Wat is de beste Terrasverwarmer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het kopen van een goede Terrasverwarmer is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Terrasverwarmer van 2024? Na het onderzoeken van 1665 Terrasverwarmers kwam de Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W als beste getest uit onze Terrasverwarmer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Terrasverwarmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Terrasverwarmers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Terrasverwarmer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Terrasverwarmers

1Score: 9.8
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Eurom Partytent heater 1502
Eurom Partytent heater 1502
Eurom
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer
Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer
Eurom
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W
Auronic
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W
Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W
Dysis
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
Beste terrasverwarming
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi
VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Terrasverwarmer Koopgids

Het is zomer en je wilt gezellig in de tuin zitten. Helaas kan het in Nederland best fris worden in de avonden, maar geen nood! Dit is waar een terrasverwarmer heel goed van pas komt. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een terrasverwarmer.

Wat voor soorten terrasverwarmers zijn er allemaal?

Er zijn elektrische terrasverwarmers en er zijn terrasverwarmers op gas. Deze zijn vervolgens te verkrijgen in verschillende modellen. Hieronder beschrijf ik ze in het kort:

 • Tafelheater: een tafelheater is zowel in een serre als in een tuinhuisje te gebruiken. Hij is compact en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is deze heater erg mobiel en verplaats je hem eenvoudig.
 • Flame heater: zoals de naam al doet vermoeden, heeft een flame heater een zichtbare vlam en zorgt daarmee niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer. Deze is geschikt voor op je terras of veranda. Ze hebben vaak wieltjes waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Meestal werkt een flame heater op gas.
 • Lounge heater: een lounge heater gebruik je in de tuin bij je loungeset en geeft warmte af op zithoogte. Deze werken zowel op gas of elektriciteit. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat ze compact van formaat zijn.
 • Heatstrip: deze hebben enkel een verwarmingselement, geen lamp, en werken meestal op electriciteit. Ze zijn geschikt voor gesloten ruimtes en stralen alleen aan de voorkant warmte uit.
 • Parasol heater: deze heater maak je eenvoudig aan je parasol vast en heeft soms meerdere warmtebronnen. Deze heater werkt altijd op elektriciteit.

Welke terrasverwarmer verwarmt beter: gas of elektrisch?

Zowel een terrasverwarmer op gas als een elektrische terrasverwarmer heeft voor- en nadelen. Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje:

 • Een gasverwarmer heeft een groter bereik dan een elektrische terrasverwarmer.
 • Gasverwarmers hebben zichtbaar vuur wat bijdraagt aan een gezellige sfeer. Een elektrische terrasverwarmer heeft alleen een statisch licht, wat soms zelfs als vervelend ervaren wordt.
 • Gas is goedkoper dan elektriciteit.
 • Een elektrische terrasverwarmer stoot minder CO₂ uit, wat minder milieubelastend is.
 • De installatie van een terrasverwarmer op gas is soms ingewikkeld: een goede elektrische terrasverwarmer is vaak 'plug-and-play'
 • Terrasverwarmers op gas hebben een stevig prijskaartje. De aankoopprijs van een elektrische terrasverwarmer ligt vaak lager, maar als er uitbreiding van de meterkast nodig is om hem goed te laten lopen, schieten ook de kosten hiervan al snel omhoog.
 • Terrasverwarmers op gas zijn ongeschikt voor compleet afgesloten ruimtes.
 • Een gasverwarmer warmt langzaam op, terwijl een elektrische terrasverwarmer binnen een paar seconden al warmte uit begint te stralen

Hoe lang doe je met een gasfles voor een terrasverwarmer?

Bij normaal verbruik gaat een gasfles in een terrasverwarmer ongeveerdrie tot zes weken mee: dit komt neer op zo'n 45 uur. Hoe lang de gasfles precies meegaat, hangt natuurlijk ook van het weer af. Als het erg koud is, zet je automatisch de terrasverwarmer op de hoogste stand waardoor er meer gas wordt verbruikt.

Wat voor gas gaat er in een terrasverwarmer?

Als je terrasverwarmer een drukregelaar heeft, dan is deze voor zowel butaan als propaan geschikt. Als je kiest om propaan te gebruiken, zijn alle terrasverwarmers direct geschikt. Daarnaast heeft propaan meer voordelen dan butaan. Propaan sla je overal op en gebruik je zelfs bij vrieskou. Butaan is daarentegen onbruikbaar als de temperatuur daalt tot onder het vriespunt.

Daarnaast is propaanminder milieubelastend. Steeds meer mensen zien het belang van milieubehoud in, waardoor propaan dan ook de voorkeur krijgt.

Hoeveel verbruikt een elektrische terrasverwarmer?

Het energieverbruik van een terrasverwarmer hangt erg af van het merk en het model wat je hebt. De kosten variëren van zo'n € 0,30 tot € 0,60 per uur. Als de terrasverwarmer een dimmer heeft, verbruikt hij meer dan wanneer hij geen dimmer heeft. Het verhogen en verlagen van de temperatuur kost ook extra energie.

Wat is het bereik van een terrasverwarmer?

Het bereik van een terrasverwarmer hangt af van het verwarmingselement waar deze gebruik van maakt, en of het een gasverwarmer of een elektrische terrasverwarmer is. Een gasverwarmer heeft in het algemeen een groter bereik. Ook het model van de terrasverwarmer heeft echter invloed op het warmtebereik.

Elektrische terrasverwarmers gebruiken vaak infraroodstraling. Deze straling is te vergelijken met de warmte die je van de zon ontvangt. Er zijn drie verschillende typen infraroodstralingen:

 • Korte golfstraling: geschikt voor een terras met veel wind. Een terrasverwarmer met korte golfstraling verwarmt de persoon, niet de omgeving.
 • Middellange golfstraling: de intensiteit van de warmte wordt beïnvloed door de hoeveelheid wind. Hierdoor is middellange golfstraling geschikt voor besloten terrassen.
 • Lange golfstraling: de wind heeft veel invloed op de warmte-intensiteit. Hierdoor is een terrasverwarmer met lange golfstraling vooral geschikt voor besloten terrassen.
hero illustration

Hoe testen we Terrasverwarmers?

Om de beste Terrasverwarmer te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Terrasverwarmer-test hebben we 1665 Terrasverwarmers vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Terrasverwarmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Terrasverwarmer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Terrasverwarmer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Terrasverwarmer in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1665 Terrasverwarmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Terrasverwarmers in een handige lijst

1. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusVeelzijdig: kan zowel staand als aan de muur worden bevestigd
 • list plusVerstelbare hoogte en kantelbare kop voor gerichte warmte
 • list plusVeilig in gebruik met zware voet en automatische uitschakelfunctie

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusVerwarmt niet de hele ruimte, moet worden verplaatst voor andere zithoeken

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.71
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
10
De Auronic Terrasverwarmer is echt een geweldige toevoeging aan jouw buitenruimte, of je nu heerlijk wilt relaxen of een feestje wilt bouwen. Met drie warmtestanden om uit te kiezen - laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W) - kan je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. De hoogte van de terrasverwarmer kan worden aangepast van 157 tot 180 cm en de kop kan tot 25 graden worden gekanteld. Bedien de verwarmer gemakkelijk met het bedieningspaneel op de standaard of gebruik de meegeleverde afstandsbediening.

Een geweldig kenmerk van de Auronic Terrasverwarmer is zijn veelzijdigheid. Je kunt hem zowel vrijstaand als aan de muur bevestigen, dus hij past perfect in grote tuinen en op kleinere balkons. Met de verstelbare hoogte en kantelbare kop kan je de warmte precies richten waar je het nodig hebt. Bovendien is deze terrasverwarmer super veilig in gebruik, met een stevige voet voor stabiliteit en een automatische uitschakelfunctie als hij dreigt om te vallen.

De gebruikersreviews zijn overwegend positief. Mensen zijn enthousiast over de warmte die de terrasverwarmer afgeeft en het gemak van de afstandsbediening. Een gebruiker merkte op dat de warmte direct op het lichaam wordt gevoeld, zelfs bij een temperatuur van vijftien graden. Een ander benadrukte dat deze terrasverwarmer veel zuiniger is dan gasverwarming, waardoor je kunt besparen op je gasverbruik.

Hoewel de reviews voornamelijk positief zijn, is er één klein nadeel genoemd. Een gebruiker merkte op dat de terrasverwarmer niet de hele ruimte verwarmt, dus je moet hem gewoon verplaatsen als je op een andere plek wilt zitten.

Al met al is de Auronic Terrasverwarmer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige verwarmingsoplossing voor buiten. Met zijn verstelbare hoogte, kantelbare kop en afstandsbediening biedt deze terrasverwarmer veel flexibiliteit. Bovendien is hij veilig in gebruik en zuiniger dan gasverwarming. Hoewel hij niet de hele ruimte verwarmt, is dit gemakkelijk op te lossen door de terrasverwarmer te verplaatsen. Kortom, de Auronic Terrasverwarmer is een geweldige investering voor iedereen die het hele jaar door van de buitenruimte wil genieten. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Eurom Partytent heater 1502

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Partytent heater 1502

 • list plusVintage uitstraling
 • list plusVerschillende warmte-intensiteiten
 • list plusGoede investering

Nadelen Eurom Partytent heater 1502

 • list plusSlechte verpakking

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.01
Functionaliteit
9.42
Gebruiksgemak
9.92
Ik ben dolenthousiast over de Eurom Partytent heater 1502 - RVS - 1500W! Deze heater is echt een must-have voor je partytent of overkapping. Niet alleen geeft hij warmte, maar hij voegt ook sfeer en functionaliteit toe. Met zijn vintage uitstraling en carbon booglamp is deze heater een prachtige toevoeging aan elke feestelijke gelegenheid.

Wat ik zo geweldig vind aan de Eurom Partytent heater 1502 is dat hij twee standen heeft: 750W en 1500W. Zo kan je zelf de perfecte warmte-intensiteit kiezen. Met een bereik van 14 vierkante meter zorgt deze heater ervoor dat jij en je gasten zelfs in de koudere maanden comfortabel kunnen genieten.

Het ophangen van deze partytent heater is een fluitje van een cent. Hij past perfect onder het dak van je partytent en is ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Echter, let wel op dat je hem niet buiten in nat weer gebruikt vanwege de IP-beschermingsklasse IP24.

De Eurom Partytent heater 1502 is echt superhandig in gebruik en geeft lekker veel warmte af. Ik heb echt genoten van de positieve gebruikersreviews. Gebruikers zijn vooral enthousiast dat ze langer buiten kunnen blijven, zelfs als er een beetje wind staat. En laten we het elegante design van deze heater niet vergeten, dat wordt ook enorm gewaardeerd.

Ik moet wel eerlijk zijn en één punt van aandacht noemen. In een gebruikersreview werd genoemd dat de heater slecht verpakt werd geleverd. Dus als je van plan bent om deze heater cadeau te geven, is dat wel iets om rekening mee te houden.

Maar al met al is de Eurom Partytent heater 1502 - RVS - 1500W een geweldige keuze als je warmte en sfeer wilt toevoegen aan je partytent of overkapping. Met zijn vintage uitstraling, verschillende warmte-intensiteiten en gebruiksgemak is deze heater echt de investering waard. En ondanks die ene negatieve opmerking over de verpakking, beloven de positieve reviews over de functionaliteit en warmteafgifte van deze heater veel goeds. ✨

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusEfficiënte en directe warmteafgifte met halogeenlamp technologie
 • list plusEenvoudige installatie met bijgeleverde wandbeugel en montagematerialen
 • list plusVeelzijdig en geschikt voor verschillende buitenruimtes

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusKleine formaat kan grotere buitenruimtes mogelijk niet volledig bedekken

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
8.65
Hey daar! Ik ben echt dol op de Auronic Terrasverwarmer. Het is gewoon een must-have voor iedereen die graag buiten wil zitten, ongeacht het weer. Met zijn vermogen om tot 12 m² te verwarmen, biedt deze verwarmer een onmiddellijke warmtebron, zodat je lekker kunt ontspannen in je tuin of op je veranda. De halogeenlamp zorgt voor efficiënte warmte die direct op jou en je spullen gericht is, zonder dat de wind roet in het eten gooit. En hij is ook nog eens spatwaterdicht, dus je kunt hem zelfs op regenachtige dagen veilig gebruiken.

Wat ik echt cool vind, is de eenvoudige installatie en de constante warmte die deze verwarmer biedt. Met de meegeleverde muurbeugel en bevestigingsmaterialen is de installatie een fluitje van een cent. En dankzij het unieke ontwerp geeft hij altijd een consistente warmte-output, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur in jouw buitenruimte. En je kunt hem ook nog eens naar wens 30-45 graden kantelen om de hitte-output aan te passen.

Vergeleken met andere terrasverwarmers valt de Auronic Terrasverwarmer echt op door zijn doeltreffendheid en gebruiksgemak. De halogeenlamptechnologie en de mogelijkheid om directe warmte te leveren, maken dit model echt aantrekkelijk voor iedereen die een efficiënte en directe warmtebron voor zijn buitenruimte zoekt.

De Auronic Terrasverwarmer past in verschillende ruimtes, zoals terrassen, veranda's en schuren, en kan zowel horizontaal aan een muur of plafond worden bevestigd. Super veelzijdig dus! Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is dit kleine model (AU3224) echt een topkeuze. En voor wie nog meer verwarmingscapaciteit nodig heeft, zijn er twee grotere modellen beschikbaar (AU3225 en AU3226).

Het enige nadeel is dat het kleine formaat misschien niet genoeg dekking biedt voor grotere buitenruimtes. Maar voor wie op zoek is naar een compacte, effectieve oplossing voor het verwarmen van zijn buitenruimte, is de Auronic Terrasverwarmer - Elektrisch - 2000W - IP55 - Zwart echt een uitstekende keuze.

Kortom, de Auronic Terrasverwarmer biedt een combinatie van doeltreffendheid, eenvoudige installatie en directe warmte, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor iedereen die het hele jaar door van zijn buitenruimte wil genieten. Met zijn focus op effectieve warmteafgifte en gebruiksgemak, is dit model echt een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

 • list plusEenvoudig te bedienen
 • list plusMultifunctionele standaard voor veelzijdig gebruik
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding

Nadelen Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

 • list plusKort snoer kan beperkingen opleveren bij het plaatsen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.26
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
8.34
De Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer is echt een topper als het gaat om het verwarmen van mijn terras of balkon tijdens koude zomeravonden. Met zijn krachtige 2000 Watt kan hij een oppervlakte van maar liefst 14 m² verwarmen. En het beste van alles is dat hij super makkelijk te gebruiken is. Gewoon aanzetten en genieten van de warmte.

Wat ik echt geweldig vind aan deze terrasverwarmer is de handige standaard. Naast het verwarmen van mijn terras, kan ik er ook andere dingen op plaatsen, zoals tuinverlichting. Het is echt een veelzijdig en handig apparaat om in mijn buitenruimte te hebben. Daarnaast is hij ook nog eens spatwaterdicht (IP24) en kan hij zelfs aan de muur worden gemonteerd. Echt super handig als ik even wat meer flexibiliteit wil in waar ik hem wil plaatsen.

Wat betreft de prestaties van de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer kan ik echt niet klagen. Hij geeft genoeg warmte af en is super makkelijk te installeren en te gebruiken. En laten we het niet vergeten, hij ziet er ook nog eens mooi uit en is duurzaam. De prijs-kwaliteitverhouding is ook helemaal top.

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat het snoer van deze terrasverwarmer vrij kort is. Dit kan wat beperkingen opleveren bij het vinden van de beste plek om hem neer te zetten. Maar ik denk dat dit echt afhankelijk is van wat jij nodig hebt en wat je zoekt in een terrasverwarmer.

Al met al is de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer een betrouwbare en effectieve keuze om mijn buitenruimte te verwarmen. Met zijn krachtige vermogen, eenvoudige bediening en handige standaard biedt hij echt de perfecte combinatie van prestaties en functionaliteit. Ja, er zijn een paar kleine nadelen, zoals het korte snoer, maar de voordelen wegen echt zwaarder. Dus als je op zoek bent naar een kwalitatieve elektrische terrasverwarmer voor een goede prijs, dan is de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer zeker de moeite waard om te overwegen. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

 • list plusVermogen van 2500W en vier hittestanden voor veelzijdige verwarmingsopties
 • list plusMogelijkheid om het apparaat 30-45 graden te kantelen voor nauwkeurige warmte-uitvoer
 • list plusIP55-gecertificeerd, stof- en spuitwaterdicht voor gebruik zowel binnen als buiten

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

 • list plusGroot model (AU3226) heeft mogelijk beperkte toepasbaarheid voor kleinere ruimtes

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.03
Functionaliteit
8.29
Gebruiksgemak
9
Ik ben dol op de Auronic Terrasverwarmer! Met een vermogen van 2500W en vier hittestanden, biedt deze terrasverwarmer een scala aan opties om de perfecte temperatuur te creëren. Of je nu een gezellige avond op het terras plant, een zomeravond in de tuin wilt verlengen of warmte nodig hebt in een koude schuur of werkplaats, de Auronic Terrasverwarmer levert altijd de optimale hoeveelheid warmte.

Wat ik echt geweldig vind, is de mogelijkheid om het apparaat 30-45 graden te kantelen, waardoor de warmte output nauwkeurig gericht kan worden voor maximaal comfort. Bovendien is de terrasverwarmer IP55-gecertificeerd, wat betekent dat het stof- en spuitwaterdicht is, waardoor het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het kan zelfs tot 18 m² verwarmen, ideaal voor grotere buitenruimtes.

Een ander geweldig kenmerk is het gebruik van midden infraroodstraling en een carbonlamp, waardoor het zelfs op winderige terrassen effectief is. En het beste is dat de carbonlamp personen en objecten verwarmt in plaats van de omgeving, zodat je direct van de warmte kunt genieten zodra je de terrasverwarmer aanzet.

De terrasverwarmer wordt geleverd met een muurbeugel en bevestigingsmaterialen, waardoor de installatie eenvoudig is. En met de instelbare timer en afstandsbediening is het gebruiksgemak echt top. Veiligheid is ook gegarandeerd dankzij de oververhittingsbeveiliging.

Ik wil ook benadrukken dat dit het grote model (AU3226) is, maar er zijn ook twee kleinere modellen beschikbaar (AU3224 en AU3225), dus je hebt keuzemogelijkheden op basis van de specifieke behoeften van jouw buitenruimte.

Kortom, de Auronic Terrasverwarmer biedt een uitstekende combinatie van kracht, veelzijdigheid, innovatief design en gebruiksgemak. Het is perfect voor iedereen die het hele jaar door van hun buitenruimte wil genieten. Met zijn geavanceerde functies en efficiënte prestaties onderscheidt deze terrasverwarmer zich van de concurrentie en biedt het een ongeëvenaarde ervaring van comfort en warmte in de buitenlucht. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

 • list plusVerschillende verwarmingsstanden voor aanpassing aan behoeften en ruimte
 • list plusHoge warmte-efficiëntie dankzij infraroodstraling
 • list plusGeschikt voor binnen- en buitengebruik, inclusief beschermhoes

Nadelen Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

 • list plusSnoer van de kachel is te kort

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
8.45
Gebruiksgemak
7.74
Ik presenteer je de Dysis Infrarood Kachel, een geweldige terrasverwarmer die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Met een krachtige 2000 watt en infrarood carbon verwarmingstechnologie zorgt deze kachel voor een efficiënte en aangename warmte.

Wat deze kachel echt bijzonder maakt ten opzichte van zijn concurrenten, is dat je kunt kiezen uit maar liefst 4 verwarmingsstanden, variërend van 800 tot 2000 watt. Hierdoor kun je de warmteafgifte aanpassen aan je behoeften en de grootte van de ruimte. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kachel geleverd met een handige afstandsbediening, een digitale slaaptimerfunctie en een digitale thermostaat, waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot.

Een van de belangrijkste voordelen van deze kachel is de ongelooflijk efficiënte warmteafgifte. Dankzij de infraroodstraling wordt de warmte direct op je lichaam geprojecteerd, waardoor er geen energie verloren gaat aan het opwarmen van de lucht om je heen. Hierdoor kan de kachel een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter verwarmen, perfect voor gebruik op een terras, serre, garage of balkon.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kachel geleverd met een handige beschermhoes, waardoor hij ook ideaal is voor buitengebruik. Bovendien is hij CE, IP20 en RoHS gecertificeerd, wat betekent dat hij voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

Maar laat me je ook vertellen wat echte gebruikers te zeggen hebben over de Dysis Infrarood Kachel. Ze zijn er dol op! Ze prijzen het gebruiksgemak en de krachtige warmteafgifte. Zelfs op de laagste stand van 800 watt is het al genoeg om een ruimte van 4x3 meter te verwarmen tot 21 graden. Dat is toch geweldig?

Maar ik moet eerlijk zijn en je vertellen dat er ook een veel voorkomende klacht is. Het snoer van de kachel is namelijk aan de korte kant, wat de flexibiliteit van de plaatsing beperkt. Dit is iets waar je rekening mee moet houden als je overweegt om deze kachel aan te schaffen.

Dus, al met al, is de Dysis Infrarood Kachel een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en efficiënte terrasverwarmer. Met zijn verschillende verwarmingsstanden, gebruiksgemak en ongelooflijk efficiënte warmteafgifte, biedt deze kachel alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van het buitenleven, zelfs op koude winterdagen. ❄️

Verkrijgbaar bij:

7. Beste terrasverwarming: VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

 • list plusSnelle opwarmtijd van slechts 1 seconde
 • list plusHoog rendement van 90%
 • list plusVerstelbare warmteniveaus

Nadelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

 • list plusLamp kan nog steeds een flinke hoeveelheid licht geven

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.44
Functionaliteit
7.55
Gebruiksgemak
7.89
Deze VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W is echt iets voor mij! Ik houd ervan om buiten te zitten, zelfs op koudere dagen en avonden. Met deze terrasverwarmer kan ik genieten van aangename temperaturen en optimaal van de zomeravonden genieten.

Een van de beste kenmerken van de Marsili terrasverwarmer is de 'lowglare' lamp. Deze lamp straalt minder fel licht uit dan andere lampen, waardoor er een sfeervolle omgeving ontstaat zonder fel rood of oranje licht. Daarnaast heeft de heater twee instelbare hitteniveaus, namelijk 1000W en 2000W. Zo kan ik de warmte aanpassen naar mijn behoeften.

Deze terrasverwarmer is perfect voor wandmontage in overdekte buitenruimtes, zoals onder een overkapping of veranda. De meegeleverde verstelbare ophangbeugel vergroot het werkingsbereik van de 625mm brede straalkachel. Hierdoor kan ik de heater ook tijdelijk in onoverdekte buitenruimtes gebruiken.

De Marsili terrasverwarmer is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit met een aluminium behuizing, wat zorgt voor een duurzaam en robuust ontwerp. Bovendien heeft de heater een chique en stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De terrasverwarmer wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee ik de heater kan in- en uitschakelen en de warmteniveaus kan instellen.

Een groot voordeel van deze terrasverwarmer is de snelle opwarmtijd van slechts 1 seconde. Ik voel direct de warmte zodra ik de heater aanzet. Bovendien heeft de lamp een hoog rendement van 90%, wat betekent dat 90% van de energie wordt omgezet in bruikbare warmte.

De gebruikersreviews bevestigen de positieve eigenschappen van de Marsili terrasverwarmer. Gebruikers zijn tevreden over de eenvoudige bediening, de hoeveelheid warmte die de heater afgeeft en het sfeervolle licht. Daarnaast wordt de terrasverwarmer als lichtgewicht ervaren en heeft deze een lang snoer.

Een mogelijke beperking van de Marsili terrasverwarmer is dat de lamp ondanks de 'lowglare' functie nog steeds aardig wat licht kan geven. Dit kan als storend worden ervaren, vooral op stand 2.

Al met al is de VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden. Met zijn hoog rendement, sfeervolle licht en verstelbare warmteniveaus is deze terrasverwarmer een goede investering.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

 • list plusMooi design
 • list plusGoede warmteafgifte
 • list plusWeinig lichtgloed

Nadelen Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

 • list plusBeperkte warmteafgifte op afstand

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.04
Functionaliteit
7.45
Gebruiksgemak
7.64
De Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer - Terrasverwarmer elektrisch - Aluminium - Zwart is mijn favoriete compacte terrasverwarmer met 2500 Watt. Wat deze terrasverwarmer echt speciaal maakt, is de Golden Shadow low glare lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt toch voor een heerlijke warmte op mijn terras. Dit is vooral perfect voor mijn (half) open terras, omdat de warmte niet wegwaait. En weet je wat? Hij wordt ook geleverd met een afstandsbediening, die ik zelfs op meerdere heaters tegelijk kan gebruiken.

Ik moet wel toegeven dat je de warmte alleen voelt als je direct onder de terrasverwarmer zit. Soms kan dit een beetje ondraaglijk zijn als je er langere tijd wilt zitten. Hoewel de terrasverwarmer wordt aanbevolen voor een oppervlakte van 20-25m2, voel ik de warmte niet meer na 3 meter. Dus ik moet dit in gedachten houden bij het plaatsen van mijn terrasverwarmer. Maar, het design van de terrasverwarmer is echt mooi en er is bijna geen lichtgloed in de halve stand. In de volle stand is er wel een beetje lichtgloed, maar dat is precies wat ik zocht.

Wat betreft de installatie, ontbrak er één keer een bevestigingsplaatje in de doos. Maar na een telefoontje werd dit meteen opgestuurd door tiptopshop. Over het algemeen ben ik echt tevreden met de warmteafgifte van mijn terrasverwarmer en ik waardeer het dat er geen storende rode gloed is die mijn kaarsen, RGB-leds en de openhaard verpest. En het is ook nog eens super makkelijk te gebruiken en ziet er elegant uit.

Als ik kijk naar de evolutie van eerdere modellen, kan ik met zekerheid zeggen dat de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer een verbeterde versie is van eerdere terrasverwarmers. Door het gebruik van de Golden Shadow low glare lamp is er minder lichtgloed, maar behoudt de terrasverwarmer wel zijn warmteafgifte. Dit maakt hem perfect voor mijn (half) open terras. En het is ook handig dat ik hem zowel horizontaal als verticaal kan ophangen, waardoor ik meer flexibiliteit heb bij het plaatsen.

Een potentieel nadeel van de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer is dat de warmte voornamelijk voelbaar is als je direct onder de terrasverwarmer zit. Dit kan oncomfortabel zijn als je er langere tijd wilt zitten. Een andere gebruiker geeft aan dat de warmte na 3 meter niet meer te voelen is, ondanks dat de terrasverwarmer wordt aanbevolen voor een oppervlakte van 20-25m2. Dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van de terrasverwarmer.

Al met al is de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een terrasverwarmer met een mooi design, goede warmteafgifte en weinig lichtgloed. Het gebruik van de Golden Shadow low glare lamp maakt deze terrasverwarmer echt uniek en onderscheidt hem van andere modellen op de markt. Hoewel er enkele potentiële nadelen zijn, zoals de beperkte warmteafgifte op afstand, zijn de positieve eigenschappen van de terrasverwarmer over het algemeen goed gewaardeerd door gebruikers. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

 • list plusSnelle opwarmtijd van slechts 3 seconden
 • list plus360° warmteverdeling
 • list plusAandacht voor veiligheid met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

Nadelen VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.97
  Functionaliteit
  6.92
  Gebruiksgemak
  7.78
  Als ik op zoek ben naar een stijlvolle terrasverwarmer, dan is de VONROC Terrasverwarmer Alicudi de perfecte keuze voor mij. Met zijn efficiënte infraroodverwarming en duurzame aluminium behuizing is dit echt een hoogwaardige toevoeging aan mijn terras of overkapping.

  Het 1500W carbon-infrarood verwarmingselement zorgt voor een supersnelle opwarmtijd van slechts 3 seconden. En het beste van alles is dat de warmte 360° rondom wordt uitgestraald, dus ik kan meteen genieten van de warmte. Dat is nog eens comfortabel!

  Wat me echt geruststelt, is dat deze terrasverwarmer is uitgerust met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, dus ik hoef me geen zorgen te maken over ongelukjes. En met de ingebouwde soft start technologie hoef ik me geen zorgen te maken over piekspanning die de zekering laat springen.

  En laten we het even hebben over de veiligheid: het verwarmingselement is beschermd met een rooster om pijnlijke aanrakingen te voorkomen, en de stroomkabel van 1.90m kan echt tegen een stootje. En met een IP44 beschermingsgraad is de kachel spatwaterdicht en stofbestendig, dus ik kan hem in verschillende weersomstandigheden gebruiken zonder problemen.

  Met een vermogen van 1500W en een verwarmingsbereik van 2 tot 3 m2, weet ik zeker dat ik genoeg warmte krijg waar ik het nodig heb. En de kleurtemperatuur van 1600K zorgt voor een gezellige sfeer, vergelijkbaar met kaarslicht. En het beste van alles is dat de lamp een levensduur heeft van 10.000 uur en 'Low Glare' is, dus veel warmte met weinig licht.

  En laten we het niet vergeten: de milieuvriendelijke verpakking draagt bij aan duurzaamheid, wat echt belangrijk voor me is.

  Dus, als ik op zoek ben naar een premium kwaliteit terrasverwarmer met aandacht voor veiligheid, snelle opwarmtijd en de mogelijkheid om 360° rondom warmte te bieden, dan is de VONROC Terrasverwarmer Alicudi echt de beste keuze voor mij. Ook al is het verwarmingsbereik geschikt voor kleinere oppervlakken, ik weet zeker dat deze terrasverwarmer perfect is voor mijn persoonlijke gebruik op mijn terras of onder mijn overkapping.

  Al met al biedt de VONROC Terrasverwarmer Alicudi een geweldige combinatie van stijl, efficiëntie en veiligheid, wat het echt een waardevolle toevoeging maakt voor iedereen die op zoek is naar snelle, gerichte warmte in een compacte ruimte. Ik kan niet wachten om er van te genieten! 🌞

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  • list plusIntense warmte zonder overmatig licht

  Nadelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  • list plusVermogen van 3000W kan elektrische installatie overbelasten

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.27
  Functionaliteit
  6.91
  Gebruiksgemak
  6.97
  Ik ben erg enthousiast om de VONROC Sfeervolle terrasverwarmer - Volsini 3000W te introduceren. Met een vermogen van 3000W biedt deze terrasverwarmer intense warmte zonder overmatig licht, waardoor je extra lang kunt genieten van aangename avonden buiten. De terrasverwarmer maakt gebruik van infraroodtechnologie, die gericht is op het direct verwarmen van objecten en personen, met een zeer hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte, en het verwarmen gebeurt geheel geur- en geruisloos.

  Een van de onderscheidende kenmerken van de Volsini terrasverwarmer is de topkwaliteit Golden Amber low glare lamp, die een lange levensduur, krachtige warmteafgifte en minimale lichtuitstraling biedt. De terrasverwarmer is uitgerust met twee instelbare warmteniveaus (1500W en 3000W) en een timer (0-24 uur), die alle opties bieden om aan verschillende verwarmingsbehoeften te voldoen. Bovendien wordt de terrasverwarmer geleverd met een afstandsbediening, waarmee je het aan- en uitzetten, het gewenste warmteniveau en de timer kunt regelen. Het duidelijke LCD-scherm geeft het gekozen warmteniveau en de timerinstelling weer.

  Technisch gezien heeft de Volsini terrasverwarmer een verwarmingstijd van slechts 1 seconde, een straalefficiëntie van 90% en een verwarmingsbereik van 12-18m2. Met IP54-bescherming is deze terrasverwarmer geschikt voor buitengebruik en permanente montage onder overkapping. Bovendien is de terrasverwarmer voorzien van oververhittingsbeveiliging en een verstelbare ophangbeugel voor muur- en plafondmontage. De milieuvriendelijke verpakking draagt bij aan duurzaamheid, wat een extra pluspunt is.

  Een belangrijk punt van overweging bij het gebruik van deze terrasverwarmer is het vermogen van 3000W, wat het zeer krachtig maakt. Het is belangrijk om rekening te houden met de piekstroom bij inschakeling, aangezien dit een standaard 16A-B installatieautomaat kan overbelasten. Het wordt geadviseerd om professionele hulp in te schakelen voor eventuele aanpassingen aan de elektrische installatie.

  De VONROC Sfeervolle terrasverwarmer - Volsini 3000W onderscheidt zich door zijn efficiëntie, technische specificaties en gebruiksgemak met de afstandsbediening en timerfunctie. Hoewel de krachtige warmte die het biedt een groot voordeel is, is het belangrijk om rekening te houden met de elektrische vereisten en eventuele aanpassingen die nodig kunnen zijn. Over het algemeen is deze terrasverwarmer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor buitenruimtes. 🌟

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Terrasverwarmers. Er zijn namelijk 1665 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!