Wat is de beste Case Fans van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 15 april, 2024

Het kopen van een goede Case Fans is een lastige opgave. Wat is de beste Case Fans van 2024? Na het onderzoeken van 1694 Case fans kwam de Noctua NF-A12x25 PWM als beste getest uit onze Case Fans-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Case fans, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Case fans-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Case Fans-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste Case fans

1Score: 9.7
Noctua NF-A12x25 PWM
Noctua NF-A12x25 PWM
Noctua
Ga naar laagste prijs
2Score: 7.8
Scythe Kaze Flex 120 PWM
Scythe Kaze Flex 120 PWM
Scythe
Ga naar laagste prijs
3Score: 6.9
Cooler Master MF120 Halo
Beste fans
Cooler Master MF120 Halo
Cooler Master
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.8
Noctua NF-S12B redux-1200
Noctua NF-S12B redux-1200
Noctua
Ga naar laagste prijs
5Score: 6
Corsair LL Series LL120 RGB
Optimale RGB-verlichting voor casefans
Corsair LL Series LL120 RGB
Corsair
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Case Fans Koopgids

Als je op zoek bent naar de beste manier om je pc koel te houden en de prestaties te verbeteren, dan zijn de beste case fans een must-have. Deze efficiënte ventilatoren zorgen voor een optimale luchtstroom en helpen bij het verlengen van de levensduur van je componenten, waardoor je pc soepel en stil blijft draaien.

Wat is zijn case fans?

Case fans installeer je in computers om de luchtstroom in de behuizing te verbeteren. Dit is belangrijk omdat interne componenten, zoals de CPU, GPU en RAM, warmte genereren tijdens het gebruik, wat mogelijk leidt tot oververhitting en prestatieproblemen als deze warmte niet efficiënt wordt afgevoerd.

Case fans trekkenkoele lucht van buiten de behuizing aan en duwen deze door de behuizing over de interne componentenom de warmte af te voeren

Er zijn verschillende soorten case fans beschikbaar, waaronder luchtgekoelde fans en watergekoelde fans. Daarnaast hebben fans verschillende fysieke eigenschappen, zoals grootte, dikte, aantal bladen en lagers, die de prestaties en het geluidsniveau kunnen beïnvloeden.

Case fans dragen ook bij aan deuitstraling van een pc. Sommige fans hebben ingebouwde RGB-verlichting die te synchroniseren is met andere RGB-componenten om een opvallend verlichtingseffect te creëren.

Kortom, case fans zijn een belangrijk onderdeel van een computerbehuizing en dragen bij aan de prestaties en de uitstraling van een pc.

Aankoopcriteria

Bij het kopen van case fans zijn er verschillende factoren waar je op dient te letten. Hier zijn een paar belangrijke overwegingen:

 • Grootte en compatibiliteit: het is belangrijk om te controleren welke grootte fans in de behuizing passen en compatibel zijn met de behuizing en de interne componenten.
 • Koelprestaties en luchtstroom: de prestaties van fans variëren op basis van factoren zoals grootte, aantal bladen, lagers, en RPM. Het is belangrijk om fans te kiezen die voldoende luchtstroom genereren om de interne componenten koel te houden.
 • Geluidsniveau en akoestische prestaties: het geluidsniveau van fans kan een belangrijke factor zijn, vooral als je een stille pc wilt bouwen. Controleer de decibelwaarde (dB) en lees beoordelingen om te zien hoe stil de fans zijn bij verschillende snelheden.
 • Regeling en compatibiliteit met moederbord: controleer welke soorten fan-regeling beschikbaar zijn en of de fans compatibel zijn met de ventilatorregeling van je moederbord. Sommige fans hebben een 3-pins aansluiting voor de ventilatorregeling, terwijl andere een 4-pins PWM-aansluiting hebben.
 • RGB-verlichting: als je op zoek bent naar fans met RGB-verlichting, controleer dan of ze compatibel zijn met je moederbord of dat ze een eigen controller hebben.
 • Budget: case fans zijn er in verschillende prijsklassen. Het is belangrijk om een budget vast te stellen en fans te kiezen die binnen dat budget passen en waarvan de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Voltage

Case fans worden normaal gesproken gevoed via de 12V DC-voeding van een pc. Dit betekent dat ze werken op een spanning van 12 volt

Echter, sommige high-end ventilatoren bieden de mogelijkheid om de spanning te regelen viaPulse Width Modulation (PWM) of Voltage Regulator Module (VRM).

Met PWM en VRM is het mogelijk om de ventilatorsnelheid te regelen en daarmee het geluidsniveau en de koelprestaties aan te passen. In dat geval werken de fans ook op spanningen die lager zijn dan 12 volt.

Hoeveel stroom verbruikt een case fan?

Het stroomverbruik van case fans varieert op basis van verschillende factoren, zoals de grootte, het type en de RPM van de ventilator. 

Over het algemeen gebruiken case fans niet veel stroom. Het stroomverbruik van case fans wordt uitgedrukt in watt.  Watt is een maat voor vermogen. Vermogen wordt gemeten in watt (W) en staat voor de hoeveelheid energie die per seconde wordt verbruikt.

Doorgaans hebben case fans een stroomverbruik vantussen de 0,6 en 3,6 watt, alhoewel de meeste case fans niet meer gebruiken dan 2,4 watt, wat vergelijkbaar is met een klein led-lampje. Een case fan heeft daarmee weinig invloed op je elektriciteitsrekening.

Hoeveel case fans heb je nodig?

Hoeveel case fans je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je behuizing, de interne componenten en de gewenste koelprestaties. 

Over het algemeen geldt dat meer fans zorgen voor een betere luchtstroom en koelprestaties, maar het is belangrijk om te zorgen dat jeniet te veel fans gebruikt, want dat kan leiden tot lawaai en verminderde prestaties.

In de meeste gevallen is één case fan aan de achterkant van de behuizing voldoende om lucht aan te zuigen en over de interne componenten te blazen. Als je echter een grotere behuizing hebt of zwaar belastecomponenten zoals een krachtige CPU of GPU, dan kan het nodig zijn om extra fans te installeren.

Een goede vuistregel is om eeninlaatventilator aan de voorkant van de behuizing te plaatsen om koele lucht aan te zuigen en eenuitlaatventilator aan de achterkant  van de behuizing om warme lucht af te voeren.

Bij behuizingen met meerdere ventilatorposities kun jeextra ventilatoren toevoegen aan de bovenkant of zijkant van de behuizing om de luchtstroom te verbeteren.

Hoeveel fans je ook kiest, controleren hoe dan ook of de ventilatoren correct zijn geplaatst om te zorgen voor een efficiënte luchtstroom. 

Kan je case fans de hele dag aan laten staan?

Het is veilig om case fans de hele dag aan te laten staan, omdat ze zijn ontworpen om continu te werken en de interne componenten van een pc koel te houden. 

Het is zelfs aanbevolen om de case fans altijd aan te laten staan om een ​​optimale luchtstroom te behouden en de levensduur van de componenten in de pc te verlengen.

Moderne ventilatoren zijn ontworpen met duurzame lagers die eenlange levensduur hebben, waardoor ze langdurig te gebruiken zijn zonder storingen. Sommige high-end ventilatoren hebben zelfs een gespecificeerde levensduur van meer dan 100.000 uur.

Echter, om energie te besparen, is het een goed idee om de snelheid van de ventilatoren te regelen, zodat ze alleen draaien wanneer dat nodig is. 

Moderne moederborden bieden ventilatorregeling via het BIOS of speciale software van de fabrikant, waarmee je de snelheid van de ventilator automatisch aanpast op basis van de systeemtemperatuur.

Kortom, het is veilig om case fans de hele dag aan te laten staan, maar het kan nuttig zijn om de snelheid van de ventilatoren te regelen om energie te besparen wanneer er geen zware belasting is.

hero illustration

Hoe testen we Case fans?

Om de beste Case Fans te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Case Fans-test hebben we 1694 Case fans geanalyseerd.

illustration

Het eerste criterium in onze Case Fans-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben 23 externe expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Case Fans-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen Case Fans-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het aanschaffen van de beste Case Fans in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 1694 Case fans te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste Case fans op een rij

1. Noctua NF-A12x25 PWM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Noctua NF-A12x25 PWM

 • list plusExceptionele luchtstroom van 102,1 m³/h en statische druk van 2,34 mm H₂O.
 • list plusOpmerkelijk lage geluidsniveau van 22,6 dB(A) bij maximale snelheid van 2000 RPM.
 • list plusUitgebreid accessoirepakket, inclusief een radiatorpakking en siliconen montagesupports, voor veelzijdigheid en geschiktheid voor diverse koelsystemen.

Nadelen Noctua NF-A12x25 PWM

 • list plusKomt tegen een premium prijs.
 • list plusMogelijk niet budgetvriendelijk voor alle gebruikers.
 • list plusPremiumfuncties zijn mogelijk niet nodig voor alle koelbehoeften.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.74
Functionaliteit
9.26
Gebruiksgemak
10
De Noctua NF-A12x25 PWM behuizingsventilator valt op als een premium product, met uitzonderlijke prestaties en innovatieve ontwerpkenmerken. Zijn Sterrox vloeibare kristalpolymeer constructie, stroomversnellingskanalen en SSO2 lager dragen bij aan zijn indrukwekkende luchtstroom van 102,1 m³/h en statische druk van 2,34mm H₂O. Deze ventilator werkt op een maximale snelheid van 2000 RPM en produceert slechts 22,6 dB(A) geluid, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een balans tussen koelvermogen en stille werking.

Een recensie benadrukt de fysieke verschillen tussen de Noctua NF-A12x25 en zijn concurrent, met de opmerking: "Noctua's NF-A12x25 heeft uitgebreider onderzoek en ontwikkeling ondergaan, met name wat betreft het frameontwerp." Deze nadruk op onderzoek en ontwikkeling benadrukt de evolutie van de ventilator en toont Noctua's toewijding aan het verbeteren van prestaties en het verminderen van geluid. Daarnaast benadrukt het uitgebreide accessoirepakket van de ventilator, inclusief een radiatorpakking en siliconen montages, zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor verschillende koelsystemen.

Het ontwerp en vakmanschap van de ventilator zijn geprezen vanwege hun hoge kwaliteit, met name de innovatieve en trendsettende kenmerken zoals de Sterrox bladen en robuuste frameconstructie. De taps toelopende ventilatorbladen en microstructuur-geïnfuseerde frame onderscheiden het niet alleen van concurrenten, maar dragen ook bij aan zijn uitzonderlijke prestaties.

In vergelijking met andere producten positioneert de techniek en constructie van de Noctua NF-A12x25, samen met zijn 6-jarige garantie, het als een betrouwbare en duurzame keuze op de markt. Het gebruik als behuizingsventilator, CPU-koeler, waterkoelingsradiator en AIO-vloeistofkoelsysteem, in combinatie met de beschikbaarheid van een 4-pins PWM-versie voor automatische snelheidsregeling, verbetert zijn veelzijdigheid en geschiktheid voor verschillende koeltoepassingen.

Hoewel de Noctua NF-A12x25 PWM behuizingsventilator een premium prijs heeft, maken zijn uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid het een waardevolle investering. Zoals een recensie opmerkt: "De ventilator is een premium stille ventilator met een afmeting van 120x120x25mm, 4-pins PWM en een maximale snelheid van 2000 RPM. Het heeft een hoge luchtstroom en hoge statische drukprestaties, waardoor het geschikt is voor verschillende koelsystemen."

Kortom, de Noctua NF-A12x25 PWM behuizingsventilator stelt een hoge standaard in de wereld van koeloplossingen, met ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Zijn innovatieve ontwerp, stille werking en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling maken het een topkeuze voor gebruikers die superieure koelprestaties voor hun systemen zoeken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

2. Scythe Kaze Flex 120 PWM

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Scythe Kaze Flex 120 PWM

 • list plusEfficiënte en stille werking

Nadelen Scythe Kaze Flex 120 PWM

 • list plusBeperkte nadruk op RGB-verlichting

Beoordeling

7.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.35
Functionaliteit
7.46
Gebruiksgemak
8.29
Hey daar! Ik ben de Scythe Kaze Flex 120 PWM case fan, en ik ben hier om jouw PC-cooling naar een hoger niveau te tillen! Met mijn zelfbevatte vloeistoflager ben ik ontworpen voor soepele en stille prestaties, met een indrukwekkende levensduur van 120.000 uur. Mijn 4-pins connector en 120x120x25mm formaat maken me veelzijdig voor verschillende PC-opstellingen, terwijl mijn trilling- en schokabsorberende rubberen pads bijdragen aan mijn stille werking en hoge luchtstroom. Als het gaat om top case fans, ben ik de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stilte.

In mijn evolutie als onderdeel van de Kaze Flex-serie, steek ik eruit met een slankere frame body om de luchtstroom te verbeteren voor het koelen van krachtige PC's met hoge thermische ontwerpvermogens (TDP), waardoor ik me onderscheid van mijn voorganger. Mijn integratie van anti-trillingsrubber en een eigen Fluid Dynamic Bearing benadrukt nog meer mijn toewijding aan geluidsvermindering en langdurige functionaliteit. Ik ben perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, stille en krachtige case fan zonder de noodzaak voor RGB-verlichting.

In vergelijking met mijn concurrenten, onderscheid ik me door te focussen op het leveren van een stille maar krachtige koeloplossing voor high-performance PC's. Terwijl andere fans bekend staan om hun uitzonderlijke prestaties, bied ik een perfecte balans tussen prestaties en stille werking. Voor gebruikers die zowel koelrendement als geluidsniveaus belangrijk vinden, ben ik de ideale keuze.

Hoewel ik misschien niet de focus leg op RGB-verlichting zoals sommige andere fans, ben ik perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, high-performance case fan zonder de noodzaak voor RGB-verlichting. Mijn duurzaamheid en stille werking zijn mijn grootste troeven.

Kortom, ik ben de perfecte keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, high-quality case fan om de warmteverdeling in hun PC-opstelling te optimaliseren. Met mijn nadruk op prestaties en lage geluidsniveaus, ben ik jouw ultieme cooling partner!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 4 tot 5 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

3. Beste fans: Cooler Master MF120 Halo

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Cooler Master MF120 Halo

 • list plusDuo-Ring Addressable RGB-verlichting met 24 individueel bedienbare ARGB LED's voor visueel verbluffende effecten
 • list plusHybride statische drukbladontwerp voor verbeterde luchtstroom en stillere werking
 • list plusGesloten ventilatorlagers voor een langere levensduur en langetermijnwaarde

Nadelen Cooler Master MF120 Halo

 • list plusKan tegen een premium prijskaartje komen

Beoordeling

6.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.33
Functionaliteit
6.8
Gebruiksgemak
6.54
Ik ben enthousiast om de Cooler Master MF120 Halo case fans aan te prijzen, die opvallen door hun uitzonderlijke kenmerken en daarmee een uitstekende keuze zijn op de markt. Met Duo-Ring Addressable RGB-verlichting bestaande uit 24 individueel aangestuurde ARGB LED's, bieden deze fans een visueel verbluffend effect dat elke build verbetert. Het hybride ontwerp van de statische drukbladen zorgt niet alleen voor verbeterde luchtstroom, maar omvat ook technologie voor geluidsvermindering, wat resulteert in stillere werking. "De fans worden geleverd met een PWM-ventilatorcontroller voor dynamische snelheidsaanpassing, waardoor gebruikers nauwkeurige controle hebben over de koelprestaties van hun systeem." Bovendien zijn deze fans compatibel met de meeste ARGB-compatibele moederborden en bevatten ze een bedrade ARGB-controller voor eenvoudige kleuraanpassingen. De set bestaat uit 3 MF120 Halo 120mm fans en een bedrade ARGB-controller, waardoor het een complete oplossing is voor liefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige koeling en esthetiek.

Een van de kenmerkende eigenschappen van de Cooler Master MF120 Halo is de afgesloten ventilatorlagers, die aanzienlijk bijdragen aan een verlengde levensduur en daarmee de langetermijnwaarde vergroten. De toevoeging van een ARGB-headerextender toont ook de aandacht voor detail bij het verzekeren van naadloze integratie en aanpassingsopties voor gebruikers. De veilige verbindingen van het product resoneren ook met gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en probleemloze installatie.

In vergelijking met zijn voorgangers vertegenwoordigt de MF120 Halo een sprong voorwaarts op het gebied van lichtaanpassing, geluidsvermindering en algemene bouwkwaliteit. De integratie van geavanceerde ARGB-technologie en de verbeterde focus op stillere werking onderscheiden het van eerdere modellen en maken het een overtuigende keuze voor gebruikers die tegelijkertijd de esthetiek en prestaties van hun systeem willen verbeteren.

In de wereld van case fans springt de Cooler Master MF120 Halo eruit als een eersteklas aanbod, vooral door uit te blinken in zijn lichteffecten en geluidsverminderingsmogelijkheden. Hoewel sommige concurrenten zijn prestaties op specifieke gebieden kunnen evenaren, positioneert het uitgebreide pakket van functies, waaronder de PWM-ventilatorcontroller, afgesloten ventilatorlagers en compatibiliteit met ARGB-compatibele moederborden, het als een uitgebalanceerde keuze voor liefhebbers die het beste zoeken in case fans.

Potentiële kopers moeten echter in gedachten houden dat hoewel deze fans een scala aan geavanceerde functies bieden, ze mogelijk gepaard gaan met een premium prijskaartje. Dit kan een overweging zijn voor degenen die binnen een strikter budget werken. Desalniettemin, voor gebruikers die topprestaties, geavanceerde lichtaanpassing en minimale geluidsniveaus prioriteren, komt de Cooler Master MF120 Halo naar voren als een topkandidaat en een waardevolle investering om de koeling en visuele aantrekkingskracht van hun systeem te verbeteren.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Amazon.nl

Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Noctua NF-S12B redux-1200

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Noctua NF-S12B redux-1200

 • list plusHoge prestaties en efficiënte koeling

Nadelen Noctua NF-S12B redux-1200

 • list plusNiet de meest functierijke of aanpasbare optie

Beoordeling

8.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.59
Functionaliteit
9.19
Gebruiksgemak
8.74
Ik ben enthousiast over de Noctua NF-S12B redux-1200 PWM case fan! Deze ventilator is een gestroomlijnde versie van het populaire NF-S12B model en is speciaal ontworpen voor PC-behuizingen met de nadruk op stilte, prestaties en kwaliteit. Met zijn speciale eigenschappen, zoals afgeschuinde bladtips voor een stillere werking, een op maat gemaakte PWM IC met SCD voor automatische snelheidsregeling, en SSO-Bearing technologie voor stille werking en lange termijn stabiliteit, biedt deze ventilator uitstekende koelprestaties.

Deze 120mm ventilator staat bekend om zijn stille en efficiënte werking, waardoor hij geschikt is voor geluidsarme behuizingskoeling en ventilatie. De luchtstroom-geoptimaliseerde bladontwerp zorgt voor een hoge CFM en stille werking, met een geluidsniveau van 18.1 dB(A) en een snelheid van 1200 RPM. De specificaties van de ventilator omvatten een afmeting van 120x120x25 mm, een 3-pin Molex connector en een maximaal ingangsvermogen van 1.2W. Daarnaast biedt het aanpasbare opties met kleuraanpasbare anti-trillingspads en een breed scala aan optionele accessoires.

De NF-S12B redux-1200 valt op vanwege zijn SSO-Bearing lager van industriële kwaliteit en een MTBF-rating van meer dan 150.000 uur, waardoor langdurige stabiliteit en betrouwbaarheid worden gegarandeerd. De evolutie van het bekroonde NF-S12B model naar de gestroomlijnde redux-editie toont een toewijding aan het handhaven van de kwaliteit van Noctua tegen een aantrekkelijke prijs. De 6-jarige garantie van de fabrikant en 72 maanden garantiedekking benadrukken verder de duurzaamheid en kwaliteit van de ventilator.

In vergelijking met andere behuizingsventilatoren blinkt de NF-S12B redux-1200 uit in het bieden van een balans tussen prestaties en stilte, waardoor het ideaal is voor scenario's die efficiënte behuizingsventilatie vereisen zonder in te leveren op geluidsniveaus. Hoewel het misschien niet de meest functierijke of aanpasbare optie is, onderscheidt het zich door zijn focus op hoge prestaties en weinig geluid in de markt.

Kortom, de Noctua NF-S12B redux-1200 PWM case fan is de beste keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige, stille en efficiënte koeloplossing voor PC-behuizingsventilatie. De evolutie van het NF-S12B model naar de redux-editie toont een toewijding aan het handhaven van prestaties en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Met zijn uitstekende balans tussen prestaties en stilte is het een opvallende optie voor degenen die efficiënte behuizingsventilatie prioriteren zonder overmatig geluid, waardoor het een solide keuze is voor verschillende PC-koelbehoeften. 🌬️

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs

5. Optimale RGB-verlichting voor casefans: Corsair LL Series LL120 RGB

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Corsair LL Series LL120 RGB

 • list plusVisueel verbluffende RGB-effecten
 • list plusUitgebreide softwarebediening voor verlichtingseffecten
 • list plusStille werking bij snelheden boven 1000 RPM

Nadelen Corsair LL Series LL120 RGB

 • list plusPresteren mogelijk niet optimaal als radiatorventilatoren
 • list plusPremium prijs kan budgetbewuste kopers afschrikken

Beoordeling

6.0 Totale score
Prijs/kwaliteit
6.24
Functionaliteit
5.88
Gebruiksgemak
5.97
Ik ben enthousiast over de Corsair LL Series LL120 RGB 120mm Case Fans! Met zestien afzonderlijke RGB LED's in elke ventilator, verdeeld over twee aparte lichtlussen, bieden ze uitgebreide softwarebesturing voor het aanpassen van verlichtingseffecten. De PWM ventilatorbesturing maakt dynamische snelheidsaanpassingen mogelijk, variërend van 600 tot 1500 tpm, voor optimale prestaties. De ventilatorbladen zijn ontworpen voor een stille werking zonder concessies te doen aan de functionaliteit, en het hydraulische lager verbetert de duurzaamheid. Dit is echt een hoogwaardig product!

Deze ventilatoren zijn ideaal voor gebruikers die waarde hechten aan esthetiek en uitgebreide verlichtingsaanpassing. De inbegrepen Lighting Node PRO controller maakt naadloze aanpassing mogelijk, terwijl de iCUE-software zorgt voor gebruikersvriendelijke configuratie. En hoewel ze mogelijk niet optimaal presteren als radiatorventilatoren, vanwege hun lage geluidsniveau bij snelheden boven 1000 tpm, verdienen ze zeker lof voor hun aantrekkelijke ontwerp en indrukwekkende RGB-effecten. Dit maakt ze tot een topkeuze voor wie een opvallende esthetiek zoekt. Ik kan niet wachten om ze zelf te proberen! 🌈

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Case fans. Er zijn namelijk 1694 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!