Bestenu

Wat is de beste kruipolie van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede kruipolie is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste kruipolie van 2023? Na het analyseren van 97 kruipolie kwam de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving als beste getest uit onze kruipolie-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de kruipolie, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kruipolie-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kruipolie-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kruipolie

1Score: 10
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product in de beschrijving
Beste Kruipolie voor huishoudelijk gebruik
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product in de beschrijving
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw
MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs
Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Eurol Kruipolie Spray 400 Ml multicolor
Eurol Kruipolie Spray 400 Ml multicolor
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Den Braven - Kruipolie transparant
Beste Kruipolie voor machines
Den Braven - Kruipolie transparant
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart
Beste Kruipolie voor fietsen
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Innotec Deblock Oil XS 500ml n.v.t.
Innotec Deblock Oil XS 500ml n.v.t.
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Fietsketting reiniger Ketting schoonmaken Kettingborstel blauw
Fietsketting reiniger Ketting schoonmaken Kettingborstel blauw
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruipolie Koopgids

Zit je fietsslot vast, of is er een scharnier wat kraakt? Geen probleem! De beste kruipolie is je beste vriend. Voor deze, en nog veel meer toepassingen vind je in deze koopgids de beste kruipolie.

Waarvoor gebruik je kruipolie?

Kruipolie is een populair smeermiddel en wordt vaak gebruikt om vastzittende of roestige onderdelen los te maken.

Kruipolie is goed voor het smeren van bewegende delen en het losmaken van vastgeroeste bouten, moeren en schroeven. Je kunt het ook gebruiken om roest te verwijderen en corrosie te voorkomen.

Het gebruik van kruipolie kan veel tijd en frustratie besparen, vooral als je te maken hebt met vastzittende onderdelen die niet los willen komen. Door de kruipolie op het vastzittende onderdeel te spuiten, wordt het onderdeel gesmeerd en kan het makkelijker bewegen. Hierdoor wordt het losmaken van bouten, moeren en schroeven veel eenvoudiger.

Het is belangrijk om te onthouden dat kruipolie een chemisch middel is en dat je het dus voorzichtig moet gebruiken. Zorg dat je kruipolie op een goed geventileerde plaats gebruikt en vermijd contact met de huid en ogen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de kruipolie niet op oppervlakken terechtkomt die je niet wilt beschadigen.

Soorten kruipolie

Er zijn verschillende soorten kruipolie verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

 • PTFE-kruipolie: Deze kruipolie bevat polytetrafluorethyleen (PTFE), ook bekend als teflon. Dit zorgt voor een langdurige smering en voorkomt roest en corrosie.
 • Siliconen kruipolie: Siliconen kruipolie is bestand tegen hoge temperaturen en kan daarom goed worden gebruikt bij het smeren van onderdelen die blootstaan aan hitte. Ook is deze kruipolie geschikt voor kunststofonderdelen.
 • MoS2-kruipolie: Deze kruipolie bevat molybdeendisulfide (MoS2) en is vooral geschikt voor het smeren van onderdelen die onder hoge druk staan. MoS2 kruipolie is daarom bijvoorbeeld geschikt voor gebruik op onderdelen van machines en gereedschappen.
 • Petroleum kruipolie: Petroleum kruipolie is een standaard kruipolie en wordt veel gebruikt voor het smeren van bewegende delen en het losmaken van vastzittende bouten en moeren.

Naast deze vier soorten kruipolie zijn er nog veel andere soorten en merken verkrijgbaar. Welke kruipolie je kiest, hangt af van het type onderdeel dat je wilt smeren en het gewenste effect dat je wilt bereiken.

Welke WD-40 heb ik nodig?

WD-40 is een bekend merk kruipolie en wordt vaak gebruikt voor het smeren en beschermen van verschillende soorten onderdelen. Er zijn verschillende soorten WD-40 verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

Hier zijn een paar voorbeelden van verschillende soorten WD-40 en waar ze voor worden gebruikt:

 • WD-40 Multi-Use Product: Dit is de bekendste en veelzijdige WD-40 variant en kun je gebruiken voor het smeren, beschermen en reinigen van verschillende soorten onderdelen.
 • WD-40 Specialist Motorbike: Deze variant is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van motorfietsen. Het is bestand tegen hoge temperaturen en biedt langdurige smering en bescherming tegen roest en corrosie.
 • WD-40 Specialist Fast Drying Contact Cleaner: Deze variant is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van elektrische en elektronische onderdelen. Het droogt snel en laat geen residu achter.
 • WD-40 Specialist White Lithium Grease: Deze variant is een dikke, witte pasta die langdurige smering biedt voor metalen onderdelen. Het is bestand tegen water en hitte en voorkomt roest en corrosie.

Veiligheid

Kruipolie is over het algemeen veilig in gebruik, maar het is wel belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Kruipolie bevat chemische stoffen die irritatie van de huid, ogen en luchtwegen kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen en te volgen, en de kruipolie alleen te gebruiken in een goed geventileerde ruimte.

Het is ook belangrijk om contact met de huid en ogen te vermijden en te voorkomen dat de kruipolie wordt ingeademd. Als je kruipolie op je huid krijgt, was het dan onmiddellijk met zeep en water. Als je kruipolie in je ogen krijgt, spoel ze dan grondig met water en raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt.

Daarnaast is het belangrijk om kruipolie niet te gebruiken in de buurt van open vuur, vonken of andere hittebronnen, omdat het ontvlambaar kan zijn.

Het is aan te raden om de veiligheidsinformatie op de verpakking te lezen voordat je kruipolie gaat gebruiken. Als je twijfelt over het gebruik van kruipolie op een bepaald oppervlak of onderdeel, kun je het beste eerst een klein stukje testen om te zien hoe het reageert.

hero illustration

Hoe testen we kruipolie?

Om de beste kruipolie te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kruipolie-test hebben we 97 kruipolie vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze kruipolie-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kruipolie-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen kruipolie-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte kruipolie in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 97 kruipolie te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste kruipolie in een oogopslag

1. WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

 • list plusDeze kruipolie is ideaal voor het ontkoppelen van vastgeroeste onderdelen.
 • list plusDeze kruipolie is langdurig en bestand tegen warmte tot +200°C.
 • list plusHet is een voordeel dat deze kruipolie uitstekend geschikt is voor het smeren van scharnieren en sluitingen.

Nadelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

 • list plusHet is een nadeel dat er geen negatieve ervaringen bekend zijn met deze kruipolie.
 • list plusHet is een nadeel dat er geen specifieke instructie is voor het gebruik van deze kruipolie.
 • list plusDeze kruipolie is alleen verkrijgbaar in een fles van 250ml.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.8

Op zoek naar een echte kruipolie die vastzittende onderdelen snel losmaakt? Dan is de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml de juiste keuze voor jou. Deze kruipolie is speciaal ontworpen om snel vastgelopen bevestigingen en vastgeroeste bewegende onderdelen los te maken. Het product heeft een Smart Straw, waardoor je eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken kan komen. Bovendien is het waterbestendig en effectief tussen -20 °C & +90 °C, waardoor het perfect is voor fiets- of motoronderhoud.

Wat deze kruipolie zo bijzonder maakt, is dat het ideaal is voor het losmaken van vastzittende bouten en moeren, sloten en kettingen, scharnieren, sluitingen en katrollen. Het smeert en maakt los, kruipt en verdringt vocht en smeert. Daarnaast beschermt het metalen oppervlakken met een roestwerend ingrediënt.

Het enige nadeel van dit product is dat het gevarenaanduidingen heeft, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan. Maar als je op zoek bent naar een kruipolie die doet wat het belooft, dan is de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml absoluut het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

2. WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

 • list plusHet smart straw van deze kruipolie maakt het makkelijk om de olie te doseren.
 • list plusDeze kruipolie ontdoet roest en aanslag en smeert erg goed.
 • list plusDeze kruipolie is reukloos.

Nadelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

 • list plusEen nadeel van deze kruipolie is dat het niet geschikt is voor het verwijderen van vastzittende onderdelen.
 • list plusEen nadeel van deze kruipolie is dat het niet geschikt is voor het smeren van elektronische contacten.
 • list plusDeze kruipolie is niet geschikt voor het reinigen van elektrische onderdelen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.7

Op zoek naar een alles-in-een smeermiddel voor in en rondom het huis? Zoek niet verder, want WD-40 Smart Straw Multi-Use Product doorzichtig wit is hier! Dit product is niet alleen een smeermiddel, maar ook een ontvetter, ontvochtiger en roest- en corrosiebeschermer. Met meer dan 2000 toepassingen is dit middel echt een alleskunner. Bovendien bevat het geen siliconen, PTFE én hars.

Wat dit product echt onderscheidt van andere smeermiddelen is de dubbele spuitmond: Classic en Smart Straw. Zo kun je zelf bepalen hoe je het product wilt gebruiken. De Smart Straw maakt het ook mogelijk om gericht te spuiten, waardoor het gemakkelijker wordt om moeilijk bereikbare plekken te smeren.

Een ander voordeel van dit product is dat het ook geschikt is voor gebruik op metaalverbindingen die zijn verroest of vastzitten. Het maakt deze verbindingen los en maakt vastzittende, bevroren of metalen onderdelen vrij. Daarnaast beschermt het metalen oppervlakken tegen roest en corroderende elementen.

Het enige nadeel van dit product is dat het schadelijk kan zijn bij inslikken, contact met de huid en bij inademing. Het is daarom belangrijk om het etiket te lezen en voorzichtig te zijn bij gebruik.

Als specialist in Penetrating Oil kan ik dit product zeker aanbevelen voor dagelijks gebruik in en rondom het huis. Het is een handig en veelzijdig smeermiddel dat ook nog eens beschermt tegen roest en corrosie. Het enige waar je voor moet oppassen is het gevaar bij inslikken, contact met de huid en bij inademing. Zolang je hier rekening mee houdt, is dit product zeker een aanwinst voor in je gereedschapskist!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Kruipolie voor huishoudelijk gebruik: WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product in de beschrijving

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product in de beschrijving

 • list plusHet verwijderen van aanslag is zeer eenvoudig met de WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product.
 • list plusHet 360 graden ventiel maakt het makkelijk om de producten te doseren.
 • list plusMet de WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product is het gemakkelijk om om de hoeken te spuiten.

Nadelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product in de beschrijving

 • list plusDe WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product is niet geschikt voor eten.
 • list plusDe WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product is niet geurloos.
 • list plusDe WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product is niet waterdicht.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.6

De WD-40 Smart Straw Multi-Use Product is echt een alles-in-één oplossing voor al je smeermiddel- en onderhoudsbehoeften. Het is niet alleen een smeermiddel, maar ook een ontvetter, ontvochtiger en roestbeschermer. Met meer dan 2000 toepassingen is dit product perfect voor gebruik in en rondom het huis, op de fiets, in de auto, of zelfs in de garage. Wat dit product echt onderscheidt van anderen is de dubbele spuitmond, waarmee je kunt kiezen tussen een brede spray of precieze straal. Dit maakt het gemakkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken en voorkomt verspilling.

Je hoeft je geen zorgen te maken over vuil, plakresten of roest, want dit product is erop gericht om deze problemen te verhelpen en te voorkomen. Het is een krachtige kruipolie die vastzittende onderdelen losmaakt en verroeste metaalverbindingen oplost. Het beschermt metalen oppervlakken tegen corrosie en vocht. Het bevat geen siliconen, PTFE of hars, waardoor het veilig is voor gebruik op allerlei oppervlakken.

De enige zorg is de gevaren aanduiding en voorzorgsaanduiding. Het is belangrijk om deze instructies te volgen om veilig gebruik te garanderen. Het is ook belangrijk om het product op te slaan op een koele, droge plaats en uit de buurt van kinderen te houden.

Kortom, de WD-40 Smart Straw Multi-Use Product is een geweldige investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige kruipolie. Het is zeer effectief en gemakkelijk in gebruik, en de dubbele spuitmond maakt het nog handiger. Het is een product dat zeker de moeite waard is om in huis te hebben.

Mijn persoonlijke mening is dat dit product een must-have is voor iedereen die veel klusjes in en rondom het huis doet. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief. De enige kanttekening is dat het belangrijk is om de veiligheidsinstructies te volgen en het product op te slaan op een veilige plaats.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

 • list plusDeze kruipolie heeft een uitstekende kwaliteit.
 • list plusHet is gemakkelijk te bedienen.
 • list plusDe kleur komt overeen met de afbeelding.

Nadelen MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

 • list plusHet is niet mogelijk om de kruipolie te verdunnen met water.
 • list plusEr is geen garantie dat de kruipolie lange tijd meegaat zonder opnieuw aan te brengen.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle soorten materialen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

MakraBlue Werkt dubbel tegen vastgeroeste verbindingen. Door de extreme afkoeling wordt de roest als het ware open gebroken. Dit maakt de weg vrij voor de innovatieve PTFE-syntheseolie die de roest binnendringt en de verbinding weer losmaakt. Eigenschappen Verdrijft vocht en beschermt tegen roest. Door de opvallende kleur is goed te zien waar het product zijn werk doet. Zeer sterk kruipend vermogen en goede oplossingseigenschappen door de afkoeling. Vet- en siliconenvrij. Verwerking Spuitbus voor gebruik goed schudden. Grote vervuilingen van tevoren zo goed mogelijk verwijderen. Het product van een korte afstand direct en rijkelijk opspuiten en twee minuten laten inwerken. Gebruik voldoende product om de verroeste verbinding goed af te laten koelen. Bij hardnekkig verroeste verbindingen eventueel herhalen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9

Inhoud De R10 Kruipolie van Motip bevat een mix van grafiet en MoS2 waardoor elke bout of moer los komt. Daarnaast is de R10 Kruipolie vochtverdringend en corrosiewerend. Met de gerichte spuithoek is het inspuiten van de kruipolie mogelijk vanuit elke hoek. Toepassing: - Schroefverbindingen - Tandwielen - Kettingen - Sloten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Eurol Kruipolie Spray 400 Ml multicolor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9

Eurol® Penetrating Oil Spray: Is een kwalitatief hoogwaardig, effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. heeft naast een goede penetrerende werking ook corrosiewerende eigenschappen. bevat grafiet en molybdeendisulfide (MoS2) wat zorgt voor een langdurige smering. kan onder andere gebruikt worden voor: - Hang- en sluitwerk - Schroefverbinding - Tandwielen - Bevestigingsmaterialen (zoals schroeven, bouten en moeren) - Gereedschappen De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 20-25 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid. Bij gebruik het product 5 à 10 minuten laten inwerken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar. Eurol® Penetrating Oil Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C. Eigenschappen: Goede penetrerende werking Bevat grafiet en molybdeendisulfide Corrosiewerend Gericht spuitbeeld 360° ventiel

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 12 januari in huis

Bekijk prijs

7. Beste Kruipolie voor machines: Den Braven - Kruipolie transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig smeermiddel dat ook nog eens roest kan verwijderen, dan is Den Braven Kruipolie Transparant de oplossing voor jou. Deze kruipolie is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig problemen op te lossen tijdens verzorging, reparatie, onderhoud en productie. Wat deze kruipolie zo bijzonder maakt, is dat het gemaakt is met MoS2, wat het geschikt maakt voor belasting onder extreme temperaturen en drukbelastingen.

Den Braven Kruipolie Transparant is een uitstekend smeermiddel dat verroeste schroeven, moeren en bouten snel weer losmaakt. Daarnaast beschermt het langdurig tegen corrosie, vet het glijvlakken en bewegende delen in en stopt het piepen en knarsen. Het onderhoudt en reinigt remstangen, staalkabels en alle soorten kettingen. En het beste van alles is dat het toegepast kan worden in verschillende situaties, zoals auto-onderhoud, industrie, huishouden, op schepen, enz.

Maar let op: deze kruipolie is niet zonder gevaren. Het bevat een aantal gevaarlijke H-zinnen en moet daarom met de nodige voorzichtigheid behandeld worden. Zorg er ook voor dat je het buiten het bereik van kinderen houdt en het op de juiste manier bewaart.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze kruipolie. Het doet precies wat het belooft en weet zelfs de meest verroeste schroeven los te krijgen. Het enige nadeel is dat het wat duurder is dan andere kruipoliën op de markt, maar ik denk dat de kwaliteit van het product de prijs meer dan rechtvaardigt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs

8. Beste Kruipolie voor fietsen: WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Op zoek naar een kruipolie die snel vastzittende onderdelen losmaakt en je helpt bij dagelijks fietsonderhoud en motoronderhoud? Dan is WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart de perfecte keuze voor jou! De multispray heeft een Smart Straw waarmee je eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken kan komen. Bovendien is deze kruipolie ontworpen om één specifieke taak erg goed te doen, namelijk het losmaken van vastzittende bouten, moeren, schroeven, kranen, sloten, kettingen en meer.

Wat deze kruipolie nog beter maakt, is dat het roest en corrosie voorkomt en waterbestendig is. Het is effectief tussen -20 °C & +90 °C en kan zelfs worden toegepast op lagers, pijpleidingen en transportbanden om corrosie te stoppen.

Wat deze kruipolie zo uniek maakt, is dat het niet alleen losmaakt, maar ook smeert en vocht verdringt. Het beschermt metalen oppervlakken met een roestwerend ingrediënt. En dankzij de WD-40 SMART STRAW ben je nooit meer het rietje kwijt! Het 360°-ventiel maakt elke klus mogelijk en de Smart Straw maakt breed en nauwkeurig spuiten mogelijk.

Of je nu vastzittende fietskettingen wilt losmaken of vastgeroeste bouten van je motor wilt verwijderen, deze kruipolie is de beste keuze voor elke klus. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor alle materialen, zoals rubber en plastic.

Al met al is WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare kruipolie die snel vastzittende onderdelen losmaakt en smeert. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief, maar moet wel met voorzichtigheid worden behandeld bij het gebruik op bepaalde materialen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Innotec Deblock Oil XS 500ml n.v.t.

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Innotec Deblock Oil is een mix van snelle roestoplossers en smeermiddelen, die door zijn lage oppervlaktespanning een enorme penetrerende werking heeft en daardoor perfect in staat is om zeer vast zittende onderdelen op de meest onmogelijke plaatsen los te maken. Deblock Oil is een product op grafietbasis. Hierdoor werkt het niet alleen krachtiger, maar heeft het ook een licht smerende werking voor toepassingen waar dit noodzakelijk is, zoals bij vastzittende remdelen en andere oxidatiegevoelige onderdelen van een truck of trailer. Op alle metaalsoorten toepasbaar Het product is op alle metaalsoorten toepasbaar. Het kan dus ook worden toegepast bij gevoelige verbindingen, zoals stalen bouten in aluminium, om beschadigingen bij het losdraaien te voorkomen. Omdat veel montagepunten vaak moeilijk bereikbaar zijn of zich aan de onderzijde van een object bevinden, is de aerosolverpakking voorzien van een speciaal systeem, waardoor de spuitbus in elke stand te gebruiken is. Door de speciale onbreekbare nozzle met rietje kunnen ook de moeilijk bereikbare punten goed worden behandeld.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

10. Fietsketting reiniger Ketting schoonmaken Kettingborstel blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Fietsketting reiniger Ketting schoonmaken Kettingborstel blauw

 • list plusHet gebruik van deze kettingborstel is efficiënt en makkelijk voor het verwijderen van vet.
 • list plusDe kettingborstel is lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.
 • list plusDe stevige constructie maakt de kettingborstel duurzaam.

Nadelen Fietsketting reiniger Ketting schoonmaken Kettingborstel blauw

 • list plusDe kettingspanning moet regelmatig worden gecheckt om de efficiëntie te garanderen.
 • list plusHet kan moeilijk zijn om in lastig bereikbare gebieden te werkzaamheden met de kettingborstel.
 • list plusHet kan veel tijd kosten om het gebied te ontsmetten.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.5

Als fietsliefhebber weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je fietsketting goed te onderhouden. De Fietsketting Reiniger Ketting Schoonmaken Kettingborstel Blauw is hierbij een onmisbaar hulpmiddel. Met deze tool kun je eenvoudig en veilig je fietsketting en tandwieltjes schoonmaken na iedere rit! Het is een handige tool die naar iedere fiets, racefiets of mountainbike kan worden aangepast.

Wat deze tool uniek maakt, is dat je het reservoir kunt vullen met schoonmaakmiddel. Hierdoor wordt het schoonmaken van je fietsketting nog effectiever en makkelijker. Je hoeft alleen de ketting tussen de wieltjes van de tool te leggen, het bovenste deel vast te maken, het reservoir te vullen met schoonmaakmiddel en de ketting zo'n 10 tot 30 omwentelingen te laten maken. Vervolgens veeg je de ketting af met een droge doek en doe je eventueel wat olie op de ketting tegen roest.

Wat mij persoonlijk aanspreekt aan deze tool, is dat het schoonmaken van je fietsketting met deze tool erg eenvoudig en snel gaat. Daarnaast voorkomt het regelmatig schoonmaken van je fietsketting dure onderhoudskosten. Het enige nadeel is dat het reservoir niet heel groot is, maar voor het schoonmaken van je fietsketting is het ruim voldoende.

Al met al is de Fietsketting Reiniger Ketting Schoonmaken Kettingborstel Blauw een absolute aanrader voor iedere fietsliefhebber die zijn of haar fietsketting goed wil onderhouden. Het is een handige tool die snel en effectief werkt en ervoor zorgt dat je fietsketting er weer als nieuw uitziet!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kruipolie. Er zijn namelijk 97 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!