Wat is de beste Stappenteller van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Stappenteller is een lastige opdracht. Wat is de beste Stappenteller van 2024? Na het testen van 1820 Stappentellers kwam de JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter als beste getest uit onze Stappenteller-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Stappentellers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Stappentellers-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Stappenteller-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Stappentellers

1Score: 9.9
JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter
JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter
JD supplies
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Kiraal Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter
Kiraal Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter
Kiraal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
AdroitGoods Stappenteller met Clip en
AdroitGoods Stappenteller met Clip en
AdroitGoods
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip
Beste stappenteller
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip
KIMO DIRECT
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.5
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Kiraal
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
OMRON Walking Style IV Stappenteller
OMRON Walking Style IV Stappenteller
Omron
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
JD supplies J&D supplies Stappenteller
JD supplies J&D supplies Stappenteller
JD supplies
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
AdroitGoods Stappenteller met Clip en
AdroitGoods Stappenteller met Clip en
AdroitGoods
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stappenteller Koopgids

Het tellen van je stappen is een effectieve manier om te zien hoe actief je op een bepaalde dag bent geweest. Dit doe je het beste met een stappenteller. Hieronder lees je daarom waarop je let bij aankoop van een stappenteller!

Hoeveel stappen moet ik per dag zetten om af te vallen?

Hoeveel stappen je per dag moet zetten om gewicht te verliezen is een lastige vraag om te beantwoorden. Dit hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de snelheid waarmee je loopt, ga je bergop of bergaf, maar ook je huidige lichaamsgewicht en calorie-inname tellen mee.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je moet proberen 10.000 stappen per dag te halen. Dit staat gelijk aan ongeveer een uur lopen. Het gaat er vooral om dat je meer loopt dan wat je normaal al doet.

Loop je dagelijks 7000 stappen, streef dan toch naar die 10.000. Loop je daarentegen elke dag naar je werk en weer terug en haal je de 10.000 stappen al, streef dan naar bijvoorbeeld 12.000 stappen.

Hier is een overzichtje van hoe je het aantal stappen dat je neemt per dag kunt interpreteren:

 • Minder dan 5000 stappen per dag: inactieve leefstijl
 • 7500 tot 10.000 stappen per dag: gemiddeld actieve leefstijl
 • Meer dan 12.500 stappen per dag: actieve leefstijl

Je verliest ongeveer 100 calorieën per 2000 stappen - je rekent dus zelf uit hoeveel stappen je moet zetten om een bepaald doel te bereiken. Naast meer lopen, let je natuurlijk ook op wat je eet. Door te lopen zul je gewicht verliezen, maar om efficiënt af te vallen zul je er meer voor moeten doen dan alleen je stappen tellen.

Hoe meet een stappenteller mijn stappen?

Een simpele stappenteller heeft een sensor die je bewegingen bijhoudt en daarop het aantal stappen baseert. Je bevestigt deze vaak aan je broek of je stopt hem simpelweg in je broekzak. Deze stappentellers zijn niet altijd even nauwkeurig. Inmiddels zijn de meeste stappentellers digitaal, en komen in de vorm van een horloge en een bijbehorende app.

Deze stappentellers werken op een hele andere manier. De meeste apps willen je gewicht, lengte en geslacht weten. Met deze gegevens word je staplengte bepaald. De staplengte is nodig om de snelheid waarmee je loopt te berekenen. Zodra je gaat lopen, herkennen de sensoren de bewegingen en gaat tellen. De belangrijkste sensor is de snelheidssensor.

Als jouw snelheid boven een bepaalde waarde komt, dan telt deze als een stap. Zodra je gaat rennen, neemt de snelheid toe en sommige apps herkennen dit dan ook. Door te rennen verbrand je meer calorieën. Weer andere sensoren corrigeren de snelheid. Als je bijvoorbeeld schudt met je telefoon, is er een sensor die vertelt dat er niet wordt gelopen. Vals spelen is er niet bij!

Weer andere stappentellers hebben een sensor voor hoogte en tellen dit ook mee. Traplopen kost meer energie waardoor er meer calorieën worden verbrand. Hoe meer sensoren een stappenteller heeft, hoe nauwkeuriger het resultaat is.

Hoe betrouwbaar is een stappenteller?

Met een stappenteller meet je hoeveel stappen je op een dag zet waardoor je inzicht krijgt in je activiteitenlevel. De resultaten van de stappenteller zijn een indicatie en daarmee niet precies. Je kunt weliswaar op je stappenteller vertrouwen, maar je gebruikt deze niet voor medische doeleinden. De resultaten hebben een marge van ongeveer tien procent.

Wat is het verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller?

Er zit geen verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller: beide zijn hetzelfde apparaat.

Kan ik een stappenteller verbinden met een telefoon?

De meeste stappentellers van tegenwoordig verbind je met een bijbehorende app aan je telefoon. Er zijn daarentegen ook stappentellers die je niet met je telefoon verbind. Dit zijn kleine kastjes waar je de resultaten afleest op het display van het apparaatje zelf. Je draagt deze bij je in je broekzak.

Wat is een activity tracker?

Een activitity tracker meet meer dan alleen je stappen. Dit apparaatje kijkt ook naar hoeveel calorieën je verbrandt, hoe ver je hebt gelopen, neemt je hartslag op en soms zelfs je slaapritme. Vaak komt een activity tracker met een bijbehorende app. Via de app bekijk je je activiteitslevel en maak je de volgende dag eventueel aanpassingen.

Sommige activity trackers laten je zelfs een doel stellen en houden de vooruitgang bij. Het werkt als een extra motivatie. Vaak hebben deze apparaten in de vorm van een horloge en lees je er ook de tijd op af. Een activity tracker is hoe dan ook veelzijdiger dan een stappenteller.

hero illustration

Hoe testen we Stappentellers?

Om de beste Stappenteller te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Stappenteller-test hebben we 1820 Stappentellers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze Stappenteller-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Stappenteller-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Stappenteller-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste Stappenteller in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 1820 Stappentellers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Stappentellers op een rijtje

1. JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter

 • list plusNauwkeurige en snelle inzichten in belangrijke gezondheidsparameters
 • list plusModern design
 • list plusVeel functies

Nadelen JD supplies Stappenteller Zwart Temperatuurmeter

 • list plusGeen vermelding van batterijduur
 • list plusGeen vermelding van compatibiliteit met specifieke smartphones
 • list plusGeen vermelding van garantie

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.75
Functionaliteit
9.56
Gebruiksgemak
10
Deze Stappenteller - Zwart - Temperatuurmeter - Activity Tracker 2023 - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames is dé alles-in-één activity tracker die jouw lichaam gezond en fit houdt. Met een AMOLED-scherm en tal van functies biedt dit horloge een innovatieve oplossing voor het monitoren van jouw gezondheid. Je kunt het horloge eenvoudig verbinden met jouw smartphone via bluetooth, zodat je toegang hebt tot al jouw gezondheidsgegevens en trainingen op jouw telefoon. Bovendien ontvang je belangrijke oproepen en berichten gewoon op jouw activity tracker.

Een van de opvallende eigenschappen van dit horloge is de batterijduur. Hij is uitgerust met een betrouwbare en duurzame batterij die extra lang meegaat. En als de batterij leeg is, kun je het horloge gewoon aansluiten op een oplaadblokje of een andere USB-aansluiting, zoals die van jouw computer. En alsof dat nog niet genoeg is, is het horloge ook nog eens waterdicht, dus je kunt het zelfs onderwater gebruiken.

Met deze Stappenteller - Zwart - Temperatuurmeter - Activity Tracker 2023 - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames kun je niet alleen jouw stappen tellen, maar ook jouw temperatuur meten, calorieën verbranden, jouw hartslag en bloeddruk controleren, jouw slaap bijhouden en afstanden meten. Het horloge geeft ook meldingen voor berichten en oproepen van apps zoals Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram. En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook een sporttracker waarmee je jouw verschillende activiteiten kunt bijhouden, zoals lopen, fietsen, rennen en zwemmen.

Dit horloge heeft een modern design en is heel gebruiksvriendelijk, zodat iedereen er moeiteloos mee aan de slag kan. Het is het perfecte cadeau voor zowel heren als dames. En om het nog gemakkelijker te maken, wordt het geleverd met een handleiding voor een probleemloze installatie.

Gebruikers zijn ontzettend tevreden over deze Stappenteller - Zwart - Temperatuurmeter - Activity Tracker 2023 - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames. Ze zijn blij met de snelle levering en vinden het horloge erg prettig in het gebruik. Het instellen ervan is simpel en het design wordt als prachtig ervaren. Gebruikers omschrijven het horloge als geweldig en zijn erg tevreden over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid ervan.

Al met al is deze Stappenteller - Zwart - Temperatuurmeter - Activity Tracker 2023 - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch - Horloge - Heren - Dames een multifunctionele activity tracker met talloze voordelen. Hij biedt nauwkeurige en snelle inzichten in belangrijke gezondheidsparameters en heeft een modern design. Met zijn vele functies, gebruiksgemak en waterdichtheid is dit horloge de perfecte keuze voor iedereen die zijn gezondheid wil monitoren en zijn activiteiten wil bijhouden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Kiraal Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kiraal Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter

 • list plusVerbinding met smartphone voor inzichtelijke gezondheidsparameters en trainingen
 • list plusBetrouwbare en lang meegaande batterij
 • list plusWaterdicht, geschikt voor verschillende activiteiten

Nadelen Kiraal Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter

 • list plusMinimale softwareversie van Android of iOS nodig om gegevens te verwerken

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.26
Functionaliteit
9.46
Gebruiksgemak
10
Ik heb de Kiraal multifunctionele activity tracker en ik moet zeggen dat ik er helemaal weg van ben! Dit horloge is echt een must-have om je lichaam fit en gezond te houden. Het heeft zoveel handige functies die je allemaal kunt gebruiken via het horloge zelf. Maar wat echt cool is, is dat je het kunt verbinden met je smartphone. Zo kun je al je gezondheidsparameters en workouts bekijken op je telefoon. Gewoon even verbinden via bluetooth (V5.0) en klaar! En als kers op de taart kun je zelfs belangrijke oproepen en berichten ontvangen op het horloge. Superhandig!

Wat ik ook geweldig vind aan dit horloge is de batterij. Hij gaat echt superlang mee en is ook nog eens betrouwbaar. En als het tijd is om op te laden, is dat een eitje. Gewoon met een oplaadblokje of een andere USB-aansluiting, zoals je computer. En weet je wat? Dit horloge is ook nog eens waterdicht! Dus je kunt 'm zelfs onderwater gebruiken. Hoe gaaf is dat? Het maakt het horloge echt veelzijdig en geschikt voor allerlei activiteiten.

En het beste van alles is dat dit horloge heel eenvoudig te bedienen is. Dus het maakt niet uit of je nou super technisch bent of niet, iedereen kan er gewoon mee aan de slag. Je hebt allerlei handige functies, zoals een stappenteller, calorieënteller, bloedzuurstofmeter, lichaamstemperatuurmeter, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoring en meldingen voor berichten en oproepen. En je kunt het horloge zelfs gebruiken als sport tracker. Echt top!

Het horloge zelf is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en heeft een modern design. Het ziet er echt strak uit. En het installeren is ook zo gepiept. Gewoon de handleiding volgen en je bent good to go. Je krijgt trouwens ook een stappenteller, handleiding en oplaadkabel bij je aankoop. Lekker compleet dus!

En wat vinden andere gebruikers ervan? Nou, die zijn net zo enthousiast als ik! Ze zijn echt tevreden over de kwaliteit en functionaliteit van dit horloge. Ze vinden het superhandig in gebruik en het voldoet echt aan hun verwachtingen. Vooral het feit dat het horloge nauwkeurige metingen kan doen van stappen, hartslag en zuurstofsaturatie wordt als een groot pluspunt ervaren. En niet te vergeten, de prijs/kwaliteitverhouding is ook top!

Een klein nadeel is wel dat je minimaal Android (4.4) of iOS (8.0) moet hebben om de gegevens te kunnen verwerken in de bijbehorende smartphone-app. Maar de meeste smartphones hebben deze softwareversie al, dus dat zou geen probleem moeten zijn.

Al met al is de Kiraal multifunctionele activity tracker gewoon een geweldig product. Het is superhandig en gebruiksvriendelijk en je krijgt echt waar voor je geld. Dus als je je gezondheid en activiteiten wilt monitoren, dan is dit horloge echt een perfecte keuze. En het is ook nog eens een perfect cadeau, zowel voor heren als dames. 👌

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. AdroitGoods Stappenteller met Clip en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en

 • list plusNauwkeurige stappentelling
 • list plusHeldere LCD-scherm
 • list plusLange batterijduur

Nadelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en

 • list plusMogelijk minder nauwkeurig wanneer gedragen aan het draagkoord

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.17
Functionaliteit
9.27
Gebruiksgemak
9.34
Ik ben dol op de AdroitGoods Stappenteller met Clip en Draagkoord. Dit revolutionaire apparaat houdt niet alleen nauwkeurig mijn stappen bij, maar houdt me ook op de hoogte van mijn vooruitgang. Met het heldere LCD-scherm kan ik gemakkelijk mijn stappen en andere gegevens bekijken. Maar wat deze stappenteller echt onderscheidt van andere modellen, is de handige broekclip en het draagkoord. Hierdoor kan ik het apparaat dragen op de manier die het beste bij mij past.

Een van de beste eigenschappen van de AdroitGoods Stappenteller is de nauwkeurige stappentelling. Met dit apparaat weet ik precies hoeveel ik beweeg, waardoor ik mijn bewegingsdoelen beter kan volgen. En zelfs bij weinig lichtomstandigheden kan ik mijn stappen en andere gegevens gemakkelijk bekijken dankzij het lichtgevende design van het LCD-scherm.

Wat ik ook geweldig vind aan deze stappenteller is hoe draagbaar hij is dankzij de broekclip en het draagkoord. Ik kan het apparaat aan mijn broek bevestigen met de clip of het om mijn nek hangen met het draagkoord. Dit geeft me de vrijheid om het op de meest comfortabele manier te dragen.

Een ander voordeel van de AdroitGoods Stappenteller is de lange batterijduur. Met de krachtige 105mAh batterij hoef ik me geen zorgen te maken dat het apparaat snel leeg raakt. En als de batterij eenmaal leeg is, kan ik hem gemakkelijk opladen via de ingebouwde USB-poort. Geen gedoe met batterijen of kabels, gewoon snel en eenvoudig opladen.

De AdroitGoods Stappenteller is verkrijgbaar in twee klassieke kleuren, zwart en wit, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je smaak en stijl past. Het stijlvolle design maakt het ook mogelijk om de stappenteller als een modieus accessoire te gebruiken.

De gebruikersreviews bevestigen de kwaliteit en bruikbaarheid van de AdroitGoods Stappenteller. Gebruikers zijn tevreden over de nauwkeurigheid van de stappentelling en het gemak van het opladen via USB. Ze vinden de broekclip handig, hoewel sommigen aangeven dat de stappenteller accurater telt wanneer deze aan de broekclip wordt bevestigd in plaats van aan het draagkoord.

De AdroitGoods Stappenteller wordt geprezen om zijn eenvoudige bediening en motivatie om een gezondere levensstijl aan te nemen. Gebruikers vinden het prettig dat de stappenteller geen extra functies heeft zoals GPS of een app, waardoor het apparaat langer opgeladen blijft en minder afhankelijk is van andere apparaten.

Hoewel er geen duidelijke nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk op te merken dat de stappenteller mogelijk minder nauwkeurig is wanneer deze aan het draagkoord wordt gedragen vanwege het sneller registreren van beweging. Dit kan ervoor zorgen dat er meer stappen geteld worden dan daadwerkelijk gezet.

Al met al is de AdroitGoods Stappenteller met Clip en Draagkoord een geweldig apparaat voor het bijhouden van je stappen en het volgen van je bewegingsdoelen. Met zijn nauwkeurige stappentelling, heldere LCD-scherm, lange batterijduur en handige draagopties is het een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stappenteller. Het is een voordeliger alternatief voor een smartwatch, zonder toeters en bellen, maar met alle essentiële functies die je nodig hebt.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusUitgebreide reeks functies voor gezondheidsbewaking en activiteitstracking.
 • list plusWaterdicht tot een diepte van 8 meter, waardoor het zelfs onder water kan worden gebruikt.
 • list plusNaadloze smartphone-connectiviteit voor het ontvangen van oproepen, berichten en meldingen van social media platforms.

Nadelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusMogelijke beperking in batterijduur bij intensief gebruik.

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.35
Functionaliteit
9.05
Gebruiksgemak
8.45
Ik ben verheugd om je voor te stellen aan de Kiraal Charge Fit - een innovatief en veelzijdig product dat de wereld van gezondheidsbewaking en activiteitstracking volledig verandert. Met een scala aan functies binnen handbereik, is dit activity tracker horloge een ware gamechanger.

Dankzij de bluetooth (V5.0) verbinding, kun je niet alleen je gezondheidsparameters en trainingen in de bijbehorende app bekijken, maar ontvang je ook belangrijke oproepen en berichten direct op je horloge. En met zijn waterdichtheid tot 8 meter, kun je zelfs onder water van alle functies gebruik maken.

Van stappenteller tot bloeddrukmeter, van slaapmonitoring tot meldingen van je favoriete social media platforms - de Kiraal Charge Fit biedt een alles-in-één oplossing voor gezondheidsbewaking en activiteitstracking. En met zijn moderne design en eenvoudige bediening, is het de perfecte metgezel voor iedereen die zijn of haar gezondheid actief wil monitoren.

Met zijn hoogwaardige materialen, duurzame constructie en naadloze smartphone-connectiviteit, is de Kiraal Charge Fit een waardevolle toevoeging aan een actieve en gezonde levensstijl. En met zijn compatibiliteit met de meeste smartphones, kun je direct aan de slag met het monitoren van je gezondheid.

De Kiraal Charge Fit onderscheidt zich door zijn uitgebreide functies, waterdichtheid en naadloze smartphone-connectiviteit. Het is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak - een sterke concurrent in de markt van activity trackers en smartwatches.

Als het gaat om beperkingen, kan de batterijduur bij intensief gebruik een aandachtspunt zijn. Maar over het algemeen biedt de Kiraal Charge Fit aanzienlijke voordelen en weinig beperkingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een uitgebreide en betrouwbare activity tracker en smartwatch. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Beste stappenteller: KIMO DIRECT Stappenteller met Clip

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KIMO DIRECT Stappenteller met Clip

 • list plusEenvoudig in gebruik
 • list plusGeschikt voor zowel jong als oud
 • list plusGroot scherm voor duidelijke weergave van het aantal stappen

Nadelen KIMO DIRECT Stappenteller met Clip

 • list plusGeen specifieke nadelen genoemd in de reviews

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.41
Gebruiksgemak
8.86
De KIMO DIRECT Stappenteller met Clip en Draagkoord is echt iets voor jou als je een gezondere levensstijl wilt met meer lichaamsbeweging. Ik kan je vertellen dat deze stappenteller super makkelijk is in gebruik en geschikt is voor jong en oud. Het grote scherm zorgt ervoor dat je altijd kunt zien hoeveel stappen je al hebt gezet.

Wat deze stappenteller echt onderscheidt, is de nauwkeurige meting met de 3D-sensor. Deze sensor telt al je stappen, zowel binnen als buiten, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je dagelijkse beweging. Of je nu aan het traplopen, hardlopen of andere sporten bent, deze stappenteller houdt alles netjes bij.

Wat ik zo fijn vind aan deze stappenteller, is dat hij super makkelijk is in gebruik. Je hoeft geen ingewikkelde applicaties te downloaden of instellingen aan te passen voordat je aan de slag kunt. Gewoon aanzetten en gaan! En als je weer op nul wilt beginnen, druk je gewoon op de reset-knop. Zo simpel is het!

De KIMO DIRECT Stappenteller wordt geleverd met een handig draagkoord en een clip, zodat je hem makkelijk kunt dragen of aan je broek kunt bevestigen. Zo blijft hij stevig op zijn plek zitten en hoef je er verder niet meer over na te denken.

En weet je wat ook zo fijn is? Deze stappenteller heeft een lange batterijduur. Met de meegeleverde CR2032-batterij gaat hij maar liefst 1 jaar mee bij dagelijks gebruik. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterij leeg is, zelfs als je hem een keer vergeet op te laden.

De reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar de kwaliteit van deze stappenteller. Ze zijn allemaal super enthousiast over het gemakkelijke gebruik, de nauwkeurige meting en de lange batterijduur. En ze vinden het ook super handig dat de stappenteller wordt geleverd met een clip en draagkoord, zodat ze hem altijd bij zich kunnen dragen.

Als ik dan toch iets negatiefs moet noemen, is het dat er eigenlijk geen nadelen worden genoemd in de reviews. Dat betekent dus dat de KIMO DIRECT Stappenteller echt geen grote beperkingen heeft.

Al met al is de KIMO DIRECT Stappenteller met Clip en Draagkoord de perfecte keuze voor iedereen die zijn stappen wil bijhouden en een gezondere levensstijl wil nastreven. Met zijn grote scherm, nauwkeurige meting en super makkelijke gebruik is deze stappenteller jouw betrouwbare metgezel voor het bijhouden van je stappen. 💪

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusVeel functies, zoals stappenteller, calorieënteller, bloedzuurstofmeter, lichaamstemperatuurmeter, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoring en meldingen voor berichten en oproepen
 • list plusVerbinding met smartphone voor inzicht in gezondheidsparameters en trainingen
 • list plusWaterdicht en langdurige batterijduur

Nadelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusOnnauwkeurigheid in metingen, vooral bij bloeddrukmeter en temperatuurmeting
 • list plusMogelijkheid om medische apparatuur te gebruiken voor nauwkeurigere metingen
 • list plusBluetooth-verbinding kan instabiel zijn

Beoordeling

8.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.86
Functionaliteit
7.99
Gebruiksgemak
8.53
Ik ben de Kiraal Charge Fit, een innovatief product dat je lichaam vitaal en gezond houdt. Met mij aan je pols kun je gebruik maken van verschillende functies, allemaal binnen handbereik. Een van mijn belangrijkste kenmerken is dat ik verbinding kan maken met je smartphone, zodat al je gezondheidsgegevens en trainingen overzichtelijk worden weergegeven op je telefoon. Dit gebeurt via een bluetooth (V5.0) verbinding. Daarnaast ontvang je ook belangrijke oproepen en berichten op mij, je activity tracker.

Wat mij ook onderscheidt, is mijn indrukwekkende batterijduur. Ik ben uitgerust met een betrouwbare en langdurige batterij. Als mijn batterij leeg is, kun je me eenvoudig opladen met een oplaadblok of via een USB-aansluiting, zoals een computer. En het beste van alles is dat ik waterdicht ben, dus je kunt me zelfs onderwater gebruiken.

Ik ben niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Iedereen kan gemakkelijk gebruik maken van mijn diverse functies. Ik heb onder andere een stappenteller, calorieënteller, bloedzuurstofmeter, lichaamstemperatuurmeter, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoring en meldingen voor berichten en oproepen. Daarnaast kun je met mij ook je afstand meten, alarmen instellen en meldingen ontvangen van populaire apps zoals WhatsApp, Facebook, Snapchat en Instagram.

Mijn moderne design maakt me ook een perfect cadeau. Ik ben gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Ik heb een Bluetooth-verbinding en ben eenvoudig te installeren. Bovendien heb ik een Nederlandse handleiding, wat voor veel mensen een groot voordeel is.

Maar let op, uit enkele gebruikersreviews blijkt dat ik niet altijd nauwkeurig ben in het meten van bepaalde parameters. Een gebruiker merkte op dat al mijn metingen ruim 10% afweken van de originele metingen, vooral de bloeddrukmeter en temperatuurmeting werden als onnauwkeurig ervaren. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden en wellicht medische apparatuur te gebruiken voor nauwkeurigere metingen.

Over het algemeen zijn mijn gebruikers tevreden met mij. Ik voldoe aan hun verwachtingen en ik ben gemakkelijk in gebruik. Ook de service van mijn leverancier wordt positief beoordeeld. Als er iets mis is met mij, krijgt een gebruiker snel een nieuw horloge toegestuurd en kan deze zelf eenvoudig installeren.

Kortom, ik ben de Kiraal Charge Fit, een multifunctionele activity tracker met veel functies en een modern design. Ik ben eenvoudig te bedienen en geef inzicht in belangrijke gezondheidsparameters. Hoewel er enige onnauwkeurigheid kan zijn in sommige metingen, ben ik over het algemeen een goede keuze voor mensen die hun gezondheid willen monitoren en een actieve levensstijl willen volgen. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusUitgebreide gezondheids- en activiteitsmonitoring, waaronder stappenteller, calorieënteller, bloedzuurstofmeter, lichaamstemperatuurmeter, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoring en sport tracker.
 • list plusVerbinding met smartphone via betrouwbare Bluetooth V5.0-verbinding voor inzichtelijke weergave van gezondheidsparameters en trainingen.
 • list plusWaterdicht tot een diepte van 8 meter, waardoor geschikt voor diverse activiteiten, zelfs onder water.

Nadelen Kiraal Charge Fit Stappenteller Activity

 • list plusVereist minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) op de smartphone, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.46
Functionaliteit
8.15
Gebruiksgemak
7.72
Ik ben verheugd om de Kiraal Charge Fit voor te stellen, een geavanceerd en multifunctioneel apparaat dat een perfecte combinatie biedt van gezondheidsbewaking en moderne technologie. Met een scala aan functies is het een ideale metgezel voor zowel heren als dames die hun gezondheid en activiteiten willen monitoren. Met een stappenteller, calorieënteller, bloedzuurstofmeter, lichaamstemperatuurmeter, hartslagmeter, bloeddrukmeter, slaapmonitoring en sport tracker, biedt de Kiraal Charge Fit uitgebreide inzichten in verschillende gezondheidsparameters. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van meldingen voor berichten en oproepen van apps zoals WhatsApp, Facebook, Snapchat en Instagram, allemaal toegankelijk via het horloge.

Een opvallende eigenschap van de Kiraal Charge Fit is de mogelijkheid om verbinding te maken met een smartphone via een betrouwbare Bluetooth V5.0-verbinding. Deze connectiviteit maakt het eenvoudig om gezondheidsparameters en trainingen inzichtelijk te maken op de smartphone, waardoor je een volledig beeld van je gezondheid en activiteiten krijgt. Bovendien is het horloge waterdicht tot een diepte van 8 meter, waardoor het geschikt is voor gebruik tijdens diverse activiteiten, zelfs onder water.

Een ander onderscheidend kenmerk van de Kiraal Charge Fit is de duurzame batterij die betrouwbaar is en lang meegaat. Hierdoor kun je het horloge langdurig gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over frequente oplaadbeurten. Bovendien wordt het horloge geleverd met een oplaadkabel, waardoor het eenvoudig is om het op te laden via een oplaadblok of een USB-aansluiting, zoals die van een computer.

Dit horloge is niet alleen een instrument voor gezondheidsbewaking, maar ook een stijlvol accessoire met een modern design. De eenvoudige bediening en de multifunctionaliteit maken het toegankelijk voor een breed scala aan gebruikers, terwijl de nauwkeurigheid en snelheid van de gezondheidsparameters inzicht bieden in je algehele gezondheid.

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de Kiraal Charge Fit vereist dat je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) heeft, wat voor sommige gebruikers een overweging kan zijn bij de aanschaf.

Al met al biedt de Kiraal Charge Fit een uitgebreid scala aan functies die het een waardevolle metgezel maken voor gebruikers die hun gezondheid willen monitoren en een actieve levensstijl willen leiden. Met zijn geavanceerde technologie, duurzame batterij, waterdichtheid en modern design vormt de Kiraal Charge Fit een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit in een activity tracker. 🌟

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. OMRON Walking Style IV Stappenteller

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen OMRON Walking Style IV Stappenteller

 • list plusNauwkeurige stappentelling en calorieberekening.
 • list plusActiemodus voor het bijhouden van specifieke activiteiten los van de dagelijkse routine.
 • list plusMogelijkheid om aerobe stappen apart te tellen voor een intensievere workout.

Nadelen OMRON Walking Style IV Stappenteller

 • list plusMogelijk niet gevoelig genoeg voor langzamere loopsnelheden, wat een beperking kan zijn voor oudere gebruikers.

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.34
Functionaliteit
7.48
Gebruiksgemak
7.7
De OMRON Walking Style IV Stappenteller is mijn perfecte metgezel als ik mijn dagelijkse activiteiten en calorieverbranding wil bijhouden. Met zijn nauwkeurige 3D-sensor telt hij al mijn stappen en berekent hij de verbrande calorieën met precisie.

Wat deze stappenteller echt bijzonder maakt, is de actiemodus. Hiermee kan ik specifieke activiteiten of tijden apart volgen van mijn normale dagelijkse routine. Handig als ik wil weten hoeveel stappen ik heb gezet tijdens een strandwandeling. De stappen die ik tijdens de actiemodus zet, worden apart opgeslagen en zijn los van de metingen gedurende de hele dag.

Een ander geweldig kenmerk van de OMRON Walking Style IV is zijn vermogen om aerobicpassen apart te tellen. Hij herkent een ander ritme en snelheid van lopen en telt deze passen apart. Perfect voor mensen zoals ik die energiek lopen en een intensievere training willen.

De stappenteller is geschikt voor iedereen, of je nu een kind, volwassene of senior bent. Met zijn grote knoppen en scherm is hij gemakkelijk te gebruiken, ongeacht je leeftijd. En het mooie design en de duurzaamheid zorgen ervoor dat hij lang meegaat.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met de OMRON Walking Style IV Stappenteller. Hij is eenvoudig in gebruik en telt mijn stappen nauwkeurig. Het design is mooi en de afwerking is prima. Wat ik vooral waardeer, is de betrouwbare informatie die hij geeft, vooral over de afgelegde kilometers.

Er zijn echter enkele beperkingen waar ik je op wil wijzen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de stappenteller niet goed werkt voor ouderen die rustiger lopen. Het lijkt erop dat het apparaat niet gevoelig genoeg is voor dit soort loopgedrag. Dit kan een nadeel zijn als je een oudere bent die deze stappenteller wil gebruiken.

Al met al is de OMRON Walking Style IV Stappenteller de perfecte keuze voor iedereen die zijn dagelijkse activiteiten en calorieverbranding wil bijhouden. Met zijn nauwkeurige metingen, actiemodus en mogelijkheid om aerobicpassen apart te tellen, biedt deze stappenteller alles wat je nodig hebt om een gezondere levensstijl te bereiken. Hoewel er enkele beperkingen zijn voor ouderen, is de algehele prestatie en functionaliteit van deze stappenteller indrukwekkend.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

9. JD supplies J&D supplies Stappenteller

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen JD supplies J&D supplies Stappenteller

 • list plusBetaalbaar en geavanceerd
 • list plusVeel functies en geavanceerde technologie
 • list plusGeschikt voor zowel heren als dames

Nadelen JD supplies J&D supplies Stappenteller

 • list plusBloeddrukmeter werkt niet goed
 • list plusBeperkte en verwarrende handleiding

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.56
Functionaliteit
7.15
Gebruiksgemak
7.73
De J&D supplies Stappenteller - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch is een betaalbare en geavanceerde smartwatch die perfect is voor zowel heren als dames. Met de vele functies en geavanceerde technologie van dit horloge ben ik jouw ideale gezondheidscoach en sportcoach.

Een opvallend kenmerk van deze smartwatch is mijn vermogen om je hartslag, bloeddruk en zuurstofniveaus in het bloed te meten en bij te houden. Hierdoor kan ik nauwlettend je gezondheid in de gaten houden. Daarnaast beschik ik ook over een stappenteller, calorieënteller en kilometerregistratie, waardoor ik ook een geweldige sportcoach ben.

Mijn Smart UI menu interface is eenvoudig te bedienen, zodat je snel al mijn apps en functies kunt vinden en selecteren. Mijn 1,28 inch HD IPS full-color touchscreen kan zowel analoog als digitaal zijn, waardoor je mijn display kunt personaliseren. Ik ben ook ultradun, slijtvast en waterdicht, waardoor ik perfect ben om 24 uur per dag te dragen en tijdens het sporten.

De reviews van mijn gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze merken op dat mijn stappenteller nauwkeurig is en vergelijkbaar is met duurdere merk-stappentellers. Daarnaast bied ik ook functies zoals een bloeddrukmeter, hartslagmeter, slaapmonitor en stopwatch. Het is ook handig dat ik notificaties kan ontvangen van je smartphone-apps, zoals Whatsapp, in je dagelijks leven.

Er zijn echter ook enkele negatieve opmerkingen. Sommige gebruikers merken op dat mijn bloeddrukmeter niet goed werkt en constant dezelfde waarden weergeeft. Ook wordt mijn handleiding als beperkt en in slecht Engels beschreven, wat sommige gebruikers verwarrend vinden.

Over het algemeen bied ik, de J&D supplies Stappenteller - Activity Tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Smartwatch, veel waar voor je geld. Ik heb geavanceerde functies, een eenvoudige bediening en een robuust ontwerp. Hoewel er enkele tekortkomingen zijn, zoals mijn bloeddrukmeter die niet goed werkt en de beperkte handleiding, zijn mijn positieve aspecten zeker de moeite waard om te overwegen. Ik ben een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en geavanceerde smartwatch.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

10. AdroitGoods Stappenteller met Clip en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en

 • list plusNauwkeurige stappentelling houdt u op de hoogte van uw vooruitgang.
 • list plusDraagbaarheid met broekclip en draagkoord biedt flexibiliteit in het dragen.
 • list plusLange batterijduur en gemakkelijk op te laden via de ingebouwde USB-poort.

Nadelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en

 • list plusSommige gebruikers vinden de stappentelling accurater wanneer de stappenteller aan de broekclip wordt bevestigd.

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.38
Functionaliteit
7.11
Gebruiksgemak
7.14
De AdroitGoods Stappenteller met Clip en Draagkoord is dé keuze voor iedereen die zijn dagelijkse bewegingsdoelen wil behalen. Met deze stappenteller houd ik mijn voortgang nauwkeurig bij. Het heldere LCD-scherm maakt het super gemakkelijk om mijn stappen en andere gegevens te bekijken.

Wat deze stappenteller echt onderscheidt van de rest is zijn draagbaarheid. Met de handige broekclip en het draagkoord kan ik dit apparaatje op de manier dragen die ik het prettigst vind. Of ik nou liever mijn stappenteller aan mijn broek bevestig of om mijn nek draag, de keuze is helemaal aan mij.

Een ander fantastisch kenmerk van deze stappenteller is zijn lange batterijduur. Met de krachtige 105mAh batterij hoef ik me geen zorgen te maken dat mijn apparaat snel leeg raakt. En als de batterij dan toch leeg is, kan ik hem gemakkelijk opladen met de ingebouwde USB-poort. Geen gedoe met batterijen vervangen of aparte opladers zoeken.

Daarnaast heeft deze stappenteller een handige lichtgevende functie, vooral als ik 's nachts wil checken hoeveel stappen ik heb gezet. Met een simpele druk op de knop wordt het heldere LCD-scherm verlicht, zodat ik moeiteloos mijn gegevens kan aflezen, zelfs bij weinig licht.

De AdroitGoods Stappenteller is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in twee klassieke kleuren, zwart en wit, zodat ik kan kiezen welke het beste bij mijn smaak en stijl past. Bovendien is deze stappenteller gemaakt met aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. AdroitGoods biedt standaard 2 jaar garantie op al hun producten, wat laat zien hoe belangrijk klanttevredenheid voor hen is.

De gebruikersreviews van deze stappenteller bevestigen de kwaliteit en functionaliteit ervan. Gebruikers zijn tevreden met de nauwkeurigheid van de stappentelling, de eenvoudige bediening en de lange batterijduur. Ze waarderen ook de draagbaarheid en het stijlvolle design van de stappenteller.

Een mogelijke beperking van deze stappenteller is dat sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de stappentelling iets accurater is wanneer de stappenteller aan de broekclip wordt bevestigd in plaats van aan het draagkoord. Dit kan echter persoonlijk zijn en afhangen van ieders bewegingspatronen.

Al met al is de AdroitGoods Stappenteller met Clip en Draagkoord dé keuze voor iedereen die zijn bewegingsdoelen wil behalen. Met zijn nauwkeurige stappentelling, lange batterijduur en handige draagbaarheid is deze stappenteller een waardevol hulpmiddel om een gezondere levensstijl te bereiken. En het eenvoudige en stijlvolle design maakt het ook nog eens een trendy accessoire.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Stappentellers. Er zijn immers 1820 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!