Beste Vochtvreter - March 2020

90 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Pingi Vochtvreter auto-ontvochtiger XL 2 Pak

PINGI
9.3Score
2

Pingi Luchtontvochtigers Pingi auto-ontvochtiger 300gr NL

PINGI
9.1Score
3

Pingi Auto-ontvochtiger 300 Gram Nl / Fr

PINGI
9Score
4

Vochtopnemer 2 X 400 Gram

Ultra fresh
8.9Score
5

Airmax Vochtvreter Navulling neutraal 3x450gr Zak

Bison
8.6Score
6

Airdry 1kg. De Ideale auto ontvochtiger

Merkloos
8.1Score
7

2 X Pingi Luchtontvochtiger - Pingi auto ontvochtiger (2 stuks) tbv vochtige auto

PINGI
7.9Score
8

Rubson Toestel AERO360 40m² 900 gr

Rubson
7.4Score
9

Bison vochtvreter 450 gram (inclusief gratis 2e navulling)

Bison
7.1Score
10

LIMPRO Auto ontvochtiger Voordeelpak 2 stuks | Vochtvreter | Anti Condens auto | Luchtontvochtiger Herbruikbaar | XL 2 pack

Limpro
7Score

Hoe komt deze geweldige Vochtvreter opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Vochtvreter ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Vochtvreters, maar vandaag helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Vochtvreters die te koop zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Vochtvreters het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vochtvreters stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Vochtvreters op een rij

Product informatiePlus or Show more

Onmisbaar voor in de auto in het herfst/winterseizoen. De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Deze effectieve vochtkiller trekt vocht als een magneet uit de lucht en laat d.m.v de gepatenteerde indicator zien wanneer hij vol is. Even in de magnetron herladen en hij is weer als nieuw. Geen navulling nodig! Jarenlang bruikbaar. Voordeel pak van 2 x Pingi auto luchtontvochtiger XL. Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van lila-blauw naar licht roze. Plaats het product altijd op een magnetron bestendig bordje. Stop het zakje voor 6 minuten in de magnetron op 600 Watt. Herladen in de zon op de radiator kan ook, maar dit duurt langer. Na het herladen zal alle vocht op een hygiënische manier uit het product zijn verdampt en de kleurenindicator weer blauw kleuren. Laat het product even uitdampen en uw auto ontvochtiger is weer klaar voor gebruik.

1. Pingi Vochtvreter auto-ontvochtiger XL 2 Pak

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Carpoint auto-ontvochtiger De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in jouw auto, caravan of boot. Deze auto-ontvochtiger van Carpoint trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken. Met een handige indicator wordt aangegeven wanneer de auto-ontvochtiger vol zit. Deze is vervolgens herlaadbaar in de magnetron en daarna weer als nieuw te gebruiken. Specificaties: Kleur: zwart Afmeting: 18 x 14 x 4 cm (L x B x H) Materiaal: textiel/kunststof Herlaadtijd: 6 minuten

2. Pingi Luchtontvochtigers Pingi auto-ontvochtiger 300gr NL

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto, caravan of boot .Deze 300 grams ontvochtiger trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken. Hoe werkt het? Het product absorbeert het hinderlijke vocht uit de naaste omgeving en voorkomt condens. Bij verzadiging kleurt de unieke Pingi indicator van blauw naar roze, waarna het product kan worden herladen in de magnetron. Enkele minuten in de magnetron op 600 watt en het opgenomen vocht zal op hygiënische wijze verdampen. Dit is een vochtopnemer die doet wat je van een vochtopnemer mag verwachten. Door de carbon-look uitstraling is het zelfs een optische aanwinst voor elk interieur! - Met gepatenteerde vocht-indicator - Herlaadbaar in 6 min. (+/- 600 Watt) - Lekt niet! - Gaat jaren mee! Genomineerd als product van het jaar 2013!

3. Pingi Auto-ontvochtiger 300 Gram Nl / Fr

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Ultra Fresh Vochtvreters. Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes. Brengt de relatieve luchtvochtigheid terug tot normale waarden. Een navulbare vochtontrekker, wordt geleverd incl. 2 zakjes voor het onvochtigen van de ruimte.

4. Vochtopnemer 2 X 400 Gram

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Gebruiksaanwijzing * Knip de buitenverpakking voorzichtig open en haal de witte navulzak uit de verpakking. * Haal de witte kap van de Vochtvreter® en leg de navulzak in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt buiten het bakje! * Zet de witte kap weer terug en Vochtvreter® is klaar voor gebruik. * Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan de Vochtvreter® eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. De lege navulzak in de afvalcontainer gooien. * Zet het Vochtvreter® apparaat altijd op een vlakke stabiele ondergrond, bij voorkeur in een wasteiltje.

5. Airmax Vochtvreter Navulling neutraal 3x450gr Zak

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

AirDry – auto-ontvochtiger op basis van een natuurlijke granulaat. Bewasemde ruiten, roest, elektronische schade, schimmel, vochtvlekken en een bedorven reuk zijn vanaf nu verleden tijd. De AirDry auto ontvochtiger neemt tot 800ml. aan vocht op en is eenvoudig her te gebruiken. Eenvoudig drogen op de verwarming. De Air-dry universele ontvochtiger heeft een lange werkingsduur, is milieuvriendelijk, neemt weinig plaats in beslag en lekt niet. Te verkrijgen in verschillende geuren en varianten, zie ook onze andere AirDry producten.

6. Airdry 1kg. De Ideale auto ontvochtiger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto, caravan of boot Trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken Herlaadbaar in de magnetron

7. 2 X Pingi Luchtontvochtiger - Pingi auto ontvochtiger (2 stuks) tbv vochtige auto

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Rubson vochtopnemer optimaliseert de luchtcirculatie met 360 graden en versterkt hierdoor een superieure vochtopname en een zeer efficiënte geurneutralisatie. Het systeem is gebaseerd op een fysisch principe: hoe meer contact met de lucht, des te hoger de vochtopname. Het aërodynamisch toestel heeft een unieke 360° luchttunnel. De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een vernieuwde golfvorm en een centrale opening om de contactoppervlakte te vergroten. De AERO 360 Tab is bijgevoegd in de verpakking. Aangeraden voor vochtige ruimtes:badkamers, keukens, wasplaatsen, bergruimtes, kelders, garages, wijnkelders, ateliers, tuinhuisjes, schuren, leefruimtes, vakantiehuizen, caravans, camping-cars, boten. EIGENSCHAPPEN: - Geavanceerd Aërodynamisch toestel - Navulbaar toestel met de AERO360 Tabs - 360° luchtcirculatie - Tot 40% efficiënter - Anti-vocht en anti-geur REINIGING VAN HET TOESTEL: Het toestel kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasproduct. De actieve kristallen en de opgevangen zoutoplossing niet in contact brengen met o.a. corroderende metalen, leder, textiel, hout, koper.

8. Rubson Toestel AERO360 40m² 900 gr

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De vernieuwde Bison vochtvreter met vochtmagneet, voor de bestrijding van vocht, condens en muffe geurtjes. Inclusief gratis 2e vochtmagneet navulling.

9. Bison vochtvreter 450 gram (inclusief gratis 2e navulling)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Onmisbaar voor in de auto in het herfst/winterseizoen. De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Deze effectieve vochtkiller trekt vocht als een magneet uit de lucht en laat d.m.v de indicator zien wanneer hij vol is. Even in de magnetron herladen en hij is weer als nieuw. Geen navulling nodig! Jarenlang bruikbaar. Voordeel pak van 2 x LIMPRO auto luchtontvochtiger XL 400 gram per stuk!. Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van bruin naar licht roze / wit. Plaats het product altijd op een magnetron bestendig bordje. Stop het zakje voor 6 minuten in de magnetron op 600 Watt. Herladen in de zon op de radiator kan ook, maar dit duurt langer. Na het herladen zal alle vocht op een hygiënische manier uit het product zijn verdampt en de kleurenindicator weer bruin kleuren. Laat het product even uitdampen en uw auto ontvochtiger is weer klaar voor gebruik.

10. LIMPRO Auto ontvochtiger Voordeelpak 2 stuks | Vochtvreter | Anti Condens auto | Luchtontvochtiger Herbruikbaar | XL 2 pack

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Vochtvreters


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vochtvreters er zijn namelijk 90 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Vochtvreter kopen.

Beste koop maken