De Bestenu Rubberboot Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/13/2020


Je houdt van water, zon en zee, dus een rubberboot is een *must have* voor jou. Lees hieronder waar je op let bij aankoop van een rubberboot!

Wanneer heb je een vaarbewijs nodig?

Als je rubberboot snelheden hoger dan 20 km/u haalt, heb je een vaarbewijs nodig. Behalve een vaarbewijs, moet je ook geregistreerd zijn. Voor het varen met een vaarbewijs moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Word je in Nederland aangehouden als je zonder vaarbewijs vaart en ga je harder dan 20 km/u? Dan kost dit je €550. In het buitenland kan dit zelfs meer zijn.

Er zijn twee vaarbewijzen: vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Met vaarbewijs 1 mag je op meren, rivieren en andere inlandse wateren varen. Met vaarbewijs 2 mag je ook op kustwateren varen. Voor meer informatie over de vaarbewijzen, kijk je op deze website.

Hoe hard moet je een rubberboot opblazen?

Blaas een rubberboot nooit te hard op; er mag best nog wat vering in de kamers zitten. Als het buiten warmer wordt, zet de lucht in de luchtkamers uit waardoor deze overbelast kunnen raken. Schijnt het zonnetje en denk je dat er nog wat lucht bij kan, dan kun je er altijd voor kiezen om de boot naderhand extra op te pompen.

Hoe lang gaat een rubberboot mee?

Hoe lang een rubberboot mee gaat, hangt af van welk materiaal deze is gemaakt. De meeste rubberboten van tegenwoordig zijn gemaakt van PVC. Onderling zijn er verschillende kwaliteiten PVC. Gemiddeld zou een rubberboot van PVC tien jaar mee moeten gaan, mits je deze binnen en droog opbergt.

Een rubberboot berg je hetzelfde op als een goede tent: het liefst op een donkere, droge plaats. Het mag er niet te warm zijn en hoort zich niet direct in het zonlicht begeven. Zorg er daarnaast ook voor dat je de rubberboot droog opbergt, anders loop je risico op schimmel.

Wanneer moet je een rubberboot registreren?

Je registreert een rubberboot als deze langer is dan 15 meter en/of sneller gaat dan 20 km/u. In dit geval heb je ook een vaarbewijs nodig. Je registreert je vaartuig bij het RDW. Je hebt hiervoor een DigiD nodig, je moet in Nederland wonen en je moet achttien jaar of ouder zijn.

Wat is het verschil tussen een rubberboot en een rib?

Als beide boten in het water liggen, zie je bijna geen verschil tussen de rib en de rubberboot. Toch is er wel één belangrijk verschil: een rib heeft een harde onderkant. Deze is vaak gemaakt van polyester of aluminium. Een rubberboot heeft een zachte onderkant.

Hoe komt deze leuke Rubberboot lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Rubberboot ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Rubberboots, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Rubberboots die te bestellen zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Rubberboots het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Rubberboots stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Rubberboots

De beste Rubberboots in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De Intex Explorer Pro 300 Set is een voordelig geprijsde driepersoons opblaasboot. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 300 boot varen. De Intex Explorer Pro 300 Set heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp én een opblaasbare bodem. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 300 Set heeft een capaciteit van 200 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 244 x 117 x 36 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Driepersoons opblaasboot – drie zitplaatsen + In deze set worden peddels en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 200 kilogram - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

1. Intex Explorer Pro 300 Opblaasboot - Inclusief peddels en pomp


Product informatiePlus or Show more

De Intex Challenger 2 Set is zeer geschikt om met 2 personen in een zwembad, meertje of zeer rustig water te peddelen. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Challenger 2 Set boot varen. De Intex Challenger 2 Set is voorzien van 3 aparte luchtkamers; één in de vloer en twee in de romp. Als één van de luchtkamers lek raakt, kan de boot met twee volle luchtkamers veilig de kust bereiken. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. Ook bevat de boot opblaasbare kussens en motorbevestigingspunten. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Challenger 2 Set heeft een capaciteit van 120 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 236 x 114 x 41 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Tweepersoons opblaasboot – 2 zitplaatsen + Opblaasbare bodem + Motorbevestigingspunten + In deze set worden peddels, opblaasbare kussens en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 200 kilogram Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken.

2. Intex Challenger 2 Set opblaasboot


Product informatiePlus or Show more

Lekker peddelen in het zwembad, meertje of in zeer rustig water. Met de Intex 68370 Challenger 3 kunt u dat prima. De Challenger 3 is geschikt voor 3 personen en heeft een maximale belasting van 320 KG. Product informatie en inhoud set: - Merk: Intex - Model: 68370 - Serie: Challenger - Kleur: blauw met geel - Afmeting product: ca. 295cm lang x 137cm breed x 43cm hoog - Maximale belasting: 320 KG - Geschikt voor: max. 3 volwassenen - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. 2 peddels - Incl. 2 comfortabele zitkussens - Incl. handpomp - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 3 luchtkamers - Incl. sleeptouw rondom met ingebouwde ringen - Incl. opblaasbare bodem voor extra comfort - Incl. stevige handgreep - Incl. stevige roeidollen - Niet geschikt om een buitenboord motor aan te bevestigen - Materiaal: stevig getest vinyl - Gewicht verpakking: 12,1 KG - Afmeting verpakking: ca 61cm breed x 23,5cm lang x 41,5cm hoog - Keurmerken: CE, TüV en GS - Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken. De Challenger 3 is bovendien voorzien van handige hulpmiddelen. Wat dacht u van de roeispaan houders, dollen, boston ventielen en de handgreep op de boeg? Daarnaast krijgt u een reparatie plakker meegeleverd. Dat betekent een complete en veelzijdige opblaasboot voor licht gebruik.

3. Intex 68370 - Challenger 3 - Opblaasboot - 3-Persoons - Inclusief peddels en handpomp


Product informatiePlus or Show more

Technische specificaties Grootte 3,30 mx 1,55 m Max. Draagvermogen 485 kg Slangdiameter 42 cm Aantal luchtkamers 3 + 1 Geschikt voor motor met max. Vermogen KW / PS 11/15 Max. Aantal personen 5 PVC dikte 0,8 mm Totaalgewicht 61,4 kg Materiaal PVC, aluminium Kleur lichtgrijs Leveringsomvang: Professionele opblaasboot 2 peddels Aluminium vloeren Voetpomp met manometer Reparatieset Gebruiksaanwijzing draagtas

4. Opblaasbare Rubberboot - Aluminium Bodem - Geschikt Voor Motor


Product informatiePlus or Show more

In een kajak kun je ongestoord de omgeving verkennen vanaf het water. Peddel ontspannen over rustige meertjes, of door stromende rivieren. Het uitzicht vanaf het water is vaak prachtig! Je komt op plekken waar je normaal niet komt. De hydro force lite rapid X2 kajak van Bestway ziet er niet alleen prachtig uit, maar ligt ook nog eens heel strak in het water. Deze kajak biedt plaats voor 2 personen en heeft zeer comfortabele zitjes. Met wie trek jij er op uit? De opblaasbare hydro force lite rapid X2 kajak van Bestway bevat een vin aan de onderkant, welke er voor zorgt dat de kajak stabiel door het water glijd. De kajak heeft een afmeting van 321 x 88 cm en wordt geleverd inclusief peddels. Met deze aluminium peddel set kun je veel kracht zetten waardoor de kajak hoge snelheden kan krijgen. De kajak is voorzien van bagage zeilen op voor en achterzijde, waardoor je proviand en drinken mee kan nemen tijdens je tochtje. Hydro Force staat bekent als een kwalitatief merk, dat gebruikt maakt van hoogwaardige sterke materialen. Incl. handpomp, 2 peddels en reparatie patch. Totale max. gewicht opvarenden: 160kg. Afmeting: 321x88cm Gewicht kano: 9kg Gewicht kano inclusief peddels: 11kg Totale gewicht in verpakking: 12.9kg

5. Hydro force lite rapid X2 kajak


Product informatiePlus or Show more

De Intex Seahawk 3 is een ideale boot om mee te gaan vissen maar ook om recreatieve vaartochten mee te maken. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Het materiaal van de opblaasboot is van extra dik vinyl wat de boot erg stevig maakt en waardoor de boot prima bestand is tegen benzine, olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. De boot wordt geleverd met twee opblaasbare zitkussens, peddels, handpomp en een reparatie plakker. Product informatie: - Merk: Intex - Model: 68380 - Serie: Seahawk - Kleur: groen met geel - Afmeting product: ca. 295cm lang x 137cm breed x 43cm hoog - Maximale belasting: 360 KG - Geschikt voor: max. 3 volwassenen - Bestendig tegen: zout water, olie, benzine en zon - Incl. 2 opblaasbare kussens - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 3 luchtkamers - Incl. 2 aluminium peddels - Incl. handpomp - Incl. koord rondom - Incl. opblaasbare bodem voor extra comfort - Incl. handvat aan boeg - Incl. bevestigingspunten voor buitenboordmotor (Let op dat u hierbij een motorsteun nodig heeft) - Incl. 2 vishengel steunen - Incl. stevige roeidollen - Incl. opberg vakje/zakje voor persoonlijke attributen - Materiaal: stevig getest 0,58mm dik vinyl - Gewicht incl. verpakking: 15,3 KG - Afmeting verpakking: ca 60cm breed x 30cm lang x 40cm hoog - Keurmerk: CE, TüV en GS - Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken. De Intex Seahawk 3 Set (met peddels en pomp) is zo ontworpen dat deze uitermate geschikt is voor vispartijen. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Uiteraard kan deze opblaasboot ook gebruikt worden voor recreatieve vaartochten. De Intex Seahawk boten zijn gebouwd van extra dik vinyl (0,58 mm dik) en is prima bestand tegen benzine, olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. Als één van deze luchtkamers lek raakt, kan de boot veilig de wal bereiken. De boot wordt geleverd met peddels, handpomp, twee opblaasbare zitkussens en een reparatie plakker.

6. Intex Seahawk 3pers. Boot Set


Product informatiePlus or Show more

Product informatie: - Merk: Bestway - Serie: Hydro-Force - Model: Treck X3 - Afmeting opgeblazen: ca. 307cm lang x 126cm breed x 39cm hoog - Materiaal: stevig getest vinyl - Maximale belasting: 270 KG - Geschikt voor: max. 3 volwassenen en 1 kind - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 2 kunststof roeispanen met een lengte van 124cm - Incl. voetpomp - Incl. schroefkleppen om snel de boot op te kunnen blazen en leeg te laten lopen - Incl. 3 luchtkamers - Incl. sleeptouw rondom met ingebouwde ringen - Incl. opblaasbare bodem voor extra comfort - Incl. opblaasbare zitkussens - Incl. stevige handgreep - Incl. stevige roeidollen - Incl. haken voor roeispanen - Gewicht incl. verpakking: 10 KG - Afmeting verpakking: ca. 30cm lang 70cm breed x 16cm hoog - CE goedgekeurd - Garantie: 1 maand op productiefouten en naden. Lekjes dient de klant zelf te plakken. Opblaasboot van duurzaam PVC met 3 luchtkamers. Rondom een grijpkoord en stevige dollen. De opblaasbare bodem geeft extra comfort, evenals de opblaasbare zitkussens. Incl. handgreep, sleepring en clips voor de riemen. Voetpomp en 1 paar riemen zijn eveneens inbegrepen. Geschikt voor 3 à 4 personen met een totaal gewicht van max. 270 kg. Afmeting: 307x126x39 cm.

7. 3+1 Persoons opblaasbare raft boot - Hydro-Force - Treck X3 set - met peddels en pomp - 307x126x39cm -Bestway


Product informatiePlus or Show more

De Intex opblaasbare boot 68324NP voor 4 personen is lichtgewicht en compact, eenvoudig te monteren en binnen een handomdraai klaar voor gebruik. Veel plezier met varen deze zomer! De boot is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor zeer stevig en duurzaam, evenals bestand tegen zoutwater en zonlicht. De opblaasbare bodem vormt een volledig vlakke ondergrond, die bijdraag aan de stabiliteit op het water. De inbegrepen aluminium peddels hebben een ergonomisch ontwerp en kunnen uit elkaar worden gehaald voor eenvoudig opbergen en vervoeren. De boot is uitgerust met 2 ventielen voor snel opblazen en leeglopen. De opblaasbare boot is geschikt voor vier volwassenen met een maximaal totaalgewicht van 400 kg. De levering bevat 1 opblaasbare boot, 1 handpomp en 2 aluminium peddels. Afmetingen: 315 x 165 x 43 cm (L x B x H) Capaciteit: 4 personen Draagvermogen: 400 kg Stevige vinyl constructie met opblaasbare bodem met langwerpige banen voor comfort en stevigheid 2 ruime zitjes met rugleuning 3 luchtkamers Met opbergvak 2 ventielen om de boot snel mee op te blazen en leeg te maken Handvatten en touw rondom de boot Gelaste roeidollen en roeihouders aan beide kanten 2 houders voor vishengels (een aan elke kant) Levering bevat: 1 x opblaasboot 1 x handpomp 2 x aluminium roeispaan Intex artikelnummer: 68324NP

8. Intex Excursion 4 Opblaasboot met roeispanen en pomp 68324NP


Product informatiePlus or Show more

Intex opblaasboot Seahawk 2. Zit jij regelmatig met jouw vishengel langs de waterkant en zou jij wel eens het water op willen om te vissen? Of ben jij op zoek naar een opblaasboot tijdens jouw vakantie? Dan is de Seahawk 2 een super goede keuze. Deze tweepersoons opblaasboot heeft twee hengelhouders. Ga gezelligmet z'n tweeën het water op om te vissen of gewoon te relaxen. De boot heeft eengroene kleur. Materiaal: vinyl. Afmetingen: 236 x 114 x 41 cm. Inclusief handigedraagtas. Wordt verpakt in full-colour doos. Product informatie en inhoud set: - Merk: Intex - Model: 68347 - Serie: Seahawk 2 - Afmeting product: ca. 236cm breed x 114cm lang x 41cm hoog - Incl. 2 roeispanen - Incl. grijpkoord rondom - Incl. 2 vishengel houders - Incl. handig opbergzakje - Incl. handvat - Incl. bevestigingspunten voor buitenboordmotor (let op dat u hierbij een motorsteun nodig heeft) - Incl. peddel houders - Incl. aangelaste roeidollen - Incl. handpomp - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 3 luchtkamers - Opblaasbare bodem voor extra comfort - Maximale belasting: 240 KG - Geschikt voor: max. 2 volwassenen - Geschikt om een buitenboord motor aan te bevestigen - Materiaal: 0,5 mm dik stevig getest vinyl - Gewicht verpakking: 8,5KG - Afmeting verpakking: ca 54,5cm breed x 17cm lang x 41cm hoog - Keurmerk: CE, TüV en GS - Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken. De Intex Seahawk boten zijn gebouwd van extra dik vinyl (0,5 mm dik) en is prima bestand tegen olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. Als één van deze luchtkamers lek raakt kan de boot nog veilig de wal bereiken. De Intex Seahawk 2 wordt geleverd inclusief pomp en peddels.

9. Intex Opblaasboot Seahawk 2 Tweepersoons Groen 236 X 114 X 41 Cm


Product informatiePlus or Show more

De Intex Challenger K2 Kayak is zeer geschikt om met 2 personen op een meertje of rustig water te peddelen. De Intex Challenger K2 Kayak is voorzien van 3 aparte luchtkamers; één in de vloer en twee in de romp. Als één van de luchtkamers lek raakt, kan de kayak met twee volle luchtkamers veilig de kust bereiken. De kayak heeft verder een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, een grijpkoor en een opbergnet op de boeg. Ook bevat de kayak een afneembare directionele scheg en opblaasbare zitjes met leuning. De kayak is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de kayak gaat snel. De Challenger K2 Kayak heeft een capaciteit van 180 kilogram. Peddels en pomp worden in deze set meegeleverd. + 351 x 76 x 38 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Tweepersoons kayak – 2 zitplaatsen + Opblaasbare bodem + Gecertificeerd + In deze set worden peddels, opblaasbare zitjes met leuning en pomp meegeleverd + Inclusief draagtas voor eenvoudig transport - Het maximaal draaggewicht is 180 kilogram - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken.

10. Intex Challenger K2 Kayak - Opblaasboot - 2-Persoons - 351 x 76 x 38 cm


Producten die soortgelijk zijn aan Rubberboots


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Rubberboots. Er zijn namelijk 116 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Rubberboot kopen.