De Bestenu Luchtbevochtiger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 07/29/2020


De luchtvochtigheidsgraad in je huis is belangrijk. Als deze te laag is, heb je een luchtbevochtiger nodig om een comfortabele leefomgeving te creëren. In onderstaande koopgids leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een luchtbevochtiger.

Waar moet een luchtbevochtiger staan?

hide product content

Een luchtbevochtiger zet je zo centraal mogelijk in de ruimte die je wilt bevochtigen. Zorg ervoor dat hij minimaal 20 cm van de muur af staat. Afhankelijk van hoe groot je luchtbevochtiger is en wat voor soort luchtbevochtiger het is, zet je deze op een bordje of op placemat. Op deze manier voorkom je watervlekken op je houten meubilair.

Hoe reinig je een luchtbevochtiger?

hide product content

Een luchtbevochtiger vergt niet veel onderhoud. Je ontkalkt het apparaat om de zes maanden. Je doet dit met azijn of met een speciaal ontkalkingsmiddel. Dit doe je door azijn in het waterreservoir te gieten en vervolgens een uurtje te laten weken. Vervolgens spoel je het reservoir om en klaar is Kees. Kies je ervoor om een speciaal middel te gebruiken, dan volg je de instructies op de verpakking.

Maakt jouw luchtbevochtiger gebruik van filters? Dan vervang je deze elke drie maanden. Als je je luchtbevochtiger niet elke dag gebruikt, dan wacht je langer met het vervangen van het filter.

Wat is een ultrasone luchtbevochtiger?

hide product content

Een ultrasone luchtbevochtiger heeft een trilmechanisme dat een hoge frequentie heeft: het trillen veroorzaakt nevel en dit nevel wordt naar buiten geduwd. De meeste ultrasone luchtbevochtigers zijn klein en niet geschikt voor het bevochtigen van grote ruimtes. Ze zijn daarentegen wel geschikt om aromatische oliën aan toe te voegen.

Ultrasone luchtbevochtigers zijn ideaal voor in bijvoorbeeld je slaapkamer. Voeg wat lavendelolie toe en geniet van de ontspannende sfeer.

Welke soorten luchtbevochtigers zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers: koudwaterverdampers, luchtwassers, stoombevochtigers en ultrasoon bevochtigers.

Een koudwaterverdamper heeft een nat element waar lucht langs wordt gezogen. Het water verdampt op een natuurlijke manier en de lucht in de kamer wordt bevochtigd. Deze manier is bovendien erg energiezuinig.

Een luchtwasser bevochtigd je lucht niet alleen, maar reinigt deze ook. Dit apparaat zuivert de lucht door deze de lucht langs roterende schijven die in het water rusten, te laten gaan. Op deze manier blijven pollen, stoffen en ander gespuis achter in het waterreservoir.

Sommige luchtwassers maken daarnaast gebruik van speciale filters. Een koolstoffilter zorgt ervoor dat de geurtjes in je huis verminderen. Er zijn ook luchtbevochtigers met een ionisator. Er worden negatief geladen ionen geproduceerd en deze hechten zich aan stofdeeltjes, micro-irganismen, schimmels en andere ziektekiemen.

Hierdoor kunnen de ongewenste stofdeeltjes niet meer zweven en vallen ze op de grond. Het enige wat je hoeft te doen, is het regelmatig stofzuigen. Hierdoor is je lucht veel zuiverder.

Een stoombevochtiger is minder ideaal voor als je kinderen of huisdieren in huis hebt. Deze bevochtigt de lucht door middel van heet stroom: kinderen en heet stoom zijn niet de beste combinatie.

Een ultrasoon bevochtiger werkt met hele snelle trillingen waardoor het water verneveld. Deze luchtbevochtigers zijn minder geschikt voor op houten ondergronden: door de trillingen kan het water soms wat spetteren waardoor er watervlekken kunnen ontstaan.

Wat is de ideale luchtvochtigheidsgraad?

hide product content

De ideale luchtvochtigheidsgraad ligt tussen de 40 en 60%. Is deze lager, dan kun je problemen krijgen met het hout in je huis. Er kunnen scheuren ontstaan in je parketvloer en houten meubels. Daarnaast kun je last krijgen van een droge huid en droge, geïrriteerde ogen.

Is de luchtvochtigheidsgraad hoger dan 60%, dan word je huis te vochtig en krijg je te kampen met schimmels. Dit is erg ongezond. Je kunt gaan hoesten en het benauwd krijgen. De luchtvochtigheidsgraad is dan ook erg belangrijk.

Wat is ionisatie bij een luchtbevochtiger?

hide product content

Als je een luchtbevochtiger met een ionisatiefunctie hebt, worden stofdeeltjes en pollen uit de lucht gehaald en vervolgens verzwaard waardoor ze op de grond vallen. Op deze manier adem je deze stofdeeltjes of pollen niet in, maar verwijder je ze eenvoudig door te stofzuigen.

Een luchtbevochtiger met een ionisator is vooral handig als je last hebt van allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts. Pollen worden verwijderd waardoor je minder last hebt van de symptomen.

Wat is een hygrometer?

hide product content

Een hygrometer meet de luchtvochtigheid waardoor je weet of je baat hebt bij een luchtbevochtiger of een luchtontvochtiger. De meeste luchtbevochtigers hebben een ingebouwde hygrometer waarmee je meteen ziet of het apparaat goed werkt. Op die manier pas je de instellingen aan, of juist niet.

Niet alle luchtbevochtigers hebben een ingebouwde hygrometer. Je koop dan zelf een hygrometer zodat je in de gaten houdt wat de luchtvochtigheidsgraad in je huis is. Je onderneemt actie als deze te hoog of te laag is. De ideale luchtvochtigheidsgraad ligt tussen de 40 en 60%.

Hoe komt deze super Luchtbevochtiger opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Luchtbevochtiger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Luchtbevochtigers, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Luchtbevochtigers die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Luchtbevochtigers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Luchtbevochtigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Luchtbevochtigers

De beste Luchtbevochtigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Met de medisana UHW bevochtig je een ruimte tot 30 vierkante meter. Deze luchtbevochtiger produceert een zichtbare nevel om de lucht in huis te bevochtigen. Hoe sterk deze nevel is bepaal je zelf door aan de knop op het apparaat te draaien. Is de luchtvochtigheid in huis erg laag? Zet de bevochtiger dan op de hoogste stand, zodat de luchtvochtigheid sneller stijgt. Om de lucht te bevochtigen beschikt deze bevochtiger over een afneembaar waterreservoir van 4,2 liter. Handig, want zo vul je het reservoir gemakkelijk bij onder de kraan. Het waterreservoir reinig je met de meegeleverde reinigingsborstel. Je moet alleen wel even zoeken, want de reinigingsborstel zit verstopt onder het waterreservoir. Let op: gebruik alleen vers drinkwater of gefilterd water. Voor het verwijderen van kalkresten gebruik je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur.

1. Medisana UHW


Product informatiePlus or Show more

Voorkom droge lucht met deze Philips HU4803/01 luchtbevochtiger. Dankzij de automatische vochtingsmodus en de NanoCloud-technologie, ben je verzekerd van een gezond leefklimaat. Hij verdeelt de bevochtigde lucht gelijkmatig over de kamer en verspreidt 99% minder bacteriën dan ultrasonische bevochtigers. Plus- en minpunten van de luchtbevochtiger NanoCloud-technologie, waardoor er 99% minder bacteriën wordt verspreid Met automatische vochtingsmodus, zodat de luchtbevochtiger zelf de ideale situatie bepaalt Met slaapmodus, zodat je de luchtbevochtiger gemakkelijk op de slaapkamer kan zetten zonder overlast Met ingebouwde hygrometer, zodat je snel kan zien wat de luchtvochtigheids graad is Met vervangbare filter die om de 3 maanden moet worden vervangen Geen luchtreinigingsfunctie Kenmerken Philips HU4803/01 luchtbevochtiger NanoCloud-technologie vs Ultra-sonic technologie De Philips luchtbevochtiger is voorzien van de NanoCloud-technologie. Deze technologie laat alleen pure H2O moleculen vrij bij het bevochtigen van de lucht. Ultra-sonic technologie kan waterdruppels vrijlaten met bacteriën erin. Daarnaast gebruikt de NanoCloud-technologie minder water en energie in vergelijking met Ultra-sonic luchtbevochtigers. Hoe werkt het verdampingssysteem? Fase 1: het absorberende filter op de bevochtiger vangt grote deeltjes op, zoals haar van mensen/huisdieren, en stof wanneer droge lucht wordt opgezogen. Fase 2: de geavanceerde verdampingstechnologie met NanoCloud-technologie bevochtigt de lucht door watermoleculen aan de lucht toe te voegen, zonder bacteriën of kalk. Fase 3: gezonde lucht wordt met een constant snelheid uit de bevochtiger geblazen, voor een gezonde vochtige lucht zonder vorming van waternevel in het huis. Automatische vochtingsmodus Door de ingebouwde hygrometer (meet luchtvochtigheid in huis), kan deze luchtbevochtiger zelf bepalen op welke stand hij moet staan voor een gezond klimaat. De luchtbevochtiger heeft drie bevochtingsinstellingen: 40%, 50% of 60%. Gemakkelijk in gebruik De Philips luchtbevochtiger is gemakkelijk te vullen door het lichte, compacte model. Til de bovenkant van het apparaat en vul de onderkant met regulier kraanwater. Door dit design is het apparaat ook heel gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast beschikt de luchtbevochtiger over een slaapmodus en een in te stellen timer met 1 / 4 / 8 uur. En het apparaat geeft zelf aan wanneer de tank moet worden gevuld. Ideaal! Specificaties Philips HU4803/01 luchtbevochtiger Gewicht: 1.36 kg Afmetingen: 24.9 x 24.9 x 33.9 cm Bevochtingingsgraad: 220 ml/u Gebruikstijd: 8 uur Capaciteit waterreservoir: 2 liter Geluidsniveau: 26 dB Werkingsgebied: 25 m2 Wattage: 14 Watt Vervangbare filter: Philips HU4102/01

2. Philips HU4803/01 - Luchtbevochtiger


Product informatiePlus or Show more

De Philips HU4706/11 bestrijdt droge lucht in jouw woning of kantoor. Dit doet hij door lucht op te zuigen, waarbij het filter grote deeltjes zoals haar en stof tegenhoudt. De bevochtiger voegt vervolgens watermoleculen toe aan de opgezogen, droge lucht. Dit blaast hij gelijkmatig en met constante snelheid uit. Wanneer het waterreservoir leeg is en opnieuw gevuld moet worden, schakelt het apparaat uit en brandt er een rood indicatielampje. Je vult het waterreservoir door het deksel te verwijderen en de bevochtiger onder de kraan te houden. Dankzij zijn lichte gewicht verplaats je de luchtbevochtiger gemakkelijk. De bevochtiger heeft een compact formaat, waardoor je hem zowel op de grond als op een tafel of bureau gebruikt.

3. Philips HU4706/11


Product informatiePlus or Show more

• 3in1: lucht bevochtigen, luchtreinigen en aromatiseren! • Koud en warm verneveling! • Ionisator 3.000.000/cm³! • UVC-lamp steriliseert de waternevel! • Energiezuinig - Topdesign! • Geschikt voor ruimtes tot ca. 65m² / 160m³ Vooral in de periode waarin de verwarming gebruikt wordt daalt de relatieve luchtvochtigheid (Rv) vaak onder het voor woon- en werkvertrekken geadviseerde minimum van 40% Rv. Met name in de winter ontstaat vaak te droge lucht in de ruimtes die we verwarmen. Want hoe kouder de binnenlucht is, des te minder vochtigheid de lucht op kan nemen. In de zomer kan te droge binnenlucht veroorzaakt worden tijdens hete zomerse dagen of door airco installaties die vaak voor langere perioden ingeschakeld moeten worden. Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn. De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid. De mens ervaart de lucht in binnenruimtes met een luchtvochtigheid in dit bereik als aangenaam en optimaal bevochtigd. De luchtvochtigheidsgraad is hiermee ideaal voor de gezondheid van mens en dier en gelijktijdig worden meubels, houten vloeren, muziekinstrumenten, antiquiteiten, planten en veel meer waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging beschermd. Ultrasoon luchtbevochtiging met UVC sterilisatie De ultrasoon techniek van de moderne Clean Air Optima® luchtbevochtiger CA-607B behoort tot de meest effectieve methoden voor automatische luchtbevochtiging in binnenruimtes. Ultrasoon water verneveling wordt uitgevoerd door een klein hoogfrequent trilplaatje (membraan) in het waterbassin. De hoogfrequentietechnologie van het membraan zorgt ervoor dat het water microfijn wordt omgezet in koude of warme nevel welke door een zachte ventilator luchtstroom voor sterilisatie van de nevel langs de UVC-lamp wordt geleid en vervolgens via de sproeiopening wordt afgegeven aan de omgevingslucht van de ruimte waar de bevochtiger staat opgesteld en daar direct verdampt. Bevochtiging met ultrasoon technologie is zeer geschikt voor toepassing in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, kantoor, vergader- en conferentieruimtes, etc. etc. Ionisatie luchtreiniging De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-607B beschikt over een ingebouwde ionisator die negatieve ionen produceert voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden zo door de ionisator uit de lucht gefilterd. Negatieve ionen ondersteunen ook de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en de afbouw van stress en slaapstoornissen. Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in uw woonruimtes, waarin u zich prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen. De hoogwaardige essentiële oliën worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-607B microfijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op uw wensen. Waterfilter W-01B De Clean Air Optima® luchtbevochtiger CA-607B is uitgerust met een waterfilter dat zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het leidingwater en daardoor kalkvorming en slecht geurend water voorkomt. Het waterfilter kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater. Bepalen van de waterhardheid met de in de verpakking meegeleverde teststrip 1. Dompel de bijgevoegde teststrip gedurende 1 seconde in een glas koud leidingwater. 2. Lees de waterhardheidsteststrip na één minuut af. 3. Raadpleeg de tabel om de verwachte gebruiksduur van het waterfilter W-01B te bepalen. Het waterfilter W-01B vermindert de kalkaanslag in het water en de ongewenste uitstoot van kalkdeeltjes in de ruimte. Effectief gedurende één tot drie maanden, afhankelijk van de waterhardheid. Hard leidingwater versnelt de verzadiging van het granulaat sneller zodat het waterfilter W-01B eerder vervangen moet worden. Zilver Ion SI-01 Het Zilver Ion filter doodt bacteriën en virussen in het waterbassin van de luchtbevochtiger en kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater en dient minimaal 1x per jaar vervangen te worden. Technische gegevens • Ultrasoon waterverneveling voor warme of koude nevel • PTC verwarmingselement verwarmt het water tot ca. 65 graden, elimineert bacteriën, vermindert legionella risico • Bevochtigingscapaciteit min. 120 ml/h - max.480 ml/h • Digitale hygrostaat meet de actuele en regelt de gewenste vochtigheidsgraad • Relatieve luchtvochtigheid instelbaar tussen 40 en 80% • Watertank inhoud 5,5 liter • Sterilisatie van de neveluitstoot door UVC-lamp (UVC golflengte 254 nm) • Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³ • Actief zuurstof < 0,05 ppm • Bijzonder geluidsarm < 25dB(A) • Afmetingen 23 x 15 x 37 cm hoog • Gewicht: 3,4 kg (leeg) • Energieverbruik slechts 25 Watt voor koude nevel - 105 Watt voor warme nevel • Stroomaansluiting 220 – 240V, 50 / 60Hz • Afstandbediening en handmatige bediening door tiptoetsen • Groot en duidelijk afleesbaar LCD display (Dimmen – automatisch na enkele seconden) • 12h uurs timer • Waterfilter voor waterontharding • Filtervervang indicator: actief met signaal in de display • Zilver Ion filter tegen bacterievorming en slechte watergeur • Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir • TÜV, GS en CE getest

4. Clean Air Optima CA-607B - Luchtbevochtiger - met luchtreinigingsfunctie


Product informatiePlus or Show more

Productvoordelen Verhelpt luchtwegklachten Wanneer jij je bevindt in een kamer met een hogere luchtvochtigheid, voorkom je vaak een droge mond, keel en neus. Ook hierdoor verhelp en voorkom je sneller verkoudheidsklachten. Verhelpt een droge huid Een droge huid en gebarsten lippen worden vaak in de winter veroorzaakt door de lage luchtvochtigheid. Wanneer je een luchtbevochtiger in gebruik neemt zie je snel een verbetering van de huid. Ook de gevoelige huid van je lippen knappen snel op door een vochtige leefomgeving. Verbetert slaap Als je in een omgeving slaapt met een hogere luchtvochtigheid, word je minder snel wakker met een droge mond of keel. Ook zul je sneller in slaap vallen door de ‘zachtere lucht’. Goed voor je planten Heb jij veel bloemen of planten in je huis? Zij zullen zeker niet balen van je luchtbevochtiger. Vocht is namelijk cruciaal voor een goede leefomgeving van elke plant. Nachtlamp Naast luchtbevochtiger is het ook een handige LED nachtlamp. De lamp heeft een handige ‘one touch’ bediening waarmee je kunt switchen tussen twee lichtstanden. Productinhoud 300 ML inhoud luchtbevochtiger Mee geleverde USB kabel 1x Extra Filter Gebruikshandleiding

5. Aroma diffuser 300ML - Aromatherapie - Geur Verdamper - Luchtbevochtiger met Sfeer en nachtlampje - Vernevelaar - Etherische Olie - Wit!


Product informatiePlus or Show more

3x Witte waterverdampers/luchtbevochtigers met bloemen motief/relief, voor aan de verwarming/radiator. Verhoog de luchtvochtigheid in uw huis, met deze waterverdampers. U dient de verdamper elke dag bij te vullen met water. Afmeting: ca. 8 x 4 x 20 cm. Materiaal: dolomiet/aardewerk. U ontvangt een willekeurig bloemenmotief.

6. 3x Witte radiator bak waterverdampers 20 cm - bloemen motief - Waterverdampers voor de verwarming - Luchtvochtigheid verhogen


Product informatiePlus or Show more

Met de Medisana AH665 bevochtig je niet alleen de lucht in een ruimte tot 30 vierkante meter, je verbetert direct de luchtkwaliteit. Deze luchtbevochtiger beschikt namelijk over een ionisator die ervoor zorgt dat stofdeeltjes verzwaren en op de grond terecht komen. Fijn, want zo adem je ze niet meer in. Om de luchtvochtigheid in huis te meten, beschikt deze luchtbevochtiger over een ingebouwde hygrometer. Wat de huidige luchtvochtigheid is, lees je vervolgens van het display af. Wil je de luchtbevochtiger in de slaapkamer gebruiken, maar wil je niet dat hij de hele nacht werkt? Stel dan de timer in en de luchtbevochtiger schakelt na de door jou ingestelde tijd uit. Let op: bij dagelijks gebruik dien je het waterfilter minstens 1 keer per maand te vervangen. Bij het gebruik van hard water dien je `m regelmatig te ontkalken, in de handleiding lees je hoe je dit doet.

7. Medisana AH665


Product informatiePlus or Show more

Bevochtig de droge lucht in je huis of kantoor in enkele minuten met deze Ultrasone Luchtbevochtiger met mist. Deze krachtige en chique ontworpen diffuser zit vol met slimme functies waarmee je de perfecte oplossing binnen haalt om de luchtkwaliteit in alle slaapkamers, de woonkamer, keuken, gangen, klaslokalen etc. te verbeteren. Geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor therapeutische oplossingen. De 2,6 liter water capaciteit levert een vochtopbrengst van 300 mililiter per uur, waarmee het de perfecte oplossing is om droge lucht te verminderen. Daarmee kun je ongeveer 8,5 uur ononderbroken een veilige werking verwachten. Hoe te gebruiken met essentiële oliën? Voeg eenvoudig een paar druppels essentiële toe aan de bovenkant van het mondstuk. » ULTRASONIC COOL MIST-TECHNOLOGIE hydrateert veilig de lucht tot 8,5 uur uur, zodat je gemakkelijk kunt ademen en rustiger kunt slapen. » INDRUKWEKKENDE VOORDELEN VOOR DE GEZONDHEID Onze gezondheid is belangrijk. Onze luchtbevochtiger kan het risico op infecties verminderen, de huid verzachten, de levensduur van planten verlengen, houten meubels beschermen, de verwarmingskosten verlagen en vooral onze vitale slaap verbeteren. Dit zijn slechts enkele van de talloze voordelen die onze luchtbevochtiger te bieden heeft. » GROTE CAPACITEIT & MIST/STOOM beschikt over een grote 2,6 liter watertank. Hiermee kun je tot 8,5 uur de luchtverfrisser gebruiken, meer dan genoeg voor een volledige nachtrust. » INTELLIGENTE VEILIGHEIDSFUNCTIES Rustig, stil en temperatuurveilig. Onze luchtbevochtiger / aroma diffuser is veilig voor kinderen en volwassenen mede dankzij de automatische uitschakelfunctie. Schakelt vanzelf uit wanneer er geen water meer of de water tank verwijderd is. » Gemakkelijk te begrijpen, stapsgewijze handleiding. Gemaakt van BPA-vrije materialen. » WAT JE KRIJGT luchtbevochtiger / reiniger, netspanningsadapter, gebruikershandleiding, 2 jaar garantie en een zorgzame klantenservice. Gebruik het overal: ✓ Slaapkamer ✓ Babykamer ✓ Kantoor ✓ Woonkamer ✓ Keuken ✓ In de klas ✓ Studio ✓ Studeerkamer ✓ Yogazaal etc. Kenmerken ✓ Ultra duurzaam en draagbaar ✓ Volledig kindveilig ✓ Ultrastil ✓ Geschikt voor ruimtes tot 40 m2 ✓ Makkelijk schoon te maken ✓ Automatische uitschakelfunctie ✓ Gratis filter ✓ Gemaakt met BPA-vrije materialen ✓ Mist verdeelt sterker in grotere ruimtes ✓ 100% tevredenheidsgarantie - niet blij? Stuur ons een bericht en we beloven dat we het goed zullen maken.

8. Brauch - Luchtbevochtiger


Product informatiePlus or Show more

Bekijk en beheer de luchtkwaliteit — overal, altijd. Met deze 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger regelt u de luchtkwaliteit in ruimten tot 65 m2 in de strijd tegen allergenen, droge lucht, schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën en virussen. Belangrijkste kenmerken van de Philips AC2729/10: Verwijdert tot 99,9% van virussen en aerosolen uit de lucht Het HEPA filter in Philips luchtreinigers vangen de kleinste ronddwarrelende deeltjes uit de lucht zoals bijvoorbeeld fijnstof maar ook virussen en aerosolen (kleine druppeltjes die bijvoorbeeld bij het hoesten of niezen vrijkomen en virussen kunnen bevatten) Clean Home+ -app Met de Philips Clean Home+-app haal je alles uit jouw connected luchtzuiveraar en/of 2-in-1-luchtzuiveraar & -bevochtiger van Philips. Met de app kun je het apparaat overal bedienen en daarnaast de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis in realtime volgen. Ook biedt de app een persoonlijke coach die aanwijzingen geeft over het verbeteren van de luchtkwaliteit om blootstelling aan vervuiling en allergenen te verminderen. Gebruikerstip Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit. Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de luchtreiniger is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan. Superieure verwijdering van deeltjes Geavanceerde VitaShield IPSzuiveringstechnologie heeft bewezen 99,97% van de deeltjes tot slechts 0,003 micron (800 keer kleiner dan PM2.5) te verwijderen, met inbegrip van virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren. De technologie zorgt voor superieure schone lucht met een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 250 m3/h. In een kamer van 20 m2, kan de lucht in minder dan 12 minuten gezuiverd worden, zodat de lucht meer dan 5,2 keer per uur wordt gezuiverd. Hygiënisch bevochtigen NanoCloud-technologie maakt gebruik van een natuurlijk en hygiënisch verdampingsproces om te zorgen voor superieure prestaties tot 500 ml/h. Wanneer het water is verdampt, wordt de waternevel onzichtbaar en de kunnen kleinere moleculen minder bacteriën in de lucht dragen. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers. Ook worden hierdoor natte plekken en wit stof voorkomen. Vermindert bacteriën en virussen Een optimale zuiveringsfunctie detecteert en vermindert bacteriën en virussen zoals H1N1 (griep) effectief, voor schonere lucht en een gezondere woonomgeving. 2 gebruiksscenario's Schakel met één druk op de knop tussen de modi 2-in-1 en Alleen zuiveren. Kies 2-in-1 voor schonere lucht zonder het ongemak van droge lucht tijdens droge seizoenen. In de modus Alleen zuiveren wordt de bevochtigingsfunctie uitgeschakeld wanneer deze niet vereist is. Numerieke weergave PM2.5 binnenshuis Een professionele sensor met AeraSensetechnologie detecteert nauwkeurig en reageert snel op de kleinste wijziging met betrekking tot deeltjes in de lucht, met bevestiging in de vorm van realtime PM2.5-feedback. Allergenenindex lucht binnenshuis AeraSense-technologie detecteert de allergenen in jouw lucht binnenshuis en geeft het potentiële risiconiveau van de luchtallergenen aan op een schaal van 1 tot 12. Vochtigheid binnenshuis zichtbaar gemaakt De digitale display geeft de real-time relatieve vochtigheidsgraad in de kamer aan, mogelijk gemaakt door een slimme vochtigheidssensor waarmee het apparaat ook de vochtigheidsgraad kan beheren. 3 automatische modi Dit product heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een slaapmodus. In de slaapmodus is de weergave gedimd en schakelt de ventilator over op de laagste snelheid. Kies een modus voor optimale prestaties die aan jouw behoeften voldoet. 4 vochtigheidsinstellingen Handhaaf een constante vochtigheidsgraad met de automatische vochtigheidsinstellingen. Kies 40%, 50%, of 60% als vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken. Uiterst stille werking Het unieke aerodynamisch ontwerp zorgt voor maximale prestaties met minimaal geluid. In de slaapstand is het apparaat zo goed als geluidloos voor schonere lucht terwijl je slaapt. Laag energieverbruik Dit product is met een verbruik van minder dan 1 kWh per dag energie- en kostenbesparend. Overige kenmerken: Superieure prestaties in ruimten tot 65 m2 Verwijdert 99,97% van deeltjes tot slechts 0,003 micron* Hygiënische bevochtiging tot 500 ml/h Verwijdert bacteriën en virussen Kies modus 2-in-1 of modus Alleen zuiveren Visuele feedback over luchtkwaliteit Realtime digitale weergave van PM2.5 niveaus binnenshuis Allergenenindex lucht binnenshuis toont het risiconiveau van allergenen binnenshuis Realtime digitale weergave van vochtigheid binnenshuis Volgen, bewaken en controle met jouw smartphone-app Ontworpen voor jou 3 automatische modi: algemeen, allergeen en slaap 4 vooraf ingestelde vochtigheidsniveaus Uiterst stil zodat je goed slaapt Energiezuinig en kostenbesparend, minder dan 1 kWh per dag Specificaties: Performance Ruimte: 65 m² CADR (Deeltjes): 250 m³/h Verwijderen van deeltjes tot 0,3 µm: 99,97 % Verwijdering van ultrafijne deeltjes: 99,97% van slechts 3 nm Filtert het H1N1-virus: 99,9 % Filtert bacteriën uit de lucht: 99,9 % Kenmerken VitaShield IPS AeraSense-technologie Luchtkwaliteitsfeedback: Numeriek PM2.5 sensor Poetsstanden: 3 automatische modi Aerodynamisch ontwerp: Achterinlaat Ventilatorsnelheid: 4 handmatige snelheidsstanden Kinderslot Vergrendeling voor gezonde lucht & alarm Timer: 1~12 uur Motor: DC Ontwerp en afwerking Kleur(en): Wit Kleur bedieningspaneel: Zwart 7 C Type bedieningspaneel: Touchpaneel Materiaal hoofdunit: ABS Technische specificaties Voltage: 220 volt Frequentie: 50 Hz Snoerlengte: 1,8 m Gewicht en afmetingen Afmetingen van product (l x b x h): 396 x 230 x 580 Afmetingen van verpakking (l x b x h): 446 x 310 x 695 millimeter Land van herkomst Land van herkomst: China Duurzaamheid Omhulsel: > 90% gerecycled materiaal Gebruiksaanwijzing: 100% gerecycled papier Service 2 jaar garantie

9. Philips AC2729/10 - Luchtreiniger & Luchtbevochtiger - Combi


Product informatiePlus or Show more

Met de Duux Tag Wit haal je een compacte en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. De bevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur door een ruimte tot 30 vierkante meter. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2,5 liter en is afneembaar. Handig, want zo vul je 'm gemakkelijk bij onder de kraan. Dankzij de waterniveau indicator krijg je een seintje als het waterreservoir leeg is, zodat je precies weet wanneer je hem bij moet vullen. Deze luchtbevochtiger is met een geluidsniveau van 34 decibel relatief stil. Je plaatst hem dus gerust in de slaapkamer. Let op: een luchtbevochtiger heeft een aantal dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor is het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg.

10. Duux Tag Zwart


Artikelen gerelateerd aan Luchtbevochtigers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luchtbevochtigers. Er zijn immers 498 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Luchtbevochtiger kopen.