Hoe komt deze fantastische Aszuiger ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de zoektocht naar de beste Aszuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Aszuigers, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Aszuigers die te bestellen zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Aszuigers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Aszuigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Aszuigers

De beste Aszuigers op een rij

Product informatiePlus or Show more

As, koolresten of andere kleine vuildeeltjes zijn zo opgeruimd met de Powerplus POWX301. Je zuigt met de 1200 watt aszuiger binnen mum van tijd je barbecue of open haard schoon. Zijn de vuilresten lastig op te zuigen omdat ze in krappe hoekjes en kieren zijn gewaaid? Zet dan de blaasfunctie aan om ze binnen het bereik van de aszuiger te krijgen. In het stalen vuilreservoir past 20 liter, dus je bent heel wat barbecuefeestjes verder, voordat de POWX301 geleegd moet worden. Wacht na het uitmaken van de open haard of barbecue wel even met opruimen totdat het as een beetje afgekoeld is, de aszuiger kan temperaturen tot maximaal 60 graden aan.

1. Powerplus POWX301


Product informatiePlus or Show more

Deze heavy dute aszuiger met een vermogen van 1200 Watt is speciaal ontworpen voor het opzuigen van afgekoelde assen uit houtkachels, openhaarden en barbecues alsook voor het opzuigen van zagemeel. Het apparaat werk veilig, snel en is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt tevens over een blaasfunctie. Het hoge vermogen van 1200 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook mogelijke restanten van onverbrand hout - zelfs uit moeilijk bereikbare gaten. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Bovendien wordt de motor zo optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt. ` Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 18 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u zonder gebruik van een extra verlengsnoer genoeg bewegingsruimte heeft. Door de slang andersom aan te sluiten kunt u tevens gebruik maken van de blaasfunctie van dit apparaat. Specificaties: Capaciteit: 18l vermogen: 1200W Spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz Materiaal container: roestvrij staal kamercapaciteit: 18l vermogen: 1200W spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz tankmateriaal: roestvrij staal de binnendiameter van de zuigleiding: 3,5cm lengte van de zuigbuis: 100 cm lengte van het netsnoer: 2m buitenafmetingen van de stofzuiger (hoogte / breedte): 27,5 / 29,5 cm

2. Heavy Duty Aszuiger - Kachel Pelletkachel Stofzuiger - Openhaard As Zuiger - Dubbele Filter = 18L - 1200W


Product informatiePlus or Show more

Deze heavy duty aszuiger met een vermogen van 800 Watt is speciaal ontworpen voor het opzuigen van afgekoelde assen uit houtkachels, openhaarden en barbecues alsook voor het opzuigen van zagemeel. Het apparaat werk veilig, snel en is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt tevens over een blaasfunctie. Het vermogen van 800 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook mogelijke restanten van onverbrand hout - zelfs uit moeilijk bereikbare gaten. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem (HEPA filter en materiaalfilter) waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Bovendien wordt de motor zo optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt. ` Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 18 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u zonder gebruik van een extra verlengsnoer genoeg bewegingsruimte heeft. Door de slang andersom aan te sluiten kunt u tevens gebruik maken van de blaasfunctie van dit apparaat. Specificaties: Capaciteit: 10 liter Vermogen: 800W spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz Tankmateriaal: roestvrij staal Filtersysteem: HEPA-filter en materiaalfilter innendiameter van de zuigleiding: 3,5cm lengte van de zuigbuis: 100 cm lengte van het netsnoer: 2m buitenmaten van de stofzuiger (hoogte / breedte): 19 / 26cm

3. Kaminer - Aszuiger - 10L - 800W


Product informatiePlus or Show more

Na het schuren zit je met zaagsel, na barbecueën met verkoolde kolen en heb je een vuurtje gestookt dan zit je met de as. Maak je gebruik van de Powerplus POWX308 aszuiger dan zuig je dit alles netjes op zonder dat je stofzuiger hier van defect raakt. Aangezien hij tegen temperaturen van 60 graden kan, kun je dit zelfs doen wanneer de boel nog niet helemaal is afgekoeld. Hij is voorzien van een dubbellaags filter en filter indicator zodat ook fijnstof en zelfs vochtig vuil opgezogen kan worden. De POWX308 is voorzien van een blaasfunctie, handige wielen en een ruime 20 liter opvangbak. Hij wordt compleet met vloerborstel en ontstoffingsborstel geleverd.

4. Powerplus POWX308


Product informatiePlus or Show more

Met deze aszuiger krijg je in een mum van tijd je open haard, barbecue of werkplaats weer schoon. Zaagsel, barbecuekolen, asresten,… met zijn 1200 watt motor zuigt de aszuiger krachtig al het vuil op in zijn grote tank van 20 liter. Hij is veilig, snel en eenvoudig te gebruiken. Sterke en duurzame stalen tank De stevige tank kan probleemloos temperaturen tot 50°C aan. Veilige HEPA-filter Tijdens het zuigen houdt de HEPA-filter zelfs de kleinste stofdeeltjes tegen en verhindert dat ze vrij rondwarrelen in de lucht. Je kan met een gerust gevoel schoonmaken, in een veilige en gezonde werkomgeving. Specificaties: • Netspanning: 220-240 V~ • Motervermogen: 1200 W • Tankinhoud: 20 liter • Slanglengte: 1 meter • Kabellengte: 4 meter !!! • Vervangbare HEPA-filter • 2 jaar garantie Is je HEPA-filter aan vervanging toe? Bij deze aszuiger hoort de HEPA-filterPS-VACUUM-FILTER. Dit filter is ook apart beschikbaar. Waarom een aszuiger? Met een aszuiger is het ook mogelijk om fijnstof op te zuigen na het klussen. Het is belangrijk om dit met een aszuiger te doen, omdat een gewone huishoudelijke stofzuiger defect kan raken van het opzuigen van fijnstof. De motor van een huishoudelijke stofzuiger kan hier niet tegen.

5. As Zuiger 1200 Watt - 4 Meter Kabel


Product informatiePlus or Show more

Tijdens de zomer BBQ-tijd of koude winters kan de Faroli aszuiger op vele momenten handig van pas komen. Het is de ideale oplossing voor het reinigen van BBQ-kolen, afgekoelde open haard as of zaagsel zonder beschadigingen aan de stofzuiger. Ook is deze aszuiger geschikt om bijvoorbeeld een vogelkooi uit te zuigen! Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 15 liter tank. De aszuiger is veilig, snel en makkelijk te gebruiken. Zodra het puin is opgezogen en de as is afgekoeld, kun je gewoon het deksel openen en leegschudden in de vuilnisbak. De aszuiger heeft een hepa filter. Voorzien van vuurvast materiaal in buis en ketel!

6. Faroly - Aszuiger - 15L - 800W


Product informatiePlus or Show more

Vindt u het ook zo'n klus om uw Pelletkachel weer schoon te maken? Dan is dit de oplossing! De winter staat weer voor de deur en het aansteken van je haard of pelletkachel is in deze koude maanden heerlijk. Er gaat niets boven de comfortabele warmte van een knapperend vuur en het geeft ook nog eens een gezellige en knusse sfeer. Voor langdurig plezier van je kachel is het essentieel deze goed schoon te houden. Steeds als je de haard aansteekt is er een goede luchttoevoer nodig voor een snelle ontsteking en een efficiente verbranding. Dit is niet alleen beter voor de kachel maar verdient zich ook nog eens terug in verbruik. Met deze Kaminer as-stofzuiger ben je er zeker van dat je de hele verbrandingskamer goed schoon maakt en hem niet alleen ontdoet van as en stof, maar eveneens van houtskool en onverbrande stukje hout. Deze as-stofzuiger heeft een vermogen van 1200 watt, wat zorgt voor genoeg zuigkracht en het is dan ook een echte krachtpatser. De zuigkracht zorgt niet alleen voor een snelle schoonmaak van de verbrandingskamer maar ook voor het verwijderen van vervuiling op moeilijk bereikbare plaaten. De as-stofzuiger beschikt over een zeer goed filtersysteem met een HEPA filter welke zelfs voorkomt dat het fijnste stof en allergenen je woonkamer in wordt geblazen. De filters zijn eenvoudig schoon te maken onder stromend water en gaan zeer lang mee. De opvangbak heeft een inhoud van 20 liter en is van roestvrijstaal. Hij kan daardoor ook tegen verbrandingsresten, stof en vocht. Doormiddel van handige metalen veiligheidssluitingen is hij handig open te maken en is het vat makkelijk te legen. Hij is voorzien van een flexibele zuigslang deze is robuust en van binnenuit verstevigd waardoor deze lang mee gaat. Deze stofzuiger is dan ook geschikt om zowel de openhaard, pelletkachel of barbecue mee te reinigen, maar dat niet alleen je zuigt er net zo gemakkelijk je werkplaats of garage mee schoon, ook is hij geschikt voor verbouwingen waar veel stof of gruis bij vrij komt, hij is dus multi inzetbaar. Maar dat is nog niet alles er zit zelfs een blaasfunctie op waarmee je vuil of bladeren naar 1 punt bij elkaar kunt blazen. En met het 2 meter lange snoer is hij ook inzetbaar zonder extra verlengsnoer. Specificaties: Capaciteit: 20 liter Vermogen: 1200W Spanning 220-240V ~ 50/60 Hz Tankmateriaal: roestvrijstaal Filtersysteem Hepa filter en materiaalfilter diameter van de zuigleiding: 3,5 cm Lengte van de zuigbuis: 2 meter Lengte snoer: 2 meter buitenmaat stofzuiger hoogte/breedte 42x32 cm

7. Kaminer - Aszuiger - 20L - 1200W - Openhaard - Stofzuiger - Pellet Aszuiger


Product informatiePlus or Show more

Het Einhell asfilter AFF 18, met een inhoud van 18 liter, is goed te gebruiken in combinatie met een Einhell Nat-/ Droogzuiger. Deze combinatie maakt het mogelijk om koude as uit een schoorsteen, houtkachel of barbecue op te zuigen. Om een ruwe slijtage van de stofzuiger en het daarbij behorende filtersysteem tegen te gaan, kan de asfilter de uitkomst bieden. De asfilter zorgt voor het opvangen van het grove vuil, terwijl de Nat- /Droogzuiger het kleine stof uit de schoorsteen of houtkachel absorbeert. Wanneer je de asfilter gebruikt hebt, kun je deze eenvoudig legen of schoonmaken met water. De asfilter heeft een reservoir wat ruimte biedt voor 18 liter aan afval. Dit is voldoende om verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Het gebruik van de asfilter is sterk aan te bevelen, omdat de kans op schade aan je Nat-/ Droogzuiger aanzienlijk kleiner wordt. De asfilter zorgt namelijk voor het opvangen van het grove vuil. Het koppelen van de asfilter aan een Nat-/ Droogzuiger is heel eenvoudig en te verrichten door middel van een paar handelingen. Zo kun je direct aan de slag met het uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Het lichte gewicht van de aluminium behuizing garandeert een veilige manier van werken en maakt het mogelijk om de asfilter snel en makkelijk te verplaatsen. De belangrijkste specificaties van de machine: - Diameter Zuigslang: Ø36 mm - Lengte zuigslang: 1 m - Inhoud reservoir: 18 L - Metalen zuigslang - Aluminium zuigmond - Snelsluitingen - Draaghandvat - Uitwasbare filter - Deze machine is onderdeel van de Classic productlijn - 2 jaar fabrieksgarantie

8. EINHELL AFF 18 Asfilter fijn


Product informatiePlus or Show more

Of je nou gebarbecued hebt of lekker bij de open haard hebt gezeten, als het vuur gedoofd is moet de as opgeruimd worden. Gebruik dan de Powerplus POWX312 aszuiger om je normale stofzuiger niet te beschadigen. Je zuigt er op een veilige manier as en houtskooldeeltjes tot 60 graden mee op, omdat zowel de buis als de ketel voorzien zijn van vuurvast materiaal. De stalen tank heeft bovendien een inhoud van 20 liter en is afgesloten met een dubbellaagse filter. Die filter is ook nog eens met één druk op de knop te reinigen, zodat je weer op volle kracht doorzuigt. En voor de vogelbezitters onder ons: ook het zaagsel uit de vogelkooi is zo opgeruimd met de POWX312.

9. Powerplus POWX312


Product informatiePlus or Show more

Kenmerken HEPA-filter (meegeleverd) opgelet: enkel geschikt voor koude assen Specificaties voeding: 230 VAC 50 Hz verbruik: 1200 W capaciteit: 20 L geluidsniveau: 84 dB slang: 1 m aluminium buis: 230 mm voedingskabel: 1.2 m

10. Perel TC90700 - Aszuiger - 20L - 1200W


Artikelen die vergelijkbaar zijn aan Aszuigers


Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Aszuigers. Er zijn immers 32 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Aszuiger kopen.