Beste Mobiele airco - March 2020

117 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco

JustFire
9.7Score
2

Inventum AC901 - Mobiele airco

Inventum
9.5Score
3

TROTEC PAC 2100 X - Mobiele Airco

Trotec
9.2Score
4

De'Longhi Pinguino PAC AN112 - Mobiele Airco

De'Longhi
8.7Score
5

Carrier 012NS - Mobiele Airco

Carrier
8Score
6

Whirlpool PACW212HP - Mobiele Airco

Whirlpool
7.9Score
7

TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E

Trotec
7.8Score
8

Carrier 51QPD012N7S - Mobiele airco - Wit

Carrier
7.6Score
9

De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco

De'Longhi
7.4Score
10

Inventum AC701 - Mobiele airco

Inventum
7.1Score
Vector 1Vector 2

De Bestenu Mobiele Airco Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 02/06/2020


Tijdens de warmste dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Een mobiele airco die de kamer verkoelt is dan een handige oplossing! Maar hoe kies je een fijn model? Dat lees je in deze beste mobiele airco koopgids.

Hoe werkt een mobiele airco?

show product content

In gebruik is de mobiele airco vrij simpel: je verplaatst hem makkelijk dankzij de wieltjes en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens bedien je het apparaat met een bijgeleverde afstandsbediening. Sommige meer luxe modellen kunnen ook bediend worden met een app op je smartphone.

Wanneer je de mobiele airco inschakelt, begint het koelen. Hiervoor gebruikt de mobiele airco een warmtepomp en een koelmiddel. In de airco zit een soort ventilator met een functie om lucht rond te waaien. De koelvloeistof zorgt voor koele lucht die het apparaat de kamer in blaast.

Een extra leuk feitje: mobiele airco's zorgen ook voor minder vocht in de lucht. In gekoelde lucht zit namelijk minder waterdamp dan in warme lucht. Om de opgevangen waterdamp af te voeren heeft de mobiele airco een slang of een reservoir.

Hoe sterk koelt een mobiele airco: wat is BTU?

show product content

Hoe krachtig een mobiele airco de lucht kan koelen hangt van een aantal punten af. Het formaat en de kwaliteit van het apparaat spelen hier een grote rol in.

De koelcapaciteit wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Thermal Unit en staat voor een eenheid van energie. Je hoeft verder weinig gedetailleerde kennis van deze eenheid te hebben om erachter te komen hoeveel koelvermogen je nodig hebt.

Als je precies tot op het decimaal wilt weten hoeveel BTU je in een kamer nodig hebt, kom je uit op een ingewikkelde rekensom die bestaat uit het aantal kubieke meter van de kamer, het isolatieniveau en het benodigde koelvermogen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om te ontdekken welke mobiele airco bij je behoefte past.

In de specificaties staat naast het aantal BTU namelijk vaak ook omschreven hoeveel vierkante meter het apparaat ongeveer kan verkoelen. Let wel op: dit advies is gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte en isolatie. Is jouw plafond een stuk hoger of lager, of is jouw isolatie sterker of zwakker, neem dit dan mee in de keuze.

De meeste mobiele airco's kunnen een kamer tussen de 10 en 30 vierkante meter verkoelen. Is de ruimte die je wilt verkoelen groter, dan is het niet zo dat het apparaat helemaal niets doet. Het heeft simpelweg niet genoeg koelvermogen om de hele ruimte naar wens te verkoelen, maar doet nog wel zijn werk.

Wat kost een mobiele airco aan stroom?

show product content

Dat een mobiele airco stroom kost is een feit, maar hoeveel verschilt per model en hangt hoofdzakelijk af van hoeveel je het apparaat gebruikt.

De gemiddelde mobiele airco heeft een vermogen van 1000 Watt. In dit voorbeeld wordt dit getal aangehouden. Valt jouw keuze op een airco met een hoger of lager vermogen, dan kan je er vanuit gaan dat de kosten iets hoger of lager uitvallen.

1000 Watt is vergelijkbaar met het vermogen van een wasmachine. Bij gemiddeld gebruik kost een wasmachine zo'n €60 per jaar aan energie. Nu gebruik je een wasmachine het hele jaar door, maar gebruik je een mobiele airco langer per keer. Op hete dagen staat het apparaat misschien wel de hele dag aan.

De verschillen in gebruik compenseren elkaar wel redelijk. Omdat het verbruik van zoveel factoren afhangt is het moeilijk om een vast getal te noemen, maar het zal niet snel meer dan een paar tientjes per maand van intensief gebruik kosten.

De prijzen van een mobiele airco

show product content

Je bent nu wat wijzer geworden over de energiekosten van een mobiele airco, maar er is natuurlijk ook de aanschafprijs. Die hangt grotendeels af van het koelvermogen en merk van het apparaat.

Hoe hoger het BTU getal, des te groter het oppervlak dat gekoeld kan worden. Daarmee stijgt dus ook de prijs. De goedkoopste mobiele airco's beginnen bij een prijs van €250, terwijl de duurste modellen wel €800 kunnen kosten.

De middenklasse mobiele airco kost €400 tot €500. Hiermee kan je ruimtes van 20 tot 30 vierkante meter verkoelen. Vergeet daarbij niet dat een extra hoog plafond het aantal kubieke meter vergroot. De mobiele airco kan dan minder oppervlak verkoelen, omdat de ruimte verticaal gezien groter is.

Hier let je op als je een mobiele airco koopt

show product content

Als je een mobiele airco koopt, zijn er een aantal punten om op te letten. Door de juiste functies in de gaten te houden maak je makkelijk de beste keuze.

Het koelvermogen is uitgebreid besproken in deze koopgids, en waarschijnlijk ook het belangrijkste punt. Je wilt wel dat het apparaat krachtig genoeg is om de ruimte waar hij in komt te staan te verkoelen. Kijk dus in de specificaties hoeveel vierkante meter het apparaat kan koelen.

De bediening verschilt ook per model. Deze is niet ingewikkeld, maar wellicht vind je het handiger om de airco in plaats van de afstandsbediening met je smartphone te kunnen bedienen. Die optie is aanwezig, maar leidt al snel tot een duurder model.

Wil je dat de airco op een bepaald tijdstip begint met verkoelen, bijvoorbeeld voordat je wakker bent of voor je thuis komt? Sommige mobiele airco's zijn uitgerust met een timer! Wellicht komt die functie jou beter uit en daar kun je dan ook op selecteren.

In de nacht hoeft de airco misschien niet volop te blazen, maar wil je ook niet dat het weer warm en broeierig wordt. Daarvoor zijn een deel van de airco's uitgerust met een speciale nachtmodus. Zo is het verbruik minder intens, maar slaap je nog wel in een aangenaam klimaat.

Ten slotte is er de prijs. Je hebt in deze koopgids een beeld gekregen van de prijzen van een mobiele airco. Het is aan jou om het budget te bepalen. Houd er wel rekening mee dat grotere ruimtes een sterker koelvermogen vereisen en je dus sneller op een duurder apparaat uit komt.

Hoe komt deze leuke Mobiele airco lijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Mobiele airco ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Mobiele aircos, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mobiele aircos die te koop zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Mobiele aircos het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mobiele aircos stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Mobiele aircos in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

JustFire AIRCO7000 is geschikt voor ruimtes tot 23 m² / 58 m³. Netbelasting: 1000 W Stroom: 4,3 A. Kleur van het product: Wit. Breedte: 443 mm, Diepte: 340 mm, Hoogte: 830 mm

1. JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum 3-in-1 airco AC901 heeft een hoog koelvermogen van 9000BTU (2600 watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 30 m² / 75 m³ vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilato koelvermogen 9000BTU voor ruimtes tot 80m3

2. Inventum AC901 - Mobiele airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

"TROTEC Mobiele airco PAC 2100 X Dankzij de slimme stroombesparingsfunctie bespaart de 3-in-1 airconditioner PAC 2100 X zeer cool zelfs bij de grootst mogelijke hitte puur geld. Dankzij de energiebesparingsfunctie spaart de Airconditioner PAC 2100 X kosten Het is fijn als u de Airconditioner PAX 2100 X al in huis heeft, voordat de volgende hittegolf eraan komt. Het comfortabele multitalent heeft naast de koelautomaat ook een ontvochtigings- en ventilatiefunctie en is met z'n krachtige 2 kW vermogen evenals de energie-efficiëntieklasse A ideaal voor woon- en kantoorruimten met een maximale grootte van 23 m² / 58 m³. Bovendien is het apparaat uitgerust met een zeer slim stroombesparingssysteem: Bij het bereiken van de voorgeselecteerde doeltemperatuur – traploos instelbaar tussen 17-35 °C – schakelt de geïntegreerde thermostaat van de PAC 2100 X niet alleen de compressor, maar ook de ventilator en zo alle primaire stroomverbruikers in het apparaat volledig uit. Ten opzichte van gebruikelijke constructies, maakt de airconditioner zo een zeer economisch koelbedrijf mogelijk. Vanzelfsprekend worden de compressor en de ventilator bij het overschrijden van de doeltemperatuur ook weer automatisch geactiveerd, zolang het apparaat is ingeschakeld. Voor een ontspannen nachtrust, beschikt de airconditioner over een nachtmodus, die de temperatuur langzaam verhoogt. Daarnaast is het LED-display volledig uitschakelbaar, zodat u niet wordt gestoord door onnodig licht. Twee ventilatorsnelheden, evenals de variabel instelbare uitblaasrichting, zorgen voor een optimale verdeling van de luchtstroom. Samen met de geïntegreerde 24-uurs-timer kunnen meer kosten worden bespaard, omdat het apparaat dan zo geprogrammeerd kan worden dat het in- en uitschakelt op de tijden dat de ruimte daadwerkelijk wordt gebruikt. In tegenstelling tot vele andere airconditioners hoeft bij de PAC 2100 X het condensreservoir slechts zeer zelden te worden geleegd, omdat het beschikt over een intelligent recyclingsysteem, dat het gecondenseerde water gebruikt voor het koelen van de condensator waardoor reeds een groot gedeelte verdampt. De PAC 2100 X kan naar keuze via het bedieningspaneel op het apparaat of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening worden bediend. Installatie en onderhoud van de PAC 2100 X De airconditioner is met enkele handelingen opgebouwd en klaar voor gebruik.' Het voorgemonteerde luchtfilter filtert pluisjes, stof en dierenhaar uit de lucht en kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Aan de achterzijde kan een permanente condensafvoer worden aangesloten. Voordelen in de praktijk: * Energie-efficiëntieklasse A * 2 kW koelvermogen * Drie bedrijfsmodi: koeling, ventilatie, ontvochtiging * Twee ventilatorsnelheden * Timer-functie * Praktisch LED-display * Weergave van de kamertemperatuur * Eenvoudig te onderhouden bedieningspaneel * Instelbare luchtuitblaasrichting * Infrarood-afstandsbediening * Uitneembaar luchtfilter * Luchtreinigingsfunctie (dierenhaar, pluisjes, stof) * Stille werking < 53 dB(A) Dit apparaat is TÜV-gecontroleerd en heeft het GS-veiligheidskeurmerk! =================================================== Mobiele airconditioners - Comfortabele koelmachines Belangrijk: zonder slang geen verkoeling! Laat u zich niet misleiden door foto's van airconditioners waarbij het lijkt of het gebruik zonder slang mogelijk is - minstens een slang is altijd nodig, ook als het niet altijd zichtbaar is! Waarom? Heel eenvoudig: Profesionele airconditioners voor thuis zijn wereldwijd allemaal compressor-koudmachines. En deze genereren gelijktijdig kou als warmte. De gegenereerde kou is in de ruimte gewenst, de warmte echter niet. Daarom moet die weg, naar buiten. Bij split-apparaten is de warmte automatisch buiten, want hier wordt de warmte direct naar de buiten geinstalleerde condensator geleidt. Maar ook deze apparaten hebben een verbindingsslang nodig voor het circulerende koelmiddel, die de transport van kou garandeert. Bij Monoblock-bouwwijze is de warmte centraal in het apparaat en moet daarom naar buiten worden geleidt, zonder dat het weer in den binnenlucht landt en verwarmd. Daarom is er dwingend een afvoerslang nodig, deze is dan ook vast bestanddeel van de leveromvang bij elke monoblock-airconditioner die te koop is, ook als deze niet altijd op elke foto te zien is."

3. TROTEC PAC 2100 X - Mobiele Airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geniet van optimale verkoeling en verhoog je comfort met de Mobiele airco Pinguino PAC AN112. Deze lucht/lucht gekoelde airco heeft energieklasse A+ in koeling en een maximaal koelvermogen van 11.000 Btu. Daarnaast heeft de Pinguino PAC AN112 verschillende extra functies waaronder de ontvochtigingsfunctie, die maar liefst tot 41 liter vocht per dag verwijdert en de ventilatiefunctie met drie verschillende snelheden. Uiterst effectief De Pinguino PAC AN112 is een perfecte match van technologie en laag energieverbruik en heeft een energieklasse A+ in koeling. Volledig natuurlijk en ecologisch koudemiddel De PAC AN112 maakt gebruik van een volledig natuurlijk en onschadelijk gas: R290 propaangas. Dit levert geen bijdrage aan het broeikaseffect. REAL FEEL “REAL FEEL” is de innovatieve technologie van De’Longhi waarmee een optimaal comfort bereikt en behouden wordt door de automatische verlaging van de temperatuur in combinatie met controle op de vochtigheid. LED Display met CLI Innovatief elektronisch bedieningspaneel met LED-display geeft direct feedback over de comfort status dankzij het Comfort Light Indicator (CLI) systeem. Kenmerken van de De'Longhi mobiele airco Pinguino PAC AN112 Koelvermogen bij 35°C/80% r.v.: 11.000 Btu/u Volledig natuurlijk en ecologisch koudemiddel R290 propaangas; levert geen bijdrage aan het broeikaseffect Geschikt voor ruimtes tot 92 m3 (in ideale omstandigheden). Niet gebruiken in ruimtes groter dan 37 m2 Verwijdert tot 26 liter vocht per dag tijdens het koelen Ontvochtigingsfunctie: verwijdert tot 41 liter vocht per dag Ventilatiefunctie 3 ventilatiesnelheden Digitale timer (24u) Inclusief Condensatie Recycling System LCD controlepaneel Met de infrarood afstandsbediening met LCD-display stelt u gemakkelijk alle functies in (ventileren, ontvochtigen, koelen) AUTO functie: de ventilatiesnelheid en werking (ventileren of koelen) worden automatisch bepaald op basis van de omstandigheden in de ruimte Gemakkelijk verplaatsbaar dankzij de handvatten en wieltjes Afvoerslang: lengte 1200 mm, diameter 130 mm REAL FEEL technologie: innovatieve technologie van De’Longhi zorgt voor automatisch bereik en behoud van optimaal comfort Geluidsniveau: 63 dB

4. De'Longhi Pinguino PAC AN112 - Mobiele Airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Carrier 012NS mobiele airco is een zéér energiezuinig mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A+.Deze mobiele airco van Carrier heeft een koelcapaciteit van 3,5kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 46m² koelen.Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in uw huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 2,9kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 38m² verwarmen.Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren!De mobiele airco is makkelijke te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandbediening.Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn.De Carrier 012NS wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert. Comfort en kwaliteit De mobiele airconditioners van Carrier bieden uitstekende kwaliteit, zo ook deze Carrier 012NS mobiele airco.Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Compact formaat De mobiele airco is zeer compact van formaat en heeft een stijlvol design.Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Eigenschappen Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren Ventilatie met drie standen (lo, med & hi) Timer met opties tot maximaal 12 uren Inclusief draadloze afstandsbediening Swing functie en verstelbaar luchtrooster Makkelijk en snel te verplaatsen Slaapstand Zelfdiagnose Automatisch herstarten na stroomonderbreking 0,5 Watt stand-by stand

5. Carrier 012NS - Mobiele Airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Whirlpool PACW212HP mobiele airconditioner kan overal ingezet worden waar verkoeling of verwarming nodig is. Dankzij het mooie en compacte design neemt de airco zo weinig mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig. Doordat de nieuwe mobiele airconditioners van Whirlpool rustiger en krachtiger zijn dan ooit is het verkoelend effect direct merkbaar en biedt dan ook heerlijk verkoeling op warme zomerdagen. Bovendien verbruikt de airconditioner weinig energie en door het gebruik van duurzaam R290 koelgas minimaliseert de Whirlpool PACW212HP zijn impact op het milieu. Koelvermogen naar eigen voorkeur Het koelvermogen van de Whirlpool PACW212HP Mobiele Airconditioner is 12000 BTU en 3.5 kW, waarmee de airco geschikt is voor een ruimte tot 60 m3 of 20 m2. Omdat de airconditioner meerdere mogelijkheden heeft, kun je de airco ook gebruiken voor het ontvochtigen van de lucht, om de lucht op te warmen of als ventilator. 6th Sense Altijd een aangename temperatuur in huis dankzij de intelligente 6th Sense technologie. De ingebouwde sensor past automatisch de temperatuur en ventilatiesnelheid aan. De perfecte oplossing waarbij comfort en energiebesparing hand in hand gaan. Koelen - Bijverwarmen U kunt bij deze mobiele airconditioner zowel kiezen voor koelen als voor verwarmen. Comfortabel Dankzij de praktische afstandsbediening kunt u gemakkelijk uw mobiele airconditioner instellen. De intelligente "Around U" functie laat u toe een optimale temperatuur te behalen in een cirkel van 7 meter. De afstandsbediening die voorzien is van een sensor, zendt elke 10 minuten een signaal naar de mobiele airconditioner om zo altijd de gewenste temperatuur te creëren. Functies U kunt uw Whirlpool mobiele airconditioner zowel programmeren als in een automatische modus gebruiken. De volgende functies zijn beschikbaar: -Ontvochtigen: Absorbeert minstens 1L vocht per uur -Ventilator: 3 snelheden waarbij de lucht tevens gezuiverd wordt dankzij het HEPA filter -Slaapmodus: Zorgt voor een optimale nachtrust -Silent Modus: Schakelt het display uit en vermindert het geluidsniveau met 30% -Jet Modus: Bereik uiterst snel een algemene omgevingstemperatuur van 18°C Service aan huis 2+3 Tijdens de standaard fabrieksgarantie van 24 maanden worden de mobiele airco's van Whirlpool gratis aan huis hersteld. Hierin zijn voorrijkosten, arbeidskosten en onderdelen inbegrepen. Na het registreren van uw apparaat ontvangt u de extra garantie van 3 jaar, waarbij de kosten van onderdelen volledig gedekt worden, voorrijkosten en arbeidskosten worden wel verrekend. Kenmerken GAS: R290 Koel Capaciteit: 12000 BTU Technologie: Verwarmen en Koelen Bedrijfstemperatuur voor koelen 21°C - 35°C Bedrijfstemperatuur voor verwarmen 7°C - 27°C Energie Klasse Koelen: A+ Energie Klasse Verwarmen: A+ Aanbevolen ruimte in m²: 20m² Aanbevolen ruimte in m³: 60m³ Filters: HD; HEPA Stekker: Schuko Lengte flexibele afvoerslang: 60cm-170cm Frequentie: 50Hz Voltage: 220-240V Geluidsniveau: 64dB Afmetingen(LxBxH): 400x448x744 Whirlpool Airco

6. Whirlpool PACW212HP - Mobiele Airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E De monoblock-airconditioner PAC 2010 E met een 2,1 KW koelvermogen & luchthoeveelheid van 320 m³/h Ideaal voor koelen, ontvochtigen en ventileren van ruimtes tot 65 m³ De PAC 2010 E is een echt ruimtewonder. Super compact gebouwd, vindt de airconditioner ook in het kleinste hoekje zijn plaats. Met een maximale koelcapaciteit van 2,1 KW maakt de PAC 2010 E ruimtes van circa 24 m² / 60 m³ aangenaam koel. Naast de koelfunctie beschikt de PAC 2010 E ook over een ventilatie- en ontvochtigingsfunctie. De aan de airconditioner gemonteerde transportwieltjes maken een snelle en makkelijke verplaatsing mogelijk. Tijdens het transport of bij niet gebruik van de PAC 2010 E voorkomt de handige kabelopwikkeling aan de achterkant van het apparaat, dat de stroomkabel op de grond ligt. Het apparaat wordt via het membraantoetsen-bedieningspaneel aan de bovenkant of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening bediend. Indien de afstandsbediening niet wordt gebruikt, kan hij handig in de speciale houder worden opgeborgen. Bovendien overtuigt de monoblock-airconditioner PAC 2010 E met verdere talrijke functies en kenmerken, zoals bijvoorbeeld een timer en sleep-functie, een makkelijk schoon te maken en uitneembaar luchtfilter of de instelbare uitblaasrichting. Voordelen in de praktijk: * Monoblock-apparaat * 3-in-1 airconditioner: koeling, ventilatie, ontvochtiging * Energieefficiëntie-klasse A * 2,1 kW koelcapaciteit * Timer-functie * Uitneembaar luchtfilter * Makkelijk te onderhouden membraantoetsen-bedieningspaneel * Temperatuurindicatie naar keuze in °C of °F * Instelbare uitblaasrichting * 3 ventilatiestanden en automatische ventilatie =================================================== Mobiele airconditioners - Comfortabele koelmachines Belangrijk: zonder slang geen verkoeling! Laat u zich niet misleiden door foto's van airconditioners waarbij het lijkt of het gebruik zonder slang mogelijk is - minstens een slang is altijd nodig, ook als het niet altijd zichtbaar is! Waarom? Heel eenvoudig: Profesionele airconditioners voor thuis zijn wereldwijd allemaal compressor-koudmachines. En deze genereren gelijktijdig kou als warmte. De gegenereerde kou is in de ruimte gewenst, de warmte echter niet. Daarom moet die weg, naar buiten. Bij split-apparaten is de warmte automatisch buiten, want hier wordt de warmte direct naar de buiten geinstalleerde condensator geleidt. Maar ook deze apparaten hebben een verbindingsslang nodig voor het circulerende koelmiddel, die de transport van kou garandeert. Bij Monoblock-bouwwijze is de warmte centraal in het apparaat en moet daarom naar buiten worden geleidt, zonder dat het weer in den binnenlucht landt en verwarmd. Daarom is er dwingend een afvoerslang nodig, deze is dan ook vast bestanddeel van de leveromvang bij elke monoblock-airconditioner die te koop is, ook als deze niet altijd op elke foto te zien is.

7. TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Carrier 012NS mobiele airco is een zéér energiezuinig mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A+. Deze mobiele airco van Carrier heeft een koelcapaciteit van 3,5kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 46m² koelen. Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in je huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 2,9kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 38m² verwarmen. Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren! De mobiele airco is makkelijke te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandsbediening. Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn. De Carrier 012NS wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert. Comfort en kwaliteit De mobiele airconditioners van Carrier bieden uitstekende kwaliteit, zo ook deze Carrier 012NS mobiele airco. Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Compact formaat De mobiele airco is zeer compact van formaat en heeft een stijlvol design. Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Eigenschappen Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren Ventilatie met drie standen (lo, med & hi) Timer met opties tot maximaal 12 uren Inclusief draadloze afstandsbediening Swing functie en verstelbaar luchtrooster Makkelijk en snel te verplaatsen Slaapstand Zelfdiagnose Automatisch herstarten na stroomonderbreking 0,5 Watt stand-by stand

8. Carrier 51QPD012N7S - Mobiele airco - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geruisloos en verantwoord koelen doe je met de uiterst efficiënte mobiele airco Pinguino PAC N82, welke voorzien is van een energieklasse A label. De airco PAC N82 koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht en heeft een innovatief design. Geschikt voor ruimtes tot 31 m² / 78 m³. Verwijdert tot 20 liter vocht per dag tijdens het koelen. De airco beschikt over een ontvochtigingsfunctie: verwijdert tot wel 32 liter vocht per dag. Tevens beschikt deze airco ook over een ventilatiefunctie met 3 ventilatiesnelheden, een digitale timer (12u) en een thermostaat. De PAC N82 ECO bedien je gemakkelijk met het soft touch controlepaneel. Met de infrarood afstandsbediening met LCD-display stel je tevens gemakkelijk alle functies in. Makkelijk verplaatsbaar dankzij de handvatten en wieltjes. De afvoerslang heeft een lengte van 120 cm en een diameter 13 cm. De PAC N82 maakt gebruik van het volledig natuurlijk en onschadelijk gas R290 propaangas.

9. De'Longhi Pinguino PAC N82 ECO - Mobiele airco

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum 3-in-1 airco AC701 heeft een hoog koelvermogen van 7000 BTU (2050 watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 23 m² / 58 m³ vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen. 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilator koelvermogen 7000BTU voor ruimtes tot 60m3

10. Inventum AC701 - Mobiele airco

Laptop 1

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mobiele aircos er zijn immers 117 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Mobiele airco kopen.

Beste koop maken