Wat is de beste elektrische terrasverwarmer van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische terrasverwarmer is een lastige uitdaging. Wat is de beste elektrische terrasverwarmer van 2023? Na het onderzoeken van 599 elektrische terrasverwarmers kwam de VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat als beste getest uit onze elektrische terrasverwarmer-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische terrasverwarmers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische terrasverwarmers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische terrasverwarmer-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste elektrische terrasverwarmers

1Score: 9.8
VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat
VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
VONROC GARDEN PH502AC zwart
Beste Elektrische Terrasverwarmer voor grote ruimtes
VONROC GARDEN PH502AC zwart
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
VONROC Terrasverwarmer Amiata Infrarood
VONROC Terrasverwarmer Amiata Infrarood
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
VONROC Heater Alicudi – Infrarood-
VONROC Heater Alicudi – Infrarood-
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Kumtel staande warmtestraler zwart
Kumtel staande warmtestraler zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Eurom 1502 zilvergrijs
Eurom 1502 zilvergrijs
Eurom
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
LifeGoods LG1185 zwart
Beste Elektrische Terrasverwarmer voor overdekte terrassen
LifeGoods LG1185 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
VONROC GARDEN PH509AC zwart
VONROC GARDEN PH509AC zwart
VONROC GARDEN
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Blooboost Terrasverwarmer Elektrisch Heater Hangend 3 Standen
Blooboost Terrasverwarmer Elektrisch Heater Hangend 3 Standen
Blooboost
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Eurom Staande heater zwart
Eurom Staande heater zwart
Eurom
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Terrasverwarmer Koopgids

Zin in een gezellige avond op je terras met vrienden of familie? Dan mag een elektrische terrasverwarmer niet ontbreken! Maar welke verwarming geeft de meeste warmte? In dit artikel duiken we in de wereld van terrasverwarmers en ontdekken we welke opties het krachtigst en het meest geschikt zijn voor een heerlijk avondje buiten, het hele jaar door!

Wat kost een terrasverwarming aan stroom?

De kosten van het gebruik van een terrasverwarming hangen af van verschillende factoren, zoals het vermogen van de verwarming, de duur van gebruik, de stroomtarieven in je regio en het energie-efficiëntieniveau van de verwarming.

Over het algemeen verbruiken terrasverwarmers tussen de 1,5 kW en 3 kW per uur, afhankelijk van het model en de instellingen. 

Als we uitgaan van een verbruik van 2,5 kW per uur en een stroomtarief van € 0,22 per kWh, kost een terrasverwarmer € 0,55 per uur om te gebruiken.

Als je bijvoorbeeld de terrasverwarmer twee uur per dag gebruikt gedurende een maand, geeft dit een extra kostenpost van ongeveer € 33,00 per maand

Het is belangrijk op te merken dat deze schattingen variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en factoren van je situatie.

Welke terrasverwarming onder overkapping?

Er zijn verschillende soorten terrasverwarming die geschikt zijn voor gebruik onder een overkapping. Hier zijn een paar opties:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer geschikt voor gebruik onder een overkapping, omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de overkapping. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Gasheater: Een gasheater is ook een goede optie voor gebruik onder een overkapping. Het voordeel van een gasheater is dat deze snel opwarmt en een groot oppervlak kan verwarmen. Gasheaters zijn er in verschillende formaten en stijlen en zijn verkrijgbaar als wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Elektrische heater: Een elektrische heater is een goede optie als je geen gasaansluiting hebt of geen gas wilt gebruiken. Elektrische heaters zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen. Het nadeel van elektrische heaters is dat ze meestal minder krachtig zijn dan gasheaters en dus mogelijk minder geschikt zijn voor grotere overkappingen.

Belangrijk om te onthouden is dat bij het kiezen van een terrasverwarming voor onder een overkapping, het belangrijk is om te controleren of de heater geschikt is voor gebruik in een afgesloten ruimte en voldoende ventilatie heeft om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.

Wat is de zuinigste terrasverwarmer?

De zuinigste terrasverwarmer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type brandstof dat wordt gebruikt, de efficiëntie van de verwarming, de grootte van het te verwarmen gebied en de duur van het gebruik. 

Over het algemeen zijn er echter twee soorten terrasverwarmers die als zuinig worden beschouwd:

 • Infraroodstraler: Infraroodstralers zijn zeer efficiënt omdat ze direct warmte afgeven en niet de lucht verwarmen. Hierdoor wordt de warmte niet weggeblazen door de wind en blijft het warmtebereik beperkt tot de omgeving onder de terrasverwarmer. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, waaronder wandmontage of vrijstaande modellen.
 • Warmtepomp: Een warmtepomp is een zeer efficiënte terrasverwarmer omdat het gebruikmaakt van warmte uit de omgeving om te verwarmen, in plaats van elektriciteit te gebruiken om warmte te produceren. Warmtepompen zijn energiezuiniger dan elektrische heaters en kunnen zelfs in de koudere maanden goed werken. Ze zijn echter over het algemeen duurder dan andere soorten terrasverwarming.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel deze soorten terrasverwarming zuiniger zijn dan andere, ze nog steeds energie verbruiken en de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van het specifieke model en de gebruiksomstandigheden.

Daarom is het altijd belangrijk om de efficiëntie en de energiekosten van een terrasverwarmer te overwegen voordat je er een aanschaft.

Hoe ver straalt een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer straalt meestal tussen de2 en 5 meter ver, afhankelijk van het type en het vermogen van de verwarming. Dit betekent dat de warmte effectief blijft binnen een straal van ongeveer 2 tot 5 meter vanaf de verwarming.

Houd er rekening mee dat de afstand waarop de terrasverwarmer warmte afgeeft ook afhankelijk is van de omgevingsomstandigheden, zoals wind en temperatuur. 

Bij harde wind reikt de warmte minder ver dan op een windstille dag. Ook kan een terrasverwarmer die onder een overkapping staat, meer warmte vasthouden dan een terrasverwarmer die je in een open ruimte gebruikt.

Het is dus belangrijk om de grootte van het gebied dat je wilt verwarmen en de specifieke omstandigheden van je locatie te overwegen bij het kiezen van een terrasverwarmer.

Welke terrasverwarmer geeft de meeste warmte?

Over het algemeen zijn gas- en infraroodterrasverwarmers de meest krachtige opties als het gaat om het geven van warmte op een terras. Gasverwarmers hebben meestal hogere BTU-waarden (British Thermal Units) dan infraroodverwarmers, waardoor ze meer warmte produceren. 

Infraroodverwarmers hebben eenhogere efficiëntie omdat ze directe stralingswarmte produceren die de omgeving niet opwarmt. 

Dit betekent dat infraroodverwarmers minder energie verspillen en in sommige gevallen effectiever kunnen zijn bij het verwarmen van specifieke gebieden of personen. 

Kortom, gasverwarmers zijn meestal de krachtigste opties, terwijl infraroodverwarmers mogelijk een betere keuze zijn als je gerichte verwarming nodig hebt en energie-efficiëntie belangrijk is.

hero illustration

Hoe testen we elektrische terrasverwarmers?

Om de beste elektrische terrasverwarmer te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische terrasverwarmer-test hebben we 599 elektrische terrasverwarmers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze elektrische terrasverwarmer-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische terrasverwarmer-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne elektrische terrasverwarmer-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte elektrische terrasverwarmer in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 599 elektrische terrasverwarmers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische terrasverwarmers op een rij

1. VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat

 • list plusDeze tuinverwarmer geeft voldoende warmte af, waardoor je ook op koudere avonden comfortabel buiten kunt zitten.
 • list plusHet stijlvolle design van deze tuinverwarmer zorgt voor een fraaie toevoeging aan je tuin.
 • list plusDeze tuinverwarmer is eenvoudig te gebruiken, waardoor je snel kunt genieten van de warmte.

Nadelen VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat

 • list plusEr worden geen batterijen meegeleverd, waardoor je deze zelf nog moet aanschaffen.
 • list plusDeze tuinverwarmer geeft te veel licht af, wat voor sommige mensen als storend kan worden ervaren.
 • list plusDeze tuinverwarmer is niet geschikt voor grote tuinen, omdat het bereik beperkt is.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Wil jij ook tijdens koude avonden heerlijk buiten kunnen zitten? Dan is de VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat terrasverwarmer de perfecte oplossing voor jou! Met een vermogen van 2000W en een verwarmingsbereik van 12m2 voel je direct de warmte zodra je hem aanzet. Wat deze terrasverwarmer zo bijzonder maakt is zijn ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor de nodige warmte. Ook heeft deze heater een IP55 bescherming, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik, zelfs onder overkappingen. Bovendien is de heater van hoogwaardige kwaliteit met een aluminium behuizing en een duurzaam en robuust ontwerp.

De VONROC GARDEN PH506AC terrasverwarmer is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. En dankzij de verstelbare ophangbeugel hang je hem gemakkelijk op onder je overkapping of veranda. De 1.9 meter lange kabel van soepel rubber zorgt voor extra flexibiliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over storende geuren, geluiden of stof, want de warmte wordt verspreid zonder ventilator. En voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd.

De beste omstandigheid om deze terrasverwarmer te gebruiken is tijdens koude avonden in een overdekte buitenomgeving. Het is een geweldige manier om een gezellige sfeer te creëren en langer buiten te kunnen blijven zitten. En dankzij de oververhittingsbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Mijn persoonlijke mening over de VONROC GARDEN PH506AC zwart/mat terrasverwarmer is zeer positief. Het is een geweldige investering voor iedereen die graag buiten zit, zelfs tijdens koude avonden. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het vermogen van 2000W misschien te hoog is voor sommige gebruikers, maar dat is slechts een klein puntje van kritiek. Al met al is dit een geweldige terrasverwarmer die ik zeker zou aanbevelen aan vrienden en familie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Beste Elektrische Terrasverwarmer voor grote ruimtes: VONROC GARDEN PH502AC zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN PH502AC zwart

 • list plusHet voordeel van de VONROC GARDEN PH502AC zwart is dat het licht van gewicht is en makkelijk te monteren.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer heeft een lange snoer waardoor hij flexibel te gebruiken is.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer geeft genoeg warmte af.

Nadelen VONROC GARDEN PH502AC zwart

 • list plusEen nadeel van deze elektrische terrasverwarmer is dat hij heel veel licht afgeeft.
 • list plusDeze elektrische terrasverwarmer wordt geleverd zonder batterijen.
 • list plusEen ander nadeel van deze elektrische terrasverwarmer is dat hij prijziger is dan andere modellen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.3

Wanneer de avonden langer worden, wil je natuurlijk zo lang mogelijk buiten blijven zitten. Maar wat als het te koud wordt? De VONROC GARDEN PH502AC zwart terrasverwarmer zorgt ervoor dat je ook tijdens de koudere dagen en avonden kunt genieten van aangename temperaturen. Met slechts 1 seconde opwarmtijd voel je direct de warmte van de 2000W heater. De ‘lowglare’ lamp zorgt voor veel warmte en weinig licht, dus geen fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. De heater heeft twee instelbare hitteniveaus van 1000W en 2000W en wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee je de heater kunt in- en uitschakelen en de warmteniveaus kunt instellen.

De VONROC GARDEN PH502AC zwart is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda en geniet van de warmte. Het is ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Het model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Hierdoor neemt het werkingsbereik van de 75 cm brede straalkachel extra toe, ook tijdelijk in onoverdekte buitenomgevingen.

Wat deze terrasverwarmer van VONROC onderscheidt van andere terrasverwarmers, is de ‘lowglare’ lamp die minder licht uitstraalt dan andere lampen, maar wel voor heerlijke warmte zorgt. Daarnaast is de opwarmtijd van slechts 1 seconde ook uniek.

De VONROC GARDEN PH502AC zwart is perfect voor mensen die graag buiten willen blijven zitten, zelfs als het koud is. Het is vooral geschikt voor overdekte buitenomgevingen, zoals een veranda of overkapping. De voordelen van deze terrasverwarmer zijn de snelle opwarmtijd, de ‘lowglare’ lamp, de twee instelbare hitteniveaus en de afstandsbediening. Het nadeel is dat het alleen geschikt is voor overdekte buitenomgevingen en niet voor openlucht.

Persoonlijk vind ik de VONROC GARDEN PH502AC zwart een geweldige terrasverwarmer. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor heerlijke warmte. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die lang buiten wil blijven zitten, zelfs als het koud is.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. VONROC Terrasverwarmer Amiata Infrarood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
8.4

VONROC Amiata… een handige, krachtige warmtebron Met de VONROC Amiata terrasverwarmer heb je een handige warmtebron tot je beschikking. Deze heater is namelijk in hoogte en straalhoek verstelbaar, zo creëer je in een handomdraai jouw ideale sweet-spot! Het is een vrijstaand model, dus je kunt hem snel neerzetten en gemakkelijk verplaatsen. Zo heb je altijd warmte paraat. Uitermate geschikt voor de veranda of overkapping! Efficiënt elektrisch verwarmen met infrarood. Infrarood is gericht op het direct verwarmen van personen en objecten. De energie wordt meteen omgezet in voelbare warmte! Bovendien is infrarood verwarmen geheel geur- en geruisloos. De Amiata heeft met het aantrekkelijke design een moderne uitstraling. In de tijdloze matzwarte afwerking misstaat deze terrasverwarmer op geen enkele plek. De lamp heeft een hoge levensduur van 5000 uur. Dankzij het Quartz-infrarood verwarmingselement is de opwarmtijd ca. 20 seconden. VONROC besteedt veel aandacht aan de veiligheid van haar producten. Daarom is deze elektrische terrasverwamer voorzien van een kantelbeveiliging. Hij zal dus automatisch uitschakelen wanneer hij omvalt. Het verwarmingselement is beschermd met een rooster om pijnlijke aanrakingen te voorkomen. Dankzij de IP34 beschermingsgraad is de kachel spatwaterdicht en stofbestendig. Technische specificaties van de Amiata terrasverwarmer: Vermogen: 2200W 3 Verwarmingsstanden: 750W 1460W 2200W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Opwarmtijd: 20 seconden Verwarmingsbereik: 15 m2 Verwarmingselement: Quartz Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP34 Hoogte instelbaar: 130 -210 cm Gewicht: 8.4 Wat zit er in de verpakking? De VONROC PH511AC terrasverwarmer Amiata wordt geleverd in een bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Staande terrasverwarmer Amiata 2200W – PH511AC 1x Statief (verstelbaar) met bodemplaat 3x Kabelhouders

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. VONROC Heater Alicudi – Infrarood-

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.3

Alicudi… een stijlvolle terrasverwarmer van VONROC. Met de Alicudi heater heb je altijd een heerlijke warmtebron paraat. Dit vrijstaande model behoeft geen bevestiging en kun je daarom snel neerzetten en gemakkelijk verplaatsen. Zo hoef je het nooit meer koud te hebben. Uitermate geschikt voor de veranda of overkapping! Efficiënt elektrisch verwarmen met infrarood. Infrarood is gericht op het direct verwarmen van personen en objecten. Deze gerichte manier van verwarmen zorgt voor een zeer hoog rendement. De energie wordt namelijk meteen omgezet in voelbare warmte! Bovendien is infrarood verwarmen geheel geur- en geruisloos. De Alicudi terrasverwarmer is een premium product van hoge kwaliteit. De duurzame aluminium behuizing en het robuuste ontwerp zorgen voor een stoere, stijlvolle uitstraling. De lamp heeft een ongekende levensduur van 10.000 uur, en is tevens ‘Low Glare’, dat wil zeggen: veel warmte & weinig licht. De kleurtemperatuur van 1600K komt overeen met kaarslicht en zorgt voor een aangename sfeer. Dankzij het carbon-infrarood verwarmingselement is de opwarmtijd slechts 3 seconden, dus je voelt razendsnel de warmte, die bovendien 360° rondom uitstraalt. VONROC besteedt veel aandacht aan de veiligheid van haar producten. Daarom is deze terrasverwarmer voorzien van een omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Hij zal dus automatisch uitschakelen wanneer hij omvalt of te heet wordt. Ingebouwde soft start technologie zorgt voor het afzwakken van de piekspanning, waardoor de zekering in de meterkast niet zal springen. Het verwarmingselement is beschermd met een rooster om pijnlijke aanrakingen te voorkomen. De topkwaliteit stroomkabel (1.90m) is gemaakt van soepel rubber en kan tegen een stootje. Dankzij de IP44 beschermingsgraad is de kachel spatwaterdicht en stofbestendig. Technische specificaties: Vermogen: 1500W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 3 seconden Golflengte: 3.0 – 1000 micron (korte golf infrarood) Verwarmingsbereik: 2 tot 3 m2 Kleurtemperatuur: 1600 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische opstartbeveiliging: ja Beschermingsklasse tegen stof/vocht: IP44 Gewicht: 3.8 Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC PH515AC terrasverwarmer Alicudi wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Staande terrasverwarmer Alicudi 1500W – PH515AC

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Kumtel staande warmtestraler zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om je kamer te verwarmen, dan is de Kumtel staande warmtestraler zwart de perfecte keuze voor je. Met een vermogen van 1200 W kan deze elektrische verwarming snel en gelijkmatig een gebied van 25 m² verwarmen, waardoor je snel de gewenste temperatuur bereikt. De compacte afmetingen maken het ideaal voor gebruik binnenshuis, zoals in je kantoor, slaapkamer of woonkamer.

Veiligheid is ook belangrijk bij het kiezen van een elektrische verwarming, en de Kumtel staande warmtestraler zwart heeft betrouwbare bescherming tegen omvallen en oververhitting, waardoor het veilig is voor gezinnen met kinderen of huisdieren die ze mogelijk omvallen.

Een ander voordeel van deze elektrische verwarming is het energiebesparende vermogen, waarmee het bedrijfsvermogen tussen 1200 W en 600 W kan worden ingesteld, waardoor het energiezuinig is.

Het ontwerp van deze verwarming is slank en elegant en past probleemloos in het interieur van de meeste huizen. Het laat je huis er meer samentrekkend uitzien, sfeer en warmte.

Een nadeel van deze elektrische verwarming is dat het een snoer heeft van slechts 1 meter, wat betekent dat je beperkt bent in waar je het kunt plaatsen. Ook heeft het geen afstandsbediening.

Over het algemeen is de Kumtel staande warmtestraler zwart een betrouwbare, efficiënte en veilige manier om je kamer te verwarmen. Het ontwerp is elegant en past bij de meeste interieurs. Dit product is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige en effectieve manier om hun kamer te verwarmen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

6. Eurom 1502 zilvergrijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eurom 1502 zilvergrijs

 • list plusDeze terrasverwarmer geeft voldoende warmte af voor een comfortabele buitenervaring.
 • list plusDeze terrasverwarmer heeft een fraai design dat goed past bij je buiteninterieur.
 • list plusDeze terrasverwarmer is duurzaam en gaat lang mee.

Nadelen Eurom 1502 zilvergrijs

 • list plusDeze terrasverwarmer is niet geschikt voor grote buitenruimtes.
 • list plusDeze terrasverwarmer is niet draagbaar en kan alleen op één plek worden gebruikt.
 • list plusDeze terrasverwarmer is niet geschikt voor gebruik bij slecht weer.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om je partytent of overkapping te verwarmen? Dan is de Eurom 1502 zilvergrijs partytent heater een uitstekende optie. Deze warmtelamp heeft een vintage uitstraling en is gemaakt van duurzaam metaal. Hij heeft twee vermogensstanden (750W en 1500W) en kan een gebied van 14 vierkante meter verwarmen, perfect voor gezellige avonden buiten.

Wat deze heater echt onderscheidt van andere verwarmingsopties, is het gebruik van een koolstofbooglamp. Dit zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid en een aangename sfeer creëert. Bovendien is de Eurom 1502 zilvergrijs IP24-gecertificeerd, wat betekent dat hij bestand is tegen regen en spatwater.

Het installatieproces is eenvoudig, je kunt de partytent heater gewoon ophangen onder het dak van je partytent. Het apparaat heeft een gewicht van slechts 2 kg, dus je kunt hem gemakkelijk verplaatsen indien nodig. Houd er wel rekening mee dat je deze heater niet moet gebruiken tijdens nat weer.

Al met al is de Eurom 1502 zilvergrijs partytent heater een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en stijlvolle manier om hun buitenruimte te verwarmen. Het gebruik van de koolstofbooglamp is een groot pluspunt en zorgt voor een aangename sfeer. Het enige nadeel is dat het bereik van 14 vierkante meter niet voldoende kan zijn voor grotere feesten of bijeenkomsten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beste Elektrische Terrasverwarmer voor overdekte terrassen: LifeGoods LG1185 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen LifeGoods LG1185 zwart

 • list plusMet een vermogen van 2000W geeft deze elektrische terrasverwarmer genoeg warmte af om een comfortabele buitenomgeving te creëren.
 • list plusDeze terrasverwarmer heeft een elegant design dat goed past bij verschillende soorten tuinmeubilair.
 • list plusMet drie standen kun je de warmte-intensiteit van deze terrasverwarmer aanpassen aan jouw voorkeur.

Nadelen LifeGoods LG1185 zwart

 • list plusOmdat deze terrasverwarmer niet de hele ruimte verwarmt, kan het nodig zijn om het apparaat te verplaatsen om de warmte te voelen.
 • list plusOmdat deze terrasverwarmer afhankelijk is van elektriciteit, kan het nodig zijn om een verlengsnoer te gebruiken als er geen stopcontact in de buurt is.
 • list plusDeze terrasverwarmer is niet geschikt voor grote buitenruimtes, omdat het bereik beperkt is.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Ben jij op zoek naar een terrasverwarmer die jouw avonden buiten gezellig en warm maakt? Dan is de LifeGoods LG1185 de perfecte keuze voor jou! Met zijn drie warmtestanden, laag (650W), medium (1300W) en hoog (2000W), kan je de warmte precies afstemmen op jouw behoeften. Het bedieningspaneel op de staander of de afstandsbediening maken het makkelijk om de terrasverwarmer aan te zetten en de juiste instellingen te kiezen.

Wat deze terrasverwarmer bijzonder maakt, is zijn verstelbaarheid. Je kunt de hoogte tussen 157 en 180 cm verstellen en de kop tot 25° graden kantelen. Zo kan je de verwarmer naar wens instellen en genieten van de warmte, waar je ook zit. De stevige voet zorgt ervoor dat de verwarmer stevig blijft staan, en als hij toch om dreigt te vallen, gaat het hitte-element automatisch uit.

De LifeGoods LG1185 is gemaakt van plastic, metaal en kwarts en heeft een afmeting van 41 x 48 x 190 cm. Hij is dus compact en past op elk terras of balkon. Hang hem op aan de muur met de meegeleverde montageset als je weinig ruimte hebt.

Deze terrasverwarmer is perfect voor gezellige avonden buiten, of je nu met vrienden wilt loungen of een verjaardag viert. Je kunt hem ook gebruiken om buiten te werken op heldere winterdagen.

De voordelen van deze terrasverwarmer zijn de verstelbaarheid, de afstandsbediening en de automatische uitschakeling bij omvallen. Het enige nadeel is misschien de prijs, maar dat is het zeker waard voor een gezellige avond buiten.

Al met al, de LifeGoods LG1185 is een uitstekende keuze voor iedereen die warmte en gezelligheid zoekt tijdens de koudere avonden buiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. VONROC GARDEN PH509AC zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC GARDEN PH509AC zwart

 • list plusHet elegante design van deze tuinverwarmer past goed bij de meeste tuininrichtingen.
 • list plusMet deze tuinverwarmer kan je de avonden in de tuin aangenaam doorbrengen omdat het genoeg warmte afgeeft.
 • list plusHet is makkelijk om deze tuinverwarmer te monteren en te gebruiken.

Nadelen VONROC GARDEN PH509AC zwart

 • list plusHet is niet mogelijk om de warmte van deze tuinverwarmer aan te passen omdat het geen verschillende warmtestanden heeft.
 • list plusHet kan storend zijn dat deze tuinverwarmer laag in het zicht hangt.
 • list plusHet ontbreken van een afstandsbediening kan als een nadeel worden gezien omdat het minder praktisch is in gebruik.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8

Geniet het hele jaar door van je buitenruimte met de VONROC GARDEN PH509AC hangende terrasverwarmer. Met een krachtige 2000W infraroodlamp die de warmte gelijkmatig in 360 graden rondom straalt, verleng je de zomer en geniet je van aangename temperaturen. De heater is eenvoudig te monteren aan het plafond of onder een parasol, neemt geen extra ruimte in en wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee je het warmteniveau en de timer kunt instellen. Met IP44 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik en heeft het een aluminium behuizing voor duurzaamheid en robuustheid.

Wat deze heater uniek maakt, is het carbon-infrarood verwarmingselement dat in slechts 3 seconden hitte afgeeft en weinig licht produceert, waardoor je zonder verblindend licht van de aangename infraroodwarmte kunt genieten. Bovendien verspreidt de warmte zich zonder storend geluid en zonder stof op te waaien, waardoor mensen met astma of een allergie ook van deze plafondheater kunnen genieten.

Let bij het gebruik van deze krachtige heater op de aanbevolen afstand en oppervlakte en zorg dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten. Pas ook op met verlengkabels/verlengsnoeren en let op de aderdikte.

Met de VONROC GARDEN PH509AC haal je een premium product van hoogwaardige kwaliteit in huis, dat zowel stoer als chique oogt. De afstandsbediening en timer maken het gebruik comfortabel en de oververhittingsbeveiliging zorgt voor extra veiligheid.

Mijn persoonlijke mening is dat de VONROC GARDEN PH509AC een uitstekende optie is voor wie het hele jaar door van zijn buitenruimte wil genieten. Het is een krachtige en kwalitatieve heater met handige functies en veiligheidsmaatregelen. Het enige nadeel is de krachtige 2000W, waar je bij het gebruik wel rekening mee moet houden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Blooboost Terrasverwarmer Elektrisch Heater Hangend 3 Standen

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.6

Met deze trendy zwarte terrasverwarmer van Blooboost om op te hangen laat je de zomer langer duren. De heater is spatwaterdicht (IP34), beschikt over een halogeen verwarmingselement en werkt op elektriciteit (220-240V). De ijzeren behuizing zorgt er voor dat hij lang meegaat. 3 standen: 500-1000-1500W Inclusief trekkoord en afstandsbediening Ophangketting inbegrepen Ideaal voor oppervlakken tot 15m² Afmetingen H 30 x Ø 42,5 cm Gewicht: 2,54kg Materiaal behuizing: Ijzer Spatwaterdicht IP 34 Werkt op netstroom 220-240V Make every day a blue sky day. Met de producten van Blooboost haal je alles uit je tuin en terras!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 18 september in huis

Bekijk prijs

10. Eurom Staande heater zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
7.8

De kenmerken van een Eurom Q-time 2000S - Terrasverwarmer in het kort: Voor het verwarmen van maximaal 14 m² Gemakkelijk te bedienen Vermogen van 1000 tot 2000 Watt De Eurom Q-time 2000S is een elektrische terrasverwarmer van 2000 Watt. Doordat deze op een standaard staat is de terrasverwarmer overal neer te zetten. Zo krijg je de warmte waar je wilt. Ook is de standaard multifunctioneel waardoor je er bijvoorbeeld eenvoudig tuiverlichting op kunt zetten. De 2000 Watt kwarts lamp is ideaal voor het verwarmen van een middelgroot terras of balkon. De Q-time 2000S is daarnaast ook aan de wand te monteren en spatwaterdicht (IP24). Eurom In de avond kan het flink afkoelen: een terrasverwarmer biedt dan uitkomst. Eurom biedt diverse terrasverwarmers, zowel op gas als op elektriciteit. Elektrisch terrasverwarming, vaak met meerdere standen kun je snel aanzetten: de warmte trekt heerlijk in je huid. Of ga je voor een terrasheater op gas, die met het vlammenspel ook nog een fijne sfeer toevoegt? Waar je ook naar op zoek bent, Eurom heeft voor ieder wat wils. Binnen de elektrische terrasverwarmers is er veel keuze in lampsoorten, elke heater voelt net wat anders aan en sommige stralen geen of minder licht uit dan andere. Bekijk via het onderstaande logo alle Eurom artikelen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische terrasverwarmers. Er zijn immers 599 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!