Hoe komt deze leuke Horeca koelkast opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Horeca koelkast ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Horeca koelkasts, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Horeca koelkasts die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Horeca koelkasts het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Horeca koelkasts stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Horeca koelkasts

De beste Horeca koelkasts op een rij

Product informatiePlus or Show more

Flessenkoelkast 88 L Met moderne LED-verlichting en dubbele glazen deur in een voornaam design. Inhoud: 28 flessen van 0,75 liter Traploze mechanische temperatuurregeling Statische koeling Koelmiddel R600a Temperatuurbereik: 2 °C tot 10 °C Energiesparende LED-bovenverlichting, afzonderlijk uit te schakelen Deur rechtsdraaiend, omkeerbaar 2 in de hoogte verstelbare voeten vooraan Vermogen: 0,085 kW / 220-240 V 50 Hz (LED-verlichting 0,8 W) Afmetingen: B 430 x D 480 x H 825 mm Inclusief 5 flessenroosters verchroomd + 1 rooster verchroomd, rooster uitneembaar

1. Flessenkoelkast 88L | 82.5(h) x 43(b) x 48(d) cm


Product informatiePlus or Show more

Als je op zoek bent naar een multifunctionele tafelmodel koelkast met glasdeur, dan is deze Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast iets waar je naar op zoek bent! Of je de Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast nou in de woonkamer, studentenkamer, in het café, achter de receptie of in de kantine zet: met het deurslot weet je in ieder geval zeker dat alles veilig gekoeld blijft. Met een geluidsniveau van máár 33 dB(a) wordt deze koelkast als stil ervaren. Genoeg redenen om dit een multifunctionele koelkast te noemen! Als extra optie is de deur ook verwisselbaar, wat handig is voor de kleine ruimtes. Het ruime capaciteit van 122 liter biedt ruimte om maximaal 140x 330ml of 80x 500ml blikjes te koelen. De moderne zwarte kast met volledig glazen voorkant en mooi zwart metalen deurkozijn geeft de koelkast een stijlvolle, luxe uitstraling. De binnenverlichting maakt het mogelijk om de koelkast ook als display koelkast te gebruiken. De Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast wordt geleverd met vier roosters + flessenrek, wat de flexibiliteit geeft om zelf een indeling van jouw dranken te kiezen. Belangrijk: de KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Zorg voor 50 mm extra ruimte aan de achterkant én zijkanten van de unit wanneer deze in kasten wordt ingebouwd of in een krappe ruimte wordt geplaatst. Deze koelkast verliest zijn warmte via de zijkanten. De warme lucht kan goed circuleren als zowel de achterkant én de zijkanten vrij zijn. Productkenmerken Draairichting deur verwisselbaar Geïntegreerde deurgreep LED-verlichting Temperatuurregeling met draaiknop Klimaatklasse: 16°C tot 38°C (meest geschikt voor ruimtes met woonkamertemperaturen) Automatische defrost functie Magnetische Deursluiting Husky In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

2. Husky KK110-BK-NL-HU - Horeca koelkast


Product informatiePlus or Show more

Husky BC1.30.1 De BC1.31.1 is een handige vrijstaande glasdeurkoeler met een netto inhoud van liefst 123 liter. Deze koeler is voorzien van 4 draadroosters waarvan er 3 in hoogte verstelbaar zijn. Ook bevindt zich onderin een flessenrek. De deur is afsluitbaar door het geïntegreerde slot. Met een temperatuurbereik van 0 ~ 10 ° is deze koeler geschikt voor vele verschillende doeleinden, of het nu het koelen van uw bieren is of het koelen van frisdranken of wijnen. De BC1.30.1 is voorzien van LED binnenverlichting. Tevens beschikt de koeler over 4 verstelbare poten, waardoor ook het stabiel plaatsen op ongelijke vloeren geen probleem zal zijn. Met energieklasse A+ één van de zuinigste in z'n soort en met een geluidsniveau van maximaal 36 dB(A) is de koeler ook nog eens relatief stil. Geschikt voor zowel horeca als thuisgebruik. Kleur zwart.

3. Exquisit BC1-30.1 - Horeca koelkast


Product informatiePlus or Show more

Als je op zoek bent naar een multifunctionele tafelmodel koelkast met glasdeur, dan is deze Husky KK110-WH-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast perfect voor jou! Of je de Husky KK110-WH-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast nou in de woonkamer, studentenkamer, in het café, achter de receptie of in de kantine zet: met het deurslot weet je in ieder geval zeker dat alles veilig gekoeld blijft. Met een geluidsniveau van máár 36 dB(a) wordt deze koelkast als stil ervaren. Genoeg redenen om dit een multifunctionele koelkast te noemen! Als extra optie is de deur ook verwisselbaar, wat handig is voor de kleine ruimtes. Het ruime capaciteit van 122 liter biedt ruimte om maximaal 140x 330ml of 80x 500ml blikjes te koelen. De moderne zwarte kast met volledig glazen voorkant en mooi zwart metalen deurkozijn geeft de koelkast een stijlvolle, luxe uitstraling. De binnenverlichting maakt het mogelijk om de koelkast ook als display koelkast te gebruiken. De Husky KK110-WH-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast wordt geleverd met vier roosters + flessenrek, wat de flexibiliteit geeft om zelf een indeling van jouw dranken te kiezen. Belangrijk: de KK110-WH-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Zorg voor 50 mm extra ruimte aan de zijkanten én achterkant. Deze koelkast verliest zijn warmte via de zijkanten. De warme lucht kan alleen goed circuleren als zowel de zijkanten én de achterkant vrij zijn. Productkenmerken Draairichting deur verwisselbaar Geïntegreerde deurgreep LED verlichting Temperatuurregeling met draaiknop Klimaatklasse: 16°C tot 38°C (meest geschikt voor ruimtes met woonkamertemperaturen) Total No Frost Magnetische Deursluiting Husky In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

4. Husky - KK110-WH-NL-HU - Vrijstaande Glasdeur Koelkast


Product informatiePlus or Show more

Polar Barkoelkast met glazen klapdeuren geschikt voor dagelijks gebruik. De afmeting van deze zwarte koelkast met 2 glazen deuren is 92.5(h) x 92(b) x 53.5(d)cm.

5. Polar barkoelkast met 2 glazen klapdeuren


Product informatiePlus or Show more

Horeca Koelkast Glasdeur VOLLEDIG ZWART/All Black | 382 Liter Deze 'All Black' Combisteel koelkast met een glasdeur is uniek in z'n categorie! De koelkast heeft een zeer fraai design met zwarte binnenkant en zwarte buitenkant én 5 zwarte roosters met verlichting. De koeling is uitermate geschikt om drank in te koelen, maar uiteraard ook voor alle andere te koelen levensmiddelen. Breedte (mm): 595 Diepte (mm): 650 Hoogte (mm): 2000 Afm. inwendig bxdxh(mm): 490X447X1570 Afmeting lichtbak bxh (mm): 585x203 Spanning (Volt): 230 Koelmiddel: R 600 A Temp.bereik(°C): 0/+10 Aantal roosters: 5 Inh. Bruto (Ltr): 382 Aantal blikjes: 467 Aantal flessen: 217 Type Koeling: Geforceerd Afsluitbaar: Ja Verlichting: Ja Gewicht netto (kg): 80

6. Horeca Koelkast Glasdeur VOLLEDIG ZWART/All Black | 382 Liter


Product informatiePlus or Show more

De Husky KK110-BKCNS-BK-HU Glasdeur Drankkoeler biedt een capaciteit van 122 liter, wat voldoende is om maximaal 140x 330ml of 80x 500ml blikjes te koelen. De moderne zwarte kast met volledig glazen voorkant en mooi zwart metalen deurkozijn geeft de koelkast een stijlvolle, luxe uitstraling. De binnenverlichting maakt het mogelijk de inhoud snel te vinden, terwijl de integrale deursloten ze veilig opgeborgen houden. De Husky KK110-BKCNS-BK-HU Glasdeur Drankkoeler wordt geleverd met vier roosters + flessenrek, wat de flexibiliteit geeft om zelf een indeling van jouw dranken te kiezen. Bewaar en serveer je koude dranken in stijl met deze glasdeur koelkast. Belangrijk: ontworpen voor gebruik binnenshuis. Zorg voor 50 mm extra ruimte aan de achterkant van de unit wanneer deze in kasten wordt geïntegreerd. Dit apparaat is alleen bedoeld als drankkoeler en is niet geschikt voor het bewaren van vers of bederfelijk voedsel. Productkenmerken Verwisselbare draairichting deur Geïntegreerde deurgreep uit/aan te schakelen LED-verlichting Temperatuurregeling met draaiknop Klimaatklasse: 16°C tot 38°C (meest geschikt voor ruimtes met woonkamertemperaturen) Automatische DEFROST Husky In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

7. Husky KK110-BKCNS-BK-HU - Tafelmodel Koelkast met Glazen Deur


Product informatiePlus or Show more

Kleine KoelKubus in large formaat: Zelfs voor beperkte ruimte biedt Horeca Products met deze zwarte ruimtebespaarder veel opslagruimte voor een gekoelde voorraad drankjes. De KoelKubus L heeft een volume van 62 liter. Hij is de perfecte oplossing om in een kleine ruimte genoeg gekoelde drankjes voor de verkoop paraat te houden. Verder scoort het koelapparaat met zijn modern design. De geïntegreerde binnenverlichting zet de inhoud op een verkoop bevorderende manier in het juiste licht. Technische gegevens Inhoud (netto): 62 l Inhoud (bruto): 68 l Capaciteit flessen: 30 Flessen 0,33 l / 24 Flessen 0,5 l / 16 Flessen 0,7 l Capaciteit blikken: 86 Blikken 0,25 l / 65 Blikken 0,33 l / 60 Blikken 0,5 l Afmeting uitwendig (HxBxD): 64 x 43 x 48 cm Afmeting binnen (HxBxD): 54 x 36 x 39 cm Gewicht (bruto): 24 kg Gewicht (netto): 22 kg Klimaatklasse: N Energieverbruik : 0,9 kWh / 24h Aansluiting: 220-240V / 50Hz / 85W Certificaten: CE, RoHS Koelmiddel: FCKW- & FKW-Frei Temperatuurbereik: van 0°C tot 10°C

8. Gastro-Cool KW65 - Flessenkoelkast - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Polar C-serie tafelmodel display koeling 88 liter Deze tafelmodel koeling van Polar is ideaal voor het tonen van bier of frisdrank. De koeling is gemaakt van duurzaam en stijlvol wit gelakt staal en het exterieur is eenvoudig te reinigen en sterk genoeg voor gebruik in professionele omgevingen. De glazen deur is eenvoudig omkeerbaar en dankzij de verstelbare poten is de koeling eenvoudig te verplaatsen. De keukenkoelingen uit de C-serie van Polar zijn ontworpen voor dagelijks, niet al te intensief gebruik in de horeca. Kies de C-serie voor algemene opslag wanneer u maar af en toe producten uit het koelapparaat hoeft te halen. Apparatuur uit de C-serie werkt bij temperaturen tot maximaal 32°C. Wit. 1 deur. Informatie * Merk: Polar * Inhoud: 88L * Dimensions: 82,5(h) x 43(b) x 48(d)cm * Dimensions - insulation: 3,5cm * Soort vermogen: 230V/85W 0,55A * Refrigerant: R600a * Temperatuur bereik: +1°C tot +12°C * Voltage: 230V * Garantie: 2 jaar volledige garantie * Gewicht: 26kg * Gelakt stalen constructie * Deur met dubbel glas * Maximale omgevingstemperatuur: 32°C

9. Polar C-serie tafelmodel display koeling 88 liter


Product informatiePlus or Show more

Deze minibar met glazen deur van VDT kan, bijvoorbeeld te gebruikt worden voor hotels, boten of in een tienerkamer. De glazen deur geeft een goed overzicht van de inhoud. Met 3 instelbare schappen en een een mand. Compressor gekoeld dus zijn prestaties zijn niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur energieklasse A temperatuur 0-10 graden bij 20-25 graden kamer temperatuur 98 liter inhoud LED verlichting verwisselbare deur instelbare schap gewicht 31 kg afmetingen: 48 x 47,5 x 85cm 1 jaar garantie

10. VDT Minibar - koelkast 98L - 850 x 475 x 480mm


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Horeca koelkasts er zijn namelijk 332 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Horeca koelkast kopen.