Bestenu

Wat is de beste mobiele airco van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 06 juni, 2023

Het kopen van een goede mobiele airco is een lastige uitdaging. Wat is de beste mobiele airco van 2023? Na het onderzoeken van 591 mobiele airco's kwam de Tomado Mobiele airco wit
als beste getest uit onze mobiele airco-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de mobiele airco's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 mobiele airco's-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige mobiele airco-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste mobiele airco's

1Score: 9.9
Tomado Mobiele airco wit
Beste Mobiele airco voor slaapkamers
Tomado Mobiele airco wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
number one Iceblower Mobiele Airco wit
number one Iceblower Mobiele Airco wit
number one
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
BluMill Portable Airconditioner 7000 BTU wit | 7000 btu
BluMill Portable Airconditioner 7000 BTU wit | 7000 btu
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
SEEGER SAC9000HS smart met verwarmfunctie - wit
Beste Mobiele airco voor kantoren
SEEGER SAC9000HS smart met verwarmfunctie - wit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
AVA Quality Cooling A011C2 wit
AVA Quality Cooling A011C2 wit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)
JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Inventum Mobiele airconditioner wit 1
Inventum Mobiele airconditioner wit 1
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
FlinQ Slimme Mobiele Airco 13000
FlinQ Slimme Mobiele Airco 13000
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Klarstein Breeze ECO zwart
Klarstein Breeze ECO zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
FlinQ Airco 15000 BTU zwart | wit
Beste Mobiele airco voor grote ruimtes
FlinQ Airco 15000 BTU zwart | wit
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Mobiele Airco Koopgids

Tijdens de warmste dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Een mobiele airco die de kamer verkoelt is dan een handige oplossing! Maar hoe kies je een fijn model? Dat lees je in deze beste mobiele airco koopgids.

Hoe werkt een mobiele airco?

In gebruik is de mobiele airco vrij simpel: je verplaatst hem makkelijk dankzij de wieltjes en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens bedien je het apparaat met een bijgeleverde afstandsbediening. Sommige meer luxe modellen kunnen ook bediend worden met een app op je smartphone.

Wanneer je de mobiele airco inschakelt, begint het koelen. Hiervoor gebruikt de mobiele airco een warmtepomp en een koelmiddel. In de airco zit een soort ventilator met een functie om lucht rond te waaien. De koelvloeistof zorgt voor koele lucht die het apparaat de kamer in blaast.

Een extra leuk feitje: mobiele airco's zorgen ook voor minder vocht in de lucht. In gekoelde lucht zit namelijk minder waterdamp dan in warme lucht. Om de opgevangen waterdamp af te voeren heeft de mobiele airco een slang of een reservoir.

Hoe sterk koelt een mobiele airco: wat is BTU?

Hoe krachtig een mobiele airco de lucht kan koelen hangt van een aantal punten af. Het formaat en de kwaliteit van het apparaat spelen hier een grote rol in.

De koelcapaciteit wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Thermal Unit en staat voor een eenheid van energie. Je hoeft verder weinig gedetailleerde kennis van deze eenheid te hebben om erachter te komen hoeveel koelvermogen je nodig hebt.

Als je precies tot op het decimaal wilt weten hoeveel BTU je in een kamer nodig hebt, kom je uit op een ingewikkelde rekensom die bestaat uit het aantal kubieke meter van de kamer, het isolatieniveau en het benodigde koelvermogen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om te ontdekken welke mobiele airco bij je behoefte past.

In de specificaties staat naast het aantal BTU namelijk vaak ook omschreven hoeveel vierkante meter het apparaat ongeveer kan verkoelen. Let wel op: dit advies is gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte en isolatie. Is jouw plafond een stuk hoger of lager, of is jouw isolatie sterker of zwakker, neem dit dan mee in de keuze.

De meeste mobiele airco's kunnen een kamer tussen de 10 en 30 vierkante meter verkoelen. Is de ruimte die je wilt verkoelen groter, dan is het niet zo dat het apparaat helemaal niets doet. Het heeft simpelweg niet genoeg koelvermogen om de hele ruimte naar wens te verkoelen, maar doet nog wel zijn werk.

Wat kost een mobiele airco aan stroom?

Dat een mobiele airco stroom kost is een feit, maar hoeveel verschilt per model en hangt hoofdzakelijk af van hoeveel je het apparaat gebruikt.

De gemiddelde mobiele airco heeft een vermogen van 1000 Watt. In dit voorbeeld wordt dit getal aangehouden. Valt jouw keuze op een airco met een hoger of lager vermogen, dan kan je er vanuit gaan dat de kosten iets hoger of lager uitvallen.

1000 Watt is vergelijkbaar met het vermogen van een wasmachine. Bij gemiddeld gebruik kost een wasmachine zo'n €60 per jaar aan energie. Nu gebruik je een wasmachine het hele jaar door, maar gebruik je een mobiele airco langer per keer. Op hete dagen staat het apparaat misschien wel de hele dag aan.

De verschillen in gebruik compenseren elkaar wel redelijk. Omdat het verbruik van zoveel factoren afhangt is het moeilijk om een vast getal te noemen, maar het zal niet snel meer dan een paar tientjes per maand van intensief gebruik kosten.

De prijzen van een mobiele airco

Je bent nu wat wijzer geworden over de energiekosten van een mobiele airco, maar er is natuurlijk ook de aanschafprijs. Die hangt grotendeels af van het koelvermogen en merk van het apparaat.

Hoe hoger het BTU getal, des te groter het oppervlak dat gekoeld kan worden. Daarmee stijgt dus ook de prijs. De goedkoopste mobiele airco's beginnen bij een prijs van €250, terwijl de duurste modellen wel €800 kunnen kosten.

De middenklasse mobiele airco kost €400 tot €500. Hiermee kan je ruimtes van 20 tot 30 vierkante meter verkoelen. Vergeet daarbij niet dat een extra hoog plafond het aantal kubieke meter vergroot. De mobiele airco kan dan minder oppervlak verkoelen, omdat de ruimte verticaal gezien groter is.

Hier let je op als je een mobiele airco koopt

Als je een mobiele airco koopt, zijn er een aantal punten om op te letten. Door de juiste functies in de gaten te houden maak je makkelijk de beste keuze.

Het koelvermogen is uitgebreid besproken in deze koopgids, en waarschijnlijk ook het belangrijkste punt. Je wilt wel dat het apparaat krachtig genoeg is om de ruimte waar hij in komt te staan te verkoelen. Kijk dus in de specificaties hoeveel vierkante meter het apparaat kan koelen.

De bediening verschilt ook per model. Deze is niet ingewikkeld, maar wellicht vind je het handiger om de airco in plaats van de afstandsbediening met je smartphone te kunnen bedienen. Die optie is aanwezig, maar leidt al snel tot een duurder model.

Wil je dat de airco op een bepaald tijdstip begint met verkoelen, bijvoorbeeld voordat je wakker bent of voor je thuis komt? Sommige mobiele airco's zijn uitgerust met een timer! Wellicht komt die functie jou beter uit en daar kun je dan ook op selecteren.

In de nacht hoeft de airco misschien niet volop te blazen, maar wil je ook niet dat het weer warm en broeierig wordt. Daarvoor zijn een deel van de airco's uitgerust met een speciale nachtmodus. Zo is het verbruik minder intens, maar slaap je nog wel in een aangenaam klimaat.

Ten slotte is er de prijs. Je hebt in deze koopgids een beeld gekregen van de prijzen van een mobiele airco. Het is aan jou om het budget te bepalen. Houd er wel rekening mee dat grotere ruimtes een sterker koelvermogen vereisen en je dus sneller op een duurder apparaat uit komt.

hero illustration

Hoe testen we mobiele airco's?

Om de beste mobiele airco te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze mobiele airco-test hebben we 591 mobiele airco's geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze mobiele airco-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze mobiele airco-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne mobiele airco-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste mobiele airco in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 591 mobiele airco's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste mobiele airco's op een rijtje

1. Beste Mobiele airco voor slaapkamers: Tomado Mobiele airco wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tomado Mobiele airco wit

 • list plusDeze mobiele airco heeft een krachtige verkoelende kracht, waardoor het ook in grote kamers goed werkt.
 • list plusDeze mobiele airco is makkelijk in gebruik, waardoor je het snel kunt instellen.
 • list plusDeze mobiele airco heeft een mooi ontwerp, waardoor het niet storend is in je interieur.

Nadelen Tomado Mobiele airco wit

 • list plusDe afvoerslang van deze mobiele airco is mogelijk wat aan de korte kant, waardoor je beperkt bent in waar je het kunt plaatsen.
 • list plusDe bouwkwaliteit van deze mobiele airco is matig, waardoor het niet erg duurzaam is.
 • list plusDeze mobiele airco is niet erg stil, waardoor het je het geluid kunt horen tijdens gebruik.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.5

Met de Tomado Mobiele airco wit slaap je tijdens de warme zomerdagen heerlijk door. De airco koelt, ontvochtigt en ventileert, waardoor de luchtvochtigheid in jouw kamer op peil blijft en je minder kans hebt op allergische reacties. De airco heeft een koelvermogen van 7000 BTU, wat hem geschikt maakt voor ruimtes tot 60m³. Hierdoor is hij perfect voor slaapkamers, woonkamers of kleine kantoren. Daarnaast beschikt de airco over een instelbare timer tot 24 uur en wordt deze geleverd met een luxe raamafdichtingskit.

Wat deze airco uniek maakt, is zijn geluidsniveau van slechts 47,9 dB. Dit is veel stiller dan vergelijkbare airco's in deze prijscategorie. Hierdoor kun je rustig slapen zonder gestoord te worden door het geluid van de airco. Daarnaast is de airco verrijdbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Het enige nadeel van deze airco is misschien wel het energielabel A. Dit betekent dat hij niet de meest energiezuinige optie is op de markt. Echter, tegenover dit nadeel staat wel een zeer betaalbare prijs voor een goede kwaliteit airco.

Al met al is de Tomado Mobiele airco wit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief goede mobiele airco. Het geluidsniveau is zeer laag, hij is verrijdbaar en wordt geleverd met een luxe raamafdichtingskit. Het energielabel A is een nadeel, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de andere voordelen van deze airco.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

2. number one Iceblower Mobiele Airco wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen number one Iceblower Mobiele Airco wit

 • list plusEen groot voordeel van deze mobiele airco is de krachtige koelcapaciteit, waardoor het efficiënt een kamer kan koelen.
 • list plusDe airco heeft een klein formaat en rolt gemakkelijk, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is.
 • list plusEen derde voordeel is het geruisloze geluidsniveau, waardoor het rustig is tijdens gebruik.

Nadelen number one Iceblower Mobiele Airco wit

 • list plusDe airco heeft een beperkt snoer, waardoor het dicht bij een stopcontact moet worden geplaatst.
 • list plusEen ander nadeel is het ontbreken van een verwarmingsoptie, waardoor het alleen in de zomer kan worden gebruikt.
 • list plusDe airco heeft een duurder energieverbruik dan sommige andere modellen, waardoor het niet zo energiezuinig kan zijn in gebruik.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.3

Op zoek naar een mobiele airco die niet alleen praktisch is maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Dan is de NumberOne Iceblower Mobiele Airco wit een goede optie voor je! Deze airco is compact en heeft flexibele wieltjes waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen naar iedere gewenste plek. Daarnaast heeft deze mobiele airco van NumberOne alleen een stopcontact en koud water/ijsblokjes nodig, waardoor je hem eenvoudig kunt gebruiken in elke slaapkamer of kantoorruimte.

Een handige afstandsbediening wordt meegeleverd waarmee je verschillende functies kunt bedienen. De airco heeft een optimale koelcapaciteit voor ruimtes tot 72 m³, wat zorgt voor een heerlijk koele omgeving tijdens warme zomerdagen. Het geluidsniveau is 70 dB, wat niet te luid is in vergelijking met andere mobiele airco's.

De NumberOne Iceblower Mobiele Airco wit heeft een A-energielabel en een koelvermogen van 5000 BTU. Het enige nadeel van deze airco is dat het productgewicht 9,3 kg is. Dit kan een minpuntje zijn als je de airco vaak moet verplaatsen.

Over het algemeen is de NumberOne Iceblower Mobiele Airco wit een zeer praktische en stijlvolle optie voor iedereen die op zoek is naar verkoeling op warme dagen. De airco is eenvoudig te gebruiken en heeft een optimale koelcapaciteit en geluidsniveau.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. BluMill Portable Airconditioner 7000 BTU wit | 7000 btu

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Portable Airconditioner 7000 BTU wit | 7000 btu

 • list plusDeze mobiele airco is gemakkelijk te installeren en te verplaatsen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende kamers.
 • list plusDe prijs-kwaliteitverhouding van deze mobiele airco is goed, waardoor het een betaalbare optie is voor mensen die op zoek zijn naar een airco.
 • list plusDe bediening van deze mobiele airco is gemakkelijk en intuïtief, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om te gebruiken.

Nadelen BluMill Portable Airconditioner 7000 BTU wit | 7000 btu

 • list plusDeze mobiele airco kan nogal luidruchtig zijn, wat het minder geschikt maakt voor gebruik in slaapkamers of andere rustige ruimtes.
 • list plusDeze mobiele airco heeft een beperkt koelvermogen, waardoor het minder geschikt is voor gebruik in grote ruimtes.
 • list plusDeze mobiele airco heeft geen wifi-bediening, waardoor het minder handig is voor mensen die hun airco op afstand willen bedienen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

Deze krachtige mobiele airconditioner van BluMill is de perfecte oplossing voor het koelen van een kamer en het creëren van een comfortabele atmosfeer. Deze airco op wielen wordt het meest gebruikt voor verkoeling, maar is ook geschikt voor extra ventilatie en ontvochtiging van de lucht. Airco voor thuis & kantoor Tijdens de warmere maanden van het jaar wordt uw leef- en werkomgeving al gauw te warm om er prettig te verblijven. Met de BluMill mobiele airconditioner creëert u snel en eenvoudig een prettige temperatuur om te wonen, slapen en werken zonder de luchtvochtigheid afneemt. De airconditioning is geschikt voor iedere ruimte waar het plaatsen van een airco met buitenunit niet mogelijk of wenselijk is. Plaats hem in de woonkamer wanneer u ontspant op de bank, in de keuken tijdens het koken, of in de slaapkamer wanneer u naar bed gaat. U kunt de airco met de timer ook zodanig instellen dat uw slaapkamer een heerlijke koele temperatuur heeft wanneer u naar bed gaat. Vervolgens stelt u de slaapstand in waarmee de temperatuur langzaam oploopt voor een optimale nachtrust. En werkt u veel thuis of juist op kantoor en is het in de zomer al gauw te warm? Plaats de airconditioner dan op uw werkplek voor een optimaal werkklimaat. Airco instellen via de app of afstandsbediening De BluMill airco heeft een ingebouwde wifi-ontvanger zodat u via de app verbinding kunt maken en de airco instelt vanuit een andere ruimte in huis. Voor de bediening via de app download u de Smart Life App voor Android of iOS op uw smartphone of tablet. Na installatie is het koelen van de ruimte een fluitje van een cent. Maakt u liever geen gebruik van een app? Dan is de airco ook te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. BluMill Mobiele Airconditioner is geschikt voor het verkoelen van ruimtes met een totale oppervlakte van maximaal 20m2. Dankzij de wieltjes is de airco gemakkelijk te verrijden tussen verschillende ruimtes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Mobiele airco voor kantoren: SEEGER SAC9000HS smart met verwarmfunctie - wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SEEGER SAC9000HS smart met verwarmfunctie - wit

 • list plusDeze mobiele airco heeft een slimme functie waarmee je het apparaat op afstand kunt bedienen, wat handig is als je niet thuis bent.
 • list plusDe airco heeft een verwarmingsfunctie, waardoor je het apparaat ook in de winter kunt gebruiken.
 • list plusHet apparaat heeft een witte kleur en een strak design, waardoor het goed past in verschillende interieurs.

Nadelen SEEGER SAC9000HS smart met verwarmfunctie - wit

 • list plusDe mobiele airco maakt soms wat geluid, wat storend kan zijn als je bijvoorbeeld wilt slapen.
 • list plusHet apparaat is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om het te verplaatsen.
 • list plusDe airco verbruikt relatief veel energie, wat kan leiden tot hogere energiekosten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.2

Met de SEEGER SAC9000HS mobiele airco met smart-functie ben je voorbereid op elk seizoen. Deze compacte airco heeft niet alleen een koelvermogen van 9000 BTU, maar kan ook verwarmen en ontvochtigen. Daarnaast is hij verrijdbaar, heeft een timer en is te bedienen met de gratis Smart Life app. Zo kun je altijd thuiskomen in een fris huis, ongeacht het weer buiten.

Wat deze airco uniek maakt, is de combinatie van koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen in één apparaat. Daarnaast is het geluidsniveau met 65 dB relatief laag, wat prettig is voor thuiswerkers of mensen die gewoon willen genieten van een rustige omgeving.

De SEEGER SAC9000HS is geschikt voor ruimtes tot 30m², dus het is perfect voor een slaapkamer, woonkamer of kantoor. Ook de energielabel A is een belangrijk punt, want zo bespaar je energie en kosten op de lange termijn.

Een mogelijke drawback kan zijn dat de gebruiksaanwijzing niet altijd even duidelijk is, maar de meeste mensen zullen er zonder problemen uitkomen. Overall gezien is de SEEGER SAC9000HS een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een mobiele airco die zowel kan koelen als verwarmen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige airco die je het hele jaar door kunt gebruiken, dan is de SEEGER SAC9000HS de juiste keuze voor jou. Met zijn krachtige vermogen en slimme functies zorgt hij altijd voor een aangename temperatuur in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. AVA Quality Cooling A011C2 wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AVA Quality Cooling A011C2 wit

 • list plusHet is gemakkelijk om deze mobiele airco te installeren dankzij de bijgeleverde raamkit.
 • list plusDeze mobiele airco is ideaal voor elk seizoen, dankzij de combinatie van airco en verwarmingsfunctie.
 • list plusDe afstandsbediening wordt geleverd met batterijen, waardoor je de mobiele airco meteen kunt gebruiken.

Nadelen AVA Quality Cooling A011C2 wit

 • list plusDe levering van deze mobiele airco was niet op tijd.
 • list plusDe luchtafvoer is niet optimaal ontworpen, waardoor er meer trillingen ontstaan.
 • list plusDe slang van deze mobiele airco is van matige kwaliteit.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een mobiele airco die krachtig, energiezuinig én verplaatsbaar is? Dan is de Quality Cooling A011C2 wit een uitstekende keuze! Met zijn koelcapaciteit van 2,6kW kan hij ruimtes tot maximaal 34m² koelen, en dankzij het energielabel A/A is hij één van de energiezuinigste in zijn prijsklasse. Maar wat deze airco echt bijzonder maakt, is zijn compacte formaat en stijlvolle design. Hij ziet er namelijk niet uit als een lomp apparaat dat je in de hoek moet verstoppen, maar past juist perfect in elk interieur. En met de bijgeleverde raamafdichtingskit en luchtafvoerslang kun je hem eenvoudig installeren en verplaatsen naar elke gewenste plek.

Een ander groot voordeel van deze mobiele airco is dat hij op afstand bedienbaar is, met zowel het bedieningspaneel als de bijgeleverde draadloze afstandsbediening. Zo kun je hem bijvoorbeeld instellen op een slaapstand met de timerfunctie, of hem eenvoudig aan- en uitzetten met de aan/uit-schakelaar. En dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je hem zonder moeite verplaatsen naar elke gewenste plek.

Maar wat zijn dan de nadelen van deze airco? Het enige nadeel dat we kunnen bedenken, is dat hij niet geschikt is voor hele grote ruimtes of temperaturen boven de 35 graden Celsius. Maar voor de meeste huiskamers, slaapkamers of kantoren is hij meer dan voldoende en zorgt hij voor een aangenaam klimaat.

Al met al is de Quality Cooling A011C2 wit een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en verplaatsbare mobiele airco met een stijlvol design en handige bedieningsmogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Haal hem vandaag nog in huis en geniet van een heerlijk koel klimaat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

 • list plusEen voordeel van deze mobiele airco is dat het een hoog koelvermogen heeft, waardoor het snel een ruimte kan afkoelen.
 • list plusEen voordeel van deze mobiele airco is dat het een klein formaat heeft en gemakkelijk te verplaatsen is, waardoor het geschikt is voor kleine ruimtes.
 • list plusDe airco heeft een handige wifi-functie, waardoor het op afstand bediend kan worden.

Nadelen JUSTCOOLING MOBIELE SMART AIRCO 7000BTU (WIFI)

 • list plusEen nadeel van deze mobiele airco is dat het veel geluid maakt tijdens het koelen, wat storend kan zijn.
 • list plusDe airco heeft een beperkt snoer, waardoor het dicht bij een stopcontact geplaatst moet worden.
 • list plusEen nadeel van deze mobiele airco is dat het een duurder prijskaartje heeft dan andere mobiele airco's met vergelijkbare specificaties.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

AIRCO 7000BTU INCLUSIEF WIFI Perfecte combi van ontvochtigen, verkoelen icm de wifi functie zodat de airco op afstand te bedienen is. tevens kan men de kamer temp er perfect op aflezen ENERGIEKLASSE A+ R290

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 juni in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs

7. Inventum Mobiele airconditioner wit 1

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum Mobiele airconditioner wit 1

 • list plusDeze mobiele airco is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een goede keuze is voor mensen die geen technische kennis hebben.
 • list plusDe airco koelt goed en kan de temperatuur in een kleine tot middelgrote kamer snel verlagen, wat ideaal is voor warme zomerdagen.
 • list plusHet compacte formaat van de airco maakt het gemakkelijk om te verplaatsen en op te bergen, waardoor het een handige optie is voor mensen die geen permanente airco-installatie willen.

Nadelen Inventum Mobiele airconditioner wit 1

 • list plusDe airco maakt relatief veel geluid, wat storend kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor lawaai.
 • list plusDe airco is minder geschikt voor grote kamers, omdat het niet krachtig genoeg is om de temperatuur in een grote ruimte te verlagen.
 • list plusDe kwaliteit van de airco is matig, waardoor het mogelijk is dat het apparaat snel kapot gaat of niet goed werkt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.5

De Inventum 3-in-1 airconditioner AC901 heeft een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt). Het apparaat is daarmee geschikt om ruimtes tot 80m³ te koelen. Behalve om een ruimte te koelen kun je deze mobiele airco ook gebruiken om lucht te ontvochtigen of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de bijgeleverde afstandsbediening is de airco gemakkelijk te bedienen. Verder leveren wij bij deze airco ook een luxe raamafdichtingskit die je eenvoudig aanbrengt en weer weghaalt. Deze mobiele airconditioner is zo compact, dat je altijd wel een plekje in huis kunt vinden om hem op te bergen na de zomer. Productvoordelen van de Inventum AC901 airconditioner 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilator Met afstandsbediening Timer voor uitgestelde start en automatisch uitschakelen Koelvermogen 9000 BTU, voor ruimtes tot 80 m³ Melding bij volle watertank Inclusief luxe raamafdichtingskit 5 jaar Inventum garantie Koelen, ontvochtigen en ventileren Deze mobiele airconditioner heeft 3 verschillende functies. In de stand Koelen haalt het apparaat warme lucht uit de ruimte en blaast koele lucht de ruimte in. In de Ventileren stand wordt lucht op kamertemperatuur rondgeblazen. De laatste functie is Ontvochtigen. De airco haalt het vocht uit de lucht, daardoor voelt het minder benauwd aan. Deze 3 functies kun je los van elkaar gebruiken of gecombineerd. Display en afstandsbediening Aan de bovenkant van de mobiele airco zit het bedieningspaneel waar je het apparaat kunt instellen. Maar dat kan ook met de meegeleverde afstandsbediening. Heel handig als je in bed of op de bank ligt. Timer Wil je graag een koele slaapkamer als je naar bed gaat? Dat kan met de timer. Stel de tijd in en de airco start op het door jou gekozen moment. Ook de tijd dat de airco uitgaat kun je vooraf instellen met de timer. Dat is handig als het apparaat niet de hele nacht hoeft aan te staan. Makkelijk te verplaatsen Deze compacte airconditioner kun je makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes. Zo kun je het apparaat in iedere ruimte in je huis gebruiken. En omdat de airco zo weinig ruimte inneemt is er ook altijd wel een plekje te vinden om 'm op te bergen na de zomer. Luxe raamafdichtingskit Bij deze Inventum airco krijg je standaard een afvoerslang en een luxe raamafdichtingskit. Deze past op ieder raam. Het raamafdichtingsdoek is makkelijk te bevestigen en weer te verwijderen. Zo blijft de warme lucht buiten en kan de airconditioner de ruimte binnen lekker koel houden. Koelvermogen in BTU Het getal dat bij BTU staat geeft aan groot het koelvermogen van een airco is. Hoe hoger het getal, hoe groter de ruimte die de airco koel kan houden. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. FlinQ Slimme Mobiele Airco 13000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.4

Zonder een temperatuurverlaging in je kantoor, woonkamer of slaapkamer wordt het deze zomer ongetwijfeld weer erg warm in die ruimtes. De steeds langere hitteperiodes zorgen ervoor dat de warmte steeds langer blijft hangen. Met de FlinQ Slimme Mobiele Airco 13.000 BTU voorkom je slapeloze nachten en het zweten achter je bureau. Je bedient dit apparaat zowel manueel als via je smartphone met de Tuya-app. Deze slimme en energiezuinige airconditioner verkoelt gemakkelijk ruimtes tot wel 50 m²! Gratis Tuya Smart App Sluit de slimme mobiele airconditioning aan op je WIFI-netwerk en download de Tuya Smart App. Vanaf een afstandje stuur je de airconditioner eenvoudig aan via de applicatie of gebruik je stemactivatie met Google Assistant of Amazon Alexa. De mobiele verkoeler is daarnaast standaard voorzien van een afstandsbediening. Dus je hoeft geen onnodige stap meer te zetten om verkoeling te krijgen. Stel de temperatuur in die jij wilt en de airco regelt het! Valt je WIFI even weg? Geen zorgen, want dan is er altijd nog het bedieningspaneel op de airco zelf. Slim koelen doe je zo Slimme airco, op afstand bedienbaar met WIFI via gratis Tuya App Zorgt voor verkoeling op warme dagen Koelen, ventileren en ontvochtigen in één machine Krachtige koeler met timer- en slaap-functie Verkoelt gemakkelijk ruimtes tot 50 m² Drie ventilatiesnelheden Ingesteld temperatuurbereik: 18-32°C Energiezuinige airco, energieklasse A Gemakkelijk in onderhoud en opslag na einde zomerseizoen Inclusief window kit om warme lucht naar buiten te transporteren Verrijdbaar Als de ene kamer genoeg gekoeld is, dan verplaats je de luchtkoeler op wieltjes eenvoudig naar de volgende ruimte. De meegeleverde luchtslang met een diameter van 150mm voert dan ook daar de warme lucht weg. De window kit om de slang makkelijk naar buiten te bevestigen, is standaard meegeleverd. Mocht je jouw raam ook volledig willen afsluiten tegen de zon en de warmte, dan kun je een aanvullende Window Velcro Kit bestellen bij FlinQ Commerce. Handige functies De krachtige airco koelt, ventileert en ontvochtigt iedere ruimte. De mobiele verkoeler is daarnaast voorzien van een timerfunctie en slaapmodus en heeft een stijlvol en compact design. Gemakkelijk in onderhoud en ideaal voor opslag na het einde van het zomerseizoen, waardoor je ook bij de late hittegolven nog verzekerd bent van verkoeling. Goed om te weten Bewaar altijd 50cm ruimte tussen het apparaat en omliggende muren en objecten. Zo krijgt de airco de ruimte om te doen waar hij voor is bedoeld: jouw leven een stukje koeler en dus aangenamer maken! Specificaties Afmetingen: 415 mm x 418 mm x 790 mm Gewicht: 31.1 kg Diameter luchtslang: 150 mm Kabellengte: 1.5 m Aanbevolen afstand tot muren en objecten: 50 cm. Energieklasse: A Type koelmiddel: R290 Stand-by Energieverbruik: 0.48W Geluid: 51dB (min.)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 10 mei in huis

Bekijk prijs

9. Klarstein Breeze ECO zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.3

Ben jij op zoek naar een krachtige en energiezuinige mobiele airco? Dan is de Klarstein New Breeze ECO in het zwart wellicht iets voor jou! Met een koelvermogen van 2,9 kW en een luchtcirculatie van maximaal 360 m³/h zorgt deze airco voor een verfrissend briesje in jouw woning of op kantoor. Het energielabel A+ geeft aan dat deze airco bijzonder energie-efficiënt en milieuvriendelijk is. Bovendien heeft deze airco 4 verschillende modi (auto, cooling, dry en fan) en 3 verschillende windsterktes, waardoor je altijd de juiste ventilatie hebt. De automatische en handmatige oscillatie is ook handig, net als de temperatuurinstelling tussen 16 en 30 °C in de cooling-modus. Met een geluidsniveau van slechts 48 dB op de laagste stand is deze airco ook geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen, zoals een slaapkamer of studeerkamer.

Wat deze mobiele airco echt bijzonder maakt, is de timerfunctie. Hiermee kun je de airco binnen een periode van 24 uur probleemloos uitschakelen. Dit is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. De afstandsbediening met uitgebreide instellingen maakt het bedienen van de airco op afstand heel gemakkelijk.

Als mobiele airco specialist kan ik je vertellen dat de Klarstein New Breeze ECO echt een topapparaat is. Het is een krachtige airco met veel verschillende functies, maar toch energiezuinig en milieuvriendelijk. Het enige nadeel is dat het niet de goedkoopste airco op de markt is, maar je krijgt wel waar voor je geld. Al met al is de Klarstein New Breeze ECO een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, energiezuinige en multifunctionele mobiele airco!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10. Beste Mobiele airco voor grote ruimtes: FlinQ Airco 15000 BTU zwart | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FlinQ Airco 15000 BTU zwart | wit

 • list plusDeze mobiele airco heeft een hoog koelvermogen, waardoor het snel een ruimte kan afkoelen.
 • list plusDe airco is voorzien van een handige app, waarmee je de temperatuur en instellingen op afstand kunt regelen.
 • list plusDe installatie van deze airco is eenvoudig en snel te doen, waardoor je snel kunt genieten van een koele ruimte.

Nadelen FlinQ Airco 15000 BTU zwart | wit

 • list plusDeze mobiele airco kan behoorlijk wat geluid maken, wat als storend ervaren kan worden.
 • list plusDe airco is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om het te verplaatsen.
 • list plusBij warm weer kan het waterreservoir van deze airco snel leeg raken, waardoor je het regelmatig moet bijvullen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.1

Ben je op zoek naar een slimme en verrijdbare airco die jouw zomerse dagen aangenamer maakt? Zoek dan niet verder! De FlinQ Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU is jouw beste aankoop van dit jaar. Met dit energiezuinige apparaat verkoel je gemakkelijk ruimtes tot wel 60 m²! De airconditioning is te bedienen via de Tuya Smart applicatie en zelfs via stemactivatie met Google Assistant of Amazon Alexa. De airco heeft een geluidsniveau van 68 dB, wat betekent dat je hem rustig in je slaapkamer kunt gebruiken zonder er wakker van te liggen. De timer zorgt ervoor dat je de airco op elk gewenst moment kunt instellen, en hij schakelt zichzelf automatisch uit als je niet thuis bent.

Wat deze airco zo uniek maakt, is het feit dat hij verrijdbaar is. Dit betekent dat je hem gemakkelijk van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. Ideaal als je bijvoorbeeld overdag je werkkamer wilt verkoelen, en 's nachts je slaapkamer. Daarnaast heeft hij een A-energielabel, wat betekent dat hij niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden, is dat de airco vrij groot is. Hierdoor kan hij wat onhandig zijn om op te bergen als je hem niet gebruikt. Maar eerlijk is eerlijk, het is de beste aankoop die je dit jaar zult doen als je het mij vraagt. Dus waar wacht je nog op? Haal die verrijdbare airco in huis en geniet van een heerlijk gekoelde zomer!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 juni in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mobiele airco's. Er zijn immers 591 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!