De Bestenu Weerstation Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geüpdatet: 09/01/2020


Je wilt altijd op de hoogte zijn van de plaatselijke weersverwachting. Een weerstation geeft je deze informatie waardoor je niet vaak voor verassingen komt te staan. Waar je op let bij aankoop van een weerstation, lees je in de onderstaande koopgids.

Wat voor soorten weerstations zijn er?

hide product content

Er zijn analoge, digitale weerstations en slimme weerstations. Slimme weerstations zijn meestal digitaal.

Je vergelijkt analoge weerstations met een analoge klok. Deze hebben net als een analoge klok ook wijzers en graadmeters. Over het algemeen meten analoge weerstations drie variabelen: de temperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtdruk. Meteorologen voorspellen het weer met deze drie gegevens.

Het grote verschil tussen een analoog en een digitaal weerstation is de manier waarop de informatie wordt weergegeven. De gegevens van een digitaal weerstation worden weergegeven op het display, terwijl je bij een analoog weerstation naar de wijzers kijkt.

Vaak beschikt een digitaal weerstation over sensoren die je buiten plaatst, waardoor de informatie erg nauwkeurig is. Deze sensoren staan via een signaal in verbinding met het hoofdstation. Het aantal sensoren hangt wederom af van wat voor model je hebt, maar de meeste digitale weerstations geven ook de tijd, datum en tijdzone weer.

Heb je een slim weerstation, dan werkt deze via WiFi of via Bluetooth in samenwerking met een bijbehorende app. In deze app lees je alle informatie af. Vaak is dit de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en windsnelheid. Bij sommige weerstations heb je extra sensoren nodig om bijvoorbeeld de hoeveelheid neerslag te meten.

Vaak zie je in de app ook de geschiedenis van alle gegevens waardoor je patronen in het weer leert herkennen. Het grootste voordeel van een slim weerstation is het gebruiksgemak: je leest eenvoudig de informatie af, zelfs op je telefoon. Bovendien hebben de meeste slimme weerstations meer mogelijkheden en daarnaast de optie om uit te breiden met meerdere sensoren.

Wat meet een weerstation?

hide product content

Niet alle weerstations meten hetzelfde. Over het algemeen geldt dat hoe luxer een weerstation is, hoe meer gegevens deze je geeft. Hieronder lees je op welke vlakken ze het vaakst verschillen:

  • Windrichting en windsnelheid. Deze worden door een anemometer, oftewel windmeter, gemeten. Het bekendste model is het ronddraaiende molentje met de schepjes. Hoe harder het waait, hoe harder deze rond draait. Er zijn ook ultrasone anemometers verkrijgbaar. Deze meten de windsnelheid en windrichting door op het geluid te reageren. Het haantje wijst de windrichting aan: hierdoor zie je precies waar de wind vandaan komt.
  • Temperatuur. Elk weerstation meet de temperatuur. De meeste weerstations hebben zowel een sensor op het display, waardoor je de temperatuur binnenshuis afleest, maar er zijn ook sensoren die je buiten plaatst waarmee je de buitentemperatuur afleest.
  • Luchtdruk. Zonder de luchtdruk te weten, kun je het weer niet voorspellen. De luchtdruk wordt gemeten met een barometer. Deze plaats je buiten en bij veranderingen in het weer, lees je direct luchtdrukveranderingen af. Als de luchtdruk stijgt, weet je bijna zeker dat het weer opklaart. Als de luchtdruk snel daalt, bestaat er een grote kans op regen.
  • Luchtkwaliteit. Een CO₂-meter meet de luchtkwaliteit bij jou in huis. Deze sensoren zijn vaak los verkrijgbaar en door een goede luchtreiniger aan je weerstation te koppelen, ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit. De luchtkwaliteit wordt in de meeste gevallen bepaald door de luchtvochtigheid, binnentemperatuur en de hoeveelheid fijnstof.
  • Luchtvochtigheid. De luchtvochtigheid wordt gemeten door een hygrometer. Een te hoge luchtvochtigheid kan voor problemen binnenshuis zorgen, zoals schimmelvorming. Een te lage luchtvochtigheid is echter ook niet goed. Dit leidt tot geïrriteerde ogen en bijvoorbeeld een droge huid. Met een goede luchtbevochtiger is dit probleem overigens eenvoudig op te lossen. Heb je een sensor voor buiten, dan meet je de externe luchtvochtigheid. Een weerstation met een hygrometer is vaak extra nauwkeurig in zijn weersvoorspellingen.
  • UV-straling. Deze sensor meet de hoeveel UVA- en UVB-straling. Is deze straling erg hoog, dan is het verstandig om de zon te vermijden en in de schaduw te blijven. Deze meting is erg handig in de zomermaanden.
  • Neerslag. We komen er niet onderuit: regen. Door het regenwater op te vangen, weten we precies hoeveel regen er plaatselijk is gevallen. Dat niet alleen: het voorspellen van regen is praktisch. Als je weet wanneer je neerslag verwacht, kun je vaak tussen de buien door je boodschap doen!

Waar plaats ik een weerstation?

hide product content

Een weerstation zet je het beste ergens in je tuin waar de minste obstakels zijn. Je plaatst hem dus een eindje weg van muren, bomen en beplanting. Deze kunnen namelijk niet alleen de windmeting beïnvloeden, maar ook de neerslagmetingen.

Professionele weerstations, en dan met name de sensoren voor de windsnelheid, staan vaak op tien meter hoogte. Thuis is dit vaak niet mogelijk; plaats ze daarom zo hoog mogelijk.

Wat is het verschil tussen een normaal en een slim weerstation?

hide product content

Het grootste verschil tussen een normaal en een slim weerstation is dat bij een slim weerstation alle informatie wordt weergegeven via een app op je smartphone, en bij een normaal weerstation vind je de informatie op het display van het weerstation.

Daarnaast heeft een slim weerstation vaak meer uitbreidingsmogelijkheden. Er zijn verschillende sensoren verkrijgbaar die je koppelt aan je weerstation waardoor deze veelzijdiger wordt. Deze sensoren zijn wel merkgebonden: let hier op bij aankoop.

Hoe stel ik de luchtdruk van een weerstation in?

hide product content

Als je de barometer op je weerstation voor de eerste keer gebruikt, kan het zijn dat deze geijkt of handmatig ingesteld moet worden. Dit doe je door de weergegeven luchtdruk te verifiëren aan de hand van het meest dichtstbijzijnde weerstation. Het meest dichtstbijzijnde weerstation vind je op de website van het KNMI.

Wat is een DCF-klok?

hide product content

Een DCF-klok op een weerstation staat in directe verbinding met de atoomklok in Frankfurt. De DCF-klok geeft de meest precieze tijd weer. Zowel een digitale als een radiogestuurd weerstation kan een DCF-klok hebben. Heeft je weerstation een DCF-klok, dan kun je met een gerust hart op de weergegeven tijd vertrouwen.

Hoe komt deze fantastische Weerstation reeks tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de speurtocht naar de beste Weerstation ook!

In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Weerstations, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Weerstations die te koop zijn in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Weerstations het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Weerstations stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Producten vergelijkbaar aan Weerstations

De beste Weerstations op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze digitale thermohygrometer van Medisana met een strak ontwerp en eenvoudig te lezen display is geschikt voor het meten van de kamertemperatuur en luchtvochtigheid. U kunt het actuele klimaat in de ruimte bijhouden met de nauwkeurige informatie over de luchtvochtigheid en kamertemperatuur. De thermohygrometer is eenvoudig te gebruiken en heeft handige aanvullende functies zoals een klok en een alarm. Met de digitale thermohygrometer HG 100 heeft u altijd een overzicht van het klimaat in huis en u kunt het aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De thermometer kan aan de muur worden bevestigd of ergens worden neergezet. Hij is multifunctioneel en speelt een belangrijke rol in het creëren van een comfortabele en gezonde omgeving. Afmetingen: 8,2 x 7 x 2 cm (L x B x H) Gewicht: ca. 70 g 1 x 1,5 V AAA batterijen meegeleverd Meetbereik temperatuur: - 10 °C tot + 50 °C (+ 14°F tot + 122 °F) Meetbereik luchtvochtigheid: 20 % - 90 % Geeft de luchtvochtigheid en kamertemperatuur weer om een gezonde leefomgeving te kunnen creëren Comfortzone-indicator (smiley) Tijdweergave en alarmfunctie Slaat de hoogste en laagste waarden op Kan worden neergezet of opgehangen (magnetische houder)

1. Medisana Digitale Thermo-Hygrometer HG 100


Product informatiePlus or Show more

Deze 30.5038.01 digitale thermo hygrometer is een weerstation voor binnen. Het weerstation heeft een compact design met LCD scherm wat de tijd weergeeft en ook nog een een hygrometer en thermometer heeft. Dit weerstation is overal te gebruiken aangezien hij te gebruiken is met AA-batterijen. De pluspunten van dit weerstation Draadloos Hygrometer en thermometer Meet tussen 0°C en +50°C Meet luchtvochtigheid tussen 20% en 90% rH De belangrijkste specificaties Hoogte: 9,4 cm Breedte 9,4 cm Diepte 3,7 cm Weervoorspelling: Nee Luchtvochtigheid binnen: Ja Kleur: Zwart Introductie model: 2016

2. TFA digitale thermo hygrometer - vierkant


Product informatiePlus or Show more

De Thermo Pro thermo- en hygrometer TP 50 meet nauwkeurig de luchtvochtigheid en kamertemperatuur in huis. Dit kleine maar slimme apparaat geeft in een oogopslag weer of de ruimtes te droog, te vochtig, te warm of te koud zijn. Kortom zorgt voor een optimale leefomgeving. Hoe werkt de TP 50? Plaats de hygrometer op een centrale plek in huis en hij doet meteen zijn werk. Naast de weergave van kamertemperatuur en luchtvochtigheid bevat de TP 50 ook een comfort zone-indicator dmv een smiley geeft de hygrometer weer of de tempratuur en luchtvochtigheid gezond of ongezond is. De hygrometer is voorzien van een alarmfunctie en kan eenvoudig bevestigd worden door middel van magneethouder of neerzet worden met behulp van voet. De pluspunten van dit weerstation Weergave van luchtvochtigheid en kamertemperatuur Opslag van hoogste en laagste waardes Comfort zone-indicator (smiley op display) Duidelijk display Geen tijdweergave De belangrijkste specificaties • Hoogte: 8,0 cm • Breedte: 6,8 cm • Diepte: 2,2 cm • Weersvoorspelling: Ja • Luchtvochtigheid binnen: Ja • Wekkerfunctie: Nee • Kleur: Wit • Introductie model: 2018 Garantie 6 maanden fabrieksgarantie Wat zit er in de verpakking? • TP50 Hygrometer Digitaal • Accu

3. ThermoPro TP50 Hygrometer Digitaal - Voor binnen - Incl. vochtigheidsmeter - Wit


Product informatiePlus or Show more

Cresta Care radio gestuurd -, digitaal weerstation met barometer DTX250 DIGITAAL De Cresta Care DTX250 is een fantastisch digitaal weerstation met barometer. De functionaliteit is zoals u van Cresta mag verwachten. Met dit weerstation bent u in staat een zeer nauwkeurige weersvoorspelling te geven. Het weerstation geeft een nauwkeurige - en betrouwbare meeting van de binnen - en buiten temperatuur. De klok is radiogestuurd en gaat automatisch van zomer - naar wintertijd en terug. Het weerstation geeft de trends voor luchtdruk, temperatuur en luchtvochtigheid weer. De weersvoorspelling wordt weergegeven door middel van 4 symbolen. Nauwkeurigheid Cresta Care weerstations hebben een kwalitatief hoogwaardige luchtdruksensor ingebouwd om de weersvoorspelling te berekenen. In tegenstelling tot de vele weerstations die de weersvoorspelling alleen op een software berekening baseren waarbij de nauwkeurigheid onder de 40% kan liggen. De Cresta Care weerstations zijn zeer nauwkeurig in het voorspellen van het weer tot 90%; een van de vele plus punten van de Cresta Care weerstations. Alle Cresta Care weersensoren zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van Duitse technologie. Hierdoor kan Cresta Care u een hoge nauwkeurigheid garanderen. Display en tijd Hoge resolutie verlicht 9 lijns-LCD display Radio gestuurde klok met datum Alarmtijd met sluimer functie Kalender met dag/maand en weekdag Instelbare tijdzone Blauwe LED displayverlichting Frequentie, geheugen en bereik Sensoren werken op 433 MHz Het bereik van de sensoren is 30 – 100 meter Geheugen voor min/max temperatuur Geheugen voor min/max luchtvochtigheid Weersvoorspelling Weergave van het weerbeeld in 4 stappen Weersvoorspelling voor de komende 12 tot 24 uur Barometer Luchtdruktrend van de laatste 12 uur Luchtdrukweergave in Mbar/hPa Luchtdrukbereik 850 hPa tot 1050 hPa Luchtdruk nauwkeurigheid +/- 5Hpa Temperatuur Weergave van de binnentemperatuur Weergave van de buitentemperatuur Uitbreid baar met meerdere temperatuur sensoren Temperatuurbereik binnen 0°C tot +50°C – nauwkeurigheid +/- 2° Temperatuurbereikbuiten -20°C tot +60°C - nauwkeurigheid +/- 2° Temperatuur resolutie 0.1˚C Luchtvogtigheid Weergave van de luchtvochtigheid binnen Weergave van de luchtvochtigheid buiten Uitbreid baar met meerdere luchtvochtigheidsensoren Luchtvochtigheidbereik binnen 20% - 95% Nauwkeurigheid: 30% ~ 60% +/- 5%, buiten deze percentage +/- 8% Luchtvochtigheidbereik buiten 20% - 95% Nauwkeurigheid: 30% ~ 60% +/- 5%, buiten deze percentage +/- 8% Luchtvochtigheid resolutie 0.1% 3 jaar garantie

4. Cresta Care DTX250 Digitaal Weerstation voor binnen en buiten | Zwart/Zilver


Product informatiePlus or Show more

Deze draadloze weerstation voorspelt het weer en meet onder andere de temperatuur/ luchtvochtigheid. Door middel van de draadloze sensor kan de temperatuur/luchtvochtigheid van buiten of van een andere ruimte worden afgelezen. Kenmerken Hoofdunit werkt op 12v netstroom. Batterij: 2 x AA backupstroom binnen unit + 2 x AA buitenunit (niet inbegrepen) Draadloze zender: 9,7 x 5 x 3,2 cm Bereik (ongehinderd): 60 m Bereik binnentemperatuur: 0 - 50°C Bereik buitentemperatuur: -20 - 50°C Hygrometerbereik: 20 – 95 % luchtvochtigheid Functies: Temperatuur binnenshuis/buitenshuis, minimale/maximale temperatuur van de dag, weerpictogrammen, hygrometer, radiografisch aangestuurd klok met tijd, weekdagen in 7 talen, datum en alarm met sluimerfunctie. LED Scherm met achtergrondverlichting. Met muurbeugel en basis Kalender Maanfasen

5. Draadloze weerstation | Indoor & Outdoor | met buitensensor | LED Kleurendisplay | Bereik tot 60 meter


Product informatiePlus or Show more

Het weerstation van Qumax is een grote aanvulling in huis. In één oogopslag zie je de tijd, dag, datum, temperatuur binnen & buiten, luchtvochtigheid binnen & buiten en de stand van de maan. Dankzij de afbeeldingen is het makkelijk te zien wat de voorspelling voor vandaag is. Het alles in één weerstation van Qumax heeft een alarmfunctie en gaat automatisch in rustmodus. De sensor voor buiten heeft een bereik tot wel 60 meter en is volledig waterdicht. Alles in 1 Het digitaal weerstation van Qumax heeft een duidelijk lcd-kleurenscherm. Het toont o.a. de huidige binnen/buiten temperatuur & luchtvochtigheid (min/max), voorspelt het aankomende weer, datum, luchtdruk, maanstand en meer. Het weerstation beschikt over 2 sensoren. 1 Ingebouwd in het station en een draadloze sensor met 60M bereik voor buiten. Zo is het weerstation altijd op de hoogte van het laatste weer. Staand of hangend Het weerstation is op twee manieren te plaatsen in huis. Met de ingebouwde ophanghaak is het erg gemakkelijk om het product aan de muur op te hangen. met de standaard in het product zet je het station gemakkelijk op de vensterbank of naast je bed. Weerstation van Qumax: ▶ Draadloos ▶ 60 meter bereik ▶ Duidelijk scherm met afbeeldingen ▶ alles in één: Datum & tijd, temperatuur binnen & buiten, luchtvochtigheid binnen & buiten ▶ Voorspelt het weer ▶ Met alarmfunctie ▶ Werkt op batterij en netstroom Draadloos Het weerstation werkt op zowel batterijen als netstroom. Wilt u het product meenemen op vakantie, dan kan dat erg gemakkelijk. Na 15 seconden gaat het scherm automatisch op slaapstand om energie te besparen. Het weerstation bevat ook een USB-poort waarmee een telefoon of andere elektrisch apparaat gemakkelijk op te laden is. Specificaties: ✔ Inhoud verpakking: 1x weerstation, 1x buitensensor ✔ Merk: Qumax ✔ Materiaal: ABS plastic ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 130 x 30 x 105 mm ✔ Gewicht: 650 gram ✔ Stroom: Adapter ✔ Certificaten: CE & RoHS

6. Qumax Weerstation binnen en buiten - Draadloos weerstation met Buitensensor tot 60 meter bereik - Waterdicht


Product informatiePlus or Show more

In tegenstelling tot vele weerstations, die u alleen de informatie over temperatuur, luchtvochtigheid en weertrends geven, geeft dit weerstation van National Geographic een hele reeks nuttige meteorologische gegevens. De informatie wordt duidelijk en gestructureerd weergegeven. De weergave wordt digitaal en in begrijpelijke symbolen duidelijk weergegeven. Kenmerken - Weersvoorspelling - Temperatuurtrend - Luchtvochtigheid binnen en buiten - Binnen- en buitentemperatuur - Luchtdruk - Datum- en tijdweergave - Zonsopgang en zonsondergang - Maanstanden - Eb en vloed - Klimaatindicator - Algemene weersomstandigheden (weerman) - Temperatuur- en vorstwaarschuwing - Dubbele alarmtijd

7. National Geographic Temeotrend weerstation WFS


Product informatiePlus or Show more

Nauwkeurig de temperatuur en luchtvochtigheid meten? De Qumax Digitale Hygrometer is hét perfecte apparaat om gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis te meten. De multifunctionele thermometer kan hiernaast ook worden gebruikt als klok, wekker en kalender. Het apparaat is voorzien van een sterke accu waardoor de Hygrometer een batterijduur van zes maanden heeft. Diverse locatie mogelijkheden Plaats het apparaat op een centrale plek in huis, bijvoorbeeld in het kozijn of aan de muur. De achterkant van de Qumax Hygrometer is voorzien van zowel een uitklapbare standaard als een ingebouwde ophanghaak. Comfort zone indicator Naast de weergave van kamertemperatuur en luchtvochtigheid bevat de Qumax Hygrometer ook een comfort zone indicator. Hiermee wordt er door middel van een emoticon aangegeven of de temperatuur en luchtvochtigheid comfortabel en aangenaam is. In één oogopslag kan worden gezien of de kamer te warm, koud, droog of vochtig is. De Qumax Hygrometer: ✓ Luxe design ✓ Duidelijke weergave ✓ Meet temperatuur en luchtvochtigheid ✓ Ophangbaar en neerzetbaar ✓ Comfort zone indicator ✓ Multifunctioneel als klok, wekker en kalender Specificaties: ▶ Merk: Qumax ▶ Certificaten: CE ▶ Luchtvochtigheidsgraad grens: 10% - 90% ▶ Temperatuur grens: -10 - 65 graden celsius ▶ Gewicht: 87g Verpakkingsinhoud: ▶ 1x Hygrometer ▶ 1x USB oplaadkabel ▶ 1x Handleiding

8. Qumax Digitale Hygrometer - Thermometer voor binnen - Luchtvochtigheidsmeter met halfjaar Accu - Wit


Product informatiePlus or Show more

Weather Underground weerstation met app Het WS-5500 weerstation deelt en vergelijkt jouw weergegevens met die van Weather Underground. Weather Underground is één van de grootste en bekendste leveranciers van real-time weerinformatie. Je kent ze mischien van de weerwebsite wunderground.com of één van de vele apps waarmee je weervoorspellingen uit weerstations over de hele wereld - meer dan 200 duizend op dit moment - kan lezen. Met de WS-5500 voeg je nu zelf een extra weerstation toe aan het netwerk van Weather Underground. Je kunt er dus niet alleen je eigen weermetingen mee doen, maar krijgt ook toegang tot die van anderen. Professionele weermetingen De meet-eenheid van de WS-5500 heeft een groot aantal sensoren aan boord om alle mogelijke weerfactoren te meten. Zo heb je altijd inzicht in UV en zonnestralen, luchtvochtigheid, windsnelheid en windrichting, luchtdruk, buitentemperatuur, gevoelstemperatuur en neerslag. Je zet de meeteenheid buiten neer, en hebt daar verder geen omkijken naar. Een zonnecel voorziet de sensoren van de benodigde stroom. Alle data wordt draadloos naar je weerstation doorgegeven, over een afstand tot wel 100 meter. Op het grote meegeleverde kleurenscherm binnen lees je alle meetgegevens af en vergelijk je die met die van anderen. Een eigen app Maar je bent niet van het kleurenscherm afhankelijk. Via de WunderStation-app heb je overal ter wereld toegang tot je eigen weerdata en -statistieken. En, net als op je weerstation, kun je jouw gegevens analyseren, delen en vergelijken met de gegevens van alle andere Weather Underground weerstations. In de app ontwerp je eigen dashboards, om je weerbericht zo persoonlijk en relevant mogelijk te maken. Alle voordelen van het Weather Underground weerstation Deel en vergelijk gegevens met Weather Underground Bereik van draadloze buitensensoren tot 100 meter Groot kleurenscherm met diameter van 16 centimeter Eigen energievoorziening door ingebouwde zonnecel Sensoren voor: UV en zonnestralen, luchtvochtigheid, windsnelheid en windrichting, luchtdruk, binnen- buiten- en gevoelstemperatuur, neerslag Garantie Er zit 2 jaar garantie op dit product Wat zit er in de verpakking? • WS-5500 • Buitensensoren • Regenmeter, windsnelheidsmeter, windrichtingssensor, temperatuursensor, vochtigheidssensor en LUX meter • Zonnepaneel • Batterijen Binnenunit: 3x AAA (excl.) • Buitenunit: ingebouwde supercap/backupvoeding: 2x AA (excl.) • AC/DC Adapter • WeatherUnderground app • Tafelstandaard • Handleiding NL–FR –DE –EN

9. Alecto WS-5500 Professioneel weerstation - Wifi weerstation met Weather Underground koppeling


Product informatiePlus or Show more

Het weerstation met buitensensor van het merk YONO is een echte aanwinst voor liefhebbers van accurate weerinformatie. Het prachtige grote kleurrijke scherm zorgt ervoor dat alles duidelijk afleesbaar is. Zodra het weerstation is aangesloten op het netstroom of de batterijen zijn geplaatst stelt het toestel zichzelf volledig automatisch in en hoeft u enkel de juiste tijdzone te kiezen. Het weerstation wordt geleverd met Nederlandse handleiding en een buitensensor met een bereik tot wel 60 meter. Het is zelfs mogelijk om het weerstation verder uit te breiden tot maximaal 3 buitensensoren. Bestel nu dit prachtige YONO weerstation voor binnen en buiten en geniet van uw eigen weerinformatie. Wilt u weten wat u vandaag moet aantrekken en of u deze namiddag gezellig kan gaan picknicken in het park? Dankzij het YONO weerstation voor binnen en buiten hoeft u niet op het officiële weerbericht te wachten. Gedaan met verschillende apps te raadplegen, dankzij YONO’s gebruiksvriendelijke weerstation bent u in één oogopslag op de hoogte van de tijd, temperatuur, luchtvochtigheid en de luchtdruk. Wilt u een melding als het te warm of te koud wordt? Geen probleem, dit draadloze weerstation met buitensensor houdt u op de hoogte als de temperatuur boven of onder uw vooraf ingestelde waarde komt. En door gebruik te maken van de maanstanden is YONO’ s weersvoorspelling bovendien nauwkeuriger dan die van onze concurrenten. Naast de hygrometer en barometer bevat het YONO draadloze weerstation voor binnen en buiten nog andere handige functies, zoals een radiogestuurde klok en alarm. U kunt dit handige weerstation dus zonder probleem als wekker gebruiken en onmiddellijk zien wat voor weer het wordt wanneer u ontwaakt. Ziet het weer er druilerig uit en blijft u liever nog wat in bed? Stel dan de handige snooze-functie in. Alle gegevens worden groot en duidelijk weergegeven. Met YONO kiest u voor gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit in één. Functies Het draadloze weerstation met buitensensor, hygrometer en barometer geeft een nauwkeurige en betrouwbare meting van de binnen - en buiten temperatuur, de luchtdruk en luchtvochtigheid. U krijgt bovendien een idee van het comfortniveau, dat wordt weergegeven door middel van 5 symbolen. Het weerstation berekent een voorspelling voor de komende 12 uur op basis van de ontwikkeling van de luchtdruk. Het zendbereik van de buitensensor is 60m. U kunt het weerstation overal in huis opstellen, dankzij de uitklapbare standaard of makkelijk aan de wand ophangen, net zoals de buitensensor. Het weerstation voor binnen en buiten kan op verschillende manieren worden opgeladen en bevat 2 AA-batterijen voor optimaal gebruiksgemak. Buitensensoren Het weerstation wordt geleverd inclusief buitensensor. Als u meerdere buiten sensoren wilt koppelen aan het weerstation is dit mogelijk tot maximaal 3 stuks. Als u de sensoren wilt aanschaffen kunt u zoeken op het volgende “Buitensensor voor YONO Weerstation Binnen en Buiten”. De pluspunten van dit weerstation ✔Mooi ontwerp met buitensensor ✔Kan overal worden opgesteld of opgehangen ✔Makkelijk in te stellen ✔Radiogestuurde klok met datum en dag weergave ✔Temperatuur en luchtvochtigheids weergave ✔Weergave van maanstanden ✔Inclusief buitensensor, en kan worden uitgebreid tot maximal 3 buitensensors De belangrijkste specificaties
 • Merk: YONO • Kleur: Zwart • Meet binnen-en buitentemperatuur • Geeft comfortniveau weer • Hygrometer meet luchtvochtigheid binnen en buiten • Nauwkeurige weersvoorspelling • Barometer geeft de luchtdruk weer • Weergave van 8 maanstanden • Temperatuur- en vorstwaarschuwing • Geeft dag van de week weer (keuze tussen 7 verschillende talen) • Doet dienst als klok en alarm • Histogram toont de atmosferische druk van de laatste 24u • Afmetingen weerstation: 20.5cm x 13cm x 3cm Wat zit er in de verpakking? 1x Weerstation voor binnen en buiten 1x Draadloze buitensensor 1x Engelstalige en Nederlandstalige handleiding

10. YONO Weerstation Binnen en Buiten WS300 – Draadloos met Buitensensor - Hygrometer – Barometer - Maanstand – Datum en Tijd – Wekker – 60 Meter Bereik - Zwart


Producten vergelijkbaar aan Weerstations


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Weerstations. Er zijn immers 635 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste Weerstation kopen.