Bestenu

Beste mini vaatwassers - dec. 2022

Met meer dan 21 mini vaatwassers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
hier vind je de beste mini vaatwassers op een rij
01Score: 9.4
MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB
MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
Bomann TSG 5701
Bomann TSG 5701
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Siemens SK26E822EU / Vrijstaand
Siemens SK26E822EU / Vrijstaand
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
MEDION Minivaatwasser MD 37217 | voor 2 couverts | 6 reinigingsprogramma's | starttijdvoorkeuze | Wit
MEDION Minivaatwasser MD 37217 | voor 2 couverts | 6 reinigingsprogramma's | starttijdvoorkeuze | Wit
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
KitchenMove Mini Vaatwasser Wash Clean voor 3 couverts met waterreservoir en led-display
KitchenMove Mini Vaatwasser Wash Clean voor 3 couverts met waterreservoir en led-display
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Merax WQP6-8411 Mini Vaatwasser
Merax WQP6-8411 Mini Vaatwasser
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Bosch SKS51E36EU
Bosch SKS51E36EU
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.9
Beko DTC36810W
Beko DTC36810W
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.7
Bosch SKS62E32EU
Bosch SKS62E32EU
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.3
Klarstein Amazonia 6
Klarstein Amazonia 6
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Mini Vaatwasser Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


De vaat is een van die klusjes die je liever door een machine laat doen. Helaas is niet elke keuken standaard met een vaatwasser uitgerust. Een minivaatwasser is de oplossing! Deze plaats je bovendien gemakkelijk in je camper, studentenkamer of bedrijfskeukentje. In deze koopgids lees je hoe je de beste minivaatwasser kiest.

Hoe werkt een minivaatwasser zonder wateraansluiting?

Een minivaatwasser zonder aansluiting beschikt over een watertank die je voor elke vaatwasbeurt aanvult. De afvoerslang voor het vieze water leg in je de wasbak of emmer. Deze minivaatwassers zijn mobiel en gemakkelijk mee te nemen in de camper of caravan.

Een minivaatwasser met wateraansluiting koppel je aan de kraan. Het nadeel hiervan is dat je een externe kraan moet hebben, of tijdens het draaien van de machine even geen toegang hebt tot de keukenkraan.

Hoe sluit je een minivaatwasser aan?

Je sluit een minivaatwasser aan door de stekker in het stopcontact te doen, het waterreservoir te vullen en de afvoerslang in de gootsteen te leggen. Soms heeft de minivaatwasser een directe wateraansluiting nodig. Hiervoor koppel je de slang aan een waterkraan in de buurt.

Hoeveel watt heeft een minivaatwasser?

Het vermogen, of wattage, van minivaatwassers zit tussen de 800 en 1500 watt. Het wattage zegt iets over de hoeveel energie nodig is om de minvaatwasser te laten werken. Een minivaatwasser heeft dus minder energie nodig dan een normale vaatwasser, waarbij het vermogen boven de 2000 watt ligt.

Over het algemeen geldt: hoe lager het vermogen, hoe minder energie de minivaatwasser gebruikt.

Laadvermogen

De bedoeling van een minivaatwasser is dat hij mini is, maar het is wel handig dat er voldoende in past. Hoeveel vaat in de vaatwasser past, wordt uitgedrukt in het aantal couverts. ‘Couvert’ is een duur woord voor een set servies en bestek. Eén couvert omvat de maaltijdbenodigdheden voor een driegangenmenu van één persoon. 

In een standaard vaatwasser past gemiddeld 12 tot 15 couverts. Vanzelfsprekend is dit bij een minivaatwasser minder.

Bij minivaatwassers loopt het aantal couverts uiteen van 2 tot en met 8. Ben je dus in je eentje, maar eet je drie keer per dag uitgebreid? Dan is een vaatwasser met een laadvermogen van 2 couverts al te klein om maar 1 keer per dag te hoeven draaien. Kijk goed naar wat je nodig hebt en hoeveel vaat je huishouden in een dag produceert. Je hebt liever een te groot laadvermogen dan 3 keer per dag de minivaatwasser aan te zetten.

Kom je erachter dat je toch een groter laadvermogen nodig hebt? De beste vaatwasser heeft een grotere capaciteit dan de minivariant en is daarmee meer geschikt voor grotere huishoudens. 

 

Verbruik

Minivaatwassers hebben twee voornaamste dingen nodig: water en elektriciteit.

Water

Minivaatwassers gebruiken stroom en water. Om kosten op deze vaste lasten te besparen, is het slim rekeningen te houden met het verbruik. Een normale vaatwasser verbruikt gemiddeld 12 liter water per draaibeurt. Gelukkig is dit bij een minivaatwasser een stuk minder! Bij minivaatwassers ligt het waterverbruik gemiddeld op 6,5 liter per cyclus. 

Er zijn ook zuinigere vaatwassers met een speciale waterbesparende techniek. Deze meten de hoeveelheid water precies af per draaibeurt. Een zuinige minivaatwasser verbruikt zo'n 5 liter water per cyclus. De besparing van 1 liter is niet erg groot, maar alle kleine beetjes helpen. 

Energie

Een echt groot verschil in de verbruikskosten maak je door op de energie te besparen. Het energieverbruik van een vaatwasser wordt per 100 draaibeurten aangegeven in kilowattuur (kWh). 

De prijs van 1 kWh aan energie schommelt nogal. Gemiddeld ligt dit bedrag op € 0,67. Dit lijkt wellicht weinig, maar dit loopt sneller op dan je denkt! Dit laat ik je zien aan de hand van een rekenvoorbeeld: 

Minivaatwassers vind je in een range van 40 tot 61 kWh per 100 cycli. Gemiddeld gebruik je een vaatwasser 280 keer per jaar. 

  • Met een verbruik van 40 kWh per 100 cycli, kom je uit op de volgende jaarlijkse energiekosten: 40 × 2,8 × 0,67 = € 75,04.
  • Met een verbruik van 61 kWh per 100 cycli, kom je uit op de volgende jaarlijkse energiekosten: 61 × 2,8 × 0,67 = € 114,44.

Een zuinigere minivaatwasser bespaart je dus al zo'n € 40 per jaar aan energiekosten!

Let bij het energieverbruik van een minivaatwasser ook op het laadvermogen. Moet je de vaatwasser vaker draaien, omdat er minder in past? Dan wint een laag energieverbruik het niet van een vaatwasser met meer couverts.  

Verdere belangrijke eigenschappen

Het houdt niet op bij het verbruik!

Afmetingen

De afmetingen van de minivaatwasser zijn erg belangrijk. Een minivaatwasser moet compact en draagbaar zijn. Voor in een camper of caravan is een aanrechtvaatwasser van 40 × 50 × 40 een fijn formaat. Een ingebouwde minivaatwasser mag iets groter zijn, omdat deze niet in de weg staat op je aanrecht. 50 × 60 × 50 zijn prima afmetingen voor een goede inbouwvaatwasser.

Ik raad je aan een zo groot mogelijke minivaatwasser te kiezen. Een grotere vaatwasser betekent een groter laadvermogen. Zo hoef je de vaatwasser minder vaak te draaien. Dit bespaart energie.

Reinigingsprogramma's

Het aantal reinigingsprogramma's is bij een minivaatwasser meestal wat beperkt. Zorg in ieder geval dat naast het normale draaiprogramma de volgende programma's aanwezig zijn:

Ecoprogramma

Dit programma wast de vaat op een lagere temperatuur. Hierbij verbruikt de minivaatwasser minder energie en water. Met zo'n 3,5 tot 4 uur, duurt het programma wel een stuk langer dan een normale beurt.

Kort programma

Het korte programma is handig wanneer je de vuile vaat weer vlug schoon wilt hebben. Dat is handig wanneer je spontaan bezoek verwacht en je niet voldoende schone glazen hebt. Een kort programma duurt slechts 30 minuten, maar is niet geschikt voor een erg vieze vaat. 

Intensief programma 

Voor aangekoekte etensresten, vette ovenschalen en andere viezigheid is een intensief programma nodig om je vaat goed te reinigen. Een intensief programma verbruikt meer water en energie, omdat deze op een hogere temperatuur reinigt.

Geluidsniveau

Check altijd hoeveel decibel aan geluid de minivaatwasser produceert. Niemand zit te wachten op veel lawaai in huis. Hoe minder decibel, hoe beter. Een ogenschijnlijk klein verschil in het aantal decibel heeft namelijk al grote gevolgen voor het waargenomen geluid. Zo is een toename van 50 naar 60 decibel, al een verdubbeling in de geluidssterkte

hero illustration

Hoe komt deze leuke mini vaatwasser reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste mini vaatwasser ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over mini vaatwassers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle mini vaatwassers die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke mini vaatwassers het best worden verkocht
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van mini vaatwassers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten die vergelijkbaar zijn aan mini vaatwassers

De beste mini vaatwassers op een rij

1 - MEDION Tafelafwasmachine MD 37210 voor 6 couverts | met 6 programma's | geluidsniveau ca. 51 dB

Loading..
Ga naar laagste prjis

Waterverbruik ca. 6,5 liter/was 6 reinigingsprogramma's Voor 6 couverts Geluidsniveau ca. 51 dB Energie-efficiëntieklasse F Borden er in, druk op start en leun achterover! Bijzonder geschikt voor het kleine huishouden Wanneer u thuiskomt van een stressvolle dag op het werk, wilt u meestal maar één ding doen: genieten van uw vrije tijd. Toch is het vaak nodig om na een korte maaltijd de afwas te doen. Verspil je vrije tijd niet langer aan afwassen. Met de MEDION tafelmodel vaatwasser kunt u achterover leunen en een goed boek lezen, terwijl de machine de rest voor u doet. Diverse programma-opties Met één van de zes vaatwasprogramma's om je vaat vlekkeloos schoon te krijgen. De programma's Intensief, Normaal, Eco, Glas, 90 Min en Snel, maken je vaat snel, gemakkelijk en effectief schoon, zelfs na een feestje. Perfect voor kleine huishoudens Vooral studenten en eenpersoonshuishoudens profiteren van de MEDION-tafelvaatwasser. Het is compact en is bijzonder geschikt voor spoeloperaties waar niet veel schotels aan te pas komen. Het verbruikt veel minder water, elektriciteit en ruimte, dan een vergelijkbaar groot model. Vrij te kiezen start Uw elektriciteitsleverancier levert 's nachts goedkopere elektriciteit? Profiteer hiervan met de MEDION-tafelvaatwasser en gebruik gewoon de startvertraging. Hiermee kun je bepalen wanneer de MEDION-tafelvaatwasser draait. Dit bespaart elektriciteit en je kunt de avond gebruiken voor andere activiteiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Bomann TSG 5701

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bomann TSG 5701 , de mini vaatwasser die zonder vaste wateraansluiting te gebruiken is, ideaal voor op de studentenkamer, op de camping of voor kleine huishoudens! Elke dag moeizaam de vuile vaat met de hand afwassen hoeft echt niet meer - of het nu gaat om alledaags vuil of vakantievaat. Bomann ondersteunt je met de mini-vaatwasser TSG 5701, die, ook als er weinig ruimte is of geen wateraansluiting, zijn plek vindt in je keuken. De compacte behuizing biedt ruimte voor veel bestek, borden (max 26cm), kopjes en glazen en reinigt deze met vijf verschillende individueel selecteerbare programma's. De mini-vaatwasser is vooral ideaal in eenpersoonshuishoudens, in de vakantiewoning, op de camping of op kantoor. Met behulp van de intuïtieve bediening is het instellen van uw gewenste programma snel gedaan. Kies een geschikt programma afhankelijk van het soort servies en de mate van vervuiling: ECO (energiezuinig), 60 min. Wassen, snel wassen (30 min.), Zelfreinigend, glazen wassen. Hij maakt ook indruk met zijn LED-display en bedieningsdisplays - hij informeert u bijvoorbeeld bij gebrek aan water of reinigingszout. Specificaties: 5 programma's + Extra functies: Extra Droog & Anti-Bacterieel. LED-display / bedieningsdisplays Interieur verlichting Uitgestelde start 1-24 h Weergave van de resterende tijd Geïntegreerde watertank met 5 liter Akoestisch signaal wanneer de watertank vol is Indicator voor gebrek aan zout Reinigingstemperaturen 45 ° C - 72 ° C 2 sproeiers Doorstroomelement / verborgen verwarmingselement Waterverzachter Overloopbeveiliging Zilvergrijze serviesmand Bestekrek 5 programma's ECO (zuinige spoeling) 60 min. Spoelen Snel spoelen (30 min.) Zelfreinigend Glazen spoelen Technische specificaties Aansluitspanning: 220-240 V ~ / 50 Hz Aansluitvermogen: 730 - 860 W Nominale stroom: 10 A Bedrijfsgeluid: 58 dB Verbruiksgegevens Water-/energieverbruik per bedrijfscyclus: 5,0 liter / 0,40 kWh Energieverbruik per 100 bedrijfscycli: 40 kWh (volgens EU-gegevensblad volgens Verordening nr. 2019/2017) Logistieke gegevens Apparaat: 43,5 x 42,0 x 43,5 cm (HxBxD) Verpakking: 55,8 x 53,2 x 55,2 cm (HxBxD) Nettogewicht: 14,0 kg Brutogewicht: 16,0 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Siemens SK26E822EU / Vrijstaand

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Siemens SK26E822EU is een compacte vaatwasser van 45 centimeter hoog, die je vult met 6 couverts. Zodra je één van de 6 vaatwasprogramma's aanzet, past de vaatwasser het verbruik aan op de hoeveelheid vaat. Zo gebruik je niet te veel water en energie. En wanneer je snel mokken nodig hebt, kies je het varioSpeed programma. Voor je glaswerk heeft de Siemens vaatwasser een 40°C glasprogramma, zodat je glazen bekers niet kapot gaan. Weet je niet welke instellingen het beste bij jouw vaat passen? Kies dan voor het automatische programma.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - MEDION Minivaatwasser MD 37217 | voor 2 couverts | 6 reinigingsprogramma's | starttijdvoorkeuze | Wit

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gewoon een schone oplossing Er is altijd plaats voor schone vaat in je leven. Want met deze mobiele minivaatwasser hoeft u nooit meer met de hand af te wassen. De compacte keukenhulp past in het kleinste keukennisje of op elke camping. Of u nu wilt besparen op de aanschaf van grote keukenapparaten in uw eerste eigen appartement of gewoon wilt ontspannen op vakantie - wanneer u de vaatwasser van Medion inschakelt, helpt hij u om uit te schakelen. En het werkt echt overal, want het werkt zowel met als zonder vaste wateraansluiting. Met zes programma's kunt u tot twee couverts in een handomdraai afwassen. De minivaatwasser is zelfs geschikt voor het hygiënisch reinigen van babyflesjes en geeft u een allround schoon plus aan flexibiliteit! Aanraakbediening U hebt de mini-vaatwasser altijd onder controle via een praktisch LED-display en een touch-bedieningspaneel. U kunt in slechts enkele stappen de juiste reinigingsmodus selecteren en hebt op elk moment een overzicht van alle belangrijke informatie. Met en zonder wateraansluiting De minivaatwasser biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit wat de plaatsing betreft. U kunt hem gemakkelijk zowel met als zonder vaste wateraansluiting gebruiken. Zo blijven uw bestek en borden brandschoon, zelfs in de kleinste studentenkeuken, in de feestkelder of op een kampeervakantie. 6 reinigingsprogramma's Het kleine afwaswonder biedt u hetzelfde gemak als een grote machine. Met in totaal zes reinigingsprogramma's, van Eco tot Express tot Glas, wordt uw vaat altijd perfect schoon. Er is ook een speciale "Baby Care"-stand zonder stoom, bijvoorbeeld voor de flesjes van uw baby. Slechts 5 L waterverbruik De mini-vaatwasser bespaart net zo handig energie als hij ruimte bespaart. Het heeft slechts vijf liter water nodig en is dus bijzonder kostenbesparend. Bovendien kunt u hem gemakkelijk vullen, bijvoorbeeld tijdens een kampeervakantie zonder wateraansluiting.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - KitchenMove Mini Vaatwasser Wash Clean voor 3 couverts met waterreservoir en led-display

Loading..
Ga naar laagste prjis

Compacte mini vaatwasser met geïntegreerd waterreservoir. Zo klaar voor gebruik, geen installatie vereist. Met zijn compacte formaat kan deze mini vaatwasser makkelijk op het aanrecht worden geplaatst, naast de gootsteen. Ideaal voor kleine keukens, kantoor, praktijk, studio’s, vakantieappartementen en voor op de camping. De perfecte oplossing voor mensen die niet graag met de hand afwassen, één of twee persoonshuishoudens of niet genoeg ruimte hebben in de keuken voor een normale vaatwasser. Handige bediening Handige bediening met een Led-display en touch-bedieningspaneel en zijn geïntegreerd waterreservoir van 7.5 liter is het niet nodig om de vaatwasser op een waterleiding aan te sluiten. Het water wordt rechtstreeks in uw gootsteen afgevoerd. Het vullen van het waterreservoir wordt aan de voorkant gedaan waardoor de vaatwasser onder een keukenkastje kan worden geplaatst. Frisse luchtcirculatie verwijdert geurtjes en zorgt voor een droge vaat. De vaatwasser heeft ruimte voor 3 couverts en is geschikt voor borden tot 29 cm. U kunt tot 16 glazen of kopjes wassen in slechts 35 minuten met het Snel-programma. Waterbesparend Met de hand afwassen verbruikt ongeveer 16 liter water voor dezelfde hoeveel vaat die er in deze vaatwasser kan worden gewassen met slechts 5,5 liter. Dat is 3 keer minder water dan met de hand afwassen. Vijf programma’s De vaatwasser heeft vijf verschillende programma’s: eco, standaard, snel, zelfreinigend en glas. De vaatwasser is voorzien van een uitgestelde start van 1 tot 24 uur om de start van de vaatwasser te programmeren wanneer u wenst. Compacte vaatwasser voor 3 couverts. Afmetingen 45.4 x 41 x H 49 cm. Geen installatie vereist. Werkt zonder aansluiting op waterleiding. Aansluiting op waterleiding is mogelijk. Geïntegreerde binnenverlichting. Vijf verschillende programma’s. Uitgestelde start. 24-uurs timer. Efficiënte reiniging: 360° wassen met hogedruk sproeiarmen van boven en onder. Stille werking: 58 dB. Zuinig in verbruik 0.53 kWh.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Merax WQP6-8411 Mini Vaatwasser

Loading..
Ga naar laagste prjis

Merax WQP6-8411, de mini vaatwasser met uitstekende schoonmaak prestaties, ideaal voor in de studentenkamer, op de camping of voor kleine huishoudens! Dagelijks de vuile vaat met de hand afwassen hoeft echt niet meer. Of het nu gaat om alledaags vieze vaat of vakantievaat. Merax helpt je met de mini vaatwasser WQP6-8411, welke, ook als er weinig ruimte is, zijn plek vindt in je keuken. De compacte behuizing biedt ruimte voor veel bestek, borden (max 25cm), kopjes, glazen en reinigt deze met 6 verschillende individueel selecteerbare programma's. De mini vaatwasser is vooral ideaal in eenpersoonshuishoudens, in de vakantiewoning, op de camping of op kantoor. Met behulp van de gemakkelijke bediening is het instellen van uw gewenste programma snel gedaan. Kies een geschikt programma afhankelijk van het soort servies en de mate van vervuiling: ECO (energiezuinig), 175 min. Wassen, snel wassen (25 min.), zelfreinigend, glazen wassen. De mini vaatwasser maakt ook indruk met zijn LED display en bedieningsdisplays, de vaatwasser informeert je bijvoorbeeld bij gebrek aan glansspoelmiddel of reinigingszout. Specificaties: 6 programma's + Extra functies: Extra Droog & Anti-Bacterieel. LED scherm / bedieningsdisplays Interieur verlichting Uitgestelde start 1-24 h Weergave van de resterende tijd Indicator voor gebrek aan zout of glansspoelmiddel Reinigingstemperaturen 45 ° C - 75 ° C 2 sproeiers Doorstroomelement / verborgen verwarmingselement Waterverzachter Overloopbeveiliging Grijze serviesmand Bestekrek 6 Programma's: Programma | Running Time(min) | Energy(kWh) | Water(L) | Detergent Powder (g) ECO | 175 | 0.72 | 9.0 | 14 Normaal | 60 | 0.75 | 8.5 | 14 Intensief | 175 | 1.0 | 10.5 | 14 Glas | 90 | 0.55 | 8.5 | 14 Snel | 25 | 0.55 | 6.5 | —— Fruit | 15 | 0.12 | 3.5 | —— Technische specificaties: Aansluitspanning: 220-240 V ~ / 50 Hz Aansluitvermogen: 730 - 860 W Nominale stroom: 1380 W Bedrijfsgeluid: 58 dB Verbruiksgegevens: Water-/energieverbruik per bedrijfscyclus: 7.5 liter / 0.61 kWh (volgens EU-gegevensblad volgens Verordening nr. 2019/2017) Logistieke gegevens: Apparaat: 45 x 55 x 50 cm (HxBxD) Verpakking: 61.4 x 56.4 x 52 cm (LxBxH) Nettogewicht: 20 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Bosch SKS51E36EU

Loading..
Ga naar laagste prjis

BOSH SKS51E36EU Compacte vrijstaande vaatwasser - 6 couverts - 49 dB - A + - 55 cm - Zwart - EcoSilence Drive motor

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Beko DTC36810W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Beko DTC 36810W haal je een complete vaatwasser met compacte afmetingen in huis. Ondanks zijn hoogte van nog geen 60 centimeter heeft deze vrijstaande vaatwasser plek voor 8 couverts. Zodra je de vaat hebt ingeruimd, maak je een keuze uit de 6 programma's. Er is voor elk soort vaatwerk een aparte reiniging. Afdrogen is er met deze vaatwasser dus niet meer bij. En met de optie ½ load kun je ook een kleine vaat reinigen. Met de optie startuitstel (0:30-24 uur) kun je alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als je thuiskomt uit je werk. Anti-bacteriële bekleding Omwille van de vuilophoping in de loop van de tijd, kunnen er bacteriën voorkomen op de rekken van de vaatwasser. De anti-bacteriële bekleding op deze Beko vaatwasser vormt een blokkade voor de vorming van bacteriën.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Bosch SKS62E32EU

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Bosch SKS62E32EU vaatwasser beschikt over 6 verschillende programma's. Onder andere een speciaal glasprogramma die wast op 40°C en een snel programma op 45°C. Start een programma op elk gewenst moment van de dag. Voorkom dat er overbodig water wordt gebruikt door de beladingssensor. Waterschade wordt voorkomen door de AquaStop. Was stiller en zuiniger door de EcoSilence Drive. Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts. AquaSensor, bespaar water en energie Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemt. AquaStop, voorkomt waterschade Bij lekkage wordt er direct actie ondernomen door het AquaStop systeem. Dit systeem bestaat uit een mechanisch ventiel in de toevoerslang en een visueel display. Zodra er lekkage is zal de watertoevoer automatisch worden stilgelegd. Op deze manier heb je geen waterschade. EcoSilence Drive, voor een betere reiniging. Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid. ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie. Glasprogramma op lage temperatuur Veel glazen zijn natuurlijk kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen. ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd. Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemt op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter. standaard en speciala programma's Intensief 70°C - Auto 45-65°C - Eco 50°C - Glass 40°C - Snel 45°C - Voorspoelen VarioSpeed, ExtraDroogHoogtepunten van de Bosch SKS62E38EU Starttijdkeuze - Beladingssensor - AquaSensor - AquaStop - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - AutomaticPrograms - EcoSilence Drive - ActiveWater technologie - Glasprogramma 40°C - Glasbeschermingsfunctie - ExtraDry

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Klarstein Amazonia 6

Loading..
Ga naar laagste prjis

Klarstein Amazonia 6. Soort: Vrijstaand, Deurkleur: Zwart, Kleur bedieningspaneel: Zwart. Aantal couverts: 6 couverts, Geluidsniveau: 49 dB, Droogklasse: A. Energie-efficiëntieklasse: A+, Energieverbruik per cyclus: 0,61 kWu, Jaarlijks energieverbruik: 174 kWu. Breedte: 550 mm, Diepte: 495 mm, Hoogte: 435 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van mini vaatwassers. Er zijn immers 21 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste