Hoe komt deze geweldige motorloze afzuigkap ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste motorloze afzuigkap ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over motorloze afzuigkaps, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle motorloze afzuigkaps die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke motorloze afzuigkaps het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van motorloze afzuigkaps stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan motorloze afzuigkaps

De beste motorloze afzuigkaps in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

De Bosch DUL60FA50 is een onderbouw afzuigkap van 60 cm breedt. De afzuigkap is een motorloze afzuigkap geschikt voor aansluiting op een centraal afzuigsysteem. De afzuigkap heeft een schuifregelaar en geen standen aangezien hij wordt aangesloten op centrale afzuiging. De LED verlichting zorgt voor goed zicht op je pannen. Deze onderbouw afzuigkap bevestig je onder een kasje of aan de muur. Technische kenmerken Afmetingen luchtafvoer (hxbxd): 150-150 x 600 x 482 mm Aansluitwaarde: 4 W

1. Bosch DUL60FA50 - Serie 2 - onderbouw afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

De ETNA T4335TRVS is een motorloze vlakscherm afzuigkap (60 cm) die niet veel ruimte in beslag neemt en efficiënt afzuigt. Met de vlakscherm -afzuigkappen ETNA heb je het beste van twee werelden. Deze motorloze afzuigkap is dankij zijn rvs frontlijst (te vervangen door een lichtlijst) ook nog een bijzonder stijlvol. De afzuigkap is voorzien van een elektrisch bediende klep voor open en dicht. Schuifregelaar Het aanzetten van de afzuigkap gebeurt door middel van het naar voren trekken van de klep. Na gebruik kan deze weer ingeschoven worden; ideaal! Onderhoud van de filters De afzuigkap beschikt over 2 aluminium filters die zorg dragen voor de vette dampen die vrijkomen bij het koken. Deze kunnen daarnaast makkelijk schoongemaakt worden in een sopje, waarna ze weer gebruikt kunnen worden. Ook handig om te weten -Minimale afstand boven gaskookplaten: 65cm -Minimale afstand boven elektrische kookplaten: 55 cm -Diameter luchtafvoerbuis: 12cm -Aansluitwaarde: 61W -Type stekker meegeleverd: Schuko-/Gardy met aarding (2-polig) 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar!

2. ETNA T4335TRVS - Vlakscherm afzuigkap


Product informatiePlus or Show more

Afzuigkap - 60 cm - 636,5 m³/h Wandschouw afzuigkap van bredeco is met het oog op thuisgebruik in de keuken ontworpen. Dankzij zijn efficiëntie (tot 636,5 m³ lucht per uur) is deze afzuigkap een onvervangbaar hulpmiddel in de keuken. Dit product is een ideale oplossing voor mensen die naast voordelige prijs ook hoge kwaliteit zoeken. Product hoogtepunten Dankzij de indrukwekkende efficiëntie van 636,5 m3/h verwijderd de afzuigkap alle geuren van uw keuken Weinig geluidsoverlast – 70 dB (hoogste stand) De afzuigkap werkt zachtjes zonder u tijdens het eten en praten te storen en tegelijkertijd blijft efficiënt Het product beschikt over de A energieklasse. Dat betekent dat het kosten- en energie-efficiënt is Afzuigkap van 60 cm – ideaal geschikt voor kleinere en middelgrote keukens! Twee LED-diodes (2 x 2 Watt) verlichten de keuken Afzuigkap – 60 cm – specificatie Dankzij zijn afmetingen is het BCCH-200A-60A heel universeel. De breedte van 60 cm en de binnen een bereik van 435-815 mm verstelbare afvoerschacht garanderen dat de afzuigkap een ideale aanvulling op elke keuken zal zijn en bij elke 4 pits kookplaat passen. Makkelijke bediening is een ander voordeel van deze afzuigkap. De afzuigkap wordt met behulp van een knopje bediend dat over drie verschillende posities beschikt en kan gebruikt worden om het apparaat op starten, om een van de drie snelheden te kiezen (1250/1500/1850 rpm) en om de verlichting in- of uit te schakelen. Dankzij de LED verlichting (2 x 2 W) is het BCCH-200A-60A zeer energie-efficiënt. De LED verlichting is een betere oplossing omdat klassieke gloeilampen veel meer stroom verbruiken en branden sneller op. Als resultaat moeten ze vaker worden vervangen.

3. Bredeco Afzuigkap - 60 cm - 636.5 m³/h


Product informatiePlus or Show more

De Siemens LC97BCP50 wandschouw afzuigkap beschikt over 5 verschillende vermogensstanden. Deze standen zijn gemakkelijk in te stellen dankzij het TouchControl bedieningspaneel. Doordat de afzuigkap werkt op de iQdrive koolborstelloze motor is hij stiller en zorgt het voor een betere verdrijving van onaangename geurtjes. Tijdens het koken is het handig om voldoende licht te hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door de LED lampen in de afzuigkap. iQdrive motor, stille en efficiënte werking Deze afzuigkap van Siemens beschikt over een iQdrive koolborstelloze motor. Deze motor zorgt ervoor dat onaangename geuren en stoom nog beter worden verwijdert. Daarbij hoor je de motor ook bijna niet werken door een zeer stille werking. Intensieve stand Met de intensieve stand in deze afzuigkap van Siemens worden overmatige dampen voorkomen. De intensieve stand schakelt automatisch over naar de hoogte stand en schakelt zichzelf na 6 minuten weer uit. LED verlichting Het is natuurlijk erg handig om goed licht te hebben tijdens het koken, zodat je alles kunt zien. Deze afzuigkap beschikt dan ook over 3 LED lampen, die het koken een stuk overzichtelijker maakt. TouchControl bediening De afzuigkap werkt door middel van een TouchControl bediening. Stel een van de verschillende standen in of zet het licht aan door één simpele druk op het bedieningspaneel. Kenmerken van de Siemens LC97BCP50 Koolborstelloze iQdrive motor - Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie - Boost functie - 5 verschillende snelheden - LED lampen - touchControl - softLight - easy-to-clean binnenframe - Dimfunctie - WandmontageExtra informatie Diameter luchtafvoeraansluiting Ø 150 mm, 120 mm Lengte aansluitsnoer 1.3 m Afmetingen recirculatie (hxbxd): 614-1064 x 898 x 500 mm

4. Siemens LC97BCP50 - iQ500 - Afzuigkap - Wandschouw


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO160RVS is geschikt voor keukens met een centraal afzuigsysteem of een mechanisch ventilatiesysteem. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Verder is deze motorloze afzuigkap voorzien van een klep die elektrisch op en dicht kan. De aluminium filtermat kan eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden. Voordelen van de ETNA AO160RVS afzuigkap -De afzuigkap heeft een elektrisch bedienbare klep voor open en dicht -De afzuigkap is voorzien van LED verlichting Goed om te weten -De afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem -De afvoer van de afzuigkap bevind zich aan de bovenzijde Onderbouw afzuiging Deze onderbouw afzuiging is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op het afzuigsysteem. De totale breedte is 60 cm en de diameter van de afvoer is 12 - 10 cm. Daarmee is de ETNA AO160RVS in staat om een kookplaat van 4 tot 5 gaspitten te bedienen in een gemiddelde keuken. Motorloze afzuiging voor centraal afzuigsysteem Deze afzuigkap is middels de afvoer aan de bovenzijde aan te sluiten op een centrale afzuigsysteem. Daarnaast is de ETNA AO160RVS ook te gebruiken in combinatie met een mechanisch ventilatiesysteem. Aluminium filtermat Het vetfilter is het belangrijkste onderdeel van het afzuigsysteem. De ETNA AO160RVS is uitgerust met een aluminium filtermat. Deze filtermat is eenvoudig te verwijderen voor een periodieke reinigingsbeurt. Energiezuinige verlichting De afzuigkap is uitgerust met een energiezuinige ledlamp van slechts 4W. Zo houd je altijd goed zicht op de kookplaat. De ETNA AO160RVS afzuigkap is dan ook een energiezuinig apparaat, mede door de afwezigheid van een motor. Kenmerken van de AO160RVS afzuigkap • de kleur van de afzuigkap is RVS • diameter afvoer 100 mm • aansluitwaarde 99 W • LED verlichting 1 x 4 W 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

5. ETNA AO160RVS - Afzuigkap - Onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Ingebouwde schoonmaakefficiëntie Deze discrete afzuigkap zit verborgen in de unit boven de kookplaat en is alleen zichtbaar als het nodig is; ze kan makkelijk opengeklapt worden om de afzuiging te activeren tijdens het koken en teruggeduwd worden als u klaar bent. Een afzuigkap waarop u kunt vertrouwen De betrouwbare motor in deze efficiënte afzuigkap zorgt voor een efficiënte beperking en verwijdering van kookgeurtjes en garandeert zo een zuivere keukenlucht. Één aanraking. Volledige controle. De volledige reeks afzuigkapfuncties werden samengevoegd onder één enkele elektronische bediening. Dit betekent dat instellingen kunnen worden gecontroleerd en aangepast met slechts één aanraking. Nauwkeurig en intuïtief. Superieure eliminatie van kookgeurtjes U kunt erop vertrouwen dat deze filter alle kookgeurtjes en -vetten vangt en indien nodig kan hij eenvoudig vervangen worden.

6. AEG DEB2631S


Product informatiePlus or Show more

De ETNA AO160WIT is geschikt voor keukens met een centraal afzuigsysteem of een mechanisch ventilatiesysteem. Met afzuiging boven de kookplaat houd je goed zicht doordat de dampen direct naar boven worden afgevoerd. Daarnaast ontstaat er op den duur geen vuil door neergeslagen vetdeeltjes en door de geïntegreerde ledlamp heb je altijd goed zicht op de kookzones. Verder is deze motorloze afzuigkap voorzien van een klep die elektrisch op en dicht kan. De aluminium filtermat kan eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden. Voordelen van de ETNA AO160WIT afzuigkap De afzuigkap heeft een elektrisch bedienbare klep voor open en dicht De afzuigkap is voorzien van LED verlichting Goed om te weten De afzuigkap is alleen geschikt voor een centraal afzuigsysteem De afvoer van de afzuigkap bevind zich aan de bovenzijde Onderbouw afzuiging Deze onderbouw afzuiging is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op het afzuigsysteem. De totale breedte is 60 cm en de diameter van de afvoer is 12 - 10 cm. Daarmee is de ETNA AO160RVS in staat om een kookplaat van 4 tot 5 gaspitten te bedienen in een gemiddelde keuken. Motorloze afzuiging voor centraal afzuigsysteem Deze afzuigkap is middels de afvoer aan de bovenzijde aan te sluiten op een centrale afzuigsysteem. Daarnaast is de ETNA AO160RVS ook te gebruiken in combinatie met een mechanisch ventilatiesysteem. Aluminium filtermat Het vetfilter is het belangrijkste onderdeel van het afzuigsysteem. De ETNA AO160RVS is uitgerust met een aluminium filtermat. Deze filtermat is eenvoudig te verwijderen voor een periodieke reinigingsbeurt. Energiezuinige verlichting De afzuigkap is uitgerust met een energiezuinige ledlamp van slechts 4W. Zo houd je altijd goed zicht op de kookplaat. De ETNA AO160RVS afzuigkap is dan ook een energiezuinig apparaat, mede door de afwezigheid van een motor. Kenmerken van de AO160RVS afzuigkap: de kleur van de afzuigkap is RVS diameter afvoer 100 mm aansluitwaarde 99 W LED verlichting 1 x 4 W 5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op etna.nl/garantie/. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar.

7. ETNA AO160WIT - Afzuigkap - Onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Deze Samsung NK36M3050PS/U1 afzuigkap houdt de lucht schoon met drie verschillende ventilatorsnelheden. Deze snelheden zijn gemakkelijk te bedienen via de drukknoppen op de afzuigkap. Geurtjes en dampen worden efficiënt verwijderd. De levensduur van de motor wordt verlengd door de beschermende filters van aluminium. Dit filter is gemakkelijk te wassen en ook geschikt voor in de vaatwasser. Blijft extra schoon Door het duurzame en makkelijk te onderhouden filter van aluminium, wordt de afvoerventilator beschermt en verlengt het de levensduur van de motor. Het filter houdt olie en stof tegen zodat de motor niet verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt verhinderd. Door zijn kleine formaat is het goed wasbaar en goed om in de vaatwasser te plaatsen. Dit hoef je maar eens in de 3-4 weken te doen. Houd lucht in de keuken schoon Door deze afzuigkap van Samsung heb je geen nare geurtjes en dampen meer. Door de drie ventilatorsnelheden met genoeg motorkracht wordt het efficiënt verwijderd. Op de afzuigkap zitten 3 verschillende snelheden van zuigkracht. Extra informatie Energieklasse D Geluidsniveau van 70 dB Type installatie: Wandschouw Drukknoppen aan de voorkant van de afzuigkap

8. Samsung NK36M3050PS/U1 - Afzuigkap - Wandschouw


Product informatiePlus or Show more

Onderbouw afzuigkap 60 cm breed De onderbouwkap wordt direct onder de bovenkast of aan de muur gemonteerd.

9. Siemens LU60LFA50 - iQ100 - Afzuigkap - Onderbouw


Product informatiePlus or Show more

Dé traditionele onderbouwkeuze - past perfect in uw keuken Onderbouwafzuigkap voor efficiënte afzuiging van keukengeurtjes Gemakkelijk in gebruik! Deze traditionele, plaatsbesparende afzuigkap, past perfect onder een keukenkast. Sommige klassieke toepassingen verdwijnen nooit omdat ze zo gemakkelijk en handig in gebruik zijn. Neem bijvoorbeeld deze traditionele onderbouwafzuigkap. De afzuigkap zorgt niet enkel voor een efficiënte afzuiging van keukengeurtjes, hij past ook perfect onder een keukenkast. Voor snelle, eenvoudige bediening met de vingers Schuifregelaar voor supereenvoudige instelling van het vermogen Schuif gewoon met uw vingertoppen over de bedieningstoets tot u het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt! De hoeveelheid vermogen die een afzuigkap u moet bieden, kan verschillen gedurende de bereiding van een maaltijd. Het aanpassen ervan kan niet eenvoudiger dan dit: schuif gewoon met uw vingertoppen over de bedieningstoets tot u het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt. Eenvoudig - en energiezuinig ook! Onderbouw afzuigkap, breedte 60 cm Schuifregelaar, standen: 3 Aantal motoren: 1 Afzuigkracht (hoog/laag): 210/120 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 68/56 dB(A) Energie-efficiëntieklasse: D Vetfilter: 1 stuks - synthetisch niet wasbaar Verlichting: 2 led verlichting Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.

10. Zanussi ZHT611W - Afzuigkap - Onderbouw - RVS


Artikelen die soortgelijk zijn aan motorloze afzuigkaps


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van motorloze afzuigkaps. Er zijn namelijk 24 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste motorloze afzuigkap kopen.