Wat is de beste tacker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het aanschaffen van een goede tacker is een lastige opgave. Wat is de beste tacker van 2023? Na het onderzoeken van 137 tackers kwam de Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 geen kleur als beste uit onze tacker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de tackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tackers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tacker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tackers

1Score: 10
Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 geen kleur
Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 geen kleur
Einhell
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker geen kleur
VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker geen kleur
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool geen kleur
STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool geen kleur
STANLEY
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers...
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.2
Powerplus POWX13800 Elektrische tacker
Powerplus POWX13800 Elektrische tacker
Powerplus
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V
PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Zonder accu & lader
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers...
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tacker Koopgids

Een tacker is een veelzijdige krachtige nietmachine. Ben je op zoek naar een snelle, efficiënte en veelzijdige oplossing voor al je bevestigingsbehoeften? Dan ben je op zoek naar de beste tacker! Of je nu een renovatieproject aan het uitvoeren bent, of snel verpakkingen wilt produceren, een goede tacker maakt het werk een fluitje van een cent!

Wat is een tacker?

Een tacker is een soort nietmachine, maar dan krachtiger. Je gebruikt een tacker om nietjes te bevestigen in materialen zoals hout, karton, plastic of stof. 

Een tacker heeft veel verschillende toepassingen, waaronder huis- en tuinprojecten, meubelreparatie en productie- en verpakkingsprocessen.

Een tacker werkt door middel van een mondstuk waarmee je de niet op de juiste plaats op het materiaal plaatst, en een handgreep waarmee je de niet aandrukt tot hij stevig bevestigd is.

Soorten tackers

Er bestaan verschillende soorten tackers, elk ontworpen voor specifieke toepassingen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten tackers:

 • Handtacker: deze tacker is een van de meest veelzijdige en eenvoudige tackers. Het is een compact en lichtgewicht apparaat, gemakkelijk te hanteren en geschikt voor kleinere projecten.
 • Elektrische tacker: deze tacker maakt gebruik van elektriciteit om de nietjes te bevestigen. Het is een snelle en efficiënte optie voor grotere projecten en is doorgaans het geschiktst in productie- en verpakkingsprocessen.
 • Draadloze tacker: deze tacker is vergelijkbaar met een elektrische tacker, maar werkt zonder draden. Het is een handige optie voor projecten waar een stroomvoorziening niet beschikbaar is.
 • Long Nose Tacker: deze tacker heeft een lange neus, waardoor het gemakkelijker is om nietjes te bevestigen in moeilijk bereikbare gebieden.
 • Kabel- en bekabelingstacker: deze tacker is speciaal ontworpen voor het bevestigen van kabels en bekabeling. Het heeft een speciaal mondstuk waarmee je nauwkeurig kabels bevestigt zonder ze te beschadigen.
 • Dubbele tacker: deze tacker is speciaal ontworpen om twee nietjes tegelijkertijd te bevestigen, waardoor het proces sneller en efficiënter verloopt.

Het is belangrijk om te overwegen welke specifieke behoeften en toepassingen je hebt, voordat je een tacker kiest. Vergelijk de specificaties en functies van verschillende soorten tackers om de beste keuze te maken.

Koopcriteria

Kies de juiste tacker voor jouw project door rekening te houden met een paar belangrijke factoren. Het type materiaal waarmee je werkt, de dikte ervan, de frequentie van gebruik en de grootte van je project bepalen welke tacker het beste bij je past.

Als je regelmatig werkt met hout, karton of stof, kies dan een tacker die speciaal ontworpen is voor dattype materiaal

Let ook op de dikte van het materiaal: sommige tackers gaan beter om met dikkere materialen dan andere. En als je de tacker vaak gebruikt, investeer dan in een kwalitatief hoogwaardige tacker die speciaal is ontworpen voorfrequent gebruik.

Heb je een groot project? Kies dan een tacker met een grotere capaciteit, zodat je niet steeds hoeft te stoppen om de tacker te laden. Comfort en gebruiksgemak zijn ook belangrijk: kies een tacker met een comfortabele handgreep en een gemakkelijk te bedienen mondstuk. 

Vergelijk de specificaties en functies van verschillende tackers om de juiste keuze te maken.

Bar

Veel tackers werken op luchtdruk, die wordt aangedreven door een compressor. Het aantal bar dat nodig is voor een tacker, is afhankelijk van het type tacker en de specifieke eisen van het project. 

De meeste tackers vereisentussen de 60 en 120 PSI (pounds per square inch), wat overeenkomt met een druk van ongeveer4 tot 8 bar.

Het is belangrijk om de specificaties van je tacker te controleren en ervoor te zorgen dat je compressor voldoet aan deze eisen. Sommige tackers hebben ook een regelbaredrukinstelling, waarmee je de druk kunt aanpassen aan de specifieke eisen van het project.

Als je twijfelt over het juiste aantal bar voor je tacker, raadpleeg dan de handleiding of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie en advies.

Welke nieten heb je nodig?

Het type nieten dat je nodig hebt, hangt af van het specifieke project en het type materiaal waarmee je werkt. Hier zijn enkele veelgebruikte types nieten:

 • Ronde nieten: deze nieten zijn rond en gebruik je voornamelijk in houtbewerking en meubelreparatie.
 • Brad nieten: brad nieten zijn smallere nieten met een ronde kop. Men gebruikt ze doorgaans voor het bevestigen van dunne materialen, zoals stof of papier.
 • Krammen: krammen zijn langere nieten met een grote kop. Je gebruikt ze voor het bevestigen van materialen die een grotere ondersteuning nodig hebben, zoals plafonds of muren.
 • Stoffeerderij nieten: stoffeerderij nieten zijn kleinere nieten met een platte kop. Ze zijn vooral geschikt voor het bevestigen van stoffering en bekleding.
 • Metalen nieten: metalen nieten zijn sterk en duurzaam, en zijn ideaal voor het bevestigen van metalen materialen.

Het is belangrijk om de juiste nieten te kiezen voor het specifieke project en materiaal waarmee je werkt, en ervoor te zorgen dat de tacker geschikt is voor het type nieten dat je wilt gebruiken. 

Hoelang moeten de nieten zijn?

De benodigde lengte van de nieten, hangt af van het specifieke project en het type materiaal waarmee je werkt. Er zijn een aantal factoren om in overweging te nemen bij het bepalen van de juiste lengte van nieten.

Let allereerst op de dikte van het materiaal. Bij dikker materiaal heb je langere nieten nodig om de materialen stevig te bevestigen. 

Houd ook rekening met het type bevestiging. Als je materialen aan elkaar bevestigt, heb je langere nieten nodig dan wanneer je materialen aan een ondergrond bevestigt.

Houd bovendien de projectgrootte in gedachten. Als je een groot project hebt, wil je misschien langere nieten gebruiken om de materialen steviger te bevestigen.

De meeste tackers hebben een beperkt bereik en zijn niet bruikbaar met lange nieten. Het is belangrijk om te controleren of de tacker geschikt is voor de lengte van de nieten die je wilt gebruiken voordat je begint met het project.

hero illustration

Hoe testen we tackers?

Om de beste tacker te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tacker-test hebben we 137 tackers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze tacker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tacker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen tacker-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte tacker in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 137 tackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste tackers op een rijtje

1. Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

De Einhell TC-EN 20 is een elektrische nietmachine, die voor een breed scala aan werkzaamheden in huis, in een garage of op een werkplaats gebruikt kan worden. Gebruik de elektrische nietmachine bijvoorbeeld voor het vastzetten van latjes tegen een muur, het bekleden van houten meubels met stof, of soortgelijke werkzaamheden. Waarvoor te gebruiken? Deze elektrische nietmachine van Einhell is te gebruiken voor bijvoorbeeld het vastzetten van latjes tegen een muur, het bekleden van meubels met stof en soortgelijke, overige werkzaamheden. Plus- en minpunten van dit artikel + Soft-Grip handgreep. + Inclusief accessoires. - Niet draadloos. Wat zit er in de verpakking? Einhell TC-EN 20 Elektrische Nietmachine 1000 nietjes. 500 spijkers. Belangrijke specificaties Aansluiting: 220-240 V / 50 Hz. Schietfrequentie: 20 s/min. Afmeting nietjes: 6-14 mm. Afmeting spijkers: 14 mm. Bijzondere eigenschappen Wat er zo fijn is aan dit artikel? Indicator voor nietjes en spijkers Met een handige indicator op de machine valt eenvoudig af te lezen hoeveel nietjes en spijkers er nog in het magazijn van de elektrische nietmachine zitten. Zo kun je deze tijdig vervangen om je werkzaamheden in een keer uit te kunnen voeren. Veiligheidsneus Om een veilige manier van werken met deze machine te bevorderen, is de machine uitgevoerd met een veiligheidsneus aan de voorzijde. Dit betekent dat de machine alleen werkt als deze veiligheidsneus naar beneden gericht is. Elektrische aansluiting Sluit de elektrische nietmachine op het netstroom (220-240 Volt) aan om deze te kunnen gebruiken. Bij een normaal gebruik levert de machine een schietfrequentie van 20 schoten per minuut. Zo heb je klussen doorgaans erg snel uitgevoerd.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.3

Deze “all you can niet machine” van VONROC wordt geleverd met 15mm spijkers en verschillende afmetingen nieten (8mm, 10mm en 12mm). Je kunt dus direct aan de slag met jouw project! De ET502AC nietmachine is een zeer handzame machine dankzij zijn lichte en compacte ontwerp. Zo kun je met deze machine in elk hoekje komen, en ook strak langs een muur of in een krappe ruimte nieten, bijvoorbeeld in een lade van een kast. Voor welke klussen is deze elektrische tacker geschikt? De ET502AC elektrische tacker is, door de mogelijkheid te wisselen tussen spijkers of nietjes, geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden: Het bevestigen van tapijt Het bekleden van meubels met stof of leer Het bekleden van panelen met vilt, karton of stof Het bevestigen van plinten Bevestiging van ijzergaas en (plastic) folie. De voordelen van deze elektrische tacker: Handzaam, dankzij zijn lichte en compacte ontwerp. Zo kun je ook in lastige hoekjes werken, strak langs een muur of in krappe ruimten Dankzij de softgrip ligt de tacker comfortabel in de hand, zo kun je urenlang achtereen doorwerken De veiligheidspin zorgt ervoor dat je veilig kunt werken, omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen het werkstuk aandrukt Een eenvoudig bij te vullen spijker/niet magazijn met bijvulindicator Tips & Tricks Voor het kiezen van de juiste spijkers/nieten is de dikte van zowel het te verwerken materiaal als het materiaal waarop je bevestigt erg belangrijk. De tacker vouwt de nieten namelijk niet dubbel zoals een nietmachine die je bijvoorbeeld op kantoor gebruikt. De niet moet voldoende lengte hebben om door het bovenste materiaal te komen en voldoende vast te zitten, maar hij mag niet zo lang zijn dat hij door het onderste materiaal gaat. Wat zit er in de verpakking? 1x een ET502AC Elektrische Tacker van VONROC 300x 8mm nieten 300x 10mm nieten 300x 12mm nieten 300x 15mm spijkers 1x Opbergtas Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC ET502AC VONROC Top kwaliteit gereedschap voor de beste prijs? Jazeker, dat kan! VONROC is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrisch gereedschap dat zijn producten rechtstreeks levert van de fabriek aan de klant. Onnodige kosten van transport, verpakking en tussenhandel worden hierdoor voorkomen. “VONROC: Build your future!’’

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9

Met een STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool zorg je er voor dat je snel en vooral eenvoudig kunt nieten in materialen. Zowel voor particulier als professioneel gebruik. Voordelen Voorzien van een veiligheidsknop Zacht kop - beschadigd het oppervlak niet Geschikt voor 5 maten nagels Anti- blokkeer mechanisme en venster Gemakkelijk te laden Alleen geschikt voor 15, 20, 25 en 30 mm nagels type J Specificaties - Kabellengte: 2.40m Wat zit er in de verpakking? - STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

Voor het snel en gemakkelijk vast zetten van materialen Deze 4V nietmachine van VONROC wordt geleverd inclusief 10mm spijkers en diverse maten nieten (6mm, 8mm en 10mm). Na levering kun jij dus direct aan de slag! Deze accu nietmachine is een zeer handzame machine dankzij zijn lichte en compacte ontwerp. Zo kun je met deze machine in elk hoekje komen, en ook strak langs een muur of in een krappe ruimte nieten, bijvoorbeeld in een lade van een kast. Dit accu nietpistool is geschikt voor o.a. het bevestigen van: Tapijt IJzergaas Plinten (Plastic) folie Bekleden van meubels met stof of leer Bekleden van panelen met vilt, karton of stof Hoe kies je de juiste niet? Het belangrijkste bij het kiezen van de nieten/spijkers is de dikte van het te verwerken materiaal en de dikte van het materiaal waarop je bevestigt. De tacker vouwt de nieten namelijk niet dubbel zoals een kantoor nietmachine. De niet moet voldoende lengte hebben om door het bovenste materiaal heen te komen en voldoende vast te zitten, maar niet zo lang dat hij door het onderste materiaal heen gaat. Veilig en comfortabel Deze accu tacker is voorzien van softgrip voor een comfortabele bediening. Verder is deze tacker voorzien van een veiligheidspin, dit houdt in dat je altijd veilig kunt werken omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen je werkstuk aandrukt. De tacker heeft een eenvoudig te vullen niet/spijker magazijn met bijvulindicator. Daarnaast geniet je met deze tacker van alle bewegingsvrijheid dankzij de 4V accu. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC ET503DC accu tacker. Technische specificaties: Voltage: 4V Aantal nieten/nagels: 30/min Magazijn capaciteit: 100 nietjes/spijkers Geschikt voor: nieten 6 tot 10mm Geschikt voor: spijkers 6 tot 10mm Soft grip: ja Veiligheidspin: ja Bijvulindicator: ja Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Accu tacker 4V 1x Oplaadkabel (USB naar Micro USB) 300x Nieten 6mm 300x Nieten 8mm 300x Nieten 10mm 300x Spijkers 10mm VONROC Toolbag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5

Accu tacker 20V voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen Deze accu tacker 20V van VONROC wordt geleverd inclusief 1000 stuks nieten (20mm & 25mm) en 1000 stuks spijkers (20mm en 32mm). Na levering kun jij dus direct aan de slag met jouw klus of project. De tacker heeft een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en dankzij de hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, is jouw klus gereed voor je het weet! Met de LED-werkverlichting heb jij altijd een goed zicht op je werkstuk, óók in donkere werkomstandigheden. Waarvoor gebruik je deze 20V accu tacker onder andere? Het monteren van plinten, lambrisering en deurstijlen. Het fixeren van meubelbekleding en (zachte) isolatiematerialen. Belangrijkste voordelen van deze tacker nietmachine 2-in-1 ontwerp, geschikt voor nieten en spijkers. 100 stuks magazijncapaciteit. Voorzien van LED-werkverlichting. Hoge slagfrequentie; 30 spijkers/nieten per minuut. Instelbare slagkracht. De veiligheidspin zorgt ervoor dat je veilig kunt werken, omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen het werkstuk aandrukt. Dankzij de softgrip ligt de tacker comfortabel in de hand, zo kun je urenlang achtereen doorwerken. Geschikt voor spijkers (type 47) van 15, 20, 25, 30 of 32mm. Geschikt voor nieten (type 55) van 15 tot 25mm. Onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je tacker? Deze accu tacker wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader welke onderdeel zijn van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen als je niet voldoende hebt aan de bijgeleverde 2.0Ah accu. Wanneer je de tacker wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Goed om te weten Heb jij al een 2.0Ah en/of 4.0Ah accu en een sneloplader in bezit van VONROC? Bekijk dan eens de losse accu tacker 20V, welke wordt geleverd zonder accu en sneloplader. Heb je toch liever een nóg completere of krachtigere set? Dat kan! Bekijk dan eens de accu tacker 20V - 2.0Ah welke wordt geleverd inclusief twee 2.0Ah accu's en een sneloplader of de accu tacker 20V - 4.0Ah welke wordt geleverd inclusief een krachtige 4.0Ah accu en sneloplader. Technische specificaties Voltage: 20V Max. aantal nieten/spijkers: 30/min Nieten: 15mm tot 25mm Spijkers: 15mm, 20mm, 25mm, 30mm en 32mm Magazijncapaciteit: 100 st. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x SG503DC nietpistool 1x 2.0Ah accu 1x Snellader 1x Broekriem haak 500x nieten 20mm 500x nieten 25mm 500x spijkers 20mm 500x spijkers 32mm 1x VONROC toolbag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.3

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze Bosch UniversalTacker 18V-14 is een accutacker die zorgt voor een nieuwe mate van comfort en veelzijdigheid bij bevestigingsklussen tijdens het doe-het-zelven. Ontworpen voor gemakkelijk nieten en spijkeren drijft deze ergonomische tacker nieten en spijkers krachtig in zacht en hard hout. Bij het werken met verschillende materialen en nietlengtes kan de slag naar de optimale sterkte worden aangepast door aan de stelknop voor slagkracht te draaien. Het Push + Release systeem garandeert optimale controle tijdens gebruik door zelfactivatie uit te sluiten. Voor snelle bevestigingsklussen zoals het bekleden van verhoogde tuinperken kan de contactactiveringsfunctie worden ingeschakeld voor max. 30 schoten per minuut. En met de praktische bijvulaanduiding kan in een oogopslag het niveau van de nieten worden gecontroleerd en de tacker indien nodig worden bijgevuld. De geïntegreerde Bosch Syneon Technology zorgt voor optimaal vermogen en maximale looptijd. Het gereedschap maakt deel uit van het 18V POWER FOR ALL-systeem. Eén accu kan worden gebruikt voor alle 18V POWER FOR ALL-gereedschappen! Krachtig nieten of spijkeren op hard- en zacht hout Instelbare slagkracht voor een lage of hoge slagkracht Contactactivering voor nieten in serie en snelle bevestigingsklussen Push + Release-systeem voor een gecontroleerde en veilige werking Handige bijvulaanduiding die aangeeft wanneer nieten moeten worden bijgevuld Syneon Technology voor optimale kracht en maximale looptijd Compatibel met Bosch 18V POWER FOR ALL-accu Wat zit er in de verpakking? Bosch UniversalTacker 18V-14 accu tacker 1000 nietjes (Type 53 / 10 mm)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
8.1

Een spijkerpistool is een must voor iedere klusser! Met deze tacker niet of spijker je moeiteloos plaatmateriaal of plafondbekleding vast. De volgende nietjes en spijkers zijn geschikt voor deze elektrische tacker. Nietjes van 6,10 x 1.2 millimeter Spijkers van 4 tot 12 millimeter Voordelen: Door de slanke punt, is deze tacker ook uitermate geschikt voor smallere elementen. Daarnaast beschikt het spijkerpistool over een comfortabele eenhandsbediening met een slipvaste softgreep en een veiligheidsschakelaar. Omdat uw veiligheid essentieel is tijdens het klussen, is de tacker voorzien van een 3-voudige beveiliging: Alleen te activeren met ingeschakelde netschakelaar Spijkerautomaatcontact Ingedrukte handschakelaar Daarnaast beschikt het apparaat over een stelwiel voor een traploze slagkrachtinstelling en een parallelaanslag. Ook is de tacker voorzien van een handig vulsysteem met vulpeilweergave.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

 • list plusMet deze tacker kun je dikke materialen krachtig bevestigen.
 • list plusHet is compact en lichtgewicht in gebruik.
 • list plusDe kwaliteit van dit apparaat is goed.

Nadelen Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

 • list plusHet snoer is beperkt van lengte.
 • list plusHet apparaat kan snel verstopt.
 • list plusHet is duurder dan andere tackers.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.3

Met het POWX13800 Powerplus Nagel-/Nietpistool schiet je tot 30 nagels of nietjes per minuut af. Zo klaar je elke klus snel en makkelijk. Waarvoor is het Nagel-/Nietpistool geschikt? IJzergaas, hout, karton, film, vilt of weefsel bevestig je met dit nagel-/nietpistool in een handomdraai op hout en ander gelijkaardig materiaal. Het toestel is geschikt voor schietnagels met een lengte tot 32mm en nietjes met een lengte tot 25mm. De voordelen van het POWX13800 nagel-/nietpistool: De tacker heeft een magazijn met een capaciteit van 100 nagels of nietjes. Kies zelf de nodige slagkracht, afhankelijk van de lengte van de nietjes of nagels en het gekozen materiaal. Het toestel wordt geleverd in een handig koffertje, inclusief 300 nietjes en 200 nagels, zodat je direct aan de slag kan. Nagels en nietjes bijvullen is een fluitje van een cent met het uitschuifbare magazijn. Dankzij de ingebouwde veiligheidsneus schiet je geen nagels of nietjes ongewild af. Met de zachte, ergonomische handgreep werk je altijd comfortabel. Wat zijn de technische kenmerken? Spanning: 220-240V Vermogen: 50W Snelheid: 30 slagen/min Slagkracht: instelbaar Max. lengte nietjes: 25mm Max. lengte nagels: 32mm Max. kroonbreedte nagels: 2mm Magazijncapaciteit: 100 stuks Wat zit er in de verpakking? 1 nagel-/nietpistool 300 nietjes 16mm 200 nagels 25mm 1 opbergkoffer 1 handleiding Hoeveel jaar garantie? Er zit 3 jaar garantie op het POWX13800 nagel-/nietpistool.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 9 tot 10 dagen.

Bekijk prijs

9. PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8.1

Productbeschrijving Smalle punt om precies en in de buurt van randen te kunnen werken Comfortabele eenhandbediening met antislipsoftgreep Draaiknop om de slagkracht in te stellen Voor nieten 6–14 mm (type 53) en spijkers 14–15 mm (type 47) Magazijn met vulpeilweergave Weergave van de accutoestand in 3 trappen Compatibel met gangbaar toebehoren – bijv. van Parkside, Bosch, enz. Inclusief draagtas Apparaat is compatibel met alle accu's uit de Parkside 12V familie Accu en snellader zijn niet meegeleverd Technische specificaties Aanbevolen accu: 12 V (2 Ah/4 Ah) Aantal slagen: max. 140 spm Magazijncapaciteit: 100 nietjes of 50 spijkers Toebehoren 400 nietjes (10 mm) en 100 spijkers (15 mm) Afmetingen 18,5 x 5 x 16,8 cm Gewicht 970 g

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 juli in huis

Bekijk prijs

10. VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Zonder accu & lader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.4
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.5

Accu tacker 20V voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen Deze accu tacker 20V van VONROC wordt geleverd inclusief 1000 stuks nieten (20mm & 25mm) en 1000 stuks spijkers (20mm en 32mm). Na levering kun jij dus direct aan de slag met jouw klus of project. De tacker heeft een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en dankzij de hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, is jouw klus gereed voor je het weet! Met de LED-werkverlichting heb jij altijd een goed zicht op je werkstuk, óók in donkere werkomstandigheden. Waarvoor gebruik je deze 20V accu tacker onder andere? Het monteren van plinten, lambrisering en deurstijlen. Het fixeren van meubelbekleding en (zachte) isolatiematerialen. Belangrijkste voordelen van deze tacker nietmachine 2-in-1 ontwerp, geschikt voor nieten en spijkers. 100 stuks magazijncapaciteit. Voorzien van LED-werkverlichting. Hoge slagfrequentie; 30 spijkers/nieten per minuut. Instelbare slagkracht. De veiligheidspin zorgt ervoor dat je veilig kunt werken, omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen het werkstuk aandrukt. Dankzij de softgrip ligt de tacker comfortabel in de hand, zo kun je urenlang achtereen doorwerken. Geschikt voor spijkers (type 47) van 15, 20, 25, 30 of 32mm. Geschikt voor nieten (type 55) van 15 tot 25mm. Onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. VONROC Power 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je tacker? Deze accu tacker wordt geleverd zonder accu of oplader omdat het onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen. Wanneer je het nietpistool wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Goed om te weten Liever een complete set inclusief accu en oplader? Bekijk dan eens onze accu tacker 20V - 2.0Ah, deze set bevat een 2.0Ah accu en een snellader. De accu tacker 20V - 2.0Ah, bevat maar liefst twee 2.0Ah accu’s en een snellader, de accu tacker 20V - 4.0Ah, bevat een krachtige 4.0Ah accu en een snellader. Technische specificaties Voltage: 20V Max. aantal nieten/spijkers: 30/min Nieten: 15mm tot 25mm Spijkers: 15mm, 20mm, 25mm, 30mm en 32mm Magazijncapaciteit: 100 st. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x SG503DC nietpistool (LET OP: VPower accu en oplader niet inbegrepen) 1x Broekriem haak 500x nieten 20mm 500x nieten 25mm 500x spijkers 20mm 500x spijkers 32mm 1x VONROC toolbag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tackers. Er zijn namelijk 137 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!