Beste Vuurtafel - March 2020

160 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Happy Cocooning glasombouw inbouwbrander (rechthoek groot)

Happy Cocooning
9.9Score
2

Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm

Enjoyfires
9.6Score
3

Livin' Flame Vuurtafel Flare Black

Livin Flame
9.1Score
4

Happy Cocooning - Vuurtafel Vierkant klein - Zwart

Happy Cocooning
8.8Score
5

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Enjoyfires
8.7Score
6

Vuurtafel block gebruikt steigerhout 80x80x50

Jouw-vuurtafel.com
8.6Score
7

Livin' Flame Vuurtafel Blaze 60 Black

Livin Flame
8.2Score
8

Vuurtafel Block Zwart 80x120x50

Jouw-vuurtafel.com
8.1Score
9

Enjoyfire inbouwbrander + Enjoy glasombouw

Enjoyfires
7.4Score
10

Loungetafel Vuurtafel Block

Melson Vuurtafel
7.3Score

Hoe komt deze super Vuurtafel ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Vuurtafel ook!

In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Vuurtafels, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Vuurtafels die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Vuurtafels het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Vuurtafels stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste Vuurtafels in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Heb je een extra grote tafel dan, dan kun je ook kiezen voor een extra grote inbouwbrander. Voor deze grote inbouwbrander is een grote glazen ombouw beschikbaar. Deze ombouw plaats je eenvoudig om de inbouwbrander heen en daarmee creëer je een extra stuk veiligheid. Bovendien hebben wind en tocht dan geen invloed op het vlammenspel. Leestip: Hoe een losse inbouwbrander plaatsen voor een vuurtafel? Lees er alles over op onze blog! Veiligheid: Plaats een glazen ombouw om je inbouwbrander en het biedt een stukje veiligheid. Zeker als je nog jonge kinderen of huisdieren hebt rondlopen is een glazen ombouw een stuk veiliger. Voorkom invloed van wind: Met een glazen ombouw voorkom je de invloed van wind en tocht op de vlammen van de brander. Lees tip: Een stappenplan om zelf je vuurtafel te maken. Kenmerken glazen ombouw rechthoek Deze grote rechthoekige glazen ombouw is geschikt voor de grote rechthoekige inbouwbrander De glazen ombouw geeft de vuurtafel een stijlvolle uitstraling Het biedt een stuk extra veiligheid indien er ook kinderen en huisdieren rondlopen. De glazen ombouw plaats je heel eenvoudig om je inbouwbrander. Glazen ombouw behoort bij Inbouwbrander rechthoek groot

1. Happy Cocooning glasombouw inbouwbrander (rechthoek groot)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Handige doe-het-zelfvers opgelet! Met de Enjoyfires Inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm kun je zelf jouw eigen vuurtafel bouwen en helemaal naar wens maken. De RVS brander van 16 kW werkt op gas en geeft mooie vlammen, zonder rook of vonken. Door middel van een regelknop kun je zelf de hoogte van de vlammen bepalen en is het in no time lekker warm op je terras. Verbruik en veiligheid De Enjoyfires inbouwbrander werkt op propaangas. Met een gasfles van 5 kg is het mogelijk om tussen de 8 en 12 uur te stoken, afhankelijk van hoe hoog je het vuur zet. Daarnaast is het goed om te weten dat de inbouwbrander is voorzien van een CE-keuring incl. Pinnummer. Dit betekent dat de brander voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en jij zorgeloos kunt stoken. De Enjoyfires inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm in het kort Ideaal voor de handige doe-het-zelver: de inbouwbrander kan in je eigen tafel worden gebouwd Geeft mooie vlammen zonder roken of vonken 1 BP gasfles 5 kg wordt niet meegeleverd Inclusief: 30mb regelaar met slang 120 cm, lavastenen, RVS deksel De Enjoyfires inbouwbrander kan niet binnen gebruikt worden, er moet altijd een open gevel zijn voor voldoende zuurstofaanvoer (een overkapping is dus prima) Je kunt de Enjoyfires inbouwbrander uitbreiden met de Enjoyfires Keramische stammetjes. Bij aankoop krijg je 10% korting op de accessoires Benodigde uitsparing in tafel: Wil je weten wat je allemaal moet doen om een vuurtafel in elkaar te zetten? Lees dan ons e-book. Vind je het teveel werk om een eigen vuurtafel te maken? Ze zijn ook kant-en-klaar te bestellen. Bekijk onze vuurtafels! Over Enjoyfires De Enjoyfires inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm is van ons eigen merk ‘Enjoyfires’. De Enjoyfires lijn bestaat uit producten die door onszelf zijn ontworpen en geproduceerd. Deze producten hebben een moderne uitstraling en zijn van goede kwaliteit.

2. Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze vuurtafel is gekeurd door KIWA/ Gastec. Lees altijd de meegeleverde instructies voordat u dit apparaat in gebruik neemt. Het apparaat moet in overeenstemming met de instructies en lokale regelgeving worden geïnstalleerd. Het gebruik van dit apparaat in een gesloten ruimte kan gevaarlijk zijn en is VERBODEN. Dit apparaat is bedoeld voor gebruik buitenshuis of in een geventileerde ruimte. Een geventileerde ruimte moet minimaal 25% van de oppervlakte open (verbinding met buiten) hebben. De oppervlakte is de som (lengte x breedte) van de muren van de ruimte. Sluit na gebruik altijd de gaskraan van de gasfles of de regelaar. Specificaties: Hoogte: 55 cm Breedte: 55 cm Diepte: 63 cm Verbruik: 607 gr / 618 gr / 837 gr / h Warmte opbrengst: 8,5 kW / 8,5 kW / 11,5 kW Inclusief: keramische houtblokken, afdekplaat, lavastenen, 30 mB regelaar en gasslang.

3. Livin' Flame Vuurtafel Flare Black

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zwoele avonden, we zijn er gek op, maar in ons klimaat onzeker. De oplossing kan liggen in een kleine vuurtafel van Happy Cocooning. Hiermee breng je zomers, maar ook in het voor- en najaar, de warmte in de eigen tuin. De kleine Happy Cocooning vuurtafel is er ook in de vierkante vorm in de kleur zwart en in een rechthoekige vorm in de kleur zwart en grijs. Jij bepaalt de sfeer in de tuin: De kleine antracietkleurige Happy Cocooning vuurtafel heeft meerdere eigenschappen waardoor het een geweldig product is geworden. De vierkante vorm maakt dat de vuurtafel gemakkelijk bij iedere lounge opstelling kan worden geplaatst. Het ontwerp is tijdloos terwijl de kleur antraciet in iedere tuin een rustige maar opvallende uitstraling heeft. De vuurtafel brand door middel van gas op een ingebouwde RVS brander met een vermogen van maximaal 12 kW. Dat is een veilige manier van verwarmen. Door gebruik te maken van de bijgeleverde lava stenen of keramische houtblokken krijgt de tafel een rustieke uitstraling terwijl er nooit meer rook of hinderlijke vonken ontstaan. De warmte doet zijn werk en zorgt voor vele aangename uren in de buitenlucht. De duurzame vuurtafel is handig in gebruik: De Happy Cocooning vuurtafel is gemaakt van composiet. Dat is een op glad beton lijkende kunststof die extreem hard en weerbestendig is. Composiet kan extreme hitte aan zonder dat het vervormd, maar ook winterse vorst zal de kwaliteit niet beïnvloeden. De vuurtafel kan derhalve het gehele jaar door uw tuin verfraaien. Door het gewicht, de vuurtafel weegt slechts 30 kilo, ontstaat er een stevige tafel die wel op diverse plekken in de tuin is te gebruiken. Hierdoor krijgt de vuurtafel veel flexibele mogelijkheden voor iedere plaats en moment. Onderhoudsvriendelijk: Composiet is ook zeer eenvoudig te reinigen. Je krijgt er een beschermhoes bijgeleverd maar indien vervuild is een zachte doek met een lauwwarm zacht schoonmaakmiddel voldoende om de vuurtafel er weer als nieuw uit te laten zien. Bestel de vuurtafel via Godu-tuin en het wordt gratis aan huis geleverd. Kenmerken Happy Cocooning vuurtafel De Cocoon Table is gemaakt van composiet Composiet lijkt op beton maar is veel lichter van gewicht De vuurtafel is eenvoudig schoon te maken met water en een doek, gebruik geen schuurmiddel en spons Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar om de vuurtafel nog stijlvoller te maken Door de keramische blokken en lavastenen lijkt de vuurtafel op een houtgestookt vuurtje

4. Happy Cocooning - Vuurtafel Vierkant klein - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Handige doe-het-zelfvers opgelet! Met de Enjoyfires Inbouwbrander kun je zelf jouw eigen vuurtafel bouwen en helemaal naar wens maken. De RVS brander van 16 kW werkt op gas en geeft mooie vlammen, zonder rook of vonken. Door middel van een regelknop kun je zelf de hoogte van de vlammen bepalen en is het in no time lekker warm op je terras. Verbruik en veiligheid De Enjoyfires inbouwbrander werkt op propaangas. Met een gasfles van 5 kg is het mogelijk om tussen de 8 en 12 uur te stoken, afhankelijk van hoe hoog je het vuur zet. Daarnaast is het goed om te weten dat de inbouwbrander is voorzien van een CE-keuring incl. Pinnummer. Dit betekent dat de brander voldoet aan alle Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en jij zorgeloos kunt stoken. De Enjoyfires inbouwbrander 42 x 42 x 14 cm in het kort Ideaal voor de handige doe-het-zelver: de inbouwbrander kan in je eigen tafel worden gebouwd Geeft mooie vlammen zonder roken of vonken 1 BP gasfles 5 kg wordt niet meegeleverd Inclusief: 30mb regelaar met slang 120 cm, lavastenen, RVS deksel De Enjoyfires inbouwbrander kan niet binnen gebruikt worden, er moet altijd een open gevel zijn voor voldoende zuurstofaanvoer (een overkapping is dus prima) Je kunt de Enjoyfires inbouwbrander uitbreiden met de Enjoyfires Keramische stammetjes. Bij aankoop krijg je 10% korting op de accessoires Benodigde uitsparing in tafel: Wil je weten wat je allemaal moet doen om een vuurtafel in elkaar te zetten? Lees dan ons e-book. Vind je het teveel werk om een eigen vuurtafel te maken? Ze zijn ook kant-en-klaar te bestellen. Bekijk onze vuurtafels! Over Enjoyfires De Enjoyfires inbouwbrander is van ons eigen merk ‘Enjoyfires’. De Enjoyfires lijn bestaat uit producten die door onszelf zijn ontworpen en geproduceerd. Deze producten hebben een moderne uitstraling en zijn van zeer goede kwaliteit.

5. Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een vuurtafel op gas de ideale sfeermaker op het terras of in uw tuin, hij geeft ook echt veel warmte. Onze vuurtafel op gas is uitermate geschikt als terrasverwarmer en bezorgt u ook nog dat extra sfeertje. Ideaal dus om onder uw overkapping of op het terras te gebruiken als het 's avonds kouder wordt. De vuurtafel wordt compleet geleverd inclusief glasombouw voor uw veiligheid en die van uw kinderen en/of huisdieren. Bij levering kan de vuurtafel direct op uw gasfles aangesloten worden. (De gasfles is niet inbegrepen.) De door ons geadviseerde gasfles in van het merk Benegas Light met een inhoud van 5kg deze fles past in het kastje onder de tafel. De vuurtafel word geleverd in de afmeting van 80x80x50cm (LxBxH) en is inclusief: Gratis bezorging Kwaliteits rvs haard Elektrische ontsteking Gasdruk regelaar 30mbar Gasslang (1meter) Hoogte regelaar voor de vlammen Deksel Lava stenen De vuurhaard heeft een afmeting van 29cm x 29cm inclusief bijpassend glas

6. Vuurtafel block gebruikt steigerhout 80x80x50

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin' flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uurtjes gezellig en warm bij zit. De vuurtafel beschikt over een roestvrije brander. Daarnaast wordt de vuurtafel geleverd met een beschermhoes zodat je de vuurtafel onbeschut buiten kunt laten staan. Blaze werkt op gasflessen van 5 kg en biedt in de tafel genoeg ruimte om de gasfles op te slaan. De hoogte van de vlammen zijn traploos in te stellen met een draaiknop bevestigd aan de zijkant van de vuurtafel. Daarnaast heb je geen aansteker nodig omdat de vuurtafel beschikt over een ingebouwde ontsteker. Specificaties: Hoogte: 63 cm Breedte: 59 cm Diepte: 59 cm Standaard meegeleverd: Lavastenen Lava houtblokken Beschermhoes Gasdrukregelaar Gasslang Handleiding

7. Livin' Flame Vuurtafel Blaze 60 Black

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een vuurtafel op gas de ideale sfeermaker op het terras of in uw tuin, hij geeft ook echt veel warmte. Onze vuurtafel op gas is uitermate geschikt als terrasverwarmer en bezorgt u ook nog dat extra sfeertje. Ideaal dus om onder uw overkapping of op het terras te gebruiken als het 's avonds kouder wordt. De vuurtafel wordt compleet geleverd inclusief glasombouw voor uw veiligheid en die van uw kinderen en/of huisdieren. Bij levering kan de vuurtafel direct op uw gasfles aangesloten worden. (De gasfles is niet inbegrepen.) De door ons geadviseerde gasfles in van het merk Benegas Light met een inhoud van 5kg deze fles past in het kastje onder de tafel. De vuurtafel word geleverd in de afmeting van 80x120x50cm (LxBxH) en is inclusief: Gratis bezorging Kwaliteits rvs haard Elektrische ontsteking Gasdruk regelaar 30mbar Gasslang (1meter) Hoogte regelaar voor de vlammen Deksel Lava stenen De vuurhaard heeft een afmeting van 65cm x 25cm inclusief bijpassend glas.

8. Vuurtafel Block Zwart 80x120x50

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Productinformatie Enjoy Inbouwbrander 42x42x14 cm. De Enjoy inbouwhaarden bouwt u zelf makkelijk in in uw eigen tafel en de inbouwbrander kenmerken zich door het mooie vlammenbeeld wat ontstaat. Inclusief 30mb regelaar met slang Lavastenen RVS deksel Benodigdheden voor ingebruikname 1 BP gasfles 5 kg. Brandstof Propaan gas Vermogen 16 KW Afmetingen L x B: 42 x 42 x 14 cm. inbouwbrander enjoyfires Materiaal RVS Veiligheid: De inbouwbrander is voorzien van een CE-markering incl Pinnummer. Dit artikel is incl. Enjoy glasombouw

9. Enjoyfire inbouwbrander + Enjoy glasombouw

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met een vuurtafel kun je hele avonden gezellig sfeervol loungen. Onze handgemaakte vuurtafels brengen sfeer en warmte in je terras, tuin of serre. Nodig al je vrienden uit en voer verhitte gesprekken om de vuurtafel. Wij kunnen de tafels voor je op maat maken omdat wij beschikken over gediplomeerde vakmannen. Kies hier onder aan de pagina het type vuurtafel dat bij jou past en stel jouw vuurtafel zelf samen. Je kan kiezen uit een loungetafel, eettafel, staantafel of zuil. We bezorgen de tafel gratis bij je thuis met onze eigen bezorgservice! Deze vuurtafel op gas is inclusief: Gratis bezorging Kwaliteits rvs haard Elektrische ontsteker Druk regelaar 30mbar Gas slang Hoogte regelaar voor de vlammen Deksel Lava stenen U kunt de tafel op iedere gewenste afmeting laten maken. Iedere vuurtafel is behandeld met een vocht- en vuilafstotende nano-coating.

10. Loungetafel Vuurtafel Block

Laptop 1

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vuurtafels er zijn namelijk 160 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Vuurtafel kopen.

Beste koop maken