Wat is de beste Drinkfles van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 07 december, 2023

Het aanschaffen van een goede Drinkfles is een lastige opgave. Wat is de beste Drinkfles van 2023? Na het testen van 650 Drinkflessen kwam de Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse als beste getest uit onze Drinkfles-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Drinkflessen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Drinkflessen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Drinkfles-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Drinkflessen

1Score: 9.8
Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse
Beste drinkfles
Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse
Gluxury
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Motivatie Waterfles Motivai® Rosé
Motivatie Waterfles Motivai® Rosé
Motivai
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
King Mungo Drinkfles 1 Liter
King Mungo Drinkfles 1 Liter
King Mungo
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Hydrate Bottles Hydrate® Drinkfles /
Hydrate Bottles Hydrate® Drinkfles /
Hydrate Bottles
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter
Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter
Bodhi Tree
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.9
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie
Lekro
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.3
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende
Lekro
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Drinkfles Koopgids

Gehydrateerd blijven is een van de belangrijkste taken die we ons lichaam verplicht zijn. Dit is niet altijd makkelijk! Iedereen vergeet wel eens voldoende te drinken. De beste drinkfles helpt je hierbij, dus lees vooral snel verder.

Welke drinklfles is gezond?

Bijna alle drinkflessen zijn gezonder dan plastic wegwerpflessen. Plastic wegwerpflessen bevatten de stof bisofenol A (BPA). Te grote hoeveelheden PBA zijn schadelijk voor de gezondheid. Bij langdurig gebruik van zo'n plastic wegwerpflesje komt je lichaam steeds in aanraking met een kleine hoeveelheid BPA. Je kunt het plastic flesje daarom na één keer gebruiken het beste recyclen. 

Het gebruik van een herbruikbare drinkfles is een gezondere keuze. Ook in hard plastic is soms BPA verwerkt. Zorg dus dat expliciet is vermeld dat er geen BPA is verwerkt. Staat dit niet vermeld? Kies dan bij voorkeur een drinkfles van glas of rvs.

Wat is beter een plastic of aluminium waterfles?

Voor je gezondheid en het milieu is een aluminium drinkfles beter is dan een plastic drinkfles. Aluminium is sterk, duurzaam en volledig recyclebaar. Daarnaast roest het materiaal niet en gaat het lang mee. Schaf je een aluminium drinkfles aan? Verwacht deze dan een aantal jaren te gebruiken. Nog een voordeel ten opzichte van plastic, is dat aluminium goed isoleert. Zo blijft je koude drinken lang koud en je warme drank goed warm! 

Plastic flessen hebben soms wat veiligheidsproblemen. De dealbreaker hier is bisofenol A, ofwel BPA. Dit stofje wordt aan het plastic toegevoegd om het te verstevigen. Bij langdurig gebruik is BPA slecht voor de gezondheid. 

Geen zorgen! De meeste (herbruikbare) plastic drinkflessen zijn veilig om uit te drinken. Let hierbij op het label ‘BPA free, om zeker te zijn dat de drinkfles deze schadelijke stof niet bevat.

Welke drinkfles lekt niet?

Een lekkende drinkbeker zorgt regelmatig voor ongemakken. De gehele binnenkant van je tas raakt doorweekt door een slechte dop of gebrekkig klepje. In het beste geval gaat het maar om ‘een beetje water’, maar zelfs daarvan word je niet blij.

De beste drinkfles houdt de inhoud van je tas vrij van water, koffie of limonade. De kwaliteit van de materialen en het type dop is cruciaal. Kies bij voorkeur een drinkfles met een schroefdop. Door de schroefdop zelf goed strak te draaien, voorkom je dat vloeistof naar buiten druppelt.

Zorg dat eventuele rietjes of klepjes zijn afgewerkt met siliconen stukjes. Waar vloeistof toch zijn weg weet te vinden tussen de naden en randjes, helpen siliconen de drinkfles volledig af te sluiten.

 

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een drinkfles?

De bedoeling van een goede drinkfles is dat deze herbruikbaar is. Een drinkfles vervangt gemiddeld 167 wegwerpflessen. Lang niet al deze wegwerpflessen worden gerecycled, maar komen in de natuur terecht. Met de aanschaf van de beste drinkfles zet je dus al een goede stap richting een milieuvriendelijk leven. Om zeker te zijn dat je de drinkfles vaak gebruikt, moeten enkele eigenschappen in orde zijn.

Inhoud

De inhoud bepaalt hoeveel vloeistof in de drinkfles past. Een normale drinkfles heeft een inhoud van 500 ml. Deze hoef je slechts 3 keer bij te vullen na je eerste fles, en je zit al aan het dagelijkse doel van 2 liter! Daarnaast zijn drinkflessen van 500 ml compact en zeer geschikt om mee te nemen voor onderweg. 

Hoef je niet de deur uit? Gebruik dan voor thuis een waterfles van 750 ml tot 1 liter. Deze is groter en zwaarder, maar helpt je wel gedurende de dag genoeg te blijven drinken. 

Tijdens je work-out is voldoende water drinken belangrijk. Sporters doen er goed aan een drinkfles van 1 tot wel 1,5 liter te gebruiken. Stel je jezelf het doel deze na de work-out op te hebben. Zo blijf je goed gehydrateerd! 

Materiaal

De beste drinkfles bevat een materiaal dat veilig is, lang meegaat en je drank op de juiste temperatuur houdt. 

Roestvrij staal (rvs) is een zeer geschikt materiaal voor een drinkfles. Rvs is vaatwasserbestendig, sterk en duurzaam. Een drinkfles van dit materiaal is van goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Daarbij heeft rvs isolerende eigenschappen die je drinken op de juiste temperatuur houdt.

Ook aluminium heeft veel van bovenstaande eigenschappen. Aluminium is alleen van iets mindere kwaliteit dan rvs; het is iets zachter in verhouding. Dit maakt aluminium vatbaarder voor beschadigingen. Aluminium is daarentegen lichter dan rvs en dus geschikt om mee te nemen voor onderweg. 

Glas is een van de duurdere materialen in dit rijtje. Glas is schoon en houdt geen geuren of andere sporen van drinken vast. Daarbij voelt glas fijn aan en gaat het lang mee, mits je hem niet laat vallen uiteraard! Het nadeel van glas is de prijs, kwetsbaarheid en dat het niet goed isoleert.

Herbruikbaar plastic is een van de meest voorkomende materialen in een drinkfles. Het is goedkoop, licht in gewicht en gaat zeer lang mee. Plastic is helaas niet vaatwasserbestendig en moet je dagelijks met de hand afwassen. Let bij een plastic drinkfles altijd op het het label 'BPA-vrij'. Hiermee weet je zeker dat je drinkfles veilig is! 

Gebruik je de drinkfles voornamelijk voor koffie, thee of andere warme dranken? Neem dan eens een kijkje naar de beste thermosfles

Uiterlijk

Misschien niet de belangrijkste eigenschap wanneer je een functionele drinkfles zoekt, maar het uiterlijk is een leuk extraatje en nodigt je uit de fles meer te gebruiken en meer te drinken. Gelukkig is er een ruim keuzeaanbod en is er altijd wel een leuke drinkfles die bij je in de smaak valt! 

hero illustration

Hoe testen we Drinkflessen?

Om de beste Drinkfles te vinden, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Drinkfles-test hebben we 650 Drinkflessen vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Drinkfles-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Drinkfles-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Drinkfles-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste Drinkfles in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 650 Drinkflessen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Drinkflessen in een oogopslag

1. Beste drinkfles: Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse

 • list plusSpeciaal ontworpen om je te motiveren om meer water te drinken
 • list plusHandig rietje voor gemakkelijk drinken
 • list plus360 graden lekvrij en extra stevig

Nadelen Gluxury Luxe Motivatie Waterfles Nederlandse

 • list plusInhoud van 1 liter kan te groot zijn om mee te nemen
 • list plusIndividuele behoeften kunnen variëren
 • list plusGeen andere nadelen genoemd in de reviews

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.97
Functionaliteit
9.57
Gebruiksgemak
9.83
De Gluxury Luxe Motivatie Waterfles is een geweldige toevoeging aan mijn dagelijkse routine om genoeg water te drinken. Met deze waterfles voel ik me extra gemotiveerd om mijn waterinname bij te houden, dankzij de Nederlandse tekst die me blijft stimuleren. Met een inhoud van 1 liter is het super makkelijk om mijn dagelijkse doel van 2 liter water te halen.

Het handige rietje is echt een lifesaver, omdat ik nu moeiteloos een slokje water kan nemen. En met de handige knop om de fles te openen, is het gebruik nog makkelijker geworden. Het beste van alles is dat de fles 360 graden lekvrij is en super stevig, dus ik kan hem ook tijdens het sporten gebruiken.

De Nederlandse tekst op de fles is zo slim bedacht, want naarmate ik de fles leeg drink, krijg ik steeds meer motivatie om door te gaan. Het is echt een motivator om mijn waterinname bij te houden.

De Gluxury Luxe Motivatie Waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 100% BPA-vrij. Ik hoef me dus geen zorgen te maken over schadelijke stoffen als ik water drink. En het schoonmaken is ook een eitje, want de fles kan gewoon in de vaatwasser.

Andere gebruikers zijn net zo enthousiast over deze waterfles als ik. Ze prijzen de goede kwaliteit en het gebruiksgemak. Een gebruiker vertelt zelfs dat zijn dochter er dolblij mee is, terwijl een andere gebruiker eindelijk genoeg water kan drinken dankzij deze fles.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan ik me voorstellen dat sommige mensen de inhoud van 1 liter te groot vinden om mee te nemen. Het is ook belangrijk om te weten dat de hoeveelheid water die je nodig hebt afhangt van jouw individuele behoeften. Deze waterfles kan je echter wel helpen om je doelen te bereiken.

Al met al is de Gluxury Luxe Motivatie Waterfles een betrouwbare en handige fles om mijn waterinname bij te houden. Met de extra motivatie, het handige rietje en het lekvrije ontwerp is het echt de perfecte keuze voor iedereen die zijn hydratatiedoelen wil bereiken. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

 • list plusTijdmarkeringen helpen bij het bijhouden van de waterinname en het bereiken van dagelijkse doelen.
 • list plusGemaakt van hoogwaardig tritan-plastic, 100% BPA-vrij en niet-toxisch.
 • list plusBrede mond maakt het gemakkelijk om fruit en ijs toe te voegen voor smaakvol water.

Nadelen Motivatie Waterfles Motivai® Rosé

 • list plusVoor sommige gebruikers heeft de fles mogelijk geen unieke eigenschappen of speciale functies.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
9.72
De Motivatie Waterfles - Motivai ® - Rosé - Met Gratis Extra Afsluitklepje - 1 Liter Drinkfles is mijn must-have item als ik mijn waterinname wil bijhouden en verbeteren. In onze moderne wereld, waarin we vaak vergeten genoeg water te drinken, kan deze fles mij helpen om mijn dagelijkse hydratatiedoelen te bereiken en mijn gezondheid te bevorderen.

Een van de beste features van deze waterfles is de tijdmarkering op het 1 liter reservoir. Deze markeringen geven me een boost en herinneren me eraan om gedurende de dag genoeg vocht binnen te krijgen. Zo kan ik makkelijk bijhouden hoeveel water ik al gedronken heb en hoeveel ik nog moet drinken om mijn dagelijkse doel te bereiken.

De fles is gemaakt van hoogwaardig tritan-plastic, dat 100% BPA-vrij en niet-toxisch is. Zo kan ik genieten van puur en helder kraanwater, zonder rare smaakjes. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de fles ook een handige knop bovenop waarmee ik de dop moeiteloos kan openen. Daarnaast is er een vergrendelingsmechanisme toegevoegd om te voorkomen dat de fles per ongeluk open gaat of gaat lekken. Zo is de fles niet alleen veilig in gebruik, maar ook perfect om mee te nemen in mijn tas zonder zorgen over lekkages.

De brede opening van de fles maakt het super makkelijk om fruit en ijs toe te voegen, zodat ik kan genieten van heerlijk smaakvol water. Met het rietje hoef ik geen aparte fruitinfuser te gebruiken. Gewoon fruit en ijs toevoegen en extra genieten van mijn dagelijkse waterinname.

De reviews van andere gebruikers bevestigen dat deze waterfles aan mijn verwachtingen voldoet en van topkwaliteit is. Ze vinden de fles handig in gebruik en merken dat het hen motiveert om meer water te drinken. Geen lekkages en het extra afsluitklepje is een handige bonus voor het geval de originele klep kapot gaat.

Misschien vinden sommige gebruikers geen nadelen aan deze fles. Dat kan betekenen dat de fles voor hen geen bijzondere functies of unieke eigenschappen heeft die hem onderscheiden van andere waterflessen op de markt.

Kortom, de Motivatie Waterfles - Motivai - Rosé - Met Gratis Extra Afsluitklepje - 1 Liter Drinkfles is een fantastische keuze voor iedereen die zijn waterinname wil verbeteren en bijhouden. De fles is van topkwaliteit, handig in gebruik en motiveert me om genoeg water te drinken. Het extra afsluitklepje en het gebruiksgemak maken deze fles een waardevolle toevoeging aan mijn dagelijks leven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. King Mungo Drinkfles 1 Liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen King Mungo Drinkfles 1 Liter

 • list plusGemaakt van duurzaam Tritan plastic, dat volledig BPA-vrij is en geen plastic nasmaak achterlaat in je drank.
 • list plus100% lekvrije dop zorgt ervoor dat de fles geen druppel morst, zelfs niet als je hem ondersteboven houdt in je tas.
 • list plusGemakkelijk schoon te maken, zonder rietje en vaatwasserbestendige dop.

Nadelen King Mungo Drinkfles 1 Liter

 • list plusGeen vermelding van isolatie, waardoor dranken mogelijk niet langdurig warm of koud blijven.
 • list plusHet fruitfilter kan lastig zijn om schoon te maken.
 • list plusGeen vermelding van dubbelwandige constructie, waardoor de fles mogelijk condensatie kan veroorzaken.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.23
Gebruiksgemak
9.44
Deze Drinkfles van 1 liter is perfect voor volwassenen én kinderen. Geen gedoe meer met lekkende flessen, want deze drinkfles is 100% lekvrij! Of je nu thuis bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, deze fles is altijd jouw betrouwbare metgezel.

Wat deze drinkfles echt onderscheidt, is de hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van duurzaam Tritan plastic, is deze fles volledig BPA-vrij en laat geen nare plastic nasmaak achter in je drinken. Zo geniet je altijd van de puurste smaak van water.

De dop van deze drinkfles is ook uniek. Hij is 100% lekvrij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over druppels in je tas, zelfs niet als je de fles ondersteboven houdt. Het sluitingsmechanisme vergrendelt de dop stevig, waardoor deze fles de zekerheid biedt die andere flessen niet kunnen evenaren.

Schoonmaken is een eitje met deze drinkfles. In tegenstelling tot flessen met rietjessystemen, heeft deze fles geen rietje, waardoor hij hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken is. En de dop kan zelfs in de vaatwasser, dus het schoonmaken is zo gepiept.

Deze drinkfles past perfect bij een actieve levensstijl. Of je nu aan het sporten bent, op kantoor zit of gewoon thuis bent, deze waterfles is altijd je betrouwbare metgezel. Dankzij het handige gaatje aan de bovenkant kun je snel blijven drinken zonder dat het vacuüm zuigt.

Maar dat is nog niet alles! Deze drinkfles is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Hij is herbruikbaar, waardoor je geen wegwerpflessen meer nodig hebt. En met het handige fruitfilter kun je je drankjes aanpassen met fruit, theeblaadjes of ijsblokjes. Zo geniet je altijd van een verfrissend drankje.

Deze drinkfles is super makkelijk in gebruik dankzij het unieke sluitingsmechanisme en het handige polsbandje. Met één hand bedienen is geen probleem, dus je blijft snel en gemakkelijk gehydrateerd.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze drinkfles verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste bij jouw stijl past. En het is ook nog eens een perfect cadeau, voor jezelf of voor anderen.

Kortom, deze Drinkfles van 1 liter is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een lekvrije en kwalitatief hoogwaardige drinkfles. Hij biedt alle functies en voordelen die je nodig hebt voor een actieve levensstijl, terwijl hij ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk is. Bestel nu en ervaar zelf het verschil van deze premium drinkfles die echt aan al je behoeften voldoet en lang meegaat. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Hydrate Bottles Hydrate® Drinkfles /

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Hydrate Bottles Hydrate® Drinkfles /

 • list plusTijdmarkeringen helpen bij het bijhouden van waterinname
 • list plusMorsbestendig ontwerp en lekvrije afsluiting
 • list plusGemaakt van BPA-vrij, duurzaam Tritan plastic

Nadelen Hydrate Bottles Hydrate® Drinkfles /

 • list plusGeen vermelding van geïsoleerde eigenschappen

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.63
Functionaliteit
8.99
Gebruiksgemak
9.2
Ik heb de perfecte drinkfles gevonden om mijn hydratatie bij te houden en gemotiveerd te blijven om mijn doelen te bereiken. De Hydrate ® Drinkfles / Waterfles / Sportfles met rietje is precies wat ik nodig heb.

Deze geweldige fles is ontworpen met handige tijdmarkeringen, zodat ik precies kan zien hoeveel water ik gedurende de dag heb gedronken en hoeveel ik nog moet drinken. Geen giswerk meer!

Een van de beste eigenschappen van deze fles is dat hij morsbestendig is. Ik kan hem met één hand gebruiken dankzij het ergonomische ontwerp en hoef me geen zorgen te maken over lekken. Het water stroomt snel en gelijkmatig, waardoor ik altijd gehydrateerd blijf, zelfs tijdens mijn meest actieve dagen.

Deze fles is gemaakt van BPA-vrij, niet-giftig Tritan plastic van hoge kwaliteit. Het is een veilig en duurzaam alternatief voor wegwerpflessen, en ik kan het elke dag hergebruiken om het milieu te helpen beschermen.

Wat deze fles echt onderscheidt, is het stijlvolle ontwerp. Het ziet er chique uit, of ik het nu gebruik in de sportschool, tijdens sportlessen, buitensporten, mijn dagelijkse woon-werkverkeer of gewoon thuis en op kantoor. Het past perfect bij elke situatie.

Ik heb de reviews van andere gebruikers gelezen en ze bevestigen allemaal de kwaliteit van deze fles. Mensen zijn tevreden over hoe stevig en duurzaam hij is. Het drinken gaat vloeiend en geruisloos, wat het gebruik nog prettiger maakt. En ik hoef me geen zorgen te maken over het schoonhouden van het rietje, want er wordt zelfs een extra rietje meegeleverd, samen met een handige schoonmaakborstel.

Een gebruiker vertelde me dat zijn neef met een dwarslaesie deze fles erg handig vindt in gebruik. Het transparante ontwerp stelt hem in staat om zijn vloeistofinname zelf te beheren. En een andere gebruiker merkte op dat het handig is dat je de fles gewoon rechtop kunt houden tijdens het drinken.

Al met al is de Hydrate Drinkfles / Waterfles / Sportfles met rietje de perfecte keuze voor iedereen die zijn waterinname wil bijhouden en gehydrateerd wil blijven. Het heeft alles wat ik nodig heb - tijdmarkeringen, morsbestendigheid, BPA-vrij materiaal en een stijlvol design. Deze fles is mijn duurzame en handige metgezel voor al mijn activiteiten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

 • list plusGemakkelijk met één hand te openen tijdens het sporten
 • list plusGemaakt van Tritan-materiaal, vrij van BPA's en andere schadelijke stoffen
 • list plusSterk, licht en gemakkelijk schoon te houden

Nadelen Bodhi Tree Drinkfles 1 Liter

 • list plusSommige gebruikers willen er meer dan één bestellen

Beoordeling

8.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.33
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.09
De Bodhi Tree Drinkfles is perfect voor mij als ik actief bezig ben. Of ik nu aan yoga doe, fitness beoefen, of buiten sport, deze waterfles voldoet aan al mijn behoeften. Met een inhoud van 1 liter hoef ik niet steeds bij te vullen en kan ik mijn dorst gemakkelijk lessen tijdens mijn trainingssessies.

Een geweldig kenmerk van deze drinkfles is dat ik hem met één hand kan openen. Dit is vooral handig tijdens het sporten, omdat ik me niet wil concentreren op het openen van mijn waterfles. Het water stroomt gemakkelijk uit de fles, zodat ik snel gehydrateerd blijf.

Een ander voordeel van de Bodhi Tree Drinkfles is dat hij gemaakt is van Tritan-materiaal, dat goedgekeurd is voor medisch gebruik en geen BPA's of andere schadelijke stoffen bevat. Dit betekent dat het water in de fles schoon blijft en geen geur of smaak afgeeft. Bovendien heeft de fles een dubbele sluiting, waardoor hij 100% lekvrij is. Ik kan deze fles dus zonder zorgen in mijn tas stoppen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat alles nat wordt.

De Bodhi Tree Drinkfles is niet alleen functioneel, maar ook sterk, licht en gemakkelijk schoon te houden. Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat er geen moeilijk te bereiken plekjes zijn waar vuil kan ophopen. En het beste van alles is dat de fabrikant een 100% geld-terug-garantie en 1 jaar garantie biedt, mocht ik niet tevreden zijn met mijn aankoop.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit van de Bodhi Tree Drinkfles. Gebruikers waarderen de goede kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en het mooie ontwerp van de fles. Ze zijn ook blij dat de fles geen plasticgeur of -smaak afgeeft en gemakkelijk schoon te houden is. En ze zijn vooral enthousiast over de lekvrije sluiting.

Een mogelijke beperking van deze drinkfles is dat sommige gebruikers aangeven dat ze er meer dan één willen bestellen, omdat andere gezinsleden ook onder de indruk zijn van de kwaliteit en functionaliteit van de fles. Dit kan als een klein nadeel worden beschouwd, maar het laat ook zien dat de fles gewild is en zijn beloften nakomt.

Al met al is de Bodhi Tree Drinkfles een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele waterfles voor sportactiviteiten. Met zijn sterke en lekvrije ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en mooie design, is deze fles een waardevolle metgezel voor mijn sportieve avonturen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusHet is gemakkelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te halen.
 • list plusEr zijn handige tijdsmarkeringen om bij te houden hoeveel je hebt gedronken.
 • list plusEr is een fruitfilter om water smaakvol te maken zonder fruitresten in je mond te krijgen.

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusHet kan een uitdaging zijn om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen.

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.65
Functionaliteit
8.38
Gebruiksgemak
8.32
De Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is echt iets voor mij! Ik heb altijd moeite gehad om genoeg water te drinken, maar met deze fles wordt het een eitje. Met een inhoud van 1 liter kan ik gemakkelijk mijn dagelijkse waterdoel halen. En het beste is dat de fles handige tijdsmarkeringen heeft, zodat ik precies kan bijhouden hoeveel ik al gedronken heb. Nooit meer vergeten om genoeg te drinken en 's nachts wakker worden om naar het toilet te gaan!

Wat deze fles echt uniek maakt, is het fruitfilter. Ik kan mijn water nu smaakvol maken met stukjes fruit, zonder dat ik die vervelende fruitresten in mijn mond krijg. Het is echt een geweldige manier om mijn water op te fleuren en het drinken ervan leuker te maken. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de fles ook geleverd met een shake bal, waarmee ik supergemakkelijk proteïne shakes kan maken om mijn spieren sterk te houden.

Maar dat is nog niet alles! Deze fles is superhandig in gebruik. Hij opent en sluit met een simpele klik en heeft een snelle waterstroom. En het beste van alles is dat hij 100% lekvrij is! Dus ik kan hem overal neerleggen zonder me zorgen te maken dat hij gaat lekken. Perfect voor gebruik in bed of in mijn tas.

De fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan materiaal en kan gewoon in de vaatwasser. Maar ik raad aan om hem met de hand schoon te spoelen om de levensduur te verlengen. De kleur van de fles komt precies overeen met de afbeelding en de levering is supersnel.

Als ik naar de gebruikersreviews kijk, ben ik helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit product. Gebruikers zijn echt tevreden met de fles en vinden het motiverend om meer water te drinken. Ze prijzen de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het feit dat de fles niet lekt. Er wordt zelfs opgemerkt dat elke streep op de fles ongeveer 140 ml is, superhandig om bij te houden hoeveel je drinkt.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan het voor sommige mensen een uitdaging zijn om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen. Maar laten we eerlijk zijn, deze fles is een geweldige tool om je te helpen genoeg water te drinken, maar uiteindelijk ligt het aan jou om ervoor te zorgen dat je genoeg drinkt.

Al met al is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen een absolute aanrader als je je waterinname wilt verhogen. Met zijn motiverende tijdsmarkeringen, fruitfilter en shake bal is het een veelzijdige fles die je helpt gehydrateerd te blijven en het drinken van water nog leuker maakt. Hij is van topkwaliteit, supermakkelijk in gebruik en lekt niet. Het kan een uitdaging zijn om genoeg water te drinken, maar met deze fles heb je een handig hulpmiddel om op het goede spoor te blijven.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusHandige tijdsmarkeringen om waterinname bij te houden
 • list plusFruitfilter houdt water smaakvol en verfrissend
 • list plus100% lekvrij en gemaakt van BPA-vrij Tritan-materiaal

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusKan moeilijk zijn om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.95
Functionaliteit
8.47
Gebruiksgemak
8
Ik ben zo enthousiast om je kennis te laten maken met de geweldige Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen! Deze drinkfles is perfect voor iedereen die zijn waterinname wil verhogen. Met een inhoud van 1 liter is het super eenvoudig om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te drinken. En het beste is dat deze fles een snelle waterstroom heeft en je hem met slechts één hand kunt openen en sluiten. Gemakkelijk peasy!

Maar wat deze waterfles echt bijzonder maakt, zijn de tijdsmarkeringen. Deze markeringen helpen je om gedurende de dag bij te houden hoeveel water je al hebt gedronken, zodat je niet 's avonds nog een hele fles hoeft weg te werken. En weet je wat echt geweldig is? De motiverende teksten op de fles zorgen ervoor dat je blijft drinken en maken het drinken van water een plezierige activiteit. 💧

En er is meer! Deze Lekro Waterfles heeft ook een handig fruitfilter. Dit filter houdt alle fruitresten tegen, zodat je water altijd smaakvol en verfrissend blijft, zelfs als je er fruit aan toevoegt. Je kunt je water opleuken met allerlei soorten fruit, zoals aardbeien, komkommer en citroen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de waterfles ook geleverd met een shake bal, zodat je super gemakkelijk proteïne shakes kunt maken en je spieren sterk kunt houden.

Maar wacht, er is meer! Deze waterfles is 100% lekvrij. Ja, je hebt het goed gehoord! Je kunt de fles overal neerzetten, zelfs op je bed of in je tas, zonder je zorgen te maken over lekkages. En alsof dat nog niet genoeg is, is de fles gemaakt van BPA-vrij Tritan-materiaal en kan hij gewoon in de vaatwasser. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Gebruikers zijn dolenthousiast over deze waterfles en dat is niet voor niets. Ze zijn erg tevreden over de goede kwaliteit, het gebruiksgemak en het feit dat de fles niet lekt. De tijdsmarkeringen worden ook als super handig ervaren bij het bijhouden van de waterinname. Sommige gebruikers merken zelfs op dat ze dankzij deze waterfles veel meer water drinken dan voorheen. Dat is nog eens een positieve verandering!

Ik moet wel eerlijk zijn en zeggen dat sommige mensen moeite kunnen hebben om de aanbevolen 2 liter water per dag te halen, zelfs met deze geweldige waterfles. Maar weet je wat? Elke stap in de richting van het verhogen van je waterinname heeft een positieve impact op je gezondheid en welzijn. Dus laten we beginnen met deze geweldige Lekro Waterfles!

Dus als je op zoek bent naar een waterfles die je helpt om gehydrateerd te blijven en je gezondheidsdoelen te bereiken, dan is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen de perfecte keuze voor jou. Met zijn handige functies, zoals tijdsmarkeringen, fruitfilter en shake bal, onderscheidt deze waterfles zich echt van de rest. Het is een duurzame en gebruiksvriendelijke fles die je helpt om je waterinname te verhogen en je gezondheid een boost te geven. Proost op een gezondere levensstijl!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusMotiveert gebruikers om meer water te drinken
 • list plusSnelle waterstroom voor gemakkelijk drinken
 • list plusInclusief fruitfilter en shakebal voor extra veelzijdigheid

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusAanbevolen om met de hand te wassen om de levensduur te verlengen

Beoordeling

7.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.53
Functionaliteit
7.52
Gebruiksgemak
8.37
De Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is de perfecte motivatie voor jou als je moeite hebt om genoeg water te drinken. Onderzoek toont aan dat 75% van de mensen te weinig water drinkt, maar met deze fles wordt het een stuk makkelijker om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water binnen te krijgen.

Een van de beste eigenschappen van deze fles is de snelle waterstroom. Met een simpele klik kan je de fles openen en genieten van een verfrissende slok water. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook tijdmarkeringen op de fles, zodat je jezelf eraan kunt herinneren om op bepaalde momenten van de dag water te drinken. Zo voorkom je dat je 's avonds nog een hele fles moet leegdrinken en hoef je 's nachts niet meer zo vaak naar de wc.

De Lekro Waterfles heeft ook een fruitfilter, waarmee je je water lekker kunt maken met vers fruit. Het filter houdt alle fruitstukjes tegen, zodat je geen rare dingen in je mond krijgt. En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een shake bal bij, waarmee je makkelijk proteïne shakes kunt maken. Zo kan je de hele dag door genieten van heerlijke drankjes.

Wat deze fles echt speciaal maakt, is de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hij is gemaakt van BPA-vrij Tritan materiaal, wat betekent dat het veilig is om uit te drinken en geen schadelijke stoffen bevat. En het beste van alles is dat hij 100% lekvrij is. Je kan hem dus zonder zorgen in je tas stoppen, zelfs als er andere waardevolle spullen in zitten.

De Lekro Waterfles is ook super makkelijk schoon te maken. Je kan hem gewoon afspoelen met warm water, maar hij kan ook gewoon in de vaatwasser. Al raden we wel aan om hem met de hand af te wassen, zodat hij langer meegaat.

Uit de reviews blijkt dat gebruikers heel tevreden zijn met deze fles. Ze vinden hem handig in gebruik, lekvrij en van goede kwaliteit. En de tijdmarkeringen worden ook erg gewaardeerd, omdat ze helpen om genoeg water te drinken gedurende de dag.

Kortom, de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is een topkeuze voor iedereen die meer water wil drinken. Met zijn snelle waterstroom, motivatie door tijdmarkeringen, fruitfilter en shake bal heb je alles wat je nodig hebt om gehydrateerd te blijven en te genieten van heerlijke drankjes. De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid maken het een echte aanrader.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

 • list plusHet is gemakkelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te halen.
 • list plusDe waterstroom is snel en er is een eenvoudig klikmechanisme.
 • list plusTijdsmarkeringen helpen je eraan herinneren om op tijd water te drinken.

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motivatie

 • list plusHet kan lastig zijn om met de hand schoon te maken.
 • list plusEr zijn mogelijk beperkte kleur- en ontwerpopties.
 • list plusSommige gebruikers vinden de fles te groot of zwaar.

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.13
Functionaliteit
7.79
Gebruiksgemak
7.7
Ben je op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat je voldoende water drinkt? Dan is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen precies wat je nodig hebt! Met een inhoud van 1 liter is het super makkelijk om je dagelijkse waterdoelen te behalen. En weet je wat het beste is? Deze fles heeft een snelle waterstroom en een eenvoudig klikmechanisme, zodat je de fles snel kunt openen en sluiten.

Maar wat deze waterfles echt onderscheidt, zijn de tijdsmarkeringen. Deze slimme markeringen helpen je herinneren om op tijd je water te drinken, zodat je niet 's avonds de hele fles moet leegdrinken en dan 's nachts naar het toilet moet rennen. Daarnaast staan er motiverende teksten op de fles die je aanmoedigen om gedurende de dag genoeg water te drinken.

En dat is niet alles! Deze fles heeft ook een handig fruitfilter. Hiermee kun je je water een heerlijke fruitsmaak geven zonder dat er stukjes fruit in je mond terechtkomen. Het fruitfilter houdt alle restjes tegen, zodat je kunt genieten van een verfrissend fruitwater.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Lekro waterfles geleverd met een shake bal. Hiermee kun je gemakkelijk proteïne shakes maken om je spieren sterk te houden. Maar natuurlijk kun je ook gewoon genieten van een lekker koud glas water uit deze fles.

Wat betreft gebruiksgemak zit je met de Lekro waterfles helemaal goed. Hij is makkelijk schoon te maken, zowel met de hand als in de vaatwasser. En het beste van alles? Het materiaal van de fles, Tritan, is duurzaam en BPA-vrij. Daarnaast is de fles 100% lekvrij, dus je kunt hem zonder zorgen meenemen in je tas.

Maar geloof me niet alleen op mijn woord. De reviews van gebruikers bevestigen de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Lekro waterfles. Mensen zijn enthousiast over de motivatie die de fles biedt om meer water te drinken en de handige functies zoals de tijdsmarkeringen en het fruitfilter. En laten we de lekvrijheid van de fles niet vergeten, die wordt ook zeer gewaardeerd.

Dus, als je op zoek bent naar een motivatie drinkfles om meer water te drinken, dan is de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen de perfecte keuze. Met zijn handige functies, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt deze fles alles wat je nodig hebt om gehydrateerd te blijven. 💧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusMotiveert om voldoende water te drinken
 • list plusInhoud van 1 liter maakt het gemakkelijk om de benodigde hoeveelheid water te halen
 • list plusBevat tijdsmarkeringen en motiverende teksten om gedurende de dag met plezier water te drinken

Nadelen Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen Motiverende

 • list plusPersoonlijke voorkeuren kunnen verschillen

Beoordeling

7.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.41
Functionaliteit
7.78
Gebruiksgemak
6.79
Wil je meer water drinken, maar vind je het lastig om je eraan te houden? Ik heb dé oplossing voor je: de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen. Deze drinkfles motiveert je om voldoende water te drinken en helpt je om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Met een inhoud van 1 liter is het super makkelijk om genoeg water te drinken. En weet je wat? Deze fles heeft ook nog een snelle waterstroom én is super makkelijk te openen en te sluiten. Nooit meer gedoe!

Een van de coole dingen aan deze waterfles zijn de tijdmarkeringen. Ze herinneren je eraan om op tijd je water te drinken, zodat je 's avonds niet opeens een hele fles leeg hoeft te drinken en dan 's nachts vaak naar de wc moet. En de motiverende teksten op de fles helpen je om gedurende de dag met plezier water te drinken. Het wordt bijna leuk!

De Lekro Waterfles is 100% lekvrij en kan gewoon in de vaatwasser. Dat betekent dat je 'm super makkelijk schoon kunt houden én kunt gebruiken. En weet je wat nog meer? Deze fles heeft ook nog een fruitfilter, waarmee je je water lekker kunt maken met fruit. Geen fruitresten in je mond, alleen maar heerlijk fruitwater. En als bonus zit er ook nog een shake bal bij, waarmee je makkelijk proteïne shakes kunt maken. Hoe handig is dat?

Gebruikers zijn mega tevreden over de Lekro Waterfles. Ze merken dat ze veel sneller geneigd zijn om water te drinken, omdat ze de fles altijd bij de hand hebben. En het is ook nog super handig om mee te nemen tijdens het sporten, want hij lekt niet. Daarnaast zijn gebruikers ook enthousiast over de motivatie die de fles biedt om genoeg water te drinken. Echt top!

En weet je wat het mooie is? De prijs-kwaliteitverhouding van de Lekro Waterfles is ook nog eens super goed. De fles is van topkwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen van gebruikers. En als kers op de taart is de levering ook nog eens super snel en de service top. Wat wil je nog meer?

Dus kortom, de Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen is echt dé motivatie waterfles. Het helpt je om genoeg water te drinken, heeft handige functies zoals tijdmarkeringen en een fruitfilter, en is gewoon super goed van kwaliteit. Hoewel ik geen nadelen kan noemen volgens de reviews, is het altijd belangrijk om te onthouden dat persoonlijke voorkeuren kunnen verschillen. Maar ik weet zeker dat je deze fles geweldig zult vinden! 💧

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Drinkflessen. Er zijn immers 650 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!