Bestenu

Beste terrasverwarmers - nov. 2022

Met meer dan 901 terrasverwarmers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste terrasverwarmers in een handige lijst
01Score: 10
VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening
VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
MaxxGarden Terrasverwarmer
MaxxGarden Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening
VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.2
Alpina Heater Terrasverwarmer
Alpina Heater Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.9
LifeGoods Elektrische Terrasverwarmer
LifeGoods Elektrische Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.8
Frisson life
Frisson life
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Exellent electrics terrasverwarmer
Exellent electrics terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.9
Crown Professional 1150 & 2300 Watt Terras Heater 2 in 1 Plug & Play
Crown Professional 1150 & 2300 Watt Terras Heater 2 in 1 Plug & Play
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element
VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Terrasverwarmer Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


Het is zomer en je wilt gezellig in de tuin zitten. Helaas kan het in Nederland best fris worden in de avonden, maar geen nood! Dit is waar een terrasverwarmer heel goed van pas komt. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een terrasverwarmer.

Wat voor soorten terrasverwarmers zijn er allemaal?

Er zijn elektrische terrasverwarmers en er zijn terrasverwarmers op gas. Deze zijn vervolgens te verkrijgen in verschillende modellen. Hieronder beschrijf ik ze in het kort:

 • Tafelheater: een tafelheater is zowel in een serre als in een tuinhuisje te gebruiken. Hij is compact en neemt weinig ruimte in beslag. Hierdoor is deze heater erg mobiel en verplaats je hem eenvoudig.
 • Flame heater: zoals de naam al doet vermoeden, heeft een flame heater een zichtbare vlam en zorgt daarmee niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer. Deze is geschikt voor op je terras of veranda. Ze hebben vaak wieltjes waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Meestal werkt een flame heater op gas.
 • Lounge heater: een lounge heater gebruik je in de tuin bij je loungeset en geeft warmte af op zithoogte. Deze werken zowel op gas of elektriciteit. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat ze compact van formaat zijn.
 • Heatstrip: deze hebben enkel een verwarmingselement, geen lamp, en werken meestal op electriciteit. Ze zijn geschikt voor gesloten ruimtes en stralen alleen aan de voorkant warmte uit.
 • Parasol heater: deze heater maak je eenvoudig aan je parasol vast en heeft soms meerdere warmtebronnen. Deze heater werkt altijd op elektriciteit.

Welke terrasverwarmer verwarmt beter: gas of elektrisch?

Zowel een terrasverwarmer op gas als een elektrische terrasverwarmer heeft voor- en nadelen. Hieronder zet ik ze voor je op een rijtje:

 • Een gasverwarmer heeft een groter bereik dan een elektrische terrasverwarmer.
 • Gasverwarmers hebben zichtbaar vuur wat bijdraagt aan een gezellige sfeer. Een elektrische terrasverwarmer heeft alleen een statisch licht, wat soms zelfs als vervelend ervaren wordt.
 • Gas is goedkoper dan elektriciteit.
 • Een elektrische terrasverwarmer stoot minder CO₂ uit, wat minder milieubelastend is.
 • De installatie van een terrasverwarmer op gas is soms ingewikkeld: een goede elektrische terrasverwarmer is vaak 'plug-and-play'
 • Terrasverwarmers op gas hebben een stevig prijskaartje. De aankoopprijs van een elektrische terrasverwarmer ligt vaak lager, maar als er uitbreiding van de meterkast nodig is om hem goed te laten lopen, schieten ook de kosten hiervan al snel omhoog.
 • Terrasverwarmers op gas zijn ongeschikt voor compleet afgesloten ruimtes.
 • Een gasverwarmer warmt langzaam op, terwijl een elektrische terrasverwarmer binnen een paar seconden al warmte uit begint te stralen

Hoe lang doe je met een gasfles voor een terrasverwarmer?

Bij normaal verbruik gaat een gasfles in een terrasverwarmer ongeveerdrie tot zes weken mee: dit komt neer op zo'n 45 uur. Hoe lang de gasfles precies meegaat, hangt natuurlijk ook van het weer af. Als het erg koud is, zet je automatisch de terrasverwarmer op de hoogste stand waardoor er meer gas wordt verbruikt.

Wat voor gas gaat er in een terrasverwarmer?

Als je terrasverwarmer een drukregelaar heeft, dan is deze voor zowel butaan als propaan geschikt. Als je kiest om propaan te gebruiken, zijn alle terrasverwarmers direct geschikt. Daarnaast heeft propaan meer voordelen dan butaan. Propaan sla je overal op en gebruik je zelfs bij vrieskou. Butaan is daarentegen onbruikbaar als de temperatuur daalt tot onder het vriespunt.

Daarnaast is propaanminder milieubelastend. Steeds meer mensen zien het belang van milieubehoud in, waardoor propaan dan ook de voorkeur krijgt.

Hoeveel verbruikt een elektrische terrasverwarmer?

Het energieverbruik van een terrasverwarmer hangt erg af van het merk en het model wat je hebt. De kosten variëren van zo'n € 0,30 tot € 0,60 per uur. Als de terrasverwarmer een dimmer heeft, verbruikt hij meer dan wanneer hij geen dimmer heeft. Het verhogen en verlagen van de temperatuur kost ook extra energie.

Wat is het bereik van een terrasverwarmer?

Het bereik van een terrasverwarmer hangt af van het verwarmingselement waar deze gebruik van maakt, en of het een gasverwarmer of een elektrische terrasverwarmer is. Een gasverwarmer heeft in het algemeen een groter bereik. Ook het model van de terrasverwarmer heeft echter invloed op het warmtebereik.

Elektrische terrasverwarmers gebruiken vaak infraroodstraling. Deze straling is te vergelijken met de warmte die je van de zon ontvangt. Er zijn drie verschillende typen infraroodstralingen:

 • Korte golfstraling: geschikt voor een terras met veel wind. Een terrasverwarmer met korte golfstraling verwarmt de persoon, niet de omgeving.
 • Middellange golfstraling: de intensiteit van de warmte wordt beïnvloed door de hoeveelheid wind. Hierdoor is middellange golfstraling geschikt voor besloten terrassen.
 • Lange golfstraling: de wind heeft veel invloed op de warmte-intensiteit. Hierdoor is een terrasverwarmer met lange golfstraling vooral geschikt voor besloten terrassen.
hero illustration

Hoe komt deze fantastische terrasverwarmer ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste terrasverwarmer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over terrasverwarmers, maar nu helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle terrasverwarmers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke terrasverwarmers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van terrasverwarmers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Producten die vergelijkbaar zijn aan terrasverwarmers

De beste terrasverwarmers op een rijtje

1 - VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte. De heater wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening gebruik je voor het in- en uitschakelen van de heater, maar ook voor het instellen van de warmteniveaus Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Marsili is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Hierdoor neemt het werkingsbereik van de 625mm brede straalkachel extra toe, ook tijdelijk in onoverdekte buitenomgevingen. Waarom je deze terrasverwarmer Marsili aan wilt schaffen: Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte. Hoge kwaliteitslamp 'golden halogeen/halogeen lowglare'. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. Twee instelbare hitteniveaus: 1000W en 2000W. Dankzij de IP65 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen). Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt. In de behuizing is een LED-lampje verwerkt die precies de status aangeeft; aan/uit en niveau 1 of niveau 2. Gemakkelijke bediening van de heater dankzij de meegeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening gebruik je voor het in- en uitschakelen van de heater, maar ook voor het instellen van de warmteniveaus (1 of 2). Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Lange kabel/snoer van 1.9 meter, wat langer is dan andere merken terrasheaters. Topkwaliteit kabel van soepel rubber. Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000 De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus! Goed om te weten De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Belangrijkste specificaties van de heater Marsili: Vermogen: 2000W Vermogensinstellingen: Stand 1: 1000W Stand 2: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 1 seconde Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsbereik: 10 – 12m2 Kleurtemperatuur: 1500 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP65 Gewicht: 2.03kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x Heater – 2000W 1x Afstandsbediening 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur) Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PH502AC heater.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - MaxxGarden Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de MaxxGarden Terrasverwarmer is het niet langer koud wanneer je buiten op het terras wilt zitten. Staand of bevestigd aan de muur, dankzij de 3 warmtestanden kan je de ideale temperatuur creëren. De MaxxGarden Terrasverwarmer is perfect voor op jouw terras. Of je nu een feestje organiseert met vrienden of je lekker wilt genieten in je favoriete loungestoel, de terrasverwarmer houdt je steeds warm. Je kan hem gemakkelijk in hoogte verstellen, zo kan je zowel staand als zittend van de warmte genieten. Ook de warmte-intensiteit kan je zelf bepalen dankzij de 3 warmtestanden, deze stel je gemakkelijk in door aan het koord te trekken. De behuizing is spatwaterdicht, dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en zorgt voor sfeervolle verlichting. heb je een kleiner terras of geen ruimte voor de standaard? Deze terrasverwarmer kan ook aan de muur bevestigd worden, zo bespaar je ruimte en heb je het hele jaar door warmte op je favoriete plek! Pluspunten Spatwaterdicht (geschikt voor buitengebruik) In hoogte verstelbaar van 1,20 tot 2,10 m Te bevestigen aan de muur Oververhittingsbescherming 3 warmtestanden Verwarmingselement zorgt voor sfeervolle verlichting Specificaties Afmetingen: 53 x 21 cm Gewicht: ± 10 kg Soort verwarming: quartz verwarmingselement Waterdichtheidsclassificatie: IPX4 Materiaal: metaal In hoogte verstelbaar Verbruik: stand 1 – 650W / stand 2 – 1350W / stand 3 – 2000W Stroom: 230 V / 50 Hz Snoerlengte: 1.80m CE en TUV gekeurd Met TIP-OVER schakelaar bescherming Kleur: zwart Type-nr: HCH-2000 Levering MaxxGarden Terrasverwarmer Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hangende terrasverwarmer voor koele dagen en avonden Geniet jij ook zo van het buiten zijn, maar is het net te fris om nog lekker buiten te kunnen zitten? Schaf dan deze hangende terrasverwarmer aan. Deze plafondheater is eenvoudig te monteren aan het plafond of onder een parasol. Hierdoor neemt de heater geen extra ruimte in en heb je hem tevens altijd paraat. De krachtige 1500W infrarood lamp straalt de warmte gelijkmatig 360° rondom. Zo verleng jij de zomer en geniet je het hele jaar van aangename temperaturen met VONROC. De heater wordt geleverd inclusief afstandsbediening en is daardoor gemakkelijk in- en uit te schakelen. Waar is deze hangende terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Albano is op te hangen en te gebruiken onder bijvoorbeeld: een overkapping, een veranda, een partytent of een parasol. Hij is tevens op te hangen aan het plafond. Zo verwarm je prettig en doelgericht jouw balkon, overdekte terras of overdekte tuinhuis. Waarom je deze terrasheater Albano aan wilt schaffen: Dankzij de IP44 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder je overkapping. Premium product van hoogwaardige kwaliteit- aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. Krachtige 1500W infrarood lamp* straalt de warmte in 360° rondom. Veiligheid voorop; de lamp is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt het opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. De heater is te besturen dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Met de meegeleverde 50cm lange ketting en karabijnhaken is de terrasverwarmer ook zonder gebruik te hoeven maken van een monteur, met slechts enkele handelingen te monteren aan het plafond, de terrasoverkapping of aan tentframes. Het carbon-infrarood verwarmingselement levert in ca. 3 seconden al hitte af, terwijl deze relatief weinig licht afgeeft (geen verblindend licht dus). De aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Lange kabel van 1.9 meter. Topkwaliteit kabel van soepel rubber. Efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie (1500W) ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1600 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 10.000 uur. De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze plafondheater. Goed om te weten Bij een terrasverwarmer met softstart is er nog geen volledige zekerheid dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wilt gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Belangrijkste specificaties van de heater Albano: Vermogen: 1500W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60Hz Type verwarmingselement: Carbonfiberlamp Verwarmingstijd: 3 sec. Golflengte: 3,0 – 1000 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsafstand: 2 – 3 m. Verwarmingsbereik: 7-9m2 Kleurtemperatuur: 1600 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP44 Gewicht: 2,36 kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x Heater – 1500W 1x Afstandsbediening 1x Ketting van 50cm en 2 karabijnhaken t.b.v. ophangen Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PH501AC heater.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Alpina Heater Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat je veel vaker en langer buiten kan zitten. Verleng ook het buitenseizoen met een heater op je balkon, terras of onder je overkapping met deze elektrische terrasverwarmer van Alpina! Naast gebruik buitenshuis kun je deze elektrische verwarming prima binnen ophangen als (extra) plaatselijke verwarmer in een schuur, garage of werkplaats. Zo'n elektrische heater is voordeliger in gebruik dan een heater op gas en verwarmt ook gerichter. De heater heeft een behoorlijk vermogen van 2000 Watt en is geschikt voor ruimtes van 12 tot 18m². Infrarood-verwarming Aan de terrasheater zit een 1,9 meter lang snoer, waarmee je hem aansluit op een stopcontact. Je bedient de heater met de aan-/uit-schakelaar aan de achterkant. Zet de knop om en je voelt snel de temperatuur oplopen. Deze terrasverwarming van Alpina werkt op infrarood en bevat een reflectorverwarmingssysteem met een gold coated HeLeN-lamp. Dat is een speciale halogeenlamp met een goudkleurig laagje over het verwarmingselement die zorgt voor een hogere warmte-intensiteit, gelijkmatige warmteverdeling en ook nog sfeervol licht. Deze HeLeN-lamp is extra krachtig, levert een zeer hoog rendement, heeft een groot verwarmend vermogen en bovendien een groot bereik (12-18m²). De terrasverwarmer bespaart daarmee 30% tot 40% elektriciteit in vergelijking met traditionele heaters. Ook heeft hij een lage windgevoeligheid, waardoor de wind weinig invloed op de warmte en er dus amper warmteverlies optreedt. Dat maakt de heater geschikt voor zowel een besloten als een meer open terras. Hangend aan muur of plafond Bij de verwarming zit een montageset die bestaat uit beugels en schroeven. Daarmee hang je de heater op aan een wand of plafond. Erg praktisch, want zo hangend neemt hij geen vloerruimte in. De verwarmer is circa 57 x 11,5 x 11 centimeter groot. Je kan hem kantelen en dus de warmte richten naar de plek die je wil. Beschermd tegen water De heater heeft een IP55-bescherming, wat wil zeggen dat hij stofdicht is en spuitwaterdicht. Hij kan dus prima een buitje doorstaan en zelfs het water van een tuinslang overleven. De heater is ook beveiligd tegen oververhitting. Details Alpina heater Gebruik: binnen en buiten Bescherming: IP55 (stofdicht en spuitwaterdicht) Infrarood, gouden HeLeN halogeenlamp Onmiddellijke verwarming Wand- of plafondmontage Oververhittingbeveiliging ON/OFF schakelaar Verwarmingsoppervlak: 12-18m² Nettogewicht: ca. 1,35kg Afmeting: ca. 57x11,5x11cm Lengte netsnoer: ca. 1,9 meter Model: XD-YS2000NL

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - LifeGoods Elektrische Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ontspannen buiten loungen of gezellig je verjaardag vieren? Met de LifeGoods terrasverwarmer zit je altijd lekker warm. Kies tussen de drie warmtestanden: laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W). Pas de hoogte aan van 157 tot 180 cm en kantel de kop tot 25° graden. Gebruik het bedieningspaneel op de staander om de verwarmer in te stellen. Of blijf lekker zitten en gebruik de afstandsbediening. Klein terras? Hang de terrasverwarmer aan de muur met de meegeleverde montageset. De terrasverwarmer heeft een stevige voet. Het hitte-element gaat automatisch uit als hij toch om dreigt te vallen. Geniet elke avond buiten van een lekker drankje of een goed boek met de LifeGoods terrasverwarmer. 3 warmtestanden Gezellig buiten zitten op milde zomeravonden of heldere winterdagen? Met de LifeGoods terrasverwarmer zit je altijd lekker warm. De terrasverwarmer heeft 3 warmtestanden: laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W). Zet de terrasverwarmer aan en hij is binnen no-time warm. Pak een lekker drankje en geniet van de warme stralen van de terrasverwarmer. In hoogte verstelbaar De LifeGoods terrasverwarmer is in hoogte verstelbaar. Zo past hij zowel op een kleiner balkon als in een grotere tuin. Stel de hoogte van de terrasverwarmer naar wens in van 157 tot 180 cm. Perfect om onder te zitten tijdens een lekker diner. Of gezellig staand te borrelen op een verjaardag. 25° kantelbaar Ook de grote kop kan je naar wens instellen. Zet de kop recht of kantel hem to 25° naar beneden. Zo kan je precies bepalen welke delen van je terras je wilt verhitten. Let wel op: Als je op de "OFF"-knop drukt, wordt het verwarmingselement niet helemaal uitgeschakeld. Haal de stekker uit het stopcontact om het verwarmingselement uit te schakelen. LifeGoods terrasverwarmer ✔ Van 157 tot 180 cm verstelbaar ✔ Inclusief muurbevestiging ✔ 650W - 1300W - 2000W ✔ Met afstandsbediening ✔ 25° kantelbaar ✔ LED-indicatie ✔ IP24 Afstandsbediening en bedieningspaneel Zit je net lekker, maar wil je de verwarming toch wat hoger of lager zetten? Dan kan je gewoon blijven zitten. De terrasverwarmer kan namelijk bediend worden met een afstandsbediening. Natuurlijk kan je hem ook bedienen met de knoppen op de terrasverwarmer zelf. Dankzij de LED-indicator zie je van een afstandje op welke stand de terrasverwarmer staat. Staand of muurmontage De terrasverwarmer heeft een handige staander. Je kan hem dus overal neerzetten waar je wilt. Maar ook voor kleinere terrassen is hij geschikt. Met de bijgeleverde muurbevestiging hang je hem zo aan een muur. Zo ben je weinig ruimte kwijt en kan je toch warm zitten. Veilig in gebruik Ook is de terrasverwarmer erg veilig in gebruik. Door de zware voet van 41 cm doorsnee blijft hij stevig staan. Valt hij toch om, dan gaat het hitte-element automatisch uit. Daarnaast heeft de terrasverwarmer handige kabelclips. Clip het stroomsnoer in de kabelclips en je kan er niet over struikelen. Specificaties: ▶ Merk: LifeGoods ▶ Inhoud: 1x Terrasverwarmer - 1x Handleiding - 2x AAA-batterij- 1x Afstandsbediening - Kabelclips - 1x Muurbevestiging ▶ Afmeting: 48x41x190 ▶ Gewicht: 10.30 KG ▶ Snoerlengte: 1.80M ▶ Kleur: Zwart ▶ Materiaal: Metaal, plastic, verwarmingsbuis van kwarts ▶ Aantal standen: 3 ▶ Voltage: 220-240V~ ▶ Frequentie: 50 Hz ▶ Stroomsterkte: Stand 1: 650W | Stand 2: 1300W | Stand 3: 2000W ▶ IP-certificering: IP24 ▶ In hoogte verstelbaar: ja, 157 - 180 cm ▶ Kantelhoek: 25° omhoog/omlaag ▶ Batterijtype: AAA (vervangbaar) ▶ Type terrasverwarmer: staand of muurbevestiging ▶ LED-indicator voor stroomvoorziening ▶ Kabelklemmen op de staander Let op: Als je op de "OFF"-knop drukt, wordt het verwarmingselement niet volledig uitgeschakeld. Haal de stekker uit het stopcontact om het verwarmingselement volledig uit te schakelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Frisson life

Loading..
Ga naar laagste prjis

Frisson life Terrasverwarmer is het niet langer koud wanneer je buiten op het terras wilt zitten. Staand of bevestigd aan de muur, dankzij de 3 warmtestanden kan je de ideale temperatuur creëren. De Frisson life Terrasverwarmer is perfect voor op jouw terras. Of je nu een feestje organiseert met vrienden of je lekker wilt genieten in je favoriete loungestoel, de terrasverwarmer houdt je steeds warm. Je kan hem gemakkelijk in hoogte verstellen, zo kan je zowel staand als zittend van de warmte genieten. Ook de warmte-intensiteit kan je zelf bepalen dankzij de 3 warmtestanden, deze stel je gemakkelijk in door aan het koord te trekken. De behuizing is spatwaterdicht, dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en zorgt voor sfeervolle verlichting. heb je een kleiner terras of geen ruimte voor de standaard? Deze terrasverwarmer kan ook aan de muur bevestigd worden, zo bespaar je ruimte en heb je het hele jaar door warmte op je favoriete plek! Voordelen Spatwaterdicht (geschikt voor buitengebruik) In hoogte verstelbaar van 1,20 tot 2,10 m Te bevestigen aan de muur Oververhittingsbescherming 3 warmtestanden Verwarmingselement zorgt voor sfeervolle verlichting Specificaties Afmetingen: 53 x 21 cm Gewicht: ± 10 kg Soort verwarming: quartz verwarmingselement Waterdichtheidsclassificatie: IPX4 Materiaal: metaal In hoogte verstelbaar Verbruik: stand 1 – 650W / stand 2 – 1350W / stand 3 – 2000W Stroom: 230 V / 50 Hz Snoerlengte: 1.80m CE en TUV gekeurd Met TIP-OVER schakelaar bescherming Kleur: zwart Type-nr: HCH-2000 Levering Frisson life Terrasverwarmer Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud. Er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bijzondere kenmerken De Eurom Golden Shadow 2500 terrasverwarmer maakt buiten zitten comfortabel. De Golden Shadow lamp geeft namelijk nauwelijks licht af. Deze terrasverwarmer is op te hangen en is 115 graden zwenkbaar. Dankzij de 2500 Watt warmtekracht en de halogeen lampen wordt snel een aangename warmte bereikt op jouw terras of balkon. Deze Terras Heater is spatwaterdicht dus kan ook onder een luifel of parasol gemonteerd worden. Ook een belangrijk voordeel van deze Golden Shadow serie is de lage piekspanning bij het aanzetten. Specificaties Capaciteit: 2500 Watt Beschermklasse: IP65 Bereik: 25 M2 Model: Hangend Kantelbaar: + Lamp: Golden Shadow low glare Aantal branduren: 5000 uren Omkasting: Aluminium Afmetingen: 13 x 77 x 10,3 cm Gewicht 2.4 kg Kabel lengte 1.8 Meter Afstandsbediening: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Exellent electrics terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Of je nu een feestje hebt waarbij veel mensen staan of dat je in je favoriete loungestoel op het terras zit. De Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer houdt je zowel staand als zittend warm, omdat dit model in hoogte verstelbaar is. Ook de warmte-intensiteit heb je zelf in de hand. Middels de 3 standen pas je de hoeveelheid warmte geheel naar wens aan. De behuizing is spatwaterdicht en dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en brengt sfeervolle verlichting met zich mee. Al deze voordelen zijn gegoten in een stijlvol design. De pluspunten van deze elektrische terrasverwarmer Spatwaterdicht en geschikt voor buitengebruik In hoogte verstelbaar van 1.20 tot 2.10 meter hoogte Geschikt voor buitengebruik Oververhittingsbescherming Keuze uit 3 warmtestanden De belangrijkste specificaties van dit artikel • Lengte: 53 cm • Breedte: 21 cm • Gewicht: ± 10 kg • Soort verwarming: quartz verwarmingselement • Waterdichtheidclassificatie: IPX4 • Materiaal: metaal • Afmeting: in hoogte verstelbaar tussen 1.20 en 2.10 m hoogte • Verbruik: stand 1 - 2 - 3, 650 W, 1350 W en 2000 W • Stroom: 230 V / 50 Hz • Snoerlengte: 2,85 meter • CE- en TÜV gekeurd • Met TIP-OVER schakelaar bescherming • Kleur: zwart • Type-nr: PNH-200DI • Afstandsbediening: nee In de verpakking • Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer • Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. Ons advies Zoek je een terrasverwarmer voor het verwarmen van een open en grotere ruimte? Een elektrische terrasverwarmer straalt de warmte heel gericht. Voor een open ruimte zijn gas terrasverwarmers meer geschikt; deze hebben een hoger vermogen en een groter warmtebereik. Bekijk hier alle terrasverwarmers die werken op butaan- of propaangas. Garantie Er zit twee jaar garantie op de Excellent Electrics terrasverwarmers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Crown Professional 1150 & 2300 Watt Terras Heater 2 in 1 Plug & Play

Loading..
Ga naar laagste prjis

Crown Professional 1150/2300 Watt Toren Heater met snoer en stekker 1.5M, Plug & Play. Deze kwarts toren heater heeft een maximaal vermogen van 2300 Watt en is hierdoor geschikt voor oppervlaktes tot 25 m2. De heater kan eenvoudig aan een muur gemonteerd worden. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig metaal, dit maakt de heater duurzaam. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten kunnen we de kwaliteit waarborgen en 2 jaar garantie geven. Kwarts infrarood verwarming Dit model terrasheater maakt gebruik van kwarts in het verwarmingselement, dit zorgt voor middellange infraroodstraling. Deze golfstraling warmt doelgericht objecten en personen op die zich in het bereik van de heater bevinden. De wind heeft minimale invloed op de stralingswarmte. De heater presteert het beste op terrassen of ruimtes die beschut zijn tegen wind. Geschikt voor open terras De wind heeft minimale invloed op de warmte die door de Crown 2300 Watt gegenereerd wordt. De heater is niet waterdicht en kan dus alleen buiten gebruikt worden onder een overkapping. Voor optimale efficiëntie is het van belang dat de ruimte afgeschermd wordt tegen wind. Kan alleen rechtop gebruikt worden vanwege de omvalbeveiliging. Handige thermostaat met 10 warmtestanden Dit model heater heeft 10 verschillende warmtestanden. Door de brede instelbaarheid is het ook mogelijk om de heater te gebruiken op kleine balkons. De beschermfolie komt makkelijker los door het wat te verwarmen. Specificaties Crown 1150/2300 Watt Heater Spanning: 220-240V Frequentie: 50-60Hz Vermogen: 1150 of 2300 Watt 2 vermogensstanden: 1150 & 2300 Watt Aantal warmtestanden thermostaat: 10 Geschikt voor binnen en buiten ( buiten onder overkapping ) Materiaal verwarmingselement: Carbon Materiaal behuizing: Metaal Afmetingen (LxBxH ): 40x30x114.5 cm Omvalbeveiliging 2 jaar garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili Compact is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte. Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Marsili Compact is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Waarom je deze terrasverwarmer Marsili compact aan wilt schaffen: Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte. Hoge kwaliteitslamp ‘lowglare’. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. Dankzij de IP55 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen). Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt. Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Topkwaliteit 1.9 meter lange kabel van soepel rubber. Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000 De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus! Goed om te weten De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Ben je op zoek naar een heater met afstandsbediening en instelbare hitteniveaus? Overweeg dan ook de VONROC PH502AC heater Marsili 2000W - zwart en/of de PH503AC heater Marsili 2000W - zilver. Belangrijkste specificaties van de heater Marsili Compact: Vermogen: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 1 seconde Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsbereik: 10 – 12m2 Kleurtemperatuur: 1500 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP55 Gewicht: 2.03kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC PH506AC heater Marsili Compact wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Heater – 2000W – PH506AC 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van terrasverwarmers. Er zijn immers 901 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste