De Bestenu Accu Tacker Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 12/22/2020


Een accu tacker is ideaal als je bijvoorbeeld veel isolatiemateriaal moet plaatsen. Door snoerloos te werken, heb je bovendien de bewegingsvrijheid die je nodig hebt bij zo'n klus. Waar je op let bij aankoop van een accu tacker, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor accu tackers zijn er?

Er zijn verschillende accu tackers verkrijgbaar. Sommige accu tackers hebben een accu die drie uur mee gaat, een andere moet je na een half uur alweer opladen. Sommige accu tackers schieten spijkers, krammen en nietjes, maar er zijn accu tackers die bijvoorbeeld alleen nietjes schieten.

Er zit ook onderling ook verschil in de prijs. Je betaalt vaak een hogere prijs voor de accu tackers van de bekendere merken. Dit betekent overigens niet dat deze altijd beter zijn dan de minder bekende merken. Wel is de klantenservice vaak beter bereikbaar bij grotere, bekende merken.

Alle accu tackers hebben hetzelfde doel voor ogen: het automatisch aanbrengen van bevestigingsmateriaal waardoor je veel tijd bespaart. Je hebt geen hamer of nietmachine nodig en bepaalt zelf hoe diep je je spijker, nietje of krammetje wilt hebben.

Waar gebruik je een accu tacker voor?

Een accu tacker is ideaal om verschillende materialen mee te bevestigen. Denk aan het ophangen van bordjes, het monteren van een speeltoestel in de tuin, isolatiemateriaal op zolder of het verstevigen van bepaald meubilair.

Een accu tacker leent zich ook prima als hulpmiddel bij het stofferen van meubels, het behangen met textiel of het monteren van plaatmaterialen zoals bijvoorbeeld de achterkant van een kast en vloerpanelen. Een accu tacker is ook ideaal om affiches mee op te hangen.

Voor het grovere werk zoals bijvoorbeeld het bevestigen van zwaardere bouwmaterialen gebruik je idealiter een goede pneumatische tacker. Deze zijn enorm krachtig en worden vooral in de bouw gebruikt.

Hoe gebruik je een accu tacker?

Zorg er allereerst voor dat er genoeg nietjes, spijkers of krammen in de machine zitten en dat de machine opgeladen is. Stel vervolgens de diepte in, houd de machine tegen het materiaal aan en druk op de knop.

Wees erg voorzichtig met een tacker. Vergrendel de machine altijd wanneer deze niet in gebruik is en haal – indien mogelijk – de bevestigingsmaterialen uit de machine. Zet de machine daarnaast tijdens gebruik altijd op het materiaal en gebruik hem nooit ****op afstand.

Welke accu tacker heb je nodig voor glaslatten?

Een glaslat is gemaakt van hout, aluminium of kunststof en niet van glas zoals de naam doet vermoeden. Je hebt wel een speciale tacker nodig die de spijkers of nietjes weg van het eventuele glas buigt bij bijvoorbeeld een raam, fotolijstje of spiegel. Kijk op de verpakking of in de productomschrijving of je tacker hiervoor geschikt is.

Welke accu tacker heb je nodig om mee te stofferen?

Je gebruikt in principe elke goede tacker om mee te stofferen, maar het hangt af van het textiel wat voor bevestigingsmateriaal je gebruikt. Nietjes volstaan bij de meeste dunnere stoffen, maar ga je met bijvoorbeeld leer aan de slag, dan heb je in sommige gevallen spijkers nodig. Bij voorkeur koop je een veelzijdige accu tacker als je gaat stofferen.

Hoe komt deze super Accu Tacker reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Accu Tacker ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Accu Tackers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Accu Tackers die die je kunt kopen in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Accu Tackers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Accu Tackers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten die vergelijkbaar zijn aan Accu Tackers

De beste Accu Tackers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Iedere professional in de afbouw weet dat een tacker of spijkerpistool tot de belangrijkste gereedschappen behoren tijdens de klus. Tackers werken meestal op perslucht. Dat heeft als nadeel dat er ook een compressor moet worden meegenomen en dat je daarna altijd last hebt van de persluchtslang tijdens het werken. Dit spijkerpistool heeft echter zijn eigen krachtbron ingebouwd en! Dit is een draad- en slangloze elektrische accu-tacker die makkelijk kan worden meegenomen. De tacker, twee accu’s, een lader en een klein voorraadje krammen en spijkers worden geleverd in een compacte opbergkoffer. Deze accu-tacker is zeer krachtig en kan spijkers tot 50 mm lengte en krammen tot 40 mm lengte in iedere houtsoort aanbrengen. Er is ook gedacht aan de ergonomie en de snelheid van werken! Zo is het erg vermoeiend om bij het vastzetten van grote panelen bijvoorbeeld, waarbij vele spijkers achter elkaar moeten worden ingebracht, steeds weer de trekker te moeten overhalen. Dit spijkerpistool is voorzien van een tweede modus waarin het pistool de volgende spijker zal “schieten” zodra de tip van het pistool (weer) wordt ingedrukt. Hiermee wordt verzekerd dat het spijkerpistool tegen het paneel wordt aangedrukt alvorens te schieten. Deze modus zal het werk dus flink veel makkelijker en sneller maken. Verder is er natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht. Zo kan het spijkerpistool nooit per ongeluk een spijker of kram afschieten, als niet eerst de veiligheidsknop bij de trekker wordt ingedrukt. Met een handige draaiknop kan de diepte van het inbrengen van de spijker worden bijgesteld. Een led lampje geeft aan of er sprake is van oververhitting, een vastloper, een lege accu of het opraken van de voorraad spijkers. Twee powerleds aan de beide zijkanten van deze tacker, verlichten de plek waar de spijker in zal worden aangebracht. De tacker is voorzien van een haak om hem aan een broekriem te hang. Deze accu-tacker is bijzonder geschikt voor de mobiele vakman die zonder compressor op locatie een mooie afbouw klus wil klaren, maar natuurlijk ook voor de verwende amateur die zonder perslucht snel iets wil tacken. Leveringsomvang Accu-spijker- / krammen pistool 2 li-ion accu’s van 18V 2.0Ah Acculader 4 krammenstrips, 1 spijkerstrip Koffer (Polypropyleen blow-molded)

1. Professionele Tacker en Spijkerpistool op Accu ( 18 Volt -50/40mm lengte )


Product informatiePlus or Show more

Met de AF506 introduceert Makita de opvolger van de AF505N. Deze nieuwe afwerktacker schiet 18 Gauge brads met een lengte van 15 mm t/m 50 mm. Belangrijke kenmerken * Geschikt voor 18 Ga (1,0 x 1,2 mm) brads van 15 t/m 50 mm. * Ideaal voor meubel- en interieurafwerking zoals de bevestiging van plinten, architraven, kroonlijsten en lambrisering. * Licht en compact, dus inzetbaar in zelfs de kleinste ruimten. * Makkelijke diepte-instelling met draaiwiel, instelbaar zonder gereedschap. * Uitgerust met smal neusstuk voor het makkelijker werken in krappe ruimten en in smalle naden. Technische gegevens * Draaddikte 1,0 mm * Gauge 18 AWG * Maximale brad lengte vuren 15 - 50 mm * Geluidsdrukniveau (LpA) 99 dB(A) * Draadbreedte 1,2 mm * Maximale brad lengte meranti15 - 40 mm Leveringsomvang * Body * In koffer

2. Makita AF506N nagelpistool


Product informatiePlus or Show more

De drie-in-één Office Set bevat de eerste accutacker voor gebruik met papier. Ontworpen om een groot aantal materialen snel en gemakkelijk op zacht hout te bevestigen wordt de PTK 3,6 LI een echte allrounder op kantoor - deze is ook krachtig en snel bij vellen papier. De set bevat ook het papiernietapparaat dat eenvoudig maximaal 60 vellen papier in één keer kan nieten. Bevat ook het praktische brochurenietapparaat dat pagina's perfect in één lijn legt om brochures met een mooie professionele uitstraling te maken. De geïntegreerde 3,6 V Lithium-Ion-accu van de PTK 3,6 levert de optimale hoeveelheid vermogen en uithoudingsvermogen. Krachtige accutacker PTK 3,6 LI voor praktisch, eenvoudig en snel bevestigen Papiernietapparaat kan maximaal 60 vellen papier gemakkelijk in één keer aan Brochurenietapparaat legt papier perfect in één lijn voor nette brochures 3-in-1 set perfect voor kantoorwerk en het bevestigen van materialen op hout bij creatieve klussen Geïntegreerde 3,6 V Lithium-Ion-accu voor het noodzakelijke vermogen en uithoudingsvermogen Wat zit er in de verpakking? Brochurehechter Papiernieter 1000 nietjes (type 53, lengte 10 mm) 1000 nietjes (type 53, lengte 6 mm) 1000 nietjes (type 53, lengte 8 mm) 5-uur Oplader Metalen koffer

3. Bosch PTK 3.6 LI Office Set - niet type 53 - niet lengte 4-10mm


Product informatiePlus or Show more

De T-Mech 18V draadloze 2-in-1 nagel en nietjes beschikt over uitgebreide mogelijkheden; nagel / nieten in multiplex, hardboard, karton, garderobekleding, schilderijlijsten, omheiningen, dakbedekking, vloerbedekking en ondertapijt, jaloezieën, stoffen en stoffering, plafondtegels, plastic zeilen of algemeen knutselen. Wat uw project ook is, het T-Mech nagel- en nietpistool zal u niet teleurstellen. Opgeladen door een krachtige 18V 2000mAh Li-Ion-batterij is het nagel- en nietpistool volledig opgeladen in slechts 50 minuten. Vanaf daar schiet je met een snelheid van 60 nagels / nietjes per minuut weg! Kies tussen Single Fire of Smooth en continuous Contact Fire voor extra snelheid en gebruiksgemak. Het ingebouwde ontwerp van de luchtinslag en diepteaanpassing zorgen voor een dynamische controle en nauwkeurige plaatsing, terwijl de tweedelige veiligheidsvoorziening beschermt tegen verkeerd gebruik of per ongeluk gebruik. Op zwaar werk berekend spijkerkanon Met 300 x GRATIS nagels en 300 x GRATIS nietjes ben je binnen de kortste keren weer online. Het grote magazijn (dat maximaal 100 nagels / nietjes kan bevatten) vermindert de uitvaltijd nog verder, zodat u uw project de tijd kunt geven die het verdient. Met een extra batterij wordt de uitvaltijd gehalveerd. Profiteer van de supersnelle Li-Ion oplaadtijd en hoef nooit meer bang te zijn dat u geen sap meer hebt! Voel de kracht in uw handen met het ergonomische handvat en het beweegbare draadloze ontwerp nu! Producteigenschappen: Krachtig, zwaar 18Vdraadloze 2-op-1 nagel- en nietpistool 300 x GRATIS nagels en 300 x GRATIS nietjes, je bent binnen de kortste keren weer online Extra 18V Li-Ion batterij met lange levensduur Diepte-instelling voor precieze plaatsing Single / Contact fire-optie resulteert in 100 nagels / min. schietsnelheid LED-indicator informeert u over droge branden / jam Snelle 50 minuten opladen en Li-Ion batterij en oplader inbegrepen specificaties: Batterij: 18V 2000mAh (2Ah) Li-ionbatterij Voltage: 120-240V / 50Hz / 60Hz Vuursnelheid: Max. 100 nagels / nietjes per minuut Capaciteit magazijn: 100 nagels of 100 nietjes Max. lengte van de nagels: 50 mm / 18 meter spijker brad Max. lengte nietje: nietjes van 40 mm / 18 gauge voor lichte belasting Afmetingen: 28,5 cm (H) x 27,4 cm (B) x 9,6 cm (D)

4. T-Mech Krachtige 18v Accu Spijker-/Nietmachine - Extra Accu


Product informatiePlus or Show more

De handige lithium-ion tacker met Soft-Touch greepvlakken voor alle werkzaamheden waar geen stopcontact in de buurt is op het gebied van decoratie, huishouden en hobby. Met schotveiligheid, LED-lamp voor het praktisch verlichten van de werkplek, onderlaadmechanisme, slagkrachtinstelling en nietenvenster.

5. Novus Nietpistool draadloos J-214 AE Li-Ion 6-14 mm


Product informatiePlus or Show more

Standaard meegeleverd: Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader! 1x Draaghaak 1x Neusrubber 1x Inbussleutel 3,0mm 1x Veiligheidsbril 1x Mbox Bijzondere kenmerken: Snoerloos nagelpistool voor het indrijven van minibrads tot 50mm. Ideaal voor meubel- en interieurafwerking zoals de bevestiging van kroonlijsten, chambrants en lambrizering. Ideaal voor inkaderwerk en voor de bevestiging van fijn lijstwerk en decoratieve details bij meubels en interieurafwerking. Geen hinderlijke persluchtslang, daardoor kan men het pistool gemakkelijker en preciezer positioneren; uitstekend zicht op het werk door de fijne neus. Zeer fijne neus met een dikte van slechts 3mm laat nagelen in smalle groeven toe, zoals bij het verdekt nagelen van dunne schrootjes. De neus van de machine is standaard voorzien van een rubber beschermer voor gevoelige oppervlakken; deze kan opgeborgen worden in het nagelmagazijn. • Vergrendeling van de schakelaar ter beveiliging tegen ongewild afgaan, schakelt bij ontgrendeling automatisch de gerichte LED-verlichting in. Rode bijna-leeg indicator en ingebouwde leegnagel-vergrendeling voorkomt onnodig beschadigen van het werkstuk. Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrip bekleding. Deze basisversie wordt geleverd zonder batterijen en zonder lader, maar is compatibel met bijna alle andere LXT 18V Li-ion batterijen. Op deze manier kan u op een prijsbewuste manier uw collectie Makita machines uitbreiden. Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS met versterkingsribben, met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden. Brads nodig? Gegalvaniseerd 1,25x15mm (5000st) - F-31867 Gegalvaniseerd 1,25x20mm (5000st) - F-31870 Gegalvaniseerd 1,25x25mm (5000st) - F-31883 Gegalvaniseerd 1,25x30mm (5000st) - F-31896 Gegalvaniseerd 1,25x35mm (5000st) - F-31915 Gegalvaniseerd 1,25x38mm (5000st) - F-31928 Gegalvaniseerd 1,25x40mm (5000st) - F-31931 Gegalvaniseerd 1,25x45mm (5000st) - F-31944 Gegalvaniseerd 1,25x50mm (5000st) - F-31957 Specificaties: Nominale accuspanning 18 V Draadkaliber 18 Ga Doorsnede nagel 1.2 mm Lengte nagel 15-50 mm Laderhoek 0 ° Ladercapaciteit 110 stuks Triaxiale vibratiewaarde (ah) ?2,5 m/s² Vibratie onzekerheidsfactor (K) 1,5 m/s² Geluidsdrukniveau (LpA) 79 dB(A) Geluid onzekerheidsfactor (K) 3 dB(A) Afmetingen (L x B x H) 294 x 97 x 318 mm Gewicht met standaard accu (EPTA 01/2003) 3.5 kg

6. Makita DBN500ZJ 18V Li-Ion Accu brad tacker body in Mbox - 15-50mm - 18 Gauge


Product informatiePlus or Show more

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Standaard meegeleverd 1x Draaghaak Bijzondere kenmerken Ideaal voor montage van isolatiemateriaal, interieurbouw, stoffering en het maken van hout-op-hout-verbindingen. Geschikt voor standaard nieten van 10 mm breed (Arrow T50). Maximale mobiliteit door accusysteem. Diepte-instelling in 4 dieptes voor afstemming op niet- en werkoppervlak. Met contactarm: schiet nieten snel achter elkaar door de arm op het werkstuk te zetten. Resterende voorraad in het magazijn eenvoudig te controleren door magazijnindicator. Maximale grip, controle en werkcomfort door ergonomische vorm en softgrip. Links/rechts verwisselbare riemclip. Specificaties Softgrip: ja Type motor: 2-polig Inhoud magazijn: 84 st. Nietbreedte: 10,55 mm Vibratie ah: 2,5 m/s² Nietlengte: 10 - 22 mm Diepte-instelling: ja Afm. lxbxh: 251x91x212 mm Machine voltage: 18 V Geluidsdrukniveau (LpA): 79 dB(A) Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A) Vibratie (K): 1,5 m/s² Draad (breedte x dikte): 0,6 x 1,22 mm Aantal geschoten montage per acculading: 3000 Stuks per verpakking: 1 st Gewicht met BL1830 accu: 2,4 kg

7. Makita DST221Z 18V Li-Ion accu nietmachine body - 10-22mm


Product informatiePlus or Show more

| Afname Per: 1 Stuk| Accutype: BSL1850 Li-ion | Merk: Hikoki | prijsfactor: 1 | Spanning (V): 18 | Type: NR1890DBCLWQZ | Uitvoering: Spijkerapparaat | Visibility: Female | Korte beschrijving: \n -geschikt voor gangbare D-kop spijkers \n -één schots of repeteerfunctie \n -vastgelopen spijkers gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap \n -diepteregeling instelbaar zonder gereedschap \n -onderhoudsvrij \n -geen gebruik van gaspatroon en/of compressor met luchtslang \n -aantal spijkers bij volledige lading: ca. 700 spijkers \n -compleet in HSC IV koffer met 2 x 5.0 Ah accu's en lader \n -Batterij capaciteit (Ah) 5.0\n -Batterij voltage (V) 18\n -Batterij samenstelling Li-ion\n -Batterij oplaadtijd (min.) 75\n -Batterij (type) BSL1850\n -Oplader (type) UC18YFSL, 220 V, 50/60 Hz\n -Motor zonder koolborstels \n -Type spijkers 34° D-head\n -Lengte spijkers (mm) 50 - 90\n -Dikte spijkers (mm) 2.9 - 3.3\n -Capaciteit magazijn (stuks) 47\n -Spijkersnelheid (/sec.) 1.5 - 2\n -Afmetingen L x B x H (mm) 309 x 127 x 342\n -Gewicht (kg) 4.8 \n Standaard toebehoren 2 accu's, 1 oplader, 1 HSC IV, veiligheidsbril, sleutel\n \n

8. HiKOKI NR1890DBCL WQZ accu spijkerapparaat 18V d34-90 nagels 5,0Ah hsc IV


Product informatiePlus or Show more

De nieuwe DFN350ZJ is een afwerktacker op accu voor 18 Ga (1,0 x 1,2 mm) brads van 15 t/m 35 mm. Het is een goed gebalanceerde, compacte en lichte machine en daardoor ook ideaal voor verticaal en bovenhands gebruik. Hij is geschikt voor het monteren van hout-op-hout verbindingen zoals het vastzetten van plinten, (sier)lijsten, architraven en lambrisering. * Afwerktacker voor 18 Ga (1,0 x 1,2 mm) brads van 15 t/m 35 mm. * Goed gebalanceerde, compacte en lichte machine, ook ideaal voor verticaal en bovenhands gebruik. * Uitermate geschikt voor het monteren van hout-op-hout verbindingen, het vastzetten van plinten, (sier)lijsten, architraven en lambrisering * Uitgerust met smal neusstuk voor het makkelijker werken in krappe ruimten en in smalle naden. * Lage terugslag dankzij schietmechanisme met contragewichten. * Voorzien van beveiligingsmechanisme tegen droogschieten en het ongewild schieten van pins. * Makkelijke diepte-instelling met draaiwiel, instelbaar zonder gereedschap. * Voorzien van ledverlichting voor beter zicht. * Schiet tot 4.000 pins per acculading (5,0 Ah). * Magazijn voor 100 brads. Makita DFN350ZJ 18 V Brad tacker

9. Makita DFN350ZJ accu-tacker


Product informatiePlus or Show more

Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Standaard meegeleverd 1x Draaghaak Bijzondere kenmerken 18V XR Li-ion 16Ga accu bradtacker bevat de modernste technologie De Brushless motor biedt een ongeëvenaarde werktijd in een compacte behuizing Compact, lichtgewicht ontwerp, maakt de machine comfortable in gebruik Mechanische aandrijving, in plaats van met gas, waardoor de verbruikskosten laag zijn en ook bij lage temperaturen gewerkt kan worden. Gecontroleerde spijker-per-spijker modus of snelvuurmodus maakt het schieten tot 4 nagels per seconde mogelijk Eenvoudig instelbare fijndiepteinstelling Sleutelvrij openen van de neus om een vastgelopen nagel te kunnen verwijderen Trekschakelaar en neusstuk moeten worden ingedrukt om te kunnen vuren, waardoor per ongeluk schieten wordt voorkomen Specificaties Accutype Li-Ion Voltage 18 V Spijkerdiameter 1.6 mm Laderhoek 20 ° Laden Achterzijde Spijkerlengte 32 - 63 mm Magazijncapaciteit 110 spijkers Lengte 270 mm Breedte 95 mm Hoogte 325 mm Gewicht 2.35 kg Gebruikswijze Snelvuur en spijker-per-spijker Geïntegreerde riemhaak Ja Ontstopsysteem Sleutelvrij Temperatuur bereik -20 to 50°C Foutmelder Ja Geluid LPa 1sd 81 / 3 dB Geluid LWa 1sd 92 / 3 dB Vibratie <2.5 / 1.5 m/s2

10. DeWalt DCN660N 18V Li-Ion Accu afwerk tacker body - 32-63mm - 16 Gauge - koolborstelloos


Producten die vergelijkbaar zijn aan Accu Tackers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Accu Tackers. Er zijn namelijk 5 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Accu Tacker kopen.