Hoe komt deze fantastische Mini vaatwasser ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Mini vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Mini vaatwassers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Mini vaatwassers die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Mini vaatwassers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Mini vaatwassers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Mini vaatwassers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Salora DWC5500 is een vrijstaande kleine vaatwasser metinbouwmogelijkheid en ECO programma. Deze vaatwasser is goed voor 6 couverts.

1. Salora DWC5500 - Compacte vaatwasser - 6 Couverts - Zuinig - A+


Product informatiePlus or Show more

Met de Beko DTC 36610W A+ haal je een complete vaatwasser met compacte afmetingen in huis. Ondanks zijn hoogte van nog geen 45 centimeter heeft deze vrijstaande vaatwasser plek voor 6 couverts. Ook beschikt de vaatwasser over een bestekkorf. Deze vaatwasser heeft een energielabel A+ en is 55 cm breed, 50cm lang en 43.8cm hoog. Voordelen: -Start uitstel knop -Intensieve en eco stand Programma's Zodra je de vaat hebt ingeruimd, maak je een keuze uit de 6 programma's. Er is voor elk soort vaatwerk een aparte reiniging. Afdrogen is er met deze vaatwasser dus niet meer bij. Startuitstel Met de optie startuitstel kunt u alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als u thuiskomt uit uw werk. De fabrieksgarantie van dit product bedraagt 2 jaar.

2. Beko DTC36610W - Compacte vaatwasser - Wit‎‎


Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW5520 is geschikt voor 6 couverts. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A+ verbruikt per wasbeurt slechts 6,5 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Daarnaast is het mogelijk om het gekozen programma 2, 4, of 8 uur later te laten starten.

3. Inventum VVW5520 - Mini Vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

De lucht zuiveren! De Klarstein Amazonia mini afwasmachine is de kleine poetshulp voor een singles keuken, vakantiewoning of op de camping! De afwas wordt vanaf nu overgenomen door de Klarstein Amazonia mini vaatwasser . Tot twee couverts vinden een plaats en zijn binnen de kortste keren weer piekfijn voor de volgende maaltijd. Via het led display is heel eenvoudig tussen zes programma's te kiezen. Naast de stroombesparende ecomodus en het één uur durende programma zijn er nog praktische programma's voor het wassen van fruit, het steriliseren van babyservies, glas of ook het behulpzame snelle programma. In de droogfunctie verdrijft de circulatie van frisse lucht nare geurtjes , droogt servies en houdt de lucht gedurende 72 uur zuiver. Door de compacte afmetingen vindt de Klarstein Amazonia mini vaatwasmachine bijna overal wel een plaatsje. Ze heeft geen verdere installatie nodig maar kan haar werk overal uitvoeren: een stroomaansluiting, 5 liter water en een emmer zijn voldoende bij gebruik. Wanneer ze niet meer nodig is is ze snel en eenvoudig plaatsbesparend op te bergen. De kleine zuivere betovering: de Klarstein Amazonia mini-afwasmachine brengt glans in kleine keukens en laat de vuile vaat snel weer stralen.

4. Amazonia mini-afwasmachine 6 programma's led display


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver is een vrijstaande mini-vaatwasser met ruimte voor maar liefst 6 couverts en een bestekmand in de onderste korf. Je hebt keuze uit 6 vaatwasprogramma’s: normaal, eco, intensief, snel, glas en 60 min. Dankzij de doseerassistent weet je altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af te meten. Op het display aan de voorzijde van de vaatwasser zie je precies hoeveel minuten het nog duurt voordat jouw gekozen vaatwasprogramma klaar is. Productvoordelen De GSP 206A+ is uitgerust met de optie startuitstel, waarmee je alvast een vaatwasbeurt instelt die dan enkele uren later automatisch begint. Dit is zeer handig als je ´s nachts een lager energietarief hebt. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van reinigingsklasse A en is hij uitgerust met een wateronthardingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw apparaat langer meegaat en de vaat schoon blijft. Deze Exquisit-vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+. Kenmerken: LED-display Starttijduitstel 1-24 uur Digitale aanduiding Waterontharder Indicatielampje aan/uit Zoutindicatielampje Indicatielampje spoelglansmiddel Instelbare stand spoelglansmiddel Interieur roestvrijstaal Veiligheidssysteem: Mech. veiligheidssysteem Aquastop Meervoudige lekbeveiliging Inclusief: Vaatwasser Afvoerslang Bestekmand Gebruikershandleiding

5. Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver


Product informatiePlus or Show more

De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Door dat er geen vaste water aansluiting nodig is kunt u deze overal makkelijk plaatsen. Deze mini vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s.

6. Salora DWR4200 – Mini/camping vaatwasser – 2 couverts – 3 was programma’s - wit


Product informatiePlus or Show more

Schoon schip maken! De Klarstein Amazonia 8 afwasmachine is de kleine poetshulp met ideale maten voor een vrijgezellenkeuken, vakantiewoning of weekendhuisje.Geniet van uw vrije tijd - er zijn belangrijkere dingen als de afwas! Deze wordt dan ook vanaf nu overgenomen door de Klarstein Amazonia 8 vaatwasmachine. Tot 8 couverts vinden een plaats en worden binnen 150 minuten weer zo schoon als nieuw voor het volgende dinertje. Natuurlijk kan dat ook sneller dankzij 6 verschillende programma's, simpelweg te selecteren middels het 3-toetsen controlepaneel. U kunt kiezen voor licht verontreinigd, zoals glazen of koffiekopjes, die binnen 35 minuten weer op tafel staan, daarnaast is er een intensieve modus voor sterk vervuilde vaat, een glasprogramma, een 90 minuten modus en een eco modus voor een bijzonder zuinige, milieuvriendelijke spoeling.Bestek kan in twee bakken worden gesorteerd die, naar behoefte, ook verwijderd kunnen worden om plaats te maken voor meer serviesgoed. Met zijn 55 cm brede ombouw vindt de Klarstein Amazonia 8 vaatwasser bijna overal wel een plaatsje, zelfs in kleine flatjes of weekendhuisjes. Vooraf geïnstalleerde slangen, een geïntegreerde aquastop en een meegeleverde kabel- en slangenhouder maken van het aansluiten een kinderspel. Het zilveren front in edelstalen look met geïntegreerde bedieningselementen maken van deze keukenassistent een luxe blikvanger die u niet hoeft te verbergen.De kleine, betoverende schoonmaakhulp: de Klarstein Amazonia 8 afwasmachine brengt glans in de keuken en laat vuile vaat al snel weer stralen!Beschikbare varianten: zilver, zwart (artikel 10031525)

7. Amazonia 8 afwasmachine mini-vaatwasser A+ 1620W


Product informatiePlus or Show more

De Siemens SK26E822EU is een compacte vaatwasser van 45 centimeter hoog, die je vult met 6 couverts. Zodra je één van de 6 vaatwasprogramma's aanzet, past de vaatwasser het verbruik aan op de hoeveelheid vaat. Zo gebruik je niet te veel water en energie. En wanneer je snel mokken nodig hebt, kies je het varioSpeed programma. Voor je glaswerk heeft de Siemens vaatwasser een 40°C glasprogramma, zodat je glazen bekers niet kapot gaan. Weet je niet welke instellingen het beste bij jouw vaat passen? Kies dan voor het automatische programma.

8. Siemens SK26E222EU / Vrijstaand Zilver


Product informatiePlus or Show more

Zoek je een compacte vaatwasser, dan is de Bosch SKS62E32EU een goede optie. Deze is slechts 45 centimeter hoog en heeft plek voor 6 couverts. Met de 6 vaatwasprogramma's vind je gemakkelijk de juiste instellingen voor jouw soort vaat. Ondertussen past het apparaat het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid vaat. Voor je glazen zet je het 40°C programma aan. Dit is een speciaal programma dat je kwetsbare glaswerk beschermt. Wanneer je niet weet welke instellingen je nodig hebt, kies je het automatische programma.

9. Bosch SKS62E32EU / Vrijstaand Wit


Soortgelijke producten aan Mini vaatwassers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Mini vaatwassers er zijn namelijk 20 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Mini vaatwasser kopen.