Wat is de beste Zonnebrand van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 23 juni, 2024

Het kopen van een goede Zonnebrand is een moeilijke uitdaging. Wat is de beste Zonnebrand van 2024? Na het onderzoeken van 210 Zonnebrand kwam de La RochePosay La Roche-Posay Anthelios als beste uit onze Zonnebrand-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Zonnebrand, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Zonnebrand-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame Zonnebrand-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Zonnebrand

1Score: 9.9
La RochePosay La Roche-Posay Anthelios
La RochePosay La Roche-Posay Anthelios
La RochePosay
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Australian Gold Accelerator Extreme
Australian Gold Accelerator Extreme
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.3
Australian Gold SPF 30 Spray
Australian Gold SPF 30 Spray
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
RITUALS The Ritual of Karma
RITUALS The Ritual of Karma
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.7
Beauty Of Joseon Relief Sun
Beauty Of Joseon Relief Sun
Beauty of Joseon
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Australian Gold Accelerator - 250
Beste zonnebrandcrème
Australian Gold Accelerator - 250
Australian Gold
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Biodermal Zonnebrand Matterende Zonnefluïde voor
Biodermal Zonnebrand Matterende Zonnefluïde voor
Biodermal
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Australian Gold Deviously Black
Australian Gold Deviously Black
Australian Gold
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.5
Biodermal Zonnebrand Anti Age Zonnecrème
Biodermal Zonnebrand Anti Age Zonnecrème
Biodermal
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.2
RITUALS The Ritual of Karma
RITUALS The Ritual of Karma
RITUALS
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zonnebrand Koopgids

In Nederland is het feest als de zon schijnt! We willen allemaal naar buiten om van het zonnetje te genieten. Om onze huid te beschermen tegen verbranding en de gevolgen daarvan, gebruiken we zonnebrand. In de onderstaande gids vertel ik je over zonnebrand en leg ik je uit waar je op let bij aankoop van zonnebrand.

Wat kan ik doen tegen zonnebrand?

Heb je je misschien niet genoeg ingesmeerd of heb je te lang in de zon gezeten en ben je hierdoor toch verbrand? Geen nood, er zijn een paar manieren om de pijn te verminderen. Hier geldt natuurlijk dat je je gezonde verstand moet gebruiken: ben je ernstig verbrand, vraag dan altijd de huisarts om advies!

Om je huid zo snel mogelijk te laten herstellen moet je jezelf hydrateren: drink voldoende water. Je verbrande huid is daarnaast erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Als je in bad gaat, of gaat douchen, zorg er dan voor dat het water niet te warm is. Lauw water voelt vaak het fijnste.

Zodra je merkt dat je bent verbrand, ga je uit de zon en op zoek naar schaduw. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een plaats met een goede parasol waardoor de zon je huid niet bereikt. Als je eenmaal verbrandt bent, verbrandt je in een korte tijd nog sneller en meer. Trek eventueel ook een T-shirt aan.

Prik blaren nooit zelf door. Als je dit doet, wordt de onderste laag van je huis blootgesteld aan micro-organismen die voor vervelende infecties kunnen zorgen. Bovendien kunnen er blijvende littekens ontstaan.

Heb je veel pijn, schroom dan niet om een pijnstiller te nemen. Daar zijn ze voor. Volg altijd de dosering op de bijsluiter. Je kunt er ook voor kiezen om een aftersun product te gebruiken. Er zijn talloze producten op de markt die claimen te helpen bij een verbrande huid. Vaak verzachten ze de pijn en hydrateren ze de huid waardoor je huid tijdelijk beter aan voelt.

Welke factor zonnebrand heb ik nodig?

Baby's moet je altijd uit de zon houden. De huid van een baby absorbeert eventuele zonnebrand te snel waardoor deze niet goed werkt. Bovendien kan een verbrande huid bij baby's erg vervelende gevolgen hebben - neem geen risico en zoek de schaduw op met je baby.

Probeer daarnaast tussen 10u en 15u uit de zon te blijven. Tussen deze tijden is de zon op zijn sterkst. Wil je toch naar buiten zorg dan dat je je goed insmeert. Hieronder vind je de richtlijnen:

Kinderen en mensen met een gevoelige huid: minimaal SPF 30

Mensen met lichte huidtypen: SPF 15-30 Mensen met een getinte huid: SPF 10-15 Mensen met een donkere huid: SPF 6-10

Wil je echt geen risico nemen? Gebruik dan altijd SPF 50. Je smeert je om de twee uur in, en vaker als je gaat zwemmen. Draag een pet of een hoed en zoek de schaduw op. Zorg er ook voor dat je voldoende blijft drinken.

Kan je zwemmen met zonnebrand?

Ja, je kunt zwemmen met zonnebrand. Let wel op dat deze zonnebrand "waterproof of water resistent" is, oftewel bestand is tegen water. Helaas is het een fabeltje dat je 100% beschermt bent na en tijdens het zwemmen met waterproof zonnebrand. Het is weliswaar beter bestand tegen water, maar na het zwemmen zal je je toch opnieuw in moeten smeren.

Door de wrijving van de handdoek tijdens het afdrogen, verlies je al veel zonnebrand. De meeste zonnebrand is zo gemaakt dat deze niet mengt met water, maar dat het water van de huid af druppelt. Op deze manier zou de zonnebrand intact moeten blijven. Door spelen, ravotten en eventueel zand en afdrogen, is dit dus niet het geval en zal er opnieuw moeten worden gesmeerd.

Hoe lang blijft zonnebrand goed?

Over het algemeen gaat zonnebrand, nadat je het hebt gebruikt, een jaar mee. Om precies te weten hoe lang deze mee gaat, kijk je op de verpakking. Je ziet een klein potje met open deksel met daarboven een nummer: dit nummer staat voor het aantal maanden dat de zonnebrand houdbaar is.

Is je zonnebrand ouder dan het aantal aangegeven maanden? Dan kun je deze nog wel gebruiken, maar de werking is afgenomen. Zo kan een zonnebrand met een factor 50 bijvoorbeeld meer gelijk staan aan een zonnebrand van factor 15.

Hoe vaak moet je zonnebrand opnieuw insmeren?

Je smeert je minstens elke twee uur in. Je doet dit vaker wanneer je gaat zwemmen of als je veel activiteiten doet.

Waar staat SPF voor?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Het vertelt je hoeveel UV-B straling er kan worden geabsorbeerd door het zonnebrandmiddel.

Wat is het verschil tussen UV-A en UV-B stralen?

Beide stralen worden de veroorzaakt door natuurlijk zonlicht. Zonlicht bestaat voor zo'n 95% uit UV-A en 5% uit UV-B. Er is een belangrijk verschil tussen de twee. UV-B stralen dringen alleen door tot de buitenste laag van de huid en zijn verantwoordelijk voor die rode, verbrande huid na een dagje zee (en niet genoeg insmeren!).

UV-A stralen dringen dieper door: tot in de 2e laag van je huid. UV-A stralen zijn de veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering. Denk aan rimpels, pigmentvlekken en hogere elasticiteit van de huid.

Zowel UV-B als UV-A verhogen de kans op huidkanker.

Wat is beter: een spray of een zonnebrandcreme?

Een spray is misschien handiger in gebruik, maar een crème is beter. Met een spray geef je vaak je omgeving ook een beschermlaag wat zonde is van het product. Een crème wrijf je beter in en je bereikt alle plaatsen die bescherming nodig hebben (op je lichaam en niet op je schoenen).

Er is daarentegen tegenwoordig gekleurde zonnebrandcrème en spray verkrijgbaar. Door de kleur zie je precies waar de zonnebrand zich bevind. Dit is vooral ideaal bij kinderen. Na een paar seconden verdwijnt de kleur.

Waar let ik nog meer op bij aankoop van een zonnebrandcreme?

De meeste mensen letten alleen op de factor die ze kopen. Op de fles vind je een klein rond logo, met daarin "UVA" en daaronder een aantal sterren. Deze sterren staat voor de hoeveelheid bescherming tegen UV-A stralen. De score gaat van een tot vijf sterren: koop altijd zonnebrand met meer dan drie, het liefst vier sterren.

UV-A stralen gaan dieper in de huid en zijn de sleutel tot huidveroudering. Bovendien verhogen ze ook het risico op huidkanker.

hero illustration

Hoe testen we Zonnebrand?

Om de beste Zonnebrand te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Zonnebrand-test hebben we 210 Zonnebrand geanalyseerd.

illustration

De eerste parameter in onze Zonnebrand-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze Zonnebrand-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Zonnebrand-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij de aankoop van de beste Zonnebrand in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 210 Zonnebrand te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Zonnebrand in een oogopslag

1. La RochePosay La Roche-Posay Anthelios

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen La RochePosay La Roche-Posay Anthelios

 • list plusGeschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.
 • list plusBiedt hoogste bescherming tegen zowel UVA als UVB stralen.
 • list plusWater-, zweet- en zandbestendig.

Nadelen La RochePosay La Roche-Posay Anthelios

 • list plusPrijs wordt door sommigen als aan de hoge kant beschouwd.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
10
Als ik op zoek ben naar hoogwaardige zonbescherming, kies ik voor de La Roche-Posay Anthelios SPF30 Onzichtbare zonnefluïde voor het Gelaat. Deze fluïde is perfect voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid, en heeft een onzichtbare textuur die niet vet of plakkerig aanvoelt. Wat deze zonnefluïde echt speciaal maakt, is de XL-protect technologie die de hoogste bescherming biedt tegen zowel UVA als UVB stralen. En het beste van alles? Het is water-, zweet- en zandbestendig, dus ik kan het overal gebruiken!

Wat ik echt geweldig vind aan de Anthelios SPF30 Onzichtbare zonnefluïde zijn de resultaten van zelfevaluatie. 88% van de gebruikers zegt dat de textuur licht aanvoelt op de huid, 81% vindt dat het de huid niet vet maakt en maar liefst 97% constateert dat het geen witte waas achterlaat. Deze cijfers bewijzen hoe effectief en geweldig dit product is.

Ik heb ook positieve ervaringen gelezen van andere gebruikers, die benadrukken hoe snel de fluïde in de huid trekt, niet vet is en geen witte waas achterlaat. Dit bevestigt echt dat dit product zijn beloften nakomt en zorgt voor een geweldige gebruikerservaring. Hoewel sommige mensen de prijs misschien wat aan de hoge kant vinden, overheersen de positieve opmerkingen over de kwaliteit, het gebruiksgemak en het voldoen aan de verwachtingen.

Voor mij is deze zonnefluïde perfect voor dagelijks gebruik, vooral omdat ik een actieve levensstijl heb. Ik kan het royaal aanbrengen vlak voor blootstelling aan de zon en hoef me geen zorgen te maken, omdat het bestand is tegen water, zweet en zand. En ik hoef het alleen maar regelmatig opnieuw aan te brengen gedurende de dag, vooral na zwemmen, transpireren of afdrogen.

Vergeleken met andere zonbeschermingsproducten onderscheidt de La Roche-Posay Anthelios SPF30 zonnefluïde zich door de combinatie van effectieve bescherming, lichte textuur en het feit dat het geen witte waas achterlaat. Dit product biedt echt de perfecte balans tussen bescherming en comfort, waardoor het een essentieel onderdeel is van mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Al met al is de La Roche-Posay Anthelios SPF30 Onzichtbare zonnefluïde voor het Gelaat een absolute topper. Ondanks dat sommige mensen de prijs wat hoog vinden, biedt het product onmiskenbare voordelen, waardoor het mijn aanbevolen keuze is voor hoogwaardige zonbescherming. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

2. Australian Gold Accelerator Extreme

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Australian Gold Accelerator Extreme

 • list plusCombinatie van natuurlijke bronzers, DHA en huidverzorgende ingrediënten

Nadelen Australian Gold Accelerator Extreme

 • list plusMogelijke irritatie door sommige bestanddelen voor mensen met een gevoelige huid

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.69
Functionaliteit
9.02
Gebruiksgemak
9.64
Ik ben dol op de Australian Gold Accelerator Extreme zonnebankcrème! Met een mix van natuurlijke bronzers en geconcentreerde DHA, zorgt deze crème voor een direct zichtbare donkere kleur en een langdurige bruining. De toevoeging van Aloë Vera, zonnebloem- en hennepzaad olie, vitamine A en E, en 'ATO' zorgen voor een gehydrateerde en gezonde huid, terwijl de heerlijke ‘Cocoa Dreams’ geur een tropisch tintje toevoegt aan mijn zonnebankervaring. 🌞

Wat deze crème echt onderscheidt, is de toevoeging van cannabis sativa zaadolie, teatree-olie en olijfolie. Deze ingrediënten dragen bij aan de hydratatie en gezondheid van mijn huid, terwijl de 'ATO' het vervelende zonnebankgeurtje voorkomt. Met een inhoud van 250 ml, is deze crème perfect voor regelmatig gebruik. Het is meer dan alleen een zonnebankcrème - het is een huidverzorgingsproduct.

De Australian Gold Accelerator Extreme zonnebankcrème is perfect voor liefhebbers van zonnebanken die op zoek zijn naar een diepe, langdurige bruining, gecombineerd met huidverzorgingseigenschappen. Het is ideaal voor frequente zonnebankgebruikers en zorgt voor een heerlijke geurervaring. Maar let op, als je een gevoelige huid hebt, controleer dan eerst de ingrediënten, want sommige bestanddelen kunnen irritatie veroorzaken.

In vergelijking met andere zonnebankcrèmes onderscheidt de Australian Gold Accelerator Extreme zich door de combinatie van natuurlijke bronzers, DHA en huidverzorgende ingrediënten. Dit maakt het de perfecte keuze voor liefhebbers van zonnebanken die op zoek zijn naar een product dat niet alleen zorgt voor een diepe, langdurige bruining, maar ook voor de gezondheid en hydratatie van de huid.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

3. Australian Gold SPF 30 Spray

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Australian Gold SPF 30 Spray

 • list plusUnieke combinatie van zonbescherming met natuurlijke bronzers

Nadelen Australian Gold SPF 30 Spray

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen met zeer gevoelige huid

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.37
Functionaliteit
9.33
Gebruiksgemak
9.29
Ik ben dol op de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer in reisformaat. Deze handige zonnebrandspray beschermt mijn huid perfect tegen UVA en UVB-stralen, terwijl de toegevoegde natuurlijke bronzers zorgen voor een snellere en diepere bruining. Met ingrediënten zoals Kakadu Plum, Aloë Vera, vitamine E, Australische Tea Tree olie en zonnebloemzaadextracten wordt mijn huid niet alleen beschermd, maar ook goed verzorgd. Deze spray is niet plakkerig, vetvrij en is zweet- en waterbestendig, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten.

Wat deze zonnebrandspray echt uniek maakt, is de combinatie van zonbescherming met natuurlijke bronzers. Dit betekent dat ik niet alleen beschermd ben tegen de zon, maar ook een mooie bruine teint kan ontwikkelen. En het handige reisformaat van 100 ml maakt het perfect voor vakanties of dagtochten. En de aangename geur maakt het aanbrengen van zonnebrand een plezierige ervaring.

Het enige waar ik voorzichtig mee moet zijn, is dat de toegevoegde bronzers mogelijk niet geschikt zijn voor mensen met een zeer gevoelige huid. Daarom is het altijd slim om de ingrediëntenlijst te controleren en een patch-test uit te voeren.

Al met al is de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer een geweldige keuze voor liefhebbers van een gezonde gloed en effectieve zonbescherming. Met deze unieke combinatie van zonbescherming en natuurlijke bronzers kan ik genieten van de zon en toch een prachtige bruine teint behouden. Ik kan niet wachten om deze spray mee te nemen op mijn volgende avontuur! 🌞

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs

4. RITUALS The Ritual of Karma

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RITUALS The Ritual of Karma

 • list plusHoogwaardige zonverzorgingsproducten

Nadelen RITUALS The Ritual of Karma

 • list plusGeur mogelijk niet voor iedereen geschikt

Beoordeling

9.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.97
Functionaliteit
9.39
Gebruiksgemak
8.7
Ik kan niet wachten om deze RITUALS The Ritual of Karma Sun Trial Set 2023 uit te proberen! Dit setje bevat mijn drie favoriete zonverzorgingsproducten in een handige verpakking, perfect voor mijn volgende vakantie. Met een heerlijke geur van zoete witte lotus en witte thee, brengt deze set direct de zomerse sfeer naar boven. Met een zonnecrème voor het gezicht met SPF 30 (50 ml), een zonbeschermende milky spray met SPF 30 (50 ml), en een body shimmer oil (30 ml), ben ik volledig beschermd en klaar om te stralen op het strand. 🌞

De zonnecrème en milky spray bieden effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, terwijl de body shimmer oil mijn huid een prachtige glans geeft. Met ingrediënten zoals lotusbloem, witte thee, hydra-boost complex, squalaan, aloë vera en algen, weet ik dat mijn huid goed gehydrateerd en beschermd wordt. Na een dagje in de zon is deze set precies wat mijn huid nodig heeft om te herstellen en stralend te blijven.

Misschien is de geur niet voor iedereen, maar de voordelen van deze set zijn ongeëvenaard. Voor mij is het de perfecte keuze voor hoogwaardige zonverzorging met een heerlijke geur. Met deze set kan ik optimaal van de zon genieten, wetende dat mijn huid goed beschermd en verzorgd wordt.️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

5. Beauty Of Joseon Relief Sun

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beauty Of Joseon Relief Sun

 • list plusLichtgewicht crème formule die zorgt voor een frisse opname zonder pilling of witte waas
 • list plusBevat huidkalmerende en verhelderende ingrediënten, geschikt voor gevoelige huidtypes
 • list plusGecertificeerd met SPF 50, biedt effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen

Nadelen Beauty Of Joseon Relief Sun

 • list plusKan een wit laagje achterlaten op donkere huidskleuren

Beoordeling

8.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.97
Ik ben enthousiast om de Beauty Of Joseon Relief Sun aan je voor te stellen, een nieuwe chemische zonnebrandcrème die speciaal is ontworpen om zacht aan te brengen op jouw huid. Met huidkalmerende en verhelderende ingrediënten is deze zonnebrandcrème ook geschikt voor gevoelige huidtypes.

Wat deze zonnebrandcrème echt bijzonder maakt, is de lichtgewicht crème formule die zorgt voor een frisse opname zonder pilling of witte waas. Daarnaast bevat het rijstextract en een graanprobioticacomplex, waardoor het de natuurlijke kracht van jouw huid helpt voeden.

En weet je wat? De Beauty Of Joseon Relief Sun is gecertificeerd met SPF 50 door twee aparte laboratoria in Korea en Spanje, wat betekent dat het jou effectief beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Dat is toch geweldig?

Volgens onze gebruikersreviews is deze zonnebrandcrème ontzettend geliefd vanwege de lichte en niet-vettige textuur. Het voelt comfortabel aan op jouw huid en laat geen vettig laagje achter. Hoewel, sommige gebruikers met een getinte tot donkere huidskleur merken op dat het wel een wit laagje kan achterlaten. Dat is wel iets om in gedachten te houden.

Een ander pluspunt is dat de Beauty Of Joseon Relief Sun jouw huid een mooie glow geeft en geen witte schijn achterlaat. Dit maakt het ook perfect om onder make-up te dragen. Wie wil er nu niet stralen?

Hoewel de meeste gebruikers dol zijn op deze zonnebrandcrème, zijn er enkele opmerkingen over mogelijke witte waas op donkere huidskleuren. Dus, als dat voor jou belangrijk is, houd daar dan rekening mee bij het maken van jouw keuze.

Over het algemeen wordt de Beauty Of Joseon Relief Sun geprezen om zijn goede zonbescherming, het comfortabele gevoel op de huid en de mooie verpakking. Het is een populaire keuze onder gebruikers die op zoek zijn naar een effectieve zonnebrandcrème met extra huidverzorgende voordelen.

Dus, waar wacht je nog op? Laten we samen jouw huid beschermen en verzorgen met de Beauty Of Joseon Relief Sun! ✨

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

6. Beste zonnebrandcrème: Australian Gold Accelerator - 250

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Australian Gold Accelerator - 250

 • list plusBouwt een mooie, natuurlijke kleur op
 • list plusGeschikt voor elk huidtype en bevordert een natuurlijke bruining
 • list plusBiedt uitstekende huidverzorging en hydratatie

Nadelen Australian Gold Accelerator - 250

 • list plusResultaten kunnen variëren afhankelijk van huidtype en zonnetijd

Beoordeling

8.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.26
Gebruiksgemak
8.58
Ik ben dol op de Australian Gold Accelerator! Met deze zonnebankcrème kan ik op een natuurlijke manier een prachtige kleur opbouwen. Het maakt niet uit wat voor huidtype je hebt, deze basislotion is perfect voor iedereen. Dankzij het 'CellMoist Complex' wordt mijn huid op een natuurlijke manier bruin. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt het ook nog eens voor uitstekende huidverzorging met vitamine A en E, natuurlijke plantenextracten en het 'Biosine Complex' met Tea Tree olie, olijfolie en ProVitamine B5. En het beste van alles? Het is ook nog eens heel betaalbaar!

Wat deze zonnebankcrème echt uniek maakt, is de heerlijke 'Cocoa Dreams' geur van Australian Gold. Het voelt alsof ik op een tropisch eiland ben terwijl ik aan het zonnen ben. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de Accelerator ingrediënten zoals Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil en Glycerin, die mijn huid hydrateren en verzorgen.

De reviews van andere gebruikers bevestigen alleen maar hoe geweldig deze zonnebankcrème is. Eén gebruiker zegt dat het direct een mooi verschil maakte en dat het ook nog eens heerlijk ruikt. Een andere gebruiker raadt het absoluut aan, omdat het zorgt voor een mooie egale kleur en niet vet aanvoelt. Een derde gebruiker is super enthousiast en zegt dat de crème echt goed werkt. Na de eerste keer gebruiken had ze meteen een prachtige goudbruine kleur.

De Australian Gold Accelerator zorgt voor een natuurlijke en egale bruine kleur, terwijl het tegelijkertijd mijn huid verzorgt en hydrateert. En alsof dat nog niet genoeg is, ruikt het ook nog eens heerlijk en voelt het niet vet aan. En het beste van alles? Het is ook nog eens heel betaalbaar! Het is geen wonder dat zoveel mensen hier dol op zijn.

Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om te weten dat de resultaten van een zonnebankcrème kunnen variëren, afhankelijk van je huidtype en de tijd die je onder de zonnebank doorbrengt. Het kan dus nodig zijn om het product meerdere keren te gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken.

Al met al is de Australian Gold Accelerator een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een zonnebankcrème die zorgt voor een prachtige bruine kleur en tegelijkertijd de huid verzorgt. Met zijn heerlijke geur, betaalbare prijs en bewezen effectiviteit is dit product een waardevolle toevoeging aan je zonverzorgingsroutine. Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf en geniet van een prachtige, stralende teint! 😉

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

7. Biodermal Zonnebrand Matterende Zonnefluïde voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Biodermal Zonnebrand Matterende Zonnefluïde voor

 • list plusMatterende formule absorbeert overtollig talg
 • list plusBevat zinc PCA om puistjes te voorkomen
 • list plusGeschikt voor gevoelige huid zonder verstopte poriën

Nadelen Biodermal Zonnebrand Matterende Zonnefluïde voor

 • list plusKan vettig aanvoelen en glans veroorzaken
 • list plusKan ogen irriteren
 • list plusMogelijke vettige gevoel bij het dragen van make-up

Beoordeling

8.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.09
Functionaliteit
7.85
Gebruiksgemak
8.09
Ik ben dol op de Biodermal Zonnebrand - Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 50! Deze innovatieve toevoeging aan de zonbeschermingscategorie biedt directe en langdurige bescherming voor mijn zongevoelige huid. Met geavanceerde UVB-/UVA-filters en het unieke Triple Moist Complex biedt het diepe hydratatie en absorbeert het overtollig talg, waardoor mijn huid niet glimt. Ook helpt het zinc PCA bij het voorkomen van puistjes. De zonnefluïde is geschikt voor mijn normale tot gemengde huid en kan zelfs onder make-up aangebracht worden.

Wat deze zonnefluïde echt onderscheidt, is zijn vermogen om glimmen en puistjes tegen te gaan, wat vooral gewaardeerd wordt door mensen met een gecombineerde of vette huid. Het is zeer waterbestendig en dermatologisch getest, dus ik kan erop vertrouwen. Met een handige verpakking van 40 ml is het ideaal voor onderweg en tijdens outdoor activiteiten.

Het gebruik van Tinosorb S en M zorgt voor effectieve bescherming zonder de poriën te verstoppen, wat perfect is voor mijn gevoelige huid. Daarnaast mattert het mijn vettige huid zonder een witte waas achter te laten, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Hoewel sommige klanten ervaren dat het product vettig kan aanvoelen en glans kan veroorzaken, vooral bij het dragen van make-up, en dat het hun ogen kan irriteren, ben ik van mening dat de voordelen opwegen tegen de nadelen. De focus op het matteren van de huid en het voorkomen van puistjes maakt dit product uniek binnen de markt. Voor mij is de Biodermal Zonnebrand een uitstekende oplossing voor effectieve zonbescherming met matterende eigenschappen. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs

8. Australian Gold Deviously Black

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Australian Gold Deviously Black

 • list plusSnelle en mooie bruine kleur
 • list plusIntense verzorging
 • list plusAangename geur
 • list plusZuinig in gebruik
 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusGeschikt voor ervaren zonnebankgebruikers

Nadelen Australian Gold Deviously Black

 • list plusMinder geschikt voor mensen met weinig ervaring met zonnebanken
 • list plusVoorzichtigheid geboden om overmatige blootstelling aan UV-straling te voorkomen

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.82
Functionaliteit
7.29
Gebruiksgemak
8.2
Ik ben de Australia Gold Deviously Black - 250 ml - zonnebankcrème en ik beloof je een snel en prachtig bruin resultaat. Met mijn krachtige 45-voudige bruiningsformule behoor ik tot de krachtigste bruiningsproducten van Australian Gold. Niet alleen zorg ik voor een mooie bruine kleur, maar ik bied ook intense verzorging. Mijn crème bevat een Skincare Cocktail met voedende oliën en vitamines die je huid zuiveren, verzorgen, herstellen en een gezonde veerkrachtige uitstraling geven. En dankzij de toevoeging van Hemp Seed Oil blijft het vochtgehalte van je huid op peil, waardoor je kleur langer behouden blijft.

Mijn gebruikers zijn ontzettend tevreden over mij, de Deviously Black zonnebankcrème. Ze prijzen mijn vermogen om hen een mooie bruine kleur te geven, mijn aangename geur en mijn langdurige resultaten. Ze noemen mij onmisbaar en perfect voor ervaren zonnebankgebruikers. Ze merken op dat ik hun huid voed, makkelijk uitsmeer en dat je met een kleine hoeveelheid al ver komt. Ze vinden mijn geur ook heerlijk, niet zoet of naar zonnebrand, maar eerder als een luxe bodylotion.

Een van mijn gebruikers beschrijft mij als een heerlijke diepe bronzer. Na een paar sessies onder de zonnebank heeft deze gebruiker al een mooie bruine kleur bereikt. Ook wordt mijn prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaren.

Een andere gebruiker noemt mij een van de beste en meest efficiënte producten om mooi bruin te worden onder de zonnebank of zelfs in de zon. Ik smeer goed uit, blijf niet vettig, ruik lekker en werk efficiënt.

Ik, de Australian Gold Deviously Black - 250 ml - zonnebankcrème, heb dus veel positieve eigenschappen. Ik zorg voor een snelle en mooie bruine kleur, bied intense verzorging en heb een aangename geur. Bovendien ben ik zuinig in gebruik en heb ik een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik lijk vooral geschikt te zijn voor ervaren zonnebankgebruikers.

Hoewel er geen negatieve opmerkingen zijn genoemd in de reviews, is het belangrijk om te vermelden dat ik mogelijk minder geschikt ben voor mensen die weinig ervaring hebben met zonnebanken. Daarom is het verstandig om voorzichtig te beginnen en mij geleidelijk op te bouwen om overmatige blootstelling aan UV-straling te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

9. Biodermal Zonnebrand Anti Age Zonnecrème

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Biodermal Zonnebrand Anti Age Zonnecrème

 • list plusBiedt een zeer hoge bescherming tegen zowel UVB- als UVA-straling
 • list plusBevat actieve ingrediënten die helpen bij het behouden van een jeugdige huid
 • list plusZorgt voor diepe en langdurige hydratatie van de huid

Nadelen Biodermal Zonnebrand Anti Age Zonnecrème

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën
 • list plusVerpakking kan als verspilling van papier worden gezien

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.12
Functionaliteit
7.1
Gebruiksgemak
8.03
De Biodermal Zonnebrand - Anti Age Zonnecrème voor het gezicht - SPF 50 - 40ml is echt mijn favoriet als het gaat om zonbescherming voor mijn gezicht. Ik bedoel, het is niet voor niets uitgeroepen tot de allerbeste zonnebrandcrème van 2020 door de Consumentenbond, toch? Wat deze crème zo speciaal maakt, is dat het niet alleen beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon, maar ook actieve ingrediënten bevat die mijn huid jeugdig houden.

Een van de meest geweldige eigenschappen van deze zonnebrandcrème is de SPF 50. Serieus, dat betekent dat het een superhoge bescherming biedt tegen zowel UVB- als UVA-straling. Dus ik hoef me geen zorgen te maken over zonnebrand of vroegtijdige huidveroudering. Geen rimpels of pigmentvlekken voor mij, dankzij deze crème!

Wat deze zonnebrandcrème nog meer bijzonder maakt, is het Triple Moist Complex. 🌟 Dit complex zorgt ervoor dat mijn huid direct, diep en langdurig gehydrateerd wordt. Dus mijn huid blijft lekker zacht en gehydrateerd, en de vochtbalans blijft op peil. Geen droge plekjes of trekkerig gevoel meer!

Ik ben niet de enige die fan is van deze zonnebrandcrème. Veel gebruikers zijn dolenthousiast en prijzen de fijne textuur van de crème. Het trekt snel in mijn huid en laat geen plakkerig gevoel achter. Oh, en de geur? Heerlijk! Geen onaangename geuren hier, hoor.

En laten we het hebben over de verpakking. Zo handig en makkelijk mee te nemen! Het formaat van 40 ml is perfect om in mijn tas te stoppen en overal mee naartoe te nemen. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het wel jammer dat de crème in een te grote doos wordt verzonden. Beetje zonde van het papier, toch?

Een ander groot pluspunt is dat deze zonnebrandcrème de vorming van pigment vertraagt. Dat is echt top, vooral als je net als ik last hebt van pigmentvlekken in je gezicht. Eindelijk een crème die helpt om die vervelende vlekken te verminderen.

Even iets om in gedachten te houden: deze zonnebrandcrème is misschien niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Het is altijd slim om even de ingrediëntenlijst te checken voordat je het product gebruikt.

Kortom, de Biodermal Zonnebrand - Anti Age Zonnecrème voor het gezicht - SPF 50 - 40ml is gewoonweg fantastisch. Met zijn hoge SPF, actieve ingrediënten en hydraterende eigenschappen biedt deze crème alles wat ik nodig heb voor een complete bescherming tegen de zon en het behoud van een jeugdige huid. Ik zweer erbij!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. RITUALS The Ritual of Karma

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RITUALS The Ritual of Karma

 • list plusSnelle levering
 • list plusGoede prijs
 • list plusVerfijnde geur

Nadelen RITUALS The Ritual of Karma

 • list plusMoet regelmatig opnieuw worden aangebracht

Beoordeling

7.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.54
Functionaliteit
7.43
Gebruiksgemak
6.67
Ik ben dol op de RITUALS The Ritual of Karma Zonverzorgingsset, het is de perfecte metgezel voor mijn vakantie. Deze set bevat twee bestseller zonverzorgingsproducten van The Ritual of Karma, die me helpen zorgeloos van de zon te genieten. Met een verfijnde zoete witte lotusgeur en voedende witte thee, creëert deze set een puur en fris aroma dat perfect past bij de zomer.

In de set zit een Shimmer lichaamsolie van 100 ml. Ik schud de olie goed voor gebruik en breng het direct aan na het douchen. Ik laat het product 5 minuten intrekken voordat ik me aankleed. De olie geeft mijn huid een subtiele glans en hydrateert intensief.

Daarnaast bevat de set een zonnebrandcrème met SPF 30 van 200 ml. Ik breng deze crème royaal aan, ongeveer 30 minuten voordat ik de zon in ga, voor het beste resultaat. De crème trekt goed in de huid en verdwijnt niet snel als ik transpireer. Ik breng de crème regelmatig opnieuw aan, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen.

De actieve ingrediënten in deze set zijn onder andere lotusbloem, witte thee, hydra-boost complex squalaan, aloë vera en algen. De lotusbloem staat bekend om haar verzachtende en verzorgende eigenschappen, terwijl witte thee zorgt voor een frisse en zuivere geur met een licht bloemig accent. Het hydra-boost complex squalaan hydrateert mijn huid intensief en herstelt de lipidenbarrière, terwijl aloë vera de hydratatie verbetert en mijn huid kalmeert na blootstelling aan de zon. De algen in de set verbeteren de hydratatie van mijn huid en verminderen vochtverlies.

Ik ben erg tevreden over de RITUALS The Ritual of Karma Zonverzorgingsset. Ik ben blij met de snelle levering en goede prijs van het product. Daarnaast vind ik de geur van de producten heerlijk en waardeer ik dat de lichaamsolie niet plakkerig is. Het product voldoet aan mijn verwachtingen en is van goede kwaliteit.

Al met al is de RITUALS The Ritual of Karma Zonverzorgingsset een uitstekende keuze voor iedereen die zorgeloos van de zon wil genieten. Met de verfijnde geur, hydraterende eigenschappen en goede prijs-kwaliteitverhouding is deze set een must-have voor de vakantie. 🌞

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zonnebrand. Er zijn namelijk 210 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!