Wat is de beste elektrische step van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 september, 2023

Het kopen van een goede elektrische step is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste elektrische step van 2023? Na het testen van 245 elektrische steppen kwam de Kick&Move Elektrische Step E Scooter als beste uit onze elektrische step-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de elektrische steppen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 elektrische steppen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame elektrische step-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste elektrische steppen

1Score: 9.8
Kick&Move Elektrische Step E Scooter
Beste Elektrische step voor stadsgebruik
Kick&Move Elektrische Step E Scooter
Kick&Move
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Denver Elektrische Step Topsnelheid 25 sel80150fastblack
Denver Elektrische Step Topsnelheid 25 sel80150fastblack
Denver
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar
Denver
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Ampes M365 Pro Elektrische Step
Ampes M365 Pro Elektrische Step
Ampes
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik
Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart
Beste Elektrische step voor kinderen
BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Technozom * KERSTDEAL * Techno
Technozom * KERSTDEAL * Techno
Technozom
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Stay-on M365 Go Elektrische Step 350w |10.5ah! |31km/h! Bereik 30/35km
Stay-on M365 Go Elektrische Step 350w |10.5ah! |31km/h! Bereik 30/35km
Stay-on
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar 2
Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapb...
Denver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische
Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Elektrische Step Koopgids

De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om je flexibel en moeiteloos mee voort te bewegen. Waar je allemaal op moet letten en rekening mee houdt als je een elektrische step zoekt, lees je in deze koopgids.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step?

Als je naar alle voordelen kijkt, is rijden op een elektrische step geen slechte keuze. Een elektrische step is namelijk erg milieuvriendelijk vergeleken met andere voertuigen. Ook is de step erg wendbaar, waardoor je bijvoorbeeld in de stad minder last hebt van stoplichten. Parkeren is met een elektrische step ook een stuk makkelijker dan met een ander voertuig.

Leren steppen is erg eenvoudig. Misschien heb je als kind eens op een gewone step gereden: De besturing van een elektrische step werkt niet heel anders en het voornaamste verschil is de snelheid. Na aanschaf van de elektrische step heb je bijna geen kosten meer: elke oplaadbeurt kost gemiddeld minder dan 20 eurocent.

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de elektrische step. Zo is het grootste deel van de modellen in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt doordat de elektrische step vrij nieuw is, en er daardoor geen speciale wetgeving voor is gemaakt.

De elektrische step eindigt daardoor onder de wetgeving voor alle motorvoertuigen, met vereisten die voor een step erg moeilijk haalbaar zijn. Het is maar een paar fabrikanten gelukt om e-steps te produceren die in Nederland onder de huidige wetgeving op de openbare weg zijn toegestaan.

Hoe hard rijdt een elektrische step?

Een elektrische step die op het fietspad mag rijden, heeft te maken met een snelheidslimiet van 25 kilometer per uur. Als de elektrische step toegestaan is op de openbare weg, mag je dus niet harder rijden dan dit limiet. In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat een elektrische step iets harder kan rijden, maar in de meeste gevallen kan de e-step ook niet sneller.

De elektrische step is namelijk een erg compact voertuig en de accu moet erg krachtig zijn om vaart te kunnen maken. De hoogte van het gewicht op de step heeft ook invloed op de maximaal haalbare snelheid en de accuduur.

Welke elektrische step mag op openbare wegen?

Er zijn helaas maar weinig e-steps die aan alle wetgeving voldoen en toegestaan zijn op openbare wegen. Verkopers willen in hun advertenties nog wel eens de indruk wekken dat het toegestaan is, terwijl het specifieke model hier niet voor goedgekeurd is. Onderzoek dus grondig of de step wel of niet aan de eisen voldoet en de weg op mag.

De volgende elektrische e-steps zijn officieel goedgekeurd en mogen dus de weg op:

 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs.
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-bike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.
 • Kickbike modellen Luxury, Cruise en Fat Max 
  • deze e-steps vallen onder de regels van bijzondere bromfietsen (net als de Segway). Een rijbewijs is niet nodig.
 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-ebike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.

Hoe oud moet je zijn om op de elektrische step te mogen rijden?

Het verschilt dus per elektrische step aan welke criteria het voertuig moet voldoen. Daardoor verschillen ook de regels die bij de step horen. Voor elke step moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent, is het alleen toegestaan om op een gewone step of fiets te rijden.

Maak je gebruik van een step die onder de categorie bromfietsen valt, dan is een AM rijbewijs de aanvullende eis. Je kunt die pas vanaf de leeftijd van 16 jaar halen, dus is het ook niet eerder mogelijk om op de step te rijden.

Hoe lang gaat een elektrische step mee?

We maken hier onderscheid tussen de accuduur en de levensduur van de elektrische step. De accuduur vertelt hoe lang je op een e-step kunt rijden, wanneer deze volledig opgeladen is. Dit verschilt per step, maar is doorgaans ongeveer een uur. Hoe zwaarder beladen de step, des te meer kracht de step nodig heeft en de step gaat dan iets minder lang mee.

De garantietermijn van een elektrische step is net als de meeste apparaten 2 jaar. Deze garantietermijn geldt vaak alleen voor het frame; in sommige gevallen hebben de elektrische onderdelen, kleine onderdelen en schroeven een kortere garantietermijn.

Wat zijn de veiligheid- en verkeersregels voor een elektrische step?

Als een elektrische step niet goedgekeurd is om de openbare weg op te gaan, mag je de step niet in het openbaar gebruiken. Je kunt dan alleen op privé terrein rijden. Locaties zoals een camping gelden niet als openbare weg, maar ook als privé terrein. Is het privé terrein van een ander, dan gelden de regels die de eigenaar stelt.

Voldoet een elektrische step aan de regels, dan mag je ermee op het fietspad rijden. Op de stoep of autowegen rijden is in geen enkel geval toegestaan. Het dragen van een helm is geen verplichting, maar als je dit voor je eigen veiligheid wilt, mag dat natuurlijk wel.

Verder gelden op het fietspad dezelfde regels als voor een fietser. Ook op een e-step is het dus de bedoeling dat je je houdt aan verkeersregels bij kruisingen, stoplichten, enzovoorts. Parkeer de step nooit op parkeerplaatsen voor auto's, maar plaats de step op een plek waar je gewoonlijk een fiets of scooter neerzet.

hero illustration

Hoe testen we elektrische steppen?

Om de beste elektrische step te ontdekken, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze elektrische step-test hebben we 245 elektrische steppen geanalyseerd.

illustration

De eerste variabel in onze elektrische step-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze elektrische step-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne elektrische step-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van de beste elektrische step in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 245 elektrische steppen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste elektrische steppen in een oogopslag

1. Beste Elektrische step voor stadsgebruik: Kick&Move Elektrische Step E Scooter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kick&Move Elektrische Step E Scooter

 • list plusEen voordeel van deze elektrische step is dat hij over een krachtige accu beschikt die lange tijd meegaat.
 • list plusEen ander voordeel van deze elektrische step is dat het makkelijk te bedienen is.
 • list plusDaarnaast is deze elektrische step met behulp van een app aanpasbaar.

Nadelen Kick&Move Elektrische Step E Scooter

 • list plusDeze elektrische step is vatbaar voor schade.
 • list plusDaarnaast heeft deze elektrische step geen rempedaal.
 • list plusTot slot heeft deze elektrische step geen lampjes.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Ben je op zoek naar een elektrische step voor zowel volwassenen als kinderen? Dan is de Kick&Move Elektrische Step E Scooter de perfecte keuze voor jou! Deze elektrische step is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en makkelijk in gebruik. Met een maximumsnelheid van 25 km/h en een actieradius van meer dan 20 km, is deze step ideaal voor korte afstanden. De massieve banden zorgen voor een comfortabele rit en de maximale stuurhoogte van 114 cm maakt het mogelijk om de step aan te passen aan jouw lengte.

Wat deze elektrische step echt bijzonder maakt is de extra grote batterij, waardoor je tot wel 35 km kunt afleggen zonder op te laden. Dit maakt het een perfect vervoersmiddel voor dagelijks gebruik of om mee te nemen op vakantie. Het maximale belastbaar gewicht van 120 kg maakt het mogelijk om de step te delen met vrienden en familie.

De Kick&Move Elektrische Step E Scooter is niet alleen praktisch, maar ook leuk om te gebruiken. De elektrische motor trekt snel op en de step is eenvoudig te besturen. Daarnaast is de step gemakkelijk in te klappen en mee te nemen in de trein of bus.

Hoewel deze elektrische step zeker veel voordelen heeft, zijn er ook een paar nadelen. Zo is de maximumsnelheid van 25 km/h misschien niet snel genoeg voor sommige gebruikers en kan het gewicht van 14 kg een beetje zwaar zijn om te tillen. Maar over het algemeen is de Kick&Move Elektrische Step E Scooter een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijk, praktisch en leuk vervoersmiddel voor korte afstanden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

2. Denver Elektrische Step Topsnelheid 25 sel80150fastblack

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.8

De Denver SEL80150F is een 8'' elektrische step van Denver! Met zijn topsnelheid van 25km/u! ben je supersnel van A naar B! De e-scooter voorzien van 'honingraat' banden aan zowel de achterzijde als voorzijde (anti lek banden)! Om rijcomfort ten goede te komen, is er gedacht aan voorvering. Wil je de e-scooter meenemen? Dat kan! de step is namelijk opvouwbaar en super licht! Het gewicht is dan ook slechts 10.7kg. Dit komt door het aluminium frame! Ook is er aan veiligheid gedacht! Zo is deze elektrische step voorzien van een elektronische rem aan de voorzijde en een voetrem aan de achterzijde! Ook in het donker ben je altijd zichtbaar! De step is uitgerust met LED-lichten voor-en achter en reflectoren aan de zijkant! In heuvelachtige gebieden is deze step ook goed te gebruiken! Dankzij de krachtige motor is de step in staat om tot 10% te klimmen! Belangrijkste kenmerken Elektrische scooter met aluminium frame & 300W motor & honingraatbanden voor en achter Maximale snelheid tot 25 km/u Ondersteunt personen tot 100 kg Maximale klimhoek: 10% Ingebouwde oplaadbare batterij (20 x 18650 batterijcellen - 36V - 4000mAh in totaal) Maximale oplaadtijd 3 uur Bereik tot 15km Opvouwbaar Elektrische rem en handmatige voetrem op het achterwiel Inclusief licht voor en achter en reflectoren voor, achter en opzij Bel & standaard Lichtgewicht: 10,70 Kg 8" Wielen met honingraatbanden Voorvering voor extra comfort Multifunctioneel display - toont snelheid, afstand, batterijniveau en meer Waterbestendig IPX4 - (beschermt tegen spatwater, ongeacht de richting) Beschadigingen door eigen toedoen vallen niet onder garantie, dit geldt voor bijvoorbeeld waterschade, valschade, drukschade, stootschade en schade na stunten. Topsnelheid van 25km/u Wil je snel van A naar B verplaatsen? Dan is deze long range e-scooter van Denver echt wat voor jou! Deze elektrische step heeft een topsnelheid van maar liefst 25km/u. Hierdoor ben je in een mum van tijd op je bestemming! 8'' Grote anti lek banden De 8'' grote banden zorgen voor extra rijcomfort tijdens het rijden! Hoe groter de banden, des te beter de wegligging! Bovendien is deze elektrische step aan zowel de achterzijde als voorzijde voorzien van een anti lek 'honingraat' band. 3 Versnellingen 1e versnelling: 6 km/u ideaal voor in de stad of drukkere gebieden 2e versnelling: 15km/u Lekker doorrijden op gemiddelde snelheid 3e versnelling: 25 km/u rijden op maximale snelheid. Krachtige motor Heuvelachtige gebieden zijn geen enkel probleem voor deze elektrische step! Dankzij de krachtige 300W motor is de e-scooter in staat om tot wel 10% omhoog te klimmen. Ideaal als je hem mee wilt nemen op vakantie of als je in een heuvelachtig gebied woont! Deens design Denver is al een geruime 30 jaar een grote speler in de elektronica binnen heel Europa. Binnen een aantal jaar tijd heeft Denver een zeer breed aanbod aan elektrische steps weten neer te zetten. De SEL80150F is één van onze nieuwste modellen in het middensegment waarbij design, veiligheid en vooral kwaliteit hoog het vaandel staan! Veiligheid voorop LED verlichting, reflectoren, een bel, elektronische rem, schokdemping, de Denver SEL80140FB heeft het allemaal. Let wel op: Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. Deze elektrische step voldoet aan de Europese richtlijnen en is voorzien van een meegeleverde CE markering en conformiteitsverklaring welke te vinden is in de handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.8

De Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar is een krachtige en handige elektrische step die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn 300W motor kun je snelheden tot wel 25 km/u bereiken, wat het een geweldig vervoermiddel maakt voor in de stad of voor kortere afstanden. Een van de grootste voordelen van deze step is dat hij inklapbaar is, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen in het openbaar vervoer.

Daarnaast is de step uitgerust met 3 versnellingen (Eco, Drive & Sport), zodat je kunt kiezen welke snelheid het beste bij je past. De step heeft ook 8 inch wielen met robuuste en duurzame rubberen banden die zorgen voor een soepele en comfortabele rit, ongeacht de ondergrond.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze elektrische step. De step is uitgerust met zowel een voetrem als een handrem. Er zit een bel op het stuur om anderen te waarschuwen dat je eraan komt en de verlichting voor en achter plus de reflectoren aan de voor-, zij- en achterkant zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent.

Op het multifunctionele display kun je gemakkelijk de snelheid, de afstand en de status van de batterij aflezen. Met een actieradius van 10 tot 20 km kun je deze step gebruiken voor korte afstanden.

Een ander voordeel van deze step is dat hij geschikt is voor volwassenen tot 100 kg. Het productgewicht van slechts 10,7 kg maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen.

Als we kijken naar vergelijkbare producten in de markt, valt deze elektrische step zeker op door zijn krachtige motor, inklapbaarheid en de 3 versnellingen.

Mijn persoonlijke mening is dat de Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar een geweldige keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk en handig vervoermiddel voor in de stad of voor korte afstanden. Het enige nadeel is de actieradius van 10 tot 20 km, maar dit is te verwachten bij een step van deze grootte en gewicht. Over het algemeen is dit een geweldige elektrische step die zeker de moeite waard is om te overwegen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 2 maart in huis

Bekijk prijs

4. Ampes M365 Pro Elektrische Step

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ampes M365 Pro Elektrische Step

 • list plusMet een lange batterijduur kun je met deze elektrische step langere afstanden afleggen zonder op te laden.
 • list plusDe step is inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.
 • list plusDe step heeft een krachtige motor, waardoor je snelheden tot wel 25 km/u kunt bereiken.

Nadelen Ampes M365 Pro Elektrische Step

 • list plusDe step heeft geen vering, waardoor het rijden op oneffen terrein minder comfortabel kan zijn.
 • list plusHet gewicht van deze step kan een nadeel zijn, omdat het minder gemakkelijk is om hem te dragen.
 • list plusEen nadeel van deze step is dat het geen ingebouwde verlichting heeft, waardoor het minder veilig kan zijn om in het donker te rijden.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een geweldige optie voor iedereen die zich snel en gemakkelijk wil verplaatsen. Met een maximale snelheid van 30 km/u en een actieradius van 30-35 km, is deze step perfect voor dagelijkse ritten in de stad. Wat deze step onderscheidt van andere elektrische steps is de combinatie van snelheid, comfort en veiligheid. Het ingebouwde beveiligingssysteem en de superbestendige batterij zorgen voor een veilige en betrouwbare rit. Bovendien is de step gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij het inklapsysteem.

De Ampes M365 Pro Elektrische Step heeft drie verschillende rijstanden, waardoor je de snelheid kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de omgeving. De HD Display biedt gemakkelijke toegang tot alle informatie die je nodig hebt, terwijl de AOVOPRO App je de mogelijkheid geeft om de step op afstand te bedienen en aan te passen.

Met een gewicht van slechts 12,5 kg en solide banden, is de Ampes M365 Pro Elektrische Step gemakkelijk te manoeuvreren en biedt het een soepele rit. Het maximale belastbare gewicht van 100 kg maakt het geschikt voor de meeste gebruikers en de maximale stuurhoogte van 120 cm zorgt voor een comfortabele rijpositie.

De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een geweldige optie voor mensen die snel en gemakkelijk willen reizen in de stad. Het biedt een goede balans tussen snelheid, comfort en veiligheid. Het is echter belangrijk om op te merken dat de maximale snelheid van 30 km/u niet altijd geschikt is voor drukke verkeersomstandigheden. Over het algemeen raad ik deze step aan voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare manier om zich te verplaatsen in de stad.

Persoonlijke mening: De Ampes M365 Pro Elektrische Step is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische step met hoge snelheid en goede veiligheidsfuncties. Het inklapsysteem en de AOVOPRO App maken het gemakkelijk om de step mee te nemen en aan te passen aan jouw voorkeuren. Het enige nadeel is de maximale snelheid die niet altijd geschikt is voor drukke verkeersomstandigheden. Over het algemeen ben ik echter erg tevreden met deze step en zou het zeker aanraden aan anderen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Elektrische Step Ampes 30/35KM Bereik

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.3

Ben je op zoek naar een Elektrische Step die niet alleen comfortabel en veilig is, maar ook een groot bereik heeft? Dan is de Ampes H7 Elektrische Step de perfecte keuze. Met een actieradius van maar liefst 30-35 kilometer kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. Bovendien is de step erg makkelijk in gebruik dankzij het ingebouwde display en de Qmwheel App waarmee je verschillende instellingen kunt aanpassen.

Veiligheid staat bij deze step voorop, en dat merk je aan de verschillende ingebouwde beveiligingssystemen. Zo is er bijvoorbeeld een beveiliging tegen overbelasting van de batterij en een motorbeveiligingscontrolesysteem. Ook is de step CE-gecertificeerd volgens Europese normen en beschikt hij over LED veiligheidslichten voor, zijkanten en achter.

Een ander groot pluspunt van de Ampes H7 Elektrische Step is het inklapsysteem. Hierdoor is de step eenvoudig mee te nemen en op te bergen, bijvoorbeeld in de trein of op kantoor. Met een gewicht van 12,5 kilogram en een maximale draaggewicht van 120 kg is de step ook nog eens erg handzaam.

Kortom, de Ampes H7 Elektrische Step is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en veilige manier van transport met een groot bereik. Of je nu dagelijks naar je werk wilt rijden of gewoon lekker wilt touren, deze step heeft alles wat je nodig hebt.

Mijn persoonlijke mening is dat de Ampes H7 Elektrische Step een topproduct is. Het enige nadeel is dat de maximale snelheid van 31 km/u misschien wat laag is voor de echte snelheidsduivels onder ons. Maar voor wie vooral comfort en veiligheid zoekt, is dit een fantastische keuze.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Elektrische step voor kinderen: BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart

 • list plusDeze elektrische step is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, waardoor het een veilige optie is voor jongere gebruikers.
 • list plusDe step is gemaakt van stevig materiaal, wat zorgt voor een duurzaam product.
 • list plusDe elektrische step heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een betaalbare optie is voor ouders.

Nadelen BluMill Elektrische Step Voor Kinderen zwart

 • list plusDe maximale snelheid van de step is beperkt, waardoor het minder geschikt is voor oudere kinderen.
 • list plusDe step heeft een beperkte actieradius, waardoor het niet geschikt is voor lange afstanden.
 • list plusDe step heeft geen zadel, wat voor sommige kinderen minder comfortabel kan zijn.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.2

Ben jij op zoek naar een elektrische step voor kinderen vanaf 7 jaar? Dan is de BluMill Elektrische Step echt iets voor jou! Met een milieuvriendelijke 120W-motor en een krachtige accu kan deze step tot wel 12 km/u gaan en een afstand afleggen van wel 15 kilometer. De step heeft een verstelbare stuur- en zithoogte, is inklapbaar en heeft een antislip oppervlak voor extra veiligheid. Bovendien is hij ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk te verplaatsen.

Wat deze elektrische step uniek maakt, is het feit dat hij geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar én volwassenen met een maximaal gewicht van 70 kg. Dit maakt het een perfecte step voor het hele gezin! Daarnaast is de BluMill Elektrische Step heel duurzaam door het gebruik van kwalitatief materiaal.

Een ander voordeel is het comfortabele zadel dat bij deze step wordt geleverd. Hierdoor kun je ook in zithouding rijden, wat ideaal is voor langere afstanden. Dankzij de inklapbare voet standaard kun je de step gemakkelijk parkeren en opbergen.

Een nadeel van deze elektrische step is dat de maximale snelheid van 12 km/u misschien aan de lage kant is voor sommige gebruikers. Daarnaast heeft de step massieve banden, wat minder comfortabel kan zijn op oneffen terrein.

Al met al is de BluMill Elektrische Step een geweldige keuze voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen tot 70 kg. Dankzij de verstelbare hoogtes en het comfortabele zadel is deze step geschikt voor langere ritten. Het inklapbare design en de ruimtebesparende eigenschappen maken het ook gemakkelijk om de step op te bergen of mee te nemen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

7. Technozom * KERSTDEAL * Techno

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Technozom * KERSTDEAL * Techno

 • list plusEen voordeel van deze elektrische step is dat hij lichtgewicht en inklapbaar is.
 • list plusDeze step heeft een snelle levering en goede service.
 • list plusDaarnaast is deze step ook stevig en eenvoudig in gebruik.

Nadelen Technozom * KERSTDEAL * Techno

 • list plusEen nadeel van deze step is dat hij een matige kwaliteit heeft en gevoelig is voor schade.
 • list plusDaarnaast heeft deze step een beperkt actieradius.
 • list plusTot slot is het onhandig om de step te bedienen.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.5

Op zoek naar een eenvoudige, lichtgewicht en milieuvriendelijke manier om korte afstanden af te leggen? Dan is de Techno LITE E-Scooter misschien iets voor jou! Met massieve banden, een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg en een maximale snelheid van 23 km/h, is dit een ideale elektrische step voor volwassenen en kinderen.

Wat deze elektrische step echt onderscheidt van andere modellen is het simpele, lichtgewicht carbon ontwerp en de volledig opvouwbare functie. Hierdoor kun je de step gemakkelijk overal mee naartoe nemen en snel opbergen. En als je een keer geen zin hebt om elektrisch te steppen, dan kun je ook gewoon met je voeten steppen.

Een ander groot voordeel van de Techno LITE is de actieradius van 10 tot 20 km. Hierdoor kun je zonder problemen korte afstanden afleggen zonder dat je de batterij hoeft op te laden. En als je toch een langere afstand wilt afleggen, dan kun je de step gemakkelijk opvouwen en meenemen in de trein of bus.

Maar er zijn ook een paar nadelen aan de Techno LITE. Zo is de maximale stuurhoogte slechts 95 cm, wat voor lange mensen misschien niet comfortabel is. Daarnaast is de actieradius niet erg groot in vergelijking met andere elektrische steps op de markt.

Al met al is de Techno LITE een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, lichtgewicht en milieuvriendelijke manier om korte afstanden af te leggen. Het is een betaalbare optie die gemakkelijk in gebruik is en die je overal mee naartoe kunt nemen. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Techno LITE en ga op avontuur!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, donderdag in huis

Bekijk prijs

8. Stay-on M365 Go Elektrische Step 350w |10.5ah! |31km/h! Bereik 30/35km

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.2

Met de stay-on M365 GO elektrische step en zijn krachtige 350W motor breng je jezelf moeiteloos naar snelheden tot 31 km/u. Dankzij de 7.8Ah lithium-ion batterij heb je een bereik tot 30 kilometer op een volle accu. Ga voor de ultieme rij ervaring! Kies je voor Stay-on dan ben je verzekerd van: Nederlandse handleiding Persoonlijke service en ondersteuning Reserve onderdelen altijd op voorraad Verzekerde after-service met vlotte afhandeling Werkplaats en showroom op locatie waar je altijd terecht kunt Snelheid Standaard is de elektrische step ingesteld op maximale snelheid van 25km/u. In de smart-app stel je hem eenvoudig in op een topsnelheid van 31km/u. Het instellen van de snelheid kan naar de volgende rijstanden ECO, COMFORT of SPORT MODUS. De Stay-on M365 GO heeft 3 rij standen, wijzig eenvoudig het snelheidsniveau met twee drukken op de knop, om de snelheid aan te passen aan de rij omstandigheden voor maximaal rijcomfort. 3 Rijstanden: ECO modus heeft een maximale snelheid van 10 of 15 km/u COMFORT modus heeft een maximale snelheid van 20 of 25 km/u SPORT modus heeft een maximale snelheid van 25 of 31 km/u Draagbaar, sterk, duurzaam en compact inklapbaar/ lichtgewicht: Dankzij het eenvoudige one-touch inklapsysteem kan deze Stay-on M360 GO in no-time worden ingeklapt en is de step eenvoudig te dragen, of kan worden meegenomen in de auto. Het aluminiumframe zorgt voor een ultiem lichtgewicht elektrische step en is eenvoudig is mee te nemen in het openbaarvervoer. Ultiem rijcomfort: De Stay-on M360 GO is voorzien van 8.5 inch honinggraat rubberen anti-lekbanden, welke nooit lek kunnen raken. De banden zijn daarnaast schokbestendig, antislip en geschikt voor de meeste weg omstandigheden. De schokdemping aan het voor- en achterwiel zorgen voor maximaal rijcomfort, terwijl het elektronisch antiblokkeersysteem en mechanischremschijf remsysteem een veilige remweg verzekeren. HD Display: Via het LCD dashboard op de step is de Stay-on M360 GO eenvoudig te bedienen. Hier vindt u knoppen voor de zeer heldere LED koplamp en het achter remlicht om de rijveiligheid te garanderen. Op het heldere en strakke LCD-scherm kunt u daarnaast alle relevante informatie aflezen, zoals het laad- en batterijniveau, rijstand en de snelheid. Veilig en zeker/ Multi-bescherming: De step is volledig gecertificeerd volgens Europese normen (CE). Gebruikersveiligheid is onze prioriteit. Zo beschikt de step over een ingebouwde beveiliging tegen overbelastingvan de batterij. Daarnaast is de step voorzien van een motorbeveiligingscontrolesysteem. Een superbestendige batterij die de veiligheid tijdens het rijden garandeert en overbelasting automatisch reguleert. Altijd in controle Met behulp van de smart-app (Iphone en Android) kun je de verschillende functies van de step gemakkelijk en efficiënt instellen. In aanvulling op de fysieke step bediening kunt je met de smart-app de volgende functies van de step bedienen. Real-time informatie Het inzien van real-time statistieken waar onder: het resterende accu vermogen, de huidige snelheid, het beschikbare actieradius en de totaal afgelegde afstand. Altijd voorzien van de nieuwste updates Nieuwe firmware updates zorgen dat de step altijd voorzien is van de laatste software updates en de beste rijservaring biedt. Rit snelheid/ tracking op de app: Open je smartphone en verbind deze gemakkelijke via bluetooth met de step. Hiermee heb je ook op afstand direct inzicht en toegang tot alle rij functies van de step. Verlichting instellen Aan en uit/schakelaar voor de LED-verlichting + instelbare automatische uitschakeling. Modelspecificaties: Stay-on Aovo M365 Go Model: ES 80 Maximale helling: 15% Verschillende snelheden: Eco | Comfort | Sport Actieradius volle accu: Max. 25 km op Eco Mode Oplaadtijd: 3-4 uur Ingebouwd display: LCD-display Vermogen accu: 36V / 7.8Ah Motor: Brushless Power Motor vermogen: 350W Type banden: Honinggraat rubberen anti-lek banden Remsysteem: Voor E-ABS elektronisch remsysteem en achter mechanisch remschijf Stuurhoogte: 114cm Bandenmaat: 8.5 Inch Display weergave: Snelheid en accu indicator Waterbestendig: IP65 Materiaal: Aluminium van vliegtuigkwaliteit Ingebouwde lichten: LED veiligheidslichten voor en achter Smart Battery Management: Ja Inklap systeem: One-touch inklapsysteem Certificering: CE Markering Gewicht E-Scooter: 12 kg Maximale draaggewicht: 120 kg Afmetingen ingeklapt: 1120 330 430mm Afmetingen uitgeklapt: 1180 500 * 1100mm Over Stay-on: gericht op service en kwaliteit, vanuit passie voor rijplezier! Stay-on is begonnen vanuit passie voor betrouwbaarheid en gedreven door rijplezier. De naam Stay-on staat gelijk aan de visie die bij ons centraal staat. De mogelijkheid om zorgeloos altijd je reis te kunnen volbrengen. Wat ooit begon met het sleutelen en onderhouden aan motorvoertuigen, is uitgegroeid tot een merk dat zich sterk onderscheid door haar service en kwaliteit. Met de kennis en inzicht die wij binnen de motor branche hebben op gedaan bieden wij ongekende service waar je altijd van op aan kunt. Stay-on elektrische steppen staan garant voor hun robuuste bouwkwaliteit en ongekende service en ondersteuning. Hierdoor geniet je altijd van maximaal rijcomforten zekerheid voor onderweg. Elektrische revolutie Na de ontwikkeling van het elektrische rijden heeft Stay-on zich toegelegd in het aanbieden van hoogwaarde elektrische tweewielers. Vanuit onze affiniteit voor elektrisch rijden hebben wij op zorgvuldige wijze ons assortiment van elektrische tweewielers samengesteld. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan direct onze modellen. *in ECO stand en afhankelijk van belading, weer en wegcondities.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 21 september in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 5 september in huis

Bekijk prijs

9. Denver Elektrische Step Volwassenen Topsnelheid 25KM/U 300W Inklapbaar 2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.5

De Denver SEL-65230F is de opvolger van de succesvolle SEL-65220F. Met deze elektrische step met 6.5’’ wielen verplaats je je snel van A naar B met een topsnelheid van 25 km/u. Stel één van de drie versnellingen en je kunt direct gaan rijden! Krachtige motor en aluminum frame Met het robuuste aluminium frame en de 300W motor is deze step ideaal. Door de step in te klappen is deze makkelijk mee te nemen met het lichte gewicht van 10 kilo. Rijcomfort De 6.5” wielen zijn van robuust en duurzaam rubber. Of je dus op de stoep of weg rijdt, maakt voor deze step daarom niet uit. Ook heeft de step goede vering en sta je stevig op de antislip mat. De step ondersteund personen tot 100 kg Veilig De step is uitgerust met alle voorzorgsmaatregelen. Deze heeft een voetrem en ook een handrem. Er zit een bel op het stuur om een voetganger of fietser te signaleren dat je eraan komt. Met de verlichting voor, achter en de reflectoren aan de voor, zijkanten en achter. Multifunctioneel display Op het multifunctionele display kun je alle belangrijke dingen aflezen zoals de snelheid die je rijdt, de afgelegde afstand, de status van de batterij en in welke versnelling de step staat. 1e versnelling: 0-10km/u ideaal voor in de stad of drukkere gebieden 2e versnelling: 10 -15km/u Lekker doorrijden op gemiddelde snelheid 3e versnelling: 15 -25 km/u rijden op maximale snelheid. Belangrijkste specificaties: • Elektrische step met aluminium frame & 300W elektrische motor • Maximale snelheid 25 km/u • Ondersteunt personen tot 100 kg • Ingebouwde oplaadbare batterij (14 x 18650 battery cells - 25.2V - 4000mAh) • Oplaadtijd: 2-3 uur • Actieradius tot 15km • Inklapbaar • Elektrische rem op voorste wiel • Inclusief bel op het stuur • Rem op achterste wiel • Gewicht van step: 10kg • 6.5’’ wielen van duurzaam rubber • LED verlichting en reflectoren aan de voorkant, zijkant en achterkant van de step • Inclusief display (weergave van: snelheid, afstand, batterij indicator & versnelling) Belangrijke informatie: Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. Het bereik is afhankelijk van vele factoren zoals wind, gewicht van de bestuurder, hellingen, rijstijl en temperatuur. De step is bedoeld voor rechte afstanden. Vanaf 14 jaar en ouder Zorg ervoor dat de gebruiker altijd veiligheidskleding draagt Alleen voor huishoudelijk gebruik Alleen voor gebruik bij droog weer Deze elektrische step voldoet aan de Europese richtlijnen en is voorzien van een meegeleverde CE markering en conformiteitsverklaring welke te vinden is in de handleiding.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 1 september in huis

Bekijk prijs

10. Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

 • list plusHet materiaal waarvan de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische gemaakt is, is stevig, waardoor hij lange tijd mee kan gaan.
 • list plusDe Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen.
 • list plusDe kwaliteit van de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is hoog, waardoor je er lang plezier van zult hebben.

Nadelen Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische

 • list plusDe batterij van de Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is niet zo groot, waardoor je niet zo ver kunt gaan.
 • list plusDe Stay-on Aovo M365 Pro Elektrische is duurder dan andere elektrische steps.
 • list plusHet is zwaarder dan andere elektrische steps, waardoor het moeilijker is om mee te nemen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.9

Op zoek naar een elektrische step die snelheid, comfort en betrouwbaarheid biedt? Dan is de Stay-on Aovo M365 Pro zeker het overwegen waard. Met een krachtige 350W motor en een bereik van 30 kilometer op een volle accu, is deze step perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien kun je de verschillende functies van de step gemakkelijk aanpassen via de handige smart-app. Zo kun je de snelheid instellen op de ECO, COMFORT of SPORT modus, en heb je real-time toegang tot de belangrijkste statistieken, zoals de resterende accu vermogen en de totaal afgelegde afstand.

Wat deze elektrische step echt onderscheidt van andere modellen is de robuuste bouwkwaliteit en uitstekende service en ondersteuning. Zo zijn reserve-onderdelen altijd op voorraad en kun je altijd terecht bij de werkplaats op locatie voor eventuele reparaties. Bovendien is deze step geschikt voor gebruikers tot 120 kg en heeft het massieve banden voor extra stabiliteit en comfort.

Hoewel deze elektrische step veel voordelen heeft, zijn er wel enkele nadelen. Zo kan het gewicht van 12 kg een beetje zwaar aanvoelen als je de step moet dragen, en is de maximale snelheid van 25 km/h iets lager dan sommige andere modellen op de markt.

Toch zijn wij van mening dat de Stay-on Aovo M365 Pro een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en gemakkelijk te gebruiken elektrische step. Of je nu dagelijks naar je werk pendelt of gewoon wat wilt rondrijden in de stad, deze step biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige rijervaring.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische steppen. Er zijn immers 245 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!