Beste Stappenteller - May. 2021

111 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

De Bestenu Stappenteller Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 08/18/2020


Het tellen van je stappen is een effectieve manier om te zien hoe actief je op een bepaalde dag bent geweest. Dit doe je het beste met een stappenteller. Hieronder lees je daarom waarop je let bij aankoop van een stappenteller!

Hoeveel stappen moet ik per dag zetten om af te vallen?

hide product content

Hoeveel stappen je per dag moet zetten om gewicht te verliezen is een lastige vraag om te beantwoorden. Dit hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de snelheid waarmee je loopt, ga je bergop of bergaf, maar ook je huidige lichaamsgewicht en calorie-inname tellen mee.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je moet proberen 10.000 stappen per dag te halen. Dit staat gelijk aan ongeveer een uur lopen. Het gaat er vooral om dat je meer loopt dan wat je normaal al doet.

Loop je dagelijks 7000 stappen, streef dan toch naar die 10.000. Loop je daarentegen elke dag naar je werk en weer terug en haal je de 10.000 stappen al, streef dan naar bijvoorbeeld 12.000 stappen.

Hier is een overzichtje van hoe je het aantal stappen dat je neemt per dag kunt interpreteren:

  • Minder dan 5000 stappen per dag: inactieve leefstijl
  • 7500 tot 10.000 stappen per dag: gemiddeld actieve leefstijl
  • Meer dan 12.500 stappen per dag: actieve leefstijl

Je verliest ongeveer 100 calorieën per 2000 stappen - je rekent dus zelf uit hoeveel stappen je moet zetten om een bepaald doel te bereiken. Naast meer lopen, let je natuurlijk ook op wat je eet. Door te lopen zul je gewicht verliezen, maar om efficiënt af te vallen zul je er meer voor moeten doen dan alleen je stappen tellen.

Hoe meet een stappenteller mijn stappen?

hide product content

Een simpele stappenteller heeft een sensor die je bewegingen bijhoudt en daarop het aantal stappen baseert. Je bevestigt deze vaak aan je broek of je stopt hem simpelweg in je broekzak. Deze stappentellers zijn niet altijd even nauwkeurig. Inmiddels zijn de meeste stappentellers digitaal, en komen in de vorm van een horloge en een bijbehorende app.

Deze stappentellers werken op een hele andere manier. De meeste apps willen je gewicht, lengte en geslacht weten. Met deze gegevens word je staplengte bepaald. De staplengte is nodig om de snelheid waarmee je loopt te berekenen. Zodra je gaat lopen, herkennen de sensoren de bewegingen en gaat tellen. De belangrijkste sensor is de snelheidssensor.

Als jouw snelheid boven een bepaalde waarde komt, dan telt deze als een stap. Zodra je gaat rennen, neemt de snelheid toe en sommige apps herkennen dit dan ook. Door te rennen verbrand je meer calorieën. Weer andere sensoren corrigeren de snelheid. Als je bijvoorbeeld schudt met je telefoon, is er een sensor die vertelt dat er niet wordt gelopen. Vals spelen is er niet bij!

Weer andere stappentellers hebben een sensor voor hoogte en tellen dit ook mee. Traplopen kost meer energie waardoor er meer calorieën worden verbrand. Hoe meer sensoren een stappenteller heeft, hoe nauwkeuriger het resultaat is.

Hoe betrouwbaar is een stappenteller?

hide product content

Met een stappenteller meet je hoeveel stappen je op een dag zet waardoor je inzicht krijgt in je activiteitenlevel. De resultaten van de stappenteller zijn een indicatie en daarmee niet precies. Je kunt weliswaar op je stappenteller vertrouwen, maar je gebruikt deze niet voor medische doeleinden. De resultaten hebben een marge van ongeveer tien procent.

Wat is het verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller?

hide product content

Er zit geen verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller: beide zijn hetzelfde apparaat.

Kan ik een stappenteller verbinden met een telefoon?

hide product content

De meeste stappentellers van tegenwoordig verbind je met een bijbehorende app aan je telefoon. Er zijn daarentegen ook stappentellers die je niet met je telefoon verbind. Dit zijn kleine kastjes waar je de resultaten afleest op het display van het apparaatje zelf. Je draagt deze bij je in je broekzak.

Wat is een activity tracker?

hide product content

Een activitity tracker meet meer dan alleen je stappen. Dit apparaatje kijkt ook naar hoeveel calorieën je verbrandt, hoe ver je hebt gelopen, neemt je hartslag op en soms zelfs je slaapritme. Vaak komt een activity tracker met een bijbehorende app. Via de app bekijk je je activiteitslevel en maak je de volgende dag eventueel aanpassingen.

Sommige activity trackers laten je zelfs een doel stellen en houden de vooruitgang bij. Het werkt als een extra motivatie. Vaak hebben deze apparaten in de vorm van een horloge en lees je er ook de tijd op af. Een activity tracker is hoe dan ook veelzijdiger dan een stappenteller.

Hoe komt deze geweldige Stappenteller reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Stappenteller ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Stappentellers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Stappentellers die te bestellen zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Stappentellers het best over de toonbank gaan.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Stappentellers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Stappentellers

De beste Stappentellers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De Kiraal multifunctionele activity tracker is een innovatief product en de ideale oplossing om je lichaam vitaal en gezond te houden. De activity tracker heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De activity tracker heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V5.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen in een oplaadblok of andere USB- aansluiting zoals een computer. Naast de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Functies Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Lichaamstemperatuurmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud 1x Stappenteller 1x Handleiding 1x Oplaadkabel Over het product De multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maakt, Naast deze functies heeft dit horloge ook de mogelijkheid om deze gegevens te verwerken in een smartphone applicatie. Hiervoor heeft je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) nodig. Vele smartphone hebben deze softwareversie. Het horloge is een waterdicht product waardoor de activity tracker onderwater kan tot een diepte van 8 meter.

1. Stappenteller - Activity Tracker - Temperatuurmeter - Bloeddrukmeter - Hartslagmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames - Nederlandse Handleiding


Product informatiePlus or Show more

De stappenteller Omron Walking Style IV meet nauwkeurig uw fysieke activiteit en ondersteunt u bij uw dieet of dagelijkse loop doel. Deze stappenteller maakt gebruikt van 3D-meting om zo nauwkeurig mogelijk echte stappen te registreren. Het apparaat kan overal op het lichaam worden gedragen, op de heup, in een rugtas, of in je broek- of jaszak. Deze nieuwe Omron stappenteller meet naast het aantal stappen per dag ook verbrande calorieën, afstand in kilometers en heeft een speciale actiemodus. Functies van de Omron stappenteller Walking Style IV: De Omron Walking Style IV meet tijdens de activiteit de verbrande calorieën Beloningssymbool bij 10.000 stappen Actiemodus: De Omron stappenteller Walking Style IV heeft de mogelijkheid om een aparte sessie van bewegen op te slaan door de zgn. actiemodus te gebruiken. De stappen gemeten in deze aparte sessie staan los van de meetwaarden die over de gehele dag worden gemeten. Aerobicpassen (energiek lopen): Aerobicpassen vormen de lichaamsbeweging die ons gezond houdt. Hier worden stappen of passen mee bedoeld die meer inspanning vergen dan normaal wandelen. Aerobicpassen worden afzonderlijk geteld als u met meer dan 60 passen per minuut en meer dan 10 minuten aan een stuk loopt. Als u na een ononderbroken wandeling van meer dan 10 minuten een pauze neemt van minder dan 1 minuut, wordt deze beschouwd als onderdeel van een ononderbroken wandeling. Technische gegevens Omron stappenteller Walking Style IV Product: OMRON stappenteller Beschrijving: Model Walking style IV (HJ-325-EB / HJ-325-EW) Voeding: 3V-lithiumbatterij, type CR2032/liliLevensduur batterij: Ongeveer 6 maanden* (bij een gebruik van 14 uur per dag). Opmerking: De meegeleverde batterij is alleen voor testdoeleinden. Deze batterij kan binnen 6 maanden leeg zijn. Meetbereik: Aantal passen 0 tot 99.999 passen Calorieën: 0 tot 59.999 kcal Aerobicpassen: 0 tot 99.999 passen Gelopen afstand: 0,0 tot 999,9 km Tijd: 0:00 tot 23:59 Instelbereik Tijd: 0:00 tot 23:59 Lengte: 100 tot 199 cm in stappen van 1 cm Gewicht: 30 tot 136 kg in stappen van 1 kg Paslengte: 30 tot 120 cm in stappen van 1 cm Werkings-temperatuur: -10C tot +40C (14F tot 104F) Luchtvochtigheid: 30 tot 85% RH Buitenafmetingen: 42,0 (B) _ 57,0 (H) _ 13,0 (D) mm Gewicht: Ongeveer 23 g (inclusief batterij)

2. Omron walking style iv


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving De Smartband Fitness activity tracker Stappenteller is gemaakt om jouw dagelijkse beweging bij te houden, met als doel een gezondere levensstijl! Een activity tracker draag je gedurende de hele dag, soms zelfs als je slaapt. Jouw bewegingen zoals lopen, rennen, traplopen en slapen houdt de activity tracker bij. In dit model is ook een hartslagmeter aanwezig, hiermee kun je nauwkeuriger je beweging, afstand en calorieverbruik meten. Alles is te volgen via de App die je koppelt met je stappenteller. Ook kun je push-up meldingen inschakelen voor als er een inkomend gesprek, whatsapp bericht of een ander socialmedia bericht binnen komt op je telefoon. Accu: 2 tot 3 dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 2 tot 3 dagen lang mee. Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de magnetische oplader zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Fit pro zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken Multisportfunctie: uit de drie sportprofielen in de armband (hardlopen, touwtjespringen, zitten) kan, rekening houdend met de bijzondere bewegingsvorm, de effectiviteit van de training worden gemonitord op basis van de verbrande calorieën. Vanuit de app kunnen nog twee sporten (lopen, fietsen) worden gestart, maar hiervoor moet de telefoon binnen het bereik van de armband blijven. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x Smartwatch 1x Oplader 1x Handleiding

3. Smartwatch Stappenteller - Sport horloge - Activity Tracker - Bloeddrukmeter - Hartslagmeter - Afstandmeter - Calorieënteller - Fitness Tracker - Zuurstofmeter - Alternatieve Fitbit- Kleur Zwart - Cadeau - Gratis verzending


Product informatiePlus or Show more

Sporten is belangrijk. Juist nu in deze moeilijke tijd. Track jou sportresultaten makkelijk met deze smartwatch van Royal Supplies. De Royal Supplies M5 heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De activity tracker heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V4.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen met de magnetische opladder. De recent ontwikkeld technologische functies is het horloge gedeeltelijk waterdicht, wat betekent dat je het horloge onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies.Of je nu je hartslag meet of jouw slaapritme: De Royal Supplies M5 smartwatch houdt jouw gezondheid 24/7 in de gaten. Accu: 2 tot 3 dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 2 tot 3 dagen lang mee. Let op Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de magnetische opladder zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Fit pro zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken Multisportfunctie: uit de drie sportprofielen in de armband (hardlopen, touwtjespringen, zitten) kan, rekening houdend met de bijzondere bewegingsvorm, de effectiviteit van de training worden gemonitord op basis van de verbrande calorieën. Vanuit de app kunnen nog twee sporten (lopen, fietsen) worden gestart, maar hiervoor moet de telefoon binnen het bereik van de armband blijven. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x RS M5 Smartwatch Zwart 1x RS M5 Screenprotector 1x Oplader 1x Handleiding Royal Supplies In onze webwinkel bieden we klanten een groot assortiment, lage vaste prijzen en een super snelle levering aan. We streven ernaar om iedere klant een bijzondere ervaring te geven. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, morgen in huis. Bestel nu!

4. Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller -Sport horloge -Smartwatch Heren- Smartwatch Kinderen-Activity Tracker -Bloeddrukmeter - Hartslagmeter- Afstandmeter- Calorieënteller-Fitness Tracker-Zuurstofmeter-Alternatieve Fitbit- Screenprotector-Zwart


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De J&D supplies multifunctionele Stappenteller is een innovatief product en de ideale oplossing om je lichaam vitaal en gezond te houden. De stappenteller heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De stappenteller horloge heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V4.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. De stappenteller horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen in een oplaadblok of andere USB- aansluiting zoals een computer. Naast de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. De stappenteller horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Functies Stappenteller Temperatuurmeter Calorieënteller Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker voor o.a. lopen, fietsen, rennen, zwemmen. Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud Stappenteller Handleiding Over het product De multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maakt, Naast deze functies heeft dit horloge ook de mogelijkheid om deze gegevens te verwerken in een smartphone applicatie. Hiervoor heeft je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) nodig. Vele smartphone hebben deze softwareversie. Het horloge is een waterdicht product waardoor de activity tracker onderwater kan tot een diepte van 8 meter.

5. Stappenteller - Temperatuurmeter - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames


Product informatiePlus or Show more

Productbeschrijving Ben jij opzoek naar een betaalbare en geavanceerde Stappenteller? Dit ultieme gezondheid horloge en sportarmband is uitgerust met de allernieuwste technologie, 2.5D gebogen IPS scherm, Smart UI interface en de meest geavanceerde functies om jouw gezondheid en al jouw sportactiviteiten te tracken. Deze 2021 stappenteller voor dames en heren beschikt over de meest uitgebreide, eenvoudige en snelle interface, en meerdere analoge & digitale klok display afbeeldingen om je smartwatch te personaliseren. Maak van 2021 jouw meest productieve en gezonde jaar ooit met de J&D supplies smartwatch! Voordelen J&D supplies smartwatch: ✔ Allernieuwste smartwatch technologie - 2021 ✔ Bellen en Telefoongesprekken opnemen - Bluetooth oproepen ✔ SMS, e-mail, meldingen, ✔ Telefoonboek, oproep logboek ✔ Push notificaties ✔ Agenda, kalender, alarm, stopwatch, rekenmachine ✔ Stappenteller, calorieënteller, kilometerregistratie ✔ Sportactiviteiten tracker - Fitness tracker ✔ Gepersonaliseerd - Analoog en digitaal (display afbeeldingen) ✔ Smartwatch met bloeddrukmeter ✔ Smartwatch met saturatiemeter - Zuurstof in je bloed meten ✔ Smartwatch met slaapmonitor & slaapfases ✔ Smartwatch met hartslagmonitor ✔ Te gebruiken als bluetooth afstandsbediening voor camera ✔ Waterdicht: IP67 Life Waterproof ✔ Ultra dun & slijtvast - Robuust ontwerp ✔ Perfect om 24-uur te dragen ✔ De ideale gezondheidscoach & sportcoach ✔ Unisex - Smartwatch dames / Smartwatch heren ✔ Ideaal om te sporten ✔ Eenvoudig in gebruik 2021 stappenteller - Nieuwste technologie & zeer uitgebreide functies Deze J&D supplies stappenteller beschikt over de allernieuwste technologie en de meest uitgebreide functies. Hiermee kun je bluetooth bellen en telefoongesprekken opnemen. Daarnaast is deze smartwatch een uitstekende gezondheidscoach omdat je je hartslag, bloeddruk, zuurstof in je bloed kunt meten en bijhouden. Daarnaast is de smartwatch een geweldige sportcoach voorzien van een stappenteller, calorieënteller, bijbehorende sportactiviteiten, kilometerregistratie, etc. Ook heeft de stappenteller veel andere functies zoals bluetooth push notificaties, sms, e-mails, app meldingen, telefoonboek, oproeplogboek, kalender ,alarm, slaapmonitor met slaapfases, muziek afspelen vanuit smartphone, afstandsbediening voor bluetooth-camera, stopwatch, rekenmachine, etc. Bijzonder eenvoudig te bedienen - Smart UI menu interface De menu interface is bijzonder eenvoudig en vloeiend in gebruik. Deze Smart UI interface is heel anders dan de traditionele UI dia-interface. Dankzij de Smart UI menu interface vind je en selecteer je alle apps en functies sneller dan ooit! Met geavanceerd 2.5D gebogen IPS scherm - Analoog & digitaal display Deze geavanceerde smartwatch beschikt over een 2.5D gebogen capacitief touchscreen. Een capacitieve touchscreen is een beeldscherm dat alleen bediend kan worden door aanraking met je huid (de vingers). Dit HD IPS-scherm is 1.75 inch groot en heeft een schermresolutie van 320 x 385 pixels. De mooie super retina en full color touch display beschikt over meerdere analoog en digitale display afbeeldingen om je smartwatch te personaliseren. Smartwatch met hartslagmeter Deze smartwatch is voorzien van een ingebouwde optische hartslagsensor gecombineerd met een intelligent algoritme om zowel de hartslag in rust als de dynamische hartslag nauwkeurig te meten. Met deze hartslagmeter kun je je hartslag real time volgen en je hartritme 24 uur meten. Met bloeddrukmeter & saturatiemeter Gebruik deze smartwatch om je bloeddruk en je zuurstofwaarde in je bloed nauwkeurig te meten. Zeg vaarwel tegen traditionele tijdrovende en arbeidsintensieve methoden, met dit smarthorloge kun je altijd en overal je gezondheid in de gaten houden. Ultradun, slijtvast & waterdicht sporthorloge - Perfect om te sporten Dankzij een ultradun en IP67 waterdicht ontwerp met robuuste afwerking is deze smartwatch ideaal om 24-uurs te dragen en om ermee sporten. De case is gemaakt van een hoogwaardig metaal (zink legering) en de horlogeband van TPU, een uitstekend materiaal dat combineert alle goede eigenschappen van hard plastic en silicone. Specificaties J&D supplies smart watch: • Scherm: 1,75 HD IPS-SCHERM, 320 * 385 • Touch Screen: 2.5D gebogen capacitief touchscreen • Bluetooth-versie: 3.0 & 4.0 ondersteuning voor bluetooth bellen • Bluetooth push notificaties: SMS, WeChat, e-mail, Facebook, APP-meldingen • Hartritmemonitor: Hartslagmeter, 24-uurs metingen • Pedometer: Stappenteller, calorieverbruik, kilometerregistratie • Sedentaire herinnering: Geeft aan wanneer je voor een lange tijd niet hebt bewogen • Slaapmonitor: Registreer en analyseer je slaapfases • Bloeddrukmeter • Bluetooth-muziek: Afspelen van muziek op jouw telefoon • Belfunctie: Bluetooth-oproepen • Batterij: 380 mAh Lithium-polymeerbatterij - Grote capaciteit • Trilfunctie: Ja • Waterdicht: IP67 Life Waterproof • Ondersteuning voor Android 4.4 en hogere versies en, iOS 8.0 en hogere versies • Andere functies: Alarm, kalender, stopwatch, rekenmachine, telefoonboek, oproep logboeken, trainingen, afstandsbediening bluetooth camera • Meerdere display afbeeldingen: Analoog en digitaal Inhoud: ‣ Stappenteller ‣ USB oplaadkabel ‣ Handleiding

6. Stappenteller - Donker Grijs - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Bluetooth - Horloge - Heren - Dames


Product informatiePlus or Show more

De nieuwe Walking Style One stappentellers zijn voorzien van een 3-D sensor zodat ze in borst-of broekzak gebruikt kunnen worden. Met de meegeleverde kledingclip kan indien gewenst destappenteller aan de broekband bevestigd worden. De stappentellers worden geleverd in een aantrekkelijke transparante verpakking die zowel neergezet als opgehangen kan worden.De belangrijkste eigenschappen op een rij: Slank model, zwart, telt stappen en aerobic stappen, berekent afstand, klokfunctie, 7 dagen geheugen en het berekent de verbruikte kilocalorieën.

7. Omron Walking Style One 2.1 - Stappenteller


Product informatiePlus or Show more

Met de Yenovi Stappenteller is het makkelijk om jouw dagelijkse beweging bij te houden. Dit is dus daarom de perfecte tool om dichterbij jouw doel te komen voor een gezonder lifestyle. De Yenovi Stappenteller kan je de hele dag dragen voor de beste en nauwkeurige meting. Zelfs als je slaapt kan je deze stappenteller omhouden. Jouw bewegingen zoals lopen, rennen, traplopen en slapen houdt de Yenovi Stappenteller bij. In dit model is ook een hartslagmeter aanwezig, hiermee kun je nauwkeuriger je beweging, afstand en calorieverbruik meten Functies Stappenteller Temperatuurmeter Calorieënteller Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker voor o.a. lopen, fietsen, rennen, zwemmen. Alles is te volgen via de App die je koppelt met je Stappenteller. Ook kun je push-up meldingen inschakelen voor als er een inkomend gesprek, whatsapp bericht of een ander socialmedia bericht binnen komt op je telefoon. Daarom is deze activity tracker handig en een zeer leuke gadget om te dragen! Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Display makkelijk af te lezen. Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Overige specificaties Een Glasbescherming om ervoor te zorgen dat de activity tracker valbestendig is. Een sportief design, te combineren met ieder kledingstuk. Of je nou in de gym staat of aan het werk bent. Met de stappenteller en hartslagmeter kun je wandelen, hardlopen, fietsen en meer tracken. Met de Yenovi Stappenteller kun je ook een duik nemen, de tracker is namelijk waterproof tot een diepte van maar liefst 50 meter. Daarnaast kan je de tracker instellen op verschillende zwemmodi zoals Freestyle, rugslag en vlinderslag. Let er wel op dat u de band niet in warm water gebruikt. Verpakkingsinhoud Stappenteller Handleiding

8. Yenovi Stappenteller - Hartslagmeter - Temperatuurmeter - Smartwatch - Bloeddrukmeter - Smart Bracelet - Activity Tracker - Heren - Dames - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Sporten is belangrijk. Juist nu in deze moeilijke tijd. Track jou sportresultaten makkelijk met de Royal Supplies RF-93 smartwatch. De Royal Supplies RF-93 smartwatch heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen met de magnetische opladder. De recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Accu: 3 tot 4dagen gebruik De batterij van de smartwatch gaat meer dan 3 tot 4 dagen lang mee. Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de speciale opladder zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. Extra kenmerken Scherpe 1,4 inch scherm Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Activiteitenmeter Bloeddrukmeter Met behulp van sensoren die in de achterkant van Royal Supplies RF-93 armband zijn geïntegreerd, kunt je de hartslag meten. De meting kan worden gestart door op het display van de armband te klikken en erop te tikken. Het duurt 10-12 seconden om de meting uit te voeren. Slaapmonitoring Vibrerende Berichten en oproepen meldingen Belfunctie Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat , Instagram en email meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Meer dan 3 verschillende work-outs AdorHealth zoals de meeste slimme apparaten biedt dit apparaat de meeste mogelijkheden met een downloadbare app voor je smartphone. De biometrische gegevens die kunnen worden ingevoerd, verfijnen de resultaten van de metingen, die ook achterwaarts kunnen worden bekeken 50% krachtigere batterij, wat resulteert in een langere gebruiksduur. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Nederlanse en Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x RS RF-93 Smartwatch Roze 1x RS RF-93 Screenprotector 1x Magnetische oplader 1x Nederlandse en Engelse Handleiding Royal Supplies In onze webwinkel bieden we klanten een groot assortiment, lage vaste prijzen en een super snelle levering aan. We streven ernaar om iedere klant een bijzondere ervaring te geven. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, morgen in huis. Bestel nu!

9. Royal Supplies RF-93 Smartwatch-Smartwatch Dames-Smartwatch Stappenteller-Vierkant- Sport horloge -Smartwatch Heren-Smartwatch Kinderen- Activity Tracker-Bloeddrukmeter-Hartslagmeter -Afstandmeter -Calorieënteller -Screenprotector-Zuurstofmeter-Roze


Product informatiePlus or Show more

Wilt u genieten van de natuur en niet gestoord worden door alle notificaties van uw telefoon? Laat dan uw telefoon thuis en neem de stappenteller van Essential Link mee naar buiten om uw stappen te tellen, uw verbrande calorieën bij te houden en uw afstand te registreren, ook is dit product voorzien van een stevige clip die overal aan bevestigd kan worden. De stappenteller is geschikt voor jongeren en ouderen! De technologie van oude stappentellers zijn alleen in staat om neerwaardse bewegingen te meten. De activiteit volger van Essential Link maakt gebruik van 3D-meting om zo nauwkeurig mogelijk echte stappen te registreren. Dit komt omdat we technologie gebruiken die bewegingen vanuit iedere hoek meet. Hierdoor Hoeft u de stappenteller niet aan uw riem vast maken en bent u vrij om hem in uw zak, tas of jas te stoppen. De stappenteller van Essential Link meet nauwkeurig uw activiteit en ondersteunt u bij uw doelen zoals: een dieet of dagelijkse aantal stappen. Naast het aantal stappen meet het vernieuwde apparaat ook de verbrande calorieën en afstand in kilometers. Middels de stevige clip die aan het product is bevestigd, kan het apparaat kan overal op het lichaam en in elke zak, rugtas, broek- of jaszak worden gedragen. De stappenteller van Essential Link is geschikt voor jong en oud. Functies van de stappenteller van Essential Link: Tijdweergave: uur, minuut en seconde 3D Sensor: voor verbeterde stappentelling Modi: stappen, afstand, snelheid en verbrande calorieën Timer: training timer Pauze: stopt met tellen in dien nodig Geheugen: 7 dagen geheugen Technische gegevens: Product: Essential Link Stappenteller Type: 3D Stappenteller Gewicht: 26g Batterij: CR2032 Lithium Batterij Kleur: Zwart Afmeting: 50x50x24mm Stop de 3D stappenteller van Essential Link nu in uw winkelmand en wees altijd op de hoogte van uw stappen!

10. Essential Link 3D Stappenteller - Activity Tracker - Activiteit Volger - Riemclip - Zwart


Producten die soortgelijk zijn aan Stappentellers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stappentellers. Er zijn namelijk 111 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Stappenteller kopen.