Wat is de beste pneumatische tacker van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 26 september, 2023

Het kopen van een goede pneumatische tacker is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste pneumatische tacker van 2023? Na het onderzoeken van 93 pneumatische tackers kwam de VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur als beste getest uit onze pneumatische tacker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de pneumatische tackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 pneumatische tackers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame pneumatische tacker-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste pneumatische tackers

1Score: 10
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers...
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Parkside Accu - Tacker
Parkside Accu - Tacker
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V
PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Professionele Tacker en Spijkerpistool op
Professionele Tacker en Spijkerpistool op
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
Kibani accu tacker 1300mAh accu
Beste Pneumatische Tacker voor zware werkzaamheden
Kibani accu tacker 1300mAh accu
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Einhell Professioneel Accu spijkerpistool FIXETTO geen kleur
Einhell Professioneel Accu spijkerpistool FIXETTO geen kleur
Einhell
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu geen kleur
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu geen kleur
DeWalt
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pneumatische Tacker Koopgids

Wil je op een industriële manier nietjes in hard materiaal nieten? Dan heb je een pneumatische tacker nodig! Lees er hier meer over!

Wat is een pneumatische tacker?

Een pneumatische tacker is een handgereedschap dat wordt gebruikt om materialen zoals hout, stof, karton of kunststof samen te voegen door nietjes of spijkers met perslucht in het materiaal te drijven. 

Het is een type tacker dat perslucht gebruikt om de aandrijfkracht te genereren die nodig is om de nietjes of spijkers in het materiaal te schieten.

Een pneumatische tacker bestaat uit een cilinder die perslucht gebruikt om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het materiaal drijft. 

De tacker heeft een magazijn waarin de nietjes of spijkers worden geladen en een slagpen die het nietje of de spijker uit het magazijn haalt en in het materiaal schiet.

Pneumatische tackers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld dakbedekking, vloeren leggen, bekleding vastzetten, houtbewerking en het bevestigen van isolatiemateriaal. 

De keuze voor een specifieke tacker hangt af van het type werk en de grootte van de nietjes of spijkers die nodig zijn.

Het grootste voordeel van een pneumatische tacker is de snelheid en efficiëntie waarmee het werk kan worden gedaan. 

Pneumatische tackers zijn krachtig en kunnen snel grote hoeveelheden nietjes of spijkers in het materiaal schieten. Bovendien is het risico op vermoeidheid of letsel aan de handen en polsen kleiner dan bij handmatig nieten of spijkeren.

Welke tacker voor panlatten?

Voor het bevestigen van panlatten wordt meestal een pneumatische tacker gebruikt vanwege de kracht en snelheid die nodig is om door het hout te komen. 

Een pneumatische tacker gebruikt perslucht om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het hout drijft. Bij het kiezen van een tacker voor het bevestigen van panlatten, zijn er enkele belangrijke kenmerken om op te letten:

 • Type tacker: Gebruik bij voorkeur een tacker die specifiek is ontworpen voor gebruik op hout. Dit kan een tacker zijn die nietjes of spijkers gebruikt, afhankelijk van je voorkeur.
 • Luchtverbruik: Het is belangrijk om te zorgen dat de tacker een luchtverbruik heeft dat past bij de compressor waarmee hij wordt gebruikt. Te weinig luchttoevoer kan leiden tot slechte prestaties en beschadigde onderdelen.
 • Lengte van de nietjes of spijkers: Kies de juiste lengte van de nietjes of spijkers voor de dikte van het hout en de panlatten die je gaat bevestigen. Over het algemeen worden voor panlatten nietjes of spijkers van ongeveer 35-40 mm lengte aanbevolen.
 • Diepte-instelling: Het is handig om een tacker te hebben met een instelbare diepte-instelling, zodat je de diepte van het nietje of de spijker in het hout kunt aanpassen en voorkomen dat het hout beschadigd wordt.

Een goede keuze voor het bevestigen van panlatten is bijvoorbeeld een pneumatische spijkertacker, zoals de DeWalt DPN1850PP-XJ of de Paslode IM45GN, die geschikt zijn voor het gebruik op hout en voorzien zijn van een diepte-instelling. 

Let er bij het gebruik van een tacker altijd op dat je de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, zoals veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Hoeveel bar heb je nodig voor een tacker?

De vereiste druk of werkdruk (uitgedrukt in bar) voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Over het algemeen vereisen lichte tot middelzware tackers (zoals handtackers) een werkdruk van ongeveer 4-6 bar, terwijl zwaardere tackers (zoals pneumatische tackers) een hogere werkdruk nodig hebben, meestal tussen 6-8 bar.

Het is belangrijk om de aanbevolen werkdruk te controleren die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld. Als de werkdruk te laag is, werkt de tacker niet goed en als de werkdruk te hoog is, kan dit leiden tot schade aan de tacker of het materiaal dat wordt vastgezet.

Bovendien moet je ook rekening houden met de compressor waarmee de tacker wordt aangedreven. De compressor moet voldoende luchtcapaciteit (CFM) hebben om de werkdruk te leveren die de tacker nodig heeft. 

Het is aan te raden om een compressor te kiezen met een CFM-waarde die hoger is dan de totale CFM die alle pneumatische gereedschappen die op de compressor worden aangesloten, vereisen.

Kortom, de werkdruk die nodig is voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Controleer altijd de aanbevolen werkdruk die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld en zorg ervoor dat de compressor voldoende luchtcapaciteit heeft om de werkdruk te leveren.

Hoe werkt pneumatisch?

Pneumatiek is een technologie die gebruik maakt van perslucht om mechanische bewegingen op te wekken. Pneumatische systemen gebruiken perslucht om kracht over te brengen van de ene plaats naar de andere en om mechanische bewegingen uit te voeren.

In een pneumatisch systeem wordt lucht gecomprimeerd in een compressor en vervolgens opgeslagen in een drukvat. De gecomprimeerde lucht wordt vervolgens door leidingen en slangen naar verschillende pneumatische componenten gevoerd, zoals cilinders en ventielen.

Een cilinder is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat de perslucht gebruikt om een zuiger te bewegen, waardoor een mechanische beweging wordt opgewekt. 

Bijvoorbeeld, wanneer perslucht in een cilinder wordt gevoerd, wordt de zuiger naar buiten geduwd, wat een mechanische beweging opwekt. Als de lucht wordt afgevoerd, wordt de zuiger teruggetrokken, waardoor een omgekeerde beweging wordt opgewekt.

Een ventiel is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat wordt gebruikt om de luchtstroom te regelen en de richting van de luchtstroom te veranderen. 

Bijvoorbeeld, een 3/2-wegventiel heeft drie aansluitingen en twee schakelstanden. In de ene schakelstand wordt de luchtstroom doorgelaten van de ene aansluiting naar de andere, terwijl in de andere schakelstand de luchtstroom wordt afgesloten en geblokkeerd.

Pneumatische systemen worden vaak gebruikt in de industrie voor het automatiseren van productieprocessen en het aandrijven van machines en gereedschappen. Ze bieden voordelen zoals snelle en krachtige bewegingen, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid.

Wat is de beste tacker?

De beste tacker hangt af van het type werk dat je ermee wilt uitvoeren. Er zijn verschillende soorten tackers op de markt die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. 

Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten tackers en hun toepassingen:

Handtacker: Een handtacker is een veelzijdige tacker die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van bekleding, het ophangen van posters en het vastzetten van stoffen. Een handtacker is handig omdat het een eenvoudig en betaalbaar hulpmiddel is dat je met één hand kunt bedienen.

Elektrische tacker: Een elektrische tacker is krachtiger dan een handtacker en geschikt voor zwaardere toepassingen, zoals het vastzetten van isolatiemateriaal, het bevestigen van dakbedekking en het monteren van houtwerk. Een elektrische tacker is ook handig omdat het minder kracht van de gebruiker vereist en sneller werkt dan een handtacker.

Pneumatische tacker: Een pneumatische tacker is geschikt voor zeer zware toepassingen, zoals het bevestigen van dik materiaal op metalen of houten oppervlakken. Een pneumatische tacker is een krachtige tacker die wordt aangedreven door perslucht en wordt vaak gebruikt in de bouw en de houtbewerkingsindustrie.

De keuze voor de beste tacker hangt af van het soort werk dat je ermee wilt uitvoeren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een tacker voor lichte huishoudelijke klussen, dan is een handtacker waarschijnlijk de beste keuze. 

Als je echter van plan bent om zware bouwwerkzaamheden uit te voeren, dan is een pneumatische tacker de beste optie. Over het algemeen geldt dat een tacker van een gerenommeerd merk, zoals Stanley, Bosch of Makita, van goede kwaliteit is en betrouwbare prestaties levert.

hero illustration

Hoe testen we pneumatische tackers?

Om de beste pneumatische tacker te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze pneumatische tacker-test hebben we 93 pneumatische tackers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze pneumatische tacker-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze pneumatische tacker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne pneumatische tacker-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte pneumatische tacker in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 93 pneumatische tackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste pneumatische tackers in een oogopslag

1. VONROC TOOLS VONROC Accu tacker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

Voor het snel en gemakkelijk vast zetten van materialen Deze 4V nietmachine van VONROC wordt geleverd inclusief 10mm spijkers en diverse maten nieten (6mm, 8mm en 10mm). Na levering kun jij dus direct aan de slag! Deze accu nietmachine is een zeer handzame machine dankzij zijn lichte en compacte ontwerp. Zo kun je met deze machine in elk hoekje komen, en ook strak langs een muur of in een krappe ruimte nieten, bijvoorbeeld in een lade van een kast. Dit accu nietpistool is geschikt voor o.a. het bevestigen van: Tapijt IJzergaas Plinten (Plastic) folie Bekleden van meubels met stof of leer Bekleden van panelen met vilt, karton of stof Hoe kies je de juiste niet? Het belangrijkste bij het kiezen van de nieten/spijkers is de dikte van het te verwerken materiaal en de dikte van het materiaal waarop je bevestigt. De tacker vouwt de nieten namelijk niet dubbel zoals een kantoor nietmachine. De niet moet voldoende lengte hebben om door het bovenste materiaal heen te komen en voldoende vast te zitten, maar niet zo lang dat hij door het onderste materiaal heen gaat. Veilig en comfortabel Deze accu tacker is voorzien van softgrip voor een comfortabele bediening. Verder is deze tacker voorzien van een veiligheidspin, dit houdt in dat je altijd veilig kunt werken omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen je werkstuk aandrukt. De tacker heeft een eenvoudig te vullen niet/spijker magazijn met bijvulindicator. Daarnaast geniet je met deze tacker van alle bewegingsvrijheid dankzij de 4V accu. Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC ET503DC accu tacker. Technische specificaties: Voltage: 4V Aantal nieten/nagels: 30/min Magazijn capaciteit: 100 nietjes/spijkers Geschikt voor: nieten 6 tot 10mm Geschikt voor: spijkers 6 tot 10mm Soft grip: ja Veiligheidspin: ja Bijvulindicator: ja Wat zit er in de milieubewuste verpakking? 1x Accu tacker 4V 1x Oplaadkabel (USB naar Micro USB) 300x Nieten 6mm 300x Nieten 8mm 300x Nieten 10mm 300x Spijkers 10mm VONROC Toolbag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.5

Accu tacker 20V voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen Deze accu tacker 20V van VONROC wordt geleverd inclusief 1000 stuks nieten (20mm & 25mm) en 1000 stuks spijkers (20mm en 32mm). Na levering kun jij dus direct aan de slag met jouw klus of project. De tacker heeft een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en dankzij de hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, is jouw klus gereed voor je het weet! Met de LED-werkverlichting heb jij altijd een goed zicht op je werkstuk, óók in donkere werkomstandigheden. Waarvoor gebruik je deze 20V accu tacker onder andere? Het monteren van plinten, lambrisering en deurstijlen. Het fixeren van meubelbekleding en (zachte) isolatiematerialen. Belangrijkste voordelen van deze tacker nietmachine 2-in-1 ontwerp, geschikt voor nieten en spijkers. 100 stuks magazijncapaciteit. Voorzien van LED-werkverlichting. Hoge slagfrequentie; 30 spijkers/nieten per minuut. Instelbare slagkracht. De veiligheidspin zorgt ervoor dat je veilig kunt werken, omdat de machine pas schiet als je de tacker tegen het werkstuk aandrukt. Dankzij de softgrip ligt de tacker comfortabel in de hand, zo kun je urenlang achtereen doorwerken. Geschikt voor spijkers (type 47) van 15, 20, 25, 30 of 32mm. Geschikt voor nieten (type 55) van 15 tot 25mm. Onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je tacker? Deze accu tacker wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader welke onderdeel zijn van het VONROC VPower 20V Platform. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel bijbestellen als je niet voldoende hebt aan de bijgeleverde 2.0Ah accu. Wanneer je de tacker wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs! Goed om te weten Heb jij al een 2.0Ah en/of 4.0Ah accu en een sneloplader in bezit van VONROC? Bekijk dan eens de losse accu tacker 20V, welke wordt geleverd zonder accu en sneloplader. Heb je toch liever een nóg completere of krachtigere set? Dat kan! Bekijk dan eens de accu tacker 20V - 2.0Ah welke wordt geleverd inclusief twee 2.0Ah accu's en een sneloplader of de accu tacker 20V - 4.0Ah welke wordt geleverd inclusief een krachtige 4.0Ah accu en sneloplader. Technische specificaties Voltage: 20V Max. aantal nieten/spijkers: 30/min Nieten: 15mm tot 25mm Spijkers: 15mm, 20mm, 25mm, 30mm en 32mm Magazijncapaciteit: 100 st. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x SG503DC nietpistool 1x 2.0Ah accu 1x Snellader 1x Broekriem haak 500x nieten 20mm 500x nieten 25mm 500x spijkers 20mm 500x spijkers 32mm 1x VONROC toolbag

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform. Deze Bosch UniversalTacker 18V-14 is een accutacker die zorgt voor een nieuwe mate van comfort en veelzijdigheid bij bevestigingsklussen tijdens het doe-het-zelven. Ontworpen voor gemakkelijk nieten en spijkeren drijft deze ergonomische tacker nieten en spijkers krachtig in zacht en hard hout. Bij het werken met verschillende materialen en nietlengtes kan de slag naar de optimale sterkte worden aangepast door aan de stelknop voor slagkracht te draaien. Het Push + Release systeem garandeert optimale controle tijdens gebruik door zelfactivatie uit te sluiten. Voor snelle bevestigingsklussen zoals het bekleden van verhoogde tuinperken kan de contactactiveringsfunctie worden ingeschakeld voor max. 30 schoten per minuut. En met de praktische bijvulaanduiding kan in een oogopslag het niveau van de nieten worden gecontroleerd en de tacker indien nodig worden bijgevuld. De geïntegreerde Bosch Syneon Technology zorgt voor optimaal vermogen en maximale looptijd. Het gereedschap maakt deel uit van het 18V POWER FOR ALL-systeem. Eén accu kan worden gebruikt voor alle 18V POWER FOR ALL-gereedschappen! Krachtig nieten of spijkeren op hard- en zacht hout Instelbare slagkracht voor een lage of hoge slagkracht Contactactivering voor nieten in serie en snelle bevestigingsklussen Push + Release-systeem voor een gecontroleerde en veilige werking Handige bijvulaanduiding die aangeeft wanneer nieten moeten worden bijgevuld Syneon Technology voor optimale kracht en maximale looptijd Compatibel met Bosch 18V POWER FOR ALL-accu Wat zit er in de verpakking? Bosch UniversalTacker 18V-14 accu tacker 1000 nietjes (Type 53 / 10 mm)

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Een spijkerpistool is een must voor iedere klusser! Met deze tacker niet of spijker je moeiteloos plaatmateriaal of plafondbekleding vast. De volgende nietjes en spijkers zijn geschikt voor deze elektrische tacker. Nietjes van 6,10 x 1.2 millimeter Spijkers van 4 tot 12 millimeter Voordelen: Door de slanke punt, is deze tacker ook uitermate geschikt voor smallere elementen. Daarnaast beschikt het spijkerpistool over een comfortabele eenhandsbediening met een slipvaste softgreep en een veiligheidsschakelaar. Omdat uw veiligheid essentieel is tijdens het klussen, is de tacker voorzien van een 3-voudige beveiliging: Alleen te activeren met ingeschakelde netschakelaar Spijkerautomaatcontact Ingedrukte handschakelaar Daarnaast beschikt het apparaat over een stelwiel voor een traploze slagkrachtinstelling en een parallelaanslag. Ook is de tacker voorzien van een handig vulsysteem met vulpeilweergave.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Parkside Accu - Tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.3

Productbeschrijving Deze lichte en compacte tacker kan gebruikt worden voor het snel en eenvoudig bevestigen van nietjes van 4 - 12 mm en spijkers van 6-10 x 1,2 mm Ideaal voor decoratie of knutselen De tacker heeft een comfortabele eenhandsbediening met antislipsoftgreep Met weergave van de laad- en accutoestand en magazijn met vulpeilweergave aan beide zijden Technische specificaties Accu: Lithium-Ion 4 V (2000 mAh) Toebehoren 1000 nietjes à 8 mm, 1000 nietjes à 6 mm, 500 spijkers à 10 x 1,2 mm en USB-laadkabel (USB-C) Afmetingen 15 x 15,6 x 4,5 cm Gewicht 728 g

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. PARKSIDE® Accu-nietpistool met koffer 12V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.1

Productbeschrijving Smalle punt om precies en in de buurt van randen te kunnen werken Comfortabele eenhandbediening met antislipsoftgreep Draaiknop om de slagkracht in te stellen Voor nieten 6–14 mm (type 53) en spijkers 14–15 mm (type 47) Magazijn met vulpeilweergave Weergave van de accutoestand in 3 trappen Compatibel met gangbaar toebehoren – bijv. van Parkside, Bosch, enz. Inclusief draagtas Apparaat is compatibel met alle accu's uit de Parkside 12V familie Accu en snellader zijn niet meegeleverd Technische specificaties Aanbevolen accu: 12 V (2 Ah/4 Ah) Aantal slagen: max. 140 spm Magazijncapaciteit: 100 nietjes of 50 spijkers Toebehoren 400 nietjes (10 mm) en 100 spijkers (15 mm) Afmetingen 18,5 x 5 x 16,8 cm Gewicht 970 g

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 juli in huis

Bekijk prijs

7. Professionele Tacker en Spijkerpistool op

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Professionele Tacker en Spijkerpistool op

 • list plusDit spijkerpistool is zeer handig in gebruik en bespaart tijd en moeite bij het bevestigen van spijkers.
 • list plusHet spijkerpistool is betaalbaar en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • list plusEen derde voordeel van dit spijkerpistool is dat het stevig is en lang meegaat.

Nadelen Professionele Tacker en Spijkerpistool op

 • list plusHet spijkerpistool kan onhandig zijn om langdurig te gebruiken.
 • list plusEen ander nadeel van dit spijkerpistool is dat het mogelijk beperkte compatibiliteit heeft met bepaalde spijkers.
 • list plusHet spijkerpistool kan mogelijk niet krachtig genoeg zijn voor zwaardere klussen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
7.3

Ben je een professional in de afbouw en op zoek naar een handige en krachtige tacker? Dan is deze Professionele Tacker en Spijkerpistool op accu misschien wel iets voor jou! Het apparaat is draad- en slangloos, dus je hoeft geen compressor mee te slepen en er is geen lastige persluchtslang tijdens het werken. Het gewicht van slechts 3 kg maakt het ook nog eens makkelijk te dragen.

Maar wat maakt deze tacker zo bijzonder? Ten eerste is het apparaat erg krachtig en kan het spijkers tot 50 mm lengte en krammen tot 40 mm lengte in iedere houtsoort aanbrengen. Daarnaast is er gedacht aan de ergonomie en snelheid van werken. Het spijkerpistool is voorzien van een modus waarin het pistool de volgende spijker zal “schieten” zodra de tip van het pistool weer wordt ingedrukt. Dit maakt het werk een stuk makkelijker en sneller.

Veiligheid is ook belangrijk, en daarom is er aan gedacht. Het apparaat heeft een veiligheidsslot dat voorkomt dat er per ongeluk spijkers worden afgevuurd. Het is dus een veilige keuze voor op de werkvloer.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat de lengte van de nieten beperkt is tot 16 mm. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met deze tacker. Het apparaat is krachtig, draad- en slangloos en ergonomisch ontworpen voor comfortabel werken. Het is een aanrader voor iedere professional in de afbouw die op zoek is naar een handige en veilige tacker!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Beste Pneumatische Tacker voor zware werkzaamheden: Kibani accu tacker 1300mAh accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kibani accu tacker 1300mAh accu

 • list plusDe accu tacker heeft een krachtige 1300mAh accu, waardoor je langdurig kunt werken zonder op te laden.
 • list plusDe accu tacker is lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is op moeilijk bereikbare plekken.
 • list plusMet de instelbare slagkracht kun je de accu tacker aanpassen aan de hardheid van het materiaal.

Nadelen Kibani accu tacker 1300mAh accu

 • list plusDe accu tacker heeft geen automatische terugslagbeveiliging, waardoor het risico op terugslag aanwezig is.
 • list plusDe accu tacker heeft geen diepteregeling, waardoor je niet nauwkeurig kunt werken.
 • list plusDe accu tacker heeft een beperkte capaciteit, waardoor het niet geschikt is voor grote klussen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.5

Ben je op zoek naar een handige, compacte en veelzijdige tacker? Dan is de Kibani accu tacker 1300mAh accu zeker iets voor jou! Dit handige gereedschap is draadloos en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De tacker schiet met een hoge snelheid van 30 schoten per minuut en kan zowel nietjes als nagels gebruiken. Een handige functie is het magazijn dat aangeeft wanneer het bijgevuld moet worden, ideaal om je werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat deze tacker zo uniek maakt is de veiligheidsneus die voorkomt dat er onbedoeld geschoten wordt. Pas wanneer de neus op het werkvlak wordt geplaatst, kan er geschoten worden. Bovendien is de accu duurzaam en krachtig, zonder memory-effect en zelfontlading. Dankzij de tweetraps accu-indicatie kun je in één oogopslag de laadstand zien en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

De Kibani accu tacker is geschikt voor zowel professioneel als hobbygebruik en kan verschillende nietjeslengtes en materiaalsoorten aan. Het apparaat ligt bovendien lekker in de hand dankzij de ergonomische handgreep met softgrip, perfect voor langdurig gebruik.

Als specialist in Pneumatic Tacker kan ik je vertellen dat de Kibani accu tacker 1300mAh accu een uitstekende keuze is voor het bevestigen van verschillende materialen. Het enige nadeel is dat het vermogen niet vermeld wordt, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van deze tacker. Al met al is de Kibani accu tacker een must-have voor iedereen die snel en gemakkelijk wil werken zonder gedoe met snoeren en stekkers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

9. Einhell Professioneel Accu spijkerpistool FIXETTO geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

Einhell Accu Spijkerpistool FIXETTO 18/50 N Li Solo - Power X-Change Het Einhell accu spijkerpistool FIXETTO 18/50 N is een krachtig hulpmiddel bij het saneren en renoveren binnen uw eigen vier muren. Met een hamer elke spijker afzonderlijk intikken is niet meer nodig; via de schotregelaar kun je met het accu spijkerpistool simpel kiezen tussen eenkelvoudig of doorlopen schieten. Als onderdeel van de Power X-Change-productlijn kan de FIXETTO 18/50 N met alle accu's en opladers van deze productlijn worden gecombineerd. De robuuste aandrijving en de onderhoudsvrije PressAir-technologie maken tot wel 60 slagen per minuut mogelijk, de diepte-instelling zorgt voor een variabele en nauwkeurige inslagdiepte van de spijkers. Het grote magazijn is voorzien van een vulstandniveau-indicator en heeft een capaciteit van maximaal 100 spijkers. Met één druk op de knop kun je het magazijn openen om opnieuw te vullen. Spijkers die vastzitten in het magazijn kun je simpel en zonder hulpmiddel verwijderen. Het accu spijkerpistool is te gebruiken met spijkers van 15 - 50 mm lang en 1,0 mm dik. De slanke constructie met rubberbeklede zijvlakken en ergonomische softgrip zorgt ervoor dat het spijkerpistool prettig in de hand ligt. De aan beide zijkanten in de behuizing geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van het werkgebied. Geleverd inclusief praktische riemclip, om het spijkerpistool veilig even op te hangen, 500 spijkers (50 mm x 1 mm). De veiligheidsneus voorkomt onbedoeld activeren van het spijkerpistool en beschermt zo tegen verwondingen. Het accu spijkerpistool wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als handige starterset. Belangrijkste voordelen Onderdeel van de Power X-Change-productlijn, 1x 18 V accu vereist PressAir-technologie: Onderhoudsvrij, zonder extra kosten en apparatuur Robuuste aandrijving maakt tot 60 slagen per minuut mogelijk Mogelijkheid om te schakelen tussen enkelvoudig of doorlopend schieten Diepte-instelling zonder gereedschap voor nauwkeurig werken Robuuste constructie met ergonomische handgreep Groot magazijn met vulstandniveau-indicator voor max. 100 spijkers Openen van het magazijn met één druk op de knop Zonder hulpmiddel spijkers verwijderen die vastzitten in het magazijn Beveiliging tegen onbedoeld activeren van het spijkerpistool Twee LED-lichten zorgen voor verlichting van het werkgebied Ergonomische softgrip oppervlakken voor goede houvast en prettig werken Geen krassen op het werkstuk dankzij de met rubber beklede zijvlakken Praktische riemclip voor extra gebruikscomfort Geschikt voor 15 - 50 mm lange en 1,0 mm dikke spijkers Geleverd inclusief 500 spijkers Geleverd zonder accu en oplader (apart verkrijgbaar) Technische specificaties Accu: 18 V Spijkerdikte: 1 mm Spijkerlengte (min. - max. lengte): 15 - 50 Power X-Change Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger; met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Standaard meegeleverd 1x Draaghaak Bijzondere kenmerken 18V XR Li-ion 16Ga accu bradtacker bevat de modernste technologie De Brushless motor biedt een ongeëvenaarde werktijd in een compacte behuizing Compact, lichtgewicht ontwerp, maakt de machine comfortable in gebruik Mechanische aandrijving, in plaats van met gas, waardoor de verbruikskosten laag zijn en ook bij lage temperaturen gewerkt kan worden. Gecontroleerde spijker-per-spijker modus of snelvuurmodus maakt het schieten tot 4 nagels per seconde mogelijk Eenvoudig instelbare fijndiepteinstelling Sleutelvrij openen van de neus om een vastgelopen nagel te kunnen verwijderen Trekschakelaar en neusstuk moeten worden ingedrukt om te kunnen vuren, waardoor per ongeluk schieten wordt voorkomen Specificaties Accutype Li-Ion Voltage 18 V Spijkerdiameter 1.6 mm Laderhoek 20 ° Laden Achterzijde Spijkerlengte 32 - 63 mm Magazijncapaciteit 110 spijkers Lengte 270 mm Breedte 95 mm Hoogte 325 mm Gewicht 2.35 kg Gebruikswijze Snelvuur en spijker-per-spijker Geïntegreerde riemhaak Ja Ontstopsysteem Sleutelvrij Temperatuur bereik -20 to 50°C Foutmelder Ja Geluid LPa 1sd 81 / 3 dB Geluid LWa 1sd 92 / 3 dB Vibratie <2.5 / 1.5 m/s2

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pneumatische tackers. Er zijn namelijk 93 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!