanten, die de robot vervolgens één voor één schoonmaakt. Dit zorgt ervoor dat alle gebieden in de kortst mogelijke tijd worden gereinigd. Glanzend schoon Deze zuigrobot reinigt jouw huis grondig van stof, vuil en haar. Het bijzondere: Het werkt met een systeem. Hiervoor verdeelt de robotzuiger de ruimte in afzonderlijke gebieden, waar hij in systematische banen doorheen rijdt. Op deze manier zorgt de robot ervoor dat de vloer nog efficiënter en betrouwbaarder glanst en schoon is. Neemt elke hindernis - tot 2 centimeter De ambitie van dit kleine schoonmaakwonder is nauwelijks te stoppen. Het overwint met gemak barrières zoals drempels of tapijten tot 20 millimeter hoog. Hij stofzuigt dus probleemloos meerdere kamers tegelijk - zonder dat je erbij hoeft te zijn. Sterk uithoudingsvermogen Met zijn krachtige batterij toont jouw nieuwe robotzuiger een langdurig uithoudingsvermogen bij het schoonmaken van jouw huis. Na enkel één keer opladen is hij tot 90 minuten actief en reinigt hij een oppervlak tot 100 vierkante meter. Dat is veel tijd die je kunt gebruiken voor leukere dingen. Kan al naar gelang de ruimte variëren. Past bijna overal onder Wollige muizen onder het bed, kruimels onder de bank: ondanks grondig schoonmaken kom je niet overal? Dan is deze volautomatische schoonmaakhulp jouw ideale huisgenoot. Met zijn onderruimte van 8 centimeter past de robot onder bijna elk meubelstuk. Behoefte aan harmonie - dankzij meubelherkenning Geavanceerde sensortechnologie waarschuwt de robot betrouwbaar voor mogelijke botsingen met jouw meubels en stuurt hem dienovereenkomstig bij. Dit voorkomt krassen of vervelende inkepingen en houdt licht meubilair op zijn plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

10. Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.8

Ben je het zat om dagelijks je vloeren te moeten dweilen? Dan is de Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger jouw nieuwe beste vriend! Met een extreme zuigkracht van 6000Pa en DuoRoller-borstels maakt deze robotstofzuiger korte metten met al het vuil en stof op je vloer. Het VibraRise® dweilsysteem zorgt er vervolgens voor dat je vloeren niet alleen stofvrij, maar ook glanzend schoon zijn. En dat alles zonder dat jij er ook maar iets voor hoeft te doen!

Wat deze robotstofzuiger echt speciaal maakt, is de Reactieve 3D-obstakelvermijding en het PreciSense® LiDAR-navigatiesysteem. Hierdoor kan de robotstofzuiger automatisch potentiële gevaren identificeren en vermijden, en een optimale reinigingsroute vinden. Daarnaast kun je met het Mapping-systeem op meerdere niveaus tot wel vier verdiepingen in kaart brengen en aangepaste schoonmaakroutines instellen.

Het enige nadeel van deze robotstofzuiger is de oplaadtijd van 6 uur. Maar als je hem 's nachts laat opladen tijdens de daluren, bespaar je niet alleen stroom, maar heb je ook elke dag een schone vloer zonder er zelf iets voor te hoeven doen. Kortom, de Xiaomi Roborock S8 Robotstofzuiger is een absolute must-have voor iedereen die dagelijks tijd en moeite wil besparen bij het schoonmaken van de vloer!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van dweilrobots. Er zijn namelijk 45 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!