Bestenu

Beste stappentellers - nov. 2022

Met meer dan 239 stappentellers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste stappentellers in een handige lijst
01Score: 10
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip en Draagkoord
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip en Draagkoord
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.6
Stappenteller
Stappenteller
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Omron Walking Style IV stappenteller zwart
Omron Walking Style IV stappenteller zwart
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.4
Stappenteller
Stappenteller
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.9
Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter
Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
J&D supplies Stappenteller
J&D supplies Stappenteller
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Digitale Stppenteller
Digitale Stppenteller
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Jumada's Stappenteller
Jumada's Stappenteller
Ga naar laagste prjis
09Score: 8
Stappenteller met Clip BS®
Stappenteller met Clip BS®
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.4
Smartwatch Stappenteller
Smartwatch Stappenteller
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Stappenteller Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Het tellen van je stappen is een effectieve manier om te zien hoe actief je op een bepaalde dag bent geweest. Dit doe je het beste met een stappenteller. Hieronder lees je daarom waarop je let bij aankoop van een stappenteller!

Hoeveel stappen moet ik per dag zetten om af te vallen?

Hoeveel stappen je per dag moet zetten om gewicht te verliezen is een lastige vraag om te beantwoorden. Dit hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de snelheid waarmee je loopt, ga je bergop of bergaf, maar ook je huidige lichaamsgewicht en calorie-inname tellen mee.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je moet proberen 10.000 stappen per dag te halen. Dit staat gelijk aan ongeveer een uur lopen. Het gaat er vooral om dat je meer loopt dan wat je normaal al doet.

Loop je dagelijks 7000 stappen, streef dan toch naar die 10.000. Loop je daarentegen elke dag naar je werk en weer terug en haal je de 10.000 stappen al, streef dan naar bijvoorbeeld 12.000 stappen.

Hier is een overzichtje van hoe je het aantal stappen dat je neemt per dag kunt interpreteren:

  • Minder dan 5000 stappen per dag: inactieve leefstijl
  • 7500 tot 10.000 stappen per dag: gemiddeld actieve leefstijl
  • Meer dan 12.500 stappen per dag: actieve leefstijl

Je verliest ongeveer 100 calorieën per 2000 stappen - je rekent dus zelf uit hoeveel stappen je moet zetten om een bepaald doel te bereiken. Naast meer lopen, let je natuurlijk ook op wat je eet. Door te lopen zul je gewicht verliezen, maar om efficiënt af te vallen zul je er meer voor moeten doen dan alleen je stappen tellen.

Hoe meet een stappenteller mijn stappen?

Een simpele stappenteller heeft een sensor die je bewegingen bijhoudt en daarop het aantal stappen baseert. Je bevestigt deze vaak aan je broek of je stopt hem simpelweg in je broekzak. Deze stappentellers zijn niet altijd even nauwkeurig. Inmiddels zijn de meeste stappentellers digitaal, en komen in de vorm van een horloge en een bijbehorende app.

Deze stappentellers werken op een hele andere manier. De meeste apps willen je gewicht, lengte en geslacht weten. Met deze gegevens word je staplengte bepaald. De staplengte is nodig om de snelheid waarmee je loopt te berekenen. Zodra je gaat lopen, herkennen de sensoren de bewegingen en gaat tellen. De belangrijkste sensor is de snelheidssensor.

Als jouw snelheid boven een bepaalde waarde komt, dan telt deze als een stap. Zodra je gaat rennen, neemt de snelheid toe en sommige apps herkennen dit dan ook. Door te rennen verbrand je meer calorieën. Weer andere sensoren corrigeren de snelheid. Als je bijvoorbeeld schudt met je telefoon, is er een sensor die vertelt dat er niet wordt gelopen. Vals spelen is er niet bij!

Weer andere stappentellers hebben een sensor voor hoogte en tellen dit ook mee. Traplopen kost meer energie waardoor er meer calorieën worden verbrand. Hoe meer sensoren een stappenteller heeft, hoe nauwkeuriger het resultaat is.

Hoe betrouwbaar is een stappenteller?

Met een stappenteller meet je hoeveel stappen je op een dag zet waardoor je inzicht krijgt in je activiteitenlevel. De resultaten van de stappenteller zijn een indicatie en daarmee niet precies. Je kunt weliswaar op je stappenteller vertrouwen, maar je gebruikt deze niet voor medische doeleinden. De resultaten hebben een marge van ongeveer tien procent.

Wat is het verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller?

Er zit geen verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller: beide zijn hetzelfde apparaat.

Kan ik een stappenteller verbinden met een telefoon?

De meeste stappentellers van tegenwoordig verbind je met een bijbehorende app aan je telefoon. Er zijn daarentegen ook stappentellers die je niet met je telefoon verbind. Dit zijn kleine kastjes waar je de resultaten afleest op het display van het apparaatje zelf. Je draagt deze bij je in je broekzak.

Wat is een activity tracker?

Een activitity tracker meet meer dan alleen je stappen. Dit apparaatje kijkt ook naar hoeveel calorieën je verbrandt, hoe ver je hebt gelopen, neemt je hartslag op en soms zelfs je slaapritme. Vaak komt een activity tracker met een bijbehorende app. Via de app bekijk je je activiteitslevel en maak je de volgende dag eventueel aanpassingen.

Sommige activity trackers laten je zelfs een doel stellen en houden de vooruitgang bij. Het werkt als een extra motivatie. Vaak hebben deze apparaten in de vorm van een horloge en lees je er ook de tijd op af. Een activity tracker is hoe dan ook veelzijdiger dan een stappenteller.

hero illustration

Hoe komt deze handige stappenteller ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste stappenteller ook!
In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over stappentellers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle stappentellers die op de markt zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke stappentellers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van stappentellers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Artikelen gerelateerd aan stappentellers

De beste stappentellers in een makkelijke lijst

1 - KIMO DIRECT Stappenteller met Clip en Draagkoord

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je een gezondere levensstijl met meer lichaamsbeweging? En wil je nauwkeurig in de gaten houden hoeveel je nou eigenlijk per dag beweegt? Dankzij de KIMO DIRECT Stappenteller kun je jouw dagelijkse progressie bijhouden. Deze strakke lichtgewicht stappenteller is zeer eenvoudig in gebruik en is hierdoor uitermate geschikt voor zowel jong als oud. Dit houdt je gemotiveerd! Gezondere levensstijl Technologie is makkelijk, maar aan de andere kant bevordert het onze gezondheid meestal niet. Met 1 druk op de knop bestellen we eten en zelfs winkelen kunnen we tegenwoordig van achter de laptop doen. Om gezonder te leven is het dus van essentieel belang dat we blijven bewegen. Dankzij deze stappenteller heb je een nauwkeurig inzicht in hoeveel stappen je per dag zet. Zo kun je eventueel je levensstijl aanpassen waar nodig. Dé perfecte motivatie! Zeer nauwkeurige meting Vanwege de nieuwste techniek die is gebruikt meet de KIMO DIRECT Stappenteller het aantal stappen dat je per dag zet zeer nauwkeurig. Zo krijg je een goed beeld van hoeveel je nou eigenlijk per dag beweegt. Ook tijdens het hardlopen doet deze stappenteller wat hij belooft. Op het extra grote scherm worden het aantal stappen weergegeven. Eenvoudig in gebruik Dit is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke stappenteller die er op dit moment verkrijgbaar is. Er hoeven geen moeilijke applicaties of setups doorlopen worden voorafgaande aan het gebruik. Je zet de pedometer aan en laat de meter het werk doen. Wanneer je weer op 0 wil beginnen druk je op de reset-knop. Zo ben je klaar om opnieuw van start te gaan. De KIMO DIRECT Stappenteller ▶ Stimuleert meer lichaamsbeweging ▶ Ideaal voor dagelijks gebruik ▶ Zeer nauwkeurige meting ▶ Ingebouwde 3D-Sensor ▶ Inclusief draagkoord, clip en batterij Op verschillende manieren te dragen De KIMO DIRECT Stappenteller wordt geleverd met een draagkoord en clip. Zo kun je de stappenteller gemakkelijk omhangen of op je kleding klemmen. Beide manieren houden de lichtgewicht stappenteller stevig op zijn plek. Zo kun je gedurende de dag al jouw activiteiten voltooien zonder aan de stappenteller te hoeven denken. Ideaal! Extra lange batterijduur (1 jaar) Deze unieke stappenteller met een prachtig minimalistisch design hoef je gelukkig niet elke dag op te laden. De meegeleverde batterij gaat maar liefst 1 jaar mee bij dagelijks gebruik. Zo kun je jouw progressie altijd en overal nauwlettend in de gaten houden, zonder bang te hoeven zijn dat de batterij leeg is omdat je deze bijvoorbeeld vergeten bent op te laden. Specificaties ✔ Merk: KIMO DIRECT ✔ Kleur Zwart ✔ Materiaal: ABS, plastic ✔ Afmetingen: 61 x 4 x 13,9 mm ✔ Netto gewicht: 24 gram ✔ Scherm: LCD-scherm ✔ Stroomvoorziening: CR2032-batterij ✔ Inhoud verpakking: Stappenteller, Draagkoord, Clip, Handleiding Bestel vandaag nog en krijg morgen al meer inzicht in hoeveel je per dag beweegt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Stappenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De Kiraal multifunctionele activity tracker is een innovatief product en de ideale oplossing om je lichaam vitaal en gezond te houden. De activity tracker heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De activity tracker heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V5.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen in een oplaadblok of andere USB- aansluiting zoals een computer. Naast de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Functies Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Lichaamstemperatuurmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud 1x Stappenteller 1x Handleiding 1x Oplaadkabel Over het product De multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maakt, Naast deze functies heeft dit horloge ook de mogelijkheid om deze gegevens te verwerken in een smartphone applicatie. Hiervoor heeft je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) nodig. Vele smartphone hebben deze softwareversie. Het horloge is een waterdicht product waardoor de activity tracker onderwater kan tot een diepte van 8 meter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Omron Walking Style IV stappenteller zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Omron stappenteller Walking Style IV zwart is het meest recente model in de Walking Style serie. De Omron stappenteller Walking Style IV meet nauwkeurig uw stappen en heeft diverse functies voor verschillende doelen. Het apparaat kan overal op het lichaam worden gedragen, op de heup, in een rugtas, of in je broek- of jaszak. Dit nieuwe model Omron stappenteller meet naast het aantal stappen per dag ook verbrande caloriën, afstand in kilometers en heeft een speciale actiemodus. Op dit apparaat krijgt u twee jaar garantie. Functies Verbrande calorieën berekenen Door geavanceerde 3D-meting worden meerdere bewegingen gedetecteerd en worden afgezet tegen de verstreken tijd waarin de bewegingen plaatsvinden. Hierdoor wordt intensiteit van de wandeling berekend en uit dat gegevens wordt de hoeveelheid verbrande calorieën bepaald. Een erg handige functie wanneer u bezig bent met een gezonde levensstijl en gezond gewicht. 10.000 stappen stappen per dag? Wanneer de Omron stappenteller Walking Style IV in 24 uur 10.000 stappen heeft geregistreerd verschijnt er op het display een symbool dat een juichende persoon voorstelt. Het dagelijks 10.000 stappen lopen draagt bij aan een enorme gezondheidsverbetering! Actiemodus De Omron stappenteller Walking Style IV heeft de mogelijkheid om een aparte sessie van bewegen op te slaan door de zgn. actiemodus te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een strandwandeling waarbij uw wilt weten hoeveel stappen u tijdens deze wandeling heeft gezet. De stappen gemeten in deze aparte sessie staan los van de meetwaarden die over de gehele dag worden gemeten. Aerobicpassen (energiek lopen) Aerobicpassen betekent een andere manier van tellen voor de Omron stappenteller Walking Style IV. Het apparaat herkent een ander ritme en snelheid van lopen en telt deze stappen of passen apart. Aerobicpassen worden afzonderlijk geteld als u met meer dan 60 passen per minuut en meer dan 10 minuten aan een stuk loopt. Als u na een ononderbroken wandeling van meer dan 10 minuten een pauze neemt van minder dan 1 minuut, wordt deze beschouwd als onderdeel van een “ononderbroken wandeling”.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Stappenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De J&D supplies multifunctionele Stappenteller is een innovatief product en de ideale oplossing om je lichaam vitaal en gezond te houden. De stappenteller heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De stappenteller horloge heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V4.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. De stappenteller horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen in een oplaadblok of andere USB- aansluiting zoals een computer. Naast de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. De stappenteller horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Functies Stappenteller Temperatuurmeter Calorieënteller Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker voor o.a. lopen, fietsen, rennen, zwemmen. Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud Stappenteller Handleiding Over het product De multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maakt, Naast deze functies heeft dit horloge ook de mogelijkheid om deze gegevens te verwerken in een smartphone applicatie. Hiervoor heeft je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) nodig. Vele smartphone hebben deze softwareversie. Het horloge is een waterdicht product waardoor de activity tracker onderwater kan tot een diepte van 8 meter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter

Loading..
Ga naar laagste prjis

Sporten is belangrijk. Juist nu in deze moeilijke tijd. Track jou sportresultaten makkelijk met deze smartwatch van Royal Supplies. De Royal Supplies M5 heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De activity tracker heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V4.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen met de magnetische opladder. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies.Of je nu je hartslag meet of jouw slaapritme: De Royal Supplies M5 smartwatch houdt jouw gezondheid 24/7 in de gaten. Accu: 2 tot 3 dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 2 tot 3 dagen lang mee. Let op Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de magnetische opladder zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Fit pro zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken Multisportfunctie: uit de drie sportprofielen in de armband (hardlopen, touwtjespringen, zitten) kan, rekening houdend met de bijzondere bewegingsvorm, de effectiviteit van de training worden gemonitord op basis van de verbrande calorieën. Vanuit de app kunnen nog twee sporten (lopen, fietsen) worden gestart, maar hiervoor moet de telefoon binnen het bereik van de armband blijven. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x RS M5 Smartwatch Zwart 1x RS M5 Screenprotector 1x Oplader 1x Handleiding Royal Supplies In onze webwinkel bieden we klanten een groot assortiment, lage vaste prijzen en een super snelle levering aan. We streven ernaar om iedere klant een bijzondere ervaring te geven. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, morgen in huis. Bestel nu!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - J&D supplies Stappenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving Ben jij opzoek naar een betaalbare en geavanceerde Smartwatch? Dit ultieme gezondheid horloge en sportarmband is uitgerust met de allernieuwste technologie, 2.5D gebogen IPS scherm, Smart UI interface en de meest geavanceerde functies om jouw gezondheid en al jouw sportactiviteiten te tracken. Deze 2021 smartwatch voor dames en heren beschikt over de meest uitgebreide, eenvoudige en snelle interface, en meerdere analoge & digitale klok display afbeeldingen om je smartwatch te personaliseren. Maak van 2021 jouw meest productieve en gezonde jaar ooit met de J&D supplies smartwatch! Voordelen J&D supplies smartwatch: ✔ Allernieuwste smartwatch technologie - 2021 ✔ SMS, e-mail en oproep meldingen, ✔ Oproep logboek ✔ Push notificaties ✔ Agenda, kalender, alarm, stopwatch, rekenmachine ✔ Stappenteller, calorieënteller, kilometerregistratie ✔ Sportactiviteiten tracker - Fitness tracker ✔ Gepersonaliseerd - Analoog en digitaal (display afbeeldingen) ✔ Smartwatch met bloeddrukmeter ✔ Smartwatch met saturatiemeter - Zuurstof in je bloed meten ✔ Smartwatch met slaapmonitor & slaapfases ✔ Smartwatch met hartslagmonitor ✔ Te gebruiken als bluetooth afstandsbediening voor camera ✔ Waterdicht: IP67 Life Waterproof ✔ Ultra dun & slijtvast - Robuust ontwerp ✔ Perfect om 24-uur te dragen ✔ De ideale gezondheidscoach & sportcoach ✔ Unisex - Smartwatch dames / Smartwatch heren ✔ Ideaal om te sporten ✔ Eenvoudig in gebruik 2021 smartwatch - Nieuwste technologie & zeer uitgebreide functies Deze J&D supplies stappenteller beschikt over de allernieuwste technologie en de meest uitgebreide functies. De smartwatch is een uitstekende gezondheidscoach omdat je je hartslag, bloeddruk, zuurstof in je bloed kunt meten en bijhouden. Daarnaast is de smartwatch een geweldige sportcoach voorzien van een stappenteller, calorieënteller, bijbehorende sportactiviteiten, kilometerregistratie, etc. Ook heeft de stappenteller veel andere functies zoals bluetooth push notificaties, sms, e-mails, app meldingen, oproeplogboek, kalender ,alarm, slaapmonitor met slaapfases, muziek afspelen vanuit smartphone, afstandsbediening voor bluetooth-camera, stopwatch, rekenmachine, etc. Bijzonder eenvoudig te bedienen - Smart UI menu interface De menu interface is bijzonder eenvoudig en vloeiend in gebruik. Deze Smart UI interface is heel anders dan de traditionele UI dia-interface. Dankzij de Smart UI menu interface vind je en selecteer je alle apps en functies sneller dan ooit! Met geavanceerd 2.5D gebogen IPS scherm - Analoog & digitaal display Deze geavanceerde smartwatch beschikt over een 2.5D gebogen capacitief touchscreen. Een capacitieve touchscreen is een beeldscherm dat alleen bediend kan worden door aanraking met je huid (de vingers). Dit HD IPS-scherm is 1.75 inch groot en heeft een schermresolutie van 320 x 385 pixels. De mooie super retina en full color touch display beschikt over meerdere analoog en digitale display afbeeldingen om je smartwatch te personaliseren. Smartwatch met hartslagmeter Deze smartwatch is voorzien van een ingebouwde optische hartslagsensor gecombineerd met een intelligent algoritme om zowel de hartslag in rust als de dynamische hartslag nauwkeurig te meten. Met deze hartslagmeter kun je je hartslag real time volgen en je hartritme 24 uur meten. Met bloeddrukmeter & saturatiemeter Gebruik deze smartwatch om je bloeddruk en je zuurstofwaarde in je bloed nauwkeurig te meten. Zeg vaarwel tegen traditionele tijdrovende en arbeidsintensieve methoden, met dit smarthorloge kun je altijd en overal je gezondheid in de gaten houden. Ultradun, slijtvast & waterdicht sporthorloge - Perfect om te sporten Dankzij een ultradun en IP67 waterdicht ontwerp met robuuste afwerking is deze smartwatch ideaal om 24-uurs te dragen en om ermee sporten. De case is gemaakt van een hoogwaardig metaal (zink legering) en de horlogeband van TPU, een uitstekend materiaal dat combineert alle goede eigenschappen van hard plastic en silicone. Specificaties J&D supplies smart watch: • Scherm: 1,75 HD IPS-SCHERM, 320 * 385 • Touch Screen: 2.5D gebogen capacitief touchscreen • Bluetooth-versie: 4.0 • Bluetooth push notificaties: SMS, WeChat, e-mail, Facebook, APP-meldingen • Hartritmemonitor: Hartslagmeter, 24-uurs metingen • Pedometer: Stappenteller, calorieverbruik, kilometerregistratie • Sedentaire herinnering: Geeft aan wanneer je voor een lange tijd niet hebt bewogen • Slaapmonitor: Registreer en analyseer je slaapfases • Bloeddrukmeter • Bluetooth-muziek: Afspelen van muziek op jouw telefoon • Batterij: 380 mAh Lithium-polymeerbatterij - Grote capaciteit • Trilfunctie: Ja • Waterdicht: IP67 Life Waterproof • Ondersteuning voor Android 4.4 en hogere versies en, iOS 8.0 en hogere versies • Andere functies: Alarm, kalender, stopwatch, rekenmachine, oproep logboeken, trainingen, afstandsbediening bluetooth camera • Meerdere display afbeeldingen: Analoog en digitaal Indien er problemen zijn bij het downloaden van de app die hoort bij deze smartwatch neem dan contact met ons op. Inhoud: ‣ Stappenteller ‣ USB oplaadkabel ‣ Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Digitale Stppenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

Draag het om uw pols Kijk LCD-scherm van binnenuit. Wanneer het wordt ingeschakeld, worden het metrische systeem en het Britse systeem weergegeven. U kunt metrisch systeem of Brits systeem kiezen op basis van uw behoefte. Druk eenmaal op de MODE-toets, het zal TIJD, STAPPEN, AFSTAND, CALORIEËN in volgorde weergeven. Houd de MODE-toets gedurende 3 seconden ingedrukt, het toont de volledige schermweergave voor het metrische systeem en het Britse systeem omschakelen.Onder STAP-modus, houd de SET-toets 2 seconden ingedrukt, de gegevens van de stappentelling wissen en start de telstappen opnieuw. Houd onder TIME Pode de SET-toets 2 seconden ingedrukt, de cijfers knipperen, druk op de MODE-toets voor 12/24 uur schakelen en tijd aanpassen. Houd in de modus AFSTAND de SET-toets 2 seconden ingedrukt om de individuele staplengte in te stellen. Houd in de CALORIE-modus de SET-toets 2 seconden ingedrukt om het individuele gewicht in te stellen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Jumada's Stappenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

De slogan van Jumada is: maak het leven leuker en makkelijker. Dit vind je ook terug in het assortiment aan artikelen van Jumada. Duurzaam: Deze stappenteller is heel duurzaam en eenvoudig in te stellen. Binnen enkele seconden kun je genieten van dit multifunctionele digitale horloge. Elke stap die je maakt, wordt bijgehouden en geregistreerd. Aan het einde van de dag heb je een duidelijk beeld van hoeveel stappen je hebt gemaakt. Zet een doel voor jezelf en probeer deze elke dag te behalen. Switchen tussen tijd / afstand: Door de knop "MODE" in te drukken kun je switchen tussen tijd en stappenteller. Om alle standen te resetten drukt je eenmaal op de "SET" knop zodat alle waarden weer op 0 worden gezet. Instellen Tijd: Schakel via de "MODE" knop naar de tijdsfunctie en houdt de "SET" button enkele seconden ingedrukt. De uurweergave zal nu gaan knipperen. D.m.v. het drukken op de "MODE" knop kun je de uurweergave instellen. Zodra deze goed is ingesteld druk je eenmaal op de "SET" knop en herhaal je dit voor de minutenweergave. Druk nogmaals op de "SET" knop en de tijd zal correct zijn ingesteld. Wanneer je de "Mode" knop lang ingedrukt houdt kun je de eenheden op het horloge instellen op kilometers of miles. Enkele voordelen op een rij: - Multifunctioneel - Duurzaam - Horloge en stappenteller in 1 - Lichtgewicht en zacht ontwerp voor ultiem draagcomfort - Geschikt voor gebruik tijdens het wandelen, hardlopen en andere sporten

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Stappenteller met Clip BS®

Loading..
Ga naar laagste prjis

▶ Klaar voor een gezonde actieve levensstijl? Breng nauwkeurig al je bewegingen in kaart met de Activity Tracker van BS®. Een compleet overzicht in je stappen en de calorieën die je daarmee verbrand. Zet elke maand nieuwe targets om jezelf gemotiveerd en vitaal te houden. Voorzien van een groot scherm zonder dat je lastige Apps moet installeren. De stappenteller van BLANC SQUARE is een musthave gadget voor iedereen die zijn Fitness wil verbeteren! BS® | Activity Voordelen ✔ Nauwkeurige 3D Stappen Sensor ✔ Bevorderd prestaties en gezondheid ✔ Batterijduur tot wel 12 maanden ✔ Zeer nauwkeurige metingen ✔ Compact stijlvol design ✔ Eenvoudige bediening ✔ Extra groot scherm ✔ Privacy veilig Gezonder leven Steeds vaker werken we een hele dag achter een bureau of computer. Dit bevordert onze bewegingsvrijheid niet. Het kan zelf zo zijn dat je met regelmaat last hebt van lichamelijke klachten. Met een activiteits-Sensor krijg jij heel concreet inzicht of je dagelijks wel voldoende beweegt. Zet doelen waar jij je eigen prettig bij voelt, zo hou jij je eigen scherp en vitaal! Zeer nauwkeurige 3D Stappen Sensor Technology Door gebruik te maken van 3D-Axis Stappen Sensor worden activiteiten en stappen zeer nauwkeurig en efficiënt gemeten. Ons slimme algoritme analyseert jouw bewegingen en maakt automatisch correcties indien er onregelmatigheden optreden. Zo weet jij altijd precies hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën er verbrand zijn en of je gestelde doelen behaald zijn. Privacy en Smartphone Tegenwoordig weet onze Smartphone en de daarbij geïnstalleerde Apps meer over ons zelf als dat wij dat daadwerkelijk zelf van bewustzijn. Voor de Activity Tracker van BS zijn geen moeilijke Smartphone Apps nodig. Hierdoor hou jij zelf controle over je eigen resultaten en krijg je geen ongewenste reclames op je Smartphone of Tablet. ✔ Druk op + in je winkelmandje en ontvang de luxe Stappenteller morgen nog in huis! Inhoud BLANC SQUARE Activity Tracker 1 x Broek Clip 1x Nek Cord 1 x CR2032 Battery Digitale Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Smartwatch Stappenteller

Loading..
Ga naar laagste prjis

Productbeschrijving De Smartband Fitness activity tracker Stappenteller is gemaakt om jouw dagelijkse beweging bij te houden, met als doel een gezondere levensstijl! Een activity tracker draag je gedurende de hele dag, soms zelfs als je slaapt. Jouw bewegingen zoals lopen, rennen, traplopen en slapen houdt de activity tracker bij. In dit model is ook een hartslagmeter aanwezig, hiermee kun je nauwkeuriger je beweging, afstand en calorieverbruik meten. Alles is te volgen via de App die je koppelt met je stappenteller. Ook kun je push-up meldingen inschakelen voor als er een inkomend gesprek, whatsapp bericht of een ander socialmedia bericht binnen komt op je telefoon. Accu: 2 tot 3 dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 2 tot 3 dagen lang mee. Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de magnetische oplader zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Remote camera Stille modus Fit pro zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken Multisportfunctie: uit de drie sportprofielen in de armband (hardlopen, touwtjespringen, zitten) kan, rekening houdend met de bijzondere bewegingsvorm, de effectiviteit van de training worden gemonitord op basis van de verbrande calorieën. Vanuit de app kunnen nog twee sporten (lopen, fietsen) worden gestart, maar hiervoor moet de telefoon binnen het bereik van de armband blijven. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud 1x Smartwatch 1x Oplader 1x Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten die soortgelijk zijn aan stappentellers

hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stappentellers. Er zijn namelijk 239 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste