Bestenu

Wat is de beste case fans van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het kopen van een goede case fans is een ingewikkelde opdracht. Wat is de beste case fans van 2023? Na het onderzoeken van 333 case fans kwam de be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart als beste uit onze case fans-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de case fans, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 case fans-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige case fans-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste case fans

1Score: 10
be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart
Beste Case fans voor stilte
be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Z...
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit
RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars...
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
COOLER MASTER 202001650-GP 12cm 120x25mm zwart
COOLER MASTER 202001650-GP 12cm 120x25mm zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.8
Gembird Computer behuizing Ventilator 80x80x25.mm zwart
Gembird Computer behuizing Ventilator 80x80x25.mm zwart
Gembird
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.8
Xilence XPF40.W Computer behuizing Ventilator zwart
Xilence XPF40.W Computer behuizing Ventilator zwart
Xilence
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.8
be quiet! Silent Wings 4 1600 pwm
Beste Case fans voor koeling
be quiet! Silent Wings 4 1600 pwm
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.8
anidees AI Aureola Duo 80 rgb
anidees AI Aureola Duo 80 rgb
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.7
Ventilator (case fan) voor in
Ventilator (case fan) voor in
Gembird
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.7
LogiLink PC case cooler Computer behuizing Ventilator
LogiLink PC case cooler Computer behuizing Ventilator
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.7
X2 Ledtrax Computer ventilator blauwe transperant | blauwe led
X2 Ledtrax Computer ventilator blauwe transperant | blauwe led
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Case Fans Koopgids

Als je op zoek bent naar de beste manier om je pc koel te houden en de prestaties te verbeteren, dan zijn de beste case fans een must-have. Deze efficiënte ventilatoren zorgen voor een optimale luchtstroom en helpen bij het verlengen van de levensduur van je componenten, waardoor je pc soepel en stil blijft draaien.

Wat is zijn case fans?

Case fans installeer je in computers om de luchtstroom in de behuizing te verbeteren. Dit is belangrijk omdat interne componenten, zoals de CPU, GPU en RAM, warmte genereren tijdens het gebruik, wat mogelijk leidt tot oververhitting en prestatieproblemen als deze warmte niet efficiënt wordt afgevoerd.

Case fans trekkenkoele lucht van buiten de behuizing aan en duwen deze door de behuizing over de interne componentenom de warmte af te voeren

Er zijn verschillende soorten case fans beschikbaar, waaronder luchtgekoelde fans en watergekoelde fans. Daarnaast hebben fans verschillende fysieke eigenschappen, zoals grootte, dikte, aantal bladen en lagers, die de prestaties en het geluidsniveau kunnen beïnvloeden.

Case fans dragen ook bij aan deuitstraling van een pc. Sommige fans hebben ingebouwde RGB-verlichting die te synchroniseren is met andere RGB-componenten om een opvallend verlichtingseffect te creëren.

Kortom, case fans zijn een belangrijk onderdeel van een computerbehuizing en dragen bij aan de prestaties en de uitstraling van een pc.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van case fans zijn er verschillende factoren waar je op dient te letten. Hier zijn een paar belangrijke overwegingen:

 • Grootte en compatibiliteit: het is belangrijk om te controleren welke grootte fans in de behuizing passen en compatibel zijn met de behuizing en de interne componenten.
 • Koelprestaties en luchtstroom: de prestaties van fans variëren op basis van factoren zoals grootte, aantal bladen, lagers, en RPM. Het is belangrijk om fans te kiezen die voldoende luchtstroom genereren om de interne componenten koel te houden.
 • Geluidsniveau en akoestische prestaties: het geluidsniveau van fans kan een belangrijke factor zijn, vooral als je een stille pc wilt bouwen. Controleer de decibelwaarde (dB) en lees beoordelingen om te zien hoe stil de fans zijn bij verschillende snelheden.
 • Regeling en compatibiliteit met moederbord: controleer welke soorten fan-regeling beschikbaar zijn en of de fans compatibel zijn met de ventilatorregeling van je moederbord. Sommige fans hebben een 3-pins aansluiting voor de ventilatorregeling, terwijl andere een 4-pins PWM-aansluiting hebben.
 • RGB-verlichting: als je op zoek bent naar fans met RGB-verlichting, controleer dan of ze compatibel zijn met je moederbord of dat ze een eigen controller hebben.
 • Budget: case fans zijn er in verschillende prijsklassen. Het is belangrijk om een budget vast te stellen en fans te kiezen die binnen dat budget passen en waarvan de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Voltage

Case fans worden normaal gesproken gevoed via de 12V DC-voeding van een pc. Dit betekent dat ze werken op een spanning van 12 volt

Echter, sommige high-end ventilatoren bieden de mogelijkheid om de spanning te regelen viaPulse Width Modulation (PWM) of Voltage Regulator Module (VRM).

Met PWM en VRM is het mogelijk om de ventilatorsnelheid te regelen en daarmee het geluidsniveau en de koelprestaties aan te passen. In dat geval werken de fans ook op spanningen die lager zijn dan 12 volt.

Hoeveel stroom verbruikt een case fan?

Het stroomverbruik van case fans varieert op basis van verschillende factoren, zoals de grootte, het type en de RPM van de ventilator. 

Over het algemeen gebruiken case fans niet veel stroom. Het stroomverbruik van case fans wordt uitgedrukt in watt.  Watt is een maat voor vermogen. Vermogen wordt gemeten in watt (W) en staat voor de hoeveelheid energie die per seconde wordt verbruikt.

Doorgaans hebben case fans een stroomverbruik vantussen de 0,6 en 3,6 watt, alhoewel de meeste case fans niet meer gebruiken dan 2,4 watt, wat vergelijkbaar is met een klein led-lampje. Een case fan heeft daarmee weinig invloed op je elektriciteitsrekening.

Hoeveel case fans heb je nodig?

Hoeveel case fans je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je behuizing, de interne componenten en de gewenste koelprestaties. 

Over het algemeen geldt dat meer fans zorgen voor een betere luchtstroom en koelprestaties, maar het is belangrijk om te zorgen dat jeniet te veel fans gebruikt, want dat kan leiden tot lawaai en verminderde prestaties.

In de meeste gevallen is één case fan aan de achterkant van de behuizing voldoende om lucht aan te zuigen en over de interne componenten te blazen. Als je echter een grotere behuizing hebt of zwaar belastecomponenten zoals een krachtige CPU of GPU, dan kan het nodig zijn om extra fans te installeren.

Een goede vuistregel is om eeninlaatventilator aan de voorkant van de behuizing te plaatsen om koele lucht aan te zuigen en eenuitlaatventilator aan de achterkant  van de behuizing om warme lucht af te voeren.

Bij behuizingen met meerdere ventilatorposities kun jeextra ventilatoren toevoegen aan de bovenkant of zijkant van de behuizing om de luchtstroom te verbeteren.

Hoeveel fans je ook kiest, controleren hoe dan ook of de ventilatoren correct zijn geplaatst om te zorgen voor een efficiënte luchtstroom. 

Kan je case fans de hele dag aan laten staan?

Het is veilig om case fans de hele dag aan te laten staan, omdat ze zijn ontworpen om continu te werken en de interne componenten van een pc koel te houden. 

Het is zelfs aanbevolen om de case fans altijd aan te laten staan om een ​​optimale luchtstroom te behouden en de levensduur van de componenten in de pc te verlengen.

Moderne ventilatoren zijn ontworpen met duurzame lagers die eenlange levensduur hebben, waardoor ze langdurig te gebruiken zijn zonder storingen. Sommige high-end ventilatoren hebben zelfs een gespecificeerde levensduur van meer dan 100.000 uur.

Echter, om energie te besparen, is het een goed idee om de snelheid van de ventilatoren te regelen, zodat ze alleen draaien wanneer dat nodig is. 

Moderne moederborden bieden ventilatorregeling via het BIOS of speciale software van de fabrikant, waarmee je de snelheid van de ventilator automatisch aanpast op basis van de systeemtemperatuur.

Kortom, het is veilig om case fans de hele dag aan te laten staan, maar het kan nuttig zijn om de snelheid van de ventilatoren te regelen om energie te besparen wanneer er geen zware belasting is.

hero illustration

Hoe testen we case fans?

Om de beste case fans te vinden, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze case fans-test hebben we 333 case fans geanalyseerd.
illustration
De eerste variabel in onze case fans-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze case fans-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen case fans-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van het meest geschikte case fans in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 333 case fans te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.
illustration
hero illustration

De beste case fans in een oogopslag

1. Beste Case fans voor stilte: be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart

 • list plusHet voordeel van deze ventilator is dat hij stil werkt.
 • list plusHij heeft een hoge rotatiesnelheid per minuut.
 • list plusDeze ventilator is voordelig in aanschaf.

Nadelen be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart

 • list plusEr worden geen montage-accessoires meegeleverd.
 • list plusEr is geen doos bijgeleverd.
 • list plusEen laatste nadeel is dat de verzending soms traag is.

Beoordeling

10.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

De be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart is een geweldige toevoeging voor elke gaming of multimedia systeem. Deze ventilator heeft negen bladen die zorgen voor een optimale luchtstroming en turbulentie en daarmee ook geruis minimaliseren. Met een levenscyclus van 80.000 uur ben je verzekerd van duurzaamheid. Het geluidsniveau is slechts 19,2dB (A) op topsnelheid, waardoor je pc geruisloos blijft tijdens het gamen.

Wat deze ventilator uniek maakt is de combinatie van betrouwbaarheid, laag geluidsniveau en prijs-kwaliteitsverhouding. Deze ventilator is speciaal aanbevolen voor watergekoelde systemen en CPU-koelsystemen en is ontworpen en gecontroleerd in Duitsland. Met een toerental van 1500 r/min en een maximale luchtstroom van 87 m³/h is deze ventilator de perfecte aanvulling voor je pc.

Een groot voordeel van deze ventilator is de duurzaamheid, waardoor je niet snel een nieuwe hoeft te kopen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed, waardoor je voor een goede prijs een geweldige ventilator hebt. Een nadeel kan zijn dat de toerental van 1500 r/min niet de hoogste is, maar voor de meeste gebruikers zal dit geen probleem zijn.

Al met al is de be quiet! PURE WINGS 2, 120mm Computer behuizing Ventilator 12 cm Zwart een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, geruisloze ventilator met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met deze ventilator kun je genieten van je games en multimedia systeem zonder dat je last hebt van geluidsoverlast.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit

 • list plusEr zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, waaronder zwart, rood, oranje, geel, groen, blauw, paars en wit.
 • list plusHet is een stille fan die geen overlast veroorzaakt.
 • list plusDe fan is voorzien van een 5V RGB connector, waardoor hij compatibel is met verschillende moederborden.

Nadelen RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit

 • list plusEr worden geen gebruiksaanwijzingen meegeleverd.
 • list plusDe schroeven zitten niet stevig genoeg vast.
 • list plusDe 5V RGB connector past niet op alle moederborden.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.6

Ben je op zoek naar een manier om je computer een upgrade te geven? Dan is de RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit dé oplossing voor jou! Deze ventilator is niet alleen perfect voor een betere uitstraling van je computer, maar biedt ook uitstekende koeling. Het anti-shock dempersysteem zorgt voor een geruisloze werking, terwijl de premium LED's in maar liefst 12 verschillende kleuren voor een spectaculaire uitstraling zorgen.

Wat deze case fan uniek maakt is de mogelijkheid om de kleuren aan te passen naar jouw wensen. Met de keuze uit 12 verschillende kleuren, kun je de verlichting helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur. De fan is bovendien gemakkelijk aan te sluiten op je moederbord met de 4-pins connector. En met een maximale luchtstroom van 64.5 m³/h, ben je verzekerd van uitstekende koeling.

De RGB Fan PC fan zwart | rood | oranje | geel | groen | blauw | paars | wit is geschikt voor iedereen die zijn computer wil upgraden met een spectaculaire uitstraling en uitstekende koeling. Het anti-shock dempersysteem zorgt voor een geruisloze werking, zodat je ongestoord kunt werken en gamen. De fan is bovendien duurzaam en gaat maar liefst 40.000+ levensuren mee.

Als specialist in Case fans kan ik deze fan van harte aanbevelen. Het is een echte aanwinst voor elke computer en biedt uitstekende prestaties. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat de fan niet geschikt is voor oudere computers zonder 4-pins connector. Maar als je een moderne computer hebt, dan is dit de perfecte case fan voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. COOLER MASTER 202001650-GP 12cm 120x25mm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Model: 202001650-GP Fan size: 120 x 120 x 25mm Fan speed: 1400 RPM +-10% Bearing: Double ball Voltage: 12V Current: 0.16A Watt: 1.9W Noise value 19dBA Service life: 160,000 hrs Interface: Motherboard 4-pin interface

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

4. Gembird Computer behuizing Ventilator 80x80x25.mm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.6

De Gembird Computer behuizing Ventilator 80x80x25.mm zwart is een geweldige keuze voor je computer behuizing. Met een luchtverplaatsing van maximaal 28 CFM en een geluidsproductie van maximaal 25 dB, is deze ventilator perfect voor het koelen van je computer. De ventilator heeft een diameter van 8 cm en een toerental van 2500 r/min. De aansluiting is een 3-pins connector en de ventilator is PWM Controlled. De kleur is zwart en de afmetingen zijn 80x80x25 mm. Deze ventilator is CE gecertificeerd en is een geweldige keuze voor je computer behuizing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5. Xilence XPF40.W Computer behuizing Ventilator zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.9
Gebruiksgemak
8.9

Xilence XPF40.W. Geschikt voor: Computer behuizing, Soort: Ventilator, Ventilator diameter: 4 cm. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 40 mm, Diepte: 40 mm, Hoogte: 11 mm. Geluidsniveau: 19 dB

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Case fans voor koeling: be quiet! Silent Wings 4 1600 pwm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.5

Met de Silent Wings 4 van be quiet! haal je een krachtige en stille case fan in huis. Met een diameter van 120 mm en een maximale luchtstroom van 82.74 m³/h zorgt deze case fan voor een optimale koeling van je pc. Door het maximaal toerental van 1600 r/min blijft de geluidsproductie laag en geniet jij van een stille werking.

Wat deze case fan uniek maakt, is de PWM-functionaliteit. Hierdoor past de snelheid van de fan zich automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur van je pc. Zo ben je verzekerd van een optimale koeling, zonder dat je zelf steeds de instellingen hoeft aan te passen.

De Silent Wings 4 werkt bovendien erg efficiënt. Dit komt door de speciale lagers en het aerodynamische ontwerp van de bladen. Hierdoor bereikt de fan een hoge luchtstroom, terwijl het energieverbruik laag blijft.

Deze case fan is geschikt voor verschillende typen pc's, van gaming-pc's tot werkstations. Het is dan ook de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stille, efficiënte en krachtige case fan.

Een nadeel van deze case fan is dat hij niet de goedkoopste optie is op de markt. Daarnaast kan het zijn dat sommige gebruikers de fan te zwak vinden voor zware toepassingen.

Al met al is de Silent Wings 4 van be quiet! een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en stille case fan. De PWM-functionaliteit en efficiëntie maken dit product uniek in zijn soort. Het enige nadeel is dat het een duurdere optie is en mogelijk niet geschikt voor zware toepassingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. anidees AI Aureola Duo 80 rgb

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.2

80 mm Dual Ring adresseerbare RGB-ventilatoren x3 stuks: 12 onafhankelijke RGB-LED's in elke ventilator, verdeeld over twee afzonderlijke lichtlussen, Rainbow en statische kleur. Hoge thermische efficiëntie: hoge luchtstroom en grote volumekoeling door bladontwerp; Super stil: Uitgerust met rubberen pads en geweerlager, die een stille werking bieden. Eenvoudig te gebruiken: met de ventilatorhub kunt u de ventilatorsnelheid en LED-modus regelen via de afstandsbediening, of verbinding maken met het moederbord, de ventilatorsnelheid regelen via PWM en licht door 5V 3-pins ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync (J- Rainbow) en GIGABYTE RGB Fusion 2.0 (let op: het ondersteunt GEEN 12V 4-pins RGB-header van het moederbord). PWM-ventilatorregeling: maakt dynamische snelheidsaanpassing mogelijk, minimaliseert geluid of maximaliseert de luchtstroom. RF draadloze bediening: hiermee kunt u de ventilatorsnelheid (S / M / H) aanpassen en door lichteffecten / helderheid / LED-snelheid bladeren zonder de behuizing te openen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Ventilator (case fan) voor in

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.7

Ventilator (case fan) voor in de PC met glijlager - 80 x 80 x 25 mmGebruik deze koel ventilator om uw computer te koelen. Via de 3-pins connector kunt u de ventilator verbinden met uw moederbord.4 verschillende soorten lagersEr zijn verschillende soorten ventilatoren: kogellagers (rollende lagers of wentellagers) glijlagers (glijdende lagers) hydrodynamische lagers (hydro lagers) magnetische centrering lagers (magnetische lagers) Kogellagers Een kogellager is een complexe lager doordat een speciale ring met kogels geplaatst wordt tussen het beweegbare gedeelte (de as) en het stationaire gedeelte (de basis). Rollende ballen bieden minder wrijving dat glijdende lagers en een hogere betrouwbaarheid bij hoge termperaturen. Ook kan een kogellager gebruikt worden in zowel horizontale als verticale positie. Wel maken ze door bewegende delen van de lager meer geluid dan glijdende lagers, vooral bij hoge snelheden. Glijlagers Een glijlager is de meest eenvoudende lager. Hierbij wrijven 2 gepolijste oppervlakken. De goedkoopste en stilste optie, maar wel een kortere levensduur en een verminderde werking bij hoge termperaturen. U kunt deze lager alleen verticaal gebruiken, horizontaal wordt afgeraden (verkort de gebruiksduur aanzienlijk). Glijdende lagers zijn wel stiller dan kogellagers. Hydrodynamische lagers Een hydrodynamische lager is feitelijk een verbeterde glijlager. De lager is gevuld met een speciale vloeistof die een laag toevoegd tussen de bewegende delen van de lager. Door het vermijden van direct contact tussen de delen wordt de wrijving aanzienlijk verminderd. Hydrodynamische lagers hebben een langere levensduur en zijn praktisch stil. Magnetische centrering lagers Een lager met magnetische centrering is gebaseerd op het principe van magnetische levitatie. In feite wordt een draaiende as gebruikt in een magnetisch veld. Contact tussen oppervlakken wordt vermeden en daardoor is er nauwelijks wrijving. Het is de perfecte oplossing, maar vaak wel de duurste.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10. X2 Ledtrax Computer ventilator blauwe transperant | blauwe led

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8.8

X2 LED Fan series zijn hoge kwaliteit, LED gekleurde en stille koelventilatoren voor de PC gamer en PC liefhebber. Deze 12 cm in diameter LED ventilatoren zijn uitgerust met een nano lagering wat een stille werking en lange levensduur garandeert. Deze X2 LED Fan is uitgerust met 4 kristalblauwe LED's, gevoed door een gesleeved draad en 3pin Molex connector. Verlicht een PC behuizing met een koele, blauwe gloed. Kenmerken: - 12cm DC ventilator met blauwe LED verlichting - Stille behuizingventilator op basis van nano-tech lager. - 4x blauwe LED-verlichting lampjes geïntegreerd - Speciale ventilator bladvorm en spaakontwerp Specificaties: Afmetingen: 120x120x25mm Voltage: 12V DC Aansluitingen: 3pin Moederbord & 4pin Voeding Draaisnelheid: 1500 RPM Max. Geluidsniveau: 22.0 dBA Max. Luchtstroom: 62,53 CFM Max.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 6 maart in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Uiterlijk 3 april in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van case fans. Er zijn immers 333 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!