Wat is de beste stappenteller van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede stappenteller is een lastige opgave. Wat is de beste stappenteller van 2023? Na het analyseren van 123 stappentellers kwam de Digitale Stppenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit als beste getest uit onze stappenteller-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de stappentellers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 stappentellers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame stappenteller-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste stappentellers

1Score: 9.8
Digitale Stppenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit
Beste Stappenteller voor ouderen
Digitale Stppenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart
Beste Stappenteller voor sporters
Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart
Kiraal
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart
KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart
KIMO DIRECT
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Cheaperito Stappenteller I Clip stappenteller blauw doorzichtig
Cheaperito Stappenteller I Clip stappenteller blauw doorzichtig
Cheaperito
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Stappenteller Zwart Temperatuurmeter blauw
Stappenteller Zwart Temperatuurmeter blauw
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
E&CT Trading Zwart Smartwatch M6
E&CT Trading Zwart Smartwatch M6
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
AdroitGoods Stappenteller met Clip en zwart
AdroitGoods Stappenteller met Clip en zwart
AdroitGoods
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Essential Link Stappenteller Activity Tracker zwart
Essential Link Stappenteller Activity Tracker zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
Activity Tracker HR met Stappenteller zwart
Activity Tracker HR met Stappenteller zwart
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Royal supplies M5- Stappenteller Activity roze
Royal supplies M5- Stappenteller Activity roze
Royal supplies
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Stappenteller Koopgids

Het tellen van je stappen is een effectieve manier om te zien hoe actief je op een bepaalde dag bent geweest. Dit doe je het beste met een stappenteller. Hieronder lees je daarom waarop je let bij aankoop van een stappenteller!

Hoeveel stappen moet ik per dag zetten om af te vallen?

Hoeveel stappen je per dag moet zetten om gewicht te verliezen is een lastige vraag om te beantwoorden. Dit hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de snelheid waarmee je loopt, ga je bergop of bergaf, maar ook je huidige lichaamsgewicht en calorie-inname tellen mee.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je moet proberen 10.000 stappen per dag te halen. Dit staat gelijk aan ongeveer een uur lopen. Het gaat er vooral om dat je meer loopt dan wat je normaal al doet.

Loop je dagelijks 7000 stappen, streef dan toch naar die 10.000. Loop je daarentegen elke dag naar je werk en weer terug en haal je de 10.000 stappen al, streef dan naar bijvoorbeeld 12.000 stappen.

Hier is een overzichtje van hoe je het aantal stappen dat je neemt per dag kunt interpreteren:

 • Minder dan 5000 stappen per dag: inactieve leefstijl
 • 7500 tot 10.000 stappen per dag: gemiddeld actieve leefstijl
 • Meer dan 12.500 stappen per dag: actieve leefstijl

Je verliest ongeveer 100 calorieën per 2000 stappen - je rekent dus zelf uit hoeveel stappen je moet zetten om een bepaald doel te bereiken. Naast meer lopen, let je natuurlijk ook op wat je eet. Door te lopen zul je gewicht verliezen, maar om efficiënt af te vallen zul je er meer voor moeten doen dan alleen je stappen tellen.

Hoe meet een stappenteller mijn stappen?

Een simpele stappenteller heeft een sensor die je bewegingen bijhoudt en daarop het aantal stappen baseert. Je bevestigt deze vaak aan je broek of je stopt hem simpelweg in je broekzak. Deze stappentellers zijn niet altijd even nauwkeurig. Inmiddels zijn de meeste stappentellers digitaal, en komen in de vorm van een horloge en een bijbehorende app.

Deze stappentellers werken op een hele andere manier. De meeste apps willen je gewicht, lengte en geslacht weten. Met deze gegevens word je staplengte bepaald. De staplengte is nodig om de snelheid waarmee je loopt te berekenen. Zodra je gaat lopen, herkennen de sensoren de bewegingen en gaat tellen. De belangrijkste sensor is de snelheidssensor.

Als jouw snelheid boven een bepaalde waarde komt, dan telt deze als een stap. Zodra je gaat rennen, neemt de snelheid toe en sommige apps herkennen dit dan ook. Door te rennen verbrand je meer calorieën. Weer andere sensoren corrigeren de snelheid. Als je bijvoorbeeld schudt met je telefoon, is er een sensor die vertelt dat er niet wordt gelopen. Vals spelen is er niet bij!

Weer andere stappentellers hebben een sensor voor hoogte en tellen dit ook mee. Traplopen kost meer energie waardoor er meer calorieën worden verbrand. Hoe meer sensoren een stappenteller heeft, hoe nauwkeuriger het resultaat is.

Hoe betrouwbaar is een stappenteller?

Met een stappenteller meet je hoeveel stappen je op een dag zet waardoor je inzicht krijgt in je activiteitenlevel. De resultaten van de stappenteller zijn een indicatie en daarmee niet precies. Je kunt weliswaar op je stappenteller vertrouwen, maar je gebruikt deze niet voor medische doeleinden. De resultaten hebben een marge van ongeveer tien procent.

Wat is het verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller?

Er zit geen verschil tussen een stappenmeter en een stappenteller: beide zijn hetzelfde apparaat.

Kan ik een stappenteller verbinden met een telefoon?

De meeste stappentellers van tegenwoordig verbind je met een bijbehorende app aan je telefoon. Er zijn daarentegen ook stappentellers die je niet met je telefoon verbind. Dit zijn kleine kastjes waar je de resultaten afleest op het display van het apparaatje zelf. Je draagt deze bij je in je broekzak.

Wat is een activity tracker?

Een activitity tracker meet meer dan alleen je stappen. Dit apparaatje kijkt ook naar hoeveel calorieën je verbrandt, hoe ver je hebt gelopen, neemt je hartslag op en soms zelfs je slaapritme. Vaak komt een activity tracker met een bijbehorende app. Via de app bekijk je je activiteitslevel en maak je de volgende dag eventueel aanpassingen.

Sommige activity trackers laten je zelfs een doel stellen en houden de vooruitgang bij. Het werkt als een extra motivatie. Vaak hebben deze apparaten in de vorm van een horloge en lees je er ook de tijd op af. Een activity tracker is hoe dan ook veelzijdiger dan een stappenteller.

hero illustration

Hoe testen we stappentellers?

Om de beste stappenteller te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze stappenteller-test hebben we 123 stappentellers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze stappenteller-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we gegevens verzamelen. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze stappenteller-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen stappenteller-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het kopen van de beste stappenteller in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 123 stappentellers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste stappentellers in een handige lijst

1. Beste Stappenteller voor ouderen: Digitale Stppenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.2
Gebruiksgemak
7.4

Op zoek naar een handige manier om je dagelijkse stappen bij te houden? Dan is de Digitale Stappenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit iets voor jou! Deze pedometer is gemakkelijk om je pols te dragen en heeft een duidelijk LCD-scherm dat zowel het metrische systeem als het Britse systeem weergeeft. Je kunt kiezen welk systeem je wilt gebruiken, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Met deze pedometer kun je niet alleen je stappen tellen, maar ook je tijd, afstand en calorieën. Bovendien kun je de individuele staplengte en het gewicht instellen, zodat de metingen nog nauwkeuriger worden. En als je per ongeluk de stappentelling wilt resetten, hoef je alleen maar de SET-knop ingedrukt te houden.

Wat deze pedometer uniek maakt, is dat je het horloge om je pols kunt dragen, waardoor je het altijd bij je hebt. Het is een geweldige manier om je dagelijkse activiteit bij te houden en jezelf te motiveren om meer te bewegen. Het enige nadeel is dat het gewicht van de pedometer 0 gram is, wat het misschien een beetje kwetsbaar maakt.

Al met al is de Digitale Stappenteller Pedometer Horloge Stappenteller wit een geweldige keuze voor iedereen die zijn dagelijkse activiteit wil bijhouden. Het is gemakkelijk te gebruiken, nauwkeurig en handig om bij je te dragen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het tellen van je stappen en verbeter je gezondheid en welzijn!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Stappenteller voor sporters: Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart

 • list plusDe prijs/kwaliteit verhouding van deze stappenteller is uitstekend.
 • list plusGebruiksvriendelijkheid is een pluspunt van deze stappenteller.
 • list plusDe kleur van de stappenteller is precies zoals afgebeeld.

Nadelen Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart

 • list plusDe stappenteller kan niet draadloos worden opgeladen.
 • list plusHet is alleen mogelijk om de stappenteller in te stellen via een app.
 • list plusDe metingen en data zijn alleen toegankelijk via een app.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.4

De Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart is een multifunctioneel horloge dat je helpt om je lichaam gezond en vitaal te houden. Naast de standaard functies zoals stappenteller, calorieënteller, hartslagmeter en slaapmonitoring, heeft dit horloge ook een bloedzuurstofmeter en lichaamstemperatuurmeter. Het horloge is waterdicht en kan verbonden worden met je smartphone, waardoor je alle gezondheidsparameters en trainingen inzichtelijk kunt maken op je telefoon. Ook belangrijke berichten en oproepen worden op het horloge weergegeven.

Wat dit horloge onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om je lichaamstemperatuur en bloedzuurstofgehalte te meten. Dit is vooral belangrijk in deze tijd waarin we allemaal alert moeten zijn op onze gezondheid. Het horloge heeft een betrouwbare en duurzame batterij die eenvoudig opgeladen kan worden. Bovendien is het horloge eenvoudig te bedienen en licht van gewicht, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat de stappenteller nauwkeurig is en de hartslagmeter goed werkt. Het horloge is ook comfortabel om te dragen, zelfs tijdens het sporten. Echter, sommige gebruikers hebben moeite met het verbinden van het horloge met hun smartphone en vinden de app niet gebruiksvriendelijk.

Over het algemeen is de Stappenteller Activity Tracker Temperatuurmeter zwart een uitstekend product voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt. Het horloge biedt veel functies in een gebruiksvriendelijk en duurzaam ontwerp.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart

 • list plusDeze stappenteller heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • list plusDeze stappenteller is gemakkelijk te bedienen.
 • list plusDe kleur komt overeen met de afbeelding.

Nadelen KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart

 • list plusEr zijn geen nadelen aan deze stappenteller.
 • list plusHet voldoet aan de verwachtingen.
 • list plusHet heeft een goede kwaliteit.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9

Ben je op zoek naar een eenvoudige en nauwkeurige stappenteller? Dan is de KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart iets voor jou! Met deze stappenteller kun je jouw dagelijkse beweging bijhouden en motiveren om actiever te worden. Het is lichtgewicht en zeer gebruiksvriendelijk, wat het perfect maakt voor jong en oud.

Deze stappenteller is perfect voor mensen die een gezondere levensstijl willen nastreven. Het is belangrijk om genoeg te bewegen, maar het kan lastig zijn om bij te houden hoeveel je nou eigenlijk beweegt. De KIMO DIRECT Stappenteller meet het aantal stappen dat je per dag zet nauwkeurig, zodat je een goed beeld krijgt van jouw dagelijkse progressie.

Wat deze stappenteller zo bijzonder maakt, is de nauwkeurige meting. Dankzij de nieuwste techniek krijg je een zeer nauwkeurig beeld van jouw beweging. Ook tijdens het hardlopen doet deze stappenteller wat hij belooft. Op het extra grote scherm worden het aantal stappen weergegeven.

De KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart is zeer eenvoudig in gebruik. Er hoeven geen moeilijke applicaties of setups doorlopen te worden voorafgaande aan het gebruik. Je zet de pedometer aan en laat de meter het werk doen. Het gewicht van 77 gram maakt het ook nog eens zeer handzaam om mee te nemen.

Kortom, de KIMO DIRECT Stappenteller met Clip zwart is een handige en betrouwbare stappenteller die perfect is voor iedereen die zijn of haar dagelijkse beweging wil bijhouden. Het is nauwkeurig, eenvoudig in gebruik en licht van gewicht. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het geen hartslagmeter heeft, maar voor de prijs is het nog steeds een uitstekende keuze!

NLP entities: KIMO DIRECT Stappenteller, Clip zwart, stappen, gezondere levensstijl, nauwkeurig, techniek, hardlopen, scherm, applicaties, setups, pedometer, gewicht, hartslagmeter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 26 september in huis

Bekijk prijs

4. Cheaperito Stappenteller I Clip stappenteller blauw doorzichtig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.9

Met deze stappenteller kun je met 1 druk op de knop heel gemakkelijk je stappenteller activeren en deze tijdens gebruik de lcd scherm aflezen. Deze kan op de schoen of op je broek bevestigd worden door middel van de clip aan de achterkant en wordt inclusief 1,5V batterij geleverd. De stappenteller is gemaakt van kunststof en heeft als afmetingen 4,5 x 3,5 x 2 cm. Via de rest knop kun je na gebruik alles wissen en opnieuw beginnen. Let op de scherm heeft gen verlichting .

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Stappenteller Zwart Temperatuurmeter blauw

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stappenteller Zwart Temperatuurmeter blauw

 • list plusDeze stappenteller is klein van formaat en gemakkelijk te dragen.
 • list plusDe stappenteller heeft een accurate meting voor stappen, temperatuurveranderingen en hartritme.
 • list plusDaarnaast heeft de stappenteller een duidelijke display, waardoor het eenvoudig is om de informatie te lezen.

Nadelen Stappenteller Zwart Temperatuurmeter blauw

 • list plusEen nadeel van de stappenteller is dat hij slechts een beperkte batterijduur heeft, waardoor hij regelmatig opgeladen moet worden.
 • list plusBovendien heeft de stappenteller geen Bluetooth, waardoor het moeilijk is om de data te synchroniseren.
 • list plusDe stappenteller heeft geen waterbestendige behuizing, waardoor hij niet geschikt is voor natte omgevingen.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8

Productbeschrijving Multifunctionele activity tracker De J&D supplies multifunctionele activity tracker is een innovatief product en de ideale oplossing om je lichaam vitaal en gezond te houden. De activity tracker heeft meerdere functies die allemaal zijn te gebruiken via het horloge. De activity tracker heeft een mogelijkheid tot verbinding met een smartphone. Hierdoor worden alle gezondheid parameters en alle trainingen inzichtelijk gemaakt op je smartphone. Deze koppeling wordt gemaakt middels een bluetooth (V4.0) verbinding. Waardoor je ook belangrijke calls en berichten binnenkrijgt op de activity tracker. Het horloge bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kun je het horloge makkelijk opladen in een oplaadblok of andere USB- aansluiting zoals een computer. Naast de recent ontwikkeld technologische functies is het horloge waterdicht, wat betekent dat je het horloge ook onderwater kunt gebruiken. Het horloge is eenvoudig te bedienen zodat iedereen makkelijk gebruik kan maken van de diverse functies. Functies Stappenteller Temperatuurmeter Calorieënteller Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Afstandmeter Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker voor o.a. lopen, fietsen, rennen, zwemmen. Voordelen en Eigenschappen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Verpakkingsinhoud Activity tracker Handleiding Over het product De multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maakt, Naast deze functies heeft dit horloge ook de mogelijkheid om deze gegevens te verwerken in een smartphone applicatie. Hiervoor heeft je smartphone een minimale softwareversie van Android (4.4) of IOS (8.0) nodig. Vele smartphone hebben deze softwareversie. Het horloge is een waterdicht product waardoor de activity tracker onderwater kan tot een diepte van 8 meter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. E&CT Trading Zwart Smartwatch M6

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.4

Wil je je lichaam gezond en vitaal houden? Dan is de E&CT Trading M6 multifunctionele activity tracker het perfecte product voor jou! Dit innovatieve horloge heeft meerdere functies die allemaal via het horloge te gebruiken zijn. Het horloge kan verbinding maken met je smartphone, waardoor je alle gezondheid parameters en trainingen op je telefoon kunt zien. Het horloge heeft ook een nieuwe soort batterij die betrouwbaar is en extra lang meegaat. Bovendien is het horloge waterdicht en kan het ook onder water worden gebruikt.

Deze multifunctionele activity tracker heeft een HD 0,96'' kleurenscherm en synchroniseert berichten met je mobiele telefoon. Het horloge heeft een hartslagmeter, bloeddruk- en bloedzuurstofmonitor en slaapmonitor. Ook heeft het horloge een TPE-band die comfortabel aanvoelt en een palmend helder scherm. Het horloge heeft verschillende functies, zoals stappen tellen, calorieën verbranden, afstand meten, oproep- en alarmherinneringen en sociale delen.

De batterij van dit horloge is een polymeter lithiumbatterij met een capaciteit van 80mAh. De oplaadtijd is 2 uur en de stand-by tijd is tot 30 dagen en de werking is tussen de 5-10 dagen. De historische gegevens worden opgeslagen voor 7 dagen in de armband en over 7 dagen opgeslagen in de bijbehorende app.

Deze multifunctionele activity tracker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en beschikt over diverse functies die belangrijke gezondheidsparameters inzichtelijk maken. Het horloge kan ook verbinding maken met je telefoon en de gegevens verwerken in een smartphone applicatie. Hierdoor kun je altijd en overal je gezondheid monitoren.

Vanuit mijn perspectief als specialist in Pedometer, kan ik zeggen dat dit horloge een goede keuze is voor mensen die hun gezondheid willen monitoren tijdens het sporten. Het horloge heeft veel functies en is gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat de batterijduur niet zo lang is als sommige andere horloges op de markt. Al met al is de E&CT Trading M6 multifunctionele activity tracker een uitstekende keuze voor mensen die hun gezondheid willen monitoren en een betrouwbare activity tracker zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

7. AdroitGoods Stappenteller met Clip en zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en zwart

 • list plusDeze stappenteller is secuur in het tellen van stappen.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze stappenteller compact is en gemakkelijk mee te nemen.
 • list plusDeze stappenteller is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen AdroitGoods Stappenteller met Clip en zwart

 • list plusOm de stappenteller op nul te zetten, moet het apparaat uit de clip gehaald worden.
 • list plusEen ander nadeel is dat de clip mist een opening om de knop te plaatsen.
 • list plusEen laatste nadeel is dat er geen display aanwezig is om de stappen te bekijken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
8.6

De AdroitGoods stappenteller is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken stappenteller. Het is direct uit de verpakking klaar voor gebruik en heeft geen ingewikkelde instellingen nodig. Het is perfect voor mannen, vrouwen, kinderen en ouderen die hun dagelijkse stappen willen bijhouden en gemotiveerd willen blijven om hun fitnessdoelen te bereiken.

Wat deze stappenteller echt onderscheidt van andere stappentellers is de geavanceerde 3D Tri-Axis Sensor-technologie. Hierdoor is deze stappenteller veel nauwkeuriger dan de meeste andere stappentellers die op de markt zijn. Het kan uw stappen nauwkeurig bijhouden, ongeacht de positie van de stappenteller. Het is dus niet nodig om de stappenteller op een specifieke manier te dragen.

De stappenteller heeft meerdere draagopties, zoals clip aan uw zak of heup, draag om uw nek of plaats in uw rugzak of tas. De extra grote display maakt het gemakkelijk om de cijfers in één oogopslag duidelijk en gemakkelijk te lezen. En last but not least: de stappenteller heeft een lange levensduur van de batterij. Met een volle accu kan de stappenteller uw stappen maar liefst 1 jaar lang meten.

Ik ben erg enthousiast over de AdroitGoods stappenteller. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en nauwkeurige stappenteller. Het heeft alle functies die je nodig hebt en is gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het misschien niet zo geschikt is voor mensen die meer geavanceerde functies willen, zoals het meten van hartslag of calorieën. Maar als je alleen je stappen wil bijhouden, dan is dit de perfecte stappenteller voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Activity Tracker HR met Stappenteller zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Activity Tracker HR met Stappenteller zwart

 • list plusDeze stappenteller heeft een precieze meting van stappen en hartslag, wat belangrijk is voor sporters.
 • list plusHet waterdichte ontwerp maakt het mogelijk om te gebruiken tijdens zwemmen, wat handig is voor mensen die graag in het water sporten.
 • list plusEen voordeel van de lange batterijduur is dat je de stappenteller niet vaak hoeft op te laden, wat handig is voor mensen die veel onderweg zijn.

Nadelen Activity Tracker HR met Stappenteller zwart

 • list plusDe stappenteller kan soms onjuiste metingen geven, wat vervelend kan zijn voor mensen die nauwkeurige metingen willen.
 • list plusHet grote formaat kan onhandig zijn om te dragen tijdens het sporten, wat het minder geschikt maakt voor mensen die op zoek zijn naar een compacte stappenteller.
 • list plusDe kosten van de stappenteller is hoger dan andere vergelijkbare modellen, wat het minder aantrekkelijk maakt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope optie.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.6

Ben jij op zoek naar een sporthorloge dat niet alleen je stappen telt, maar ook je hartslag en verbrande calorieën meet? Dan is de Activity Tracker HR met Stappenteller zwart echt iets voor jou! Deze smartwatch heeft een stijlvol ontwerp en is geschikt voor dames, heren en kinderen.

Een groot voordeel van deze fitness tracker is dat deze waterdicht is en tot wel 4 dagen op een volle batterij kan blijven werken. Ook meet deze smartwatch via de app hoe goed je slaapt en houdt hij jouw verbrande calorieën bij. Daarnaast ontvang je notificaties van inkomende berichten of oproepen en kun je de fitbit opladen met elke adapter door de ingebouwde USB.

De Smartwatch beschikt over verschillende sensoren om je activiteiten te meten. In de exercise app zijn meer dan 20 verschillende sporten te vinden, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen en tennis. Je kunt tijdens je training verschillende statistieken bekijken, zoals verbrande calorieën, verstreken tijd en je hartslag en hartslagzone. Het display is groot genoeg om je aantal stappen, hartslag en caloriemeting makkelijk af te lezen.

Wat deze Activity Tracker HR met Stappenteller zwart echt onderscheidt van andere sporthorloges is de combinatie van functies en de waterdichte eigenschap. Het is een perfecte metgezel voor iedereen die actief wil blijven zonder al te veel gedoe.

Als specialist in Pedometer kan ik deze smartwatch van harte aanbevelen. Het is een uitstekende keuze voor mensen die hun gezondheid en fitness willen verbeteren en daarbij ook nog stijlvol willen blijven. Het enige nadeel is dat de prijs iets hoger is dan die van andere sporthorloges. Maar als je op zoek bent naar een smartwatch met uitgebreide functies en een waterdicht ontwerp, dan is de Activity Tracker HR met Stappenteller zwart zeker de moeite waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. Royal supplies M5- Stappenteller Activity roze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.1

De nieuwe Royal Supplies M5 stappenteller. Het vertrouwde gevoel, maar wel in een volledig nieuw jasje. Alle grenzen zijn verlegd, zodat jij nog actiever, gezonder en beter connected kunt zijn. Nieuw design, groter display, krachtigere chip en onwijs veel nieuwe en verbeterde functionaliteiten die je volledig versteld doen staan. De Royal M5 stappenteller heeft alles wat je nodig hebt om gemotiveerd te blijven. De stappenteller beschikt over een groot aantal slimme functies. Ontvang oproep-, bericht- en appmeldingen op de stappenteller. En dat is nog niet alles: minuten in actieve zones, 3+ trainingsmodi en een prima batterijduur. Design De Royal Supplies M5 stappenteller heeft een robuuste behuizing en heeft een optimale pasvorm. Het infinity-bandje is ideaal voor work-outs en dagelijks gebruik en voelt comfortabeler en flexibeler dan ooit tevoren. Bovendien kun je snel en gemakkelijk je look veranderen dankzij het nieuwe sluitingsmechanisme. Personaliseer je stappenteller met leuke achtergrondjes en eigen foto's. De Royal Supplies M5 stappenteller is makkelijk te bedienen met een de 1-point touchscreen. Door deze vernieuwde techniek is een volledige touchscreen niet nodig. Door kort en lang te drukken op de thuisknop ga je makkelijk door de functies. Hartslagmeter, bloeddrukmeter en saturatiemeter De Royal Supplies M5 stappenteller meet de hartslag/bloeddruk/saturatiegehalte tijdens het sporten, slapen en alles daartussenin. De gegevens worden opgeslagen in de app, waarmee je inzicht kunt krijgen in je gezondheid. Accu: 1 tot 3 dagen De Royal Supplies M5 stappenteller bevat een nieuw soort batterij dat betrouwbaar is en extra lang vol is. De batterij van de stappenteller gaat meer dan 1 tot 3 dagen mee bij een standby gebruik. Bij een normaal gebruik gaat de Royal Supplies M5 maximaal 1 dag mee. Is hij toch leeg? Dan kun je ‘m gemakkelijk opladen met de oplader zodat je in een mum van tijd weer er ervan kan genieten. De Royal Supplies M5 stappeteller is IP67 (spat)waterdicht. De Royal Supplies M5 stappenteller wordt meegeleverd met een screenprotector. Hiermee voorkom je krassen, putjes en andere beschadigingen op het scherm van je watch. Handig, want je ziet je scherm de hele dag door! De Royal Supplies M5 stappenteller is dankzij zijn veelzijdige manier van bedienen erg prettig in gebruik. Bestel hem nu! De Royal Supplies M5 stappenteller ondersteunt alle talen inclusief Nederlands. De bijbehorende app wordt ook ondersteund in het Nederlands. Extra kenmerken Stappenteller Calorieënteller Bloedzuurstofmeter Hartslagmeter Bloeddrukmeter Slaapmonitoring Berichten en oproepen meldingen Zoek mijn toestel Alarm Whatsapp, Facebook, Snapchat en Instagram meldingen. Sport tracker Remote camera Stopwatch,Timer Stille modus Multisportfunctie: Kies uit de drie verschillende sport workouts: rennen/hardlopen, touwtjespringen en zitoefeningen. Tijdens de workouts worden de verbrande calorieën geregisteerd. Je kan de sport workout rennen/harlopen ook gebruiken voor fietsen en andere sporten. Voordelen Multifunctioneel Gezondheidsparameters precies en snel inzichtelijk Perfect cadeau Modern design Bluetooth verbinding Makkelijk te installeren Veel functies Eenvoudig te bedienen Engelse applicatie Verpakkingsinhoud 1x Royal Supplies M5 violet 1x Royal Supplies M5 screenprotector 1x magnetische oplader 1x Nederlandse en Engelse Handleiding Waarom Royal Supplies? Producten ontworpen Europa Professioneel merk Thuiswaarborg merk Meer dan 400.000 tevreden klanten Accurate senor 2023 Technologie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van stappentellers. Er zijn namelijk 123 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!