Hoe komt deze fantastische Horeca koelkast lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Horeca koelkast ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Horeca koelkasts, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Horeca koelkasts die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Horeca koelkasts het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Horeca koelkasts stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Horeca koelkasts

De beste Horeca koelkasts in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Als je op zoek bent naar een multifunctionele tafelmodel koelkast met glasdeur, dan is deze Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast iets waar je naar op zoek bent! Of je de Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast nou in de woonkamer, studentenkamer, in het café, achter de receptie of in de kantine zet: met het deurslot weet je in ieder geval zeker dat alles veilig gekoeld blijft. Met een geluidsniveau van máár 33 dB(a) wordt deze koelkast als stil ervaren. Genoeg redenen om dit een multifunctionele koelkast te noemen! Als extra optie is de deur ook verwisselbaar, wat handig is voor de kleine ruimtes. Het ruime capaciteit van 122 liter biedt ruimte om maximaal 140x 330ml of 80x 500ml blikjes te koelen. De moderne zwarte kast met volledig glazen voorkant en mooi zwart metalen deurkozijn geeft de koelkast een stijlvolle, luxe uitstraling. De binnenverlichting maakt het mogelijk om de koelkast ook als display koelkast te gebruiken. De Husky KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast wordt geleverd met vier roosters + flessenrek, wat de flexibiliteit geeft om zelf een indeling van jouw dranken te kiezen. Belangrijk: de KK110-BK-NL-HU Glasdeur Tafelmodel Koelkast is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Zorg voor 50 mm extra ruimte aan de achterkant én zijkanten van de unit wanneer deze in kasten wordt ingebouwd of in een krappe ruimte wordt geplaatst. Deze koelkast verliest zijn warmte via de zijkanten. De warme lucht kan goed circuleren als zowel de achterkant én de zijkanten vrij zijn. Productkenmerken Draairichting deur verwisselbaar Geïntegreerde deurgreep LED-verlichting Temperatuurregeling met draaiknop Klimaatklasse: 16°C tot 38°C (meest geschikt voor ruimtes met woonkamertemperaturen) Automatische defrost functie Magnetische Deursluiting Husky In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

1. Husky KK110-BK-NL-HU - Horeca koelkast


Product informatiePlus or Show more

Deze minibar met glazen deur van VDT kan, bijvoorbeeld gebruikt worden voor hotels, boten of in een tienerkamer. De glazen deur geeft een goed overzicht van de inhoud. Met 2 instelbare schappen. Met compressor gekoeld dus zijn prestaties zijn niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur energieklasse A temperatuur 0-10 graden bij 20-25 graden kamer temperatuur 40 liter inhoud LED verlichting verwisselbare deur instelbare schap gewicht 18,5 kg afmetingen: 35x 43x 72cm 1 jaar garantie

2. VDT Minibar, koelkast 40L


Product informatiePlus or Show more

Deze zwarte tafelmodel koelkast is met zijn formaat ideaal, je kunt deze door zijn compacte afmeting altijd wel ergens kwijt. De koelkast heeft een inhoud van 115L. en is door zijn zwarte behuizing een echte eyecatcher. De LED verlichting zorgt er voor dat de dranken prachtig tot zijn recht komen. Of deze nou in een winkel staat of op een feestje voor extra koelcapaciteit, succes gegarandeerd!

3. Professionele Horeca Koelkast | Glasdeur | Zwart | 115 liter | Combisteel 7013.2570 | Horeca


Product informatiePlus or Show more

Kleine KoelKubus in large formaat: Zelfs voor beperkte ruimte biedt Horeca Products met deze zwarte ruimtebespaarder veel opslagruimte voor een gekoelde voorraad drankjes. De KoelKubus L heeft een volume van 62 liter. Hij is de perfecte oplossing om in een kleine ruimte genoeg gekoelde drankjes voor de verkoop paraat te houden. Verder scoort het koelapparaat met zijn modern design. De geïntegreerde binnenverlichting zet de inhoud op een verkoop bevorderende manier in het juiste licht. Technische gegevens Inhoud (netto): 62 l Inhoud (bruto): 68 l Capaciteit flessen: 30 Flessen 0,33 l / 24 Flessen 0,5 l / 16 Flessen 0,7 l Capaciteit blikken: 86 Blikken 0,25 l / 65 Blikken 0,33 l / 60 Blikken 0,5 l Afmeting uitwendig (HxBxD): 64 x 43 x 48 cm Afmeting binnen (HxBxD): 54 x 36 x 39 cm Gewicht (bruto): 24 kg Gewicht (netto): 22 kg Klimaatklasse: N Energieverbruik : 0,9 kWh / 24h Aansluiting: 220-240V / 50Hz / 85W Certificaten: CE, RoHS Koelmiddel: FCKW- & FKW-Frei Temperatuurbereik: van 0°C tot 10°C

4. Gastro-Cool KW65 - Flessenkoelkast - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Tijdens deze lekkere zomerdagen is het drinken van water heel belangrijk. Wij hebben de ideale oplossing voor u! Onze waterkoelers bieden u de mogelijkheid om op elk moment van de dag een heerlijk gekoeld glas water te drinken. Met zijn robuuste design is de Atlantic uitermate geschikt voor bij u thuis of op kantoor. Met zijn tijdloze uitstraling misstaat de Atlantic ook niet in wachtkamers en kantooromgevingen. Karaffen, waterflesjes en bidons kunnen eenvoudig worden afgevuld dankzij de ruime tapopening. De Atlantic flessenwaterkoeler is vrijwel overal als zelfstandige unit te plaatsen en heeft alleen een stopcontact nodig. De koelkappaciteit van de waterkoeler bedraagt: 6,1 liter gekoeld water per uur. De temperatuur van het gekoelde water bedraagt: +/- 7 graden (is verstelbaar aan de achterzijde van de waterkoeler). Wanneer de waterkoeler uit de verpakking is gehaald kan de waterkoeler niet meer retour gezonden worden, omdat het om een hygienisch product gaat. Dit geldt natuurlijk niet wanneer de waterkoeler niet naar behoren werkt. LET OP: Er zit geen fles drinkwater bij de waterkoeler zoals op de afbeelding is afgebeeld!

5. Atlantic Flessenkoeler Koud-Ongekoeld / watercooler / waterkoeler dispenser / waterkoeler met tank / waterkoeler waterdispenser / gekoeld water / koelapparaat / Watertank / drinkwater / water voor thuis / Waterfles / koud water


Product informatiePlus or Show more

De Husky KK110-BKCNS-BK-HU Glasdeur Drankkoeler Deze drankkoeler biedt een capaciteit van 122 liter, wat voldoende is om maximaal 140x 330ml of 80x 500ml blikjes te koelen. De moderne zwarte kast met volledig glazen voorkant en mooi zwart metalen deurkozijn geeft de koelkast een stijlvolle, luxe uitstraling. De binnenverlichting maakt het mogelijk de inhoud snel te vinden, terwijl de integrale deursloten ze veilig opgeborgen houden. De Husky KK110-BKCNS-BK-HU wordt geleverd met vier roosters + flessenrek, wat de flexibiliteit geeft om zelf een indeling van jouw dranken te kiezen. Bewaar en serveer je koude dranken in stijl met deze glasdeur koelkast. Belangrijk: ontworpen voor gebruik binnenshuis. Zorg voor 50 mm extra ruimte aan de achterkant van de unit wanneer deze in kasten wordt geïntegreerd. Dit apparaat is alleen bedoeld als drankkoeler en is niet geschikt voor het bewaren van vers of bederfelijk voedsel. Productkenmerken Verwisselbare draairichting deur Geïntegreerde deurgreep uit/aan te schakelen LED-verlichting Temperatuurregeling met draaiknop Klimaatklasse: 16°C tot 38°C (meest geschikt voor ruimtes met woonkamertemperaturen) Automatische DEFROST Husky In de laatste 50 jaar is Husky uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van professionele al koel- en vriesapparatuur. Met name de productontwikkeling op het allerhoogste niveau, vanuit Noordwest-Engeland zorgt voor mooie degelijke én technisch hoogstaande producten op het gebied van drank en food opslag. Deze Husky producten staan dan ook wereldwijd verspreid bij o.a. pubs, cafés en restaurants.

6. Husky KK110-BKCNS-BK-HU - Tafelmodel Koelkast met Glazen Deur


Product informatiePlus or Show more

DRY AGE KOELKAST 1300L. Pro LineType: Pro Line Breedte (mm): 1400 Diepte (mm): 800 Hoogte (mm): 2050 Spanning (Volt): 230 Frequentie (Hz): 50/60 El. vermogen(kW): 0,76 Koelmiddel: R 290 Temp.bereik(°C): -3/+5 Aantal roosters: 2 Inh. Bruto (Ltr): 1300 Type Koeling: Geforceerd Ontdooisysteem: Automatisch Isolatiedikte (mm): 60 Gewicht bruto (kg): 289

7. DRY AGE KOELKAST 1300L


Product informatiePlus or Show more

De klassieker van Gastro-Cool is in neutraal zwart gehouden en past optisch in elke ruimte. Door de glazen deur en de verlichte binnenruimte worden de drankjes duidelijk zichtbaar en uitnodigend gepresenteerd . Het apparaat koelt tussen 2 en 10 graden. Om de toegang door onbevoegde derden te voorkomen, is de koelkast van een afsluitbare deur voorzien.

8. Gastro-Cool GD155 - Flessenkoelkast met glazen deur 115 Liter - Zwart/Zwart/Zwart 248100


Product informatiePlus or Show more

De Exquisit CD350.1003 is een fraaie koelkast met glazen deur. Deze overzichtelijk ingedeelde koelkast heeft een zeer grote opslagruimte van 320 liter. Er is dus altijd genoeg plaats voor al je boodschappen. Dankzij de automatische ontdooiing hoef je deze koelkast niet zelf te ontdooien. Zo houd je meer tijd over voor andere bezigheden. De koelkast is voorzien van 6 verplaatsbare aflegrekken. Op deze rekken kun jij je boodschappen overzichtelijk opslaan. Je kunt deze koelkast plaatsen waar je maar wilt, vanwege de verwisselbare draairichting van de deur. Kenmerken Exquisit Koelkast CD350.1003: Plaatsing: vrijstaand Netto inhoud: 320 liter Automatische ontdooiing 6 verplaatsbare aflegrekken Draairichting deur wisselbaar

9. Exquisit Koelkast CD350.1003


Product informatiePlus or Show more

Horeca Drank Koelkast met 1 Glasdeur | 382 Liter Professionele drank koelkast van het merk Combisteel. Perfect voor de hete zomer! Breedte (mm): 595 Diepte (mm): 650 Hoogte (mm): 2000 Afm. inwendig bxdxh(mm): 490X447X1570 Spanning (Volt): 230 Koelmiddel: R 600 A Temp.bereik(°C): 0/+10 Aantal roosters: 5 Inh. Bruto (Ltr): 382 Type Koeling: Geforceerd Afsluitbaar: Ja Verlichting: Ja Gewicht netto (kg): 73.5 Afmetingen & inhoud Hoogte 200 cm Breedte 59,5 cm Diepte 65 cm Netto inhoud 382 liter Inclusief vriesruimte Nee Algemeen Draairichting deur Rechts Draairichting deur aanpasbaar Nee Minimale omgevingstemperatuur Normaal (16 graden) Maximale omgevingstemperatuur Subnormaal of Normaal (32°) Temperatuurinstelling Draaiknop Weergave binnentemperatuur Nee Dispenser Geen dispenser

10. Horeca Drank Koelkast met 1 Glasdeur | 382 Liter


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Horeca koelkasts er zijn namelijk 332 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Horeca koelkast kopen.