Bestenu

Wat is de beste pneumatische tacker van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 maart, 2023

Het kopen van een goede pneumatische tacker is een lastige opdracht. Wat is de beste pneumatische tacker van 2023? Na het testen van 73 pneumatische tackers kwam de Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool als beste uit onze pneumatische tacker-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de pneumatische tackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 pneumatische tackers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame pneumatische tacker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste pneumatische tackers

1Score: 10
Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool
Beste Pneumatische Tacker voor meubelstoffering
Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
VONROC Accu tacker 4V
Beste Pneumatische Tacker voor lichte werkzaamheden
VONROC Accu tacker 4V
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader
Beste Pneumatische Tacker voor dakbedekking
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers...
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Kibani accu tacker 1300mAh accu
Beste Pneumatische Tacker voor zware werkzaamheden
Kibani accu tacker 1300mAh accu
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Professionele Tacker en Spijkerpistool op
Professionele Tacker en Spijkerpistool op
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.4
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.3
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 4.0Ah accu en snellader
VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers...
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
Makita DPT353ZJ 18V Li-Ion accu
Makita DPT353ZJ 18V Li-Ion accu
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
VONROC accu tacker VPower 20V
VONROC accu tacker VPower 20V
Ga naar laagste prijs
10Score: 9
Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine
Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pneumatische Tacker Koopgids

Wil je op een industriële manier nietjes in hard materiaal nieten? Dan heb je een pneumatische tacker nodig! Lees er hier meer over!

Wat is een pneumatische tacker?

Een pneumatische tacker is een handgereedschap dat wordt gebruikt om materialen zoals hout, stof, karton of kunststof samen te voegen door nietjes of spijkers met perslucht in het materiaal te drijven. 

Het is een type tacker dat perslucht gebruikt om de aandrijfkracht te genereren die nodig is om de nietjes of spijkers in het materiaal te schieten.

Een pneumatische tacker bestaat uit een cilinder die perslucht gebruikt om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het materiaal drijft. 

De tacker heeft een magazijn waarin de nietjes of spijkers worden geladen en een slagpen die het nietje of de spijker uit het magazijn haalt en in het materiaal schiet.

Pneumatische tackers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld dakbedekking, vloeren leggen, bekleding vastzetten, houtbewerking en het bevestigen van isolatiemateriaal. 

De keuze voor een specifieke tacker hangt af van het type werk en de grootte van de nietjes of spijkers die nodig zijn.

Het grootste voordeel van een pneumatische tacker is de snelheid en efficiëntie waarmee het werk kan worden gedaan. 

Pneumatische tackers zijn krachtig en kunnen snel grote hoeveelheden nietjes of spijkers in het materiaal schieten. Bovendien is het risico op vermoeidheid of letsel aan de handen en polsen kleiner dan bij handmatig nieten of spijkeren.

Welke tacker voor panlatten?

Voor het bevestigen van panlatten wordt meestal een pneumatische tacker gebruikt vanwege de kracht en snelheid die nodig is om door het hout te komen. 

Een pneumatische tacker gebruikt perslucht om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het hout drijft. Bij het kiezen van een tacker voor het bevestigen van panlatten, zijn er enkele belangrijke kenmerken om op te letten:

 • Type tacker: Gebruik bij voorkeur een tacker die specifiek is ontworpen voor gebruik op hout. Dit kan een tacker zijn die nietjes of spijkers gebruikt, afhankelijk van je voorkeur.
 • Luchtverbruik: Het is belangrijk om te zorgen dat de tacker een luchtverbruik heeft dat past bij de compressor waarmee hij wordt gebruikt. Te weinig luchttoevoer kan leiden tot slechte prestaties en beschadigde onderdelen.
 • Lengte van de nietjes of spijkers: Kies de juiste lengte van de nietjes of spijkers voor de dikte van het hout en de panlatten die je gaat bevestigen. Over het algemeen worden voor panlatten nietjes of spijkers van ongeveer 35-40 mm lengte aanbevolen.
 • Diepte-instelling: Het is handig om een tacker te hebben met een instelbare diepte-instelling, zodat je de diepte van het nietje of de spijker in het hout kunt aanpassen en voorkomen dat het hout beschadigd wordt.

Een goede keuze voor het bevestigen van panlatten is bijvoorbeeld een pneumatische spijkertacker, zoals de DeWalt DPN1850PP-XJ of de Paslode IM45GN, die geschikt zijn voor het gebruik op hout en voorzien zijn van een diepte-instelling. 

Let er bij het gebruik van een tacker altijd op dat je de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, zoals veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Hoeveel bar heb je nodig voor een tacker?

De vereiste druk of werkdruk (uitgedrukt in bar) voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Over het algemeen vereisen lichte tot middelzware tackers (zoals handtackers) een werkdruk van ongeveer 4-6 bar, terwijl zwaardere tackers (zoals pneumatische tackers) een hogere werkdruk nodig hebben, meestal tussen 6-8 bar.

Het is belangrijk om de aanbevolen werkdruk te controleren die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld. Als de werkdruk te laag is, werkt de tacker niet goed en als de werkdruk te hoog is, kan dit leiden tot schade aan de tacker of het materiaal dat wordt vastgezet.

Bovendien moet je ook rekening houden met de compressor waarmee de tacker wordt aangedreven. De compressor moet voldoende luchtcapaciteit (CFM) hebben om de werkdruk te leveren die de tacker nodig heeft. 

Het is aan te raden om een compressor te kiezen met een CFM-waarde die hoger is dan de totale CFM die alle pneumatische gereedschappen die op de compressor worden aangesloten, vereisen.

Kortom, de werkdruk die nodig is voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Controleer altijd de aanbevolen werkdruk die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld en zorg ervoor dat de compressor voldoende luchtcapaciteit heeft om de werkdruk te leveren.

Hoe werkt pneumatisch?

Pneumatiek is een technologie die gebruik maakt van perslucht om mechanische bewegingen op te wekken. Pneumatische systemen gebruiken perslucht om kracht over te brengen van de ene plaats naar de andere en om mechanische bewegingen uit te voeren.

In een pneumatisch systeem wordt lucht gecomprimeerd in een compressor en vervolgens opgeslagen in een drukvat. De gecomprimeerde lucht wordt vervolgens door leidingen en slangen naar verschillende pneumatische componenten gevoerd, zoals cilinders en ventielen.

Een cilinder is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat de perslucht gebruikt om een zuiger te bewegen, waardoor een mechanische beweging wordt opgewekt. 

Bijvoorbeeld, wanneer perslucht in een cilinder wordt gevoerd, wordt de zuiger naar buiten geduwd, wat een mechanische beweging opwekt. Als de lucht wordt afgevoerd, wordt de zuiger teruggetrokken, waardoor een omgekeerde beweging wordt opgewekt.

Een ventiel is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat wordt gebruikt om de luchtstroom te regelen en de richting van de luchtstroom te veranderen. 

Bijvoorbeeld, een 3/2-wegventiel heeft drie aansluitingen en twee schakelstanden. In de ene schakelstand wordt de luchtstroom doorgelaten van de ene aansluiting naar de andere, terwijl in de andere schakelstand de luchtstroom wordt afgesloten en geblokkeerd.

Pneumatische systemen worden vaak gebruikt in de industrie voor het automatiseren van productieprocessen en het aandrijven van machines en gereedschappen. Ze bieden voordelen zoals snelle en krachtige bewegingen, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid.

Wat is de beste tacker?

De beste tacker hangt af van het type werk dat je ermee wilt uitvoeren. Er zijn verschillende soorten tackers op de markt die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. 

Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten tackers en hun toepassingen:

Handtacker: Een handtacker is een veelzijdige tacker die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van bekleding, het ophangen van posters en het vastzetten van stoffen. Een handtacker is handig omdat het een eenvoudig en betaalbaar hulpmiddel is dat je met één hand kunt bedienen.

Elektrische tacker: Een elektrische tacker is krachtiger dan een handtacker en geschikt voor zwaardere toepassingen, zoals het vastzetten van isolatiemateriaal, het bevestigen van dakbedekking en het monteren van houtwerk. Een elektrische tacker is ook handig omdat het minder kracht van de gebruiker vereist en sneller werkt dan een handtacker.

Pneumatische tacker: Een pneumatische tacker is geschikt voor zeer zware toepassingen, zoals het bevestigen van dik materiaal op metalen of houten oppervlakken. Een pneumatische tacker is een krachtige tacker die wordt aangedreven door perslucht en wordt vaak gebruikt in de bouw en de houtbewerkingsindustrie.

De keuze voor de beste tacker hangt af van het soort werk dat je ermee wilt uitvoeren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een tacker voor lichte huishoudelijke klussen, dan is een handtacker waarschijnlijk de beste keuze. 

Als je echter van plan bent om zware bouwwerkzaamheden uit te voeren, dan is een pneumatische tacker de beste optie. Over het algemeen geldt dat een tacker van een gerenommeerd merk, zoals Stanley, Bosch of Makita, van goede kwaliteit is en betrouwbare prestaties levert.

hero illustration

Hoe testen we pneumatische tackers?

Om de beste pneumatische tacker te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze pneumatische tacker-test hebben we 73 pneumatische tackers geanalyseerd.
illustration
De eerste parameter in onze pneumatische tacker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze pneumatische tacker-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne pneumatische tacker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte pneumatische tacker in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 73 pneumatische tackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste pneumatische tackers in een handige lijst

1 - Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste Pneumatische Tacker voor meubelstoffering: Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool

Voordelen

 • list plusMet deze pneumatische tacker kun je hevige materialen efficiënt bevestigen.
 • list plusHet is licht en compact van formaat, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusHet heeft een langere levensduur, waardoor het duurzaam is.

Nadelen Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool

 • list plusHet is prijzig in vergelijking met andere pneumatische tackers.
 • list plusHet heeft minder krachtige spijkers, waardoor het minder geschikt is voor zware materialen.
 • list plusHet is lastig te bedienen als je geen ervaring hebt met het gebruik van pneumatische tackers.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Als klusser is het Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool een onmisbare tool. Met deze tacker kan je zonder enige moeite plaatmateriaal of plafondbekleding vastnieten of spijkeren. Wat deze tacker zo speciaal maakt, is dat het een slanke punt heeft waardoor het ook geschikt is voor smallere elementen. Ook biedt het apparaat een comfortabele eenhandsbediening met slipvaste softgreep en een veiligheidsschakelaar. Veiligheid staat voorop tijdens het klussen, daarom beschikt de tacker over een 3-voudige beveiliging en een stelwiel voor een traploze slagkrachtinstelling. Het vulsysteem met vulpeilweergave is ook handig in gebruik.

Met een gewicht van 446 g en een lengte van 15 mm nieten is deze tacker geschikt voor zowel professioneel als hobby gebruik. Het vermogen van 0 Newton meter is precies goed voor de meeste klussen. Bovendien is deze tacker draadloos wat handig is als je niet in de buurt van een stopcontact bent.

Deze tacker is perfect voor het vastzetten van materialen op een veilige manier. Het is gemakkelijk in gebruik en heeft een goede accuduur. Het enige nadeel is dat je af en toe de nietjes of spijkers moet bijvullen.

Al met al is het Tacker Nietpistool draadloos- Spijkerpistool een uitstekende keuze voor elke klusser die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare tacker.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - VONROC Accu tacker 4V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste Pneumatische Tacker voor lichte werkzaamheden: VONROC Accu tacker 4V

Voordelen

 • list plusHet voordeel van de VONROC Accu tacker 4V is dat het krachtig genoeg is om moeilijke materialen te tacken.
 • list plusEen ander voordeel is de goede grip, waardoor de tacker gemakkelijk in gebruik is.
 • list plusDeze tacker is compact, waardoor hij makkelijk te vervoeren is.

Nadelen VONROC Accu tacker 4V

 • list plusEen nadeel van de VONROC Accu tacker 4V is dat de gebruiksaanwijzing matig is.
 • list plusEen ander nadeel is dat er geen adapter meegeleverd wordt bij deze tacker.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de prijs van de VONROC Accu tacker 4V relatief hoog is.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.1

Met de VONROC Accu tacker 4V zet je materialen snel en gemakkelijk vast. Het lichte en compacte ontwerp maakt het mogelijk om in elk hoekje te komen en zelfs strak langs een muur of in een krappe ruimte te nieten. Deze tacker is geschikt voor het bevestigen van tapijt, ijzergaas, plinten, folie, stof en leer. Wat deze tacker zo handig maakt, is dat hij de nieten niet dubbelvouwt zoals een kantoor nietmachine, dus het is belangrijk om de juiste dikte te kiezen voor het te verwerken materiaal.

Om veilig en comfortabel te werken, is de tacker voorzien van een softgrip en een veiligheidspin. Dit zorgt ervoor dat de machine pas schiet als je de tacker tegen je werkstuk aandrukt. Het eenvoudig te vullen niet/spijker magazijn met bijvulindicator maakt het werken met deze tacker extra makkelijk.

Wat deze tacker echt uniek maakt, is dat hij draadloos is. Hierdoor ben je niet gebonden aan een stopcontact en kun je overal gemakkelijk werken. Het gewicht van 928 gram maakt deze tacker ook nog eens comfortabel om te gebruiken voor langere tijd.

Vanuit mijn ervaring als Pneumatic Tacker specialist kan ik zeggen dat de VONROC Accu tacker 4V een geweldige toevoeging is aan het assortiment. Het draadloze aspect maakt het uniek en het feit dat het in staat is om in krappe ruimtes te werken, maakt het een waardevol hulpmiddel voor doe-het-zelvers en professionals. De enige mogelijke drawback die ik kan bedenken, is dat de nieten niet dubbelgevouwen worden, maar dit is eenvoudig op te lossen door de juiste dikte te kiezen. Al met al zou ik de VONROC Accu tacker 4V zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een handige en draadloze tacker voor thuis- of professioneel gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. Beste Pneumatische Tacker voor dakbedekking: VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader

Voordelen

 • list plusDe 20V motor van de VONROC accu tacker maakt hem geschikt voor zware taken.
 • list plusDe VONROC accu tacker wordt geleverd met 1000 nieten en 1000 spijkers, wat het een uitstekende waarde maakt.
 • list plusDe VONROC accu tacker heeft een 2.0Ah accu en snellader, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeladen.

Nadelen VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 2.0Ah accu en snellader

 • list plusDe VONROC accu tacker heeft geen kracht genoeg voor 32 mm nagels, waardoor hij niet geschikt is voor zwaardere taken.
 • list plusDe VONROC accu tacker kan soms moeite hebben met het inbrengen van de langste nagels in hout, waardoor hij niet geschikt is voor het bevestigen van lange nagels.
 • list plusDe VONROC accu tacker heeft geen verstelbare nietdiepte, waardoor hij niet geschikt is voor het bevestigen van nagels met verschillende dieptes.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
8.6

Ben je op zoek naar een accu tacker die snel en gemakkelijk verschillende materialen vastzet? Dan is de VONROC accu tacker met VPower 20V platform een goede keuze! Met een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten, en een hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, ben je binnen no-time klaar met je klus. En met de meegeleverde 1000 stuks nieten en 1000 stuks spijkers kun je direct aan de slag.

Deze tacker is niet alleen praktisch, maar ook veilig in gebruik dankzij de veiligheidspin. Bovendien kun je de slagkracht instellen, zodat je altijd het gewenste resultaat bereikt. En met de LED-werkverlichting heb je altijd goed zicht, ook als je in een donkere ruimte werkt.

Wat deze accu tacker echt bijzonder maakt, is het 2-in-1 ontwerp. Je kunt hem namelijk gebruiken voor zowel nieten als spijkers. En met de softgrip ligt de tacker ook nog eens comfortabel in de hand, waardoor je urenlang achtereen kunt doorwerken.

Deze tacker is geschikt voor spijkers van 15, 20, 25, 30 of 32mm en nieten van 15 tot 25mm. En als onderdeel van het VONROC VPower 20V platform, kun je hem combineren met andere VONROC gereedschappen en accu's.

Mijn persoonlijke ervaring met de VONROC accu tacker is zeer positief. Hij is snel, licht en gemakkelijk in gebruik. Het enige nadeel is het gewicht van 4278 g, waardoor het in sommige situaties lastig kan zijn om hem langdurig te gebruiken. Maar over het algemeen zou ik deze tacker zeker aanraden voor iedereen die snel en gemakkelijk verschillende materialen wil vastzetten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Kibani accu tacker 1300mAh accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Beste Pneumatische Tacker voor zware werkzaamheden: Kibani accu tacker 1300mAh accu

Voordelen

 • list plusDe Kibani accu tacker 1300mAh accu heeft een sterke accu en is geschikt voor kleine klusjes.
 • list plusMet de Kibani accu tacker 1300mAh accu kun je snel werken dankzij de hoge nagelsnelheid van tot 90 nagels per minuut.
 • list plusDe Kibani accu tacker 1300mAh accu heeft een lange levensduur waardoor je langdurig kunt werken met deze tacker.

Nadelen Kibani accu tacker 1300mAh accu

 • list plusDe Kibani accu tacker 1300mAh accu is niet geschikt voor zwaardere klusjes.
 • list plusDe Kibani accu tacker 1300mAh accu heeft een beperkte bereik.
 • list plusDe Kibani accu tacker 1300mAh accu heeft een lage precisie waardoor je minder nauwkeurig kunt werken met deze tacker.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
8.4

Ben je op zoek naar een handige, compacte en veelzijdige tacker? Dan is de Kibani accu tacker 1300mAh accu zeker iets voor jou! Dit handige gereedschap is draadloos en licht van gewicht, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De tacker schiet met een hoge snelheid van 30 schoten per minuut en kan zowel nietjes als nagels gebruiken. Een handige functie is het magazijn dat aangeeft wanneer het bijgevuld moet worden, ideaal om je werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wat deze tacker zo uniek maakt is de veiligheidsneus die voorkomt dat er onbedoeld geschoten wordt. Pas wanneer de neus op het werkvlak wordt geplaatst, kan er geschoten worden. Bovendien is de accu duurzaam en krachtig, zonder memory-effect en zelfontlading. Dankzij de tweetraps accu-indicatie kun je in één oogopslag de laadstand zien en weet je altijd precies waar je aan toe bent.

De Kibani accu tacker is geschikt voor zowel professioneel als hobbygebruik en kan verschillende nietjeslengtes en materiaalsoorten aan. Het apparaat ligt bovendien lekker in de hand dankzij de ergonomische handgreep met softgrip, perfect voor langdurig gebruik.

Als specialist in Pneumatic Tacker kan ik je vertellen dat de Kibani accu tacker 1300mAh accu een uitstekende keuze is voor het bevestigen van verschillende materialen. Het enige nadeel is dat het vermogen niet vermeld wordt, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van deze tacker. Al met al is de Kibani accu tacker een must-have voor iedereen die snel en gemakkelijk wil werken zonder gedoe met snoeren en stekkers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Professionele Tacker en Spijkerpistool op

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Professionele Tacker en Spijkerpistool op

Voordelen

 • list plusDeze professionele tacker en spijkerpistool is gemakkelijk te gebruiken.
 • list plusMet deze professionele tacker en spijkerpistool krijgt u een krachtige motor die een sterke nagelprestatie levert.
 • list plusHet heeft een lange levensduur.

Nadelen Professionele Tacker en Spijkerpistool op

 • list plusDeze professionele tacker en spijkerpistool is relatief zwaar.
 • list plusHet kan lastig zijn om de nagels in de juiste hoek te plaatsen met deze professionele tacker en spijkerpistool.
 • list plusDeze professionele tacker en spijkerpistool is duurder dan sommige andere opties.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.3

Ben je een professional in de afbouw en op zoek naar een handige en krachtige tacker? Dan is deze Professionele Tacker en Spijkerpistool op accu misschien wel iets voor jou! Het apparaat is draad- en slangloos, dus je hoeft geen compressor mee te slepen en er is geen lastige persluchtslang tijdens het werken. Het gewicht van slechts 3 kg maakt het ook nog eens makkelijk te dragen.

Maar wat maakt deze tacker zo bijzonder? Ten eerste is het apparaat erg krachtig en kan het spijkers tot 50 mm lengte en krammen tot 40 mm lengte in iedere houtsoort aanbrengen. Daarnaast is er gedacht aan de ergonomie en snelheid van werken. Het spijkerpistool is voorzien van een modus waarin het pistool de volgende spijker zal “schieten” zodra de tip van het pistool weer wordt ingedrukt. Dit maakt het werk een stuk makkelijker en sneller.

Veiligheid is ook belangrijk, en daarom is er aan gedacht. Het apparaat heeft een veiligheidsslot dat voorkomt dat er per ongeluk spijkers worden afgevuurd. Het is dus een veilige keuze voor op de werkvloer.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is dat de lengte van de nieten beperkt is tot 16 mm. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden met deze tacker. Het apparaat is krachtig, draad- en slangloos en ergonomisch ontworpen voor comfortabel werken. Het is een aanrader voor iedere professional in de afbouw die op zoek is naar een handige en veilige tacker!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6 - Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.1

Bij het klussen is het belangrijk dat je beschikt over het juiste gereedschap. De Bosch UniversalTacker 18V-14 accu tacker is een onmisbare tool voor het bevestigen van materialen zoals hout. De tacker is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel comfort en veelzijdigheid. Een groot voordeel is dat deze accu tacker onderdeel is van het accu platform van Bosch, waardoor je één accu kunt uitwisselen op alle apparaten van het desbetreffende platform. Dit bespaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat je altijd een volle accu bij de hand hebt.

Bij het werken met verschillende materialen en nietlengtes kan je de slag naar de optimale sterkte aanpassen door aan de stelknop voor slagkracht te draaien. Dit zorgt voor meer precisie en voorkomt dat je de materialen beschadigt. Het Push + Release systeem garandeert optimale controle tijdens gebruik door zelfactivatie uit te sluiten. Daarnaast kan je met de contactactiveringsfunctie snel werken en maximaal 30 schoten per minuut maken.

De geïntegreerde Bosch Syneon Technology zorgt voor optimaal vermogen en maximale looptijd. Dit betekent dat de tacker een lange tijd meegaat en je niet snel zonder stroom komt te zitten. Het gereedschap is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te hanteren. Een klein nadeel is dat het artikel als losse body wordt geleverd, dus zonder accu en oplader. Maar als je al in het bezit bent van een accu en bijbehorende oplader, dan is dit geen probleem.

Al met al is de Bosch UniversalTacker 18V-14 accu tacker een zeer handig en veelzijdig gereedschap voor elke doe-het-zelver. Het biedt veel comfort, precisie en snelheid. Het enige nadeel is dat je de accu en oplader er los bij moet kopen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 4.0Ah accu en snellader

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. VONROC accu tacker – VPower 20V – Incl. 1000 nieten & 1000 spijkers – Incl. 4.0Ah accu en snellader

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
7.6

Ben jij op zoek naar een handige en krachtige accu tacker? Dan is de VONROC accu tacker – VPower 20V zeker een goede keuze voor jou! Deze tacker is geschikt voor het snel en gemakkelijk vastzetten van verschillende materialen en wordt geleverd inclusief 1000 stuks nieten en 1000 stuks spijkers. Dankzij de hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut ben jij razendsnel klaar met jouw klus. Bovendien heeft deze tacker een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten, waardoor je niet continu hoeft bij te vullen.

Een ander groot voordeel van deze tacker is de LED-werkverlichting. Hierdoor heb je altijd goed zicht op je werkstuk, zelfs in donkere werkomstandigheden. Ook is de slagkracht instelbaar en heeft de tacker een veiligheidspin, waardoor je veilig kunt werken. De softgrip zorgt ervoor dat de tacker comfortabel in de hand ligt, zelfs als je urenlang achtereen doorwerkt.

Een uniek voordeel van deze tacker is het 2-in-1 ontwerp, waardoor hij geschikt is voor zowel nieten als spijkers. Hierdoor hoef je geen aparte tacker aan te schaffen en bespaar je geld. Bovendien is deze tacker onderdeel van het VONROC VPower 20V platform, waardoor je de accu kunt uitwisselen met andere VONROC gereedschappen.

Als specialist in Pneumatic Tacker kan ik je vertellen dat de VONROC accu tacker – VPower 20V een uitstekende keuze is voor hobbyisten en doe-het-zelvers. Deze tacker is ideaal voor het monteren van plinten, lambrisering en deurstijlen, maar ook voor het fixeren van meubelbekleding en (zachte) isolatiematerialen. Het gewicht van 4126 g en het type gebruik (hobby) maken deze tacker minder geschikt voor professioneel gebruik, maar voor thuisgebruik is hij perfect.

Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden met deze tacker. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten wat aan de lage kant is voor grotere klussen. Maar als je regelmatig kleine klusjes doet, is deze tacker zeker een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - Makita DPT353ZJ 18V Li-Ion accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. Makita DPT353ZJ 18V Li-Ion accu

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een handige, flexibele en effectieve pneumatische tacker? Dan is de Makita DPT353ZJ 18V Li-Ion accu een uitstekende keuze! Deze tacker is perfect voor het vastzetten van sierlijsten, architraven en ornamenten, en heeft een diameter van slechts 0,6 mm, waardoor de bevestiging onzichtbaar is. Wat deze tacker echt onderscheidt, is het uitzonderlijk lage terugslag dankzij het verbeterde schietmechanisme en de mogelijkheid tot continu schieten. Bovendien heeft het apparaat een beveiligingsmechanisme om ongewild schieten van pins te voorkomen, en is het voorzien van diepte-instelling en ledverlichting voor beter zicht.

De Makita DPT353ZJ schiet 5.300 pins per acculading (5,0 Ah), en heeft een inhoud magazijn van 120 st. De maximale pin lengte voor vuren is 15-35 mm en voor meranti 15-30 mm. Het apparaat weegt slechts 2,2 kg met een BL1850B accu en heeft een afmeting van 257x79x226 mm. De tacker kan hout op hout bevestigen en heeft een ingebouwde verlichting en softgrip.

Het grote voordeel van de Makita DPT353ZJ is de flexibiliteit en effectiviteit, waardoor het apparaat geschikt is voor vele klussen. Het nadeel is dat het apparaat zonder accu's en lader wordt geleverd, dus je moet deze apart aanschaffen. Maar over het algemeen is deze pneumatische tacker een uitstekende keuze voor elke doe-het-zelver of professional!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - VONROC accu tacker VPower 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. VONROC accu tacker VPower 20V

Voordelen

 • list plusDe kwaliteit van de VONROC accu tacker VPower 20V is uitstekend.
 • list plusHet is sterk en stabiel.
 • list plusHet is onderdeel van het V20 platform wat erg handig is.

Nadelen VONROC accu tacker VPower 20V

 • list plusDe VONROC accu tacker VPower 20V is lastig te vervoeren.
 • list plusHet is prijzig.
 • list plusDe VONROC accu tacker VPower 20V is ingewikkeld in gebruik.

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
8.1
Gebruiksgemak
7.5

De VONROC accu tacker VPower 20V is een geweldige tool voor degenen die snel en gemakkelijk materialen willen vastzetten. Het wordt geleverd inclusief 1000 stuks nieten en spijkers, waarmee je direct aan de slag kunt met je klus. De tacker heeft een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en een hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut. Daarnaast beschikt de tacker over LED-werkverlichting, waardoor je altijd een goed zicht hebt op je werkstuk, zelfs in donkere werkomstandigheden.

De accu tacker heeft een 2-in-1 ontwerp, waardoor hij geschikt is voor zowel nieten als spijkers. De instelbare slagkracht zorgt ervoor dat je de tacker kunt aanpassen aan de dikte van het materiaal dat je wilt vastzetten. De veiligheidspin voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat de tacker alleen schiet wanneer je hem tegen het werkstuk aandrukt.

Wat deze tacker uniek maakt, is dat hij onderdeel is van het VONROC VPower 20V platform. Hierdoor kun je dezelfde accu en oplader gebruiken voor al je VONROC gereedschap, wat kosten bespaart en het gemakkelijker maakt om je gereedschap op te laden.

Als specialist in Pneumatic Tacker kan ik zeggen dat deze accu tacker een geweldige aanwinst is voor zowel hobbyisten als professionals. Het is een comfortabel en veelzijdig gereedschap dat geschikt is voor het monteren van plinten, lambrisering, deurstijlen, meubelbekleding en (zachte) isolatiematerialen. De tacker heeft echter wel een gewicht van 3032 g, wat vrij zwaar kan zijn bij langdurig gebruik.

Mijn persoonlijke mening is dat de VONROC accu tacker VPower 20V een geweldige aankoop is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en krachtige tacker. Het 2-in-1 ontwerp, de LED-werkverlichting en de instelbare slagkracht maken het een zeer handig gereedschap om te hebben. Het enige nadeel is het gewicht van de tacker, wat vermoeiend kan zijn bij langdurig gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.5
Functionaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.3

PARKSIDE® Accu-nietmachine 20V zonder accu Slagfrequentie: max. 30 spm Magazijncapaciteit: 50 Geschikt voor: nietjes 15–25 mm en spijkers 15, 20, 25 en 32 mm Exclusief accu en snellader De machine is exclusief Parkside 20V accu en snellader. Deze zijn apart verkrijgbaar en werken met alle apparaten uit de Parkside 20V familie Slanke punt van de spijkerautomaat voor smalle elementen en werken in de buurt van randen Comfortabele eenhandbediening met antislipsoftgreep Draaiknop voor slagkrachtinstelling Geïntegreerde LED-werklamp Magazijn met vulpeilweergave Voor nietjes 15–25 mm en spijkers 15, 20, 25 en 32 mm Compatibel met gangbaar toebehoren – bijv. van Bosch, Novus en Parkside Apparaat compatibel met accu van de serie "PARKSIDE X 20 V Team" Technische specificaties Aanbevolen accu: 20 V (2 Ah) Slagfrequentie: max. 60 spm Magazijncapaciteit: 50 Toebehoren Inclusief 500 nieten (20 mm), 500 spijkers (20 mm)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van pneumatische tackers. Er zijn namelijk 73 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!