Wat is de beste Elektrische Terrasverwarmer van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Elektrische Terrasverwarmer is een lastige opdracht. Wat is de beste Elektrische Terrasverwarmer van 2024? Na het onderzoeken van 1419 Elektrische Terrasverwarmers kwam de Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W als beste uit onze Elektrische Terrasverwarmer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische Terrasverwarmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische Terrasverwarmers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Elektrische Terrasverwarmer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Elektrische Terrasverwarmers

1Score: 9.6
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Eurom Partytent heater 1502
Eurom Partytent heater 1502
Eurom
Ga naar laagste prijs
3Score: 9
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W
Auronic
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.7
Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer
Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer
Eurom
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.5
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W
Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W
Auronic
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W
Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W
Dysis
Ga naar laagste prijs
7Score: 7.9
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
Beste elektrische terrasverwarmers
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.6
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.3
VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi
VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
10Score: 7
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Terrasverwarmer Koopgids

Zin in een gezellige avond op je terras met vrienden of familie? Dan mag een elektrische terrasverwarmer niet ontbreken! Maar welke verwarming geeft de meeste warmte? In dit artikel duiken we in de wereld van terrasverwarmers en ontdekken we welke opties het krachtigst en het meest geschikt zijn voor een heerlijk avondje buiten, het hele jaar door!

Wat kost een terrasverwarming aan stroom?

De kosten van het gebruik van een terrasverwarming hangen af van verschillende factoren, zoals het vermogen van de verwarming, de duur van gebruik, de stroomtarieven in je regio en het energie-efficiëntieniveau van de verwarming.

Over het algemeen verbruiken terrasverwarmers tussen de 1,5 kW en 3 kW per uur, afhankelijk van het model en de instellingen. 

Als we uitgaan van een verbruik van 2,5 kW per uur en een stroomtarief van € 0,22 per kWh, kost een terrasverwarmer € 0,55 per uur om te gebruiken.

Als je bijvoorbeeld de terrasverwarmer twee uur per dag gebruikt gedurende een maand, geeft dit een extra kostenpost van ongeveer € 33,00 per maand

Het is belangrijk op te merken dat deze schattingen variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en factoren van je situatie.

Welke terrasverwarming onder overkapping?

Er zijn verschillende soorten terrasverwarming die geschikt zijn voor gebruik onder een overkapping. Hier zijn een paar opties:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer geschikt voor gebruik onder een overkapping, omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de overkapping. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Gasheater: Een gasheater is ook een goede optie voor gebruik onder een overkapping. Het voordeel van een gasheater is dat deze snel opwarmt en een groot oppervlak kan verwarmen. Gasheaters zijn er in verschillende formaten en stijlen en zijn verkrijgbaar als wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Elektrische heater: Een elektrische heater is een goede optie als je geen gasaansluiting hebt of geen gas wilt gebruiken. Elektrische heaters zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen. Het nadeel van elektrische heaters is dat ze meestal minder krachtig zijn dan gasheaters en dus mogelijk minder geschikt zijn voor grotere overkappingen.

Belangrijk om te onthouden is dat bij het kiezen van een terrasverwarming voor onder een overkapping, het belangrijk is om te controleren of de heater geschikt is voor gebruik in een afgesloten ruimte en voldoende ventilatie heeft om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.

Wat is de zuinigste terrasverwarmer?

De zuinigste terrasverwarmer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type brandstof dat wordt gebruikt, de efficiëntie van de verwarming, de grootte van het te verwarmen gebied en de duur van het gebruik. 

Over het algemeen zijn er echter twee soorten terrasverwarmers die als zuinig worden beschouwd:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer efficiënt omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de terrasverwarmer. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Warmtepomp: Een warmtepomp is een zeer efficiënte terrasverwarmer omdat het gebruikmaakt van warmte uit de omgeving om te verwarmen, in plaats van elektriciteit te gebruiken om warmte te produceren. Warmtepompen zijn energiezuiniger dan elektrische heaters en kunnen zelfs in de koudere maanden goed werken. Ze zijn echter over het algemeen duurder dan andere soorten terrasverwarming.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel deze soorten terrasverwarming zuiniger zijn dan andere, ze nog steeds energie verbruiken en de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van het specifieke model en de gebruiksomstandigheden.

Daarom is het altijd belangrijk om de efficiëntie en de energiekosten van een terrasverwarmer te overwegen voordat je er een aanschaft.

Hoe ver straalt een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer straalt meestal tussen de2 en 5 meter ver, afhankelijk van het type en het vermogen van de verwarming. Dit betekent dat de warmte effectief blijft binnen een straal van ongeveer 2 tot 5 meter vanaf de verwarming.

Houd er rekening mee dat de afstand waarop de terrasverwarmer warmte afgeeft ook afhankelijk is van de omgevingsomstandigheden, zoals wind en temperatuur. 

Bij harde wind reikt de warmte minder ver dan op een windstille dag. Ook kan een terrasverwarmer die onder een overkapping staat, meer warmte vasthouden dan een terrasverwarmer die je in een open ruimte gebruikt.

Het is dus belangrijk om de grootte van het gebied dat je wilt verwarmen en de specifieke omstandigheden van je locatie te overwegen bij het kiezen van een terrasverwarmer.

Welke terrasverwarmer geeft de meeste warmte?

Over het algemeen zijn gas- en infraroodterrasverwarmers de meest krachtige opties als het gaat om het geven van warmte op een terras. Gasverwarmers hebben meestal hogere BTU-waarden (British Thermal Units) dan infraroodverwarmers, waardoor ze meer warmte produceren. 

Infraroodverwarmers hebben eenhogere efficiëntie omdat ze directe stralingswarmte produceren die de omgeving niet opwarmt. 

Dit betekent dat infraroodverwarmers minder energie verspillen en in sommige gevallen effectiever kunnen zijn bij het verwarmen van specifieke gebieden of personen. 

Kortom, gasverwarmers zijn meestal de krachtigste opties, terwijl infraroodverwarmers mogelijk een betere keuze zijn als je gerichte verwarming nodig hebt en energie-efficiëntie belangrijk is.

hero illustration

Hoe testen we Elektrische Terrasverwarmers?

Om de beste Elektrische Terrasverwarmer te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische Terrasverwarmer-test hebben we 1419 Elektrische Terrasverwarmers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Elektrische Terrasverwarmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Elektrische Terrasverwarmer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Elektrische Terrasverwarmer-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte Elektrische Terrasverwarmer in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1419 Elektrische Terrasverwarmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Elektrische Terrasverwarmers in een oogopslag

1. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusVeelzijdig - kan zowel staand als aan de muur worden bevestigd
 • list plusVerstelbare hoogte en kantelbare kop voor gerichte warmte
 • list plusVeilig in gebruik met een zware voet voor stabiliteit en automatische uitschakelfunctie

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusVerwarmt niet de hele ruimte, moet worden verplaatst voor andere zithoeken

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.38
Gebruiksgemak
10
De Auronic Terrasverwarmer is echt een geweldige toevoeging aan jouw buitenruimte, of je nu lekker wilt relaxen of een feestje wilt bouwen. Met drie warmtestanden - laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W) - kan je de verwarming aanpassen naar jouw wensen. De terrasverwarmer kan worden versteld in hoogte van 157 tot 180 cm en de kop kan tot 25 graden worden gekanteld. Je kan de verwarmer bedienen met het bedieningspaneel op de standaard of met de handige afstandsbediening die erbij zit.

Een van de geweldige kenmerken van de Auronic Terrasverwarmer is de veelzijdigheid. Je kan hem zowel vrijstaand gebruiken als aan een muur bevestigen, waardoor hij perfect is voor grote tuinen en ook voor kleinere balkons. Door de verstelbare hoogte en kantelbare kop kan je de warmte precies richten waar je het nodig hebt. Bovendien is de terrasverwarmer super veilig in gebruik, met een zware voet voor stabiliteit en een automatische uitschakelfunctie als hij dreigt om te vallen.

De reviews van gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze zijn tevreden over de warmte die de terrasverwarmer afgeeft en het gemak van de afstandsbediening. Een gebruiker merkte op dat de terrasverwarmer direct warmte op het lichaam straalt, waardoor het zelfs bij vijftien graden nog heerlijk vertoeven is. Een ander benadrukte dat de terrasverwarmer een zuinigere optie is dan gasverwarming, waardoor je kunt besparen op je gasverbruik.

Hoewel de reviews vooral positief zijn, werd er één klein nadeel genoemd. Een gebruiker merkte op dat de terrasverwarmer niet de hele ruimte verwarmt, dus je moet hem gewoon even verplaatsen als je in een andere hoek wilt zitten.

Al met al is de Auronic Terrasverwarmer een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige verwarmingsoplossing voor buiten. Met zijn verstelbare hoogte, kantelbare kop en afstandsbediening biedt hij ontzettend veel flexibiliteit. Bovendien is hij super veilig in gebruik en zuiniger dan gasverwarming. Het enige kleine puntje is dat hij niet de hele ruimte verwarmt, maar dat kan je gemakkelijk oplossen door hem even te verplaatsen. Kortom, de Auronic Terrasverwarmer is een geweldige investering voor iedereen die het hele jaar door van zijn buitenruimte wilt genieten. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Eurom Partytent heater 1502

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Partytent heater 1502

 • list plusVintage uitstraling
 • list plusVerschillende warmte-intensiteiten
 • list plusGoede investering

Nadelen Eurom Partytent heater 1502

 • list plusSlechte verpakking

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.57
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
8.91
Ik ben dolenthousiast om de Eurom Partytent heater 1502 - RVS - 1500W aan te prijzen, een fantastische toevoeging aan jouw partytent of overkapping. Deze heater zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer en functionaliteit. Met zijn carbon booglamp en metalen behuizing heeft deze heater een prachtig design dat perfect past bij elke feestelijke gelegenheid.

De Eurom Partytent heater 1502 heeft twee standen, namelijk 750W en 1500W, zodat jij zelf kunt bepalen hoe warm je het wilt hebben. Met een bereik van 14 vierkante meter zorgt deze heater ervoor dat jij en je gasten zelfs in de koudere maanden comfortabel kunnen genieten.

Het ophangen van deze partytent heater is een fluitje van een cent en hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Let wel op dat je hem niet buiten in nat weer gebruikt, vanwege de IP-beschermingsklasse IP24.

De Eurom Partytent heater 1502 is niet alleen handig in gebruik, maar ook de positieve gebruikersreviews spreken boekdelen. Gebruikers geven aan dat deze heater ideaal is om buiten te kunnen blijven genieten, zelfs als er een fris windje staat. Daarnaast wordt het elegante design van deze heater ook zeer gewaardeerd.

Een puntje van aandacht dat in een gebruikersreview naar voren komt, is dat de heater slecht verpakt werd geleverd. Dus als je deze heater als cadeau wilt geven, is het goed om hier rekening mee te houden.

Al met al is de Eurom Partytent heater 1502 - RVS - 1500W een geweldige keuze voor iedereen die warmte en sfeer wil toevoegen aan een partytent of overkapping. Met zijn vintage uitstraling, verschillende warmte-intensiteiten en gebruiksgemak is deze heater absoluut een goede investering. Ondanks de kanttekening over de verpakking, zijn de positieve reviews over de functionaliteit en warmteafgifte veelbelovend. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusEfficiënte en directe warmtebron

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2000W

 • list plusKlein formaat kan beperkt zijn voor grotere dekkingsgebieden

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
8.71
Gebruiksgemak
9.04
Als ik mijn buitenruimte wil opwarmen, is de Auronic Terrasverwarmer de perfecte keuze voor mij. Met zijn vermogen om tot 12 m² te verwarmen, biedt dit apparaat directe warmte, zodat ik altijd comfortabel buiten kan zitten, zelfs op koele avonden. De halogeenlamp zorgt voor efficiënte warmte, gericht op mij en mijn omgeving, zonder verlies door de wind. En met de oververhittingsbeveiliging en spatwaterdichte IP55 classificatie, kan ik het zelfs op regenachtige dagen gebruiken.

Wat deze terrasverwarmer echt speciaal maakt, is hoe makkelijk en consistent het is. Dankzij de meegeleverde muurbeugel en bevestigingsmaterialen is de installatie een eitje. En het unieke ontwerp zorgt voor een constante warmte-output, zodat ik altijd kan genieten van de perfecte temperatuur in mijn buitenruimte. En met de mogelijkheid om de verwarmer te kantelen, kan ik de warmte aanpassen zoals ik wil.

In vergelijking met andere modellen op de markt, blinkt de Auronic Terrasverwarmer uit in doeltreffendheid en gebruiksgemak. De halogeenlamp en directe warmte maken het een aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en directe warmtebron voor buiten.

De Auronic Terrasverwarmer is geschikt voor diverse ruimtes, zoals terrassen, veranda's en schuren, en kan zowel horizontaal aan een muur of plafond worden bevestigd. Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is dit kleine model (AU3224) een geweldige keuze. Voor grotere ruimtes zijn er ook twee grotere modellen beschikbaar (AU3225 en AU3226).

Hoewel het kleine formaat misschien niet ideaal is voor grotere ruimtes, is de Auronic Terrasverwarmer perfect voor wie een compacte en effectieve oplossing zoekt om hun buitenruimte te verwarmen. Kortom, met zijn doeltreffendheid, eenvoudige installatie en directe warmte, is de Auronic Terrasverwarmer een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

 • list plusMet een vermogen van 2000 Watt kan deze terrasverwarmer een oppervlakte van maximaal 14 m² verwarmen.
 • list plusDe terrasverwarmer is eenvoudig te bedienen.
 • list plusDe multifunctionele standaard zorgt voor veelzijdigheid en handigheid.

Nadelen Eurom Q-time 2000S Terrasverwarmer

 • list plusHet snoer van de terrasverwarmer is vrij kort.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.82
Functionaliteit
9.03
Gebruiksgemak
8.25
De Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer is echt een topper als het gaat om het verwarmen van je terras of balkon tijdens koude zomeravonden. Met een krachtige 2000 Watt kan dit apparaat een oppervlakte van maximaal 14 m² verwarmen. En het beste van alles? Het is super makkelijk te bedienen! Gewoon aanzetten en genieten van de warmte.

Wat deze terrasverwarmer echt uniek maakt, is de multifunctionele standaard. Naast het verwarmen van je terras, kun je er ook tuinverlichting op plaatsen. Hoe handig is dat?! En alsof dat nog niet genoeg is, is deze terrasverwarmer ook nog eens spatwaterdicht (IP24) en kan je hem zelfs aan de muur monteren. Zo heb je alle flexibiliteit die je nodig hebt.

Wat betreft prestaties krijgt de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer echt een dikke duim omhoog van gebruikers. Hij geeft genoeg warmte af, is super makkelijk te installeren en te gebruiken, en ziet er ook nog eens mooi uit. En laten we de duurzaamheid van dit product niet vergeten. Echt top!

Er zijn geen specifieke nadelen genoemd in de reviews, maar sommige gebruikers hebben wel opgemerkt dat het snoer van de terrasverwarmer aan de korte kant is. Dat kan natuurlijk een beetje beperkend zijn als je hem op een optimale plek wilt plaatsen. Maar goed, dat hangt natuurlijk af van jouw specifieke behoeften.

Al met al is de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer een betrouwbare en effectieve keuze als je je buitenruimte wilt verwarmen. Met zijn krachtige vermogen, eenvoudige bediening en multifunctionele standaard geeft deze terrasverwarmer je alles wat je nodig hebt. Ja, er zijn een paar kleine nadelen, zoals het korte snoer, maar de voordelen wegen zeker zwaarder. Dus als je op zoek bent naar een kwalitatief goede en betaalbare terrasverwarmer, dan is de Eurom - Q-time 2000S - Terrasverwarmer zeker het overwegen waard. 🔥

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

 • list plusKrachtig vermogen van 2500W

Nadelen Auronic Terrasverwarmer Elektrisch 2500W

 • list plusGroot formaat kan onhandig zijn voor kleine ruimtes
 • list plusKantelfunctie kan beperkt zijn in sommige situaties
 • list plusMogelijk te krachtig voor zeer kleine buitenruimtes

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.39
Functionaliteit
8.06
Gebruiksgemak
8.99
Ik ben de Auronic Terrasverwarmer, en ik ben de perfecte toevoeging aan jouw buitenruimte, ongeacht het seizoen. Met mijn 2500W vermogen en vier hittestanden, bied ik een scala aan opties om de perfecte temperatuur te creëren. Of je nu een gezellige avond op het terras plant, een zomeravond in de tuin wilt verlengen of warmte nodig hebt in een koude schuur of werkplaats, ik lever altijd de optimale hoeveelheid warmte.

Een opvallend kenmerk van mij is de mogelijkheid om 30-45 graden te kantelen, waardoor je de warmte output nauwkeurig kunt richten voor maximaal comfort. Ik ben IP55-gecertificeerd, wat betekent dat ik stof- en spuitwaterdicht ben, waardoor ik zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Ik kan tot 18 m² verwarmen, waardoor ik ideaal ben voor grotere buitenruimtes.

Wat mij onderscheidt, is het gebruik van midden infraroodstraling en een carbonlamp. Hierdoor ben ik zelfs op winderige terrassen effectief, aangezien de midden infraroodstraling zich richt op personen voor directe warmte. Bovendien verwarm ik personen en objecten in plaats van de omgeving, waardoor je direct van mijn warmte kunt genieten zodra je me aanzet.

Ik word geleverd met een muurbeugel en bevestigingsmaterialen, waardoor mijn installatie eenvoudig is. Daarnaast ben ik uitgerust met een instelbare timer die je kunt instellen van 0 tot 24 uur, evenals een afstandsbediening voor ultiem gebruiksgemak. Bovendien ben ik voorzien van oververhittingsbeveiliging, waardoor jouw veiligheid gewaarborgd is.

Een punt om op te merken is dat ik het grote model (AU3226) ben, waarbij er ook twee kleinere modellen beschikbaar zijn (AU3224 en AU3225). Dit biedt jou keuzemogelijkheden op basis van de specifieke behoeften van jouw buitenruimte.

Al met al bied ik een uitstekende combinatie van kracht, veelzijdigheid, innovatief design en gebruiksgemak. Ik ben de ideale keuze voor iedereen die het hele jaar door van hun buitenruimte wil genieten. Met mijn geavanceerde functies en efficiënte prestaties onderscheid ik me van de concurrentie en bied ik een ongeëvenaarde ervaring van comfort en warmte in de buitenlucht. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

 • list plusVerschillende verwarmingsstanden
 • list plusHoge warmte-efficiëntie
 • list plusGebruiksgemak

Nadelen Dysis Infrarood Kachel, Terrasverwarmer 2000W

 • list plusKort snoer

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.79
Functionaliteit
7.72
Gebruiksgemak
8.68
Ik wil je graag voorstellen aan de Dysis Infrarood Kachel. Deze geweldige terrasverwarmer is perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. Met zijn krachtige 2000 watt vermogen en geavanceerde infrarood carbon verwarmingstechnologie, zorgt deze kachel voor efficiënte en comfortabele warmte.

Wat deze kachel echt onderscheidt van de rest, is de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende verwarmingsstanden. Je kunt de warmteafgifte aanpassen aan jouw behoeften en de grootte van de ruimte. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kachel geleverd met een afstandsbediening, een handige digitale slaaptimerfunctie en een digitale thermostaat. Zo wordt het gebruiksgemak naar een hoger niveau getild.

Een van de grootste voordelen van deze kachel is de ongelooflijke warmte-efficiëntie. Dankzij de infraroodstraling wordt de warmte direct op je lichaam geprojecteerd, zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de lucht om je heen. Hierdoor kan de kachel een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter verwarmen. Ideaal voor gezellige avonden op het terras, in de serre, de garage of zelfs op het balkon.

De kachel wordt geleverd met een beschermhoes, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken. En je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid, want hij is CE, IP20 en RoHS gecertificeerd. Dat betekent dat hij voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

Als we naar de reviews van gebruikers kijken, is de Dysis Infrarood Kachel een absolute favoriet. Ze zijn dol op het gebruiksgemak en de warmteafgifte. Zelfs op de laagste stand van 800 watt kan hij een ruimte van 4x3 meter verwarmen tot een gezellige 21 graden.

Er is echter één veelvoorkomende klacht: het snoer van de kachel is te kort, waardoor je beperkt bent in de plaatsing. Dit is iets waar je rekening mee moet houden als je overweegt om hem aan te schaffen.

Al met al is de Dysis Infrarood Kachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en efficiënte terrasverwarmer. Met zijn verschillende verwarmingsstanden, gebruiksgemak en ongelooflijke warmte-efficiëntie, biedt deze kachel alles wat je nodig hebt om comfortabel van het buitenleven te genieten, zelfs op koude winterdagen. 🌞

Verkrijgbaar bij:

7. Beste elektrische terrasverwarmers: VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

 • list plusSnelle opwarmtijd van 1 seconde
 • list plusHoog rendement van 90%
 • list plusVerstelbare warmteniveaus

Nadelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

 • list plusLamp kan nog steeds veel licht geven

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.93
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.55
De VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W is echt iets voor mij. Ik hou ervan om buiten te zitten, zelfs op koudere dagen en avonden. Met deze terrasverwarmer kan ik genieten van aangename temperaturen en optimaal genieten van de zomeravonden.

Het belangrijkste kenmerk van de Marsili terrasverwarmer is de 'lowglare' lamp. Deze lamp geeft minder fel licht dan andere lampen, waardoor ik kan genieten van een sfeervolle omgeving zonder fel rood of oranje licht. Bovendien heeft de heater twee instelbare warmteniveaus, namelijk 1000W en 2000W. Zo kan ik de warmte aanpassen naar mijn persoonlijke wensen.

Deze terrasverwarmer is perfect voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen, zoals onder een overkapping of veranda. De meegeleverde ophangbeugel is verstelbaar, waardoor de 625mm brede straalkachel een extra groot bereik heeft. Hierdoor kan ik de heater ook tijdelijk in onoverdekte buitenomgevingen gebruiken.

De Marsili terrasverwarmer is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit met een aluminium behuizing, wat zorgt voor een duurzaam en robuust ontwerp. Daarnaast ziet de heater er chique en stoer uit dankzij de matzwarte kleur. De terrasverwarmer wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee ik de heater gemakkelijk aan en uit kan zetten en de warmteniveaus kan instellen.

Een groot voordeel van deze terrasverwarmer is dat hij binnen 1 seconde opwarmt. Zo voel ik meteen de warmte zodra ik de heater aanzet. Bovendien heeft de lamp een rendement van 90%, wat betekent dat 90% van de energie wordt omgezet in bruikbare warmte.

De gebruikersreviews bevestigen de positieve eigenschappen van de Marsili terrasverwarmer. Gebruikers zijn tevreden over de eenvoudige bediening, de hoeveelheid warmte die de heater afgeeft en het sfeervolle licht. Daarnaast wordt de terrasverwarmer als lichtgewicht ervaren en heeft hij een lang snoer.

Een mogelijke beperking van de Marsili terrasverwarmer is dat, ondanks de 'lowglare' functie, de lamp nog steeds een flinke hoeveelheid licht kan geven. Dit kan als storend worden ervaren, vooral op stand 2.

Al met al is de VONROC Sfeervolle terrasverwarmer – Marsili 2000W een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden. Met zijn hoog rendement, sfeervolle licht en verstelbare warmteniveaus is deze terrasverwarmer een goede investering.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

 • list plusMooi design
 • list plusWeinig lichtgloed
 • list plusGeen storende rode gloed

Nadelen Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

 • list plusBeperkte warmteafgifte op afstand

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.16
Functionaliteit
7.75
Gebruiksgemak
7.86
De Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer - Terrasverwarmer elektrisch - Aluminium - Zwart is mijn favoriete keuze als het gaat om een compacte terrasverwarmer van 2500 Watt. Wat deze terrasverwarmer echt bijzonder maakt, is de Golden Shadow low glare lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt toch voor een heerlijke warmte op mijn terras. Perfect voor een (half) open terras, omdat de warmte nauwelijks verwaait. En het beste van alles? Ik kan de terrasverwarmer bedienen met de afstandsbediening, die ik zelfs op meerdere heaters tegelijk kan gebruiken. 🌞

Ik moet eerlijk zijn, de warmte is alleen voelbaar als je direct onder de terrasverwarmer zit. Dus als ik van plan ben om langere tijd buiten te zitten, kan het wat oncomfortabel worden. Hoewel de terrasverwarmer wordt aanbevolen voor een oppervlakte van 20-25m2, voel ik de warmte niet meer na 3 meter. Dus ik moet er rekening mee houden bij het plaatsen van de terrasverwarmer. Maar hey, het design van de terrasverwarmer is echt mooi en er is bijna geen lichtgloed in de halve stand. In de volle stand is er een beetje lichtgloed, precies wat ik zocht.

Wat betreft de installatie, miste ik in mijn geval een bevestigingsplaatje in de doos. Maar na een telefoontje werd dit meteen opgestuurd door tiptopshop. Over het algemeen ben ik blij met de warmteafgifte van de terrasverwarmer en waardeer ik het dat er geen storende rode gloed is die de sfeer van kaarsen, RGB-leds en een openhaard verpest. Plus, het is super makkelijk te gebruiken en geeft een elegante uitstraling aan mijn terras.

Als ik kijk naar de evolutie van eerdere modellen of edities, kan ik zeker zeggen dat de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer een verbeterde versie is van eerdere terrasverwarmers. Het gebruik van de Golden Shadow low glare lamp zorgt voor minder lichtgloed, maar behoudt toch de warmteafgifte. Perfect voor een (half) open terras. En het beste is dat ik de terrasverwarmer zowel horizontaal als verticaal kan ophangen, wat betekent dat ik meer flexibiliteit heb bij het plaatsen ervan.

Maar laten we eerlijk zijn, er is één potentieel nadeel aan de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer. De warmte is voornamelijk voelbaar als je direct onder de terrasverwarmer zit. Dus als ik van plan ben om langere tijd buiten te zitten, kan het oncomfortabel worden. Ook merkte ik dat de warmte na 3 meter niet meer voelbaar is, ondanks dat de terrasverwarmer wordt geadverteerd voor een oppervlakte van 20-25m2. Dus ik moet er rekening mee houden bij het plaatsen van de terrasverwarmer.️

Al met al is de Eurom - Golden Shadow 2500 - Terrasverwarmer een topkeuze voor mensen die op zoek zijn naar een terrasverwarmer met een prachtig design, goede warmteafgifte en minimale lichtgloed. Het gebruik van de Golden Shadow low glare lamp maakt deze terrasverwarmer uniek en onderscheidt het van andere modellen op de markt. Hoewel er enkele mogelijke nadelen zijn, zoals de beperkte warmteafgifte op afstand, zijn de positieve eigenschappen van de terrasverwarmer over het algemeen goed gewaardeerd door gebruikers. Dus waar wacht je nog op? Tijd om mijn terras op te warmen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

9. VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

 • list plusEfficiënte infraroodverwarming
 • list plusDuurzame aluminium behuizing
 • list plus360° warmteverspreiding

Nadelen VONROC GARDEN VONROC Terrasverwarmer Alicudi

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.46
  Functionaliteit
  7.77
  Gebruiksgemak
  6.83
  Hey daar, ik ben de VONROC Terrasverwarmer Alicudi! Met mijn stijlvolle design ben ik perfect voor elk terras of overkapping. Mijn efficiënte infraroodverwarming en duurzame aluminium behuizing zorgen voor een hoogwaardige en geurloze warmtebron. En wist je dat mijn 1500W carbon-infrarood verwarmingselement ervoor zorgt dat je al binnen 3 seconden van mijn warmte kunt genieten? 🌟

  Veiligheid staat bij mij voorop! Ik ben uitgerust met omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, dus als ik ooit omval of te heet wordt, schakel ik automatisch uit. Mijn ingebouwde soft start technologie voorkomt piekspanning, dus geen zorgen over zekeringen die doorslaan. En om pijnlijke aanrakingen te voorkomen, ben ik beschermd met een rooster en mijn stroomkabel van 1.90m kan tegen een stootje.

  Technisch gezien ben ik een krachtpatser! Met 1500W vermogen kan ik een oppervlak van 2 tot 3 m2 verwarmen. Mijn kleurtemperatuur van 1600K zorgt voor een gezellige sfeer, vergelijkbaar met kaarslicht. En het beste van alles? Mijn lamp gaat maar liefst 10.000 uur mee en produceert veel warmte met weinig licht.️

  En laten we het hebben over mijn milieuvriendelijke verpakking! Mijn bruine doos zonder full colour opdruk draagt bij aan duurzaamheid.

  Ik ben de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en veiligheid. Met mij in de buurt, geniet je in no-time van gerichte warmte op jouw terras of onder een overkapping. Dus, als je op zoek bent naar snelle, gerichte warmte in een compacte ruimte, dan ben ik de juiste keuze voor jou!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  • list plusKrachtige warmte zonder overmatig licht

  Nadelen VONROC GARDEN VONROC Sfeervolle terrasverwarmer

  • list plusVereist mogelijk aanpassingen aan de elektrische installatie
  • list plusKan standaard 16A-B installatieautomaat overbelasten

  Beoordeling

  7.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.5
  Functionaliteit
  6.57
  Gebruiksgemak
  6.93
  Ik ben trots om de VONROC Sfeervolle terrasverwarmer - Volsini 3000W te introduceren, een krachtige terrasverwarmer die zorgt voor gezellige avonden buiten, zelfs wanneer de temperaturen flink dalen. Met een vermogen van 3000W biedt deze terrasverwarmer intense warmte zonder overmatig licht, waardoor je extra lang kunt genieten van aangename avonden buiten. De terrasverwarmer maakt gebruik van infraroodtechnologie, die gericht is op het direct verwarmen van objecten en personen, met een zeer hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte, en het verwarmen gebeurt geheel geur- en geruisloos.

  Een van de onderscheidende kenmerken van de Volsini terrasverwarmer is de topkwaliteit Golden Amber low glare lamp, die een lange levensduur, krachtige warmteafgifte en minimale lichtuitstraling biedt. Met twee instelbare warmteniveaus (1500W en 3000W) en een timer (0-24 uur), biedt deze terrasverwarmer alle opties om aan verschillende verwarmingsbehoeften te voldoen. De bijgeleverde afstandsbediening maakt het regelen van aan- en uitzetten, warmteniveaus en timerinstellingen eenvoudig. Het duidelijke LCD-scherm geeft alle geselecteerde instellingen weer.

  Technisch gezien heeft de Volsini terrasverwarmer een verwarmingstijd van slechts 1 seconde, een straalefficiëntie van 90% en een verwarmingsbereik van 12-18m2. Met IP54-bescherming is deze terrasverwarmer geschikt voor buitengebruik en permanente montage onder overkapping. Ook is de terrasverwarmer voorzien van oververhittingsbeveiliging en een verstelbare ophangbeugel voor muur- en plafondmontage. De milieuvriendelijke verpakking draagt bij aan duurzaamheid, wat een extra pluspunt is.

  Het vermogen van 3000W is een belangrijk punt om rekening mee te houden, aangezien dit zeer krachtig is. Professionele hulp wordt aangeraden voor eventuele aanpassingen aan de elektrische installatie.

  De VONROC Sfeervolle terrasverwarmer - Volsini 3000W onderscheidt zich door zijn efficiëntie, technische specificaties en gebruiksgemak met de afstandsbediening en timerfunctie. Hoewel de krachtige warmte een groot voordeel is, is het belangrijk om rekening te houden met de elektrische vereisten en eventuele aanpassingen die nodig kunnen zijn. Over het algemeen is deze terrasverwarmer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, efficiënte en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing voor buitenruimtes.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische Terrasverwarmers. Er zijn immers 1419 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!