Wat is de beste Drinkfles van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 mei, 2024

Het kopen van een goede Drinkfles is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste Drinkfles van 2024? Na het onderzoeken van 650 Drinkflessen kwam de Motivatie Waterfles Motivai® Rosé als beste getest uit onze Drinkfles-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Drinkflessen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Drinkflessen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Drinkfles-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Drinkflessen

1Score: 9.9
Motivatie Waterfles Motivai® Rosé
Motivatie Waterfles Motivai® Rosé
Motivai
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter
Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter
Bodhi Tree
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter
Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Motivatie Waterfles Motivai® Zwart
Motivatie Waterfles Motivai® Zwart
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Dopper Original Drinkfles - Dark
Dopper Original Drinkfles - Dark
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.4
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.7
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie
Lekro
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.4
Dopper Original Drinkfles - Cosmic
Dopper Original Drinkfles - Cosmic
Dopper
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles
Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Drinkfles Koopgids

Gehydrateerd blijven is een van de belangrijkste taken die we ons lichaam verplicht zijn. Dit is niet altijd makkelijk! Iedereen vergeet wel eens voldoende te drinken. De beste drinkfles helpt je hierbij, dus lees vooral snel verder.

Welke drinklfles is gezond?

Bijna alle drinkflessen zijn gezonder dan plastic wegwerpflessen. Plastic wegwerpflessen bevatten de stof bisofenol A (BPA). Te grote hoeveelheden PBA zijn schadelijk voor de gezondheid. Bij langdurig gebruik van zo'n plastic wegwerpflesje komt je lichaam steeds in aanraking met een kleine hoeveelheid BPA. Je kunt het plastic flesje daarom na één keer gebruiken het beste recyclen. 

Het gebruik van een herbruikbare drinkfles is een gezondere keuze. Ook in hard plastic is soms BPA verwerkt. Zorg dus dat expliciet is vermeld dat er geen BPA is verwerkt. Staat dit niet vermeld? Kies dan bij voorkeur een drinkfles van glas of rvs.

Wat is beter een plastic of aluminium waterfles?

Voor je gezondheid en het milieu is een aluminium drinkfles beter is dan een plastic drinkfles. Aluminium is sterk, duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast roest het materiaal niet en gaat het lang mee. Schaf je een aluminium drinkfles aan? Verwacht deze dan een aantal jaren te gebruiken. Nog een voordeel ten opzichte van plastic, is dat aluminium goed isoleert. Zo blijft je koude drinken lang koud en je warme drank goed warm! 

Plastic flessen hebben soms wat veiligheidsproblemen. De dealbreaker hier is bisofenol A, ofwel BPA. Dit stofje wordt aan het plastic toegevoegd om het te verstevigen. Bij langdurig gebruik is BPA slecht voor de gezondheid. 

Geen zorgen! De meeste (herbruikbare) plastic drinkflessen zijn veilig om uit te drinken. Let hierbij op het label ‘BPA free, om zeker te zijn dat de drinkfles deze schadelijke stof niet bevat.

Welke drinkfles lekt niet?

Een lekkende drinkbeker zorgt regelmatig voor ongemakken. De gehele binnenkant van je tas raakt doorweekt door een slechte dop of gebrekkig klepje. In het beste geval gaat het maar om ‘een beetje water’, maar zelfs daarvan word je niet blij.

De beste drinkfles houdt de inhoud van je tas vrij van water, koffie of limonade. De kwaliteit van de materialen en het type dop is cruciaal. Kies bij voorkeur een drinkfles met een schroefdop. Door de schroefdop zelf goed strak te draaien, voorkom je dat vloeistof naar buiten druppelt.

Zorg dat eventuele rietjes of klepjes zijn afgewerkt met siliconen stukjes. Waar vloeistof toch zijn weg weet te vinden tussen de naden en randjes, helpen siliconen de drinkfles volledig af te sluiten.

 

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een drinkfles?

De bedoeling van een goede drinkfles is dat deze herbruikbaar is. Een drinkfles vervangt gemiddeld 167 wegwerpflessen. Lang niet al deze wegwerpflessen worden gerecycled, maar komen in de natuur terecht. Met de aanschaf van de beste drinkfles zet je dus al een goede stap richting een milieuvriendelijk leven. Om zeker te zijn dat je de drinkfles vaak gebruikt, moeten enkele eigenschappen in orde zijn.

Inhoud

De inhoud bepaalt hoeveel vloeistof in de drinkfles past. Een normale drinkfles heeft een inhoud van 500 ml. Deze hoef je slechts 3 keer bij te vullen na je eerste fles, en je zit al aan het dagelijkse doel van 2 liter! Daarnaast zijn drinkflessen van 500 ml compact en zeer geschikt om mee te nemen voor onderweg. 

Hoef je niet de deur uit? Gebruik dan voor thuis een waterfles van 750 ml tot 1 liter. Deze is groter en zwaarder, maar helpt je wel gedurende de dag genoeg te blijven drinken. 

Tijdens je work-out is voldoende water drinken belangrijk. Sporters doen er goed aan een drinkfles van 1 tot wel 1,5 liter te gebruiken. Stel je jezelf het doel deze na de work-out op te hebben. Zo blijf je goed gehydrateerd! 

Materiaal

De beste drinkfles bevat een materiaal dat veilig is, lang meegaat en je drank op de juiste temperatuur houdt. 

Roestvrij staal (rvs) is een zeer geschikt materiaal voor een drinkfles. Rvs is vaatwasserbestendig, sterk en duurzaam. Een drinkfles van dit materiaal is van goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Daarbij heeft rvs isolerende eigenschappen die je drinken op de juiste temperatuur houdt.

Ook aluminium heeft veel van bovenstaande eigenschappen. Aluminium is alleen van iets mindere kwaliteit dan rvs; het is iets zachter in verhouding. Dit maakt aluminium vatbaarder voor beschadigingen. Aluminium is daarentegen lichter dan rvs en dus geschikt om mee te nemen voor onderweg. 

Glas is een van de duurdere materialen in dit rijtje. Glas is schoon en houdt geen geuren of andere sporen van drinken vast. Daarbij voelt glas fijn aan en gaat het lang mee, mits je hem niet laat vallen uiteraard! Het nadeel van glas is de prijs, kwetsbaarheid en dat het niet goed isoleert.

Herbruikbaar plastic is een van de meest voorkomende materialen in een drinkfles. Het is goedkoop, licht in gewicht en gaat zeer lang mee. Plastic is helaas niet vaatwasserbestendig en moet je dagelijks met de hand afwassen. Let bij een plastic drinkfles altijd op het het label 'BPA-vrij'. Hiermee weet je zeker dat je drinkfles veilig is! 

Gebruik je de drinkfles voornamelijk voor koffie, thee of andere warme dranken? Neem dan eens een kijkje naar de beste thermosfles

Uiterlijk

Misschien niet de belangrijkste eigenschap wanneer je een functionele drinkfles zoekt, maar het uiterlijk is een leuk extraatje en nodigt je uit de fles meer te gebruiken en meer te drinken. Gelukkig is er een ruim keuzeaanbod en is er altijd wel een leuke drinkfles die bij je in de smaak valt! 

hero illustration

Hoe testen we Drinkflessen?

Om de beste Drinkfles te vinden, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Drinkfles-test hebben we 650 Drinkflessen vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze Drinkfles-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Drinkfles-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Drinkfles-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Drinkfles in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 650 Drinkflessen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Drinkflessen in een handige lijst

1. Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

 • list plusTijdmarkeringen helpen bij het bijhouden van de waterinname en het bereiken van dagelijkse doelen.
 • list plusGemaakt van hoogwaardig tritan-plastic, 100% BPA-vrij en niet-toxisch.
 • list plusBrede mond maakt het gemakkelijk om fruit en ijs toe te voegen voor smaakvol water.

Nadelen Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

 • list plusVoor sommige gebruikers heeft de fles mogelijk geen unieke eigenschappen of speciale functies.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
10
De Motivatie Waterfles - Motivai ® - Rosé - Met Gratis Extra Afsluitklepje - 1 Liter Drinkfles is mijn must-have item als ik mijn waterinname wil bijhouden en verbeteren. In onze moderne wereld, waarin we vaak vergeten genoeg water te drinken, kan deze fles mij helpen om mijn dagelijkse hydratatiedoelen te bereiken en mijn gezondheid te bevorderen.

Een van de beste features van deze waterfles is de tijdmarkering op het 1 liter reservoir. Deze markeringen geven me een boost en herinneren me eraan om gedurende de dag genoeg vocht binnen te krijgen. Zo kan ik makkelijk bijhouden hoeveel water ik al gedronken heb en hoeveel ik nog moet drinken om mijn dagelijkse doel te bereiken.

De fles is gemaakt van hoogwaardig tritan-plastic, dat 100% BPA-vrij en niet-toxisch is. Zo kan ik genieten van puur en helder kraanwater, zonder rare smaakjes. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de fles ook een handige knop bovenop waarmee ik de dop moeiteloos kan openen. Daarnaast is er een vergrendelingsmechanisme toegevoegd om te voorkomen dat de fles per ongeluk open gaat of gaat lekken. Zo is de fles niet alleen veilig in gebruik, maar ook perfect om mee te nemen in mijn tas zonder zorgen over lekkages.

De brede opening van de fles maakt het super makkelijk om fruit en ijs toe te voegen, zodat ik kan genieten van heerlijk smaakvol water. Met het rietje hoef ik geen aparte fruitinfuser te gebruiken. Gewoon fruit en ijs toevoegen en extra genieten van mijn dagelijkse waterinname.

De reviews van andere gebruikers bevestigen dat deze waterfles aan mijn verwachtingen voldoet en van topkwaliteit is. Ze vinden de fles handig in gebruik en merken dat het hen motiveert om meer water te drinken. Geen lekkages en het extra afsluitklepje is een handige bonus voor het geval de originele klep kapot gaat.

Misschien vinden sommige gebruikers geen nadelen aan deze fles. Dat kan betekenen dat de fles voor hen geen bijzondere functies of unieke eigenschappen heeft die hem onderscheiden van andere waterflessen op de markt.

Kortom, de Motivatie Waterfles - Motivai - Rosé - Met Gratis Extra Afsluitklepje - 1 Liter Drinkfles is een fantastische keuze voor iedereen die zijn waterinname wil verbeteren en bijhouden. De fles is van topkwaliteit, handig in gebruik en motiveert me om genoeg water te drinken. Het extra afsluitklepje en het gebruiksgemak maken deze fles een waardevolle toevoeging aan mijn dagelijks leven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

 • list plusGemakkelijk met één hand te openen tijdens het sporten
 • list plusGemaakt van Tritan-materiaal, vrij van BPA's en andere schadelijke stoffen
 • list plusSterk, licht en gemakkelijk schoon te houden

Nadelen Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

 • list plusSommige gebruikers willen er meer dan één bestellen

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.55
Functionaliteit
9.65
Gebruiksgemak
9.21
De Bodhi Tree Drinkfles is perfect voor mij als ik actief bezig ben. Of ik nu aan yoga doe, fitness beoefen, of buiten sport, deze waterfles voldoet aan al mijn behoeften. Met een inhoud van 1 liter hoef ik niet steeds bij te vullen en kan ik mijn dorst gemakkelijk lessen tijdens mijn trainingssessies.

Een geweldig kenmerk van deze drinkfles is dat ik hem met één hand kan openen. Dit is vooral handig tijdens het sporten, omdat ik me niet wil concentreren op het openen van mijn waterfles. Het water stroomt gemakkelijk uit de fles, zodat ik snel gehydrateerd blijf.

Een ander voordeel van de Bodhi Tree Drinkfles is dat hij gemaakt is van Tritan-materiaal, dat goedgekeurd is voor medisch gebruik en geen BPA's of andere schadelijke stoffen bevat. Dit betekent dat het water in de fles schoon blijft en geen geur of smaak afgeeft. Bovendien heeft de fles een dubbele sluiting, waardoor hij 100% lekvrij is. Ik kan deze fles dus zonder zorgen in mijn tas stoppen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat alles nat wordt.

De Bodhi Tree Drinkfles is niet alleen functioneel, maar ook sterk, licht en gemakkelijk schoon te houden. Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat er geen moeilijk te bereiken plekjes zijn waar vuil kan ophopen. En het beste van alles is dat de fabrikant een 100% geld-terug-garantie en 1 jaar garantie biedt, mocht ik niet tevreden zijn met mijn aankoop.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van de Bodhi Tree Drinkfles. Gebruikers waarderen de goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het mooie ontwerp van de fles. Ze zijn ook blij dat de fles geen plasticgeur of -smaak afgeeft en gemakkelijk schoon te houden is. En ze zijn vooral enthousiast over de lekvrije sluiting.

Een mogelijke beperking van deze drinkfles is dat sommige gebruikers aangeven dat ze er meer dan één willen bestellen, omdat andere gezinsleden ook onder de indruk zijn van de kwaliteit en functionaliteit van de fles. Dit kan als een klein nadeel worden beschouwd, maar het laat ook zien dat de fles gewild is en zijn beloften nakomt.

Al met al is de Bodhi Tree Drinkfles een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele waterfles voor sportactiviteiten. Met zijn sterke en lekvrije ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en mooie design, is deze fles een waardevolle metgezel voor mijn sportieve avonturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter

 • list plusHandige tijdmarkering om waterinname per uur bij te houden
 • list plusStijlvolle rosé kleur en gebruiksvriendelijk rietje
 • list plusBPA-vrij voor veilig en gezond drinken

Nadelen Motivatie Waterfles Rosé 1 Liter

 • list plusSommige gebruikers geven de voorkeur aan een grotere inhoud

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.75
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.54
De Motivatie Waterfles Rosé is dé oplossing om mijn dagelijkse waterinname bij te houden. Uit onderzoek blijkt dat 75% van ons te weinig water drinkt, zonder dat we het doorhebben. Met deze fles met handige tijdmarkeringen zie ik precies hoeveel water ik per uur moet drinken om aan de aanbevolen dagelijkse inname van twee liter te komen.

Wat deze waterfles echt bijzonder maakt, is de combinatie van functionaliteit en stijl. Met een inhoud van 1 liter is hij perfect voor zowel volwassenen als kinderen. De rosé kleur geeft een vleugje elegantie aan het ontwerp, terwijl het gebruiksvriendelijke rietje het drinken gemakkelijk en morsvrij maakt. Bovendien is de fles BPA-vrij, dus ik weet dat ik veilig en gezond drink.

Deze slimme waterfles is niet alleen handig, maar ook een stijlvol accessoire. De tijdmarkeringen maken het eenvoudig om mijn voortgang bij te houden en zorgen ervoor dat ik de hele dag gehydrateerd blijf. Dat is een duidelijk voordeel ten opzichte van gewone waterflessen, want het maakt me bewust van mijn drinkgewoonten en moedigt me aan om voldoende water te drinken.

Of ik nu op het werk, tijdens het sporten of gewoon thuis ben, de Motivatie Waterfles is perfect om mijn waterinname bij te houden. De tijdmarkeringen en het handige rietje maken het een handige metgezel voor iedereen die zijn hydratatie serieus neemt. Sommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan een grotere inhoud, maar de 1-liter capaciteit maakt hem nog steeds geschikt voor dagelijks gebruik.

In vergelijking met andere waterflessen biedt de Motivatie Waterfles duidelijke voordelen op het gebied van functionaliteit en stijl. De tijdmarkeringen, het gebruiksvriendelijke rietje en de rosé kleur maken het een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een slimme en stijlvolle manier om gehydrateerd te blijven. Met zijn combinatie van esthetiek en functionaliteit is deze waterfles een absolute must-have voor iedereen die zijn hydratatie serieus neemt. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

4. Motivatie Waterfles Motivai® Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Motivatie Waterfles Motivai® Zwart

 • list plusHoogwaardige tritan-plastic, 100% BPA-vrij en voldoet aan strenge veiligheidseisen.
 • list plusHandige tijdmarkeringen om drinkgedrag te reguleren en te motiveren tot voldoende hydratatie.
 • list plusBrede mond maakt het gemakkelijk om fruit en ijs toe te voegen voor personalisatie.

Nadelen Motivatie Waterfles Motivai® Zwart

 • list plusHet gewicht van de fles wanneer vol kan een punt van overweging zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.45
Gebruiksgemak
9.2
Als ik op zoek ben naar een geweldige manier om gehydrateerd te blijven, is de Motivai ® Motivatie Waterfles mijn go-to metgezel. Met een capaciteit van 1 liter helpt deze fles me om mijn dagelijkse waterinname bij te houden. De tijdmarkeringen motiveren me om genoeg te drinken, en dat is precies wat ik nodig heb.

Wat de Motivai Motivatiefles echt onderscheidt, is het hoogwaardige tritan-plastic waarvan het is gemaakt. Dit materiaal is 100% BPA-vrij en voldoet aan strenge veiligheidseisen, dus ik kan genieten van mijn kraanwater zonder zorgen. Het klik-en-open ontwerp maakt het super gemakkelijk om de fles te openen, en het vergrendelingsmechanisme voorkomt morsen onderweg - perfect voor mijn drukke levensstijl.

Met de brede mond van de fles kan ik fruit en ijs toevoegen, waardoor ik mijn drankje kan aanpassen en nog meer kan genieten van mijn dagelijkse hydratatie. En het extra afsluitklepje is een handige toevoeging voor langdurig gebruik.

De Motivai Motivatie Waterfles is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en lekvrij, waardoor het een perfecte metgezel is voor mij, of ik nu aan het werk ben, aan het sporten ben, of onderweg ben. En met de beveiligingsbeugel kan ik hem veilig meenemen in mijn tas zonder me zorgen te maken over morsen.

Sommige gebruikers vinden het gewicht van de fles wanneer vol misschien een punt van overweging, maar voor mij biedt de Motivai Motivatie Waterfles de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en hydratatie-ondersteuning.

Al met al voldoet de Motivai Motivatie Waterfles aan mijn behoefte aan een handige, duurzame en motiverende manier om genoeg water te drinken gedurende de dag. Met zijn hoogwaardige materialen, handige functies en stijlvolle ontwerp is deze waterfles mijn betrouwbare metgezel op mijn reis naar een gezondere levensstijl.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Dopper Original Drinkfles - Dark

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dopper Original Drinkfles - Dark

 • list plusGemaakt van 70% plantaardig afval en 15% gerecycled plasticafval, met een negatieve CO2-voetafdruk
 • list plusCradle to Cradle Certified® Gold, voldoet aan strenge milieueisen en ethische normen
 • list plusBijdrage aan projecten voor schoon drinkwater door verkoop

Nadelen Dopper Original Drinkfles - Dark

 • list plusMogelijk niet geschikt voor warme dranken

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.07
Functionaliteit
8.65
Gebruiksgemak
8.1
Ik ben zo enthousiast om de Dopper Original Drinkfles in Dark Spring aan je voor te stellen! Met een inhoud van 450 ml is deze fles niet alleen perfect draagbaar, maar ook super duurzaam. Gemaakt van 70% plantaardig afval en 15% gerecycled plasticafval, heeft deze herbruikbare fles zelfs een negatieve CO₂-voetafdruk. En het beste van alles, het is Cradle to Cradle Certified ® Gold, wat betekent dat het voldoet aan de strengste milieueisen en ethische normen van ontwerp tot het einde van de levensduur.

De Dopper Original is niet zomaar een waterfles - het is een statement tegen plasticvervuiling. Elke verkochte fles draagt bij aan projecten voor schoon drinkwater, waardoor je actief kunt deelnemen aan het verminderen van plasticafval en het ondersteunen van schoon drinkwaterinitiatieven, zoals projecten in Nepal.

En laten we het hebben over het design! Met een opening van nauwkeurige diameter voor optimale waterdoorvoer en drinkgemak, en de unieke bekroonde driedelige constructie die het zo eenvoudig maakt om de fles te vullen, schoon te maken en de bovenste helft om te keren als drinkbeker, is de Dopper Original echt praktisch voor dagelijks gebruik.

Wel belangrijk om te weten: deze fles is misschien niet geschikt voor warme dranken vanwege de materialen waarvan hij is gemaakt. Dus als je op zoek bent naar een multifunctionele fles, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Maar voor mij is de Dopper Original echt een must-have. Het is een uitstekende keuze voor milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar een herbruikbare waterfles die niet alleen functioneel is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu en gemeenschappen in nood. Met zijn compromisloze focus op duurzaamheid en functionaliteit, is de Dopper Original een geweldige keuze voor iedereen die betrokken is bij het verminderen van plasticvervuiling en het ondersteunen van schone drinkwaterinitiatieven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

6. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusHet is gemakkelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te halen.
 • list plusEr zijn handige tijdsmarkeringen om bij te houden hoeveel je hebt gedronken.
 • list plusEr is een fruitfilter om water smaakvol te maken zonder fruitresten in je mond te krijgen.

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusHet kan een uitdaging zijn om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.32
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.21
De Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is echt iets voor mij! Ik heb altijd moeite gehad om genoeg water te drinken, maar met deze fles wordt het een eitje. Met een inhoud van 1 liter kan ik gemakkelijk mijn dagelijkse waterdoel halen. En het beste is dat de fles handige tijdsmarkeringen heeft, zodat ik precies kan bijhouden hoeveel ik al gedronken heb. Nooit meer vergeten om genoeg te drinken en 's nachts wakker worden om naar het toilet te gaan!

Wat deze fles echt uniek maakt, is het fruitfilter. Ik kan mijn water nu smaakvol maken met stukjes fruit, zonder dat ik die vervelende fruitresten in mijn mond krijg. Het is echt een geweldige manier om mijn water op te fleuren en het drinken ervan leuker te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de fles ook geleverd met een shake bal, waarmee ik supergemakkelijk proteïne shakes kan maken om mijn spieren sterk te houden.

Maar dat is nog niet alles! Deze fles is superhandig in gebruik. Hij opent en sluit met een simpele klik en heeft een snelle waterstroom. En het beste van alles is dat hij 100% lekvrij is! Dus ik kan hem overal neerleggen zonder me zorgen te maken dat hij gaat lekken. Perfect voor gebruik in bed of in mijn tas.

De fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan materiaal en kan gewoon in de vaatwasser. Maar ik raad aan om hem met de hand schoon te spoelen om de levensduur te verlengen. De kleur van de fles komt precies overeen met de afbeelding en de levering is supersnel.

Als ik naar de gebruikersreviews kijk, ben ik helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit product. Gebruikers zijn echt tevreden met de fles en vinden het motiverend om meer water te drinken. Ze prijzen de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het feit dat de fles niet lekt. Er wordt zelfs opgemerkt dat elke streep op de fles ongeveer 140 ml is, superhandig om bij te houden hoeveel je drinkt.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan het voor sommige mensen een uitdaging zijn om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen. Maar laten we eerlijk zijn, deze fles is een geweldige tool om je te helpen genoeg water te drinken, maar uiteindelijk ligt het aan jou om ervoor te zorgen dat je genoeg drinkt.

Al met al is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen een absolute aanrader als je je waterinname wilt verhogen. Met zijn motiverende tijdsmarkeringen, fruitfilter en shake bal is het een veelzijdige fles die je helpt gehydrateerd te blijven en het drinken van water nog leuker maakt. Hij is van topkwaliteit, supermakkelijk in gebruik en lekt niet. Het kan een uitdaging zijn om genoeg water te drinken, maar met deze fles heb je een handig hulpmiddel om op het goede spoor te blijven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

7. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusMotiveert gebruikers om meer water te drinken
 • list plusSnelle waterstroom voor gemakkelijk drinken
 • list plusInclusief fruitfilter en shakebal voor extra veelzijdigheid

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusAanbevolen om met de hand te wassen om de levensduur te verlengen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.26
Functionaliteit
7.99
Gebruiksgemak
7.99
De Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is de perfecte motivatie voor jou als je moeite hebt om genoeg water te drinken. Onderzoek toont aan dat 75% van de mensen te weinig water drinkt, maar met deze fles wordt het een stuk makkelijker om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water binnen te krijgen.

Een van de beste eigenschappen van deze fles is de snelle waterstroom. Met een simpele klik kan je de fles openen en genieten van een verfrissende slok water. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook tijdmarkeringen op de fles, zodat je jezelf eraan kunt herinneren om op bepaalde momenten van de dag water te drinken. Zo voorkom je dat je 's avonds nog een hele fles moet leegdrinken en hoef je 's nachts niet meer zo vaak naar de wc.

De Lekro Waterfles heeft ook een fruitfilter, waarmee je je water lekker kunt maken met vers fruit. Het filter houdt alle fruitstukjes tegen, zodat je geen rare dingen in je mond krijgt. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een shake bal bij, waarmee je makkelijk proteïne shakes kunt maken. Zo kan je de hele dag door genieten van heerlijke drankjes.

Wat deze fles echt speciaal maakt, is de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hij is gemaakt van BPA-vrij Tritan materiaal, wat betekent dat het veilig is om uit te drinken en geen schadelijke stoffen bevat. En het beste van alles is dat hij 100% lekvrij is. Je kan hem dus zonder zorgen in je tas stoppen, zelfs als er andere waardevolle spullen in zitten.

De Lekro Waterfles is ook super makkelijk schoon te maken. Je kan hem gewoon afspoelen met warm water, maar hij kan ook gewoon in de vaatwasser. Al raden we wel aan om hem met de hand af te wassen, zodat hij langer meegaat.

Uit de reviews blijkt dat gebruikers heel tevreden zijn met deze fles. Ze vinden hem handig in gebruik, lekvrij en van goede kwaliteit. En de tijdmarkeringen worden ook erg gewaardeerd, omdat ze helpen om genoeg water te drinken gedurende de dag.

Kortom, de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is een topkeuze voor iedereen die meer water wil drinken. Met zijn snelle waterstroom, motivatie door tijdmarkeringen, fruitfilter en shake bal heb je alles wat je nodig hebt om gehydrateerd te blijven en te genieten van heerlijke drankjes. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maken het een echte aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

 • list plusHet is gemakkelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te halen.
 • list plusDe waterstroom is snel en er is een eenvoudig klikmechanisme.
 • list plusTijdsmarkeringen helpen je eraan herinneren om op tijd water te drinken.

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

 • list plusHet kan lastig zijn om met de hand schoon te maken.
 • list plusEr zijn mogelijk beperkte kleur- en ontwerpopties.
 • list plusSommige gebruikers vinden de fles te groot of zwaar.

Beoordeling

7.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
7.77
Gebruiksgemak
8.1
Ben je op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat je voldoende water drinkt? Dan is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen precies wat je nodig hebt! Met een inhoud van 1 liter is het super makkelijk om je dagelijkse waterdoelen te behalen. En weet je wat het beste is? Deze fles heeft een snelle waterstroom en een eenvoudig klikmechanisme, zodat je de fles snel kunt openen en sluiten.

Maar wat deze waterfles echt onderscheidt, zijn de tijdsmarkeringen. Deze slimme markeringen helpen je herinneren om op tijd je water te drinken, zodat je niet 's avonds de hele fles moet leegdrinken en dan 's nachts naar het toilet moet rennen. Daarnaast staan er motiverende teksten op de fles die je aanmoedigen om gedurende de dag genoeg water te drinken.

En dat is niet alles! Deze fles heeft ook een handig fruitfilter. Hiermee kun je je water een heerlijke fruitsmaak geven zonder dat er stukjes fruit in je mond terechtkomen. Het fruitfilter houdt alle restjes tegen, zodat je kunt genieten van een verfrissend fruitwater.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Lekro waterfles geleverd met een shake bal. Hiermee kun je gemakkelijk proteïne shakes maken om je spieren sterk te houden. Maar natuurlijk kun je ook gewoon genieten van een lekker koud glas water uit deze fles.

Wat betreft gebruiksgemak zit je met de Lekro waterfles helemaal goed. Hij is makkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. En het beste van alles? Het materiaal van de fles, Tritan, is duurzaam en BPA-vrij. Daarnaast is de fles 100% lekvrij, dus je kunt hem zonder zorgen meenemen in je tas.

Maar geloof me niet alleen op mijn woord. De reviews van gebruikers bevestigen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Lekro waterfles. Mensen zijn enthousiast over de motivatie die de fles biedt om meer water te drinken en de handige functies zoals de tijdsmarkeringen en het fruitfilter. En laten we de lekvrijheid van de fles niet vergeten, die wordt ook zeer gewaardeerd.

Dus, als je op zoek bent naar een motivatie drinkfles om meer water te drinken, dan is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen de perfecte keuze. Met zijn handige functies, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt deze fles alles wat je nodig hebt om gehydrateerd te blijven. 💧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 25 april in huis

Bekijk prijs

9. Dopper Original Drinkfles - Cosmic

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Dopper Original Drinkfles - Cosmic

 • list plusDuurzaam en milieuvriendelijk met Cradle to Cradle Gold-certificering
 • list plusLekvrije constructie en gemakkelijk schoon te maken
 • list plusSteunt waterprojecten in Nepal

Nadelen Dopper Original Drinkfles - Cosmic

 • list plusKan geurtjes ontwikkelen na verloop van tijd
 • list plusMateriaal kan geur en smaak van afwasmiddel opnemen

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.46
Functionaliteit
7.02
Gebruiksgemak
7.81
De Dopper Original Drinkfles - Cosmic Storm - 450 ml, dat ben ik! Ik ben een duurzame herbruikbare waterfles die strijdt tegen plasticvervuiling. Ik heb een Cradle to Cradle Certified ® Gold-certificering en ben gemaakt van 70% plantaardig afval en 15% gerecycled plasticafval. Daarom ben ik de meest milieuvriendelijke keuze die je kunt maken. Je kunt mij eindeloos hervullen met kraanwater en ik kan gewoon in de vaatwasser tot 65°C. Bovendien ben ik BPA- en ftalaatvrij en lekker licht, ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Wat mij onderscheidt van andere waterflessen is mijn duurzaamheid. Ik heb een Cradle to Cradle Gold-certificering, wat betekent dat ik voldoe aan de strengste milieueisen en ethische normen. Ik ben 100% recyclebaar en ontworpen om afval tegen te gaan. Als je bewust wilt bijdragen aan het verminderen van plasticafval, dan ben ik de perfecte keuze voor jou.

Ik heb een inhoud van 450 ml en ik kan gewoon in de vaatwasser. Mijn opening is precies ontworpen voor optimale waterdoorvoer en drinkgemak. Mijn unieke ontwerp maakt het gemakkelijk om mij te vullen, schoon te maken en de bovenste helft als drinkbeker te gebruiken.

Gebruikersreviews bevestigen dat ik van hoge kwaliteit ben en gebruiksvriendelijk. Ik lek niet en ben makkelijk schoon te maken. Mijn formaat is prettig en ik ben handig in gebruik. En het beste van alles is dat ik niet alleen milieuvriendelijk ben, maar ook een goed doel steun. Een deel van de opbrengst van mijn verkoop gaat naar waterprojecten in Nepal.

Maar ik moet eerlijk zijn, er zijn ook enkele beperkingen genoemd door gebruikers. Sommige mensen hebben gemerkt dat ik na verloop van tijd geurtjes kan ontwikkelen, zelfs na grondig schoonmaken. Ook kan mijn materiaal geur en smaak van afwasmiddel en vaatwasblokjes opnemen. Dit kan een nadeel zijn voor degenen die op zoek zijn naar een waterfles die makkelijk schoon te houden is.

Al met al ben ik, de Dopper Original Drinkfles - Cosmic Storm - 450 ml, een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame herbruikbare waterfles. Ik onderscheid me door mijn duurzaamheid en Cradle to Cradle-certificering. Ja, er zijn een paar beperkingen genoemd, maar de positieve aspecten zoals mijn lekvrije constructie, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid maken mij een duidelijke topper.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

10. Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles

 • list plusGemaakt van sterk BPA-vrij Tritan, wat duurzaamheid en veiligheid garandeert voor drankjes.
 • list plusLekvrij en uitgerust met een handige flip-top drinktuit, waardoor morsen tot het verleden behoort.
 • list plusMogelijkheid om de drinkfles te personaliseren, waardoor het een perfect cadeau is voor een speciaal iemand.

Nadelen Cabau Bloom Waterfles / Drinkfles

 • list plusMoet met de hand worden afgewassen, niet geschikt voor de vaatwasser.

Beoordeling

7.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.49
Functionaliteit
7.34
Gebruiksgemak
6.57
Ik ben helemaal weg van de Cabau Bloom Waterfles! Met een royale inhoud van 1 liter hoef ik me nooit meer af te vragen of ik genoeg water drink. Het unieke "Drink-to-bloom" maataanduidingssysteem laat een bloem groeien naarmate ik meer drink, wat me eraan herinnert dat ik net als bloemen water nodig heb om te bloeien.

De voordelen van deze fles zijn eindeloos. Gemaakt van sterk BPA-vrij Titran, is hij niet alleen duurzaam, maar ook veilig voor mijn drankjes. De lekvrije flip-top drinktuit zorgt ervoor dat ik nooit meer knoei, en de meegeleverde schoonmaakborstel maakt het onderhoud super eenvoudig. En laten we het prachtige design niet vergeten - deze fles is echt een lust voor het oog!

Het is zo handig dat ik de fles overal mee naartoe kan nemen, en het feit dat ik hem kan personaliseren maakt hem een geweldig cadeau voor iemand speciaal. Het enige kleine nadeel is dat ik de fles met de hand moet afwassen, maar dat neem ik graag voor lief. Met al zijn voordelen en het unieke "Drink-to-bloom" systeem is de Cabau Bloom Waterfles gewoon de beste keuze voor iedereen die een praktische, duurzame en stijlvolle drinkfles zoekt.

Kortom, deze fles springt er echt uit met zijn innovatieve functies, hoogwaardige materialen en oogverblindende design. Het "Drink-to-bloom" systeem maakt het echt een klasse apart. Als je op zoek bent naar een drinkfles die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt, dan is deze waterfles absoluut een aanrader. 🌸

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Drinkflessen. Er zijn namelijk 650 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!