Beste Luchtreiniger - March 2020

510 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Dyson Pure Hot+Cool Wit/Zilver - 2018

Dyson
9.7Score
2

Philips HU4706/11 - Luchtbevochtiger met NanoCloud-technologie

Philips
9.5Score
3

Philips AC0820/10

Philips
9.3Score
4

Ionen luchtreiniger Puripod

Best Direct
8.7Score
5

Winix P150

Winix
8.1Score
6

Compacte UV luchtreiniger met ionisator

Progenion
8Score
7

Philips AC2887/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koolstoffilter

Philips
7.8Score
8

Philips AC3829/10 - Luchtbevochtiger & Luchtreiniger - Combi

Philips
7.7Score
9

Progenion - Luchtbevochtiger met ionisator

Progenion
7.5Score
10

Philips AC1214/10

Philips
7Score

Hoe komt deze leuke Luchtreiniger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Luchtreiniger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Luchtreinigers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Luchtreinigers die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Luchtreinigers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Luchtreinigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Luchtreinigers

De beste Luchtreinigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de Dyson Pure Hot+Cool Wit/Zilver - 2018 haal je een luchtreiniger met ventilatie- en verwarmingsfunctie in huis. Handig, zo gebruik je `m ook als kacheltje in de winter. De reiniger meet de luchtkwaliteit met verschillende sensoren en past zijn werking hierop aan. Met het HEPA en het koolstoffilter zuivert de reiniger stofdeeltjes, allergenen, virussen en vieze geurtjes uit de lucht. Je krijgt een seintje als je de filters moet vervangen. Met de oscillatiefunctie draait de reiniger tot 350 graden om zijn eigen as, zodat `ie de luchtstroom door de gehele kamer verspreidt. Met de meegeleverde afstandsbediening of de Dyson Link app bedien je de luchtreiniger vanaf je luie stoel. Let op: staat de luchtreiniger 24 uur per dag aan, dan dien je de filters na 6 maanden te vervangen.

1. Dyson Pure Hot+Cool Wit/Zilver - 2018

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bestrijdt droge lucht en rode, droge ogen met de Philips HU4706/11. Het apparaat geeft 99% minder bacteriële verspreiding vergeleken met ultrasone luchtbevochtigers. Dit zorgt voor geen wit stof of een vochtig bureau. Plus- en minpunten van de luchtbevochtiger NanoCloud-technologie, waardoor er 99% minder bacteriën wordt verspreid Met 2 standen voor stille of normale bevochtiging Zonder automatische vochtingsmodus, zodat de luchtbevochtiger zelf de ideale situatie bepaalt Zonder slaapmodus, zodat je de luchtbevochtiger gemakkelijk op de slaapkamer kan zetten zonder overlast Zonder ingebouwde hygrometer om te zien wat de luchtvochtigheid is Met vervangbare filter die om de 3 maanden moet worden vervangen Geen luchtreinigingsfunctie Wil je meer weten over Philips luchtbevochtigers? Bekijk dan de informatiepagina over Philips luchtbevochtigers. Kenmerken Philips HU4706/11 luchtbevochtiger NanoCloud-technologie vs Ultra-sonic technologie De Philips luchtbevochtiger is voorzien van de NanoCloud-technologie. Deze technologie laat alleen pure H2O moleculen vrij bij het bevochtigen van de lucht. Ultra-sonic technologie kan waterdruppels vrijlaten met bacteriën erin. Daarnaast gebruikt de NanoCloud-technologie minder water en energie in vergelijking met Ultra-sonic luchtbevochtigers. Hoe werkt het verdampingssysteem? Fase 1: het absorberende filter op de bevochtiger vangt grote deeltjes op, zoals haar van mensen/huisdieren, en stof wanneer droge lucht wordt opgezogen. Fase 2: de geavanceerde verdampingstechnologie met NanoCloud-technologie bevochtigt de lucht door watermoleculen aan de lucht toe te voegen, zonder bacteriën of kalk. Fase 3: gezonde lucht wordt met een constant snelheid uit de bevochtiger geblazen, voor een gezonde vochtige lucht zonder vorming van waternevel in het huis. Automatische uitschakeling Als het water in de luchtbevochtiger is verdampt, schakelt het systeem zichzelf direct uit. Zo kan je de luchtbevochtiger gewoon aanlaten. Ook als je het huis verlaat. Gemakkelijk in gebruik De Philips luchtbevochtiger is gemakkelijk te vullen door het lichte, compacte model. Til de bovenkant van het apparaat en vul de onderkant met regulier kraanwater. Door dit design is het apparaat ook heel gemakkelijk schoon te maken. Specificaties Philips HU4803/01 luchtbevochtiger Gewicht: 1.36 kg Afmetingen: 16.2 x 19.8 x 30.8 cm Bevochtingingsgraad: 150 ml/u Gebruikstijd: 8 uur Capaciteit waterreservoir: 1.3 liter Geluidsniveau: 27 dB (zacht gefluister) - 40 dB (vogels bij zonsopkomst) Werkingsgebied: 25 m2 Wattage: 14 Watt Vervangbare filter: Philips HU4102/01

2. Philips HU4706/11 - Luchtbevochtiger met NanoCloud-technologie

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dankzij het compacte formaat van de Philips AC0820/10 plaats je deze luchtreiniger gemakkelijk op jouw nachtkastje. Om de lucht te reinigen beschikt deze reiniger over 3 standen: de slaapstand, de automatische stand en de turbostand. Met deze standen verandert niet alleen de werking van het apparaat, maar ook de helderheid van het display. Handig, want zo heb je met de slaapmodus geen last van fel licht in de slaapkamer. In de automatische modus meet de luchtreiniger vervuiling in de lucht en past hier zijn werking automatisch op aan. Op het display zie je wat de huidige luchtkwaliteit is. Deze luchtreiniger verwijdert allergenen, stofdeeltjes en pollen uit een ruimte tot 38 vierkante meter.

3. Philips AC0820/10

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Frisse en schone lucht, waar je ook bent! Dit wordt verzekerd door de stille Ion Air Purifier Puripod die je eenvoudig in het stopcontact steekt zodat hij zijn krachtige effect kan ontwikkelen. Zonder gebruik te maken van chemicaliën elimineert de luchtzuiveraar vervelende geurtjes en verwijdert hij bacteriën uit de lucht. De zuiveraar werkt door negatieve ionen de kamer in te laten stromen als een natuurlijke bries, die vuil en zwevende deeltjes in de lucht bindt. Hierdoor worden onaangename geuren zoals tabaksrook, de geur van huisdieren en voedsel geneutraliseerd. Zelfs tot 99,97% van de bacteriën en kiemen in de lucht worden geelimineerd. De kleine en stille Ion Air Purifier Puripod zorgt binnen enkele minuten voor frisse, schone lucht, waar je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Of het nou in de woonkamer, slaapkamer of keuken is en zelfs op reis - de luchtreiniger voert zijn taken efficiënt, energiebesparend en vrijwel onderhoudsvrij uit. Elimineert luchtvervuiling en nare luchtje

4. Ionen luchtreiniger Puripod

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Dankzij de automatische modus van de Winix P150 is de lucht in de kamer altijd schoon. Met een sensor meet de luchtreiniger de luchtkwaliteit, waarop hij zijn werking automatisch aanpast. Meet de reiniger allergenen in de lucht, dan gaat hij dus harder werken. Deze luchtreiniger is geschikt voor een ruimte van 35 vierkante meter. Hij is dus krachtig genoeg voor het reinigen van de lucht in een grote woonkamer. Met het HEPA en koolstoffilter zuivert de reiniger pollen, allergenen, bacteriën en vieze geurtjes uit de lucht. Wil je de luchtreiniger in de slaapkamer gebruiken? Zet dan de nachtmodus aan en de luchtreiniger zuivert de lucht extra stil. Let op: voor een optimale werking dien je het koolstoffilter iedere 3 maanden te vervangen. Het HEPA filter vervang je als het filter indicatielampje brandt. Dit is na ongeveer 12 maanden.

5. Winix P150

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gemakkelijk te reinigen filter & hypoallergene werking. De PR-135UV is ondanks het aantrekkelijke en geringe formaat een krachtpatser als het om de productie van zuivere lucht gaat. Deze luchtreiniger vangt fijne stofdeeltjes uit de lucht waarna deze opgeslagen worden op een gemakkelijk te reinigen elektrostatisch filter. In de fase daarna wordt de lucht gesteriliseerd en vrijgemaakt van bacteriën en micro-organismen. Dankzij deze luchtzuiveringstechnieken creert de PR-135UV een hypoallergene lucht. 4 Reinigingstechnieken. De PR-135UV heeft vier elementen waarmee optimaal de omgevingslucht wordt gezuiverd. Het betreft hierbij een elektrostatische verzamelstaaf, waar het fijnstof aan hecht. Een actief koolstoffilter zorgt ervoor dat nare geurtjes op een effectieve wijze worden geneutraliseerd. De krachtige UV-lamp in het apparaat doodt bacteriën en virussen. In ziekenhuizen bijvoorbeeld worden UV-lampen ingezet om de gevreesde MRSA-bacterie te doden. Hiermee bent er u dus verzekerd van dat schadelijke organismen op een krachtdadige wijze uit de atmosfeer in uw huis, kantoor of andere omgeving onschadelijk worden gemaakt. Tot slot is er de negatieve ionengenerator. De negatieve ionen hechten zich aan deze in de ruimte zwevende elementen en deze dwarrelen neer en worden bij het stofzuigen met een (hepa) stofzuiger opgeruimd. Intensieve reiniging De intensieve reinigingstechniek van de PR-135UV is met name geschikt in kleinere tot middelgrote omgevingen. De krachtige filtertechniek van de luchtreiniger met ionisatie-technologie is zeer toepasbaar voor mensen met een hoge mate van allergie en gevoelig zijn voor allerlei prikkels zoals huisstofmijt, rook, gassen/dampen, schoonmaakmiddelen en diverse allergenen. Zeer stille ventilatie Deze krachtige luchtreiniger is compact van formaat, maar heeft niettemin een zeer krachtige werking. Het apparaat, voorzien van een stille axiale ventilator, heeft twee standen. Het filter is eenvoudig en snel te reinigen. Van belang is tevens dat dit zuiveringsapparaat zeer aantrekkelijk is vormgegeven. Bovendien is het apparaat voorzien van een LED-lamp voor extra sfeer. Luchtzuivering: - Huisstofmijt - Bacteriën & Virussen - Fijnstof - Schimmels - Rooklucht & nare geurtjes - Pollen - Honden & katten geur Luchtbehandeling en reinigingstechniek: 1. Afwasbaar elektrostatisch filter. 2. Actief carbon filter. 3. UV-C Filter 4. Negative ionen Zeer geschikt voor o.a. mensen met: - Benauwdheid & kortademigheid - Vermoeidheid - Honden en katten allergie - Huisstofmijt & allergie - Overmatig gevoelig voor griep Geschikt voor ruimtes zoals: - Slaapkamer - Huiskamer - Gang, hal - Kantoor - Werkkamer - Studeerkamer - Niet geschikt voor de babykamer Reviews Progenion PR-135 Alie Geplaatst op 25 mei 2014 at 4:03 pm Wij hebben 3 katten en hebben de luchtreiniger op proef gehad omdat we vrienden te logeren kregen die allergisch zijn. Vergeleken met hun vorige bezoek, zonder luchtreiniger, ging het deze keer veel beter. Niet 100% klachtenvrij, maar wel zodanig beter dat we hebben besloten de PR-135UV te houden. Linda Geplaatst op 8 januari 2014 at 12:19 am Mijn vriend is allergisch voor katten. Ik daarintegen ben een grote kattenliefhebber…. En kon gewoon niet zonder kat in mijn huis. Zijn broer had van een ander merk een luchtreiniger. Ik ben toen gaan zoeken op internet en kwam uit bij progenion. Had geselecteerd op katten en kwam zodoende uit bij de PR-135UV Na een paar dagen merkte ik al dat mijn partner niet direct meer nieste bij binnenkomst. Daar waar hij eerst continu moest niezen, snotneus en last van zijn ogen. Nu niest mijn partner af en toe nog, heel soms wat last van zijn neus. Maar hij kan gewoon in mijn huis zijn zonder dat hij continu last heeft van de poes. Als hij haar aait, uiteraard, ervaart hij last. Maar ze kan gewoon op de bank liggen en als hij dan binnenkomt is er weinig aan de hand. Gelukkig konden we het apparaat vier weken uit proberen, want ik was nogal sceptisch dat dit zou werken. Maar we zijn zeer tevreden en houden het apparaat zeker weten!!! Is echt een aanrader.chtreiniger. Er zijn situaties waarin de hoogste eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit. Een zuivere en vooral hygiënische luchtzuivering is in tal van omstandigheden dan ook van het grootste belang. De nieuwe PR-135UV ionisator luchtreiniger voldoet hier volledig aan dankzij een uitgebalanceerde werking en de combinatie van een UV, actief koolstoffilter en ionisator. Hierdoor wordt een nagenoeg volledig steriele lucht gerealiseerd, Allergische reacties verminderen en kunt u beter ademhalen dankzij gezuiverde en steriele lucht. van den bossche geert Geplaatst op 2 december 2013 at 5:34 pm heb nu 2 weken een progenion luchtreiniger in huis en zou hem echt niet meer kunnen missen . vroeger had ik elke avond het gevoel dat ik te weinig lucht kreeg en moest ik naar buiten . nu heb ik zelf geen last meer als mijn man een sigaret rookt in huis. Buddy de Wit Geplaatst op 23 november 2013 at 16:26 pm Goedemiddag, Ik heb nu ruim 3 weken de luchtreiniger PR-135UV voor mijn 90 jarige moeder die bij mijn inwoont gekocht, aangezien zij een stevige roker is(5pk sigaretten/week)en zij in haar kamer van +/-20m2 meter woont en slaapt, en nu het kouder begint te worden kan ik helaas geen raam de gehele dag open houden om de rook lucht aftevoeren, daarom besloot ik maar deze lucht reiniger te plaatsen en ik kan alleen maar zeggen dat het een verademing als wij nu haar kamer binnen komen, ik stuur daarom enkele foto's mee van wat er na een week aan pure nicotine aan het filter zit. Nogmaals hij werkt uitstekend. Met vriendelijke groeten, B.de Wit. Filter na 1 week Filter schoongemaakt

6. Compacte UV luchtreiniger met ionisator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Philips AC2887/10 luchtreiniger - met een CADR van maar liefst 333 m3/u- verwijdert schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën, virussen en 99,9% van de allergenen zoals pollen, huisstofmijt. Deze luchtzuiveraar levert superieure prestaties in ruimten tot 79 m2. De unieke professionele sensor detecteert, meet en regelt zuivering en bepaalt heel nauwkeurig de luchtkwaliteit en past de instellingen van de luchtzuiveraar automatisch aan om een optimale luchtkwaliteit te handhaven. Air Matters App Mensen worden steeds bewuster van het belang van een schone luchtomgeving in huis. Check de luchtkwaliteit van jouw omgeving eenvoudig via de Air Matters app, deze app biedt real-time informatie over de buitenluchtkwaliteit in je woonplaats en geeft gezondheidsadviezen. Bij gebruik van een Philips connected luchtreiniger of -bevochtiger kun je tevens real-time inzicht krijgen in de actuele status van de luchtkwaliteit bij jou in huis. Gebruikerstip Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit. Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de luchtreiniger is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan. Voor- en nadelen van de Philips AC2887/10 luchtreiniger Voordelen Ideaal voor middelgrote en grote ruimtes tot 79m2 Snelle luchtzuivering: 333 m3 per uur Meet en zuivert de lucht automatisch van fijnstof en vermindert allergenen, gassen en luchtjes Weergave van de luchtkwaliteit d.m.v. een digitaal display en de lichtring Nadelen Reinigt de lucht; kan niet gebruikt worden als ventilator Kan niet worden verbonden met de Air Matters app Vervang het filter gemiddeld om de 12 maanden. De geschikte vervangingsfilters voor de AC2887/10 zijn de FY2422/30 (HEPA-filter) en de FY2420/30 (koolstof-filter). Belangrijkste kenmerken van de Philips AC2887 luchtreiniger Innovatieve filtertechnologie Philips luchtreinigers werken met een krachtige filtertechnologie met meerdere filters achter elkaar. Het voorfilter filtert grote stofdelen zoals haren, het koolstoffilter filtert gassen en geurtjes uit de lucht en het derde HEPA filter reinigt de lucht van de allerkleinste deeltjes. Door deze combinatie van filters wordt tot wel 99,9% van veel voorkomende verontreinigingen zoals PM 2.5, allergenen, bacteriën, virussen, schadelijke gassen zoals formaldehyde en TVOC’s uit de lucht gehaald zonder uitstoot van ionen of chemicaliën. Snelle luchtzuivering; hoge CADR* Philips luchtreinigers in staat om hoge CADR waarden te behalen. De AC2887 luchtreiniger heeft een CADR van 333 m3/u; dit wil zeggen dat een ruimte van 79m2 in ongeveer 34 minuten volledig gereinigd wordt (1,8 keer per uur). Feedback luchtkwaliteit De luchtreiniger voorziet je continu van realtime informatie over de kwaliteit van de binnenlucht. Deze is snel en duidelijk af te lezen aan de hand van de makkelijk te begrijpen LED-kleurenring en het digitale display. De luchtreiniger kan namelijk door unieke geavanceerde sensortechnologie heel nauwkeurig en effectief de luchtkwaliteit meten. De feedback van het apparaat geeft je de zekerheid en het vertrouwen dat de luchtkwaliteit in de kamer optimaal is. 60 dagen op proef Ervaar nu zelf alle voordelen van Philips luchtreinigers. U kunt de Philips luchtreiniger namelijk met een gerust hart aanschaffen. Bent u niet tevreden, dan kunt u altijd uw luchtreiniger binnen 60 dagen terugsturen en krijgt u uw aankoopbedrag terug. *Met de CADR-waarde - Clean Air Delivery Rate wordt de prestatie van een luchtreiniger weergegeven. CADR is een maat voor het vermogen van de luchtreiniger om deeltjes zoals tabaksrook, pollen en stof uit lucht te verwijderen. Een hoge CADR-waarde bij een verontreiniging betekent dat de luchtreiniger de betreffende verontreiniging zeer effectief uit de lucht filtert. De CADR-waarde is een internationale standaard van de AHAM - Association of Home Appliance Manufacturers -, een brancheorganisatie voor producenten van huishoudelijke apparaten. Door de combinatie van de unieke Philips VitaShield technologie met grote HEPA filters en de constructie van de Philips luchtreinigers zijn. Productkenmerken Ontwerp en afwerking Luchtkwaliteitssensor(en): Aerasense PM2.5-sensor Kleur bedieningspaneel: Zwart Ventilatorsnelheidindicators: Stil, stand 1, 2, 3, turbo Materiaal hoofdunit: Plastic Kleur: Wit Performance Filtert PM 2,5: in één uur, >99 % Filtert virussen: in 0,5 uur, 99,9 % CADR (sigarettenrook): 333 m³/h Technische specificaties Snoerlengte: 1,6 m Werkingsgebied: 24-41 m² Frequentie: 50/60 Hz Vermogen: 11~60 W Geluidsniveau: 20,5-51 dB (A) Voltage: 220 - 240 volt Vervanging AC-filter: FY2420/30 HEPA-filter: FY2422/30

7. Philips AC2887/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koolstoffilter

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bekijk en beheer de luchtkwaliteit — overal, altijd. Met deze 2-in-1 Philips AC3829/10 Luchtzuiveraar en Luchtbevochtiger regel je eenvoudig de luchtkwaliteit in ruimtes tot 80 m2 in de strijd tegen allergenen, droge lucht, schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën en virussen. Air Matters App Mensen worden steeds bewuster van het belang van een schone luchtomgeving in huis. Check de luchtkwaliteit van jouw omgeving eenvoudig via de Air Matters app, deze app biedt real-time informatie over de buitenluchtkwaliteit in je woonplaats en geeft gezondheidsadviezen. Bij gebruik van een Philips connected luchtreiniger of -bevochtiger kun je tevens real-time inzicht krijgen in de actuele status van de luchtkwaliteit bij jou in huis. Gebruikerstip Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit. Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de luchtreiniger is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan. Verwijdert 99,97% van deeltjes tot slechts 0,003 micron* Geavanceerde VitaShield IPS-zuiveringstechnologie heeft bewezen 99,97% van de deeltjes tot slechts 0,003 micron (800 keer kleiner dan PM2.5) te verwijderen, met inbegrip van virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren. De technologie zorgt voor superieure schone lucht met een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 310 m3/h. In een kamer van 20 m2, kan de lucht in minder dan 7 minuten gezuiverd worden, zodat de lucht meer dan 8 keer per uur wordt gezuiverd. Verwijdert bacteriën en virussen Een optimale zuiveringsfunctie detecteert en vermindert bacteriën en virussen zoals H1N1 (griep) effectief, voor schonere lucht en een gezondere woonomgeving. Allergenenindex lucht binnenshuis toont het risiconiveau van allergenen binnenshuis AeraSense-technologie detecteert de allergenen in uw lucht binnenshuis en geeft het potentiële risiconiveau van de luchtallergenen aan op een schaal van 1 tot 12. Realtime digitale weergave van PM2.5 niveaus binnenshuis Een professionele sensor met AeraSense-technologie detecteert nauwkeurig en reageert snel op de kleinste wijziging met betrekking tot deeltjes in de lucht, met bevestiging in de vorm van realtime PM2.5-feedback. Volgen, bewaken en controle met uw smartphone-app Met behulp van de Air Matters-app bedient u overal en altijd uw luchtzuiveraar. Controleer de luchtkwaliteit in de app voor een veilig gevoel waar u ook bent, en om de luchtkwaliteit binnenshuis en buitenshuis met elkaar te vergelijken. Met de app kunt u ook de ventilatorsnelheid aanpassen en de filterstatus controleren. 3 automatische modi: algemeen, allergeen en slaap Dit product heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een slaapmodus. In de slaapmodus is de weergave gedimd en schakelt de ventilator over op de laagste snelheid. Kies een modus voor optimale prestaties die aan uw behoeften voldoet. Uiterst stil zodat u goed slaapt Het unieke aerodynamisch ontwerp zorgt voor maximale prestaties met minimaal geluid. In de slaapstand is het apparaat zo goed als geluidloos voor schonere lucht terwijl u slaapt. Energiezuinig en kostenbesparend Dit product is met een verbruik van minder dan 1 kWh per dag energie- en kostenbesparend. Hygiënische bevochtiging tot 600 ml/h NanoCloud-technologie maakt gebruik van een natuurlijk en hygiënisch verdampingsproces om te zorgen voor superieure prestaties tot 600 ml/h. Wanneer het water is verdampt, wordt de waternevel onzichtbaar en de kunnen kleinere moleculen minder bacteriën in de lucht dragen. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers. Ook worden hierdoor natte plekken en wit stof voorkomen. Kies modus 2-in-1 of modus Alleen zuiveren Schakel met één druk op de knop tussen de modi 2-in-1 en Alleen zuiveren. Kies 2-in-1 voor schonere lucht zonder het ongemak van droge lucht tijdens droge seizoenen. In de modus Alleen zuiveren wordt de bevochtigingsfunctie uitgeschakeld wanneer deze niet vereist is. 4 vooraf ingestelde vochtigheidsniveaus Handhaaf een constante vochtigheidsgraad met de automatische vochtigheidsinstellingen. Kies 40%, 50%, of 60% als vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken. Eenvoudig te verplaatsen met vier zwenkwielen Het apparaat is ook uitgerust met vier wielen, waardoor het nog gemakkelijker is om te verplaatsen. Specificaties Ruimte: 80 m² CADR (Deeltjes): 310 m³/h Verwijderen van deeltjes tot 0,3 µm: 99,97 % Verwijdering van ultrafijne deeltjes: 99,97% van slechts 3 nm Filtert het H1N1-virus: 99,9 % Filtert bacteriën uit de lucht: 99,9 % Kleur(en): Wit Kleur bedieningspaneel: Zwart 7 C Type bedieningspaneel: Touchpaneel Materiaal hoofdunit: ABS VitaShield IPS: Ja AeraSense-technologie: Ja Luchtkwaliteitsfeedback: Numeriek PM2.5 sensor: Ja Poetsstanden: 3 automatische modi Aerodynamisch ontwerp: Achterinlaat Ventilatorsnelheid: 4 handmatige snelheidsstanden Kinderslot: Ja Vergrendeling voor gezonde lucht & alarm: Ja Timer: 1~9 uur Motor: DC Voltage: 220 - 240 volt Frequentie: 50/60 Hz Snoerlengte: 1,8 m 2 jaar garantie

8. Philips AC3829/10 - Luchtbevochtiger & Luchtreiniger - Combi

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De beste Progenion luchtbevochtiger voor comfortabel leven en werken Een goede luchtvochtigheid is een belangrijke toevoeging voor welzijn en gezondheid van iedereen. Bovendien is het een bescherming tegen uitdroging van uw woning, kantoor en interieur Pure, frisse lucht voor iedereen Heeft u vaak last van hooikoorts, droge keel, verkoudheid, verstopte neus of droge huid? Bij te droge binnenlucht is de nieuwe ultrasone luchtbevochtiger PR-108 met luchtzuiverende ionisator dé oplossing. De luchtbevochtiger biedt verlichting aan deze allergische klachten en zorgt snel voor pure, frisse lucht voor iedereen in de ruimte met de luchtbevochtiger. Deze multifunctionele luchtbevochtiger houdt u de luchtvochtigheid tot maximaal 55 m² op peil en zorgt zo voor een optimaal en comfortabel leef- en werkklimaat. De luchtzuiverende ionisator zorgt voor een schonere lucht doordat pollen, stof en fijnstofdeeltjes geïoniseerd en verzwaard worden. Een toepassing die met name voor mensen met allergieën een uitkomst kan bieden. Aromatische en etherische oliën. Bijzonder aan de nieuwe PR-108 is dat deze de mogelijkheid biedt voor zowel aromatische als etherische oliën. De aromatische oliën voegt u eenvoudig toe aan het water waarna u direct kunt genieten van de heerlijke geur. Voor de etherische oliën is een apart vakje beschikbaar waar u de aroma in kunt plaatsen en meteen kunt genieten van de helende werking Bediening en informatie De PR-108 is eenvoudig te bedienen: met één draai aan de knop reguleert u de hoeveelheid vocht. De ionisator schakelt automatisch in en wanneer het water op is schakelt de machine automatisch uit. De PR-108 beschikt over een waterreservoir van 3 liter en is met een vermogen van 25 Watt zeer energiezuinig.

9. Progenion - Luchtbevochtiger met ionisator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Phillips AC1214/10 houdt de luchtkwaliteit in de gaten met verschillende sensoren en zuivert de lucht in elke ruimte tot 53 vierkante meter. Via de lichtring geeft de luchtreiniger de huidige luchtkwaliteit aan. Meet de sensor een verandering in luchtkwaliteit, dan gaat de luchtreiniger harder werken. Met het HEPA en het koolstoffilter zuivert de reiniger 99,97% van het stof, de pollen, bacteriën en virussen uit de lucht. Je bedient de luchtreiniger met de knoppen op het bedieningspaneel en via de smartphone app. Handig, want zo pas je de instellingen aan vanuit je luie stoel. Dankzij de nachtmodus is de reiniger ook geschikt voor in de slaapkamer. Let op: de filters gaan ongeveer één jaar mee. Als het filtervervangingslampje knippert moet je de filters vervangen, doe je dit niet dan stopt de luchtreiniger met werken.

10. Philips AC1214/10

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Luchtreinigers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luchtreinigers er zijn immers 510 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Luchtreiniger kopen.

Beste koop maken