Hoe komt deze leuke Waterkoeling opsomming tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Waterkoeling ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Waterkoelings, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Waterkoelings die die je kunt kopen in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Waterkoelings het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Waterkoelings stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die soortgelijk zijn aan Waterkoelings

De beste Waterkoelings in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De NZXT Kraken X53 is een waterkoeler met RGB verlichting die op elke processor socket van Intel of AMD past. Zelfs op de AM4 socket van AMD. Stel de RGB verlichting in via de CAM software voor een kleurrijke waterkoeler. Door de grote led strips oogt het licht vol. Regel zowel de 120 mm ventilatoren als de waterpomp op 4 snelheden voor of maximale koeling of beperkte geluidsproductie. Dankzij het koperen koelblok geleid je de hitte meteen weg van de processor. Zo verleng je de levensduur van je processor. NZXT gelooft in de werking van haar waterkoelers en biedt 6 jaar garantie.

1. NZXT Kraken X53


Product informatiePlus or Show more

0

2. CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX Liquid CPU Cooler


Product informatiePlus or Show more

Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB. Bedoeld voor: Processor, Geluidsniveau ventilatie (min): 8 dB, Geluidsniveau ventilatie (max): 27 dB. Stroomverbruik pomp: 2,36 W, Pomp voltage: 12 V, Fan voltage: 12 V. Soort: Intern, Radiator materiaal: Aluminium, Kleur van de verlichting: Rood/groen/blauw. Gewicht: 649 g, Maten ventilator (b x d x h): 120 x 120 x 25 mm, Radiator breedte: 12 cm. Breedte verpakking: 207 mm, Diepte verpakking: 239 mm, Hoogte verpakking: 137 mm

3. Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB Processor


Product informatiePlus or Show more

Cooler Master MasterLiquid Lite 240. Bedoeld voor: Processor, Geluidsniveau ventilatie (min): 6 dB, Geluidsniveau ventilatie (max): 30 dB. Pomp voltage: 12 V, Fan voltage: 12 V. Soort: Intern, Radiator materiaal: Aluminium, Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 1,14 kg, Ventilator diameter: 12 cm, Fan dikheid: 2,5 cm. Breedte verpakking: 280 mm, Diepte verpakking: 327 mm, Hoogte verpakking: 141 mm

4. Cooler Master MasterLiquid Lite 240 CPU Liquid Cooler


Product informatiePlus or Show more

Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM SE. Bedoeld voor: Processor, Geluidsniveau: 36 dB, Aantal ventilatoren: 2 ventilator(en). Soort: Intern, Radiator materiaal: Koper. Ventilator diameter: 12 cm, Maten ventilator (b x d x h): 120 x 120 x 25 mm, Radiator breedte: 27,7 cm

5. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM SE water & freon koeler Processor


Product informatiePlus or Show more

De NZXT Kraken Z63 is een waterkoeler die je aanpast naar jouw wensen. Zo laat je jouw favoriete gifs spelen op de waterkoeler of laat je de temperatuur van de vloeistof weergeven op het schermpje. Deze waterkoeler past op elke processor socket van Intel of AMD past. Zelfs op de AM4 socket van AMD. Regel zowel de 140 mm ventilatoren als de waterpomp op 4 snelheden voor of maximale koeling of beperkte geluidsproductie. Met de CAM software stel jij de led-verlichting van de waterkoeler in op elke gewenste kleur. Dankzij het koperen koelblok geleid je de hitte meteen weg van de processor. Zo verleng je de levensduur van je processor. NZXT gelooft in de werking van haar waterkoelers en biedt 6 jaar garantie.

6. NZXT Kraken Z63


Product informatiePlus or Show more

De Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB is een kant-en-klare waterkoeler voor je processor met 3 fans. De pomp is vocht- en roestbestendig en gemaakt om hoge temperaturen te overleven. Daardoor gebruik je deze koeler ook als je je pc overklokt. De rubbers in de pomp zorgen ervoor dat er geen water weg lekt. Doordat het systeem al is gevuld met vloeistof, installeer je de koeling eenvoudig en snel. Met de 3 meegeleverde ventilatoren koel je je pc nog beter. Zowel de pomp als de ventilator zijn voorzien van led verlichting. Je stelt deze rgb leds in op jouw favoriete kleur of koppelt de lampjes aan je andere computeronderdelen.

7. Cooler Master Masterliquid ML360R RGB


Product informatiePlus or Show more

Koel je processor met de Corsair iCUE H150i RGB Pro XT waterkoeler met drie RGB fans. Je installeert deze koeler makkelijk en snel op je cpu doordat je geen gereedschap nodig hebt. De koeler is geschikt voor systeembouwers en overklokkers. Met de drie 120 millimeter fans en de extra grote radiator zorgt de H150i voor een goede airflow en efficiënte afvoer van warmte, waardoor je processor goed gekoeld wordt. Zo blijft je computer ook koel als je de processor overklokt. Heeft de processor het even niet zo zwaar, dan draaien de fans automatisch op een lagere snelheid, waardoor ze nauwelijks geluid maken. De pomp en de fans zijn voorzien van RGB-led's die je instelt via de iCUE software, om het gaming uiterlijk van je PC helemaal af te maken. Je kiest zelf welke kleuren en patronen je koeler laat zien.

8. Corsair iCUE H150i RGB Pro XT


Product informatiePlus or Show more

Corsair iCUE H115i RGB PRO XT. Bedoeld voor: Processor, Geluidsniveau: 36 dB

9. Corsair iCUE H115i RGB PRO XT water & freon koeler Processor


Product informatiePlus or Show more

De Corsair Hydro Series H100x is een waterkoeler met twee fans voor je processor. Je installeert deze koeler makkelijk en snel op je cpu doordat je geen gereedschap nodig hebt. De koeler is geschikt voor systeembouwers en overklokkers. De twee 120 millimeter fans en de extra grote radiator zorgen voor een goede airflow en efficiënte afvoer van warmte, waardoor je processor goed gekoeld wordt. Zo blijft je computer ook koel als je je processor overklokt. Heeft de processor het even niet zo zwaar, dan draaien de fans automatisch op een lagere snelheid, waardoor ze bijna helemaal stil zijn. De pomp is voorzien van witte led verlichting om het gaming uiterlijk van je PC helemaal af te maken.

10. Corsair Hydro Series H100x


Producten die soortgelijk zijn aan Waterkoelings


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Waterkoelings. Er zijn namelijk 45 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Waterkoeling kopen.