Bestenu

Wat is de beste vuurkorf van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 27 maart, 2023

Het aanschaffen van een goede vuurkorf is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste vuurkorf van 2023? Na het testen van 538 vuurkorfen kwam de Metalen Vuurkorf met hengsel zwart als beste getest uit onze vuurkorf-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de vuurkorfen, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 vuurkorfen-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame vuurkorf-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste vuurkorfen

1Score: 9.9
Metalen Vuurkorf met hengsel zwart
Beste koop
Metalen Vuurkorf met hengsel zwart
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.9
Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest
Beste Vuurkorf voor gezelligheid
Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart
Beste Vuurkorf voor warmte
BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf
MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.5
BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart
BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
Heat Trommelpot incl. grillrooster Vuurkorf zwart
Heat Trommelpot incl. grillrooster Vuurkorf zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
Gardebruk Vuurkorf incl. Pook, Vonkenrooster zwart | brons
Gardebruk Vuurkorf incl. Pook, Vonkenrooster zwart | brons
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
Ambiance Vuurkorf - Ø39 X zwart
Ambiance Vuurkorf - Ø39 X zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
inklapbare Vuurschaal – Vuurkorf voor zilver
Beste Vuurkorf voor mobiliteit
inklapbare Vuurschaal – Vuurkorf voor zilver
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Ambiance Vuurkorf Zwart ⌀45 cm
Ambiance Vuurkorf Zwart ⌀45 cm
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vuurkorf Koopgids

Een vuurkorf betekent niet alleen warmte en sfeer, maar ook geroosterde marshmallows! Lees er hier meer over!

Wat is beter, een vuurschaal of een vuurkorf?

Het is moeilijk om te zeggen welke beter is tussen een vuurschaal en een vuurkorf, omdat het afhangt van waarvoor je het gaat gebruiken en persoonlijke voorkeur.

Een vuurschaal is een ronde schaal die op een standaard staat en wordt gebruikt om een ​​vuur in te maken. Het voordeel van een vuurschaal is dat het een grote, brede basis heeft, waardoor het veiliger kan zijn omdat het minder snel kan omvallen. 

Een vuurschaal is ook vaak iets makkelijker te verplaatsen en kan vaak worden gebruikt om te koken, zoals marshmallows of hotdogs boven het vuur te roosteren.

Een vuurkorf daarentegen is meestal gemaakt van metalen staven die in een cirkelvormige vorm zijn gelast. Het voordeel van een vuurkorf is dat het meestal wat hoger is dan een vuurschaal, waardoor het veiliger is omdat het minder snel het gras of andere brandbare materialen kan raken. 

Het kan echter minder stabiel zijn omdat de basis kleiner is dan die van een vuurschaal.

Beide opties kunnen veilig zijn, maar het is belangrijk om te controleren of ze zijn toegestaan in jouw omgeving en om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat het vuur zich verspreidt. 

Welke optie de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en waarvoor je de vuurschaal of vuurkorf wilt gebruiken.

Is een vuurkorf toegestaan?

Of een vuurkorf is toegestaan, hangt af van de lokale voorschriften en regels. In sommige gebieden is het toegestaan om een vuurkorf te gebruiken, terwijl het in andere gebieden verboden is.

Als je een vuurkorf wilt gebruiken, is het belangrijk om de lokale regelgeving te controleren om te zien of er beperkingen of vereisten zijn. 

In sommige gebieden kunnen er bijvoorbeeld beperkingen zijn op het tijdstip waarop je een vuurkorf mag aansteken, het type brandstof dat je mag gebruiken, de afstand tot gebouwen of andere brandbare materialen, of er is een vergunning vereist.

In gebieden waar vuurkorven zijn toegestaan, is het belangrijk om verantwoordelijk te zijn bij het gebruik ervan en ervoor te zorgen dat het vuur geen gevaar oplevert voor mensen, dieren of eigendommen in de buurt. 

Houd voldoende afstand tot brandbare materialen, gebruik alleen veilige brandstoffen en houd toezicht op het vuur. Zorg er ook voor dat het vuur volledig is gedoofd voordat je het verlaat.

Waar mag je een vuurkorf aansteken?

De regels over het aansteken van een vuurkorf kunnen variëren afhankelijk van waar je woont. 

In het algemeen gelden de volgende richtlijnen:

 • Controleer de lokale voorschriften: Voordat je een vuurkorf aansteekt, is het belangrijk om de lokale voorschriften te controleren. In sommige gebieden kan het aansteken van een vuurkorf bijvoorbeeld verboden zijn vanwege droogte, luchtvervuiling of andere veiligheidsredenen. In andere gebieden zijn er mogelijk beperkingen op het type brandstof dat je mag gebruiken of de tijdstippen waarop je een vuurkorf mag aansteken.
 • Plaats de vuurkorf op een vlakke ondergrond: Zorg ervoor dat de vuurkorf op een vlakke, stevige ondergrond staat, zoals een stenen terras, beton of een grasveld.
 • Houd voldoende afstand: Plaats de vuurkorf op een veilige afstand van gebouwen, bomen en andere brandbare materialen. In de meeste gebieden wordt aanbevolen om minimaal drie meter afstand te houden van brandbare materialen.
 • Houd toezicht op het vuur: Zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is om het vuur in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat het vuur niet uit de hand loopt.
 • Gebruik veilige brandstof: Gebruik alleen veilige brandstoffen, zoals droog hout, en vermijd het verbranden van materialen zoals plastic, geverfd hout of afval, die schadelijke dampen kunnen produceren.
 • Doof het vuur volledig: Zorg ervoor dat het vuur volledig is gedoofd voordat je vertrekt en zorg ervoor dat er geen smeulende resten overblijven.

Als je twijfelt over waar je een vuurkorf mag aansteken, neem dan contact op met de lokale autoriteiten of de brandweer voor advies.

Waarom rookt mijn vuurkorf?

Een vuurkorf rookt meestal omdat het vuur niet genoeg zuurstof krijgt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder:

 • Het hout is vochtig of groen: Als het hout dat in de vuurkorf wordt gebruikt vochtig of groen is, kan het meer rook produceren dan droog hout. Dit komt doordat het vocht in het hout de verbranding verstoort en meer rook veroorzaakt.
 • Onvoldoende luchtcirculatie: Als er onvoldoende luchtcirculatie rond de vuurkorf is, kan het vuur niet genoeg zuurstof krijgen en gaat het roken. Het is belangrijk om de vuurkorf in een goed geventileerde ruimte te plaatsen en om de luchttoevoeropeningen niet te blokkeren.
 • Het vuur is niet goed aangestoken: Als het vuur niet goed is aangestoken, kan het vuur roken. Het is belangrijk om het vuur goed aan te steken met droog, aanmaakhout en voldoende zuurstof.
 • De vuurkorf is overladen: Als er te veel hout in de vuurkorf wordt geplaatst, kan het vuur niet genoeg zuurstof krijgen en gaat het roken.

Om het roken van de vuurkorf te verminderen, kunt u ervoor zorgen dat u droog hout gebruikt, voldoende luchtcirculatie rond de vuurkorf hebt en het vuur goed aansteekt. 

Het kan ook helpen om niet te veel hout in de vuurkorf te plaatsen en om de as regelmatig te verwijderen om te voorkomen dat het vuur wordt gesmoord.

 


 

Is rook van de vuurkorf schadelijk?

Ja, het inademen van rook van een vuurkorf kan schadelijk zijn voor de gezondheid. 

De rook van verbrand hout bevat namelijk fijne deeltjes en schadelijke gassen zoals koolmonoxide, stikstofoxiden en vluchtige organische stoffen. 

Deze stoffen kunnen irritatie van de luchtwegen en ogen veroorzaken en op de lange termijn schadelijk zijn voor de longen en het hart.

Om de blootstelling aan rook te verminderen, is het belangrijk om een vuurkorf te gebruiken in een goed geventileerde ruimte en om alleen droog, onbehandeld hout te verbranden. Het is ook verstandig om de rook niet in te ademen en uit de buurt te blijven van de rookpluim.

hero illustration

Hoe testen we vuurkorfen?

Om de beste vuurkorf te vinden, hebben we een unieke testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze vuurkorf-test hebben we 538 vuurkorfen vergeleken.
illustration
Het eerste criterium in onze vuurkorf-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 buitenstaande expertwebsites waar we data verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is het gebruik van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze vuurkorf-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het vergaren van testdata, bepalen onze interne vuurkorf-experts ook welke specificaties essentieel zijn bij het aanschaffen van het meest geschikte vuurkorf in 2023. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 538 vuurkorfen te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om bias te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste vuurkorfen in een oogopslag

1. Beste koop: Metalen Vuurkorf met hengsel zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.9

Productbeschrijving: Deze vuurkorf met een diameter van 38cm is ideaal van uw zomerse avonden (of winterse avonden) te kunnen genieten! Zonder hengsel heeft de vuurkorf een hoogte van 38cm. Met hengsel heeft het een hoogte van 77cm. De vuurkorf is gemaakt van metaal. Hierdoor is het hittebestendig tot max. 800 graden. Productspecificatie: - Merk: Ambiance - Kleur: zwart - Materiaal: metaal - De vuurkorf is hittebestendig tot: max. 800 graden - Gewicht: ca. 2 KG - Afmeting vuurkorf (zonder hengsel/handvat): ca. Ø bovenkant: 38cm | Ø onderkant: 27cm x hoogte: 38cm - Afmeting vuurkorf (met hengsel/handvat): ca. Ø bovenkant: 38cm | Ø onderkant: 27cm x hoogte: 77cm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 8 februari in huis

Bekijk prijs

2. Beste Vuurkorf voor gezelligheid: Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest

 • list plusHet ontwerp van de vuurschaal is stijlvol en past bij veel tuin decors.
 • list plusDe vuurschaal is gemaakt van duurzaam metaal dat lang meegaat.
 • list plusDe Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest heeft een groot oppervlak dat geschikt is voor grote houtblokken.

Nadelen Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest

 • list plusDe Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest is niet waterdicht.
 • list plusDe vuurschaal is heavvy en kan moeilijk te verplaatsen zijn.
 • list plusDe vuurschaal heeft geen isolatie tegen warmte.

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.6
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een vuurschaal om je avonden in de tuin op te fleuren? Dan is de Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest zeker het overwegen waard! Deze trendy vuurschaal heeft een mooie roestige uitstraling en staat op een stevige standaard, zodat je er lekker lang van kunt genieten.

De vuurschaal heeft een diameter van 47cm en is gemaakt van metaal. Dit zorgt ervoor dat de schaal bestand is tegen hoge temperaturen en dat de vuurschaal lang meegaat. De standaard heeft een diameter van 39cm en is 17cm hoog, waardoor de vuurschaal op een comfortabele hoogte staat.

Wat deze vuurschaal zo bijzonder maakt, is de mooie roestige uitstraling. Dit geeft de vuurschaal een unieke en authentieke look. Daarnaast is de Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest zeer licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De vuurschaal is perfect voor zomerse avonden in de tuin, maar ook in de winter kun je er heerlijk van genieten. Zet hem bijvoorbeeld op je terras en geniet van de warmte en het knapperende vuur.

Als je op zoek bent naar een vuurschaal die lang meegaat en er ook nog eens mooi uitziet, dan is de Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest zeker een aanrader. De vuurschaal is licht van gewicht, heeft een mooie roestige uitstraling en staat op een stevige standaard. Het enige nadeel is dat de vuurschaal misschien wat klein is voor grotere gezelschappen.

Persoonlijk vind ik de Metalen Vuurschaal Ø 47cm op roest een prachtig product. De roestige uitstraling geeft de vuurschaal een unieke look en de vuurschaal is bovendien zeer licht van gewicht. Het enige nadeel is dat de vuurschaal wat aan de kleine kant is, maar dat neemt niet weg dat het een heerlijk product is om van te genieten op zomerse en winterse avonden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beste Vuurkorf voor warmte: BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart

 • list plusHet voordeel van deze vuurkorf is dat hij compact van formaat is en gemakkelijk te verplaatsen.
 • list plusEen ander voordeel is dat deze vuurkorf makkelijk te bedienen is.
 • list plusDaarnaast is deze vuurkorf stevig en duurzaam gebouwd.

Nadelen BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart

 • list plusHij heeft geen haakje om een pook op te hangen.
 • list plusDaarnaast is hij lastig te verplaatsen als er veel hout onderin ligt.
 • list plusTot slot heeft deze vuurkorf geen opbergruimte.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.8
Gebruiksgemak
9.9

Met de BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart haal je een sfeervolle en praktische vuurkorf in huis. De hoogte van 85 cm zorgt ervoor dat je er goed omheen kan staan, en de vierkante vorm maakt hem perfect voor op je terras. Het vonkenscherm bovenop de vuurkorf zorgt ervoor dat de vonken binnen blijven en geeft ook nog eens een extra mooi uitzicht op het vuur. Met de bijgeleverde pook kan je de houtblokken makkelijk verplaatsen. Ook handig is de bergruimte onder de vuurkorf, zo heb je altijd genoeg houtblokken bij de hand. Het monteren van de vuurkorf is super makkelijk en snel gedaan. Eenmaal gemonteerd kan het genieten beginnen!

Wat deze vuurkorf echt onderscheidt van andere vuurkorven is het gemak waarmee je hem in elkaar zet. Het is echt een kwestie van schroeven en klaar. Daarnaast is de vuurkorf mooi vierkant en van goede kwaliteit metaal. Het enige nadeel is dat de vuurkorf wel erg heet kan worden tijdens het gebruik, dus let daar goed op.

Al met al is de BBQ Collection Vuurkorf Metaal Vierkant: zwart een echte aanrader voor wie graag sfeer en warmte in de tuin wil creëren. Of je nu lekker buiten wil zitten in de zomer of juist wil genieten van de koude winterse dagen, met deze vuurkorf kan het allemaal.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

4. MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf

 • list plusHet design van deze vuurkorf is elegant.
 • list plusHet geeft voldoende warmte af.
 • list plusDeze vuurkorf is makkelijk te gebruiken.

Nadelen MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf

 • list plusDeze vuurkorf is lomp.
 • list plusHet design is bedenkelijk.
 • list plusDeze vuurkorf is krakkemikkig.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.6

MaxxGarden Vuurkorf Vuurkorf Voor Buiten Terrashaard BBQ Vuurkorf is een must-have voor elke tuin. Met een diameter van 56 cm is er genoeg ruimte voor houtblokken, zodat je de hele avond warm blijft. De opvangbak houdt de houtskoolresten netjes bij elkaar, en de handvatten aan beide zijden maken het verplaatsen gemakkelijk. Deze elegante vuurkorf is 72 cm hoog en heeft een gelakt stalen kader. De verpakking is 420 mm breed, 97 mm hoog en 430 mm lang. Deze vuurkorf is perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Rooster marshmallows met de kinderen en geniet van de warmte en sfeer. MaxxGarden heeft ook andere producten zoals prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en meer. Kortom, deze vuurkorf is een must-have voor elke tuin!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart

 • list plusHet voordeel van deze buitenhaard is dat het stijlvol is en straalt luxe uit.
 • list plusDeze buitenhaard geeft genoeg warmte af.
 • list plusNog een voordeel is dat het makkelijk in elkaar te zetten is.

Nadelen BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart

 • list plusEen nadeel is dat het kwetsbaar is bij het opbouwen.
 • list plusDe pijp lijkt overbodig.
 • list plusNog een nadeel is dat het snel verbuigt.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.2
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

De BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart is een must-have voor iedereen die van gezelligheid en warmte houdt tijdens de koudere maanden of koele zomeravonden. Deze stevige sfeerhaard is gemaakt van staal en bestand tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor hij makkelijk een aantal jaren mee kan. Het tijdloze en moderne ontwerp maakt deze buitenhaard een gegarandeerde blikvanger in de tuin.

Wat deze buitenhaard zo bijzonder maakt, is de handige brandhout opslag onderin de vuurkorf. Hierdoor hoef je niet ver te lopen om het hout aan te vullen en kun je langer van de warmte blijven genieten. Met de bijgeleverde pook kun je het oudere hout gemakkelijk aansteken.

De BBQ Collection Buitenhaard heeft een hoogte van maar liefst 194 cm en met zijn lengte van 2 meter past hij perfect in elke tuin en op elk terras. Het is niet alleen een functioneel element, maar dient ook als decorstuk.

Het enige nadeel van deze buitenhaard is dat het staal gedurende het gebruik van de vuurkorf warm kan worden, dus verplaats hem niet wanneer de haard brandt. Maar dat is een kleine zorg als je bedenkt hoeveel gezellige avonden je met deze buitenhaard kunt doorbrengen.

Dus waar wacht je nog op? Haal de BBQ Collection Buitenhaard 194cm zwart in huis en geniet van de warmte en gezelligheid op jouw terras of in jouw tuin!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Heat Trommelpot incl. grillrooster Vuurkorf zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
9.1

De HEAT Outdoor Living Trommelpot is een absolute must-have voor iedereen die van gezelligheid houdt. Deze unieke vuurkorf is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook nog eens allerlei mogelijkheden wat betreft koken. Het meegeleverde grillrooster maakt deze vuurkorf tot een multifunctioneel apparaat. De vuurkorf heeft een hoogte van 60 cm en is voorzien van gaatjes, waardoor het vuur mooi zichtbaar is, maar wel veilig in de pot blijft. De drie stevige poten zorgen voor een goede stabiliteit en maken deze vuurkorf ideaal voor gebruik in de tuin of op het terras.

HEAT Outdoor Living is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn moderne en trendy terrashaarden, vuurschalen en vuurkorven. Wat deze Trommelpot zo uniek maakt, is het ontwerp dat is gebaseerd op een ouderwetse wastrommel. Het materiaal is van metaal en de afmetingen zijn 55 x 55 x 60 cm. De verpakking heeft een breedte van 50 cm, een hoogte van 60 cm en een lengte van 50 cm.

Deze vuurkorf is perfect voor de zomeravonden waarop je lekker wilt barbecueën met vrienden en familie. Het grillrooster biedt namelijk allerlei kookmogelijkheden en maakt deze vuurkorf tevens geschikt als barbecue. De Trommelpot is ook nog eens veilig in gebruik en biedt goed zicht op de vlammen. Een nadeel kan zijn dat de Trommelpot vrij groot is en daardoor minder geschikt is voor kleine tuinen of balkons.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy vuurkorf die ook nog eens multifunctioneel is, dan is de HEAT Outdoor Living Trommelpot de perfecte keuze. De vuurkorf is veilig in gebruik, biedt allerlei kookmogelijkheden en heeft een uniek ontwerp. Het enige nadeel is dat hij wat groot is, maar als je daar de ruimte voor hebt, dan is dit de vuurkorf voor jou!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

7. Gardebruk Vuurkorf incl. Pook, Vonkenrooster zwart | brons

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9

Heerlijk ontspannen met een knisperend haardvuur! Geniet van een aangenaam warme en gezellige sfeer met de exclusieve vuurschaal van Gardebruk. Of het nu in de tuin of op het terras is, met deze open haard creëer je snel en behaaglijke warmte. Door zijn elegant en modern design in roestlook is de grote, zeshoekige vuurkorf een echte blikvanger. Met een paar blokken hout tover je in een mum van tijd een verwarmend vuur in de vuurschaal tevoorschijn, dat uitnodigt om te blijven. Met het meegeleverde vonkenrooster kun je in alle rust genieten van het vuur. Bijzonder praktisch is ook de meegeleverde vuurhaak en de afdekking waarmee je jouw vuurkorf kunt beschermen wanneer deze niet in gebruik is en afgekoeld is. Zowel de vuurschaal als de basis zijn gemaakt van massief en robuust staal. Door de grote standaard hoef je je geen zorgen te maken dat de korf omkantelt. Leun achterover en ontspan bij een ontspannen vuurtje. Productvoordelen: Robuust materiaal in modern design Hoge stabiliteit door robuuste standaard Grote capaciteit Inclusief haak, vonkrooster en PVC-hoes Combineert design en hoge functionaliteit Produktdetails: Afmetingen (lxbxh): 70 x 60,5 x 62,5 cm Afmetingen (zonder greep) (lxbxh): 70 x 61 x 58,5 cm Afmetingen vuurschaal (lxbxh): 61 x 54,5 x 20 cm Materiaal: staal Kleuren: zwart / Roest-look Gewicht: 6,95 kg Leveringsomvang: 1x Vuurkorf met grote standaard 1x Vonkenrooster 1x Haak 1x PVC-hoes 1x Montagemateriaal (schroeven en moeren) 1x Gebruiksaanwijzing

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 30 maart in huis

Bekijk prijs

8. Ambiance Vuurkorf - Ø39 X zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Ambiance Vuurkorf - Ø39 X zwart

 • list plusHet voordeel van deze Vuurkorf is dat hij veel hitte afgeeft.
 • list plusHet is eenvoudig te bedienen.
 • list plusHet heeft een stijlvolle verschijning.

Nadelen Ambiance Vuurkorf - Ø39 X zwart

 • list plusGeen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.8

De Ambiance Vuurkorf is de ideale toevoeging voor een gezellige zomer- of winteravond. Dankzij de hoogte van 32cm en de diameter van 39cm geeft deze vuurkorf je een heerlijk warm gevoel, terwijl je gezellig bij het vuur zit. Het materiaal van de vuurkorf is aluminium en heeft een gewicht van 1,6 kg. Dit maakt het gemakkelijk om de vuurkorf te verplaatsen naar de gewenste locatie in je tuin of op het terras.

Wat deze vuurkorf uniek maakt is de zwarte kleur, die mooi aansluit bij verschillende soorten tuinmeubelen. De vuurkorf is gemaakt van metaal en is daarom duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De vuurkorf wordt geleverd in een nette verpakking met de afmetingen van 386mm x 384mm x 320mm.

De Ambiance Vuurkorf is perfect geschikt voor een romantische avond in de tuin, een gezellige barbecue of een knusse winteravond. Met deze vuurkorf creëer je niet alleen sfeer, maar zorg je ook voor extra warmte.

Een voordeel van deze vuurkorf is het lichte gewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Een nadeel kan zijn dat de vuurkorf geen deksel heeft, waardoor het lastig kan zijn om het vuur te doven.

Kortom, de Ambiance Vuurkorf is een prachtige toevoeging aan je tuinmeubelen en zorgt voor een gezellige sfeer en extra warmte tijdens de zomer- of winteravonden.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Uiterlijk 29 maart in huis

Bekijk prijs

9. Beste Vuurkorf voor mobiliteit: inklapbare Vuurschaal – Vuurkorf voor zilver

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.6
Gebruiksgemak
8.3

Ben je op zoek naar een handige en compacte vuurschaal die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is deze inklapbare vuurschaal iets voor jou! Het stalen buizenframe is stevig en hittebestendig, terwijl het fijnmazige oppervlak van roestvrij staal voorkomt dat veel as of verbrande houtresten op de grond vallen. Bovendien is de vuurschaal gemakkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap en is hij voorzien van vier poten met beschermende plastic doppen om slipvastheid en stabiliteit te garanderen.

Wat deze vuurschaal echt onderscheidt van andere producten is zijn mobiliteit en compactheid. Je kunt hem gemakkelijk meenemen op kampeer- of picknickuitjes of gewoon in je eigen achtertuin gebruiken. De vuurschaal heeft een hoogte van 33 cm en afmetingen van 41,5 x 41,5 x 33 cm, en kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde draagtas.

Het beste gebruik voor deze vuurschaal is voor gezellige avonden buiten met vrienden en familie. Het is perfect voor het koken van marshmallows, het roosteren van hotdogs of gewoon voor het genieten van het knapperende vuur. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

De voordelen van deze vuurschaal zijn onder andere zijn mobiliteit, compactheid, en gebruiksgemak. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de vuurschaal niet geschikt is voor grotere groepen of evenementen, maar voor persoonlijk gebruik is hij perfect.

Al met al is deze inklapbare vuurschaal een geweldige aanwinst voor iedereen die graag buiten vertoeft en van een gezellig vuur houdt. Probeer het zelf en je zult zien hoe gemakkelijk het is om een romantische buitenbeleving te creëren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

1 - 2 weken

Bekijk prijs

10. Ambiance Vuurkorf Zwart ⌀45 cm

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Productbeschrijving: Deze vuurkorf is ideaal om extra te genieten van uw uw zomerse (of winterse) avonden. De vuurkorf heeft een hoogte van 35 cm en een diameter van 45 cm. Door de ventilatiesleuven komt er genoeg lucht bij, dus kan het hout goed branden. Door de ronde poten staat de vuurkorf erg sterk op de grond. Ook is er door deze poten voldoende afstand tussen de grond en de vuurkorf. Productspecificaties: - Hoogte: 35 cm - Diameter: 45 cm - Materiaal: metaal - Kleur: zwart - Gewicht: circa 2,1 kg

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van vuurkorfen. Er zijn immers 538 verschillende op de markt ...

Bedankt voor het lezen!