Wat is de beste zandstraalpistool van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het kopen van een goede zandstraalpistool is een lastige opdracht. Wat is de beste zandstraalpistool van 2023? Na het testen van 20 zandstraalpistolen kwam de Stanley Zandstraalpistool met Reservoir 156063XSTN- geen kleur als beste getest uit onze zandstraalpistool-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de zandstraalpistolen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 zandstraalpistolen-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame zandstraalpistool-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste zandstraalpistolen

1Score: 9.9
Stanley Zandstraalpistool met Reservoir 156063XSTN- geen kleur
Stanley Zandstraalpistool met Reservoir 156063XSTN- geen kleur
STANLEY
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.1
Zandstraalpistool / Zandstraalmachine met 4
Beste Zandstraalpistool voor delicate materialen
Zandstraalpistool / Zandstraalmachine met 4
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
AREBOS Zandstraalcabine | zandstraalapparaat geen kleur
AREBOS Zandstraalcabine | zandstraalapparaat geen kleur
Arebos
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Silverline Zandstraalpistool Set - 3 t/m 4 Bar - 6 delig
Silverline Zandstraalpistool Set - 3 t/m 4 Bar - 6 delig
Silverline
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.4
Powerplus POWAIR0014 Pneumatisch zandstraal pistool geen kleur
Powerplus POWAIR0014 Pneumatisch zandstraal pistool geen kleur
Powerplus
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.1
Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000
Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000
FERM
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
Qteck BC110 – 110 liter geen kleur
Qteck BC110 – 110 liter geen kleur
Qteck
Ga naar laagste prijs
8Score: 8
Straalpistool met Nozzles
Straalpistool met Nozzles
HBM machines
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.8
Silverline Zandstraalpistool Set - 3 geen kleur
Silverline Zandstraalpistool Set - 3 geen kleur
Silverline
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.6
Powerplus POWAIR0112 Aluminium oxide poeder
Powerplus POWAIR0112 Aluminium oxide poeder
Powerplus
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Zandstraalpistool Koopgids

Op zoek naar een krachtige manier om oppervlakken schoon te maken of te strippen? Zoek niet verder: een zandstraalpistool is de oplossing!

Belangrijkste specificaties van een zandstraalpistool

Als je op zoek bent naar een zandstraalpistool, zijn er verschillende specificaties waar je op moet letten. Hier zijn de belangrijkste:

 • Type mondstuk: er zijn verschillende soorten mondstukken beschikbaar voor zandstraalpistolen, elk met hun eigen unieke eigenschappen.
 • Luchtvolume: dit is de hoeveelheid lucht die het zandstraalpistool kan verplaatsen en wordt gemeten in kubieke voet per minuut (CFM).
 • Werkdruk: dit is de druk van de perslucht die het zandstraalpistool nodig heeft om te werken en wordt gemeten in pounds per square inch (PSI).
 • Capaciteit van de tank: als het zandstraalpistool is uitgerust met een tank, geeft de capaciteit aan hoeveel straalmiddel het plek biedt. 
 • Gewicht: dit is vooral belangrijk als je het zandstraalpistool gedurende lange tijd gebruikt.
 • Afmetingen: dit heeft te maken met de grootte en de vorm van het zandstraalpistool, en hoe gemakkelijk het te hanteren is op verschillende oppervlakken.

Door rekening te houden met deze specificaties kies je het juiste zandstraalpistool voor je specifieke behoeften en projecten.

Hoe werkt een zandstraalpistool?

Een zandstraalpistool werkt door het gebruik van perslucht om een stroom van kleine deeltjes, zoals zand, grit of glasparels, uit het pistool te spuiten. 

Deze deeltjes worden met hoge snelheid op het oppervlak van het te stralen object gericht, waarbij ze het oppervlak afschrapen en eventuele verf, roest of vuil verwijderen.

Het pistool zelf heeft een houder voor het straalmiddel en een luchtinlaat voor de perslucht, die beide worden geopend door eentrekkermechanisme

De perslucht wordt door een compressor gegenereerd en door een slang naar het pistool geleid, waar het met hoge druk wordt vrijgegeven om het straalmiddel door de luchthouder te blazen en zo de straal te vormen.

Zandstraalpistolen worden vaak gebruikt voor het reinigen en voorbereiden van oppervlakken voor verf, maar ook voor het graveren van glas of metaal. 

Het is belangrijk om veiligheidsmaatregelen te treffen bij het gebruik van een zandstraalpistool, omdat de kleine deeltjes gevaarlijk zijn voor de ogen en de longen. Draag dus altijd een veiligheidsbril en een ademhalingsmasker tijdens het gebruik.

Hoeveel druk heb je nodig om te zandstralen?

Voor het zandstralen heb je doorgaans een druk nodig van minstens 6 bar om het straalmiddel met voldoende kracht uit het pistool te laten komen. 

Het is belangrijk om de juiste druk te kiezen voor het type straalmiddel dat je gebruikt en het oppervlak dat je wilt stralen. Bijvoorbeeld, voor fijner straalmiddel zoals glasparels is minder druk nodig dan voor grover straalmiddel zoals zand.

Als je de druk te hoog instelt, haalt het straalmiddel te veel materiaal van het oppervlak weg en veroorzaakt mogelijk schade. 

Maar, als de druk te laag is, is het straalmiddel niet krachtig genoeg om effectief te reinigen of te stralen. Het is dus belangrijk om de juiste druk te kiezen voor het beste resultaat.

Kun je met gewoon zand zandstralen?

Ja, je kunt gewoon zand gebruiken om te zandstralen. In feite was gewoon zand oorspronkelijk het meest gebruikte straalmiddel voor zandstralen. 

Het is echter belangrijk om te weten dat het gebruik van zand als straalmiddel tegenwoordig minder vaak wordt aanbevolen vanwege gezondheidsrisico's. Het inademen van fijn zandstof is schadelijk voor de longen en leidt tot ademhalingsproblemen op lange termijn.

Als je besluit om toch gewoon zand te gebruiken voor het zandstralen, is het belangrijk om beschermende kleding en een ademhalingsmasker te dragen om jezelf te beschermen tegen het stof. 

info

Er zijn tegenwoordig ook veel andere soorten straalmiddelen beschikbaar die minder gezondheidsrisico's met zich meebrengen, zoals glasparels, soda of kunststofkorrels.

Wat heb ik nodig om zelf te zandstralen?

Om zelf te zandstralen heb je een aantal basisbenodigdheden nodig, waaronder:

 • Een zandstraalpistool: dit is het apparaat waarmee je het straalmiddel op het oppervlak spuit.
 • Een compressor: dit is nodig om perslucht te leveren aan het zandstraalpistool.
 • Straalmiddel: dit kan zand zijn, maar er zijn ook veel andere soorten straalmiddelen beschikbaar, zoals soda, glasparels of kunststofkorrels.
 • Beschermende kleding: draag een veiligheidsbril en ademhalingsmasker om jezelf te beschermen tegen het straalmiddel en het stof.
 • Een geschikte ruimte: zandstralen kan veel stof en rommel veroorzaken, dus zorg voor een goed geventileerde ruimte en bescherm het gebied rond het te stralen object.
 • Een oppervlak om te stralen: zandstralen gebruik je om oppervlakken schoon te maken, te graveren of te polijsten, dus zorg ervoor dat je het juiste oppervlak kiest voor het gewenste resultaat.

Met deze basisbenodigdheden kun je aan de slag met het zandstralen van verschillende oppervlakken en objecten. Zorg er wel voor dat je jezelf goed beschermt tegen het straalmiddel en het stof, en lees altijd de instructies van het zandstraalpistool en het straalmiddel voor gebruik.

Is zandstralen moeilijk?

Zandstralen is een uitdagende taak als je het nog nooit eerder hebt gedaan, maar het is zeker niet onmogelijk. Met de juiste apparatuur en wat oefening bereik je al snel goede resultaten. 

Het belangrijkste is om te weten welk type straalmiddel je moet gebruiken voor het gewenste resultaat en hoe je de druk van het zandstraalpistool moet aanpassen voor het oppervlak dat je wilt stralen. 

Ook is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen het stof en het straalmiddel met de juiste beschermende kleding. Met de juiste voorbereiding en een beetje oefening kun je zelf aan de slag met zandstralen en krijg je snel de slag te pakken.

hero illustration

Hoe testen we zandstraalpistolen?

Om de beste zandstraalpistool te vinden, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze zandstraalpistool-test hebben we 20 zandstraalpistolen geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze zandstraalpistool-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze zandstraalpistool-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne zandstraalpistool-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte zandstraalpistool in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 20 zandstraalpistolen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste zandstraalpistolen op een rijtje

1. Stanley Zandstraalpistool met Reservoir 156063XSTN- geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.9
Functionaliteit
9.9
Gebruiksgemak
9.6

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar en krachtig zandstraalpistool voor het verwijderen van roest, verf en andere materialen, dan is het Stanley zandstraalpistool met reservoir een uitstekende keuze. Dit zandstraalpistool is uitgerust met een handig reservoir van 1 liter, waarmee je gemakkelijk grote oppervlakken kunt reinigen zonder dat je de hele tijd zand hoeft bij te vullen. Het reservoir is gemakkelijk te vullen en te legen, waardoor je snel van taak kunt wisselen. Het zandstraalpistool is uitgerust met een Europees/1/4 mannelijk snelkoppelingssysteem voor gemakkelijke aansluiting op een compressor. Hij heeft daarnaast heeft een luchtstroom van 300 L/min, waardoor je snel en effectief kunt werken. Dit zandstraalpistool is geschikt voor het verwijderen van roest, verf, vuil en andere materialen van metaal, steen en beton. Het is een ideale keuze voor bijvoorbeeld het renoveren van oude auto's, boten en andere voertuigen. Specificaties Stanley 156063XSTN zandstraalpistool met beker Merk: Stanley Model: 156063XSTN Materiaal: Staal Kleur: Zilver Snelkoppeling: Europees/ 1/4 Mannelijk Tankinhoud: 1L Luchtstroom: 300 L/Min

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

2. Beste Zandstraalpistool voor delicate materialen: Zandstraalpistool / Zandstraalmachine met 4

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Op zoek naar een betrouwbare zandstraalpistool? Dan is de Zandstraalpistool met 4 zachte rubberen mondstukken een uitstekende keuze. Dit pistool is ideaal voor het verwijderen van roest en verfresten op kleine metaal en houtoppervlakken. Het straalpistool is geschikt voor straal grit tussen 0.2 - 0.8 mm en heeft een werkdruk van 6 tot 8 bar. Het gemiddelde luchtverbruik is 200 Ltr/Min.

Wat dit pistool uniek maakt, is de handige retour zak waardoor niet al het straal grit verloren raakt en het weer hergebruikt kan worden. Daarnaast sluiten de 4 zachte rubberen mondstukken volledig af tegen platte en gevormde oppervlakken, waardoor je het pistool op verschillende ondergronden kunt gebruiken.

De luchtslang koppeling is Orion snelkoppeling, wat het gebruik van het pistool nog makkelijker maakt. Met een maximaal werkdruk van 8 bar en een werklust van 6 bar is dit pistool krachtig genoeg voor de meeste klussen.

Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, dit zandstraalpistool is een geweldige aanvulling op je gereedschapskist. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het enige nadeel is dat het pistool niet geschikt is voor grotere oppervlakken.

Persoonlijk denk ik dat dit zandstraalpistool een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar pistool. Het heeft alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en is eenvoudig in gebruik.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

3. AREBOS Zandstraalcabine | zandstraalapparaat geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.1

Alle voordelen in één oogopslag: Hoogwaardig straalpistool met 4 keramische spuitopeningen Twee grote latex werkhandschoenen Met stofvanger Met kijkglas AREBOS - Zandstraalcabine De AREBOS 90 liter zandstraalcabine is optimaal voor het bewerken van kleine en middelgrote werkstukken. Hij is overal inzetbaar (industrie, voertuigen, reparaties, restauratie, hobby…). Met de zandstraalcabine kunt roest, corrosie en verf van werkstukken verwijderen zonder dat u stof of vuil hoeft in te ademen. U werkt immers in een afgesloten ruimte. Omdat hij maar weinig ruimte inneemt, kunt u de cabine op elke werkplaats installeren. Bij de zandstraalcabine hoort een hoogwaardig straalpistol met 4 keramische spuitopeningen plus twee latex werkhandschoenen. De cabine biedt optimale zicht en veiligheid bij het bewerken van de werkstukken, dankzij het kijkglas met beschermende folie. Op het stevige aflegrooster kunt u werkstukken binnenin de cabine neerleggen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

4. Silverline Zandstraalpistool Set - 3 t/m 4 Bar - 6 delig

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.1

Zandstraalpistool set met 850 ml schuurmiddel kan. Zachte rubberen mondstukken sluiten volledig af tegen platte en gevormde oppervlakken. Ideaal voor het gebruik op carrosseriewerk. Inclusief pistool, 4 rubberen mondstukken, 1 × 500 gram koker met fijn schuurmiddel. Inclusief 1/4 inch gB en eU snelkoppelingen Kenmerken: Luchtverbruik: 113 l/min Koppeling formaat: 1/4 inch bSP Afwerking: geverfd handvat, gepolijste pot Materiaal - secundaire constructie: aluminium legering Materiaal - punt: rubber Maximale druk: 90 PSI Gebruiksdruk: 90 PSI Gewicht: 1.46 kilo Werkdruk: 90 PSI Inhoud verpakking: 1 × zandstraalpistool 4 × rubberen sproeikoppen 1 × tube fijne korrel 500 gram bekijk hier de handleiding van dit artikel.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 7 augustus in huis

Bekijk prijs

5. Powerplus POWAIR0014 Pneumatisch zandstraal pistool geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.8

Met dit zandstraalpistool verwijder je eenvoudig roest en verfresten van kleine en moeilijk bereikbare metaal- en houtoppervlakken. Waar is dit zandstraalpistool voor geschikt? Het zandstraalpistool is niet alleen geschikt voor het verwijderen van roest en verfresten, maar ook voor het aanbrengen van een onderlaag voor een goede hechting van een volgende coating. Specificaties: • Luchtdebiet: 170 l/min • Luchtdruk: 3 bar • Aansluit diameter luchtinlaat: 1/4" Garantie: Er zit 3 jaar garantie op het POWAIR0014 zandstraalpistool.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 28 september in huis

Bekijk prijs

6. Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.9

Ben je op zoek naar een zandstraalapparaat dat perfect is voor het bewerken van kleine oppervlakken zoals sieraden of glas? Dan is de Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000 een uitstekende keuze. Dit apparaat maakt gebruik van een eenvoudige stofzuiger om het object onder de transparante koppeling te plaatsen en het middels het ontstaande vacuum te stralen. Het resultaat is een roestvrij of mat oppervlak dat stofvrij is. Bovendien wordt de FVB-2000 geleverd inclusief straalgrit.

Wat dit zandstraalapparaat echt onderscheidt van andere producten is de mogelijkheid om vacuüm te zandstralen. Dit maakt het niet alleen eenvoudiger en stofvrijer, maar ook veel nauwkeuriger. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk worden opgeborgen dankzij zijn compacte formaat. De Verpakking breedte is 270 mm, de Verpakking hoogte is 120 mm en het product weegt 4000 kg. De max. werkdruk is 0 bar en de werklast is 0 bar.

De FVB-2000 is ideaal voor het bewerken van kleine oppervlakken zoals sieraden, glas en andere delicate voorwerpen. Het is perfect voor zowel professionele als hobbyisten die op zoek zijn naar een gemakkelijke en efficiënte manier om oppervlakken te bewerken. Het apparaat is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen.

De voordelen van de FVB-2000 zijn duidelijk: het is eenvoudig te gebruiken, stofvrij en nauwkeurig. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere oppervlakken. Maar als je op zoek bent naar een zandstraalapparaat voor kleine oppervlakken, dan is de Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000 een uitstekende keuze.

Persoonlijk vind ik dit een geweldig apparaat voor het bewerken van kleine oppervlakken. Het is gemakkelijk te gebruiken en levert uitstekende resultaten op. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor grotere oppervlakken, maar dat is geen probleem als je alleen kleine dingen wilt bewerken. Al met al is de Vacuüm zandstraalapparaat FVB-2000 een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en gebruiksvriendelijk zandstraalapparaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 september in huis

Bekijk prijs

7. Qteck BC110 – 110 liter geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.6

Breng jouw metalen voorwerpen weer terug in de originele staat met deze professionele zandstraalcabine van hoogwaardige Duitse kwaliteit. Wat je ook wil verwijderen (verf, vuil of roest) met de Qteck BC110 zandstraal je eenvoudig alle vervuilingen van verschillende metalen voorwerpen af. Bij het zandstralen blaas je, met behulp van perslucht, gritkorrels tegen een te behandelen voorwerp. De Qteck BC110 wordt standaard geleverd met rubberen handschoenen, waardoor je veilig kunt werken. Daarnaast zorgt het gebruik van een zandstraalcabine ervoor dat je werkruimte stofvrij blijft. Zandstraalcabines zijn ideaal voor metalen voorwerpen, zoals het restaureren van fiets- of auto-onderdelen. Maak gebruik van Korund straalgrit wanneer je een ruwe afwerking wenst en glasparels voor een gladde afwerking. Met de verschillende meegeleverde mondstukken pas je het spuitpistool eenvoudig aan op de grootte van de korrels. Producteigenschappen: De 110L zandstraler is vooraf gemonteerd en makkelijk in gebruik. Geschikt voor verschillende soorten straalgrit zoals: glasparels en korund. Raam met ledverlichting voor perfect zicht op het te bestralen voorwerp. De luchtdichte cabine zorgt voor een veilige omgeving voor zandstralen. Verlaagt risico op het inademen van giftige dampen, chemicaliën en gevaarlijke stofdeeltjes De luchtdichte veiligheidshandschoenen beschermen tegen rondvliegende deeltjes. Vellen beschermfolie die het glas aan de binnenkant beschermen tegen krassen. 4 mondstukken: 4x sproeiers (elk 1x 4, 5, 6, 7 mm) Specificaties: Capaciteit: 110L. Afmetingen: 700 x 470 x 720/530 mm (lxbxh) Werkruimte: 660 x 440 x 430/230 mm (lxbxh) Kijkvenster: 575 x 270mm (lxb) Stroomtoevoer: AC 220V – 240V 50Hz. Verlichting: 10W – 12VDC LED. Max. werkdruk: 7 Bar (100 PSI) Werkdruk: 2,75-8,3 bar Gemiddeld luchtverbruik: 420-700 l/min Afzuiging: Nee

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

8. Straalpistool met Nozzles

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

8.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
9.1

Gegevens Universeel straalpistool dat te gebruiken is voor elke straalketel of cabine Dit pistool wordt geleverd inclusief 4 nozzels met een doorlaat van ca. 2 - 2,5 3 - 3.5 mm Aansluiting 3/8".

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Silverline Zandstraalpistool Set - 3 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.4

Voor het verwijderen van roest, kalksteen, chemicaliën en verf. Trekt schuurmiddel uit een emmer of zak. Produceert een satijnafwerking, klaar om geverfd of behandelt te worden. Gebruiksdruk 3 - 6 bar. De set bevat een pistool, 1.5 meter rubberen slang en 1 reserve mondstuk Kenmerken: Afwerking: gepolijst Hoofdhandvat afwerking: gepolijst Maximale druk: 8 bar Gewicht: 1.17 kilo Inhoud verpakking: 1 × zuigbuis 1 × zuigslang 1 × bevestigingsbout 1 × mondstuk vergrendelring 1 × reserve mondstuk bekijk hier de handleiding van dit artikel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

10. Powerplus POWAIR0112 Aluminium oxide poeder

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

7.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.5

Powerplus POWAIR0112 aluminium oxide poeder - Straalgrit Dit aluminium oxide poeder van Powerplus is geschikt voor de zandstraler POWX0014 en alle andere zandstralers die met aluminium oxide poeder werken. Ben je op zoek naar zand voor zandstraler? kijk dan eens op onze zand voor zandstraler pagina! daar vindt je een ruim assortiment aan zand voor zandstraler.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van zandstraalpistolen. Er zijn namelijk 20 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!