Wat is de beste luchtslanghaspel van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 25 september, 2023

Het aanschaffen van een goede luchtslanghaspel is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste luchtslanghaspel van 2023? Na het testen van 49 luchtslanghaspels kwam de VDT luchtslang op haspel geen kleur als beste getest uit onze luchtslanghaspel-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de luchtslanghaspels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 luchtslanghaspels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame luchtslanghaspel-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste luchtslanghaspels

1Score: 9.9
VDT luchtslang op haspel geen kleur
VDT luchtslang op haspel geen kleur
VDT
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
HBM machines Automatische Luchthaspel 15 geen kleur
HBM machines Automatische Luchthaspel 15 geen kleur
HBM machines
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel geen kleur
AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel geen kleur
Arebos
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
10 Meter Automatische Luchthaspel
10 Meter Automatische Luchthaspel
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel
AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel
Arebos
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Weber Tools automatische luchthaspel voor
Weber Tools automatische luchthaspel voor
Weber Tools
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.4
Stanley Perslucht Luchtslanghaspel - Muurmontage geen kleur
Stanley Perslucht Luchtslanghaspel - Muurmontage geen kleur
STANLEY
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.3
FERM Compressor luchtslanghaspel - ATA1033
Beste Luchtslanghaspel voor professioneel gebruik
FERM Compressor luchtslanghaspel - ATA1033
FERM
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.2
Airpress 46576 Wandslanghaspel PU 8 geen kleur
Airpress 46576 Wandslanghaspel PU 8 geen kleur
Airpress
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.1
BGS technic Persluchtslang met oproller
BGS technic Persluchtslang met oproller
BGS technic
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Luchtslanghaspel Koopgids

Op zoek naar een manier om je luchtslang in topconditie te houden en de levensduur te verlengen? Dan is een luchtslanghaspel een essentieel onderdeel van je toolkit!

Waarvoor gebruik je een luchtslanghaspel?

Een luchtslanghaspel wordt gebruikt om luchtslangen op te bergen en gemakkelijk af te rollen wanneer ze nodig zijn voor bijvoorbeeld het aandrijven van luchtgereedschap zoals een pneumatische boor of schuurmachine.

Een luchtslanghaspel bestaat meestal uit een spoel waarop de slang wordt opgerold en een veermechanisme dat zorgt voor de terugkeer van de slang wanneer deze niet meer nodig is. 

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, van kleine haspels voor gebruik in huis of op kleine werkplaatsen tot grote haspels die gebruikt worden in grote fabrieken of bouwplaatsen.

Luchtslanghaspels zijn zeer handig voor het opbergen van luchtslangen en helpen om een georganiseerde werkruimte te behouden. De slang wordt netjes opgerold en uit de weg gehouden, waardoor er minder kans is dat deze in de war raakt of beschadigd raakt. 

Een ander voordeel van luchtslanghaspels is dat ze de mobiliteit van luchtgereedschap vergroten. Met de slang opgerold op de haspel kan deze gemakkelijk worden verplaatst en hoeft er geen extra slang te worden aangeschaft om het bereik van het gereedschap te vergroten. 

Bij het kiezen van een luchtslanghaspel is het belangrijk om rekening te houden met de lengte van de slang en de maximale druk die de haspel aankan. 

Een te korte slang beperkt het bereik van het gereedschap, terwijl een te lange slang zorgt voor drukverlies en minder efficiëntie. De maximale druk van de haspel moet in overeenstemming zijn met de luchtdruk die je gebruikt in de werkruimte.

Kortom, een luchtslanghaspel is een handig en onmisbaar gereedschap voor elke werkruimte waar luchtgereedschap wordt gebruikt. Het zorgt voor een nette en georganiseerde werkplek en vergroot de mobiliteit van het gereedschap.

Welke luchtslang voor compressor?

Bij het kiezen van een luchtslang voor een compressor zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Hieronder vind je enkele belangrijke overwegingen:

 • Binnendiameter: De binnendiameter van de slang heeft invloed op de maximale luchtstroom die door de slang gaat. Over het algemeen wordt aangeraden om een slang met een binnendiameter van ten minste 6 mm te kiezen voor kleinere compressoren en 10 mm of meer voor grotere compressoren.
 • Lengte: De lengte van de slang is belangrijk voor de mobiliteit van het gereedschap en de afstand tot de compressor. Houd er rekening mee dat een langere slang drukverlies kan veroorzaken, waardoor de efficiëntie van het gereedschap verminderd. Kies daarom een slang die niet te lang is voor de toepassing waarvoor je de compressor gebruikt.
 • Druk: Controleer de maximale druk die de slang aankan en zorg dat deze hoger is dan de maximale druk van de compressor. Over het algemeen wordt aangeraden om een slang te kiezen met een maximale druk van ten minste 8 bar.
 • Type: Er zijn verschillende soorten luchtslangen beschikbaar, waaronder rubberen, PVC- en polyurethaanslangen. Rubberen slangen zijn duurzaam en kunnen beter tegen hoge temperaturen, terwijl PVC-slangen goedkoper zijn en gemakkelijker op te bergen zijn. Polyurethaanslangen zijn flexibel en hebben een goede koudebestendigheid.
 • Koppelingen: Controleer welke soort koppelingen er op de compressor zitten en zorg ervoor dat de slang daarop past. Vaak worden de koppelingen apart verkocht en moeten ze op de slang worden gemonteerd.

Het kiezen van de juiste luchtslang hangt af van de toepassing en de grootte van de compressor. Het is belangrijk om rekening te houden met de bovengenoemde factoren om ervoor te zorgen dat de luchtslang geschikt is voor de taak en een efficiënte werking van het gereedschap mogelijk maakt.

Wat is het verschil tussen Orion en Euro?

Orion en Euro zijn twee verschillende soorten koppelingen voor luchtslangen die worden gebruikt om de slang aan te sluiten op gereedschappen of de compressor.

Ontwerp

Het ontwerp van Orion en Euro koppelingen is verschillend. 

Orion koppelingen hebben een tweedelig ontwerp met een binnendeel en een buitendeel, terwijl Euro koppelingen een ééndelig ontwerp hebben. 

Euro koppelingen hebben een snelkoppelingssysteem, waarbij de koppeling op de slang wordt gedrukt en vergrendeld met een veerbelaste vergrendeling, terwijl je Orion koppelingen vastdraait.

Euro koppelingen zijn daarnaast meer gangbaar in Europa, terwijl Orion koppelingen meer gebruikt worden in de Verenigde Staten. Hierdoor is het lastiger om Orion koppelingen te vinden in Europa en vice versa.

Luchtdoorstroming

Orion koppelingen hebben over het algemeen een grotere binnendiameter dan Euro koppelingen, wat leidt tot een betere luchtdoorstroming en minder drukverlies. 

Hierdoor zijn Orion koppelingen geschikter voor toepassingen die een hogere luchtstroom vereisen.

Prijs

Over het algemeen zijn Euro koppelingen goedkoper dan Orion koppelingen, omdat Euro koppelingen minder onderdelen hebben en gemakkelijker te produceren zijn.

De keuze tussen Orion en Euro koppelingen hangt af van de toepassing en de beschikbaarheid van de koppelingen in je regio. Beide soorten koppelingen zijn geschikt voor de meeste luchttoepassingen en zorgen voor een veilige en efficiënte aansluiting.

Waarom moet je een haspel helemaal uitrollen?

Wanneer je een luchtslanghaspel gebruikt, is het belangrijk om de haspel helemaal uit te rollen voordat je de luchttoevoer inschakelt. Dit is belangrijk om verschillende redenen.

 1. Ten eerste voorkomt het knikken en beschadigingen van de slang. Wanneer de slang opgerold blijft op de haspel terwijl er lucht doorheen stroomt, knikt de slang. Dit leidt tot scheuren en lekkages in de slang, waardoor de luchtdruk verloren gaat en de slang onbruikbaar wordt. 
 2. Ten tweede zorgt het uitrollen van de haspel voor optimale luchtdoorstroming. Wanneer de slang opgerold blijft op de haspel, wordt de luchtstroming beperkt door de wrijving van de slang tegen zichzelf. Dit leidt tot verlies van luchtdruk en verminderde prestaties van de aangesloten gereedschappen. 
 3. Ten derde verlengt het uitrollen van de haspel de levensduur van de slang. Het opgerold houden van de slang op de haspel kan ervoor zorgen dat de slang op bepaalde plekken sneller slijt door de wrijving van de slang tegen zichzelf. 

Kortom, het helemaal uitrollen van de haspel voordat je de luchttoevoer inschakelt is belangrijk om knikken en beschadigingen van de slang te voorkomen, zorgt voor optimale luchtdoorstroming en verlengt de levensduur van de slang.

hero illustration

Hoe testen we luchtslanghaspels?

Om de beste luchtslanghaspel te bepalen, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze luchtslanghaspel-test hebben we 49 luchtslanghaspels vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze luchtslanghaspel-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze luchtslanghaspel-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne luchtslanghaspel-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste luchtslanghaspel in 2023. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 49 luchtslanghaspels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste luchtslanghaspels in een makkelijke lijst

1. VDT luchtslang op haspel geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.8

Luchtslang op haspel. De slang is op gewenste lengte vast te zetten en is zelf oprollend. De lengte van de slang is ca. 15 meter met een doorsnede van ca. 6,5 x 10 mm. De maximale druk voor de slang is ca. 30 bar, de werkdruk is ca. 12 bar. De haspel is voorzien van een beugel om deze op te hangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

2. HBM machines Automatische Luchthaspel 15 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Kenmerken Met deze luchthaspels heeft u altijd perslucht beschikbaar. De luchtslag heeft een 3/8" diameter. Door het automatische oprol blokkeersysteem raakt de kabel niet in de war. Door de sterke behuizing gaat de luchthaspel lang mee. De luchthaspel is eenvoudig aan de wand te bevestigen. De behuizing is draaibaar en los te koppelen door middel van een borgpen. Verder bezit de luchthaspel een handig handvat. Door de ontkoppelbare wandbevestiging en het ergonomische handvat is de haspel makkelijk mee te nemen. Levering inclusief snelkoppelingen en bevestigingsmateriaal. Technische Gegevens 15 Meter Automatische Luchthaspel Lengte van de uittrekbare slang 15 meter Lengte van de aansluitslang 1.5 Meter Binnendiameter van de slang 10 mm Maximale druk 17 Bar Slang aansluiting 1/4''

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
9.6

[PRAKTISCH] Uitgerust met een stabiele muurbeugel. Eenvoudig aan de muur te bevestigen en 180° draaibaar. Het bevestigingsmateriaal is bij de levering inbegrepen. [FLEXIBEL] Voor flexibel gebruik in uw tuin, garage of werkplaats. Extra lange aansluitslang van 2 m lengte. [COMFORTABEL] U kunt de persluchtslanghaspel op elke lengte vastklikken. Dankzij de automatische oproller rolt de slang zichzelf op wanneer dat nodig is, geen hinderlijk zwengelen. [RUIMTEBESPAREND EN FLEXIBEL] De trommel wordt volledig gemonteerd geleverd en is klaar voor onmiddellijk gebruik. Kan tegen de muur worden weggeklapt als hij niet in gebruik is. [DUURZAAM] Ongeacht waarvoor u de slanghaspel wilt gebruiken ‒ dankzij zijn robuuste polypropyleen behuizing en oververhittingsbeveiliging zult u vele jaren op hem kunnen vertrouwen. Maak uw werk makkelijker met de automatische persluchtslanghaspel van AREBOS! Efficiënt werken in uw werkplaats, uw tuin of uw huis. Praktische slanghaspel met automatische oproller voor montage aan de muur. Deze robuuste, 180° zwenkbare slanghaspel geeft u de mogelijkheid orde in uw werkplaats te scheppen. Dankzij de automatische oproller kunt u de slang gemakkelijk op de gewenste lengte trekken. De slang wordt op de gewenste positie vergrendeld om trekontlasting toe te passen. Na een korte ruk wordt de vergrendeling opgeheven en rolt de slang automatisch weer op. Dankzij de automatische oproller is de slang na gebruik snel en netjes opgerold. Geknoopte en gedraaide slangen behoren tot het verleden, wat de levensduur van de slang verlengt. De trommel kan met de meegeleverde pluggen en schroeven aan de muur worden bevestigd. De slanghaspel wordt volledig gemonteerd geleverd en is klaar voor onmiddellijk gebruik. Wij bieden een brede selectie van persluchtslanghaspel! Ze zijn allemaal verkrijgbaar in lengtes van 10 m, 15 m, 20 m and 30 m. Vind nu het model dat het meest geschikt voor u is! Al uw voordelen in een oogopslag: Bescherming tegen oververhitting dankzij robuuste behuizing van polypropyleen Automatisch oprolmechanisme met geïntegreerd kabelstopmechaniek Kan moeiteloos aan de muur gemonteerd worden; 180° zwenkbaar Verkrijgbaar met slanglengtes van respectievelijk 10 m, 15 m, 20 m & 30 m Geschikt voor zowel vaklieden als doe-het-zelvers Onmiddellijk klaar voor gebruik; geen ingewikkeld montagewerk vereist Ideaal voor thuis en in de garage, voor rondom het huis, op kantoor, in de werkplaats en overal elders Leveringsomvang: automatische persluchtslanghaspel 10 m, muurbeugel, bevestigingsmateriaal

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

4. 10 Meter Automatische Luchthaspel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
7.8
Gebruiksgemak
8.4

De 10 Meter Automatische Luchthaspel is een geweldig stuk gereedschap voor iedereen die werkt met perslucht. Dankzij het slimme ontwerp rolt de slang soepel op en af, zonder vast te lopen in de behuizing. De luchtslang koppeling is beschermd tegen beschadigingen en met de draaiknop kan de haspel worden geblokkeerd om ongewenst af- of oprollen te voorkomen. De muurbeugel is eenvoudig te monteren en zorgt ervoor dat de haspel netjes en compact aan de muur hangt.

Wat deze automatische luchthaspel onderscheidt van andere haspels is de weldoordachte constructie. Er is nagedacht over elk detail, van de slanggeleider tot de muurbeugel. Dit maakt de haspel niet alleen handig in gebruik, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

De maximale werkdruk van 0 bar is voldoende voor de meeste toepassingen en de Europese snelkoppeling zorgt voor een snelle en gemakkelijke aansluiting op het gereedschap.

Het beste gebruik voor deze luchthaspel is in een werkplaats, garage of andere ruimte waar perslucht nodig is. Het is ook handig voor mobiel gebruik, zoals in een busje of vrachtwagen.

De voordelen van deze haspel zijn het gemakkelijke gebruik, de compacte opslag en de duurzaamheid. Het enige nadeel is dat de maximale werkdruk beperkt is tot 0 bar, wat voor sommige toepassingen misschien niet voldoende is.

Al met al kan ik deze automatische luchthaspel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en handige manier om perslucht op te bergen en te gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.2

Op zoek naar een praktische en duurzame persluchtslanghaspel voor je werkplaats, tuin of garage? Dan is de AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel een geweldige keuze. Met zijn stabiele muurbeugel is deze slanghaspel eenvoudig te bevestigen en 180 graden draaibaar. Bovendien wordt het bevestigingsmateriaal bij de levering inbegrepen, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Een ander groot voordeel van deze slanghaspel is zijn flexibiliteit. Met een extra lange aansluitslang van 1,5 meter lengte kun je hem overal gebruiken waar je wilt. Bovendien kun je de persluchtslang op elke lengte vastklikken en rolt de slang zichzelf automatisch op als je hem niet gebruikt. Geen hinderlijk zwengelen meer dus!

De AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel is ook ruimtebesparend en flexibel. De trommel wordt volledig gemonteerd geleverd en kan tegen de muur worden weggeklapt als je hem niet gebruikt.

En last but not least: deze slanghaspel is duurzaam. Dankzij zijn robuuste polypropyleen behuizing en oververhittingsbeveiliging kun je er vele jaren op vertrouwen.

Kortom, de AREBOS Persluchtslang met Automatische Slanghaspel is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een praktische, flexibele en duurzame slanghaspel. Het enige nadeel is de maximale werkdruk van 8 bar, wat misschien niet voldoende is voor sommige industrieën. Maar voor de meeste huishoudelijke taken en klussen is dit meer dan genoeg!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

6. Weber Tools automatische luchthaspel voor

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9.2

slanghaspel 20m - WT-320-S Automatische luchthaspel voor perslucht, met slanggeleiding 20 + 1,5 meter. Kenmerken: Unieke slanggeleiding, rolt altijd soepel en geordend op Snelheidsbegrenzing, geen ongevallen door snel terugslaande slang Soepele en sterke PVC luchtslang Behuizing in stevig polypropyleen 180° draaibaar op muurbevestiging Klikmechanisme waardoor de slang op ieder punt gestopt kan worden Automatische terugkeer door kort aantrekken Behuizing met handvat voor eventuele verplaatsing Lange aansluitslang van 1,5 meter Licht van gewicht Werktemperatuur: -10°C tot 60°C Technische gegevens: Lengte kabel 20 + 1,5 meter Muurbevestiging Diameter inwendig 9,5 mm Diameter uitwendig 12 mm Aansluiting 1/4" Maximum druk 12 bar Kwaliteit kabel PVC

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 11 september in huis

Bekijk prijs

7. Stanley Perslucht Luchtslanghaspel - Muurmontage geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.3

Deze Stanley Luchtslang haspel heeft een 9 meter lange PVC luchtslang, en is voorzien van een wandsteun waardor hij uiterst geschikt is om te monteren aan de muur. Deze luchtslanghaspel is geschikt voor de meeste compressoren, en heeft een werkdruk van 12 bar. Doordat de slang automatisch vastklikt na het trekken en loslaten, kan het werk gedaan worden zonder spanning op de slang. Specificaties: - Lengte: 9 meter - Werkdruk: 12 bar - Diameter: 6,5 x 10 mm - Materiaal: PVC - Aansluitingen: snelkoppelingen - Verpakking: Doos - Gewicht: 3,5 kg

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 27 september in huis

Bekijk prijs

8. Beste Luchtslanghaspel voor professioneel gebruik: FERM Compressor luchtslanghaspel - ATA1033

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen FERM Compressor luchtslanghaspel - ATA1033

 • list plusDeze luchtslanghaspel is van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage.
 • list plusDeze luchtslanghaspel is zeer handig in gebruik en kan gemakkelijk worden opgerold en opgeborgen.
 • list plusEen derde voordeel van deze luchtslanghaspel is de compatibiliteit met verschillende soorten luchtgereedschap, waardoor het veelzijdig is in gebruik.

Nadelen FERM Compressor luchtslanghaspel - ATA1033

 • list plusDeze luchtslanghaspel kan soms moeilijk te installeren zijn, waardoor het tijd kost om het te gebruiken.
 • list plusEen ander nadeel van deze luchtslanghaspel is dat het soms lekken kan vertonen, waardoor het minder efficiënt is in gebruik.
 • list plusEen derde nadeel van deze luchtslanghaspel is dat het soms zwaar kan zijn om te tillen en te verplaatsen, waardoor het minder draagbaar is.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.5
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een handige en veelzijdige luchtslanghaspel voor al je compressoren en pneumatische gereedschappen? Dan is de FERM ATA1033 Compressor Luchtslanghaspel zeker het overwegen waard! Met een lengte van 9 meter kun je gemakkelijk bij alle plaatsen komen en de verstelbare wandsteun maakt het wisselen van positie een fluitje van een cent. En dankzij de eenvoudige snelkoppelingen (DIN & Orion) sluit je al je pneumatische gereedschappen in een handomdraai aan.

Wat deze luchtslanghaspel van FERM echt onderscheidt van andere producten, is de hoogwaardige kwaliteit en het ergonomische design. FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem en weet dus precies wat de behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance en ergonomisch design voorop staan.

Met een max. werkdruk van 8 bar is deze luchtslanghaspel geschikt voor de meeste klussen. En dankzij de Orion snelkoppeling sluit je al je pneumatische gereedschappen snel en gemakkelijk aan. Bovendien is de ATA1033 Compressor Luchtslanghaspel van FERM licht en compact, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is wanneer je hem niet gebruikt.

Als je op zoek bent naar een handige en betrouwbare luchtslanghaspel voor al je compressoren en pneumatische gereedschappen, dan is de FERM ATA1033 Compressor Luchtslanghaspel zeker een aanrader. Door de hoge kwaliteit en het ergonomische design weet je zeker dat je een duurzaam en gebruiksvriendelijk product in huis haalt.

Mijn persoonlijke mening is dat deze luchtslanghaspel van FERM zeker de investering waard is. De hoge kwaliteit en het ergonomische design maken het werken met deze luchtslanghaspel een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Het enige nadeel is dat de lengte van de luchtslang beperkt is tot 9 meter, maar voor de meeste klussen is dit ruim voldoende.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs

9. Airpress 46576 Wandslanghaspel PU 8 geen kleur

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.7

Bijzondere kenmerken Wandmontage Met polyurethaanslang Inclusief tules en snelkoppeling Specificaties Maximale druk: 12 bar Luchtaansluiting: 1/4 inch Slangdiameter Ø 8 x 12 mm Slanglengte: 9 m

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

10. BGS technic Persluchtslang met oproller

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.7

Kenmerken: Productnummer: 3297 Merk: BGS technic Eancode: 4026947032979 Conditie:Nieuw Eigenschappen: materiaal:pvc binnendiameter [mm]:8 buitendiameter [mm]:12 registratietype:ce-gekeurd werkdruk tot [bar]:20 schroefdraadmaat persluchtaansluiting:1/4 slanglengte [m]:10 Gewicht:4.53 kg Breedte:17 cm Hoogte:17 cm Lengte:33.5 cm Beschrijving: BGS technic Persluchtslang met oproller | automatisch | 10 m (3297) materiaal:pvcbinnendiameter [mm]:8buitendiameter [mm]:12registratietype:ce-gekeurdwerkdruk tot [bar]:20schroefdraadmaat persluchtaansluiting:1/4slanglengte [m]:10Gewicht:4.53 kgBreedte:17 cmHoogte:17 cmLengte:33.5 cm Deze BGS technic Persluchtslang met oproller | automatisch | 10 m (3297) is te gebruiken voor auto`s van onder andere : Voor de exacte lijst zie "Toepasbaarheid" hieronder.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtslanghaspels. Er zijn immers 49 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!