Wat is de beste Elektrische step van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 april, 2024

Het aanschaffen van een goede Elektrische step is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste Elektrische step van 2024? Na het analyseren van 788 Elektrische steppen kwam de Segway Ninebot MAX G30LP als beste uit onze Elektrische step-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische steppen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische steppen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Elektrische step-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

Onze Elektrische step selectie

De top 10 beste Elektrische steppen

1Score: 9.6
Segway Ninebot MAX G30LP
Segway Ninebot MAX G30LP
Segway
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.6
Apollo City 2022
Apollo City 2022
Apollo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.4
Hiboy S2 Electric Scooter with
Hiboy S2 Electric Scooter with
Hiboy
4Score: 9.3
GoTrax GMax Ultra Electric Scooter
GoTrax GMax Ultra Electric Scooter
GoTrax
5Score: 8.9
InMotion S1 Electric Scooter
InMotion S1 Electric Scooter
InMotion
6Score: 8.7
Swagtron Swagger 5 Boost
Swagtron Swagger 5 Boost
Swagtron
7Score: 8.2
E-Twow GT SE
E-Twow GT SE
E-Twow
8Score: 7.8
OUTSTORM Maxx Pro Plus Electric
OUTSTORM Maxx Pro Plus Electric
OUTSTORM
9Score: 7.4
Varla Eagle One
Varla Eagle One
Varla
10Score: 7.2
Apollo Ghost Electric Scooter
Apollo Ghost Electric Scooter
Apollo
hero illustration

De Bestenu Elektrische Step Koopgids

De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om je flexibel en moeiteloos mee voort te bewegen. Waar je allemaal op moet letten en rekening mee houdt als je een elektrische step zoekt, lees je in deze koopgids.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step?

Als je naar alle voordelen kijkt, is rijden op een elektrische step geen slechte keuze. Een elektrische step is namelijk erg milieuvriendelijk vergeleken met andere voertuigen. Ook is de step erg wendbaar, waardoor je bijvoorbeeld in de stad minder last hebt van stoplichten. Parkeren is met een elektrische step ook een stuk makkelijker dan met een ander voertuig.

Leren steppen is erg eenvoudig. Misschien heb je als kind eens op een gewone step gereden: De besturing van een elektrische step werkt niet heel anders en het voornaamste verschil is de snelheid. Na aanschaf van de elektrische step heb je bijna geen kosten meer: elke oplaadbeurt kost gemiddeld minder dan 20 eurocent.

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de elektrische step. Zo is het grootste deel van de modellen in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt doordat de elektrische step vrij nieuw is, en er daardoor geen speciale wetgeving voor is gemaakt.

De elektrische step eindigt daardoor onder de wetgeving voor alle motorvoertuigen, met vereisten die voor een step erg moeilijk haalbaar zijn. Het is maar een paar fabrikanten gelukt om e-steps te produceren die in Nederland onder de huidige wetgeving op de openbare weg zijn toegestaan.

Hoe hard rijdt een elektrische step?

Een elektrische step die op het fietspad mag rijden, heeft te maken met een snelheidslimiet van 25 kilometer per uur. Als de elektrische step toegestaan is op de openbare weg, mag je dus niet harder rijden dan dit limiet. In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat een elektrische step iets harder kan rijden, maar in de meeste gevallen kan de e-step ook niet sneller.

De elektrische step is namelijk een erg compact voertuig en de accu moet erg krachtig zijn om vaart te kunnen maken. De hoogte van het gewicht op de step heeft ook invloed op de maximaal haalbare snelheid en de accuduur.

Welke elektrische step mag op openbare wegen?

Er zijn helaas maar weinig e-steps die aan alle wetgeving voldoen en toegestaan zijn op openbare wegen. Verkopers willen in hun advertenties nog wel eens de indruk wekken dat het toegestaan is, terwijl het specifieke model hier niet voor goedgekeurd is. Onderzoek dus grondig of de step wel of niet aan de eisen voldoet en de weg op mag.

De volgende elektrische e-steps zijn officieel goedgekeurd en mogen dus de weg op:

 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs.
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-bike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.
 • Kickbike modellen Luxury, Cruise en Fat Max 
  • deze e-steps vallen onder de regels van bijzondere bromfietsen (net als de Segway). Een rijbewijs is niet nodig.
 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-ebike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.

Hoe oud moet je zijn om op de elektrische step te mogen rijden?

Het verschilt dus per elektrische step aan welke criteria het voertuig moet voldoen. Daardoor verschillen ook de regels die bij de step horen. Voor elke step moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent, is het alleen toegestaan om op een gewone step of fiets te rijden.

Maak je gebruik van een step die onder de categorie bromfietsen valt, dan is een AM rijbewijs de aanvullende eis. Je kunt die pas vanaf de leeftijd van 16 jaar halen, dus is het ook niet eerder mogelijk om op de step te rijden.

Hoe lang gaat een elektrische step mee?

We maken hier onderscheid tussen de accuduur en de levensduur van de elektrische step. De accuduur vertelt hoe lang je op een e-step kunt rijden, wanneer deze volledig opgeladen is. Dit verschilt per step, maar is doorgaans ongeveer een uur. Hoe zwaarder beladen de step, des te meer kracht de step nodig heeft en de step gaat dan iets minder lang mee.

De garantietermijn van een elektrische step is net als de meeste apparaten 2 jaar. Deze garantietermijn geldt vaak alleen voor het frame; in sommige gevallen hebben de elektrische onderdelen, kleine onderdelen en schroeven een kortere garantietermijn.

Wat zijn de veiligheid- en verkeersregels voor een elektrische step?

Als een elektrische step niet goedgekeurd is om de openbare weg op te gaan, mag je de step niet in het openbaar gebruiken. Je kunt dan alleen op privé terrein rijden. Locaties zoals een camping gelden niet als openbare weg, maar ook als privé terrein. Is het privé terrein van een ander, dan gelden de regels die de eigenaar stelt.

Voldoet een elektrische step aan de regels, dan mag je ermee op het fietspad rijden. Op de stoep of autowegen rijden is in geen enkel geval toegestaan. Het dragen van een helm is geen verplichting, maar als je dit voor je eigen veiligheid wilt, mag dat natuurlijk wel.

Verder gelden op het fietspad dezelfde regels als voor een fietser. Ook op een e-step is het dus de bedoeling dat je je houdt aan verkeersregels bij kruisingen, stoplichten, enzovoorts. Parkeer de step nooit op parkeerplaatsen voor auto's, maar plaats de step op een plek waar je gewoonlijk een fiets of scooter neerzet.

hero illustration

Hoe testen we Elektrische steppen?

Om de beste Elektrische step te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische step-test hebben we 788 Elektrische steppen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Elektrische step-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Elektrische step-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Elektrische step-experts ook welke specificaties van belang zijn bij de aankoop van het meest geschikte Elektrische step in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 788 Elektrische steppen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Elektrische steppen in een oogopslag

1. Segway Ninebot MAX G30LP

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Segway Ninebot MAX G30LP

 • list plusLangere batterijduur

Nadelen Segway Ninebot MAX G30LP

 • list plusMogelijk niet ideaal voor grotere, zwaardere personen
 • list plusVergrendelingsmechanisme kan moeite kosten om te ontgrendelen
 • list plusOmschakelen tussen modi wordt mogelijk niet duidelijk beschreven in de handleiding

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
10
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.23
Ik ben super enthousiast over de Segway Ninebot MAX G30LP elektrische step! Met een krachtige 350-watt motor en een batterijcapaciteit van 367 wattuur biedt deze step een geteste bereik van 13,6 mijl, wat perfect is voor dagelijkse ritten of ontspannen tochten. Hij bereikte 15 mph in slechts 6,6 seconden tijdens versnellingsproeven, en kan zelfs heuvels aan, zij het iets langzamer dan zijn voorganger. De ruime voetplank, met textuur rubberen grip, LED digitaal dashboard, en ingebouwde koplamp en achterlicht zorgen voor stabiliteit en comfort, en de IPX5 waterbestendigheidsclassificatie maakt hem geschikt voor rijden in lichte tot matige regen.

De kleur van de e-step is een opvallend kenmerk, en zijn ontwerp onderscheidt hem van andere modellen. Ondanks zijn indrukwekkende eigenschappen, is de G30LP misschien niet ideaal voor grotere, zwaardere personen. Ook kan het vergrendelingsmechanisme wat kracht vergen om te ontgrendelen, en het schakelen tussen modi is mogelijk niet duidelijk beschreven in de handleiding. Desalniettemin, met zijn regeneratief remsysteem en opvouwbaar design, is deze step handig en praktisch voor verschillende situaties.

Vergeleken met zijn tegenhangers, zoals de Segway Ninebot Kickscooter Max, valt de G30LP op door zijn langere batterijduur en hogere snelheid. Aan de andere kant biedt de Kickscooter Max een robuust ontwerp met grote opblaasbare banden en indrukwekkende prestaties op verschillende terreinen. Uiteindelijk excelleert de G30LP als een praktische en betrouwbare elektrische step, vooral voor gemiddeld grote rijders, en zijn onderscheidende kenmerken maken hem een opmerkelijke optie op de markt.

Kortom, de Segway Ninebot MAX G30LP elektrische step biedt een overtuigende optie voor rijders die op zoek zijn naar een balans tussen prestaties, comfort en veiligheid, met zijn langere batterijduur, hogere snelheid en stabiele ontwerp. Hij is misschien niet ideaal voor grotere individuen en heeft wat kleine gebruiksvriendelijkheidsproblemen, maar zijn algehele functionaliteit en ontwerp maken hem uniek in de markt voor elektrische steps.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Apollo City 2022

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Apollo City 2022

 • list plusOpvallend ontwerp en verbeterde specificaties
 • list plusVerbeterde batterijcapaciteit en verhoogd maximaal rijdersgewicht in de dubbele motorvariant
 • list plusEén-klik vouwmechanisme, tubeless banden, waterbestendigheid en geïntegreerde mobiele app

Nadelen Apollo City 2022

 • list plusHogere prijs kan budgetbewuste consumenten afschrikken
 • list plusDisplay van de City Pro-versie kan functionaliteitsproblemen hebben in direct zonlicht
 • list plusNiet de meest budgetvriendelijke optie

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.66
Gebruiksgemak
9.52
De Apollo City 2022 elektrische scooter is vernieuwd met een opvallend design en verbeterde specificaties, waardoor het een uitstekende optie is voor stadsrijders. Beschikbaar in enkele en dubbele motorvarianten, biedt de scooter een verbeterde batterijcapaciteit en een verhoogd maximum gewicht voor de rijder in het laatste model. Zoals Wired opmerkt, is het "op maat gemaakt voor stedelijke omgevingen," met indrukwekkende prestaties, bouwkwaliteit en weinig onderhoud. De eenklik-vouwmechanisme, tubeless banden, waterbestendigheid en geïntegreerde mobiele app dragen verder bij aan de aantrekkingskracht.

De City Pro-versie, zoals benadrukt door Electric Scooter Insider, beschikt over verbeterde pedalen, handgrepen en geïntegreerde richtingaanwijzers voor verbeterde zichtbaarheid. Het speciaal ontworpen frame verbetert de duurzaamheid, met IP66 waterbestendigheid, en het gripvaste dek en 38-graden schuine kickplate bieden controle en wendbaarheid. De zelfherstellende banden zorgen voor een gedempt contact met de grond, wat bijdraagt aan een gebalanceerde en behendige rit, waardoor het bijzonder geschikt is voor forenzen.

De Apollo City 2022 elektrische scooter is verkrijgbaar in twee versies, elk met verschillend motorvermogen en batterijcapaciteit, met snelheden tot 27 mph en 32 mph, en een bereik van 30-38 mijl. Electrek merkt zijn brede dek, innovatieve stuur met regeneratief remmen, en een doelbewust ontworpen duim gashendel op, samen met een stevig vouwmechanisme en goed afgestelde vering voor een comfortabele reis.

De Apollo City 2022 blinkt uit in zijn op maat gemaakte ontwerp voor stedelijke omgevingen, solide bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijke functies zoals het eenklik-vouwmechanisme en geïntegreerde mobiele app. Zijn zelfherstellende banden, waterbestendigheid en goed afgestelde vering versterken zijn aantrekkingskracht verder, waardoor het een topkeuze is voor stadsrijders die een premium ervaring zoeken.

De hogere prijs van de Apollo City 2022 kan echter budgetbewuste consumenten afschrikken, zoals opgemerkt door Electric Scooter Insider. Het wordt aanbevolen voor degenen die bereid zijn te investeren in een hoogwaardige, rijk uitgeruste elektrische scooter op maat gemaakt voor stedelijke omgevingen. Hoewel het display van de City Pro-versie enkele functionaliteitsproblemen kan hebben in direct zonlicht, maken zijn algehele prestaties en ontwerp het tot een overtuigende optie voor rijders.

In vergelijking met zijn tegenhangers valt de Apollo City 2022 op door zijn stedelijk centrische ontwerp, premium functies en solide prestaties. Zijn dichtstbijzijnde concurrenten bieden mogelijk vergelijkbare specificaties, maar de nadruk van de Apollo City 2022 op stedelijke functionaliteit, op maat gemaakt ontwerp en gebruiksvriendelijke functies onderscheidt het in de markt.

Tot slot maakt de Apollo City 2022 elektrische scooter indruk met zijn stedelijk centrische ontwerp, premium functies en solide prestaties. Hoewel het misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, maken zijn op maat gemaakte ontwerp, ergonomische bedieningselementen en innovatieve functies het tot een topkeuze voor stadsrijders die een hoogwaardige en rijk uitgeruste elektrische scooter zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

3. Hiboy S2 Electric Scooter with

Loading ...

Voordelen Hiboy S2 Electric Scooter with

 • list plusSnelle acceleratie
 • list plusElegant inklapbaar ontwerp
 • list plusMogelijkheid om een zitje toe te voegen
 • list plusCompatibiliteit met een mobiele app
 • list plusWaterbestendigheidsclassificatie

Nadelen Hiboy S2 Electric Scooter with

 • list plusPrestaties op gevarieerde terreinen
 • list plusGewicht in vergelijking met vergelijkbare modellen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.84
Gebruiksgemak
8.99
De Hiboy S2 elektrische step met zitje is een veelzijdige en functierijke optie in de markt voor elektrische steps. Met een prijs van $549, die soms daalt naar $399 tijdens de verkoop, wordt de waarde van de step versterkt door de mogelijkheid om een afneembaar zitje toe te voegen voor $479, wat flexibiliteit biedt voor rijders. Bovendien heeft de opgewaardeerde versie, de S2 Pro, met een prijs van $669, een krachtige 500W motor, grotere banden en een grotere maximale actieradius. Het ontwerp van de step omvat intern gerouteerde kabels, comfortabele bedieningselementen op het stuur en een klein kleurenscherm dat essentiële informatie biedt. Met een 350W motor kan de S2 snelheden tot 19 mph bereiken op vlakke ondergronden, hoewel het moeite kan hebben met heuvels. Het heeft een koplamp, achterlicht en LED's voor zichtbaarheid, evenals regeneratief remmen en een achterste mechanische schijfrem. De 8,5-inch rubberen banden kunnen echter zorgen voor een ietwat hobbeligere rit en met bijna 30 pond is het relatief zwaar in vergelijking met sommige concurrenten.

Zoals "Electric Scooter Insider" opmerkt, biedt de S2 Pro snelle acceleratie, een gestroomlijnd inklapbaar frame en de mogelijkheid om een zitje te integreren, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een goede balans tussen snelheid en gemak. De beschikbaarheid van een mobiele app en een IP54 waterbestendigheidsclassificatie versterken de waarde verder. De massieve banden en achterste schokdempers kunnen echter de prestaties op minder goed onderhouden stedelijke terreinen compromitteren, vooral bij hogere snelheden. Deze beperking kan afbreuk doen aan de geschiktheid voor rijders die zich door diverse stadslandschappen bewegen.

De sterke punten van de step liggen in zijn snelle acceleratie, elegante inklapbare ontwerp en de optie om een zitje toe te voegen, wat aantrekkelijk is voor forenzen en stadsrijders die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en gemak. De compatibiliteit met een mobiele app en de waterbestendige classificatie voegen nog meer waarde toe. Maar de ritkwaliteit op verschillende terreinen en het gewicht in vergelijking met vergelijkbare modellen worden benadrukt als potentiële nadelen.

In het competitieve landschap worden alternatieven zoals de Turboant X7 Pro, Turboant M10 en Horizon 10.4 aanbevolen, die diverse functies en prijspunten bieden. De Hiboy S2 elektrische step met zitje valt op door zijn uitgebreide set van functies, inclusief de mogelijkheid voor een afneembaar zitje, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige, waardegerichte elektrische step.

Samengevat biedt de Hiboy S2 elektrische step met zitje een evenwichtige optie voor stadsrijders, vooral forenzen, met een combinatie van prestaties, gemak en aanpassingsmogelijkheden met de zitje toevoeging. Zijn snelle acceleratie, inklapbare ontwerp en compatibiliteit met een mobiele app maken het een opmerkelijke concurrent in zijn categorie. Maar zijn prestaties op verschillende terreinen en gewicht in vergelijking met concurrenten moeten worden overwogen door gebruikers met specifieke rijvoorkeuren.

Verkrijgbaar bij:

4. GoTrax GMax Ultra Electric Scooter

Loading ...

Voordelen GoTrax GMax Ultra Electric Scooter

 • list plusUitzonderlijke prestaties en functies voor forenzen en beginners

Nadelen GoTrax GMax Ultra Electric Scooter

 • list plusHogere prijs in vergelijking met budgetmodellen
 • list plusLichten zijn mogelijk niet helder genoeg voor nachtelijk rijden
 • list plusVergelijkbaar geprijsde scooters met een hoger motorvermogen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.78
Functionaliteit
9.04
Gebruiksgemak
9.2
De GoTrax GMax Ultra elektrische step is een opvallende pendelstep die uitzonderlijke prestaties en functies biedt voor rijders die waarde hechten aan bouwkwaliteit en batterijduur. Met een bereik van maximaal 45 mijl per lading en een topsnelheid van 20 mph, is het een topoptie voor forenzen en beginners die meer willen dan alleen een budgetmodel. De gemiddelde motor van 500W, 36V LG-batterij en 10" pneumatische schokabsorberende banden zorgen voor een soepele en efficiënte rit, waardoor het een overtuigende keuze is voor dagelijks woon-werkverkeer. Het eenknops vouwmechanisme, ingebouwd fietsslot en veiligheidscertificering volgens UL 2272 zorgen voor gemak, veiligheid en gemoedsrust.

De indrukwekkende functies van de GMax Ultra hebben lof gekregen, met een recensie waarin staat: "De GoTrax GMAX Ultra is een pendelstep met uitzonderlijke bouwkwaliteit, extra functies en een lange batterijduur, waardoor het geschikt is voor forenzen en beginners die meer functies willen dan budgetmodellen." De intuïtieve bediening, voor- en achterlichten en waterbestendigheid versterken verder de aantrekkingskracht, waardoor het aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige step die gemak en veiligheid biedt.

Hoewel de prijs van $849 voor budgetbewuste kopers een afschrikmiddel kan zijn, rechtvaardigt het verbeterde ontwerp en de prestaties de kosten, vooral voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid en extra functies. Het is echter vermeldenswaard dat er scooters zijn met een vergelijkbare prijs maar met een hoger motorvermogen, en dat de lichten van de GMax Ultra mogelijk niet fel genoeg zijn voor nachtelijk rijden.

In vergelijking met zijn voorganger, de GoTrax XR Ultra, onderscheidt de GMax Ultra zich door zijn aanzienlijk langere bereik, hoger motorvermogen en verbeterde bouwkwaliteit. Terwijl de XR Ultra wordt aanbevolen voor korte afstanden, blinkt de GMax Ultra uit als een betrouwbare optie voor langere woon-werkverkeer en dagelijks gebruik, met een uitgebreider pakket voor gebruikers die op zoek zijn naar een elektrische step met een uitgebreider bereik, superieur motorvermogen en extra functies.

In het competitieve landschap van elektrische steps valt de GMax Ultra op door zijn uitgebreide bereik, indrukwekkende bouwkwaliteit en scala aan functies. De primaire gebruiksscenario's zijn dagelijks woon-werkverkeer en recreatief rijden, waarbij de lange batterijduur en topsnelheid het een overtuigende keuze maken. Potentiële kopers moeten echter de hogere prijs afwegen tegen de voordelen, vooral als ze budgetoverwegingen boven verbeterde prestaties en functies stellen.

Samenvattend is de GoTrax GMax Ultra elektrische step een eersteklas optie voor forenzen en beginners die waarde hechten aan een uitgebreid bereik, bouwkwaliteit en extra functies. Ondanks de hogere prijs biedt het uitstekende waarde voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige elektrische step die prestaties en gemak levert. Het bereik, motorvermogen en veiligheidsfuncties positioneren het als een toonaangevende keuze in de markt voor elektrische steps voor gebruikers die een betrouwbare en functierijke oplossing voor woon-werkverkeer zoeken.

Verkrijgbaar bij:

5. InMotion S1 Electric Scooter

Loading ...

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.14
Functionaliteit
8.85
Gebruiksgemak
8.65

Verkrijgbaar bij:

6. Swagtron Swagger 5 Boost

Loading ...

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.94
Gebruiksgemak
8.17

Verkrijgbaar bij:

7. E-Twow GT SE

Loading ...

Beoordeling

8.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.41
Functionaliteit
8.52
Gebruiksgemak
7.73

Verkrijgbaar bij:

8. OUTSTORM Maxx Pro Plus Electric

Loading ...

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.23
Functionaliteit
8.23
Gebruiksgemak
7.32

Verkrijgbaar bij:

9. Varla Eagle One

Loading ...

Beoordeling

7.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.25
Functionaliteit
7.61
Gebruiksgemak
7.28

Verkrijgbaar bij:

10. Apollo Ghost Electric Scooter

Loading ...

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.32
Functionaliteit
7.18
Gebruiksgemak
7.1

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische steppen. Er zijn namelijk 788 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!