Wat is de beste Vershoudbakjes van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het kopen van een goede Vershoudbakjes is een lastige opgave. Wat is de beste Vershoudbakjes van 2024? Na het onderzoeken van 2128 Vershoudbakjes kwam de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set als beste getest uit onze Vershoudbakjes-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de Vershoudbakjes, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 Vershoudbakjes-experts en meer. Benieuwd naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige Vershoudbakjes-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste Vershoudbakjes

1Score: 9.7
Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set
Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set
Tefal
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.3
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.1
Vivid Green Meal Prep Bakjes
Vivid Green Meal Prep Bakjes
Vivid Green
Ga naar laagste prijs
4Score: 8.9
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
KitchenBrothers Meal Prep Bakjes Vershoudbakjes
KitchenBrothers Meal Prep Bakjes Vershoudbakjes
KitchenBrothers
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.2
HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4
HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4
Hi Nature
Ga naar laagste prijs
7Score: 8.1
HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4
HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4
Hi Nature
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Stosh
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Mepal Kaasdoos Modula 2000 ml
Mepal Kaasdoos Modula 2000 ml
Mepal
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.4
Strex Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Beste voedselcontainers
Strex Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes
Strex
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Vershoudbakjes Koopgids

De beste vershoudbakjes zijn een uitstekende oplossing om eten langer houdbaar te maken en vervolgens in de magnetron op te warmen. Benieuwd welke de beste zijn? Lees dan deze koopgids!

Soorten vershoudbakjes

Er zijn verschillende soorten vershoudbakjes beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en doeleinden.

 • Plastic vershoudbakjes: Dit zijn de meest voorkomende vershoudbakjes en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Ze zijn meestal gemaakt van kunststof en zijn geschikt voor het bewaren van droog voedsel en gerechten die niet te lang hoeven te worden bewaard.
 • Glazen vershoudbakjes: Glazen vershoudbakjes zijn duurzamer dan plastic vershoudbakjes en zijn ideaal voor het bewaren van warme of hete gerechten. Ze kunnen veilig worden gebruikt in de oven en magnetron en kunnen worden gereinigd in de vaatwasser.
 • Metalen vershoudbakjes: Deze bakjes zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal en zijn geschikt voor het bewaren van voedsel dat in de koelkast of vriezer moet worden bewaard. Ze zijn niet geschikt voor gebruik in de magnetron, maar kunnen veilig worden gebruikt in de oven.
 • Siliconen vershoudbakjes: Deze bakjes zijn gemaakt van flexibel siliconenmateriaal en zijn ideaal voor het bewaren van voedsel dat gemakkelijk lekt of morst. Ze zijn geschikt voor gebruik in de magnetron en kunnen worden gereinigd in de vaatwasser.

Kunnen vershoudbakjes in de vriezer?

Ja, vershoudbakjes kunnen over het algemeen veilig in de vriezer worden gebruikt, maar het hangt af van het type vershoudbakje en het materiaal waarvan het is gemaakt.

Sommige soorten vershoudbakjes zijn speciaal ontworpen om in de vriezer te worden gebruikt en zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen lage temperaturen. Andere soorten vershoudbakjes kunnen mogelijk scheuren of breken als ze in de vriezer worden geplaatst, vooral als ze van dun plastic zijn gemaakt.

Als je van plan bent om vershoudbakjes in de vriezer te gebruiken, is het belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen en te controleren of ze geschikt zijn voor vriezergebruik. Het is ook belangrijk om te zorgen dat er voldoende ruimte is voor uitzetting van het voedsel of vloeistoffen die in het vershoudbakje worden bewaard.

Welke vershoudbakjes mogen in de vriezer?

Niet alle plastic vershoudbakjes zijn geschikt om in de vriezer te gebruiken. Sommige soorten plastic kunnen broos worden bij lage temperaturen en daardoor scheuren of breken. Hier zijn een paar tips om te bepalen welke plastic bakjes geschikt zijn om in de vriezer te worden gebruikt:

 • Controleer het recyclesymbool: Plastic bakjes die geschikt zijn voor gebruik in de vriezer hebben vaak het recyclesymbool met het cijfer 5 erop. Dit symbool geeft aan dat het plastic bestand is tegen lage temperaturen en daarom geschikt is voor vriezergebruik.
 • Kies bakjes van stevig plastic: Plastic bakjes die steviger zijn en minder flexibel zijn, zijn over het algemeen geschikter voor vriezergebruik. Zachte, flexibele plastic bakjes zijn vaak minder geschikt voor gebruik in de vriezer omdat ze kunnen breken of barsten bij lage temperaturen.
 • Vermijd dun plastic: Bakjes van dun plastic zijn over het algemeen minder geschikt voor vriezergebruik omdat ze vaak broos worden bij lage temperaturen. Kies in plaats daarvan voor bakjes van dikker plastic of ander materiaal, zoals glas of metaal.
 • Lees de instructies op de verpakking: Het is altijd verstandig om de instructies op de verpakking van het plastic bakje te lezen voordat je het in de vriezer gebruikt. Hierdoor weet je zeker dat het bakje geschikt is voor vriezergebruik en welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.

Welke bakjes kunnen in de magnetron?

Niet alle vershoudbakjes zijn geschikt om in de magnetron te gebruiken. Hier zijn een paar tips om te bepalen welke vershoudbakjes geschikt zijn om in de magnetron te worden gebruikt:

 • Controleer het recyclesymbool: Vershoudbakjes die geschikt zijn voor gebruik in de magnetron hebben vaak het recyclesymbool met het cijfer 5 erop. Dit symbool geeft aan dat het plastic bestand is tegen hoge temperaturen en daarom geschikt is voor magnetrongebruik.
 • Kies bakjes van hittebestendig materiaal: Bakjes van hittebestendig materiaal, zoals glas of keramiek, zijn over het algemeen geschikter voor gebruik in de magnetron. Deze materialen kunnen de hoge temperaturen van de magnetron beter weerstaan dan plastic bakjes.
 • Vermijd metalen bakjes: Metalen bakjes mogen nooit in de magnetron worden gebruikt, omdat ze vonken kunnen veroorzaken en de magnetron beschadigen.
hero illustration

Hoe testen we Vershoudbakjes?

Om de beste Vershoudbakjes te ontdekken, hebben we een bijzondere testmethode uitgewerkt. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze Vershoudbakjes-test hebben we 2128 Vershoudbakjes vergeleken.

illustration

De eerste parameter in onze Vershoudbakjes-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we gegevens vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze Vershoudbakjes-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het vergaren van testdata, bepalen onze eigen Vershoudbakjes-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het kopen van de beste Vershoudbakjes in 2024. We combineren deze kennis met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en meer, om uiteindelijk 2128 Vershoudbakjes te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een geavanceerd statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste Vershoudbakjes in een handige lijst

1. Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

 • list plusHandig en kwalitatief
 • list plus100% lekvrij en hygiënisch
 • list plusVaatwasmachine- en magnetronbestendig

Nadelen Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set

 • list plusBakjes nemen ruimte in tijdens opbergen

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.68
Functionaliteit
9.87
Gebruiksgemak
9.46
Ik ben dol op de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set! Deze set van vijf bakjes van 800 ml is perfect voor het vershouden en veilig meenemen van voedsel. Ze passen ook nog eens allemaal in elkaar, waardoor ze super makkelijk op te bergen zijn. Het sluitsysteem van deze bakjes is echt innovatief en met vier clips kan ik ze heel gemakkelijk openen. En het beste van alles? Dankzij de speciale seal in het deksel blijft mijn eten langer vers en blijven geurtjes in het bakje, waar ze horen.

Wat deze bakjes echt uniek maakt, is dat ze 100% lekvrij zijn. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn soep of saus gaat lekken, dus ik kan ze overal mee naartoe nemen en later gewoon in de magnetron opwarmen. En om het nog beter te maken, zijn deze bakjes ook nog eens 100% hygiënisch. Er zijn geen openingen waar bacteriën of schimmel kunnen ontstaan, wat ik echt geweldig vind. Ze hebben zelfs het Baby Care certificaat gekregen, dus ik weet dat ze absoluut veilig zijn om te gebruiken.

En laten we het hebben over de kwaliteit van deze bakjes. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zonder BPA. En het beste van alles? Ze kunnen gewoon in de vaatwasser en magnetron, dus het schoonmaken en opwarmen van mijn eten is echt een eitje. Ik vind het ook geweldig dat deze bakjes in Duitsland worden gemaakt en dat ze worden geleverd met een garantie van 30 jaar. Dat laat echt zien dat Tefal een betrouwbaar merk is.

De meeste gebruikers zijn super tevreden met de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set. Ze prijzen de handigheid en kwaliteit van de bakjes, en vinden het ook fijn dat ze zo makkelijk schoon te maken zijn. Zelfs na herhaaldelijk gebruik in de vaatwasser, magnetron en vriezer blijven de bakjes goed sluiten. Het enige kleine nadeel dat sommige gebruikers noemen, is dat de bakjes niet in elkaar passen tijdens het opbergen. Maar eerlijk gezegd vind ik dat niet echt een probleem.

Al met al zijn de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep bakjes een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, lekvrije en hygiënische vershoudbakjes. Ze zijn perfect voor het bewaren en meenemen van voedsel, terwijl de versheid en smaak behouden blijven. Ze zijn misschien niet de meest trendy of opvallende bakjes, maar ze maken dat goed met hun functionaliteit en betrouwbaarheid. Met de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set weet ik zeker dat ik kwaliteit en gemak in de keuken heb. 🍽️

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Bekijk bij Amazon

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

 • list plusLuchtdichte en lekvrije sluiting voor langere versheid van voedsel
 • list plusGemaakt van BPA-vrij kunststof, geschikt voor vaatwasser, vriezer, koelkast, magnetron en oven
 • list plusHerbruikbaar en milieuvriendelijk

Nadelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

 • list plusSommige gebruikers geven mogelijk de voorkeur aan glazen containers boven kunststof

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.04
Functionaliteit
8.89
Gebruiksgemak
9.81
Ik ben super enthousiast over de Stosh Vershoudbakjes! Deze set van 10 bakjes, bestaande uit 5x1050 ml en 5x350 ml, is een onmisbare toevoeging aan elke keuken. Of je nu onderweg bent, restjes wilt bewaren of maaltijden van tevoren wilt bereiden, deze bakjes bieden veelzijdigheid en gemak voor elke situatie. Met de luchtdichte en lekvrije sluiting, dankzij de siliconen ring in de deksel, blijft je eten tot twee keer langer vers en knapperig. En door de transparante bakjes houd je altijd perfect overzicht.

Deze vershoudbakjes zijn gemaakt van ijzersterk, BPA-vrij kunststof en zijn geschikt voor de vaatwasser, vriezer, koelkast, magnetron en zelfs de oven. Superhandig! Ze zijn lichtgewicht en duurzaam, perfect voor onderweg, en passen in elke lunchtas of rugzak. En het beste van alles, ze zijn herbruikbaar, dus goed voor het milieu én je portemonnee.

Na gebruik kunnen ze eenvoudig in de vaatwasser, en zijn ze zo goed als nieuw. Daarnaast zijn ze stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte innemen in je keukenkastje. De Stosh Vershoudbakjes bieden een geweldige manier om georganiseerd te blijven, maaltijden voor te bereiden en restjes op te bergen, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van elke keuken zijn.

Hoewel glazen containers zwaar en onhandig kunnen zijn, zijn deze lichtgewicht kunststof bakjes van Stosh een geweldig alternatief. Het enige mogelijke nadeel zou kunnen zijn dat sommige gebruikers de voorkeur geven aan glazen containers boven kunststof.

Al met al bieden de Stosh Vershoudbakjes een uitstekende oplossing voor het bewaren en meenemen van eten, met een focus op duurzaamheid, veelzijdigheid en gemak. Met hun luchtdichte sluiting, duurzame materiaal en gemakkelijke reiniging, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn ze een must-have voor iedereen die waarde hecht aan georganiseerd en vers eten, zowel thuis als onderweg. 🍱

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

3. Vivid Green Meal Prep Bakjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Vivid Green Meal Prep Bakjes

 • list plusGemaakt van BPA-vrij Borosilicaat glas, dat bestand is tegen temperatuurwisselingen en breukvaster is dan normaal glas.
 • list plusLekvrij, lucht- en waterdicht, waardoor voeding lang vers blijft.
 • list plusMagnetron- en vriezerbestendig, ideaal voor meal prep en het bewaren van maaltijden.

Nadelen Vivid Green Meal Prep Bakjes

 • list plusGlazen bakjes zijn over het algemeen zwaarder dan kunststof bakjes, wat van invloed kan zijn op draagbaarheid.

Beoordeling

9.1 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.43
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
9.29
Ik ben super enthousiast over de Vivid Green Meal Prep Bakjes - Vershoudbakjes Set met Deksel! Met deze set van 6 BPA-vrije Borosilicaat glazen bakjes hoef ik me nooit meer zorgen te maken over het vers houden van mijn eten. De silicone sluiting zorgt ervoor dat ze lekvrij, lucht- en waterdicht zijn, en ze zijn zelfs magnetron- en vriezerbestendig. Handig voor meal prep en het bewaren van restjes!

Wat deze bakjes echt onderscheidt, is het gebruik van Borosilicaat glas, dat sterker is dan normaal glas en bestand is tegen temperatuurwisselingen. Dus geen zorgen meer over brekende bakjes! En schoonmaken is ook een eitje, want vlekken trekken niet in het glas.

Niet alleen handig voor mij, maar ook goed voor het milieu - de set is 100% afbreekbaar en komt met digitale handleidingen om materiaal te besparen. En met genoeg ruimte voor al mijn maaltijden, is deze set echt veelzijdig.

Het enige nadeel is dat ze iets zwaarder zijn dan plastic bakjes, maar de duurzaamheid en veelzijdigheid maken dat meer dan goed. Al met al, de perfecte oplossing voor mijn georganiseerde en verse voedselbeheer! 🌿

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Bekijk bij bol.com

Bekijk prijs

4. Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

 • list plusLuchtdichte en lekvrije sluiting voor langere versheid van voedsel
 • list plusVeelzijdigheid voor gebruik in vaatwasser, vriezer en magnetron
 • list plusDiversiteit in grootte met labels en stift voor eenvoudige organisatie

Nadelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  Beoordeling

  8.9 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.99
  Functionaliteit
  8.83
  Gebruiksgemak
  9
  Ik ben zo opgewonden om deze Vershoudbakjes van Stosh met je te delen! Met deze set van 24 bakjes in 5 verschillende groottes, kun je gemakkelijk maaltijden voorbereiden, restjes bewaren en eten onderweg meenemen. De luchtdichte sluiting met een siliconen ring houdt je eten tot 2 keer langer vers, terwijl de transparante containers zorgen voor een gemakkelijke identificatie van de inhoud. En het beste van alles is dat ze veilig zijn voor de vaatwasser, vriezer en magnetron, waardoor ze perfect zijn voor drukke levensstijlen.

  De diversiteit in grootte, labels en stift maken het organiseren van opgeslagen voedsel een eitje. Deze vershoudbakjes zijn ook handig voor transport, lichtgewicht, stapelbaar en ruimtebesparend. Dus of je nu een lunch voor onderweg inpakt of je restjes bewaart, deze bakjes zijn een must-have voor een georganiseerde, verse en draagbare maaltijdervaring.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  5. KitchenBrothers Meal Prep Bakjes Vershoudbakjes

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes Vershoudbakjes

  • list plusVeelzijdig: geschikt voor verschillende temperaturen en gebruik in oven, magnetron, vaatwasser en vriezer
  • list plusLekvrij, luchtdicht en waterdicht ontwerp houdt eten extra lang vers
  • list plusBPA-vrij: geen schadelijke stoffen

  Nadelen KitchenBrothers Meal Prep Bakjes Vershoudbakjes

  • list plusMogelijk hogere prijs

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.99
  Functionaliteit
  8.15
  Gebruiksgemak
  8.63
  De KitchenBrothers Meal Prep Bakjes zijn echt iets voor jou als je op zoek bent naar bakjes om maaltijden vers te houden. Deze glazen bakjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook super handig. Met een inhoud van 1 liter en een set van 5 stuks, kun je met deze bakjes makkelijk maaltijden voor de hele week voorbereiden.

  Wat deze bakjes zo bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid. Ze kunnen temperaturen aan van -40°C tot 420°C, dus je kunt ze gebruiken in de oven, magnetron, vaatwasser én vriezer. Het hoogwaardige borosilicaatglas zorgt ervoor dat je eten snel bevriest, snel afkoelt en snel opwarmt. Je kunt de bakjes rechtstreeks vanuit de vriezer of koelkast in de oven of magnetron zetten, dus je maaltijden zijn zo klaar.

  Wat ook fijn is aan deze bakjes, is dat ze lekvrij, luchtdicht en waterdicht zijn. De doorzichtige deksel heeft een siliconen rand waarmee je het bakje goed kunt afsluiten. Zo blijft je eten extra lang vers en kun je zelfs dagen later nog genieten van een verse maaltijd. En het schoonmaken is een makkie! In tegenstelling tot plastic bakjes, waar de kleur en geur van het eten in kunnen trekken, zijn deze glazen bakjes super makkelijk af te wassen, met de hand of in de vaatwasser.

  Wat ook belangrijk is om te weten, is dat deze bakjes BPA-vrij zijn. Veel plastic bakjes bevatten BPA, een chemische stof die schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Met deze bakjes hoef je je daar geen zorgen over te maken, omdat de deksels BPA-vrij zijn. Zo krijg je geen schadelijke stoffen binnen.

  Maar deze bakjes zijn niet alleen handig voor thuis, je kunt ze ook makkelijk meenemen onderweg. Ze passen perfect in je tas, zodat je je favoriete maaltijden overal mee naartoe kunt nemen. Dit is vooral handig als je vaak lunch of avondeten koopt onderweg, wat behoorlijk prijzig kan zijn. En als je allergieën hebt, kun je je eigen eten gewoon meenemen.

  De reviews van andere gebruikers zijn ook razend enthousiast over deze bakjes. Ze vinden ze super handig, mooi ontworpen, van goede kwaliteit én betaalbaar. Gebruikers vinden ze makkelijk schoon te maken en waarderen het feit dat ze van glas zijn, wat beter is voor het milieu.

  Al met al zijn de KitchenBrothers Meal Prep Bakjes een geweldige keuze als je op zoek bent naar hoogwaardige, veelzijdige en milieuvriendelijke bakjes om maaltijden vers te houden. Ze hebben zoveel voordelen, zoals lekvrijheid, luchtdichtheid en waterdichtheid, en ze kunnen verschillende temperaturen aan. Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, kan de prijs voor sommige mensen een struikelblok zijn. Maar gezien de kwaliteit en functionaliteit van deze bakjes, is de prijs zeker gerechtvaardigd. Kortom, de KitchenBrothers Meal Prep Bakjes zijn gewoon top als je maaltijden wilt voorbereiden en vers houden.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  • list plusGemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor ze duurzaam zijn
  • list plusOpvouwbaar ontwerp neemt weinig ruimte in beslag, ideaal voor kleine keukens en onderweg
  • list plusLuchtdicht en lekvrij, voedsel blijft langer vers en verspilling wordt voorkomen

  Nadelen HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  • list plusIncidentele kritiek op de levering van het product

  Beoordeling

  8.2 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.85
  Functionaliteit
  8.05
  Gebruiksgemak
  8.73
  Ik ben enthousiast om je kennis te laten maken met de HI NATURE ™ Vershoudbakjes set 4 stuks, een geweldige oplossing om je voedsel vers te houden. Deze opvouwbare bewaarbakjes zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook duurzaam zijn. Ze zijn perfect voor het bewaren van je lunch, leftovers, afhaalmaaltijden en maaltijdvoorbereidingen, en je kunt ze zelfs in de magnetron en diepvries gebruiken!

  Een van de beste eigenschappen van deze bakjes is het handige opvouwbare ontwerp. Hierdoor kun je ze gemakkelijk opbergen en nemen ze tot wel 60% minder ruimte in beslag. Ideaal voor kleine keukens en onderweg! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze bakjes ook luchtdicht en lekvrij dankzij de airtight sluiting. Zo blijft je voedsel langer vers en hoef je je geen zorgen te maken over verspilling.

  Deze set van 4 bakjes komt in verschillende maten, variërend van 1200 ml tot 350 ml, zodat je altijd de juiste maat bij de hand hebt. Of je nu ontbijtgranen, groenten, soepen of snacks wilt bewaren, deze bakjes hebben je gedekt. En het beste van alles is dat ze hittebestendig zijn tot wel 260°C en meer, dus je kunt ze veilig in de magnetron gebruiken. Ze zijn ook geschikt voor de vriezer en kunnen moeiteloos worden schoongemaakt in de vaatwasmachine.

  De positieve gebruikersreviews spreken voor zich. Mensen zijn dol op het gebruiksgemak en de goede kwaliteit van deze HI NATURE Vershoudbakjes. Ze zijn vooral blij met het feit dat ze weinig ruimte innemen en vaatwasserbestendig zijn. Maar laten we eerlijk zijn, er is altijd wel een criticus. Er was één review waarin de levering van het product werd bekritiseerd, maar dat lijkt een incident te zijn en heeft geen invloed op de kwaliteit en functionaliteit van de bakjes zelf.

  Dus als je op zoek bent naar praktische en duurzame bewaarbakjes, dan zijn de HI NATURE Vershoudbakjes een uitstekende keuze. Ze zijn veelzijdig, gemakkelijk op te bergen en geschikt voor verschillende toepassingen. En de positieve gebruikerservaringen bevestigen alleen maar de kwaliteit en functionaliteit van deze bakjes. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw set!

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  • list plusPraktisch opvouwbaar ontwerp, neemt tot 60% minder ruimte in beslag
  • list plusLuchtdichte en lekvrije sluiting zorgt voor langere versheid van voedsel
  • list plusHittebestendig en geschikt voor magnetron, vriezer en vaatwasser

  Nadelen HI NATURE™ Vershoudbakjes set 4

  • list plusProblemen met de bezorging

  Beoordeling

  8.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.42
  Functionaliteit
  8.36
  Gebruiksgemak
  7.55
  Ik ben helemaal weg van de HI NATURE ™ Vershoudbakjes set! Deze set van 4 opvouwbare siliconen bewaarbakjes met deksel is echt een life-saver als het gaat om het bewaren van voedsel. Of ik nu thuis ben of onderweg, deze bakjes zijn perfect voor het bewaren van mijn lunch, leftovers, afhaalmaaltijden en maaltijdvoorbereidingen.

  Wat ik echt geweldig vind aan deze bakjes is het handige opvouwbare ontwerp. Hierdoor kan ik ze super makkelijk opbergen en nemen ze tot wel 60% minder ruimte in beslag. Ideaal voor mijn kleine keuken en als ik onderweg ben.

  En laten we het niet vergeten, deze bakjes zijn ook nog eens luchtdicht en lekvrij dankzij de airtight sluiting. Mijn voedsel blijft langer vers en ik hoef me geen zorgen te maken over lekkages. Het is gewoon perfect bewaard zonder verspilling.

  En het beste is dat deze bakjes zo veelzijdig zijn! Met verschillende formaten, variërend van 1200 ml tot 350 ml, kan ik zowel droog als nat voedsel bewaren. Van ontbijtgranen en groenten tot soepen en snacks, ik heb altijd de juiste maat bij de hand.

  En het wordt nog beter! Deze bakjes zijn hittebestendig en kunnen in de magnetron, vriezer en vaatwasser. Ik kan mijn maaltijd eenvoudig opwarmen, veilig bewaren in de vriezer en de bakjes moeiteloos schoonmaken in de vaatwasser. Super handig!

  En ik ben niet de enige die fan is van deze bakjes. De gebruikersreviews zijn lovend! Ze worden geprezen om hun gebruiksgemak, goede kwaliteit en het feit dat ze weinig ruimte innemen. De opvouwbare functie en de mogelijkheid om de bakjes op elkaar te stapelen, maken ze echt super praktisch.

  Maar ik moet wel eerlijk zijn, er is één punt van kritiek. Sommige gebruikers hebben problemen ervaren met de bezorging. Hoewel de bakjes zelf fantastisch zijn, waren er klachten over de bezorging. Maar laten we hopen dat dit een eenmalig probleem was.

  Al met al kan ik zeggen dat de HI NATURE Vershoudbakjes set een geweldige keuze is als het gaat om het bewaren van voedsel. Het opvouwbare ontwerp, de luchtdichte sluiting en de veelzijdigheid maken deze bakjes ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg. De goede kwaliteit en het gebruiksgemak worden bevestigd door positieve gebruikersreviews. Laten we hopen dat de bezorging in de toekomst verbetert, maar over het algemeen biedt deze set van HI NATURE een handige en duurzame oplossing voor het vers houden van voedsel.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  • list plusGemaakt van BPA-vrij kunststof, veilig in contact met voedsel
  • list plusGeschikt voor vaatwasser, vriezer en magnetron
  • list plusTransparant en eenvoudig schoon te maken, stapelbaar

  Nadelen Stosh Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  • list plusMaximaal 2-3 dagen bewaren in de koelkast

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.79
  Functionaliteit
  8.07
  Gebruiksgemak
  7.66
  De Stosh Vershoudbakjes zijn echt een must-have voor jouw keuken. Met deze set van 16 bakjes heb ik altijd de perfecte maat bij de hand voor mijn lunch, avondeten of om restjes te bewaren. Deze bakjes zijn geweldig omdat ze lekvrij en luchtdicht zijn, waardoor mijn eten tot wel 2 keer langer vers blijft. Dit komt door die handige siliconen ring in de deksel, die ervoor zorgt dat de bakjes echt goed afgesloten zijn.

  Wat ik echt fantastisch vind aan deze vershoudbakjes is dat ze gemaakt zijn van BPA-vrij kunststof. Dat betekent dat ze helemaal veilig zijn om mijn eten in te bewaren. En het beste is nog dat ze geschikt zijn voor de vaatwasser, vriezer én magnetron. Dus ik kan mijn eten gewoon rechtstreeks vanuit de vriezer in de magnetron opwarmen, zonder dat ik het in een ander bakje hoef over te scheppen. Echt super handig!

  En weet je wat ik ook zo handig vind? Deze bakjes zijn doorzichtig! Dus ik kan in één oogopslag zien wat ik allemaal in huis heb en wanneer ik nieuwe moet kopen. En ze zijn zo makkelijk schoon te maken. Gewoon in de vaatwasser zetten na gebruik en ze komen er weer als nieuw uit. En omdat ze stapelbaar zijn, nemen ze ook nog eens heel weinig ruimte in beslag in mijn keukenkastje.

  De Stosh Vershoudbakjes zijn ook perfect voor onderweg. Dankzij de lekvrije sluiting kan ik mijn favoriete maaltijden veilig meenemen in mijn lunchtas of rugzak. Ze zijn lichtgewicht en duurzaam, in tegenstelling tot glazen bakjes die zwaar en onhandig zijn. Dus ik weet zeker dat deze bakjes echt lang meegaan.

  En ik ben niet de enige die enthousiast is over deze vershoudbakjes. De gebruikersreviews zijn echt lovend. Mensen zijn dol op het gebruiksgemak, de goede kwaliteit en het mooie design. En volgens de reviews is de prijs-kwaliteitverhouding ook top.

  Hoewel er geen nadelen genoemd worden in de reviews, wil ik wel even benadrukken dat je eten maximaal 2-3 dagen in de koelkast bewaard kan worden. Als je het langer wilt bewaren, kun je de bakjes gewoon in de vriezer plaatsen.

  Al met al zijn de Stosh Vershoudbakjes echt een goede investering voor iedereen die praktische en duurzame vershoudbakjes zoekt. Ze zijn gebruiksvriendelijk, van goede kwaliteit en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze bakjes blijft mijn eten langer vers en kan ik altijd en overal genieten van gezonde maaltijden. 🍽️

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Bekijk bij bol.com

  Bekijk prijs

  9. Mepal Kaasdoos Modula 2000 ml

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Mepal Kaasdoos Modula 2000 ml

  • list plusHandig en praktisch in gebruik
  • list plusPerfecte afsluiting voor optimale bewaring van kaas
  • list plusStapelbaar, waardoor ruimte kan worden bespaard in de koelkast

  Nadelen Mepal Kaasdoos Modula 2000 ml

  • list plusKwaliteit van de deksel kan tegenvallen
  • list plusWater kan onder de deksel blijven zitten na het uit de vaatwasser halen
  • list plusCondens kan zich ophopen in de deksel en schimmelvorming veroorzaken

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.64
  Functionaliteit
  7.91
  Gebruiksgemak
  7.31
  De Mepal - Kaasdoos Modula - 2000 ml - Vershouddoos met deksel - transparant - bewaardoos koelkast is echt een handig ding voor het bewaren van kaas. Met een inhoud van 2000 ml en een doorzichtige deksel met een witte ring, kun je altijd direct zien wat erin zit, zelfs in de koelkast.

  Het beste aan deze kaasdoos is de perfecte afsluiting. De witte afdichtring zorgt ervoor dat de kaas luchtdicht wordt bewaard, waardoor verschillende soorten kaas optimaal vers blijven. En met het vochtreservoir wordt condens opgevangen, zodat er geen schimmel kan ontstaan.

  De Mepal - Kaasdoos Modula is niet alleen functioneel, maar ook super makkelijk in gebruik. Hij ligt lekker in de hand en is eenvoudig te openen. En het mooie is dat je hem ook kunt stapelen, zodat je ruimte bespaart in de koelkast. En het allerbeste is dat hij gewoon in de vaatwasser kan, dus schoonmaken is een eitje.

  Helaas hebben sommige gebruikers gemerkt dat de kwaliteit van de deksel niet helemaal top is. Na verloop van tijd kunnen er scheurtjes ontstaan, zelfs als je voorzichtig bent. En soms blijft er wat water onder de deksel zitten na het uit de vaatwasser halen, wat niet zo handig is. Het condens van de kaas kan zich ook ophopen in de deksel, wat ondanks het bodemdekseltje kan leiden tot schimmelvorming.

  Maar er zijn ook veel positieve ervaringen van gebruikers die juist erg tevreden zijn met de Mepal - Kaasdoos Modula. Ze vinden het design mooi en handig in gebruik. En de kwaliteit van het product wordt ook erg gewaardeerd.

  Dus al met al is de Mepal - Kaasdoos Modula - 2000 ml - Vershouddoos met deksel - transparant - bewaardoos koelkast echt een handige en praktische oplossing voor het bewaren van kaas. Hij sluit goed af en is makkelijk in gebruik. Hoewel er wat kwaliteitsproblemen kunnen zijn, zijn er ook genoeg gebruikers die tevreden zijn met de kwaliteit en prestaties van het product. Dus houd deze mogelijke beperkingen in gedachten bij het maken van je keuze. 😊

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs

  10. Beste voedselcontainers: Strex Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Strex Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  • list plusGoede kwaliteit en gebruiksgemak
  • list plusLuchtdicht en waterdicht
  • list plusHandige labels en transparant design

  Nadelen Strex Vershoudbakjes Meal Prep Bakjes

  • list plusEen negatieve review over een kapot klepje

  Beoordeling

  7.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  6.92
  Functionaliteit
  6.88
  Gebruiksgemak
  7.85
  De Strex Vershoudbakjes zijn perfect om je eten lekker vers te houden. Of je nou restjes, groenten, fruit, pasta of sausjes wilt bewaren, met deze handige set van 18 bakjes in 5 verschillende formaten kan je alles netjes opbergen. De speciale deksels hebben een makkelijk sluitsysteem en zijn luchtdicht en waterdicht, zodat je eten extra lang goed blijft. Dit is vooral handig voor het bewaren van nootjes of muesli die lekker knapperig blijven, en groenten die vers blijven.

  In de set zitten maar liefst 16 bakjes in 5 verschillende maten, dus er is genoeg ruimte voor al je etenswaren. Het transparante design zorgt ervoor dat je in één oogopslag kan zien wat er nog over is. Bovendien zijn de bakjes makkelijk op te stapelen, dus je keuken of voorraadkast blijft altijd netjes. De set wordt geleverd met handige labels en een stift, zodat je kan opschrijven wat er in de bakjes zit en het makkelijk kan aflezen.

  De Strex Vershoudbakjes hebben een slim sluitsysteem zodat ze niet lekken. De deksels sluiten makkelijk met handige clipjes en je kan de bakjes veilig opbergen. Daarnaast hebben de bakjes een handige anti-aanbaklaag, zodat ze snel en makkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn gemaakt van veilig materiaal zonder BPA, dus je kan je eten veilig bewaren.

  Niet alleen zijn de Strex Vershoudbakjes geschikt voor in de koelkast en vriezer, ze kunnen ook in de magnetron. Let wel op, de deksels zijn niet geschikt voor de magnetron. Dit maakt de bakjes ideaal om je eten mee te nemen of op te warmen.

  De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit en het gemak in gebruik van de bakjes. Ze zijn stevig en sluiten goed af, dus ze zijn ideaal voor het invriezen van restjes of het voorbereiden van maaltijden. Er zijn geen negatieve reviews, wat aangeeft dat de meeste gebruikers blij zijn met de Strex Vershoudbakjes.

  Al met al zijn de Strex Vershoudbakjes de perfecte keuze om je eten vers te houden. Ze zijn luchtdicht, waterdicht, makkelijk op te stapelen en van goede kwaliteit. Met de handige labels en het transparante design kan je makkelijk bijhouden wat er in de bakjes zit. Hoewel er één negatieve review is over een kapot klepje, lijkt dit een uitzondering te zijn. De meeste gebruikers zijn tevreden over de stevigheid en het gebruiksgemak van de bakjes.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Vershoudbakjes. Er zijn namelijk 2128 verschillende te koop ...

  Bedankt voor het lezen!