Wat is de beste Pneumatische Tacker van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 juni, 2024

Het kopen van een goede Pneumatische Tacker is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Pneumatische Tacker van 2024? Na het onderzoeken van 723 Pneumatische Tackers kwam de VONROC TOOLS VONROC accu tacker als beste getest uit onze Pneumatische Tacker-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Pneumatische Tackers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Pneumatische Tackers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Pneumatische Tacker-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Pneumatische Tackers

1Score: 9.9
VONROC TOOLS VONROC accu tacker
VONROC TOOLS VONROC accu tacker
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool
Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool
PARKSIDE
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker
Beste pneumatische trekker
VONROC TOOLS VONROC Accu tacker
VONROC TOOLS
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.1
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu
DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu
DeWalt
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool
Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine
Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
VONROC accu tacker VPower 20V
VONROC accu tacker VPower 20V
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu
DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu
DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Pneumatische Tacker Koopgids

Wil je op een industriële manier nietjes in hard materiaal nieten? Dan heb je een pneumatische tacker nodig! Lees er hier meer over!

Wat is een pneumatische tacker?

Een pneumatische tacker is een handgereedschap dat wordt gebruikt om materialen zoals hout, stof, karton of kunststof samen te voegen door nietjes of spijkers met perslucht in het materiaal te drijven. 

Het is een type tacker dat perslucht gebruikt om de aandrijfkracht te genereren die nodig is om de nietjes of spijkers in het materiaal te schieten.

Een pneumatische tacker bestaat uit een cilinder die perslucht gebruikt om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het materiaal drijft. 

De tacker heeft een magazijn waarin de nietjes of spijkers worden geladen en een slagpen die het nietje of de spijker uit het magazijn haalt en in het materiaal schiet.

Pneumatische tackers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en voor verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld dakbedekking, vloeren leggen, bekleding vastzetten, houtbewerking en het bevestigen van isolatiemateriaal. 

De keuze voor een specifieke tacker hangt af van het type werk en de grootte van de nietjes of spijkers die nodig zijn.

Het grootste voordeel van een pneumatische tacker is de snelheid en efficiëntie waarmee het werk kan worden gedaan. 

Pneumatische tackers zijn krachtig en kunnen snel grote hoeveelheden nietjes of spijkers in het materiaal schieten. Bovendien is het risico op vermoeidheid of letsel aan de handen en polsen kleiner dan bij handmatig nieten of spijkeren.

Welke tacker voor panlatten?

Voor het bevestigen van panlatten wordt meestal een pneumatische tacker gebruikt vanwege de kracht en snelheid die nodig is om door het hout te komen. 

Een pneumatische tacker gebruikt perslucht om een zuiger aan te drijven die het nietje of de spijker in het hout drijft. Bij het kiezen van een tacker voor het bevestigen van panlatten, zijn er enkele belangrijke kenmerken om op te letten:

 • Type tacker: Gebruik bij voorkeur een tacker die specifiek is ontworpen voor gebruik op hout. Dit kan een tacker zijn die nietjes of spijkers gebruikt, afhankelijk van je voorkeur.
 • Luchtverbruik: Het is belangrijk om te zorgen dat de tacker een luchtverbruik heeft dat past bij de compressor waarmee hij wordt gebruikt. Te weinig luchttoevoer kan leiden tot slechte prestaties en beschadigde onderdelen.
 • Lengte van de nietjes of spijkers: Kies de juiste lengte van de nietjes of spijkers voor de dikte van het hout en de panlatten die je gaat bevestigen. Over het algemeen worden voor panlatten nietjes of spijkers van ongeveer 35-40 mm lengte aanbevolen.
 • Diepte-instelling: Het is handig om een tacker te hebben met een instelbare diepte-instelling, zodat je de diepte van het nietje of de spijker in het hout kunt aanpassen en voorkomen dat het hout beschadigd wordt.

Een goede keuze voor het bevestigen van panlatten is bijvoorbeeld een pneumatische spijkertacker, zoals de DeWalt DPN1850PP-XJ of de Paslode IM45GN, die geschikt zijn voor het gebruik op hout en voorzien zijn van een diepte-instelling. 

Let er bij het gebruik van een tacker altijd op dat je de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, zoals veiligheidsbril en gehoorbescherming.

Hoeveel bar heb je nodig voor een tacker?

De vereiste druk of werkdruk (uitgedrukt in bar) voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Over het algemeen vereisen lichte tot middelzware tackers (zoals handtackers) een werkdruk van ongeveer 4-6 bar, terwijl zwaardere tackers (zoals pneumatische tackers) een hogere werkdruk nodig hebben, meestal tussen 6-8 bar.

Het is belangrijk om de aanbevolen werkdruk te controleren die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld. Als de werkdruk te laag is, werkt de tacker niet goed en als de werkdruk te hoog is, kan dit leiden tot schade aan de tacker of het materiaal dat wordt vastgezet.

Bovendien moet je ook rekening houden met de compressor waarmee de tacker wordt aangedreven. De compressor moet voldoende luchtcapaciteit (CFM) hebben om de werkdruk te leveren die de tacker nodig heeft. 

Het is aan te raden om een compressor te kiezen met een CFM-waarde die hoger is dan de totale CFM die alle pneumatische gereedschappen die op de compressor worden aangesloten, vereisen.

Kortom, de werkdruk die nodig is voor een tacker hangt af van het type tacker en het materiaal dat wordt vastgezet. 

Controleer altijd de aanbevolen werkdruk die op de tacker of in de handleiding wordt vermeld en zorg ervoor dat de compressor voldoende luchtcapaciteit heeft om de werkdruk te leveren.

Hoe werkt pneumatisch?

Pneumatiek is een technologie die gebruik maakt van perslucht om mechanische bewegingen op te wekken. Pneumatische systemen gebruiken perslucht om kracht over te brengen van de ene plaats naar de andere en om mechanische bewegingen uit te voeren.

In een pneumatisch systeem wordt lucht gecomprimeerd in een compressor en vervolgens opgeslagen in een drukvat. De gecomprimeerde lucht wordt vervolgens door leidingen en slangen naar verschillende pneumatische componenten gevoerd, zoals cilinders en ventielen.

Een cilinder is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat de perslucht gebruikt om een zuiger te bewegen, waardoor een mechanische beweging wordt opgewekt. 

Bijvoorbeeld, wanneer perslucht in een cilinder wordt gevoerd, wordt de zuiger naar buiten geduwd, wat een mechanische beweging opwekt. Als de lucht wordt afgevoerd, wordt de zuiger teruggetrokken, waardoor een omgekeerde beweging wordt opgewekt.

Een ventiel is een onderdeel van een pneumatisch systeem dat wordt gebruikt om de luchtstroom te regelen en de richting van de luchtstroom te veranderen. 

Bijvoorbeeld, een 3/2-wegventiel heeft drie aansluitingen en twee schakelstanden. In de ene schakelstand wordt de luchtstroom doorgelaten van de ene aansluiting naar de andere, terwijl in de andere schakelstand de luchtstroom wordt afgesloten en geblokkeerd.

Pneumatische systemen worden vaak gebruikt in de industrie voor het automatiseren van productieprocessen en het aandrijven van machines en gereedschappen. Ze bieden voordelen zoals snelle en krachtige bewegingen, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid.

Wat is de beste tacker?

De beste tacker hangt af van het type werk dat je ermee wilt uitvoeren. Er zijn verschillende soorten tackers op de markt die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. 

Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten tackers en hun toepassingen:

Handtacker: Een handtacker is een veelzijdige tacker die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals het bevestigen van bekleding, het ophangen van posters en het vastzetten van stoffen. Een handtacker is handig omdat het een eenvoudig en betaalbaar hulpmiddel is dat je met één hand kunt bedienen.

Elektrische tacker: Een elektrische tacker is krachtiger dan een handtacker en geschikt voor zwaardere toepassingen, zoals het vastzetten van isolatiemateriaal, het bevestigen van dakbedekking en het monteren van houtwerk. Een elektrische tacker is ook handig omdat het minder kracht van de gebruiker vereist en sneller werkt dan een handtacker.

Pneumatische tacker: Een pneumatische tacker is geschikt voor zeer zware toepassingen, zoals het bevestigen van dik materiaal op metalen of houten oppervlakken. Een pneumatische tacker is een krachtige tacker die wordt aangedreven door perslucht en wordt vaak gebruikt in de bouw en de houtbewerkingsindustrie.

De keuze voor de beste tacker hangt af van het soort werk dat je ermee wilt uitvoeren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een tacker voor lichte huishoudelijke klussen, dan is een handtacker waarschijnlijk de beste keuze. 

Als je echter van plan bent om zware bouwwerkzaamheden uit te voeren, dan is een pneumatische tacker de beste optie. Over het algemeen geldt dat een tacker van een gerenommeerd merk, zoals Stanley, Bosch of Makita, van goede kwaliteit is en betrouwbare prestaties levert.

hero illustration

Hoe testen we Pneumatische Tackers?

Om de beste Pneumatische Tacker te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Pneumatische Tacker-test hebben we 723 Pneumatische Tackers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Pneumatische Tacker-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Pneumatische Tacker-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Pneumatische Tacker-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte Pneumatische Tacker in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 723 Pneumatische Tackers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Pneumatische Tackers in een handige lijst

1. VONROC TOOLS VONROC accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC accu tacker

 • list plusMet het 2-in-1 ontwerp is deze tool geschikt voor zowel nieten als spijkers, waardoor je veelzijdig kunt werken.
 • list plusDe LED-werkverlichting zorgt voor een goed zicht op het werkstuk, zelfs in donkere omstandigheden.
 • list plusDe instelbare slagkracht en veiligheidsfuncties zorgen voor veilig werken met deze tool.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC accu tacker

 • list plusEr is geen vermelding van de batterijduur, waardoor je niet weet hoelang je kunt werken voordat de batterij moet worden opgeladen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.94
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
10
Deze VONROC accu tacker is echt een geweldige tool voor al je klussen! Met deze krachtige en handige tacker kun je snel en gemakkelijk verschillende materialen vastzetten. Het magazijn heeft een capaciteit van 100 spijkers of nieten en de tacker schiet maar liefst 30 spijkers of nieten per minuut. Zo ben je echt in no-time klaar met je klus!

En het beste is nog dat deze tacker wordt geleverd met 1000 nieten en 1000 spijkers, dus je kunt meteen aan de slag! Geen gedoe met aparte aankopen of wachten op leveringen. Gewoon direct beginnen met klussen!

Een van de grootste voordelen van deze tacker is het 2-in-1 ontwerp. Je kunt zowel nieten als spijkers gebruiken, wat echt superhandig is. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de tacker ook nog LED-werkverlichting. Dus zelfs als je in donkere werkomstandigheden moet werken, heb je altijd goed zicht op je werkstuk. Veiligheid is ook belangrijk, daarom heeft deze tacker een instelbare slagkracht en een veiligheidspin. Zo kun je veilig werken en ongelukken voorkomen.

En laten we het comfort niet vergeten! Deze tacker heeft een softgrip, dus hij ligt echt lekker in de hand. Zelfs bij langdurig gebruik blijft hij comfortabel. Geen vermoeide handen meer!

Deze accu tacker is onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. Dat betekent dat je de accu en oplader kunt uitwisselen met andere machines uit het platform. Superhandig als je meer vermogen nodig hebt! Je kunt optioneel extra 2.0Ah of 4.0Ah accu's bestellen. Met één 20V accu en snellader kun je de tacker combineren met andere machines, waardoor je een efficiënte en kosteneffectieve oplossing hebt.

De reviews van andere gebruikers zijn echt positief. Ze zijn lovend over de kwaliteit en het gebruiksgemak. Ze vinden het handig dat je de diepte van de nieten kunt instellen en zijn blij met de draadloze functie. Ook de duurzaamheid en de mogelijkheid om de tacker goed in te stellen worden gewaardeerd. En laten we de bijgeleverde opbergzak niet vergeten, die wordt ook gewaardeerd!

Al met al is deze VONROC accu tacker echt een topkeuze als je snel en gemakkelijk materialen wilt vastzetten. Met zijn 2-in-1 ontwerp, instelbare slagkracht en veiligheidsfuncties biedt hij veel flexibiliteit en zorgt hij voor veilig en comfortabel werken. En het feit dat hij deel uitmaakt van het VONROC VPower 20V platform is echt een extra voordeel. Je kunt de accu en oplader uitwisselen met andere machines, wat echt handig is. En als kers op de taart bevestigen de positieve gebruikerservaringen de kwaliteit en prestaties van deze accu tacker. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ervaar het zelf! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

 • list plusUitstekende keuze voor klussers
 • list plusComfortabele eenhandsbediening met slipvaste softgreep
 • list plus3-voudige beveiliging voor veilig gebruik

Nadelen Parkside Tacker Nietpistool Spijkerpistool

 • list plusMogelijk hogere prijs in vergelijking met andere aanbieders

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.71
Gebruiksgemak
9.78
Als klusser kan ik niet zonder mijn spijkerpistool, en de Parkside Tacker is echt een topkeuze. Met dit elektrische spijkerpistool kan ik moeiteloos plaatmateriaal vastnieten of vastspijkeren. En weet je wat zo handig is? Het wordt geleverd met 2000 nietjes en 500 spijkers, dus ik kan meteen aan de slag!

Wat dit spijkerpistool echt onderscheidt van andere modellen is de slanke punt. Hierdoor kan ik het ook gebruiken voor smallere elementen. En het beste van alles? Het heeft een supercomfortabele eenhandsbediening met een slipvaste softgreep, zodat ik zonder vermoeid te raken langdurig kan werken. En ze hebben zelfs aan de veiligheid gedacht, want er zit een veiligheidsschakelaar op zodat ik veilig kan klussen.

Veiligheid is natuurlijk superbelangrijk bij het gebruik van gereedschap, en daarom heeft de Parkside Tacker een 3-voudige beveiliging. Het kan alleen geactiveerd worden als de netschakelaar is ingeschakeld, het spijkerautomaatcontact is ingedrukt en de handschakelaar is ingedrukt. Op die manier kan ik met een gerust hart aan de slag.

En weet je wat nog meer geweldig is? Dit spijkerpistool heeft een traploze slagkrachtinstelling, dus ik kan de kracht aanpassen aan de klus die ik aan het doen ben. En het heeft ook nog een parallelaanslag, waardoor ik superprecies kan werken. En ik hoef me geen zorgen te maken over bijvullen, want het handige vulsysteem met vulpeilweergave laat me altijd weten wanneer het tijd is om bij te vullen.

De Parkside Tacker heeft zoveel positieve reviews gekregen van tevreden gebruikers. Ze zeggen dat het superhandig en veilig is, en ideaal voor het bekleden van stoelen. En het gebruiksgemak wordt ook echt benadrukt. Er is zelfs niets negatiefs genoemd!

Maar ik moet wel eerlijk zijn, de prijs van dit spijkerpistool kan een beperking zijn. Iemand merkte op dat het bijna 20 euro goedkoper is op de Lidl-website. Maar weet je, ook al is de Parkside Tacker misschien iets duurder dan vergelijkbare modellen, de kwaliteit en functionaliteit maken het echt de investering waard.

Al met al is de Parkside Tacker echt een geweldige toevoeging aan mijn gereedschapscollectie. Hij is superhandig in gebruik, veilig en veelzijdig. Of ik nu plaatmateriaal wil bevestigen of meubels wil bekleden, dit spijkerpistool is echt een betrouwbare keuze. Dus ja, de prijs kan een beetje een nadeel zijn, maar de kwaliteit en prestatie van dit product maken het helemaal waard. 💪

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste pneumatische trekker: VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

 • list plusHandig en gebruiksvriendelijk apparaat voor het snel en gemakkelijk vastzetten van materialen.
 • list plusCompact en licht ontwerp, waardoor je in elk hoekje kunt komen.
 • list plusVeiligheidspin en bijvulindicator voor veilig en gemakkelijk gebruik.

Nadelen VONROC TOOLS VONROC Accu tacker

 • list plusGeen meegeleverde lader, kan lastig zijn om de juiste adapter te vinden.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.19
Functionaliteit
9.34
Gebruiksgemak
9.22
De VONROC Accu tacker 4V, dat ben ik! Ik ben een handig en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je materialen snel en gemakkelijk kunt vastzetten. Met mij krijg je meteen verschillende maten nieten en spijkers, zodat je direct aan de slag kunt. Mijn compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat je zelfs in de krapste hoekjes kunt komen, zoals een lade van een kast.

Ik ben perfect voor het bevestigen van allerlei materialen, zoals tapijt, ijzergaas, plinten, folie en het bekleden van meubels met stof of leer. Het is belangrijk om de juiste maat nieten of spijkers te kiezen, afhankelijk van de dikte van het materiaal dat je verwerkt en het materiaal waarop je bevestigt. Ik heb een veiligheidspin, dus je kunt altijd veilig werken. Ik schiet alleen wanneer je mij tegen je werkstuk aandrukt.

Dankzij mijn softgrip ben ik comfortabel in gebruik. Het vullen van mijn magazijn is eenvoudig en ik heb een bijvulindicator, zodat je altijd weet wanneer je nieten of spijkers moet bijvullen. Met mijn 4V accu heb je alle bewegingsvrijheid om overal te kunnen werken. En niet te vergeten, ik kom in een milieubewuste verpakking.

Ik ben uitgerust met een voltage van 4V en mijn magazijn kan 100 nietjes of spijkers bevatten. Ik werk met nietjes en spijkers van 6 tot 10mm. Bij mij krijg je een oplaadkabel (USB naar Micro USB) en een handige toolbag. En niet te vergeten, er zit 2 jaar garantie op mij.

De gebruikersreviews zijn over het algemeen positief. Gebruikers vinden mij handig in gebruik en van hoge kwaliteit. Eén gebruiker merkt op dat het jammer is dat er geen lader bij zit en dat het lastig is om de juiste adapter te vinden.

In vergelijking met andere accu tackers op de markt onderscheid ik mij door mijn compacte en lichte ontwerp, veiligheidspin en bijvulindicator. Ik ben een betaalbaar apparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben ideaal voor kleine klussen en reparaties aan meubels.

Al met al ben ik de VONROC Accu tacker 4V, een handige en gebruiksvriendelijke tacker voor het snel en gemakkelijk vastzetten van materialen. Ik heb enkele beperkingen, zoals het ontbreken van een lader en de mogelijke moeilijkheid bij het vinden van de juiste adapter, maar over het algemeen bied ik goede prestaties en waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

 • list plusKrachtige en betrouwbare tacker
 • list plusGebruik van moderne technologie met borstelloze motor
 • list plusCompact en lichtgewicht ontwerp voor comfortabel gebruik

Nadelen DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu

 • list plusPrijzig

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.83
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.56
Ik ben de DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu afwerktacker. Een krachtig en betrouwbaar gereedschap speciaal ontworpen voor professionals zoals jij. Met mijn geavanceerde technologie en borstelloze motor lever ik ongeëvenaarde prestaties in een compacte behuizing. En het beste van alles? Mijn ontwerp is zowel compact als lichtgewicht, waardoor ik comfortabel in gebruik ben.

Wat mij onderscheidt van andere tackers is mijn mechanische aandrijving in plaats van gas. Hierdoor bespaar je niet alleen op kosten, maar kun je ook bij lage temperaturen werken. Of je nu kiest voor mijn gecontroleerde spijker-per-spijker modus of mijn snelvuurmodus, ik kan tot wel 4 nagels per seconde schieten. En met mijn eenvoudig instelbare fijndiepteinstelling en gemakkelijk te openen neus voor het verwijderen van vastgelopen nagels, ben ik de ideale metgezel voor al je klussen.

Let op: ik word geleverd zonder accu's en oplader, dus zorg ervoor dat je deze apart aanschaft. Ik maak gebruik van Li-Ion accu's met een voltage van 18V. Mijn spijkerdiameter is 1.6 mm en mijn laderhoek is 20°. Het laden gebeurt aan de achterzijde van mij. Ik kan spijkers schieten met een lengte van 32 tot 63 mm en mijn magazijn kan tot wel 110 spijkers bevatten. Met afmetingen van 270 x 95 x 325 mm en een gewicht van 2.35 kg ben ik handzaam en gemakkelijk mee te nemen.

Maar dat is nog niet alles! Ik heb ook handige functies, zoals een geïntegreerde riemhaak en een sleutelvrij ontstopsysteem. Hierdoor kun je efficiënt en moeiteloos werken. Met een temperatuurbereik van -20 tot 50°C en een foutmelder ben ik geschikt voor allerlei omstandigheden. En met een geluidsniveau van 81 dB en een trillingswaarde van minder dan 2.5 m/s2 kun je comfortabel en zonder zorgen aan de slag.

Gebruikers zijn enthousiast over mijn prestaties. Ze prijzen mijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Een gebruiker merkt op dat ik met flinke power schiet en een andere noemt mij zelfs een "top machine". Er zijn geen specifieke nadelen genoemd, behalve dat ik misschien wat aan de prijzige kant ben.

Al met al ben ik, de DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu afwerktacker, de perfecte keuze voor professionals zoals jij. Met mijn handige functies en uitstekende prestaties, word ik hoog gewaardeerd door gebruikers. Ja, ik ben misschien wat duurder, maar mijn kwaliteit en gebruiksgemak maken dat helemaal goed. Dus waar wacht je nog op? Laat mij je helpen bij al je klussen! 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

 • list plusInstelbare slagkracht voor precisie en controle bij bevestigingsklussen
 • list plusCompatibiliteit met het 18V POWER FOR ALL-systeem voor kostenbesparing en gemak
 • list plusHandige bijvulaanduiding voor controle van nietniveau en bijvulling

Nadelen Bosch UniversalTacker 18V-14 Accu tacker

 • list plusWordt geleverd zonder accu en oplader, wat extra aankoop vereist

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.03
Functionaliteit
9.06
Gebruiksgemak
8.24
Ik ben de Bosch UniversalTacker 18V-14 accutacker en ik ben hier om je te helpen bij al je bevestigingsklussen! Ik maak het gemakkelijk om te nieten en te spijkeren in zowel zacht als hard hout. Mijn instelbare slagkracht zorgt ervoor dat je de kracht kunt aanpassen aan verschillende materialen en nietlengtes, waardoor je altijd precies en gecontroleerd kunt bevestigen.

Met mijn Push + Release systeem heb je optimale controle tijdens het gebruik en hoef je je geen zorgen te maken over zelfactivatie. Mijn contactactiveringsfunctie stelt je in staat om snel serie-nieten te schieten of snelle bevestigingsklussen uit te voeren, zoals het bekleden van verhoogde tuinperken. En met mijn handige bijvulaanduiding kun je in één oogopslag het niveau van de nieten controleren en mij indien nodig bijvullen.

Ik word aangedreven door de geïntegreerde Bosch Syneon Technology, wat zorgt voor optimaal vermogen en maximale looptijd. En het beste van alles? Ik ben onderdeel van het 18V POWER FOR ALL-systeem van Bosch, wat betekent dat je één accu kunt gebruiken voor al je 18V POWER FOR ALL-gereedschappen. Dat bespaart kosten en vergroot het gemak!

Ik kom met 1000 nietjes (Type 53 / 10 mm), zodat je meteen aan de slag kunt. Mijn opvallende kenmerken, zoals mijn instelbare slagkracht, contactactiveringsfunctie, bijvulaanduiding en compatibiliteit met het 18V POWER FOR ALL-systeem, maken mij een aantrekkelijke keuze voor zowel professionele gebruikers als doe-het-zelvers.

Hoewel ik zonder accu en oplader geleverd word, is het feit dat je één accu kunt gebruiken voor al je 18V POWER FOR ALL-gereedschappen een groot voordeel. Degenen die nog niet over de accu en oplader beschikken, moeten deze wel apart aanschaffen.

Met mijn krachtige prestaties, gemak en veelzijdigheid ben ik een waardevolle aanwinst voor iedereen die regelmatig bevestigingsklussen uitvoert. Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan! 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

6. Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

 • list plusBewegingsvrijheid door draadloos ontwerp

Nadelen Parkside Accu Tacker Elektrisch Nietpistool

 • list plusNiet geschikt voor zeer zware taken

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.87
Functionaliteit
8.24
Gebruiksgemak
8.81
Ik ben dol op mijn Parkside Accu Tacker elektrisch nietpistool! Dit handige gereedschap is perfect voor zowel professionals als hobbyisten en kan zowel nietjes van 4-12 mm als spijkers van 6-10 x 1,2 mm bevestigen. Met zijn comfortabele eenhandsbediening en antislipsoftgrip is langdurig gebruik geen probleem. En dankzij de handige weergave van de laad- en accutoestand, samen met een magazijn met vulpeilweergave aan beide zijden, kom je nooit voor verrassingen te staan tijdens het werk.

Met zijn krachtige Lithium-Ion 4V-accu met een capaciteit van 2000 mAh, kan ik langdurig werken zonder dat ik gebonden ben aan een stopcontact. Het compacte formaat en lichte gewicht maken het apparaat zeer draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. En bij aankoop krijg ik een handige set accessoires, waaronder 1000 nietjes van 8 mm, 1000 nietjes van 6 mm, 500 spijkers van 10 x 1,2 mm en een USB-laadkabel (USB-C), zodat ik meteen aan de slag kan.

Wat dit nietpistool echt onderscheidt, is de mogelijkheid om zowel nietjes als spijkers te gebruiken, wat niet altijd te vinden is in vergelijkbare producten. En dankzij het draadloze ontwerp heb ik volledige bewegingsvrijheid en kan ik gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken zonder gedoe met verlengsnoeren.

Met de Parkside Accu Tacker kan ik meubels bekleden, isolatiemateriaal bevestigen, houten kisten maken, plinten plaatsen en nog veel meer. Het maakt mijn werk efficiënter, bespaart tijd en vermindert handmatige inspanning. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor zeer zware taken, dus voor zeer gespecialiseerde toepassingen heb ik misschien een andere tool nodig.

Al met al is de Parkside Accu Tacker een geweldige mix van draagbaarheid, veelzijdigheid en handige functies. Het is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte niet- en spijkertacker. 🛠️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine

 • list plusHandig en efficiënt zonder gedoe met snoeren
 • list plusVeelzijdig in gebruik voor verschillende toepassingen
 • list plusCompatibel met gangbaar toebehoren en accu van de serie "PARKSIDE X 20 V Team"

Nadelen Parkside Accu Tacker Spijkerpistool Nietmachine

 • list plusInitiële kostenplaatje voor de accu en snellader

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.14
Functionaliteit
7.69
Gebruiksgemak
8.35
Als ik op zoek ben naar een handige en efficiënte oplossing voor bevestigingswerkzaamheden, dan is de Parkside Accu Tacker de perfecte keuze voor mij. Geen gedoe met snoeren, gewoon de vrijheid van een accu. Met een maximale slagfrequentie van 30 spm en een magazijncapaciteit van 50, is deze machine ontworpen voor optimale prestaties en productiviteit. Ik kan zowel nietjes van 15-25 mm als spijkers van 15, 20, 25 en 32 mm gebruiken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende toepassingen.

Een opvallende eigenschap is de slanke punt van de spijkerautomaat, waardoor het ideaal is voor het werken met smalle elementen en in de buurt van randen. En met de comfortabele eenhandbediening met antislipsoftgreep kan ik precies en ergonomisch werken. De draaiknop voor slagkrachtinstelling biedt extra controle, terwijl de geïntegreerde LED-werklamp zorgt voor goed zicht, zelfs op donkere werkplekken. Het magazijn met vulpeilweergave draagt bij aan het gebruiksgemak, waardoor ik snel kan zien wanneer het tijd is om bij te vullen.

Technisch gezien wordt een 20V (2 Ah) accu aanbevolen, waardoor de machine krachtig en draagbaar is. Met een slagfrequentie van maximaal 30 spm en een magazijncapaciteit van 50, biedt het de juiste balans tussen snelheid en efficiëntie. Bovendien wordt het geleverd met 500 nietjes (20 mm) en 500 spijkers (20 mm), zodat ik direct aan de slag kan.

De Parkside Accu Tacker is compatibel met gangbaar toebehoren, waardoor ik gemakkelijk de benodigde benodigdheden kan vinden. En het is ook compatibel met de accu van de serie "PARKSIDE X 20 V Team", waardoor het een handige aanvulling is voor degenen die al apparaten uit deze serie bezitten.

Of ik nu bekleding bevestig, isolatiemateriaal vastzet of houten elementen monteer, deze machine biedt de flexibiliteit en kracht die ik nodig heb voor verschillende klussen. Het enige nadeel is dat de accu en snellader apart moeten worden aangeschaft, wat voor sommigen een initiële kostenplaatje kan zijn.

Al met al biedt de Parkside Accu Tacker een uitgebalanceerde combinatie van prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met zijn krachtige functionaliteit en handige kenmerken is het een waardevolle toevoeging aan mijn gereedschapscollectie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 23 april in huis

Bekijk prijs

8. VONROC accu tacker VPower 20V

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen VONROC accu tacker VPower 20V

 • list plus2-in-1 functionaliteit voor nieten en spijkers
 • list plusLED-werkverlichting voor duidelijk zicht in donkere omstandigheden
 • list plusOnderdeel van het VONROC VPower 20V platform voor uitwisselbare accu's en oplader

Nadelen VONROC accu tacker VPower 20V

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.48
  Functionaliteit
  7.88
  Gebruiksgemak
  7.95
  Ik ben enthousiast om de VONROC accu tacker - VPower 20V te introduceren, een krachtige en veelzijdige tool die het vastzetten van materialen snel en gemakkelijk maakt. Met een magazijncapaciteit van 100 spijkers of nieten en een hoge slagfrequentie van 30 spijkers/nieten per minuut, is deze tacker ideaal voor diverse klussen. En het beste van alles, met de meegeleverde 1000 stuks nieten en 1000 stuks spijkers, kun je direct aan de slag!

  Een opvallende eigenschap is de 2-in-1 functionaliteit, waardoor deze tacker geschikt is voor zowel nieten als spijkers. Hierdoor is het een veelzijdig gereedschap voor het monteren van verschillende materialen, zoals plinten, lambrisering, deurstijlen, meubelbekleding en isolatiematerialen. Dankzij de handige LED-werkverlichting heb je altijd goed zicht op je werk, zelfs in donkere omstandigheden.

  Ik ben ook blij met de gebruikersvriendelijke functies, zoals de instelbare slagkracht, veiligheidspin en comfortabele softgrip. En het beste van alles, deze tacker maakt deel uit van het VONROC VPower 20V platform, zodat de accu's en oplader uitwisselbaar zijn met andere machines uit dezelfde serie.

  Technisch gezien heeft deze tacker een voltage van 20V en een magazijncapaciteit van 100 stuks. Het is compatibel met spijkers (type 47) van 15 tot 32mm en nieten (type 55) van 15 tot 25mm. Met de meegeleverde 2.0Ah accu's en snellader, ben je verzekerd van voldoende vermogen en snel opladen. En laten we niet vergeten dat de tacker wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking, passend bij het duurzame karakter van het VONROC VPower 20V platform.

  Een overweging is dat, afhankelijk van de omvang van de klus, het hebben van extra 4.0Ah accu's voor langdurig gebruik een optie is. Al met al scoort dit product hoog op veelzijdigheid, gebruikersgemak en duurzaamheid, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

  In conclusie, de VONROC accu tacker - VPower 20V onderscheidt zich door zijn 2-in-1 ontwerp, LED-werkverlichting, instelbare slagkracht, en onderdeel van het VONROC VPower 20V platform. Het biedt een uitstekende combinatie van prestaties, gemak en duurzaamheid, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elk gereedschapsarsenaal. 🛠️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu

  • list plusKrachtige prestaties voor verschillende nagellengtes
  • list plusGebruiksvriendelijke diepte-instelling
  • list plusSnoerloos werken voor verhoogd gebruiksgemak

  Nadelen DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu

  • list plusRelatief zwaar in vergelijking met sommige concurrenten

  Beoordeling

  7.4 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.56
  Functionaliteit
  7.56
  Gebruiksgemak
  7.2
  Hoi, ik ben de DeWalt DCN692N 18V Li-Ion Accu constructie tacker body! Ik ben een krachtige en veelzijdige constructietacker die volledig op accu werkt, zonder de noodzaak van lucht- of gaspatronen. Mijn brushless motor levert voldoende kracht om nagels van 90 mm in zacht hout en 63 mm nagels in hard hout te schieten. Met mijn twee snelheden zorg ik voor optimale slagkracht bij elke nagellengte en een langere werktijd met één acculading bij kortere nagels.

  Ik lever constante prestaties in een breed temperatuurbereik en vereis minimaal onderhoud. Met de beste vibratiewaarden in mijn klasse en een minimum aan geluidshinder zorg ik voor een optimale werking. Mijn magazijn met een hoek van 30-34° accepteert de meeste D-kop of off-center ronde kop nagels. Daarnaast is mijn inslagdiepte eenvoudig instelbaar dankzij de zeer gebruiksvriendelijke diepte-instelling.

  Dankzij mijn ergonomische ontwerp kan ik zelfs tussen dakspanten met slechts 400 mm tussenruimte werken. Ik ben gasvrij, waardoor aanzienlijk bespaard kan worden op werkkosten. Mijn sleutelvrije ontgrendeling van de slagpin minimaliseert tijdverlies, terwijl mijn accutechnologie "snoerloos" werken mogelijk maakt, wat het gebruiksgemak en de werkveiligheid verhoogt. Bovendien kan mijn contactmechanisme vergrendeld worden om ongewild afvuren van spijkers te voorkomen, terwijl mijn "droogvuur" blokkering voorkomt dat er geschoten wordt zonder nagels in het magazijn.

  Met een magazijncapaciteit tot 55 nagels, een LED-error indicator, geïntegreerde riemhaak en een ontstopsysteem bied ik een uitgebreide set functies die tegemoetkomen aan de behoeften van professionals in de bouwsector. Met mijn gewicht van 4.1 kg en de mogelijkheid om te kiezen tussen snelvuur of spijker per spijker bediening, ben ik geschikt voor diverse toepassingen.

  Ik onderscheid me door mijn kracht, veelzijdigheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Hoewel ik misschien wat zwaarder ben dan sommige concurrenten, compenseer ik dit met mijn uitstekende prestaties en brede scala aan handige functies. Voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, krachtige en veelzijdige constructietacker, ben ik een uitstekende keuze. 🛠️

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu

  • list plusKrachtige en duurzame 18V XR Li-ion accu voor betrouwbare prestaties

  Nadelen DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu

  • list plusWordt geleverd zonder accu's en lader, wat extra kosten met zich mee kan brengen

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.01
  Functionaliteit
  7.22
  Gebruiksgemak
  7.67
  Ik ben enthousiast over de DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu afwerktacker body in TSTAK. Dit stuk gereedschap maakt mijn werk efficiënter en nauwkeuriger. Met de krachtige 18V XR Li-ion accu en de koolborstelloze motor kan ik vertrouwen op ongeëvenaarde werktijd en een compact ontwerp.

  Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren, zelfs tijdens langdurig gebruik. Ook ben ik blij dat ik de verbruikskosten kan verlagen door de mechanische aandrijving in plaats van gas. Dit maakt het mogelijk om zelfs bij lage temperaturen te werken, wat erg handig is.

  Met de gecontroleerde spijker-per-spijker modus of snelvuurmodus kan ik tot 4 nagels per seconde schieten, wat ongekende snelheid en precisie biedt. Ook vind ik de eenvoudig instelbare fijndiepte-instelling en het sleutelvrij neusontwerp erg handig. Het voorkomt vastgelopen nagels en maakt mijn werk een stuk eenvoudiger.

  De tacker is ook veilig in gebruik dankzij de trekschakelaar en neusstuk die moeten worden ingedrukt om te kunnen vuren. Dit voorkomt per ongeluk schieten en verbetert de veiligheid en nauwkeurigheid. Daarnaast is het handig dat de tacker wordt geleverd met een draaghaak en koffer TSTAK, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is.

  Met een spijkerdiameter van 1.6 mm, een spijkerlengte van 32 - 63 mm en een magazijncapaciteit van 110 spijkers, biedt de DeWalt DCN660NT veelzijdigheid en efficiëntie voor een breed scala aan afwerktaken. Ook is het temperatuurbereik van -20 tot 50°C een indicatie van de robuuste prestaties van deze tacker, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

  Het enige nadeel is dat de tacker zonder accu's en lader wordt geleverd, dus houd hier rekening mee als je nog geen DeWalt-accu's bezit. Maar voor professionals die hier al over beschikken, is de DCN660NT een uitstekende aanvulling op hun gereedschapscollectie.

  Al met al is de DeWalt DCN660NT 18V Li-Ion Accu afwerktacker body in TSTAK een krachtig en betrouwbaar gereedschap dat uitblinkt in prestaties, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Dit maakt het een waardevolle investering voor professionals in de afwerkingsindustrie.🔨

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pneumatische Tackers. Er zijn immers 723 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!