Beste Vrijstaande vaatwasser - March 2020

152 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Proline DW486SILVER - Vrijstaande vaatwasser

BCC Proline
9.8Score
2

Inventum VVW5520 / Vrijstaand

Inventum
9.6Score
3

Inventum RVW6027AB - Vrijstaande vaatwasser - Retro

Inventum
9.3Score
4

ETNA VWV547SWIT - Smalle vrijstaande vaatwasser

ETNA
9Score
5

Beko DFN26220W2 - Vrijstaande Vaatwasser - Wit

Beko
8.8Score
6

Beko DFN26220X2 - Vrijstaande vaatwasser

Beko
8.4Score
7

Siemens SN235I03EE iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - Zilver

Siemens
8.1Score
8

Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS

Beko
7.9Score
9

Bosch SMS25AW04E Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser - Wit

Bosch
7.7Score
10

Bosch SMS25AI04E / Vrijstaand

Bosch
7.2Score

Hoe komt deze geweldige Vrijstaande vaatwasser ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Vrijstaande vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Vrijstaande vaatwassers, maar nu helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Vrijstaande vaatwassers die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Vrijstaande vaatwassers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vrijstaande vaatwassers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan Vrijstaande vaatwassers

De beste Vrijstaande vaatwassers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Proline DW486SILVER is een vrijstaande vaatwasser met een capaciteit van 12 couverts per wasbeurt. De bediening is heel handig en efficiënt. Met drukknoppen kies je het gewenste programma en laat je het programma starten. Je kunt kiezen uit zes verschillende programma's, waaronder een snel en een intensief programma en een ecologisch programma. Geef je er de voorkeur aan het goedkope nachttarief, dan kun je gebruik maken van het startuitstel. Zo kun je de vaat tot 9 uur na het instellen starten. Bovenkorf verstelbaar De bovenkorf is verstelbaar, zo kun je de korf omhoog doen en kan je extra pannen in de onderkorf kwijt. Bestek plaats je op een hygiënische en efficiënte manier in de besteklade. Is het glansmiddel of het zout bijna op, dan merk je dit aan een indicatielichtje aan de buitenzijde.

1. Proline DW486SILVER - Vrijstaande vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum VVW5520 is een zeer compacte vaatwasser met de eigenschappen van een standaard vaatwasser. In de 45 centimeter hoge behuizing heb je voldoende ruimte voor 6 couverts. Er staan 6 verschillende programma's tot je beschikking. Zo kies je het intensieve programma voor sterk vervuilde vaat, het behoedzame programma voor glaswerk en het eco programma om energie te besparen. Per reiniging verbruikt de vaatwasser van Inventum slechts 6,5 liter water. En door de start tot in de nacht uit te stellen, profiteer je ook nog van het voordelige daltarief.

2. Inventum VVW5520 / Vrijstaand

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Inventum retro vaatwasser RVW6027AB is geschikt voor 12 couverts en heeft een verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit vijf programma's, waaronder een ECO stand en een intensief stand voor erg vuile vaat. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma 3, 6 of 9 uur uitstellen. Het geluidsniveau is slechts 47 dB, dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tij

3. Inventum RVW6027AB - Vrijstaande vaatwasser - Retro

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De ETNA VWV547SWIT is een smalle vrijstaande vaatwasser. Met een breedte van 44,8 cm is deze vaatwasser ideaal voor in een kleine keuken of klein huishouden. Het bedieningspaneel bevindt zich aan de buitenzijde van de vaatwasser. Ondanks het compacte formaat biedt de vaatwasser nog ruimte voor 9 couverts. Voordelen van de ETNA VWV547SWIT de vaatwasser is redelijk zuinig met label A++ neemt weinig ruimte in in je keuken bovenkorf is in hoogte verstelbaar Goed om te weten De vaatwasser heeft een normaal geludsniveau 47 dB. Op zoek naar een stille vaatwasser? Kijk dan naar een vaatwasser van 44 dB of minder. Flexibel inruimen De ETNA VWV547SWIT is geschikt voor 9 couverts. Door de in hoogte verstelbare bovenkorf passen bijvoorbeeld ook grote borden of pannen in deze vaatwasser. Zuinig en stil Met een energie verbruik van 197 kWh per jaar, een verbruik van 9L per wasbeurt en de energie klasse A++ bij het standaard programma is de vaatwasmachine erg zuinig in gebruik. Daarnaast is de vaatwasser met een geluidsniveau van 47 dB(A) erg stil. De vaatwasser droogt met restwarmte Programma’s : Intensief / 60-min programma / Eco / Snel / Spoelen Reinigingstemperaturen: • 40°C, • 45°C, • 50°C,• 60°C Droogfunctie Deze vaatwasser droogt je vaat met restwarmte. Kenmerken van de ETNA VWV547SWIT energieklasse A++ afmetingen (hxbxd) 84,5 x 44,8 x 60 cm elektronische controle voor zout en glansmiddel vlotter overloop beveiliging geïntegreerd verwarmingselement aansluitwaarde 2,10 kW 5 jaar garantie Door je vaatwasser binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/service ontvang je 3 jaar extra garantie.

4. ETNA VWV547SWIT - Smalle vrijstaande vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De DFN26220W2 vrijstaande vaatwasser van Beko stemt met behulp van sensoren de hoeveelheid water, de temperatuur en de duur van het programma af op de vuilheidsgraad van jouw vaat. Dat bespaart water, energie én tijd! Dankzij de ProSmart Inverter-motor was je met dit apparaat bovendien zeer zuinig en stil. Quick and Clean. Heb je haast? Om minder vuil vaatwerk te reinigen kies je voor het Mini 30´-programma, voor gemiddeld bevuild vaatwerk kies je voor het Quick&Clean-programma. Moet het nog sneller? Met de fast+ functie staat je schone vaat 3 keer zo snel voor je klaar! Voor vaat die extra hygiënisch gewassen moet worden, selecteer je het intensiefprogramma en was je op 70 °C. Fast+-functie Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria. A++ energie efficiëntie. Een A++ apparaat verbruikt 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. Auto programma. Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedetecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke was cyclus het meest geschikt is. Bevuilingsgraad sensor. De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma. ProSmart™ Inverter-motor. Flexibele mandoplossingen. Groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 31 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan die enorme koffiemok waar je zo dol op bent. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale 'pottenzone' kwijt kunt. Het ingebouwde SoftTouch™-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser. Een hele opluchting!

5. Beko DFN26220W2 - Vrijstaande Vaatwasser - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Beko DFN26220X/2 vaatwasser heeft 6 programma’s waarmee hij jouw vaat weer glanzend aflevert. De vaatwasser beschikt over energieklasse A++ en heeft ruimte voor 14 couverts. Wat uniek is aan deze vaatwasser is dat deze zowel een bestekmandje als een extra besteklade bovenin heeft. Genoeg ruimte dus voor je bestek. Daarnaast zorgen de 3 sproeiarmen voor een gelijkmatige verdeling van het water zodat zelfs de bakjes die helemaal achterin staan nog schoon worden. Wil je extra snel een schone vaat? Zet dan het mini programma aan en je hebt binnen 30 minuten jouw licht bevuilde vaat weer schoon uit de Beko DFN26220X/2. De DFN26220X vrijstaande vaatwasser van Beko stemt met behulp van sensoren de hoeveelheid water, de temperatuur en de duur van het programma af op de vuilheidsgraad van jouw vaat. Dat bespaart water, energie én tijd! Dankzij de ProSmart Inverter-motor was je met dit apparaat bovendien zeer zuinig en stil. Quick and Clean. Heb je haast? Om minder vuil vaatwerk te reinigen kies je voor het Mini 30´-programma, voor gemiddeld bevuild vaatwerk kies je voor het Quick&Clean-programma. Moet het nog sneller? Met de fast+ functie staat je schone vaat 3 keer zo snel voor je klaar! Voor vaat die extra hygiënisch gewassen moet worden, selecteer je het intensiefprogramma en was je op 70 °C. Fast+-functie Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria. Auto programma. Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedetecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke was cyclus het meest geschikt is. ProSmart™ Inverter-motor. Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken. We kunnen je echter wel de technologie van de ProSmart™ Inverter-motor aanbieden; die is niet alleen 2 maal stiller* dan de meeste andere (dankzij een wrijvingsloze motor) maar helpt je ook water en energie te besparen. Flexibele mandoplossingen. Groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 31 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan die enorme koffiemok waar je zo dol op bent. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale 'pottenzone' kwijt kunt. Het ingebouwde SoftTouch™-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser. Een hele opluchting!

6. Beko DFN26220X2 - Vrijstaande vaatwasser

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Siemens SN235I03EE iQ300 is een vrijstaande vaatwasser voorzien van vele handige functies en programma's. Zo heeft deze vaatwasser een extra lade voor bestek, levenslange waterschade garantie, een buitenlaag die vingerafdrukken voorkomt, een mooi display en diverse extra snelle programma's. varioLade: extra lade voor bestek & keukengerei In de varioLade kun je niet alleen regulier bestek kwijt, maar dankzij de speciale vorm ook groot bestek zoals pollepels, slabestek en zelfs klein serviesgoed. Omdat de varioLade het derde ‘laadniveau’ in je vaatwasser is, heb je onderin geen bestekmandje nodig en heb je meer plaats voor je vaatwerk. varioSpeed: dubbel zo snel Met varioSpeed je vaat twee keer sneller perfect schoon en droog, doordat je programma's tot maar liefst 50% kunt verkorten. Hierdoor werkt hij iets minder zuinig dan normaal, maar kun je het bestek sneller weer gebruiken. Handig als je minder geduld hebt! Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser. 1 Uur Programma Wanneer het echt snel moet, kan er gebruik worden gemaakt van het 1 uur programma. In slechts 60 minuten doorloopt de vaatwasser een volwaardig reinigings- en droogprogramma, geschikt voor een volle belading en tot 14 couverts. Machine Care: optimale onderhoud Dit is een speciaal reinigingsprogramma voor onderhoud van de vaatwasser. Het programma zorgt in 90 minuten voor kuipreiniging waarbij kalk- en vetresten verwijderd worden. Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten. Energiezuinig Deze Siemens heeft energielabel A+, wat waarschijnlijk ten opzichte van je oude vaatwasser een sterke vooruitgang in energieverbruik zal zijn. Ten opzichte van label A is dit €5 tot €10. Optimale afwasresultaten met één druk op de knop: de automatische programma's van Siemens Als je de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem Het glasbeschermingsssyteem - opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar - wast uw glaswerk met uiterste zorg. Zuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten en elk programma's erg stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt. De beste service van Siemens Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 20. Ontdek de wereld van Siemens Technische informatie Algemene informatie Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 13 maatcouverts 5 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, 1h 65 °C, SCHN 45 °C 2 Speciale functies: VarioSpeed, Halve belading MachineCare - kuipreiniging Doorstroomverwarmingselement doseerAssistent aquaSensor, Beladingssensor Automatische herkenning van het reinigingsmiddel Waterwissel spoeltechniek Glasbeschermingssysteem Design Digitale resttijdindicatie Kleur van display: blauw / wit "AntiFingerprint"-coating Comfort Vario-korven VarioLade Zilverkleurige korf In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen) Neerklapbare bordenhouders onderkorf (2x) Kopjeshouder in bovenkorf (2x) Elektronische voorprogrammering 1-24 uur Elektronische indicatie zout easyLock deursluiting iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur aquaStop met garantie Technische specificaties Geluidsniveau: 48 dB(A) Kuipmateriaal: Roestvrij staal/Polinox Afmetingen (hxbxd): 84.5 x 60 x 60 cm

7. Siemens SN235I03EE iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - Zilver

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Laat de dagelijkse afwas aan ons over Hakken, mixen, frituren, bakken ... Meestal kom je in de keuken handen tekort. En daarna moet je nog aan de afwas beginnen. Hoe overheerlijk die lasagne ook was, de opgedroogde resten achteraf uit de schotel schrobben is geen leuke klus. Gelukkig zijn de vaatwassers van Beko uitgerust met een reeks slimme functies die jou dat harde werk besparen. Wees maar gerust dat de machine uitstekend reinigt dankzij intelligente technologie die de reinigingskracht naar een hoger niveau tilt – hoe vuil je vaat ook is. Een extra boost om opgedroogd gehakt uit zware schalen te krijgen? Je meest breekbare wijnglazen weer stralend schoon? Wij hebben tal van accessoires die je uit de nood helpen. Ga voor flexibiliteit met de verschillende korven voor servies met de meest uiteenlopende afmetingen en vormen, verschillende programma's voor verschillende situaties en zelfs programma's die speciaal voor potten, pannen of glazen bedacht zijn. Als je een drukke agenda hebt of voor veel mensen moet koken, kun je veel tijd besparen met de snelle programma's. Bovendien ben je aardig milieuvriendelijk bezig dankzij de energiezuinige en waterbesparende functies op al onze vaatwassers. Niet alleen je vaat wordt stralend schoon, maar ook je geweten. Beko DFN05311X Een vaatwasser van 60 cm met energieklasse A+ en een vulcapaciteit van 13 couverts. Deze Beko vaatwasser is zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de handige draaiknop bediening. Je hebt keus uit 5 verschillende programma's, waaronder een kort 30 minuten programma. Ideaal als je tijdens een verjaardag even snel de kopjes en glazen gewassen wilt hebben. Het programma intensief is erg geschikt voor de erg vuile vaat. Verder de mogelijkheid om 4 verschillende temperaturen in te stellen te weten 35-50-60-65 en 70 graden. Met de functie 1/2 belading is het ook mogelijk om slechts een halve lading te af te wassen. Je hoeft dan niet te wachten tot de vaatwasser volledig is beladen.

8. Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch SMS25AI04E Serie 2 is een vrijstaande vaatwasser die van vele gemakken is voorzien. Deze afwasmachine is opvallend stil door het SilencePlus design, biedt levenslange garantie tegen waterschade en heeft diverse slimme sensoren die hem efficiënter en zuiniger maken. Daarnaast kun je rekenen op de Duitse degelijkheid van Bosch, voor vele jaren aan schone vaat! Opvallend stiller Door de efficiënte motor is deze vaatwasser extra stil met maar 46db, wat wel zo fijn is wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt! Spoelt twee keer zo snel Met de functie VarioSpeed kun je in 50% van de tijd afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Handig tijdens een feestje! Levenslange garantie tegen waterschade Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn! BeladingsSensor Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom. Optimale vaatwasmiddel dosering Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd. Krachtige, duurzame en efficiënte motor Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties. Kies je starttijd Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt. Glas 40°C programma Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden... Spoelt met minder water & energie De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie. Glasbeschermingssysteem Zacht water veroorzaakt glascorrosie. Daarom regelen Bosch-vaatwassers met glasbeschermingssysteem de hardheid van het water. Zo kunt u er zeker van zijn dat je fijnste glazen en kostbaar porselein altijd met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. AquaSensor: vuilherkenning voor een stralend schone vaat. De AquaSensor past het waterverbruik aan op basis van het type en de hoeveelheid vuil en gebruikt lichtstralen om het spoelproces te regelen. Afhankelijk van de hoeveelheid vuildeeltjes en resten van vet of afwasmiddel bepaalt de AquaSensor of het nodig is om het spoelproces voort te zetten. Automatische programma's voor het beste reinigingsresultaat Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en bespaart je water en energie. Extra Droog programma Deze vaatwasser biedt een optie om vaat die moeilijk te drogen is toch goed droog te krijgen. De beste service van Bosch Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10. Overige informatie: Algemeen: Energie-efficiëntieklasse: A+ Capaciteit: 12 standaard-couverts 5 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h. 65 °C 2 Speciale functies: VarioSpeed, Extra Droog DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid Comfort / zekerheid: Digitaal display met rode indicaties Draaiknop met geïntegreerde start-toets Resttijdindicatie in minuten Starttijdkeuze 1-24 uur AquaSensor, Beladingssensor Afwasmiddelherkenning Glasbeschermingstechniek Navulindicatie: zout Vario-servieskorven Extra ruime zilverkleurige servieskorven In hoogte verstelbare bovenkorf Kopjes-étagère in bovenkorf (2x) 2 Neerklapbare bordensteunen onderkorf Bestekkorf in onderkorf AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie EasyLock deursluiting EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie

9. Bosch SMS25AW04E Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bosch SMS25AI04E heeft 5 verschillende reinigingsprogramma's en plek voor 12 couverts. Na het eten zet jij je vieze borden in de vaatwasser en wanneer je het snelle programma kiest heb je binnen 1 uur weer een schone vaat. Heb je nog vieze pannen van gisteren op het aanrecht staan? Kies dan intensieve programma en de vaatwasser reinigt je vaat op een temperatuur van 70 graden Celsius. De bovenste korf is in hoogte verstelbaar en hierdoor passen er ook wijnglazen in het bovenrek.

10. Bosch SMS25AI04E / Vrijstaand

Laptop 1

Gerelateerde artikelen aan Vrijstaande vaatwassers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrijstaande vaatwassers er zijn namelijk 152 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Vrijstaande vaatwasser kopen.

Beste koop maken