Wat is de beste Hartslagmeter van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 februari, 2024

Het kopen van een goede Hartslagmeter is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Hartslagmeter van 2024? Na het analyseren van 1952 Hartslagmeters kwam de POLAR H10 Heart Rate Monitor als beste getest uit onze Hartslagmeter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Hartslagmeters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Hartslagmeters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Hartslagmeter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Hartslagmeter selectie

De top 10 beste Hartslagmeters

1Score: 9.7
POLAR H10 Heart Rate Monitor
POLAR H10 Heart Rate Monitor
Polar
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap
Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap
Garmin
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
MyZone MZ Switch
MyZone MZ Switch
MyZone
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.4
Fitbit Inspire 2 - Activity
Fitbit Inspire 2 - Activity
Fitbit
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.1
Fitbit Charge 5 Activity Tracker
Fitbit Charge 5 Activity Tracker
Fitbit
Ga naar laagste prijs
6Score: 9
Wahoo Tickr X (Gen 2
Wahoo Tickr X (Gen 2
Wahoo
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.9
Polar Verity Sense
Polar Verity Sense
Polar
Ga naar laagste prijs
8Score: 8.8
Peloton Heart Rate Monitor Band
Peloton Heart Rate Monitor Band
Peloton
9Score: 8.4
Hammerhead Heart Rate Monitor
Hammerhead Heart Rate Monitor
Hammerhead
Ga naar laagste prijs
10Score: 8.4
Whoop 4.0
Whoop 4.0
Whoop
hero illustration

De Bestenu Hartslagmeter Koopgids

Door inzicht te krijgen in je hartslag, pas je je activiteiten of zelfs je training aan. Je boekt betere resultaten en kunt doelgerichter trainen. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een hartslagmeter.

Wat voor soorten hartslagmeters zijn er?

Er zijn twee soorten hartslagmeters verkrijgbaar: borstbandhartslagmeters of hartslagmeters die je hartslag via je pols meten.

Hartslagmeters die je op je borst draagt maken vaak gebruik van een Bluetooth-verbinding waardoor ze de gegevens eenvoudig naar je smartphone en bijbehorende app sturen voor analyse. Deze manier van het meten van je hartslag is nauwkeuriger dan via je pols.

Een hartslagmeter die via je pols je hartslag meet, zit vaak verwerkt in een smartwatch, sporthorloge of activity tracker wat betekent dat deze vaak veelzijdiger is dan een borstbandharstalgmeter. Hij is daarentegen minder nauwkeurig.

Wat is beter: een hartslagmeting via je borst of via je pols?

Welke beter is, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Een hartslagmeter die je op je borst plaatst is nauwkeuriger in het meten van je hartslag dan een hartslagmeter die je hartslag meet via je pols. Je zou zeggen dat een borsthartslagmeter beter is, maar zo simpel is het niet.

Een hartslagmeter die via je pols meet is misschien minder nauwkeurig, maar dit wilt niet zeggen dat het resultaat onbetrouwbaar is. Een activity tracker, smartwatch of sporthorloge heeft bovendien veel meer functies dan alleen het meten van je hartslag. Deze tellen vaak je stappen, de gelopen afstand en de snelheid waarmee je loopt. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de activiteiten dan met een borstbandhartslagmeter.

Wil je echter alleen een hartslagmeter, dan is een borstbandhartslagmeter in ieder geval een nauwkeurigere optie.

Waar plaats ik de gel voor een borsthartslag meter?

Soms kan een hartslagband die je op je borst plaatst gaan schuren waardoor deze niet comfortabel aanvoelt. Dit kun je voorkomen door wat zalf of gel te gebruiken. Breng de gel aan op de elektroden voordat je de band om doet. Door de gel wordt de verbinding tussen de huid en de elektrode tevens verbeterd.

Hoe stel je een hartslagmeter in?

Hoe jij je hartslagmeter in stelt, hangt volledig af van wat voor soort hartslagmeter je gebruikt. Heb je een activity tracker, dan stel je deze in via de bijbehorende app. Je kiest wanneer je meldingen wilt ontvangen en wanneer je je hartslag wilt meten.

Met sommige goede activitytrackers heb je zelfs de mogelijkheid om periodiek een ECG te maken waardoor je een oogje houdt op je gezondheid. Zijn de resultaten van deze ECG niet goed, dan krijg je een melding en kun je zelfs de ECG uitprinten en meenemen naar je huisarts.

Wat is een normale hartslag?

Wat een normale hartslag is, hangt af van je activiteitenlevel. In rust ligt de hartslag van een volwassene tussen de 60 en de 100 slagen per minuut. Je hart gaat sneller kloppen als er meer zuurstof nodig is. Bij inspanningen heeft je lichaam meer zuurstof nodig met als gevolg dat je hart dus sneller gaat kloppen.

Heb je een hoge hartslag terwijl je rust, dan kan dit komen door bijvoorbeeld bijvoorbeeld koorts, stress of andere sterke emoties. Een hoge hartslag gaat meestal over zodra de omstandigheden veranderen.

Zodra je klachten krijgt bij een hoge hartslag, of je in het algemeen zorgen maakt over je hartslag, breng je een bezoek aan de huisarts. Deze kan verschillende testen doen om het ritme van je hart te controleren en – indien nodig – je doorverwijzen naar een specialist.

Wat zijn hartslagzones en hoe maak je hier optimaal gebruik van?

Er zijn vijf verschillende hartslagzones en als je hier optimaal gebruik van maakt, haal je je doel sneller.

Hartslagzone 1: Na een zware trainingssessie moet je herstellen. Dit doe je in zone 1. Je spieren nemen in deze zone zuurstof beter op en afvalstoffen worden afgevoerd waardoor spierpijn vermindert. Als je net met sporten begint, gebruik je deze zone om langzaam je conditie mee op te bouwen. In deze zone train je binnen de 50 tot 60 procent van je maximale hartslag.

Hartslagzone 2: Als je wilt afvallen, train je in deze zone. In deze zone is je vetverbranding het hoogst. Veel mensen denken dat het tempo in deze zone erg hoog ligt, maar dit is niet zo. In deze zone train je binnen de 60 tot 70 procent van je maximale hartslag. Om de beste resultaten te bereiken, train je 20 minuten in deze zone.

Hartslagzone 3: In zone 3 train je binnen 70 tot 80 procent van je maximale hartslag. In deze zone verbeter je je conditie en uithoudingsvermogen: je houdt het steeds langer vol.

Hartslagzone 4: In deze zone verbetert je inspanningsniveau en uithoudingsniveau. Deze zone is erg kort, maar intensief. Daarmee is hij alleen geschikt voor ervaren sporters. Je traint hier binnen 80 tot 90 procent van je maximale hartslag.

Hartslagzone 5: Deze zone is bedoeld voor topsporters. Je traint hier erg kort maar nog intensiever en explosiever dan in hartslagzone 4 en traint hier binnen 90 tot 100 procent van je maximale hartslag.

hero illustration

Hoe testen we Hartslagmeters?

Om de beste Hartslagmeter te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Hartslagmeter-test hebben we 1952 Hartslagmeters vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Hartslagmeter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Hartslagmeter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Hartslagmeter-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Hartslagmeter in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1952 Hartslagmeters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Hartslagmeters in een makkelijke lijst

1. POLAR H10 Heart Rate Monitor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen POLAR H10 Heart Rate Monitor

 • list plusUitzonderlijke nauwkeurigheid in het bijhouden van de hartslag voor multisportatleten
 • list plusWaterdicht ontwerp voor onderwatergebruik tot 30 meter
 • list plusIndrukwekkende batterijduur van ongeveer 400 uur

Nadelen POLAR H10 Heart Rate Monitor

 • list plusBand kan schuren tijdens langere workouts, vooral wanneer gedragen onder een sportbeha
 • list plusTegenstrijdige interface van de Polar Beat app

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.75
Gebruiksgemak
9.63
Ik ben de Polar H10 Hartslagmonitor, een premium multisport tracking-oplossing speciaal ontworpen voor atleten zoals fietsers, hardlopers en triatleten. Deze hartslagmeter die je op je borst draagt, biedt uitzonderlijke nauwkeurigheid, een waterdicht ontwerp voor gebruik onder water tot 30 meter en een indrukwekkende batterijduur van ongeveer 400 uur. Volgens TechRadar biedt hij "zeer nauwkeurige multisport tracking" en excelleert hij in prestaties door nauwkeurig hartmetingen vast te leggen. Daarnaast biedt hij comfort voor langdurig dragen, met meerdere riemmaatopties beschikbaar, waardoor hij geschikt is voor langdurige workouts.

Wat mij onderscheidt is mijn compatibiliteit met fitness-apps van derden en trainingsapparatuur via Bluetooth of ANT+. Zoals benadrukt door USA Today, is hij "makkelijk in te stellen en te gebruiken," en koppelt hij snel met apparaten en neemt nuttige trainingsgegevens op. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de band tijdens langere workouts schuren kan veroorzaken, vooral wanneer hij onder een sportbeha gedragen wordt. Ondanks dit mogelijke ongemak, biedt de H10 nauwkeurige hartslagmeting en gedetailleerde gegevensanalyse via de bijbehorende app.

In vergelijking met zijn tegenhangers wordt de Garmin HRM-Pro geprezen om zijn nauwkeurigheid en reactievermogen, waardoor hij geschikt is voor diverse sporten en extra hardloopdynamiekinformatie biedt. Aan de andere kant biedt de Polar H9, een budgetvriendelijke optie, betrouwbare hartslaggegevens en compatibiliteit met diverse apps en apparaten van derden, maar mist hij de mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere Bluetooth-apparaten of trainingsgegevens op te slaan. De Polar H10, iets duurder dan de H9, biedt nauwkeurige tracking, een lange batterijduur en functies zoals VO2 max-beoordeling, waardoor hij een premium keuze is voor gebruikers die nauwkeurigheid en geavanceerde functies prioriteren.

De onderscheidende kenmerken van de Polar H10 Hartslagmonitor, zoals zijn nauwkeurigheid, lange batterijduur en waterdichte ontwerp, maken hem tot een topkeuze voor serieuze atleten die tijdens intense trainingssessies nauwkeurige hartslaggegevens nodig hebben. Het is echter belangrijk om te weten dat hij kan schuren bij langdurig dragen en de tegenstrijdige interface van de Polar Beat-app zijn opmerkelijke beperkingen.

Kortom, de Polar H10 Hartslagmonitor blinkt uit in het bieden van zeer nauwkeurige hartslagmeting voor multisportatleten, en biedt een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor het monitoren van inspanning en herstel tijdens workouts. Hoewel hij enkele nadelen heeft, maken zijn premium functies en prestaties hem tot een opvallende keuze voor toegewijde fitnessliefhebbers en atleten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap

 • list plusUitgebreide connectiviteitsopties (Bluetooth en ANT+)

Nadelen Garmin HRM-Pro Premium Chest Strap

 • list plusHogere prijsklasse
 • list plusMogelijk niet ideaal voor casual gebruikers

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.34
Functionaliteit
9.17
Gebruiksgemak
10
Als serieuze atleet of fitnessliefhebber kan ik vol vertrouwen de Garmin HRM-Pro Premium Borstband Hartslagmeter aanbevelen. Deze veelzijdige en hoogwaardige hartslagmeter biedt uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth en ANT+ ondersteuning, wat naadloze integratie met verschillende apparaten en apps mogelijk maakt. Het interne opslagvermogen van maximaal 18 uur aan gegevens onderscheidt het, waardoor gebruikers hartslaginformatie kunnen verzamelen zonder continu een horloge te dragen. Volgens TechRadar synchroniseert het moeiteloos gegevens met de Garmin Connect app, wat waardevolle inzichten biedt in training intensiteit, stappen, afstand en verbrande calorieën.

De betrouwbaarheid in connectiviteit, nauwkeurige hartslagmetingen en geschiktheid voor zwemmers maken het een waardevol instrument voor serieuze atleten. Zoals opgemerkt door de recensent, "Als compatibiliteit met een Garmin horloge en de behoefte aan extra hardloopdynamiekmetingen prioriteiten zijn, dan is de HRM-Pro een aanbevolen optie, ondanks de hogere kosten in vergelijking met concurrenten zoals de Wahoo Tickr X."

In vergelijking met andere hartslagmeters blinkt de Garmin HRM-Pro uit in comfort en responsiviteit, zoals benadrukt in de recensie van USA Today. De verstelbare band en uitzonderlijk comfort, zelfs bij langdurig dragen, maken het een uitstekende keuze voor gebruikers die een comfortabele maar hoogwaardige hartslagmeter zoeken. Ondanks een iets hogere prijs, werden het comfort en de responsiviteit van de Garmin HRM-Pro boven zijn concurrenten verkozen.

Op technisch gebied biedt de Garmin HRM-Pro uitgebreide functionaliteit, waarbij hardloopdynamiek wordt vastgelegd en hartslaggegevens worden opgeslagen tijdens activiteiten buiten het bereik van het horloge, om naadloos te synchroniseren met compatibele Garmin horloges wanneer in bereik. Zijn kleine, lichtgewicht ontwerp en lange batterijduur tot één jaar verbeteren het gemak en gebruiksgemak, zoals vermeld op Amazon.

Het is echter vermeldenswaard dat de hogere prijs en uitgebreide set aan functies misschien niet ideaal zijn voor meer casual gebruikers, zoals benadrukt in de recensie van TechRadar. Voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, biedt de Viiiiva V100 van 4iiii, zoals vermeld in Wired, typische nauwkeurigheid van een borstband, Bluetooth en ANT+ connectiviteit, die tegemoetkomt aan gebruikers met verschillende voorkeuren en budgetten.

Kortom, de Garmin HRM-Pro Premium Borstband Hartslagmeter onderscheidt zich als een eersteklas keuze voor serieuze atleten en fitnessliefhebbers, met ongeëvenaarde connectiviteit, nauwkeurige metingen en comfort. Hoewel het misschien niet de beste budgetoptie is voor casual gebruikers, maken de uitgebreide functies en naadloze integratie met Garmin apparaten het een waardevolle investering voor degenen die geavanceerde hartslagmonitoringmogelijkheden zoeken. 🏃‍️️‍️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. MyZone MZ Switch

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MyZone MZ Switch

 • list plusVeelzijdige draagopties (pols, arm of borst)
 • list plusNauwkeurige tracking met ECG- en PPG-sensortechnologie
 • list plusSociale fitnessbenadering via de MyZone-app

Nadelen MyZone MZ Switch

 • list plusApp-ervaring is mogelijk niet zo gebruiksvriendelijk als die van sommige concurrenten

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.87
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.32
Ik ben enthousiast om de MyZone MZ-Switch te introduceren, een veelzijdige hartslagmeter die geschikt is voor een breed scala aan gebruikers, omdat hij op de pols, arm of borst gedragen kan worden. Met ECG-sensortechnologie voor borstdragen en PPG-sensortechnologie voor arm- of polsdragen, biedt het nauwkeurige tracking, Bluetooth- en ANT+ connectiviteit. De MyZone app gamificeert fitnessactiviteiten met het Effort Points systeem. Volgens Trusted Reviews is het "een toegewijde hartslagmeter geschikt voor degenen die misschien niet zo technisch onderlegd zijn," omdat het eenvoudig te begrijpen nauwkeurige gegevens biedt en een sociale fitnessbenadering heeft. De verschillende draagopties zorgen voor consistente resultaten tijdens verschillende workouts, terwijl de knop en LED-indicator de gebruikerservaring verbeteren door directe feedback over de hartslagzone te geven. De bijbehorende app faciliteert ook sociale trainingsgebeurtenissen en presenteert workoutgegevens op een beginner-vriendelijke manier.

De MyZone MZ-Switch heeft een concurrerende prijs van $159.95 / £139.50 / AU$209.99, met extra accessoirebanden verkrijgbaar voor $20 / £18 / AU$30. Ondanks zijn sterke punten, kan de app-ervaring volgens Trusted Reviews niet zo gebruiksvriendelijk zijn als die van sommige concurrenten. Desalniettemin levert het apparaat betrouwbare hartslagmonitoring en is het geschikt voor verschillende soorten lichaamsbeweging, waardoor het een sterke concurrent is op de markt voor hartslagmeters.

In vergelijking met andere hartslagmeters, zoals de Garmin HRM-Pro en Polar H9 en H10, valt de MyZone MZ-Switch op vanwege zijn veelzijdigheid in draagmogelijkheden en zijn sociale fitnessbenadering via de MyZone app. Terwijl de Garmin HRM-Pro wordt aanbevolen vanwege zijn nauwkeurigheid, responsiviteit en compatibiliteit met verschillende apparaten en apps, en de Polar H9 wordt geprezen vanwege zijn betrouwbaarheid, betaalbaarheid en compatibiliteit met apps en apparaten van derden, biedt de MyZone MZ-Switch een unieke mix van veelzijdigheid en sociale fitnessfuncties. De Polar H10 wordt daarentegen opgemerkt vanwege zijn nauwkeurige tracking, lange batterijduur en extra functies zoals VO2 max-beoordeling en een ingebouwde versnellingsmeter, waardoor het meer geschikt is voor gevorderde gebruikers.

Al met al blinkt de MyZone MZ-Switch uit als een veelzijdige hartslagmeter met de nadruk op sociale fitness en eenvoudig te begrijpen nauwkeurige gegevens. De verschillende draagopties, gebruiksvriendelijke functies en concurrerende prijzen maken het een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreid hulpmiddel om hun algehele activiteitsniveaus en fitheid te verbeteren. Hoewel de app-ervaring misschien niet de meest vlekkeloze is, onderscheidt het betrouwbare hartslagmonitoringvermogen van het apparaat en zijn unieke sociale fitnessbenadering het op de markt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

4. Fitbit Inspire 2 - Activity

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.21
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
9.43
# PRODUCTBESCHRIJVING

Hallo daar! Ik ben de Fitbit Inspire 3, en ik ben klaar om jou te helpen met je gezondheids- en fitnessdoelen. Met mijn strakke design, kleurrijk AMOLED-scherm en uitgebreide gezondheidsmetingen, ben ik de perfecte metgezel voor jouw dagelijkse routine. Mijn 24/7 hartslagmeting, Dagelijkse Klaarheid en Stressmanagement analyse, en SpO2-monitoring voor zuurstofniveaus zorgen voor een totale wellness-ervaring. En wist je dat mijn batterij maar liefst 10 dagen meegaat, zelfs met het altijd-aan-scherm? Dat is behoorlijk indrukwekkend, al zeg ik het zelf! 🌟

Wat mij echt onderscheidt, is mijn vermogen om inzichtelijke gegevens te bieden over dagelijkse klaarheid en stressmanagement, samen met SpO2-monitoring. Daarnaast bied ik handige oefensnelkoppelingen en 21 verschillende activiteitsopties, waardoor ik super veelzijdig ben. Hoewel ik geen ingebouwde GPS heb, bied ik wel een gratis zes maanden Fitbit Premium abonnement, inclusief diepere slaapanalysegegevens en een Dagelijkse Klaarheid Score. Dat is toch fantastisch, nietwaar?

In vergelijking met andere trackers, zoals de Fitbit Charge 6 of de Apple Watch SE (2e generatie), mis ik misschien wat geavanceerde functies, zoals ingebouwde GPS. Maar hey, voor mijn prijs van $99,95 en met dat gratis zes maanden Fitbit Premium abonnement, ben ik een geweldige optie voor wie op zoek is naar een betaalbare, maar toch uitgebreide fitness tracker. Ik ben de perfecte keuze voor jouw wellness-reis, zonder dat het je een fortuin kost.

Kortom, ik ben de Fitbit Inspire 3, en ik ben er trots op om jou een naadloze en allesomvattende benadering van gezondheids- en fitness-tracking te bieden. Mijn levendige kleurenscherm, uitgebreide gezondheidsmetingen en lange batterijduur maken mij tot een geweldige budgetvriendelijke optie voor wie betrouwbare fitness tracking zoekt. Zoals TechRadar het treffend zegt, ben ik "een aanbevolen instappunt in de wereld van gezondheids- en fitness-tracking." Wacht niet langer, laten we samen aan de slag gaan!‍️️‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Fitbit Charge 5 Activity Tracker

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
9.07
Gebruiksgemak
9.25
De Fitbit Charge 5 is een geavanceerde activiteitstracker en hartslagmeter die opvalt met zijn uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties. Met hartslagmeting, GPS, SpO2-meting, ECG-app voor hartslagritme-evaluatie en meer, biedt het een holistische benadering van het bewaken van welzijn. De toevoeging van bloedglucosemeting met geavanceerde analyse beschikbaar via een Premium lidmaatschap versterkt verder de bruikbaarheid ervan. Volgens PCMag is "De Charge 5 is Fitbit's meest geavanceerde fitness-tracker," waarbij de evolutie als topaanbieding in de Fitbit-lijn wordt benadrukt.

Een van de onderscheidende kenmerken is de ECG-app voor hartslagritme-evaluatie, waarmee het zich onderscheidt van zijn voorgangers en het positioneert als een leider in op gezondheid gerichte wearables. The New York Times' Wirecutter noemt de Fitbit Charge 6 vanwege de ingebouwde GPS, en de Fitbit Charge 5 zet deze trend voort door functies te verbeteren voor een verbeterde gebruikerservaring. De hartslagvariabiliteitsmeting, meldingen van onregelmatige hartslag en monitoring van de rusthartslag maken het opvallend in de categorie hartslagmeters, omdat het gebruikers uitgebreide inzichten biedt in hun cardiovasculaire gezondheid.

De Fitbit Charge 5 blinkt uit in activiteitenregistratie, trainingsopname en hartslagnauwkeurigheid, zoals benadrukt door de tests en onderzoeken van Wirecutter. Dit maakt het een veelzijdig apparaat voor fitnessliefhebbers en mensen die hun algehele gezondheid nauwlettend willen volgen. Zijn SpO2-meting, detectie van variatie in huidtemperatuur en ademhalingsfrequentie versterken verder zijn positie als een uitgebreid gezondheidsbewakingsinstrument.

Echter, net als bij elk product, zijn er beperkingen. De talrijke functies van de Fitbit Charge 5 kunnen overweldigend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, rechttoe rechtaan activiteitstracker. Bovendien zijn sommige van zijn geavanceerde functies, waaronder bloedglucosemeting, alleen beschikbaar met een Premium lidmaatschap, wat een nadeel kan zijn voor prijsbewuste consumenten. Zoals vermeld op de Fitbit-website, zijn bepaalde functies niet bedoeld voor medische doeleinden, waarbij de nadruk wordt gelegd op het belang van het gebruik van het apparaat als aanvulling op professioneel medisch advies in plaats van als diagnostisch instrument.

In vergelijking met andere fitness-trackers concurreert de Fitbit Charge 5 sterk met zijn geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties, vooral voor gebruikers die op zoek zijn naar diepgaande gezondheidsbewaking. Terwijl andere apparaten mogelijk uitblinken op specifieke gebieden zoals smartwatch-mogelijkheden of basisactiviteitenregistratie, onderscheidt de focus van de Charge 5 op uitgebreide gezondheidsmetingen en geavanceerde bewaking het. Zoals Wirecutter de Fitbit Inspire 3 aanbeveelt voor zijn activiteitenregistratie, en de Apple Watch SE voor zijn smartwatch- en fitnesstrackingsmogelijkheden, richt de Fitbit Charge 5 zich op gebruikers die een balans zoeken tussen fitnesstracking en gezondheidsbewaking.

Kortom, de Fitbit Charge 5 is een eersteklas hartslagmeter en activiteitstracker, die uitblinkt in het bieden van uitgebreide gezondheids- en fitnessfuncties. Zijn evolutie van eerdere modellen heeft het gepositioneerd als een leider in op gezondheid gerichte wearables, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die geavanceerde gezondheidsbewaking prioriteren. Echter, de uitgebreide reeks functies kan overweldigend zijn voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudiger apparaat, en de vereiste van een Premium lidmaatschap voor bepaalde geavanceerde functies kan een nadeel zijn voor sommigen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Wahoo Tickr X (Gen 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wahoo Tickr X (Gen 2

 • list plusNauwkeurige hartslagmetingen
 • list plusNaadloze connectiviteit met meerdere apparaten
 • list plusVeelzijdige compatibiliteit met verschillende platforms

Nadelen Wahoo Tickr X (Gen 2

 • list plusBeperkte bruikbaarheid van hardloopdynamiekgegevens in bepaalde situaties

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.87
Functionaliteit
8.96
Gebruiksgemak
9.08
De Wahoo Tickr X (Gen 2 - 2020) hartslagmeter heeft indruk gemaakt met zijn bijgewerkte functies en prestaties. Het integreert nauwkeurigheid, connectiviteit en veelzijdigheid, waardoor het de aandacht trekt van atleten en fitnessliefhebbers. Het nieuwste model introduceert verbeteringen zoals ondersteuning voor hardloopdynamiek, verbeterde batterijduur en de mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere Bluetooth Smart-apparaten. Ondanks het behouden van dezelfde winkelprijs als zijn voorgangers, maakt de Tickr X indruk met een comfortabele band, eenvoudige aan- en uitfunctie, en LED-lampjes die de status aangeven. Het wordt geprezen vanwege zijn betrouwbaarheid bij verschillende activiteiten en apparaten, waardoor het nauwkeurige hartslagmetingen biedt.

De Tickr X onderscheidt zich door zijn geschiktheid voor thuiswerken, waardoor het een uitstekende metgezel is voor indoor trainingsmetingen en fietsen. Zoals benadrukt in één recensie, "Het Tickr X-model wordt aanbevolen voor thuiswerken met de Wahoo-app en indoor trainingsmetingen." Zijn compatibiliteit met verschillende apparaten versterkt verder zijn aantrekkingskracht, waardoor gebruikers een naadloze ervaring hebben op verschillende platforms. Bovendien onderscheidt de mogelijkheid van het apparaat om gegevens over hardloopdynamiek te verstrekken voor het verbeteren van de hardloopefficiëntie het van de concurrentie. Sommige gebruikers hebben echter reserves geuit over de bruikbaarheid van deze gegevens, vooral in trailrunning-scenario's, wat wijst op mogelijke verbeterpunten in de toekomst.

De toewijding van Wahoo om zijn assortiment hartslagmeters te verfijnen, is duidelijk in de evolutie van de Tickr X. Het Gen 2-model speelt in op de behoeften van atleten door verbeterde functies te bieden en tegelijkertijd betrouwbaar te blijven. De recensie van dcrainmaker.com merkt op dat de extra functies van de Tickr X, zoals ANT+ Running Dynamics, bijdragen aan zijn aantrekkingskracht. Het lichte ontwerp van het apparaat en de verschillende connectiviteitsopties versterken zijn positie als een topkeuze in de categorie hartslagmeters.

In vergelijking met zijn voorgangers bevat de Gen 2 Tickr X hartslagmeter bescheiden functie-updates, verbeterde batterijduur en een slanker ontwerp. Maar hoewel de Tickr X een 10% slanker ontwerp heeft, is het de moeite waard om op te merken dat de nieuwe banden eigenlijk dikker zijn dan hun voorgangers, zoals vermeld in de recensie van dcrainmaker.com. Ondanks dit verschil maken de algehele prestaties en betrouwbaarheid van de Tickr X het tot een overtuigende optie voor atleten die een nauwkeurige en veelzijdige hartslagmeter zoeken.

Bij het vergelijken met zijn tegenhangers valt de Tickr X op door zijn nauwkeurigheid, connectiviteit en veelzijdigheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor atleten. Hoewel enkele kleine verbeteringen en aanpassingen worden voorgesteld, onderscheiden de kernfuncties en prestaties van het apparaat het op de markt. De primaire gebruiksscenario's omvatten thuiswerken, indoor trainingsmetingen en fietsen, waardoor gebruikers een uitgebreid instrument hebben om hun hartslag te volgen en hun trainingsroutine te verbeteren.

Samenvattend blinkt de Wahoo Tickr X (Gen 2 - 2020) hartslagmeter uit in het bieden van nauwkeurige metingen, naadloze connectiviteit en veelzijdige compatibiliteit met verschillende apparaten. Zijn evolutie van eerdere modellen heeft opmerkelijke verbeteringen met zich meegebracht, waardoor het zijn positie als een topconcurrent in de categorie hartslagmeters verstevigt. Ondanks enkele kleine beperkingen en gebieden voor verbetering maken de sterke punten van de Tickr X het tot een prijzenswaardige keuze voor atleten en fitnessliefhebbers die een betrouwbare en functierijke hartslagmeter zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Polar Verity Sense

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Polar Verity Sense

 • list plusNauwkeurige real-time hartslaggegevens tijdens het sporten

Nadelen Polar Verity Sense

 • list plusMogelijk minder duurzaam onder lange mouwen

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
9.13
Gebruiksgemak
8.56
Ik ben enthousiast over de Polar Verity Sense, een opvallende armband hartslagmonitor die belooft nauwkeurige realtime hartslaggegevens te leveren tijdens het sporten, vergelijkbaar met een borstbandmonitor. Volgens TechRadar is het "een betrouwbare en veelzijdige optie voor het monitoren van hartslag tijdens trainingen, met een goede batterijduur en compatibiliteit met verschillende apparaten en apps." Met een prijs van $89.95 / £79.50 / AU$129, biedt het tot 20 uur batterijduur en is het ontworpen met een diameter van 30 mm en een gewicht van 12g. De Verity Sense heeft goede nauwkeurigheid getoond bij verschillende activiteiten en de verbeterde band en houder zorgen voor stabiliteit tijdens trainingen. Bovendien is het waterdicht tot 50 meter, waardoor het geschikt is voor zwemmen en andere wateractiviteiten, zoals opgemerkt door DC Rainmaker, die stelt dat het "verbeterde waterbestendigheid (van 30m naar 50m) en een speciale zwemmodus" heeft.

De evolutie van de Verity Sense ten opzichte van eerdere modellen is duidelijk te zien in de verbeterde batterijduur, uitgebreider signaalbereik en verbeterde waterbestendigheid. De technologische vooruitgang omvat een grotere opslagcapaciteit, extra Bluetooth-kanaal, en de toevoeging van gyro en magnetometer voor SDK-toepassingen. Het bandontwerp is herzien om te voorkomen dat het omdraait en gemakkelijk kan worden losgemaakt, waardoor het handiger is tijdens trainingen.

In vergelijking met zijn tegenhangers, kan de Verity Sense goed concurreren met borstbandmonitors zoals de Garmin HRM-Pro en de Polar H10. De Garmin HRM-Pro wordt aanbevolen als de beste algemene hartslagmonitor, met extra hardloopdynamiek en aanzienlijke gegevensopslag. De armbandontwerp van de Verity Sense biedt echter een comfortabel en handig alternatief voor borstbanden. Op het gebied van budgetvriendelijkheid wordt de Polar H9 benadrukt vanwege de betaalbaarheid, maar de Verity Sense biedt een veelzijdigere optie met meerdere apparaatverbindingen en een speciale zwemmodus.

Hoewel de Verity Sense uitblinkt in nauwkeurigheid, comfort en veelzijdigheid, kan het minder duurzaam zijn onder lange mouwen, zoals opgemerkt door TechRadar. Deze beperking is belangrijk om rekening mee te houden voor gebruikers die voornamelijk buitenactiviteiten ondernemen. Voor indoor trainingen en wateractiviteiten blijkt de Verity Sense echter een betrouwbare metgezel te zijn.

Al met al valt de Polar Verity Sense op als een betrouwbare en veelzijdige hartslagmonitor, met nauwkeurige realtime gegevens, een goede batterijduur en compatibiliteit met verschillende apparaten en apps. De evolutie ten opzichte van eerdere modellen wordt gekenmerkt door significante verbeteringen, waardoor het een sterke concurrent is op de markt voor hartslagmonitoren. Ondanks zijn mogelijke beperking onder lange mouwen, maken zijn prestaties, comfort en veelzijdigheid het een overtuigende keuze voor fitnessliefhebbers bij verschillende activiteiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

8. Peloton Heart Rate Monitor Band

Loading ...

Voordelen Peloton Heart Rate Monitor Band

 • list plusNaadloze compatibiliteit met Peloton-apparaten en apps van derden.
 • list plusReal-time weergave van hartslagzones en compatibiliteit met Peloton's Strive Score.
 • list plusVeelzijdige optie voor gebruikers vanwege Bluetooth-ondersteuning en flexibele integratie.

Nadelen Peloton Heart Rate Monitor Band

 • list plusGebrek aan ondersteuning voor ANT+ en mogelijke compatibiliteitsproblemen met niet-Peloton apparatuur.
 • list plusIets omvangrijk ontwerp.
 • list plusRelatief kortere batterijduur in vergelijking met sommige concurrenten.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.81
Functionaliteit
9.11
Gebruiksgemak
8.33
De Peloton Hartslagmeter Band is een belangrijke toevoeging aan de fitness technologie van Peloton, die gemak en nauwkeurigheid biedt bij het volgen van de hartslag tijdens trainingen. Deze armgedragen hartslagmeter is compatibel met alle Peloton-apparaten en apps van derden die Bluetooth ondersteunen, waardoor het een veelzijdige optie is voor gebruikers. De band beschikt over vijf LED's die real-time hartslagzones weergeven en correspondeert met Peloton's Strive Score, waardoor gebruikers waardevolle real-time gegevens krijgen tijdens hun trainingen. Volgens UK.pcmag.com is het "een comfortabele en veelzijdige hartslagmeter" die tot 10 uur batterijduur biedt en gemakkelijk is in te stellen en te koppelen met Peloton en niet-Peloton apparaten. Het is echter vermeldenswaardig dat het geen ANT+ ondersteunt en mogelijk niet werkt met sommige niet-Peloton apparatuur. Het ietwat omvangrijke ontwerp van de band en de batterijduur die tekortschiet in vergelijking met sommige concurrenten, zijn mogelijke beperkingen om rekening mee te houden.

Het opvallende kenmerk van de Peloton Hartslagmeter Band is de naadloze compatibiliteit met alle Peloton-apparaten en apps van derden, waardoor gebruikers flexibiliteit en gebruiksgemak krijgen. Zoals vermeld in theverge.com, markeert deze nieuwe armgedragen hartslagmeter Peloton's eerste stap in de optische hartslagmonitoring, wat het bedrijf's toewijding toont om zijn assortiment fitness technologie uit te breiden. De real-time hartslagzone weergave van de band en de compatibiliteit met Peloton's Strive Score voegen aanzienlijke waarde toe voor gebruikers, waardoor ze hun trainingen effectief kunnen optimaliseren.

In vergelijking met andere hartslagmeters op de markt, onderscheidt de Peloton Hartslagmeter Band zich door zijn op maat gemaakte integratie met Peloton-apparaten en apps, waardoor het een ideale keuze is voor Peloton liefhebbers. Echter, zoals benadrukt in uk.pcmag.com, is het misschien niet de beste optie voor gebruikers met niet-Peloton apparatuur vanwege het ontbreken van ondersteuning voor ANT+ en mogelijke compatibiliteitsproblemen. Desalniettemin bewijst deze hartslagmeter band een waardevolle investering te zijn voor personen die geïnvesteerd zijn in het Peloton ecosysteem.

In de wereld van hartslagmeters blinkt de Peloton Hartslagmeter Band uit in zijn naadloze integratie met Peloton-apparaten en zijn real-time hartslagzone weergave. Zijn compatibiliteit met apps van derden die Bluetooth ondersteunen draagt bij aan zijn veelzijdigheid, waardoor het een breed scala aan gebruikers bedient. Desondanks kunnen zijn beperkingen, zoals omvangrijkheid en relatief kortere batterijduur, potentiële kopers afschrikken die op zoek zijn naar compactere opties of langer gebruik tussen opladen.

Concluderend is de Peloton Hartslagmeter Band een prijzenswaardige toevoeging aan de fitness technologiemarkt, met name voor Peloton gebruikers. Zijn naadloze integratie met Peloton-apparaten en real-time hartslagzone weergave maken het een waardevol hulpmiddel voor het optimaliseren van trainingen. Echter, zijn beperkingen in compatibiliteit met niet-Peloton apparatuur en zijn ontwerpkenmerken moeten in overweging worden genomen voordat een aankoopbeslissing wordt genomen. Zoals uk.pcmag.com terecht opmerkt, is het "een waardevolle investering voor zowel Peloton gebruikers als niet-gebruikers."

Verkrijgbaar bij:

9. Hammerhead Heart Rate Monitor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hammerhead Heart Rate Monitor

 • list plusNauwkeurige hartslagmonitoring

Nadelen Hammerhead Heart Rate Monitor

 • list plusVereist Karoo 2 voor gebruik
 • list plusNiet inbegrepen bij Karoo 2

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.17
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
8.83
Ik ben trots om de Hammerhead hartslagmonitor aan te bieden, ontworpen om naadloos te koppelen met de Karoo 2 GPS fietscomputer. Het biedt nauwkeurige en flexibele hartslagmonitoring voor fietsers en sporters in de sportschool. Met een competitieve prijs, een verstelbare elastische band en een lichtgewicht plastic pod, zorgt het voor comfort tijdens trainingen. Gebruikers waarderen de nauwkeurigheid, flexibiliteit en het gemak van het wassen van de band, waardoor het geschikt is voor fietsen en sportschoolworkouts. De combinatie van stof en geweven zilveren elektroden draagt bij aan de nauwkeurigheid, en de mogelijkheid om te koppelen met meerdere apparaten maakt het veelzijdig. Let op: de Karoo 2 is vereist voor gebruik en wordt niet meegeleverd.

In vergelijking met andere hartslagmonitors, steekt de Garmin HRM-Pro er bovenuit als de beste algehele hartslagmonitor. Het is geschikt voor diverse sporten, biedt nauwkeurige en responsieve rapporten, inclusief extra hardloopdynamica-informatie. Aan de andere kant wordt de Polar H9 benadrukt als een budgetvriendelijke optie, met betrouwbare hartslaggegevens, waardoor het een geschikte keuze is voor hardlopers en fietsers met een beperkt budget. De Polar H10, aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar premium functies en betrouwbaarheid, biedt nauwkeurige tracking en een lange batterijduur. Deze vergelijkingen benadrukken de specialiteit van de Hammerhead hartslagmonitor in de fietsniche en zijn concurrerende prijsstelling, waardoor het een overtuigende optie is voor fietsers die nauwkeurige hartslagmonitoring zoeken.

Bij het overwegen van hartslagmonitors zijn nauwkeurigheid, comfort en connectiviteit essentiële factoren. De Polar H10 wordt geprezen om zijn nauwkeurigheid, comfort en prestaties, en wordt aanbevolen vanwege zijn extra lange batterijduur, veilige pasvorm, betrouwbare resultaten en Bluetooth- en ANT+ compatibiliteit. Dit komt overeen met de nadruk van de Hammerhead hartslagmonitor op nauwkeurigheid en veelzijdigheid, zoals opgemerkt door T3. De Fitbit Versa 2 Smartwatch wordt ook genoemd vanwege zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, en richt zich op mensen die de voorkeur geven aan polsbandmonitors voor gemak. Verywell Fit benadrukt het belang van het synchroniseren van gegevens met een app of computer om de voortgang te monitoren en trainingen te optimaliseren, waarbij een cruciale functie van de Hammerhead hartslagmonitor wordt benadrukt door de naadloze integratie met apps zoals Strava.

Al met al snijdt de Hammerhead hartslagmonitor een niche voor zichzelf als een nauwkeurige en veelzijdige hartslagmonitoroplossing, speciaal ontworpen voor fietsers, vooral in combinatie met de Karoo 2 GPS fietscomputer. Zijn concurrerende prijs, nauwkeurige tracking en naadloze integratie met fietsapps maken het tot een overtuigende optie voor fietsers die betrouwbare hartslagmonitoring zoeken tijdens hun trainingen. Hoewel het de Karoo 2 vereist voor gebruik, onderscheidt het zich door zijn combinatie van stof en geweven zilveren elektroden, samen met zijn vermogen om te koppelen met meerdere apparaten, waardoor het een veelzijdige en nauwkeurige keuze is op de hartslagmonitor-markt. 🚴‍️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

10. Whoop 4.0

Loading ...

Voordelen Whoop 4.0

 • list plusWaardevolle inzichten in slaap, herstel en trainingstracking.
 • list plusNauwkeurige meting van hartslag en hartslagvariabiliteit tijdens de slaap.
 • list plusUitgebreide tracking van Strain- en Recovery-metingen op basis van trainingsintensiteit en slaapkwaliteit.

Nadelen Whoop 4.0

 • list plusAbonnementsmodel met een kost van $30 per maand.
 • list plusZorgen over de stabiliteit van de polsband en mogelijke afleiding door constante datatracking.
 • list plusBehoefte aan professionele begeleiding om de ontwikkeling van ongezonde gedragingen als gevolg van de op data gebaseerde aanpak te voorkomen.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.18
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.55
Ik presenteer de Whoop 4.0 hartslagmeter, die een game-changer is en waardevolle inzichten biedt in slaap, herstel en tracking van workouts. Het apparaat valt op door zijn slaaptrackingfunctie, die diepgaande analyse van slaapfasen biedt om te helpen bij het optimaliseren van bedtijden en wektijden. Volgens een gebruiker van TomsGuide heeft "de Whoop 4.0 band geholpen bij het verbeteren van slaap en begrip van het herstelbehoefte van het lichaam." Bovendien bevat het gestructureerde workouts en comfortabele accessoires, wat de algehele gebruikerservaring verbetert.

Deze nieuwste versie, 30% kleiner dan zijn voorganger, introduceert een nieuw ontwerp voor handig wisselen van de band en het verwijderen van de unit. Hoewel het geen display heeft, is de on-the-go oplaadfunctie een praktische toevoeging. Er zijn echter zorgen geuit over de stabiliteit van de polsband, waardoor het missen van gegevens en mogelijke afleiding door de constante focus op gegevens wordt geriskeerd. Desalniettemin is de Whoop 4.0 geprezen om zijn nauwkeurigheid bij het meten van hartslag en hartslagvariabiliteit tijdens de slaap, zoals bevestigd door een onafhankelijke studie uitgevoerd door CQUniversity. De studie benadrukte de uitzonderlijke betrouwbaarheid van het apparaat bij het volgen van essentiële slaapfasen, waardoor het zich onderscheidt van andere draagbare apparaten.

Het op abonnementen gebaseerde model van de Whoop 4.0, dat $30 per maand kost, kan een afschrikmiddel zijn voor sommige gebruikers. Desalniettemin is de uitgebreide tracking van de Strain en Recovery-metingen op basis van workout-intensiteit en slaapkwaliteit ongeëvenaard. Zoals opgemerkt in een recensie van TomsGuide, "is de Whoop 4.0 een fitness tracker die positieve feedback heeft ontvangen." Het is belangrijk op te merken dat professionele begeleiding wordt aanbevolen om de ontwikkeling van ongezonde gedragingen als gevolg van de op gegevens gebaseerde benadering van het apparaat te voorkomen. Bovendien zou de dagelijkse dagboekfunctie van het apparaat gebruiksvriendelijker kunnen zijn als het input vóór bedtijd toestond, om te voldoen aan de behoefte van de gebruiker aan gemakkelijke gegevensinvoer.

In vergelijking met andere fitness trackers blinkt de Whoop 4.0 uit in nauwkeurigheid en diepgang van inzichten, vooral op het gebied van slaaptracking en herstelmetingen. De nauwkeurige meting van hartslag en hartslagvariabiliteit tijdens de slaap, evenals het vermogen om essentiële slaapfasen te identificeren, maakt het een opvallende presteerder. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de doorlopende abonnementskosten en de noodzaak van professionele begeleiding om het apparaat effectief te benutten.

Tot slot is de Whoop 4.0 hartslagmeter een topconcurrent in de fitness tracker ruimte, vooral uitblinkend in slaaptracking en herstel inzichten. Hoewel het te maken kan krijgen met uitdagingen met betrekking tot het abonnementsmodel en mogelijke afleiding door constante gegevens tracking, maken de nauwkeurigheid en diepgang van de analyse het een waardevolle investering voor degenen die diepgaande inzichten in gezondheid en fitness zoeken.

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hartslagmeters. Er zijn immers 1952 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!