Bestenu

Beste afzuigkappen - dec. 2022

Met meer dan 835 afzuigkappen op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste afzuigkappen in een handige lijst
01Score: 9.7
Inventum AKO6012RVS
Inventum AKO6012RVS
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.3
ETNA AO460ZT
ETNA AO460ZT
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.2
Klarstein Laurel afzuigkap
Klarstein Laurel afzuigkap
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.7
Bomann DU 7602 G
Bomann DU 7602 G
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.4
Eurodomo euroflow Verona 60- Onderbouw afzuigkap 60cm
Eurodomo euroflow Verona 60- Onderbouw afzuigkap 60cm
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.2
AEG DKB2630M
AEG DKB2630M
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap  90 cm
Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap 90 cm
Ga naar laagste prjis
08Score: 8
AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)
AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.8
ETNA AO460RVS
ETNA AO460RVS
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.2
Wiggo WE-E643R(BB)
Wiggo WE-E643R(BB)
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Afzuigkap Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Nov 26, 2021


Een afzuigkap zorgt ervoor dat je huis tijdens het koken fris blijft ruiken. Een afzuigkap is dan ook geen overbodige luxe in onze keuken. Waar je op let tijdens de aankoop van een afzuigkap, leg ik je hieronder uit.

Verschillende soorten afzuigkappen

Er zijn verschillende afzuigkappen te krijgen, en welke het meest geschikt is voor jou, hangt van jouw keuken af. Zo zijn er wandschouw-afzuigkappen: deze monteer je aan de muur. Er zit een schouw aan vast die je aan de luchtafvoer monteert. Er zijn drie verschillende wandschouw afzuigkappen: plat, schuin en standaard. De standaard afmetingen zijn 60 en 90 cm.

Een inbouw-afzuigkap is ingebouwd in je keukenkastje waardoor deze mooi op gaat in je keuken zonder op te vallen. Deze afzuigkap is ook ideaal voor de kleinere keuken. De standaard afmetingen zijn 53 tot 90 centimeter breed.

Een onderbouw-afzuigkap monteer je aan de muur of onder een keukenkastje. Deze afzuigkap is ook ideaal voor de kleinere keuken. De meeste onderbouwmodellen hebben een breedte van 60cm, maar er zijn ook enkele modellen met een breedte van 90 cm te krijgen.

Er zijn ook afzuigkappen verkrijgbaar die speciaal zijn gemaakt om boven een eiland te hangen. Deze lijken op een wandschouw-afzuigkap, maar monteer je aan het plafond in plaats van aan de muur. Dit model afzuigkap heeft een groot oppervlak en een hoge afzuigcapaciteit waardoor deze uitermate geschikt zijn voor grote, open keukens.

Een vlakscherm-afzuigkap is een uitschuifbare afzuigkap die je onder een keukenkastje monteert. Je schuift deze open wanneer je begint met koken. Sommige vlakscherm afzuigkappen gaan automatisch aan, andere moet je zelf aanzetten. Als je klaar bent met koken, schuif je het scherm weer terug. Met dit systeem bespaar je ruimte.

Een geïntegreerde afzuigkap hangt tussen twee keukenkastjes. Hierdoor vormt hij één geheel met je keuken. Je ziet deze afzuigkap alleen als hij aanstaat: alleen dan schuif je het frontpaneel omhoog.

Hoe hoog moet een afzuigkap hangen?

Hoe hoog je de afzuigkap hangt, hangt af van van voor soort kookplaat je hebt. Heb je een keramische of inductie kookplaat, dan hang je deze minimaal 55 cm tot maximaal 80 centimeter boven je kookplaat. Heb je een gaskookplaat, dan hang je deze minimaal 65 centimeter boven de kookplaat, en maximaal 80 centimeter.

Hoe werkt een motorloze afzuigkap?

Een goede motorloze afzuigkap heeft, zoals de naam al doet vermoeden, geen motor. Deze afzuigkap maakt gebruik van het centrale afzuigsysteem in je huis waardoor je geen last hebt van het luidruchtige geluid wat een afzuigkap normaal gesproken maakt.

Sinds de jaren 70 worden woningen steeds beter geïsoleerd. Dit betekent ook dat woningen minder ventilatie hadden. Daarom werden er in deze woningen steeds meer centrale afzuigsystemen gebouwd. Dit kan bestaan uit eenvoudige luchtroosters, maar soms ook een mechanisch geregeld afzuigsysteem. Als je zo'n systeem hebt, sluit je je motorloze afzuigkap hierop aan.

Het geluidsniveau van een afzuigkap

Een afzuigkap wordt als luidruchtig ervaren als deze een geluidsniveau van meer dan 71 dB heeft. Let hier goed op als je bijvoorbeeld een open keuken hebt. Het is niet prettig als je door het geluid van de afzuigkap, de televisie niet goed meer kunt horen.

Als je een gesloten keuken hebt, maar het geluidsniveau niet zo heel veel uit. Vaak zijn het de onderbouw afzuigkappen die het meeste lawaai produceren.

Hoe vaak moet je het koolstoffilter vervangen?

Hoe vaak je het koolstoffilter van een recirculatie-afzuigkap vervangt, hang af hoe vaak je de afzuigkap gebruikt. Bij gemiddeld gebruik wordt er aangeraden deze elke drie tot vier maanden te vervangen. Je afzuigkap werkt minder goed wanneer de koolstoffilters aan vervanging toe zijn.

Wat is een recirculatie-afzuigkap?

Een goede recirculatie-afzuigkap voert de lucht in je keuken niet af naar buiten, maar filtert deze en blaast het vervolgens terug de keuken in. Voor het filteren worden koolstoffilters gebruikt: deze hebben als natuurlijke eigenschap nare geurtjes te neutraliseren. Het nadeel is dat deze filters regelmatig vervangen moeten worden.

Daarentegen is dit systeem ideaal voor als je geen luchtafvoersysteem in je huis hebt. Houd er wel rekening mee dat een afzuigkap met een recirculatie-systeem minder krachtig is, en luidruchtiger is dan een afzuigkap die met een afvoersysteem werkt.

Hoeveel energie verbruikt een afzuigkap?

Hoeveel energie een afzuigkap gebruikt, hangt af van welke afzuigkap je hebt en in welke energieklasse deze valt. Probeer altijd een afzuigkap in de energieklasse A+ of hoger te kopen. Je vindt de energieklasse op het label.

Met een afzuigkap in energieklasse A+ bespaar je al snel zo'n €24 per jaar op je energierekening. Wil je nog meer besparen, vervang dan de lampjes in je afzuigkap met LED-verlichting.

Kan ik een afzuigkap zelf installeren?

Als je een beetje handig bent, installeer je je nieuwe afzuigkap zelf. Een afzuigkap is een groot apparaat: zorg voor hulp bij het verwijderen van de oude afzuigkap en bij het monteren van de nieuwe afzuigkap.

Let goed op de afmetingen van je nieuwe afzuigkap, maar ook op het afzuigsysteem waar deze gebruik van maakt. Zorg er ook voor dat je het juiste gereedschap hebt en leg dit klaar: dit scheelt je een hoop frustratie tijdens het monteren van de afzuigkap.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige afzuigkap lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste afzuigkap ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over afzuigkappen, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle afzuigkappen die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke afzuigkappen het best verkopen
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van afzuigkappen stelt hij deze reeks samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste afzuigkappen in een handige lijst

1 - Inventum AKO6012RVS

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS van roestvrijstaal heeft twee motoren en een maximale luchtstroom van 326,4 m³/h. De Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS heeft drie verschillende snelheidsstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. Je huis blijft tijdens en na het koken heerlijk fris ruiken met deze Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS. Tevens is de Inventum onderbouw afzuigkap AKO6012RVS voorzien van een inklapbaar glazen dampscherm. Zo voorkom je kookdampen in je keuken. De energiezuinige 2,5 watt led-verlichting zorgt voor een optimale verlichting van je fornuis of kookplaat. Productkenmerken Inventum AKO6012RVS onderbouw afzuigkap 2 motoren: 326,4 m³/h capaciteit 1 x 2,5 watt led-verlichting Geluidsniveau max. 71 dB Inklapbaar dampscherm Geschikt voor recirculatie en afvoer

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - ETNA AO460ZT

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA AO460ZT is een 60 centimeter brede onderbouw afzuigkap. Deze plaats je onder een hangend keukenkastje in een kleine keuken tot 20 m³. Je hebt met de schuifknop keuze uit 3 standen. Bij het koken van pasta zet je de laagste stand aan. Voor het bakken van een paar tenen knoflook selecteer je stand 3. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat je keuken nog dagenlang naar spaghetti aglio e olio ruikt. Wil je zien of je knoflook al goudbruin is? Zet dan de heldere led verlichting aan. Denk eraan dat je het aluminium vetfilter om de paar maanden in een sopje doet. Hiermee gebruik je het vetfilter opnieuw en hoef je geen nieuwe te kopen. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde koolstoffilters aan.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Klarstein Laurel afzuigkap

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zuivere lucht in de keuken: de Klarstein Laurel 60 afzuigkap geeft aan elke keuken een edel, glanzend element en bestrijdt fanatiek damp en walm tijdens het koken.De Klarstein Laurel 60 afzuigkap zorgt met 65 W motorisch vermogen voor een dampvrije lucht in kleine tot middelgrote keukens. Drie vermogensstanden leveren tot 350 m3 afvoervermogen per uur en passen de afzuigkap doelgericht aan de betreffende keukenwerkzaamheden aan. De stoom wordt daarbij door een krachtige Edge Performance met randafzuiging afgezogen terwijl het edele glazen front tijdens het gebruik gesloten blijft. Bijzonder praktisch is de naar boven opstaande constructie van de 60 cm brede kap die het hoofd vrij laat en dus de nodige bewegingsvrijheid gunt tijdens het koken. Daarbij heeft de afzuigkap in de diepte nauwelijks plaats nodig. Middels de front bedieningssectie worden ventilatie en verlichting aangestuurd. Een deactiveringstimer ventileert probleemloos 1 tot 9 minuten na en schakelt het apparaat dan automatisch uit. Het geheel wordt ongecompliceerd bediend via het geïntegreerde touch controlepaneel met digitale weergave. Een additioneel in te schakelen verlichting bestaande uit twee 1,5 W ledlampjes zorgt voor goed zicht op het fornuis.Naast de sterke vermogensprestaties overtuigt de Klarstein Laurel 60 wandafzuigkap als luxueus onderdeel van de keukeninrichting: het zwarte front met klapbaar paneel van veiligheidsglas geeft hem een modern aanzien dat versterkt wordt door een 2-delige, zwarte aankleding van de schouw. Krachtige, glazen luxe voor in uw keuken.De afzuigkap kan met behulp van een actief koolfilter (artikel 10032844) omgebouw worden tot recirculatiesysteem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Bomann DU 7602 G

Loading..
Ga naar laagste prjis

Afzuigkap voor meer bewegingsvrijheid: Bomann DU 7602 G Kenmerken: Breedte: 60 cm / hoogte: 74,4-109,4 cm 3 vermogensniveaus Edge zuigtechnologie 60 cm wandkuip, glazen front Edge zuigtechnologie Recirculatie of afvoerluchtwerking (recirculatie alleen met een optioneel verkrijgbaar actief koolfilter) Maximale luchtafvoer: 350 m³ / u 3 vermogensniveaus LED-verlichting (2 x 1,5 W warmwit), afzonderlijk schakelbaar Bediening via drukknopschakelaar 1 stuk 5-laags aluminium dampfilter (vaatwasmachinebestendig) Luchtuitlaat: Ø 150 mm 2-delige telescopische schacht Incl. Luchtafvoerslang, terugslagkleppen, bevestigingsmateriaal Schachthoogte: 40,0 cm - max. 75,0 cm Schachtbreedte / diepte: 20,9 cm / 17,2 cm 62dB De afzuigkap wordt bediend met drukknoppen: Schakel de werking uit Vermogensniveau laag Vermogensniveau gemiddeld Vermogensniveau hoog Schakel de verlichting aan / uit

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Eurodomo euroflow Verona 60- Onderbouw afzuigkap 60cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Eurodomo euroflow Verona 60 De afzuigkap Verona 60 is gemaakt van robuust, hoogwaardig RVS. De uitrusting omvat een schuifschakelaar voor snelheidsregeling, 1 halogeenlamp en 2 aluminium vetfilters. De motor is ook geschikt voor afzuiging of recirculatie. De aansluiting zit aan de bovenkant Breedte 60 cm Hoogte 13.5 cm Diepte 50 cm maximale afzuigcapaciteit 180 m3/uur Diameter luchtafvoer 120mm Kleur RVS

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - AEG DKB2630M

Loading..
Ga naar laagste prjis

De AEG DKB2630M is een zeer krachtige wandschouw afzuigkap met een maximale afzuigcapaciteit van 420 kubieke meter per uur met een breedte van 60cm. Deze strak afgewerkte afzuigkap is uitgerust met led verlichting, waardoor je extra goed zicht hebt op je kookplaat. Je kunt kiezen voor zowel luchtafvoer naar buiten of voor recirculatie. Deze afzuigkap beschikt over 3 standen en is uitgerust met 2 ledlampen. Superieure eliminatie van kookgeurtjes Deze AEG afzuigkap heeft een betrouwbare vetfilter die geurtjes in de keuken helpt te voorkomen en gemakkelijk afzuigt. Je kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten opzuigt. Indien nodig is deze vetfilter eenvoudig te vervangen. Strak uiterlijk met 3 snelheden Deze AEG wandafzuigkap is uitgerust met 3 standen. De afzuigcapaciteit varieert hierdoor tussen de 420 en 235 kubieke meter per uur. De 2 vetfilters zijn van metaal waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. De RVS buitenkant zorgt voor een strakke uitstraling. Gemakkelijk te bedienen Bedien de verlichting en de afzuigsnelheid van de afzuigkap snel en efficiënt. De elektronische bedieningsknoppen maken het regelen van de afzuigkapfuncties nog handiger. Van het aanpassen van de afzuigsnelheid tot het regelen van de energie zuinige ledverlichting, je hebt met deze afzuigkap de volledige controle over het kookproces. Duurzame ledverlichting Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor de verlichting boven de kookplaat. Met deze verlichting wordt de kookplaat gemakkelijk verlicht en bovendien gaat deze verlichting ook nog eens lang mee en hij is energie-efficiënt. Afzuiging voor afvoer naar buiten of recirculatie Met deze afzuigkap heb je de mogelijkheid om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lucht te recirculeren met een optionele koolstoffilter. Deze wordt niet standaard bij deze afzuigkap meegeleverd. Recirculatie heeft als voordeel dat de schone gefilterde lucht, terug in de ruimte wordt geblazen, hierdoor wordt de binnentemperatuur op peil gehouden. Op deze manier wordt warmteverlies in huis beperkt en bespaar je op je energiekosten. Kenmerken: Buitenmaten hxbxd: 102.0x59.8x45.0 cm Energie-efficiëntieklasse: D Vetfilter: 2 stuks - metaal Verlichting: 2 led verlichting Geschikt voor recirculatie Aansluiting luchtafvoer 150 mm Schouwafzuigkap, breedte 60 cm Druktoetsen, standen: 3 Aantal motoren: 1 Afzuigkracht (hoog/laag): 420/235 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 66/53 dB Afzuigkracht, max. (m³/u) 420Afzuigkracht, min. (m³/u) 235 Netspanning: 220-240 V Aansluitwaarde motor+verlichting: 120+8W Kleur: roestvrij staal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Klarstein Aurora Eco 90 afzuigkap 90 cm

Loading..
Ga naar laagste prjis

Glans en sfeer in de keuken - en de Klarstein Aurora Eco afzuigkap houdt zich daarnaast ook nog bezig met de bestrijding van stoom en etensluchtjes. Met een luchtafvoer tot 550 m³/u in drie standen verwijdert de Aurora Eco onvermoeibaar damp en luchtjes in de keuken. Niet alleen de stijlvolle buitenkant van gehard glas straalt daarbij een bijzondere charme uit, maar ook de afzonderlijk in te schakelen sfeerverlichting met 9 selecteerbare kleuren. Zo heerst altijd de juiste sfeer in de keuken. Voor pottenkijkers is er ook een krachtig heldere ledverlichting boven de kookplaat beschikbaar. Gebruikershandleiding in pdf formaat Productdetails Top features: Bijzonder effectief: vloeistofdynamische efficiëntieklasse: A Energiebesparend: milieuvriendelijke energie-efficiëntieklasse A Krachtig tegen damp: maximaal afvoervermogen tot 550 m3/h Sfeerverlichting: ledverlichting met negen verschillende kleuren Gemakkelijk om te bouwen: actieve koolfilters voor recirculatiemodus afzonderlijk verkrijgbaar Eenvoudig: touch-bedieningspaneel met drie vermogensniveaus en leddisplay Alles in zicht: twee heldere ledlampjes met lichtefficiëntieklasse A Ergonomisch: afzuigkap die het hoofd vrij laat voor bewegingsvrijheid boven de kookplaat Eigenschappen: Energie-efficiëntieklasse: A+ Afvoervermogen: 550 m³/h Beschikbare ledkleuren: wit, rood, groen, blauw, geel, paars, oranje, turquoise en geel-groen Gering bedrijfsgeluid: 63 dB op de hoogste stand Eenvoudige ombouw naar recirculatiesysteem mogelijk met behulp van twee actieve koolfilters Complete montageset met muurbeugels, pluggen en schroeven Omvang levering: 1 x Afzuigkap 2 x Cover 1 x Afvoerslang 1 x Montagemateriaal Meertalige gebruikershandleiding Afmetingen: Afmetingen (maximaal): ca. 90 x 51,5 x 33 cm (BxHxD - excl. cover) Minimale/ maximale diepte van het toestel: ca. 12/ 33 cm Hoogte cover: ca. 40 - 75 cm Doorsnede afvoerslang: 15 cm Lengte stroomkabel: ca. 130 cm Gewicht: ca. 21 kg Stroomvoorziening: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - AEG DVE5971HB Schouwafzuigkap (90 cm)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Kenmerkend design met kracht Dankzij haar rechthoekige vorm voegt deze verticale afzuigkap een kenmerkende look en feel toe aan uw keuken. Naast haar opvallende design is de afzuigkap voorzien van krachtige technologie om de keukenlucht efficiënt schoon te houden, zelfs in grote ruimtes. Schouwafzuigkap, breedte 90 cm • Afzuigkap geschikt voor luchtafvoer naar buiten alsook voor recirculatie. Uitgerust met vetfilter. Uitgerust met koolstoffilter om geuren te verwijderen bij recirculatie. • TouchControl, standen: 3 + intensief, Breeze-functie • Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat • Aantal motoren: 1 • Afzuigkracht (intensief/hoog/laag): 700/400/270 m³/h • Afzuigkracht bij recirculatie (intensief/hoog/laag): 425/310/200 m³/h • Geluidsniveau (max./min.): 54/42 dB(A) • Geluidsniveau recirculatie (max./min.): 73/65 dB(A) • Energie-efficiëntieklasse: A • Vetfilter: 2 stuks - professioneel meerlagig aluminium • Verlichting: 2 vierkante leds • Randafzuiging voor lager energieverbruik en lagere geluidsniveaus • Verzadigingsindicatie voor vetfilter • Verzadigingsindicatie voor koolstoffilter • Aansluiting luchtafvoer 150 mm • Schouw inbegrepen, kleur Black

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - ETNA AO460RVS

Loading..
Ga naar laagste prjis

De ETNA AO460RVS is een efficiënte RVS kleurige onderbouw afzuigkap van 60 cm breed met een thermisch beveiligde motor. Dit model is geschikt voor recirculatie of aansluiting op een centraal afzuigsysteem. Het aluminium filter is gemakkelijk uit te nemen voor reiniging. Verder beschikt dit apparaat over 3 snelheden en energiezuinige ledverlichting. Voordelen Energiezuinige LED verlichting Het alluminium vetfilter is makkelijk te verwijderen en schoon te houden Met behulp van het filter REC80 geschikt voor recirculatie Nadelen De afzuigkap is met energielabel D niet zo zuinig Goed om te weten De koolstofilters ( REC80 )voor recirculatie worden niet standaard meegeleverd Flexibel inzetbaar De ETNA AO460RVS is zowel geschikt voor huizen met als zonder centraal afzuigsysteem. Je kunt de lucht naar boven of naar achteren afvoeren. Door te kiezen voor recirculatie voorkom je dat het afzuigsysteem tot warmteverlies leidt in het huis. Zo bespaar je met name in de winter aanzienlijk op je energierekening. Eenvoudige bediening Met deze afzuigkap heb je tijdens het koken de keuze uit drie snelheden. Zo heb je voor het verwarmen van één pan soep voldoende aan stand 1 en maak je gebruik van stand 3 tijdens het wokken op hoog vuur. De maximale afzuigcapaciteit is 285 kubieke meter per uur. Het bedieningspaneel bestaat uit 2 schuifknoppen: 1 voor de verlichting en 1 voor de snelheid. Uitneembare filtermat De aluminium filtermat is het onderdeel die het meeste werk voor zijn rekening neemt. Dat betekent dat het belangrijk is dat deze regelmatig wordt schoongemaakt. De aluminium filtermat is echter eenvoudig uit te nemen en schoon te maken. Energiezuinige verlichting Dankzij de ingebouwde ledlamp van 4W ben je altijd voorzien van verlichting tijdens het koken. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over het energieverbruik, want deze ledlamp verbruikt nauwelijks energie. Voor de vrienden van techniek diameter afvoer 125 -120 mm aansluitwaarde 129 W LED verlichting 1 x 4 W max. afzuigcapaciteit 285 m³/h geluidsniveau (min.-max.) 56 – 69 dB(A) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Wiggo WE-E643R(BB)

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze Wiggo 4 serie Wandschouw afzuigkap is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De gehele serie is voorzien van een krachtige Eco Double Vented Air Outlet system met uitstekende prestaties (300 m³/h). De casettefilters zijn eenvoudig uit te nemen voor reiniging. Geschikt voor recirculatie met behulp van de wiggo koolstoffilters Lange levensduur door Eco Double Vented Air Outlet system Hoge afzuigcapaciteitm, geschikt voor grotere keukens LED verlichting (4000k) goed je pannen in beeld Knop bediening met 3 afzuigstanden Perfect zicht & overzicht Het uniek ontwerp schittert deze nieuwe afzuigkapserie met eigentijdse kleuren en design, in kleur mee-gespoten schacht en de perfecte afzuiging door een speciale luchtstroom techniek maken het koken een stuk fijner, want het zicht op je eten met een LED verlichting (4000k) is een verrijking. Prestatie Heb je een kleine of een wat grotere keuken, het maakt allemaal niet uit. Deze afzuigkap zorgt er met liefde voor dat de afzuiging naar wens verloopt terwijl jij je klaarmaakt voor de ultieme eetfestijn. De speciaal ontwikkelde Eco Double Vented Air Outlet system zorgt voor een waanzinnig resultaat zodat je na het koken kunt genieten van het resultaat. Recirculatie of luchtafvoer naar buiten Met deze afzuigkap heb je de zelf de keuze om de gefilterde lucht af te voeren naar buiten via een afzuigsysteem. Heb je geen luchtafvoer in je keuken? Geen zorgen we leveren 2 actieve koolstoffilters gratis mee zodat je niet nog eens op zoek hoeft te gaan. Installeer de koolstoffilters en hij is klaar voor recirculatie. Recirculatie heeft als voordeel dat de gefilterde lucht, die terug in de ruimte wordt geblazen, de binnentemperatuur op peil houdt. Zo ontstaat er geen warmteverlies in huis en bespaar je dus energie. Deze schuine afzuigkap is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van afzuigkappen. Er zijn namelijk 835 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste