Bestenu

Wat is de beste elektrische step van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 29 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede elektrische step is een lastige uitdaging. Wat is de beste elektrische step van 2023? Na het testen van 200 elektrische steppen kwam de BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart als beste getest uit onze elektrische step-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische steppen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische steppen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische step-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste elektrische steppen

1Score: 9.8
BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart
Beste Elektrische step voor kinderen
BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.7
Ampes M365 Pro Elektrische Step
Ampes M365 Pro Elektrische Step
Ampes
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Kick&Move Elektrische Step E Scooter
Beste Elektrische step voor stadsgebruik
Kick&Move Elektrische Step E Scooter
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar 2
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapb...
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische
Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Denver Elektrische Step Kinderen 6km/u
Denver Elektrische Step Kinderen 6km/u
Denver
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik
Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Podec Elektrische Step voor Volwassenen zwart
Beste Elektrische step voor lange afstanden
Podec Elektrische Step voor Volwassenen zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Stay-on M365 Go Elektrische Step
Beste Elektrische step voor off-road gebruik
Stay-on M365 Go Elektrische Step
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Step Koopgids

De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om je flexibel en moeiteloos mee voort te bewegen. Waar je allemaal op moet letten en rekening mee houdt als je een elektrische step zoekt, lees je in deze koopgids.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step?

Als je naar alle voordelen kijkt, is rijden op een elektrische step geen slechte keuze. Een elektrische step is namelijk erg milieuvriendelijk vergeleken met andere voertuigen. Ook is de step erg wendbaar, waardoor je bijvoorbeeld in de stad minder last hebt van stoplichten. Parkeren is met een elektrische step ook een stuk makkelijker dan met een ander voertuig.

Leren steppen is erg eenvoudig. Misschien heb je als kind eens op een gewone step gereden: De besturing van een elektrische step werkt niet heel anders en het voornaamste verschil is de snelheid. Na aanschaf van de elektrische step heb je bijna geen kosten meer: elke oplaadbeurt kost gemiddeld minder dan 20 eurocent.

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de elektrische step. Zo is het grootste deel van de modellen in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt doordat de elektrische step vrij nieuw is, en er daardoor geen speciale wetgeving voor is gemaakt.

De elektrische step eindigt daardoor onder de wetgeving voor alle motorvoertuigen, met vereisten die voor een step erg moeilijk haalbaar zijn. Het is maar een paar fabrikanten gelukt om e-steps te produceren die in Nederland onder de huidige wetgeving op de openbare weg zijn toegestaan.

Hoe hard rijdt een elektrische step?

Een elektrische step die op het fietspad mag rijden, heeft te maken met een snelheidslimiet van 25 kilometer per uur. Als de elektrische step toegestaan is op de openbare weg, mag je dus niet harder rijden dan dit limiet. In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat een elektrische step iets harder kan rijden, maar in de meeste gevallen kan de e-step ook niet sneller.

De elektrische step is namelijk een erg compact voertuig en de accu moet erg krachtig zijn om vaart te kunnen maken. De hoogte van het gewicht op de step heeft ook invloed op de maximaal haalbare snelheid en de accuduur.

Welke elektrische step mag op openbare wegen?

Er zijn helaas maar weinig e-steps die aan alle wetgeving voldoen en toegestaan zijn op openbare wegen. Verkopers willen in hun advertenties nog wel eens de indruk wekken dat het toegestaan is, terwijl het specifieke model hier niet voor goedgekeurd is. Onderzoek dus grondig of de step wel of niet aan de eisen voldoet en de weg op mag.

De volgende elektrische e-steps zijn officieel goedgekeurd en mogen dus de weg op:

 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs.
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-bike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.
 • Kickbike modellen Luxury, Cruise en Fat Max 
  • deze e-steps vallen onder de regels van bijzondere bromfietsen (net als de Segway). Een rijbewijs is niet nodig.
 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-ebike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.

Hoe oud moet je zijn om op de elektrische step te mogen rijden?

Het verschilt dus per elektrische step aan welke criteria het voertuig moet voldoen. Daardoor verschillen ook de regels die bij de step horen. Voor elke step moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent, is het alleen toegestaan om op een gewone step of fiets te rijden.

Maak je gebruik van een step die onder de categorie bromfietsen valt, dan is een AM rijbewijs de aanvullende eis. Je kunt die pas vanaf de leeftijd van 16 jaar halen, dus is het ook niet eerder mogelijk om op de step te rijden.

Hoe lang gaat een elektrische step mee?

We maken hier onderscheid tussen de accuduur en de levensduur van de elektrische step. De accuduur vertelt hoe lang je op een e-step kunt rijden, wanneer deze volledig opgeladen is. Dit verschilt per step, maar is doorgaans ongeveer een uur. Hoe zwaarder beladen de step, des te meer kracht de step nodig heeft en de step gaat dan iets minder lang mee.

De garantietermijn van een elektrische step is net als de meeste apparaten 2 jaar. Deze garantietermijn geldt vaak alleen voor het frame; in sommige gevallen hebben de elektrische onderdelen, kleine onderdelen en schroeven een kortere garantietermijn.

Wat zijn de veiligheid- en verkeersregels voor een elektrische step?

Als een elektrische step niet goedgekeurd is om de openbare weg op te gaan, mag je de step niet in het openbaar gebruiken. Je kunt dan alleen op privé terrein rijden. Locaties zoals een camping gelden niet als openbare weg, maar ook als privé terrein. Is het privé terrein van een ander, dan gelden de regels die de eigenaar stelt.

Voldoet een elektrische step aan de regels, dan mag je ermee op het fietspad rijden. Op de stoep of autowegen rijden is in geen enkel geval toegestaan. Het dragen van een helm is geen verplichting, maar als je dit voor je eigen veiligheid wilt, mag dat natuurlijk wel.

Verder gelden op het fietspad dezelfde regels als voor een fietser. Ook op een e-step is het dus de bedoeling dat je je houdt aan verkeersregels bij kruisingen, stoplichten, enzovoorts. Parkeer de step nooit op parkeerplaatsen voor auto's, maar plaats de step op een plek waar je gewoonlijk een fiets of scooter neerzet.

hero illustration

Hoe testen we elektrische steppen?

Om de beste elektrische step te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische step-test hebben we 200 elektrische steppen geanalyseerd.
illustration
Het eerste criterium in onze elektrische step-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze elektrische step-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen elektrische step-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van het meest geschikte elektrische step in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 200 elektrische steppen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische steppen in een oogopslag

1. Beste Elektrische step voor kinderen: BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

Ben jij op zoek naar een elektrische step voor kinderen vanaf 7 jaar? Dan is de BluMill Elektrische Step echt iets voor jou! Met een milieuvriendelijke 120W-motor en een krachtige accu kan deze step tot wel 12 km/u gaan en een afstand afleggen van wel 15 kilometer. De step heeft een verstelbare stuur- en zithoogte, is inklapbaar en heeft een antislip oppervlak voor extra veiligheid. Bovendien is hij ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk te verplaatsen.

Wat deze elektrische step uniek maakt, is het feit dat hij geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar én volwassenen met een maximaal gewicht van 70 kg. Dit maakt het een perfecte step voor het hele gezin! Daarnaast is de BluMill Elektrische Step heel duurzaam door het gebruik van kwalitatief materiaal.

Een ander voordeel is het comfortabele zadel dat bij deze step wordt geleverd. Hierdoor kun je ook in zithouding rijden, wat ideaal is voor langere afstanden. Dankzij de inklapbare voet standaard kun je de step gemakkelijk parkeren en opbergen.

Een nadeel van deze elektrische step is dat de maximale snelheid van 12 km/u misschien aan de lage kant is voor sommige gebruikers. Daarnaast heeft de step massieve banden, wat minder comfortabel kan zijn op oneffen terrein.

Al met al is de BluMill Elektrische Step een geweldige keuze voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen tot 70 kg. Dankzij de verstelbare hoogtes en het comfortabele zadel is deze step geschikt voor langere ritten. Het inklapbare design en de ruimtebesparende eigenschappen maken het ook gemakkelijk om de step op te bergen of mee te nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

De Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar is een krachtige en handige elektrische step die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn 300W motor kun je snelheden tot wel 25 km/u bereiken, wat het een geweldig vervoermiddel maakt voor in de stad of voor kortere afstanden. Een van de grootste voordelen van deze step is dat hij inklapbaar is, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen in het openbaar vervoer.

Daarnaast is de step uitgerust met 3 versnellingen (Eco, Drive & Sport), zodat je kunt kiezen welke snelheid het beste bij je past. De step heeft ook 8 inch wielen met robuuste en duurzame rubberen banden die zorgen voor een soepele en comfortabele rit, ongeacht de ondergrond.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze elektrische step. De step is uitgerust met zowel een voetrem als een handrem. Er zit een bel op het stuur om anderen te waarschuwen dat je eraan komt en de verlichting voor en achter plus de reflectoren aan de voor-, zij- en achterkant zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent.

Op het multifunctionele display kun je gemakkelijk de snelheid, de afstand en de status van de batterij aflezen. Met een actieradius van 10 tot 20 km kun je deze step gebruiken voor korte afstanden.

Een ander voordeel van deze step is dat hij geschikt is voor volwassenen tot 100 kg. Het productgewicht van slechts 10,7 kg maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen.

Als we kijken naar vergelijkbare producten in de markt, valt deze elektrische step zeker op door zijn krachtige motor, inklapbaarheid en de 3 versnellingen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk en handig vervoermiddel voor in de stad of voor korte afstanden. Het enige nadeel is de actieradius van 10 tot 20 km, maar dit is te verwachten bij een step van deze grootte en gewicht. Over het algemeen is dit een geweldige elektrische step die zeker de moeite waard is om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 31 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

3. Ampes M365 Pro Elektrische Step

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ampes M365 Pro Elektrische Step

 • list plusDeze elektrische step heeft een sterke motor, waardoor hij gemakkelijk rijdt.
 • list plusEen ander voordeel van deze elektrische step is dat hij een lange actieradius heeft, wat betekent dat je langer kunt rijden.
 • list plusDeze elektrische step heeft een duurzame constructie, waardoor hij langdurig gebruikt kan worden.

Nadelen Ampes M365 Pro Elektrische Step

 • list plusEen nadeel van deze elektrische step is dat hij geen regen ontwerp heeft, wat betekent dat hij niet geschikt is tegen natte weersomstandigheden.
 • list plusEen ander nadeel van deze elektrische step is dat hij geen verlichting heeft, wat betekent dat je extra verlichting moet aanschaffen als je 's avonds rijdt.
 • list plusDeze elektrische step heeft geen remmen, wat betekent dat je extra voorzichtig moet zijn bij het v

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.3

De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een geweldige optie voor iedereen die zich snel en gemakkelijk wil verplaatsen. Met een maximale snelheid van 30 km/u en een actieradius van 30-35 km, is deze step perfect voor dagelijkse ritten in de stad. Wat deze step onderscheidt van andere elektrische steps is de combinatie van snelheid, comfort en veiligheid. Het ingebouwde beveiligingssysteem en de superbestendige batterij zorgen voor een veilige en betrouwbare rit. Bovendien is de step gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij het inklapsysteem.

De Ampes M365 Pro Elektrische Step heeft drie verschillende rijstanden, waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de omgeving. De HD Display biedt gemakkelijke toegang tot alle informatie die je nodig hebt, terwijl de AOVOPRO App je de mogelijkheid geeft om de step op afstand te bedienen en aan te passen.

Met een gewicht van slechts 12,5 kg en solide banden, is de Ampes M365 Pro Elektrische Step gemakkelijk te manoeuvreren en biedt het een soepele rit. Het maximale belastbare gewicht van 100 kg maakt het geschikt voor de meeste gebruikers en de maximale stuurhoogte van 120 cm zorgt voor een comfortabele rijpositie.

De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een geweldige optie voor mensen die snel en gemakkelijk willen reizen in de stad. Het biedt een goede balans tussen snelheid, comfort en veiligheid. Het is echter belangrijk om op te merken dat de maximale snelheid van 30 km/u niet altijd geschikt is voor drukke verkeersomstandigheden. Over het algemeen raad ik deze step aan voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare manier om zich te verplaatsen in de stad.

Persoonlijke mening: De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische step met hoge snelheid en goede veiligheidsfuncties. Het inklapsysteem en de AOVOPRO App maken het gemakkelijk om de step mee te nemen en aan te passen aan jouw voorkeuren. Het enige nadeel is de maximale snelheid die niet altijd geschikt is voor drukke verkeersomstandigheden. Over het algemeen ben ik echter erg tevreden met deze step en zou het zeker aanraden aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Elektrische step voor stadsgebruik: Kick&Move Elektrische Step E Scooter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kick&Move Elektrische Step E Scooter

 • list plusDeze elektrische step heeft een sterke accu die lange tijd meegaat.
 • list plusDeze elektrische step is gemakkelijk te bedienen.
 • list plusDaarnaast is deze elektrische step met behulp van een app aanpasbaar.

Nadelen Kick&Move Elektrische Step E Scooter

 • list plusDeze elektrische step is kwetsbaar voor schade.
 • list plusDaarnaast heeft deze elektrische step geen terugtraprem.
 • list plusDeze elektrische step heeft geen lampjes.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Ben je op zoek naar een elektrische step voor zowel volwassenen als kinderen? Dan is de Kick&Move Elektrische Step E Scooter de perfecte keuze voor jou! Deze elektrische step is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en makkelijk in gebruik. Met een maximumsnelheid van 25 km/h en een actieradius van meer dan 20 km, is deze step ideaal voor korte afstanden. De massieve banden zorgen voor een comfortabele rit en de maximale stuurhoogte van 114 cm maakt het mogelijk om de step aan te passen aan jouw lengte.

Wat deze elektrische step echt bijzonder maakt is de extra grote batterij, waardoor je tot wel 35 km kunt afleggen zonder op te laden. Dit maakt het een perfect vervoersmiddel voor dagelijks gebruik of om mee te nemen op vakantie. Het maximale belastbaar gewicht van 120 kg maakt het mogelijk om de step te delen met vrienden en familie.

De Kick&Move Elektrische Step E Scooter is niet alleen praktisch, maar ook leuk om te gebruiken. De elektrische motor trekt snel op en de step is eenvoudig te besturen. Daarnaast is de step gemakkelijk in te klappen en mee te nemen in de trein of bus.

Hoewel deze elektrische step zeker veel voordelen heeft, zijn er ook een paar nadelen. Zo is de maximumsnelheid van 25 km/h misschien niet snel genoeg voor sommige gebruikers en kan het gewicht van 14 kg een beetje zwaar zijn om te tillen. Maar over het algemeen is de Kick&Move Elektrische Step E Scooter een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk, praktisch en leuk vervoersmiddel voor korte afstanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

5. Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
9

De Denver SEL-65230F is de opvolger van de succesvolle SEL-65220F. Met deze elektrische step met 6.5’’ wielen verplaats je je snel van A naar B met een topsnelheid van 25 km/u. Stel één van de drie versnellingen en je kunt direct gaan rijden! Krachtige motor en aluminum frame Met het robuuste aluminium frame en de 300W motor is deze step ideaal. Door de step in te klappen is deze makkelijk mee te nemen met het lichte gewicht van 10 kilo. Rijcomfort De 6.5” wielen zijn van robuust en duurzaam rubber. Of je dus op de stoep of weg rijdt, maakt voor deze step daarom niet uit. Ook heeft de step goede vering en sta je stevig op de antislip mat. De step ondersteund personen tot 100 kg Veilig De step is uitgerust met alle voorzorgsmaatregelen. Deze heeft een voetrem en ook een handrem. Er zit een bel op het stuur om een voetganger of fietser te signaleren dat je eraan komt. Met de verlichting voor, achter en de reflectoren aan de voor, zijkanten en achter. Multifunctioneel display Op het multifunctionele display kun je alle belangrijke dingen aflezen zoals de snelheid die je rijdt, de afgelegde afstand, de status van de batterij en in welke versnelling de step staat. 1e versnelling: 0-10km/u ideaal voor in de stad of drukkere gebieden 2e versnelling: 10 -15km/u Lekker doorrijden op gemiddelde snelheid 3e versnelling: 15 -25 km/u rijden op maximale snelheid. Belangrijkste specificaties: • Elektrische step met aluminium frame & 300W elektrische motor • Maximale snelheid 25 km/u • Ondersteunt personen tot 100 kg • Ingebouwde oplaadbare batterij (14 x 18650 battery cells - 25.2V - 4000mAh) • Oplaadtijd: 2-3 uur • Actieradius tot 15km • Inklapbaar • Elektrische rem op voorste wiel • Inclusief bel op het stuur • Rem op achterste wiel • Gewicht van step: 10kg • 6.5’’ wielen van duurzaam rubber • LED verlichting en reflectoren aan de voorkant, zijkant en achterkant van de step • Inclusief display (weergave van: snelheid, afstand, batterij indicator & versnelling) Belangrijke informatie: Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. Het bereik is afhankelijk van vele factoren zoals wind, gewicht van de bestuurder, hellingen, rijstijl en temperatuur. De step is bedoeld voor rechte afstanden. Vanaf 14 jaar en ouder Zorg ervoor dat de gebruiker altijd veiligheidskleding draagt Alleen voor huishoudelijk gebruik Alleen voor gebruik bij droog weer Deze elektrische step voldoet aan de Europese richtlijnen en is voorzien van een meegeleverde CE markering en conformiteitsverklaring welke te vinden is in de handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

6. Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

 • list plusHet materiaal waarvan de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische gemaakt is, is duurzaam, waardoor hij lang meegaat.
 • list plusDe Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen.
 • list plusDe kwaliteit van de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is hoog, waardoor je er lange tijd plezier van zult hebben.

Nadelen Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

 • list plusDe batterij van de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is niet zo groot, waardoor je beperkte afstanden kunt afleggen.
 • list plusHet is duurder dan andere elektrische steps.
 • list plusDe Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is heavier dan andere elektrische steps, waardoor het lastiger is om mee te nemen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een elektrische step die snelheid, comfort en betrouwbaarheid biedt? Dan is de Stay-on Aovo M365 Pro zeker het overwegen waard. Met een krachtige 350W motor en een bereik van 30 kilometer op een volle accu, is deze step perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien kun je de verschillende functies van de step gemakkelijk aanpassen via de handige smart-app. Zo kun je de snelheid instellen op de ECO, COMFORT of SPORT modus, en heb je real-time toegang tot de belangrijkste statistieken, zoals de resterende accu vermogen en de totaal afgelegde afstand.

Wat deze elektrische step echt onderscheidt van andere modellen is de robuuste bouwkwaliteit en uitstekende service en ondersteuning. Zo zijn reserve-onderdelen altijd op voorraad en kun je altijd terecht bij de werkplaats op locatie voor eventuele reparaties. Bovendien is deze step geschikt voor gebruikers tot 120 kg en heeft het massieve banden voor extra stabiliteit en comfort.

Hoewel deze elektrische step veel voordelen heeft, zijn er wel enkele nadelen. Zo kan het gewicht van 12 kg een beetje zwaar aanvoelen als je de step moet dragen, en is de maximale snelheid van 25 km/h iets lager dan sommige andere modellen op de markt.

Toch zijn wij van mening dat de Stay-on Aovo M365 Pro een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en gemakkelijk te gebruiken elektrische step. Of je nu dagelijks naar je werk pendelt of gewoon wat wilt rondrijden in de stad, deze step biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige rijervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

7. Denver Elektrische Step Kinderen 6km/u

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.8

De Denver SCK5400 is dé elektrische step voor kids voor maximaal buitenspeelplezier! De elektrische kinder step is makkelijk te bedienen en is voorzien van een snelheidsbegrenzer! Met een maximale snelheid van 6km/u is de step veilig om te gebruiken voor kinderen! De step heeft verlichting aan zowel de zijkant als in het voorwiel, waardoor je kind altijd opvalt wanneer die buiten aan het spelen is! Led verlichting Aan LED verlichting geen gebrek bij deze elektrische kinderstep! Aan de zijkant zit een lange led strip en in het voorwiel zit led verlichting die werkt op kinetische energie! Alle voordelen op een rij 80W motor Maximumsnelheid tot 6 km/u wanneer de motor aanslaat. Ondersteunt kinderen tot 50 kg 4,5" voorband/3,5" achterband in rubber Aluminium/ABS plastic materiaal Met kleurrijke LED-verlichting aan de zijkant van de scooter Met kleurrijke LED-verlichting in het voorwiel die werkt door kinetische energie. Ingebouwde oplaadbare batterij - 21.6V 2.0Ah china batterij Laad tijd 1.5-2 uur Rijbereik opladen: 5-6 km afhankelijk van het gewicht van het kind. Handmatige metalen voetrem op het achterwiel In hoogte verstelbare buis IPX4 spatwaterdicht

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.7

De Ampes H7 Elektrische Step is nu beschikbaar met een top snelheid va 30km/u! Met de Ampes H7 Elektrische Step vervoer je jezelf op een eenvoudige en snelle manier van A naar B! Door de vernieuwde specificaties ben je verzekerd van ultieme comfort, maximaal bereik, snelheid en niet te vergeten veiligheid. Met het inklapsysteem is de Elektrische step enorm eenvoudig om mee te nemen en op te bergen. Verder is de Elektrische Step enorm makkelijk in gebruik door de nieuwe HD Display waarmee je eenvoudig alle informatie op kan zien. 3 Rijstanden & Snelheid De Ampes H7 Elektrische Step beschikt over 3 verschillende rijstanden met bijbehorende snelheden: Eco Modus heeft een snelheid van 15 km/u Normale Modus heeft een snelheid van 25 km/u Sport modus heeft een snelheid van circa 31 km/u Veiligheid De step is gecertificeerd volgens Europese normen CE. Gebruikersveiligheid is onze prioriteit: ingebouwde beveiliging tegen overbelasting van de batterij, motorbeveiligingscontrolesysteem. Een superbestendige batterij die de veiligheid tijdens het rijden garandeert. Bluetooth App Met de Qmwheel App beschik je over veel verschillende mogelijkheden: Pas de snelheid aan van de verschillende standen. Lock/Unlock je step via de app. Zet je licht aan/uit. Cruise control. Kick start aan/uit. Geavanceerde settings. Afstand Dankzij de krachtige accu heeft de Elektrische step een bereik van maar liefst 30-35 KM. Zo heb je dus geen last dat je de step dagelijks moet opladen en kan je mooie afstanden afleggen per rit. Modelspecificaties: Ampes H7 Maximale helling: 15% Verschillende snelheden: Eco | Normale | Sport Actieradius volle accu: Max. 30-35 km Oplaadtijd: 3-4 uur Ingebouwd display: Ja, LCD Vermogen accu: 36V / 7.8ah Motor vermogen: 350 Watt Type banden: Anti-lek banden Bandenmaat: 8.5 Inch Waterbestendig: IP65 Ingebouwde lichten: LED veiligheidslichten voor, zijkanten en achter Inklap systeem: Ja, eenvoudig inklapbaar binnen 3 seconden Gewicht Elektrische Step: 12.5 kg Maximale draaggewicht: 120 kg Afmetingen ingeklapt: 107 46 43cm Afmetingen uitgeklapt: 107 112 43cm 100% Tevredenheidsgarantie Ben je niet tevreden over onze elektrische step? Dat vinden wij echt vervelend om te horen, maar wij vinden het veel belangrijker dat jij tevreden bent en daarom kun je de elektrische step tot 30 dagen na je aankoop, kosteloos aan ons retour sturen. Heb je vragen of opmerkingen dan staat ons enthousiaste team je graag te woord!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

9. Beste Elektrische step voor lange afstanden: Podec Elektrische Step voor Volwassenen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.5

Ben jij op zoek naar een handig en milieuvriendelijk vervoersmiddel voor korte afstanden? Dan is de Podec Elektrische Step voor Volwassenen zwart echt iets voor jou! Deze e-step heeft een actieradius van maar liefst 45 km op een volle accu, waardoor je gemakkelijk naar je werk of school kunt gaan. Het mooie aan deze step is dat hij makkelijk in te klappen is, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen. Daarnaast heeft hij een behuizing van sterk aluminium en is hij belastbaar tot 100 kg.

Wat deze elektrische step echt onderscheidt van andere steps is zijn maximale snelheid van 25 km/u en de luchtbanden van 10 inch. Hierdoor heb je een comfortabele en veilige rit naar je bestemming. Ook heeft de e-step voor- en achterlichten, wat extra veiligheid biedt in het donker.

Een nadeel van deze step is dat hij niet op alle openbare wegen is toegestaan. Het is dus belangrijk om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je eropuit gaat. Daarnaast heeft de step een oplaadtijd van 5-6 uur, wat iets langer is dan bij andere e-steps.

Al met al is de Podec Elektrische Step voor Volwassenen zwart een geweldige manier om je snel en gemakkelijk te verplaatsen. Het is ideaal voor korte afstanden en biedt veel comfort en veiligheid. Ik zou deze step zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een duurzaam en handig vervoersmiddel!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 5 april in huis

Bekijk prijs

10. Beste Elektrische step voor off-road gebruik: Stay-on M365 Go Elektrische Step

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stay-on M365 Go Elektrische Step

 • list plusDeze elektrische step heeft een solide constructie en is bestand tegen moeilijk weer, wat een voordeel is.
 • list plusHet heeft een lange actieradius van ongeveer 25 km.
 • list plusHet heeft een sterke 350W motor.

Nadelen Stay-on M365 Go Elektrische Step

 • list plusDe batterijduur van deze elektrische step is beperkt, wat betekent dat je ongeveer 6 uur kunt rijden.
 • list plusDeze elektrische step heeft een hoog gewicht van ongeveer 12 kg, wat het transporteren moeilijker maakt.
 • list plusHet heeft geen waterbestendigheid.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
7.7
Gebruiksgemak
8

Op zoek naar een elektrische step van hoge kwaliteit met uitstekende service en ondersteuning? Dan is de Stay-on M365 Go Elektrische Step de perfecte keuze voor jou! Met zijn krachtige 350W motor en 7.8Ah lithium-ion batterij kun je moeiteloos snelheden tot 31 km/u bereiken en heb je een bereik van meer dan 20 km op een volle accu. De massieve banden en maximale belastbaarheid van 120 kg maken deze step geschikt voor verschillende gebruikers en terreinen.

Wat deze step echt uniek maakt, is de bijbehorende smart-app. Hiermee kun je de verschillende functies van de step eenvoudig en efficiënt instellen. Zo kun je de snelheid instellen naar ECO, COMFORT of SPORT MODUS en heb je toegang tot real-time statistieken zoals het resterende accuvermogen, de huidige snelheid, het beschikbare actieradius en de totaal afgelegde afstand.

Daarnaast is Stay-on bekend om zijn uitstekende service en ondersteuning. Je ontvangt een Nederlandse handleiding en hebt toegang tot persoonlijke ondersteuning en reserve-onderdelen die altijd op voorraad zijn. Bovendien is er een werkplaats op locatie waar je altijd terecht kunt en is de after service verzekerd met een vlotte afhandeling.

Als specialist in elektrische scooters kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Stay-on M365 Go Elektrische Step een geweldige keuze is voor dagelijks gebruik en plezierige ritjes. Het is gemakkelijk te besturen en biedt veel rijcomfort en zekerheid. Het enige nadeel is dat het product gewicht van 12 kg misschien iets zwaarder is dan andere modellen, maar dit wordt goedgemaakt door de kwaliteit van het product en de uitstekende service die Stay-on biedt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische steppen. Er zijn immers 200 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!