De Bestenu Rubberboot Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/13/2020


Je houdt van water, zon en zee, dus een rubberboot is een *must have* voor jou. Lees hieronder waar je op let bij aankoop van een rubberboot!

Wanneer heb je een vaarbewijs nodig?

hide product content

Als je rubberboot snelheden hoger dan 20 km/u haalt, heb je een vaarbewijs nodig. Behalve een vaarbewijs, moet je ook geregistreerd zijn. Voor het varen met een vaarbewijs moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Word je in Nederland aangehouden als je zonder vaarbewijs vaart en ga je harder dan 20 km/u? Dan kost dit je €550. In het buitenland kan dit zelfs meer zijn.

Er zijn twee vaarbewijzen: vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Met vaarbewijs 1 mag je op meren, rivieren en andere inlandse wateren varen. Met vaarbewijs 2 mag je ook op kustwateren varen. Voor meer informatie over de vaarbewijzen, kijk je op deze website.

Hoe hard moet je een rubberboot opblazen?

hide product content

Blaas een rubberboot nooit te hard op; er mag best nog wat vering in de kamers zitten. Als het buiten warmer wordt, zet de lucht in de luchtkamers uit waardoor deze overbelast kunnen raken. Schijnt het zonnetje en denk je dat er nog wat lucht bij kan, dan kun je er altijd voor kiezen om de boot naderhand extra op te pompen.

Hoe lang gaat een rubberboot mee?

hide product content

Hoe lang een rubberboot mee gaat, hangt af van welk materiaal deze is gemaakt. De meeste rubberboten van tegenwoordig zijn gemaakt van PVC. Onderling zijn er verschillende kwaliteiten PVC. Gemiddeld zou een rubberboot van PVC tien jaar mee moeten gaan, mits je deze binnen en droog opbergt.

Een rubberboot berg je hetzelfde op als een goede tent: het liefst op een donkere, droge plaats. Het mag er niet te warm zijn en hoort zich niet direct in het zonlicht begeven. Zorg er daarnaast ook voor dat je de rubberboot droog opbergt, anders loop je risico op schimmel.

Wanneer moet je een rubberboot registreren?

hide product content

Je registreert een rubberboot als deze langer is dan 15 meter en/of sneller gaat dan 20 km/u. In dit geval heb je ook een vaarbewijs nodig. Je registreert je vaartuig bij het RDW. Je hebt hiervoor een DigiD nodig, je moet in Nederland wonen en je moet achttien jaar of ouder zijn.

Wat is het verschil tussen een rubberboot en een rib?

hide product content

Als beide boten in het water liggen, zie je bijna geen verschil tussen de rib en de rubberboot. Toch is er wel één belangrijk verschil: een rib heeft een harde onderkant. Deze is vaak gemaakt van polyester of aluminium. Een rubberboot heeft een zachte onderkant.

Hoe komt deze handige Rubberboot opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Rubberboot ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Rubberboots, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Rubberboots die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Rubberboots het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Rubberboots stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Rubberboots

De beste Rubberboots in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving De veelzijdige 280PRO MKII is er in maar liefst 7 kleuren en is nu nóg steviger. De perfecte opblaasboot voor elke boot- en watersport liefhebber, van klein tot groot. De 280PRO MKII is een handgemaakte opblaasboot, gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. De kwalitatieve rubberboot is de betaalbare boot geschikt voor vele gelegenheden. Ga roeien, vissen, steel de show op de grachten of geniet gewoon van een heerlijk dagje op het water. De boot is snel opgeblazen, maar ook weer snel leeg en is hierdoor meteen vaarklaar. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en doordat hij in een compact pakketje opgevouwen kan worden. Hij kan in elke auto worden meegenomen naar elke gewenste activiteit.SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE 280PRO+ VAKANTIESET MET EXTRA VEEL VOORDEEL!!! De 280PRO MKII is zelfs geschikt voor een buitenboordmotor tot 6,5 pk. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de 280PRO MKII zijn met z’n 1000 denier nog dikker, steviger en zorgen voor een zeer stabiele ligging in het water en blijft bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 280PRO MKII. Inclusief aluminium sliding seats zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Voor iedereen wat wils: de opblaasboot is verkrijgbaar in wit, geel, groen, rood, blauw, zwart en grijs. Ga voor de 280PRO MKII en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit! Traditioneel handgemaakt van de beste materialen Extra dik PVC voor nóg meer stevigheid Heeft de ideale tussenmaat Gratis voetpomp Geschikt voor 3-4 personen MERK AQUAPARX KLEUR GEEL MODEL 280 PRO MKII LENGTE 280 CM / 110.24" BREEDTE 135 CM / 53.15" BREEDTE BINNENKANT 60 CM / 23.62" TUBE DIAMETER 35 CM / 13.78" LUCHTKAMERS 2 LAAD VERMOGEN 450KG OVERDRUKVENTIEL 1 PVC DIKTE 0.9 MM GARENNUMMER 1000 DENIER LEVERBARE KLEUREN GEEL, WIT, GRIJS, GROEN, ROOD, BLAUW, ZWART AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 4 PERSOON ADVIES VERMOGEN 2.5 PK MAXIMAAL VERMOGEN 6,5 PK / 4.8 KW STANDAARD INBEGREPEN ALUMINIUM ROEISPANEN, BOOTKUSSEN, GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, VERPLAATSBAAR ALUMINIUM ZITPLANK, VERSTEVIGDE PVC VLOER MET PLYWOOD PLANKEN, VOETPOMP GARANTIE 1 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN

1. AQUAPARX™ 280PRO MKII - Groen


Product informatiePlus or Show more

De Intex Explorer Pro 300 Set is een voordelig geprijsde driepersoons opblaasboot. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 300 boot varen. De Intex Explorer Pro 300 Set heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp én een opblaasbare bodem. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 300 Set heeft een capaciteit van 200 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 244 x 117 x 36 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Driepersoons opblaasboot – drie zitplaatsen + In deze set worden peddels en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 200 kilogram - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

2. Intex Explorer Pro 300 Opblaasboot - Inclusief peddels en pomp


Product informatiePlus or Show more

Intex Explorer Pro 100 opblaasboot Kenmerken - Belastbaar tot 80 kg - Capaciteit: 1 persoon - Afmetingen: 160 x 94 x 29 centimeter - 3 aparte luchtkamers - Grijpkoord rondom de boot - Opblaasbare bodem voor optimaal comfort - Roeidollen om roeispanen te bevestigen - Exclusief roeispanen

3. Intex Explorer Pro 100 - Opblaasboot


Product informatiePlus or Show more

De veelzijdige 330PRO MKII van AQUAPARX is er in maar liefst 7 kleuren en is nu nóg steviger. De perfecte opblaasboot voor elke boot- en watersport liefhebber, van klein tot groot. De 330PRO MKII is een handgemaakte opblaasboot, gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. De kwalitatieve rubberboot is de betaalbare boot geschikt voor vele gelegenheden. Ga roeien, vissen, steel de show op de grachten of geniet gewoon van een heerlijk dagje op het water. De boot is snel opgeblazen, maar ook weer snel leeg en is hierdoor meteen vaarklaar. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en doordat hij in een compact pakketje opgevouwen kan worden. Hij kan in elke auto worden meegenomen naar elke gewenste activiteit. De 330PRO MKII is zelfs geschikt voor een buitenboordmotor tot wel 15 pk (advies max. 10 pk). Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de 330PRO MKII zijn met z’n 1000 denier nog dikker, steviger en zorgen voor een zeer stabiele ligging in het water en blijft bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 330PRO MKII. Inclusief aluminium sliding seats zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Ga voor de 330PRO MKII en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit! Traditioneel handgemaakt van de beste materialen. Extra dik PVC voor nóg meer stevigheid, met gratis voetpomp.

4. AQUAPARX™ 330PRO MKII - Wit


Product informatiePlus or Show more

De Carp 180 Fisherpro is een handgemaakte opblaasboot speciaal bedoeld voor de karper vissers onder ons, gemaakt met echt vakmanschap en uitermate geschikt als voerboot. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de meest betaalbare boot in zijn soort. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Deze rubberboot wordt geleverd inclusief een vaste kiel en airdeckbodem. ===> NU MOOIE VOORDEELSET LEVERBAAR ===> De Carp 180 Fisherpro is geschikt voor een buitenboordmotor tot 2 PK. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de Carp 180 Fisherpro zorgen met z’n 1000 denier voor een zeer stabiele ligging in het water. Ook blijft de boot bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige Carp 180 Fisherpro . De Carp 180 Fisherpro wordt geleverd inclusief aluminium sliding seat zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Voor ieder wat wils: de opblaasboot is verkrijgbaar in zwart en groen. Ga voor de Carp 180 Fisherpro en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit! Traditioneel handgemaakt van de beste materialen Hoogwaardig 0.9mm, 1000D PVC voor nóg meer stevigheid Gratis voetpomp Geen motorsteun nodig door ingebouwde spiegel Geschikt voor 1+1 personen MERK FISHERPRO BY CALLETTI KLEUR ZWART MODEL 180POWER PRO LENGTE 180CM BREEDTE 133 CM BREEDTE BINNENKANT 72 CM TUBE DIAMETER 37 CM LUCHTKAMERS 2 TOTAAL GEWICHT 24 KG PVC DIKTE 0.9 MM GARENNUMMER 1000 DENIER AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 1+1 PERSONEN ADVIES VERMOGEN 2 PK MAXIMAAL VERMOGEN 2 PK STANDAARD INBEGREPEN ALUMINIUM ROEISPANEN,GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, ZITPLANK, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, AIRDECK BODEM, VOETPOMP GARANTIE 2 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN

5. Carp 180 Fisherpro by Calletti (GROEN)


Product informatiePlus or Show more

De 230PRO MKII is een handgemaakte opblaasboot, gemaakt met echt vakmanschap. Met de PRO heb je altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Deze kwalitatieve rubberboot is de betaalbare boot geschikt voor vele gelegenheden. Ga roeien, vissen of geniet gewoon van een heerlijk dagje op het water. De boot is snel opgeblazen en ook weer snel leeg te laten. Makkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en de compacte omvang als hij leeg is. Hij kan in elke auto worden meegenomen naar elke gewenste activiteit. De 230PRO MKII is zelfs geschikt voor een buitenboordmotor tot 5.3 PK. Zo verplaats je je nog makkelijker over het water! Gemaakt van de beste materialen is de romp van de boot bestendig tegen olie, benzine en uv-straling. De 3 laags PVC tubes van de 230PRO MKII zijn met z’n 1000 denier nog dikker en steviger dan zijn voorganger en zorgen voor een zeer stabiele ligging in het water. Ook blijft de boot bij elke temperatuur zacht en flexibel, zelfs bij de meest koude temperaturen. Zo kun je het hele jaar door genieten van de handige en veelzijdige 230PRO MKII. De 230PRO MKII wordt geleverd inclusief aluminium sliding seats zodat je zelf de positie van de zitbank kunt instellen. Voor ieder wat wils: de opblaasboot is verkrijgbaar in wit, geel, en groen. Ga voor de 230PRO MKII en laat je verrassen door echt vakmanschap en kwaliteit! Op basis van Pre-order. Levering eind januari. Reserveer nu!!!

6. AQUAPARX™ 230PRO MKII


Product informatiePlus or Show more

De Bestway Caspian is een zeer complete opblaasbare boot perfect voor iedere bootliefhebber. De Bestway Caspian is gemaakt van alleen hoogwaardige materialen. Verder heeft de Bestway Caspian twee luchtkamers. Rondom de boot zit een beschermingsstrip. Deze beschermingsstrip beschermt de boot tegen impact bijvoorbeeld tegen scherpe materialen.

7. Hydro force Caspian opblaasbare rubberboot


Product informatiePlus or Show more

Seven Bass Design DEF Advance, camou bellyboot met roeispanen! De Seven Bass DEF Advance heeft alle eigenschappen van de DEF serie alleen dan nu geleverd met afneembare roeispanen. Deze bellyboot is te gebruiken voor vrijwel iedere visser. Ook is het in deze seven bass serie een van de meeste verkochte bellyboten omdat het zitgedeelte wat hoger ligt en het maximale draagvermogen op 136kg ligt. De bellyboat is uitgerust met een schuimrubberen zitting, de hoek van de rugleuning kan door middel van zijriemen worden aangepast. De populaire V-vorm wordt gevormd door twee onafhankelijke vinyl luchtkamers die zijn uitgerust met veiligheidskleppen. Het feit dat de luchtkamers afzonderlijk worden opgeblazen, verhoogt de veiligheid. Twee grote zijtassen maken het mogelijk voor vissers om kunstaasboxen en losse spullen op te bergen. Verschillende d-ringen voor het verankeren van accessoires. Opbergruimte achter de zitting is zeer handig om een waterdichte tas te plaatsen. Specificaties Seven Bass DEF Advance: Camo patroon Meegeleverde roeispanen 2 luchtkamers 2 opbertassen Lengte: 138cm Breedte: 112cm Draaggewicht: 136kg Gewicht: 5.8kg + 1.2kg peddels

8. Seven Bass Design DEF Advance Bellyboat


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Rubberboots


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Rubberboots. Er zijn immers 116 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Rubberboot kopen.