De Bestenu Mobiele Airco Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 02/06/2020


Tijdens de warmste dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Een mobiele airco die de kamer verkoelt is dan een handige oplossing! Maar hoe kies je een fijn model? Dat lees je in deze beste mobiele airco koopgids.

Hoe werkt een mobiele airco?

hide product content

In gebruik is de mobiele airco vrij simpel: je verplaatst hem makkelijk dankzij de wieltjes en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens bedien je het apparaat met een bijgeleverde afstandsbediening. Sommige meer luxe modellen kunnen ook bediend worden met een app op je smartphone.

Wanneer je de mobiele airco inschakelt, begint het koelen. Hiervoor gebruikt de mobiele airco een warmtepomp en een koelmiddel. In de airco zit een soort ventilator met een functie om lucht rond te waaien. De koelvloeistof zorgt voor koele lucht die het apparaat de kamer in blaast.

Een extra leuk feitje: mobiele airco's zorgen ook voor minder vocht in de lucht. In gekoelde lucht zit namelijk minder waterdamp dan in warme lucht. Om de opgevangen waterdamp af te voeren heeft de mobiele airco een slang of een reservoir.

Hoe sterk koelt een mobiele airco: wat is BTU?

hide product content

Hoe krachtig een mobiele airco de lucht kan koelen hangt van een aantal punten af. Het formaat en de kwaliteit van het apparaat spelen hier een grote rol in.

De koelcapaciteit wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Thermal Unit en staat voor een eenheid van energie. Je hoeft verder weinig gedetailleerde kennis van deze eenheid te hebben om erachter te komen hoeveel koelvermogen je nodig hebt.

Als je precies tot op het decimaal wilt weten hoeveel BTU je in een kamer nodig hebt, kom je uit op een ingewikkelde rekensom die bestaat uit het aantal kubieke meter van de kamer, het isolatieniveau en het benodigde koelvermogen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om te ontdekken welke mobiele airco bij je behoefte past.

In de specificaties staat naast het aantal BTU namelijk vaak ook omschreven hoeveel vierkante meter het apparaat ongeveer kan verkoelen. Let wel op: dit advies is gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte en isolatie. Is jouw plafond een stuk hoger of lager, of is jouw isolatie sterker of zwakker, neem dit dan mee in de keuze.

De meeste mobiele airco's kunnen een kamer tussen de 10 en 30 vierkante meter verkoelen. Is de ruimte die je wilt verkoelen groter, dan is het niet zo dat het apparaat helemaal niets doet. Het heeft simpelweg niet genoeg koelvermogen om de hele ruimte naar wens te verkoelen, maar doet nog wel zijn werk.

Wat kost een mobiele airco aan stroom?

hide product content

Dat een mobiele airco stroom kost is een feit, maar hoeveel verschilt per model en hangt hoofdzakelijk af van hoeveel je het apparaat gebruikt.

De gemiddelde mobiele airco heeft een vermogen van 1000 Watt. In dit voorbeeld wordt dit getal aangehouden. Valt jouw keuze op een airco met een hoger of lager vermogen, dan kan je er vanuit gaan dat de kosten iets hoger of lager uitvallen.

1000 Watt is vergelijkbaar met het vermogen van een wasmachine. Bij gemiddeld gebruik kost een wasmachine zo'n €60 per jaar aan energie. Nu gebruik je een wasmachine het hele jaar door, maar gebruik je een mobiele airco langer per keer. Op hete dagen staat het apparaat misschien wel de hele dag aan.

De verschillen in gebruik compenseren elkaar wel redelijk. Omdat het verbruik van zoveel factoren afhangt is het moeilijk om een vast getal te noemen, maar het zal niet snel meer dan een paar tientjes per maand van intensief gebruik kosten.

De prijzen van een mobiele airco

hide product content

Je bent nu wat wijzer geworden over de energiekosten van een mobiele airco, maar er is natuurlijk ook de aanschafprijs. Die hangt grotendeels af van het koelvermogen en merk van het apparaat.

Hoe hoger het BTU getal, des te groter het oppervlak dat gekoeld kan worden. Daarmee stijgt dus ook de prijs. De goedkoopste mobiele airco's beginnen bij een prijs van €250, terwijl de duurste modellen wel €800 kunnen kosten.

De middenklasse mobiele airco kost €400 tot €500. Hiermee kan je ruimtes van 20 tot 30 vierkante meter verkoelen. Vergeet daarbij niet dat een extra hoog plafond het aantal kubieke meter vergroot. De mobiele airco kan dan minder oppervlak verkoelen, omdat de ruimte verticaal gezien groter is.

Hier let je op als je een mobiele airco koopt

hide product content

Als je een mobiele airco koopt, zijn er een aantal punten om op te letten. Door de juiste functies in de gaten te houden maak je makkelijk de beste keuze.

Het koelvermogen is uitgebreid besproken in deze koopgids, en waarschijnlijk ook het belangrijkste punt. Je wilt wel dat het apparaat krachtig genoeg is om de ruimte waar hij in komt te staan te verkoelen. Kijk dus in de specificaties hoeveel vierkante meter het apparaat kan koelen.

De bediening verschilt ook per model. Deze is niet ingewikkeld, maar wellicht vind je het handiger om de airco in plaats van de afstandsbediening met je smartphone te kunnen bedienen. Die optie is aanwezig, maar leidt al snel tot een duurder model.

Wil je dat de airco op een bepaald tijdstip begint met verkoelen, bijvoorbeeld voordat je wakker bent of voor je thuis komt? Sommige mobiele airco's zijn uitgerust met een timer! Wellicht komt die functie jou beter uit en daar kun je dan ook op selecteren.

In de nacht hoeft de airco misschien niet volop te blazen, maar wil je ook niet dat het weer warm en broeierig wordt. Daarvoor zijn een deel van de airco's uitgerust met een speciale nachtmodus. Zo is het verbruik minder intens, maar slaap je nog wel in een aangenaam klimaat.

Ten slotte is er de prijs. Je hebt in deze koopgids een beeld gekregen van de prijzen van een mobiele airco. Het is aan jou om het budget te bepalen. Houd er wel rekening mee dat grotere ruimtes een sterker koelvermogen vereisen en je dus sneller op een duurder apparaat uit komt.

Hoe komt deze leuke Mobiele airco opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Mobiele airco ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Mobiele aircos, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mobiele aircos die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Mobiele aircos het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mobiele aircos stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mobiele aircos

De beste Mobiele aircos in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum 3-in-1 airco AC905W heeft een hoog koelvermogen van 9000 BTU (2600 Watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 33m2 vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen. 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilator koelvermogen 9000BTU voor ruimtes tot 33m2

1. Inventum AC905W - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de AEG AXP34U338HW: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is. Zoek jij een draagbare airco voor de warme lente- en zomerdagen? Met de AEG AXP34U338HW geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Productvoordelen van de AEG AXP34U338HW - Mobiele airco Laag energieverbruik: energielabel A voor koelen Ontvochtigingsfunctie voor een frisser binnenklimaat Genereert +30% meer verkoelingscapaciteit (tegen 2600W) De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties. Efficiënt koelen De draagbare air-conditioner verkoelt met minimale energie verbruik. Meer capaciteit Genereert +30% meer verkoelingscapaciteit (tegen 2600W) Duurzame oplossing De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties.

2. AEG AXP34U338HW - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

TROTEC Mobiele airco PAC 2100 X Dankzij de slimme stroombesparingsfunctie bespaart de 3-in-1 airconditioner PAC 2100 X zeer cool zelfs bij de grootst mogelijke hitte puur geld. Dankzij de energiebesparingsfunctie spaart de Airconditioner PAC 2100 X kosten Het is fijn als u de Airconditioner PAX 2100 X al in huis heeft, voordat de volgende hittegolf eraan komt. Het comfortabele multitalent heeft naast de koelautomaat ook een ontvochtigings- en ventilatiefunctie en is met z'n krachtige 2 kW vermogen evenals de energie-efficiëntieklasse A ideaal voor woon- en kantoorruimten met een maximale grootte van 65 m³. Bovendien is het apparaat uitgerust met een zeer slim stroombesparingssysteem: Bij het bereiken van de voorgeselecteerde doeltemperatuur – traploos instelbaar tussen 17-35 °C – schakelt de geïntegreerde thermostaat van de PAC 2100 X niet alleen de compressor, maar ook de ventilator en zo alle primaire stroomverbruikers in het apparaat volledig uit. Ten opzichte van gebruikelijke constructies, maakt de airconditioner zo een zeer economisch koelbedrijf mogelijk. Vanzelfsprekend worden de compressor en de ventilator bij het overschrijden van de doeltemperatuur ook weer automatisch geactiveerd, zolang het apparaat is ingeschakeld. Voor een ontspannen nachtrust, beschikt de airconditioner over een nachtmodus, die de temperatuur langzaam verhoogt. Daarnaast is het LED-display volledig uitschakelbaar, zodat u niet wordt gestoord door onnodig licht. Twee ventilatorsnelheden, evenals de variabel instelbare uitblaasrichting, zorgen voor een optimale verdeling van de luchtstroom. Samen met de geïntegreerde 24-uurs-timer kunnen meer kosten worden bespaard, omdat het apparaat dan zo geprogrammeerd kan worden dat het in- en uitschakelt op de tijden dat de ruimte daadwerkelijk wordt gebruikt. In tegenstelling tot vele andere airconditioners hoeft bij de PAC 2100 X het condensreservoir slechts zeer zelden te worden geleegd, omdat het beschikt over een intelligent recyclingsysteem, dat het gecondenseerde water gebruikt voor het koelen van de condensator waardoor reeds een groot gedeelte verdampt. De PAC 2100 X kan naar keuze via het bedieningspaneel op het apparaat of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening worden bediend. Installatie en onderhoud van de PAC 2100 X De airconditioner is met enkele handelingen opgebouwd en klaar voor gebruik.' Het voorgemonteerde luchtfilter filtert pluisjes, stof en dierenhaar uit de lucht en kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Aan de achterzijde kan een permanente condensafvoer worden aangesloten. Voordelen in de praktijk: * Energie-efficiëntieklasse A * 2 kW koelvermogen * Drie bedrijfsmodi: koeling, ventilatie, ontvochtiging * Twee ventilatorsnelheden * Timer-functie * Praktisch LED-display * Weergave van de kamertemperatuur * Eenvoudig te onderhouden bedieningspaneel * Instelbare luchtuitblaasrichting * Infrarood-afstandsbediening * Uitneembaar luchtfilter * Luchtreinigingsfunctie (dierenhaar, pluisjes, stof) * Stille werking < 53 dB(A) =================================================== Mobiele airconditioners - Comfortabele koelmachines Belangrijk: zonder slang geen verkoeling! Laat u zich niet misleiden door foto's van airconditioners waarbij het lijkt of het gebruik zonder slang mogelijk is - minstens een slang is altijd nodig, ook als het niet altijd zichtbaar is! Waarom? Heel eenvoudig: Profesionele airconditioners voor thuis zijn wereldwijd allemaal compressor-koudmachines. En deze genereren gelijktijdig kou als warmte. De gegenereerde kou is in de ruimte gewenst, de warmte echter niet. Daarom moet die weg, naar buiten. Bij split-apparaten is de warmte automatisch buiten, want hier wordt de warmte direct naar de buiten geinstalleerde condensator geleidt. Maar ook deze apparaten hebben een verbindingsslang nodig voor het circulerende koelmiddel, die de transport van kou garandeert. Bij Monoblock-bouwwijze is de warmte centraal in het apparaat en moet daarom naar buiten worden geleidt, zonder dat het weer in den binnenlucht landt en verwarmd. Daarom is er dwingend een afvoerslang nodig, deze is dan ook vast bestanddeel van de leveromvang bij elke monoblock-airconditioner die te koop is, ook als deze niet altijd op elke foto te zien is.

3. TROTEC Mobiele airco PAC 2100 X


Product informatiePlus or Show more

Last van de zomerse temperaturen? Geen zorgen! Met deze handige mini airco heb je altijd en overal een koele kamer. De lucht zal niet droog aanvoelen wegens een handige watersprayer die de lucht vochtig houdt. Daarbij is deze multifunctionele airco ook een prachtige lamp; gebruik hem altijd en overal! Multifunctioneel Deze mini airco is niet alleen een airco, dit apparaat is ook water sprayer waardoor je altijd de perfecte temperatuur in de kamer hebt, zonder dat de lucht droog aanvoelt. Naast de handige functie van airco, bezit dit apparaat ook over een prachtige atmosfeer lamp. Laat je kamer oplichten in de mooiste kleuren. Eenvoudig in gebruik Ondanks de meerdere functies, is de Rision mini airco onwijs eenvoudig in gebruik. Met een paar handige knoppen bovenop het apparaat kan je de temperatuur instellen en de lamp aan of uitzetten. Altijd en overal De Rision mini airco is klein en compact, aan de bovenkant zit een handig handvat waarmee je de mini airco overal mee naartoe kunt nemen. Ondanks het compacte design verkoelt de airco de kamer snel en langdurig. Inclusief filter Daarnaast bezit deze airco over een handig filter wat je eenvoudig schoon kunt maken. Dit filter zorgt ervoor dat de lucht die uit de airco komt zuiver is. Op deze manier zullen bacteriën zich niet door de kamer verspreiden en is hij veilig in gebruik, ook met meerdere mensen in de ruimte. Voordelen ✓ Houdt lucht vochtig ✓ Multifunctioneel ✓ Makkelijk mee te nemen ✓ Inclusief atmosfeer lamp ✓ Filtert de lucht ✓ Eenvoudig in gebruik ✓ Koelt de kamer Wat zit er in de verpakking? ✓ 1 x Rision mini airco ✓ 1 x USB kabel ✓ 1 x Handleiding Tip Vul de mini airco met koud water voor gebruik, dit zorgt voor snelle verkoeling. 100% Geld terug garantie We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld. Last van de hitte? Met de Rision mini airco nooit meer! Gebruik hem altijd en overal, voor de perfecte temperatuur in de kamer. Haal hem vandaag nog!

4. Mini Airco – Mobiele Airco – Ventilator – Aircooler – Koelsysteem – Luchtkoeler – Nachtlamp


Product informatiePlus or Show more

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de AEG AXP26U338CW: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is. Zoek jij een draagbare airco voor de warme lente- en zomerdagen? Met de AEG AXP26U338CW geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. De voor- en nadelen van de AEG AXP26U338CW ✅ Dag en nacht comfortabel door de timers en temperaturen die vooraf in te stellen zijn ✅ Compacte grootte en flexibele keuze voor ruimtes tot ✅ Eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening ✅ Een gemakkelijk te lezen LED-display ℹ Niet geleverd met raamkit Kenmerken van de AEG AXP26U338CW Eenvoudig te verplaatsen De AEG AXP26U338CW is eenvoudig te verplaatsen van kamer naar kamer met behulp van het stevige handvatten aan de bovenzijde en is tevens voorzien van lichte wielen ter bescherming van uw vloer. Dit en de compacte grootte maken deze airco echt een flexibele keuze. 24-uur per dag persoonlijk comfort Hou je huis de hele dag en nacht comfortabel door de timers en temperaturen vooraf in te stellen naar eigen voorkeur. En zorg voor ontspannen, rustige nachten met de slaapmodus die het klimaat 's nachts automatisch aanpast zodat je kunt genieten van diepe, verfrissende nachtrust. Moderne Scandinavische look Het ontwerp van de AEG AXP26U338CW is Scandinavisch en combineert moderne, strakke lijnen met geavanceerde functionaliteit, inclusief een gemakkelijk te lezen LED-display. Deze airco past dus perfect in elk huis. Een duurzame oplossing De AEG AXP26U338CW mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas (R290) en verminderd het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk. Zo bereik je de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan het milieu. Belangrijkste specificaties » Product specificaties - Kleur: Wit - Model: ChillFlex Pro - Type airco: Mobiele airco - Geschikt voor ruimte tot: 30 m² / 75 m³ - Energielabel: A - Koelvermogen in BTU: 9000 BTU - Luchtverplaatsing: 390 / 360 / 330 m3/h - Vermogen: 2600 Watt - Geluidsniveau: 64 dB - Gewicht: 31.5 kg Instellingen en functies - Instelbare luchtuitlaat: Ja - Instelbare thermostaat: Ja - Verrijdbaar: Ja - Scherm: Ja - Wandmontage mogelijk: Nee - Aan/uit-schakelaar: Ja - Snoerlengte: 1,8 meter - Indicatielampje: Ja - Timer: Ja Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Inclusief app voor mobiel: Nee - Afstandsbediening: Ja Luchtbehandelingsfuncties - Klimaatbeheersingsfunctie: Ontvochtigingsfunctie Verpakkingsinhoud - Afvoerslang - Afstandsbediening - Handleiding

5. AEG AXP26U338CW - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

Evolar heeft een unieke mobiele airco zonder afvoerslang. Het nieuwste gepatenteerde 2020 model mobiele airco van Evolar is echt mobiel. De airco heeft geen afvoerslang naar buiten en kan overal worden toegepast. Geen raam of deur hoeft meer open te staan tijdens het koelen. De Evolar EVO-ES9000 is een watergekoelde mobiele airco. De airco maakt gebruik van het unieke energy storage systeem waar de warmte van in het water opgeslagen wordt. De mobiele airco kan gemiddeld 8 uur koelen waarna het water 2 a 3 uur moet afkoelen via de cold storage stand. Tijdens de afkoelmodus (cold storage stand) laat de mobiele airco het water in de tank tot -6°C afkoelen. De mobiele airco wordt gevuld met 37 liter water waar de warmte in wordt opgeslagen, het water hoeft maar een keer per zomerseizoen gevuld te worden. De airco wordt geleverd met een wasmachineslang van 1,5 meter en meerdere verloopstukjes zodat de airco via elke kraan gevuld kan worden. Naast koelen kan de mobiele airco zonder slang ook verwarmen en ontvochtigen. De airco is daarnaast ook zeer stil met een geluidsniveau tussen de 33 en 45 dB(A). De mobiele airco is voorzien van Wifi en te bedienen met de TUYA APP. Het is ook mogelijk de mobiele airco te bedienen via de google home en amazon Alexa app. Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang instructievideo: Werking Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang: Principe werking: Deze mobiele airco maakt gebruikt van het principe van lucht-watercondensatie in combinatie met het principe van de vriezer. In feite heeft de Evolar EVO-ES9000 mobiele airconditioner een 37 liter watertank die direct in verbinding staat met een warmtewisselaar. Koelmodus: Bij het gebruik van de koelmodus bevriest het koelcircuit van de mobiele airco. De mobiele airco heeft een 2,5kW compressor. Met het koelvermogen van 2,5kW kan de mobiele airco in ongeveer 2 tot 3 uur (de tijd is afhankelijk van de starttemperatuur van het water en de omgevingstemperatuur van de mobiele airco) het opslagwater (37 liter) afkoelen tot -6° C waardoor er een laag ijs ontstaat op de warmtewisselaar. Het water in de tank van de mobiele airco wordt op -6° C gebracht. Met deze temperatuur kan de mobiele airco koelen en werkt hij in de zomer. De airconditioner heeft een autonome (werkingstijd) van ongeveer 6 tot 8 uur. Tijdens het koelbedrijf is de compressor uitgeschakeld (wat ervoor zorgt dat de mobiele airco zeer stil is in het gebruik). De ventilator aan de luchtzijde staat in de koelmodus aan, deze fan is een DC-inverter (energiezuinig en stil in het gebruik). Tevens staat een pomp aan in de airco, die zorgt ervoor dat het water circuleert tussen de luchtzijde warmtewisselaar en de tank waar de energie opslagen is. Dit proces zorgt voor de stijging van de watertemperatuur als de airco op koelmodus staat. Tijdens dit proces wordt alle energie van de ijsbatterij verbruikt. Als alle energie is verbruikt zal de mobiele airco stoppen met koelen, omdat er een temperatuur wordt bereikt die gelijk is aan de omgevingtemperatuur. De airconditioner heeft een werkingstijd van ongeveer 6 tot 8 uur wat afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en de gewenste temperatuur. Het verbruik tijdens het koelproces is 750W voor de energieopslag (cooling storage modus), waarbij de compressor 2500W aan koelvermogen afgeeft, dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Bij het koelen na de energieopslag verbruikt de ventilator 60W stroom, gedurende de werkingsuren van ongeveer 6 tot 8 uur. De bedrijfsuren zijn altijd afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en gewenste temperatuur. Het gemiddelde van het totale energieverbruik bij één gebruik cyclus (2-3 uur + 6-8 uur) ligt op ongeveer 250W per uur. Bij koelen is de mobiele airco zonder slang geschikt voor ruimtes tot maximaal 90m3

6. Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang


Product informatiePlus or Show more

De Carrier 51QPD012NS mobiele airco is een zéér energiezuinige mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A+. Deze mobiele airco van Carrier heeft een koelcapaciteit van 2,5kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 30 m² / 75 m³ koelen. Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in je huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 1,9kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 25m² verwarmen. Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren! De mobiele airco is makkelijk te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandsbediening. Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn. De Carrier 51QPD012NS wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm met een diameter van 140mm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert. Comfort en kwaliteit De mobiele airconditioners van Carrier bieden uitstekende kwaliteit, zo ook deze Carrier 51QPD012NS mobiele airco. Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Compact design Met een slechts een hoogte van 765mm, breedte van 466 mm en diepte van 397 mm. Is de mobiele airco van Carrier zéér compact van formaat en heeft deze ook nog een stijlvol design. Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Energie-efficiënt De Carrier 51QPD012NS mobiele airco beschikt over het energielabel A+, dit maakt hem een van de meest energiezuinige mobiele airco's in zijn prijsklasse. Installatie zonder STEK gecertificeerd monteur Aangezien de Carrier 51QPD012NS een mobiele airco is, is voor het gebruik hiervan geen STEK gecertificeerd monteur benodigd. Er hoeven tevens ook geen koudemiddelleidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Simpele bediening De Carrier 51QPD012NS mobiele airco is simpelweg via het bedieningspaneel en/of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is het mogelijk een tijdsschema in te stellen. 3 in 1 Naast het koelen van een ruimte is de Carrier 51QPD012NS mobiele airco door het gebruik van de warmtepomp technologie tevens ook in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij lage temperaturen (tot 5°) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken. De Carrier 51QPD009NS mobiele airco heeft ook een ontvochtigingsfunctie deze stelt de mobiele airco in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen. Complete set met: 1 x Carrier 51QPD012NS mobiele airco 1 x Infrarood afstandsbediening 2 x Batterijen (AAA) 1 x Flexibele luchtslang van circa 150cm met een diameter van 140mm 1 x Carrier window slider kit (afdichting voor een schuifraam) 1 x Koppelstuk voor de montage van de slider kit 1 x Koppelstuk voor de montage van de afvoerslang 1 x Meertalige gebruikshandleiding

7. Carrier 51QPD012N7S - Mobiele airco - nieuwste model


Product informatiePlus or Show more

Airconditioning Mobiele airconditioning 3in1 afstandsbediening tot 35 m2 10319 De draagbare ventilator is een compact apparaat dat gemakkelijk thuis of op kantoor kan worden geplaatst en geniet van het gemak van zijn functies zodra hij wordt ingeschakeld. De MALATEC torenairconditioner is een perfect en praktisch apparaat dat in elk huis te vinden is. Het minimalistische ontwerp - eenvoudige behuizing en felle kleuren - zal zeker mensen aantrekken die van praktische en luxe oplossingen houden. Door zijn formaat past hij in elk interieur, maar neemt hij niet veel ruimte in beslag. De bedrijfsmodus van het apparaat maakt de luchttoevoer zelf mogelijk. Het werkt op een drietrapsschaal (L - langzaam, M - gemiddeld, H - snel). De ventilator wordt ook gebruikt in Overigen modi. Normale modus is een krachtige hobbel die goed werkt bij warm weer. Een natuurlijke modus die de kamer effectief koelt op een manier die windstoten nabootst. Nachtmodus is een zachte windmolen die de kou voorkomt en in de slaapmodus werkt wanneer de Display is uit. Breeze-modus - de airconditioning zorgt voor een lichte wind en bootst de zeebries na. Het apparaat heeft een SWING-functie die de lucht gelijkmatig verdeelt dankzij de gelijkmatige rotatie van de lamellen. Deze optie helpt ook om de toevoerlucht efficiënter te verdelen en zo het ventilatieproces in de kamer te versnellen. De airconditioner heeft ook een TIMER-functie waarmee je de gebruiksduur van het apparaat kunt instellen totdat het automatisch uitschakelt. Het tijdsinterval is van 0,5 uur tot 7,5 uur met een tijdsverandering van 0,5 uur. Het apparaat kan ook met de afstandsbediening worden bediend. Afstandsbediening met CR 2025-batterijen. Het heeft knoppen voor het in- en uitschakelen van de airconditioning en alle extra functies. De heater heeft een verzonken handgreep in de behuizing waardoor je hem gemakkelijk van plek naar plek verplaatst. 6 MODI - In de zomer, wanneer de dagen lang en warm zijn, zal de airconditioning u zeker verlichting brengen. Het heeft 3 modi. Je kunt ook kiezen uit drie snelheidsniveaus (L - langzaam, M - gemiddeld, H - snel). 3 SNELHEDEN - De blaasstanden zorgen ervoor dat lucht automatisch wordt aangezogen. Het werkt op een drietrapsschaal (L - langzaam, M - gemiddeld, H - snel). Zo kunt u de output van de afvoerlucht naar eigen smaak aanpassen. De wind van de airconditioner heeft een bereik tot wel 15 meter. Hierdoor wordt elke kamer geleidelijk gekoeld tot 35 m2. SPECIFICATIES - Luchtstroom: 500-600 m3 / h Geluid: 60dB Windbereik: 15 m Vermogen voor koelfunctie: 65 W Voltage: 220-240 V Frequentie: 50-60 Hz Ventilatorsnelheid: 3 snelheden: hi / med / low Fan-modi : normaal / natuurlijk / slaap Capaciteit watertank: 7 l Koeloppervlak: 15-25 m2 Waterverbruik: 1,5-2l Afmetingen (L / B / H): 30x30x73,5 cm Gewicht in pakket: 8,45 kg 3IN1 - De airconditioning combineert drie uiterst praktische functies. Reiniging - de vochtige lucht die vrijkomt, elimineert de meeste bacteriën in huis. Bevochtiging - dankzij de speciale functie van de wind wordt de lucht bevochtigd, wat zeker de luchtwegen aantast. Airconditioning - dankzij dit apparaat zal uw huis aangenaam koel zijn, zodat u zich zelfs op de heetste zomerdagen op uw gemak voelt! AFSTANDSBEDIENING - Naast het bedieningspaneel op de behuizing heeft de airconditioning een kleine, Handy afstandsbediening die wordt bediend met een CR2025-batterij (inclusief batterij). Dankzij dit kan het apparaat op afstand worden bediend zonder dat het elke keer dat we een actie willen uitvoeren, moet naderen.

8. airconditioning - Airco - 3 in 1 - Multifunctionele airco - Inclusief afstandsbediening - Mobiele Airco – Ventilator – Aircooler – Koelsysteem – Luchtkoeler - Cooler - air conditioning 3in1 remote control up to 35 m - PRO LINE - LIMITED EDITION


Product informatiePlus or Show more

Met deze mobiele airco TMA9001W van Tomado slaap je tijdens de warme zomerdagen heerlijk door. De airco kan naast koelen ook ontvochtigen en ventileren. De airco heeft een koelcapaciteit van 9000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 80 m³. Je kunt eenvoudig een slaapkamer of kleine woonkamer verkoelen. Met de handige afstandsbediening en instelbare timer zet je de airco voor het slapen gaan aan zodat je later op de avond in een koele slaapkamer terecht komt. De airco wordt standaard geleverd met een raam afdichtingskit. Even monteren, de timer instellen en daarna genieten van koele lucht! - 3-in-1 airco / ontvochtiger / ventilator - Voor ruimtes tot 80 m³ - Met afstandsbediening en 24 uurs timer - Capaciteit 9000 BTU

9. Tomado TMA9001W - Mobiele airco - 3-in-1 functie - timer - wit


Product informatiePlus or Show more

De Inventum 3-in-1 airco AC901 heeft een hoog koelvermogen van 9000BTU (2600 watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 30 m² / 75 m³ vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilato koelvermogen 9000BTU voor ruimtes tot 80m3

10. Inventum AC901 - Mobiele airco


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mobiele aircos


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mobiele aircos. Er zijn namelijk 117 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Mobiele airco kopen.