Hoe komt deze super Vrijstaande vaatwasser lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Vrijstaande vaatwasser ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Vrijstaande vaatwassers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Vrijstaande vaatwassers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Vrijstaande vaatwassers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vrijstaande vaatwassers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten overeenkomstig aan Vrijstaande vaatwassers

De beste Vrijstaande vaatwassers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6008AW is geschikt voor 12 couverts, heeft een digitaal display. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit drie programma's, waaronder een ECO stand en een intensief stand. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast is het met de uitgestelde start mogelijk om het gekozen programma 3, 6, of 9 uur later te laten starten. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

1. Inventum VVW6008AW - Vrijstaande vaatwasser - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Inventum VVW5520 is een zeer compacte vaatwasser met de eigenschappen van een standaard vaatwasser. In de 45 centimeter hoge behuizing heb je voldoende ruimte voor 6 couverts. Er staan 6 verschillende programma's tot je beschikking. Zo kies je het intensieve programma voor sterk vervuilde vaat, het behoedzame programma voor glaswerk en het eco programma om energie te besparen. Per reiniging verbruikt de vaatwasser van Inventum slechts 6,5 liter water. En door de start tot in de nacht uit te stellen, profiteer je ook nog van het voordelige daltarief.

2. Inventum VVW5520 / Vrijstaand


Product informatiePlus or Show more

De Siemens SN235I03EE is een vaatwasser die je eenvoudig in een open keuken plaatst. De vaatwasser heeft een inverter motor die stiller is en minder energie verbruikt dan een gewone motor. Met één druk op de knop selecteer je het varioSpeed programma en de wastijd verkort met de helft van de tijd. Verstel de bovenkorf in hoogte voor extra ruimte voor hoge borden en potten. Klap de steunen van de onderkorf in en je plaatst gemakkelijk een aangekoekte ovenschaal of pan. Voor je wijnglazen gebruik je het glasprogramma zodat je glazen weer ongeschonden en blinkend schoon in de servieskast belanden.

3. Siemens SN235I03EE / Vrijstaand


Product informatiePlus or Show more

De vuile vaat elke dag moeizaam met de hand te wassen hoeft tegenwoordig echt niet meer. Bomann ondersteunt je met de mini-vaatwasser TSG 7402, die ook bij weinig ruimte zijn plaats in je keuken vindt. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir van 5 liter kun je de mini-vaatwasser ook heel comfortabel overal zonder wateraansluiting gebruiken. De compacte behuizing biedt ruimte voor veel bestek, borden, kopjes en glazen en reinigt ze met vijf verschillende individueel te kiezen programma's. Bijzonder ideaal is de tafelvaatwasser in eenpersoonshuishouders, op de camping, in het vakantiehuis of op kantoor. Met behulp van de intuïtieve bediening is het instellen van je benodigde programma snel uitgevoerd. Selecteer afhankelijk van het servies en de vervuilingsgraad een passend programma uit: ECO (spaarspoelen), 60 min. spoelen; snel spoelen (30 minuten); zelf-reinigen; glazen spoelen + extra functies: extra droog en antibacterieel. Met de vijf reinigingsprogramma's wordt elke lading top gereinigd. Daarnaast maakt hij indruk met zijn zuinige stroom- en waterverbruik en neemt hij weinig ruimte in beslag.

4. Bomann TSG 7402.1 weiß


Product informatiePlus or Show more

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6030AW is geschikt voor 13 couverts, heeft een digitaal display en een in hoogte verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit vijf programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast is het met de uitgestelde start mogelijk om het gekozen programma tot 24 uur later te laten starten. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

5. Inventum VVW6030AW - Vrijstaande vaatwasser - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Bosch SMS46AW00E vrijstaande vaatwasser beschikt over een Glas 40°C programma speciaal voor kwetsbaar glaswerk. Met de beladingssensoren van AquaSensor wordt de was gemeten en daarop het optimale waterniveau op aangepast, waarbij de doseerassistent de vaatwastabletten gelijkmatig verspreid. Om nog sneller te reinigen, kies je voor de varioSpeed functie, en het programma kan je op elk gewenst moment laten starten met de starttijdkeuze. Voordelen Glas 40°C programma Starttijdkeuze Beladingssensoren Nadelen Met ruimte voor 12 couverts is deze vaatwasser niet heel groot Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts. Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter. EcoSilence Drive, efficiënter, duurzamer en stiller Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid. VarioSpeed, nog sneller afwassen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 50%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt. Glasprogramma op lage temperatuur Veel glazen zijn kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen. ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie. Kenmerken van de Bosch SMS46AW00E Intensieve stand - Glas 40°C programma - varioSpeed - Doseerassistent - AquaSensor - Starttijdkeuze - AquaStop - Kinderbeveiliging - EcoSilence drive - vario korven - Glasbeschermingstechniek - Resttijdindicatie Programma's Intensief70 °C,Auto45-65 °C,Eco50 °C,Glas40 °C,1uur65 °C,Snel VarioSpeed

6. Bosch SMS46AW00E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

Nieuwste model sharp vaatwasser met 2 jaar homeservice aan huis. Omschrijving: – Capaciteit: 13 standaard couverts – Geluidsniveau: 49 dB(A) – Energieklasse A++ – Starttijdkeuze en display met resttijd – 3 wasprogramma’s – Overloop beveiliging – Afmetingen: H 85 – B 60 – D 61 cm

7. QWGX12F47EWEU


Product informatiePlus or Show more

Deze Bosch SMS25AI04E Serie 2 is een vrijstaande vaatwasser die van vele gemakken is voorzien. Zo beschikt de vaatwasser over een doseerassistent die wasmiddel gelijkmatig verdeeld in de vaatwasser en kan je het programma op elk gewenst moment starten. De vaatwasser heeft in totaal 5 programma's en 2 speciale functies. De beladingssensoren zorgen voor het optimale water en energievebruik en met de ExtraDry functie wordt plastic vaat extra droog. Voordelen Glas 40°C programma Starttijdkeuze Beladingssensor Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat. Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts. AquaSensor, bespaar water en energie Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemd. EcoSilence Drive, efficiënter, duurzamer en stiller Deze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid. ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie. Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter. AquaStop, voorkomt waterschade De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de vaatwasser. Kenmerken van de Bosch SMS25AI04E ExtraDroog - Glas 40°C programma - AquaStop - SilencePlus - Intensief - varioSpeed - AquaSensor - Resttijdindicatie - EcoSilence drive - Doseerassistent - ActiveWater - Glasbeschermingstechniek - 10 jaar garantie op de motor - Doseerassistent - Beladingssensor - Starttijdkeuze Programma's 5 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1uur 65 °C 2 Speciale functies: VarioSpeed, Extra Droog

8. Bosch SMS25AI04E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasser


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver is een vrijstaande mini-vaatwasser met ruimte voor maar liefst 6 couverts en een bestekmand in de onderste korf. Je hebt keuze uit 6 vaatwasprogramma’s: normaal, eco, intensief, snel, glas en 60 min. Dankzij de doseerassistent weet je altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel af te meten. Op het display aan de voorzijde van de vaatwasser zie je precies hoeveel minuten het nog duurt voordat jouw gekozen vaatwasprogramma klaar is. Productvoordelen De GSP 206A+ is uitgerust met de optie startuitstel, waarmee je alvast een vaatwasbeurt instelt die dan enkele uren later automatisch begint. Dit is zeer handig als je ´s nachts een lager energietarief hebt. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van reinigingsklasse A en is hij uitgerust met een wateronthardingssysteem dat ervoor zorgt dat jouw apparaat langer meegaat en de vaat schoon blijft. Deze Exquisit-vaatwasser is voorzien van het zuinige energielabel A+. Kenmerken: LED-display Starttijduitstel 1-24 uur Digitale aanduiding Waterontharder Indicatielampje aan/uit Zoutindicatielampje Indicatielampje spoelglansmiddel Instelbare stand spoelglansmiddel Interieur roestvrijstaal Veiligheidssysteem: Mech. veiligheidssysteem Aquastop Meervoudige lekbeveiliging Inclusief: Vaatwasser Afvoerslang Bestekmand Gebruikershandleiding

9. Exquisit GSP206A+ - Vrijstaande Mini vaatwasser - Zilver


Product informatiePlus or Show more

De Proline vaatwasser DW4860WH is een vrijstaande vaatwasser en heeft ruimte voor 12 couverts. Het geluidsniveau van deze vaatwasser is slechts 48 dB, dus je kunt op elk gewenst moment van de dag de vaat doen zonder geluidsoverlast. Het vuile bestek krijg je weer helemaal schoon in de meegeleverde bestekmand. Een halve belading wassen Heb je maar een kleine vaat die je schoon wilt hebben? Met de halve belading functie kan je klein vaatwerk afwassen en besparen op water, elektriciteit en afwasmiddel. Start de vaatwasser op een later moment Met de uitgestelde start-functie kan je instellen dat de vaatwasser 3, 6 of 9 uur later pas start met het programma. Hierdoor kan je profiteren van de daluren. Zes programma’s voor een schone vaat Proline vaatwasser DW4860WH beschikt over zes programma’s: normaal op 55°C, intensief op 60°C, Eco op 45°C, speciale glazen op 40°C, full cycle 90 minuten op 65°C en een snel programma op 45°C. Met één van deze programma's krijg jij al je vaat perfect schoon! Creëer meer ruimte Heb je grote pannen in de vaatwasser gelegd, maar kan de sproeiarm nu niet meer draaien? Creëer extra ruimte door de bovenste korf in hoogte te verstellen. Hierdoor is er meer ruimte tussen de bovenste en onderste korf. Geen waterballet Deze vaatwasser heeft een overloopbeveiliging. In het geval van lekkage wordt de watertoevoer gestopt en blijft deze water afpompen. Hierdoor voorkom je wateroverlast in de keuken.

10. Proline vaatwasser DW4860WH


Producten overeenkomstig aan Vrijstaande vaatwassers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vrijstaande vaatwassers. Er zijn immers 152 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Vrijstaande vaatwasser kopen.