Bestenu

Beste bouwstofzuigers - nov. 2022

Met meer dan 180 bouwstofzuigers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste bouwstofzuigers op een rij
01Score: 9.7
Kärcher WD 3 Alleszuiger
Kärcher WD 3 Alleszuiger
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.5
Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 nat- en droogzuiger
Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 nat- en droogzuiger
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.1
Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger
Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.4
Makita VC2512L
Makita VC2512L
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.2
Kärcher WD 3 P V-17/4/20 nat- en droogzuiger
Kärcher WD 3 P V-17/4/20 nat- en droogzuiger
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.1
Karcher WD 5 S V-25/5/22
Karcher WD 5 S V-25/5/22
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Einhell Nat-/ Droogzuiger TC-VC 1820 S (1250 W
Einhell Nat-/ Droogzuiger TC-VC 1820 S (1250 W
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Karcher WD 3 V-17/4/20
Karcher WD 3 V-17/4/20
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Karcher WD 3 S V-17/4/20
Karcher WD 3 S V-17/4/20
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Powerplus POWX322 Alleszuiger
Powerplus POWX322 Alleszuiger
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Bouwstofzuiger Koopgids

avatar-contour
Emma van der Vink

Emma van der Vink

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Je bent een fanatieke klusser, maar je stofzuiger is niet geschikt om je werkafval mee op te zuigen. Daarom ben je op zoek naar een bouwstofzuiger of een alleszuiger. Waar je op let bij de aankoop van een bouwstofzuiger, lees je hieronder!

Wat voor bouwstofzuigers zijn er?

Er zijn verschillende bouwstofzuigers te krijgen. Een alleszuiger is in principe ook een bouwstofzuiger, maar minder krachtig. Deze bouwstofzuigers zijn prima voor de doe-het-zelvers onder ons. Je zuigt er zowel droog als nat vuil mee op, zoals fijnstof, zaagsel en zelfs modder.

Sommige bouwstofzuigers hebben een stopcontact in de behuizing waardoor je bijvoorbeeld je boormachine aansluit op je stofzuiger. Dit biedt je niet alleen een manier om stofvrij te boren, maar ook meer flexibiliteit.

Bij professionele werkzaamheden gebruik je bij voorkeur een bouwstofzuiger die een stofklasse heeft. De stofklasse wordt als volgt gecertificeerd: Laag (L), Midden (M) en Hoog (H). Filterreiniging is een andere handige functie voor professionele gebruikers. Door automatische filterreiniging behoudt je stofzuiger altijd de optimale zuigkracht.

Let ook op het reservoir. De meeste stofreservoirs hebben een inhoud van ongeveer 35 liter. Er zijn ook bouwstofzuigers met ruimere reservoirs: dit zijn meestal de professionele bouwstofzuigers. Sommige bouwstofzuigers maken gebruik van een zak, anderen hebben alleen een reservoir dat je leeg maakt.

Wat is het verschil tussen een bouwstofzuiger en een alleszuiger?

Een alleszuiger is de minder krachtige versie van de bouwstofzuiger. Deze wordt vooral gebruikt door de fanatieke doe-het-zelvers. Een alleszuiger is vaak iets compacter waardoor deze makkelijker op te bergen is. Ze zijn daarnaast lichter van gewicht, maar kunnen net als een bouwstofzuiger ook vloeistoffen op zuigen.

Een bouwstofzuiger wordt gebruikt op bouw- en werkplaatsen en is ideaal om grover vuil mee weg te zuigen. Je sluit ze vaak ook aan op bijvoorbeeld je boormachine waardoor je geen last hebt van stof, al doe je dit met sommige alleszuigers ook.

Zuig overigens nooit het as van je open haard of barbecue op met een normale stofzuiger. Hierdoor kan het filter verstopt raken. Om as op te zuigen, gebruik je een speciale aszuiger. Deze heeft een speciaal filter. Je hoeft bij de meeste aszuigers niet eens te wachten tot het as is afgekoeld, dus de klus is zo geklaard.

Kun je water opzuigen met een bouwstofzuiger?

Met de meeste bouwstofzuigers zuig je ook vloeistoffen op, maar niet met allemaal. Als je een bouwstofzuiger hebt die ook vloeistoffen op kan zuigen, dan heb je maar één apparaat nodig waardoor je ruimte bespaart. Zo maak je zonder van apparaat te wisselen de dakgoot schoon, maar ook de rest van de werkplaats.

Houd er wel rekening mee dat bouwstofzuigers een beperkt reservoir hebben. Ze zijn niet bedoeld om hele emmers water mee leeg te zuigen. Als het reservoir vol is, slaat bij de meeste bouwstofzuigers de motor af, waardoor je weet dat je het reservoir moet legen.

Hoeveel watt heeft een bouwstofzuiger?

Het wattage van een bouwstofzuiger varieert. Hoe hoger het wattage van de bouwstofzuiger, hoe krachtigerde motor en hoe sneller het vuil wordt opgezogen. Er zijn ook bouwstofzuigers met een lager wattage, maar deze zijn minder efficiënt dan de bouwstofzuiger met een hoger wattage.

Kun je een bouwstofzuiger ook thuis gebruiken?

Ja, je kunt een bouwstofzuiger ook prima thuis gebruiken. Houd er wel rekening mee dat een bouwstofzuiger vaak groter van formaat is en daarnaast vaak ook meer geluid produceert. Een gewone stofzuiger is meestal makkelijker op te bergen en maakt minder lawaai, maar als dit je niets uit maakt, dan is een bouwstofzuiger prima voor in thuis.

hero illustration

Hoe komt deze super bouwstofzuiger reeks tot stand..?

De wereld verandert snel... en dus de speurtocht naar de beste bouwstofzuiger ook!
Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over bouwstofzuigers, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle bouwstofzuigers die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke bouwstofzuigers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van bouwstofzuigers stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

Producten die soortgelijk zijn aan bouwstofzuigers

De beste bouwstofzuigers in een handige lijst

1 - Kärcher WD 3 Alleszuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De multifunctionele alleszuiger WD 3 is erg krachtig met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. De robuuste en slagvaste kunststof container heeft een inhoud van 17 liter. Het patroonfilter maakt gemakkelijk stofzuigen van nat en droog vuil mogelijk, zonder filtervervanging. De nieuwe zuigslang en - niet te vergeten - de nieuw ontwikkelde vloerzuigmond dragen bij aan een optimale vuilopname en zorgen voor perfecte resultaten. De gemakkelijk verwijderbare handgreep maakt directe bevestiging van accessoires aan de zuigslang mogelijk. De praktische parkeerpositie zorgen voor het gemakkelijk parkeren van de zuigbuis en vloermondstuk tijdens werkonderbrekingen. De WD 3 maakt licht werk van de zwaarste reinigingsklussen met onder andere blaasfunctie, "Pull & Push" -vergrendelingssysteem, ergonomische draaggreep en praktische opslag van kabels en accessoires. Voordelen: De praktische blaasfunctie helpt overal waar stofzuigen niet mogelijk is Moeiteloze verwijdering van vuil Snelle en handige tijdelijke opberging van de zuigbuis en de vloerzuigmond tijdens onderbrekingen Plaatsbesparende, veilige en goed bereikbare opberging van de zuigslang, kabel en toebehoren Push & Pull-blokkeersysteem voor het eenvoudig openen en sluiten van het vuilreservoir Ergonomische draaggreep zorgt voor een handig vervoer van het toestel Flexibel en veelzijdig in gebruik Specificaties: Max. zuigkracht: 200 Air Watt Geluidsniveau: 75 dB Max. vermogen: 1000W Capaciteit: 17 L Kabellengte: 4 m Hoogte: 50,3 cm Breedte: 34 cm Diepte: 38,8 cm Gewicht: 7700 g Verpakkingsinhoud: Kärcher WD 3 Alleszuiger Zuigslang, 2 m Verwijderbare handgreep Zuigbuizen, 2 stuk(s), 0.5 m, 35 mm, Kunststof Vloerzuigmond nat/droog, Clips patroonfilter, Standaard Plintenzuigmond Papieren filterzak, 1 stuk(s)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 nat- en droogzuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De WD 2 Plus V-12/4/18 maakt indruk met zijn compacte ontwerp en is superkrachtig en energiezuinig - met een stroomverbruik van slechts 1000 W. Het apparaat behaalt topresultaten voor opzuigen van droog, nat, fijn en grof vuil. De nat- en droogzuiger heeft een robuuste kunststof bak van 12 liter, 4 meter snoer, evenals 1,8 meter lange zuigslang met rechte handgreep, Clips vloermondstuk, foamfilter en vliesfilterzak. De stofzuiger heeft ook een praktische blaasfunctie, die kan worden gebruikt op plaatsen waar stofzuigen moeilijk is. Het opbergvak op de machinekop wordt gebruikt voor het veilig opbergen van gereedschap en kleine onderdelen zoals schroeven en spijkers. Buizen en vloerzuigmonden kunnen ook snel en gemakkelijk in de parkeerstand op de bumper worden geparkeerd. Bovendien beschikt de zuiger over ruimtebesparende opbergruimte, eenvoudige opbergruimte voor accessoires, het "Pull & Push"-vergrendelingssysteem en een ergonomisch gevormde draagbeugel voor comfortabel transport. Voordelen: Kunststof vuilreservoir Blaasfunctie Ergonomische draaggreep Opbergruimte voor kleine accessoires Praktische parkeerstand Compacte constructie Stootrand rondom Specificaties: Werkelijke zuigkracht: 180 Air Watt Energieverbruik: 1000 W Capaciteit vuilreservoir: 12 L Materiaal reservoir: kunststof Stroomkabel: 4 m ID accessoires: 35 mm Huidige type: 220 - 240 / 50 - 60 V/Hz Gewicht zonder accessoires: 4,5 kg Afmetingen (lxbxh): 369 x 337 x 430 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De multifunctionele alleszuiger WD 3 Premium is super krachtig met een stroomverbruik van slechts 1000 watt. Het is uitgerust met een schokbestendige 17-liter roestvrijstalen container en een filterpatroon voor het stofzuigen van droog en nat vuil, zonder dat de filter vervangen hoeft te worden. En als het gaat om vuil, zal de multifunctionele alleszuiger altijd alle soorten vuil onberispelijk verwijderen, dankzij de nieuw ontwikkelde zuigslang en de innovatieve clips vloerzuigmond. Accessoires kunnen rechtstreeks aan de zuigslang worden bevestigd dankzij de afneembare handgreep. De praktische parkeerpositie maakt gemakkelijk parkeren van de zuigbuis en vloermondstuk mogelijk wanneer u een pauze neemt van het werk. Het uitrustingspakket voor de WD 3 Premium wordt gecompleteerd door de blaasfunctie, het "Pull & Push" -vergrendelingssysteem, de ergonomische draaggreep en een praktisch opbergsysteem voor kabels en accessoires. Voordelen: Geschikt voor nat en droog vuil Duurzaam RVS reservoir Filterpatroon: dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter Ingebouwde blaasfunctie, handig voor plekken waar stofzuigen niet mogelijk of praktisch is Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Wisselbare mondstukken: wordt geleverd met vloermondstuk (nat & droog) en een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken Specificaties: Inhoud: 17 l Lengte slang: 2 m Lengte snoer: 4 m Filter: patroonfilter Blaasfunctie: ja Vermogen: 1000 W Werkelijke zuigkracht: 200 Air Watt Materiaal reservoir: RVS Voltage: 220 - 240 V Gewicht zonder accessoires: 5,8 kg Afmeting: 388 x 340 x 525 mm Verpakkingsinhoud: Kärcher WD 3 Premium Alleszuiger Zuigslang Ø 35 mm 2 PE zuigbuizen van 0,5 m Zuigmond Borstelclips Plinten zuigmond Papieren stofzak Patroonfilter Nederlandstalige gebruiksaanwijzing Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Makita VC2512L

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Makita VC2512L is een bouwstofzuiger voor de professionele klusser Je zuigt zowel nat als droog vuil op in het reservoir van 18 liter. De stofzuiger laat maximaal 5% stof door en is geschikt voor het opzuigen van onschadelijke stoffen. Dankzij het geïntegreerde stopcontact sluit je ook gereedschap aan op de stofzuiger. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met een schuurmachine? Dan schakelt de stofzuiger zichzelf automatisch aan, zodat jouw werkplek stofvrij blijft. De VC2512L blijft in topconditie als je hem regelmatig schoonmaakt. Omdat de filters uitwasbaar zijn, hoef je niet elke keer nieuwe te kopen. Let op: deze stofzuiger en slang zijn NIET antistatisch en daarom ongeschikt in combinatie met een sleuvenzaag, haakse slijper, schaaf, bovenfrees, breekhamer en langnek schuurmachine .

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Kärcher WD 3 P V-17/4/20 nat- en droogzuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

De WD 3 P V-17/4/20 is krachtig en energiezuinig met een stroomverbruik van slechts 1000 W. Zowel het aqpparaat als de zuigslang en het Clips vloermondstuk zijn perfect op elkaar afgestemd – voor de beste reinigingsresultaten op droog, nat, fijn of grof vuil. De nat- en droogzuiger overtuigt door zijn compacte design en robuuste kunststof opvangbak van 17 l, 4 m snoer, 2 m zuigslang en vliesfilterzak. Dankzij het patroonfilter uit één stuk is het mogelijk om zowel nat als droog vuil op te zuigen zonder filtervervanging. Via het geïntegreerde stopcontact met automatische aan/uit-schakelaar kunnen elektrische gereedschappen zoals zagen of slijpmachines worden aangesloten en kan het vrijkomende vuil direct worden opgezogen. De blaasfunctie is handig voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. De slang wordt opgeborgen door deze aan de kop van de machine te hangen, waardoor ruimte wordt bespaard. De kabel kan worden opgeborgen aan de kabelhaak, buizen en vloermondstukken aan de bumper. Het "Pull & Push"-vergrendelingssysteem maakt het eenvoudig openen en sluiten van de container mogelijk. De handgreep van de stofzuiger kan worden verwijderd en het accessoire kan direct op de zuigslang worden aangesloten. Voordelen: Kunststof vuilreservoir Stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap Blaasfunctie Ergonomische draaggreep Opbergruimte voor klein accessoires Toebehoren opbergen Praktische parkeerstand Compacte constructie Stootrand rondom Specificaties: Werkelijke zuigkracht: 200 Air Watt Energieverbruik: 1000 W Capaciteit vuilreservoir: 17 L Materiaal reservoir: kunststof Stroomkabel: 4 m ID accessoires: 35 mm Huidige type: 220 - 240 / 50 - 60 V/Hz Gewicht zonder accessoires: 5.7 kg Afmetingen (lxbxh): 388 x 340 x 502 mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Karcher WD 5 S V-25/5/22

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Karcher WD 5 S V-25/5/22 is onderdeel van de 5-serie en heeft hierdoor een paar verbeteringen ten opzichte van de 4-serie. Zo is het stof- en vloeistofreservoir groter waardoor dit model een inhoud heeft van maar liefst 25 liter. Hierdoor stofzuig je lange tijd achter elkaar door zonder dat je de stofzak- of bak hoeft te legen. Daarnaast is het onderhoud ook een stuk gemakkelijker. Je hoeft geen nieuwe filters te kopen of ze zelf te reinigen. De stofzuiger heeft namelijk een automatische filterreiniging. Hierbij klopt de stofzuiger heel fijn stof uit de filter. Zo blijft de zuigkracht constant en klus je ongestoord door.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Einhell Nat-/ Droogzuiger TC-VC 1820 S (1250 W

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Einhell TH-VC 1820 S is een veelzijdige alleszuiger, die het mogelijk maakt om grof, fijn, droog of nat vuil en zelfs vloeistoffen op te zuigen. Naast de zuigfunctie, beschikt de nat-/ droogzuiger tevens over een blaasfunctie. Hiermee is het mogelijk om vuil op lastig te bereiken plekken eerst weg te blazen en later op te zuigen met de zuigfunctie. Met een veiligheidsvlotterschakelaar wordt bij het opzuigen van vloeistoffen automatisch het zuigvermogen van de nat- en droogzuiger onderbroken, zodra het reservoir van de machine vol zit. Een praktische machine voor klussers die in een schone omgeving willen kunnen werken. Krachtige motor en verlengbare opzuigbuis In deze machine bevindt zich een krachtige 1250 Watt motor, die het uitvoeren van uiteenlopende schoonmaakklussen mogelijk maakt in huis, op de werkplaats en op soortgelijke plekken. Het opgezogen vuil wordt direct naar de roestvrijstalen tank getransporteerd, die een inhoud van 20 liter heeft. Wanneer je kiest voor droogzuigen, kun je ook gebruik maken van de meegeleverde stofzak. De machine wordt geleverd met drie verlengstukken voor de zuigbuis van deze nat-/ droogzuiger. Hiermee is het mogelijk om de lengte van de zuigbuis aan te laten sluiten bij je lichaamslengte, voor meer comfort tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Ook is het met deze verlengbuizen mogelijk om bijvoorbeeld een plafond te zuigen. Handige opbergruimte voor accessoires Om alle meegeleverde accessoires bij elkaar te kunnen bewaren, beschikt de machine over een handige accessoir houder aan de bovenzijde van de machine. Standaard worden een grote zuigmond voor tapijt en gladde vloeren, een plintenzuigmond, een adapter voor een perfecte luchtstroom, een schuimfilter voor natzuigen en een stofzak voor droogzuigen met de machine meegeleverd. Ook beschikt de machine over een geïntegreerde kabelhouder, zodat je kabel netjes weg kunt werken als je de machine opbergt. Eenvoudig te transporteren machine Aan de onderzijde van deze nat-/ droogzuiger zitten vier zwenkwieltjes, die het eenvoudig transporteren van de machine mogelijk maken. Mocht je de machine over een minder vlakke ondergrond willen verplaatsen, dan kun je de machine optillen aan het draaghandvat. De belangrijkste specificaties van de machine: Vermogen: 1250W Aansluiting: 230 V / 50 Hz Max. Zuigkracht: 18kPa Lengte Zuigslang: 1500mm Diameter Zuigslang: Ø36mm RVS reservoir: 20L Geluidsniveau: 80 dB (A) Met blaasfunctie Met zwenkwieltjes en draaghandvat Geleverd inclusief 1 plastic zuigslang Ø36mm, 1,5 m Geleverd inclusief 3 verlengbuizen Ø36mm Geleverd inclusief 1 grote zuigmond voor tapijt en gladde vloer Geleverd inclusief 1 plintenzuigmond Geleverd inclusief 1 adapter voor perfecte luchtstroom Geleverd inclusief 1 schuimfilter voor natzuigen Geleverd inclusief 1 stofzak voor droogzuigen Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn 2 jaar fabrieksgarantie

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Karcher WD 3 V-17/4/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

In vergelijking met de originele Karcher WD 3, heeft dit nieuwe model nieuwe snufjes die het onderhoud en gebruik een stuk makkelijker maken. Het grootste voordeel is dat dit model zowel met als zonder stofzak werkt. Dit is erg handig als je nat vuil opzuigt. Je hoeft dan niet met natte stofzakken te werken, maar simpelweg de opvangbak te legen en schoon te maken. Hierdoor gebruik je de stofzuiger ook makkelijk voor het schoonmaken van je garage of dakgoot. Daarnaast is het meegeleverde filter van dit model wel uitwasbaar. Hierdoor bespaar je enorm in de kosten, omdat je niet elke keer een nieuwe stofzak of filter hoeft te kopen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Karcher WD 3 S V-17/4/20

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Karcher WD 3 S V-17/4/20 heeft in tegenstelling tot de originele WD 3 een behuizing van roestvrijstaal. Dit heeft een groot voordeel: de stofzuiger is hierdoor beter bestand tegen slijtage van bijvoorbeeld water en gaat langer mee. Het apparaat heeft een stof- en vloeistofreservoir van 17 liter en gebruik je dus ook voor het opzuigen van nat vuil. Handig, want zo pak je de meest uiteenlopende klussen in en rondom huis op. De stofzuiger gebruik je zowel met als zonder stofzak waardoor je zelf kiest wat jouw voorkeur heeft. Omdat het meegeleverde filter uitwasbaar is, hoef je niet elke keer een nieuwe te kopen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Powerplus POWX322 Alleszuiger

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze nat- en droogzuiger van Powerplus houd je je huis tijdens en na het klussen netjes en stofvrij. De 1000W-motor voorziet je van de nodige zuigkracht. Bovendien beschikt het toestel over een blaasfunctie, waarmee je ook je terras vrij van bladeren en vuil houdt. Waarvoor is de nat- en droogzuiger geschikt? Deze nat- en droogzuiger kan je inzetten in je werkruimte, huis, auto of op je terras. Je kan er zowel stof, zaagsel en gruis, als water mee opzuigen. Met de vloerborstel ga je krasvrij te werk. Dankzij de lange driedelige buis verwijder je stof en spinnenwebben ook in moeilijk bereikbare hoeken. De voordelen van de POWX322 nat- en droogzuiger: Het toestel is niet enkel geschikt om nat en droog vuil mee op te zuigen, maar het is ook voorzien van een blaasfunctie. De stofzak kan je eenvoudig verwijderen wanneer je water wilt opzuigen. Dankzij het onderstel met wielen kan je de nat- en droogzuiger gemakkelijk verplaatsen. De meegeleverde vloerborstel laat nooit krassen achter op je vloeren. Bovendien kan je de vloerborstel ook op natte ondergronden inzetten. Met de 2-in-1 borstel met kierenzuigmond kan je al je plinten, meubels en hoeken moeiteloos schoonmaken. Wat zijn de technische kenmerken? Netspanning: 220-240 V ~ 50 Hz Vermogen: 1000 W Tankinhoud: 15 liter Materiaal tank: roestvrij staal Snoerlengte: 3,5 meter Slanglengte: 1,5 meter Gebruik: nat en droog (verwijderbare stofzak) Zuigkracht: 16 kPa Tankafmetingen: 280x250 mm Wat zit er in de verpakking? 1 x nat- en droogzuiger 1 x driedelige buis 1 x zuigslang 1 x vloerborstel 1 x 2-in-1 borstel 1 x stofzak 1 x filter 4 x wiel Powerplus stofzuigerzak geschikt voor POWX322 – 5 stuks Dit set van 5 papieren stofzakken is geschikt voor de Powerplus POWX322 nat- en droogzuiger.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bouwstofzuigers. Er zijn immers 180 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste