De Bestenu Mobiele Airco Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 02/06/2020


Tijdens de warmste dagen van het jaar zijn we allemaal op zoek naar verkoeling. Een mobiele airco die de kamer verkoelt is dan een handige oplossing! Maar hoe kies je een fijn model? Dat lees je in deze beste mobiele airco koopgids.

Hoe werkt een mobiele airco?

hide product content

In gebruik is de mobiele airco vrij simpel: je verplaatst hem makkelijk dankzij de wieltjes en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens bedien je het apparaat met een bijgeleverde afstandsbediening. Sommige meer luxe modellen kunnen ook bediend worden met een app op je smartphone.

Wanneer je de mobiele airco inschakelt, begint het koelen. Hiervoor gebruikt de mobiele airco een warmtepomp en een koelmiddel. In de airco zit een soort ventilator met een functie om lucht rond te waaien. De koelvloeistof zorgt voor koele lucht die het apparaat de kamer in blaast.

Een extra leuk feitje: mobiele airco's zorgen ook voor minder vocht in de lucht. In gekoelde lucht zit namelijk minder waterdamp dan in warme lucht. Om de opgevangen waterdamp af te voeren heeft de mobiele airco een slang of een reservoir.

Hoe sterk koelt een mobiele airco: wat is BTU?

hide product content

Hoe krachtig een mobiele airco de lucht kan koelen hangt van een aantal punten af. Het formaat en de kwaliteit van het apparaat spelen hier een grote rol in.

De koelcapaciteit wordt uitgedrukt in BTU. Dit staat voor British Thermal Unit en staat voor een eenheid van energie. Je hoeft verder weinig gedetailleerde kennis van deze eenheid te hebben om erachter te komen hoeveel koelvermogen je nodig hebt.

Als je precies tot op het decimaal wilt weten hoeveel BTU je in een kamer nodig hebt, kom je uit op een ingewikkelde rekensom die bestaat uit het aantal kubieke meter van de kamer, het isolatieniveau en het benodigde koelvermogen. Gelukkig is er een makkelijkere manier om te ontdekken welke mobiele airco bij je behoefte past.

In de specificaties staat naast het aantal BTU namelijk vaak ook omschreven hoeveel vierkante meter het apparaat ongeveer kan verkoelen. Let wel op: dit advies is gebaseerd op een gemiddelde plafondhoogte en isolatie. Is jouw plafond een stuk hoger of lager, of is jouw isolatie sterker of zwakker, neem dit dan mee in de keuze.

De meeste mobiele airco's kunnen een kamer tussen de 10 en 30 vierkante meter verkoelen. Is de ruimte die je wilt verkoelen groter, dan is het niet zo dat het apparaat helemaal niets doet. Het heeft simpelweg niet genoeg koelvermogen om de hele ruimte naar wens te verkoelen, maar doet nog wel zijn werk.

Wat kost een mobiele airco aan stroom?

hide product content

Dat een mobiele airco stroom kost is een feit, maar hoeveel verschilt per model en hangt hoofdzakelijk af van hoeveel je het apparaat gebruikt.

De gemiddelde mobiele airco heeft een vermogen van 1000 Watt. In dit voorbeeld wordt dit getal aangehouden. Valt jouw keuze op een airco met een hoger of lager vermogen, dan kan je er vanuit gaan dat de kosten iets hoger of lager uitvallen.

1000 Watt is vergelijkbaar met het vermogen van een wasmachine. Bij gemiddeld gebruik kost een wasmachine zo'n €60 per jaar aan energie. Nu gebruik je een wasmachine het hele jaar door, maar gebruik je een mobiele airco langer per keer. Op hete dagen staat het apparaat misschien wel de hele dag aan.

De verschillen in gebruik compenseren elkaar wel redelijk. Omdat het verbruik van zoveel factoren afhangt is het moeilijk om een vast getal te noemen, maar het zal niet snel meer dan een paar tientjes per maand van intensief gebruik kosten.

De prijzen van een mobiele airco

hide product content

Je bent nu wat wijzer geworden over de energiekosten van een mobiele airco, maar er is natuurlijk ook de aanschafprijs. Die hangt grotendeels af van het koelvermogen en merk van het apparaat.

Hoe hoger het BTU getal, des te groter het oppervlak dat gekoeld kan worden. Daarmee stijgt dus ook de prijs. De goedkoopste mobiele airco's beginnen bij een prijs van €250, terwijl de duurste modellen wel €800 kunnen kosten.

De middenklasse mobiele airco kost €400 tot €500. Hiermee kan je ruimtes van 20 tot 30 vierkante meter verkoelen. Vergeet daarbij niet dat een extra hoog plafond het aantal kubieke meter vergroot. De mobiele airco kan dan minder oppervlak verkoelen, omdat de ruimte verticaal gezien groter is.

Hier let je op als je een mobiele airco koopt

hide product content

Als je een mobiele airco koopt, zijn er een aantal punten om op te letten. Door de juiste functies in de gaten te houden maak je makkelijk de beste keuze.

Het koelvermogen is uitgebreid besproken in deze koopgids, en waarschijnlijk ook het belangrijkste punt. Je wilt wel dat het apparaat krachtig genoeg is om de ruimte waar hij in komt te staan te verkoelen. Kijk dus in de specificaties hoeveel vierkante meter het apparaat kan koelen.

De bediening verschilt ook per model. Deze is niet ingewikkeld, maar wellicht vind je het handiger om de airco in plaats van de afstandsbediening met je smartphone te kunnen bedienen. Die optie is aanwezig, maar leidt al snel tot een duurder model.

Wil je dat de airco op een bepaald tijdstip begint met verkoelen, bijvoorbeeld voordat je wakker bent of voor je thuis komt? Sommige mobiele airco's zijn uitgerust met een timer! Wellicht komt die functie jou beter uit en daar kun je dan ook op selecteren.

In de nacht hoeft de airco misschien niet volop te blazen, maar wil je ook niet dat het weer warm en broeierig wordt. Daarvoor zijn een deel van de airco's uitgerust met een speciale nachtmodus. Zo is het verbruik minder intens, maar slaap je nog wel in een aangenaam klimaat.

Ten slotte is er de prijs. Je hebt in deze koopgids een beeld gekregen van de prijzen van een mobiele airco. Het is aan jou om het budget te bepalen. Houd er wel rekening mee dat grotere ruimtes een sterker koelvermogen vereisen en je dus sneller op een duurder apparaat uit komt.

Hoe komt deze leuke Mobiele airco reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de speurtocht naar de beste Mobiele airco ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Mobiele aircos, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Mobiele aircos die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Mobiele aircos het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mobiele aircos stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Mobiele aircos in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Inventum 3-in-1 airco AC905W heeft een hoog koelvermogen van 9000 BTU (2600 Watt). Hiermee kan de airco ruimtes tot 33m2 vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie. De airco is energiezuinig met energieklasse A en dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen. 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilator koelvermogen 9000BTU voor ruimtes tot 33m2

1. Inventum AC905W - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Deze mobiele 4-in-1 airconditioner met een koelcapaciteit van 9000 BTU / 2,6 kW is een echte kanjer! Eindelijk weer heerlijk slapen tijdens de warme zomerdagen. De airco is van alle gemakken voorzien: wielen, handige handvatten, 2 standen voor de ventilator, een LED scherm en afstandsbediening. Laag energieverbruik Verantwoord koelen doe je met deze efficiënte mobiele airco met energielabel A. De airco brengt direct verkoeling waar je het nodig hebt, is tegelijkertijd duurzaam en compact. Verschillende functies De airconditioner is in 4 verschillende standen in te stellen en biedt jou zo meerdere opties. Koelen Binnen deze functie wordt de airco ingesteld als ventilator en wordt er in verschillende te selecteren snelheidsstanden koude lucht door de kamer verspreid. Daarnaast kies je met de ingebouwde timer gemakkelijk een tijd van automatische uitschakeling. Zo beheer je optimaal het binnenklimaat. Luchtontvochtiging Alleen even ontvochtigen? In de ontvochtigingsmodus is het apparaat in staat maximaal 1 liter vocht per uur aan de lucht te onttrekken. Verwarmen Heb je in de winter extra warmte nodig? Met een verwarmingscapaciteit van 7000 BTU / 2,05 kW zorg je voor een aangename temperatuur. Ventileren Wilt je liever even ventileren, dan is de ventilatiemodus de uitkomst. Met 2 verschillende ventilatorsnelheden ervaart u snel een aangenaam briesje. Optimaal gebruiksgemak De airconditioner is met de bijgeleverde afstandsbediening gemakkelijk vanuit je luie stoel te bedienen. Zo schakel je bijvoorbeeld de digitale timer in en kun jij overal en altijd het klimaat in huis beheren. Praktisch & efficiënt Dankzij de handige wielen en het compacte formaat is deze airco overal met gemak te plaatsen. Volledige set Jouw nieuwe 9000 BTU airco wordt in één compleet pakket geleverd, handig toch! Zo ontvang je alles wat je nodig hebt in één aankoop en ben je nooit meer op zoek naar losse onderdelen. Jouw voordelen Koelvermogen van 9000 BTU / 2,6 kW Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren in één Compleet pakket Duurzaam in energieverbruik: energielabel A Compact & praktisch in gebruik Automatische stopfunctie & timer Inhoud Airconditioner Uitlaatslang Slangaansluiting Raam-kit Raam-kit adapter Afstandsbediening (wordt geleverd zonder 2 x AAA batterijen) Energielabel A Handleiding Specificaties Stroom: AC220-240V/50Hz Capaciteit koeling: 9000 BTU / 2,6 kW (ca. 14-20m²) Capaciteit verwarmen: 7000 BTU / 2,05 kW (ca. 14-20 m²) Ontvochtigingscapaciteit: max. 1 liter/uur Luchtcirculatie: 310 m³/uur Afmetingen airco: L350xB348xH701 mm Let op: zonder slang geen afkoeling! Laat u niet misleiden door foto's van airconditioners waarbij het lijkt of het gebuik zonder slang mogelijk is. Er is namelijk altijd minstens één slang nodig, ook al is deze niet zichtbaar! Waarom is deze slang nodig? Heel eenvoudig: Professionele airconditioners voor thuis zijn altijd compressor-koudemachines. Deze genereren tegelijkertijd zowel kou als warmte. De gegenereerde kou is in de ruimte gewenst, de warmte echter niet. Daarom moet deze met een slang naar buiten worden afgevoerd.

2. Mobiele airco ideaal voor op de slaapkamer - 9000 BTU / 2,6 kW met afstandsbediening / airconditioner 4-in-1


Product informatiePlus or Show more

Heb je ook zulke warme nachten en kan je wel wat afkoeling gebruiken? Deze Mini Airco is de oplossing! De Mini Airco heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Deze airco is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten! Hoe werkt de Mini Airco? De Mini Airco werkt niet op vloeistof met chemicalien, maar gewoon met water uit de kraan. Met een gevuld reservoir, werkt de airco tot wel 5 uur lang. De airco heeft 2x zoveel koelvermogen en brengt verkoeling in ruimtes als de woonkamer, keuken, werkkamer, babykamer en de slaapkamer. U kunt de Mini Airco aanzetten wanneer u gaat slapen, want hij werkt fluisterstil. Indien gewenst kan het LED-nachtlampje ingeschakeld worden. Met een traditionele airconditioning koelt u grote ruimtes tegelijk, wat het gebruik kostbaar maakt en de luchtkwaliteit verslechtert. Daarnaast loopt uw rekening flink op! Met deze Mini Airco creeert u altijd een prettige temperatuur in uw directe omgeving. Kenmerken Aansluitspanning: USB / 220V Kleur: Wit Afmeting: 15 x 14 x 15 cm Gewicht: 250g Afneembaar reservoir voor ijs en water 3 snelheden Afneembaar filter Inclusief ingebouwd nachtlampje Mobiel en draadloos te gebruiken

3. Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditioning - Compacte koeler - met USB aansluiting


Product informatiePlus or Show more

Evolar heeft een unieke mobiele airco zonder afvoerslang. Het nieuwste gepatenteerde 2020 model mobiele airco van Evolar is echt mobiel. De airco heeft geen afvoerslang naar buiten en kan overal worden toegepast. Geen raam of deur hoeft meer open te staan tijdens het koelen. De Evolar EVO-ES9000 is een watergekoelde mobiele airco. De airco maakt gebruik van het unieke energy storage systeem waar de warmte van in het water opgeslagen wordt. De mobiele airco kan gemiddeld 8 uur koelen waarna het water 2 a 3 uur moet afkoelen via de cold storage stand. Tijdens de afkoelmodus (cold storage stand) laat de mobiele airco het water in de tank tot -6°C afkoelen. De mobiele airco wordt gevuld met 37 liter water waar de warmte in wordt opgeslagen, het water hoeft maar een keer per zomerseizoen gevuld te worden. De airco wordt geleverd met een wasmachineslang van 1,5 meter en meerdere verloopstukjes zodat de airco via elke kraan gevuld kan worden. Naast koelen kan de mobiele airco zonder slang ook verwarmen en ontvochtigen. De airco is daarnaast ook zeer stil met een geluidsniveau tussen de 33 en 45 dB(A). De mobiele airco is voorzien van Wifi en te bedienen met de TUYA APP. Het is ook mogelijk de mobiele airco te bedienen via de google home en amazon Alexa app. Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang instructievideo: Werking Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang: Principe werking: Deze mobiele airco maakt gebruikt van het principe van lucht-watercondensatie in combinatie met het principe van de vriezer. In feite heeft de Evolar EVO-ES9000 mobiele airconditioner een 37 liter watertank die direct in verbinding staat met een warmtewisselaar. Koelmodus: Bij het gebruik van de koelmodus bevriest het koelcircuit van de mobiele airco. De mobiele airco heeft een 2,5kW compressor. Met het koelvermogen van 2,5kW kan de mobiele airco in ongeveer 2 tot 3 uur (de tijd is afhankelijk van de starttemperatuur van het water en de omgevingstemperatuur van de mobiele airco) het opslagwater (37 liter) afkoelen tot -6° C waardoor er een laag ijs ontstaat op de warmtewisselaar. Het water in de tank van de mobiele airco wordt op -6° C gebracht. Met deze temperatuur kan de mobiele airco koelen en werkt hij in de zomer. De airconditioner heeft een autonome (werkingstijd) van ongeveer 6 tot 8 uur. Tijdens het koelbedrijf is de compressor uitgeschakeld (wat ervoor zorgt dat de mobiele airco zeer stil is in het gebruik). De ventilator aan de luchtzijde staat in de koelmodus aan, deze fan is een DC-inverter (energiezuinig en stil in het gebruik). Tevens staat een pomp aan in de airco, die zorgt ervoor dat het water circuleert tussen de luchtzijde warmtewisselaar en de tank waar de energie opslagen is. Dit proces zorgt voor de stijging van de watertemperatuur als de airco op koelmodus staat. Tijdens dit proces wordt alle energie van de ijsbatterij verbruikt. Als alle energie is verbruikt zal de mobiele airco stoppen met koelen, omdat er een temperatuur wordt bereikt die gelijk is aan de omgevingtemperatuur. De airconditioner heeft een werkingstijd van ongeveer 6 tot 8 uur wat afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en de gewenste temperatuur. Het verbruik tijdens het koelproces is 750W voor de energieopslag (cooling storage modus), waarbij de compressor 2500W aan koelvermogen afgeeft, dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Bij het koelen na de energieopslag verbruikt de ventilator 60W stroom, gedurende de werkingsuren van ongeveer 6 tot 8 uur. De bedrijfsuren zijn altijd afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en gewenste temperatuur. Het gemiddelde van het totale energieverbruik bij één gebruik cyclus (2-3 uur + 6-8 uur) ligt op ongeveer 250W per uur. Bij koelen is de mobiele airco zonder slang geschikt voor ruimtes tot maximaal 90m3

4. Evolar EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang


Product informatiePlus or Show more

Met deze Klarbach mobiele airco regel je de juiste temperatuur in je woning. Dankzij zijn wieltjes is hij eenvoudig te verplaatsen van kamer naar kamer. De Klarbach CM30751WE heeft een koelvermogen van 7000BTU (2100 watt) en is hiermee geschikt voor ruimtes tot 20 m². De Klarbach CM30751WE heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtigersfunctie en is eenvoudig te bedienen dankzij de bijgeleverde afstandsbediening. Let op: Wordt zonder raamafdichtingskit geleverd.

5. Klarbach CM30751WE - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

Zuinig in verbuik LG S12EQ SERIE Koelen : A++ Verwarmen : A+ ingebouwde wifi Verpakking inhoud : 1 x Binnen unit , 1 x Buiten unit , Afstandsbediening , Handleiding op voorraad leverbaar,eenvoudige zelf plaatsing zonder vacumeren Standard Plus: Simpel en strak design met verborgen display Belangrijkste Kenmerken: Inverter Compressor Energy Saving Fast Cooling Smart ThinQ Simpel en Strak design met verborgen display Laag Geluidsniveau 19dB Inverter Compressor De Inverter Compressor van LG lost de onjuiste en ineffectieve werking en geluidsproblemen op. Dat levert een airconditioner op die sneller koelt, duurzamer is en stiller werkt. Energy Saving De inverter compressor in de airconditioner is zo ingesteld dat deze de draaisnelheid aanpast aan de temperatuur. Dit zorgt ervoor dat er geen energie wordt verspilt. Fast Cooling LG air conditioner koelt de lucht extra snel zodat de ruimte sneller op temperatuur komt. Simpel en Strak design met verborgen display LG airconditioners zijn strak en modern vormgegeven. Het design is makkelijk schoon te maken en het grote verborgen display zorgt ervoor dat het energy display goed zichtbaar is. Laag Geluidsniveau 19dB LG airconditioners opereren dankzij LG's BLDC motor technologie op uiterst laag geluidsniveau. Onnodige geluiden worden geëlimineerd waardoor de airconditioner nauwelijks te horen is. Controle over uw energieverbruik Met de LG Active Energy Control-functietoets kunt u het energieverbruik in drie opties aanpassen (80%, 60%, 40%). Met slechts één druk op de knop kunt u de koelprestaties controleren en het stroomverbruik verminderen. Onmiddellijke setup Comfort Air Deze optie zet openingen van de airconditioner op een vooraf ingestelde positie, zodat de uitgaande lucht niet direct op de aanwezigen in de ruimte wordt gericht. Filter met dubbele bescherming Het filter met DUBBELE bescherming vangt stofdeeltjes van meer dan 10 én bacteriën. Jet Cool Het geoptimaliseerde design van de luchtuitlaat biedt een krachtigere luchtstroom die de kamer snel afkoelt. Automatisch reinigen De uitgebreide automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en biedt zo een aangenamere omgeving met meer comfort voor de gebruiker. Blaasrichting in 6 standen Gebruikers kunnen de richting van de schoepen kiezen uit zes vooraf ingestelde posities om te voldoen aan de exacte blaasrichting die u wenst. Draaifunctie in vier richtingen LG-airconditioners leveren koele lucht in elke hoek van de kamer.

6. LG Airco 12000Btu A++ , 3.5kw , 1200btu , wifi


Product informatiePlus or Show more

Deze Allteq (Nedis) mobiele airco is absoluut je beste vriend op warme dagen! Deze airconditioner met energielabel A beslaat een oppervlak van 8 tot 12 m²; perfect voor het snel koelen van kamers in een woning of in een klein kantoor. De airconditioner is tevens voorzien van een ventilator- en ontvochtigings functie voor een veelzijdige toepassing. De airco is bovendien fluisterstil; je zult alleen aan de aangename kamertemperatuur merken dat het apparaat aan staat. De mobiele airco wordt geleverd met een afstandsbediening. Handig, want zo stel je de temperatuur of de timer in zonder uit je luie stoel te komen. Kenmerken: - Inclusief afstandsbediening voor meer bedieningsgemak, - 24-uurs timer om kamers vooraf te koelen, - Slaapmodus voor een subtiele temperatuursverhoging gedurende de nacht, - Systeem dat verdampte lucht hergebruikt voor hoger rendement en betere koelprestaties, - Indicator die aangeeft dat het waterreservoir vol is, - Gemakkelijk te bedienen, - LED-display, - Koelcapaciteit: 7000 BTU voor oppervlak van 8 - 12 m². Specificaties: Aantal snelheden: 2, Draaibaar: Nee, Extra: Afstandsbediening, Breedte: 320 mm, Hoogte: 730 mm, Lengte: 370 mm, Ingangsspanning: 230 volt, Kleur: Wit, Materiaal: Kunststof, Type stekker: Schuko/type F, Voeding: Netstroom, Vermogen: 792 watt.

7. Allteq ARC-005 - Mobiele Airco


Product informatiePlus or Show more

Geniet thuis van ideale omstandigheden met de AEG AXP34U338HW: een mobiele airconditioner die efficiëntie met elegantie combineert en precies de juiste temperatuur behoudt in huis - koel en fris wanneer het buiten heet is. Zoek jij een draagbare airco voor de warme lente- en zomerdagen? Met de AEG AXP34U338HW geniet je van maximale flexibiliteit bij het comfortabel houden van je huis. Productvoordelen van de AEG AXP34U338HW - Mobiele airco Laag energieverbruik: energielabel A voor koelen Ontvochtigingsfunctie voor een frisser binnenklimaat Genereert +30% meer verkoelingscapaciteit (tegen 2600W) De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties. Efficiënt koelen De draagbare air-conditioner verkoelt met minimale energie verbruik. Meer capaciteit Genereert +30% meer verkoelingscapaciteit (tegen 2600W) Duurzame oplossing De mobiele airconditioner gebruikt duurzaam gas R290. Vermindert het broeikaseffect potentieel (GWP) aanzienlijk met 99.8% vergeleken met R410a. Het bereiken van de optimale temperatuur zonder afbreuk te doen aan groene referenties.

8. AEG AXP34U338HW - Mobiele airco


Product informatiePlus or Show more

Nieuwste model van Carrier. De Carrier mobiele airco is een zéér energiezuinig mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A+.Deze mobiele airco van Carrier heeft een koelcapaciteit van 3,5kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 46m² koelen.Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in uw huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 2,9kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 38m² verwarmen.Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren!De mobiele airco is makkelijke te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandbediening.Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn.De Carrier wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert. Comfort en kwaliteit De mobiele airconditioners van Carrier bieden uitstekende kwaliteit, zo ook deze Carrier 012NS mobiele airco.Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Compact formaat De mobiele airco is zeer compact van formaat en heeft een stijlvol design.Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Eigenschappen Koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren Ventilatie met drie standen (lo, med & hi) Timer met opties tot maximaal 12 uren Inclusief draadloze afstandsbediening Swing functie en verstelbaar luchtrooster Makkelijk en snel te verplaatsen Slaapstand Zelfdiagnose Automatisch herstarten na stroomonderbreking 0,5 Watt stand-by stand

9. Carrier 3,5 kW koelen + verwarmen nieuwste model


Product informatiePlus or Show more

De Carrier 51QPD012NS mobiele airco is een zéér energiezuinige mobiele airco, en is in het bezit van een energielabel A/A+. Deze mobiele airco van Carrier heeft een koelcapaciteit van 2,5kW. Hiermee kun je ruimtes tot maximaal 30 m² / 75 m³ koelen. Buiten het koelen van de lucht kan deze mobiele airco ook nog eens de lucht in je huis verwarmen. Met een verwarmingscapaciteit van 1,9kW kun je met de mobiele airco ruimtes tot maximaal 25m² verwarmen. Naast het koelen en verwarmen kan deze mobiele airco ook nog ontvochtigen en ventileren! De mobiele airco is makkelijk te bedienen via het bedieningspaneel en/of met de draadloze afstandsbediening. Daarnaast is de mobiele airco ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen door middel van de wieltjes die onder de mobiele airco gemonteerd zijn. De Carrier 51QPD012NS wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en een luchtafvoerslang van circa 150cm met een diameter van 140mm die de koude of warme lucht naar buiten transporteert. Comfort en kwaliteit De mobiele airconditioners van Carrier bieden uitstekende kwaliteit, zo ook deze Carrier 51QPD012NS mobiele airco. Deze verrijdbare mobiele airco is voor meerdere ruimtes geschikt zoals woonkamers, kantoren, klaslokalen, vergaderruimtes, serverruimtes, winkels, openbare ruimtes, kantines, studeerkamers, slaapkamers, werkplaatsen en garages. Compact design Met een slechts een hoogte van 765mm, breedte van 466 mm en diepte van 397 mm. Is de mobiele airco van Carrier zéér compact van formaat en heeft deze ook nog een stijlvol design. Met de verstelbare uitblaasopening voor koude en warme lucht regel je de luchtstroom naar eigen wens. Energie-efficiënt De Carrier 51QPD012NS mobiele airco beschikt over het energielabel A+, dit maakt hem een van de meest energiezuinige mobiele airco's in zijn prijsklasse. Installatie zonder STEK gecertificeerd monteur Aangezien de Carrier 51QPD012NS een mobiele airco is, is voor het gebruik hiervan geen STEK gecertificeerd monteur benodigd. Er hoeven tevens ook geen koudemiddelleidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Simpele bediening De Carrier 51QPD012NS mobiele airco is simpelweg via het bedieningspaneel en/of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is het mogelijk een tijdsschema in te stellen. 3 in 1 Naast het koelen van een ruimte is de Carrier 51QPD012NS mobiele airco door het gebruik van de warmtepomp technologie tevens ook in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij lage temperaturen (tot 5°) nog warmte aan de buitenlucht onttrokken. De Carrier 51QPD009NS mobiele airco heeft ook een ontvochtigingsfunctie deze stelt de mobiele airco in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen. Complete set met: 1 x Carrier 51QPD012NS mobiele airco 1 x Infrarood afstandsbediening 2 x Batterijen (AAA) 1 x Flexibele luchtslang van circa 150cm met een diameter van 140mm 1 x Carrier window slider kit (afdichting voor een schuifraam) 1 x Koppelstuk voor de montage van de slider kit 1 x Koppelstuk voor de montage van de afvoerslang 1 x Meertalige gebruikshandleiding

10. Carrier 51QPD012N7S - Mobiele airco - nieuwste model


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mobiele aircos. Er zijn namelijk 117 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Mobiele airco kopen.