Wat is de beste Elektrische step van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 21 juli, 2024

Het aanschaffen van een goede Elektrische step is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste Elektrische step van 2024? Na het testen van 788 Elektrische steppen kwam de Segway Ninebot KickScooter Max G30LP als beste uit onze Elektrische step-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Elektrische steppen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Elektrische steppen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Elektrische step-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Elektrische steppen

1Score: 9.8
Segway Ninebot KickScooter Max G30LP
Beste elektrische scooter
Segway Ninebot KickScooter Max G30LP
Segway
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Apollo City 2023
Voorzien van richtingaanwijzers voor verbeterde functionaliteit
Apollo City 2023
Apollo
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter
TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter
TurboAnt
4Score: 9.6
Hiboy S2 Pro Electric Scooter
Uitgerust met dubbele remmen en decoratieve verlichting
Hiboy S2 Pro Electric Scooter
Canon
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
Gotrax GXL V2 Electric Scooter
Gotrax GXL V2 Electric Scooter
Gotrax
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Glion Balto Electric Scooter
Glion Balto Electric Scooter
Glion
7Score: 9.4
Hiboy S2 Electric Scooter with
Hiboy S2 Electric Scooter with
Hiboy
8Score: 9.3
NIU KQi3 Pro
NIU KQi3 Pro
NIU
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
NIU Kqi3 Max
NIU Kqi3 Max
NIU
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.2
GoTrax XR Elite
GoTrax XR Elite
GoTrax
hero illustration

De Bestenu Elektrische Step Koopgids

De elektrische step is het ideale vervoersmiddel om je flexibel en moeiteloos mee voort te bewegen. Waar je allemaal op moet letten en rekening mee houdt als je een elektrische step zoekt, lees je in deze koopgids.

Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step?

Als je naar alle voordelen kijkt, is rijden op een elektrische step geen slechte keuze. Een elektrische step is namelijk erg milieuvriendelijk vergeleken met andere voertuigen. Ook is de step erg wendbaar, waardoor je bijvoorbeeld in de stad minder last hebt van stoplichten. Parkeren is met een elektrische step ook een stuk makkelijker dan met een ander voertuig.

Leren steppen is erg eenvoudig. Misschien heb je als kind eens op een gewone step gereden: De besturing van een elektrische step werkt niet heel anders en het voornaamste verschil is de snelheid. Na aanschaf van de elektrische step heb je bijna geen kosten meer: elke oplaadbeurt kost gemiddeld minder dan 20 eurocent.

Er kleven helaas ook wat nadelen aan de elektrische step. Zo is het grootste deel van de modellen in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt doordat de elektrische step vrij nieuw is, en er daardoor geen speciale wetgeving voor is gemaakt.

De elektrische step eindigt daardoor onder de wetgeving voor alle motorvoertuigen, met vereisten die voor een step erg moeilijk haalbaar zijn. Het is maar een paar fabrikanten gelukt om e-steps te produceren die in Nederland onder de huidige wetgeving op de openbare weg zijn toegestaan.

Hoe hard rijdt een elektrische step?

Een elektrische step die op het fietspad mag rijden, heeft te maken met een snelheidslimiet van 25 kilometer per uur. Als de elektrische step toegestaan is op de openbare weg, mag je dus niet harder rijden dan dit limiet. In de praktijk wil het nog wel eens voorkomen dat een elektrische step iets harder kan rijden, maar in de meeste gevallen kan de e-step ook niet sneller.

De elektrische step is namelijk een erg compact voertuig en de accu moet erg krachtig zijn om vaart te kunnen maken. De hoogte van het gewicht op de step heeft ook invloed op de maximaal haalbare snelheid en de accuduur.

Welke elektrische step mag op openbare wegen?

Er zijn helaas maar weinig e-steps die aan alle wetgeving voldoen en toegestaan zijn op openbare wegen. Verkopers willen in hun advertenties nog wel eens de indruk wekken dat het toegestaan is, terwijl het specifieke model hier niet voor goedgekeurd is. Onderzoek dus grondig of de step wel of niet aan de eisen voldoet en de weg op mag.

De volgende elektrische e-steps zijn officieel goedgekeurd en mogen dus de weg op:

 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs.
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-bike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.
 • Kickbike modellen Luxury, Cruise en Fat Max 
  • deze e-steps vallen onder de regels van bijzondere bromfietsen (net als de Segway). Een rijbewijs is niet nodig.
 • Veeley
  • valt onder de regels van de bromfiets en vereist dus een AM rijbewijs
 • E-mikro
  • valt onder de regels van een e-ebike, omdat deze step het trappen alleen ondersteunt. Je hebt hier geen rijbewijs voor nodig.

Hoe oud moet je zijn om op de elektrische step te mogen rijden?

Het verschilt dus per elektrische step aan welke criteria het voertuig moet voldoen. Daardoor verschillen ook de regels die bij de step horen. Voor elke step moet je in ieder geval 16 jaar oud zijn. Als je jonger bent, is het alleen toegestaan om op een gewone step of fiets te rijden.

Maak je gebruik van een step die onder de categorie bromfietsen valt, dan is een AM rijbewijs de aanvullende eis. Je kunt die pas vanaf de leeftijd van 16 jaar halen, dus is het ook niet eerder mogelijk om op de step te rijden.

Hoe lang gaat een elektrische step mee?

We maken hier onderscheid tussen de accuduur en de levensduur van de elektrische step. De accuduur vertelt hoe lang je op een e-step kunt rijden, wanneer deze volledig opgeladen is. Dit verschilt per step, maar is doorgaans ongeveer een uur. Hoe zwaarder beladen de step, des te meer kracht de step nodig heeft en de step gaat dan iets minder lang mee.

De garantietermijn van een elektrische step is net als de meeste apparaten 2 jaar. Deze garantietermijn geldt vaak alleen voor het frame; in sommige gevallen hebben de elektrische onderdelen, kleine onderdelen en schroeven een kortere garantietermijn.

Wat zijn de veiligheid- en verkeersregels voor een elektrische step?

Als een elektrische step niet goedgekeurd is om de openbare weg op te gaan, mag je de step niet in het openbaar gebruiken. Je kunt dan alleen op privé terrein rijden. Locaties zoals een camping gelden niet als openbare weg, maar ook als privé terrein. Is het privé terrein van een ander, dan gelden de regels die de eigenaar stelt.

Voldoet een elektrische step aan de regels, dan mag je ermee op het fietspad rijden. Op de stoep of autowegen rijden is in geen enkel geval toegestaan. Het dragen van een helm is geen verplichting, maar als je dit voor je eigen veiligheid wilt, mag dat natuurlijk wel.

Verder gelden op het fietspad dezelfde regels als voor een fietser. Ook op een e-step is het dus de bedoeling dat je je houdt aan verkeersregels bij kruisingen, stoplichten, enzovoorts. Parkeer de step nooit op parkeerplaatsen voor auto's, maar plaats de step op een plek waar je gewoonlijk een fiets of scooter neerzet.

hero illustration

Hoe testen we Elektrische steppen?

Om de beste Elektrische step te bepalen, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Elektrische step-test hebben we 788 Elektrische steppen vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Elektrische step-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Elektrische step-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne Elektrische step-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte Elektrische step in 2024. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 788 Elektrische steppen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

Gerelateerde producten

De beste Elektrische steppen in een handige lijst

1. Beste elektrische scooter: Segway Ninebot KickScooter Max G30LP

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.95
Functionaliteit
9.69
Gebruiksgemak
9.88

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 februari in huis

Bekijk prijs

2. Voorzien van richtingaanwijzers voor verbeterde functionaliteit: Apollo City 2023

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.32
Gebruiksgemak
10
A sweeping history of Athens, telling the three-thousand-year story of the birthplace of Western civilization, from Runciman Award winner Bruce Clark 'A stunning retrospect and beautifully written overview of one of the world's greatest cities' Paul Cartledge 'Courageously grand in scale yet sensitive to the details that make Athens' extraordinary history come alive' Sofka Zinovieff 'Bruce Clark brings an eye for the quirky, human detail, a pithy turn of phrase, and an affection for his subject honed over many decades' Roderick Beaton 'Bruce Clark's enchantingly readable history revealed how little I knew' Literary Review Dominated by the pillars and pediments of the Parthenon, a temple dedicated to Athena, goddess of wisdom, the ancient Greek city of Athens is for many synonymous with civilization itself. Athens: City of Wisdom tells the tale of a city that occupies a unique place in the cultural memory of the West. Each of the book's twenty-one chapters focuses on a critical 'moment' in the city's long history, from the reforms of the lawmaker Solon in the sixth century BCE to the travails of early twenty-first-century Athens, as a rapidly expanding city struggles with the legacy of a global economic crisis. Bruce Clark has a rich and revealing sequence of stories to tell - not only of the familiar golden age of Classical Athens, of the removal from the Acropolis of the Parthenon marbles by agents of the 7th Earl of Elgin in the early nineteenth century, or of the holding of the first modern Olympic Games in 1896; but also of the less feted later years of antiquity, when St Paul preached on the Areopagus and neo Platonists refounded the Academy that Sulla's legions had desecrated. He also delves into Athens' forgotten medieval centuries, unearthing jewels gleaming in the Byzantine twilight, and tales of Christian fortitude and erratic Turkish governance from the four centuries of Ottoman rule that followed. Few places have enjoyed a history so rich in artistic creativity and the making of ideas as Athens; or one so curiously patterned by alternating cycles of turbulence and quietness. Writing with scholarly rigour and undisguised affection, Bruce Clark brings three thousand years of Athenian history vividly to life.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 1 maart in huis

Bekijk prijs

3. TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter

Loading ...

Voordelen TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter

 • list plusBetaalbare prijs

Nadelen TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter

 • list plusTrage acceleratie
 • list plusBeperkingen op steilere hellingen
 • list plusZichtbaarheid in fel zonlicht

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.28
Functionaliteit
9.22
Gebruiksgemak
10
Ik ben enthousiast om de TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter aan te bevelen aan budgetbewuste consumenten zoals ik! Met zijn strakke en gestroomlijnde design valt de M10 op door zijn minimalistische LED-dashboard, rubberen handvatten en toegankelijke gashendel, waardoor het "geschikt is voor woon-werkverkeer" en "intuïtieve bediening" biedt, zoals benadrukt in de review van T3. Met een prijs onder de $500 en soms afgeprijsd tot $400, biedt het een aantrekkelijke balans tussen betaalbaarheid en prestaties, waardoor het volgens Electric Scooter Insider de "beste onder de $400" is. De lichte en compacte vormgeving en veiligheidsvoorzieningen zoals de 2W koplamp en remlicht maken het een ideale keuze voor stadsvervoer en ontspannen ritten.

Niet te vergeten zijn de onderscheidende kenmerken van de M10, waaronder zijn 10-inch luchtgevulde banden, een premium eigenschap die vaak te vinden is in duurdere modellen, waardoor het een verbeterde schokabsorptie en stabiliteit biedt, zoals benadrukt in de review van Electric Scooter Insider. De maximale snelheid van 20 MPH en een bereik van ongeveer 12 mijl, aangedreven door een 350W achterste motor, bieden voldoende prestaties voor stadsritten en rustige ritten, hoewel de "trage acceleratie" en beperkingen op steilere hellingen worden benadrukt in de review van Tom's Guide. Het handige opvouwmechanisme van de M10 draagt bij aan de draagbaarheid, waardoor het nog geschikter is voor stedelijk gebruik. Maar het gebrek aan zichtbaarheid in fel zonlicht en de afwezigheid van vering worden genoemd als mogelijke nadelen, zoals vermeld in de reviews.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de TurboAnt M10 op door zijn uitzonderlijke waarde, met een unieke mix van prestaties en betaalbaarheid. Hoewel het misschien niet uitblinkt in vergelijking met andere scooters in dezelfde prijsklasse, maakt de balans tussen prijs, snelheid en bereik het tot een uitstekende keuze voor prijsbewuste rijders. De GoTrax GXL V2 wordt genoemd als een mogelijke alternatieve optie vanwege zijn betaalbaarheid en vergelijkbare prestaties, zoals opgemerkt in de review van Tom's Guide.

Kortom, de TurboAnt M10 Commuting Electric Scooter biedt een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een betaalbare en betrouwbare oplossing voor stadsvervoer. Met zijn opvallende kenmerken, waaronder de premium 10-inch luchtgevulde banden en veiligheidselementen, in combinatie met zijn concurrerende prijsstelling, positioneert het zich als een uitzonderlijk waardevolle propositie binnen de markt voor elektrische scooters. Hoewel het misschien enkele beperkingen heeft qua prestaties op uitdagend terrein, maakt het totaalpakket het tot een topkeuze voor individuen die op zoek zijn naar een betaalbare en praktische elektrische scooter. 🛴

Verkrijgbaar bij:

4. Uitgerust met dubbele remmen en decoratieve verlichting: Hiboy S2 Pro Electric Scooter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.88
Functionaliteit
9.88
Gebruiksgemak
9.09
Met de Canon Zoemini S2 Wit print je de leukste foto's van jou en je vrienden op fotopapier. Deze instant camera heeft een spiegel aan de voorkant, zodat je gemakkelijk ziet of je de juiste pose hebt. Rondom de spiegel zit een ringlicht waarmee je jouw foto's extra belicht. Ben je tevreden over je foto? Dan print je deze op het zelfklevende zink papier. Je voegt een kader of sticker toe voor een extra vrolijk effect. Dit doe je in de Canon Mini Print app op je smartphone. In de app zie je wat je in beeld neemt,, zodat je tijdens het maken van een groepsfoto direct ziet of iedereen op de juiste positie staat. Dankzij het compacte formaat neem je de camera gemakkelijk mee in je zak. Als je papier opraakt, gebruik je een micro SD kaart om te foto's op te slaan.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Gotrax GXL V2 Electric Scooter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Gotrax GXL V2 Electric Scooter

 • list plusBetaalbare prijs

Nadelen Gotrax GXL V2 Electric Scooter

 • list plusBeperkte versnelling op steilere hellingen
 • list plusKan traag aanvoelen voor rijders die gewend zijn aan krachtigere scooters

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.94
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
9.04
De Gotrax GXL V2 elektrische step is een budgetvriendelijke optie die concurreert met duurdere modellen, en biedt een bevredigende prestatie voor zijn prijs. Met een prijs van $349 bereikt hij snelheden tot 15 mijl per uur en heeft hij een bereik van ongeveer 12 mijl op een enkele lading, waardoor hij geschikt is voor individuen die op zoek zijn naar een betaalbare, no-nonsense transportoptie. Volgens RiderGuide is het "een uitstekende optie voor beginners vanwege de betaalbaarheid en functionaliteit." De step beschikt over een 250 watt borstelloze gelijkstroommotor, die een topsnelheid van 13,5 mijl per uur bereikt en een bereik van 10,1 mijl in onafhankelijke tests, waardoor hij geschikt is voor beginners en geprezen wordt om zijn goede balans tussen gewicht, bereik en functies.

De GXL V2 staat bekend om zijn lichte, compacte en betaalbare ontwerp, en biedt goede acceleratie en draagbaarheid tegen een concurrerende prijs. Hoewel hij moeite kan hebben op steilere hellingen, vooral voor gebruikers die het maximale gewichtslimiet benaderen, is het een geschikte keuze voor beginners die de step-levensstijl willen verkennen, met betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Volgens Electric Scooter Insider wordt de step "geprezen om zijn waar voor je geld, duurzame bouw, comfort en cruise control, maar bekritiseerd om zijn matige acceleratiecurve en het ontbreken van een achterlicht."

Vergeleken met zijn tegenhangers zoals de GoTrax Apex en GoTrax XR Elite, wordt de GXL V2 beschouwd als de beste elektrische step onder de $300, waardoor het een aantrekkelijke optie is wat betreft betaalbaarheid en functies. Echter, de acceleratie en topsnelheid kunnen traag aanvoelen voor rijders die gewend zijn aan krachtigere steps. De eenvoudige maar functionele handvatten met een LED-display voor essentiële informatie, handmatige remmen en een ergonomisch ontworpen duim gashendel maken het een praktische optie. De GXL V2 is verkrijgbaar in een matzwart frame, met af en toe extra kleuropties zoals zilver en roze.

Samengevat, de Gotrax GXL V2 elektrische step valt op als een budgetvriendelijk instapmodel dat betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid biedt, waardoor het een geschikte keuze is voor beginners en individuen die op zoek zijn naar een voordelige transportoplossing. Hoewel hij beperkingen kan hebben wat betreft acceleratie en het beklimmen van hellingen, maken zijn concurrerende prijs, redelijk bereik en opvouwbare ontwerp het een overtuigende optie voor degenen die kostenbesparende micromobiliteitsoplossingen prioriteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

6. Glion Balto Electric Scooter

Loading ...

Voordelen Glion Balto Electric Scooter

 • list plusModulair ontwerp maakt zowel zittend als staand rijden mogelijk, waardoor het aan verschillende voorkeuren voldoet.
 • list plusVerwijderbare batterij vergemakkelijkt het opladen en kan dienen als voedingsbron voor elektronische apparaten.
 • list plusUitgebreid verlichtingssysteem zorgt te allen tijde voor zichtbaarheid, wat de veiligheid tijdens het rijden verbetert.

Nadelen Glion Balto Electric Scooter

 • list plusSnelheid en batterijbereik zijn mogelijk niet de hoogste op de markt.
 • list plusMet een prijs van $499 is het mogelijk relatief duur in vergelijking met sommige andere elektrische scooters.
 • list plusMogelijk niet de snelste of met het langste bereik in vergelijking met andere elektrische scooters in een vergelijkbare prijsklasse.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.76
Functionaliteit
9.91
Gebruiksgemak
8.99
Ik ben dol op mijn Glion Balto elektrische scooter! Met zijn modulaire ontwerp is hij de perfecte oplossing voor mijn dagelijkse woon-werkverkeer in de stad. Ik kan zitten of staan, afhankelijk van mijn stemming, en met de verwijderbare batterij is opladen een fluitje van een cent. Met een topsnelheid van 12 tot 15 mijl per uur en een bereik van ongeveer 20 mijl, kan ik gemakkelijk door de stad manoeuvreren en boodschappen doen 🛴.

Het is zo handig dat ik de batterij kan verwisselen voor een extra pakket, vooral als ik een lange rit voor de boeg heb. En met het uitgebreide verlichtingssysteem hoef ik me nooit zorgen te maken over zichtbaarheid, zelfs niet 's nachts. Het is ook geweldig dat ik mijn elektronische apparaten kan opladen terwijl ik onderweg ben. En als ik klaar ben, kan ik mijn scooter gemakkelijk opvouwen en verticaal opbergen in mijn appartement.

Met de Glion Balto kan ik eenvoudig mijn essentiële spullen of boodschappen meenemen dankzij de ruime platform en de handige mand. En met een prijs van $499 en een garantie van 12 maanden, is het een betaalbare en betrouwbare keuze voor mijn dagelijkse behoeften. Ik ben blij dat ik voor de Glion Balto heb gekozen, want het biedt me een comfortabele, praktische en veelzijdige manier om me door de stad te verplaatsen.

Verkrijgbaar bij:

7. Hiboy S2 Electric Scooter with

Loading ...

Voordelen Hiboy S2 Electric Scooter with

 • list plusSnelle acceleratie
 • list plusElegant inklapbaar ontwerp
 • list plusMogelijkheid om een zitje toe te voegen
 • list plusCompatibiliteit met een mobiele app
 • list plusWaterbestendigheidsclassificatie

Nadelen Hiboy S2 Electric Scooter with

 • list plusPrestaties op gevarieerde terreinen
 • list plusGewicht in vergelijking met vergelijkbare modellen

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.38
Functionaliteit
9.53
Gebruiksgemak
9.32
De Hiboy S2 elektrische step met zitje is een veelzijdige en functierijke optie in de markt voor elektrische steps. Met een prijs van $549, die soms daalt naar $399 tijdens de verkoop, wordt de waarde van de step versterkt door de mogelijkheid om een afneembaar zitje toe te voegen voor $479, wat flexibiliteit biedt voor rijders. Bovendien heeft de opgewaardeerde versie, de S2 Pro, met een prijs van $669, een krachtige 500W motor, grotere banden en een grotere maximale actieradius. Het ontwerp van de step omvat intern gerouteerde kabels, comfortabele bedieningselementen op het stuur en een klein kleurenscherm dat essentiële informatie biedt. Met een 350W motor kan de S2 snelheden tot 19 mph bereiken op vlakke ondergronden, hoewel het moeite kan hebben met heuvels. Het heeft een koplamp, achterlicht en LED's voor zichtbaarheid, evenals regeneratief remmen en een achterste mechanische schijfrem. De 8,5-inch rubberen banden kunnen echter zorgen voor een ietwat hobbeligere rit en met bijna 30 pond is het relatief zwaar in vergelijking met sommige concurrenten.

Zoals "Electric Scooter Insider" opmerkt, biedt de S2 Pro snelle acceleratie, een gestroomlijnd inklapbaar frame en de mogelijkheid om een zitje te integreren, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een goede balans tussen snelheid en gemak. De beschikbaarheid van een mobiele app en een IP54 waterbestendigheidsclassificatie versterken de waarde verder. De massieve banden en achterste schokdempers kunnen echter de prestaties op minder goed onderhouden stedelijke terreinen compromitteren, vooral bij hogere snelheden. Deze beperking kan afbreuk doen aan de geschiktheid voor rijders die zich door diverse stadslandschappen bewegen.

De sterke punten van de step liggen in zijn snelle acceleratie, elegante inklapbare ontwerp en de optie om een zitje toe te voegen, wat aantrekkelijk is voor forenzen en stadsrijders die op zoek zijn naar een combinatie van prestaties en gemak. De compatibiliteit met een mobiele app en de waterbestendige classificatie voegen nog meer waarde toe. Maar de ritkwaliteit op verschillende terreinen en het gewicht in vergelijking met vergelijkbare modellen worden benadrukt als potentiële nadelen.

In het competitieve landschap worden alternatieven zoals de Turboant X7 Pro, Turboant M10 en Horizon 10.4 aanbevolen, die diverse functies en prijspunten bieden. De Hiboy S2 elektrische step met zitje valt op door zijn uitgebreide set van functies, inclusief de mogelijkheid voor een afneembaar zitje, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige, waardegerichte elektrische step.

Samengevat biedt de Hiboy S2 elektrische step met zitje een evenwichtige optie voor stadsrijders, vooral forenzen, met een combinatie van prestaties, gemak en aanpassingsmogelijkheden met de zitje toevoeging. Zijn snelle acceleratie, inklapbare ontwerp en compatibiliteit met een mobiele app maken het een opmerkelijke concurrent in zijn categorie. Maar zijn prestaties op verschillende terreinen en gewicht in vergelijking met concurrenten moeten worden overwogen door gebruikers met specifieke rijvoorkeuren.

Verkrijgbaar bij:

8. NIU KQi3 Pro

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen NIU KQi3 Pro

 • list plusSuperieure prestaties en bereik

Nadelen NIU KQi3 Pro

 • list plusNiet zo gestroomlijnd of lichtgewicht als andere modellen

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.29
Functionaliteit
9.37
Gebruiksgemak
9.12
De NIU KQi3 Pro elektrische scooter is een overtuigende keuze in de e-scootermarkt, uitblinkend in prestaties, bouwkwaliteit en waarde. Met een prijs van $ 799, beschikt hij over een 700W motor die een topsnelheid van 20 mph en een bereik van 31 mijl kan bereiken, waardoor het een ideale keuze is voor studenten, professionals, casual pendelaars en af en toe off-road rijders. Met zijn 9,5-inch luchtbanden biedt de scooter uitstekende schokabsorptie, terwijl zijn wendbaarheid en comfortabele rit het geschikt maken voor zowel beginnende als ervaren rijders. Zoals TechRadar opmerkt, "wordt zijn waarde benadrukt door zijn superieure prestaties in vergelijking met zijn directe rivalen."

De KQi3 Pro valt op door zijn voertuigklasse bouwkwaliteit en indrukwekkende prestaties, met een soepele gashendel, voldoende acceleratie en een robuuste batterij die bijdragen aan zijn opmerkelijke bereik. Zijn waterbestendigheidsclassificatie van IP54 draagt bij aan zijn aantrekkingskracht, waardoor het een premium optie is binnen de NIU line-up. Het opvouwmechanisme van de scooter, de soepele gashendel en het heldere display, zoals benadrukt door Electric Scooter Insider, verbeteren de gebruikerservaring, terwijl zijn draagvermogen van 265 lbs zwaardere rijders kan accommoderen, waardoor zijn veelzijdigheid en waarde voor zijn prijsklasse worden benadrukt.

In vergelijking met zijn voorganger, de KQi2 Pro, heeft de KQi3 Pro superieure vermogensuitvoer, een langer bereik, een hogere topsnelheid en een verbeterd remsysteem, waardoor hij zich positioneert als een toppresteerder in de categorie elektrische scooters. Het is echter vermeldenswaardig, zoals TechRadar opmerkt, dat het ontwerp van de KQi3 Pro niet zo gestroomlijnd of lichtgewicht is als andere modellen. Ondanks dit maken de indrukwekkende prestaties en waarde van de scooter het tot een opmerkelijke keuze op de markt.

Bij vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de NIU KQi3 Pro zich als een lovenswaardige keuze voor degenen die prestaties en bereik prioriteren. Hoewel het misschien niet de lichtste of meest gestroomlijnde optie is, maken zijn bouwkwaliteit, bereik en vermogen het onderscheidend. In situaties waarin uitstekende prestaties en bereik cruciaal zijn, komt de KQi3 Pro naar voren als een sterke concurrent. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar een ultralichte of compactere ontwerp, kunnen andere modellen een voordeel hebben.

Tot slot, de NIU KQi3 Pro elektrische scooter schittert als een lovenswaardige keuze voor rijders die op zoek zijn naar superieure prestaties, indrukwekkend bereik en solide bouwkwaliteit tegen een betaalbaar prijsniveau. Zijn waardepropositie, comfortabele rit en veelzijdige draagvermogen maken het tot een opvallende optie op de markt voor elektrische scooters, die tegemoetkomt aan een breed scala van gebruikersbehoeften.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

9. NIU Kqi3 Max

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.79
Functionaliteit
9.41
Gebruiksgemak
9.52

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs

10. GoTrax XR Elite

Loading ...

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
8.74
Gebruiksgemak
9.49

Verkrijgbaar bij:

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Elektrische steppen. Er zijn immers 788 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!