Wat is de beste zonnebrand van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede zonnebrand is een moeilijke opdracht. Wat is de beste zonnebrand van 2023? Na het testen van 3857 zonnebrand kwam de Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super als beste getest uit onze zonnebrand-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de zonnebrand, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zonnebrand-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige zonnebrand-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste zonnebrand

1Score: 9.9
Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super
Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super
Garnier
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
NIVEA SUN Protect & Dry
NIVEA SUN Protect & Dry
NIVEA
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
Australian Gold SPF 30 100ml
Australian Gold SPF 30 100ml
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
NIVEA SUN Zonnebrand Spray Protect geen kleur
NIVEA SUN Zonnebrand Spray Protect geen kleur
NIVEA
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g
Beste Zonnebrand voor gevoelige huid
La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
NIVEA SUN Luminous Gezicht Zonnebrand
NIVEA SUN Luminous Gezicht Zonnebrand
NIVEA
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.7
Garnier Ambre Solaire Hydraterende en
Garnier Ambre Solaire Hydraterende en
Garnier
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Zonnebrandmelk SPF 50+ 175 ml
Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Zonnebrandmelk SPF 50+ 175 ml
Garnier
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.6
Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk
Beste Zonnebrand voor kinderen
Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.6
Garnier Ambre Solaire Invisible Protect
Garnier Ambre Solaire Invisible Protect
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zonnebrand Koopgids

In Nederland is het feest als de zon schijnt! We willen allemaal naar buiten om van het zonnetje te genieten. Om onze huid te beschermen tegen verbranding en de gevolgen daarvan, gebruiken we zonnebrand. In de onderstaande gids vertel ik je over zonnebrand en leg ik je uit waar je op let bij aankoop van zonnebrand.

Wat kan ik doen tegen zonnebrand?

Heb je je misschien niet genoeg ingesmeerd of heb je te lang in de zon gezeten en ben je hierdoor toch verbrand? Geen nood, er zijn een paar manieren om de pijn te verminderen. Hier geldt natuurlijk dat je je gezonde verstand moet gebruiken: ben je ernstig verbrand, vraag dan altijd de huisarts om advies!

Om je huid zo snel mogelijk te laten herstellen moet je jezelf hydrateren: drink voldoende water. Je verbrande huid is daarnaast erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Als je in bad gaat, of gaat douchen, zorg er dan voor dat het water niet te warm is. Lauw water voelt vaak het fijnste.

Zodra je merkt dat je bent verbrand, ga je uit de zon en op zoek naar schaduw. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een plaats met een goede parasol waardoor de zon je huid niet bereikt. Als je eenmaal verbrandt bent, verbrandt je in een korte tijd nog sneller en meer. Trek eventueel ook een T-shirt aan.

Prik blaren nooit zelf door. Als je dit doet, wordt de onderste laag van je huis blootgesteld aan micro-organismen die voor vervelende infecties kunnen zorgen. Bovendien kunnen er blijvende littekens ontstaan.

Heb je veel pijn, schroom dan niet om een pijnstiller te nemen. Daar zijn ze voor. Volg altijd de dosering op de bijsluiter. Je kunt er ook voor kiezen om een aftersun product te gebruiken. Er zijn talloze producten op de markt die claimen te helpen bij een verbrande huid. Vaak verzachten ze de pijn en hydrateren ze de huid waardoor je huid tijdelijk beter aan voelt.

Welke factor zonnebrand heb ik nodig?

Baby's moet je altijd uit de zon houden. De huid van een baby absorbeert eventuele zonnebrand te snel waardoor deze niet goed werkt. Bovendien kan een verbrande huid bij baby's erg vervelende gevolgen hebben - neem geen risico en zoek de schaduw op met je baby.

Probeer daarnaast tussen 10u en 15u uit de zon te blijven. Tussen deze tijden is de zon op zijn sterkst. Wil je toch naar buiten zorg dan dat je je goed insmeert. Hieronder vind je de richtlijnen:

Kinderen en mensen met een gevoelige huid: minimaal SPF 30

Mensen met lichte huidtypen: SPF 15-30 Mensen met een getinte huid: SPF 10-15 Mensen met een donkere huid: SPF 6-10

Wil je echt geen risico nemen? Gebruik dan altijd SPF 50. Je smeert je om de twee uur in, en vaker als je gaat zwemmen. Draag een pet of een hoed en zoek de schaduw op. Zorg er ook voor dat je voldoende blijft drinken.

Kan je zwemmen met zonnebrand?

Ja, je kunt zwemmen met zonnebrand. Let wel op dat deze zonnebrand "waterproof of water resistent" is, oftewel bestand is tegen water. Helaas is het een fabeltje dat je 100% beschermt bent na en tijdens het zwemmen met waterproof zonnebrand. Het is weliswaar beter bestand tegen water, maar na het zwemmen zal je je toch opnieuw in moeten smeren.

Door de wrijving van de handdoek tijdens het afdrogen, verlies je al veel zonnebrand. De meeste zonnebrand is zo gemaakt dat deze niet mengt met water, maar dat het water van de huid af druppelt. Op deze manier zou de zonnebrand intact moeten blijven. Door spelen, ravotten en eventueel zand en afdrogen, is dit dus niet het geval en zal er opnieuw moeten worden gesmeerd.

Hoe lang blijft zonnebrand goed?

Over het algemeen gaat zonnebrand, nadat je het hebt gebruikt, een jaar mee. Om precies te weten hoe lang deze mee gaat, kijk je op de verpakking. Je ziet een klein potje met open deksel met daarboven een nummer: dit nummer staat voor het aantal maanden dat de zonnebrand houdbaar is.

Is je zonnebrand ouder dan het aantal aangegeven maanden? Dan kun je deze nog wel gebruiken, maar de werking is afgenomen. Zo kan een zonnebrand met een factor 50 bijvoorbeeld meer gelijk staan aan een zonnebrand van factor 15.

Hoe vaak moet je zonnebrand opnieuw insmeren?

Je smeert je minstens elke twee uur in. Je doet dit vaker wanneer je gaat zwemmen of als je veel activiteiten doet.

Waar staat SPF voor?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Het vertelt je hoeveel UV-B straling er kan worden geabsorbeerd door het zonnebrandmiddel.

Wat is het verschil tussen UV-A en UV-B stralen?

Beide stralen worden de veroorzaakt door natuurlijk zonlicht. Zonlicht bestaat voor zo'n 95% uit UV-A en 5% uit UV-B. Er is een belangrijk verschil tussen de twee. UV-B stralen dringen alleen door tot de buitenste laag van de huid en zijn verantwoordelijk voor die rode, verbrande huid na een dagje zee (en niet genoeg insmeren!).

UV-A stralen dringen dieper door: tot in de 2e laag van je huid. UV-A stralen zijn de veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering. Denk aan rimpels, pigmentvlekken en hogere elasticiteit van de huid.

Zowel UV-B als UV-A verhogen de kans op huidkanker.

Wat is beter: een spray of een zonnebrandcreme?

Een spray is misschien handiger in gebruik, maar een crème is beter. Met een spray geef je vaak je omgeving ook een beschermlaag wat zonde is van het product. Een crème wrijf je beter in en je bereikt alle plaatsen die bescherming nodig hebben (op je lichaam en niet op je schoenen).

Er is daarentegen tegenwoordig gekleurde zonnebrandcrème en spray verkrijgbaar. Door de kleur zie je precies waar de zonnebrand zich bevind. Dit is vooral ideaal bij kinderen. Na een paar seconden verdwijnt de kleur.

Waar let ik nog meer op bij aankoop van een zonnebrandcreme?

De meeste mensen letten alleen op de factor die ze kopen. Op de fles vind je een klein rond logo, met daarin "UVA" en daaronder een aantal sterren. Deze sterren staat voor de hoeveelheid bescherming tegen UV-A stralen. De score gaat van een tot vijf sterren: koop altijd zonnebrand met meer dan drie, het liefst vier sterren.

UV-A stralen gaan dieper in de huid en zijn de sleutel tot huidveroudering. Bovendien verhogen ze ook het risico op huidkanker.

hero illustration

Hoe testen we zonnebrand?

Om de beste zonnebrand te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zonnebrand-test hebben we 3857 zonnebrand vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze zonnebrand-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig buitenstaande expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze zonnebrand-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen zonnebrand-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste zonnebrand in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 3857 zonnebrand te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste zonnebrand in een makkelijke lijst

1. Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super

 • list plusDeze zonnebrand gezicht laat geen witte waas achter, wat belangrijk is voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling.
 • list plusDeze zonnebrand gezicht smeert goed uit, wat belangrijk is voor een gelijkmatige bescherming.
 • list plusDeze zonnebrand gezicht biedt goede bescherming, wat belangrijk is om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Anti-Age Super

 • list plusDeze zonnebrand gezicht trekt niet goed in, wat kan leiden tot plakkerigheid en ongemak.
 • list plusDeze zonnebrand gezicht kan prikken in de ogen, wat onaangenaam is en kan leiden tot irritatie.
 • list plusDeze zonnebrand gezicht bevat geen natuurlijke ingrediënten, wat voor sommige consumenten belangrijk kan zijn vanwege persoonlijke voorkeuren of overtuigingen.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.4

UV straling heeft een grote invloed op veroudering van onze huid. Omdat ons gezicht dagelijks in aanraking komt met UV straling is passende bescherming nodig. Garnier Ambre Solaire introduceert daarom de Anti-Age Super UV Zonbescherming met SPF50+ bescherming en hyaluronzuur voor het gezicht. De formule voor dagelijks gebruik met hyaluronzuur is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, biedt hoge bescherming én vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. De frisse lichte textuur van deze dagelijkse zonbescherming voelt comfortabel op de huid en wordt snel opgenomen, waardoor de huid wordt gehydrateerd wordt met een niet-vettig effect. Deze Ambre Solaire zonbescherming voor gezicht zit verpakt in een duurzamere verpakking met geintegreerd karton, biedt bescherming tegen UVB, UVA en lange UV stralen, is dermatologisch getest, is hypoallergeen en bevat geen alcohol. De formule voor dagelijks gebruik met hyaluronzuur is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, biedt hoge bescherming én vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. De frisse lichte textuur van deze dagelijkse zonbescherming voelt comfortabel op de huid en wordt snel opgenomen, waardoor de huid wordt gehydrateerd wordt met een niet-vettig effect. Deze Ambre Solaire zonbescherming voor gezicht zit verpakt in een duurzamere verpakking met geintegreerd karton, biedt bescherming tegen UVB-, UVA- en lange UV-stralen, is dermatologisch getest, is hypoallergeen en bevat geen alcohol. Het resultaat Na het aanbrengen van een royale laag biedt de anti-age super UV zonbescherming hoge becherming en biedt deze een dagelijkse hydratetie zonder vettig effect op de huid. De zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes wordt daarnaast met 22%* verminderd. Deze zonbescherming is daarom goed bruikbaar als gezichtscrème en gaat verder dan een zonnebrandcrème voor op vakantie. *Instrumentele test door 24 vrouwen na 8 weken van tweemaal daags gebruik. Hoe te gebruiken? Breng vlak voor blootstelling aan de zon een royale laag zonnebrandcrème aan en masseer dit goed in de huid zodat deze overal goed in de huid kan trekken. Onvoldoende product aanbrengen betekent dat het beschermingsniveau vermindert. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel. Garnier staat voor gezonde schoonheid die mensen bij elkaar brengt. Al sinds 1904 biedt Garnier effectieve en innovatieve schoonheidsproducten met een oorsprong uit de natuur die zijn ontwikkeld op basis van uitgebreide expertise op het gebied van een gezond uitziende huid en haar. Ingrediënten 885540 1 - Ingredients : Aqua / Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Octocrylene, Niacinamide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Ethylhexyl Triazone, Silica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Drometrizole Trisiloxane, Peg-100 Stearate, Stearylalcohol, Glycerylstearate, Tocopherol, Hydroxyacetophenone, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenylethyl Resorcinol, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Poloxamer 338, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Capryloyl Salicylic Acid (F.I.L C259134/2).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. NIVEA SUN Protect & Dry

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9

NIVEA SUN Protect & Dry Touch Transparante Zonnespray biedt zeer effectieve en onmiddellijke UVA/UVB bescherming. De formule heeft een aangenaam verkoelend effect en laat de huid zijdezacht aanvoelen. De lichte, niet-vette en 100% transparante formule trekt snel in, is extra water resistent en laat geen witte strepen achter. Vertrouw op het No.1 merk in zonbescherming. Alle Europese NIVEA Sun formules zijn vrij van octinoxate en oxybenzone, en respecteren daarmee de Hawaïaanse Wet*. 100% recycled bottle* *Gebaseerd op data van Nielsen’s Retailer Measurement Service m.b.t. Nivea marktaandeel in omzet in de categorie Zonbescherming op de NL Food-Drug incl. Drug Closed Group markt, periode MAT (Moving Annual Total) t/m week 40 2019.& (Copyright © 2019 Nielsen).& In 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen. *Zonder dop en pomp

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Australian Gold SPF 30 100ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Australian Gold SPF 30 100ml

 • list plusMet deze zonnebrand ben je goed beschermd tegen de zon.
 • list plusDe zonnebrand heeft een goede kwaliteit en is waterbestendig.
 • list plusDe zonnebrand is makkelijk aan te brengen en smeert goed uit.

Nadelen Australian Gold SPF 30 100ml

 • list plusDeze zonnebrand kan plakkerig aanvoelen op de huid, wat niet altijd even prettig is.
 • list plusHet is mogelijk dat deze zonnebrand vlekken achterlaat op kleding, wat vervelend kan zijn.
 • list plusDe geur van deze zonnebrand is sterk en kan niet door iedereen als prettig worden ervaren.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.7

De Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer is een perfecte zonnebrandspray voor de zomer! Met een hoge SPF-factor van 30 ben je goed beschermd tegen zowel UVA als UVB straling. Wat deze zonnebrandspray onderscheidt van andere producten is de toevoeging van natuurlijke bronzers, waardoor je sneller en dieper bruin wordt. De spray trekt snel in en plakt niet, waardoor het niet onprettig aanvoelt op je huid. Daarnaast bevat het product ingrediënten zoals Kakadu Plum, Aloë Vera en vitamine E die je huid uitstekend verzorgen. De Sunscreen is ook watervast, wat het ideaal maakt voor een dagje aan het strand of bij het zwembad.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze zonnebrandspray ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Het bevat geen parfum en is daarom minder irriterend dan andere zonnebrandproducten. De verpakking is handig voor onderweg en past makkelijk in je strandtas of koffer. Het enige nadeel dat ik heb ervaren is dat de natuurlijke bronzers soms wat vlekken kunnen veroorzaken op kleding.

Al met al vind ik de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer een uitstekende keuze voor een dagje in de zon. Met de hoge SPF-factor ben je goed beschermd tegen de zon en daarnaast zorgt de toevoeging van de natuurlijke bronzers voor een snellere en diepere bruining. De spray trekt snel in en is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het enige nadeel is dat het soms wat vlekken kan veroorzaken op kleding. Ik zou dit product zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. NIVEA SUN Zonnebrand Spray Protect geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.6
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.9

NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnecrème biedt zeer effectieve UVA/UVB bescherming en beschermt onmiddellijk tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière tegen uitdroging en is water restistent. Alle Europese NIVEA Sun formules zijn vrij van octinoxate en oxybenzone, en respecteren daarmee de Hawaïaanse Wet*. *in 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen. VERZORGING: Langdurige en intensieve hydratatie •Voorkomt uidroging van de huid BESCHERMING: Zeer effectieve UVA/UVB bescherming • Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering • Water resistent GEBRUIKSINSTRUCTIE : Spray niet rechtstreeks op het gezicht / vermijd inademing. Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen/ afdrogen. Onvoldoende product gebruiken vermindert de SPF aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Zonnebrand voor gevoelige huid: La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

 • list plusDeze zonnebrand stick smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter.
 • list plusDe zonnebrand stick is geur- en smaakloos, wat het ideaal maakt voor gevoelige zones.
 • list plusDe hoge SPF-factor biedt zeer goede bescherming tegen de zon.

Nadelen La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

 • list plusDe dop van de stick is kwetsbaar en kan snel breken, wat het minder duurzaam maakt.
 • list plusDe prijs van de zonnebrand stick is aan de hoge kant.
 • list plusDe stick bevat slechts 9g product, wat minder is dan andere zonnebrand producten.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.7

De La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ is een absolute must-have voor degenen met een gevoelige huid die extra bescherming nodig hebben. Deze stick is speciaal ontworpen om delicate zones te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, zoals rond de ogen, oren, neus, lippen, littekens en moedervlekjes. Het is een zeer waterbestendige, hypoallergene en parfumvrije formule die geschikt is voor elk huidtype. Het royaal formaat zorgt ervoor dat je de stick gemakkelijk en snel op gevoelige plekken kunt aanbrengen.

Wat deze stick echt onderscheidt van andere zonnebrandproducten, is de zeer hoge beschermingsfactor van SPF50+ en de fotostabiele formule die ervoor zorgt dat de bescherming langdurig blijft. Bovendien laat het geen witte strepen achter en is het gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. Het bevat ingrediënten zoals cacaoboter en sheaboter die de huid verzachten en voeden.

Ik heb de La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ getest tijdens een strandvakantie, en ik vond het geweldig! Het was gemakkelijk aan te brengen en bleef langdurig zitten, zelfs tijdens het zwemmen en transpireren. Het enige nadeel is dat het een beetje vettig aanvoelt, maar dat is te verwachten van een stick-formule. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en zou ik het zeker aanraden aan iedereen die extra bescherming nodig heeft voor gevoelige zones.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 13 april in huis

Bekijk prijs

6. NIVEA SUN Luminous Gezicht Zonnebrand

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.5

NIVEA SUN Face Luminous Anti-Spot SPF50 beschermt je tere gezichtshuid onmiddellijk tegen UV-stralen. Het voorkomt en vermindert zichtbaar door de zon veroorzaakte vlekken dankzij het gepatenteerde ingrediënt Luminous630. Voor een egale en stralende teint. De lichte en niet-vette zonnecrème zorgt voor een verfrissend effect. De formule respecteert de oceaan door vrij te zijn van UV-filters Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene. Brengt de pigmentatie in evenwicht bij de bron, beschermt tegen de vorming van nieuwe door de zon veroorzaakte vlekken en vermindert bestaande vlekken zichtbaar. Onmiddellijke bescherming tegen huidschade door UVA/UVB op korte en lange termijn en tegen door de zon veroorzaakte vroegtijdige veroudering. Bescherming tegen en zichtbare vermindering van door de zon veroorzaakte vlekken, voor een egale en stralende teint. Zeer effectief - De formule biedt onmiddellijke bescherming tegen korte- en langetermijnschade aan de huid door UVA/UVB en tegen door de zon veroorzaakte vroegtijdige huidveroudering. Spot Control - Met het gepatenteerde Luminous630 ingrediënt om door de zon veroorzaakte pigmentvlekken te voorkomen en zichtbaar te verminderen voor een egalere en stralende teint. Voor de gevoelige gezichtshuid - Ideaal voor dagelijks gebruik, de lichte en niet-vette vloeibare formule biedt een verfrissend effect en een glad huidgevoel. Aanbevolen voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid en voor alle huidskleuren. Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd. Handig - Handige zonnebrandcrème in een tube van 40 ml - kan thuis worden gebruikt of mee worden genomen in je tas. Duurzaamheid - Ocean Respect formule die vrij is van UV-filters Octinoxate, Oxybenzone & Octocrylene. Het doosje is gemaakt van FSC Mix gecertificeerd karton.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Garnier Ambre Solaire Hydraterende en

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Hydraterende en

 • list plusDe substantie van deze aftersun voelt prettig aan op de huid en laat deze na gebruik goed aanvoelen.
 • list plusDe aftersun voldoet aan de verwachtingen.
 • list plusHet is een kwalitatief hoogwaardig product.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Hydraterende en

 • list plusEr zijn geen nadelen bekend bij dit product.
 • list plusHet product is niet geschikt voor alle huidtypen.
 • list plusHet product is niet geschikt voor het verwijderen van make-up, dus het is belangrijk om een ander product te gebruiken voor het verwijderen van make-up.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.2

Een zijdezachte huid na het zonnen en zwemmen? Het kan! De Garnier Ambre Solaire Hydraterende en verzachtende Aftersun Melk is speciaal geformuleerd om de vochtarmehuid na blootstelling aan de zon te hydrateren en te kalmeren. Deze Aftersun Melk verzacht de huid en is verrijkt met natuurlijke aloë vera om je huid tot 24u te hydrateren & voeden met een frisse niet vettige structuur. - Hydraterende aftersun melk voor een gekalmeerde huid - Je huid is verfrist, verzacht en gehydrateerd gedurende 24 uur - Hydraterende en verfrissende melk met Aloë Vera extract - Helpt de huid tot rust te komen door het te hydrateren na bloostelling aan de zon - Fles gemaakt van 100% gerecycled plastic* Productomschrijving Hydraterende en verfrissende melk met Aloë Vera extract. Aloë Vera is een woestijnplant die in staat is maanden te overleven in extreme omstandigheden en zonder water. Zijn hydraterende gel die rijk is aan vitaminen en mineralen, heeft kalmerende en helende eigenschappen. Je huid is verfrist, verzacht en gehydrateerd tot 24 uur. De fijne en lichte formule wordt snel opgenomen door de huid. Bovendien is de formule niet vet & niet plakkerig. Dermatologisch getest. Behalve kleurstoffen, additieven, etiketten & dop. *instrumentele test, 24 personen. Resultaat Hydrateert, verfrist en voedt de huid na een dag in de zon. Resultaat Verrijkt met natuurlijke aloë vera Resultaat Tot 24u hydratatie Resultaat Verfrist, kalmeert en hydrateert de huid. Houdt de huid zacht en soepel. Resultaat Formule is niet vet, niet plakkerig. Gebruiksaanwijzing Breng de aftersun melk iedere keer na het zonnen aan op een schone huid. Trekt snel in en laat een subtiele, frisse geur achter op de huid. Ingrediënten Aqua/Water, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Xanthan Gum, Zinc Gluconate, Linalool, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Farnesol, Geraniol, Bisabolol, Methylparaben, Citronellol, Citral, Parfum/Fragrance. “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

8. Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Zonnebrandmelk SPF 50+ 175 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
9.9

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert+ Zonnebrandmelk SPF 50+ Met de Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert + Cardboard Tube Zonnebrandmelk SPF 50+ kan jij onbezorgd genieten van de zon tijdens jouw vakantie aan zee. Ambre Solaire Sensitive Expert+ zonnemelk Cardboard Tube met een beschermingsfactor van 50+ biedt een verhoogde bescherming tegen lange UVA-stralen. Dit type UVA-straling komt het meest voor en dringt het diepst in de huid. Hierdoor treedt na verloop van tijd ernstige schade op: intolerantie, pigmentvlekken en beschadiging van het DNA. Getest onder medisch toezicht. Hypoallergene samenstelling. Zonder parabenen. Zonder parfum. Zonder kleurstoffen. Daarbij bevat deze tube met geïntegreerd karton 48% minder plastic. Nu met Ceramide Protect, dé nieuwste innovatie die helpt de natuurlijke huidbarrière te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals (lucht)vervuiling). Hoge SPF 50+ bescherming voor de gevoelige huid Is zeer resistent tegen water Biedt hoge SPF50+ bescherming tegen UVA, UVB en lange UV straling Bevat Ceramide Protect, een innovatie die helpt de natuurlijke huidbarrière te beschermen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Beste Zonnebrand voor kinderen: Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

 • list plusDeze zonnebrandmelk is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt daarom extra bescherming.
 • list plusDe zonnebrandmelk is waterbestendig en biedt langdurige bescherming tegen de zon.
 • list plusDe zonnebrandmelk is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in, waardoor het niet plakkerig aanvoelt.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

 • list plusDe zonnebrandmelk kan kwetsbaar zijn en vlekken achterlaten op kleding.
 • list plusDe kwaliteit van de zonnebrandmelk kan minder zijn dan andere merken.
 • list plusDe prijs van de zonnebrandmelk kan hoger zijn dan andere merken.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
7.9
Gebruiksgemak
8.5

Wil je je kinderen optimaal beschermen tegen de zon? Dan is de Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk van Garnier de perfecte keuze! Met een hoge SPF 50+ bescherming biedt deze hypoallergene formule de beste bescherming tegen UVA, UVB en Lange UVA-stralen. Deze zonnebrandmelk is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid en is zeer waterresistent. Het resultaat is dat je kinderen zonder zorgen kunnen spelen in de zon.

Wat deze zonnebrandmelk uniek maakt is de zeer hoge SPF 50+ bescherming die ook nog eens langdurig blijft zitten, zelfs als je kinderen veel in het water zijn. De hypoallergene formule zorgt ervoor dat deze zonnebrandmelk uitermate geschikt is voor de gevoelige kinderhuid en tevens parfumvrij is. De verpakking van deze zonnebrandmelk is handig en compact, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een dagje strand.

Een belangrijk punt om op te merken is dat je voldoende zonnebrandmelk moet aanbrengen om de bescherming te garanderen. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel dit gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau.

Ik ben erg tevreden met de Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk van Garnier. Het is een zeer effectief product dat zorgt voor een optimale bescherming van de kinderhuid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het enige nadeel is dat het een beetje vettig kan aanvoelen wanneer je te veel gebruikt, maar dat is een kleinigheidje in vergelijking met de voordelen. Al met al is dit een zeer goede zonnebrandmelk die ik zeker zou aanbevelen aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Garnier Ambre Solaire Invisible Protect

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Invisible Protect

 • list plusDeze zonnebrand is waterbestendig en biedt langdurige bescherming tegen de zon.
 • list plusHet product is gemakkelijk aan te brengen en laat geen witte waas achter.
 • list plus Deze zonnebrand bevat hydraterende ingrediënten die de huid zacht en soepel houden.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Invisible Protect

 • list plusHet product kan plakkerig aanvoelen op de huid.
 • list plusDe geur van de zonnebrand kan als onaangenaam worden ervaren.
 • list plusHet product kan prijzig zijn in vergelijking met andere zonnebrandproducten.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.7
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
7.8

Als het gaat om zonbescherming, wil je een product dat effectief is, comfortabel aanvoelt op je huid en niet plakt of vlekt. Garnier Ambre Solaire Invisible Protect Mist SPF50 biedt precies dat, en meer! Met een SPF-factor van 50, beschermt deze zonnebrandspray je huid tegen zowel UVA als UVB-stralen en wordt het geleverd in een waterige textuur die snel absorbeert en niet plakt.

Wat deze zonnebrandspray echt onderscheidt van andere producten is de toevoeging van aloë water en Vitamine E. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd en zijdezacht blijft, zelfs tijdens lange dagen in de zon. Bovendien is de formule parfumvrij, wat betekent dat het geschikt is voor de gevoelige huid.

Deze zonnebrandspray is verpakt in een handige spuitfles, die gemakkelijk in je tas past en het aanbrengen van het product een eitje maakt. En als je een dagje op het strand doorbrengt, is de doorzichtige textuur perfect om te vermijden dat er zand aan je huid blijft plakken.

Het enige nadeel is dat het misschien niet geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een zonnebrandspray met een sterke geur. Maar als je op zoek bent naar een effectieve, comfortabele en hydraterende zonnebrandspray, dan is Garnier Ambre Solaire Invisible Protect Mist SPF50 zeker het proberen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zonnebrand. Er zijn immers 3857 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!