De Bestenu Rubberboot Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 10/13/2020


Je houdt van water, zon en zee, dus een rubberboot is een *must have* voor jou. Lees hieronder waar je op let bij aankoop van een rubberboot!

Wanneer heb je een vaarbewijs nodig?

hide product content

Als je rubberboot snelheden hoger dan 20 km/u haalt, heb je een vaarbewijs nodig. Behalve een vaarbewijs, moet je ook geregistreerd zijn. Voor het varen met een vaarbewijs moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Word je in Nederland aangehouden als je zonder vaarbewijs vaart en ga je harder dan 20 km/u? Dan kost dit je €550. In het buitenland kan dit zelfs meer zijn.

Er zijn twee vaarbewijzen: vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Met vaarbewijs 1 mag je op meren, rivieren en andere inlandse wateren varen. Met vaarbewijs 2 mag je ook op kustwateren varen. Voor meer informatie over de vaarbewijzen, kijk je op deze website.

Hoe hard moet je een rubberboot opblazen?

hide product content

Blaas een rubberboot nooit te hard op; er mag best nog wat vering in de kamers zitten. Als het buiten warmer wordt, zet de lucht in de luchtkamers uit waardoor deze overbelast kunnen raken. Schijnt het zonnetje en denk je dat er nog wat lucht bij kan, dan kun je er altijd voor kiezen om de boot naderhand extra op te pompen.

Hoe lang gaat een rubberboot mee?

hide product content

Hoe lang een rubberboot mee gaat, hangt af van welk materiaal deze is gemaakt. De meeste rubberboten van tegenwoordig zijn gemaakt van PVC. Onderling zijn er verschillende kwaliteiten PVC. Gemiddeld zou een rubberboot van PVC tien jaar mee moeten gaan, mits je deze binnen en droog opbergt.

Een rubberboot berg je hetzelfde op als een goede tent: het liefst op een donkere, droge plaats. Het mag er niet te warm zijn en hoort zich niet direct in het zonlicht begeven. Zorg er daarnaast ook voor dat je de rubberboot droog opbergt, anders loop je risico op schimmel.

Wanneer moet je een rubberboot registreren?

hide product content

Je registreert een rubberboot als deze langer is dan 15 meter en/of sneller gaat dan 20 km/u. In dit geval heb je ook een vaarbewijs nodig. Je registreert je vaartuig bij het RDW. Je hebt hiervoor een DigiD nodig, je moet in Nederland wonen en je moet achttien jaar of ouder zijn.

Wat is het verschil tussen een rubberboot en een rib?

hide product content

Als beide boten in het water liggen, zie je bijna geen verschil tussen de rib en de rubberboot. Toch is er wel één belangrijk verschil: een rib heeft een harde onderkant. Deze is vaak gemaakt van polyester of aluminium. Een rubberboot heeft een zachte onderkant.

Hoe komt deze fantastische Rubberboot opsomming tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Rubberboot ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Rubberboots, maar nu ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Rubberboots die aangeboden worden in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke Rubberboots het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Rubberboots stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Rubberboots

De beste Rubberboots op een rij

Product informatiePlus or Show more

De Intex Explorer Pro 300 Set is een voordelig geprijsde driepersoons opblaasboot. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 300 boot varen. De Intex Explorer Pro 300 Set heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp én een opblaasbare bodem. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 300 Set heeft een capaciteit van 200 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 244 x 117 x 36 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Driepersoons opblaasboot – drie zitplaatsen + In deze set worden peddels en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 200 kilogram - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

1. Intex Explorer Pro 300 Opblaasboot - Inclusief peddels en pomp


Product informatiePlus or Show more

De Intex Explorer Pro 200 Set is een voordelig geprijsde tweepersoons opblaasboot. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 200 boot varen. De Intex Explorer Pro 200 Set heeft 3 luchtkamers waarvan één een extra kamer is aan de binnenromp én een opblaasbare bodem. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Explorer Pro 200 Set heeft een capaciteit van 120 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 196 x 102 x 33 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Tweepersoons opblaasboot – 2 zitplaatsen + In deze set worden peddels en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 120 kilogram - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

2. Intex Explorer Pro 200 Set - Opblaasboot - Mét peddels en pomp


Product informatiePlus or Show more

De Intex Challenger 2 Set is zeer geschikt om met 2 personen in een zwembad, meertje of zeer rustig water te peddelen. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Challenger 2 Set boot varen. De Intex Challenger 2 Set is voorzien van 3 aparte luchtkamers; één in de vloer en twee in de romp. Als één van de luchtkamers lek raakt, kan de boot met twee volle luchtkamers veilig de kust bereiken. De boot heeft verder een Quick-fill ventiel, een opblaasbare I-balk onderkant voor extra comfort, handgrepen, riemsloten en een grijpkoor op de boeg. Ook bevat de boot opblaasbare kussens en motorbevestigingspunten. De boot is in korte tijd opgeblazen, zo kunt u lekker snel het water op. Ook het weer leeg laten lopen van de boot gaat snel. De Challenger 2 Set heeft een capaciteit van 120 kilogram. Peddels en pomp worden in dit set meegeleverd. + 236 x 114 x 41 cm (LxBxH) + Boot bevat 3 luchtkamers voor meer stabiliteit en veiligheid + Tweepersoons opblaasboot – 2 zitplaatsen + Opblaasbare bodem + Motorbevestigingspunten + In deze set worden peddels, opblaasbare kussens en pomp meegeleverd - Het maximaal draaggewicht is 200 kilogram Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken.

3. Intex Challenger 2 Set opblaasboot


Product informatiePlus or Show more

Lekker peddelen in het zwembad, meertje of in zeer rustig water. Met de Intex 68370 Challenger 3 kunt u dat prima. De Challenger 3 is geschikt voor 3 personen en heeft een maximale belasting van 320 KG. Product informatie en inhoud set: - Merk: Intex - Model: 68370 - Serie: Challenger - Kleur: blauw met geel - Afmeting product: ca. 295cm lang x 137cm breed x 43cm hoog - Maximale belasting: 320 KG - Geschikt voor: max. 3 volwassenen - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. 2 peddels - Incl. 2 comfortabele zitkussens - Incl. handpomp - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 3 luchtkamers - Incl. sleeptouw rondom met ingebouwde ringen - Incl. opblaasbare bodem voor extra comfort - Incl. stevige handgreep - Incl. stevige roeidollen - Niet geschikt om een buitenboord motor aan te bevestigen - Materiaal: stevig getest vinyl - Gewicht verpakking: 12,1 KG - Afmeting verpakking: ca 61cm breed x 23,5cm lang x 41,5cm hoog - Keurmerken: CE, TüV en GS - Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken. De Challenger 3 is bovendien voorzien van handige hulpmiddelen. Wat dacht u van de roeispaan houders, dollen, boston ventielen en de handgreep op de boeg? Daarnaast krijgt u een reparatie plakker meegeleverd. Dat betekent een complete en veelzijdige opblaasboot voor licht gebruik.

4. Intex 68370 - Challenger 3 - Opblaasboot - 3-Persoons - Inclusief peddels en handpomp


Product informatiePlus or Show more

De Intex 68325NP is een opblaasbare boot voor 5 personen, licht van gewicht en compact, eenvoudig te monteren en in een handomdraai klaar voor gebruik. Veel plezier met varen deze zomer! Gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor zeer stevig en duurzaam, evenals bestendig tegen zoutwater en zonlicht. De opblaasbare vloer vormt een volledig vlakke ondergrond, dit draagt bij aan de stabiliteit op het water. De inbegrepen aluminium peddels hebben een ergonomisch ontwerp en kunnen uit elkaar worden gehaald voor handig opbergen of vervoeren. De boot is uitgerust met Boston ventielen op de hoofd rompkamers, voor snel opblazen en om de lucht eruit te laten. Deze opblaasboot heeft 3 ruime opblaasbare zitplaatsen, waarvan 2 met een rugsteun. Er is plaats voor 5 volwassen met een totaalgewicht van maximaal 455 kg. De levering bevat 1 opblaasbare boot, 1 handpomp en 2 aluminium peddels. Afmetingen: 366 x 168 x 43 cm (L x B x H) Capaciteit: 5 personen Maximale belasting: 455 kg 3 luchtkamers inclusief een ondersteunende luchtkamer in de romp voor extra drijfvermogen Boston ventielen op de twee hoofd rompkamers voor snel opblazen en leeglaten Stevige vinyl constructie met opblaasbare bodem met langwerpige banen voor comfort en stevigheid Handvatten en touw rondom de boot 4 houders voor vishengels (2 aan elke kant) 3 ruime opblaasbare zitjes (2 met rugleuning) Met opbergvak Gelaste roeidollen en roeihouders aan beide kanten Motor montage aansluitstukken Met reparatie patch Levering bevat: 1 x opblaasbare boot, 1 x handpomp met grote capaciteit, 2 x aluminium peddel Intex artikelnummer: 68325NP

5. Intex Excursion 5 Opblaasboot met roeispanen en pomp 68325NP


Product informatiePlus or Show more

Technische specificaties Grootte 3,30 mx 1,55 m Max. Draagvermogen 485 kg Slangdiameter 42 cm Aantal luchtkamers 3 + 1 Geschikt voor motor met max. Vermogen KW / PS 11/15 Max. Aantal personen 5 PVC dikte 0,8 mm Totaalgewicht 61,4 kg Materiaal PVC, aluminium Kleur lichtgrijs Leveringsomvang: Professionele opblaasboot 2 peddels Aluminium vloeren Voetpomp met manometer Reparatieset Gebruiksaanwijzing draagtas

6. Opblaasbare Rubberboot - Aluminium Bodem - Geschikt Voor Motor


Product informatiePlus or Show more

De Intex Seahawk 3 is een ideale boot om mee te gaan vissen maar ook om recreatieve vaartochten mee te maken. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Het materiaal van de opblaasboot is van extra dik vinyl wat de boot erg stevig maakt en waardoor de boot prima bestand is tegen benzine, olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. De boot wordt geleverd met twee opblaasbare zitkussens, peddels, handpomp en een reparatie plakker. Product informatie: - Merk: Intex - Model: 68380 - Serie: Seahawk - Kleur: groen met geel - Afmeting product: ca. 295cm lang x 137cm breed x 43cm hoog - Maximale belasting: 360 KG - Geschikt voor: max. 3 volwassenen - Bestendig tegen: zout water, olie, benzine en zon - Incl. 2 opblaasbare kussens - Incl. stevige reparatie plakker - Incl. veiligheidsventielen - Incl. 3 luchtkamers - Incl. 2 aluminium peddels - Incl. handpomp - Incl. koord rondom - Incl. opblaasbare bodem voor extra comfort - Incl. handvat aan boeg - Incl. bevestigingspunten voor buitenboordmotor (Let op dat u hierbij een motorsteun nodig heeft) - Incl. 2 vishengel steunen - Incl. stevige roeidollen - Incl. opberg vakje/zakje voor persoonlijke attributen - Materiaal: stevig getest 0,58mm dik vinyl - Gewicht incl. verpakking: 15,3 KG - Afmeting verpakking: ca 60cm breed x 30cm lang x 40cm hoog - Keurmerk: CE, TüV en GS - Garantie: 3 maanden op productiefouten en naden rechtstreeks via Intex. Kleine lekjes dient de klant zelf te plakken. De Intex Seahawk 3 Set (met peddels en pomp) is zo ontworpen dat deze uitermate geschikt is voor vispartijen. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Uiteraard kan deze opblaasboot ook gebruikt worden voor recreatieve vaartochten. De Intex Seahawk boten zijn gebouwd van extra dik vinyl (0,58 mm dik) en is prima bestand tegen benzine, olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. Als één van deze luchtkamers lek raakt, kan de boot veilig de wal bereiken. De boot wordt geleverd met peddels, handpomp, twee opblaasbare zitkussens en een reparatie plakker.

7. Intex Seahawk 3pers. Boot Set


Product informatiePlus or Show more

Aluminium boot kopen? Zoek niet verder! De EMOK JON-300 is een onverwoestbare, onderhoudsvrije boot die weinig onderhoud vereist. Dit type aluminium boot is 300 cm lang en gemaakt van 1,2 mm aluminium. Als u op zoek bent naar een duurzame boot waar u lang plezier van kunt hebben, is de EMOK JON-300 ideaal. De EMOK JON-300 maakt deel uit van onze JON-series, samen met nog drie andere boten in verschillende maten. U kunt de boot gebruiken om mee te gaan vissen, of om zomaar een stukje mee te gaan varen. Boten uit de JON-series kunnen veel vermogen aan, door hun degelijke en sterke spiegel. De volgeschuimde zitbanken zorgen er bovendien voor dat de boot niet zal zinken. U kunt dus met een gerust hart het water op met deze stevige aluminium boot. De EMOK JON-300 beschikt over een platte bodem. Doordat de diepgang van deze boten beperkt is, kun je er vrijwel alle binnenwateren mee bevaren. LET OP: DIT IS EEN POPULAIR ARTIKEL. platbodem, jonboot, werkboot, grachtboot, boot , jon → Order nu en onze klantenservice plant een bezorgafspraak in ! MERK EMOK KLEUR Aluminium MODEL JON 300 LENGTE 300 BREEDTE 110 HOOGTE 60 ZITTINGEN 3 TOTAAL GEWICHT 38 KG AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 4 PERSOON ADVIES VERMOGEN 2,5 PK MAXIMAAL VERMOGEN 5PK GOEDKEURING CE, PRODUCTIE PER EU CATEGORY-D NORM GARANTIE 1 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN

8. Aluminium boot EMOK -300


Product informatiePlus or Show more

Het 2021 model van de AQUAPARX™ 330PRO MKIII is nu voorzien van een verstevigde bodem, optimaal geplaatste handgrepen en functionele touwen. Deze 3e generatie is handgemaakt van supersterk 1000D PVC, voorzien van aluminium sliding seats en is de topper uit onze range. Uiteraard voorzien van stevige roeispanen en meer dan genoeg handgrepen. MERK AQUAPARX KLEUR GRIJS MODEL 330PRO MKII LENGTE 330 CM / 129.92" BREEDTE 148 CM / 58.26" BREEDTE BINNENKANT 68 CM / 26.77" TUBE DIAMETER 38 CM / 14.69" LUCHTKAMERS 3 LAAD VERMOGEN 550KG OVERDRUKVENTIEL 1 PVC DIKTE 0.9 MM GARENNUMMER 1000 DENIER AANTAL PERSONEN MAXIMAAL 5 PERSONEN ADVIES VERMOGEN 5 PK MAXIMAAL VERMOGEN 15 PK / 11 KW STANDAARD INBEGREPEN ALUMINIUM ROEISPANEN, GEBRUIKSAANWIJZING, GRIJPTOUW, HANDGREPEN, REPARATIESET, ROEISPAAN HOUDERS, VERPLAATSBAAR ALUMINIUM ZITPLANKEN, VERSTEVIGDE PVC VLOER MET PLYWOOD PLANKEN, VOETPOMP GARANTIE 2 JAAR OP FABRICAGEFOUTEN

9. 330PRO MKIII (Grijs) 2021


Product informatiePlus or Show more

De Intex opblaasbare boot 68324NP voor 4 personen is lichtgewicht en compact, eenvoudig te monteren en binnen een handomdraai klaar voor gebruik. Veel plezier met varen deze zomer! De boot is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor zeer stevig en duurzaam, evenals bestand tegen zoutwater en zonlicht. De opblaasbare bodem vormt een volledig vlakke ondergrond, die bijdraag aan de stabiliteit op het water. De inbegrepen aluminium peddels hebben een ergonomisch ontwerp en kunnen uit elkaar worden gehaald voor eenvoudig opbergen en vervoeren. De boot is uitgerust met 2 ventielen voor snel opblazen en leeglopen. De opblaasbare boot is geschikt voor vier volwassenen met een maximaal totaalgewicht van 400 kg. De levering bevat 1 opblaasbare boot, 1 handpomp en 2 aluminium peddels. Afmetingen: 315 x 165 x 43 cm (L x B x H) Capaciteit: 4 personen Draagvermogen: 400 kg Stevige vinyl constructie met opblaasbare bodem met langwerpige banen voor comfort en stevigheid 2 ruime zitjes met rugleuning 3 luchtkamers Met opbergvak 2 ventielen om de boot snel mee op te blazen en leeg te maken Handvatten en touw rondom de boot Gelaste roeidollen en roeihouders aan beide kanten 2 houders voor vishengels (een aan elke kant) Levering bevat: 1 x opblaasboot 1 x handpomp 2 x aluminium roeispaan Intex artikelnummer: 68324NP

10. Intex Excursion 4 Opblaasboot met roeispanen en pomp 68324NP


Producten die overeenkomstig zijn aan Rubberboots


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Rubberboots. Er zijn namelijk 116 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Rubberboot kopen.