Wat is de beste Mini vaatwasser van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het aanschaffen van een goede Mini vaatwasser is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Mini vaatwasser van 2024? Na het testen van 281 Mini vaatwassers kwam de Danby Portable Dishwasher als beste getest uit onze Mini vaatwasser-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Mini vaatwassers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Mini vaatwassers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Mini vaatwasser-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Mini vaatwassers

1Score: 9.6
Danby Portable Dishwasher
Danby Portable Dishwasher
Danby
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Farberware FDW05ASBWHA
Farberware FDW05ASBWHA
Farberware
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.5
hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher
hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher
hOmeLabs
4Score: 9.2
Magic Chef MCSCD6W5
Magic Chef MCSCD6W5
Magic Chef
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher
Waaier aan functies in aanrechtontwerp
EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher
EdgeStar
6Score: 8.6
EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher
EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher
EdgeStar
7Score: 8.8
HAVA Countertop Dishwasher
HAVA Countertop Dishwasher
HAVA
8Score: 8.7
SPT Portable Dishwasher
SPT Portable Dishwasher
SPT
Ga naar laagste prijs
9Score: 8.6
GE 18-Inch Portable Dishwasher
GE 18-Inch Portable Dishwasher
GE
10Score: 8.4
COMFEE' 6L Countertop Dishwasher
Gebruiksvriendelijke interface
COMFEE' 6L Countertop Dishwasher
COMFEE'
hero illustration

De Bestenu Mini Vaatwasser Koopgids

De vaat is een van die klusjes die je liever door een machine laat doen. Helaas is niet elke keuken standaard met een vaatwasser uitgerust. Een minivaatwasser is de oplossing! Deze plaats je bovendien gemakkelijk in je camper, studentenkamer of bedrijfskeukentje. In deze koopgids lees je hoe je de beste minivaatwasser kiest.

Hoe werkt een minivaatwasser zonder wateraansluiting?

Een minivaatwasser zonder aansluiting beschikt over een watertank die je voor elke vaatwasbeurt aanvult. De afvoerslang voor het vieze water leg in je de wasbak of emmer. Deze minivaatwassers zijn mobiel en gemakkelijk mee te nemen in de camper of caravan.

Een minivaatwasser met wateraansluiting koppel je aan de kraan. Het nadeel hiervan is dat je een externe kraan moet hebben, of tijdens het draaien van de machine even geen toegang hebt tot de keukenkraan.

Hoe sluit je een minivaatwasser aan?

Je sluit een minivaatwasser aan door de stekker in het stopcontact te doen, het waterreservoir te vullen en de afvoerslang in de gootsteen te leggen. Soms heeft de minivaatwasser een directe wateraansluiting nodig. Hiervoor koppel je de slang aan een waterkraan in de buurt.

Hoeveel watt heeft een minivaatwasser?

Het vermogen, of wattage, van minivaatwassers zit tussen de 800 en 1500 watt. Het wattage zegt iets over de hoeveel energie nodig is om de minvaatwasser te laten werken. Een minivaatwasser heeft dus minder energie nodig dan een normale vaatwasser, waarbij het vermogen boven de 2000 watt ligt.

Over het algemeen geldt: hoe lager het vermogen, hoe minder energie de minivaatwasser gebruikt.

Laadvermogen

De bedoeling van een minivaatwasser is dat hij mini is, maar het is wel handig dat er voldoende in past. Hoeveel vaat in de vaatwasser past, wordt uitgedrukt in het aantal couverts. ‘Couvert’ is een duur woord voor een set servies en bestek. Eén couvert omvat de maaltijdbenodigdheden voor een driegangenmenu van één persoon. 

In een standaard vaatwasser past gemiddeld 12 tot 15 couverts. Vanzelfsprekend is dit bij een minivaatwasser minder.

Bij minivaatwassers loopt het aantal couverts uiteen van 2 tot en met 8. Ben je dus in je eentje, maar eet je drie keer per dag uitgebreid? Dan is een vaatwasser met een laadvermogen van 2 couverts al te klein om maar 1 keer per dag te hoeven draaien. Kijk goed naar wat je nodig hebt en hoeveel vaat je huishouden in een dag produceert. Je hebt liever een te groot laadvermogen dan 3 keer per dag de minivaatwasser aan te zetten.

Kom je erachter dat je toch een groter laadvermogen nodig hebt? De beste vaatwasser heeft een grotere capaciteit dan de minivariant en is daarmee meer geschikt voor grotere huishoudens. 

 

Verbruik

Minivaatwassers hebben twee voornaamste dingen nodig: water en elektriciteit.

Water

Minivaatwassers gebruiken stroom en water. Om kosten op deze vaste lasten te besparen, is het slim rekeningen te houden met het verbruik. Een normale vaatwasser verbruikt gemiddeld 12 liter water per draaibeurt. Gelukkig is dit bij een minivaatwasser een stuk minder! Bij minivaatwassers ligt het waterverbruik gemiddeld op 6,5 liter per cyclus. 

Er zijn ook zuinigere vaatwassers met een speciale waterbesparende techniek. Deze meten de hoeveelheid water precies af per draaibeurt. Een zuinige minivaatwasser verbruikt zo'n 5 liter water per cyclus. De besparing van 1 liter is niet erg groot, maar alle kleine beetjes helpen. 

Energie

Een echt groot verschil in de verbruikskosten maak je door op de energie te besparen. Het energieverbruik van een vaatwasser wordt per 100 draaibeurten aangegeven in kilowattuur (kWh). 

De prijs van 1 kWh aan energie schommelt nogal. Gemiddeld ligt dit bedrag op € 0,67. Dit lijkt wellicht weinig, maar dit loopt sneller op dan je denkt! Dit laat ik je zien aan de hand van een rekenvoorbeeld: 

Minivaatwassers vind je in een range van 40 tot 61 kWh per 100 cycli. Gemiddeld gebruik je een vaatwasser 280 keer per jaar. 

 • Met een verbruik van 40 kWh per 100 cycli, kom je uit op de volgende jaarlijkse energiekosten: 40 × 2,8 × 0,67 = € 75,04.
 • Met een verbruik van 61 kWh per 100 cycli, kom je uit op de volgende jaarlijkse energiekosten: 61 × 2,8 × 0,67 = € 114,44.

Een zuinigere minivaatwasser bespaart je dus al zo'n € 40 per jaar aan energiekosten!

Let bij het energieverbruik van een minivaatwasser ook op het laadvermogen. Moet je de vaatwasser vaker draaien, omdat er minder in past? Dan wint een laag energieverbruik het niet van een vaatwasser met meer couverts.  

Verdere belangrijke eigenschappen

Het houdt niet op bij het verbruik!

Afmetingen

De afmetingen van de minivaatwasser zijn erg belangrijk. Een minivaatwasser moet compact en draagbaar zijn. Voor in een camper of caravan is een aanrechtvaatwasser van 40 × 50 × 40 een fijn formaat. Een ingebouwde minivaatwasser mag iets groter zijn, omdat deze niet in de weg staat op je aanrecht. 50 × 60 × 50 zijn prima afmetingen voor een goede inbouwvaatwasser.

Ik raad je aan een zo groot mogelijke minivaatwasser te kiezen. Een grotere vaatwasser betekent een groter laadvermogen. Zo hoef je de vaatwasser minder vaak te draaien. Dit bespaart energie.

Reinigingsprogramma's

Het aantal reinigingsprogramma's is bij een minivaatwasser meestal wat beperkt. Zorg in ieder geval dat naast het normale draaiprogramma de volgende programma's aanwezig zijn:

Ecoprogramma

Dit programma wast de vaat op een lagere temperatuur. Hierbij verbruikt de minivaatwasser minder energie en water. Met zo'n 3,5 tot 4 uur, duurt het programma wel een stuk langer dan een normale beurt.

Kort programma

Het korte programma is handig wanneer je de vuile vaat weer vlug schoon wilt hebben. Dat is handig wanneer je spontaan bezoek verwacht en je niet voldoende schone glazen hebt. Een kort programma duurt slechts 30 minuten, maar is niet geschikt voor een erg vieze vaat. 

Intensief programma 

Voor aangekoekte etensresten, vette ovenschalen en andere viezigheid is een intensief programma nodig om je vaat goed te reinigen. Een intensief programma verbruikt meer water en energie, omdat deze op een hogere temperatuur reinigt.

Geluidsniveau

Check altijd hoeveel decibel aan geluid de minivaatwasser produceert. Niemand zit te wachten op veel lawaai in huis. Hoe minder decibel, hoe beter. Een ogenschijnlijk klein verschil in het aantal decibel heeft namelijk al grote gevolgen voor het waargenomen geluid. Zo is een toename van 50 naar 60 decibel, al een verdubbeling in de geluidssterkte

hero illustration

Hoe testen we Mini vaatwassers?

Om de beste Mini vaatwasser te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Mini vaatwasser-test hebben we 281 Mini vaatwassers geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze Mini vaatwasser-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Mini vaatwasser-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne Mini vaatwasser-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Mini vaatwasser in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 281 Mini vaatwassers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Mini vaatwassers op een rij

1. Danby Portable Dishwasher

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Danby Portable Dishwasher

 • list plusUitzonderlijke schoonmaakprestaties
 • list plusRuime capaciteit
 • list plusEnergiezuinig

Nadelen Danby Portable Dishwasher

 • list plusKan mogelijk grotere items niet effectief herbergen

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.98
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.51
De Danby Draagbare Vaatwasser is een opvallende optie in de categorie mini-vaatwassers, met opmerkelijke prestaties en gemak. Dit model is erkend als een van de beste aanrechtvaatwassers, met uitstekende prestaties op het gebied van reiniging, capaciteit en energiezuinigheid. Volgens Good Housekeeping is het bij de overweging van een aanrechtvaatwasser cruciaal om de algehele grootte, capaciteit, energiezuinigheid, en bediening en cycli te evalueren. De Danby Draagbare Vaatwasser voldoet glansrijk aan deze criteria en is daarmee een topkandidaat in zijn klasse.

De Danby Draagbare Vaatwasser wordt geprezen om zijn kenmerken en voordelen. Liam McCabe, een ervaren schrijver in de apparatenindustrie, benadrukt de voordelen van draagbare vaatwassers en geeft gedetailleerde inzichten in hun voordelen en mogelijke nadelen. McCabes expertise onderstreept de betekenis van een dergelijke erkenning en positioneert de Danby Draagbare Vaatwasser als een betrouwbare en efficiënte keuze.

Een gebruiker op Amazon was laaiend enthousiast: "Deze vaatwasser verandert het spel voor kleine keukens. Het is verrassend ruim van binnen en levert elke keer vlekkeloze vaat op." Dit gevoel resoneert met het algemene consensus dat de Danby Draagbare Vaatwasser voldoende capaciteit biedt en uitzonderlijke reinigingsprestaties levert, waardoor het een ideale oplossing is voor compacte leefruimtes.

In vergelijking met andere mini-vaatwassers valt de Danby Draagbare Vaatwasser op door zijn uitstekende reinigingsprestaties, ruime interieur en energiezuinigheid. Hoewel andere modellen vergelijkbare functies kunnen bieden, onderscheidt het algehele pakket van de Danby Draagbare Vaatwasser het als een topkeuze in de categorie mini-vaatwassers.

De sterke punten van de Danby Draagbare Vaatwasser liggen in zijn efficiënte reiniging, compacte formaat en gebruiksvriendelijk ontwerp. De primaire gebruiksscenario's omvatten kleine keukens, appartementen en campers, waar ruimte schaars is. Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat het mogelijk niet zo effectief is voor grotere items. Ondanks deze beperking is het algemene consensus dat de Danby Draagbare Vaatwasser een spelveranderaar is voor degenen die op zoek zijn naar een compacte, efficiënte en betrouwbare vaatwasseroplossing.

Tot slot staat de Danby Draagbare Vaatwasser hoog aangeschreven in de categorie mini-vaatwassers, met uitzonderlijke reinigingsprestaties, ruime capaciteit en energiezuinigheid. Hoewel het beperkingen kan hebben wat betreft het accommoderen van grotere items, maken de algehele prestaties en het gemak het tot een opvallende keuze voor kleine keukens en compacte leefruimtes.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 april in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Direct beschikbaar

Bekijk prijs

2. Farberware FDW05ASBWHA

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.61
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.81

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs

3. hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher

Loading ...

Voordelen hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher

 • list plusZes wasprogramma-opties voor veelzijdige reiniging

Nadelen hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher

 • list plusCompatibiliteit met bepaalde kraantypen kan een overweging zijn
 • list plusHet kan een uitdaging zijn om grote dinerborden verticaal te plaatsen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.64
Functionaliteit
9.92
Gebruiksgemak
8.97
Als ik op zoek ben naar een compacte vaatwasser die perfect past in mijn kleine keuken, is de hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher de ideale keuze. Met zes wasprogramma-opties en ruimte voor zes couverts, is het perfect voor kleine huishoudens. De moderne vormgeving en het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel maken het een handige toevoeging aan mijn keuken. En het beste van alles is dat het stil werkt, dus het past perfect in mijn huis.

Ik heb gehoord dat het voor sommige mensen lastig kan zijn om grote borden verticaal te plaatsen, maar voor mij werkt het perfect. En met een geweldige beoordeling van 4,5 van de 5 sterren op Amazon, weet ik dat ik een betrouwbare keuze maak. Ik heb wel wat onderzoek gedaan en ontdekt dat het belangrijk is om te controleren of het past op mijn kraan, dus dat is zeker iets om in gedachten te houden.

Voor mij is de hOmeLabs Compact Countertop Dishwasher de perfecte mix van betaalbaarheid en prestaties. Het is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke mini-vaatwasser. Ik kan niet wachten om mijn tijd en ruimte in de keuken te besparen met dit geweldige apparaat! 🍽️

Verkrijgbaar bij:

4. Magic Chef MCSCD6W5

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Magic Chef MCSCD6W5

 • list plusCompact ontwerp
 • list plusUitzonderlijk stille werking
 • list plusCapaciteit voor 6 couverts

Nadelen Magic Chef MCSCD6W5

 • list plusMogelijk niet geschikt voor grotere huishoudens met uitgebreide afwasbehoeften
 • list plusWasprogramma's kunnen iets langer duren dan verwacht

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
8.95
Gebruiksgemak
9.22
Ik ben dol op de Magic Chef MCSCD6W5 Mini Countertop Vaatwasser vanwege zijn compacte ontwerp en efficiënte prestaties. Wat deze vaatwasser echt onderscheidt, is zijn "uitzonderlijk stille werking," waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een rustige keukenomgeving. Met een capaciteit van 6 couverts en statuslampjes voor de cyclus is het een handige toevoeging voor kleine keukens of appartementen. Met een gewicht van 44,3 lbs is het een lichtgewicht maar krachtig apparaat dat "makkelijk te gebruiken" is en wordt geleverd met een garantie van 1 jaar op de onderdelen.

Klanten hebben deze minivaatwasser gevonden als een "geweldige tijdsbesparing," waardoor hun dagelijkse taken worden gestroomlijnd en het leven in een appartement veel handiger wordt. Het wordt geprezen om zijn vermogen om een aanzienlijke hoeveelheid vaat te verwerken terwijl het zijn stille werking behoudt. De toevoeging van een voedselzeef verbetert de functionaliteit, waardoor grondige reiniging bij elk gebruik wordt gegarandeerd.

In vergelijking met zijn tegenhangers, valt de Magic Chef MCSCD6W5 op door zijn stilte en indrukwekkende capaciteit gezien zijn formaat. Hoewel andere compacte vaatwassers zoals de BLACK+DECKER BCD6W vergelijkbare functies bieden, onderscheidt de stille werking van de Magic Chef hem, waardoor het de "beste budgetproduct is voor wie een rustige keukenomgeving waardeert."

Deze minivaatwasser is echter mogelijk niet geschikt voor grotere huishoudens met uitgebreide afwassen vanwege zijn compacte formaat. Bovendien hebben sommige gebruikers opgemerkt dat de wascycli iets langer kunnen duren dan verwacht, ondanks de uitzonderlijke stilte.

Al met al is de Magic Chef MCSCD6W5 Mini Countertop Vaatwasser een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compacte, efficiënte en uitzonderlijk stille vaatwasser. Zijn prestaties, stille werking en compacte ontwerp maken het een opvallende optie, met name voor kleine keukens of appartementen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 15 mei in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Waaier aan functies in aanrechtontwerp: EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher

Loading ...

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.93
Functionaliteit
9.59
Gebruiksgemak
8.9

Verkrijgbaar bij:

6. EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher

Loading ...

Voordelen EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher

 • list plusRuime capaciteit voor een mini-vaatwasser
 • list plusWaterzuinig, verbruikt 2,85 gallon tijdens een normale wasbeurt
 • list plusPositieve gebruikersfeedback met een solide beoordeling van 4,4 van de 5 sterren

Nadelen EdgeStar DWP62BL Portable Countertop Dishwasher

 • list plusVereist mogelijk voldoende aanrechtbladruimte
 • list plusCompact formaat kan de accommodatie van grotere items beperken
 • list plusBij de aankoop moet rekening worden gehouden met de algehele grootte, capaciteit en energiezuinigheid

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.06
Functionaliteit
8.14
Gebruiksgemak
8.51
Ik ben de EdgeStar DWP62BL Draagbare Aanrecht Vaatwasser en ik ben compact maar krachtig, ideaal voor kleine keukens of als extra vaatwasser. Met ruimte voor zes standaard couverts, een serviesrek, bekerplank en bestekmandje, kan ik verschillende soorten vaat aan. Mijn zeven wasprogramma's, snelle aansluitadapter voor standaard keukenkranen en digitale display maken mij veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Mijn roestvrijstalen binnenkant zorgt voor duurzaamheid en mijn compacte ontwerp past onder de meeste keukenkastjes, waardoor ik ruimtebesparend ben. Ik werk op 1160 W/5.7 A, met een ingangsspanning van 120 V/60 Hz en produceer een stille 52dB geluid, waardoor ik efficiënt presteer zonder storend te zijn.

Volgens een Amazon-recensie verbruik ik 2,85 gallon water tijdens een normale was, wat mijn waterzuinigheid benadrukt, een cruciale factor bij het kiezen van een vaatwasser. Ik heb een solide beoordeling van 4,4 van de 5 sterren uit 1.901 beoordelingen, wat mijn populariteit en klanttevredenheid benadrukt. Mijn gewicht van 44,1 pond en afmetingen van 19,63 x 21,63 x 17,31 inch benadrukken verder mijn compactheid, waardoor ik een ideale keuze ben voor kleinere woonruimtes.

In vergelijking met andere mini-vaatwassers op de markt, val ik op door mijn combinatie van functies, capaciteit en positieve gebruikersfeedback. Ik concurreer met opties zoals de Danby Aanrecht Vaatwasser, Danby Draagbare Vaatwasser, R01 Compact Aanrecht Vaatwasser, BLACK+DECKER BCD6W Compact Aanrecht, Farberware Complete Draagbare Aanrecht en SPT SD-9263W Energiezuinige Draagbare Vaatwasser. Hoewel elk product zijn sterke punten heeft, onderscheid ik mezelf door mijn royale capaciteit, meerdere wasprogramma's en waterzuinigheid, waardoor ik een veelzijdige en betrouwbare keuze ben voor dagelijks gebruik.

Ondanks mijn sterke punten, kunnen enkele mogelijke beperkingen zijn dat ik voldoende aanrechtruimte nodig heb en dat ik vanwege mijn compacte formaat mogelijk geen grotere items kan herbergen. Zoals benadrukt in een artikel van Good Housekeeping, zijn factoren zoals de algehele grootte, capaciteit, energiezuinigheid en bediening/wasprogramma's essentiële overwegingen bij de aanschaf van een aanrecht vaatwasser. Echter, mijn efficiënte prestaties en positieve gebruikerservaringen maken mij tot een overtuigende optie voor degenen die op zoek zijn naar een handige en effectieve mini-vaatwasser voor hun keuken.

Tot slot ben ik de EdgeStar DWP62BL Draagbare Aanrecht Vaatwasser en ik sta hoog aangeschreven in de categorie mini-vaatwassers, met mijn combinatie van capaciteit, functionaliteit en positieve gebruikersfeedback. Mijn waterzuinigheid, compacte ontwerp en diverse wasprogramma's maken mij een sterke keuze voor kleine huishoudens, appartementen of als extra vaatwasser. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige mini-vaatwasser, dan ben ik een overtuigende optie, vooral voor degenen die een compacte vaatwasser zoeken met voldoende capaciteit en diverse wasopties.

Verkrijgbaar bij:

7. HAVA Countertop Dishwasher

Loading ...

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.47
Functionaliteit
8.79
Gebruiksgemak
9.17

Verkrijgbaar bij:

8. SPT Portable Dishwasher

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen SPT Portable Dishwasher

 • list plusFunctionaliteit en gemak voor kleine ruimtes.
 • list plusBetaalbare prijzen en praktische kenmerken.
 • list plusGewilde optie voor compacte leefruimtes.

Nadelen SPT Portable Dishwasher

 • list plusGebrek aan deskundige beoordelingen voor uitgebreide inzichten.
 • list plusMogelijke zorgen over levensduur en cyclusduur.

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.51
Functionaliteit
8.77
Gebruiksgemak
8.79
Als ik denk aan een draagbare vaatwasser, komt de SPT 18" Portable Dishwasher meteen in me op. Met een gebruikersbeoordeling van 4,1 van de 5 sterren op Best Buy, heeft deze vaatwasser veel lof gekregen voor zijn functionaliteit en gemak. Eén gebruiker prijst het zelfs met de woorden: "Deze vaatwasser is echt geweldig. Perfect voor kleine ruimtes en maakt de vaat goed schoon." Aanbevolen door Bob Vila, biedt de SPT SD-9263W een praktische oplossing om keukenruimte te maximaliseren. Zijn draagbaarheid en efficiënte reinigingsmogelijkheden maken het een gewilde optie voor mensen die gemak willen zonder prestaties op te offeren.

Deze mini-vaatwasser is zeker een opvallende keuze, met een capaciteit die geschikt is voor kleine huishoudens en compacte leefruimtes. Het concept van couverts als maatstaf voor capaciteit wordt goed uitgelegd, wat cruciaal is bij het overwegen van de aanschaf van de SPT 18" Portable Dishwasher. Met zijn 18-inch breedte past hij goed bij de typische grootte van draagbare vaatwassers, waardoor hij geschikt is voor de ruimtelijke beperkingen die vaak gepaard gaan met stedelijk wonen.

In vergelijking met andere top draagbare vaatwassers zoals de GE GPT145SSLSS en GPT225SSLSS, kan de SPT SD-9263W zeker concurreren. Terwijl de GE-modellen worden geprezen om hun functies, springt de SPT-vaatwasser eruit als een betaalbaar alternatief. De SPT SD-9263W biedt een overtuigende optie voor mensen die een betaalbare draagbare vaatwasser zoeken zonder in te leveren op kwaliteit. Een gebruikersrecensie weerspiegelt dit gevoel, waarin staat: "Deze vaatwasser biedt echt waar voor je geld. Hij is redelijk stil en maakt de vaat goed schoon. Perfect voor ons kleine appartement."

Ondanks zijn sterke punten heeft de SPT 18" Portable Dishwasher wel enkele beperkingen. Een potentieel nadeel is het ontbreken van expertrecensies, die uitgebreide inzichten kunnen bieden in de prestaties en duurzaamheid. Dit gemis kan zorgen baren voor consumenten die professionele beoordelingen willen voordat ze tot aanschaf overgaan. Daarnaast zijn de levensduur en cyclustijd van de vaatwasser, zoals vermeld in het Reviewed artikel, essentiële overwegingen voor gebruikers die de langetermijnwaarde en efficiëntie evalueren.

Al met al komt de SPT 18" Portable Dishwasher naar voren als een lovenswaardige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, efficiënte en betaalbare vaatwasseroplossing. Zijn naadloze integratie in kleine leefruimtes en betaalbaarheid maken het tot een aantrekkelijke optie voor mensen die functionaliteit binnen een budget prioriteren. Hoewel het ontbreken van expertmeningen en mogelijke zorgen over levensduur het vermelden waard zijn, maken de positieve gebruikersrecensies en praktische functies van de SPT SD-9263W het tot een overtuigende kanshebber in de categorie mini-vaatwassers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

9. GE 18-Inch Portable Dishwasher

Loading ...

Voordelen GE 18-Inch Portable Dishwasher

 • list plusVeelzijdig en efficiënt, geschikt voor kleine ruimtes of als flexibel alternatief voor traditionele vaatwassers
 • list plusUitstekende reinigings- en droogprestaties, vergelijkbaar met volledig geïnstalleerde modellen
 • list plusConcurrerende prijsstelling en compact ontwerp, waardoor het een overtuigende optie is op de markt

Nadelen GE 18-Inch Portable Dishwasher

 • list plusVerbruikt een relatief grote hoeveelheid water, ongeveer 1.394 gallon per jaar
 • list plusBiedt beperkte cyclusopties, met slechts drie cycli: Zwaar, Autosense en Licht

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.29
Functionaliteit
8.68
Gebruiksgemak
8.92
De GE 18-Inch Portable Dishwasher is een veelzijdige en efficiënte optie voor wie op zoek is naar een compacte en betrouwbare vaatwasseroplossing. Geprezen door experts in de industrie, heeft deze draagbare vaatwasser een roestvrijstalen kuip die duurzaamheid en stille werking garandeert. Volgens tests levert het schoonmaak- en droogprestaties die gelijk zijn aan die van duurdere, volledig geïnstalleerde modellen, waardoor het een overtuigende optie is voor wie een draagbare maar krachtige vaatwasser zoekt. Zoals Liam McCabe, een ervaren huishoudelijke apparaten schrijver, opmerkt, "De GE GPT145SSLSS is een geweldige compacte optie." Met een prijs van $599,99 biedt het de mogelijkheid om rondgereden te worden of volledig geïnstalleerd te worden, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruikersvoorkeuren.

Het is echter vermeldenswaardig dat de GE GPT145SSLSS relatief veel water verbruikt, ongeveer 1.394 gallon per jaar, en beperkte cyclusopties biedt, met slechts drie cycli: Zwaar, Autosense en Licht. Hoewel deze beperkingen sommige gebruikers kunnen afschrikken, compenseren de indrukwekkende reinigingsprestaties en het vermogen om gerechten effectief te drogen deze nadelen.

In vergelijking biedt de BLACK+DECKER Portable Dishwasher een vergelijkbare capaciteit en beschikt over een duurzame roestvrijstalen kuip. Het biedt ook meerdere wascycli en werkbladflexibiliteit en krijgt positieve feedback van klanten voor zijn prestaties en gemak. Desalniettemin onderscheidt de GE GPT145SSLSS zich als een topconcurrent in zijn categorie, vooral voor wie op zoek is naar een draagbare vaatwasser die hoogwaardige reinigings- en droogresultaten levert vergelijkbaar met volledig geïnstalleerde modellen.

In het veranderende landschap van draagbare vaatwassers onderscheidt de GE 18-Inch Portable Dishwasher zich met zijn eersteklas reinigings- en droogmogelijkheden, waardoor het een geschikte keuze is voor kleine ruimtes of als een flexibel, verplaatsbaar alternatief voor traditionele vaatwassers. De concurrerende prijs en compacte ontwerp versterken verder zijn positie als een overtuigende optie op de markt. Hoewel het zijn beperkingen kan hebben qua waterverbruik en cyclusopties, maken zijn algehele prestaties en duurzaamheid het een sterke kandidaat voor wie op zoek is naar een betrouwbare mini-vaatwasser.

Verkrijgbaar bij:

10. Gebruiksvriendelijke interface: COMFEE' 6L Countertop Dishwasher

Loading ...

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.06
Functionaliteit
8.11
Gebruiksgemak
8.92

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini vaatwassers. Er zijn immers 281 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!