Hoe komt deze leuke Zandstraalpistool ranglijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Zandstraalpistool ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Zandstraalpistools, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Zandstraalpistools die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Zandstraalpistools het best worden verkocht.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Zandstraalpistools stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen gerelateerd aan Zandstraalpistools

De beste Zandstraalpistools in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De POWAIR0014 is met een werkdruk van 3 bar en een luchtcapaciteit van 170 liter per minuut geschikt voor het verwijderen van roest en verfresten van kleine en moeilijk bereikbare metaal- en houtoppervlakken. Daarbovenop wordt zandstralen gebruikt voor het verkrijgen van een onderlaag die een goede hechting van een volgende coating toelaat. Het schuurmateriaal wordt door de aanzuigbuis opgezogen en met behulp van de aangeleverde perslucht gespoten. Het vrijkomen van het materiaal wordt geregeld door een trekkermechanisme dat de klep binnen in het gereedschap aanstuurt.

1. Powerplus POWAIR0014 Zandstraler Set


Product informatiePlus or Show more

Het straalpistool met zuigbeker is de ideale helper voor het verwijderen van roest en verfresten in hoeken, aan naden en op kleinere vlakken bij een bedrijfsdruk van maximaal 8 bar. De behuizing van het straalpistool en de zuigbeker zijn vervaardigd van robuust aluminium. Het straalmondstuk van gehard staal is bestand tegen continue hoge belasting. Dankzij de bajonetsluiting kan de zuigbeker in een handomdraai worden losgemaakt. Waarvoor te gebruiken? Dit zandstraalpistool is ideaal voor het verwijderen van roest en verfresten. Pluspunten van dit artikel Kan tegen een stootje. Te gebruiken in kleine naden en hoeken. Wat zit er in de verpakking? - Einhell Zandstralelr 3-8 Bar – 1 liter. Belangrijke specificaties Werkdruk: 3-8 Bar. Luchtcapaciteit: 120-310 l/min. Inhoud: 1 L. Max. zandkorreling: 0,8 mm.

2. Einhell Zandstraalpistool 3-8 Bar – 1 Liter


Product informatiePlus or Show more

Zandstraalpistool Zandstraalmachine met straalzand, straalgrit zandpistool, straalgrid straalpistool. Art.nr. 61343 • Werkdruk: 3-4 bar • Grootte granulaatbak: 850 ml • Met 4 opzetstukken • Inclusief opvangzak • Inclusief 800g straalmateriaal Dit praktische zandstraalpistool op perslucht met toebehoren is ideaal voor nauwkeurig en punctueel werk en kan daarom onder meer worden gebruikt voor het snel en vakkundig reinigen van metalen onderdelen door het verwijderen van roest, verf- en lakresten en andere vervuilingen. De werkdruk van 3-4 bar maakt het matten en graveren van glazen mogelijk zonder gebruik van een drukregelaar. Dit zandstraalpistool overtuigt ook door zijn lage verbruik aan straalmiddel, aangezien het gebruikte straalmiddel kan worden verzameld en hergebruikt. Als de juiste rubberen bevestiging van het straalpistool direct op het oppervlak van het te bewerken werkstuk wordt gedrukt, kaatsen de korrels van het oppervlak terug en vallen ze terug in de opvangzak, waarin ze vervolgens kunnen worden opgevangen en later opnieuw kunnen worden gebruikt. De korrels kunnen worden hergebruikt totdat ze afgestompt zijn en dus ondoeltreffend. Met een inhoud van 850 ml biedt de afzuigcontainer voldoende materiaal om comfortabel te werken zonder constant bij te vullen van het straalzand. De meegeleverde hulpstukken maken het werken nog flexibeler en maken van deze zandstraalmachine een onmisbaar hulpmiddel, vooral in de hobbyruimte. De accessoires voor dit zandstraalpistool bevatten ook een bak van 800 g met zand zodat je het pistool direct op je compressor kunt aansluiten en gebruiken. Zorg ervoor dat u tijdens het gebruik van het apparaat een veiligheidsbril en een gezichtsmasker draagt om mogelijke verwondingen te voorkomen. De levering omvat: - 1 x zandstraalpistool met afzuigcontainer (onderinvoer) - 1 x opvangzak granulaat - 4 x mondstukken (in verschillende uitvoeringen) - 1 x 800 g straalmiddel in een praktische container Totaal gewicht: 3,5 kg.

3. Zandstraalpistool Zandstraalmachine met straalzand, straalgrit zandpistool, straalgrid straalpistool.


Product informatiePlus or Show more

Voor het verwijderen van roest, kalksteen, chemicaliën en verf. Trekt schuurmiddel uit een emmer of zak. Produceert een satijnafwerking, klaar om geverfd of behandelt te worden. Gebruiksdruk 3 - 6 bar. De set bevat een pistool, 1,5 m rubberen slang en 1 reserve mondstuk.

4. Silverline Zandstraalpistool set 3 - 6 bar


Product informatiePlus or Show more

Technische Gegevens Inhoud van de beker 600 cc Aansluiting van het pistool is 1/4" Binnendraad.

5. Handstraalpistool met 600 cc Beker


Product informatiePlus or Show more

Breng jouw metalen voorwerpen weer terug in de originele staat met deze professionele zandstraalcabine van hoogwaardige Duitse kwaliteit. Wat je ook wil verwijderen (verf, vuil of roest) met de Qteck BC90 zandstraal je eenvoudig alle vervuilingen van verschillende metalen voorwerpen af. Bij het zandstralen blaas je, met behulp van perslucht, gritkorrels tegen een te behandelen voorwerp. De Qteck BC90 wordt standaard geleverd met rubberen handschoenen, waardoor je veilig kunt werken. Daarnaast zorgt het gebruik van een zandstraalcabine ervoor dat je werkruimte stofvrij blijft. Zandstraalcabines zijn ideaal voor metalen voorwerpen, zoals het restaureren van fiets- of auto-onderdelen. Maak gebruik van Korund straalgrit wanneer je een ruwe afwerking wenst en glasparels voor een gladde afwerking. Met de verschillende meegeleverde mondstukken pas je het spuitpistool eenvoudig aan op de grootte van de korrels. Producteigenschappen: De 90L zandstraler is vooraf gemonteerd en makkelijk in gebruik. Geschikt voor verschillende soorten straalgrit zoals: glasparels en korund. Raam met ledverlichting voor perfect zicht op het te bestralen voorwerp. De luchtdichte cabine zorgt voor een veilige omgeving voor zandstralen. Verlaagt risico op het inademen van giftige dampen, chemicaliën en gevaarlijke stofdeeltjes De luchtdichte veiligheidshandschoenen beschermen tegen rondvliegende deeltjes. dubbele luchtfiltratie door geribbelde en schuimrubberen filters Vellen beschermfolie die het glas aan de binnenkant beschermen tegen krassen. 4 mondstukken: 4x sproeiers (elk 1x 4, 5, 6, 7 mm) Specificaties: Capaciteit: 90L. Afmetingen: 590 x 490 x 490/420 mm (lxbxh) Werkruimte: 580 x 480 x 340/280 mm (lxbxh) Kijkvenster: 490 x 390 mm (lxb) Stroomtoevoer: AC 220V – 240V 50Hz. Verlichting: 10W – 12VDC LED. Max. werkdruk: 7 Bar (100 PSI) Werkdruk: 2,75-5,5 bar (40-80 PSI) Gemiddeld luchtverbruik: 140 l/min Schuimfilter: Ja, Afzuiging: Ja, aansluiting voor afzuiging in de cabine

6. Qteck BC90 – 90 liter | Professionele zandstraalcabine van hoogwaardige Duitse kwaliteit (zandstraal cabine, zandstralen, straalkabine, straalcabine)


Product informatiePlus or Show more

Grit-zandstraalpistool met terugwinning van straalgrit. Met diverse spuitstukken en flesje grit. Grote aluminium beker. TECHNISCHE GEGEVENS: Werkdruk: 6 - 8 bar 5 diverse spuitmonden Luchtverbruik: ca 350 ltr p/min Bekerinhoud: ca 0,7 ltr

7. Güde Luchtdruk zandstraal set 6 - 8 bar


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Dankzij het compacte formaat van de zandstraler leent hij zich uitstekend voor gebruik in lastige hoekjes en moeilijk bereikbare plekken. Het straalgrit wordt opgezogen en door middel van perslucht met hoge snelheid tegen een voorwerp geblazen. Dit gaat met dusdanige kracht dat de verf of roest verdwijnt. Voorzien van opvangzak voor schuurmateriaal met Velcro montagestrip. Inclusief vier verschillende spuitmonden. Inclusief 850 Gram straalgrit. Technische Gegevens Diameter van de pot 110 mm. Hoogte van de pot 130 mm. Luchtverbruik 120 Liter per minuut bij 4 bar. Totale afmetingen 30 x 11 x 24 cm.

8. Spotstraalpistool met 5 Nozzles


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving Het Michelin Pneumatisch Zandstraalpistool is ideaal voor het gebruik met een losse grit voorziening. De aanvoerbuis kan vrij in een zak of emmer worden gezet. Bij dit straalpistool word een 1 meter slang en 2 stalen Nozzles geleverd. Aansluiting van het pistool is 1/4" Binnendraad. Voorzien van soft grip en euro nippel.

9. Michelin Pneumatisch Zandstraalpistool


Product informatiePlus or Show more

Productomschrijving -Dit soda straalpistool is geschikt voor het verwijderen van lak en roest zonder de carrosserie te beschadigen. -De straler is niet alleen geschikt voor de carrosserie, maar ook voor velgen en onderdelen zoals cilinderkoppen, kleppen en zuigers. -In tegenstelling tot zandstralen wordt het metaal beschermt tegen roesten, doordat de soda niet doordringt tot diep in het metaal. -Verder is de soda straler ook geschikt voor het verwijderen van alg-aangroei van boten, de vermis van meubels, de verf van kozijnen en zelfs de gemorste verf op ramen. -Voordat u begint te stralen dient u de benodigde protectiemiddelen voor uw gezicht en handen te gebruiken. -De kunststof flacon is eenvoudig te vullen met soda. Let er wel op dat de soda droog is, anders kan het spuitpistool verstopt raken. -Het gebruik van de handstraler is eenvoudig: draai de dop met spuitpistool vast, sluit dan de luchtslang van de compressor aan op de 1/4 aansluiting van de handstraler. -Wanneer de dop met het spuitpistool erop zit bent u klaar om te beginnen met stralen. -Om het resultaat te verbeteren verandert u de druk, de afstand van de handstraler tot het object of de hoeveelheid soda. -De handstraler is een lichtgewicht en ligt gemakkelijk in de hand dankzij de voorgevormde handgreep. -De straler is enkel en alleen te gebruiken met soda. -Heeft u een ander soort straler nodig? Kijk dan eens bij onze andere straalpistolen. Technische Gegevens -Inhoud 1000 ML. -Luchtverbruik Ca. 120 Liter per Minuut. -Werkdruk 6 a 8 Bar.

10. Soda Straalpistool 120 Liter per Minuut Luchtverbruik


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Zandstraalpistools. Er zijn immers 7 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en kun je straks de beste Zandstraalpistool kopen.