Hoe komt deze fantastische Bouwstofzuiger reeks tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Bouwstofzuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Bouwstofzuigers, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Bouwstofzuigers die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Bouwstofzuigers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Bouwstofzuigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke artikelen aan Bouwstofzuigers

De beste Bouwstofzuigers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Karcher Alleszuiger is onmisbaar in en om het huis. Met al zijn handigheidjes kan hij alle klusjes aan. Neem bijvoorbeeld het speciale patroonfilter of het duurzame RVS reservoir. Zo zuig je nat en droog vuil op zonder tussendoor van filter te hoeven wisselen. Daarnaast wordt de alleszuiger geleverd met meerdere borstelopzetstukken, van zowel rubber als met haren. Met de handige greep bovenop neem je de Karcher WD 3 Premium eenvoudig mee naar je volgende klus.

1. Karcher WD 3 Premium


Product informatiePlus or Show more

De Karcher Alleszuiger WD 3 zuigt zowel droog als nat vuil op. Hiervoor heeft hij een speciaal patroonfilter. Dit filter hoeft je niet te vervangen wanneer je van droog naar nat vuil gaat, hij kan het allebei aan. Voor extra gemak verwijder je de handgreep. Hierdoor wordt de stofzuiger smaller en kom je eenvoudig in alle stoffige hoeken en gaten. In de Karcher Alleszuiger WD 3 zit een handige opbergplaats voor de accessoires. De alleszuiger heeft tot slot ook nog een blaasfunctie. Zet de zuigslang in de blaasfunctie en blaas zo bijvoorbeeld de blaadjes uit je grindpad.

2. Karcher WD 3


Product informatiePlus or Show more

De Karcher Alleszuiger WD 6 Premium verwijdert met het gemak grof, fijn, nat en droog vuil. De ingebouwde filterreinigingsfunctie zorgt dat de zuigkracht behouden blijft. Er zit ook een lade in om gereedschap op te bergen. Blazen kan deze stofzuiger ook. Zo worden moeilijke hoekjes stofvrij, of verwijder eenvoudig blaadjes van je grindpad. In het huis, om het huis, in de auto, in de werkplaats; bij elke taak is de Karcher Alleszuiger WD 6 Premium onmisbaar. Met de draagreep verplaats je de alleszuiger, maar als je de draaggreep verwijdert wordt ie smaller en kan zo op alle plaatsen komen.

3. Karcher WD 6 Premium ME PT


Product informatiePlus or Show more

De WD 2 alleszuiger van Kärcher is een compacte alleszuiger en een kleine krachtpatser, geschikt voor diverse klussen in en rondom het huis. Deze waterstofzuiger kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. Ideaal voor in de garage, kelder, auto of hobbykamer. De WD 2 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 12 liter. Kenmerken Kärcher WD 2 Geschikt voor nat en droog vuil Parkeerstand en ergonomische draagbeugel Relatief kort snoer Luidruchtiger dan een reguliere stofzuiger Wisselbare mondstukken De WD 2 alleszuiger wordt geleverd met een door Kärcher vernieuwd vloermondstuk die zowel geschikt is voor droog als nat zuigen. Ook wordt er een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken meegeleverd. Ergonomisch Dankzij de ergonomische draagbeugel neem je de WD 2 overal mee naar toe. De tank is voorzien van een handig pull & push sluitsysteem zodat je de alleszuiger eenvoudig kunt legen. Parkeerstand en opbergmogelijkheden Moet je tussendoor even iets anders doen? Dan kun je de alleszuiger eenvoudig even parkeren. Wanneer je helemaal klaar bent dan kun je de slangen en snoeren eenvoudig opbergen in een praktische opbergplaats. Garantie Er zit 2 jaar garantie op Kärcher stofzuigers.

4. Kärcher WD 2 Alleszuiger - 12 liter


Product informatiePlus or Show more

Na het klussen maak jij je ruimte weer schoon met de Karcher WD 5 Premium. Deze 1100 watt bouwstofzuiger is uitgerust met een roestvrijstalen vuilreservoir van 25 liter voor zowel droog als nat en fijn als grof vuil. Je gebruikt het vlakfilter voor droog en nat vuil en verwijdert deze eenvoudig uit de cassette om hem te reinigen. De blaasfunctie helpt op de plaatsen waar stofzuigen onmogelijk is. De 3-in-1 afneembare en aanpasbare handgreep met elektrostatische bescherming zorgt ervoor dat je de bouwstofzuiger gemakkelijk vervoert en dat je het vuilreservoir snel en handig opent, sluit en leegt. De parkeerstand, opbergplaats voor kabels en toebehoren maken de WD 5 Premium niet meer af.

5. Karcher WD 5 Premium


Product informatiePlus or Show more

Deze multifunctionele klusstofzuiger heeft een tank van 10 liter. Je zuigt er zowel stof als water mee, of kan hem als blazer gebruiken. Dat is handig om bij voorbeeld de barbecue aan te wakkeren. Met zijn handige wieltjes en handvat rol je hem naar elke werkplek. Door het nieuwe type filter vangt deze stofzuiger zelfs het fijnste stof op. Waarvoor is de stofzuiger nat/droog geschikt? Deze compacte stofzuiger kan je gebruiken in je werkruimte, huis, tuin of auto. Hij heeft wieltjes en is voorzien van een HEPA-filter om ook de allerkleinste stofdeeltjes op te vangen. Stofzuigen doe je met of zonder zak. Wil je water opzuigen? Dat kan ook, dan verwijder je de filter en de stofzak. Sluit je de slang bovenaan op het motorgedeelte aan, dan kan je het toestel gebruiken als blazer. Het handvat op de stofzuiger en de set toebehoren maken van deze stofzuiger een handig toestel bij elke zuigklus.. De voordelen van de stofzuiger nat/droog: De stoffilter werkt met een nieuw HEPA-filtersysteem: door een filter rond de filter te plaatsen houdt deze nog meer vuil tegen. Deze nat/droog stofzuiger heeft een handige compacte tank met een inhoud van 10 l. Het is een multifunctioneel toestel waarmee je kan stofzuigen, water zuigen en blazen. Met dubbele vloerborstel kan je zowel de natte klus aan als het droge stof/afval opruimen. Je kan stofzuigen met of zonder opvangzak. Als je met de stofzak werkt, is de filter minder snel vuil. De POWX320 wordt geleverd met handige accessoires, zoals de verlengstukken voor de borstel en de 2-in-1 borstel, waarmee je ook preciezer zuigwerk tot een goed einde brengt. Wat zijn de technische kenmerken? • Netspanning: 220-240 V ~ 50 Hz • Tankinhoud: 10 liter • Motor vermogen: 800 W • Kabellengte: 3 meter • Lengte slang: 2 meter • Gebruik: nat/droog • Gewicht toestel: 4,5 kg Wat zit er in de verpakking? • 1 x Stofzuiger • 1 x Nat- en droog vloerborstel • 1 x 2-in-1 borstel • 3 x Plastieken buis • 1 x Slang 2 meter • 1 x Papieren stofzak • 1 x Handleiding Hoeveel jaar garantie is er? Je krijgt 3 jaar garantie op de POWX320 stofzuiger nat/droog. Tot welke Powerplus lijn behoort dit artikel? Dit artikel behoort tot de gele lijn van Powerplus. Om elk type doe-het-zelver van het juiste gereedschap te voorzien is het assortiment van Powerplus verdeeld in grofweg drie lijnen. 1. Grijs: basiskwaliteit - incidenteel gebruik - 2 jaar garantie 2. Geel: solide kwaliteit - regelmatig gebruik – 3 jaar garantie 3. Groen: hoge kwaliteit - intensief gebruik – 5 jaar garantie

6. Powerplus POWX320 Alleszuiger - 800 W - incl. blaasfunctie - 10 liter - nat/droog


Product informatiePlus or Show more

Powerplus POWX322 nat- en droogzuiger – blaasfunctie – rvs tank 15l Met deze nat- en droogzuiger van Powerplus houd je je huis tijdens en na het klussen netjes en stofvrij. De 1000W-motor voorziet je van de nodige zuigkracht. Bovendien beschikt het toestel over een blaasfunctie, waarmee je ook je terras vrij van bladeren en vuil houdt. Waarvoor is de nat- en droogzuiger geschikt? Deze nat- en droogzuiger kan je inzetten in je werkruimte, huis, auto of op je terras. Je kan er zowel stof, zaagsel en gruis, als water mee opzuigen. Met de vloerborstel ga je krasvrij te werk. Dankzij de lange driedelige buis verwijder je stof en spinnenwebben ook in moeilijk bereikbare hoeken. De voordelen van de POWX322 nat- en droogzuiger: Het toestel is niet enkel geschikt om nat en droog vuil mee op te zuigen, maar het is ook voorzien van een blaasfunctie. De stofzak kan je eenvoudig verwijderen wanneer je water wilt opzuigen. Dankzij het onderstel met wielen kan je de nat- en droogzuiger gemakkelijk verplaatsen. De meegeleverde vloerborstel laat nooit krassen achter op je vloeren. Bovendien kan je de vloerborstel ook op natte ondergronden inzetten. Met de 2-in-1 borstel met kierenzuigmond kan je al je plinten, meubels en hoeken moeiteloos schoonmaken. Wat zijn de technische kenmerken? Netspanning: 220-240 V ~ 50 Hz Vermogen: 1000 W Tankinhoud: 15 liter Materiaal tank: roestvrij staal Snoerlengte: 3,5 meter Slanglengte: 1,5 meter Gebruik: nat en droog (verwijderbare stofzak) Zuigkracht: 16 kPa Tankafmetingen: 280x250 mm Wat zit er in de verpakking? 1 x nat- en droogzuiger 1 x driedelige buis 1 x zuigslang 1 x vloerborstel 1 x 2-in-1 borstel 1 x stofzak 1 x filter 4 x wiel Powerplus stofzuigerzak geschikt voor POWX322 – 5 stuks Dit set van 5 papieren stofzakken is geschikt voor de Powerplus POWX322 nat- en droogzuiger.

7. Powerplus POWX322 Nat- en droogzuiger - 1000W - 15L


Product informatiePlus or Show more

De Karcher Alleszuiger WD 4 Premium is geschikt voor grof, fijn, nat en droog vuil. De compacte bouwstofzuiger met een 20 liter ketelinhoud heeft een prettig formaat om gemakkelijk in en om het huis te gebruiken. Daarnaast zit er een handige lade in om gereedschap op te bergen, zodat je alle accessoires bij de hand hebt. Om echt al het vuil te verwijderen zitten er 4 extra borstels bij. Zo gebruik je deze alleszuiger voor allerlei verschillende toepassingen.

8. Karcher WD 4 Premium


Product informatiePlus or Show more

Met deze alleszuiger kan je werkelijk alle kanten uit. Waar is deze alleszuiger voor geschikt? Nat of droog, zuigen of blazen, deze alleszuiger met roestvrije stalen tank is perfect voor elke zuigklus. Dankzij de krachtige 1000W-motor verwijder je naast fijn stof ook grof vuil of vloeistoffen. Voordelen: Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit lastig te bereiken hoeken. Dankzij het lichte gewicht van 5 kilogram is de alleszuiger eenvoudig te verplaatsen. Met deze alleszuiger kun je zowel nat als droog vuil opzuigen. De wieltjes en de kabel van 3,5m zorgen ervoor dat je alle bewegingsvrijheid hebt. Met de kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plaatsen zoals kieren, gleuven en plinten reinigen. Het verwijderen van stof op meubilair zonder krassen te maken doe je eenvoudig met de meubelborstelzuigmond. Met de vloerborstel renig je vloeren en parket zonder krassen of strepen achter te laten. Wat zijn de technische kenmerken? • Vermogen: 1000 W • Tankinhoud: 15 liter • Materiaal tank: roestvrij staal • Slanglengte: 1,5 m • Kabellengte: 3,5 m • Te gebruiken met stofzak (droog zuigen) of zonder stofzak (nat zuigen) • Met blaasfunctie • Incl. accessoires (zie hieronder) Wat zit er in de verpakking? 1 x alleszuiger 1 x handleiding 1 x zak 1 x slang 1 x kierenzuigmond 1 x meubelborstelzuigmond 1 x vloerborstel 4 x wiel 3 x buis 1 x stofzak (8 L) Hoeveel jaar garantie is er? 2 jaar garantie

9. Powerplus POWE60015 Alleszuiger - 1000 W - 15 liter


Product informatiePlus or Show more

De gebruiksvriendelijke Dailygoods kruimelzuiger is gemakkelijk in gebruik, heeft een lange gebruikersduur en een krachtige zuigkracht. Deze drie factoren maken het voor elk huishouden de ideale kruimelzuiger. De voordelen van de Dailygoods kruimelzuiger: Krachtige zuigkracht, de kruimelzuiger heeft een krachtige zuigkracht waardoor u ook zwaardere voorwerpen op kunt zuigen. Ook geschikt voor vloeistof, de kruimelzuiger is ook geschikt om vloeistoffen op te zuigen, heeft u water gemorst? ook daar biedt deze kruimelzuiger een oplossing voor. Twee extra gratis filters , om het apparaat zo lang mogelijk goed te kunnen blijven gebruiken worden er twee filters meegeleverd die naar enige tijd vervangen kunnen worden. Hierdoor behoud de kruimelzuiger de zuigkracht voor een langere periode. Filter is uitwasbaar, de speciale HEPA-filter waarover deze kruimelzuiger beschikt is afspoelbaar, hierdoor kunt u gemakkelijk de filter schoonmaken om de zuigkracht optimaal te houden. Weinig geluid, in vergelijking met veel andere kruimeldieven op de markt, maakt deze erg weinig geluid. Drie opzetstukken, de kruimelzuiger wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken waardoor de kruimelzuiger voor iedere situatie bruikbaar is. Specificaties: Volt: 12V Vermogen: 90W Afmetingen: 39*10*11,5 cm Zuigkracht: 4800Pa Inhoud verpakking: kruimelzuiger , 3 opzetstukken, 2 extra filters en een voedingskabel Bij bol.com heeft u altijd recht op 30 dagen tevredenheidsgarantie, bent u achteraf niet tevreden over uw aankoop dan kunt u het artikel altijd binnen dit termijn retourneren.

10. Dailygoods - snoerloos - kruimeldief - inclusief 2 nieuwe filters


Soortgelijke artikelen aan Bouwstofzuigers


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Bouwstofzuigers er zijn immers 68 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Bouwstofzuiger kopen.