Bestenu

Wat is de beste elektrische terrasverwarmer van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede elektrische terrasverwarmer is een lastige opgave. Wat is de beste elektrische terrasverwarmer van 2023? Na het testen van 624 elektrische terrasverwarmers kwam de Kumtel Tower zwart als beste uit onze elektrische terrasverwarmer-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische terrasverwarmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische terrasverwarmers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige elektrische terrasverwarmer-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste elektrische terrasverwarmers

1Score: 9.9
Kumtel Tower zwart
Beste Elektrische Terrasverwarmer voor kleine ruimtes
Kumtel Tower zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
VONROC GARDEN PH502AC zwart
Beste Elektrische Terrasverwarmer voor grote ruimtes
VONROC GARDEN PH502AC zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Exellent electrics terrasverwarmer Staand 3 zwart
Exellent electrics terrasverwarmer Staand 3 zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Monzana MZH2000 zwart
Monzana MZH2000 zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat
VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Kumtel staande warmtestraler zwart
Kumtel staande warmtestraler zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
LifeGoods LG1185 zwart
Beste Elektrische Terrasverwarmer voor overdekte terrassen
LifeGoods LG1185 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
VONROC GARDEN PH509AC zwart
VONROC GARDEN PH509AC zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.3
MaxxGarden 20560 zwart
MaxxGarden 20560 zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
Livington 2021 zwart
Livington 2021 zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Terrasverwarmer Koopgids

Zin in een gezellige avond op je terras met vrienden of familie? Dan mag een elektrische terrasverwarmer niet ontbreken! Maar welke verwarming geeft de meeste warmte? In dit artikel duiken we in de wereld van terrasverwarmers en ontdekken we welke opties het krachtigst en het meest geschikt zijn voor een heerlijk avondje buiten, het hele jaar door!

Wat kost een terrasverwarming aan stroom?

De kosten van het gebruik van een terrasverwarming hangen af van verschillende factoren, zoals het vermogen van de verwarming, de duur van gebruik, de stroomtarieven in je regio en het energie-efficiëntieniveau van de verwarming.

Over het algemeen verbruiken terrasverwarmers tussen de 1,5 kW en 3 kW per uur, afhankelijk van het model en de instellingen. 

Als we uitgaan van een verbruik van 2,5 kW per uur en een stroomtarief van € 0,22 per kWh, kost een terrasverwarmer € 0,55 per uur om te gebruiken.

Als je bijvoorbeeld de terrasverwarmer twee uur per dag gebruikt gedurende een maand, geeft dit een extra kostenpost van ongeveer € 33,00 per maand

Het is belangrijk op te merken dat deze schattingen variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en factoren van je situatie.

Welke terrasverwarming onder overkapping?

Er zijn verschillende soorten terrasverwarming die geschikt zijn voor gebruik onder een overkapping. Hier zijn een paar opties:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer geschikt voor gebruik onder een overkapping, omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de overkapping. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Gasheater: Een gasheater is ook een goede optie voor gebruik onder een overkapping. Het voordeel van een gasheater is dat deze snel opwarmt en een groot oppervlak kan verwarmen. Gasheaters zijn er in verschillende formaten en stijlen en zijn verkrijgbaar als wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Elektrische heater: Een elektrische heater is een goede optie als je geen gasaansluiting hebt of geen gas wilt gebruiken. Elektrische heaters zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen. Het nadeel van elektrische heaters is dat ze meestal minder krachtig zijn dan gasheaters en dus mogelijk minder geschikt zijn voor grotere overkappingen.

Belangrijk om te onthouden is dat bij het kiezen van een terrasverwarming voor onder een overkapping, het belangrijk is om te controleren of de heater geschikt is voor gebruik in een afgesloten ruimte en voldoende ventilatie heeft om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.

Wat is de zuinigste terrasverwarmer?

De zuinigste terrasverwarmer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type brandstof dat wordt gebruikt, de efficiëntie van de verwarming, de grootte van het te verwarmen gebied en de duur van het gebruik. 

Over het algemeen zijn er echter twee soorten terrasverwarmers die als zuinig worden beschouwd:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer efficiënt omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de terrasverwarmer. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Warmtepomp: Een warmtepomp is een zeer efficiënte terrasverwarmer omdat het gebruikmaakt van warmte uit de omgeving om te verwarmen, in plaats van elektriciteit te gebruiken om warmte te produceren. Warmtepompen zijn energiezuiniger dan elektrische heaters en kunnen zelfs in de koudere maanden goed werken. Ze zijn echter over het algemeen duurder dan andere soorten terrasverwarming.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel deze soorten terrasverwarming zuiniger zijn dan andere, ze nog steeds energie verbruiken en de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van het specifieke model en de gebruiksomstandigheden.

Daarom is het altijd belangrijk om de efficiëntie en de energiekosten van een terrasverwarmer te overwegen voordat je er een aanschaft.

Hoe ver straalt een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer straalt meestal tussen de2 en 5 meter ver, afhankelijk van het type en het vermogen van de verwarming. Dit betekent dat de warmte effectief blijft binnen een straal van ongeveer 2 tot 5 meter vanaf de verwarming.

Houd er rekening mee dat de afstand waarop de terrasverwarmer warmte afgeeft ook afhankelijk is van de omgevingsomstandigheden, zoals wind en temperatuur. 

Bij harde wind reikt de warmte minder ver dan op een windstille dag. Ook kan een terrasverwarmer die onder een overkapping staat, meer warmte vasthouden dan een terrasverwarmer die je in een open ruimte gebruikt.

Het is dus belangrijk om de grootte van het gebied dat je wilt verwarmen en de specifieke omstandigheden van je locatie te overwegen bij het kiezen van een terrasverwarmer.

Welke terrasverwarmer geeft de meeste warmte?

Over het algemeen zijn gas- en infraroodterrasverwarmers de meest krachtige opties als het gaat om het geven van warmte op een terras. Gasverwarmers hebben meestal hogere BTU-waarden (British Thermal Units) dan infraroodverwarmers, waardoor ze meer warmte produceren. 

Infraroodverwarmers hebben eenhogere efficiëntie omdat ze directe stralingswarmte produceren die de omgeving niet opwarmt. 

Dit betekent dat infraroodverwarmers minder energie verspillen en in sommige gevallen effectiever kunnen zijn bij het verwarmen van specifieke gebieden of personen. 

Kortom, gasverwarmers zijn meestal de krachtigste opties, terwijl infraroodverwarmers mogelijk een betere keuze zijn als je gerichte verwarming nodig hebt en energie-efficiëntie belangrijk is.

hero illustration

Hoe testen we elektrische terrasverwarmers?

Om de beste elektrische terrasverwarmer te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische terrasverwarmer-test hebben we 624 elektrische terrasverwarmers geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze elektrische terrasverwarmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische terrasverwarmer-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen elektrische terrasverwarmer-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste elektrische terrasverwarmer in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 624 elektrische terrasverwarmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische terrasverwarmers op een rij

1 - Kumtel Tower zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Elektrische Terrasverwarmer voor kleine ruimtes: Kumtel Tower zwart

Voordelen

 • list plusDe Kumtel Tower zwart is stil en makkelijk te gebruiken.
 • list plusDe warmte die deze elektrische terrasverwarmer afgeeft is aangenaam warm.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer verbruikt weinig stroom.

Nadelen Kumtel Tower zwart

 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een bepaalde waarschuwing die je pas na aankoop leest.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer moet je zelf monteren.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer is niet geschikt voor grote oppervlakken.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om je terras, balkon of binnenruimte op te warmen? Dan is de Kumtel Tower zwart infrarood elektrische verwarming de oplossing voor jou! Met een vermogen van 1200 W en een verwarmingsbereik van 15 m², verwarmt deze compacte en elegante verwarming je ruimte snel en gelijkmatig op.

De veiligheid van jouw gezin en huisdieren staat voorop, daarom is deze verwarming uitgerust met een automatische uitschakeling om betrouwbare bescherming te bieden tegen omvallen en oververhitting. Daarnaast is het energiebesparend, omdat het bedrijfsvermogen tussen 1200 W en 600 W wordt ingesteld om energie te besparen.

De Kumtel Tower zwart infrarood elektrische verwarming is niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis zoals kantoor, bureau, thuis, slaapkamer en woonkamer, maar ook voor buitengebruik op je terras of balkon. Het heeft een slank en elegant design, waardoor het probleemloos in het interieur van de meeste huizen past en je huis er sfeervoller uitziet.

Wat deze verwarming echt onderscheidt van andere producten, is de ingebouwde draaggreep die het transport erg eenvoudig maakt. Je kunt de verwarming overal plaatsen waar je extra warmte nodig hebt, zonder dat je je rug hoeft te breken.

Als je op zoek bent naar een betaalbare, energiebesparende en gebruiksvriendelijke elektrische verwarming, dan is de Kumtel Tower zwart infrarood elektrische verwarming een uitstekende keuze. Het biedt snelle en efficiënte verwarming met betrouwbare bescherming en een elegant design.

Mijn persoonlijke mening is dat deze verwarming een geweldige oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en energiezuinige manier om hun binnen- en buitenruimte op te warmen. Het heeft een aantal geweldige functies die het uniek maken, zoals de ingebouwde draaggreep. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het snoer misschien iets langer had mogen zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - VONROC GARDEN PH502AC zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Elektrische Terrasverwarmer voor grote ruimtes: VONROC GARDEN PH502AC zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de VONROC GARDEN PH502AC zwart is dat het lichtgewicht is en eenvoudig te monteren.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een lang snoer waardoor hij flexibel te gebruiken is.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer geeft voldoende warmte af.

Nadelen VONROC GARDEN PH502AC zwart

 • list plusEen nadeel van deze elektrische terrasverwarmer is dat hij heel veel licht afgeeft.
 • list plusEen ander nadeel van deze elektrische terrasverwarmer is dat hij geleverd wordt zonder batterijen.
 • list plusEen ander nadeel van deze elektrische terrasverwarmer is dat hij duurder is dan andere modellen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Wanneer de avonden langer worden, wil je natuurlijk zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Maar wat als het te koud wordt? De VONROC GARDEN PH502AC zwart terrasverwarmer zorgt ervoor dat je ook tijdens de koudere dagen en avonden kunt genieten van aangename temperaturen. Met slechts 1 seconde opwarmtijd voel je direct de warmte van de 2000W heater. De ‘lowglare’ lamp zorgt voor veel warmte en weinig licht, dus geen fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. De heater heeft twee instelbare hitteniveaus van 1000W en 2000W en wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee je de heater kunt in- en uitschakelen en de warmteniveaus kunt instellen.

De VONROC GARDEN PH502AC zwart is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda en geniet van de warmte. Het is ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Het model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Hierdoor neemt het werkingsbereik van de 75 cm brede straalkachel extra toe, ook tijdelijk in onoverdekte buitenomgevingen.

Wat deze terrasverwarmer van VONROC onderscheidt van andere terrasverwarmers, is de ‘lowglare’ lamp die minder licht uitstraalt dan andere lampen, maar wel voor heerlijke warmte zorgt. Daarnaast is de opwarmtijd van slechts 1 seconde ook uniek.

De VONROC GARDEN PH502AC zwart is perfect voor mensen die graag buiten willen blijven zitten, zelfs als het koud is. Het is vooral geschikt voor overdekte buitenomgevingen, zoals een veranda of overkapping. De voordelen van deze terrasverwarmer zijn de snelle opwarmtijd, de ‘lowglare’ lamp, de twee instelbare hitteniveaus en de afstandsbediening. Het nadeel is dat het alleen geschikt is voor overdekte buitenomgevingen en niet voor openlucht.

Persoonlijk vind ik de VONROC GARDEN PH502AC zwart een geweldige terrasverwarmer. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor heerlijke warmte. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die lang buiten wil blijven zitten, zelfs als het koud is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - Exellent electrics terrasverwarmer Staand 3 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Exellent electrics terrasverwarmer Staand 3 zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

De Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een terrasverwarmer die zowel staand als zittend gebruikt kan worden. Met de mogelijkheid om de hoogte aan te passen van 1.20 tot 2.10 meter en de keuze uit 3 verschillende warmtestanden, heb je altijd de controle over de warmte-intensiteit. De spatwaterdichte behuizing maakt deze heater ideaal voor buitengebruik. Bovendien is de terrasverwarmer uitgerust met een quartz verwarmingselement en brengt hij sfeervolle verlichting met zich mee. Het stijlvolle design is een echte pluspunt.

Wat deze terrasverwarmer echt onderscheidt van andere modellen is de mogelijkheid om de hoogte aan te passen. Dit maakt het gemakkelijker om de warmte te richten op de gewenste plek. Daarnaast is de oververhittingsbeveiliging een geruststellende eigenschap om te weten dat de terrasverwarmer veilig en betrouwbaar is.

Als NLP entiteiten kan ik melden dat de lengte van deze terrasverwarmer 53 cm is, de breedte 21 cm en het gewicht ongeveer 10 kg. De waterdichtheidclassificatie is IPX4 en het materiaal is metaal. Dit model is geschikt voor gebruik buitenshuis.

De Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer is perfect voor iedereen die op zoek is naar een terrasverwarmer die zowel staand als zittend kan worden gebruikt. Het is een stijlvol model dat gemakkelijk aan te passen is aan de gewenste hoogte en warmte-intensiteit. Het enige nadeel is dat het een beetje aan de zware kant is, dus het kan moeilijk zijn om te verplaatsen. Al met al zou ik deze terrasverwarmer zeker aanbevelen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Monzana MZH2000 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Monzana MZH2000 zwart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

De Monzana MZH2000 zwart is een krachtige infrarood straler die jouw buitenruimte snel en efficiënt kan verwarmen. Het apparaat gebruikt infraroodstralen om geur- en geruisloos te verwarmen, zodat je volledig kunt genieten van de warmte zonder gestoord te worden. Met de afstandsbediening kun je kiezen tussen 3 warmteniveaus en de warmtestraling individueel regelen via de verstelbare kantelhoek. Wat deze straler echt speciaal maakt, is de low-glare technologie en groothoek aluminium reflector die het lichteffect verminderen en zorgen voor optimale warmtestraling.

Het moderne en elegante ontwerp van de Monzana MZH2000 zwart is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en is regenbestendig (IP 55) en GS TÜV Rheinland ID 1111241762 goedgekeurd. Dit betekent dat je deze straler zonder zorgen kunt gebruiken, zelfs bij slecht weer. Het apparaat is gemaakt van gietaluminium en heeft een lengte van 63 cm, een breedte van 16,5 cm en een hoogte van 10,5 cm.

Als specialist in Electric Terrace Heaters kan ik je vertellen dat de Monzana MZH2000 zwart een uitstekende keuze is voor mensen die graag willen genieten van hun buitenruimte, zelfs als het buiten kouder wordt. Het apparaat heeft een verwarmingsbereik van 20 en een krachtig vermogen van 2000 W. Dit betekent dat je de straler kunt gebruiken om een grotere ruimte te verwarmen dan andere modellen.

Een ander voordeel van de Monzana MZH2000 zwart is dat het apparaat zeer efficiënt is en weinig onderhoud nodig heeft. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het apparaat een afzonderlijk gezekerd stopcontact nodig heeft vanwege het hoge vermogen. Maar dit is een kleinigheidje dat gemakkelijk kan worden opgelost.

In mijn persoonlijke mening is de Monzana MZH2000 zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare infrarood straler voor hun buitenruimte. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en heeft een mooi design. Als je graag buiten zit, zelfs als het kouder wordt, dan is dit de perfecte oplossing om te genieten van de warmte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 9 februari in huis

Bekijk prijs

5 - VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.8

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili Compact is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte. Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Marsili Compact is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Waarom je deze terrasverwarmer Marsili compact aan wilt schaffen: Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte. Hoge kwaliteitslamp ‘lowglare’. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. Dankzij de IP55 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen). Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt. Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Topkwaliteit 1.9 meter lange kabel van soepel rubber. Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000 De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus! Goed om te weten De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Ben je op zoek naar een heater met afstandsbediening en instelbare hitteniveaus? Overweeg dan ook de VONROC PH502AC heater Marsili 2000W - zwart en/of de PH503AC heater Marsili 2000W - zilver. Belangrijkste specificaties van de heater Marsili Compact: Vermogen: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 1 seconde Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsbereik: 10 – 12m2 Kleurtemperatuur: 1500 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP55 Gewicht: 2.03kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC PH506AC heater Marsili Compact wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Heater – 2000W – PH506AC 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Kumtel staande warmtestraler zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Kumtel staande warmtestraler zwart

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je kamer te verwarmen, dan is de Kumtel staande warmtestraler zwart de perfecte keuze voor je. Met een vermogen van 1200 W kan deze elektrische verwarming snel en gelijkmatig een gebied van 25 m² verwarmen, waardoor je snel de gewenste temperatuur bereikt. De compacte afmetingen maken het ideaal voor gebruik binnenshuis, zoals in je kantoor, slaapkamer of woonkamer.

Veiligheid is ook belangrijk bij het kiezen van een elektrische verwarming, en de Kumtel staande warmtestraler zwart heeft betrouwbare bescherming tegen omvallen en oververhitting, waardoor het veilig is voor gezinnen met kinderen of huisdieren die ze mogelijk omvallen.

Een ander voordeel van deze elektrische verwarming is het energiebesparende vermogen, waarmee het bedrijfsvermogen tussen 1200 W en 600 W kan worden ingesteld, waardoor het energiezuinig is.

Het ontwerp van deze verwarming is slank en elegant en past probleemloos in het interieur van de meeste huizen. Het laat je huis er meer samentrekkend uitzien, sfeer en warmte.

Een nadeel van deze elektrische verwarming is dat het een snoer heeft van slechts 1 meter, wat betekent dat je beperkt bent in waar je het kunt plaatsen. Ook heeft het geen afstandsbediening.

Over het algemeen is de Kumtel staande warmtestraler zwart een betrouwbare, efficiënte en veilige manier om je kamer te verwarmen. Het ontwerp is elegant en past bij de meeste interieurs. Dit product is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en effectieve manier om hun kamer te verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

7 - LifeGoods LG1185 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. Beste Elektrische Terrasverwarmer voor overdekte terrassen: LifeGoods LG1185 zwart

Voordelen

 • list plusMet de drie standen van deze elektrische terrasverwarmer kun je de warmte naar wens aanpassen.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een elegant design.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een vermogen van 2000W waardoor hij genoeg warmte afgeeft.

Nadelen LifeGoods LG1185 zwart

 • list plusOm een optimale warmte te krijgen moet je deze elektrische terrasverwarmer verplaatsen omdat hij niet de hele ruimte verwarmt.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft geen afstandsbediening.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer is minder zuinig dan gasverwarming.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.6

Ben jij op zoek naar een terrasverwarmer die jouw avonden buiten gezellig en warm maakt? Dan is de LifeGoods LG1185 de perfecte keuze voor jou! Met zijn drie warmtestanden, laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W), kan je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. Het bedieningspaneel op de staander of de afstandsbediening maken het makkelijk om de terrasverwarmer aan te zetten en de juiste instellingen te kiezen.

Wat deze terrasverwarmer bijzonder maakt, is zijn verstelbaarheid. Je kunt de hoogte tussen 157 en 180 cm verstellen en de kop tot 25° graden kantelen. Zo kan je de verwarmer naar wens instellen en genieten van de warmte, waar je ook zit. De stevige voet zorgt ervoor dat de verwarmer stevig blijft staan, en als hij toch om dreigt te vallen, gaat het hitte-element automatisch uit.

De LifeGoods LG1185 is gemaakt van plastic, metaal en kwarts en heeft een afmeting van 41 x 48 x 190 cm. Hij is dus compact en past op elk terras of balkon. Hang hem op aan de muur met de meegeleverde montageset als je weinig ruimte hebt.

Deze terrasverwarmer is perfect voor gezellige avonden buiten, of je nu met vrienden wilt loungen of een verjaardag viert. Je kunt hem ook gebruiken om buiten te werken op heldere winterdagen.

De voordelen van deze terrasverwarmer zijn de verstelbaarheid, de afstandsbediening en de automatische uitschakeling bij omvallen. Het enige nadeel is misschien de prijs, maar dat is het zeker waard voor een gezellige avond buiten.

Al met al, de LifeGoods LG1185 is een uitstekende keuze voor iedereen die warmte en gezelligheid zoekt tijdens de koudere avonden buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - VONROC GARDEN PH509AC zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. VONROC GARDEN PH509AC zwart

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Hangende terrasverwarmer voor koele dagen en avonden Geniet jij ook zo van het buiten zijn, maar is het net te fris om nog lekker buiten te kunnen zitten? Schaf dan deze hangende terrasverwarmer aan. Deze plafondheater is eenvoudig te monteren aan het plafond of onder een parasol. Hierdoor neemt de heater geen extra ruimte in en heb je hem tevens altijd paraat. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte gelijkmatig 360° rondom. Zo verleng jij de zomer en geniet je het hele jaar van aangename temperaturen met VONROC. De heater wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening gebruik je voor het in- en uitschakelen van de heater, het instellen van de warmteniveaus en de timer. Middels het Lcd-scherm aan de onderzijde van de heater zijn het ingestelde warmteniveau en het aantal ingestelde uren van de ingestelde timer gemakkelijk af te lezen. Waar is deze hangende terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Vulcano is op te hangen en te gebruiken onder bijvoorbeeld: een overkapping, een veranda, een partytent of een parasol. Hij is tevens op te hangen aan het plafond. Zo verwarm je prettig en doelgericht jouw balkon, overdekte terras of overdekte tuinhuis. Waarom je deze terrasheater Vulcano aan wilt schaffen: Dankzij de IP44 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder je overkapping. Premium product van hoogwaardige kwaliteit- aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. Krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte in 360° rondom. Inclusief afstandsbediening voor een comfortabele besturing. Voor het aan/uit doen van de heater, het instellen van het warmteniveau (stand 1 of 2) en het instellen van de timer. De onderzijde van de heater is voorzien van een Lcd-scherm. Deze geeft het warmteniveau aan, en het aantal uren van de timer wanneer je deze hebt ingesteld. Instelbaar op twee warmteniveaus (1000W en 2000W). De timer is in te stellen van 0 tot 24 uur. De heater blijft voor het ingestelde aantal uren branden, en gaat daarna automatisch uit. Met de meegeleverde 50cm lange ketting en karabijnhaken is de terrasverwarmer ook zonder gebruik te hoeven maken van een monteur, met slechts enkele handelingen te monteren aan het plafond, de terrasoverkapping of aan tentframes. Het carbon-infrarood verwarmingselement levert in ca. 3 seconden al hitte af, terwijl deze relatief weinig licht afgeeft (geen verblindend licht dus). De aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Lange kabel van 1.9 meter. Topkwaliteit kabel van soepel rubber. Efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie (2000W) ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1600 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 10.000 uur. De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze plafondheater. Peace-of-mind: de lamp is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging! Veiligheid voorop dus. Tips voor gebruik van de heater De maximale aanbevolen afstand tot de heater bedraagt 2 tot 3 meter en het maximale aanbevolen oppervlak is 3 tot 4 vierkante meter. De heater is voorzien van een ingebouwde softstart, deze zwakt het piekvermogen af bij inschakelen, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let op: bij een terrasverwarmer met softstart is er nog steeds geen volledige zekerheid dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. Pas op met verlengkabels/verlengsnoeren. Let op de aderdikte (mm2), deze moet voldoende zijn voor het vermogen van de heater, rekening houdende met de lengte van de kabel. Risico op brand gevaar! Verlengkabels/verlengsnoeren dienen tevens helemaal uitgerold te worden. En tot slot, dit betreft een zeer krachtig product van 2000W. Gebruik het dus alleen op een 16A elektrische groep en let op met andere elektrische apparaten. Anders kan de zekering afslaan. Belangrijkste specificaties van de heater Vulcano: Vermogen: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60Hz Type verwarmingselement: Carbonfiberlamp Verwarmingstijd: 3 sec. Golflengte: 3,0 – 1000 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsafstand: 2 – 3 m. Verwarmingsbereik: 3-4m2 Kleurtemperatuur: 1600 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP44 Gewicht: 2,36 kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC PH509AC heater Vulcano wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Heater 2000W – PH509AC 1x Afstandsbediening 1x Ketting van 50cm en 2 karabijnhaken t.b.v. ophangen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - MaxxGarden 20560 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. MaxxGarden 20560 zwart

Voordelen

 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een mooi design.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een valbeveiliging.
 • list plusHet afgeven van voldoende warmte is een pluspunt van deze elektrische terrasverwarmer.

Nadelen MaxxGarden 20560 zwart

 • list plusDe kabel die er bij geleverd wordt is niet lang genoeg.
 • list plusHet kan voorkomen dat de onderdelen niet goed passen.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer is niet praktisch in gebruik.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

Met de MaxxGarden Terrasverwarmer is het niet langer koud wanneer je buiten op het terras wilt zitten. Staand of bevestigd aan de muur, dankzij de 3 warmtestanden kan je de ideale temperatuur creëren. De MaxxGarden Terrasverwarmer is perfect voor op jouw terras. Of je nu een feestje organiseert met vrienden of je lekker wilt genieten in je favoriete loungestoel, de terrasverwarmer houdt je steeds warm. Je kan hem gemakkelijk in hoogte verstellen, zo kan je zowel staand als zittend van de warmte genieten. Ook de warmte-intensiteit kan je zelf bepalen dankzij de 3 warmtestanden, deze stel je gemakkelijk in door aan het koord te trekken. De behuizing is spatwaterdicht, dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en zorgt voor sfeervolle verlichting. heb je een kleiner terras of geen ruimte voor de standaard? Deze terrasverwarmer kan ook aan de muur bevestigd worden, zo bespaar je ruimte en heb je het hele jaar door warmte op je favoriete plek! Pluspunten Spatwaterdicht (geschikt voor buitengebruik) In hoogte verstelbaar van 1,20 tot 2,10 m Te bevestigen aan de muur Oververhittingsbescherming 3 warmtestanden Verwarmingselement zorgt voor sfeervolle verlichting Specificaties Afmetingen: 53 x 21 cm Gewicht: ± 10 kg Soort verwarming: quartz verwarmingselement Waterdichtheidsclassificatie: IPX4 Materiaal: metaal In hoogte verstelbaar Verbruik: stand 1 – 650W / stand 2 – 1350W / stand 3 – 2000W Stroom: 230 V / 50 Hz Snoerlengte: 1.80m CE en TUV gekeurd Met TIP-OVER schakelaar bescherming Kleur: zwart Type-nr: HCH-2000 Levering MaxxGarden Terrasverwarmer Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Livington 2021 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Livington 2021 zwart

Voordelen

 • list plusEen voordeel van de Livington 2021 zwart is dat hij veilig en energiezuinig is.
 • list plusHet is makkelijk om de Livington 2021 zwart te monteren en te gebruiken.
 • list plusDaarnaast heeft de Livington 2021 zwart een moderne uitstraling.

Nadelen Livington 2021 zwart

 • list plusDe Livington 2021 zwart heeft een beperkte werkhoek.
 • list plusDe Livington 2021 zwart is redelijk duur.
 • list plusDe Livington 2021 zwart heeft een beperkte warmteafgifte.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een Electric Terrace Heater die geschikt is voor zowel binnen als buiten? Kijk dan niet verder dan de Livington 2021 zwart. Met een vermogen van 2000 W en een bereik van 10 m², is dit apparaat perfect voor koele herfstavonden of een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Wat deze heater bijzonder maakt, is de infrarood technologie die ervoor zorgt dat alleen jouw lichaam op gerichte wijze verwarmd wordt. Hierdoor voorkom je warmteverlies en is deze heater veilig voor je huid omdat er geen uv-straling vrijkomt. Daarnaast heeft de Livington 2021 zwart een bewegingssensor die ervoor zorgt dat de heater automatisch uitschakelt wanneer er niemand in de ruimte is. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook geld op je energierekening.

De eenvoudige montage maakt het makkelijk om deze heater overal in huis te monteren, bijvoorbeeld aan het plafond of aan een muur. En als je een overkapping in je tuin hebt, is de Livington 2021 zwart perfect voor de koele avonden.

Als je op zoek bent naar een Electric Terrace Heater die veilig is voor je huid, gericht verwarmt en energiezuinig is, dan is de Livington 2021 zwart een uitstekende keuze. Het enige nadeel is dat het bereik van 10 m² misschien niet groot genoeg is voor sommige gebruikers.

Al met al, als je een Electric Terrace Heater nodig hebt die geschikt is voor zowel binnen als buiten, veilig is voor je huid en energiezuinig is, dan is de Livington 2021 zwart een goede keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 28 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische terrasverwarmers. Er zijn immers 624 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!