De Bestenu Inbouw Vaatwasser Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/24/2020


Je bent op zoek naar een nieuwe inbouwvaatwasser, maar er zijn verschillende soorten te vinden. Welke je nodig hebt, hangt af van jouw keuken. Je leest er meer over in de onderstaande koopgids.

Wat is het verschil tussen een onderbouw- en een inbouwvaatwasser?

Een onderbouw vaatwasser is een typeinbouwvaatwasser, net zoals een volledige of half geïntegreerde vaatwasser is. Een onderbouw vaatwasser heeft geen zijpanelen en geen bovenpaneel waardoor je deze simpelweg onder het werkblad zet zonder panelen te monteren.

Wat voor soorten inbouwvaatwassers zijn er allemaal?

Er zijn verschillende inbouwvaatwassers te koop. Zo zijn er volledig geïntegreerde vaatwassers. Het woord zegt het al: deze zijn volledig ingebouwd en je ziet een de buitenkant niet dat er een vaatwasser achter het deurtje zit. Ze werken hetzelfde als een vrijstaande vaatwasser, maar vormen een geheel met je keuken.

Bij een half geïntegreerde vaatwasser bevindt het bedieningspaneel zich aan de buitenkant van de deur, waardoor er maar een half keukendeurtje op gemonteerd hoeft te worden. Het bedieningspaneel is zichtbaar aan de buitenkant.

Dan zijn er ook nog onderbouw vaatwassers. Een onderbouw vaatwasser heeft geen panelen aan de bovenkant en aan de zijkant. Hij heeft zijn eigen paneel aan de voorkant waardoor je geen frontpaneel van je keuken nodig hebt. Deze vaatwasser schuif je als het ware onder je werkblad.

Bovengenoemde vaatwassers hebben onderling ook verschillen. Zo zijn er inbouwvaatwassers van verschillende afmetingen. Kijk hier goed naar, want de vaatwasser moet in jouw keuken passen. Daarnaast zijn er extra stille modellen die ideaal zijn voor een open keuken. Er zit ook onderling verschil in het energieverbruik van een vaatwasser en de programma's die ze draaien.

Hoeveel energie verbruikt een vaatwasser?

Om erachter te komen hoeveel energie een inbouwvaatwasser gebruikt, kijk je naar het energielabel. Als je van plan bent de vaatwasser elke dag te gebruiken, is het een goed idee om een energiezuinige vaatwasser te kopen. Een vaatwasser kan een energieklasse A+ tot en met A+++10% hebben, waarbij een A+++10% het meest energiezuinig is.

Een vaatwasser met een energieklasse A+++ 234 kWh per jaar, wat gelijk staat aan €53,82 per jaar. Een vaatwasser met een A++ klasse verbruikt 273 kWh per jaar, waardoor je jaarlijks €62,79 aan energiekosten betaald. Je ziet dus dat het de moeite waard is om naar het energielabel te kijken!

Hoe zet ik een inbouwvaatwasser vast?

Om je inbouwvaatwasser vast te zetten, monteer je de bevestigingsplaatjes boven op de machine. Sluit alle slangen en de afvoerbuis aan en stop de stekker in het stopcontact. Schuif de vaatwasser op zijn definitieve plaats en zet de vaatwasser waterpas. Dit doe je door aan de stelpootjes te draaien en een goede waterpas te gebruiken.

Nadat je de keukenpanelen hebt geplaatst, maak je de vaatwasser vast aan het houten of kunststof aanrechtblad. Als je een aanrechtblad van steen hebt, bevestig je het apparaat aan de tussenpanelen van de kastjes. Plaats de plint en controleer of de deur goed sluit. Als laatste plaats je het opvulstuk als dit nodig is.

Hoe haal ik een inbouwvaatwasser eruit?

Als eerste draai je alle schroeven die in het bovenblad zitten los. Gebruik hiervoor een goede schroevendraaier. Als er schroeven in de zijpanelen zitten, haal je deze ook los. De achterste poot van de vaatwasser moet ook los geschroefd worden. Dit doe je met behulp van de schroef die je in het midden van vaatwasser vindt. Als je dit hebt gedaan, kun je de vaatwasser naar voren schuiven!

Hoe komt deze leuke Inbouw vaatwasser reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Inbouw vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Inbouw vaatwassers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Inbouw vaatwassers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Inbouw vaatwassers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Inbouw vaatwassers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen vergelijkbaar aan Inbouw vaatwassers

De beste Inbouw vaatwassers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

4 programma's: Intensief 70 °C, 1-uur 65 °C, Eco 50 °C en voorspoelen 3 temperaturen Dosseringsassistent EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Aquasensor Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbescherming technologie Kunststof bodem Akoestische signaal aan het einde van het programma infoLight op de vloer Zout en glansspoelmiddel indicator

1. Bosch SMV24AX00E - Volledig geïntegreerde vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

De AEG FSB53607Z wast met energieklasse D zuinig je vaat schoon. Dit komt door de nieuwe Airdry technologie, waarbij de deur automatisch opent als de vaat klaar is. Ook de speciale sensor in het AutoSense programma draagt bij aan energiezuinig reinigen. De sensor past het watergebruik en de tijd automatisch aan op de vuilgraad van je vaat. Wil je de duur en het verbruik liever zelf bepalen? Dan pas je dit eenvoudig aan via de digitale QuickSelect touch balk. Met een geluidsniveau van 42 decibel is deze vaatwasser relatief stil. Zo zet je hem ook gerust aan als er visite is. Benieuwd of je vaat al klaar is? De vaatwasser geeft dit aan met rood of groen licht op de grond.

2. AEG FSB53607Z / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 88 cm


Product informatiePlus or Show more

De DIN28427 inbouw vaatwasser van Beko heeft maar liefst 6 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. Dankzij de Glas care functie glanzen je glazen mooi wanneer ze uit de vaatwasser komen. Met een bestekkorf voor 14 couverts in de onderkorf zorgt deze samen met de neerklapbare bordenrekken voor extra flexibiliteit. Wanneer de vaatwasser in werking is brandt er een LED spot op de vloer. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Tevens beschikt deze vaatwasser over SlideFit – Speciale Scharnier en Selfit (Automatische aanpassing aan gewicht van de deur tot 9KG). En aan beveiliging is ook gedacht, een overloopbeveiliging en Aquastop behoren tot de standaard uitrusting van de DI28427 vaatwasser. Extra functies: ProSmart™ Inverter-motor Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart™ Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller* dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Hij verspilt bijna niets en biedt een classificering van A++ door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is. Dat is een hele zorg minder.* Getest door interne laboratoria. Fast+-functie Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria. SelFit™ Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit™-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit™ geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. LEDSpot™ Jouw Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot™ op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie met rood licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

3. Beko DIN28427 - Inbouwvaatwasser


Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch SMU25AS00E Serie 2 onderbouw vaatwasser. Deze vaatwasser werkt opvallend stil, is dubbel zo snel, biedt levenslange waterschade garantie en heeft diverse slimme sensoren. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan schone vaat! Bij deze Bosch vaatwasser blijft de voorkant zichtbaar, de zijkanten worden ingebouwd en is daarmee geïntegreerd in de keuken. Bekijk de afbeeldingen voor de afmetingen. Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts. Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemt op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter. AquaSensor, bespaar water en energie Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemt. EcoSilence Drive, voor een betere reiniging. Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid. ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie. DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent en is geschikt voor 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. AquaStop, voorkomt waterschade Bij lekkage wordt er direct actie ondernomen door het AquaStop systeem. Dit systeem bestaat uit een mechanisch ventiel in de toevoerslang en een visueel display. Zodra er lekkage is zal de watertoevoer automatisch worden stilgelegd. Op deze manier heb je geen waterschade. Programma's 5 Programma's: Intensief 70 °C - Auto 45-65 °C - Eco 50 °C - Snel 65 °C - Voorspoelen varioSpeedHoogtepunten van de Bosch SMU25AS00E Starttijdkeuze - Beladingssensor - AquaSensor - EcoSilence Drive TM - ActiveWater - Glasbeschermingssysteem - AutomaticPrograms - AquaStop - Doseerassistent - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Vario servieskorven

4. Bosch SMU25AS00E Serie 2 - Onderbouw vaatwasser - RVS


Product informatiePlus or Show more

4 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Eco 50 °C en Glas 40 °C 2 extra functies: Variospeed en Extra Drogen 4 temperaturen Dosseringsassistent EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Aquasensor Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbescherming technologie Deels RVS, deels kunststof bodem Akoestische signaal aan het einde van het programma infoLight op de vloer Zout en glansspoelmiddel indicator

5. Bosch Serie 2 SMV24AX02E - Volledig ingebouwde vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

Bosch Serie 4 SBV4HCX48E. Apparaatplaatsing: Volledig ingebouwd, Productafmeting: Volledige grootte (60 cm), Soort bediening: Knoppen. Aantal couverts: 14 couverts, Geluidsniveau: 44 dB, Droogklasse: A. Energie-efficiëntieklasse: A++, Energieverbruik per cyclus: 0,93 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 9,5 l. Breedte: 598 mm, Diepte: 550 mm, Hoogte: 865 mm RVS kuip

6. Bosch Serie 4 SBV4HCX48E - Inbouwvaatwasser


Product informatiePlus or Show more

Whirlpool inbouw vaatwasser: WIO 3O540 PELG Deze Whirlpool inbouw vaatwasser heeft de volgende eigenschappen: kleur RVS. Uitzonderlijke energie-efficiëntie B en verminderd energieverbruik. Verstelbare poten voor perfecte stabiliteit, zelfs op oneffen oppervlakken of vloeren. Innovatieve technologie die een perfect stille werking garandeert, wat bijdraagt aan de discretie van het apparaat. Uitstekende reinigingsprestaties, met onvergelijkbare wasbeurten. SuperEco A+++ 14 couverts SuperStil 43Db NutaralDry PowerClean Pro Bestek Lade Deze Luxe whirlpool vaatwasser is uitgerust met een automatisch deuropeningssysteem aan het einde van de cyclus, zijn inductiemotor waardoor hij stil kan werken en zijn levensduur verbetert, en een tank van 100% roestvrij staal . 6th Sense Dankzij zijn sensoren analyseert de 6th Sense de mate van vervuiling en past hij automatisch de duur van de cyclus, de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Deze modus maakt een energiebesparing tot 50% mogelijk en zorgt voor een onberispelijke wasbeurt. PowerClean Pro Meer ruimte voor meer flexibiliteit. Opmerkelijke wasresultaten! 28 hogedrukstralen aan de onderkant van de tank om de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen en 30% extra opslagruimte in de onderste korf te winnen. Natuurlijk droog + 70% verbetering van het drogen. Automatisch deuropeningssysteem aan het einde van de cyclus voor natuurlijk, optimaal en economisch drogen. Glasonderhoud Een speciaal accessoire op de onderste korf en een programma maken het mogelijk om uitzonderlijke was- en droogprestaties op glazen te bereiken. Het is opvouwbaar en geïntegreerd in de onderste mand om de ingenomen ruimte te minimaliseren en 100% ruimte vrij te maken als het niet nodig is. Multizone U kunt nu slechts één mand gebruiken (boven voor glazen en kopjes of onder voor sterk vervuild serviesgoed en potten). Antibacterieel programma Elimineert 99% van de bacteriën en zorgt voor een perfecte hygiëne van uw vaat. Snelprogramma Hiermee kunt u uw afwas in slechts 30 minuten doen! Crystal-programma Een zachte cyclus, ideaal voor delicate gerechten zoals glaswerk. 3e modulaire lade Geschikt voor alle soorten bestek en keukengerei. Deze lade kan uit de vaatwasser worden gehaald en als dienblad worden vervoerd. In hoogte verstelbare bovenkorf Opklapbare steun voor het eenvoudig opbergen van kopjes en glaswerk. In hoogte verstelbaar, zelfs beladen, is geschikt voor borden en kan volledig uit de holte worden gehaald om nog meer ruimte vrij te maken. Vertraagd vertrek Dankzij de uitgestelde startfunctie kunt u uw wasprogramma van 1 uur tot 12 uur van tevoren programmeren om het zo goed mogelijk aan uw schema aan te passen of om te profiteren van daluren (afhankelijk van het abonnement). Warmwateraansluiting tot 60 ° C Deze vaatwasser kan worden aangesloten op een warmwatervoorziening of op een warme bron zoals zonnepanelen. Het water hoeft niet meer opgewarmd te worden en je bespaart tot 70% elektriciteit t.o.v. een vaatwasser zonder warmwater aansluiting, bij volle belading en op basis van het standaard Eco 50 ° C programma. Het is uitgerust met Aquastop-beveiliging. Dit apparaat kan worden geïntegreerd, het wordt u geleverd zonder omkasting of decoratieve deur, zodat u het kunt matchen met het meubilair en de kleur van uw keuken. Voor meer details of om een deurbekleding te laten plaatsen door onze monteurs, zie onze prijzen hierboven in de catalogus van onze à la carte diensten (tabblad Services & Abos). 10 Programma's Eco (50 ° C), 6th Sense (50-60 ° C), Intensief (65 °), Snel wassen en drogen (50 ° C), Kristal (45 ° C), Snel 30 '(50 ° C), Stilte 39 dB (50 ° C), antibacterieel (65 ° C), voorwas (koud), zelfreinigend (65 ° C)

7. Whirlpool WIO 3O540 PELG vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts B


Product informatiePlus or Show more

Een schone vaat met deze zuinige en stille volledig integreerbare AEG FSE63717P ProClean vaatwasser. Het geluidsniveau van deze vaatwasser is 44dB en met een extra stil programma van 42dB hoor je hem nauwelijks. Door de satellietsproeiarm wordt je vaat gegarandeerd schoon. Met de speciale SoftSpikes en SoftGrips kunnen je glazen niet meer omvallen en met de hoogte instelbare bovenkorf passen ook hogere glazen er gemakkelijk in. Dankzij QuickSelect wordt op basis van de gekozen tijdsduur je vaatwasprogramma automatisch geselecteerd. Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is. QuickSelect, automatische selectie vaatwasprogramma Dankzij deze touchbediening kun je met één vingerbeweging de gewenste tijdsduur van een programma selecteren. Met gebruik van deze keuzebalk kun je dus gemakkelijk een geschikte wascyclus kiezen gebaseerd op een programmaduur tussen de 30 minuten en vier uur. Met QuickSelect heb je dus altijd een optimale bediening van de vaatwasser. Wil je een extra behandeling of heb je delicaat glaswerk? Dan kan je dit rechts op het paneel selecteren, de vaatwasser doet de rest. Aan de hand van de vuilgraad van je vaat past deze AEG vaatwasser automatisch de temperatuur en het waterverbruik aan. Elke lading wordt dus apart gemeten, hierdoor heb je bij elke afwasbeurt het allerbeste en schoonste resultaat. SatelliteClean, voor ultieme reiniging van je vaat De geavanceerde satellietsproeiarm in deze AEG afwasautomaat zorgt ervoor dat het water overal komt. Zit je vaatwasser helemaal vol? Dankzij deze techniek wordt al je vaat grondig gereinigd. Deze baanbrekende technologie zorgt voor een dubbele ronddraaiende beweging van de sproeiarm waardoor de sproeihoek voortdurend wordt aangepast. Deze vaatwasser heeft niet alleen een sproeiarm onderin de vaatwasser maar ook bovenin zit een sproeiarm, hierdoor komt je vaat gegarandeerd schoon je vaatwasser uit. SoftSpikes en SoftGrips voorkomen dat glazen omvallen Glazen zijn vaak de meest breekbare items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen zodat je glazen niet kunnen omvallen en breken. Deze SoftSpikes zijn dus ideaal om je glazen en mokken rechtop te houden. Ook heeft deze vaatwasser wijnclips, deze speciale SoftGrips zijn speciaal ontwikkeld om de voeten wijnglazen vast te zetten, zodat de wijnglazen niet omvallen. Lichtprojectie op de vloer Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht tijdens het programma, als de vaatwasser klaar is met het programma zie je een groen licht op de vloer. Eenvoudig en efficiënt. Gemakkelijke installatie door speciaal schuifsysteem Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser in je keuken. Bij het opendoen van de vaatwasser beweegt het speciale schuifsysteem het scharnier van je keukenpaneel mee in de richting van de deur, hierdoor is deze vaatwasser gemakkelijk te integreren in je keuken en ook geschikt voor Ikea keukens. Door deze speciale scharnieren is deze vaatwasser geschikt voor alle hoogtes van je keuken deurpaneel. Ook hoeft de plint van je keuken daarom niet aangepast of ingekort te worden. AirDry, natuurlijk drogen De nieuwe AirDry-technologie droogt je vaat zonder moeite met natuurlijke luchtstromen. De deur van de vaatwasser opent 10 cm in de laatste fase van het programma, zodat je vaat op een effectieve en natuurlijke wijze droogt. Dankzij AirDry bespaar je dus ook nog op energiekosten. Gebruik de XtraDry optie om nog eens een extra boost aan het droogresultaat te geven. Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie, de fabrieksgarantie op de vaatwasser is standaard 2 jaar. Uitstelfunctie, klaar wanneer jij dat wil Met de uitstelfunctie kan je hem binnen 24 uur laten starten, op deze manier bepaal je zelf wanneer je de vaatwasser laat starten en wanneer je hem uitruimt. Door deze handige functie kan je hem in het daltarief laten starten, hierdoor kan je gebruik maken van het voordelige nachttarief. Overige kenmerken FSE63717P 7 Programma's, 4 temperaturen Afwasprogramma's: 160 min, 60 min, 90 min, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 min Extra Silent optie: voor extreem stille werking, slechts 42 dB(A) Optie XtraPower: zorgt voor extra reinigingskracht bij sterk bevuilde vaat Optie GlassCare: optimale reiniging en bescherming van delicaat glaswerk In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading Bovenkorf met 2 opklapbare rekjes, 2 opklapbare glashouders, 2 SoftSpikes, 6 SoftGrips, neerklapbare kopjesrekken Onderkorf met 4 opklapbare bordenrekken, handvat Watersensor detecteert de vuilgraad en stemt het waterverbruik daarop af

8. AEG FSE63717P - ProClean - Inbouw vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

Bosch SPV2IKX10E inbouw vaatwasser Laat je vaat weer als nieuw glanzen met de Bosch SPV2IKX10E. Deze smalle inbouw vaatwasser is slechts 45cm breed. Hierdoor is hij perfect voor kleine keukens. Ondanks de geringe afmetingen biedt deze vaatwasser ruimte voor vaat van 9 personen. De bestekbak is uitneembaar en kun je op meerdere plekken in de vaatwasser kwijt. De Bosch SPV2IKX10E heeft een uitgestelde start-functie, zo bepaal jij wanneer de vaat klaar is. Een handig lampje op de grond geeft aan wanneer er een programma actief is. De vaatwasser heeft energieklasse F en een geluidsniveau van 34 dB: stil, wat wil je nog meer! Eigenschappen Bosch SPV2IKX10E Energieklasse A+ Capaciteit: 9 couverts Max. 70 graden Celcius Uitgestelde start-functie Bestekbak uitneembaar en verplaatsbaar Licht op de grond geeft aan of vaatwasser draait 48 dB geluidsniveau 448 x 815 x 550 mm (bxhxd) Nishoogte minimaal 81,5 cm Nishoogte maximaal 87,5 cm

9. Bosch SPV2IKX10E Serie 2 - inbouw vaatwasser - volledig geïntegreerd - 45cm smal


Product informatiePlus or Show more

De Inventum inbouw vaatwasser IVW6008A is geschikt voor 13 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Deze vaatwasser verbruikt per wasbeurt 9 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma’s, waaronder een ECO stand en een intensief stand voor zeer vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6, of 9 uur uitstellen. Het geluidsniveau is slechts 45 dB. Dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasser een 4-punts bevestiging zodat hij goed stabiel staat en daarnaast een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

10. Inventum IVW6008A - Volledig geïntegreerde vaatwasser


Artikelen vergelijkbaar aan Inbouw vaatwassers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Inbouw vaatwassers. Er zijn immers 264 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Inbouw vaatwasser kopen.