Wat is de beste Mobiele airco van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 april, 2024

Het kopen van een goede Mobiele airco is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Mobiele airco van 2024? Na het onderzoeken van 2385 Mobiele airco's kwam de Whynter Dual Hose Portable Air als beste uit onze Mobiele airco-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Mobiele airco's, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Mobiele airco's-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Mobiele airco-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Mobiele airco's

1Score: 9.7
Whynter Dual Hose Portable Air
Beste mobiele airconditioner
Whynter Dual Hose Portable Air
Whynter
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
LG LP1419IVSM Portable Air Conditioner
LG LP1419IVSM Portable Air Conditioner
LG
3Score: 9.2
GE APFD06JAWW Portable Air Conditioner
GE APFD06JAWW Portable Air Conditioner
GE
4Score: 9.1
Whynter ARC-1230WN
Whynter ARC-1230WN
Whynter
5Score: 8.9
SereneLife SLPAC10
SereneLife SLPAC10
SereneLife
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.8
LG LP1022FVSM
LG LP1022FVSM
LG
7Score: 8.7
Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series
Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series
Haier
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.4
TCL 5P93C Smart Series Portable
TCL 5P93C Smart Series Portable
TCL
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.4
TCL 5P93C Smart Series Portable
TCL 5P93C Smart Series Portable
TCL
10Score: 7.9
Black + Decker BPACT08WT Portable
Black + Decker BPACT08WT Portable
Black + Decker
hero illustration

De Bestenu Mobiele Airco Koopgids

Tijdens de warmste dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Een mobiele airco die de kamer verkoelt is dan een handige oplossing! Maar hoe kies je een fijn model? Dat lees je in deze beste mobiele airco koopgids.

Hoe werkt een mobiele airco?

In gebruik is de mobiele airco vrij simpel: je verplaatst hem makkelijk dankzij de wieltjes en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens bedien je het apparaat met een bijgeleverde afstandsbediening. Sommige meer luxe modellen kunnen ook bediend worden met een app op je smartphone.

Wanneer je de mobiele airco inschakelt, begint het koelen. Hiervoor gebruikt de mobiele airco een warmtepomp en een koelmiddel. In de airco zit een soort ventilator met een functie om lucht rond te waaien. De koelvloeistof zorgt voor koele lucht die het apparaat de kamer in blaast.

Een extra leuk feitje: mobiele airco's zorgen ook voor minder vocht in de lucht. In gekoelde lucht zit namelijk minder waterdamp dan in warme lucht. Om de opgevangen waterdamp af te voeren heeft de mobiele airco een slang of een reservoir.

Hoe sterk koelt een mobiele airco: wat is BTU?

Hoe krachtig een mobiele airco de lucht kan koelen hangt van een aantal punten af. Het formaat en de kwaliteit van het apparaat spelen hier een grote rol in.

De koelcapaciteit wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Thermal Unit en staat voor een eenheid van energie. Je hoeft verder weinig gedetailleerde kennis van deze eenheid te hebben om erachter te komen hoeveel koelvermogen je nodig hebt.

Als je precies tot op het decimaal wilt weten hoeveel BTU je in een kamer nodig hebt, kom je uit op een ingewikkelde rekensom die bestaat uit het aantal kubieke meter van de kamer, het isolatieniveau en het benodigde koelvermogen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om te ontdekken welke mobiele airco bij je behoefte past.

In de specificaties staat naast het aantal BTU namelijk vaak ook omschreven hoeveel vierkante meter het apparaat ongeveer kan verkoelen. Let wel op: dit advies is gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte en isolatie. Is jouw plafond een stuk hoger of lager, of is jouw isolatie sterker of zwakker, neem dit dan mee in de keuze.

De meeste mobiele airco's kunnen een kamer tussen de 10 en 30 vierkante meter verkoelen. Is de ruimte die je wilt verkoelen groter, dan is het niet zo dat het apparaat helemaal niets doet. Het heeft simpelweg niet genoeg koelvermogen om de hele ruimte naar wens te verkoelen, maar doet nog wel zijn werk.

Wat kost een mobiele airco aan stroom?

Dat een mobiele airco stroom kost is een feit, maar hoeveel verschilt per model en hangt hoofdzakelijk af van hoeveel je het apparaat gebruikt.

De gemiddelde mobiele airco heeft een vermogen van 1000 Watt. In dit voorbeeld wordt dit getal aangehouden. Valt jouw keuze op een airco met een hoger of lager vermogen, dan kan je er vanuit gaan dat de kosten iets hoger of lager uitvallen.

1000 Watt is vergelijkbaar met het vermogen van een wasmachine. Bij gemiddeld gebruik kost een wasmachine zo'n €60 per jaar aan energie. Nu gebruik je een wasmachine het hele jaar door, maar gebruik je een mobiele airco langer per keer. Op hete dagen staat het apparaat misschien wel de hele dag aan.

De verschillen in gebruik compenseren elkaar wel redelijk. Omdat het verbruik van zoveel factoren afhangt is het moeilijk om een vast getal te noemen, maar het zal niet snel meer dan een paar tientjes per maand van intensief gebruik kosten.

De prijzen van een mobiele airco

Je bent nu wat wijzer geworden over de energiekosten van een mobiele airco, maar er is natuurlijk ook de aanschafprijs. Die hangt grotendeels af van het koelvermogen en merk van het apparaat.

Hoe hoger het BTU getal, des te groter het oppervlak dat gekoeld kan worden. Daarmee stijgt dus ook de prijs. De goedkoopste mobiele airco's beginnen bij een prijs van €250, terwijl de duurste modellen wel €800 kunnen kosten.

De middenklasse mobiele airco kost €400 tot €500. Hiermee kan je ruimtes van 20 tot 30 vierkante meter verkoelen. Vergeet daarbij niet dat een extra hoog plafond het aantal kubieke meter vergroot. De mobiele airco kan dan minder oppervlak verkoelen, omdat de ruimte verticaal gezien groter is.

Hier let je op als je een mobiele airco koopt

Als je een mobiele airco koopt, zijn er een aantal punten om op te letten. Door de juiste functies in de gaten te houden maak je makkelijk de beste keuze.

Het koelvermogen is uitgebreid besproken in deze koopgids, en waarschijnlijk ook het belangrijkste punt. Je wilt wel dat het apparaat krachtig genoeg is om de ruimte waar hij in komt te staan te verkoelen. Kijk dus in de specificaties hoeveel vierkante meter het apparaat kan koelen.

De bediening verschilt ook per model. Deze is niet ingewikkeld, maar wellicht vind je het handiger om de airco in plaats van de afstandsbediening met je smartphone te kunnen bedienen. Die optie is aanwezig, maar leidt al snel tot een duurder model.

Wil je dat de airco op een bepaald tijdstip begint met verkoelen, bijvoorbeeld voordat je wakker bent of voor je thuis komt? Sommige mobiele airco's zijn uitgerust met een timer! Wellicht komt die functie jou beter uit en daar kun je dan ook op selecteren.

In de nacht hoeft de airco misschien niet volop te blazen, maar wil je ook niet dat het weer warm en broeierig wordt. Daarvoor zijn een deel van de airco's uitgerust met een speciale nachtmodus. Zo is het verbruik minder intens, maar slaap je nog wel in een aangenaam klimaat.

Ten slotte is er de prijs. Je hebt in deze koopgids een beeld gekregen van de prijzen van een mobiele airco. Het is aan jou om het budget te bepalen. Houd er wel rekening mee dat grotere ruimtes een sterker koelvermogen vereisen en je dus sneller op een duurder apparaat uit komt.

hero illustration

Hoe testen we Mobiele airco's?

Om de beste Mobiele airco te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Mobiele airco-test hebben we 2385 Mobiele airco's geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Mobiele airco-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Mobiele airco-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Mobiele airco-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Mobiele airco in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2385 Mobiele airco's te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Mobiele airco's in een oogopslag

1. Beste mobiele airconditioner: Whynter Dual Hose Portable Air

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Whynter Dual Hose Portable Air

 • list plusKrachtige koeling en indrukwekkende veelzijdigheid
 • list plusGeavanceerde functies, waaronder de automatische afvoerfunctie en wasbaar filter
 • list plusStrak ontwerp en wendbaarheid, geschikt voor moderne huizen

Nadelen Whynter Dual Hose Portable Air

 • list plusSommige gebruikers kunnen het gewicht en het geluidsniveau als mogelijke nadelen ervaren

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.67
Functionaliteit
9.96
Gebruiksgemak
9.44
De Whynter Dual Hose Draagbare Airconditioner is een opvallende keuze in de categorie draagbare airconditioning, met krachtige koeling en indrukwekkende veelzijdigheid. Met een capaciteit van 14.000 BTU is het geschikt voor de meeste huizen en kantoren, met een koelvermogen tot 500 vierkante voet. De drie bedrijfsmodi van het apparaat, inclusief ontvochtiger, ventilator en airconditioner, bieden flexibiliteit voor verschillende behoeften. Het volledige thermostatische bereik van 61 tot 89 graden Fahrenheit, digitale weergave en 24-uurs timer voegen gemak toe. Zoals opgemerkt in een recensie: "De Whynter ARC-14S 14.000 BTU Dual-Hose Draagbare Airconditioner is een krachtige en efficiënte koelunit en verdient een beoordeling van 9/10."

Een van de belangrijkste kenmerken van het apparaat is zijn efficiënte koelvermogen, waaruit blijkt dat het effectief een groter gebied koelde dan de opgegeven dekking, wat wijst op zijn indrukwekkende prestaties. Bovendien maken het slanke ontwerp en de wendbaarheid het geschikt voor moderne huizen, wat bijdraagt aan zijn aantrekkingskracht. De afstandsbediening verbetert het gemak verder, waardoor gebruikers de instellingen op afstand kunnen aanpassen. Zoals benadrukt in een recensie: "De installatie is eenvoudig en het apparaat heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en afstandsbediening."

De Whynter Dual Hose Draagbare Airconditioner onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies, waaronder een gepatenteerde automatische afvoerfunctie en een wasbaar filter, evenals een geactiveerd koolstoffilter in bepaalde modellen. Deze functies dragen bij aan verbeterde luchtkwaliteit en onderhoudsgemak. Bovendien benadrukt het gebruik van zwenkwielen voor eenvoudig transport de praktische en draagbare eigenschappen van het apparaat. Zoals vermeld in een recensie, is het apparaat "geschikt voor de meeste huizen en kantoren" en is het een veelzijdige koeloplossing.

In vergelijking met andere toonaangevende concurrenten op de markt, blinkt de Whynter Dual Hose Draagbare Airconditioner uit in zijn koelvermogen en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het vermogen om effectief grotere gebieden te koelen dan de opgegeven dekking onderscheidt het van concurrenten. Sommige gebruikers kunnen echter het gewicht en het geluidsniveau als mogelijke nadelen ervaren, zoals vermeld in een recensie. Ondanks deze beperkingen blijft de Whynter Dual Hose Draagbare Airconditioner een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige koeloplossing.

Tot slot valt de Whynter Dual Hose Draagbare Airconditioner op als een indrukwekkende koelunit met krachtige prestaties, veelzijdige functies en een slank ontwerp. Zijn vermogen om grotere gebieden te koelen dan de specificaties suggereren, samen met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, maakt het een overtuigende optie voor degenen die behoefte hebben aan draagbare airconditioning. Hoewel het enkele kleine nadelen kan hebben, positioneren zijn algehele prestaties en functies het als een topconcurrent op de markt voor draagbare airconditioning.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. LG LP1419IVSM Portable Air Conditioner

Loading ...

Voordelen LG LP1419IVSM Portable Air Conditioner

 • list plusEfficiënte koelcapaciteit, met een snelle temperatuurdaling in een kamer van 150 vierkante voet.

Nadelen LG LP1419IVSM Portable Air Conditioner

 • list plusPrijs, levensduur en garantieservice kunnen zorgen zijn voor potentiële kopers.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.94
Functionaliteit
9.82
Gebruiksgemak
9.03
De LG LP1419IVSM draagbare airconditioner, met een capaciteit van 14.000 BTU, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden om te voldoen aan de nieuwe standaard van 10.000 BTU vanwege enkele inefficiënties. Ondanks dit, maakt het indruk met zijn vermogen om de kamertemperatuur snel te verlagen. In een kamer van 150 vierkante voet bereikte het in ongeveer 10 minuten een daling van 10°F en in ongeveer 30 minuten 15°F, wat zijn efficiënte koelvermogen laat zien. Een recensie merkt op: "Het presteert goed en was in staat om de kamertemperatuur met 10°F te verlagen in ongeveer 10 minuten en met 15°F in ongeveer 30 minuten in een kamer van 150 vierkante voet." Bovendien valt het op door zijn energiezuinigheid, met een verbruik van 1370 watt op maximale ventilatorsnelheid en een relatief grote SACC/watt ratio van 7,3, waardoor het een van de meest energiezuinige draagbare AC-units is die getest zijn. De mogelijkheid om de helderheid van het bedieningspaneel aan te passen en de LED uit te schakelen, voegt toe aan zijn aantrekkingskracht, waardoor het zich onderscheidt van zijn concurrenten. Zoals benadrukt in een recensie: "De belangrijkste voordelen zijn de relatief hoge SACC, waardoor snellere en grotere koeling mogelijk is, evenals goede energie-efficiëntie."

Naast zijn indrukwekkende koelcapaciteiten oogst de LG LP1419IVSM lof voor zijn stille werking. Gebruikers uiten tevredenheid over zijn efficiëntie en lage geluidsniveau, waardoor het een geschikte keuze is voor degenen die een rustige omgeving prioriteren. Er zijn echter zorgen geuit over de prijs, levensduur en garantieservice, wat wijst op mogelijke verbeterpunten. Het vermogen van het product om efficiënte koeling te leveren terwijl het stille werking behoudt, maakt het een overtuigende keuze voor degenen die een balans zoeken tussen prestaties en geluidsniveaus.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de LG LP1419IVSM draagbare airconditioner op door zijn energie-efficiëntie en snelle koelmogelijkheden. Zijn hoge SACC/watt ratio en het vermogen om de kamertemperatuur snel te verlagen maken het een concurrerende keuze op de markt voor draagbare airconditioners. Potentiële kopers moeten echter de prijs, levensduur en garantieservice overwegen bij het nemen van een aankoopbeslissing. Wat betreft gebruiksscenario's is deze airconditioner goed geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige maar energiezuinige koeloplossing, vooral in kleinere ruimtes.

Tot slot maakt de LG LP1419IVSM draagbare airconditioner indruk met zijn efficiënte koeling, stille werking en energiezuinigheid. Zijn vermogen om de kamertemperatuur snel te verlagen en een rustige omgeving te behouden, maakt het een opvallende keuze. Potentiële kopers moeten echter zorgvuldig de prijs en garantieaspecten overwegen voordat ze een aankoop doen. Als je efficiënte koeling en stille werking prioriteert, is de LG LP1419IVSM draagbare airconditioner een overtuigende optie. 🌬️

Verkrijgbaar bij:

3. GE APFD06JAWW Portable Air Conditioner

Loading ...

Voordelen GE APFD06JAWW Portable Air Conditioner

 • list plusEfficiënte airconditioning, ontvochtiging en ventilatorsnelheden

Nadelen GE APFD06JAWW Portable Air Conditioner

 • list plusMogelijk niet ideaal voor grotere ruimtes
 • list plusGespecialiseerd voor functionaliteit in kleine kamers

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.16
Gebruiksgemak
9.71
De GE APFD06JAWW draagbare airconditioner is een veelzijdige 3-in-1 unit die ontworpen is voor kleine kamers en biedt efficiënte airconditioning, ontvochtigingsmogelijkheden en twee ventilatorsnelheden. Met een gemiddelde beoordeling van 4,1 van de 5 sterren op basis van 418 beoordelingen, valt het op door zijn automatische verdampingstechnologie, waardoor het overtollige water onder de meeste omstandigheden niet hoeft te worden afgevoerd. De 24-uurs aan/uit timer, wasbaar filter en 4-weg luchtstroomregeling voegen gemak toe, terwijl de meegeleverde raaminstallatiekit, digitale bediening met afstandsbediening en makkelijk verrijdbare wielen het gebruiksvriendelijk maken. Met afmetingen van 27 1/2" H x 13.90" W x 13.30" D, omvat de specificaties koelcapaciteit, luchtstroom en vermogensclassificatie, geschikt voor kamers tot 250 vierkante voet.

In vergelijking met andere draagbare airconditioners onderscheidt de GE APFD06JAWW zich door zijn geschiktheid voor kleine ruimtes, wat het een overtuigende optie maakt voor degenen die een oplossing zoeken voor compacte gebieden. Zoals opgemerkt in een review van CNET, variëren de concurrenten op de markt in prijs, dekkingsgebied, koelcapaciteit, gewicht, afmetingen en speciale kenmerken. De GE APFD06JAWW concurreert gunstig, vooral wat betreft zijn 3-in-1 functionaliteit en het gemak van zijn kenmerken, waardoor het een sterke concurrent is voor degenen die een betrouwbare en efficiënte airconditioningoplossing zoeken voor kleinere kamers. Zoals een gebruiker van het product vermeldt, "Het is perfect voor een kleine kamer en makkelijk te gebruiken."

In vergelijking met andere modellen zoals de Whynter Dual Hose draagbare airconditioner en de TCL Smart Series draagbare airconditioner, biedt de GE APFD06JAWW een aantrekkelijke balans tussen prestaties en gemak, waardoor het een competitieve keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare airconditioner die uitblinkt in kleinere ruimtes. Zijn 24-uurs aan/uit timer, wasbaar filter en 4-weg luchtstroomregeling maken het onderscheidend, waardoor gebruikers extra controle en onderhoudsgemak hebben. Zoals een tevreden gebruiker in een review benadrukt, "Het koelt de kamer echt goed en de ontvochtigerfunctie werkt perfect."

Hoewel de GE APFD06JAWW draagbare airconditioner een aantrekkelijke optie biedt voor koeling van kleine kamers, is het mogelijk niet de ideale keuze voor grotere ruimtes. In een markt met een divers aanbod van draagbare airconditioners die aan verschillende behoeften voldoen, positioneert de focus van deze unit op functionaliteit voor kleine kamers het als een gespecialiseerde oplossing, uitblinkend in zijn niche. Ondanks zijn beperkingen wat betreft dekking van ruimtegrootte, maken zijn 3-in-1 functionaliteit, gebruiksvriendelijke kenmerken en efficiënte prestaties het een opvallende keuze voor degenen die een betrouwbare en handige airconditioningoplossing zoeken voor compacte ruimtes.

Verkrijgbaar bij:

4. Whynter ARC-1230WN

Loading ...

Voordelen Whynter ARC-1230WN

 • list plusIndrukwekkende koelcapaciteit en prestaties

Nadelen Whynter ARC-1230WN

 • list plusHogere prijsklasse
 • list plusZware constructie

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.29
Gebruiksgemak
8.93
Als ik op zoek ben naar een draagbare airconditioner die uitblinkt in prestaties, gemak en innovatie, dan is de Whynter ARC-1230WN Dual Hose Portable Air Conditioner de perfecte keuze voor mij. Met zijn indrukwekkende koelvermogen kan dit model de kamertemperatuur snel verlagen, wat andere draagbare airconditioners overtreft. De dubbele slang ontwerp verbetert niet alleen de koel efficiëntie, maar voegt ook toe aan de esthetische aantrekkingskracht, met eenvoudige installatie en stevige connectoren.

De "Wi-Fi mogelijkheid biedt handige controle via een gebruiksvriendelijke app, met functies zoals temperatuurinstelling, aanpassing van de ventilatorsnelheid en een programmeerbare timer," waardoor het een uitstekende keuze is voor wie gemak zoekt.

De omvormer technologie draagt bij aan energiebesparing en snelle temperatuurregeling, terwijl de stille werking zorgt voor een aangename omgeving. Het kan ruimtes tot 600 vierkante voet koelen, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende kamerformaten. De "dubbele uitlaat en inlaat 'slang-in-slang' ontwerp" voorkomt warmtelekken, waardoor de efficiëntie nog verder wordt verbeterd. Bovendien zorgt de mobiele app voor naadloze bediening, waardoor eventuele beperkingen van de afstandsbediening worden gecompenseerd.

In vergelijking met vergelijkbare producten valt de Whynter ARC-1230WN op door zijn geavanceerde technologie en superieure koelvermogen. Ondanks de hogere prijs, maken zijn uitzonderlijke prestaties, energie-efficiëntie en innovatieve ontwerp het een waardevolle investering voor wie prestaties prioriteert.

Kortom, de Whynter ARC-1230WN Dual Hose Portable Air Conditioner biedt uitzonderlijke koelkracht, innovatieve technologie en handige functies die het tot een topproduct in de draagbare airconditioner categorie maken. Voor wie prestaties en gemak belangrijk zijn, is de Whynter ARC-1230WN een overtuigende keuze die vele van zijn tegenhangers overtreft.

Verkrijgbaar bij:

5. SereneLife SLPAC10

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SereneLife SLPAC10

 • list plusBetaalbare prijs
 • list plusDraagbaar en eenvoudig te installeren
 • list plusEfficiënte koelprestaties

Nadelen SereneLife SLPAC10

 • list plusGebrek aan geavanceerde functies
 • list plusEnkele slangontwerp zonder schuim voor raamafdichting

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
8.35
# PRODUCT BESCHRIJVING

Ik ben de SereneLife SLPAC10 draagbare airconditioner, en ik ben hier om je te voorzien van betaalbare, draagbare en efficiënte koelprestaties. Mijn slimme raamkitontwerp maakt het installeren een fluitje van een cent, waardoor ik hoog scoor op gebruiksgemak en draagbaarheid. Met mijn 10.000 BTU koelcapaciteit kan ik ruimtes tot 450 vierkante voet effectief koelen, waardoor ik ideaal ben voor kleine tot middelgrote kamers.

Ik ben uitgerust met 3-in-1 functionaliteit (koeling, ontvochtiger en ventilator) om aan diverse klimaatbeheersingsbehoeften te voldoen. Mijn ingebouwde ontvochtiger verlaagt efficiënt het vochtgehalte, terwijl de automatische zwenk luchtstroomrichting zorgt voor optimale luchtcirculatie. Mijn digitale touch-knop bedieningspaneel en afstandsbediening voegen gemak toe aan mijn gebruiksvriendelijke werking.

Hoewel ik misschien niet over geavanceerde functies beschik, schitter ik in mijn eenvoud en kosteneffectiviteit, waardoor ik een solide keuze ben voor gebruikers die gebruiksgemak en draagbaarheid boven extravagante functies stellen. Mijn waarde ligt in mijn eenvoud, effectiviteit en kosteneffectiviteit, waardoor ik een overtuigende optie ben voor diegenen die behoefte hebben aan draagbare airconditioning zonder de noodzaak van geavanceerde functies.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. LG LP1022FVSM

Loading ...

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.73
Functionaliteit
8.73
Gebruiksgemak
8.85

Verkrijgbaar bij:

7. Haier HW80-B14959U1 - I-Pro Series

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.68
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.86
Haier I-Pro Series 5 HW100-B14959U1. Type lader: Voorbelading. Nominale capaciteit: 10 kg, Centrifuge-droger klasse: B, Geluidsniveau bij centrifugeren: 70 dB, Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM. Kleur van het product: Wit. Breedte: 60 mm, Diepte: 50 mm, Hoogte: 850 mm. Energie-efficiëntieklasse: A Vrijstaand Voorbelading 10 kg 1400 RPM Wit Vrijstaand Voorbelading 10 kg 1400 RPM Wit Stoom Uitgestelde start timer Resterende tijd indicatie Kinderslot Centrifuge-droger klasse: B A 70 dB A 70 kWu 51 l Vrijstaand Voorbelading 10 kg 1400 RPM Wit Ingebouwd display Ingebouwd display Stoom Stoom Uitgestelde start timer Resterende tijd indicatie Kinderslot Uitgestelde start timer Resterende tijd indicatie Kinderslot Centrifuge-droger klasse: B Centrifuge-droger klasse: B A 70 dB A 70 dB A 51 kWu 51 l A 51 kWu 51 l

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. TCL 5P93C Smart Series Portable

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.56
Functionaliteit
8.37
Gebruiksgemak
8.33

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

9. TCL 5P93C Smart Series Portable

Loading ...

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.31
Functionaliteit
7.98
Gebruiksgemak
8.93

Verkrijgbaar bij:

10. Black + Decker BPACT08WT Portable

Loading ...

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.13
Functionaliteit
7.36
Gebruiksgemak
8.06

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mobiele airco's. Er zijn namelijk 2385 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!