Bestenu

Wat is de beste petroleumkachel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 03 juni, 2023

Het kopen van een goede petroleumkachel is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste petroleumkachel van 2023? Na het testen van 69 petroleumkachels kwam de Zibro RS-2222 CE Petroleumkachel Kouskachel zwart als beste uit onze petroleumkachel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de petroleumkachels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 petroleumkachels-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame petroleumkachel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste petroleumkachels

1Score: 9.8
Zibro RS-2222 CE Petroleumkachel Kouskachel zwart
Zibro RS-2222 CE Petroleumkachel Kouskachel zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Inverter 3026 Petroleumkachel Laserkachel antraciet
Beste Petroleumkachel voor grote ruimtes
Inverter 3026 Petroleumkachel Laserkachel antraciet
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Bosch HXA090D20N wit
Bosch HXA090D20N wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Etna FGV350RVS
Etna FGV350RVS
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Qlima R 8128S C-2 kachel grijs
Qlima R 8128S C-2 kachel grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Siemens HX5P00D20N wit
Siemens HX5P00D20N wit
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Beko FSM62010DANL antraciet
Beko FSM62010DANL antraciet
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
ETNA FGV160RVS roestvrij staal
ETNA FGV160RVS roestvrij staal
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Foetsie H-229 - Petroleumkachel rood
Beste Petroleumkachel voor noodgevallen
Foetsie H-229 - Petroleumkachel rood
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Beko FSM62010DWNL wit
Beko FSM62010DWNL wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Petroleumkachel Koopgids

Je bent op zoek naar een voordelige manier om je huis of caravan te verwarmen. Een petroleumkachel biedt dan een goede oplossing. In de onderstaande koopgids lees je echter eerst waar je op let bij aankoop van een petroleumkachel!

Wat voor soorten petroleumkachels zijn er te krijgen?

Er zijn twee soorten petroleumkachels te krijgen: de wiek- of kouskachel of een laserkachel. Ze werken allebei op gezuiverd petroleum, maar werken op een verschillende manier. Een laserkachel heeft vaak een thermostaat en een timer, en werkt op netstroom. Een laserkachel heeft dus altijd een snoer.

Een wiek- of kouskachel werkt op batterijen waardoor je deze overal weg kunt zetten omdat je geen stopcontact nodig hebt. Het voordeel van petroleumkachels is dat ze als bijverwarming een goedkoper alternatief zijn dan elektrische verwarming. Petroleumkachels warmen bovendien de ruimte erg snel op.

Hoe warm wordt een petroleumkachel?

De binnenkant van een petroleumkachel kan oplopen tot wel 800 °C. Hierdoor is de ruimte binnen vijftien minuten op temperatuur. Bovendien start een petroleumkachel enorm snel op. Hierdoor is een petroleumkachel de ideale manier om je ruimte op te warmen als je de centrale verwarming nog niet aan wilt zetten.

Hoeveel watt moet mijn petroleumkachel hebben?

Hoeveel watt je petroleumkachel nodig heeft, hangt af van hoe groot de ruimte is die je wilt verwarmen. Hoe groter de te verwarmen ruimte, hoe meer vermogen de petroleumkachel nodig heeft. Is de ruimte slecht geïsoleerd, dan heeft je kachel ook meer vermogen nodig.

Voor bijvoorbeeld een gemiddelde caravan is een wattage tussen de 5000 en 8000 watt voldoende, maar voor een voortent van dezelfde afmetingen zul je een hoger vermogen nodig hebben omdat een tent vaak slechter geïsoleerd is dan een caravan.

De meeste petroleumkachels hebben verschillende standen waar je uit kunt kiezen. Een kleinere ruimte is daarmee sneller warm dan een grotere ruimte en voor een ruimte in huis is 3100 watt vaak voldoende. Dit is wederom afhankelijk van hoe goed de kamer geïsoleerd is.

Stinken petroleumkachels?

Petroleumkachels ruik je alleen bij het opstarten. Als ze eenmaal aanstaan ruik je niets en zijn ze geurloos. Dat petroleumkachels stinken, is dus achterhaald. Veel mensen vinden deopstartgeur van een petroleumkachel iets nostalgisch hebben.

Kunnen petroleumkachels in de badkamer?

Niet alle petroleumkachels zijn geschikt voor het gebruik in de badkamer. Petroleumkachels die op elektriciteit werken gebruik je niet in de badkamer en daarnaast is het constante gebruik van een petroleumkachel in een badkamer niet verstandig.

Een petroleumkachel heeft een open vlam en kan ook tot CO₂- of CO-vergiftiging leiden. Plaats daarom altijd een goede koolmonoxidemelder in de ruimte waar je een petroleumkachel gebruikt. Wil je je petroleumkachel in de badkamer plaatsen, lees dan eerst nauwkeurig de desbetreffende instructies.

Hoe gebruik je een petroleumkachel op een veilige manier?

Het is belangrijk dat je de ruimte waar je je petroleumkachel goed ventileert. Zet altijd een raam open, al is het maar een klein stukje. Daarnaast dek je de kachel nooit af en laat je er nooit kleding op drogen: hierdoor ontstaat er brandgevaar. Zet de kachel op minimaal 1,5 meter afstand van de muur, gordijnen en meubels.

Zijn er schadelijke gassen aanwezig, gebruik dan geen petroleumkachel. Denk hierbij aan uitlaatgassen of verfdampen. Hang ook altijd een goede koolmonoxidemelder in de buurt van de petroleumkachel. Hierdoor wordt je op tijd gewaarschuwd als er gevaar dreigt. Laat kinderen daarnaast nooit alleen in een ruimte waar een petroleumkachel staat.

Ga je het huis uit? Zet dan altijd je kachel uit. Verder gebruik je net als bij alle andere kachels je gezonde verstand. Bewaar de brandstof alleen in de daarvoor bestemde jerrycans en stel de brandstof niet bloot aan extreem hoge temperaturen.

hero illustration

Hoe testen we petroleumkachels?

Om de beste petroleumkachel te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze petroleumkachel-test hebben we 69 petroleumkachels geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze petroleumkachel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze petroleumkachel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen petroleumkachel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte petroleumkachel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 69 petroleumkachels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste petroleumkachels op een rij

1. Zibro RS-2222 CE Petroleumkachel Kouskachel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.8

De Zibro RC-2222 is een compacte, verplaatsbare kouskachel. De kachel brandt op schone petroleum. Voor deze kachel heb je geen stopcontact nodig. De kachel is van hoogwaardige Japanse kwaliteit en uiterst eenvoudig en veilig in gebruik. Ook beschikt de kachel over een omvalbeveiliging. Wanneer de kachel omvalt, zal hij direct stoppen met branden. Het wordt aangeraden om de kachel bij voorkeur buitenshuis (bijv. hobbyruimte, schuur of als campingkachel) of in goed geventileerde ruimtes gebruiken. Zibro streeft naar een perfect eindproduct waarmee je het klimaat optimaal beheerst. Geen enkel apparaat verlaat dan ook de fabriek voordat deze aan Europese keuringsinstituten zoals TÜV, KEMA, TNO, KIWA en veiligheidscertificaten zoals CE en NF voldoet. Een onzichtbaar maar zeer aanzienlijk belangrijke factor in huis is de kwaliteit van de lucht. Allerlei factoren zoals vochtigheid, temperatuur, zuurstofgehalte en geur spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij Zibro kan je deze en andere belangrijke elementen beïnvloeden en zo de meest prettige en aangename binnenklimaat creëren. Over Zibro Zibro is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in huis. De innovaties in techniek en design gaan hand in hand en zo kenmerken de verplaatsbare airco’s en mobiele kachels van Zibro zich in bedieningsgemak en efficiënt brandstofgebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Petroleumkachel voor grote ruimtes: Inverter 3026 Petroleumkachel Laserkachel antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inverter 3026 Petroleumkachel Laserkachel antraciet

 • list plusDeze petroleumkachel is zeer stil, waardoor het geen storende factor is in de ruimte.
 • list plusEen belangrijk pluspunt van deze petroleumkachel is dat het de ruimte goed en gelijkmatig verwarmt, wat zorgt voor een comfortabele omgeving.
 • list plusDeze petroleumkachel is gemakkelijk te gebruiken en heeft een eenvoudige bediening, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Nadelen Inverter 3026 Petroleumkachel Laserkachel antraciet

 • list plusDeze petroleumkachel heeft geen automatische uitschakeling, wat een potentieel veiligheidsrisico kan vormen.
 • list plusDeze petroleumkachel heeft een beperkte brandduur, waardoor het regelmatig bijgevuld moet worden.
 • list plusEen laatste nadeel van deze petroleumkachel is dat het een relatief hoog brandstofverbruik heeft, wat kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

De Inverter 3026 is een krachtige en luxe petroleumkachel die je ruimte snel en efficiënt verwarmt. Met een verwarmingsvermogen van 3000 Watt en een autonomie van maximaal 60 uur is deze kachel perfect voor grote ruimtes tot wel 120 m³. Een groot voordeel van deze petroleumkachel is dat hij uitgerust is met diverse beveiligingen zoals een omvalbeveiliging, kinderbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting. Ook handig is de ingebouwde timer en thermostaat waarmee je de kachel automatisch aan en uit kunt zetten en de temperatuur kunt regelen.

Een ander groot pluspunt is dat deze laserkachel op gezuiverde petroleum brandt. Dit maakt de kachel duurzamer en milieuvriendelijker dan andere kachels die op gas of elektriciteit werken. Ook heeft de kachel een LCD-display waarmee je gemakkelijk kunt zien hoeveel brandstof er nog in de tank zit.

Het enige nadeel van deze kachel is dat hij een klein beetje stroom nodig heeft voor de ventilator en de display. Dit betekent dat de kachel niet volledig autonoom is en dat je hem niet kunt gebruiken tijdens een stroomstoring.

Al met al is de Inverter 3026 een fantastische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, efficiënte en milieuvriendelijke petroleumkachel. De diverse beveiligingen en handige functies maken deze kachel een veilige en gebruiksvriendelijke keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Bosch HXA090D20N wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.4

De Bosch HXA090D20N is een gasfornuis met 7 verwarmingssystemen waarmee je je gerecht bakt, grillt en verwarmt. Ben je een echte pizzaliefhebber? Gebruik dan de pizzastand voor een knapperige kaaskorst en een krokante bodem. Wanneer je meerdere maaltijden tegelijk bereidt, kies je voor turbo hetelucht. Met deze functie verwarmt je ovenruimte sneller en gelijkmatiger. Het voordeel hiervan is dat je baksels overal even gaar zijn. Op de kookplaat vind je een sterkbrander, 2 normaalbranders en een sudderbrander. Na het koken plaats je de glazen afdekplaat op het apparaat. Hierdoor heb je niet alleen extra opbergruimte, maar blijft je kookplaat ook langer schoon.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Etna FGV350RVS

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Etna FGV350RVS

 • list plusDit gasfornuis is compact en smal, waardoor het perfect is voor kleine keukens.
 • list plusHet glazen plat zorgt voor extra ruimte en maakt het schoonmaken gemakkelijker.
 • list plusHet apparaat wordt snel heet, waardoor je snel aan de slag kunt.

Nadelen Etna FGV350RVS

 • list plusEr is geen opbergruimte onder de oven, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag hun keukengerei bij de hand hebben.
 • list plusDe knoppen voelen goedkoop aan, wat afbreuk kan doen aan de kwaliteit van het product.
 • list plusEr is geen opbergla, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag hun keukengerei bij de hand hebben.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.5

Ook al is de Etna FGV350RVS met een breedte van 50 centimeter wat compacter van formaat, je zet met dit fornuis ook voor een grotere groep eters een complete maaltijd op tafel. Je bereidt op de 5 inschuifhoogtes gemakkelijk 2 ovenschotels tegelijkertijd. De warmte stroomt dankzij de ventilator door de hele oven zodat alle etenswaren gelijkmatig warm worden. Wil je een knapperige korst op je maaltijd? Zet de oven dan samen met de grill aan. Terwijl je gerecht in de oven staat, maak je op 1 van de 4 gaspitten bijvoorbeeld een grote pan soep klaar. De brander linksvoor is een sterkbrander waarop de soep snel warm is. Wordt geleverd zonder gasslang, tape, verloopstuk en stekker. Bestel deze erbij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

5. Qlima R 8128S C-2 kachel grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.6

Deze Qlima R 8128S C-2 dubbelglasbrander is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. Een stopcontact of lucifers zijn niet nodig. Met één druk op de knop wordt de kachel ontstoken. De R 8128S C-2 beschikt over een dubbelglasverbrandingssysteem waardoor de kachel razendsnel op temperatuur is. Bovendien is deze kachel voorzien van een CO2-functie en heeft de kous een extra lange levensduur. Met de veiligheidsstop, omvalbeveiliging en safe top is de R 8128S C-2 ook nog eens zeer veilig. De kachel is uitgerust met een modern vonkontstekingssysteem (spark ignition). Het mechanisme is bijzonder duurzaam waardoor deze geen onderhoud vergt. Daarnaast wordt de kachel razendsnel ontstoken. De dubbelglasbanders van Qlima, altijd een bron van behaaglijkheid! Omvalbeveiliging Safetop Clean grip dop (schone handen dop) Type: dubbelbrander Verwarmingscapaciteit: 2.8 kW Afmetingen: HxBxD 51x46x30 cm Gewicht: 8.7 kg Verplaatsbaar: Ja Afvoer nodig: Nee Min. capaciteit m²: 18 m² Max. capaciteit m²: 42 m² Min. capaciteit m³: 50 m³ Max. capaciteit m³: 105 m³ Max. verbruik brandstof: 0.297 l/u Min. verbruik brandstof: 0.26 l/u Max. brandtijd per tank: 17.5 uur Tankinhoud: 5.2 liter Anti-lekkage tankdop (cleangrip): Ja Stroomverbruik (bij opstart): Geen, alleen batterijen nodig voor ontsteking Stroomverbruik (continu): Geen Kous type: Qlima kous type O Gratis transportdop: Nee Gratis brandstof hevelpomp: Ja Garantie: 4 jaar GEEN RECHT OP RETOUR NA GEBRUIK VAN DEZE KACHEL!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 7 juni in huis

Bekijk prijs

6. Siemens HX5P00D20N wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Bak taarten en gebak in de 71 liter ruime ovenruimte van het Siemens HX5P00D20N gasfornuis. 1 van de 5 ovenbereidingsystemen is namelijk boven- en onderwarmte. Deze stand is geschikt voor alle gerechten die moeten rijzen. Door de binnenverlichting houd jij de taart goed in de gaten, zodat je hem er op tijd uithaalt. Het 4-pits fornuis heeft 5 inschuifhoogtes, dus je bepaalt zelf hoe dicht jouw gerecht bij de grill ligt. Ben je klaar met koken? Berg je kookgerei op in de lade onder in het fornuis en sluit het deksel. Hierdoor ziet de keuken er weer netjes uit.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Beko FSM62010DANL antraciet

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beko FSM62010DANL antraciet

 • list plusDe oven van deze gasfornuis heeft een snelle opwarmtijd, waardoor je snel aan de slag kunt met koken en bakken.
 • list plusDe vlambeveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens het koken, doordat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten bij het doven van de vlam.
 • list plusMet de turbo kookzone kun je extra snel koken, wat handig is als je weinig tijd hebt.

Nadelen Beko FSM62010DANL antraciet

 • list plusHet monteren van de lade kan lastig zijn, wat voor frustratie kan zorgen bij de gebruiker.
 • list plusEr is slechts één turbo kookzone aanwezig, wat voor sommige gebruikers wellicht niet voldoende is.
 • list plusDe afdekplaat van de gasbranders kan snel lelijk worden, wat afbreuk doet aan het uiterlijk van de gasfornuis.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

De Beko FSM62010DANL is een gasfornuis met 4 kookzones. De oven heeft een inhoud van 66 liter en heeft 5 inschuifhoogtes. Bepaal zelf de juiste hoogte voor jouw bakplaat of ovenrooster. Zo bak je vis, aardappels en gegrilde groenten gemakkelijk in één keer in de oven. Voor een zelfgebakken cake kies je boven- en onderwarmte. Zo gaart je cake goed aan alle kanten. Is woensdagavond pizza-avond? Selecteer dan snel voorverwarmen, zodat de oven extra snel opwarmt. Schakel daarna de pizzastand in en je pizza wordt extra knapperig. Met één draai aan de knop ontsteekt de vlam dankzij de elektronische vonkontsteking. Wanneer deze vlam dooft, dan sluit de vlambeveiliging de gastoevoer af.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs

8. ETNA FGV160RVS roestvrij staal

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

De ETNA FGV160RVS is een gasfornuis met 4 gaspitten en een ovenruimte van 74 liter. Zodra je aan de bedieningsknop draait, ontvlamt het gas direct. Door deze geïntegreerde vonkontsteking hoef je geen aparte knop in te drukken. Tijdens het maken van spaghetti bolognese op de kookplaat, bak jij een quiche met spinazie af in de elektrische oven. Deze beschikt over 5 inschuifhoogtes. Zo kies jij zelf de beste hoogte voor de meegeleverde oven- en bakplaat. De oven heeft een grillstand, boven- en onderwarmte en verlichting. Door aan het einde de grillfunctie in te schakelen, maak jij je quiche extra knapperig.

Wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk. Bestel deze erbij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

9. Beste Petroleumkachel voor noodgevallen: Foetsie H-229 - Petroleumkachel rood

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Foetsie H-229 - Petroleumkachel rood

 • list plusDeze petroleumkachel is zeer efficiënt in het verwarmen van kleine ruimtes, waardoor het een ideale keuze is voor kamperen of buitenactiviteiten.
 • list plusDe kachel is robuust en hanteerbaar, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is naar verschillende locaties.
 • list plusHet is snel en gemakkelijk aan te steken, waardoor het een handige optie is voor noodgevallen of wanneer er geen elektriciteit beschikbaar is.

Nadelen Foetsie H-229 - Petroleumkachel rood

 • list plusDe kachel kan gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier wordt gebruikt, dus het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen en de kachel niet onbeheerd achter te laten.
 • list plusHet kan een sterke geur afgeven, wat voor sommige mensen onaangenaam kan zijn.
 • list plusHet gebruik van petroleum als brandstof kan duur zijn en het is belangrijk om de kosten van de brandstof in overweging te nemen bij het gebruik van deze kachel.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.9

De Foetsie H-229 petroleumkachel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veilige en draagbare manier om een kamer, voortent of schuur te verwarmen. Met een capaciteit van 4,6 liter brandstof en een verbruik van slechts 0,24-0,28 liter per uur kan deze kachel tot 17 uur lang branden op de hoogste stand. Bovendien is de verbranding geurloos en schoon, dankzij de paraffine brandstof die je kunt bestellen.

Wat deze kachel zo speciaal maakt, is de indicator die je helpt om bij te houden hoeveel brandstof er nog over is. Dit is vooral handig als je de kachel gebruikt in een afgelegen gebied waar je niet gemakkelijk nieuwe brandstof kunt krijgen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat ventilatie cruciaal is bij het gebruik van deze kachel. Hoewel de verbranding schoon is, is het nog steeds belangrijk om voldoende frisse lucht in de ruimte te hebben.

Een ander handig kenmerk van de Foetsie H-229 is dat het niet alleen een kachel is, maar ook kan worden gebruikt als een warmhoudplaatje voor voedsel en dranken. Dit maakt het perfect voor het kamperen of voor gebruik op een boot.

Over het algemeen is de Foetsie H-229 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, draagbare en efficiënte manier om te verwarmen. De verbranding is schoon en geurloos, en de kachel is gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het misschien niet krachtig genoeg is voor grotere ruimtes, maar voor kleinere gebieden is het perfect.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om te verwarmen, dan is de Foetsie H-229 petroleumkachel zeker het overwegen waard.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Beko FSM62010DWNL wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beko FSM62010DWNL wit

 • list plusHet is een voordeel dat deze petroleumkachel een handig opbergvak heeft.
 • list plusHet is een voordeel dat deze petroleumkachel veel mogelijkheden heeft voor deze prijs.
 • list plusHet is een voordeel dat de oven snel warm wordt.

Nadelen Beko FSM62010DWNL wit

 • list plusHet is een nadeel dat de bakplaten iets stroef schuiven.
 • list plusDe lade is lastig te monteren.
 • list plusDe gasslang en toebehoren zijn niet meegeleverd.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.9

De Beko FSM62010DWNL is een gasfornuis met 4 kookzones. De oven heeft een inhoud van 66 liter en heeft 5 inschuifhoogtes. Bepaal zelf de juiste hoogte voor jouw bakplaten. Zo bak je vis, aardappels en gegrilde groenten gemakkelijk in één keer in de oven. Plaats een zelfgebakken cake in de oven en selecteer boven- en onderwarmte. Zo gaart je cake goed aan alle kanten . Is woensdagavond pizza-avond? Selecteer snel voorverwarmen, zodat de oven extra snel opwarmt. Schakel daarna de pizzastand in en je pizza wordt extra knapperig. Met één draai aan de knop ontsteekt de vlam dankzij de elektronische vonkontsteking. Mocht deze vlam doven, dan sluit de vlambeveiliging de gastoevoer af.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van petroleumkachels. Er zijn namelijk 69 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!