Wat is de beste Mini Koelkast van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 16 juli, 2024

Het kopen van een goede Mini Koelkast is een moeilijke opdracht. Wat is de beste Mini Koelkast van 2024? Na het testen van 1119 Mini Koelkasten kwam de GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design als beste getest uit onze Mini Koelkast-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Mini Koelkasten, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Mini Koelkasten-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Mini Koelkast-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Mini Koelkasten

1Score: 9.7
GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design
GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design
Gourmetmaxx
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.4
Denver Mini koelkast Skincare Fridge
Beste minikoelkast
Denver Mini koelkast Skincare Fridge
Denver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
PRIMO PR126FR Mini Koelkast 43L
PRIMO PR126FR Mini Koelkast 43L
PRIMO
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Marbor FW216 Pro Black Edition
Marbor FW216 Pro Black Edition
Marbor
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Labirent® Luxe Mini Koelkast 10
Labirent® Luxe Mini Koelkast 10
Labirent
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Tomado TRM4701B Retro mini koelkast
Tomado TRM4701B Retro mini koelkast
Tomado
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
PRIMO PR114FR Mini Koelkast 40L
PRIMO PR114FR Mini Koelkast 40L
PRIMO
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Severin KB 8879 Minibar mini
Severin KB 8879 Minibar mini
Severin
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
PRIMO PR127BC Minibar Mini Koelkast
PRIMO PR127BC Minibar Mini Koelkast
PRIMO
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
Peach Beauty Skincare Fridge Make
Peach Beauty Skincare Fridge Make
Peach Beauty
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mini Koelkast Koopgids

Een mini koelkast is perfect voor op een studentenkamer, op een camping, in een camper of op een boot. We bespreken de verschillende soorten mini koelkasten, hun kenmerken en waar je op moet letten bij het kiezen van een mini koelkast die bij jouw behoeften past.

Wat is de beste mini koelkast?

Als het gaat om het kiezen van de beste mini-koelkast, zijn er een aantal belangrijke specificaties waar je op let. 

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de koelkast en ervoor te zorgen dat deze groot genoeg is om aan je behoeften te voldoen. Dit hangt af van wat je wilt opslaan en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.

Een andere belangrijke specificatie om te overwegen is de energie-efficiëntie van de mini-koelkast. Hoe energiezuiniger de koelkast, hoe minder je op de lange termijn op je energierekening zult betalen. 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het geluidsniveau van de koelkast. Als je de koelkast in een slaapzaal, kantoor of andere rustige omgeving wilt gebruiken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze stil genoeg is om geen overlast te veroorzaken.

Ten slotte is het belangrijk om te kijken naar de indeling van de planken en deurvakken van de mini-koelkast. Zorg ervoor dat de koelkast over voldoende plankruimte en deurvakken beschikt om aan je opslagbehoeften te voldoen. 

Over het algemeen zijn mini-koelkasten met verstelbare planken en deurvakken het meest veelzijdig en praktisch.

Hoeveel kost een mini koelkast aan stroom?

De kosten van het gebruik van een mini-koelkast zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het energieverbruik van de koelkast, de energieprijzen in jouw regio en hoe vaak de koelkast wordt geopend en gesloten. 

Over het algemeen verbruiken mini-koelkasten niet veel stroom, omdat ze meestal klein zijn en niet zo krachtig als grotere koelkasten.

Om een idee te geven van de kosten, kan een mini-koelkast met een energielabel A+ ongeveer 0,17 kWh per dag verbruiken. Dit komt neer op ongeveer 60 kWh per jaar, wat bij een gemiddelde energieprijs van € 0,23 per kWh neerkomt op ongeveer € 14 per jaar aan stroomkosten

Het is belangrijk om te vermelden dat deze schattingen variëren afhankelijk van jouw specifieke koelkast en energiekosten. Het is altijd een goed idee om het energielabel van de koelkast te controleren en deze te vergelijken met andere modellen om een idee te krijgen van de verwachte stroomkosten.

Hoeveel liter koelkast voor 2 personen?

Voor twee personen is een koelkast met een inhoud van ongeveer 120 tot 200 liter voldoende, afhankelijk van de eetgewoonten en levensstijl van de personen.

Een koelkast van 120 liter is voldoende voor mensen die niet veel verse producten kopen en regelmatig boodschappen doen, terwijl een koelkast van 200 liter geschikter kan zijn voor mensen die veel verse producten kopen en minder vaak boodschappen doen. 

Het is belangrijk om te onthouden dat deze cijfers slechts schattingen zijn en dat de ideale grootte van de koelkast afhankelijk kan zijn van individuele omstandigheden en behoeften.

Wat kost tafelmodel koelkast?

De prijs van een tafelmodel koelkast kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de grootte, de functies en de kwaliteit van de koelkast. 

Over het algemeen kost een tafelmodel koelkast tussen de € 50 en € 200. Kleinere en minder geavanceerde modellen zijn minder duur, terwijl grotere en meer geavanceerde modellen duurder zijn. 

Het is belangrijk om op te merken dat deze prijsbereiken slechts schattingen zijn en dat de uiteindelijke prijs afhangt van de specifieke kenmerken van de koelkast en de winkel waar deze wordt gekocht.

Hoe groot is de kleinste koelkast?

Deze compacte koelkasten hebben meestal een hoogte van ongeveer 45-60 cm, een breedte van 35-50 cm en een diepte van 35-45 cm

De inhoud van de koelkast varieert van 20 tot 60 liter, afhankelijk van het model. Sommige fabrikanten bieden nóg kleinere koelkasten aan, zoals draagbare mini-koelkasten die worden gevoed door een 12V-aansluiting in een auto, die soms minder dan 20 liter inhoud hebben.

Het is belangrijk om op te merken dat de kleinste koelkasten meestal niet geschikt zijn voor grote huishoudens of voor het opslaan van veel voedsel en dranken, omdat de opslagruimte beperkt is.

hero illustration

Hoe testen we Mini Koelkasten?

Om de beste Mini Koelkast te bepalen, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Mini Koelkast-test hebben we 1119 Mini Koelkasten vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Mini Koelkast-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we data vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Mini Koelkast-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Mini Koelkast-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste Mini Koelkast in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1119 Mini Koelkasten te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Mini Koelkasten in een handige lijst

1. GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design

 • list plusStijlvol retro design dat een vintage touch toevoegt aan elk interieur.
 • list plusMaximaliseert de ruimte binnenin met een capaciteit van 4 liter, geschikt voor het koelen van verschillende items.
 • list plusVeelzijdige functionaliteit, kan werken op zowel 220V als 12V stroombronnen, waardoor het ideaal is voor kamperen en reizen.

Nadelen GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design

 • list plusBeperkte opslagcapaciteit van 4 liter kan onvoldoende zijn voor mensen die meer ruimte nodig hebben.
 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies kan een nadeel zijn voor potentiële kopers die feedback van andere gebruikers zoeken.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.52
Functionaliteit
9.49
Gebruiksgemak
10
Ik presenteer je de GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design: een compacte en trendy koelkast met een vintage uitstraling. Dit jaren '50 design geeft elke ruimte een unieke touch. Met zijn handige formaat is deze koelkast perfect voor kantoren, slaapkamers of zelfs onderweg, dankzij de ingebouwde handgreep.

Wat deze mini-koelkast echt onderscheidt van andere modellen, is de maximale benutting van de binnenruimte. Ondanks zijn kleine formaat heeft deze koelkast een inhoud van maar liefst 4 liter! Perfect voor het koelen van drankjes, voedsel, blikjes, medicijnen, huidverzorgingsproducten en cosmetica. Zelfs andere items die koeling nodig hebben, kunnen hierin worden bewaard.

Een ander uniek kenmerk van deze koelkast is dat hij zowel kan worden gebruikt met een normaal 220V stopcontact als met een 12V stopcontact in de auto of sigarettenaansteker. Dat maakt hem super veelzijdig en handig, vooral tijdens kampeertrips. Met slechts één apparaat kun je zowel koelen als verwarmen. Hij koelt tot 0°C en kan indien nodig opwarmen tot 50°C.

De GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design is niet alleen functioneel, maar ook ontzettend praktisch. Dankzij het compacte formaat van 24 x 18 x 26,5 cm kun je hem overal mee naartoe nemen. Bovendien werkt hij fluisterstil, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de slaapkamer, auto of zelfs in een camper. Hij is ook perfect voor het schoonheidssegment, als huidverzorgingskoelkast. Je kunt je oogpads en gezichtsmaskers hierin perfect koel houden.

Qua prestaties koelt deze mini-koelkast tot wel 20 graden onder de omgevingstemperatuur en kan hij maar liefst 6 x 0,33 l blikjes bevatten. Het maximale vermogen is 45 watt.

Hoewel er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar zijn, kunnen we concluderen dat de GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design een aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige koelkast. Het retro design, de maximale benutting van ruimte en de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen zijn de belangrijkste verkoopargumenten van dit product. De optie om zowel op een stopcontact als in de auto te kunnen werken, maakt hem ook zeer geschikt voor kampeer- en reisdoeleinden.

Een mogelijke beperking van dit product kan de beperkte inhoud van 4 liter zijn, wat misschien niet genoeg is voor mensen die meer opslagruimte nodig hebben. Ook kan het ontbreken van gebruikersrecensies een nadeel zijn voor potentiële kopers die feedback van andere gebruikers zoeken.

Al met al lijkt de GOURMETmaxx Mini Koelkast Retro Design een solide keuze te zijn voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en veelzijdige koelkast met een stijlvol retro design. Hij biedt goede prestaties, handige functies en een aantrekkelijk uiterlijk.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

2. Beste minikoelkast: Denver Mini koelkast Skincare Fridge

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Denver Mini koelkast Skincare Fridge

 • list plusHandig en compact, ideaal voor het koelen van dranken, verwarmen van voedsel en het bewaren van skincare producten.
 • list plusFlexibel in gebruik, met koelcapaciteit tot 6 graden Celsius en verwarmingscapaciteit tot 55 graden Celsius.
 • list plusWordt geleverd met zowel een 230V adapter als een 12V autolader, waardoor het overal gebruikt kan worden.

Nadelen Denver Mini koelkast Skincare Fridge

 • list plusBeperkte ruimte voor blikjes, rooster past er niet meer in als er 4 blikjes in de koelkast staan.
 • list plusHet UV-licht wordt niet begrepen door sommige gebruikers.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.36
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.89
De Denver Mini koelkast - Skincare Fridge - 12V Auto Aansluiting - Koelen & Verwarmen - 4 Liter - MFR400 - Zwart is echt een handig en compact koelkastje dat perfect is voor het koelen van drankjes, opwarmen van eten en het bewaren van skincare producten. Met een koelcapaciteit tot wel 6 graden Celsius en een verwarmingscapaciteit tot 55 graden Celsius, is deze koelkast echt super veelzijdig!

Een van de gave dingen aan deze mini koelkast is dat je er skincare producten in kunt bewaren en koelen. Dat heeft echt zo veel voordelen, zoals het kalmeren van je huid, het voorkomen van puistjes, het verkleinen van je poriën en het verlengen van de levensduur van je producten.

Het beste van alles is dat deze koelkast wordt geleverd met een 230V adapter en een 12V autolader, dus je hebt altijd stroom, zowel thuis als onderweg. Dat maakt het echt ideaal voor vakanties, dagjes uit naar het strand of het bos, of zelfs voor tijdens het gamen!

De koelkast heeft een matte afwerking en een gaaf chromen deurslot, waardoor het er echt aantrekkelijk uitziet en bij elk interieur past. Het aluminium interieur zorgt voor goede isolatie en het thermische elektrische koelsysteem zorgt voor efficiënte koeling.

Met een capaciteit van 4 liter, kun je er ongeveer 6 blikjes frisdrank in kwijt. Het ventilator- en koelsysteem zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt en het geïntegreerde UV-licht biedt extra bescherming tegen bacteriën en schimmels.

Uit de reviews blijkt dat gebruikers over het algemeen erg tevreden zijn met deze mini koelkast. Ze vinden het een fantastisch product dat goed werkt en ook nog eens heel stil is. Het mooie design wordt ook erg gewaardeerd.

Een klein minpuntje dat genoemd wordt in een van de reviews, is dat het rooster niet meer past als er 4 blikjes in de koelkast staan. Dus als je veel blikjes wilt koelen, kan dat een beperking zijn. Een andere gebruiker begrijpt dan weer niet waar het UV-licht voor dient.

Al met al is de Denver Mini koelkast - Skincare Fridge - 12V Auto Aansluiting - Koelen & Verwarmen - 4 Liter - MFR400 - Zwart echt een handige en veelzijdige mini koelkast met zoveel mogelijkheden. Het is perfect voor het koelen van drankjes, opwarmen van eten en het bewaren van skincare producten. Hoewel er een paar kleine beperkingen zijn, zoals de ruimte voor blikjes, maken de positieve eigenschappen en prestaties van deze koelkast het zeker de moeite waard. 😊

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 3 tot 4 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. PRIMO PR126FR Mini Koelkast 43L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR126FR Mini Koelkast 43L

 • list plusCompact formaat en neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusUitneembaar rekje voor flexibele indeling
 • list plusRegelbare thermostaat voor makkelijke temperatuurinstelling

Nadelen PRIMO PR126FR Mini Koelkast 43L

 • list plusGeen echt vriesvak
 • list plusKan geen producten invriezen die op kamertemperatuur zijn

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.45
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
9.13
Ik ben de PRIMO PR126FR Mini Koelkast, de ideale oplossing voor jouw extra koelruimte behoeften. Met mijn inhoud van 43 liter ben ik compact en neem ik weinig ruimte in beslag. Bovendien ben ik energiezuinig met mijn Energielabel E.

Een van mijn handige kenmerken is het uitneembare rekje, waarmee jij zelf kunt bepalen hoe je mij indeelt. Daarnaast heb ik een regelbare thermostaat, zodat jij eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen.

Met mijn compacte formaat van 45 x 47.2 x 49.2 cm, kan ik vrijwel overal geplaatst worden. Mijn lichtgewicht ontwerp maakt het ook gemakkelijk om mij te verplaatsen. Ideaal voor kleine appartementen, studio's, op de camping of gewoon thuis als extra koelruimte.

Ik heb twee vakken die gemakkelijk aangepast kunnen worden met het uitneembare rekje. Daarnaast zijn er twee deurrekjes waar je flessen of blikjes kunt bewaren. Bovenaan heb ik een extra koelvak met een lagere temperatuurzone, perfect voor het bewaren van reeds ingevroren producten.

Wat mij onderscheidt is dat ik fluisterstil ben, met een geluidsniveau van slechts 41 dB. Hierdoor veroorzaak ik weinig geluidsoverlast.

Mijn energielabel is vernieuwd en ik heb nu energieklasse E. Hierdoor behoor ik tot de zuinigste mini koelkasten op de markt.

Je kunt mijn temperatuur eenvoudig instellen met de regelbare thermostaat. Ik heb een praktische draaiknop waarmee je kunt kiezen tussen verschillende standen van 1 tot 6. Hoe hoger de stand, hoe krachtiger ik zal koelen.

Een handig kenmerk van mij is mijn omkeerbare deur. Jij kunt zelf bepalen langs welke kant je mijn deur wilt laten opengaan. Dit zorgt voor optimaal gemak en flexibiliteit bij het plaatsen van mij.

Ik heb geen echt vriesvak, maar ik kan wel bevroren producten zoals pizza's, kroketten of ijs bevroren houden. Mijn koelvak heeft een temperatuur van ongeveer -3 graden.

Over het algemeen zijn mijn gebruikers zeer tevreden met mij. Ze prijzen mijn krachtige koeling, ruime indeling en mooie design. Ze zeggen dat ik hun verwachtingen overtreft en dat ze erg blij met mij zijn.

Een mogelijke beperking van mij is dat ik geen echt vriesvak heb en dat je geen producten die op kamertemperatuur zijn kunt invriezen. Dit kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers.

Al met al ben ik de PRIMO PR126FR Mini Koelkast, een uitstekende keuze voor wie extra koelruimte nodig heeft. Met mijn compacte formaat, handige indeling en zuinig energieverbruik ben ik een betrouwbare en praktische koelkast. 😊

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

4. Marbor FW216 Pro Black Edition

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Marbor FW216 Pro Black Edition

 • list plusUitstekende oplossing voor het koelen en bewaren van skincare, eten, drinken en medicijnen
 • list plusSpeciaal ontworpen om de houdbaarheid van skincare producten te verlengen en de effectiviteit ervan te vergroten
 • list plusElegante marmeren uiterlijk en compact formaat voegen esthetisch element toe aan interieur

Nadelen Marbor FW216 Pro Black Edition

 • list plusBeperkte formaat van 6 liter kan een beperking zijn voor gebruikers die meer ruimte nodig hebben

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
9.15
Gebruiksgemak
8.37
De Marbor FW216 Pro Black Edition - 6L Mini Koelkast is echt een topper als het gaat om het koelen en bewaren van skincare, eten, drinken en medicijnen. Ik heb 'm speciaal ontworpen om jouw skincare producten langer goed te houden en ervoor te zorgen dat ze hun werk goed blijven doen. Dankzij de koeling blijven de actieve ingrediënten in jouw producten behouden.

Wat deze mini koelkast echt uniek maakt, is het prachtige marmeren design en het compacte formaat. Het past perfect in elke slaapkamer of badkamer en voegt zelfs een stijlvol element toe aan jouw interieur. Met een inhoud van 6 liter is er genoeg ruimte om al jouw producten georganiseerd te houden en te voorkomen dat ze overal rondslingeren.

De Marbor FW216 Pro Black Edition heeft twee handige standen: "cool" voor koelen en "heat" voor verwarmen. Dit maakt 'm super veelzijdig, want hij kan niet alleen koelen maar ook verwarmen. En het beste van alles is dat hij duurzaam is en ervoor zorgt dat jouw producten langer goed blijven, zodat je geen verspilling hebt.

Deze mini koelkast is niet alleen geschikt voor skincare producten, maar je kunt 'm ook gebruiken voor eten, drinken en medicijnen. Het is echt een veelzijdig apparaat dat aan al jouw behoeften kan voldoen.

De gebruikersreviews van de Marbor FW216 Pro Black Edition zijn echt positief. Gebruikers zijn vooral enthousiast over de efficiënte koeling en het stille geluidsniveau. Het uitneembare rekje is ook super handig als je grotere blikjes drinken wilt koelen. En het glazen paneel op de deur geeft 'm een stijlvolle touch en je kunt 'm zelfs personaliseren met stickers.

Een ander voordeel dat vaak genoemd wordt, is dat de koelkast heel stil is, dus je kunt 'm zelfs op je slaapkamer gebruiken zonder gestoord te worden. Gebruikers vinden het ook fijn dat het apparaat mooi en compact is, dus het past perfect op een bureau of in een kamer.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd in de reviews, kan het beperkte formaat van 6 liter misschien een beetje klein zijn voor sommige gebruikers die meer ruimte nodig hebben.

Al met al is de Marbor FW216 Pro Black Edition - 6L Mini Koelkast een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, stijlvolle en efficiënte mini koelkast. Hij zorgt ervoor dat jouw skincare producten langer vers blijven en heeft ook nog andere handige functies. Met zijn prachtige design en positieve gebruikerservaringen is het echt een topper in de wereld van mini koelkasten. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Labirent® Luxe Mini Koelkast 10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Labirent® Luxe Mini Koelkast 10

 • list plusStijlvol en modern ontwerp
 • list plus10-liter capaciteit voor snacks, drankjes, make-up of medicijnen
 • list plusHeeft zowel koel- als verwarmingsfuncties

Nadelen Labirent® Luxe Mini Koelkast 10

 • list plusHoog stroomverbruik

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.45
Functionaliteit
8.21
Gebruiksgemak
9.02
De Labirent Luxe Mini Koelkast is echt mijn favoriet als het gaat om een stijlvolle mini koelkast voor mijn ruimte. Met zijn coole zwarte glazen deur en moderne uitstraling past deze mini koelkast perfect bij elke kamer. Met een ruime inhoud van 10 liter heb ik genoeg plek voor al mijn snacks, drankjes, make-up en medicijnen. En het beste is dat deze mini koelkast zowel kan koelen als verwarmen, dus ik kan mijn drankjes lekker koel houden en mijn warme chocolademelk opwarmen.

Wat deze mini koelkast echt speciaal maakt, is het gebruik van ABS plastic. Dat zorgt ervoor dat hij stevig is gebouwd en lang meegaat. ABS plastic heeft ook een hoge smelttemperatuur en is elektrisch isolerend, dus ik kan hem veilig gebruiken. En het beste is dat het plastic bestand is tegen chemicaliën en zelfs geverfd of gemetaliseerd kan worden. Dat maakt het echt een veelzijdig materiaal.

Ik ben zo blij met de prestaties van de Labirent Luxe Mini Koelkast. Hij is super stil en compact, dus ik kan hem perfect in mijn auto of op kantoor gebruiken. En met het handvat aan de bovenkant kan ik hem ook gemakkelijk meenemen. Ik heb echt geen enkel minpunt kunnen ontdekken en ben ontzettend tevreden met mijn mini koelkast.

Maar er is wel één ding waar ik jullie even op wil wijzen: het stroomverbruik van de mini koelkast. Hoewel hij stil en efficiënt werkt, kan het stroomverbruik best hoog zijn. Ik heb gemerkt dat het verbruik hoger is dan wat in de specificaties staat, dus het kan resulteren in een behoorlijke energierekening. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden als je de mini koelkast gebruikt.

Al met al is de Labirent Luxe Mini Koelkast echt een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele mini koelkast. Met zijn moderne uitstraling, ruime inhoud van 10 liter en de mogelijkheid om te koelen en te verwarmen, is deze mini koelkast perfect voor allerlei toepassingen, zoals het bewaren van drankjes, make-up en medicijnen. Hoewel het stroomverbruik iets is om in de gaten te houden, wegen de voordelen van deze mini koelkast zwaarder en maakt het echt een geweldige toevoeging aan elke ruimte. 🌟

Verkrijgbaar bij:

6. Tomado TRM4701B Retro mini koelkast

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado TRM4701B Retro mini koelkast

 • list plusCompact formaat, ideaal voor kleine appartementen en studentenkamers
 • list plusAantrekkelijk retro design met moderne bedieningsopties
 • list plusStille werking met een geluidsniveau van 41dB

Nadelen Tomado TRM4701B Retro mini koelkast

 • list plusGeen echt vriesvak, producten op kamertemperatuur kunnen niet worden ingevroren
 • list plusKoelkast is van slechts \'\'\u00e9\'\'\u00e9n kant te openen

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.82
Gebruiksgemak
8.66
Ik ben dol op de Tomado TRM4701B retro mini-koelkast in het zwart! Met zijn compacte formaat van 47 liter is hij perfect voor extra koelruimte. Het retro design geeft een leuke fifties vibe aan elke ruimte. Met twee deurvakken, een geluidsniveau van 41dB en 2 jaar garantie is dit model ideaal voor kleine appartementen, studentenkamers, of als extra koeloplossing.

Deze mini-koelkast heeft een lage temperatuurzone en twee deurvakken, perfect voor het koelen van drankjes en kleine etenswaren. Het retro uiterlijk en de moderne bedieningsopties maken het een geweldige toevoeging aan elke ruimte. Met een geluidsniveau van 41 dB is het apparaat zelfs geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen.

Het enige nadeel is dat deze koelkast geen echt vriesvak heeft. Bevroren producten blijven bevroren, maar producten op kamertemperatuur kunnen niet worden ingevroren. Met een temperatuur van ongeveer -3 graden is het apparaat geschikt voor plaatsing in ruimtes met temperaturen tussen 16°C en 43°C.

Gebruikers zijn enthousiast over de goede kwaliteit, stille werking en aantrekkelijk design van de koelkast. Sommigen vinden het jammer dat de koelkast maar van één kant te openen is, maar dat is dan ook het enige nadeel.

De Tomado TRM4701B onderscheidt zich door zijn retro design, compacte formaat en geluidsarme werking. Het gebrek aan vriesvak kan een beperking zijn, maar voor wie op zoek is naar een stijlvolle en functionele mini-koelkast, is dit model een aantrekkelijke optie. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. PRIMO PR114FR Mini Koelkast 40L

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR114FR Mini Koelkast 40L

 • list plusCompact formaat, ideaal voor kleine ruimtes
 • list plusHandige indeling met uitneembaar rekje en deurrekjes
 • list plusOmkeerbare deur voor flexibiliteit

Nadelen PRIMO PR114FR Mini Koelkast 40L

 • list plusEnergieklasse E is niet erg energiezuinig
 • list plusThermostaat aan de achterkant kan lastig zijn om in te stellen
 • list plusGeen andere nadelen genoemd

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.42
Gebruiksgemak
7.56
De PRIMO PR114FR Mini Koelkast is echt een geweldig product als je wat extra koelruimte nodig hebt. Met een inhoud van 40 liter is deze mini koelkast perfect voor kleine appartementen, studio's, op de camping of gewoon thuis als extra koelruimte. En het beste van alles is dat hij met zijn compacte formaat van 47 x 44 x 51 cm vrijwel overal past!

Een van de beste kenmerken van de PR114FR is het uitneembare rekje, waarmee je de indeling van de koelkast helemaal zelf kunt bepalen. Bovendien heeft hij ook nog twee handige deurrekjes waar je flessen of blikjes in kunt bewaren. Zo kun je echt optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte.

En het instellen van de temperatuur is echt super makkelijk met de regelbare thermostaat aan de achterkant van het apparaat. Gewoon even draaien aan de knop en je kunt kiezen uit verschillende standen van 0 tot 5, waarbij een hogere stand zorgt voor een koelere temperatuur. En weet je wat het beste is? Deze koelkast is fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 39 dB, dus je hebt geen last van vervelend lawaai.

En dat is nog niet alles! Deze PRIMO PR114FR Mini Koelkast heeft ook nog een omkeerbare deur. Je kunt dus zelf bepalen aan welke kant je de deur wilt hebben. Hij kan zowel aan de rechter- als aan de linkerkant gemonteerd worden, dus je kunt hem helemaal aanpassen aan jouw ruimte. Super handig, toch?

En wat betreft energiezuinigheid hoef je je geen zorgen te maken, want de PR114FR heeft energieklasse E. Dat is vrij zuinig voor een mini koelkast. Het vernieuwde energielabel gaat nu van A tot G, waarbij A het meest zuinig is. Met een verbruik van ongeveer 79 kWh per jaar is deze koelkast echt heel efficiënt.

En als je nog niet overtuigd bent, dan zullen de gebruikersreviews je zeker over de streep trekken. Mensen zijn echt enthousiast over de PR114FR Mini Koelkast. Ze zijn vooral te spreken over het compacte formaat, de stille werking en de goede koelprestaties. Sommige gebruikers vinden het enige nadeel dat de thermostaat aan de achterkant zit, waardoor het wat lastig kan zijn om hem in te stellen als je de koelkast vaak verandert.

Kortom, de PRIMO PR114FR Mini Koelkast is echt een topkeuze als je wat extra koelruimte nodig hebt in een compact formaat. Met zijn handige indeling, regelbare thermostaat en omkeerbare deur biedt hij veel flexibiliteit. En hoewel de energieklasse E misschien niet de zuinigste is, compenseert de efficiënte werking en goede koelprestaties dat zeker. Deze PR114FR is echt een betrouwbare mini koelkast die elke cent waard is. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

8. Severin KB 8879 Minibar mini

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Severin KB 8879 Minibar mini

 • list plusRuime inhoud van 45 liter
 • list plusVriesvak met een inhoud van 5 liter
 • list plusLage geluidsniveau van 39 dB

Nadelen Severin KB 8879 Minibar mini

 • list plusMogelijk niet voldoende ruimte voor grote hoeveelheden eten en drinken

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.63
Functionaliteit
8.18
Gebruiksgemak
7.38
De Severin KB 8879 - Minibar is echt een handige mini koelkast! Met een totale inhoud van 45 liter heb ik genoeg ruimte voor al mijn favoriete drankjes en lekkernijen. Maar wat deze koelkast echt speciaal maakt, is het vriesvakje van 5 liter. Perfect voor op kantoor of in mijn studentenappartementje!

Een van de beste dingen aan deze mini koelkast is het feit dat hij super stil is, slechts 39 dB. Dus geen vervelende geluiden, zelfs niet als ik hem in mijn slaapkamer of studeerkamer plaats. En het beste van alles is dat deze koelkast super energiezuinig is, met slechts 80 kWh per jaar. Dus ik bespaar niet alleen op mijn energierekening, maar ik maak ook een milieubewuste keuze!

Een ander handig kenmerk is het verwisselbare deurscharnier. Ik kan zelf kiezen aan welke kant de deur moet zitten, zodat ik de koelkast kan aanpassen aan mijn ruimte. Dat is toch geweldig? Flexibiliteit en gebruiksgemak in één!

Deze mini koelkast is niet alleen perfect voor het koelen van mijn drankjes, maar ik kan er ook diepvriesproducten in bewaren dankzij het vriesvakje. Het is gewoon een veelzijdige koelkast die aan al mijn behoeften voldoet.

De Severin KB 8879 - Minibar komt van het merk Severin, dat bekend staat om zijn topkwaliteit elektrische apparaten. Met meer dan 130 jaar ervaring weten ze echt waar ze mee bezig zijn. En ze zetten zich in voor duurzaamheid en innovatie. Geweldig toch?

De gebruikersreviews van de Severin KB 8879 zijn over het algemeen positief. Mensen zijn tevreden over de prestaties van de koelkast en zeggen dat hij doet wat hij moet doen: koelen. Een gebruiker heeft de koelkast zelfs gekocht voor zijn moeder in een zorginstelling, zodat ze haar eigen koelkastje heeft en minder afhankelijk is van anderen.

Hoewel er geen specifieke nadelen worden genoemd, moet ik wel zeggen dat deze mini koelkast met een inhoud van 45 liter mogelijk niet genoeg ruimte biedt voor grote hoeveelheden eten en drinken. Dus het is belangrijk om je behoeften en de beschikbare ruimte in overweging te nemen voordat je deze koelkast koopt.

Al met al is de Severin KB 8879 - Minibar gewoon een geweldige mini koelkast. Hij is stil, energiezuinig en biedt genoeg ruimte voor al mijn koelbehoeften. Of ik hem nu thuis gebruik, op kantoor of in mijn studentenappartement, hij is gewoon perfect voor mij! 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. PRIMO PR127BC Minibar Mini Koelkast

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen PRIMO PR127BC Minibar Mini Koelkast

 • list plusCompact formaat neemt weinig ruimte in beslag
 • list plusVerstelbare glazen legplank voor flexibele indeling
 • list plusOmkeerbare deur voor aanpassing aan de ruimte

Nadelen PRIMO PR127BC Minibar Mini Koelkast

 • list plusNiet-geïntegreerd scharnier kan problemen veroorzaken bij het inbouwen in een bar
 • list plusEnergielabel F is niet de meest energiezuinige optie

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.29
Functionaliteit
7.86
Gebruiksgemak
7.05
De PRIMO PR127BC Minibar is echt een must-have voor iedereen die wat extra koelruimte nodig heeft. Met zijn compacte formaat van 43 liter neemt deze drankenkoelkast maar weinig ruimte in beslag, maar biedt toch genoeg plek voor al je flessen, blikjes en snacks. Of je nu in een klein appartement, studio, kantoor, horecagelegenheid of zelfs op de camping bent, deze koelkast past overal perfect.

Wat deze koelkast echt opvallend maakt, is de verstelbare glazen legplank. Hiermee kun je de indeling van de koelkast naar wens aanpassen, zodat je al je favoriete producten lekker koel kunt bewaren. En met de regelbare thermostaat is het super makkelijk om de perfecte temperatuur in te stellen. Op de koudste stand koelt hij tussen de 0°C en 5°C, dus je drankjes zijn altijd heerlijk fris.

Een ander handig kenmerk van deze koelkast is de omkeerbare deur. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je de deur wilt laten openen, zodat je de koelkast kunt aanpassen aan de ruimte waarin hij staat. En het beste van alles is dat de PR127BC fluisterstil is, met slechts 41 decibel. Dus geen vervelende geluiden om je heen!

Een belangrijk punt om op te merken is het energielabel van deze koelkast. Met energielabel F is het misschien niet de meest energiezuinige optie, maar hij is nog steeds zuinig in gebruik. Het energielabel maakt het ook super makkelijk om verschillende apparaten met elkaar te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden met de PRIMO PR127BC Minibar. Ze zijn dol op de goede prijs-kwaliteitverhouding, het mooie design en de ruimte die deze koelkast biedt. En ze zijn vooral blij met het feit dat hij zo stil is en de verstelbare glazen legplank.

Een klein minpuntje is het niet-geïntegreerde scharnier, wat problemen kan geven bij het inbouwen in een bar. Maar gelukkig kan dit gemakkelijk worden opgelost met een kleine aanpassing aan het meubel.

Al met al is de PRIMO PR127BC Minibar de perfecte keuze voor iedereen die wat extra koelruimte nodig heeft in een compact formaat. Met handige functies zoals de verstelbare glazen legplank en de omkeerbare deur, en een aantrekkelijk design, zul je er zeker geen spijt van krijgen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige mini koelkast, is de PRIMO PR127BC zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 16 mei in huis

Bekijk prijs

10. Peach Beauty Skincare Fridge Make

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Peach Beauty Skincare Fridge Make

 • list plusVerlengt de houdbaarheid van skincare en cosmetica
 • list plusBiedt verfrissend en kalmerend effect op de huid
 • list plusVeelzijdig in gebruik en draagbaar

Nadelen Peach Beauty Skincare Fridge Make

  Beoordeling

  7.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.23
  Functionaliteit
  7.35
  Gebruiksgemak
  7.05
  Ik kan echt niet zonder mijn Peach Beauty Skincare Fridge! Deze schattige mini-koelkast is speciaal ontworpen om al mijn favoriete skincare producten koel te bewaren. 💕 Niet alleen blijven mijn producten lekker fris, maar het heeft ook zoveel voordelen voor mijn huid. Koude skincare producten zorgen voor een verkwikkend effect, verminderen zwellingen en kalmeren mijn huid. En wist je dat het ook mijn poriën verkleint en de houdbaarheid van mijn skincare producten verlengt?

  Deze beauty essential is niet alleen functioneel, maar ook super schattig. Met zijn compacte formaat past hij overal en geeft het een speelse touch aan mijn badkamer of make-uptafel. En het handige draaghendel maakt het makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Bovendien heeft het een plankje aan de binnenkant en een deurvakje, die beide verwijderbaar zijn voor extra ruimte. Het kan zowel koud als warm worden gebruikt en werkt op stroom (220-240V) of met de meegeleverde voedingsadapter (12V) voor in de auto. Met een capaciteit van 4 liter en een temperatuurbereik van 4°C tot 40°C biedt deze koelkast genoeg ruimte en flexibiliteit voor al mijn skincare producten.

  In mijn Peach Beauty Skincare Fridge bewaar ik gezichtscrèmes, gels, moisturizers, gezichtsmaskers, make-up, parfum, nagellak, face mists en beauty tools zoals jaderollers. Het is echt de perfecte organizer voor al mijn skincare schatten. Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf en je skincare routine een verfrissende boost met de Peach Beauty Skincare Fridge!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Bekijk bij Amazon

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini Koelkasten. Er zijn namelijk 1119 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!