Wat is de beste kruipolie van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 september, 2023

Het aanschaffen van een goede kruipolie is een lastige opgave. Wat is de beste kruipolie van 2023? Na het onderzoeken van 95 kruipolie kwam de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart als beste uit onze kruipolie-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de kruipolie, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 kruipolie-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame kruipolie-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste kruipolie

1Score: 10
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart
Beste Kruipolie voor fietsen
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart
WD-40
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs
Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit
WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit
WD-40
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving
WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving
WD-40
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw
MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw
Makra
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
WD-40® Flexible® Multi-Use Product 400ml in de beschrijving
WD-40® Flexible® Multi-Use Product 400ml in de beschrijving
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
MoTip Kruipolie Spuitbus - 500ml
MoTip Kruipolie Spuitbus - 500ml
Motip
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Simson Kruipolie 100ml zwart
Simson Kruipolie 100ml zwart
Simson
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Techno Kettingspray fietsspray transparant
Techno Kettingspray fietsspray transparant
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Olie WD-40 Kruipolie kleurloos
Olie WD-40 Kruipolie kleurloos
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Kruipolie Koopgids

Zit je fietsslot vast, of is er een scharnier wat kraakt? Geen probleem! De beste kruipolie is je beste vriend. Voor deze, en nog veel meer toepassingen vind je in deze koopgids de beste kruipolie.

Waarvoor gebruik je kruipolie?

Kruipolie is een populair smeermiddel en wordt vaak gebruikt om vastzittende of roestige onderdelen los te maken.

Kruipolie is goed voor het smeren van bewegende delen en het losmaken van vastgeroeste bouten, moeren en schroeven. Je kunt het ook gebruiken om roest te verwijderen en corrosie te voorkomen.

Het gebruik van kruipolie kan veel tijd en frustratie besparen, vooral als je te maken hebt met vastzittende onderdelen die niet los willen komen. Door de kruipolie op het vastzittende onderdeel te spuiten, wordt het onderdeel gesmeerd en kan het makkelijker bewegen. Hierdoor wordt het losmaken van bouten, moeren en schroeven veel eenvoudiger.

Het is belangrijk om te onthouden dat kruipolie een chemisch middel is en dat je het dus voorzichtig moet gebruiken. Zorg dat je kruipolie op een goed geventileerde plaats gebruikt en vermijd contact met de huid en ogen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de kruipolie niet op oppervlakken terechtkomt die je niet wilt beschadigen.

Soorten kruipolie

Er zijn verschillende soorten kruipolie verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

 • PTFE-kruipolie: Deze kruipolie bevat polytetrafluorethyleen (PTFE), ook bekend als teflon. Dit zorgt voor een langdurige smering en voorkomt roest en corrosie.
 • Siliconen kruipolie: Siliconen kruipolie is bestand tegen hoge temperaturen en kan daarom goed worden gebruikt bij het smeren van onderdelen die blootstaan aan hitte. Ook is deze kruipolie geschikt voor kunststofonderdelen.
 • MoS2-kruipolie: Deze kruipolie bevat molybdeendisulfide (MoS2) en is vooral geschikt voor het smeren van onderdelen die onder hoge druk staan. MoS2 kruipolie is daarom bijvoorbeeld geschikt voor gebruik op onderdelen van machines en gereedschappen.
 • Petroleum kruipolie: Petroleum kruipolie is een standaard kruipolie en wordt veel gebruikt voor het smeren van bewegende delen en het losmaken van vastzittende bouten en moeren.

Naast deze vier soorten kruipolie zijn er nog veel andere soorten en merken verkrijgbaar. Welke kruipolie je kiest, hangt af van het type onderdeel dat je wilt smeren en het gewenste effect dat je wilt bereiken.

Welke WD-40 heb ik nodig?

WD-40 is een bekend merk kruipolie en wordt vaak gebruikt voor het smeren en beschermen van verschillende soorten onderdelen. Er zijn verschillende soorten WD-40 verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

Hier zijn een paar voorbeelden van verschillende soorten WD-40 en waar ze voor worden gebruikt:

 • WD-40 Multi-Use Product: Dit is de bekendste en veelzijdige WD-40 variant en kun je gebruiken voor het smeren, beschermen en reinigen van verschillende soorten onderdelen.
 • WD-40 Specialist Motorbike: Deze variant is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van motorfietsen. Het is bestand tegen hoge temperaturen en biedt langdurige smering en bescherming tegen roest en corrosie.
 • WD-40 Specialist Fast Drying Contact Cleaner: Deze variant is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van elektrische en elektronische onderdelen. Het droogt snel en laat geen residu achter.
 • WD-40 Specialist White Lithium Grease: Deze variant is een dikke, witte pasta die langdurige smering biedt voor metalen onderdelen. Het is bestand tegen water en hitte en voorkomt roest en corrosie.

Veiligheid

Kruipolie is over het algemeen veilig in gebruik, maar het is wel belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Kruipolie bevat chemische stoffen die irritatie van de huid, ogen en luchtwegen kunnen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen en te volgen, en de kruipolie alleen te gebruiken in een goed geventileerde ruimte.

Het is ook belangrijk om contact met de huid en ogen te vermijden en te voorkomen dat de kruipolie wordt ingeademd. Als je kruipolie op je huid krijgt, was het dan onmiddellijk met zeep en water. Als je kruipolie in je ogen krijgt, spoel ze dan grondig met water en raadpleeg een arts als de irritatie aanhoudt.

Daarnaast is het belangrijk om kruipolie niet te gebruiken in de buurt van open vuur, vonken of andere hittebronnen, omdat het ontvlambaar kan zijn.

Het is aan te raden om de veiligheidsinformatie op de verpakking te lezen voordat je kruipolie gaat gebruiken. Als je twijfelt over het gebruik van kruipolie op een bepaald oppervlak of onderdeel, kun je het beste eerst een klein stukje testen om te zien hoe het reageert.

hero illustration

Hoe testen we kruipolie?

Om de beste kruipolie te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze kruipolie-test hebben we 95 kruipolie vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze kruipolie-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze kruipolie-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen kruipolie-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte kruipolie in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 95 kruipolie te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste kruipolie in een makkelijke lijst

1. Beste Kruipolie voor fietsen: WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart

 • list plusDeze kruipolie dringt snel door tot in de kleinste kieren en gaatjes, waardoor het vastzittende onderdelen losmaakt.
 • list plusHet product is handig in gebruik en heeft een handige spuitbus.
 • list plusDeze kruipolie is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, wat het een duurzame keuze maakt.

Nadelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart

 • list plusEen nadeel van dit product kan zijn dat het een sterke geur heeft.
 • list plusHet kan schadelijk zijn voor sommige materialen, zoals plastic.
 • list plusHet kan prijzig zijn in vergelijking met andere kruipoliën.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.6

Op zoek naar een kruipolie die snel vastzittende onderdelen losmaakt en je helpt bij dagelijks fietsonderhoud en motoronderhoud? Dan is WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart de perfecte keuze voor jou! De multispray heeft een Smart Straw waarmee je eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken kan komen. Bovendien is deze kruipolie ontworpen om één specifieke taak erg goed te doen, namelijk het losmaken van vastzittende bouten, moeren, schroeven, kranen, sloten, kettingen en meer.

Wat deze kruipolie nog beter maakt, is dat het roest en corrosie voorkomt en waterbestendig is. Het is effectief tussen -20 °C & +90 °C en kan zelfs worden toegepast op lagers, pijpleidingen en transportbanden om corrosie te stoppen.

Wat deze kruipolie zo uniek maakt, is dat het niet alleen losmaakt, maar ook smeert en vocht verdringt. Het beschermt metalen oppervlakken met een roestwerend ingrediënt. En dankzij de WD-40 SMART STRAW ben je nooit meer het rietje kwijt! Het 360°-ventiel maakt elke klus mogelijk en de Smart Straw maakt breed en nauwkeurig spuiten mogelijk.

Of je nu vastzittende fietskettingen wilt losmaken of vastgeroeste bouten van je motor wilt verwijderen, deze kruipolie is de beste keuze voor elke klus. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor alle materialen, zoals rubber en plastic.

Al met al is WD-40 Specialist® Super Kruipolie 100ml zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare kruipolie die snel vastzittende onderdelen losmaakt en smeert. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief, maar moet wel met voorzichtigheid worden behandeld bij het gebruik op bepaalde materialen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs

 • list plusDeze kruipolie is zeer effectief in het doordringen van roest en vuil, waardoor het een uitstekende keuze is voor het losmaken van vastzittende onderdelen.
 • list plusDe spuitbus maakt het gemakkelijk om de olie precies te richten waar het nodig is, waardoor verspilling wordt voorkomen en de efficiëntie wordt verhoogd.
 • list plusDe kwaliteit van de olie is hoog, waardoor het een duurzame en betrouwbare keuze is voor het onderhoud van machines en gereedschappen.

Nadelen Motip Kruipolie Spuitbus 400 Ml grijs

 • list plusDe dop van de spuitbus kan soms moeilijk te openen zijn, wat het gebruik ervan kan bemoeilijken.
 • list plusDe geur van de olie kan sterk zijn en lang aanhouden, wat onaangenaam kan zijn voor sommige gebruikers.
 • list plusDe spuitbus bevat slechts 400 ml olie, wat mogelijk niet genoeg is voor grotere projecten of regelmatig gebruik.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een effectieve kruipolie om vastgeroeste onderdelen los te maken? Dan is de MoTip Kruipolie spuitbus van 400 ml een uitstekende keuze! Deze kruipolie heeft een goede penetrerende werking en bevat grafiet en MoS2. Maar wat maakt deze kruipolie zo speciaal? Ten eerste is het vochtverdringend, wat betekent dat het ook kan worden gebruikt op vochtige onderdelen. Daarnaast is het corrosiewerend, wat betekent dat het helpt om roestvorming te voorkomen.

Een ander groot voordeel van de MoTip Kruipolie is het gerichte spuitbeeld. Hierdoor kun je de olie precies daar aanbrengen waar je het nodig hebt. Bovendien is het onder elke hoek te gebruiken, wat het ideaal maakt voor moeilijk bereikbare plekken.

Maar hoe gebruik je deze kruipolie het best? Het is het meest effectief om het te gebruiken op vastgeroeste onderdelen, zoals bouten, moeren en scharnieren. Spuit de kruipolie op het betreffende onderdeel en laat het even inwerken. Na enkele minuten kun je het onderdeel voorzichtig losdraaien of bewegen.

Hoewel de MoTip Kruipolie spuitbus veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Zo kan het een sterke geur hebben en kan het vlekken achterlaten op sommige materialen. Daarnaast is het belangrijk om het niet te gebruiken op plastic of rubberen onderdelen, omdat het deze kan beschadigen.

Al met al is de MoTip Kruipolie spuitbus van 400 ml een geweldig hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Het heeft een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld. Hoewel het enkele nadelen heeft, wegen de voordelen zeker op tegen de nadelen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

 • list plusDeze kruipolie heeft een smart straw waardoor het makkelijk is om de olie te doseren.
 • list plusDeze kruipolie verwijdert roest en aanslag en lubriceert erg goed.
 • list plusEen voordeel van deze kruipolie is dat deze reukloos is.

Nadelen WD-40® Smart Straw® Multi-Use Product doorzichtig wit

 • list plusEen nadeel van deze kruipolie is dat het niet geschikt is voor het verwijderen van ingeklemde onderdelen.
 • list plusDeze kruipolie is niet geschikt voor het smeren van elektrische contacten.
 • list plusDeze kruipolie is niet geschikt voor het reinigen van elektronische onderdelen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.3

Op zoek naar een alles-in-een smeermiddel voor in en rondom het huis? Zoek niet verder, want WD-40 Smart Straw Multi-Use Product doorzichtig wit is hier! Dit product is niet alleen een smeermiddel, maar ook een ontvetter, ontvochtiger en roest- en corrosiebeschermer. Met meer dan 2000 toepassingen is dit middel echt een alleskunner. Bovendien bevat het geen siliconen, PTFE én hars.

Wat dit product echt onderscheidt van andere smeermiddelen is de dubbele spuitmond: Classic en Smart Straw. Zo kun je zelf bepalen hoe je het product wilt gebruiken. De Smart Straw maakt het ook mogelijk om gericht te spuiten, waardoor het gemakkelijker wordt om moeilijk bereikbare plekken te smeren.

Een ander voordeel van dit product is dat het ook geschikt is voor gebruik op metaalverbindingen die zijn verroest of vastzitten. Het maakt deze verbindingen los en maakt vastzittende, bevroren of metalen onderdelen vrij. Daarnaast beschermt het metalen oppervlakken tegen roest en corroderende elementen.

Het enige nadeel van dit product is dat het schadelijk kan zijn bij inslikken, contact met de huid en bij inademing. Het is daarom belangrijk om het etiket te lezen en voorzichtig te zijn bij gebruik.

Als specialist in Penetrating Oil kan ik dit product zeker aanbevelen voor dagelijks gebruik in en rondom het huis. Het is een handig en veelzijdig smeermiddel dat ook nog eens beschermt tegen roest en corrosie. Het enige waar je voor moet oppassen is het gevaar bij inslikken, contact met de huid en bij inademing. Zolang je hier rekening mee houdt, is dit product zeker een aanwinst voor in je gereedschapskist!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

 • list plusHet is een voordeel dat deze kruipolie geschikt is voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen.
 • list plusHet is een voordeel dat deze kruipolie langdurig en bestand tegen warmte tot +200°C is.
 • list plusDeze kruipolie is perfect geschikt voor het smeren van sluitingen.

Nadelen WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml in de beschrijving

 • list plusEr zijn geen slechte ervaringen bekend met deze kruipolie.
 • list plusHet is een nadeel dat er geen specifieke instructie is voor het gebruik van deze kruipolie.
 • list plusDeze kruipolie is alleen verkrijgbaar in een fles van 250ml.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een echte kruipolie die vastzittende onderdelen snel losmaakt? Dan is de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml de juiste keuze voor jou. Deze kruipolie is speciaal ontworpen om snel vastgelopen bevestigingen en vastgeroeste bewegende onderdelen los te maken. Het product heeft een Smart Straw, waardoor je eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken kan komen. Bovendien is het waterbestendig en effectief tussen -20 °C & +90 °C, waardoor het perfect is voor fiets- of motoronderhoud.

Wat deze kruipolie zo bijzonder maakt, is dat het ideaal is voor het losmaken van vastzittende bouten en moeren, sloten en kettingen, scharnieren, sluitingen en katrollen. Het smeert en maakt los, kruipt en verdringt vocht en smeert. Daarnaast beschermt het metalen oppervlakken met een roestwerend ingrediënt.

Het enige nadeel van dit product is dat het gevarenaanduidingen heeft, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan. Maar als je op zoek bent naar een kruipolie die doet wat het belooft, dan is de WD-40 Specialist® Super Kruipolie 250ml absoluut het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

 • list plusDeze kruipolie heeft een excellente kwaliteit.
 • list plusHet is makkelijk te gebruiken.
 • list plusDe kleur komt overeen met wat er op de afbeelding staat.

Nadelen MakraBlue - krachtige kruipolie met zwart/blauw

 • list plusHet is niet mogelijk om de kruipolie te verdunnen.
 • list plusEr is geen garantie dat de kruipolie lange tijd meegaat.
 • list plusHet is niet geschikt voor alle soorten materialen.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Zoek je een krachtige kruipolie die vastgeroeste verbindingen snel losmaakt? Dan is MakraBlue de ideale oplossing voor jou! Deze innovatieve PTFE-syntheseolie dringt diep door in roest en maakt zo verbindingen weer los. Maar dat is nog niet alles: door de extreme afkoeling wordt de roest als het ware open gebroken, waardoor de olie nog beter kan binnendringen. Zo beschermt MakraBlue niet alleen tegen roest, maar verdrijft het ook vocht.

Een groot voordeel van MakraBlue is het kruipende vermogen en de oplossingseigenschappen. Hierdoor is het ook bij hardnekkig verroeste verbindingen mogelijk om deze snel los te maken. Daarnaast heeft de kruipolie een opvallende kleur, waardoor je goed kunt zien waar het product zijn werk doet.

Wel is het belangrijk om de veiligheidsvoorschriften goed in acht te nemen, gezien de gevaren die het product met zich meebrengt. Zo is het belangrijk om het product niet in de buurt van warmte of ontstekingsbronnen te gebruiken en beschermende handschoenen en kleding te dragen.

Al met al is MakraBlue een krachtige kruipolie die zijn werk goed doet. Het product is wellicht iets duurder dan andere kruipoliën, maar de effectiviteit maakt dat meer dan goed. Een aanrader voor iedereen die snel van vastgeroeste verbindingen af wil komen!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. WD-40® Flexible® Multi-Use Product 400ml in de beschrijving

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen WD-40® Flexible® Multi-Use Product 400ml in de beschrijving

 • list plusDe flexibele buis maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare plekken te smeren, wat handig is voor bijvoorbeeld auto-onderhoud.
 • list plusMinder kliederboel betekent minder verspilling van het product en minder schoonmaakwerk achteraf.
 • list plusEfficiënter spuiten zorgt voor een betere verdeling van het product en een beter resultaat.

Nadelen WD-40® Flexible® Multi-Use Product 400ml in de beschrijving

 • list plusEr zijn geen nadelen genoemd in de reviews.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8

Ben je op zoek naar een multifunctionele kruipolie die niet alleen smeert, maar ook ontvet en vocht verdrijft? Dan is de WD-40 Flexible Multi-Use Product 400ml iets voor jou! Dit wondermiddel beschermt metaal tegen roest en corrosie en maakt vastzittende onderdelen los. Bovendien bevat het product geen siliconen, PTFE én hars.

Wat deze kruipolie echt bijzonder maakt, is de dunne, flexibele en hittebestendige spuit. Hierdoor kun je zelfs op de meest lastig bereikbare plekken komen. De Multispray en smeermiddel heeft maar liefst 5 functies en meer dan 2000 toepassingen. Ideaal voor dagelijks fietsonderhoud en het schoonmaken van motoren en carrosseriedelen.

En het beste van alles? Het product is zeer gebruiksvriendelijk en veilig. Er zijn geen voorzorgs- of gevarenaanduidingen van toepassing en het percentage salpeterzuur is 0%.

Een klein nadeel van dit product is dat het geen specifieke geur heeft. Dit kan voor sommige gebruikers als een gemis worden ervaren, maar voor anderen juist als een voordeel.

Al met al is de WD-40 Flexible Multi-Use Product 400ml een must-have voor iedereen die op zoek is naar een multifunctionele kruipolie. Het is gebruiksvriendelijk, veilig en heeft meer dan genoeg toepassingsmogelijkheden.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 10:47 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. MoTip Kruipolie Spuitbus - 500ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Kwalitatief hoogwaardig, effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Toepassingen Hang- en sluitwerk Gereedschappen Schroefverbindingen Geleiderails Tandwielen Kettingen Sloten Tuingereedschappen Bevestigingsmaterialen Werpmolens (schroeven, bouten en moeren) Productkenmerken Goede penetrerende werking Bevat grafiet en MoS2 Vochtverdringend Corrosiewerend Gericht spuitbeeld 360° ventiel Eigenschappen Basis : Minerale oliën met grafiet en MoS2 VOS-gehalte : Circa 70% w/w Kleur : Grafiet / zwart Geur : Karakteristiek Soortelijke massa bij 20°C : 0,86 gr/ml Spuit opbrengst : 2,33 gr/sec. Dampdruk bij 20°C : 3 tot 4 bar Gebruiksaanwijzing Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen. De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 5 tot 30°C. Voor gebruik de spuitbus schudden. Kruipolie aanbrengen en laten inwerken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Simson Kruipolie 100ml zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.8

Simson Kruipolie is een transparante kruipolie voor universele smering. De kruipolie penetreert sterk door vastzittend roest, en kruipt ook in de kleinste openingen zodat vast zittende metalen delen loskomen. Spray de Kruipolie op het gewenste onderdeel voor een smeer- en beschermlaag tegen roestvorming en het piepen en knarsen van onderdelen. De Simson kruipolie wordt geleverd in een 100 ml flacon met tuitje voor een nauwkeurige dosering op de gewenste plaats. Productspecificaties: Sterk penetrerend en roest losmakend Voor vast zittende metalen delen 100 ml

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Techno Kettingspray fietsspray transparant

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.2
Functionaliteit
7.6
Gebruiksgemak
7.3

Voorkomt slijtage Waterafstotend Techno kettingspray voor je fiets zorgt voor optimale smering van je fietsketting en voorkomt roestvorming.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

10. Olie WD-40 Kruipolie kleurloos

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.4

WD-40 Spray. Bus met 150 ml Multispray Dit product stopt het piepen en kraken, verdrijft vocht, reinigt en beschermt, maakt los wat vast zit en maakt stroeflopende delen weer gangbaar. Roestverwijderaar Smeermiddel Contactspray Corrosiepreventie * Onderdelenreiniger - Waarom WD-40 Multi-Use Product gebruiken? Het verdrijft vocht, voorkomt daarmee roest en uitdroging in elektrische systemen. Maakt vastzittende onderdelen los Smeert goed zodat apparatuur weer soepel lopen Verwijdert olie, vuil, vet en vuil Beschermt metalen oppervlakken tegen roest en corrosie Tot slot, het is gemakkelijk te gebruiken Waarvoor kan ik WD-40 gebruiken? Beschermen van (tuin) gereedschap en ook tuinmeubels Smeren van deursloten en scharnieren Beschermen van elektrisch gereedschap Losmaken van moeren, bouten en schroeven Machines onderhouden Smeren van geleiders Accupolen Ontstekingsbougies Motoren Legeringen WD-40 Multi-Use Product is gemakkelijk te gebruiken, droogt snel en laat een dunne, heldere coating achter wanneer u een oppervlak wilt beschermen of smeren. De Multi-Use product werkt daarnaast erg goed als u hardnekkige resten wilt verwijderen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van kruipolie. Er zijn immers 95 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!