Wat is de beste Tacker van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Tacker is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Tacker van 2024? Na het analyseren van 2213 Tackers kwam de Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 als beste getest uit onze Tacker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Tackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Tackers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Tacker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Tackers

1Score: 9.8
Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20
Beste Tacker
Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20
Einhell
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker
VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
VONROC TOOLS VONROC accu tacker
VONROC TOOLS VONROC accu tacker
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool
STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool
STANLEY
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu
DeWalt
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Powerplus POWX13800 Elektrische tacker
Powerplus POWX13800 Elektrische tacker
Powerplus
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool
Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Tacker Koopgids

Een tacker is een veelzijdige krachtige nietmachine. Ben je op zoek naar een snelle, efficiënte en veelzijdige oplossing voor al je bevestigingsbehoeften? Dan ben je op zoek naar de beste tacker! Of je nu een renovatieproject aan het uitvoeren bent, of snel verpakkingen wilt produceren, een goede tacker maakt het werk een fluitje van een cent!

Wat is een tacker?

Een tacker is een soort nietmachine, maar dan krachtiger. Je gebruikt een tacker om nietjes te bevestigen in materialen zoals hout, karton, plastic of stof. 

Een tacker heeft veel verschillende toepassingen, waaronder huis- en tuinprojecten, meubelreparatie en productie- en verpakkingsprocessen.

Een tacker werkt door middel van een mondstuk waarmee je de niet op de juiste plaats op het materiaal plaatst, en een handgreep waarmee je de niet aandrukt tot hij stevig bevestigd is.

Soorten tackers

Er bestaan verschillende soorten tackers, elk ontworpen voor specifieke toepassingen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten tackers:

 • Handtacker: deze tacker is een van de meest veelzijdige en eenvoudige tackers. Het is een compact en lichtgewicht apparaat, gemakkelijk te hanteren en geschikt voor kleinere projecten.
 • Elektrische tacker: deze tacker maakt gebruik van elektriciteit om de nietjes te bevestigen. Het is een snelle en efficiënte optie voor grotere projecten en is doorgaans het geschiktst in productie- en verpakkingsprocessen.
 • Draadloze tacker: deze tacker is vergelijkbaar met een elektrische tacker, maar werkt zonder draden. Het is een handige optie voor projecten waar een stroomvoorziening niet beschikbaar is.
 • Long Nose Tacker: deze tacker heeft een lange neus, waardoor het gemakkelijker is om nietjes te bevestigen in moeilijk bereikbare gebieden.
 • Kabel- en bekabelingstacker: deze tacker is speciaal ontworpen voor het bevestigen van kabels en bekabeling. Het heeft een speciaal mondstuk waarmee je nauwkeurig kabels bevestigt zonder ze te beschadigen.
 • Dubbele tacker: deze tacker is speciaal ontworpen om twee nietjes tegelijkertijd te bevestigen, waardoor het proces sneller en efficiënter verloopt.

Het is belangrijk om te overwegen welke specifieke behoeften en toepassingen je hebt, voordat je een tacker kiest. Vergelijk de specificaties en functies van verschillende soorten tackers om de beste keuze te maken.

Koopcriteria

Kies de juiste tacker voor jouw project door rekening te houden met een paar belangrijke factoren. Het type materiaal waarmee je werkt, de dikte ervan, de frequentie van gebruik en de grootte van je project bepalen welke tacker het beste bij je past.

Als je regelmatig werkt met hout, karton of stof, kies dan een tacker die speciaal ontworpen is voor dattype materiaal

Let ook op de dikte van het materiaal: sommige tackers gaan beter om met dikkere materialen dan andere. En als je de tacker vaak gebruikt, investeer dan in een kwalitatief hoogwaardige tacker die speciaal is ontworpen voorfrequent gebruik.

Heb je een groot project? Kies dan een tacker met een grotere capaciteit, zodat je niet steeds hoeft te stoppen om de tacker te laden. Comfort en gebruiksgemak zijn ook belangrijk: kies een tacker met een comfortabele handgreep en een gemakkelijk te bedienen mondstuk. 

Vergelijk de specificaties en functies van verschillende tackers om de juiste keuze te maken.

Bar

Veel tackers werken op luchtdruk, die wordt aangedreven door een compressor. Het aantal bar dat nodig is voor een tacker, is afhankelijk van het type tacker en de specifieke eisen van het project. 

De meeste tackers vereisentussen de 60 en 120 PSI (pounds per square inch), wat overeenkomt met een druk van ongeveer4 tot 8 bar.

Het is belangrijk om de specificaties van je tacker te controleren en ervoor te zorgen dat je compressor voldoet aan deze eisen. Sommige tackers hebben ook een regelbaredrukinstelling, waarmee je de druk kunt aanpassen aan de specifieke eisen van het project.

Als je twijfelt over het juiste aantal bar voor je tacker, raadpleeg dan de handleiding of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie en advies.

Welke nieten heb je nodig?

Het type nieten dat je nodig hebt, hangt af van het specifieke project en het type materiaal waarmee je werkt. Hier zijn enkele veelgebruikte types nieten:

 • Ronde nieten: deze nieten zijn rond en gebruik je voornamelijk in houtbewerking en meubelreparatie.
 • Brad nieten: brad nieten zijn smallere nieten met een ronde kop. Men gebruikt ze doorgaans voor het bevestigen van dunne materialen, zoals stof of papier.
 • Krammen: krammen zijn langere nieten met een grote kop. Je gebruikt ze voor het bevestigen van materialen die een grotere ondersteuning nodig hebben, zoals plafonds of muren.
 • Stoffeerderij nieten: stoffeerderij nieten zijn kleinere nieten met een platte kop. Ze zijn vooral geschikt voor het bevestigen van stoffering en bekleding.
 • Metalen nieten: metalen nieten zijn sterk en duurzaam, en zijn ideaal voor het bevestigen van metalen materialen.

Het is belangrijk om de juiste nieten te kiezen voor het specifieke project en materiaal waarmee je werkt, en ervoor te zorgen dat de tacker geschikt is voor het type nieten dat je wilt gebruiken. 

Hoelang moeten de nieten zijn?

De benodigde lengte van de nieten, hangt af van het specifieke project en het type materiaal waarmee je werkt. Er zijn een aantal factoren om in overweging te nemen bij het bepalen van de juiste lengte van nieten.

Let allereerst op de dikte van het materiaal. Bij dikker materiaal heb je langere nieten nodig om de materialen stevig te bevestigen. 

Houd ook rekening met het type bevestiging. Als je materialen aan elkaar bevestigt, heb je langere nieten nodig dan wanneer je materialen aan een ondergrond bevestigt.

Houd bovendien de projectgrootte in gedachten. Als je een groot project hebt, wil je misschien langere nieten gebruiken om de materialen steviger te bevestigen.

De meeste tackers hebben een beperkt bereik en zijn niet bruikbaar met lange nieten. Het is belangrijk om te controleren of de tacker geschikt is voor de lengte van de nieten die je wilt gebruiken voordat je begint met het project.

hero illustration

Hoe testen we Tackers?

Om de beste Tacker te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Tacker-test hebben we 2213 Tackers vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Tacker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Tacker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Tacker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Tacker in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2213 Tackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Tackers in een oogopslag

1. Beste Tacker: Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20

 • list plusKrachtig en gemakkelijk in gebruik
 • list plusHandige indicator voor nietjes en spijkers
 • list plusVeilig werken met de ingebouwde veiligheidsneus

Nadelen Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20

 • list plusNiet draadloos, beperkte mobiliteit

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.83
Gebruiksgemak
9.93
De Einhell Elektrische Nietmachine TC-EN 20 E is mijn krachtige en handige tool voor allerlei klusjes in huis, garage of werkplaats. Van het vastzetten van latjes tegen een muur tot het bekleden van meubels met stof, deze nietmachine kan het allemaal.

Wat mij onderscheidt van de concurrentie is mijn handige indicator. Ik laat je precies zien hoeveel nietjes en spijkers er nog in mijn magazijn zitten. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om bij te vullen en kan je efficiënt blijven werken. Daarnaast ben ik uitgerust met een veiligheidsneus, zodat je veilig aan de slag kunt. Ik werk alleen als mijn veiligheidsneus naar beneden gericht is.

Met mijn aansluiting van 220-240 V / 50 Hz en schietfrequentie van 20 schoten per minuut kan je klussen snel en effectief uitvoeren. Ik kom ook nog eens met 1000 nietjes en 500 spijkers, dus je kan meteen aan de slag.

Mijn gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit en prestaties. Gebruikers zijn enthousiast over mijn kracht en hoe gemakkelijk ik in gebruik ben. Ze zeggen dat ik veel sterker ben dan handtackers en dat ze zeer tevreden zijn met de resultaten, zelfs bij het werken met zowel zacht als hard hout.

Gebruikers waarderen ook mijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Ze zijn blij dat ik niet vastloop en dat ik comfortabel in de hand ligt tijdens het gebruik.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, kan het ontbreken van draadloos gebruik een beperking zijn voor sommige gebruikers die behoefte hebben aan mobiliteit tijdens het klussen.

Al met al ben ik de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke nietmachine. Met mijn handige functies, zoals de indicator voor nietjes en spijkers en de veiligheidsneus, bied ik een efficiënte en veilige werkomgeving. De positieve beoordelingen van mijn gebruikers bevestigen mijn superieure kwaliteit en prestaties, waardoor ik een betrouwbare keuze ben voor diverse klussen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker

 • list plusHandig en compact apparaat
 • list plusWordt geleverd met complete set van 900 nieten en 300 spijkers
 • list plusMogelijkheid om te wisselen tussen spijkers en nietjes
 • list plusComfortabel gebruik dankzij softgrip en veiligheidspin
 • list plusBijvulbaar spijker/niet magazijn met handige bijvulindicator
 • list plusGoede kwaliteit en prestaties volgens gebruikersreviews

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Elektrische Tacker

 • list plusNiet geschikt voor zware constructiewerkzaamheden

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.27
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
9.91
Ik ben de VONROC Elektrische Tacker, een handig en compact apparaat dat wordt geleverd met een complete set van 900 nieten en 300 spijkers. Met mij kun je direct aan de slag met verschillende klussen. Door mijn lichte en compacte ontwerp kun je makkelijk in lastige hoekjes werken, strak langs een muur of in krappe ruimtes. 🛠️

Wat mij onderscheidt van andere tackers is mijn unieke mogelijkheid om te wisselen tussen spijkers en nietjes. Hierdoor ben ik geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden, zoals het bevestigen van tapijt, het bekleden van meubels, het bevestigen van panelen en plinten, en het bevestigen van ijzergaas en folie.

Een van mijn voordelen is het comfortabele gebruik. Dankzij mijn softgrip ligt ik goed in de hand, waardoor je urenlang achtereen kunt doorwerken. En maak je geen zorgen, ik ben veilig in gebruik. Mijn veiligheidspin zorgt ervoor dat ik pas schiet als je me tegen het werkstuk aandrukt. Zo kun je veilig en zonder zorgen klussen.

Mijn spijker/nietjes magazijn is eenvoudig bij te vullen en heeft een handige bijvulindicator, zodat je altijd genoeg nieten en spijkers bij de hand hebt tijdens je klus. Handig, toch?

De gebruikersreviews bevestigen mijn kwaliteit en prestaties. Ik ben trots op mijn kracht, gebruiksgemak en veiligheid. Gebruikers zijn tevreden met de snelheid en nauwkeurigheid waarmee ik nieten en spijkers inschiet. Mijn lichte gewicht en het handige opbergzakje worden ook als pluspunten genoemd.

Een gebruiker heeft mij gebruikt om afdekplintjes op een laminaatvloer te spijkeren en is zeer tevreden over mijn prestaties. Een andere gebruiker heeft worteldoek vastgeniet in plantenbakken en noemt mij perfect en veilig in gebruik. Het doet me goed om te horen dat ik mensen blij maak met mijn prestaties!

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te benadrukken dat ik niet geschikt ben voor zware constructiewerkzaamheden. Ik ben voornamelijk bedoeld voor lichtere klussen en hobbygebruik. Houd hier rekening mee bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw klus.

Al met al ben ik een betrouwbaar en handig gereedschap voor diverse klussen. Mijn compacte ontwerp, de mogelijkheid om te wisselen tussen spijkers en nietjes, en mijn gebruiksvriendelijkheid zijn mijn sterke punten. Dus als je een doe-het-zelver of hobbyist bent die op zoek is naar een handige en betrouwbare tacker, dan ben ik de juiste keuze voor jou!️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. VONROC TOOLS VONROC accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC accu tacker

 • list plusHet 2-in-1 ontwerp maakt deze machine geschikt voor zowel nieten als spijkers, waardoor je flexibel bent in het gebruik.
 • list plusDe LED-werkverlichting zorgt voor goed zicht op het werkstuk, zelfs in donkere omstandigheden.
 • list plusMet de instelbare slagkracht en veiligheidsfuncties kun je veilig werken en de machine aanpassen aan de eisen van je klus.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC accu tacker

 • list plusHet magazijn heeft een capaciteit van 100 spijkers/nieten, wat mogelijk regelmatig bijvullen vereist tijdens langdurig gebruik.
 • list plusMet een slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut kan de machine mogelijk te snel zijn voor sommige klussen waarbij precisie vereist is.
 • list plusAls je meer vermogen nodig hebt, moet je de accu en oplader apart bijbestellen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
9.5
De VONROC accu tacker is mijn krachtige en handige tool voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen. Met mijn magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en een hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, klaar ik jouw klus in no-time. Ik kom inclusief 1000 stuks nieten en 1000 stuks spijkers, zodat je direct aan de slag kunt.

Een van mijn belangrijkste voordelen is mijn 2-in-1 ontwerp, waardoor ik geschikt ben voor zowel nieten als spijkers. Daarnaast ben ik voorzien van LED-werkverlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je werkstuk, zelfs in donkere werkomstandigheden. Ik heb ook een instelbare slagkracht en een veiligheidspin, zodat je veilig kunt werken. Mijn softgrip zorgt ervoor dat ik comfortabel in de hand lig, zelfs bij langdurig gebruik.

Ik maak deel uit van het VONROC VPower 20V platform, wat betekent dat je mijn accu en oplader kunt uitwisselen met andere machines uit het platform. Je kunt optioneel extra 2.0Ah of 4.0Ah accu's bijbestellen als je meer vermogen nodig hebt. Met één 20V accu en snellader kun je mij combineren met andere machines uit het platform, wat zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing.

De gebruikersreviews van mij zijn zeer positief. Gebruikers prijzen mijn hoge kwaliteit en het gemak in gebruik. Ze vinden het handig dat de diepte van de nieten ingesteld kan worden en zijn tevreden over mijn draadloze functie. Daarnaast word ik beschreven als duurzaam en goed in te stellen. De bijgeleverde opbergzak wordt ook gewaardeerd.

Al met al ben ik een uitstekende keuze voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen. Met mijn 2-in-1 ontwerp, instelbare slagkracht en veiligheidsfuncties bied ik veel flexibiliteit en zorg ik voor veilig en comfortabel werken. Het feit dat ik deel uitmaak van het VONROC VPower 20V platform is een extra voordeel, omdat je mijn accu en oplader kunt uitwisselen met andere machines. De positieve gebruikerservaringen bevestigen mijn kwaliteit en prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

4. STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool

 • list plusHandig in gebruik
 • list plusVeiligheidsknop voor veilig gebruik
 • list plusZachte kop om oppervlakken te beschermen

Nadelen STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool

 • list plusNagels gaan niet diep genoeg in het hout
 • list plusGebrek aan vermogen, nagels komen niet volledig in het hout
 • list plusMogelijke problemen met de diepte van de nagels

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.94
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
8.8
Het STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool is echt een handig apparaat voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Met dit nagelpistool kan ik snel en moeiteloos nieten in allerlei materialen. Het heeft een veiligheidsknop en een zachte kop, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over beschadigingen aan het oppervlak tijdens het gebruik. Bovendien kan ik verschillende maten nagels gebruiken en heeft het een handig anti-blokkeer mechanisme met een venster om het laden makkelijk te maken. Maar let op, het is alleen geschikt voor 15, 20, 25 en 30 mm nagels van het type J.

Volgens andere gebruikers is het STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool geweldig en maakt het mijn werk veel sneller af. Voor klussers zoals ik is dit echt een geschenk uit de hemel, omdat ik niet meer hoef te hameren, maar gewoon gebruik kan maken van dit handige nagelpistool. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens top, dus dat is mooi meegenomen.

Natuurlijk zijn er altijd een paar kritische geluiden. Een gebruiker merkt op dat de nagels niet diep genoeg in het hout gaan, zelfs niet op de krachtigste stand. Dit geldt zowel voor mdf als vurenhout. Een andere gebruiker vindt dat het apparaat te weinig vermogen heeft en dat de nagels niet helemaal in het hout verdwijnen. En alsof dat nog niet genoeg is, brak het aanzetstuk voor het apparaat na slechts drie keer gebruiken.

Maar ondanks deze kritiek heeft het STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool ook sterke punten. Het apparaat is echt handig in gebruik en dankzij de veiligheidsknop kan ik het op een veilige manier gebruiken. En die zachte kop is ook fantastisch, want daardoor hoef ik me geen zorgen te maken over beschadigingen aan het oppervlak.

Als ik het vergelijk met andere nagelpistolen op de markt, valt het STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool op door zijn eenvoudige gebruik en veiligheidsfuncties. Maar ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat het misschien niet geschikt is voor zwaardere klussen waar meer vermogen voor nodig is.

Al met al biedt het STANLEY TRE650 Elektrische Nagelpistool een handige oplossing voor het nieten van materialen. Het heeft zijn sterke punten, zoals het gebruiksgemak en de veiligheidsfuncties, maar er zijn ook wat beperkingen, zoals het gebrek aan vermogen en mogelijke problemen met de diepte van de nagels. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het maken van een beslissing over de aankoop van dit nagelpistool. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

 • list plusMoeiteloos plaatmateriaal of plafondbekleding vastnieten of vastspijkeren
 • list plusComfortabele eenhandsbediening met slipvaste softgreep
 • list plusVeiligheidsschakelaar voor veilig klussen

Nadelen Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

 • list plusMogelijk hogere prijs dan andere modellen

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.11
Functionaliteit
8.54
Gebruiksgemak
9.08
Als klusser kan ik niet zonder een spijkerpistool, en de Parkside Tacker is echt een topper. Met deze elektrische tacker kan ik moeiteloos plaatmateriaal en plafondbekleding vastnieten of vastspijkeren. En het beste is dat het wordt geleverd met 2000 nietjes en 500 spijkers, dus ik kan meteen aan de slag.

Wat deze tacker echt onderscheidt van andere modellen, is de slanke punt. Hierdoor kan ik hem ook gebruiken voor smallere elementen. En het is zo comfortabel in gebruik met de slipvaste softgreep, dat ik urenlang kan werken zonder moe te worden. Bovendien zit er een veiligheidsschakelaar op, dus ik kan met een gerust hart klussen.

Veiligheid is superbelangrijk bij het werken met gereedschap, en daarom heeft de Parkside Tacker een 3-voudige beveiliging. Hij kan alleen worden geactiveerd als de netschakelaar is ingeschakeld, het spijkerautomaatcontact is ingedrukt en de handschakelaar is ingedrukt. Dat geeft me echt een veilig gevoel tijdens het klussen.

En er is meer! Deze tacker heeft een traploze slagkrachtinstelling, zodat ik de kracht kan aanpassen aan mijn klus. En met de parallelaanslag kan ik heel precies werken. Het handige vulsysteem met vulpeilweergave zorgt ervoor dat ik altijd weet wanneer het tijd is om bij te vullen.

De Parkside Tacker heeft al veel positieve reviews gekregen van tevreden gebruikers. Ze zeggen dat het superhandig en veilig is, en ideaal voor het opnieuw bekleden van stoelen. Het gebruiksgemak wordt ook vaak genoemd, en er zijn geen minpunten genoemd.

Er is één klein minpuntje: de prijs. Een gebruiker merkte op dat hij bijna 20 euro goedkoper is op de website van Lidl. Hoewel de Parkside Tacker misschien iets duurder is dan vergelijkbare modellen, krijg je wel topkwaliteit en functionaliteit.

Al met al is de Parkside Tacker een geweldige aanvulling op mijn gereedschapscollectie. Hij is makkelijk te gebruiken, veilig en veelzijdig. Of ik nu plaatmateriaal wil bevestigen of meubels wil bekleden, deze tacker is een betrouwbare keuze. Ja, hij is misschien wat duurder, maar de kwaliteit en prestaties van dit product maken het de investering waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

 • list plusHandig en gebruiksvriendelijk apparaat voor het snel en gemakkelijk vastzetten van materialen
 • list plusCompact en licht ontwerp, waardoor je in elk hoekje kunt komen
 • list plusVeiligheidspin en bijvulindicator zorgen voor veilig en gemakkelijk gebruik

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

 • list plusGeen lader inbegrepen, kan lastig zijn om de juiste adapter te vinden

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.83
Functionaliteit
8.17
Gebruiksgemak
8.81
Ik ben de VONROC Accu tacker 4V, een handig en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je snel en gemakkelijk materialen kunt vastzetten. Met mij kun je direct aan de slag, want ik word geleverd met verschillende maten nieten en spijkers. Mijn compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat ik zelfs in de kleinste hoekjes kan komen, zoals in een lade van een kast.

Ik ben geschikt voor het bevestigen van allerlei materialen, zoals tapijt, ijzergaas, plinten, folie en het bekleden van meubels met stof of leer. Het is belangrijk dat je de juiste maat nieten of spijkers kiest, afhankelijk van de dikte van het materiaal en het oppervlak waarop je bevestigt. Gelukkig heb ik een veiligheidspin, zodat je altijd veilig kunt werken. Ik schiet alleen wanneer je me tegen je werkstuk aandrukt.

Ik ben voorzien van softgrip, waardoor ik comfortabel in gebruik ben. Mijn magazijn is eenvoudig bij te vullen en heeft een handige bijvulindicator, zodat je altijd weet wanneer je nieten of spijkers moet bijvullen. Met mijn 4V accu heb je alle bewegingsvrijheid om overal te kunnen werken. En het beste van alles is dat ik een milieubewuste verpakking heb.

Ik heb een voltage van 4V en mijn magazijn kan maximaal 100 nietjes of spijkers bevatten. Ik ben geschikt voor nietjes en spijkers van 6 tot 10mm. Bij mij krijg je een oplaadkabel (USB naar Micro USB) en een handige toolbag. En niet te vergeten, ik kom met 2 jaar garantie.

De gebruikersreviews over mij zijn over het algemeen positief. Gebruikers vinden mij handig in gebruik en van hoge kwaliteit. Eén gebruiker merkt op dat het jammer is dat er geen lader bij zit en dat het lastig kan zijn om de juiste adapter te vinden.

In vergelijking met andere accu tackers op de markt onderscheid ik mij door mijn compacte en lichte ontwerp, veiligheidspin en bijvulindicator. Ik ben een betaalbaar apparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben ideaal voor kleine klussen en reparaties aan meubels.

Al met al ben ik de VONROC Accu tacker 4V, een handige en gebruiksvriendelijke tacker voor het snel en gemakkelijk vastzetten van materialen. Ik heb enkele beperkingen, zoals het ontbreken van een lader en de mogelijke moeilijkheid bij het vinden van de juiste adapter, maar over het algemeen bied ik een goede prestatie en waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

7. DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

 • list plusKrachtige 18V XR Li-Ion 16Ga accu en koolborstelloze motor voor ongeëvenaarde prestaties.
 • list plusMechanische aandrijving in plaats van gas voor lagere verbruikskosten en werken bij lage temperaturen.
 • list plusGecontroleerde spijker-per-spijker modus of snelvuurmodus voor maximale efficiëntie en snelheid.

Nadelen DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

 • list plusHoge prijs wordt als een nadeel ervaren.

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
7.9
Ik ben trots om de DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu afwerktacker body aan te bieden, een krachtige spijkertacker die is ontworpen voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie in hun werk.

Met zijn 18V XR Li-Ion 16Ga accu en koolborstelloze motor biedt deze tacker ongeëvenaarde prestaties. De koolborstelloze motor zorgt voor een langere werktijd in een compacte behuizing, terwijl het compacte en lichtgewicht ontwerp het comfortabel maakt om mee te werken, zelfs gedurende langere periodes.

Een opvallend kenmerk is de mechanische aandrijving in plaats van gas, waardoor de verbruikskosten laag blijven en er zelfs bij lage temperaturen gewerkt kan worden. Dit is een significante verbetering ten opzichte van eerdere modellen en zet het product op een voorsprong in de markt.

De gecontroleerde spijker-per-spijker modus of snelvuurmodus biedt de mogelijkheid om tot 4 nagels per seconde te schieten, waardoor efficiëntie en snelheid worden gemaximaliseerd.

Daarnaast zijn er handige functies zoals de eenvoudig instelbare fijndiepte-instelling, sleutelvrij openen van de neus om vastgelopen nagels te verwijderen, en het voorkomen van per ongeluk schieten door de trekschakelaar en neusstuk, die allemaal getuigen van de doordachte en gebruiksvriendelijke ontwerpbenadering van DeWalt.

Gebruikers prijzen dit gereedschap om zijn hoge kwaliteit en handige gebruik, waarbij het vermogen en de precisie van de tacker consequent worden geprezen. Het enige nadeel dat herhaaldelijk wordt genoemd, is de prijs, die als hoog wordt ervaren. Desondanks lijkt de overwegend positieve feedback van gebruikers te suggereren dat de voordelen van dit gereedschap ruimschoots opwegen tegen de kosten.

Al met al biedt de DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu afwerktacker body een indrukwekkende combinatie van kracht, precisie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige spijkertacker voor hun afwerkingsbehoeften. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

 • list plusInstelbare slagkracht voor precieze en gecontroleerde bevestiging
 • list plusCompatibiliteit met het 18V POWER FOR ALL-systeem voor kostenbesparing en gemak
 • list plusHandige bijvulaanduiding voor controle van nietenniveau en bijvullen

Nadelen Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader, wat extra kosten met zich meebrengt

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
7.33
Gebruiksgemak
7.78
Ik ben super enthousiast over de Bosch UniversalTacker 18V-14 accutacker! Deze accutacker biedt een ongekend gemak en veelzijdigheid bij het bevestigen van materialen. Of je nu zacht of hard hout wilt nieten of spijkeren, deze accutacker kan het allemaal. 🛠️

Een van de beste kenmerken van deze accutacker is de instelbare slagkracht, waarmee je de kracht kunt aanpassen aan verschillende materialen en nietlengtes. Zo ben je verzekerd van precieze en gecontroleerde bevestiging. Het Push + Release systeem zorgt voor optimale controle tijdens gebruik en voorkomt zelfactivatie. Met de contactactiveringsfunctie kun je snel serie-nieten of snelle bevestigingsklussen uitvoeren, zoals het bekleden van verhoogde tuinperken. En dankzij de handige bijvulaanduiding kun je in één oogopslag het niveau van de nieten controleren en de tacker indien nodig bijvullen.

Wat het nog beter maakt, is dat deze accutacker onderdeel is van het 18V POWER FOR ALL-systeem van Bosch. Dit betekent dat je één accu kunt gebruiken voor alle 18V POWER FOR ALL-gereedschappen. Hoe handig is dat? Geen gedoe met verschillende accu's, gewoon één accu voor al je gereedschappen.

Bij aankoop van de Bosch UniversalTacker 18V-14 ontvang je 1000 nietjes (Type 53 / 10 mm), zodat je meteen aan de slag kunt. Ideaal voor mensen die regelmatig bevestigingsklussen uitvoeren en op zoek zijn naar een duurzame, krachtige en veelzijdige accutacker. Met zijn instelbare slagkracht, contactactiveringsfunctie, bijvulaanduiding en compatibiliteit met het 18V POWER FOR ALL-systeem, is deze accutacker echt een topper in zijn klasse.

Het enige nadeel is dat de accutacker zonder accu en oplader wordt geleverd. Maar het feit dat je één accu kunt gebruiken voor al je 18V POWER FOR ALL-gereedschappen maakt dit meer dan goed. Dus als je nog geen accu en oplader hebt, moet je deze apart aanschaffen. Maar geloof me, het is de moeite waard!

Al met al biedt de Bosch UniversalTacker 18V-14 accutacker een uitgebreide set van functies die zowel de professional als de doe-het-zelver ten goede zal komen. Met zijn krachtige prestaties, gemak en veelzijdigheid is het een onmisbaar gereedschap voor iedereen die regelmatig bevestigingsklussen uitvoert.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

9. Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

 • list plusKrachtig gereedschap dat moeiteloos nagels in het materiaal drijft
 • list plusMagazijn met capaciteit voor 100 nagels of nietjes, hoeft niet constant bijgevuld te worden
 • list plusIngebouwde veiligheidsneus voorkomt per ongeluk afvuren van nagels of nietjes

Nadelen Powerplus POWX13800 Elektrische tacker

 • list plusTacker kan soms verstopt raken en vereist prutswerk om op te lossen

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.85
Functionaliteit
7.31
Gebruiksgemak
7.1
Ik ben de Powerplus POWX13800 Elektrische tacker en ik ben hier om jouw klussen een fluitje van een cent te maken! Of je nu ijzergaas, hout, karton, film, vilt of weefsel wilt bevestigen, ik ben er voor jou. Met mijn schietfrequentie van 30 slagen per minuut, maak ik elke klus snel en gemakkelijk.

Een van mijn voordelen is mijn magazijn met een capaciteit van 100 nagels of nietjes, waardoor je niet constant hoeft bij te vullen. En het beste is dat je mijn slagkracht kunt aanpassen aan de lengte van de nietjes of nagels en het materiaal dat je gebruikt. Ik kom ook met een handige opbergkoffer, inclusief 300 nietjes en 200 nagels, zodat je direct aan de slag kunt gaan. En het bijvullen van nagels en nietjes is super eenvoudig dankzij mijn uitschuifbare magazijn.

Veiligheid staat voorop bij mij! Ik heb een ingebouwde veiligheidsneus, zodat je geen nagels of nietjes per ongeluk afvuurt. En dankzij mijn zachte, ergonomische handgreep lig ik altijd comfortabel in jouw hand.

Laten we het even over mijn technische specificaties hebben. Ik draai op 220-240V met een vermogen van 50W. Mijn snelheid is 30 slagen per minuut en je kunt mijn slagkracht aanpassen. Mijn nietjes kunnen tot 25mm lang zijn en mijn nagels tot 32mm lang. En in mijn magazijn passen wel 100 stuks!

Mijn gebruikers zijn dol op mij! Ze zeggen dat ik super krachtig ben en zonder enige moeite nagels van 30mm in materiaal drijf. Ze vinden ook dat ik stevig gebouwd ben en mijn kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Sommigen vergelijken mij zelfs met duurdere merken en vinden mij beter.

Maar ik ben niet perfect, soms kan ik verstopt raken. Geen zorgen, je kunt dat zelf oplossen, maar het kan een beetje prutswerk zijn. Desondanks vinden ze mij nog steeds een goed werkend apparaat.

Over het algemeen word ik geprezen om mijn kracht, gebruiksgemak en veiligheid. En mijn prijs is ook nog eens heel aantrekkelijk. De gebruikersreviews geven een overwegend positief beeld van mij, de POWX13800 Elektrische tacker.

Dus, samengevat, ben ik de Powerplus POWX13800 Elektrische tacker. Ik ben krachtig, handig en bied een goede kwaliteit/prijsverhouding. Ik ben ideaal voor het bevestigen van verschillende materialen en ik zorg voor gebruiksgemak en veiligheid. En hoewel ik soms verstoppingsproblemen kan hebben, zijn de meeste gebruikers tevreden met mijn prestaties.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 11 tot 12 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

 • list plusVeelzijdigheid in het gebruik van zowel nietjes als spijkers.
 • list plusDraadloos ontwerp voor bewegingsvrijheid en toegang tot moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusHandige weergave van laad- en accutoestand, samen met magazijnvulpeilweergave.

Nadelen Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

 • list plusNiet geschikt voor zeer zware taken.
 • list plusMogelijk vereist voor zeer gespecialiseerde toepassingen een specifieke tool.

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.88
Functionaliteit
6.84
Gebruiksgemak
7.7
Ik ben dol op mijn Parkside Accu Tacker elektrisch nietpistool! Met de mogelijkheid om zowel nietjes van 4-12 mm als spijkers van 6-10 x 1,2 mm te bevestigen, is het perfect voor al mijn knutselprojecten. En de comfortabele eenhandsbediening met antislipsoftgrip maakt langdurig gebruik geen enkel probleem. Bovendien houdt de handige weergave van de laad- en accutoestand me altijd op de hoogte tijdens het werk.

En wat technische specificaties betreft, de krachtige Lithium-Ion 4V-accu met een capaciteit van 2000 mAh zorgt voor langdurige prestaties zonder gedoe met stopcontacten. En met de handige set accessoires, inclusief nietjes, spijkers en een USB-laadkabel, kan ik meteen aan de slag!

Met zijn draadloze ontwerp, veelzijdigheid en handige functies onderscheidt de Parkside Accu Tacker zich echt van de rest. En het vermogen om zowel nietjes als spijkers te gebruiken is gewoon fantastisch! Ik gebruik het voor alles, van meubelbekleding tot het plaatsen van plinten.

Maar let op, voor zware taken heb je misschien een specifiekere tool nodig. Maar voor al mijn dagelijkse klussen is de Parkside Accu Tacker echt een aanwinst. Ik kan niet meer zonder!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Tackers. Er zijn immers 2213 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!