Bestenu

Wat is de beste zonnebrand van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 28 maart, 2023

Het kopen van een goede zonnebrand is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste zonnebrand van 2023? Na het analyseren van 3842 zonnebrand kwam de Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige als beste getest uit onze zonnebrand-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de zonnebrand, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zonnebrand-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame zonnebrand-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste zonnebrand

1Score: 9.7
Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige
Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g
Beste Zonnebrand voor gevoelige huid
La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 50+ - 200 ml
NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 50+ - 200 ml
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Garnier Ambre Solaire Self Tan
Garnier Ambre Solaire Self Tan
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk
Beste Zonnebrand voor kinderen
Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.6
Australian Gold Bronzing Dry Oil
Australian Gold Bronzing Dry Oil
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
Australian Gold SPF 30 100ml
Australian Gold SPF 30 100ml
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.6
Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium
Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.5
NIVEA SUN Protect & Bronze
NIVEA SUN Protect & Bronze
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.5
Garnier Ambre Solaire Hydraterende zonnebrandmelk
Garnier Ambre Solaire Hydraterende zonnebrandmelk
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zonnebrand Koopgids

In Nederland is het feest als de zon schijnt! We willen allemaal naar buiten om van het zonnetje te genieten. Om onze huid te beschermen tegen verbranding en de gevolgen daarvan, gebruiken we zonnebrand. In de onderstaande gids vertel ik je over zonnebrand en leg ik je uit waar je op let bij aankoop van zonnebrand.

Wat kan ik doen tegen zonnebrand?

Heb je je misschien niet genoeg ingesmeerd of heb je te lang in de zon gezeten en ben je hierdoor toch verbrand? Geen nood, er zijn een paar manieren om de pijn te verminderen. Hier geldt natuurlijk dat je je gezonde verstand moet gebruiken: ben je ernstig verbrand, vraag dan altijd de huisarts om advies!

Om je huid zo snel mogelijk te laten herstellen moet je jezelf hydrateren: drink voldoende water. Je verbrande huid is daarnaast erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Als je in bad gaat, of gaat douchen, zorg er dan voor dat het water niet te warm is. Lauw water voelt vaak het fijnste.

Zodra je merkt dat je bent verbrand, ga je uit de zon en op zoek naar schaduw. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een plaats met een goede parasol waardoor de zon je huid niet bereikt. Als je eenmaal verbrandt bent, verbrandt je in een korte tijd nog sneller en meer. Trek eventueel ook een T-shirt aan.

Prik blaren nooit zelf door. Als je dit doet, wordt de onderste laag van je huis blootgesteld aan micro-organismen die voor vervelende infecties kunnen zorgen. Bovendien kunnen er blijvende littekens ontstaan.

Heb je veel pijn, schroom dan niet om een pijnstiller te nemen. Daar zijn ze voor. Volg altijd de dosering op de bijsluiter. Je kunt er ook voor kiezen om een aftersun product te gebruiken. Er zijn talloze producten op de markt die claimen te helpen bij een verbrande huid. Vaak verzachten ze de pijn en hydrateren ze de huid waardoor je huid tijdelijk beter aan voelt.

Welke factor zonnebrand heb ik nodig?

Baby's moet je altijd uit de zon houden. De huid van een baby absorbeert eventuele zonnebrand te snel waardoor deze niet goed werkt. Bovendien kan een verbrande huid bij baby's erg vervelende gevolgen hebben - neem geen risico en zoek de schaduw op met je baby.

Probeer daarnaast tussen 10u en 15u uit de zon te blijven. Tussen deze tijden is de zon op zijn sterkst. Wil je toch naar buiten zorg dan dat je je goed insmeert. Hieronder vind je de richtlijnen:

Kinderen en mensen met een gevoelige huid: minimaal SPF 30

Mensen met lichte huidtypen: SPF 15-30 Mensen met een getinte huid: SPF 10-15 Mensen met een donkere huid: SPF 6-10

Wil je echt geen risico nemen? Gebruik dan altijd SPF 50. Je smeert je om de twee uur in, en vaker als je gaat zwemmen. Draag een pet of een hoed en zoek de schaduw op. Zorg er ook voor dat je voldoende blijft drinken.

Kan je zwemmen met zonnebrand?

Ja, je kunt zwemmen met zonnebrand. Let wel op dat deze zonnebrand "waterproof of water resistent" is, oftewel bestand is tegen water. Helaas is het een fabeltje dat je 100% beschermt bent na en tijdens het zwemmen met waterproof zonnebrand. Het is weliswaar beter bestand tegen water, maar na het zwemmen zal je je toch opnieuw in moeten smeren.

Door de wrijving van de handdoek tijdens het afdrogen, verlies je al veel zonnebrand. De meeste zonnebrand is zo gemaakt dat deze niet mengt met water, maar dat het water van de huid af druppelt. Op deze manier zou de zonnebrand intact moeten blijven. Door spelen, ravotten en eventueel zand en afdrogen, is dit dus niet het geval en zal er opnieuw moeten worden gesmeerd.

Hoe lang blijft zonnebrand goed?

Over het algemeen gaat zonnebrand, nadat je het hebt gebruikt, een jaar mee. Om precies te weten hoe lang deze mee gaat, kijk je op de verpakking. Je ziet een klein potje met open deksel met daarboven een nummer: dit nummer staat voor het aantal maanden dat de zonnebrand houdbaar is.

Is je zonnebrand ouder dan het aantal aangegeven maanden? Dan kun je deze nog wel gebruiken, maar de werking is afgenomen. Zo kan een zonnebrand met een factor 50 bijvoorbeeld meer gelijk staan aan een zonnebrand van factor 15.

Hoe vaak moet je zonnebrand opnieuw insmeren?

Je smeert je minstens elke twee uur in. Je doet dit vaker wanneer je gaat zwemmen of als je veel activiteiten doet.

Waar staat SPF voor?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Het vertelt je hoeveel UV-B straling er kan worden geabsorbeerd door het zonnebrandmiddel.

Wat is het verschil tussen UV-A en UV-B stralen?

Beide stralen worden de veroorzaakt door natuurlijk zonlicht. Zonlicht bestaat voor zo'n 95% uit UV-A en 5% uit UV-B. Er is een belangrijk verschil tussen de twee. UV-B stralen dringen alleen door tot de buitenste laag van de huid en zijn verantwoordelijk voor die rode, verbrande huid na een dagje zee (en niet genoeg insmeren!).

UV-A stralen dringen dieper door: tot in de 2e laag van je huid. UV-A stralen zijn de veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering. Denk aan rimpels, pigmentvlekken en hogere elasticiteit van de huid.

Zowel UV-B als UV-A verhogen de kans op huidkanker.

Wat is beter: een spray of een zonnebrandcreme?

Een spray is misschien handiger in gebruik, maar een crème is beter. Met een spray geef je vaak je omgeving ook een beschermlaag wat zonde is van het product. Een crème wrijf je beter in en je bereikt alle plaatsen die bescherming nodig hebben (op je lichaam en niet op je schoenen).

Er is daarentegen tegenwoordig gekleurde zonnebrandcrème en spray verkrijgbaar. Door de kleur zie je precies waar de zonnebrand zich bevind. Dit is vooral ideaal bij kinderen. Na een paar seconden verdwijnt de kleur.

Waar let ik nog meer op bij aankoop van een zonnebrandcreme?

De meeste mensen letten alleen op de factor die ze kopen. Op de fles vind je een klein rond logo, met daarin "UVA" en daaronder een aantal sterren. Deze sterren staat voor de hoeveelheid bescherming tegen UV-A stralen. De score gaat van een tot vijf sterren: koop altijd zonnebrand met meer dan drie, het liefst vier sterren.

UV-A stralen gaan dieper in de huid en zijn de sleutel tot huidveroudering. Bovendien verhogen ze ook het risico op huidkanker.

hero illustration

Hoe testen we zonnebrand?

Om de beste zonnebrand te bepalen, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zonnebrand-test hebben we 3842 zonnebrand vergeleken.
illustration
De eerste parameter in onze zonnebrand-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we data vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze zonnebrand-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen zonnebrand-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste zonnebrand in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 3842 zonnebrand te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om vooroordelen tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste zonnebrand op een rijtje

1. Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

In 2020 is Biodermal zonbescherming door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste zonnebrandcrème voor volwassenen en kinderen! Biodermal gevoelige huid Zonnecrème gezicht SPF 50 is speciaal voor het gezicht ontwikkeld. De zonnecrème is parfumvrij en voorzien van geavanceerde UVB-/UVA-filters voor een directe en aanhoudende bescherming. Het Triple Moist Complex in de zonnecrème zorgt voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratatie van de huid. Deze formule is geschikt voor de gevoelige huid, is niet plakkerig of vet en trekt snel is. Ontdek de voordelen: • Intensieve hydratatie • Zeer waterresistent • Parfumvrij Werking 1. BESCHERMT: de zongevoelige huid wordt direct beschermt tegen zonnestraling door de geavanceerde combinatie van UVA-/UVB-filters. 2. VERZORGT: de parfumvrije formule is licht, niet vet of plakkerig, trekt snel in de huid in en laat de huid zacht aanvoelen. 3. HYDRATEERT: de zonnecrème bevat ook het unieke Biodermal Triple Moist Complex. Dit bestaat uit drie essentiële vochtinbrengende ingrediënten die elkaar versterken en een beschermend laagje op het huidoppervlak vormen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht en blijft de vochtbalans op peil. Dermatologisch getest en parfumvrij Met deze water resistente zonnecrème kun je gerust het water in! Gebruik Breng vóór blootstelling aan de zon een ruime hoeveelheid van het product op de huid aan. Smeer goed uit en laat intrekken. Smeer je herhaaldelijk in om bescherming gedurende de dag te behouden. Ook verkrijgbaar in de SPF 30 variant. Stappenplan zonverzorging Een goede verzorging van de huid is essentieel vóór, tijdens en na het zonnen: STAP 1: REINIG de huid voor het zonnen met de Biodermal Mousse of Face wash. STAP 2: SMEER onbedekte huid altijd in met een zonnebrandcrème zoals de Hydra Plus Zonnespray of de parfumvrije gevoelige huid Zonnecrème gezicht. STAP 3: HYDRATEER na het zonnen de huid met de Biodermal After Sun gel-crème. Ingrediënten:Aqua, Phenoxyethyl Caprylate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Tapioca Starch, Glycerin, Myristyl Myristate, Propanediol, Diglycerin, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone, Canola Oil, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, VP/Eicosene Copolymer, Potassium Cetyl Phosphate, Polyglycerin-3, Citric Acid, Polymethylsilsesquioxane, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate. Ontdek de zonbeschermingsproducten van Biodermal De zonbeschermingsproducten van Biodermal bevatten huidvriendelijke UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen huidveroudering én verbranding door de zon. Bij het kiezen van een zonnebrandcrème is het belangrijk om te letten op de hoogte van de SPF, je huidtype en het soort bescherming. Biodermal heeft verschillende soorten zonbeschermingsproducten in het assortiment: • Gevoelige huid Zonnespray SPF 30 bevat geavanceerde UVB-/UVA-filters voor een directe en aanhoudende bescherming. • Verkoelende After Sun gel-crème is zeer geschikt voor de huid na het zonnen en hydrateert 24 uur lang. • Gevoelige huid Zonnemelk SPF 30 beschermt onmiddellijk tegen schadelijke effecten van zonnestraling. • After Sun bruinverlengende melk kalmeert en verzacht de huid na aanraking met de zon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste Zonnebrand voor gevoelige huid: La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

 • list plusHet voordeel van deze zonnebrand is dat het gemakkelijk uit te smeren is zonder een wit effect achter te laten.
 • list plusHet product is duurzaam, van goede kwaliteit en heeft een handig formaat.
 • list plusHet product voldoet aan de verwachtingen en is gemakkelijk in gebruik.

Nadelen La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ - 9g

 • list plusDe dop van de stift is kwetsbaar en zou steviger moeten zijn.
 • list plusHet product is helaas prijzig.
 • list plusDe verpakking is helaas klein.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9

De La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ is een absolute must-have voor degenen met een gevoelige huid die extra bescherming nodig hebben. Deze stick is speciaal ontworpen om delicate zones te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen, zoals rond de ogen, oren, neus, lippen, littekens en moedervlekjes. Het is een zeer waterbestendige, hypoallergene en parfumvrije formule die geschikt is voor elk huidtype. Het royaal formaat zorgt ervoor dat je de stick gemakkelijk en snel op gevoelige plekken kunt aanbrengen.

Wat deze stick echt onderscheidt van andere zonnebrandproducten, is de zeer hoge beschermingsfactor van SPF50+ en de fotostabiele formule die ervoor zorgt dat de bescherming langdurig blijft. Bovendien laat het geen witte strepen achter en is het gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. Het bevat ingrediënten zoals cacaoboter en sheaboter die de huid verzachten en voeden.

Ik heb de La Roche-Posay Anthelios Zonnebrand Stick Gevoelige Zones SPF50+ getest tijdens een strandvakantie, en ik vond het geweldig! Het was gemakkelijk aan te brengen en bleef langdurig zitten, zelfs tijdens het zwemmen en transpireren. Het enige nadeel is dat het een beetje vettig aanvoelt, maar dat is te verwachten van een stick-formule. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en zou ik het zeker aanraden aan iedereen die extra bescherming nodig heeft voor gevoelige zones.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 4 januari in huis

Bekijk prijs

3. NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 50+ - 200 ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnecrème biedt zeer effectieve UVA/UVB bescherming en beschermt onmiddellijk tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De verzorgende formule beschermt de huidbarrière tegen uitdroging en is water restistent. Alle Europese NIVEA Sun formules zijn vrij van octinoxate en oxybenzone, en respecteren daarmee de Hawaïaanse Wet*. *in 2018 goedgekeurd om koralen te beschermen. VERZORGING: Langdurige en intensieve hydratatie •Voorkomt uidroging van de huid BESCHERMING: Zeer effectieve UVA/UVB bescherming • Onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering • Water resistent GEBRUIKSINSTRUCTIE : Spray niet rechtstreeks op het gezicht / vermijd inademing. Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen/ afdrogen. Onvoldoende product gebruiken vermindert de SPF aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Garnier Ambre Solaire Self Tan

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Self Tan

 • list plusDe mousse is eenvoudig aan te brengen op het lichaam en gezicht.
 • list plusDe mousse heeft een fijne geur.
 • list plusOok is de mousse makkelijk in gebruik.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Self Tan

 • list plusHet is moeilijk in te schatten hoeveel mousse je nodig hebt.
 • list plusOok moet de mousse geschrobd worden voor het beste resultaat.
 • list plusDaarnaast geeft de mousse na een paar uur een typische zelfbruiner geur af.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9

Heb jij het liefst het gehele jaar een zongebruinde look? Ontdek dan de Garnier Ambre Solaire Self Tan Zelfbruiner Mousse. Zelfbruiner met een heerlijk zachte schuim textuur Voor een natuurlijk gebruinde huid die tot één week aanhoudt Het is niet nodig om de zelfbruiner af te spoelen en de mousse geeft niet af op kleding Een gebruinde huid na één keer aanbrengen De zachte mousse is een genot voor de huid en geeft een natuurlijk gebruinde huid na slechts éénmalig aanbrengen. Het bruinende effect op de huid houdt tot één week aan. De zachte textuur maakt aanbrengen makkelijk en zorgt voor een egaal gebruind effect op zowel het gezicht als het lichaam. Deze zelfbruiner bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het resultaat Garnier Ambre Solaire zelfbruinende mousse zorgt voor een bruining die tot wel een week aanhoudt na één keer aanbrengen. De huid voelt gehydrateerd en zacht aan door het toegevoegde kokoswater. Hierdoor wordt de huid intens gevoed en zorgt deze zelfbruiner mousse voor een stralend mooi gebruinde huid. Hoe te gebruiken? Op zoek naar een egale natuurlijk gebruinde huid? Volg deze 4 eenvoudige stappen! Stap 1: Exfolieer de huid met een body scrub of gebruik een gezichtsscrub wanneer je alleen het gezicht wilt bruinen. Stap 2: Zorg dat de huid droog is voordat de zelfbruiner gebruikt wordt. Breng de Garnier Ambre Solaire Self Tan Mousse aan en verdeel deze gelijkmatig over de huid. Stap 3: Was je handen na gebruik van de zelfbruiner. Stap 4: Laat de zelfbruiner na het aanbrengen enkele minuten inwerken. Het is niet nodig om de zelfbruiner vervolgens af te spoelen! Let op: Zelfbruiners bieden géén bescherming tegen UV-straling en bevatten geen zonbeschermingsfactor (SPF). Gebruik dus altijd een zonbeschermingsproduct wanneer je wordt blootgesteld aan de zon. Ingrediënten AQUA / WATER, GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, DECYL GLUCOSIDE, COCOS NUCIFERA FRUIT JUICE / COCONUT FRUIT JUICE, ALCOHOL, SODIUM PHYTATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRAL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C247019/1). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Beste Zonnebrand voor kinderen: Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

 • list plusDeze zonnebrand biedt effectieve bescherming tegen de schadelijke straling van de zon door een hoge beschermingsfactor van SPF50+.
 • list plusDit product gaat lang mee, waardoor het duurzaam is.
 • list plusJe kunt betaalbaar genieten van de voordelen van deze zonnebrand, waardoor het een voordelige koop is.

Nadelen Garnier Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk

 • list plusOm de voordelen van deze zonnebrand te behouden, moet je ervoor zorgen dat het goed beveiligd wordt, omdat het kwetsbaar is.
 • list plusHet is prijzig, wat betekent dat het niet voor iedereen betaalbaar is.
 • list plusDeze zonnebrand is alleen geschikt voor kinderen, waardoor volwassenen geen voordeel hebben van dit product.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Wil je je kinderen optimaal beschermen tegen de zon? Dan is de Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk van Garnier de perfecte keuze! Met een hoge SPF 50+ bescherming biedt deze hypoallergene formule de beste bescherming tegen UVA, UVB en Lange UVA-stralen. Deze zonnebrandmelk is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid en is zeer waterresistent. Het resultaat is dat je kinderen zonder zorgen kunnen spelen in de zon.

Wat deze zonnebrandmelk uniek maakt is de zeer hoge SPF 50+ bescherming die ook nog eens langdurig blijft zitten, zelfs als je kinderen veel in het water zijn. De hypoallergene formule zorgt ervoor dat deze zonnebrandmelk uitermate geschikt is voor de gevoelige kinderhuid en tevens parfumvrij is. De verpakking van deze zonnebrandmelk is handig en compact, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een dagje strand.

Een belangrijk punt om op te merken is dat je voldoende zonnebrandmelk moet aanbrengen om de bescherming te garanderen. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel dit gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau.

Ik ben erg tevreden met de Ambre Solaire Kids zonnebrandmelk van Garnier. Het is een zeer effectief product dat zorgt voor een optimale bescherming van de kinderhuid tegen de schadelijke effecten van de zon. Het enige nadeel is dat het een beetje vettig kan aanvoelen wanneer je te veel gebruikt, maar dat is een kleinigheidje in vergelijking met de voordelen. Al met al is dit een zeer goede zonnebrandmelk die ik zeker zou aanbevelen aan andere ouders.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Australian Gold Bronzing Dry Oil

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.9
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Een zogenaamde "droge olie", speciaal voor in de buitenzon. Zonder factor in, dus alleen voor ervaren zonaanbidders. Maar je wordt er wel heel snel supermooi, natuurlijk en egaal bruin van dankzij de "Colorboost Tan Maximize" formule, de natuurlijke bronzers, carrotseed olie en banaan en zwarte walnoot extracten. Met o.a. Aloë Vera, vitamine E, Panthenol, Australische tea tree olie en zonnebloemzaad olie voor een prima huidverzorging. Ook geschikt voor gebruik onder de zonnebank.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. Australian Gold SPF 30 100ml

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.7
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
8.2

De Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer is een perfecte zonnebrandspray voor de zomer! Met een hoge SPF-factor van 30 ben je goed beschermd tegen zowel UVA als UVB straling. Wat deze zonnebrandspray onderscheidt van andere producten is de toevoeging van natuurlijke bronzers, waardoor je sneller en dieper bruin wordt. De spray trekt snel in en plakt niet, waardoor het niet onprettig aanvoelt op je huid. Daarnaast bevat het product ingrediënten zoals Kakadu Plum, Aloë Vera en vitamine E die je huid uitstekend verzorgen. De Sunscreen is ook watervast, wat het ideaal maakt voor een dagje aan het strand of bij het zwembad.

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat deze zonnebrandspray ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Het bevat geen parfum en is daarom minder irriterend dan andere zonnebrandproducten. De verpakking is handig voor onderweg en past makkelijk in je strandtas of koffer. Het enige nadeel dat ik heb ervaren is dat de natuurlijke bronzers soms wat vlekken kunnen veroorzaken op kleding.

Al met al vind ik de Australian Gold SPF 30 Spray Gel met Bronzer een uitstekende keuze voor een dagje in de zon. Met de hoge SPF-factor ben je goed beschermd tegen de zon en daarnaast zorgt de toevoeging van de natuurlijke bronzers voor een snellere en diepere bruining. De spray trekt snel in en is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het enige nadeel is dat het soms wat vlekken kan veroorzaken op kleding. Ik zou dit product zeker aanraden!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium

 • list plusDeze zelfbruiner is gemakkelijk te mengen met eigen dagcreme, waardoor het rap resultaat geeft.
 • list plusEen ander voordeel is dat de intensiteit van de kleur goed te doseren is.
 • list plusHet laatste voordeel is dat de kleur lang zichtbaar blijft, waardoor je met 1 flesje lang toe kunt.

Nadelen Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium

 • list plusDe geur van de zelfbruiner is niet altijd aangenaam.
 • list plusHet is een prijzig product.
 • list plusHet laatste nadeel is dat na 1x wassen de kleur bijna helemaal weg is.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.2

Ben je op zoek naar een zelfbruiner die snel en eenvoudig aan te brengen is? Dan zijn de Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium iets voor jou! Met slechts enkele druppels krijg je al snel een mooie, goudbruine teint op je huid. De kleur ontwikkelt zich binnen een uur tot een intense en stralende bruining, alsof je een dagje naar het strand bent geweest. Wat deze zelfbruiner van Collistar bijzonder maakt, is de exclusieve formule die walnootdop extract combineert met het innovatieve DHA Rapid, een molecuul dat de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Dit resulteert in een natuurlijk en egaal resultaat zonder risico op vlekken.

Daarnaast heeft deze zelfbruiner nog meer voordelen! Zo bevat het vitamine E en een biotechnologisch derivaat van maïs dat de huid hydrateert en het verouderingsproces tegengaat. Bovendien is het product zeer eenvoudig aan te brengen en wordt het direct opgenomen door de huid. Een aantal druppels op de droge en gereinigde huid van gezicht, hals en décolleté aanbrengen is al voldoende. Wil je een mild en geleidelijk zelfbruinend effect? Dan kun je een aantal druppels ook verdelen door je gebruikelijke dagcrème.

Wat deze zelfbruiner echt bijzonder maakt, is het feit dat het watervast is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je mooie bruine kleur verdwijnt wanneer je gaat zwemmen of transpireren. De verpakking is compact en handig mee te nemen, dus je kunt 'm overal mee naartoe nemen. Een nadeel van deze zelfbruiner is dat het niet parfumvrij is, dus als je een gevoelige huid hebt, is het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Al met al zijn de Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een snelle en effectieve zelfbruiner met een natuurlijk resultaat. Het is watervast, hydraterend en heeft een snel effect. Het enige nadeel is dat het niet parfumvrij is. Maar als dat geen probleem voor je is, dan is deze zelfbruiner echt een aanrader!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. NIVEA SUN Protect & Bronze

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.1

NIVEA SUN Protect & Bronze Zonnespray SPF 30 biedt effectieve UVA/UVB bescherming en bevat een natuurlijk pro-melanine extract dat het huideigen bruiningsproces stimuleert voor een gezond uitziende teint. De formule bevat 0% zelfbruiner. De lichte, water resistante spray plakt niet. -Beschermt onmiddellijk tegen UVA/UVB-stralen -Bewezen melanine activering -Onmiddellijk bescherming tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering -Waterbestendige formule -Formule is licht, niet-vettig en bevat geen zelfbruiner -95% gerecycleerde fles (zonder dop en pomp) -Respecteert de oceaan

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. Garnier Ambre Solaire Hydraterende zonnebrandmelk

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

Verzorg en bescherm je huid tegelijkertijd met de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30. Deze zonnebrand beschermt de huid tegen de zon en voorkomt uitdroging. - Verzorg en bescherm je huid tegelijkertijd met de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30. Deze zonnebrand beschermt de huid tegen de zon en voorkomt uitdroging. - Hydratatie gedurende 24 uur, waterresistent - Verrijkt met voedende Karité Boter van eerlijke oorsprong - Biedt directe SPF30 bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en hydratatie voor de huid - De hydraterende zonbescherming van Ambre Solaire is verkrijgbaar in verschillende varianten van SPF 20, 30, 50 en handige reisformaten - Gemaakt van 100% gerecycled plastic *Behalve kleurstoffen, etiketten, additieven & dop. Productomschrijving Veiliger in de zon met de beschermende en hydraterende zonnemelk van Ambre Solaire in reisformaat! Beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, is waterresistent, niet vettig en trekt snel in. Hoge zonbescherming dankzij de SPF 30 en handig in gebruik! Dit product is verrijkt met karité boter waardoor het uitdroging voorkomt. Resultaat Verzorg en bescherm je huid tegelijkertijd met de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 20. Deze zonnebrand beschermt de huid tegen de zon en voorkomt uitdroging. Hydratatie gedurende 24 uur, waterresistent Verrijkt met Karité Boter van verantwoorde oorsprong Biedt directe SPF30 bescherming tegen UVA- en UVB stralen en hydratatie voor de huid De hydraterende zonbescherming van Ambre Solaire is verkrijgbaar in verschillende varianten van SPF 20, 30, 50 en handige reisformaten. Gemaakt van 100% gerecycled plastic *Behalve kleurstoffen, etiketten, additieven & dop. Gebruiksaanwijzing Advies 1: Breng een waterresistent zonnebrandproduct met hoge zonbeschermingsfactor (SPF) aan. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag zonnebrand aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen: onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel. Advies 2: Blijf in de schaduw, vooral tussen 11u en 15u. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Advies 3: Bescherm je kind met een hoofddeksel, zonnebril en een T-shirt. Ingrediënten Aqua/Water, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Titanium Dioxide (Nano)/Titanium Dioxide, Talc, Ethylhexyl Traizone, Potassium Cetyl Phosphate, Disopropyl Sebacate, Synthetic Wax, Tocopherol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Thermus Thermophillus Ferment, Peg-100 Stearate, Eugenol, Triethanolamine, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Linalool, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Acyrlates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Myristic Acid, Disodium Edta, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Stearate, Parfum/Fragrance “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zonnebrand. Er zijn namelijk 3842 verschillende te bestellen ...

Bedankt voor het lezen!