Hoe komt deze handige Mini vaatwasser lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Mini vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Mini vaatwassers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mini vaatwassers die te koop zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Mini vaatwassers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mini vaatwassers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mini vaatwassers

De beste Mini vaatwassers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum VVW5520 is een zeer compacte vaatwasser met de eigenschappen van een standaard vaatwasser. In de 45 centimeter hoge behuizing heb je voldoende ruimte voor 6 couverts. Er staan 6 verschillende programma's tot je beschikking. Zo kies je het intensieve programma voor sterk vervuilde vaat, het behoedzame programma voor glaswerk en het eco programma om energie te besparen. Per reiniging verbruikt de vaatwasser van Inventum slechts 6,5 liter water. En door de start tot in de nacht uit te stellen, profiteer je ook nog van het voordelige daltarief.

1. Inventum VVW5520 / Vrijstaand


Product informatiePlus or Show more

Gewoon een schone oplossing\nEr is altijd ruimte in je leven voor schone vaat. Want met deze mobiele minivaatwasser doe je nooit meer de afwas met de hand. De compacte keukenhulp meet slechts 42 x 43,5 x 44 centimeter (B x H x D) en past daardoor in de kleinste keukenniche of op elke camping. Het maakt niet uit of je je de kosten wilt besparen van het kopen van grote keukenapparatuur in jouw eerste eigen huis of gewoon wilt ontspannen op vakantie - als je de vaatwasser van MEDION inschakelt, helpt het je om zelf te ontspannen. En echt overal, want het werkt zowel met als zonder vaste wateraansluiting. Met zes programma's kan je in een handomdraai bepalen welke nodig is voor jou vaat. De minivaatwasser is zelfs geschikt voor de hygiënische reiniging van babyflessen en geeft dus een allround schoonmaakbeurt plus flexibiliteit!\n\nFlexibele oplossing\nDeze vaatwasser geeft je glanzende resultaten, zowel stationair als mobiel. Het werkt zowel met als zonder vaste wateraansluiting. Zo kan je genieten van het comfort dat je zelf niet hoeft af te wassen tijdens de vakantie. \n\nSelectie van programma's\nMet een totaal van zes reinigingsprogramma's biedt deze kleine vaatwasser je een groot gemak. Met het LED-display kan je eenvoudig de juiste wascyclus kiezen, afhankelijk van het type vaatwerk of beschikbare tijd.

2. MEDION Mini afwasmachine MD 37004 | Werkt ook zonder wateraansluiting | 6 Reinigingsprogramma's | Voorselectie van starttijd


Product informatiePlus or Show more

De Salora DWC5500 is een vrijstaande kleine vaatwasser metinbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts.

3. Salora DWC5500 - Compacte vaatwasser - 6 Couverts


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Wit is een vrijstaande mini-vaatwasser met ruimte voor maar liefst 6 couverts en een bestekmand in de onderste korf. Je hebt keuze uit 6 vaatwasprogramma’s: normaal, eco, intensief, snel, glas en 60 min. Dankzij de doseerassistent weet je altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af te meten. Op het display aan de voorzijde van de vaatwasser zie je precies hoeveel minuten het nog duurt voordat jouw gekozen vaatwasprogramma klaar is. Productvoordelen De GSP 206A+ is uitgerust met de optie startuitstel, waarmee je alvast een vaatwasbeurt instelt die dan enkele uren later automatisch begint. Dit is zeer handig als je ´s nachts een lager energietarief hebt. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van reinigingsklasse A en is hij uitgerust met een wateronthardingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw apparaat langer meegaat en de vaat schoon blijft. Dankzij de AquaStop-waterbeveiliging ben je gegarandeerd van 100% bescherming tegen waterschade gedurende de levensduur van de vaatwasmachine. Deze Exquisit-vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+. Kenmerken: LED-display Starttijduitstel 1-24 uur Digitale aanduiding Waterontharder Indicatielampje aan/uit Zoutindicatielampje Indicatielampje spoelglansmiddel Instelbare stand spoelglansmiddel Interieur roestvrijstaal Veiligheidssysteem: Mech. veiligheidssysteem Aquastop Meervoudige lekbeveiliging Inclusief: Vaatwasser Afvoerslang Bestekmand Gebruikershandleiding

4. Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver is een vrijstaande mini-vaatwasser met ruimte voor maar liefst 6 couverts en een bestekmand in de onderste korf. Je hebt keuze uit 6 vaatwasprogramma’s: normaal, eco, intensief, snel, glas en 60 min. Dankzij de doseerassistent weet je altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af te meten. Op het display aan de voorzijde van de vaatwasser zie je precies hoeveel minuten het nog duurt voordat jouw gekozen vaatwasprogramma klaar is. Productvoordelen De GSP 206A+ is uitgerust met de optie startuitstel, waarmee je alvast een vaatwasbeurt instelt die dan enkele uren later automatisch begint. Dit is zeer handig als je ´s nachts een lager energietarief hebt. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van reinigingsklasse A en is hij uitgerust met een wateronthardingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw apparaat langer meegaat en de vaat schoon blijft. Deze Exquisit-vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+. Kenmerken: LED-display Starttijduitstel 1-24 uur Digitale aanduiding Waterontharder Indicatielampje aan/uit Zoutindicatielampje Indicatielampje spoelglansmiddel Instelbare stand spoelglansmiddel Interieur roestvrijstaal Veiligheidssysteem: Mech. veiligheidssysteem Aquastop Meervoudige lekbeveiliging Inclusief: Vaatwasser Afvoerslang Bestekmand Gebruikershandleiding

5. Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Schoon schip maken! De Klarstein Amazonia 8 afwasmachine is de kleine poetshulp met ideale maten voor een vrijgezellenkeuken, vakantiewoning of weekendhuisje.Geniet van uw vrije tijd - er zijn belangrijkere dingen als de afwas! Deze wordt dan ook vanaf nu overgenomen door de Klarstein Amazonia 8 vaatwasmachine. Tot 8 couverts vinden een plaats en worden binnen 150 minuten weer zo schoon als nieuw voor het volgende dinertje. Natuurlijk kan dat ook sneller dankzij 6 verschillende programma's, simpelweg te selecteren middels het 3-toetsen controlepaneel. U kunt kiezen voor licht verontreinigd, zoals glazen of koffiekopjes, die binnen 35 minuten weer op tafel staan, daarnaast is er een intensieve modus voor sterk vervuilde vaat, een glasprogramma, een 90 minuten modus en een eco modus voor een bijzonder zuinige, milieuvriendelijke spoeling.Bestek kan in twee bakken worden gesorteerd die, naar behoefte, ook verwijderd kunnen worden om plaats te maken voor meer serviesgoed. Met zijn 55 cm brede ombouw vindt de Klarstein Amazonia 8 vaatwasser bijna overal wel een plaatsje, zelfs in kleine flatjes of weekendhuisjes. Vooraf geïnstalleerde slangen, een geïntegreerde aquastop en een meegeleverde kabel- en slangenhouder maken van het aansluiten een kinderspel. Het zilveren front in edelstalen look met geïntegreerde bedieningselementen maken van deze keukenassistent een luxe blikvanger die u niet hoeft te verbergen.De kleine, betoverende schoonmaakhulp: de Klarstein Amazonia 8 afwasmachine brengt glans in de keuken en laat vuile vaat al snel weer stralen!Beschikbare varianten: zilver, zwart (artikel 10031525)

6. Amazonia 8 afwasmachine mini-vaatwasser A+ 1620W


Product informatiePlus or Show more

De Siemens SK26E222EU is een compacte vaatwasser van 45 centimeter hoog, die je vult met 6 couverts. Zodra je één van de 6 vaatwasprogramma's aanzet, past de vaatwasser het verbruik aan op de hoeveelheid vaat. Zo gebruik je niet te veel water en energie. En wanneer je snel mokken nodig hebt, kies je het varioSpeed programma. Voor je glaswerk heeft de Siemens vaatwasser een 40°C glasprogramma, zodat je glazen bekers niet kapot gaan. Weet je niet welke instellingen het beste bij jouw vaat passen? Kies dan voor het automatische programma.

7. Siemens SK26E222EU / Vrijstaand


Product informatiePlus or Show more

De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Door dat er geen vaste water aansluiting nodig is kunt u deze overal makkelijk plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s.

8. Salora DWR4200 – Mini/camping vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit


Product informatiePlus or Show more

De Klarstein Aquatica vaatwasser is de nieuwe assistent bij het ongecompliceerd vaatwassen in de kleinste woning of in de camper!Compact en eenvoudig, dat zijn de eisen die de Klarstein Aquatica mini-vaatwasser aan zichzelf stelt, zodat hij zelfs in kamers van tehuizen of bij tochtjes naar de camping een plekje vindt en zonder vaste wateraansluiting zijn werk kan doen. De binnenkant biedt ruimte aan twee couverts die met max. 860 watt vermogen brandschoon worden gespoeld. Daarbij is hij met een waterverbruik van slechts 5 liter per spoelbeurt en een energieverbruik van 125 kWh per jaar bijzonder zuinig - ook in vergelijking met de afwas per hand - en verdient daarom de energie-efficiëntieklasse A.Met drie verschillende programma's - ECO, intensief en snel - biedt de Klarstein Aquatica vaatwasser een effectieve keuze voor verschillende soorten vuil en prestatie-eisen, van licht vervuilde glazen en kopjes tot spaghettiborden met korstjes of een kookpan. Voor sterk vervuild vaatwerk is de intensief-modus bijzonder geschikt, voor lichte verontreinigingen de snel-modus. Het bijzonder energie-efficiënte ECO-programma spoelt bij lage temperaturen en spaart zo energie. Een extra droog-modus zorgt voor extra afdrogen, zodat het vaatwerk direct de kast in kan.De Klarsteins Aquatica vaatwasser verdient echter bijzondere aandacht door zijn mogelijkheid zonder wateraansluiting te kunnen werken. Daardoor is hij absoluut flexibel wat betreft het plaatsen, want het water kan gewoon met de hand in het apparaat worden gedaan en in een emmer of de gootsteen worden weggespoeld - ideaal indien passende aansluitingen zoals in kamers in tehuizen of in de camper niet voorhanden zijn. Natuurlijk kan de Aquatica ook heel normaal aan de water aan- en afvoer worden geïnstalleerd en van de passende slangen worden voorzien.Compact, geen installatie noodzakelijk, krachtig en daarbij zuinig in gebruik: de Aquatica vaatwasser van Klarstein brengt glans in iedere woning!

9. Aquatica vaatwasser vrijstaand zonder installatie 860W wit


Product informatiePlus or Show more

De Respekta inbouwvaatwasser GSPU 42A inspireert door zijn economische werking en biedt veel comfort. De volledig elektronisch gestuurde vaatwasser is ideaal voor gebruik in de onderkast van een mini-keuken / enkele keuken. Met een breedte van slechts 42 cm voldoet dit model aan deze eis. Met een jaarlijks verbruik van 125 kWh garandeert deze vaatwasser van energie-efficiëntieklasse A de beste reinigingsresultaten bij een laag waterverbruik. De vaatwasser is uitgerust met 4 vrij te kiezen programma's. De functies worden bediend via elektronische knoppen. Bovendien is de pomp sterk genoeg om het water in de afvoer te pompen. Belangrijkste voordelen ✔ Compact model ✔ Ideaal voor eenpersoonshuishoudens of vakantiewoning ✔ Zuinig in verbruik ✔ 4 reinigingsprogramma's Goed om te weten ✔ Past in een 50cm kast ✔ Standaard programma ECO 45 ℃ ✔ Programmaduur standaard cyclus 165 minuten Technische informatie Jaarlijks energieverbruik: 125 kWh / jaar Energieklasse: A Energieverbruik standaardprogramma: 0,427 kWh Stroomverbruik in de uitstand: 0,45 Watt Jaarlijks waterverbruik: 1.3444 Liter / jaar Droogefficiëntieklasse: B Standaardprogramma: ECO Programmaduur standaardprogramma: 165 minuten Geluidsemissie: 61 dB Inbouwapparatuur: Ja Materiaal: Roestvrij staal Kleur: Zilver Programma's: Intensief, ECO, snel, extra drogend Starttijd voorselectie: Ja Besturing: Electronisch Bediening: Touch-knoppen Display: LED-display met indicatielampen Aantal sproeiers: 1 Bestekbak: Ja Bijzonderheden: Geschikt voor 50 cm onderkast Afmetingen Maten vaatwasser (H x B x D): 43,5 x 42 x 43,5 Diepte met geopende deur: 75 cm Gewicht: 12,4 kg Verpakkingsmaten (H x B x D): 55,8 x 53,2 x 55,2 Gewicht: 14,8 kg

10. Respekta compacte inbouw vaatwasser GSP U 42 A


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Mini vaatwassers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini vaatwassers. Er zijn namelijk 20 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Mini vaatwasser kopen.