Hoe komt deze geweldige Koelvloeistof opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Koelvloeistof ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Koelvloeistofs, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Koelvloeistofs die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Koelvloeistofs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Koelvloeistofs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Koelvloeistofs

De beste Koelvloeistofs op een rij

Product informatiePlus or Show more

Gebruiksklare koelvloeistof ter bescherming van de radiator. Zorgt voor vorstbescherming in de winter en voor optimale koeling in de zomer. Product is voorgemengd met water en dus gebruiksklaar (-26°C).

1. Protecton Koelvloeistof G12/G12+ 5-Liter kant&klaar


Product informatiePlus or Show more

Kroon-oil Koelvloeistof -26 graden 5 liter| Afname Per: 1 Stuk| inhoud (ml): 5000 | Merk: Kroon-oil | Korte beschrijving: Productinformatie Coolant -26 is een klassieke koelvloeistof, gebaseerd op mono-ethyleenglycol en onthard water Additieven zijn toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:\n Goede bescherming van alle metalen, die in de motor en in het koelsysteem voorkomen Neutraal ten opzichte van pakkingen en slangen Goede weerstand tegen schuimvorming Bescherming van aluminium cilinderkoppen\n \n Toepassing Coolant -26 is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren Coolant -26 dient onverdund te worden gebruikt en geeft dan een beveiliging tot -26 °C

2. Kroon-oil Koelvloeistof -26 graden 5 liter


Product informatiePlus or Show more

Coolant SP 13 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof met vorstbeveiliging tot -38 °C. Bevat de gepatenteerde LOBRID additieventechnologie op basis van 'Organic Acid Technology' en een klein percentage silicaat. Specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiateurs van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen en voldoet aan VW specificatie TL VW 774J (G13).Door toevoeging van krachtige corrosie-inhibitoren is het product vrijwel niet aan veroudering onderhevig. Corrosie-inhibitoren voorkomen ook de vorming van sludge en aanslag in de radiator, dit waarborgt ook op de lange termijn een optimale koeling. Let op! Betrouwbare meting van de vorstbeveiligingsgraad is alleen mogelijk met speciale refractometers voorzien van een aparte G13 schaalverdeling!

3. KROON OIL | 5 L can Kroon-Oil Coolant SP 13


Product informatiePlus or Show more

Coolant SP 12 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -40 °C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van carboxylzuren. Door deze technologie biedt Coolant SP 12 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard antivrieskwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiator, waterpomp en afdichtingen langer meegaan. Krachtige corrosie-inhibitoren voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 12 is specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiateurs die van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen zijn gemaakt. Coolant SP 12 is een lilakleurige, gebruiksklare koelvloeistof voor koelsystemen vervaardigd uit aluminium en koper- of aluminiumlegeringen. Coolant SP 12 kan ook veilig gebruikt worden in conventionele gietijzeren koelsystemen. Door gebruik te maken van krachtige corrosie-inhibitoren is Coolant SP 12 vrijwel niet aan veroudering onderhevig waardoor deze veel langer meegaat dan conventionele koelvloeistoffen. Alleen bij een 100% vulling worden de meest optimale resultaten gehaald. Productspecificaties: Ford WSS-M97B44-D Volkswagen VW TL 774-F ("G12 Plus") MB 326.3 MAN 324 Typ SNF Detroit Diesel DAF 74002 GM 6277M Leyland Trucks LTS 22 AF 10 Renault 41-01-001/-S Type D Scania TB 1451 Cummins 85T8-2 Chrysler MS 9176 Volvo VCS Mack 014GS 17004 John Deere H 24 B1 & C1

4. Kroon Oil Koelvloeistof SP12 - 5 Ltr


Product informatiePlus or Show more

https://www.internet-bikes.com/producten/original/protecton_koelvloeistof_g12_g12_kant_klaar_1_liter_194589.jpg?d=1512462108

5. Protecton Koelvloeistof G12/g12+ Kant & Klaar 1 Liter


Product informatiePlus or Show more

Deze Bleko Power koelvloeistof beschermt open en gesloten koelsystemen tegen vorst tot -40 °C. De koelvloeistof voorkomt roest, corrosie, ketelsteen en schuim. Het fijne van deze vloeistof is dat het je lak en rubber niet aantast.

6. Bleko Power koelvloeistof 5 liter


Product informatiePlus or Show more

Coolant SP 14 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -40°C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van carboxylzuren. Door deze technologie biedt Coolant SP 14 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard antivrieskwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiateur, waterpomp en afdichtingen langer meegaan. Krachtige corrosie-inhibitoren voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 14 is specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiatoren die van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen zijn gemaakt. Coolant SP 14 is een groene, gebruiksklare koelvloeistof voor gebruik in koelsystemen van Peugeot en Citroën. Door gebruik te maken van krachtige corrosie-inhibitoren is Coolant SP 14 vrijwel niet aan veroudering onderhevig waardoor deze veel langer meegaat dan conventionele koelvloeistoffen. Alleen bij een 100% vulling worden de meest optimale resultaten gehaald. Productspecificaties: Peugeot PSA B 71 5110 Citroen PSA B 71 5110

7. Kroon Koelvloeistof Coolant SP14 Groen 5LTR


Product informatiePlus or Show more

Coolant SP 11 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -40 °C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde nitriet-, amine-, en fosfaatvrije technologie met zeer krachtige corrosie-inhibitoren. Door deze technologie biedt Coolant SP 11 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard antivrieskwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiator, waterpomp en afdichtingen langer meegaan. Speciale toevoegingen voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 11 is specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiatoren die van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen zijn gemaakt.

8. Kroon Oil Koelvloeistof Sp11 -40°c 1 Liter


Product informatiePlus or Show more

Coolant -38 NF is een universele, silicaatvrije, organische koelvloeistof met een neutrale, lichtgele kleur. Het product is gebaseerd op mono-ethyleenglycol en onthard water. Speciale organische additieven zijn toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen: Uitstekende bescherming van alle metalen, die in de moderne motor en in het koelsysteem voorkomen Neutraal ten opzichte van pakkingen en slangen Een zeer goede weerstand tegen schuimvorming Uitstekende bescherming van aluminium cilinderkoppen Toepassing Coolant -38 NF is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van moderne benzine- en dieselmotoren. Het product dient onverdund gebruikt te worden en geeft dan een beveiliging tot -38 °C. Met Coolant -38 NF kan een maximale verversingstermijn van 3 jaar gehanteerd worden.

9. Kroon Oil - Coolant 38 5 Liter - 04317


Product informatiePlus or Show more

Coolant SP 16 is een superieure, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -38°C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van meervoudige carbolzuren. Door deze technologie biedt Coolant SP 16 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard koelvloeistofkwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiateur, waterpomp en thermostaat langer meegaan. Krachtige corrosie-inhibitoren voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 16 biedt maximale bescherming voor alle metalen en kunststof motoronderdelen en voorkomt cavitatie.

10. Coolant SP 16


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Koelvloeistofs er zijn namelijk 61 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Koelvloeistof kopen.