Beste Mini vaatwasser - March 2020

20 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Inventum VVW5520 / Vrijstaand

Inventum
9.6Score
2

MEDION MD 16698 vaatwasser Aanrechtblad 6 couverts A+

MEDION
9.5Score
3

Salora DWC5500 - Vaatwasser - Compact - Zuinig

Salora
9.1Score
4

Salora DWR4200 – Mini vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit

Salora
9Score
5

Beko DTC36810W - Compacte vaatwasser - Wit‎

Beko
8.9Score
6

ETNA VWT349WIT / Vrijstaand

ETNA
8.7Score
7

Siemens SK26E221EU / Vrijstaand

Siemens
7.8Score
8

Siemens SK25E203EU - iQ300 - Compacte vrijstaande vaatwasser - Wit

Siemens
7.5Score
9

Bosch SKS51E22EU - Vrijstaande vaatwasser

Bosch
7.2Score
10

Beko DTC36610W - Compacte vaatwasser - Wit‎‎

Beko
7.1Score

Hoe komt deze fantastische Mini vaatwasser reeks tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Mini vaatwasser ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Mini vaatwassers, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mini vaatwassers die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Mini vaatwassers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mini vaatwassers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Mini vaatwassers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum VVW5520 is een zeer compacte vaatwasser met de eigenschappen van een standaard vaatwasser. In de 45 centimeter hoge behuizing heb je voldoende ruimte voor 6 couverts. Er staan 6 verschillende programma's tot je beschikking. Zo kies je het intensieve programma voor sterk vervuilde vaat, het behoedzame programma voor glaswerk en het eco programma om energie te besparen. Per reiniging verbruikt de vaatwasser van Inventum slechts 6,5 liter water. En door de start tot in de nacht uit te stellen, profiteer je ook nog van het voordelige daltarief.

1. Inventum VVW5520 / Vrijstaand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Medion vrijstaande afwasmachine is een halfhoog model waar je 6 borden, glazen, kopjes, 6 stuks bestek enz. tegelijk in kan laten afwassen. De kleine afmetingen maken hem ideaal voor bijvoorbeeld het gebruik in een vakantiewoning of kleinere huishoudens. Dankzij meerdere programma's is hij flexibel in het gebruik en door het energyclass A+ en de geringere inhoud verbruik je ook nog minder water en stroom. 6 programma's: 1) Intensief 2) Normaal 3) Eco 4) Glazen 5) 90 Min. 6) Snel -Voor 6 Couverts -6,5 Liter waterverbruik per wasbeurt -LED Indicatoren -Energieklasse A+ -Reinigingsklasse A -Droogefficiëntie A -Uitgestelde start 1 - 24 Uur -Geluidsniveau 51 dB

2. MEDION MD 16698 vaatwasser Aanrechtblad 6 couverts A+

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Salora DWC5500 is een energiezuinige (A+) vrijstaande kleine vaatwasser metinbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts.

3. Salora DWC5500 - Vaatwasser - Compact - Zuinig

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Door dat er geen vaste water aansluiting nodig is kunt u deze overal makkelijk plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s.

4. Salora DWR4200 – Mini vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Beko DTC 36810W A+ haal je een complete vaatwasser met compacte afmetingen in huis. Ondanks zijn hoogte van nog geen 60 centimeter heeft deze vrijstaande vaatwasser plek voor 6 couverts. Zodra je de vaat hebt ingeruimd, maak je een keuze uit de 6 programma's. Er is voor elk soort vaatwerk een aparte reiniging. Afdrogen is er met deze vaatwasser dus niet meer bij. En met de optie ½ load kun je ook een kleine vaat reinigen. Met de optie startuitstel (0:30-24 uur) kun je alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als je thuiskomt uit je werk. Anti-bacteriële bekleding Omwille van de vuilophoping in de loop van de tijd, kunnen er bacteriën voorkomen op de rekken van de vaatwasser. De anti-bacteriële bekleding op deze Beko vaatwasser vormt een blokkade voor de vorming van bacteriën.

5. Beko DTC36810W - Compacte vaatwasser - Wit‎

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Was in 1 keer de vaat schoon met de ETNA VWT349WIT. Deze compacte vaatwasser heeft plek voor 6 couverts. Hierdoor is hij vooral geschikt voor kleine huishoudens. Kies uit 6 verschillende programma's om je borden, glazen en bestek weer blinkend schoon te krijgen. Zo heb je een energiebesparend programma en krijg je hardnekkig vuil schoon op het intensief programma. De ETNA VWT349WIT verbruikt per wasbeurt slechts 6,5 liter water en heeft een A+ energieklasse.

6. ETNA VWT349WIT / Vrijstaand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Ook al woon je klein, met de Siemens SK26E221EU in huis hoef jij nooit meer met de hand af te wassen. Deze compacte vaatwasser biedt ruimte aan 6 couverts en doet qua functies niet onder voor een standaard model. Hij beschikt over 6 programma's waarmee hij verschillende soorten vaat afwast. Dankzij de beladingssensor weet je zeker dat de vaatwasser niet teveel water en energie gebruikt. Deze sensor herkent de hoeveelheid vaat en past hier het verbruik op aan. En wanneer je de bierglazen of je servies weer snel nodig hebt, gebruik je de VarioSpeed-functie. Hiermee verkort je de programmaduur met de helft van de tijd.

7. Siemens SK26E221EU / Vrijstaand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens SK25E203EU iQ300 is een van de betere compacte vaatwassers. Naast de handige specs kun je namelijk rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Siemens, voor vele jaren aan schone vaat! Belangrijkste eigenschappen: Zuinig afwassen met energie-efficiëntieklasse A+. Hoge waterefficiëntie met een verbuik van slechts 8 liter per afwascyclus. Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasbescherminssysteem. De onverslijtbare iQdrive-motor is zeer efficiënt, zuinig, stil en duurzaam. Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor. Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten en elk programma's erg stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt. Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent. Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten. Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem Het glasbeschermingsssyteem - opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar - wast uw glaswerk met uiterste zorg. Zacht boven, hoge druk beneden: de intensiveZone. Als u de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd in de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen. Bescherming tegen waterschade:3-voudige waterbeveiliging Het 3-voudige waterbeveiligingssysteem beschermt tegen iedere vorm van waterschade, zowel ten gevolge van een probleem met de slang als een lek in de machine. Technische informatie van Siemens: Algemene informatie: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 6 maatcouverts 5 Programma's: Intensief 70°C, Normaal 65°C, Eco 50°C, Zacht 40°C en Snel 45°C Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Glasbeschermingssysteem Design: Draaiknop met geïntegreerde starttoets Indicatie programmaverloop door LED Comfort / Zekerheid: - Kopjesrekken Elektronische indicatie zout easyLock deursluiting iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur Meervoudig waterbeveiliging Technische specificaties: Verbruik in ?Eco 50°C programma: 174 kWh / 2240 liter per jaar Droogefficiëntieklasse: A Geluidsniveau: 54 dB(A) re 1 pW, onderbouw Afmetingen (hxbxd): 45 x 55.1 x 50 cm Aansluitwaarde: 2000-2400 W

8. Siemens SK25E203EU - iQ300 - Compacte vrijstaande vaatwasser - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bosch SKS51E22EU Vaatwasser - Wit

9. Bosch SKS51E22EU - Vrijstaande vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Beko DTC 36610W A+ haal je een complete vaatwasser met compacte afmetingen in huis. Ondanks zijn hoogte van nog geen 45 centimeter heeft deze vrijstaande vaatwasser plek voor 6 couverts. Programma's Zodra je de vaat hebt ingeruimd, maak je een keuze uit de 6 programma's. Er is voor elk soort vaatwerk een aparte reiniging. Afdrogen is er met deze vaatwasser dus niet meer bij. Startuitstel Met de optie startuitstel kunt u alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als u thuiskomt uit uw werk.

10. Beko DTC36610W - Compacte vaatwasser - Wit‎‎

Laptop 1

Soortgelijke artikelen aan Mini vaatwassers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini vaatwassers er zijn namelijk 20 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Mini vaatwasser kopen.

Beste koop maken