Bestenu

Beste plafondventilators - nov. 2022

Met meer dan 978 plafondventilators op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste plafondventilators op een rij
01Score: 9.7
Plafondventilator met LED verlichting – zwart – incl. afstandsbediening
Plafondventilator met LED verlichting – zwart – incl. afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
V-tac LED Plafondventilator staal met afstandsbediening
V-tac LED Plafondventilator staal met afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
QAZQA rotar
QAZQA rotar
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.3
Proventa Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm
Proventa Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.6
Bestron Plafondventilator met 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø120cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 60Watt, DT48C,  kleur: zilver
Bestron Plafondventilator met 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø120cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 60Watt, DT48C, kleur: zilver
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
QAZQA cool
QAZQA cool
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Eurotrail Plafond Ventilator
Eurotrail Plafond Ventilator
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Bestron Plafondventilator met verlichting, 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø102cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 3 x GU10 LED-lampjes, 50Watt, DLHB42S, kleur: zilver/blauw
Bestron Plafondventilator met verlichting, 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø102cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 3 x GU10 LED-lampjes, 50Watt, DLHB42S, kleur: zilver/blauw
Ga naar laagste prjis
09Score: 6.8
Bestron DC30T
Bestron DC30T
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
QAZQA cool
QAZQA cool
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Plafondventilator Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 30, 2021


Verkoeling in huis zonder een extra apparaat in de kamer neer te hoeven zetten: dat is waar de plafondventilator zijn intrede doet. Hoe je de beste plafondventilator kiest om er verkoeld bij te zitten, lees je in deze koopgids!

Wat voor soorten plafondventilatoren zijn er?

Plafondventilatoren hangen allemaal aan het plafond, en toch zijn ze allemaal anders. Als we het over verschillende soorten hebben, is het eerste verschil dat opvalt de verlichting. Zo zijn er losse plafondventilatoren en varianten met verlichting. Tijdens het aansluiten brengt de plafondventilator met verlichting iets meer werk met zich mee.

Het aantal bladen verschilt ook per soort plafondventilator. Een model kan twee tot zes bladen hebben, maar drie of vier komt het meest voor. Merk je verschil tussen het aantal bladen? Ja. Meer bladen produceren meer luchtstroom en verdelen de lucht ook beter. Hoewel het formaat van de bladen ook een rol speelt, levert het aantal dus een merkbaar verschil op.

Je kunt plafondventilatoren in een breed scala aan kleuren en materialen vinden: van gewoon kunststof of houten bladen tot een metalen plafondventilator. Het materiaal heeft weinig tot geen merkbare invloed op de prestaties, en de kleur al helemaal niet. Deze variaties zijn er vooral om verschillende stijlen en smaken aan te spreken.

Hoe hoog moet een plafondventilator hangen?

De meeste woningen zijn volgens een standaardhoogte gebouwd. Afhankelijk van hoe oud het huis is, zijn de plafonds daarom 2,2 tot 2,4 meter hoog. De meeste plafondventilators zijn gemaakt om bij deze plafondhoogtes te passen. Heeft jouw plafond een standaardhoogte, dan kun je de ventilator gewoon installeren zonder het apparaat lager te hangen.

Is het plafond hoger dan de standaard? Dan is het verstandig om de ventilator iets lager te hangen. Je gebruikt hiervoor een verlengstang die bij de plafondventilator past. Zorg ervoor dat er altijd minstens 2 meter afstand tussen de plafondventilator en de vloer zit, om de veiligheid in huis te waarborgen.

Hoe hang je een plafondventilator op?

Wanneer je een plafondventilator koopt, ontvang je bij het product instructies om het apparaat op te hangen. Per ventilator, merk of winkel kan de exacte volgorde van sommige stappen verschillen. Het beste is om die instructies op te volgen. Om de klus beter in te kunnen schatten vind je in deze koopgids een omschrijving om een plafondventilator te installeren.

Om een plafondventilator op te hangen heb je schroevendraaiers, een boormachine, schroeven met pluggen, een spanningzoeker en een speciale plafonddoos voor ventilatoren nodig. Gewone plafonddozen zijn niet sterk genoeg om het gewicht van het apparaat te dragen, wat gevaarlijke situaties oplevert.

Schakel als eerste de stroom uit en controleer met de spanningzoeker of er ook daadwerkelijk geen stroom meer op de kabels staat. Bevestig daarna de speciale plafonddoos. Let goed op dat je dit onderdeel stevig ophangt, zodat er geen ongelukken gebeuren.

Je kunt nu de ventilatoronderdelen in elkaar zetten. Begin bij bladen en verbind daarna de elektriciteitsdraden. Haal ze door het verbindingspijpje tussen de ventilator en het plafond in, en schroef de draden vast, zodat ze op hun plek blijven. Schroef nu de balanskogel vast, zodat de ventilator niet wiebelt.

We vervolgen de klus met de plafondbeugel en de ontvanger. Plaats eerst de plafondbeugel, zodat je de ontvanger in de plafondbeugel kunt plaatsen. Heb je een plafondventilator met verlichting? Doe de lamp dan in de fitting en plaats daarna de lampenkap er overheen.

Controleer altijd of de onderdelen stevig vastzitten, want zwaartekracht houdt helaas geen rekening met foutjes! Het is daarom ook verstandig om deze klus met zijn tweeën te doen.

Hoeveel verbruikt een plafondventilator?

Hoeveel stroom een plafondventilator verbruikt verschilt lichtelijk per model. Een plafondventilator met verlichting verbruikt logischerwijs iets meer dan een ventilator zonder, maar al met al is een plafondventilator relatief zuinig. Ze verbruiken namelijk een stuk minder dan andere alternatieven voor verkoeling, zoals airconditioning.

Het vermogen van plafondventilatoren ligt praktisch altijd onder de 100 watt en is gemiddeld tussen de 30 en 50 watt. Dat is ongeveer even veel als de gemiddelde gloeilamp. Aangezien je een plafondventilator voornamelijk in de zomer gebruikt, kom je met een grove schatting uit op een hoogte in verbruik dat €10 tot €20 per jaar kost.

hero illustration

Hoe komt deze leuke plafondventilator opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de zoektocht naar de beste plafondventilator ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over plafondventilators, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle plafondventilators die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke plafondventilators het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van plafondventilators stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste plafondventilators op een rijtje

1 - Plafondventilator met LED verlichting – zwart – incl. afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Lampenbaas biedt vijf jaar LED Garantie! Deze stoere ventilator is gemaakt in een andere vorm dan u gewend bent van de ventilatoren van De Lampenbaas. Deze ventilator heeft geen bladen aan de zijkant, maar heeft een propeller aan de binnenkant. De propeller kunt u in 3 snelheidsmogelijkheden zetten door middel van een afstandsbediening. De ventilator is gemaakt van kunststof in de kleur zwart/wit. De buitenrand heeft een LED-module van 40w(3000lumen). De LED is instelbaar in diverse wit kleuren van 3000 tot 6500 kelvin en is ook dimbaar. De ventilator is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, hierop vindt u ook een timer-functie. De ventilator & de lamp zijn afzonderlijk bedienbaar. De ventilator produceert in de drie verschillende standen de volgende decibel: 45/ 50/ 54 dB (energielabel: A). Eigenschappen van deze prachtige plafondventilator: Product afmetingen: Hoogte 20cm - lengte: 59cm - Breedte: 59cm Gewicht: 3KG Hieronder kort samengevat betreft de specificaties: 3 verschillende snelhedenInclusief plafondmontageMét een geïntegreerde dimmerIP waarde: IP20De lichtkleur traploos variabelNachtstand - Speciaal zacht licht voor in de nachtNiet geschikt voor externe dimmerMét een meegeleverde afstandsbedieningDe ventilator is afzonderlijk schakelbaarMet een timerDe bladen zijn afgeschermdTwijfel jij om een plafondventilator te kopen? Lees onderstaande voordelen om hem dus wél te kopen! Energiebesparend Naast de verkoeling of betere warmtedeling die een plafondventilator geeft, profiteer je daarnaast ook nog eens van energiebesparing. Het kan veel geld kosten om een huis te verwarmen, verkoelen en verlichten. Een plafondventilator helpt je portemonnee bij alle drie factoren waardoor je tot wel 30% op jouw energiekosten kunt besparen. In de winter helpt het de ruimte verwarmen door de betere warmteverdeling waardoor je minder hoeft te stoken. In de zomermaanden verlaagt de ventilator de gevoelstemperatuur door lucht op de huid te blazen, hiervoor heeft het veel minder stroom nodig dan een airconditioner. Kies je voor een plafondventilator met led verlichting? Dan is de ventilator ook te gebruiken als lamp dat zelfs 90% zuiniger is dan een gloei- of halogeenlamp. De Lampenbaas raad aan om een plafondventilator te kiezen met een maximaal verbruik van 60 Watt. In vergelijking met een airco Om verkoeling in huis te halen, wordt er de afweging gemaakt tussen een airconditioner en een ventilator. Deze verschillen zijn soms groter dan mensen denken. In onderstaande punten worden de voordelen van een plafondventilator tegenover een airco opgesomd: Allereerst de prijs: een mobiele airco (op de grond) kost al gauw 300 tot 500 euro terwijl het plaatsen van een airco installatie tussen de 1.200 en 3.000 euro kost. Een plafondventilator kost ongeveer 200 euro en is dus een stuk goedkoper. Een plafondventilator is veel energiebesparender dan een airco. Een airco heeft namelijk veel energie nodig om warme lucht in te ruimte te onttrekken. De plafondventilator is veel stiller dan een airconditioner. Een plafondventilator vergt geen onderhoud, in tegenstelling tot een airco dat ieder jaar gecontroleerd of bijgevuld moet worden. Doordat een plafondventilator direct koelt werkt het veel sneller dan een airco Een plafondventilator houdt de ruimte insectenvrij in tegenstelling tot een airco Ten slotte kun je met een plafondventilator je ramen in het huis open houden om frisse buitenlucht door je huis te laten stromen Insectenvrij Een ander voordeel van een plafondventilator is dat het je beschermt tegen vliegen en muggen. Deze insecten houden namelijk niet van de sterke luchtstroom die jouw ventilator produceert en raken erdoor gedesoriënteerd. Daarnaast volgen muggen de kooldioxide van je uitgeademde lucht, maar een waaier zal voorkomen dat de muggen de weg naar je lichaam vinden. Niet tevreden? Dan betalen wij de retourkosten! .

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - V-tac LED Plafondventilator staal met afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

Houd de kamer koel met deze prachtige stalen plafondventilator, deze ventilator kun je makkelijk bedienen met de meegeleverde afstandsbediening op 3 standen. Deze plafondventilator is voorzien van 2 x E27 fittingen. Productomschrijving: 52" (132CM) Decoratieve plafondventilator met RF-bediening Wisselstroommotor met vooruit- en achteruitfunctie 4 MDF-bladen Krachtige motor: 153x15 mm, 2,3 kg Omwentelingen per minuut: 220±10 RPM Bladhoek van 13° 3 snelheden (laag, medium en hoog) en lichte afstandsbediening 2xE27 lichtset (lichtbron NIET inbegrepen) Lampdiameter 260 mm Toepassingen - Restaurants, woonkamer, slaapkamer en kantoren en nog veel meer Specificaties: Model: VT-6054-4 Nominale belasting: 2x20W Watt: 60 Basis: 2xE27 Ingangsvermogen AC: 220V, 50Hz Afmeting: 1320x460mm Sensorcompatibel: Sensorcompatibel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - QAZQA rotar

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een plafondventilator die zorgt voor een verfrissende bries in de warme dagen? Wellicht is deze Rotar plafondventilator dan iets voor jou! Het strakke design in combinatie met de stalen kleur en bruine tinten zorgt voor een landelijke touch. Deze ventilator wordt geleverd inclusief afstandbediening, zodat je deze vanuit je luie stoel of bed makkelijk kan bedienen! De plafondventilator is gemaakt van staal en kunststof. De 3 bladen zijn gemaakt van hout. De Rotar heeft een diameter van 96 cm en een hoogte van 42 cm. De montageplaat heeft een diameter van 15 cm en een hoogte van 6 cm. Naast dat de Rotar zorgt voor verfrissing, zorgt hij ook voor functionele verlichting! De Rotar heeft namelijk 2 lichtpunten; voorzie dus nog twee E27 LED lichtbronnen van max. 10 Watt. Let op: deze plafondventilator werkt niet op halogeen en is niet dimbaar. Een verfrissing in huis met onze Rotar! Belangrijke specificaties • Fitting: E27 • Inclusief lichtbron: Nee. Max 2 x 10W, V. • Geschikt voor: LED. • Aansluitspanning: 220V/230V. • Dimbaar: Nee, niet dimbaar. • Veiligheidsklasse: [IP20] Stofdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Proventa Premium LED Plafondventilator met verlichting 60 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Versier je plafond het hele jaar door met deze multifunctionele LED plafondlamp-ventilator. Met de afstandbediening (inbegrepen) kun je zowel de kleur dimmen, als de propellor op winterstand of zomerstand instellen met tijdschakelaar. Dit maakt deze plafondlampventilator een aanwinst in elk seizoen in ieder huishouden! Op twee manieren te dimmen - Met de meegeleverde afstandbediening kun je de kleurtemperatuur dimmen van neutraal wit (4000K) naar extra warm wit (2000K). Zijn dimbare lichtuitstraling van 3000 lumen wordt gelijkmatig over de voor- en achterkant van de lamp verdeeld. Op deze manier creëer je sfeer voor iedere gelegenheid. Zomer & Winterstand - De muisstille ventilator ondersteunt twee instellingen: zomer en winterstand. In de zomerstand wordt er een bries gelijkmatig verspreid over het oppervlak. Met de winterstand schakelt de ventilator naar het verspreiden van lucht tegen het plafond. Duurzaam en energiezuinig - Mede dankzij 240 geïntegreerde ledchips van lumileds (Philips), profiteer je zowel van historisch laag verbruik (60W) als van een extreem lange levensduur van 30.000 branduren. Met andere woorden, deze schitterende plafondlampventilator gaat méér dan een decennia mee. Makkelijk te installeren - Het afmeembare frame, de voorgeboorde schroefgaatjes en het inbouwschema zorgen dat het monteren zo gepiept is. De plafondlampventilator dien je op minimale hoogte van 2.3 meter te monteren. Modern design LED Plafondlamp met ventilator Deze hypermoderne plafondlamp ventilator bied je de ultieme combinatie van een dimbare lichtopbrengst, een instelbare ventilatorsnelheid en duurzaam energieverbruik. Daarbij kun je de lamp in elk jaargetij gebruiken, doordat je keuze hebt uit een verwarmende én verkoelende instelling. De plafondlampventilator heeft een totale diameter van 60 cm, waarvan 37 cm bestemd is voor de ventilator. Met de afstandsbediening kun je op twee verschillende manieren dimmen: je kunt de kleurtemperatuur dimmen van neutraal wit naar extra warm wit. Ook kun je de lichtopbrengst (3000 lumen) dimmen naar het gewenste niveau. Bovendien kun je met behulp van de afstandsbediening gebruik maken van de timer-functie. Verpakkingsinhoud: 1 x Design LED plafondlamp met ventilator - Zwart + bevestigingsmateriaal + afstandsbediening + meertalige handleiding en inbouwschema Specificaties Afmetingen: een diameter van ø 60 cm met een hoogte van 17 cm Lichtopbrengst: 3000 lumen Kleurtemperatuur: 2000-4000K Kleuromschrijving: Extra warm wit, warm wit, neutraal wit Dimbaar: Ja, zowel kleurtemperatuur als de lichtopbrengst zijn traploos dimbaar Dimmethode: Afstandsbediening (meegeleverd) Ventilatortechniek: downdraft & updraft (verkoeling & verwarming) Tijdschakelaar: Ja, bedienbaar met afstandsbediening Levensduur: 30.000 branduren Energieklasse: A+ Binnen/buitengebruik: Uitsluitend voor binnengebruik (IP20) Materiaal behuizing: Polycarbonaat Nettogewicht: 3100 gram Garantietermijn: 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Bestron Plafondventilator met 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø120cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 60Watt, DT48C, kleur: zilver

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bestron Plafondventilator met 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø120cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 60Watt, DT48C, kleur: zilver Stille plafondventilator met een grote spanwijdte voor een aangename en stille luchtcirculatie in woonkamers of kantoren Keuze uit 3 snelheden via een trekketting, indirecte of directe luchtstroom instelbaar op het apparaat - ideaal voor het hele jaar door Tijdloos design en hoogwaardige afwerking - geschikt voor elke inrichtingsstijl Eenvoudige installatie van het apparaat met meegeleverde montagemateriaal. Met een hoogwaardige kopergewikkelde motor Leveringsomvang: 1 Bestron plafondventilator, 60W, Ø 120 cm, materiaal: rvs, DT48C

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - QAZQA cool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Houd het hoofd koel met deze prachtige ventilator Cool 52! Geniet van de frisse wind in je woning of kantoor. Het strak ogende ontwerp zal een hele welkome toevoeging in je interieur zijn. Een multifunctionele plafondventilator waar je het gehele jaar van kan genieten! De bladen van de ventilator zijn aan beide kanten voorzien van een stijlvolle kleur: zwart of grijs. Je kiest zelf welke kant de finishing touch maakt! De lengte van een enkel blad bedraagt 53 cm. Door de breedte van 130 centimeter heeft deze ventilator een enorme reikwijdte, die zorgt voor een goede luchtcirculatie. De montageplaat heeft een diameter van 13 cm. Per stand heeft deze plafondventilator verschillende decibel standen: de hoogste stand: 44.7 dB, middelste stand: 38 dB, en de laagste stand: 33 dB. Een erg stille en aangename plafondventilator! Deze ventilator wordt geleverd met een afstandbediening, zodat je deze vanuit je luie stoel of bed kunt bedienen. Om de Cool 52 te laten stralen zijn er nog twee lichtbronnetjes nodig van maximum 40 Watt (E14 fitting). Belangrijke specificaties • Fitting: E14 • Inclusief lichtbron: Nee. Max 2 x 40W, V. • Geschikt voor: Gloeilamp,Halogeen,LED,Spaarlamp. • Aansluitspanning: 220V/230V. • Dimbaar: Nee, niet dimbaar. • Veiligheidsklasse: [IP20] Stofdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Eurotrail Plafond Ventilator

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze opvouwbare plafond ventilator van Eurotrail is jouw musthave voor de warme zomer. Hij is te gebruiken in iedere omgeving waar je wat ventilatie kan gebruiken. Met zijn doorsnede van 60 cm creeërt hij een heerlijke bries die de ergste warmte zal verdrijven. De ventilator is makkelijk op te hangen door zijn handige meegeleverde velcro die makkelijk ergens om te bevestigen is, waarna je de ventilator hieraan kan bevestigen met de meegeleverde clip. Het stroomdraad is 3 meter lang en voorzien van een aan/uit schakelaar. Opbergen van de ventilator neemt bijna geen plaats in beslag aangezien de bladen los te halen zijn van de ventilator zodat het een klein pakketje wordt wat eenvoudig op te bergen is. De ventilator is met zijn 50Hz fluisterstil en heeft een rotatiesnelheid van 272 r/m.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Bestron Plafondventilator met verlichting, 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø102cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 3 x GU10 LED-lampjes, 50Watt, DLHB42S, kleur: zilver/blauw

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bestron Plafondventilator met verlichting, 3 snelheden & extra grote spanwijdte van Ø102cm, incl. Zomer-/winterfunctie, 3 x GU10 LED-lampjes, 50Watt, DLHB42S, kleur: zilver/blauw Stille plafondventilator met een grote spanwijdte voor een aangename en stille luchtcirculatie in woonkamers of kantoren Keuze uit 3 snelheden via een trekketting, indirecte of directe luchtstroom instelbaar op het apparaat - ideaal voor het hele jaar door 3 lampen met trekkoordschakelaar voor verlichting - ook zonder ventilatie, 4 tweekleurige vleugels die aan beide zijden kunnen worden gemonteerd voor elke inrichtingsstijl Eenvoudige installatie van het apparaat met meegeleverde montagemateriaal. Met een hoogwaardige kopergewikkelde motor Leveringsomvang: 1 Bestron plafondventilator incl. 3 GU10 LED-lampen (A +), output: 50W, Ø 102 cm, materiaal: hout / metaal, kleur: zilver / blauw, DLHB42S

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Bestron DC30T

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Bestron DC30T is een allemansvriend. In de zomer brengt hij je verkoeling. Door zijn reikwijdte van 75 centimeter (37,5 centimeter per blad) is de kamer lekker snel fris. In de winter gebruik je de winterstand om de opgestegen warme lucht beter te verspreiden. De bladen van de ventilator zijn omkeerbaar. Matchen de witte bladen het best bij je interieur, of ga je toch voor de ahorn-houten look? In de Bestron DC30T zit ook verlichting en bedienen gaat via een trekschakelaar. Een fijne plafondventilator, niets meer en niets minder.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - QAZQA cool

Loading..
Ga naar laagste prjis

Houd het hoofd koel met deze prachtige ventilator Cool 52! Geniet van de frisse wind in je woning of kantoor. Het strak ogende ontwerp zal een hele welkome toevoeging in je interieur zijn. Een multifunctionele plafondventilator waar je het gehele jaar van kan genieten! De bladen van de ventilator zijn aan beide kanten voorzien van een stijlvolle kleur: zwart of wit. Je kiest zelf welke kant de finishing touch maakt! De lengte van een enkel blad bedraagt 53 cm. Door de breedte van 130 centimeter heeft deze ventilator een enorme reikwijdte, die zorgt voor een goede luchtcirculatie. De montageplaat heeft een diameter van 13 cm. Per stand heeft deze plafondventilator verschillende decibel standen: de hoogste stand: 44.7 dB, middelste stand: 38 dB, en de laagste stand: 33 dB. Een erg stille en aangename plafondventilator! Deze ventilator wordt geleverd met een afstandbediening, zodat je deze vanuit je luie stoel of bed kunt bedienen. Let op: de batterijen voor de afstandsbediening worden niet bijgeleverd. Zorg er dus voor dat je deze nog apart bij besteld! Om de Cool 52 te laten stralen zijn er nog twee lichtbronnetjes nodig van maximum 40 Watt (E14 fitting). Belangrijke specificaties • Fitting: E14 • Inclusief lichtbron: Nee. Max 2 x 40W, V. • Geschikt voor: Gloeilamp,Halogeen,LED,Spaarlamp. • Aansluitspanning: 220V/230V. • Dimbaar: Nee, niet dimbaar. • Veiligheidsklasse: [IP20] Stofdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van plafondventilators. Er zijn immers 978 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste