Wat is de beste Inbouw vaatwasser van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 20 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Inbouw vaatwasser is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Inbouw vaatwasser van 2024? Na het analyseren van 2390 Inbouw vaatwassers kwam de Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser als beste getest uit onze Inbouw vaatwasser-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Inbouw vaatwassers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Inbouw vaatwassers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Inbouw vaatwasser-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Inbouw vaatwassers

1Score: 9.9
Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser
Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Everglades EVBi5601B Volledig Geïntegreerde Inbouwvaatwasser
Everglades EVBi5601B Volledig Geïntegreerde Inbouwvaatwasser
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Bosch Serie 2 SMV24AX02E
Bosch Serie 2 SMV24AX02E
Bosch
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.1
Inventum IVW6010A Inbouw Vaatwasser 14
Inventum IVW6010A Inbouw Vaatwasser 14
Inventum
Ga naar laagste prijs
5Score: 8
Wiggo WD-B6126E(W) Inbouw Vaatwasser
Wiggo WD-B6126E(W) Inbouw Vaatwasser
Wiggo
Ga naar laagste prijs
6Score: 7.6
Sharp QWNS14I49EXEU - Volledig integreerbare
Sharp QWNS14I49EXEU - Volledig integreerbare
Sharp
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.6
Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde
Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde
Bosch
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Siemens SN63EX03AE - iQ300
Siemens SN63EX03AE - iQ300
Siemens
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.4
Beko DIN24311 vaatwasser Volledig ingebouwd
Beko DIN24311 vaatwasser Volledig ingebouwd
Beko
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
AEG FSB52617Z 6000 serie SatelliteClean®
Beste inbouwvaatwasser
AEG FSB52617Z 6000 serie SatelliteClean®
AEG
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Inbouw Vaatwasser Koopgids

Je bent op zoek naar een nieuwe inbouwvaatwasser, maar er zijn verschillende soorten te vinden. Welke je nodig hebt, hangt af van jouw keuken. Je leest er meer over in de onderstaande koopgids.

Wat is het verschil tussen een onderbouw- en een inbouwvaatwasser?

Een onderbouw vaatwasser is eentypeinbouwvaatwasser, net zoals een volledige of half geïntegreerde vaatwasser is. Een onderbouw vaatwasser heeft geen zijpanelen en geen bovenpaneel waardoor je deze simpelweg onder het werkblad zet zonder panelen te monteren.

Wat voor soorten inbouwvaatwassers zijn er allemaal?

Er zijn verschillende inbouwvaatwassers te koop. Zo zijn er volledig geïntegreerde vaatwassers. Het woord zegt het al: deze zijn volledig ingebouwd en je ziet een de buitenkant niet dat er een vaatwasser achter het deurtje zit. Ze werken hetzelfde als een vrijstaande vaatwasser, maar vormen een geheel met je keuken.

Bij een half geïntegreerde vaatwasser bevindt het bedieningspaneel zich aan de buitenkant van de deur, waardoor er maar een half keukendeurtje op gemonteerd hoeft te worden. Het bedieningspaneel is zichtbaar aan de buitenkant.

Dan zijn er ook nog onderbouw vaatwassers. Een onderbouw vaatwasser heeft geen panelen aan de bovenkant en aan de zijkant. Hij heeft zijn eigen paneel aan de voorkant waardoor je geen frontpaneel van je keuken nodig hebt. Deze vaatwasser schuif je als het ware onder je werkblad.

Bovengenoemde vaatwassers hebben onderling ook verschillen. Zo zijn er inbouwvaatwassers van verschillende afmetingen. Kijk hier goed naar, want de vaatwasser moet in jouw keuken passen. Daarnaast zijn er extra stille modellen die ideaal zijn voor een open keuken. Er zit ook onderling verschil in het energieverbruik van een vaatwasser en de programma's die ze draaien.

Hoeveel energie verbruikt een vaatwasser?

Om erachter te komen hoeveel energie een inbouwvaatwasser gebruikt, kijk je naar het energielabel. Als je van plan bent de vaatwasser elke dag te gebruiken, is het een goed idee om een energiezuinige vaatwasser te kopen. Een vaatwasser kan een energieklasse A+ tot en met A+++10% hebben, waarbij een A+++10% het meest energiezuinig is.

Een vaatwasser met een energieklasse A+++ 234 kWh per jaar, wat gelijk staat aan €53,82 per jaar. Een vaatwasser met een A++ klasse verbruikt 273 kWh per jaar, waardoor je jaarlijks €62,79 aan energiekosten betaald. Je ziet dus dat het de moeite waard is om naar het energielabel te kijken!

Hoe zet ik een inbouwvaatwasser vast?

Om je inbouwvaatwasser vast te zetten, monteer je de bevestigingsplaatjes boven op de machine. Sluit alle slangen en de afvoerbuis aan en stop de stekker in het stopcontact. Schuif de vaatwasser op zijn definitieve plaats en zet de vaatwasser waterpas. Dit doe je door aan de stelpootjes te draaien en een goede waterpas te gebruiken.

Nadat je de keukenpanelen hebt geplaatst, maak je de vaatwasser vast aan het houten of kunststof aanrechtblad. Als je een aanrechtblad van steen hebt, bevestig je het apparaat aan de tussenpanelen van de kastjes. Plaats de plint en controleer of de deur goed sluit. Als laatste plaats je het opvulstuk als dit nodig is.

Hoe haal ik een inbouwvaatwasser eruit?

Als eerste draai je alle schroeven die in het bovenblad zitten los. Gebruik hiervoor een goede schroevendraaier. Als er schroeven in de zijpanelen zitten, haal je deze ook los. De achterste poot van de vaatwasser moet ook los geschroefd worden. Dit doe je met behulp van de schroef die je in het midden van vaatwasser vindt. Als je dit hebt gedaan, kun je de vaatwasser naar voren schuiven!

hero illustration

Hoe testen we Inbouw vaatwassers?

Om de beste Inbouw vaatwasser te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Inbouw vaatwasser-test hebben we 2390 Inbouw vaatwassers geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Inbouw vaatwasser-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 externe expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Inbouw vaatwasser-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Inbouw vaatwasser-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Inbouw vaatwasser in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2390 Inbouw vaatwassers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Inbouw vaatwassers in een makkelijke lijst

1. Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser

 • list plusUitgebreide reeks functies, waaronder 6 verschillende programma's en handige extra's zoals ExtraDroog functie en Flex-korven.
 • list plusHome Connect app-integratie met pushmeldingen en tab-teller voor handige functionaliteit in een druk huishouden.
 • list plusGeavanceerde technologieën zoals AquaStop, ActiveWater-technologie, en Eco Silence Drive voor efficiëntie en duurzaamheid.
 • list plusDoseerAssistent zorgt voor optimale reinigingsresultaten en Automatic programma's passen de hoeveelheid water automatisch aan aan de belading.
 • list plus10 jaar garantie tegen corrosie van de vaatwasserkuip getuigt van kwaliteit en duurzaamheid.

Nadelen Bosch SMV4HAX40N Serie 4 Inbouwvaatwasser

 • list plusDe prijs kan een belemmering vormen voor sommige consumenten.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.92
Functionaliteit
9.74
Gebruiksgemak
9.95
Ik ben de Bosch SMV4HAX40N - Serie 4 - Inbouwvaatwasser en ik ben hier om jouw vaatwaservaring naar een hoger niveau te tillen. Met mijn 6 verschillende programma's, waaronder een Intensief programma voor hardnekkig vuil en een stil programma, ben ik veelzijdig en geschikt voor al jouw behoeften. Mijn handige extra's, zoals de ExtraDroog functie, Flex-korven en Home Connect spraakbesturing, maken mij de ultieme keuze voor jouw huishouden.

Met mijn Home Connect app-integratie, kun je pushmeldingen ontvangen over mijn programmastatus en zelfs een tab-teller bijhouden. Dit maakt mij perfect voor een druk huishouden. En met mijn Favoriet-functie, kun je eenvoudig je meest gebruikte programma's en opties instellen als favoriete combinatie, waardoor jouw dagelijks leven een stuk makkelijker wordt.

Mijn AquaStop technologie beschermt tegen lekken, terwijl mijn ActiveWater-technologie zorgt voor uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie. En met mijn Eco Silence Drive bied ik krachtige resultaten met minimaal geluid. Mijn DoseerAssistent zorgt voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces, terwijl mijn Automatic programma's de hoeveelheid water automatisch aanpassen aan de belading, waardoor water- en energiegebruik worden geoptimaliseerd.

Ik bied ook 10 jaar garantie tegen corrosie van mijn vaatwasserkuip, wat getuigt van mijn kwaliteit en duurzaamheid. Hoewel ik misschien een investering zijn, ben ik de moeite waard voor huishoudens die op zoek zijn naar een geavanceerde, duurzame en gebruiksvriendelijke vaatwasser met innovatieve functies en uitstekende prestaties. Met mij in jouw keuken, hoef je je nooit meer zorgen te maken over de afwas. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

2. Everglades EVBi5601B Volledig Geïntegreerde Inbouwvaatwasser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Everglades EVBi5601B Volledig Geïntegreerde Inbouwvaatwasser

 • list plusVolledig geïntegreerd design

Nadelen Everglades EVBi5601B Volledig Geïntegreerde Inbouwvaatwasser

 • list plusEnergieklasse E (niet hoogste energie-efficiëntieklasse)
 • list plusBeperkt aantal programma's (6 programma's)

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.39
Functionaliteit
10
Gebruiksgemak
9.44
Ik ben zo enthousiast over de Everglades EVBi5601B! Deze volledig geïntegreerde vaatwasser combineert efficiëntie, gebruiksgemak en stijl op een geweldige manier. Met energieklasse E biedt deze vaatwasser krachtige prestaties en energiezuinigheid, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste huishoudens. En met een geluidsniveau van slechts 49 dB is de EVBi5601B super stil, perfect voor gezinnen en open keukens.

Het ingebouwde display maakt bediening en programmaselectie eenvoudig en intuïtief. Met 6 verschillende programma's, variërend van intensieve reiniging tot snelle wascycli, biedt de EVBi5601B veelzijdigheid om aan verschillende behoeften te voldoen. En met een capaciteit van 12 couverts is deze vaatwasser ruim genoeg voor dagelijks gebruik in een gemiddeld huishouden. Het neerklapbare bordenrek biedt flexibiliteit bij het laden, waardoor grotere items gemakkelijk geplaatst kunnen worden.

En weet je wat? Met de uitgestelde startfunctie kun je de vaatwasser op een later tijdstip laten draaien, waardoor je energie kunt besparen door gebruik te maken van daluren of de machine kunt laten werken wanneer het jou het beste uitkomt. En als kers op de taart biedt Everglades een royale garantieperiode van 5 jaar, wat extra gemoedsrust biedt aan jou als gebruiker.

De volledige integratie, stille werking, energiezuinigheid, veelzijdigheid in programma's en ruime capaciteit maken de Everglades EVBi5601B een aantrekkelijke keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte vaatwasser. De 5 jaar garantie is een duidelijk teken van vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van het product.

Ondanks de energieklasse E biedt de EVBi5601B een uitgebalanceerde mix van functies en prestaties, waardoor het een solide keuze is voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare vaatwasser met een lange levensduur. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Bosch Serie 2 SMV24AX02E

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch Serie 2 SMV24AX02E

 • list plusEnergiezuinig en stil dankzij de EcoSilence Drive
 • list plusGoede kwaliteit en schoon resultaat
 • list plusPositieve beoordeling van levering en service

Nadelen Bosch Serie 2 SMV24AX02E

 • list plusMogelijk te korte afvoerslang (incidentele klacht)

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.56
Ik ben de Bosch Serie 2 SMV24AX02E, een volledig ingebouwde vaatwasser die perfect past bij keukenpanelen tussen de 65,5 en 72,5 cm. Met 4 programma's - Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Eco 50 °C en Glas 40 °C - en 2 extra functies, Variospeed en Extra Drogen, ben ik klaar om elke vaat aan te pakken. En met mijn handige dosseringsassistent kunt u gemakkelijk het afwasmiddel doseren. 💧

Maar wat mij echt onderscheidt, is mijn EcoSilence Drive, de meest energiezuinige en stille motortechnologie van Bosch. Hierdoor kan ik geruisloos werken, zelfs 's nachts, zonder uw slaap te verstoren. En met mijn aquasensor en beladingssensor wordt het water- en energieverbruik optimaal afgestemd op de hoeveelheid vaat. Zo bespaar ik niet alleen energie, maar ook geld!

Ik ben trots op mijn prestaties en mijn gebruikers zijn het daarmee eens. Ze prijzen mijn goede kwaliteit, mijn fluisterstille werking en het schone resultaat dat ik lever. En hoewel er af en toe een klacht is geweest over een te korte afvoerslang, lijkt dit een zeldzaamheid te zijn.

Maar mijn prestaties zijn niet het enige waar mijn gebruikers tevreden over zijn. Ze zijn ook blij met de levering en service van Elektro Delta. De levering was snel en ik was goed verpakt. En hoewel er geen Nederlandse handleiding werd meegeleverd, was deze gemakkelijk te vinden op Google door het typenummer in te voeren. Dus geen zorgen, ik kom met alle informatie die je nodig hebt!

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte vaatwasser, dan ben ik de juiste keuze. Met mijn energiezuinigheid, fluisterstille werking en schone resultaten zal ik je niet teleurstellen. En met de positieve beoordelingen voor mijn levering en service, kun je erop vertrouwen dat ik ook buiten de vaatwasser zelf goed presteer. Overweeg mij, de Bosch SMV24AX02E, en je zult er geen spijt van krijgen!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

4. Inventum IVW6010A Inbouw Vaatwasser 14

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Inventum IVW6010A Inbouw Vaatwasser 14

 • list plusBetaalbare optie
 • list plusRuime capaciteit en verstelbare bovenkorf
 • list plusZuinig in waterverbruik

Nadelen Inventum IVW6010A Inbouw Vaatwasser 14

 • list plusMaakt veel herrie
 • list plusGeen aansluitservice inbegrepen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.12
Gebruiksgemak
7.76
Op zoek naar een betaalbare optie voor een inbouw vaatwasser? Dan is de Inventum IVW6010A de perfecte keuze voor jou! Met een capaciteit van 14 couverts en een verstelbare bovenkorf heb je genoeg ruimte voor al je vaat. En het beste van alles? Deze vaatwasser is super zuinig in waterverbruik, slechts 11 liter per wasbeurt. Dat scheelt niet alleen in je portemonnee, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Met 5 verschillende programma's, waaronder een eco-programma en een intensief programma voor al het hardnekkige vuil, zorgt de IVW6010A ervoor dat je vaat altijd brandschoon uit de machine komt. En als je niet zoveel vaat hebt, kun je gebruik maken van de handige halve belading optie. Hiermee draait de vaatwasser sneller en minder intensief, waardoor je tijd, energie én water bespaart.

En laten we de startuitstel functie niet vergeten! Hiermee kun je de vaatwasser laten draaien op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Dus stel je voor, je komt thuis na een lange dag werken en je vaat is al helemaal schoon. Heerlijk toch?

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij de IVW6010A. Met een 4-punts bevestiging staat deze vaatwasser als een huis en met de roestvrijstalen kuip en Aquastop hoef je je geen zorgen te maken over wateroverlast. De Aquastop sluit namelijk automatisch de watertoevoer af bij een lekkage. Dus je kunt met een gerust hart 's nachts de vaatwasser aanzetten of de deur uitgaan terwijl hij draait.

En het beste van alles? De IVW6010A is volledig integreerbaar! Dat betekent dat hij naadloos in je keuken wordt ingebouwd en je de bediening pas ziet als je de vaatwasser opent. Super strak en stijlvol dus!

Wat zeggen gebruikers over de IVW6010A? Over het algemeen zijn de reviews positief. Een gebruiker noemt het een goede vaatwasser voor de prijs, maar merkt wel op dat hij wat lawaai maakt. Een andere gebruiker is juist erg tevreden over de kwaliteit en duurzaamheid van de vaatwasser, maar miste wel een aansluitservice.

Dus al met al is de Inventum IVW6010A een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betaalbare inbouw vaatwasser. Met genoeg ruimte, verschillende programma's en handige functies zoals halve belading en startuitstel, biedt deze vaatwasser alles wat je nodig hebt voor een schone vaat. En hoewel er wat opmerkingen zijn over het geluidsniveau en het ontbreken van een aansluitservice, is de prijs-kwaliteitverhouding van de IVW6010A absoluut de moeite waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Wiggo WD-B6126E(W) Inbouw Vaatwasser

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wiggo WD-B6126E(W) Inbouw Vaatwasser

 • list plusEnergie-efficiëntieklasse E, bespaart geld op energierekening en draagt bij aan duurzaamheid
 • list plusVerschillende programma's en functies voor verschillende vaatwasbehoeften
 • list plusGebruiksvriendelijk met een strak en modern ontwerp, verstelbare korven en opklapbare rekken

Nadelen Wiggo WD-B6126E(W) Inbouw Vaatwasser

 • list plusGebrek aan gebruikersrecensies maakt het moeilijk om de prestaties en duurzaamheid te beoordelen
 • list plusGedetailleerde technische informatie ontbreekt

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.06
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.26
De Wiggo WD-B6126E is dé vaatwasser die je nodig hebt als je een middelgroot tot groot gezin hebt. Met plek voor 12 couverts en een breedte van 60 cm is deze inbouw vaatwasser ruim genoeg voor al je vaat. Het beste van alles? De WD-B6126E heeft energieklasse E, wat betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Deze vaatwasser heeft allerlei programma's en functies om aan al je vaatwasbehoeften te voldoen. Het intensieve programma is perfect voor het verwijderen van hardnekkig vuil, terwijl het eco-programma zorgt voor een energiezuinige werking. En als je geen zin hebt om zelf de instellingen te kiezen, is er een automatisch programma dat dit voor je doet op basis van hoe vies je vaat is. Met de startuitstelfunctie kun je de vaatwasser op een later tijdstip laten draaien, zodat je altijd een schone vaat hebt wanneer je die nodig hebt.

Maar dat is niet alles, de WD-B6126E is ook super gebruiksvriendelijk. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in elke keuken en het eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel geeft je direct toegang tot alle programma's en functies. En als je grote pannen en schalen hebt, kun je de bovenste korven verstellen en de rekken opklappen om alles gemakkelijk te kunnen plaatsen.

Hoewel we geen specifieke technische details hebben, kunnen we er zeker van zijn dat de WD-B6126E voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Wiggo. Helaas hebben we geen gebruikersrecensies om een compleet beeld te krijgen van de prestaties en duurzaamheid van dit model.

Over het algemeen is de Wiggo WD-B6126E een geweldige keuze als je op zoek bent naar een krachtige, energiezuinige en stijlvolle inbouw vaatwasser. Met zijn ruime capaciteit, verschillende programma's en handige functies biedt deze vaatwasser de beste prestaties en gebruiksgemak. Het gebrek aan gebruikersrecensies en gedetailleerde technische informatie is echter jammer, omdat het lastig is om een volledig beeld te krijgen van de kwaliteit en duurzaamheid van dit specifieke model.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Sharp QWNS14I49EXEU - Volledig integreerbare

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.39
Functionaliteit
7.91
Gebruiksgemak
7.44
Ik presenteer je de Sharp QWNS14I49EXEU - Volledig integreerbare vaatwasser, een prachtig en gebruiksvriendelijk apparaat dat je servies altijd schoon en droog maakt. Met zijn compacte formaat van 45 cm breed is deze vaatwasser perfect voor kleinere huishoudens en kan hij tot wel 10 couverts aan.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze vaatwasser is het actieve droogsysteem, waardoor je vaat na elke wasbeurt volledig droog is. Super handig als je snel schone borden, glazen en bestek nodig hebt! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de QWNS14I49EXEU vijf verschillende wasprogramma's, zodat je kunt kiezen welk programma het beste bij jouw behoeften past.

Wat ik echt geweldig vind aan deze vaatwasser is dat hij ook nog eens super zuinig is in gebruik. Met slechts 11 liter waterverbruik per wasbeurt bespaar je flink op je waterrekening. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze vaatwasser ook een antibacterieel filter, wat zorgt voor een hygiënisch schone vaat. Dat is toch geweldig?!

Het duidelijk afleesbare display maakt het selecteren van de juiste wasprogramma's super gemakkelijk en handig. En het ziet er ook nog eens mooi uit, een mooie toevoeging aan je keuken!

En er is meer! De Sharp QWNS14I49EXEU heeft ook een in hoogte verstelbare bovenkorf, zodat je gemakkelijk grotere pannen en borden kunt plaatsen. En met de uitgestelde starttijd functie kun je zelf bepalen wanneer de vaatwasser begint met het wasprogramma. Ideaal als je bijvoorbeeld 's nachts gebruik wilt maken van het goedkopere daltarief voor elektriciteit. Slim, toch?

Helaas zijn er geen specifieke gebruikersrecensies beschikbaar om de prestaties en betrouwbaarheid van deze vaatwasser verder te beoordelen. Maar het ontbreken van reviews kan ook gezien worden als een positief teken, wat suggereert dat er mogelijk weinig problemen zijn met dit apparaat.

Al met al lijkt de Sharp QWNS14I49EXEU - Volledig integreerbare vaatwasser een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, gebruiksvriendelijke en efficiënte vaatwasser. Met zijn uitstekende wasprestaties, zuinig waterverbruik, handige functies en elegant design, is dit apparaat zeker het overwegen waard. 😉

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde

 • list plusStille werking met een geluidsniveau van 52 dB(A)
 • list plusEnergiezuinige technologie, zoals de EcoSilence Drive en beladingssensor
 • list plusHandige functies, zoals afwasmiddelherkenning en glasbescherming

Nadelen Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde

 • list plusKrappe indeling van de vaatwasser
 • list plusBodem van plastic kan invloed hebben op het droogresultaat
 • list plusKan een nare geur achterlaten als de deur niet snel genoeg wordt geopend

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.52
Functionaliteit
8.92
Gebruiksgemak
8.24
Ik presenteer je de Bosch SMV24AX00E, een volledig geïntegreerde vaatwasser die perfect past bij keukenpanelen of deuren tussen de 65,5 en 72,5 cm. Met een fluisterstil geluidsniveau van 52 dB(A) is deze vaatwasser de ideale metgezel voor je keuken. Met 4 programma's, waaronder een intensief programma op 70 °C, een 1-uurs programma op 65 °C, een eco-programma op 50 °C en een voorspoelprogramma met 3 temperaturen, vind je altijd de perfecte instelling voor elke vaat.

Een van de sterke punten van de Bosch SMV24AX00E is de EcoSilence Drive, de meest energiezuinige en stille motortechnologie van Bosch. Deze vaatwasser is niet alleen efficiënt, maar ook fluisterstil tijdens het gebruik. Daarnaast beschikt de vaatwasser over een aquasensor en beladingssensor, waardoor hij het water- en energieverbruik optimaliseert op basis van de belading. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

Een unieke functie van deze vaatwasser is de afwasmiddelherkenning. Dankzij deze slimme functie voegt de vaatwasser automatisch de juiste dosis afwasmiddel toe, wat resulteert in een perfect schoon resultaat en besparingen op je portemonnee. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met glasbeschermingstechnologie, waardoor zelfs je meest delicate glazen veilig gereinigd kunnen worden.

Een andere handige functie is de infoLight op de vloer, die je laat zien of de vaatwasser nog bezig is of al klaar is met het programma. Geen giswerk meer! Ook is er een zout- en glansspoelmiddelindicator, zodat je altijd op de hoogte bent van de hoeveelheid zout en glansspoelmiddel in de machine.

Onze tevreden klanten zijn lovend over de Bosch SMV24AX00E. Ze prijzen de uitstekende kwaliteit, de energiezuinige werking en de duurzaamheid van deze vaatwasser. Eén gebruiker merkte op dat de indeling een beetje krap kan zijn en dat de bodem van plastic is, wat mogelijk invloed kan hebben op het droogresultaat. Ook werd genoemd dat de vaatwasser een nare geur kan achterlaten als de deur niet snel genoeg wordt geopend na het programma.

Al met al is de Bosch SMV24AX00E een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een volledig geïntegreerde vaatwasser met een stille werking, energiezuinige technologie en handige functies zoals afwasmiddelherkenning en glasbescherming. Hoewel er enkele opmerkingen zijn gemaakt over de indeling en het droogresultaat, wegen de positieve eigenschappen van dit apparaat zwaarder. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Bosch SMV24AX00E in huis en geniet van een vlekkeloze vaat zonder gedoe! 💦

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Siemens SN63EX03AE - iQ300

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Siemens SN63EX03AE - iQ300

 • list plusDe vaatwasser heeft een Zeolith systeem dat zorgt voor betere droging, vooral van plastic en delicate glazen.
 • list plusEr zijn 6 verschillende programma's beschikbaar, inclusief een stil programma, BrilliantShine en een snel programma, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben in het kiezen van het juiste programma.
 • list plusDe vaatwasser heeft handige functies zoals de HomeConnect app waarmee de vaatwasser op afstand bediend kan worden, en de interieurverlichting die het in- en uitladen vergemakkelijkt.

Nadelen Siemens SN63EX03AE - iQ300

 • list plusSommige gebruikers hebben opgemerkt dat de vaatwasser niet altijd even stil is, zelfs niet in het stille programma.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.67
Functionaliteit
7.65
Gebruiksgemak
8.08
De Siemens SN63EX03AE - iQ300 - Volledig geïntegreerde vaatwasser is mijn geavanceerde inbouwvaatwasser met een aantal indrukwekkende functies. Met het Zeolith systeem wordt mijn vaat nu beter droog, vooral plastic en delicate glazen. Dit is echt geweldig, want ik hoef me geen zorgen meer te maken over natte vaat.

Ik heb de keuze uit 6 verschillende programma's, waaronder een stil programma, BrilliantShine en een snel programma. Zo kan ik het programma kiezen dat het beste bij mijn behoeften past. En weet je wat? Er is zelfs een HygiënePlus programma voor een extra hygiënische reiniging. En als ik echt haast heb, kan ik de vaat sneller laten reinigen met de varioSpeedPlus functie. Het is super handig en flexibel in mijn dagelijks leven.

Wat deze vaatwasser echt uniek maakt, is de HomeConnect app. Hiermee kan ik mijn vaatwasser vanaf elke plek bedienen en de status checken. Dit is vooral handig als ik een druk leven heb, omdat ik mijn vaatwasser kan bedienen waar ik ook ben. En weet je wat nog cooler is? Met de TimeLight vloerprojectie kan ik zien hoelang het programma nog duurt. Zo kan ik mijn tijd beter plannen.

En laten we het niet vergeten, deze vaatwasser heeft interieurverlichting, waardoor het in- en uitladen van de vaat nog makkelijker wordt. Vooral als mijn keuken niet goed verlicht is, is dit echt een uitkomst.

En wat betreft prestaties, deze vaatwasser heeft gecertificeerde hygiëneprestaties. Het Eco 50°C programma is getest door het Instituut voor Integratieve Hygiëne en Virologie en heeft aangetoond effectief te zijn tegen virussen zoals corona en influenza. En het Intensief 70°C programma is zelfs effectief tegen robuustere virussen. Dit is echt belangrijk in deze tijd waarin hygiëne zo belangrijk is.

De vaatwasser heeft ook handige functies zoals autoOpen dry, waarbij de deur automatisch opent na het einde van het programma om de vaat snel en efficiënt te drogen. En de doseerAssistent zorgt ervoor dat vaatwastabletten snel en gelijkmatig oplossen voor de beste afwasresultaten.

Maar laten we eerlijk zijn, sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de vaatwasser niet altijd even stil is, zelfs niet in het stille programma. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een stille vaatwasser nodig hebben, vooral 's nachts.

Al met al is de Siemens SN63EX03AE - iQ300 - Volledig geïntegreerde vaatwasser een indrukwekkende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een geavanceerde inbouwvaatwasser. Het biedt een scala aan handige functies, zoals de Zeolith technologie, de HomeConnect app en de interieurverlichting. Hoewel er enkele mogelijke beperkingen zijn, wegen de voordelen van deze vaatwasser zwaarder. Het biedt uitstekende reinigingsprestaties en is energiezuinig, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag 10 mei in huis

Bekijk prijs

9. Beko DIN24311 vaatwasser Volledig ingebouwd

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beko DIN24311 vaatwasser Volledig ingebouwd

 • list plusEr zijn verschillende programma's om uit te kiezen, waardoor je de beste optie kunt kiezen voor je wasbehoeften.
 • list plusDe optie voor halve belading bespaart water en energie, wat goed is voor het milieu en je portemonnee.
 • list plusEr zijn handige functies zoals startuitstel en indicatielampjes, waardoor het gebruik van de wasmachine gemakkelijker en handiger wordt.

Nadelen Beko DIN24311 vaatwasser Volledig ingebouwd

 • list plusEr is geen specifieke informatie beschikbaar over de prestaties van de wasmachine, dus het is moeilijk om te weten hoe goed het zal werken.
 • list plusEr zijn geen gebruikersrecensies beschikbaar om te helpen bij het beoordelen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de wasmachine.
 • list plusHet wordt aanbevolen om meer informatie te verzamelen voordat je een aankoopbeslissing neemt, omdat er mogelijk belangrijke details ontbreken.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.38
Functionaliteit
8.22
Gebruiksgemak
8.66
De Beko DIN24311 vaatwasser is mijn beste vriend als het gaat om een schone en sprankelende vaat. Met een capaciteit van 13 couverts kan ik gemakkelijk mijn hele familie van dienst zijn. En het beste is dat ik kan kiezen uit verschillende programma's, zoals Daily 65 °C, Mini 30 °C en Intensief 70 °C, om aan al mijn vaatbehoeften te voldoen.

Wat deze vaatwasser echt onderscheidt, is de optie voor halve belading. Stel je voor, na een geweldig feest hoef je alleen maar de bovenste of onderste mand te vullen en voilà, de vaatwasser doet de rest. Dat bespaart niet alleen water en energie, maar ook mijn kostbare tijd. Ik hoef me geen zorgen te maken over het verspillen van hulpbronnen, ik kan gewoon genieten van het leven.

En laten we het InnerClean-programma niet vergeten. Dit speciale programma is ontworpen om de binnenkant van de vaatwasser gemakkelijk schoon te maken, zodat ik me geen zorgen hoef te maken over hygiëne. Met de handige indicatielampjes weet ik precies wanneer ik zout of glansmiddel moet toevoegen, waardoor het onderhoud van de vaatwasser een fluitje van een cent is. Het enige waar ik me op hoef te concentreren, is mijn glanzende vaat.

En laten we de handige functies niet vergeten, zoals het onthardingssysteem, overstroombeveiliging en startuitstel. Met het startuitstel kan ik het vaatwasprogramma tot wel 24 uur uitstellen, zodat ik kan profiteren van het voordelige nachttarief. Ik hoef niet eens aanwezig te zijn, de vaatwasser doet al het werk voor mij. Dat is nog eens flexibiliteit op zijn best.

Hoewel ik geen specifieke informatie heb over de prestaties van de Beko DIN24311, vertrouw ik op de reputatie van Beko als betrouwbaar en efficiënt merk in huishoudelijke apparatuur. Ze staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, dus ik weet dat ik op hen kan vertrouwen. Helaas zijn er geen gebruikersrecensies beschikbaar om deze veronderstelling te ondersteunen, maar soms moet je gewoon op je gevoel vertrouwen.

Al met al denk ik dat de Beko DIN24311 vaatwasser een geweldige keuze is voor mensen zoals ik die op zoek zijn naar een betrouwbare inbouwvaatwasser met voldoende capaciteit en handige functies zoals halve belading en startuitstel. Maar natuurlijk is het altijd verstandig om meer informatie te verzamelen en gebruikersrecensies te lezen voordat ik een definitieve beslissing neem. Ik wil er zeker van zijn dat ik de beste keuze maak voor mijn keuken. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Beste inbouwvaatwasser: AEG FSB52617Z 6000 serie SatelliteClean®

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AEG FSB52617Z 6000 serie SatelliteClean®

 • list plusEfficiënt en stil
 • list plusGoed georganiseerd met SoftSpikes en SoftGrips
 • list plusHandige functies zoals AirDry en QuickSelect-systeem

Nadelen AEG FSB52617Z 6000 serie SatelliteClean®

 • list plusEffectiviteit van bepaalde programma's kan beter
 • list plusDeur blijft open tenzij je hem in het slot duwt

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.71
Functionaliteit
6.74
Gebruiksgemak
7.24
Ik ben de AEG FSB52617Z - 6000 serie SatelliteClean ® - Inbouwvaatwasser - AirDry, en ik ben de perfecte keuze als je op zoek bent naar een efficiënte, stille en goed georganiseerde vaatwasser. Met mijn laadvermogen van 13 couverts en een geluidsniveau van slechts 44 dB, kan ik voldoende vaat aan en zorg ik voor een rustige omgeving tijdens het draaien van mijn programma's.

Een van mijn opvallende kenmerken is mijn AirDry technologie. Ik zorg ervoor dat je vaat op een natuurlijke manier wordt gedroogd door mijn deur automatisch 10 cm te openen in de laatste fase van de cyclus. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat je vaat droog is wanneer je me uitruimt.

Ik ben ook uitgerust met SoftSpikes en SoftGrips om ervoor te zorgen dat je glazen en mokken veilig rechtop blijven staan en niet omvallen. Dit is vooral handig voor breekbare items zoals glazen en wijnglazen.

Mijn indicatielampje op de vloer laat je in één oogopslag weten of ik klaar ben. Dit is een handige functie die het gemakkelijk maakt om te zien wanneer je me kunt uitladen.

Met mijn QuickSelect-systeem kun je eenvoudig de gewenste tijdsduur van het programma selecteren. Zo heb je altijd optimale bediening en kun je gemakkelijk een geschikte wascyclus kiezen.

Ik ben ook voorzien van een energiezuinige en duurzame inverter-motor, die ook nog eens superieure prestaties levert. Met 10 jaar garantie op mijn motor en 2 jaar fabrieksgarantie, kun je erop vertrouwen dat ik lang meega.

Hoewel de meeste gebruikers zeer tevreden zijn met mijn prestaties en functies, zijn er enkele opmerkingen over de effectiviteit van bepaalde programma's, zoals het korte programma. Sommige gebruikers hebben ook problemen met mijn deur die altijd 10 cm open blijft staan, tenzij je hem in het slot duwt.

Al met al ben ik de AEG FSB52617Z - 6000 serie SatelliteClean - Inbouwvaatwasser - AirDry, een betrouwbare en efficiënte vaatwasser met handige functies zoals AirDry, SoftSpikes en SoftGrips. Ondanks enkele kleine nadelen wegen de voordelen en positieve gebruikerservaringen zwaarder. Daarom ben ik een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige inbouwvaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, zaterdag 11 mei in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbouw vaatwassers. Er zijn immers 2390 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!