Beste Mini vaatwasser - May. 2020

20 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Salora VWC55 vaatwasser Aanrecht 6 couverts A+

Salora
10Score
2

Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser

Inventum
9.4Score
3

Salora DWR4200 – Mini/camping vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit

Salora
9Score
4

Beko DTC36810W - Compacte vaatwasser - Wit‎

Beko
8.9Score
5

Salora DWC5500 - Compacte vaatwasser

Salora
8.2Score
6

Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver

Exquisit
7.9Score
7

Siemens SK26E221EU - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - Compact

Siemens
7.8Score
8

Bosch SKS62E22EU - Vrijstaande vaatwasser - Compact - Wit

Bosch
7.3Score
9

Siemens SK25E203EU - iQ300 - Compacte vrijstaande vaatwasser - Wit

Siemens
7.1Score
10

Bosch SKS51E22EU - Vrijstaande vaatwasser

Bosch
7Score

Hoe komt deze geweldige Mini vaatwasser reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Mini vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Mini vaatwassers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mini vaatwassers die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Mini vaatwassers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mini vaatwassers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Mini vaatwassers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Salora VWC55 is een energiezuinige (A+) vrijstaande compacte vaatwasser met inbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts. Een compacte vaatwasser is enorm handig om ruimte te besparen. Door het formaat (55 cm x 50 cm) en 44 cm hoog neemt het nauwelijks ruimte in beslag in deze te plaatsen in elke keuken. Standaard staat erbij geen frontpaneel meegeleverd. Echter het is een vrijstaande vaatwasser dus een frontpanel is niet van toepassing. Uiteraard zit er gewoon een deurtje bij :-).

1. Salora VWC55 vaatwasser Aanrecht 6 couverts A+

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW5520 is geschikt voor 6 couverts. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A+ verbruikt per wasbeurt slechts 6,5 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Daarnaast is het mogelijk om het gekozen programma 2, 4, of 8 uur later te laten starten.

2. Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Door dat er geen vaste water aansluiting nodig is kunt u deze overal makkelijk plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s.

3. Salora DWR4200 – Mini/camping vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Beko DTC 36810W A+ haal je een complete vaatwasser met compacte afmetingen in huis. Ondanks zijn hoogte van nog geen 60 centimeter heeft deze vrijstaande vaatwasser plek voor 6 couverts. Zodra je de vaat hebt ingeruimd, maak je een keuze uit de 6 programma's. Er is voor elk soort vaatwerk een aparte reiniging. Afdrogen is er met deze vaatwasser dus niet meer bij. En met de optie ½ load kun je ook een kleine vaat reinigen. Met de optie startuitstel (0:30-24 uur) kun je alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als je thuiskomt uit je werk. Anti-bacteriële bekleding Omwille van de vuilophoping in de loop van de tijd, kunnen er bacteriën voorkomen op de rekken van de vaatwasser. De anti-bacteriële bekleding op deze Beko vaatwasser vormt een blokkade voor de vorming van bacteriën.

4. Beko DTC36810W - Compacte vaatwasser - Wit‎

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Salora DWC5500 is een vrijstaande kleine vaatwasser metinbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts.

5. Salora DWC5500 - Compacte vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver is een vrijstaande mini-vaatwasser met ruimte voor maar liefst 6 couverts en een bestekmand in de onderste korf. Je hebt keuze uit 6 vaatwasprogramma’s: normaal, eco, intensief, snel, glas en 60 min. Dankzij de doseerassistent weet je altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af te meten. Op het display aan de voorzijde van de vaatwasser zie je precies hoeveel minuten het nog duurt voordat jouw gekozen vaatwasprogramma klaar is. Productvoordelen De GSP 206A+ is uitgerust met de optie startuitstel, waarmee je alvast een vaatwasbeurt instelt die dan enkele uren later automatisch begint. Dit is zeer handig als je ´s nachts een lager energietarief hebt. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van reinigingsklasse A en is hij uitgerust met een wateronthardingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw apparaat langer meegaat en de vaat schoon blijft. Dankzij de AquaStop-waterbeveiliging ben je gegarandeerd van 100% bescherming tegen waterschade gedurende de levensduur van de vaatwasmachine. Deze Exquisit-vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+. Kenmerken: LED-display Starttijduitstel 1-24 uur Digitale aanduiding Waterontharder Indicatielampje aan/uit Zoutindicatielampje Indicatielampje spoelglansmiddel Instelbare stand spoelglansmiddel Interieur roestvrijstaal Veiligheidssysteem: Mech. veiligheidssysteem Aquastop Meervoudige lekbeveiliging Inclusief: Vaatwasser Afvoerslang Bestekmand Gebruikershandleiding

6. Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Siemens SK26E221EU iQ300 is een compacte speedMatic vaatwasser met varioSpeed voor een sprankelend resultaat in de helft van de tijd en met energie-efficiëntieklasse A+. Belangrijkste eigenschappen: Met varioSpeed is uw vaat twee keer sneller perfect schoon en droog, doordat u programma's tot maar liefst 50% kunt verkorten. Zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse A+. Hoge waterefficiëntie met een verbuik van slechts 8 liter per afwascyclus. 48 dB - stil afwassen met een schitterende glans. Technische informatie: Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 6 maatcouverts 6 Programma's: Intensief 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, Zacht 40°C, Snel 45°C en Voorspoelen 2 Speciale functies: varioSpeed: tot 50% tijdbesparing, Extra droog aquaSensor, Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Glasbeschermingssysteem Design: Draaiknop met geïntegreerde starttoets LED-kleur: amber Comfort / Zekerheid: Flexibel korfsysteem: - Zilveren korf - Flexibele bestekkorf - Kopjesrekken Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Digitale resttijdindicatie Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel easyLock deursluiting iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur aquaStop met garantie Technische specificaties: Verbruik in Eco 50°C programma¹: 174 kWh / 2240 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 48 dB(A) re 1 pW, ondergebouwd Afmetingen (hxbxd): 45 x 55.1 x 50 cm Aansluitwaarde: 2000-2400 W

7. Siemens SK26E221EU - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - Compact

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bosch Vaatwasser is klein, compact en heel betrouwbaar. In deze compacte vaatwasser passen 6 couverts. Ook is deze zeer zuinig te noemen; deze valt namelijk in de energieklasse A+. Algemene kenmerken van de Bosch SKS62E28EU Vaatwasser Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 6 standaard-couverts 5 Programma's: Intensief 70°C, Normaal 65°C, Eco 50°C, Zacht 40°C en Snel 45°C Extra functie: Extra droog Doseerassistent 8 liter: zeer zuinig waterverbruik - met slechts 8 l water optimale vaatwasresultaten. SuperSilence: bijzonder stille werking met geluidsniveau van slechts 48 dB. Meervoudige waterbescherming: voor optimale bescherming tegen waterschade. Glasbeschermingstechnologie: voor een extra voorzichtige behandeling van uw glazen. De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10 Kies voor comfort en zekerheid Draaiknop met geïntegreerde start-toets Aanduiding van het programmaverloop door LED-indicatie LED-indicatie: rood Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbeschermingstechniek Elektronische navulindicatie: zout en glansspoelmiddel - Kopjesrekken 1-voudige waterbeveiliging 24h EasyLock deursluiting EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie Technische specificaties Verbruik in ?Eco 50°C programma¹: 174 kWh / 2240 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 48 dB(A) re 1 pW, ondergebouwd Aansluitwaarde: 2000-2400 W Afmetingen (hxbxd): 45 x 55.1 x 50 cm

8. Bosch SKS62E22EU - Vrijstaande vaatwasser - Compact - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens SK25E203EU iQ300 is een van de betere compacte vaatwassers. Naast de handige specs kun je namelijk rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Siemens, voor vele jaren aan schone vaat! Belangrijkste eigenschappen: Zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse A+. Hoge waterefficiëntie met een verbuik van slechts 8 liter per afwascyclus. Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasbescherminssysteem. De onverslijtbare iQdrive-motor is zeer efficiënt, zuinig, stil en duurzaam. Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor. Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten en elk programma's erg stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt. Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent. Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten. Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem Het glasbeschermingsssyteem - opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar - wast uw glaswerk met uiterste zorg. Zacht boven, hoge druk beneden: de intensiveZone. Als u de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd in de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen. Bescherming tegen waterschade:3-voudige waterbeveiliging Het 3-voudige waterbeveiligingssysteem beschermt tegen iedere vorm van waterschade, zowel ten gevolge van een probleem met de slang als een lek in de machine. Technische informatie van Siemens: Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 6 maatcouverts 5 Programma's: Intensief 70°C, Normaal 65°C, Eco 50°C, Zacht 40°C en Snel 45°C Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Glasbeschermingssysteem Design: Draaiknop met geïntegreerde starttoets Indicatie programmaverloop door LED Comfort / Zekerheid: - Kopjesrekken Elektronische indicatie zout easyLock deursluiting iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur Meervoudig waterbeveiliging Technische specificaties: Verbruik in ?Eco 50°C programma: 174 kWh / 2240 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 54 dB(A) re 1 pW, onderbouw Afmetingen (hxbxd): 45 x 55.1 x 50 cm Aansluitwaarde: 2000-2400 W

9. Siemens SK25E203EU - iQ300 - Compacte vrijstaande vaatwasser - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bosch SKS51E22EU Vaatwasser - Wit

10. Bosch SKS51E22EU - Vrijstaande vaatwasser

Laptop 1

Gerelateerde producten aan Mini vaatwassers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini vaatwassers er zijn namelijk 20 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Mini vaatwasser kopen.

Beste koop maken