De Bestenu Bouwstofzuiger Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 11/03/2020


Je bent een fanatieke klusser, maar je stofzuiger is niet geschikt om je werkafval mee op te zuigen. Daarom ben je op zoek naar een bouwstofzuiger of een alleszuiger. Waar je op let bij de aankoop van een bouwstofzuiger, lees je hieronder!

Wat voor bouwstofzuigers zijn er?

hide product content

Er zijn verschillende bouwstofzuigers te krijgen. Een alleszuiger is in principe ook een bouwstofzuiger, maar minder krachtig. Deze bouwstofzuigers zijn prima voor de doe-het-zelvers onder ons. Je zuigt er zowel droog als nat vuil mee op, zoals fijnstof, zaagsel en zelfs modder.

Sommige bouwstofzuigers hebben een stopcontact in de behuizing waardoor je bijvoorbeeld je boormachine aansluit op je stofzuiger. Dit biedt je niet alleen een manier om stofvrij te boren, maar ook meer flexibiliteit.

Bij professionele werkzaamheden gebruik je bij voorkeur een bouwstofzuiger die een stofklasse heeft. De stofklasse wordt als volgt gecertificeerd: Laag (L), Midden (M) en Hoog (H). Filterreiniging is een andere handige functie voor professionele gebruikers. Door automatische filterreiniging behoudt je stofzuiger altijd de optimale zuigkracht.

Let ook op het reservoir. De meeste stofreservoirs hebben een inhoud van ongeveer 35 liter. Er zijn ook bouwstofzuigers met ruimere reservoirs: dit zijn meestal de professionele bouwstofzuigers. Sommige bouwstofzuigers maken gebruik van een zak, anderen hebben alleen een reservoir dat je leeg maakt.

Wat is het verschil tussen een bouwstofzuiger en een alleszuiger?

hide product content

Een alleszuiger is de minder krachtige versie van de bouwstofzuiger. Deze wordt vooral gebruikt door de fanatieke doe-het-zelvers. Een alleszuiger is vaak iets compacter waardoor deze makkelijker op te bergen is. Ze zijn daarnaast lichter van gewicht, maar kunnen net als een bouwstofzuiger ook vloeistoffen op zuigen.

Een bouwstofzuiger wordt gebruikt op bouw- en werkplaatsen en is ideaal om grover vuil mee weg te zuigen. Je sluit ze vaak ook aan op bijvoorbeeld je boormachine waardoor je geen last hebt van stof, al doe je dit met sommige alleszuigers ook.

Zuig overigens nooit het as van je open haard of barbecue op met een normale stofzuiger. Hierdoor kan het filter verstopt raken. Om as op te zuigen, gebruik je een speciale aszuiger. Deze heeft een speciaal filter. Je hoeft bij de meeste aszuigers niet eens te wachten tot het as is afgekoeld, dus de klus is zo geklaard.

Kun je water opzuigen met een bouwstofzuiger?

hide product content

Met de meeste bouwstofzuigers zuig je ook vloeistoffen op, maar niet met allemaal. Als je een bouwstofzuiger hebt die ook vloeistoffen op kan zuigen, dan heb je maar één apparaat nodig waardoor je ruimte bespaart. Zo maak je zonder van apparaat te wisselen de dakgoot schoon, maar ook de rest van de werkplaats.

Houd er wel rekening mee dat bouwstofzuigers een beperkt reservoir hebben. Ze zijn niet bedoeld om hele emmers water mee leeg te zuigen. Als het reservoir vol is, slaat bij de meeste bouwstofzuigers de motor af, waardoor je weet dat je het reservoir moet legen.

Hoeveel watt heeft een bouwstofzuiger?

hide product content

Het wattage van een bouwstofzuiger varieert. Hoe hoger het wattage van de bouwstofzuiger, hoe krachtiger de motor en hoe sneller het vuil wordt opgezogen. Er zijn ook bouwstofzuigers met een lager wattage, maar deze zijn minder efficiënt dan de bouwstofzuiger met een hoger wattage.

Kun je een bouwstofzuiger ook thuis gebruiken?

hide product content

Ja, je kunt een bouwstofzuiger ook prima thuis gebruiken. Houd er wel rekening mee dat een bouwstofzuiger vaak groter van formaat is en daarnaast vaak ook meer geluid produceert. Een gewone stofzuiger is meestal makkelijker op te bergen en maakt minder lawaai, maar als dit je niets uit maakt, dan is een bouwstofzuiger prima voor in thuis.

Hoe komt deze handige Bouwstofzuiger reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de zoektocht naar de beste Bouwstofzuiger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Bouwstofzuigers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Bouwstofzuigers die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Bouwstofzuigers het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bouwstofzuigers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Bouwstofzuigers

De beste Bouwstofzuigers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De WD 3 alleszuiger van Kärcher is je trouwe hulp bij diverse klussen in en rondom het huis. Deze waterstofzuiger kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. Ideaal voor in de garage, kelder, auto of hobbykamer. De WD 3 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 17 liter. Kenmerken Kärcher WD 3 Geschikt voor nat en droog vuil Zelfde filterpatroon voor nat en droog vuil Ingebouwde blaasfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Kunststof reservoir, een premium model heeft een RVS reservoir Filterpatroon Dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter, zodat je tussendoor niet hoeft te wisselen. Dit scheelt veel in tijd en onderhoud. Wisselbare mondstukken De WD 3 alleszuiger wordt geleverd met een door Kärcher vernieuwd vloermondstuk die zowel geschikt is voor droog als nat zuigen. Ook wordt er een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken meegeleverd. Blaasfunctie Naast zuigen kan de WD 3 ook blazen. De handige ingebouwde blaasfunctie komt goed van pas op plekken waar moeilijk gezogen kan worden. Ook is het handig om bijvoorbeeld bladeren van de oprit te verwijderen. Ergonomisch Dankzij de ergonomische draagbeugel neem je de WD 3 overal mee naar toe. De tank is voorzien van een handig pull & push sluitsysteem zodat je de alleszuiger eenvoudig kunt legen. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Moet je tussendoor even iets anders doen? Dan kun je de alleszuiger eenvoudig even parkeren. Wanneer je helemaal klaar bent dan kun je de slangen en snoeren eenvoudig opbergen in een praktische opbergplaats. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers. Kärcher alleszuigers Deze WD 3 alleszuiger heeft een 17 liter kunststof reservoir. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Kärcher alleszuigers die elk geschikt zijn voor een andere type gebruiker. 1. Kärcher WD 2 alleszuiger Deze alleszuiger heeft een 12 liter tank en kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. 2. Kärcher WD 3 alleszuiger De WD 3 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 17 liter en is geschikt voor het opzuigen van kleine hoeveelheden water. 3. Kärcher WD 3 premium alleszuiger De WD 3 Premium is voorzien van een schokbestendig RVS reservoir met een capaciteit van 17 liter en is geschikt voor het opzuigen van kleine hoeveelheden water.

1. Kärcher WD 3 Alleszuiger - Blaasfunctie - 17 liter


Product informatiePlus or Show more

De multifunctionele alleszuiger WD 3 Premium is super krachtig met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. Het is uitgerust met een schokbestendige 17-liter roestvrijstalen container en een filterpatroon voor het stofzuigen van droog en nat vuil, zonder dat de filter vervangen hoeft te worden. En als het gaat om vuil, zal de multifunctionele alleszuiger altijd alle soorten vuil onberispelijk verwijderen, dankzij de nieuw ontwikkelde zuigslang en de innovatieve clips vloerzuigmond. Accessoires kunnen rechtstreeks aan de zuigslang worden bevestigd dankzij de afneembare handgreep. De praktische parkeerpositie maakt gemakkelijk parkeren van de zuigbuis en vloermondstuk mogelijk wanneer u een pauze neemt van het werk. Het uitrustingspakket voor de WD 3 Premium wordt gecompleteerd door de blaasfunctie, het "Pull & Push" -vergrendelingssysteem, de ergonomische draaggreep en een praktisch opbergsysteem voor kabels en accessoires. Voordelen: Geschikt voor nat en droog vuil Duurzaam RVS reservoir Filterpatroon: dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter Ingebouwde blaasfunctie, handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Wisselbare mondstukken: wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken Specificaties: Inhoud: 17 l Lengte slang: 2 m Lengte snoer: 4 m Filter: patroonfilter Blaasfunctie: ja Vermogen: 1000 W Werkelijke zuigkracht: 200 Air Watt Materiaal reservoir: RVS Stroomsoort (V/Hz): 220 - 240 / 50 - 60 Gewicht zonder accessoires: 5,8 kg Afmeting: 388 x 340 x 525 mm Verpakkingsinhoud: Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger Zuigslang Ø 35 mm 2 PE zuigbuizen van 0,5 m Zuigmond Borstelclips Plinten zuigmond Papieren stofzak Patroonfilter Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

2. Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - 1000W - blaasfunctie - RVS reservoir - 17 liter


Product informatiePlus or Show more

Met de high-end Kärcher WD 6 Premium alleszuiger kun je zonder problemen puin en stof of grote hoeveelheden water opzuigen. Deze eersteklas waterzuiger is ontzettend handig voor diverse klussen in en rondom het huis. De Kärcher WD 6 Premium heeft een mooi en duurzaam RVS reservoir met een inhoud van 30 liter. Daarnaast is hij voorzien van een contactdoos voor het aansluiten van elektrisch gereedschap en een handige ingebouwde blaasfunctie. Kenmerken Kärcher WD 6 Premium Geschikt voor grote hoeveelheden water Aansluiting voor elektrisch gereedschap Vermogen handmatig te regelen Filter nat & droog vuil + reinigingsfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Afvoerschroef om snel reservoir te legen Vlakfilter voor nat & droog Het vlakfilter kan eenvoudig uit de filtercassette worden genomen zonder dat je zelf in contact komt met het vuil. Ook kan hetzelfde filter worden gebruikt voor zowel natte als droge stoffen, dus je hoeft tussendoor niet te wisselen. Het filter is te reinigen met de ingebouwde blaasfunctie. Wisselbare mondstukken De WD 6 premium wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken. Blaasfunctie De WD 6 premium kan niet alleen zuigen, maar heeft ook een handige ingebouwde blaasfunctie. Handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is. Afvoerschroef Tijd- en energiebesparing bij het verwijderen van grote hoeveelheden water. Draaiknop (Aan/Uit) met instelbare zuigkracht Zuigkracht variabel instelbaar voor normaal gebruik en gebruik met elektrisch gereedschap Ergonomisch De alleszuiger is voorzien van een ergonomische draagbeugel, zo neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Het reservoir is voorzien van een pull & push sluitsysteem zodat je deze eenvoudig kan openen en sluiten. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Tijdens een onderbreking kun je de alleszuiger tijdelijk parkeren met behulp van de handige parkeerstand. Klaar met je klus? De WD 6 heeft een praktische opbergplaats voor kabels, slangen en toebehoren. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

3. Kärcher WD 6 P Premium Alleszuiger - Blaasfunctie - RVS reservoir - 30 liter


Product informatiePlus or Show more

Met de krachtige Kärcher WD 4 Premium alleszuiger kun je zowel (fijne) droge stoffen als grote hoeveelheden water opzuigen. Deze krachtige waterzuiger is ontzettend handig voor diverse klussen in en rondom het huis. De Kärcher WD 4 Premium heeft een mooi en duurzaam RVS reservoir met een inhoud van 20 liter. Kenmerken Kärcher WD 4 Premium Duurzaam RVS reservoir Geschikt voor grote hoeveelheden water Geschikt voor nat en droog vuil Filter voor zowel nat als droog vuil Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Vlakfilter voor nat & droog Het vlakfilter kan eenvoudig uit de filtercassette worden genomen zonder dat je zelf in contact komt met het vuil. Ook kan hetzelfde filter worden gebruikt voor zowel natte als droge stoffen, dus je hoeft tussendoor niet te wisselen. Maak zo nu en dan het filter even schoon. Wisselbare mondstukken De WD 4 premium wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken. Ergonomisch De alleszuiger is voorzien van een ergonomische draagbeugel, zo neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Het reservoir is voorzien van een pull & push sluitsysteem zodat je deze eenvoudig kan openen en sluiten. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Tijdens een onderbreking kun je de alleszuiger tijdelijk parkeren met behulp van de handige parkeerstand. Klaar met je klus? De WD 4 heeft een praktische opbergplaats voor kabels, slangen en toebehoren. Verpakkingsinhoud: Zuigslang, 2.2 m, 35 mm Verwijderbare handgreep Zuigbuizen, 2 stuk(s), 0.5 m, 35 mm Vloerzuigmond nat/droog, Clips met 2 rubber- en 2 borstelstrips Vlakfilter, in verwijderbare filtercasette Plintenzuigmond Vliesfilterzak, 1 stuk(s) Parkeerpositie Opbergruimte voor toebehoren op het apparaat Stootrand rondom Draaischakelaar (aan/uit) Opbergvak voor toebehoren

4. Kärcher WD 4 Premium Alleszuiger - RVS reservoir - 20 liter


Product informatiePlus or Show more

De WD 2 alleszuiger van Kärcher is een compacte alleszuiger en een kleine krachtpatser, geschikt voor diverse klussen in en rondom het huis. Deze waterstofzuiger kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. Ideaal voor in de garage, kelder, auto of hobbykamer. De WD 2 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 12 liter. Kenmerken Kärcher WD 2 Geschikt voor nat en droog vuil Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Luidruchtiger dan een reguliere stofzuiger Wisselbare mondstukken De WD 2 alleszuiger wordt geleverd met een door Kärcher vernieuwd vloermondstuk die zowel geschikt is voor droog als nat zuigen. Ook wordt er een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken meegeleverd. Ergonomisch Dankzij de ergonomische draagbeugel neem je de WD 2 overal mee naar toe. De tank is voorzien van een handig pull & push sluitsysteem zodat je de alleszuiger eenvoudig kunt legen. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Moet je tussendoor even iets anders doen? Dan kun je de alleszuiger eenvoudig even parkeren. Wanneer je helemaal klaar bent dan kun je de slangen en snoeren eenvoudig opbergen in een praktische opbergplaats. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

5. Kärcher WD 2 Alleszuiger - 12 liter


Product informatiePlus or Show more

Met de multifunctionele Kärcher WD 5 Premium alleszuiger zuig je zonder problemen stof, puin, zaagsel, zand of grote hoeveelheden water op. Deze krachtige waterzuiger is ontzettend handig voor diverse klussen in de garage, werkplaats, kelder of andere plekken in en rondom het huis. De Kärcher WD 5 Premium heeft een mooi en duurzaam RVS reservoir met een inhoud van 25 liter. Deze stofzuiger heeft een hoog zuigvermogen van maar liefst 1800 watt en toch een laag energieverbruik van slechts 1100 watt. Kenmerken Kärcher WD 5 Premium Geschikt voor grote hoeveelheden water Robuust RVS reservoir Afneembare handgreep met elektrostatische bescherming Filter nat & droog vuil + reinigingsfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Geen afvoerschroef om snel water af te voeren Geen contactdoos voor elektrisch gereedschap Vlakfilter voor nat & droog Het vlakfilter kan eenvoudig uit de filtercassette worden genomen zonder dat je zelf in contact komt met het vuil. Ook kan hetzelfde filter worden gebruikt voor zowel natte als droge stoffen, dus je hoeft tussendoor niet te wisselen. Het filter is te reinigen met de ingebouwde blaasfunctie. Wisselbare mondstukken De WD 5 premium wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken. Blaasfunctie De WD 5 premium kan niet alleen zuigen, maar heeft ook een handige ingebouwde blaasfunctie. Handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is. Ergonomisch De alleszuiger is voorzien van een ergonomische draagbeugel, zo neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Het reservoir is voorzien van een pull & push sluitsysteem zodat je deze eenvoudig kan openen en sluiten. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Tijdens een onderbreking kun je de alleszuiger tijdelijk parkeren met behulp van de handige parkeerstand. Klaar met je klus? De WD 5 heeft een praktische opbergplaats voor kabels, slangen en toebehoren, maar ook voor ander gereedschap dat je vaak gebruikt. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

6. Kärcher WD 5 Premium Alleszuiger - Blaasfunctie - RVS reservoir - 25 liter


Product informatiePlus or Show more

Met de Kärcher WD 3 Premium alleszuiger kun je zowel (fijne) droge stoffen als kleine hoeveelheden water opzuigen. Deze krachtige compacte waterzuiger is ontzettend handig voor diverse klussen in en rondom het huis. De Kärcher WD 3 Premium heeft een mooi en duurzaam RVS reservoir met een inhoud van 17 liter. Kenmerken Kärcher WD 3 Premium Geschikt voor nat en droog vuil Duurzaam RVS reservoir Zelfde filterpatroon voor nat en droog vuil Ingebouwde blaasfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Filterpatroon Dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter. Dit scheelt veel tijd, maar maakt het ook direct mogelijk om een combinatie van beide op te zuigen. Hierbij kun je denken aan een glas water dat gevallen is, het glas en het water kunnen beide met de WD 3 worden opgezogen. Wisselbare mondstukken De WD 3 premium wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken. Blaasfunctie De WD 3 premium kan niet alleen zuigen, maar heeft ook een handige ingebouwde blaasfunctie. Handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is. Ergonomisch De alleszuiger is voorzien van een ergonomische draagbeugel, zo neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Het reservoir is voorzien van een pull & push sluitsysteem zodat je deze eenvoudig kan openen en sluiten. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Tijdens een onderbreking kun je de alleszuiger tijdelijk parkeren met behulp van de handige parkeerstand. Klaar met je klus? De WD 3 heeft een praktische opbergplaats voor kabels, slangen en toebehoren. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

7. Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger - Blaasfunctie - RVS reservoir - 17 liter - Extra zuigmond


Product informatiePlus or Show more

Deze krachtige nat- en droogzuiger van Höfftech Germany is een echte alleszuiger, geschikt voor het opzuigen van fijn en grof droog vuil én vloeistoffen. De stofzuiger is voorzien van twee motoren met een vermogen van 1200 watt. Werking De nat- en droogzuiger wordt geleverd met een aantal handige accessoires voor verschillende klussen, zoals een vloerzuigmond en een kierzuigmond. Makkelijk en snel ernstig vervuilde oppervlakken schoonmaken De nat- en droogzuiger is het meest geschikt voor gebruik op harde vloeren. Door de geïntegreerde filterreinigingsfunctie blijft de zuigkracht van het apparaat constant sterk, wat je er ook mee opzuigt. Het roestvrijstalen reservoir heeft een inhoud van 12 liter. Ideaal dus om grote hoeveelheden vuil of water op te zuigen. Met de handgreep en de 4 zwenkwieltjes verplaats je de stofzuiger gemakkelijk. De stofzuiger heeft een snoer van 3.20 meter lang voor een flinke actieradius. Blaasfunctie Deze bouwstofzuiger heeft naast de zuigfunctie ook een handige blaasfunctie. Uitermate praktisch voor het schoonblazen van moeilijk bereikbare plekken, het opblazen van luchtbedden, maar ook voor ontstoppingswerkzaamheden. Accessoires * Vloerzuigmond (1st.) * Kierzuigmond (1st.) * Stofzuigerbuis (3st.) * Papieren filterzak (1st.) * Afvoerslang (1st.) * Filter (1st.) * Handleiding (1st.)

8. Höfftech nat-en droogzuiger - 1200 watt


Product informatiePlus or Show more

Met de multifunctionele Kärcher WD 5 alleszuiger zuig je zonder problemen stof, puin, zaagsel, zand of grote hoeveelheden water op. Deze krachtige waterzuiger is ontzettend handig voor diverse klussen in de garage, werkplaats, kelder of andere plekken in en rondom het huis. De Kärcher WD 5 heeft een kunststof reservoir met een inhoud van 25 liter. Deze alleszuiger heeft een hoog zuigvermogen en toch een laag energieverbruik van slechts 1100 watt. Kenmerken Kärcher WD 5 Premium Geschikt voor grote hoeveelheden water Afneembare handgreep met elektrostatische bescherming Filter nat & droog vuil + reinigingsfunctie Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Geen afvoerschroef om snel water af te voeren Geen contactdoos voor elektrisch gereedschap Vlakfilter voor nat & droog Het vlakfilter kan eenvoudig uit de filtercassette worden genomen zonder dat je zelf in contact komt met het vuil. Ook kan hetzelfde filter worden gebruikt voor zowel natte als droge stoffen, dus je hoeft tussendoor niet te wisselen. Het filter is te reinigen met de ingebouwde blaasfunctie. Wisselbare mondstukken De WD 5 wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken. Blaasfunctie De WD 5 kan niet alleen zuigen, maar heeft ook een handige ingebouwde blaasfunctie. Handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is. Ergonomisch De alleszuiger is voorzien van een ergonomische 3-in-1 draagbeugel, zo neem je hem eenvoudig overal mee naar toe. Het reservoir is voorzien van een pull & push sluitsysteem zodat je deze eenvoudig kan openen en sluiten. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Tijdens een onderbreking kun je de alleszuiger tijdelijk parkeren met behulp van de handige parkeerstand. Klaar met je klus? De WD 5 heeft een praktische opbergplaats voor kabels, slangen en toebehoren, maar ook voor ander gereedschap dat je vaak gebruikt. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

9. Kärcher WD 5 Alleszuiger - Blaasfunctie - 25 liter


Product informatiePlus or Show more

De alleszuiger AdvancedVac 20 is de ideale oplossing voor het opzuigen van zowel vloeibare als droge materialen op vloeren of voor gebruik tijdens DIY-toepassingen. Grote hoeveelheden water kunnen gemakkelijk via de aftapklep worden afgetapt, terwijl de blaasfunctie bladeren en vuil van moeilijk bereikbare plekken verwijdert. De antistatische slang beperkt elektrostatische ontlading tot een minimum. Voor constant reinigen kan deze stofzuiger dankzij de flexibele universele adapter en de conische vorm rechtstreeks worden bevestigd op al het huidige elektrische gereedschap uit het Bosch segment Home & Garden en van diverse andere fabrikanten. Hij schakelt automatisch synchroon met het gereedschap in en uit, zodat handling enorm wordt verbeterd en de schoonmaaktijd wordt verkort. Zuigt stof en spanen evenals natte materialen in de werkplaats op Schakelt automatisch in en uit bij gebruik van het elektrische gereedschap Met de aftapklep kunnen grote hoeveelheden water efficiënt worden afgetapt Ideaal om bladeren en vuil op moeilijk bereikbare plekken weg te blazen Antistatische slang beperkt elektrostatische ontlading tot een minimum

10. Bosch AdvancedVac 20 Ketelstofzuiger


Producten gerelateerd aan Bouwstofzuigers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bouwstofzuigers. Er zijn immers 68 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Bouwstofzuiger kopen.