Bestenu

Beste elektrische steppen - dec. 2022

Met meer dan 125 elektrische steppen op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Op deze pagina vind je de beste elektrische steppen in een handige lijst
01Score: 9.3
Elektrische step voor volwassenen
Elektrische step voor volwassenen
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
BluMill Elektrische Step – E-Step
BluMill Elektrische Step – E-Step
Ga naar laagste prjis
03Score: 9
QmWheel E-Scooter
QmWheel E-Scooter
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.9
Doogo X8 Elektrische Step- E-Scooter
Doogo X8 Elektrische Step- E-Scooter
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Fast Trax X1 TURBO | Opvouwbare Elektrische Step E- Scooter | 500W 10.4Ah | Instelbaar Snelheid via APP Top.31km/h
Fast Trax X1 TURBO | Opvouwbare Elektrische Step E- Scooter | 500W 10.4Ah | Instelbaar Snelheid via APP Top.31km/h
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Xiaomi
Xiaomi
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Denver SCK-5310
Denver SCK-5310
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.6
Razor
Razor
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.4
Ninebot by Segway eKickScooter Zing C20
Ninebot by Segway eKickScooter Zing C20
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische Step Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 22, 2021


De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om je flexibel en moeiteloos mee voort te bewegen. Waar je allemaal op moet letten en rekening mee houdt als je een elektrische step zoekt, lees je in deze koopgids.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step?

Als je naar alle voordelen kijkt, is rijden op een elektrische step geen slechte keuze. Een elektrische step is namelijk erg milieuvriendelijk vergeleken met andere voertuigen. Ook is de step erg wendbaar, waardoor je bijvoorbeeld in de stad minder last hebt van stoplichten. Parkeren is met een elektrische step ook een stuk makkelijker dan met een ander voertuig.

Leren steppen is erg eenvoudig. Misschien heb je als kind eens op een gewone step gereden: De besturing van een elektrische step werkt niet heel anders en het voornaamste verschil is de snelheid. Na aanschaf van de elektrische step heb je bijna geen kosten meer: elke oplaadbeurt kost gemiddeld minder dan 20 eurocent.

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de elektrische step. Zo is het grootste deel van de modellen in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt doordat de elektrische step vrij nieuw is, en er daardoor geen speciale wetgeving voor is gemaakt.

De elektrische step eindigt daardoor onder de wetgeving voor alle motorvoertuigen, met vereisten die voor een step erg moeilijk haalbaar zijn. Het is maar een paar fabrikanten gelukt om e-steps te produceren die in Nederland onder de huidige wetgeving op de openbare weg zijn toegestaan.

Hoe hard rijdt een elektrische step?

Een elektrische step die op het fietspad mag rijden, heeft te maken met een snelheidslimiet van 25 kilometer per uur. Als de elektrische step toegestaan is op de openbare weg, mag je dus niet harder rijden dan dit limiet. In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat een elektrische step iets harder kan rijden, maar in de meeste gevallen kan de e-step ook niet sneller.

De elektrische step is namelijk een erg compact voertuig en de accu moet erg krachtig zijn om vaart te kunnen maken. De hoogte van het gewicht op de step heeft ook invloed op de maximaal haalbare snelheid en de accuduur.

Welke elektrische step mag op openbare wegen?

Er zijn helaas maar weinig e-steps die aan alle wetgeving voldoen en toegestaan zijn op openbare wegen. Verkopers willen in hun advertenties nog wel eens de indruk wekken dat het toegestaan is, terwijl het specifieke model hier niet voor goedgekeurd is. Onderzoek dus grondig of de step wel of niet aan de eisen voldoet en de weg op mag.

De volgende elektrische e-steps zijn officieel goedgekeurd en mogen dus de weg op:

 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs.
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-bike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.
 • Kickbike modellen Luxury, Cruise en Fat Max 
  • deze e-steps vallen onder de regels van bijzondere bromfietsen (net als de Segway). Een rijbewijs is niet nodig.
 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-ebike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.

Hoe oud moet je zijn om op de elektrische step te mogen rijden?

Het verschilt dus per elektrische step aan welke criteria het voertuig moet voldoen. Daardoor verschillen ook de regels die bij de step horen. Voor elke step moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent, is het alleen toegestaan om op een gewone step of fiets te rijden.

Maak je gebruik van een step die onder de categorie bromfietsen valt, dan is een AM rijbewijs de aanvullende eis. Je kunt die pas vanaf de leeftijd van 16 jaar halen, dus is het ook niet eerder mogelijk om op de step te rijden.

Hoe lang gaat een elektrische step mee?

We maken hier onderscheid tussen de accuduur en de levensduur van de elektrische step. De accuduur vertelt hoe lang je op een e-step kunt rijden, wanneer deze volledig opgeladen is. Dit verschilt per step, maar is doorgaans ongeveer een uur. Hoe zwaarder beladen de step, des te meer kracht de step nodig heeft en de step gaat dan iets minder lang mee.

De garantietermijn van een elektrische step is net als de meeste apparaten 2 jaar. Deze garantietermijn geldt vaak alleen voor het frame; in sommige gevallen hebben de elektrische onderdelen, kleine onderdelen en schroeven een kortere garantietermijn.

Wat zijn de veiligheid- en verkeersregels voor een elektrische step?

Als een elektrische step niet goedgekeurd is om de openbare weg op te gaan, mag je de step niet in het openbaar gebruiken. Je kunt dan alleen op privé terrein rijden. Locaties zoals een camping gelden niet als openbare weg, maar ook als privé terrein. Is het privé terrein van een ander, dan gelden de regels die de eigenaar stelt.

Voldoet een elektrische step aan de regels, dan mag je ermee op het fietspad rijden. Op de stoep of autowegen rijden is in geen enkel geval toegestaan. Het dragen van een helm is geen verplichting, maar als je dit voor je eigen veiligheid wilt, mag dat natuurlijk wel.

Verder gelden op het fietspad dezelfde regels als voor een fietser. Ook op een e-step is het dus de bedoeling dat je je houdt aan verkeersregels bij kruisingen, stoplichten, enzovoorts. Parkeer de step nooit op parkeerplaatsen voor auto's, maar plaats de step op een plek waar je gewoonlijk een fiets of scooter neerzet.

hero illustration

Hoe komt deze handige elektrische step ranglijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste elektrische step ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over elektrische steppen, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle elektrische steppen die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke elektrische steppen het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van elektrische steppen stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

Artikelen die soortgelijk zijn aan elektrische steppen

De beste elektrische steppen op een rij

1 - Elektrische step voor volwassenen

Loading..
Ga naar laagste prjis

Voor het starten: tenminste 4-5 uur opladen Dit is de allernieuwste elektrische step. Dit model beschikt over achteraandrijving met een krachtige 350 watt motor. Hierdoor kun je nog sneller accelereren en haal je een topspnelheid van 30 km per uur. Verder beschikt de step over een 7,8AH accu waarmee je van 25 kilometer tot 35 kilometer ver kunt rijden De E step is voorzien van voor- en achterlicht inclusief remlicht waardoor je in het donker kunt rijden en goed zichtbaar bent. Verder heeft de step een geïntegreerde bel waarmee je andere weggebruikers kunt waarschuwen dat je erlangs wilt. Wanneer je bent aangekomen op je eindbestemming kun je de elektrische step via het handige inklapsysteem inklappen en vervolgens meenemen aan je hand of in de auto. De E step is voorzien van 8,5 inch Anti Lek banden welke niet lek raken en veel comfort geven tijdens het rijden. Verder beschikt de step over een app waarin je alle belangrijke informatie en parameters kunt aflezen. Via deze app kun je ook de anti-diefstal functie activeren zodat je de step overal kunt volgen. Een ander voordeel is dat de step waterdicht is op IP54 niveau. Dit houd in dat je ermee in de regen en door waterplassen kunt rijden. Gebruik De E step heeft een breed scala aan luxe eigenschappen. Zo beschikt dit model over 8,5 inch massieve banden (22cm) die ervoor zorgen dat je comfortabel over de weg rijdt en geen lekke band krijgt en heeft de E step ook 3 rij standen – 15 km/u, 20 km/u en 25 km. Accu De elektrische step beschikt over een kwalitatieve LG accu. Met een 18650 lithium-ion accu met een accucapaciteit van 6.8AH als voeding kan deze scooter op cruise snelheid een maximale actieradius van 25/35 bereiken. Specificaties: 350 watt Makkelijk Inklapbaar 12,5 kilogram Onboard Computer met snelheid en batterij range Voor en achterlicht Remlicht Schijfrem Eco modus (15km/u) en Drive modus (20km/u) en sport modus (25km/u)In de doos: 1x Elektrische Step Oplader (eu) Inbussleutel 4 schroeven Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - BluMill Elektrische Step – E-Step

Loading..
Ga naar laagste prjis

Elektrische step met zadel De BluMill Elektrische Step oftewel E-Step zorgt voor urenlang plezier, lekker in de buitenlucht! Het is een elektrische step voor kinderen van 7 jaar en ouder en een elektrische step voor volwassenen met een maximaal gewicht van 70 kg. De step is speciaal ontworpen voor buitenshuis en heeft een milieuvriendelijke elektrische 120W-motor waardoor de step tot wel 12 km/u kan gaan. Hij wordt geleverd met een krachtige accu die een afstand kan afleggen van wel 15 kilometer, compleet soepel en stil. Voordelen Duurzame step door het kwalitatief materiaal Inclusief comfortabel zadel Anti-slip opstap oppervlak voor extra veiligheid Voor veel mensen geschikt door verstelbare stuurhoogte en zithoogte Remmen op het handvat om snelheid te verminderen Met voet standaard om te parkeren Ruimtebesparend inklapbaar voor opbergen en verplaatsen Verstelbaar, inklapbaar en veilig Het stuur van de BluMill Electric Scooter is in hoogte verstelbaar van 82 - 93 cm, zodat iedere bestuurder een fijne rijhouding heeft. De E-scooter is ook uitgerust met een comfortabele, in hoogte verstelbare zadel, waarmee het mogelijk is om te rijden in zithouding. De elektrische step heeft een stevig frame van aluminium en staal en een antislip oppervlak voor extra veiligheid. De kleine voet standaard maakt het mogelijk om de step rechtop neer te zetten. Als de elektrische step moet worden opgeborgen of meegenomen, kan hij snel en gemakkelijk worden samengevouwen door het inklapmechanisme. Zo bergt u hem makkelijk op in de schuur of garage, of neemt u hem compact mee onderweg. Eenvoudige bediening De BluMill E-Step Elektrische Step is uitgerust met een handbediend gaspedaal aan de rechterkant van het stuur. Gebruik vier vingers om in te drukken of los te laten. De step is ook uitgerust met een rem op de handvatten, zodat een snelle stop mogelijk wordt gemaakt. De achterwielrem wordt ingeschakeld door de remhendel aan de linkerkant van het stuur in te drukken. Dit is een wrijvingsrem; hoe harder u erop drukt, hoe meer "rem" op het achterwiel wordt uitgeoefend. U kunt uw e-scooter natuurlijk altijd assisteren, door hem te duwen en te trappen zoals elke andere traditionele duwstep. Lange batterijduur De BluMill Electric Step heeft een aan uit-schakelaar aan de voorkant. Als deze knop wordt ingedrukt, is de stroom ingeschakeld. De step is eenvoudig op te laden met de meegeleverde oplader die u in de step en in een standaard stopcontact steekt. Als u klaar bent, verschijnt er een rood lampje op de oplader en kunt u de oplader ontkoppelen. Als de scootmobiel volledig is opgeladen, legt hij tot wel 15 kilometer af. Verder bereikt de step een maximale topsnelheid van 12 km/u met een rijder van 70 kg op een vlakke ondergrond en rustige wind. Hoe te gebruiken? De BluMill Electric Step werkt het beste op een glad en vlak terrein. Pak het stuur stevig met beide handen vast. Plaats een voet op het platform en zet af met het andere been. Schakel tegelijkertijd de motor in door simpelweg het gaspedaal in te drukken, dat zich aan de rechterkant van het stuur bevindt. Om vaart te minderen of te stoppen, drukt u op de rem aan de linkerkant van het stuur. LET OP: Houd er rekening mee dat de juiste beschermende uitrusting wordt gedragen tijdens het rijden en de elektrische step is niet toegestaan op de weg. Daarnaast is de elektrische scooter voor kinderen en jongeren vanaf de leeftijd van 7 jaar en is geschikt voor een maximale belastbaarheid van 70 kg. De elektrische step, mag dat? De elektrische step mag uitsluitend onder toezicht en op privé-grond worden gebruikt. Rijd niet in de regen of op natte grond. Inhoud pakket 1x BluMill Electric Step 1x Oplader 1x Gebruiksaanwijzing Specificaties Voeding: 110V-220V, 50/60 Hz Totale afmetingen: 75 x 36 x 82-93 cm (lxbxh) Zithoogte: 50-60 cm Stuurhoogte: 82-93 cm Gewicht: 10 kg Maximale belasting: 70 kg Vermogen motor: 120W 2 x 12 V/4.5 Ah batterij inbegrepen Oplaadtijd: 5 - 8 uur Maximale snelheid: 12 km/u Materiaal: Staal, kunststof platform, aluminium handvaten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - QmWheel E-Scooter

Loading..
Ga naar laagste prjis

De QmWheel elektrische steps zijn de nieuwste generatie e-scooters. De elektrische step van QmWheel heeft een 350W motor, een topsnelheid van 33 km/u en een bereik tot wel 35 kilometer op een volle accu! Verder beschikt de E-step over cruise control, dubbel remsysteem, 3 rijstanden, 8,5 inch banden en een digitaal display. De elektrische step is makkelijk te vervoeren dankzij het 1-stap vouwsysteem en het lichte gewicht van 13kg. Snelle en lange levensduur van de batterij Een krachtige en duurzame 350 W motor drijft de e-scooter met een snelle acceleratie aan tot een maximale snelheid van 33 km/u en met een maximale draagkracht van 120 kg. De E-step kan maar liefst 35 kilometer op een volle accu. Steile hellingen en kronkelende heuvels zijn een koud kunstje voor deze e-scooter. iOS/Android app Verder beschikt de step over een iOS/Android-App waarin jij alle belangrijke informatie en parameters kunt aflezen. Ook kunnen hier instellingen ingesteld worden o.a. Cruise Control, Smart Lock, rijsnelheid, navigatie en overige opties. Verschillende rijstanden De elektrische step beschikt over 3 verschillende rijstanden. Economische modus à een maximale snelheid van 20 km/u Normale modus à een maximale snelheid van 25 km/u Sport modus à een maximale snelheid van 33 km/u Veiligheid De step is gecertificeerd met CE, ROHS & FCC. Gebruikersveiligheid is onze prioriteit. Zo beschikt het over een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting van de batterij en motorbeveiligingscontrolesysteem. Kortom; een superbestendige batterij die de veiligheid tijdens het rijden garandeert. Specificaties: 8,5 inch banden iOS/Andriod app Licht gewicht Snelheid tot 33 km/u 35 km actieradius 3 rijstanden Cruise control LED verlichting Maximum belastbaar tot 120 kg Inklapbaar Merknaam: QmWheel Model: QmWheel E-Scooter Maximale helling: 20% Verschillende snelheden: Eco | Drive | Sport Mode Eco Mode: Max. 20 km/u Drive Mode: Max. 25 km/u Sport Mode: Max. 33 km/u Actieradius volle accu: Max. 35 km (±5KM) op Eco Mode Oplaadtijd: 3 / 3,5 uur Ingebouwd display: Ja, LCD Smartlock: Ja aanwezig. U kunt de scooter elektronisch op slot zetten Type accu: Lithium 18650 Vermogen accu: 36V / 7.8 Ah Motor vermogen: 350 Watt Self check: Ja, motor and battery self check system Remsysteem: Voor E-ABS elektronisch remsysteem en achter mechanisch remschijf App aanwezig: Ja, beschikbaar voor iOS en Android Cruise Control: Ja, te bedienen via de app Stuurhoogte: 115cm Bandenmaat: 8.5 Inch Display weergave: Snelheid en accu indicator Waterbestendig: IP45 Materiaal: Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit Ingebouwde lichten: LED veiligheidslichten voor, zijkanten en achter Smart Battery Management: Ja, aanwezig Regenerative braking: Ja, energie opwekken en terugvloeien naar de batterij tijdens het remmen Inklap systeem: Ja, eenvoudig inklapbaar binnen 3 seconden Certificering: CE Markering, ROHS, FCC Gewicht E-Scooter: 13 kg Maximale draaggewicht: 120 kg Afmetingen uitgeklapt: 1150 * 440 * 1050mm Extra informatie: Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden. Het maximale bereik en maximale snelheid variëren afhankelijk van verschillende factoren: gebruikersgewicht, batterij- en terreinomstandigheden, temperatuur, windsnelheid en rijgedrag. De batterij zal sneller leeg raken in geval van een hoger gewicht, hogere rijsnelheid en hogere temperatuur. Gebruik alleen bij droog weer. Accelereer alleen als de snelheid van de step hoger is dan 5 km/u. We raden aan om een helm en / of veiligheidskleding te dragen wanneer u de step gebruikt. Lees zorgvuldig de gehele gebruiksaanwijzing door voordat u de step gebruikt. 100% tevredenheidsgarantie : 30 dagen kosteloos retouren

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Doogo X8 Elektrische Step- E-Scooter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Verplaats je snel en gemakkelijk met de Doogo X8 elektrische step. Met een van de handigste en fijnste vervoermiddelen ga jij binnen no time van A naar B, ideaal voor in de stad. Het moderne en strakke design zorgt voor een luxe en gestroomlijnde uitstraling en een ultiem gebruiksgemak. De batterij is afneembaar waardoor je deze los van de step kan opladen. Bovendien is de step opvouwbaar en neem je deze dus overal gemakkelijk mee naartoe. Afneembare batterij Wat deze elektrische step uniek maakt is dat de oplaadbare batterij afneembaar is. Deze kan dus eenvoudig van de step verwijderd worden en zo gemakkelijk worden opgeladen, los van de step. Je kan de batterij dus veel gemakkelijker en op veel meer plekken opladen. Binnen 5 uur is de batterij volledig opgeladen en dan kan je er tot wel 45 km mee rijden. Bovendien is de batterij waterproof, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het begint te regenen. Praktisch, modern design De elektrische step heeft een strak, gestroomlijnd design met afgeronde hoeken en straalt een en al kwaliteit uit. Behalve de luxe uitstraling is het design ook zeer praktisch. De step kan namelijk eenvoudig worden opgevouwen, zodat je deze gemakkelijk op de bus, trein of in de auto mee kan nemen. Voorzien van alle luxe Met de 350W motor haalt de step gemakkelijk 25km/u, zo ben je snel op jouw bestemming. De step heeft een duidelijk LED-display waar de batterijstand en de snelheid worden weergegeven. Via de comfortabele antislip handvaten bedien je de snelheid en deze kan bovendien op cruise control gezet worden. De banden zijn sterk en zeer schokbestendig, zodat je gemakkelijk over drempels en oneven wegen rijdt. Veilig en zonder zorgen de weg op De step is voorzien van een drievoudig remsysteem: pedaal rem, elektrische rem en schijfrem. Dit zorgt voor een stabiele en snelle reactie van de remmen zodat je veilig en zonder zorgen de weg op kan. De step is voorzien van een LED-licht aan de voorzijde en achterzijde zodat je ook in het donker comfortabel kan rijden. Het licht functioneert tevens als remlicht, voor extra veiligheid. Pluspunten ✔ Afneembare batterij, snel opladen ✔ Waterproof ✔ Makkelijk om mee te nemen: opvouwbaar ✔ Strak, luxe, modern design ✔ Kan tot wel 25km per uur rijden en beschikt over cruise control ✔ Voorzien van LED voor- en achterlicht ✔ Schokbestendige banden ✔ Comfortabele antislip handvaten ✔ Veilig rijden dankzij drievoudig remsysteem Praktisch, luxe en voorzien van alle gebruiksgemakken: dat is de X8 elektrische step van Doogo. Wat krijg ik? ✔ Doogo X8 Elektrische Step ✔ Oplader ✔ Nederlandse en Engelse handleiding ✔ Handige tool voor demontage Specificaties ✔ Afmetingen: 108.3 x 42 x 116.8 cm ✔ Afmetingen opgevouwen: 108.3 x 42 x 46 cm ✔ Afmetingen banden: 10 inch ✔ Gewicht: 17 kg ✔ Kleur: zwart ✔ Materiaal: aluminium ✔ Oplaadtijd: 4-5 uur ✔ Batterij: 36V 10 Ah Lithium batterij

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Fast Trax X1 TURBO | Opvouwbare Elektrische Step E- Scooter | 500W 10.4Ah | Instelbaar Snelheid via APP Top.31km/h

Loading..
Ga naar laagste prjis

Fast Trax X1 TURBO Baanbrekende technologie instelbaar snelheid via APP in 3 modus, Top snelheid 31km/u. Met maar liefst 500W maximaal output power! Gebruik Vouw in 3 eenvoudige stappen:Flip, vouw, clip. Gewoon flip naar beneden en de vouwen hendel te vouwen, en de scooter bel vangt op. Een klink op het achterwiel. Het resultaat is een compacte en veilige vouwen ontwerp dat Perfect voor opbergen Elektrische Scooter weg thuis, in het kantoor, of in de kofferbak van een auto. Gecontroleerde versnelling Geven het gaspedaal een zachte neerwaartse push en pas de hoeveelheid druk Tot u een comfortabele snelheid. Batterij leven in een oogopslag LCD display kennisgeving lichten, Bluetooth verbinding, snelheid op het dashboard Power knoppen Enkele druk op. Lange druk op om stilgelegd. Wanneer elektrische Scooter is op, een korte enkele druk zal schakelaar koplampen on/off. Dubbele druk tussen normale en energiebesparende modi Rit Snelheid/Tracking op de APP Open je smartphone in uw dashboard. Eenvoudige paar je smartphone bluetooth en gebruik de APP Naar de huidige snelheid, resterende vermogen, en andere real-tijd rijden statistieken, snelheid, totaal trip en deze reis bereik, schakeling aan/uit verlichting, automatische uitschakeling, batterij tracker en reis tracking. Firmware updates zorgen dat u altijd de beste rijden ervaring mogelijk. Specificaties Motor 500W Lithium Batterij 36V 10.4Ah Band 8.5 inch Band Top Snelheid 31 KM/H Frame Materiaal Aluminiumlegering Bereik 25-30KM Vork Ijzer Rem Front elektrische rem/Achter schijfrem Aantal Snelheid 15 km/h,20 km/h,31 km/h via APP instelbaar Handvat Bar Hoogte 110M Lengte van Het Dek 58CM Schokabsorptie Zachte rubberen Band schokabsorptie Opladen Periode 4 uur Max Belasting 120KGS Bruto Gewicht 15 KG Netto Gewicht 13 KG Vouwen Grootte 107x43x53 CM Produceren Maat 107x110x43 CM Kleur Donker Zwart APP Functie: Huidige Snelheid, resterende vermogen, en andere real-time gegevens Rijden statistieken, snelheid, totale trip en deze reis bereik, turn on/off Licht, automatische uitschakeling, batterij tracker en reis tracking Slot: elektrische step is op slot te zetten via de gratis App Fast Trax X1 TURBO E-step specificaties. Topsnelheid van 31 km per uur heeft en tot 30 kilometer ver gaat op een volle accu. Krachtig 500W motor Voor- en achterlicht waardoor je ook in het donker kunt rijden en gezien wordt. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en je kunt de elektrische step inklappen waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen aan je hand of in de auto. Banden van 8.5 inch waardoor je comfortabel over wegen en stoepen rijd. Een LCD screen waarin je alle belangrijke informatie en parameters kunt aflezen. USB Charging port Hiermee kan je eenvoudig je USB Apparaten mee opladen APP functie via Bluetooth IOS en ANDRIOD Compatible Snelheid instelbaar in APP Elektrische voor rem wanneer gashendel los laat remt automatisch af Inklapbaar handvat voor compact ruimte Long range batterij 10.4Ah premium kwaliteit Waterdicht op niveau. Dit houd in dat je ermee in de regen en kunt rijden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Xiaomi

Loading..
Ga naar laagste prjis

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential White

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Denver SCK-5310

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Denver SCK-5310 is dé elektrische step voor kids voor maximaal buitenspeelplezier! Makkelijk te bedienen met snelheidsbegrenzer. Maak vaart met de step en druk op de voetplaat (ingedrukt houden) om de step de snelheid te laten behouden met een maximale snelheid van 6 km/h. De step heeft 5-inch wielen, met een vol opgeladen batterij kun je een afstand afleggen van maximaal 6km. Daarbij is de step compact en gemakkelijk in te klappen. Zo neem je hem overal mee naartoe! Belangrijkste specificaties: • 5 –inch wielen • Inklapbaar • Maximale snelheid: 6 km/h • Actieradius: 6km • Ondersteunt kinderen tot 50kg • Oplaadtijd: 2 uur Belangrijkste kenmerken: • Kleur van het product: zwart • Breedte: 13,8 cm • Diepte: 74 cm • Hoogte: 85 cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Razor

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze Razor Power Core 90 elektrische step maak je pas echt de blits. Het deck is namelijk verlicht en ook de onderkant is met 6 leds rood verlicht. Verder ga je direct genieten van het hoge koppel door 1 step beweging te maken en vervolgens op de knop te drukken. Een innovatieve Power Core technologie met een 90 watt onderhoudsvrije hubmotor zorgt hiervoor. Met de duurzame 12 volt accu kun je maximaal 60 minuten ononderbroken rijden. Features: De electroluminescente bedrading op je deck en de 6 LEDs eronder geven je rit een extra verlichte boost! Innovatieve Power Core technologie geeft je een 90-watt, onderhoudsvrije naafmoter met hoog koppel die een soepele acceleratie levert met een simpele druk op het gaspedaal Oplaadbare 12V verzegelde lood-zuur accu zorgt voor een langere rijtijd tot wel 60 minuten continue gebruik. Beschikt over een lichtgewicht, volledig stalen frame en vork en een airless achterwiel voor een comfortabele rit Extra functies zijn oa de handbediende voorrem en de intrekbare standaard Specifications Max: 54 kg Age: 8+ Product Weight: 9.8 kg Assembled Product Dimensions: 80.4 cm x 32.7 cm x 83.6cm Razor Power Core Technology and Design Maintenance free (no alignment, no chain, no belt) Increased ride time Speed: Up to 10 mph (16 km/h) Run Time: Up to 60 minutes of continuous use Motor: 90-watt, kick-to-start, high-torque, hub-driven Throttle: Push-button Brake: Hand-operated, front Frame/Fork: Steel Grips: Foam Lighting: Includes electroluminescent wire on top of deck and 6 LEDs below deck Front Wheel: Spoked, urethane Rear Tire: Abrasion-resistant, airless, flat-free Kickstand: Retractable Battery: 12V sealed lead-acid, rechargeable Includes: Battery charger U.S. and International Patents Pending Some Assembly Required

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Ninebot by Segway eKickScooter Zing C20

Loading..
Ga naar laagste prjis

Start de pret met de eKickScooter ZING C20! De toekomstige obsessie van je tiener: de Ninebot eKickScooter ZING C20! Dit nieuwe model wordt geleverd in een nieuw fascinerend kleurenschema, met een zwart frame, en rode accenten op de wielen en op het logo. De ZING C20 wordt geleverd met 3 rijmodi die kunnen worden aangepast aan het niveau van elke tiener. Ten slotte heeft dit model een lichte structuur en kan jouw tiener 20 km lang plezier maken met zijn/haar vrienden. 3 rijmodi voor elke tiener Eén rit, drie verschillende rijmodi Veilige modus, langzaam en regelmatig De veilige modus heeft een maximumsnelheid van 10 km/u, waardoor hij perfect is voor beginners. Ze kunnen gas geven door op de gashendel te drukken die in de aan/uit-knop is geïntegreerd (het indicatielampje knippert snel en je hoort 3 piepjes). Cruise modus, kick and go Deze modus heeft een maximumsnelheid van 16 km/u, alles wat je nodig hebt om op gang te komen is één schop en je kunt de rest van de rit gewoon cruisen (het indicatielampje knippert langzaam en je hoort 2 piepjes). Turbomodus, laat het avontuur beginnen Voor de meer avontuurlijke, sportieve tieners is de turbomodus dé manier om je vrienden te laten zien hoe het moet. De maximale turbo snelheid van de ZING C20 is 16km/h (10mph), je eKickScooter zal de grootste hit zijn onder je vrienden (het indicatielampje brandt continu en je hoort 1 piep)." Een druk op de handrem en je bent veilig! Om de veiligheid van je tiener te garanderen, is de Ninebot eKickScooter ZING C20 uitgerust met een krachtig handremsysteem dat ook beschikt over het EBS-energieterugwinningssysteem bij het remmen: er gaat geen energie verloren! De rem zelf bevindt zich in het achterwiel om jouw tiener meer stabiliteit te bieden. Stoer dubbel buizenframe gemaakt voor avontuurlijke tieners Het frame is gemaakt van zeer stevig staal, met een driehoekige structuur, die een hoge duurzaamheid en weerstand aan het product geeft. De tiener zal een goede stabiliteit hebben op de voetplank en zal met vertrouwen rijden. De voetplank is ook gemaakt met anti-slip materiaal om uw tiener een stabiele rij-ervaring te geven. Bovendien heeft deze eKickScooter een IPX4-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen waterspatten. Krachtig en compact batterijontwerp Het accupakket integreert de lithium-ion accu, de controller en het slimme BMS (Battery Management System) in één compacte module die in de voetenplank is geplaatst om het zwaartepunt te verlagen: dit zorgt voor meer stabiliteit tijdens de rit van uw tiener. Met een enkele lading van ongeveer 5 uur kan de ZING C20 tot 20 km meegaan, wat betekent dat er veel plezier kan worden beleefd met vrienden! Eén druk op de duimgashendel en de pret begint! De duimgashendel heeft een matige weerstand en reactievermogen afhankelijk van de rijmodus. Dankzij het nominale vermogen van 150 W van de motor en een eenvoudige druk op de gashendel kan de eKickScooter tot 10 km/u gaan met de veilige modus en tot 16 km/u maximumsnelheid (met Turbo en Cruise modus). Slijtvaste, comfortabel te rijden massief rubberen banden De hoogelastische massief rubberen banden zijn ontworpen om slijtvast te zijn, dus je hoeft de band niet op te pompen en goed nieuws, ze zijn ook onderhoudsvrij! Bovendien is het loopvlak van de band opnieuw ontworpen voor betere grip en antislip, zodat de tiener met meer vertrouwen en dus met meer plezier kan rijden! Thermo Plastic Rubber (TPR) Comfortabele handgrepen De handgrepen zijn gemaakt van TPR-materiaal (Thermo Plastic Rubber), dat prettig in de hand ligt en een superieure antislipwerking heeft. Bovendien zijn TPR-handgrepen ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Probeer de sfeerverlichting uit met de ZING C20! Dit is de functie die elke tiener het leukst zou vinden. Bij elke rijmodus brandt er een ander omgevingslicht onder hun voetenplank: In de veilige modus worden de lampjes rood en knipperen ze; In de Cruise-modus knipperen de lampjes in een blauwe kleur; Maar in de Turbo modus knipperen de lampjes in vele kleuren!" Gemakkelijk in elkaar te zetten en op te bergen Een van de voordelen van deze eKickScooter is dat hij gemakkelijk in en uit te vouwen is met het 2-staps vouwmechanisme. Je hebt maar één hand nodig om de eKickScooter in en uit te vouwen voordat je hem gemakkelijk opbergt. Bovendien is de ZING C20 met een gewicht van 10 kg gemakkelijk te vervoeren totdat de tiener begint te rijden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Artikelen vergelijkbaar aan elektrische steppen

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische steppen. Er zijn namelijk 125 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste