Bestenu

Beste tuinhaarden - feb. 2023

Met meer dan 466 tuinhaarden op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste tuinhaarden op een rij

De top 10 beste tuinhaarden

1Score: 9.9
Ambiance loks Tuinhaard 105 cm zwart
Ambiance loks Tuinhaard 105 cm zwart
Ambiance
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archelos Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archelos Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Apollo Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Apollo Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
2-L Home & Garden 2L bruin
2-L Home & Garden 2L bruin
2-L Home & Garden
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Gardebruk Pyramide Buitenhaard - 100 zwart
Gardebruk Pyramide Buitenhaard - 100 zwart
Gardebruk
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archedius Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archedius Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Napoli Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Napoli Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
BBQ Collection Terrashaard met Schoorsteen zwart
BBQ Collection Terrashaard met Schoorsteen zwart
BBQ Collection
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Helios Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Helios Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Arton Terrashaard zwart
MaxxGarden Tuinhaard Grieks Arton Terrashaard zwart
MaxxGarden
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tuinhaard Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022

Geupdate op: Oct 02, 2022


Die heerlijke avonden in de tuin spendeer je nog gezelliger en sfeervoller met de beste tuinhaard. Je vindt deze in de koopgids hieronder. Lees dus gauw verder!

Uit welke materialen kan een tuinhaard bestaan?

Tuinhaarden worden van verschillende materialen gemaakt. Sommige zijn van betere kwaliteit dan de andere. Hieronder loop ik de meestvoorkomende materialen met je langs. 

Staal

Het staal waaruit een tuinhaard bestaat, is een legering van ijzer en koolstof. Dit betekent dat koolstof en ijzer (en soms nog andere stoffen) met elkaar zijn gemengd. De verhoudingen van koolstof en ijzer bepalen welke eigenschappen het staal heeft. Het ene type staal is dus sterker en buigbaarder dan het andere. 

Voor een tuinhaard van staal is het belangrijk dat het staal bestand is tegen hoge temperaturen. Het type dat hier geschikt voor is, bevat een koolstofpercentage van rond de 1%

Rvs

Een voorbeeld van zo'n type staal is rvs, ofwel roestvrijstaal. Dit type staal bevat, naast ijzer en koolstof, chroom en nikkel. Door deze combinatie van stoffen slijt en roest het staal niet snel. Dit maakt rvs zeer geschikt en duurzaam voor tuinhaarden. Rvs heeft een langere levensduur dan andere vormen van staal of ijzer. 

Rvs vertoont na verloop van tijd wel wat roestplekken (in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden), maar in veel mindere mate dan andere materialen. 

Cortenstaal

Dit type staal staat bekend om zijn weerbaarheid in alle weersomstandigheden. Je herkent cortenstaal aan de roodbruine kleur. Dat dit type staal een roestige, industriële uitstraling heeft is niet toevallig: het heeft  een buitenlaag van roest, wat ook wel een oxidehuid wordt genoemd. Deze oxidehuid beschermt de binnenkant van het metaal tegen beschadiging en roestvorming. 

Cortenstaal heeft daardoor van zichzelf een beschermende coating, waardoor het lang meegaat. Dit maakt het een van de geschiktste materialen voor een tuinhaard.

Gietijzer

Gietijzer is een legering van ijzer, koolstof, silicium en mangaan. Het voordeel van gietijzer, is dat het een zwaar materiaal is. Hierdoor staat de tuinhaard veilig en stabiel op zijn plek. Daarnaast geleidt gietijzer warmte erg goed. De tuinhaard komt hiermee snel op temperatuur en behoud zijn warmte na het uitdoven van het vuur nog erg lang. Gietijzer is wat goedkoper dan rvs of cortenstaal, maar is sneller onderhevig aan schade en roest.

Hoe haal je roest van je tuinhaard?

Roest, ook wel oxidatie genoemd, ontstaat door de combinatie van metaal, zuurstof en water. In tijden van regen en wind is je tuinhaard een makkelijke prooi voor roest. Bij oxidatie is het belangrijk snel te handelen. Roest ontstaat meestal niet van het een op het andere moment. Tref je wat roest aan op je tuinhaard? Behandel dit dan direct, zodat de schade beperkt blijft. 

Roest verwijder je het beste met olie. Giet hiervoor wat olie op een doek en ga over de roestplekken heen. Als het goed is, poets je zonder te veel moeite de meeste roestplekken weg. 

Zit je tuinhaard onder de hardnekkige roestplekken die niet weg te poetsen zijn? Gebruik dan wat zwaarder geschut. Haal een staalborstel uit de schuur en wrijf goed over de roestplekken, totdat deze zijn verdwenen. Borstel het stof weg en gebruik schuurpapier om het oppervlak glad te schuren. Veeg vervolgens weer het stof weg en poets de tuinhaard met een oude doek. 

Om te voorkomen dat de roest terugkeert, is het raadzaam de tuinhaard te voorzien van een coating. Dit werkt als een beschermlaagje tegen invloeden van buitenaf en gaat hiermee oxidatie tegen.

Hoe steek je een tuinhaard aan?

Allereerst heeft een tuinhaard een goede brandstof nodig. Hiervoor gebruik je hout. Zorg dat het brandhout goed droog is. Dit voorkomt rookvorming en zorgt dat het hout volledig verbrandt. Eikenhout, berkenhout, elzenhout, beukenhout en essenhout zijn allemaal geschikt als brandhout. Keuze genoeg lijkt me zo! 

Leg het hout in de tuinhaard. Begin hiermee door de grotere blokken onderin te leggen. Dit is de basis voor een stapeltje hout die bovenaan steeds kleiner wordt. Vul de haard niet hoger dan helft van de kast met hout. Een hogere houtstapel zorgt voor een grote, oncontroleerbare vlam.  

Voor het maken van vuur is zuurstof nodig. Zorg dus dat de tuinhaard voldoende openingen heeft die voor luchttoevoer zorgen. Mocht je tuinhaard een deurtje hebben, is het verstandig deze op een kiertje te laten. 

Om het aansteken van de tuinhaard gemakkelijker te maken, leg je wat aanmaakhoutjes op en tussen het brandhout. Houd hier wat ruimte over in het midden voor wat aanmaakblokjes. Steek de aanmaakblokjes aan met een aansteker of lucifer. Als het goed is, slaat het vuur vanzelf over naar de aanmaakhoutjes en de grotere houtblokken. Wanneer de haard eenmaal goed brandt, schroef je de luchttoevoer wat terug.

Beginnen de houtstapel en de vlammen laag te worden? Dan is het tijd wat hout toe te voegen aan de tuinhaard. Vergeet niet de luchttoevoer weer wat open te zetten. 

Als de tuinhaard eenmaal goed brandt, staat niets je meer in de weg om achterover te leunen en te genieten. Plof lekker in de beste hangmat en gun jezelf een relaxmomentje. 

Waar plaats ik een tuinhaard?

Belangrijk is de tuinhaard niet in het gras of op een andere brandbare ondergrond te zetten. De onderkant van een tuinhaard wordt namelijk erg snel heet. Zet de haard op steen of grind. Zorg daarnaast dat de ondergrond van de tuinhaard vlak is. Hiermee voorkom je dat de haard omvalt. 

Het beste is de tuinhaard in het midden van je perceel te plaatsen. Zet de haard in ieder geval niet te dicht bij de muur, de schutting, bomen of andere dingen die vlam kunnen vatten. Heb je keuze uit verschillende plekken in de tuin? Kies dan de plek met de minste wind. 

Wil je de tuinhaard onder een overkapping hebben? Een haard met een rookkanaal en aansluitset is hiervoor de beste optie. De pijp voert de rook boven het dak af, waardoor je zonder rookoverlast van het knusse vuur geniet. Zo zit je zelfs op de koudere dagen lekker buiten op je verwarmde terras. 

Ook voor degene die vuur hekelt, is het mogelijk in de winter van je tuin te genieten. De beste terrasverwarmer biedt een uitkomst. Deze geeft warmte af via infraroodstraling en maakt daarmee je terras een aangename plek.

hero illustration

Hoe komt deze super tuinhaard reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste tuinhaard ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over tuinhaarden, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle tuinhaarden die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke tuinhaarden het best verkopen
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van tuinhaarden stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste tuinhaarden in een oogopslag

1 - Ambiance loks Tuinhaard 105 cm zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ambiance loks Tuinhaard 105 cm zwart

 • list plusDeze tuinhaard heeft een modern en trendy design.
 • list plusMet een breedte van 105 cm is deze tuinhaard geschikt voor verschillende tuinomgevingen.
 • list plusDoor de zwarte kleur van deze tuinhaard krijgt de tuin een mooi contrast.

Nadelen Ambiance loks Tuinhaard 105 cm zwart

 • list plusDeze tuinhaard is niet zo stevig als andere tuinhaarden.
 • list plusDeze tuinhaard is gevoelig voor roest, wat het uiterlijk kan aantasten.
 • list plusDeze tuinhaard is minder energiezuinig dan andere tuinhaarden.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.7

Productinformatie Terraskachel - Tuinhaard 105cm x 30cm Is een vuurtje gezellig? Ja. Is een vuurtje op je terras lekker warm? Ja. Is vuurtje stoken het oerinstinct van ieder mens? Absoluut! Met deze terraskachel heb je altijd een knapperend vuurtje binnen handbereik – het enige wat je nodig hebt is wat haardhout of afvalhout en daar ga je! Zo maak je gezellige zomeravonden nog gezelliger èn langer omdat je langer buiten kunt blijven zitten. Wijntje of biertje erbij… Lekker! Deze terraskachel is gemaakt van metaal en voorzien van zwarte coating. De totale hoogte is 105 cm en de diameter is 30 cm. Tips voor het stoken: Begin met een beetje papier (een eierdoos werkt erg goed) of een aanmaakblokje. Hiermee zorg je dat je enkele kleine, dunne, maar vooral droge latjes in brand krijgt. Heb je geen aanmaakhout maar alleen grotere haardhout blokken? Neem een kleine handbijl en sla bovenop een haardhout blok om het tot kleinere stukjes te kloven. Als vuurtje stoken de oermens in jou niet wakker maakt, dan doet hout kloven met een bijl dat wel! Als de kleine stukjes hout branden, leg je er grotere blokken op. Door klein te beginnen, en met droog hout, heb je ook geen rookoverlast voor de buren. Als je klein begint dan heeft het vuurtje ook genoeg ruimte en zuurstof. Want een smorend vuurtje (kachel te vol gepropt) gaat roken. Als het vuur eenmaal goed brandt is het niet meer zo erg als je er een wat natter blok op gooit, het vocht verdampt dan zo snel door de hitte dat dit nauwelijks nog rook geeft. Vermijd het verbranden van hout met verf- of lijmresten. Dat stinkt, is ongezond voor jou en slecht voor het milieu. Kenmerken: Zorgt voor extra sfeer en warmte tijdens de avonden in de zomer De terraskachel heeft een mooie en strakke uitstraling en is gemakkelijk schoon te maken De tuinhaard is vervaardigd van metaal en voorzien van een zwarte coating De vuurhaard is 105cm hoog en heeft een diameter van 30cm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archelos Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archelos Terrashaard zwart

 • list plusDeze tuinhaard heeft een stijlvol design en is trendy.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen en geeft voldoende warmte af.
 • list plusHet is ongevaarlijk en elegant om naar te kijken.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archelos Terrashaard zwart

 • list plusHet is moeilijk om de tuinhaard in elkaar te zetten.
 • list plusHet product kan een roestplek bevatten.
 • list plusDe handleiding is beperkt.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.4

MaxxGarden vuurkorf Pyramide - voor een gezellige sfeer in uw tuin Deze vuurpiramide van hetMaxxGarden is een echte aanwinst voor uw tuin. De sfeervolle tuinhaard geeft aan alle kanten een aangename warme af en past door zijn tijdloze design in elke tuin. De open zijkanten zorgen voor gezellig licht rondom uw terras, zithoek of patio. Door zijn grote ontwerp en de robuuste metalen constructie is deze buitenhaard ideaal voor ieder seizoen. Dankzij het afsluitbare deurtje aan de voorkant kan de haard gemakkelijk worden gevuld met hout of kolen. Tip: deze tuinhaard is niet alleen geschikt om je op te warmen of om sfeer te brengen, je kunt er bijvoorbeeld ook marshmallows of andere lekkernijen mee opwarmen. Belangrijke productgegevens: snel opgebouwd stevige metalen constructie afsluitbare deur voor het vullen met hout of kolen stabiel op iedere ondergrond Te vullen met hout of kolen Specificaties: Hoogte: 100 cm Breedte: 35 cm Diepte: 35 cm Kleur: zwart Materiaal: Metaal Gewicht: 5 kg Omvang van de levering: 1 x vuurpiramide (ongemonteerd) MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Apollo Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Apollo Terrashaard zwart

 • list plusDeze tuinhaard is stijlvol en trendy.
 • list plusMet deze tuinhaard kunt u ongevaarlijk genieten van het vuur.
 • list plusDeze tuinhaard geeft voldoende warmte af.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Apollo Terrashaard zwart

 • list plusDeze tuinhaard kan lastig in elkaar te zetten zijn.
 • list plusEr kan roest op de tuinhaard voorkomen.
 • list plusDe handleiding van de tuinhaard kan karig zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

MaxxGarden Tuinhaard Apollo - een terrashaard die je tuin sfeervol van warmte voorziet Geniet van een heerlijk knisperend vuur in je eigen tuin met deze terrashaard Apollo van MaxxGarden. Deze tuinhaard van 45x45 cm breed is gemaakt van gepoedercoated metaal en daardoor weerbestendig. Met zijn stevig onderstel staat hij robuust in je tuin en zorgt hij voor een gelijkmatig verdeling van de warmte. De zijkanten van de haard zijn voorzien van gaas zodat de vlammen beheerst worden en kinderen of dieren beschermd blijven tegen het vuur. Een zijde van het gaas is open om hout en kolen bij te vullen. De schoorsteen zorgt ervoor dat de rook perfect wordt afgevoerd en is voorzien van een regenkap waardoor inregenen voorkomen wordt. Onder de haard is genoeg plek om bandhout op te slaan. Tip: De Vuurkorf is niet alleen geschikt om je op te warmen of om sfeer te brengen. Je kunt er bijvoorbeeld ook marshmallows of andere lekkernijen mee opwarmen. Belangrijke productgegevens: stevige metalen constructie met ruimte voor houtopslag 1 open zijde voor het vullen met hout of kolen stabiele toestand met voldoende bodemvrijheid Weersbestendig door gepoedercoat metaal inclusief haardpook Specificaties Afmeting: 45x45x135 cm Gewicht: 12 kg Kleur: zwart Materiaal: staal (coating laag) Omvang van de levering: 1 x MaxxGarden tuinhaard ongemonteerd 1x haardpook Let op! Deze tuinhaard heeft een zwarte hitte bestendige coating die slechts TIJDELIJK beschermt en dat er roestvorming kan optreden MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - 2-L Home & Garden 2L bruin

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen 2-L Home & Garden 2L bruin

 • list plusDeze tuinhaard heeft een mooi design en is modern.
 • list plusHet is duurzaam en gemaakt van kwalitatief goede materialen.
 • list plusHet is ideaal voor grote stukken hout.

Nadelen 2-L Home & Garden 2L bruin

 • list plusHet is niet verstandig om er te dicht bij te zitten.
 • list plusHet kan warm worden als het lange tijd aanstaat.
 • list plusHet kan een groot rook produceren als het niet goed wordt gebruikt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Tuinhaard Potkachel small roest Tuinhaard potkachel small roest van het merk 2L Home and Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L met een industriele roest variant. Terraskachel potkachel small roest staat door met zijn 3 poten zeer stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de terrashaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaard potkachel small roest is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Het staal is behandeld waardoor een roestige look ontstaat. Potkachel small roest heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je geen last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen. Voordelen - Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond. - Robuust en duurzaam ontwerp. - De stookplaats biedt ruimte voor een mooie vuurtje. - De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook. - Door de roestige kleur zie je verdere verkleuring van roest nauwelijks. - Leuke authentieke vormgeving. Specificaties - De afmetingen zijn 115cm hoog x 30cm doorsnede. - Gemaakt van ca. 2mm dik staal. - Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar. Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 februari in huis

Bekijk prijs

5 - Gardebruk Pyramide Buitenhaard - 100 zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gardebruk Pyramide Buitenhaard - 100 zwart

 • list plusDeze tuinhaard heeft een modern en trendy design.
 • list plusHet is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het roestvrij is.
 • list plusHet komt in een klein pakket waardoor het makkelijk te vervoeren is.

Nadelen Gardebruk Pyramide Buitenhaard - 100 zwart

 • list plusHet monteren van de tuinhaard is lastig omdat de gaatjes te groot zijn.
 • list plusHet materiaal van de tuinhaard kan snel roesten.
 • list plusDe kleur van de tuinhaard is lelijk.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Gardebruk vuurpiramide Tuinhaard - voor een comfortabele sfeer in uw tuin Deze vuurpiramide van het merk Gardebruk is een echte aanwinst voor uw tuin. De sfeervolle tuinhaard geeft aan alle kanten een aangename warme af en past door zijn tijdloze design in elke tuin. De open zijkanten zorgen voor gezellig licht rondom uw terras, zithoek of patio. Door zijn grote ontwerp en de robuuste metalen constructie is deze buitenhaard ideaal voor ieder seizoen. Dankzij het afsluitbare deurtje aan de voorkant kan de haard gemakkelijk en gemakshalve worden gevuld met hout of kolen, en de bijgeleverde haardpook zorg je ervoor dat het vuur uren blijft branden. Belangrijke productgegevens: snelle opbouw stevige metalen constructie afsluitbare deur voor het vullen met hout of kolen stabiele toestand met voldoende bodemvrijheid inclusief haardpook Specificaties: Hoogte: 102 cm Breedte: 35 cm Diepte: 35 cm Kleur: zwart Materiaal: Metaal Gewicht: 5 kg Omvang van de levering: 1 x vuurpiramide ongemonteerd 1x haardpook

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archedius Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archedius Terrashaard zwart

 • list plusDe tuinhaard heeft een stijlvolle uitstraling.
 • list plusHet is makkelijk te verplaatsen en lichtgewicht.
 • list plusHet geeft genoeg warmte af.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Archedius Terrashaard zwart

 • list plusHet materiaal is fragiel en kan snel beschadigd raken.
 • list plusDe verpakking is onvoldoende, wat kan leiden tot schade aan de tuinhaard bij aankomst.
 • list plusHet is gevoelig voor roestvorming en roest snel.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.7

MaxxGarden Tuinhaard Archedius - trendy en opvallende haard voor iedere tuin De trendy ronde haard met houtopslag is een eye-catcher in iedere tuin. Door zijn unieke uiterlijk valt hij op, maar door zijn zwarte gepoedercoate buitenkant past hij toch overal tussen. Met zijn stevig onderstel staat hij robuust in je tuin, daarnaast is de haard voorzien van een handig opbergvak voor houtblokken. Niet alleen leuk voor het oog, maar ook zeer praktisch. Aan de binnenkant van de tuinhaard is een extra rekje gemonteerd voor het opbranden van houtblokken en het beschermen van de onderplaat. Zo gaat je tuinhaard nog langer mee. De schoorsteen zorgt ervoor dat de rook perfect wordt afgevoerd en is voorzien van een regenkap waardoor inregenen voorkomen wordt. Belangrijke productgegevens: stevige metalen constructie met ruimte voor houtopslag stabiele voet met voldoende bodemvrijheid Weerbestendig door gepoedercoat metaal inclusief haardpook Let op: Dit product is niet van roestvrij staal en kan beginnen roesten na gebruik, dit is een normale slijtage Specificaties Afmeting: 55x49x145 cm Gewicht: 9 kg Kleur: zwart Materiaal: staal (coating laag) Omvang van de levering: 1 x MaxxGarden tuinhaard Heracles ongemonteerd 1x haardpook Let op! Deze tuinhaard heeft een zwarte hitte bestendige coating die slechts TIJDELIJK beschermt en dat er roestvorming kan optreden MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Napoli Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Napoli Terrashaard zwart

 • list plusHet design van deze tuinhaard is mooi.
 • list plusDe tuinhaard is ongevaarlijk om te gebruiken.
 • list plusHet is makkelijk om de tuinhaard in elkaar te zetten.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Napoli Terrashaard zwart

 • list plusHet is gemaakt van staal, waardoor het vatbaar is voor roestvlekken.
 • list plusDe handleiding kan soms karig zijn.
 • list plusDe kleur zwart is niet voor iedereen even mooi.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.3

maxxGarden Tuinhaard Napoli - stoere en robuuste sfeermaker Marshmellows roosteren boven een knapperend houtvuur. Elkaar spannende spookverhalen vertellen rond de vuurkorf. Of gewoon gezellig bij elkaar zitten met een hapje en een drankje. Met deze fraaie terrashaard van Maxxgarden beleef je de mooiste zomeravonden. Deze royale vuurkorf is met zijn moderne vormgeving een aanwinst op elk terras. Met schoorsteen erbij is hij bijna 2 meter hoog. Onderin is plaats voor houtblokken en een pook wordt bijgeleverd. De terrashaard is gemaakt van robuust staal, de zijkanten van de haard zijn voorzien van gaas zodat de vlammen beheerst worden en kinderen of dieren beschermd blijven tegen het vuur. Belangrijke productgegevens: stevige metalen constructie met extra gaas voor veiligheid stabiele voet met voldoende bodemvrijheid Weerbestendig door gepoedercoat metaal inclusief haardpook Let op: Dit product is niet van roestvrij staal en kan beginnen roesten na gebruik, dit is een normale slijtage Specificaties Afmeting: 40x40x195 cm Gewicht: 15,5 kg Kleur: zwart Materiaal: staal (coating laag) Omvang van de levering: 1 x MaxxGarden tuinhaard ongemonteerd 1x haardpook Let op! Deze tuinhaard heeft een zwarte hitte bestendige coating die slechts TIJDELIJK beschermt en dat er roestvorming kan optreden MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - BBQ Collection Terrashaard met Schoorsteen zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen BBQ Collection Terrashaard met Schoorsteen zwart

 • list plusHet voordeel van deze tuinhaard is dat hij perfect trekt en veel warmte afgeeft.
 • list plusMooi design
 • list plusEen ander voordeel is dat de opvangbak verwijderbaar is.

Nadelen BBQ Collection Terrashaard met Schoorsteen zwart

 • list plusEen nadeel is dat de houtopslag aan de kleine kant is.
 • list plusDe vuurschaal sluit niet volledig af.
 • list plusHet krast ook snel.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Wil jij ook op de koudere dagen optimaal van je terras of buitenruimte kunnen genieten? Dan is de BBQ Collection buitenhaard met schoorsteen perfect voor jou. Deze moderne terrashaard met schoorsteen zorgt ervoor dat rook via de bovenzijde wordt afgevoerd. Hierdoor komt het niet in je gezicht terecht wanneer je van de frisse buitenlucht zit te genieten. Naast een schoorsteen heeft deze houtkachel ook een speciale en vooral overdekte opslagplaats voor brandhout zodat je niet ver hoeft te lopen om de vuurkorf aan te steken. Na gebruik haal je de verwijderbare bak uit de terrashaard om zo overgebleven hout en as makkelijk te verwijderen. Stevige metalen constructie De BBQ Collection buitenhaard is volledig gemaakt van staal. Deze stalen behuizing is afgewerkt met vuurbestendige zwarte verf. Hierdoor blijft de vuurkorf zelfs na veelvoudig gebruik mooi en is hij bestand tegen regen, koud weer en stevige wind. Let wel op dat tijdens het gebruik de stalen behuizing warm wordt. Wanneer de terrashaard aan staat kun je deze dus niet meer verplaatsen. Verwijderbare bak en hout opslag In tegenstelling tot andere houtkachels heb je bij de BBQ Collection terrashaard geen zorgen meer om vervuilend as. De terraskachel beschikt namelijk over een handige verwijderbare bak voor as en ander afval. Na gebruik kun je deze bak gemakkelijk uit de kachel halen om as en overgebleven hout in een keer weg te gooien. Daarnaast hoef je voor brandhout niet ver meer te lopen. De buitenhaard heeft namelijk een speciaal compartiment waarin je hout gemakkelijk op kunt slaan en vervolgens aan het vuur toe kunt voegen. Het brandhout ligt hier veilig en beschermt van regen. Inclusief pook Een pook, ook wel bekend als haardijzer, is een metalen staaf met daaraan een handvat. Met behulp van deze pook kun je vuur makkelijk weer op laten leven door oud hout en brandmateriaal weg te schuiven en het nieuwe hout naar voren te halen. Door gebruik te maken van de bijgeleverde pook hoef je niet met je hand het brandbare gedeelte van de BBQ Collections brandhaard te betreden. Op die manier voorkom je onnodige verwondingen en brandwonden. Specificaties BBQ Collections terrashaard: Afmetingen: 134 x 44,5 x 44,5cm Materiaal: metaal Inclusief pook Uitneembare vuurschaal Schoorsteen met beschermkap Opslagplaats voor hout

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 februari in huis

Bekijk prijs

9 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Helios Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Helios Terrashaard zwart

 • list plusHet design van deze tuinhaard is modieus en hip.
 • list plusDe tuinhaard is gemaakt van kwaliteitsvol materiaal dat langdurig meegaat.
 • list plusDe tuinhaard is veilig in gebruik.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Helios Terrashaard zwart

 • list plusHet monteren van de tuinhaard kan een lastige taak zijn.
 • list plusDe tuinhaard heeft geen uitneembare opvangbak waardoor het onderhoud lastiger is.
 • list plusDe tuinhaard is gevoelig voor roest, waardoor je regelmatig onderhoud moet plegen.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.9

MaxxGarden Tuinhaard Helios - sfeervolle en warme haard Geniet van een heerlijk knisperend vuur in je eigen tuin met deze terrashaard van MaxxGarden. Model Helios heeft een diameter van 50 cm en is gemaakt van gepoedercoated metaal. Met zijn stevig onderstel staat hij robuust in je tuin en geeft hij heel de avond een gezellig licht en warmt af. Met de meegeleverde haardpook laat je je vuur nog langer branden. Aan de binnenkant van de tuinhaard is een extra rekje gemonteerd voor het opbranden van houtblokken en het beschermen van de onderplaat. Zo gaat je tuinhaard nog langer mee. De schoorsteen zorgt ervoor dat de rook perfect wordt afgevoerd en is voorzien van een regenkap waardoor inregenen voorkomen wordt. Door de uitneembare asopvangbak verwijder je heel eenvoudig as- en houtresten. Belangrijke productgegevens: stevige metalen constructie Uitneembare asopvangbak stabiele voet met voldoende bodemvrijheid Weerbestendig door gepoedercoat metaal inclusief haardpook Let op: Dit product is niet van roestvrij staal en kan beginnen roesten na gebruik, dit is een normale slijtage Specificaties Afmeting: 50x50x140 cm Gewicht: 8,1 kg Kleur: zwart Materiaal: staal (coating laag) Omvang van de levering: 1 x MaxxGarden tuinhaard Helios ongemonteerd 1x haardpook MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - MaxxGarden Tuinhaard Grieks Arton Terrashaard zwart

Loading..
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Arton Terrashaard zwart

 • list plusDeze tuinhaard heeft een mooi design.
 • list plusHet is modern en past in veel tuinen.
 • list plusHet is eenvoudig om deze tuinhaard te gebruiken.

Nadelen MaxxGarden Tuinhaard Grieks Arton Terrashaard zwart

 • list plusHet kan lastig zijn om de tuinhaard in elkaar te zetten.
 • list plusHet product kan roestvlekken vertonen.
 • list plusDe handleiding is beperkt in informatie.

MaxxGarden Tuinhaard Arton - terrashaard en BBQ in één Geniet van een heerlijk knisperend vuur in je eigen tuin met de terrashaard Arton van MaxxGarden. Dit model heeft een diameter van 44 cm en uitermate geschikt om ook mee te BBQ'en. Met zijn stevig onderstel staat hij robuust in je tuin en geeft hij heel de avond een gezellig licht en warmt af. Daarnaast is de haard voorzien van een handig opbergvak voor houtblokken. Niet alleen leuk voor het oog, maar ook zeer praktisch. Net als de meegeleverde haardpook, waarmee je je vuur uren lang laat branden. Aan de binnenkant van de tuinhaard is een extra rekje gemonteerd voor het opbranden van houtblokken en het beschermen van de onderplaat. Zo gaat je tuinhaard nog langer mee. De schoorsteen zorgt ervoor dat de rook perfect wordt afgevoerd en is voorzien van een regenkap waardoor inregenen voorkomen wordt. Door de uitneembare asopvangbak verwijder je heel eenvoudig as- en houtresten. Belangrijke productgegevens: stevige metalen constructie met ruimte voor houtopslag Uitneembare asopvangbak stabiele voet met voldoende bodemvrijheid Weerbestendig door gepoedercoat metaal inclusief haardpook Let op: Dit product is niet van roestvrij staal en kan beginnen roesten na gebruik, dit is een normale slijtage Specificaties Afmeting: Ø44 x 118 cm Gewicht: 12,3 kg Kleur: zwart Materiaal: staal (coating laag) Omvang van de levering: 1 x MaxxGarden tuinhaard Arton ongemonteerd 1x haardpook MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tuinhaarden. Er zijn namelijk 466 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste