Hoe komt deze geweldige Aszuiger ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste Aszuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Aszuigers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Aszuigers die die je kunt kopen in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Aszuigers het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Aszuigers stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Aszuigers

De beste Aszuigers op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

As, koolresten of andere kleine vuildeeltjes zijn zo opgeruimd met de Powerplus POWX301. Je zuigt met de 1200 watt aszuiger binnen mum van tijd je barbecue of open haard schoon. Zijn de vuilresten lastig op te zuigen omdat ze in krappe hoekjes en kieren zijn gewaaid? Zet dan de blaasfunctie aan om ze binnen het bereik van de aszuiger te krijgen. In het stalen vuilreservoir past 20 liter, dus je bent heel wat barbecuefeestjes verder, voordat de POWX301 geleegd moet worden. Wacht na het uitmaken van de open haard of barbecue wel even met opruimen totdat het as een beetje afgekoeld is, de aszuiger kan temperaturen tot maximaal 60 graden aan.

1. Powerplus POWX301


Product informatiePlus or Show more

De Karcher AD2 is geschikt om as op te zuigen uit bijvoorbeeld je open haard, ketel of barbecue. Daarnaast gebruik je de bouwstofzuiger voor het opzuigen van dierenharen en bouwstof. De aszuiger vangt tot maximaal 14 liter stof en as op in het reservoir binnenin de stofzuiger. Je hoeft dus geen stofzak aan te schaffen. Wanneer stofdeeltjes onverhoopt niet in de tank terechtkomen, vangen de vlakfilter en de afzuigfilter deze op. Zo blijven er geen deeltjes in de stofzuiger hangen en blaast de aszuiger alleen schone lucht uit. Met de bouwstofzuiger heb je, inclusief zuigslang en stroomkabel, een bereik tot maximaal 5,8 meter. Je hoeft dus niet snel van stopcontact te wisselen.

2. Karcher AD2


Product informatiePlus or Show more

In een mum van tijd is jouw barbecue, open haard, houtkachel of schoorsteen weer vrij van as. Deze as stofzuiger van VONROC is daarnaast ook zeer geschikt voor het opzuigen van fijn zaagsel na het klussen en dankzij de blaasfunctie zijn ook moeilijk bereikbare plekken stof, as of zaagsel vrij te maken. Al het vuil wordt opgevangen in de grote 20 liter tank. Waar kan je deze aszuiger allemaal voor gebruiken? Dankzij deze as stofzuiger van VONROC ben jij na het barbecueën zo weer van je as of fijne zaagsel af. krachtige vermogen van 1600W en het wasbare HEPA-filter van de aszuiger maken hem ook zeer geschikt voor het schoonmaken van je open haard, hout kachel of schoorsteen. Zelfs het opzuigen van fijn zaagsel na het klussen is geen probleem en is hij zeer geschikt om ook op moeilijk bereikbare plekken vuil weg te blazen. Dankzij het speciale HEPA-filter is deze stofzuiger goed bestand tegen de fijnstof die in asdeeltjes zitten. Hierdoor werk jij ook in een schone en gezonde omgeving. Laat het as eerst afkoelen tot een temperatuur van max. tot 40°C voor je het opzuigt. Met de 3 meter lange stroomkabel heb je een groot werkbereik. Het stroomsnoer en de accessoires kunnen snel en compact worden opgeborgen in de houder voor accessoires of in de ruime 20 liter tank, dit scheelt opbergruimte. Goed om te weten Op zoek naar een nieuwe of extra HEPA-filter voor deze as zuiger? Bestel dan direct onze uitwasbare VC801AA HEPA-filter. Inhoud: 1x VONROC VC501AC as stofzuiger 1x HEPA-filter (wasbaar) 1x Slang 1.2m 1x Aluminium mondstuk

3. VONROC Aszuiger 1600W – 20L inhoud – 3m Stroomkabel – Voor open haard, barbecue en werkplaats


Product informatiePlus or Show more

Ideaal voor het schoonmaken van de barbecue, open haard of schoorsteen. Laat het as eerst afkoelen voordat je deze opzuigt. Kan ook worden gebruikt voor het opzuigen van zaagsel en het schoonmaken van de vogelkooi. Het vuil wordt via de 120 cm lange zuigslang met aluminium buis in het sterkte en duurzame reservoir van 10 liter gezogen. Deze stofzuiger is meer dan een opvangreservoir alleen. Om ervoor te zorgen dat je veilig en effectief kleine asdeeltjes kan opzuigen, zit er een HEPA-filter in. Dit zorgt ervoor dat alle asdeeltjes in het filter blijven en dus niet door de kamer gaan zweven.

4. Wolfgang - Aszuiger - 10L


Product informatiePlus or Show more

Deze aszuiger is geschikt voor regelmatig gebruik om je open haard, barbecue of werkplaats mee schoon te krijgen. Zaagsel, barbecuekolen, asresten, met zijn krachtige 1200 watt motor zuigt de aszuiger al het vuil op naar zijn grote tank met 20 liter inhoud. Waarom een aszuiger? Met een aszuiger kan je na je werkzaamheden ook het fijnstof op te zuigen. Het is belangrijk om dat met een aszuiger te doen, omdat fijnstof gewone huishoudelijke stofzuigers kan beschadigen. De motor van een huishoudelijke stofzuiger is daar immers niet tegen bestand. Hoe werkt de aszuiger? De POWX300 aszuiger is veilig, snel en zeer gebruiksvriendelijk. Deze aszuiger werkt op een eigen motor, je hebt dus geen stofzuiger nodig om hem te kunnen gebruiken. Wacht tot de as is afgekoeld. Sluit de vacuüm slang aan op het zuiggat, met de rubberen afdichting, bovenaan de tank. Het vuil wordt via de 100 cm lange zuigslang opgeslagen in een stevige, duurzame 20 litertank en komt niet in de filter van de stofzuiger terecht. Zodra het as is opgezogen, verwijder je de deksel en ledig je de tank in de vuilnisbak. Voordelen: De stevige en duurzame tank kan probleemloos temperaturen tot 60°C aan. Bij het zuigen houdt de HEPA-filter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen en verhindert zo dat ze vrij gaan rondwarrelen in de lucht. Zo kan je kan met een gerust gevoel schoonmaken in een veilige en gezonde werkomgeving. De filter is vervangbaar. Deze aszuiger werkt op een eigen motor, je hebt dus geen stofzuiger nodig om hem te kunnen gebruiken. Nieuw filter nodig? Is je filter aan vervanging toe? Dan kun je hem eenvoudig vervangen voor een nieuwe POWX300B filter. Deze is los verkrijgbaar. De belangrijkste specificaties: • Netspanning: 220-240 V • Motorvermogen: 1200 W • Tankinhoud: 20 liter • Afmetingen tank: 31 cm hoog (Ø28,5 cm) • Lengte zuigslang: 1 meter (Ø3.85 cm) • Kabellengte: 1,2 meter • Max. as tempatratuur: 60 °C • Vervangbare POWX300B filter • Gewicht: 3,8 kg Wat zit er in de verpakking 1 x Aszuiger 1 x Aanzuigslang 1 x Aluminium zuigmond 1 x asfilter 1 x Handleiding Garantie: Er zit 3 jaar garantie op de POWX300 aszuiger.

5. Powerplus POWX300 - Aszuiger - 20L- 1200W


Product informatiePlus or Show more

Met deze krachtpatser kun je niet alleen je stof opzuigen, maar ook restwater en as neemt deze slimme 3-in-1 op. IDEAAL om je BBQ en het huis netjes bij te houden! Deze bouwstofzuiger heeft een 1000 Watt zuigturbine en is geschikt voor zowel droog- als natzuigen inhoud 12L. Daarnaast heeft het apparaat een geïntegreerde blaasfunctie om het droogproces van verf of andere gemakkelijk drogende vloeistoffen te versnellen. Ten slotte is deze bouwstofzuiger uitgerust met praktische onderdelen en accessoires om je leven net weer iets makkelijker te maken! Waar is het artikel voor geschikt? De bouwstofzuiger is geschikt voor het zuigen van voor de gezondheid ongevaarlijke stoffen en niet-brandbare vloeistoffen. Hoge zuigkracht door krachtige 1.000 watt zuigturbine – voor veelzijdige natte en droge toepassingen Eenvoudige filterrreiniging door semi-automatisch filterreinigingssysteem (SFC) Gecertificeerde veiligheidszuiger van de stofklasse „L” volgens EU-norm voor goede gebruikersbescherming Automatische uitschakeling bij bereiken van max. vloeistofniveau

6. Ferm Vacuum cleaner Wet&Dry - nat en droogzuiger - stofzuiger - aszuiger


Product informatiePlus or Show more

Na het schuren zit je met zaagsel, na barbecueën met verkoolde kolen en heb je een vuurtje gestookt dan zit je met de as. Maak je gebruik van de Powerplus POWX308 aszuiger dan zuig je dit alles netjes op zonder dat je stofzuiger hier van defect raakt. Aangezien hij tegen temperaturen van 60 graden kan, kun je dit zelfs doen wanneer de boel nog niet helemaal is afgekoeld. Hij is voorzien van een dubbellaags filter en filter indicator zodat ook fijnstof en zelfs vochtig vuil opgezogen kan worden. De POWX308 is voorzien van een blaasfunctie, handige wielen en een ruime 20 liter opvangbak. Hij wordt compleet met vloerborstel en ontstoffingsborstel geleverd.

7. Powerplus POWX308


Product informatiePlus or Show more

De Karcher AD4 premium is een elektrische bouwstofzuiger die as, dierenharen en bouwstof opzuigt. De aszuiger slaat dit vuil op in een reservoir met een inhoud van 17 liter. De bouwstofzuiger werkt dus zonder stofzak. Het is mogelijk dat enkele stofdeeltjes het reservoir ontglippen. Het vlakfilter voorkomt dat stofdeeltjes in de stofzuiger blijven hangen. Het afzuigfilter houdt daarnaast overige stofdeeltjes tegen waardoor de lucht die de bouwstofzuiger uitblaast, vrij van stofdeeltjes is. De stofzuiger heeft een telescopische steel waardoor je altijd een comfortabele werkhoogte hebt. Daarnaast is de bouwstofzuiger voorzien van een parkeerstand. Je zet de zuiger dus stabiel weg wanneer je hem niet gebruikt. De rubberen wielen zorgen ervoor dat je de aszuiger soepel door het huis rolt.

8. Karcher AD4 Premium


Product informatiePlus or Show more

Met deze aszuiger krijg je in een mum van tijd je open haard, barbecue of werkplaats weer schoon. Zaagsel, barbecuekolen, asresten,… met zijn 1200 watt motor zuigt de aszuiger krachtig al het vuil op in zijn grote tank van 20 liter. Hij is veilig, snel en eenvoudig te gebruiken. Sterke en duurzame stalen tank De stevige tank kan probleemloos temperaturen tot 50°C aan. Veilige HEPA-filter Tijdens het zuigen houdt de HEPA-filter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen en verhindert dat ze vrij rondwarrelen in de lucht. Je kan met een gerust gevoel schoonmaken, in een veilige en gezonde werkomgeving. Specificaties: • Netspanning: 220-240 V~ • Motervermogen: 1200 W • Tankinhoud: 20 liter • Slanglengte: 1 meter • Kabellengte: 4 meter !!! • Vervangbare HEPA-filter • 2 jaar garantie Is je HEPA-filter aan vervanging toe? Bij deze aszuiger hoort de HEPA-filterPS-VACUUM-FILTER. Dit filter is ook apart beschikbaar. Waarom een aszuiger? Met een aszuiger is het ook mogelijk om fijnstof op te zuigen na het klussen. Het is belangrijk om dit met een aszuiger te doen, omdat een gewone huishoudelijke stofzuiger defect kan raken van het opzuigen van fijnstof. De motor van een huishoudelijke stofzuiger kan hier niet tegen.

9. As Zuiger 1200 Watt - 4 Meter Kabel


Product informatiePlus or Show more

Eigenschappen: - Compact ontwerp met een capaciteit van ongeveer 20 liter - volledig automatisch bedrijf - zonder extra stofzuiger - robuust ontwerp met flexibel 1 m metalen zuigslang - Zuigmond van aluminium - gecoat stalen ketel - met wasbaar fijn filter (voor grof vuil en as) - Vliesfilter voor extra filtering van de fijnste deeltjes - krachtige 1200 Watt natuurlijk afgezogen motor - 2 snelsluitingen Geleverd: 1x stofzuiger met container 1x wasbaar HEPA-fijnfilter 1x stromingsfilter 1x zuigbuis (ongeveer 1,2 m) 1x Duitse gebruikershandleiding Technische gegevens: Stroomverbruik: 1200 watt Voeding: 230V / 50Hz Inhoud verpakking: ca. 20 liter Lengte aanzuigslang: ca. 100 cm Lengte zuigbuis: ca. 23 cm Diameter zuigbuis: 40 mm Diameter x hoogte: 31,5 cm x 40 cm Kabellengte: ca. 2m Gewicht: ca. 3,6 kg

10. Asstofzuiger 20L 1200Watt aszuiger


Vergelijkbare producten aan Aszuigers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Aszuigers er zijn namelijk 32 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Aszuiger kopen.