Bestenu

Beste inbouw vaatwassers - dec. 2022

Met meer dan 278 inbouw vaatwassers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste inbouw vaatwassers in een handige lijst
01Score: 9.9
MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB
MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.2
Beko DIN28427
Beko DIN28427
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.3
Beko DIN24310 / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 87 cm
Beko DIN24310 / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 87 cm
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.1
AEG FSB52617Z
AEG FSB52617Z
Ga naar laagste prjis
05Score: 7.7
Inventum IVW6008A
Inventum IVW6008A
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.6
Bosch SMV24AX00E
Bosch SMV24AX00E
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.4
Siemens iQ500 SN65ZX49CE vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts C
Siemens iQ500 SN65ZX49CE vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts C
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.3
Bosch Serie 4 SGV4HCX48E vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts D
Bosch Serie 4 SGV4HCX48E vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts D
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Siemens iQ100 SE61HX08VE vaatwasser Volledig ingebouwd 13 couverts E
Siemens iQ100 SE61HX08VE vaatwasser Volledig ingebouwd 13 couverts E
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
AEG FSB53927Z Vaatwasser
AEG FSB53927Z Vaatwasser
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Inbouw Vaatwasser Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je bent op zoek naar een nieuwe inbouwvaatwasser, maar er zijn verschillende soorten te vinden. Welke je nodig hebt, hangt af van jouw keuken. Je leest er meer over in de onderstaande koopgids.

Wat is het verschil tussen een onderbouw- en een inbouwvaatwasser?

Een onderbouw vaatwasser is eentypeinbouwvaatwasser, net zoals een volledige of half geïntegreerde vaatwasser is. Een onderbouw vaatwasser heeft geen zijpanelen en geen bovenpaneel waardoor je deze simpelweg onder het werkblad zet zonder panelen te monteren.

Wat voor soorten inbouwvaatwassers zijn er allemaal?

Er zijn verschillende inbouwvaatwassers te koop. Zo zijn er volledig geïntegreerde vaatwassers. Het woord zegt het al: deze zijn volledig ingebouwd en je ziet een de buitenkant niet dat er een vaatwasser achter het deurtje zit. Ze werken hetzelfde als een vrijstaande vaatwasser, maar vormen een geheel met je keuken.

Bij een half geïntegreerde vaatwasser bevindt het bedieningspaneel zich aan de buitenkant van de deur, waardoor er maar een half keukendeurtje op gemonteerd hoeft te worden. Het bedieningspaneel is zichtbaar aan de buitenkant.

Dan zijn er ook nog onderbouw vaatwassers. Een onderbouw vaatwasser heeft geen panelen aan de bovenkant en aan de zijkant. Hij heeft zijn eigen paneel aan de voorkant waardoor je geen frontpaneel van je keuken nodig hebt. Deze vaatwasser schuif je als het ware onder je werkblad.

Bovengenoemde vaatwassers hebben onderling ook verschillen. Zo zijn er inbouwvaatwassers van verschillende afmetingen. Kijk hier goed naar, want de vaatwasser moet in jouw keuken passen. Daarnaast zijn er extra stille modellen die ideaal zijn voor een open keuken. Er zit ook onderling verschil in het energieverbruik van een vaatwasser en de programma's die ze draaien.

Hoeveel energie verbruikt een vaatwasser?

Om erachter te komen hoeveel energie een inbouwvaatwasser gebruikt, kijk je naar het energielabel. Als je van plan bent de vaatwasser elke dag te gebruiken, is het een goed idee om een energiezuinige vaatwasser te kopen. Een vaatwasser kan een energieklasse A+ tot en met A+++10% hebben, waarbij een A+++10% het meest energiezuinig is.

Een vaatwasser met een energieklasse A+++ 234 kWh per jaar, wat gelijk staat aan €53,82 per jaar. Een vaatwasser met een A++ klasse verbruikt 273 kWh per jaar, waardoor je jaarlijks €62,79 aan energiekosten betaald. Je ziet dus dat het de moeite waard is om naar het energielabel te kijken!

Hoe zet ik een inbouwvaatwasser vast?

Om je inbouwvaatwasser vast te zetten, monteer je de bevestigingsplaatjes boven op de machine. Sluit alle slangen en de afvoerbuis aan en stop de stekker in het stopcontact. Schuif de vaatwasser op zijn definitieve plaats en zet de vaatwasser waterpas. Dit doe je door aan de stelpootjes te draaien en een goede waterpas te gebruiken.

Nadat je de keukenpanelen hebt geplaatst, maak je de vaatwasser vast aan het houten of kunststof aanrechtblad. Als je een aanrechtblad van steen hebt, bevestig je het apparaat aan de tussenpanelen van de kastjes. Plaats de plint en controleer of de deur goed sluit. Als laatste plaats je het opvulstuk als dit nodig is.

Hoe haal ik een inbouwvaatwasser eruit?

Als eerste draai je alle schroeven die in het bovenblad zitten los. Gebruik hiervoor een goede schroevendraaier. Als er schroeven in de zijpanelen zitten, haal je deze ook los. De achterste poot van de vaatwasser moet ook los geschroefd worden. Dit doe je met behulp van de schroef die je in het midden van vaatwasser vindt. Als je dit hebt gedaan, kun je de vaatwasser naar voren schuiven!

hero illustration

Hoe komt deze super inbouw vaatwasser lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste inbouw vaatwasser ook!
Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over inbouw vaatwassers, maar vandaag helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle inbouw vaatwassers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke inbouw vaatwassers het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van inbouw vaatwassers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten gerelateerd aan inbouw vaatwassers

De beste inbouw vaatwassers op een rij

1 - MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Waterverbruik ca. 6,5 liter/was 6 reinigingsprogramma's Voor 6 couverts Geluidsniveau ca. 51 dB Energie-efficiëntieklasse F Borden er in, druk op start en leun achterover! Bijzonder geschikt voor het kleine huishouden Wanneer u thuiskomt van een stressvolle dag op het werk, wilt u meestal maar één ding doen: genieten van uw vrije tijd. Toch is het vaak nodig om na een korte maaltijd de afwas te doen. Verspil je vrije tijd niet langer aan afwassen. Met de MEDION tafelmodel vaatwasser kunt u achterover leunen en een goed boek lezen, terwijl de machine de rest voor u doet. Diverse programma-opties Met één van de zes vaatwasprogramma's om je vaat vlekkeloos schoon te krijgen. De programma's Intensief, Normaal, Eco, Glas, 90 Min en Snel, maken je vaat snel, gemakkelijk en effectief schoon, zelfs na een feestje. Perfect voor kleine huishoudens Vooral studenten en eenpersoonshuishoudens profiteren van de MEDION-tafelvaatwasser. Het is compact en is bijzonder geschikt voor spoeloperaties waar niet veel schotels aan te pas komen. Het verbruikt veel minder water, elektriciteit en ruimte, dan een vergelijkbaar groot model. Vrij te kiezen start Uw elektriciteitsleverancier levert 's nachts goedkopere elektriciteit? Profiteer hiervan met de MEDION-tafelvaatwasser en gebruik gewoon de startvertraging. Hiermee kun je bepalen wanneer de MEDION-tafelvaatwasser draait. Dit bespaart elektriciteit en je kunt de avond gebruiken voor andere activiteiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Beko DIN28427

Loading..
Ga naar laagste prjis

De DIN28427 inbouw vaatwasser van Beko heeft maar liefst 6 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. Dankzij de Glas care functie glanzen je glazen mooi wanneer ze uit de vaatwasser komen. Met een bestekkorf voor 14 couverts in de onderkorf zorgt deze samen met de neerklapbare bordenrekken voor extra flexibiliteit. Wanneer de vaatwasser in werking is brandt er een LED spot op de vloer. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Tevens beschikt deze vaatwasser over SlideFit – Speciale Scharnier en Selfit (Automatische aanpassing aan gewicht van de deur tot 9KG). En aan beveiliging is ook gedacht, een overloopbeveiliging en Aquastop behoren tot de standaard uitrusting van de DI28427 vaatwasser. De afmetingen van de Beko DIN28427 zijn 81.8 x 59.8 x 55 cm (H x B x D) en van de nis zijn 820-870 x 598 x 555 mm. Extra functies: ProSmart™ Inverter-motor Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart™ Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller* dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Hij verspilt bijna niets en biedt een classificering van A++ door alleen te gebruiken wat noodzakelijk is. Dat is een hele zorg minder.* Getest door interne laboratoria. Fast+-functie Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria. SelFit™ Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit™-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit™ geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. LEDSpot™ Jouw Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot™ op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie met rood licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Beko DIN24310 / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 87 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Beko DIN24310 inbouw vaatwasser gaat volledig op in je keuken. Het apparaat heeft plek voor 13 couverts en heeft 4 vaatwasprogramma's. Zo vind je gemakkelijk de juiste instellingen voor jouw borden, pannen en bestek. Gebruik bijvoorbeeld het intensieve programma voor een aangekoekte lasagneschaal. Heb je een dag minder vaat? Dan helpt de halve belading functie je een handje. Hiermee halveer je het water- en energieverbruik van het apparaat, zodat je geld bespaart. Ook handig: met het startuitstel start de vaatwasser wanneer jij wilt, bijvoorbeeld in de daluren.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - AEG FSB52617Z

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een schone vaat met de zuinige, zeer stille en handig ingedeelde, volledig integreerbare AEG FSB52617Z inbouw vaatwasser. Met een laadvermogen van 13 couverts en 44dB. Met de speciale SoftSpikes kunnen je glazen niet meer omvallen en met de hoogte instelbare bovenkorf passen ook hogere glazen er gemakkelijk in. Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is, wel zo gemakkelijk. Dankzij QuickSelect wordt op basis van de gekozen tijdsduur je vaatwasprogramma automatisch geselecteerd. Voordelen AirDry Startuitstel tot 24 uur MachineCare reinigingsprogramma Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting QuickSelect, automatische selectie vaatwasprogramma Dankzij deze touchbediening kun je met één vingerbeweging de gewenste tijdsduur van een programma selecteren. Met gebruik van deze keuzebalk kun je dus gemakkelijk een geschikte wascyclus kiezen gebaseerd op een programmaduur tussen de 30 minuten en vier uur. Met QuickSelect heb je dus altijd een optimale bediening van de vaatwasser. Wil je een extra behandeling of heb je delicaat glaswerk? Dan kan je dit rechts op het paneel selecteren, de vaatwasser doet de rest. Aan de hand van de vuilgraad van je vaat past deze AEG vaatwasser automatisch de temperatuur en het waterverbruik aan. Elke lading wordt dus apart gemeten, hierdoor heb je bij elke afwasbeurt het allerbeste en schoonste resultaat. SoftSpikes en SoftGrips voorkomen dat glazen omvallen Glazen zijn vaak de meest breekbare items in je vaatwasser en kunnen dus wel wat extra zorg gebruiken. Het bovenste rek van deze vaatwasser is uitgerust met rubberen noppen zodat je glazen niet kunnen omvallen en breken. Deze SoftSpikes zijn dus ideaal om je glazen en mokken rechtop te houden. De speciale SoftGrips zitten onderin de vaatwasser en zijn speciaal ontwikkeld om de voeten wijnglazen vast te zetten, zodat de wijnglazen niet omvallen. Lichtprojectie op de vloer Door het indicatielampje op de vloer zie je in één oogopslag of je vaatwasser klaar is. De beam-on-floor-technologie projecteert een rood licht tijdens het programma, als de vaatwasser klaar is met het programma zie je een groen licht op de vloer. Eenvoudig en efficiënt. Gemakkelijke installatie door speciaal schuifsysteem Het PerfectFit-schuifsysteem zorgt voor een naadloze installatie van de vaatwasser in je keuken. Bij het opendoen van de vaatwasser beweegt het speciale schuifsysteem het scharnier van je keukenpaneel mee in de richting van de deur, hierdoor is deze vaatwasser gemakkelijk te integreren in je keuken. Door deze speciale scharnieren is deze vaatwasser geschikt voor alle hoogtes van je keuken deurpaneel. Ook hoeft de plint van je keuken daarom niet aangepast of ingekort te worden. Natuurlijk drogen Door de Airdry-technologie worden er uitzonderlijke droog prestaties gegeven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een natuurlijke luchtstroom. De deur wordt automatisch 10 cm geopend in de laatste fase van zijn cyclus; als de vaat schoon is. Dit wordt ook wel AutoDoor systeem genoemd. Door dit op een natuurlijke manier te drogen verbruik je minder energie en is het beter voor je portemonnee. Inverter-motor, laag energieverbruik en 10 jaar garantie De zuinige Inverter-motor is heel efficiënt en duurzaam en levert daarnaast superieure prestaties. Op deze motor zit maar liefst 10 jaar garantie, de fabrieksgarantie op de vaatwasser is standaard 2 jaar. Uitstelfunctie, klaar wanneer jij dat wil Met de uitstelfunctie kan je hem binnen 24 uur laten starten, op deze manier bepaal je zelf wanneer je de vaatwasser laat starten en wanneer je hem uitruimt. Door deze handige functie kan je hem in het daltarief laten starten, hierdoor kan je gebruik maken van het voordelige nachttarief. GlassCare, voor kwetsbaar glaswerk Deze Zanussi vaatwasser beschikt over een GlassCare programma wat speciaal gemaakt is voor kwetsbaar glaswerk. Het programma draait op maximaal 45°C en zorgt ervoor dat de temperatuur in de vaatwasser meer gelijk blijft. Dit beschermd je glaswerk tegen beschadiging. Kenmerken van de AEG FSB52617Z Touch-control bediening 7 Programma's, 3 temperaturen Afwasprogramma's: 160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes Optie XtraPower: zorgt voor extra reinigingskracht bij sterk bevuilde vaat Optie GlassCare: optimale reiniging en bescherming van delicaat glaswerk Bovenkorf met 2 SoftSpikes, neerklapbare kopjesrekken Onderkorf met 2 opklapbare bordenrekken, glazenhouder In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading Watersensor detecteert de vuilgraad en stemt het waterverbruik daarop af

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Inventum IVW6008A

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum inbouw vaatwasser IVW6008A is geschikt voor 13 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Deze vaatwasser met energie-efficiëntieklasse E verbruikt per wasbeurt slechts 9 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma’s, waaronder een eco-programma en een intensief programma voor zeer vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6, of 9 uur uitstellen. Het geluidsniveau is 45 dB. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasser een 4-punts bevestiging zodat hij goed stabiel staat en daarnaast een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd! Productvoordelen van de Inventum IVW6008A inbouw vaatwasser Geschikt voor 13 couverts 6 programma's Optie voor halve belading Uitneembaar bestekmandje Startuitstel 3, 6 of 9 uur Super actief droogsysteem Aquastop 5 jaar Inventum garantie Aantal couverts Het aantal couverts geeft aan hoeveel vaat in vaatwasmachine past. Een couvert is het eetgerei dat nodig is voor 1 persoon voor 1 maaltijd. Bijvoorbeeld bestek, soepkom, bord, glas en koffiekopje. Door te bedenken hoeveel couverts er in de vaatwasser moeten passen, kun je beter bepalen hoe groot jouw vaatwasser moet zijn. Flexibele indeling Deze vaatwasser heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Hierdoor passen grote pannen met gemak in de onderkorf. De bovenkorf heeft ook handige neerklapbare rekjes. Daardoor is de vaatwasmachine heel flexibel in te delen. Maximale diameter borden De maximale diameter borden geeft aan wat voor maat bord in de vaatwasser past. Meestal wordt dit opgegeven voor de onderste korf, soms ook voor de bovenste. Het is handig om eerst je borden op te meten voor je een nieuwe vaatwasmachine uitzoekt. Je weet dan meteen of ze er wel in passen. Uitgestelde start Met de uitgestelde start functie kun je de vaatwasser laten starten op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Bijvoorbeeld omdat je de vaatwasmachine wilt uitruimen als je terug komt van je werk. Of omdat je gebruik wilt maken van een voordeliger stroomtarief 's nachts. Optie halve belading Als je de vaatwasser wilt laten draaien met weinig vaat erin, dan kun je de optie halve belading inschakelen. Het gekozen programma wordt sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Indicatie zout en glansspoelmiddel De waarschuwingslampjes van de vaatwasmachine gaan branden als je weer vaatwaszout of glansspoelmiddel moet bijvullen. Dat is handig om te weten, want vaatwaszout vermindert de hardheid van het kraanwater. En door het gebruik van glansspoelmiddel komen er minder watervlekken op je schone vaat tijdens het opdrogen. Aquastop De aquastop sluit de watertoevoer van je vaatwasser automatisch bij de kraan af, als er een lekkage is. Dankzij de aquastop kun je de vaatwasmachine ook met een gerust hart ’s nachts aanzetten of als je niet thuis bent. Volledig integreerbaar Als je vaatwasser volledig integreerbaar is, dan is het apparaat helemaal ingebouwd in je keuken. De bediening ervan zie je niet aan de buitenkant. Die zie je pas als je de vaatwasmachine open doet. Een semi integreerbare of half integreerbare vaatwasser is ook ingebouwd, maar je ziet het bedieningspaneel wel aan de buitenkant. Energie-efficiëntieklasse Iedere vaatwasser heeft een energie-efficiëntieklasse. Die vind je op het energielabel van het apparaat. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met klasse A is het zuinigst met energie. Een vaatwasmachine met klasse G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken. 5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum vaatwassers geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Bosch SMV24AX00E

Loading..
Ga naar laagste prjis

4 programma's: Intensief 70 °C, 1-uur 65 °C, Eco 50 °C en voorspoelen 3 temperaturen Dosseringsassistent EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Aquasensor Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbescherming technologie Kunststof bodem Akoestische signaal aan het einde van het programma infoLight op de vloer Zout en glansspoelmiddel indicator

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Siemens iQ500 SN65ZX49CE vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts C

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Volledig integreerbare vaatwasser. Kenmerken varioSpeed Plus op afstand: draai een programma twee keer zo snel, wanneer u maar wilt. Dankzij de Home Connect-app. flexComfort korven en lades – voor makkelijk gebruik, effectieve bescherming van glazen en snel in- en uitladen Met rackMatic stelt u de bovenkorf eenvoudig in op een van de drie hoogtes. emotionLight voor optimale verlichting van de hele binnenruimte. Altijd en overal uw vaatwasser besturen met de Home Connect-app. Technische kenmerken Prestaties en verbruik: Energie-efficiëntieklasse¹: A+++ Energie² / Water³: 75 kWh / 9.5 liters Capaciteit: 14 standaard couverts Programmaduur⁴: 3:55 (u:min) Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW Geluidsniveau (extra stil programma): 40 dB(A) re 1 pW Geluidsefficiëntieklasse: B Algemene informatie: 8 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 60 °C, Snel 45 °C, brilliantShine 40 °C, Stil 50 °C, Favoriet 4 Speciale functies: Home Connect, Shine & Dry, intensiveZone, Speed on demand - varioSpeed Plus machineCare Voorspoelen doseerAssistent Zeolith® droogsysteem Warmtewisselaar Home Connect via WiFi Silence on demand (via app) Glasbeschermingssysteem aquaSensor, beladingssensor Bediening / Gemak: metalTouch-Control (zwart) Bedieningspaneel bovenzijde deur Digitale resttijdindicatie Engels emotionLight: binnenverlichting timeLight: projectie van resterende tijd op de vloer Comfort / Zekerheid: flexComfort korven met flexibele onderdelen in blauw glassZone: grondige en zachte reiniging van glazen varioLade easyGlide wieltjes op onderste korf en derde laadniveau easyGlide-wieltjes op bovenste korf In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen) 2 Rekken met zacht siliconen elementen in de bovenste korf Neerklapbare houders bovenkorf (2x) Glazenhouder in onderkorf Neerklapbare bordenhouders onderkorf (8x) Korf-stopper: voorkomt dat onderste korf afwijkt Elektronische voorprogrammering 1-24 uur iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur Automatische herkenning van het reinigingsmiddel aquaStop: Siemens Huishoudapparaten Garantie: een levenslange garantie tegen waterschade Toebehoren: Zelfreinigend filter met 3-voudige besproeiing Trechter voor zout Dampbeschermingsplaat Technische specificaties: Afmetingen (hxbxd): 81.5 x 59.8 x 55 cm Materiaal kuip: roestvrij staal Basisspecificatie Producttype vaatwasser volledig integreerbaar 14 couverts Energieklasse A+++ Geluidsniveau 42 dB Afmetingen (hxbxd) 815x598x550 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Bosch Serie 4 SGV4HCX48E vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts D

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze zuinige Bosch SGV4HCX48E inbouw vaatwasser met energieklasse: D heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB(A) en verbruikt gemiddeld 9,5 liter water per wasbeurt. De gemiddelde energiekosten bedragen per jaar slechts € 19,55 (per 100 wasbeurten, Eco 50 °C). Beknopte specificaties Aantal programma’s: 6 Temperaturen: 45°C – 70°C Aantal couverts: 14 Waterverbruik: 9,5 liter Geluidsniveau: 44 dB(A) Energieklasse: D Rvs kuip! Op elke Bosch inbouw vaatwasser ontvangt U 2 jaar garantie. + De voordelen van deze Bosch SGV4HCX48E in het kort: + VarioSpeedPlus: kort programma’s in tot 66% met hetzelfde resultaat + Zeer zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse: D + VarioFlexPro-korven: optimale flexibiliteit en verstelmogelijkheden + AquaStop met levenslange garantie, voorkomt lekkage Met 14 couverts is deze Bosch SGV4HCX48E ontzettend ruim, echter wanneer je de vaatwasser niet volledig vol krijgt kun je de halve beladingsfunctie gebruiken. Programma’s en onderdelen 6 programma’s: Intensief 70 °C, 45-65 °C Auto, Eco 50 °C, Stil 50 °C, 1 uur 65 °C en Favoriet (+ voorspoelen) 3 extra functies: VarioSpeedPlus, halve belading en extra drogen 4 temperaturen Dosseringsassistent Afwasmiddelherkenning EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie AQUASENSOR Beladingssensor Warrmtewisselaar, afwisselend wassen Zelfreinigend programma (Machine Care) RVS bodem Weergave resterende tijd programma Akoestisch signaal aan het einde van het programma infoLight op de vloer Uitgestelde start: 1-24 uur Zout en glansspoelmiddel indicator Comfort VarioFlex mand systeem Vario lade In hoogte verstelbare bovenkorf met Rackmatic (3 standen) Kopjeshouder in bovenkorf Korf stopper zorgt ervoor dat onderste korf niet afwijkt Neerklapbare bordenhouders onderkorf Besteklade bovenin de vaatwasser Veiligheid AquaStop met levenslange garantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Siemens iQ100 SE61HX08VE vaatwasser Volledig ingebouwd 13 couverts E

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Siemens SE61HX08VE is een volledig integreerbare vaatwasser met plaats voor 13 couverts. Dankzij de flexibele manden en lades is het inladen van de vaatwasser geen lastige klus. De varioLade is niet alleen de bestemming voor bestek, maar ook voor kookgerei en klein servies. Je kunt de hoogte van de bovenste korf op drie niveaus instellen door rackMatic. Hierdoor creëer je extra ruimte mocht je dit nodig hebben. Ook is deze vaatwasser voorzien van de stroomloze aquaStop-beveiliging. Dit voorkomt elke vorm van waterschade omdat het water direct gestopt wordt wanneer er iets mis is. De iQdrive-motor zorgt ervoor dat de vaatswasser extra zuinig is. De motor gaat niet alleen heel lang mee, maar veroorzaakt ook een lager energieverbruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - AEG FSB53927Z Vaatwasser

Loading..
Ga naar laagste prjis

AEG FSB53927Z. Apparaatplaatsing: Volledig ingebouwd, Productafmeting: Volledige grootte (60 cm), Snoerlengte: 1,5 m. Aantal couverts: 14 couverts, Geluidsniveau: 42 dB, Droogklasse: A. Voetenverstelling: 8 mm. Energie-efficiëntieklasse: A+++, Energieverbruik per cyclus: 0,832 kWu, Waterconsumptie per cyclus: 10,5 l. Breedte: 596 mm, Diepte: 550 mm, Hoogte: 818 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van inbouw vaatwassers. Er zijn immers 278 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste