Wat is de beste hartslagmeter van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 september, 2023

Het kopen van een goede hartslagmeter is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste hartslagmeter van 2023? Na het testen van 122 hartslagmeters kwam de Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit als beste getest uit onze hartslagmeter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de hartslagmeters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 hartslagmeters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame hartslagmeter-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste hartslagmeters

1Score: 9.7
Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit
Beste Hartslagmeter voor sporters
Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Foumt Hartslagmeter Hartslagmeter met Borstband zwart
Foumt Hartslagmeter Hartslagmeter met Borstband zwart
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Casecentive zwart
Casecentive zwart
Casecentive
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Ye Pro 2023 zwart
Ye Pro 2023 zwart
Ye
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Garmin HRM Dual Brustgurt 010-12883-00 zwart
Garmin HRM Dual Brustgurt 010-12883-00 zwart
Garmin
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter
Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Beurer PO 30 Saturatiemeter Pulse zilvergrijs/wit
Beurer PO 30 Saturatiemeter Pulse zilvergrijs/wit
Beurer
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Polar T31 gecodeerde transmitter 5kHZ zwart
Polar T31 gecodeerde transmitter 5kHZ zwart
Polar
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Polar H9 Bluetooth hartslagsensor met zwart
Polar H9 Bluetooth hartslagsensor met zwart
Polar
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart
Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart
Wahoo Fitness
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Hartslagmeter Koopgids

Door inzicht te krijgen in je hartslag, pas je je activiteiten of zelfs je training aan. Je boekt betere resultaten en kunt doelgerichter trainen. Hieronder lees je waar je op let bij aankoop van een hartslagmeter.

Wat voor soorten hartslagmeters zijn er?

Er zijn twee soorten hartslagmeters verkrijgbaar: borstbandhartslagmeters of hartslagmeters die je hartslag via je pols meten.

Hartslagmeters die je op je borst draagt maken vaak gebruik van een Bluetooth-verbinding waardoor ze de gegevens eenvoudig naar je smartphone en bijbehorende app sturen voor analyse. Deze manier van het meten van je hartslag is nauwkeuriger dan via je pols.

Een hartslagmeter die via je pols je hartslag meet, zit vaak verwerkt in een smartwatch, sporthorloge of activity tracker wat betekent dat deze vaak veelzijdiger is dan een borstbandharstalgmeter. Hij is daarentegen minder nauwkeurig.

Wat is beter: een hartslagmeting via je borst of via je pols?

Welke beter is, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Een hartslagmeter die je op je borst plaatst is nauwkeuriger in het meten van je hartslag dan een hartslagmeter die je hartslag meet via je pols. Je zou zeggen dat een borsthartslagmeter beter is, maar zo simpel is het niet.

Een hartslagmeter die via je pols meet is misschien minder nauwkeurig, maar dit wilt niet zeggen dat het resultaat onbetrouwbaar is. Een activity tracker, smartwatch of sporthorloge heeft bovendien veel meer functies dan alleen het meten van je hartslag. Deze tellen vaak je stappen, de gelopen afstand en de snelheid waarmee je loopt. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de activiteiten dan met een borstbandhartslagmeter.

Wil je echter alleen een hartslagmeter, dan is een borstbandhartslagmeter in ieder geval een nauwkeurigere optie.

Waar plaats ik de gel voor een borsthartslag meter?

Soms kan een hartslagband die je op je borst plaatst gaan schuren waardoor deze niet comfortabel aanvoelt. Dit kun je voorkomen door wat zalf of gel te gebruiken. Breng de gel aan op de elektroden voordat je de band om doet. Door de gel wordt de verbinding tussen de huid en de elektrode tevens verbeterd.

Hoe stel je een hartslagmeter in?

Hoe jij je hartslagmeter in stelt, hangt volledig af van wat voor soort hartslagmeter je gebruikt. Heb je een activity tracker, dan stel je deze in via de bijbehorende app. Je kiest wanneer je meldingen wilt ontvangen en wanneer je je hartslag wilt meten.

Met sommige goede activitytrackers heb je zelfs de mogelijkheid om periodiek een ECG te maken waardoor je een oogje houdt op je gezondheid. Zijn de resultaten van deze ECG niet goed, dan krijg je een melding en kun je zelfs de ECG uitprinten en meenemen naar je huisarts.

Wat is een normale hartslag?

Wat een normale hartslag is, hangt af van je activiteitenlevel. In rust ligt de hartslag van een volwassene tussen de 60 en de 100 slagen per minuut. Je hart gaat sneller kloppen als er meer zuurstof nodig is. Bij inspanningen heeft je lichaam meer zuurstof nodig met als gevolg dat je hart dus sneller gaat kloppen.

Heb je een hoge hartslag terwijl je rust, dan kan dit komen door bijvoorbeeld bijvoorbeeld koorts, stress of andere sterke emoties. Een hoge hartslag gaat meestal over zodra de omstandigheden veranderen.

Zodra je klachten krijgt bij een hoge hartslag, of je in het algemeen zorgen maakt over je hartslag, breng je een bezoek aan de huisarts. Deze kan verschillende testen doen om het ritme van je hart te controleren en – indien nodig – je doorverwijzen naar een specialist.

Wat zijn hartslagzones en hoe maak je hier optimaal gebruik van?

Er zijn vijf verschillende hartslagzones en als je hier optimaal gebruik van maakt, haal je je doel sneller.

Hartslagzone 1: Na een zware trainingssessie moet je herstellen. Dit doe je in zone 1. Je spieren nemen in deze zone zuurstof beter op en afvalstoffen worden afgevoerd waardoor spierpijn vermindert. Als je net met sporten begint, gebruik je deze zone om langzaam je conditie mee op te bouwen. In deze zone train je binnen de 50 tot 60 procent van je maximale hartslag.

Hartslagzone 2: Als je wilt afvallen, train je in deze zone. In deze zone is je vetverbranding het hoogst. Veel mensen denken dat het tempo in deze zone erg hoog ligt, maar dit is niet zo. In deze zone train je binnen de 60 tot 70 procent van je maximale hartslag. Om de beste resultaten te bereiken, train je 20 minuten in deze zone.

Hartslagzone 3: In zone 3 train je binnen 70 tot 80 procent van je maximale hartslag. In deze zone verbeter je je conditie en uithoudingsvermogen: je houdt het steeds langer vol.

Hartslagzone 4: In deze zone verbetert je inspanningsniveau en uithoudingsniveau. Deze zone is erg kort, maar intensief. Daarmee is hij alleen geschikt voor ervaren sporters. Je traint hier binnen 80 tot 90 procent van je maximale hartslag.

Hartslagzone 5: Deze zone is bedoeld voor topsporters. Je traint hier erg kort maar nog intensiever en explosiever dan in hartslagzone 4 en traint hier binnen 90 tot 100 procent van je maximale hartslag.

hero illustration

Hoe testen we hartslagmeters?

Om de beste hartslagmeter te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze hartslagmeter-test hebben we 122 hartslagmeters geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze hartslagmeter-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze hartslagmeter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen hartslagmeter-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte hartslagmeter in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 122 hartslagmeters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste hartslagmeters op een rijtje

1. Beste Hartslagmeter voor sporters: Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit

 • list plusEen voordeel van deze hartslagmeter is dat het accuraat en efficiënt is.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen en heeft een duidelijk display.
 • list plusHet is betaalbaar.

Nadelen Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter wit

 • list plusEen nadeel is dat de batterijen niet meegeleverd zijn.
 • list plusHet materiaal is kwetsbaar.
 • list plusHet losse batterijenklepje is een punt van aandacht.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.7

Ben jij op zoek naar een handige en compacte oximeter die ook je hartslag kan meten? Dan is de Dabé oximeter hartslagmeter wit iets voor jou! Met deze pulsoxymeter kun je gemakkelijk en snel je zuurstofgehalte en hartslag meten. Hij is erg licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Wat deze oximeter zo handig maakt, is dat hij binnen 2 seconden het resultaat weergeeft. Zo kun je snel je waarden begrijpen. Daarnaast heeft hij een standby-functie waardoor hij na 8 seconden inactiviteit automatisch uitschakelt. Dit bespaart batterij en verlengt de levensduur van het apparaat.

Wat deze oximeter ook geschikt maakt voor slechtzienden, is het grote en duidelijke LED-scherm waarop de cijfers worden weergegeven. Zo kun je de resultaten gemakkelijk aflezen, zelfs als je een zwak gezichtsvermogen hebt.

Een ander voordeel van de Dabé oximeter is dat hij erg gebruiksvriendelijk is. Steek je vinger in de pulsoxymeter, druk op de knop en binnen enkele seconden heb je je resultaat. Het apparaatje is daarbij erg licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in je tas of broekzak.

Kortom, de Dabé oximeter zuurstofmeter hartslagmeter wit is een handig en compact apparaatje waarmee je snel en gemakkelijk je zuurstofgehalte en hartslag kunt meten. Het is geschikt voor atleten, klimmers en ouderen. Het enige nadeel is dat hij niet waterbestendig is, dus je moet er voorzichtig mee omgaan in vochtige omstandigheden.

Persoonlijk vind ik de Dabé oximeter een handig en gebruiksvriendelijk apparaatje. Het helpt me bij het monitoren van mijn hartslag en zuurstofgehalte tijdens het sporten en in dagelijkse situaties. Het enige minpuntje is dat hij niet waterbestendig is, maar dat is geen groot probleem als je er voorzichtig mee omgaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

2. Foumt Hartslagmeter Hartslagmeter met Borstband zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

De Foumt Hartslagmeter met Borstband is de ultieme fitness ervaring. Deze Bluetooth hartslagmeter is uitermate geschikt voor het nauwkeurig trainen en het behalen van je persoonlijke doelen. Met een breedte van 53 mm en een hoogte van 202 mm is deze hartslagmeter compact en comfortabel in gebruik. Het gewicht van 90 g zorgt ervoor dat je volledige bewegingsvrijheid hebt in rust en activiteit. Deze premium hartslagmeter verzendt real-time gegevens via een Bluetooth of analoge connectie, waardoor je meer opties hebt om binnen, buiten of zelfs online te trainen. De nauwkeurige hartslagmetingen zorgen ervoor dat je je hartslaggegevens kunt analyseren en je trainingen kunt aanpassen. Je krijgt een persoonlijk advies waar je écht iets aan hebt. De hartslagmeter van Foumt zorgt ervoor dat je veiliger en effectiever kunt sporten. Het houdt je hartslag, vetverbranding van calorieën en je trainingszone bij. Door de hartslagmeter kun je gerichter werken aan je doelen, de intensiteit van je trainingen kunnen worden opgebouwd. Deze hartslagmeter is waterbestendig en heeft een GPS-functie. Kortom, de Foumt Hartslagmeter met Borstband is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hartslagmeter met veel opties.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Casecentive zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.6

De perfecte vervanging van je (oude) borstband. De Casecentive Universele Borstband is gemaakt van het beste materiaal om je optimaal te ondersteunen tijdens het sporten. Met deze band ben je gegarandeerd van de beste hartmeting in combinatie met bijvoorbeeld: Wahoo TICKR Polar H1/H7/H10 Garmin ANT+ Garmin HRM Tri Run 4iiii Viiiiva De borstband is makkelijk verstelbaar en daarmee perfect voor ieder lichaam. Dankzij het elastische design zit de borstband altijd goed om het lichaam en hoef je je dus geen zorgen meer om je apparatuur te maken. Verstelbaar van 58 tot 122 cm

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Ye Pro 2023 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een betrouwbare hartslagsensor met borstband van hoge kwaliteit? De Ye Pro 2023 Model voldoet aan al je wensen en biedt nog veel meer! Dankzij de geavanceerde Bluetooth®- en ANT+ -technologieën geniet je van eindeloze verbindingsmogelijkheden, waardoor je deze sensor moeiteloos kunt koppelen met jouw favoriete apps en apparaten. Krachtige batterijduur: Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 400 uur gaat de Ye Pro 2023 een jaar mee bij dagelijks gebruik van één uur training per dag. Geen zorgen meer over regelmatig opladen, zodat je je volledig kunt richten op je activiteiten en workouts. Veelzijdige compatibiliteit: De Ye Pro 2023 Model werkt perfect samen met ISPORT Club. Deze hartslagsensor is compatibel met mobiele apparaten met iOS, waaronder iPhone 5s en latere modellen met iOS 12 of hoger. Voor Android-gebruikers vereist het mobiele apparaat Bluetooth 4.0-mogelijkheid en Android 6.0 of later. Duurzaam en waterbestendig: De Ye Pro 2023 Model is ontworpen met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort. De zender is gemaakt van ABS, ABS + GF, PC en roestvrij staal, terwijl de band bestaat uit 38% polyamide, 29% polyurethaan, 20% elastaan en 13% polyester. Bovendien is deze hartslagsensor waterbestendig tot 30 meter, waardoor je hem veilig kunt gebruiken tijdens het zwemmen. Geschikt voor elk seizoen: Of het nu winter of zomer is, de Ye Pro 2023 is ontworpen om te presteren in alle omstandigheden. Met een gebruikstemperatuur van -10 °C tot +50 °C kun je deze hartslagsensor met borstband met vertrouwen gebruiken, ongeacht het weer buiten. Nederlandse handleiding inbegrepen: Geen gedoe met ingewikkelde instructies in een vreemde taal. De Ye Pro 2023 wordt geleverd met een Nederlandse handleiding, zodat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt gaan. Voordelen Betrouwbare hartslagsensor met borstband van hoge kwaliteit Bluetooth®- en ANT+ -technologieën voor veelzijdige verbindingsopties Batterijduur van 400 uur voor een jaar lang trainingsplezier Geschikt voor mobiele apparaten met iOS en Android met Bluetooth 4.0-mogelijkheid Duurzame materialen en waterbestendigheid tot 30 meter Gebruikstemperatuur van -10 °C tot +50 °C Nederlandse handleiding inbegrepen voor eenvoudige installatie Ontdek de kracht en nauwkeurigheid van de Ye Pro 2023 Hartslagsensor met Borstband en verbeter jouw sport- en fitnesservaring vandaag nog! Bestel nu en bereik je trainingsdoelen als nooit tevoren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Garmin HRM Dual Brustgurt 010-12883-00 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Garmin HRM-DUAL Hartslagmeter Deze premium hartslagband verzendt real-time hartslaggegevens via ANT+® connectiviteit en Bluetooth® Low Energy technologie, zodat u meer opties hebt om binnen, buiten of zelfs online te trainen. Met deze meter ontvangt u altijd nauwkeurige hartslaggegevens op uw Garmin toestel, online trainingsapps zoals Zwift of zelfs de compatibele fitnessapparatuur in uw favoriete sportschool. Dus hoe u ook traint, u krijgt altijd de nauwkeurige, realtime hartslaggegevens die u nodig hebt om uw prestaties naar het volgende niveau tillen. De ideale hartslagmonitor voor tijdens het sporten. Comfort en gebruiksgemak HRM-Dual heeft een zachte band die comfortabel en verstelbaar is. Verwijder eenvoudig de hartslagmeter en dan kunt u de band wassen. En maak uzelf geen zorgen over de levensduur van de batterij. De batterij heeft een levensduur van maximaal 3,5 jaar. Specificaties Module: 62 mm x 34 mm x 11 mm Lengte van de band: 63,5 cm tot 132 cm Gewicht: 54,4 g Waterdicht tot: 1 ATM* Batterij: CR2032, 3 V, vervangbaar Levensduur van batterij: Circa 3,5 jaar (gebaseerd op gemiddeld gebruik van 1 uur per dag) Bedrijfstemperatuurbereik: -5°C tot 50°C Radiofrequentie/-protocol: 2,4 GHz ANT-protocol voor draadloze communicatie; BLUETOOTH® draadloze technologie 5.0 Bereik: 3 m Systeemcompatibiliteit: ANT+, BLUETOOTH

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter

 • list plusDeze oximeter is betrouwbaar in het meten van de zuurstofverzadiging en hartslag.
 • list plusHet apparaat is makkelijk in gebruik en geeft duidelijk leesbare resultaten.
 • list plusDe meting is direct en gemakkelijk uit te voeren.

Nadelen Dabé Oximeter Zuurstofmeter Hartslagmeter

 • list plusSommige gebruikers ervaren instabiele metingen bij het gebruik van dit apparaat.
 • list plusHet apparaat voldoet niet aan de verwachtingen van sommige gebruikers, wat kan leiden tot teleurstelling.
 • list plusHet materiaal van de oximeter is fragiel en het batterijklepje kan losraken, wat kan leiden tot beschadiging of verlies van het apparaat.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.6
Functionaliteit
7.3
Gebruiksgemak
7.4

Met de Dabé Oximeter Hartslagmeter kun je gemakkelijk je zuurstofgehalte in het bloed en hartslag meten, wat vooral handig is voor atleten, klimmers en ouderen. Het apparaatje is compact en licht, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en snel je waarden kunt begrijpen.

Wat deze hartslagmeter onderscheidt van andere modellen is de standby-functie, waardoor het apparaat automatisch uitgaat na 8 seconden inactiviteit en zo batterij bespaart. Daarnaast heeft het een LED-scherm met grote en duidelijke cijfers, wat het geschikt maakt voor mensen met een slecht gezichtsvermogen.

De meting zelf is snel en eenvoudig: steek je vinger in het apparaat, druk op de knop en lees de waarde af binnen 6 seconden. Het apparaat werkt op 2 AAA-batterijen en heeft een draaibaar scherm.

Het enige nadeel is dat het apparaat niet waterbestendig is en geen Bluetooth of GPS heeft, maar dit is ook niet nodig voor de basisfuncties van de hartslagmeter.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring als gebruiker van de Dabé Oximeter Hartslagmeter kan ik zeggen dat ik tevreden ben met de kwaliteit en klantgerichte service van Dabé. De snelle levertijd was ook een pluspunt. Al met al is dit een handig en betrouwbaar apparaat voor het monitoren van je gezondheid.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 10:47 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

7. Beurer PO 30 Saturatiemeter Pulse zilvergrijs/wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Met de Beurer PO30 Saturatiemeter/Pulseoximeter Hartslagmeter paars meet je snel en nauwkeurig je zuurstofsaturatie en hartfrequentie. Het meten is eenvoudig en pijnloos dankzij de infrarood lichtsensor en de zachte rubberen binnenkant van de meter. Het helder verlichte display zorgt ervoor dat je alle waarden makkelijk af kunt lezen. Bovendien is de PO30 klein en licht, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis of tijdens het sporten.

Wat deze hartslagmeter onderscheidt van andere producten is dat hij ook goed blijft functioneren onder andere weersomstandigheden en bij hogere hoogtes, waardoor hij geschikt is voor bergsporters en wandelaars. Daarnaast is de meegeleverde etui erg handig om de meter veilig op te bergen.

De Beurer PO30 Saturatiemeter/Pulseoximeter Hartslagmeter paars weegt slechts 57 gram en heeft een verpakking breedte van 130mm en hoogte van 95mm. Helaas heeft deze hartslagmeter geen Bluetooth.

Deze hartslagmeter is met name geschikt voor mensen met hartfalen-astma en chronische obstructieve longziekten. Daarnaast kan hij ook handig zijn voor sporters die hun hartfrequentie en zuurstofsaturatie willen monitoren tijdens het sporten.

De voordelen van deze hartslagmeter zijn het gemakkelijke gebruik, de nauwkeurige meting en het compacte formaat. Een nadeel is dat het geen Bluetooth heeft, waardoor het niet mogelijk is om de gegevens te synchroniseren met een app of ander apparaat.

Al met al is de Beurer PO30 Saturatiemeter/Pulseoximeter Hartslagmeter paars een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en compacte hartslagmeter om hun zuurstofsaturatie en hartfrequentie te meten.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

8. Polar T31 gecodeerde transmitter 5kHZ zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

De basis van je training is de gecodeerde Polar T31 borstband. Het doel is eenvoudig: de hartslag overdragen naar de polsunit. Slank en licht, de ECG-nauwkeurige borstband is volledig waterbestendig en ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Gaat meer dan 2500 uren gebruiksuren mee Dankzij het Polar coderingsysteem kan je zorgeloos in groep sporten zonder dat je storing ervaart van andere Polar gebruikers. Zo train je steeds op je eigen ritme. Geeft hartslaginformatie tijdens het zwemmen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Polar H9 Bluetooth hartslagsensor met zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.2

Zoek je een betrouwbare hartslagsensor met borstband van hoge kwaliteit? Dan voldoet de Polar H9 aan al je wensen en meer. Bluetooth®- en ANT+ -technologieën bieden eindeloze verbindingsmogelijkheden, welke app of welk apparaat je ook wil gebruiken. Het enige wat je moet doen is verbinding maken en aan de slag gaan. Levensduur batterij Polar H9 Met een batterijduur van 400 uur gaat een batterij ongeveer een jaar mee als je één uur per dag traint. Specificaties Polar H9 Werkt met Polar Club: Als je sportschool de Polar Club app voor live hartslagweergave van groepen gebruikt, kun je jouw Polar H9 gebruiken om je hartslag op het scherm weer te geven. Compatibiliteit: Mobiele apparaten met iOS: iPhone 5s en later, met iOS 12 of later; Android mobiele apparaten met Bluetooth 4.0-mogelijkheid en Android 6.0 of later. Batterijtype: CR 2025 Afmetingen zender: 34 x 65 x 10 mm Materialen: Zender: Aansluiting: ABS, ABS + GF, PC, roestvrij staal. Band: 38% polyamide, 29% polyurethaan, 20% elastaan, 13% polyester Waterbestendigheid: 30 m (geschikt voor zwemmen) Gebruikstemperatuur: ?-10 °C tot +50 °C

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

10. Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart

 • list plusHet voordeel van de Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart is dat deze waterdicht is en dus ook gebruikt kan worden tijdens het sporten in de regen.
 • list plusDe hartslagmeter is makkelijk te koppelen aan een Garmin fietscomputer, waardoor je gemakkelijk je prestaties kunt bijhouden.
 • list plusDe hartslagmeter heeft een goede kwaliteit en biedt betrouwbare metingen.

Nadelen Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart

 • list plusHet is niet makkelijk om de lengte van de band te veranderen.
 • list plusEen minpunt van deze hartslagmeter is dat de software en hardware van slechte kwaliteit zijn.
 • list plusEen ander nadeel van deze hartslagmeter is dat hij niet aan de verwachtingen voldoet.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.6

Ben je op zoek naar een hartslagmeter die nauwkeurig meet en gemakkelijk te gebruiken is? Dan is de Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart zeker iets voor jou! Met deze hartslagmeter meet je eenvoudig je hartslag en calorieverbruik tijdens het sporten. Dankzij de flexibele en universele band klik je de hartslagmeter gemakkelijk om je borst. En het beste van alles? Deze hartslagmeter is een van de lichtste op de markt, waardoor je hem tijdens het sporten amper voelt zitten!

Een ander voordeel van de Wahoo TICKR is dat je deze gemakkelijk kan verbinden met tot wel 3 apparaten tegelijkertijd. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslagmeter koppelen aan je fietscomputer, smartwatch en smartphone. En dankzij de Bluetooth verbinding gaat dit allemaal razendsnel!

Wat deze hartslagmeter helemaal uniek maakt, is dat hij beschikt over zowel ANT+ als Bluetooth verbindingen. Hierdoor kun je de hartslagmeter gebruiken met vrijwel elk apparaat dat je maar kunt bedenken. En dat is toch wel heel handig als je verschillende sportdevices gebruikt!

Als we kijken naar de specificaties van de Wahoo TICKR, dan zien we dat deze hartslagmeter niet beschikt over GPS en niet waterbestendig is. Dit maakt de hartslagmeter minder geschikt voor bijvoorbeeld zwemsporten of buitentrainingen waarbij je afhankelijk bent van GPS.

Al met al is de Wahoo TICKR Stealth Hartslagmeter zwart een echte aanrader voor sporters die op zoek zijn naar een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke hartslagmeter. De hartslagmeter is licht van gewicht, gemakkelijk te gebruiken en beschikt over handige Bluetooth en ANT+ verbindingen. Enige nadeel is dat de hartslagmeter niet waterdicht is en geen GPS heeft. Maar als je voornamelijk binnen sport of geen gebruik maakt van GPS, dan is de Wahoo TICKR zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van hartslagmeters. Er zijn namelijk 122 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!