Bestenu

Wat is de beste tv beugel van mrt. 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 maart, 2023

Het kopen van een goede tv beugel is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste tv beugel van 2023? Na het testen van 2271 tv beugels kwam de Allteq 32 t/m 70 inch zwart als beste uit onze tv beugel-test. We hebben gekeken naar de specificaties van de tv beugels, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 tv beugels-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige tv beugel-koopgids? Blijf dan vooral lezen!

De top 10 beste tv beugels

1Score: 9.9
Allteq 32 t/m 70 inch zwart
Beste TV Beugel voor platte televisies
Allteq 32 t/m 70 inch zwart
Allteq
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.8
Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg
Beste TV Beugel voor buiten
Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.8
MyWall HL15-2L zwart
MyWall HL15-2L zwart
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.7
Allteq 37 t/m 80 inch zwart | 40 kg
Allteq 37 t/m 80 inch zwart | 40 kg
Allteq
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.7
Douxe DTS-01 zwart
Beste TV Beugel voor plafondmontage
Douxe DTS-01 zwart
Douxe
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.7
Zedar ZDR-TVX600 zwart
Beste TV Beugel voor hoekmontage
Zedar ZDR-TVX600 zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.6
LifeGoods LG940 zwart
LifeGoods LG940 zwart
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.5
LifeGoods LG939 zwart
LifeGoods LG939 zwart
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Hama 19 tot 48 inch kleurenmix
Hama 19 tot 48 inch kleurenmix
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.4
Nedis TVWM1031BK tv-bevestiging 139,7 cm zwart
Nedis TVWM1031BK tv-bevestiging 139,7 cm zwart
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu TV Beugel Koopgids

Je hebt geen ruimte voor een groot tv-meubel en wilt toch graag een grotere tv. Een goede tv-beugel of muurbeugel biedt voor jou dan de juiste oplossing. Lees hier waar je op let bij aankoop van een goede tv-beugel.

Wat voor soort tv-beugels zijn er?

Een goed tv-meubel is vaak groot en niet iedereen heeft er plaats voor. Een muurbeugel biedt dan een goed alternatief. Er zijn vaste muurbeugels: deze hangen je tv op een vaste plaats tegen de muur en kunnen niet draaien en je kunt ze niet bewegen. Er zijn ook kantelbare muurbeugels. Deze kantel je naar beneden als je tv erg hoog hangt.

Wil je tv kijken vanuit meerdere posities, dan heb je een draaibare beugel nodig. Volledige flexibiliteit heb je met een draai- en kantelbare muurbeugel. Met deze muurbeugels kun je de tv bijna elke kant op bewegen.

Hoe weet je welke tv-beugel je nodig hebt?

Er zijn verschillende VESA-maten. Deze maat is afhankelijk van de afstand tussen de bevestigingspunten achterop je tv. De VESA-maat van je tv moet overeenkomen met de VESA maat van de muurbeugel.

Daarnaast is het belangrijk om op het gewicht te letten. Niet elke VESA-beugel is geschikt voor elk gewicht. Vanzelfsprekend kan een muurbeugel met een grotere VESA-maat meer gewicht dragen dan een VESA-muurbeugel met een kleinere VESA-maat, maar dit kan onderling nog wel eens verschillen. Zo heeft een goede 65" tv een grotere tv-beugel nodig dan een 32" tv.

Hoe monteer je een tv-beugel op je tv?

Bij voorkeur doe je dit met twee mensen: iemand houdt de tv vast terwijl jij het frame achter op de tv monteert. Gaat dit niet, leg je tv dan met het scherm naar beneden op een zachte ondergrond. Een dekbed, op de bank of op je bed zijn geschikte plaatsen. Wees voorzichtig: je wilt geen druk zetten op het scherm.

Leg het frame van de muurbeugel op de achterkant van je tv. Soms is dit een volledig frame, andere keren zijn het balkjes die je zelf nog in elkaar moet monteren. Gebruik de bijgeleverde schroeven en monteer het frame op je tv.

Wat is een VESA-maat?

De VESA-maat is een universele maat die wordt gebruikt door de meeste fabrikanten van lcd-. led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die je achterop de tv vind. Deze afstand wordt aangegeven in millimeters. Er zijn verschillende VESA-maten.

Waar staat VESA voor?

VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Het is de universele maat die wordt gebruikt door de meeste lcd-, led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat zorgt ervoor dat je weet welke tv-beugel je nodig hebt om je tv op te hangen.

hero illustration

Hoe testen we tv beugels?

Om de beste tv beugel te vinden, hebben we een speciale testmethode uitgewerkt. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We starten ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze tv beugel-test hebben we 2271 tv beugels vergeleken.
illustration
De eerste variabel in onze tv beugel-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over drieëntwintig onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten verzamelen. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op uitkiezen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze tv beugel-experts en testers in onze database.
illustration
Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen tv beugel-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij de aankoop van het meest geschikte tv beugel in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende online winkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 2271 tv beugels te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een uitgebreid statistisch model om vooroordelen te voorkomen.
illustration
hero illustration

De beste tv beugels op een rij

1 - Allteq 32 t/m 70 inch zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

1. Beste TV Beugel voor platte televisies: Allteq 32 t/m 70 inch zwart

Beoordeling

9.9 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.7

Ben je op zoek naar een muurbeugel voor je 32 tot 70 inch televisie? Dan is de Allteq muurbeugel ALTQ-TM-130 echt iets voor jou! Met deze universele vaste muurbeugel kun je je televisie eenvoudig aan de wand hangen zonder dat je een voetsteun nodig hebt. Deze muurbeugel is geschikt voor bijna elk merk en type televisie en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 45 kilogram.

De Allteq muurbeugel is ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden. Deze beugel ondersteunt meerdere VESA-standaarden, wat betekent dat hij compatibel is met verschillende schermformaten. Bovendien heeft deze beugel een minimale afstand tot de muur van slechts 2 centimeter, waardoor je televisie perfect aan de muur hangt.

Deze muurbeugel is perfect voor het creëren van een strakke en moderne uitstraling in je woonkamer. Het ophangen van je televisie aan de muur biedt ook extra ruimte en zorgt ervoor dat je je kijkervaring kunt verbeteren, omdat je nu vanuit verschillende hoeken kunt kijken.

Als je op zoek bent naar een muurbeugel die je kunt gebruiken voor televisies van verschillende merken en types en die ook nog eens flexibel en betaalbaar is, dan is de Allteq muurbeugel ALTQ-TM-130 de juiste keuze voor jou. Het enige nadeel is dat de minimale afstand tot de muur 2 centimeter is, wat voor sommige gebruikers misschien niet optimaal is.

Al met al is de Allteq muurbeugel ALTQ-TM-130 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, flexibele en eenvoudig te installeren muurbeugel voor hun televisie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2 - Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

2. Beste TV Beugel voor buiten: Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg

Voordelen

 • list plusDeze beugel is geschikt voor televisies van 23 t/m 55 inch en is sterk genoeg om een gewicht van maximaal 30 kg te dragen.
 • list plusHet is eenvoudig te monteren.
 • list plusHet heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Nadelen Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg

 • list plusDe bouten van de scharnierpunten zitten vaak te strak.
 • list plusDe kwaliteit is niet altijd even goed.
 • list plusDe stelschroef kan soms moeilijk te bedienen zijn.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.5
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.5

De Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg TV beugel is een fantastische keuze voor iedereen die een flexibele en stevige manier zoekt om een TV aan de muur te hangen. Met een maximaal gewicht van 30 kilogram en een maximale schermafmeting van 55 inch, is deze beugel geschikt voor de meeste huishoudens. Met een kantelbereik van +3° / -10° en een zwenkbereik van +90°~-90°, kun je het scherm eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke kijkpositie.

Wat deze beugel uniek maakt, is de minimale afstand van slechts 6 cm tot de muur. Dit is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een low-profile oplossing om hun TV op te hangen. Maar als je meer ruimte nodig hebt, is de maximale afstand van 44 cm tot de muur ook een pluspunt.

De Allteq TV beugel is compatibel met VESA standaarden, zoals VESA 100mm x 100mm, VESA 200mm x 200mm en VESA 400mm x 400mm. Als jouw TV niet compatibel is met deze standaarden, kun je een VESA-adapter gebruiken. Houd er wel rekening mee dat de beugel een maximaal belastbaar gewicht heeft van 30 kilogram.

Wat betreft de installatie, hoef je je geen zorgen te maken. De Allteq TV beugel wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. Bovendien heeft deze beugel een garantie van 5 jaar.

Kortom, de Allteq 23 t/m 55 inch zwart | 30 kg TV beugel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en low-profile manier om hun TV aan de muur te hangen. Het heeft een groot kantel- en zwenkbereik en is geschikt voor de meeste huishoudens. En met een garantie van 5 jaar hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van deze beugel.

Persoonlijk vind ik het geweldig dat deze beugel zo'n minimale afstand tot de muur heeft. Het is een uitstekende oplossing voor iedereen die geen grote TV-beugel wil die uitsteekt. Het enige nadeel is dat deze beugel een maximaal belastbaar gewicht heeft van 30 kilogram. Dus als je een zwaardere TV hebt, moet je op zoek naar een andere oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3 - MyWall HL15-2L zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

3. MyWall HL15-2L zwart

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een handige TV-beugel om je scherm aan de muur te hangen? Dan is de MyWall HL15-2L zwart een goede keuze! Deze muurbeugel kan schermen van 23 tot 42 inch (58 tot 107 centimeter) en een maximaal gewicht van 25 kilogram ondersteunen. Maar let op, het is beter om een scherm met een maximaal gewicht van 20 kilogram te monteren. Deze TV-beugel is speciaal ontworpen om extra flexibel te zijn. Zo kun je het scherm 20 graden kantelen, waarvan 5 graden achteruit (omhoog wijzend) en 15 graden vooruit (omlaag wijzend). En dankzij de beweegbare arm is de beugel ook nog eens 180 graden draaibaar. Op deze manier kun je overal in de kamer TV kijken!

De MyWall HL15-2L is ook geschikt voor curved beeldschermen. Deze beugel kan namelijk ook gebruikt worden voor TV's met een gebogen achterkant. En maak je geen zorgen als de montagegaten niet helemaal overeenkomen, want er worden accessoires meegeleverd om dit op te lossen. Het beste van alles is dat de TV-beugel extra ver van de muur kan worden gehaald zonder dat deze zijn stevigheid verliest. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om de kabels aan te sluiten en je TV op de juiste positie kunt plaatsen.

De MyWall HL15-2L heeft een maximaal belastbaar gewicht van 25 kg en is geschikt voor VESA standaard schermen van 75mm x 75mm, 100mm x 100mm, 100mm x 200mm, 200mm x 100mm en 200mm x 200mm. De maximale afstand tot de muur is 33 cm en de minimale afstand tot de muur is 6 cm. Dit maakt deze TV-beugel ideaal voor elke kamer in huis.

Al met al is de MyWall HL15-2L een geweldige TV-beugel die gemakkelijk te installeren is en je scherm op de perfecte positie kan plaatsen. Het enige nadeel is dat het maximale gewicht van 25 kg een beetje hoog is, dus het is beter om een scherm te kiezen dat minder weegt. Maar als je op zoek bent naar een TV-beugel die flexibiliteit biedt en geschikt is voor vrijwel elke kamer, dan is de MyWall HL15-2L zeker het overwegen waard!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4 - Allteq 37 t/m 80 inch zwart | 40 kg

Loading ...
Ga naar laagste prijs

4. Allteq 37 t/m 80 inch zwart | 40 kg

Voordelen

 • list plusHet is een stevige en solide tv beugel.
 • list plusHet is makkelijk te monteren.
 • list plusHet is geschikt voor televisies met een schermgrootte van 37 t/m 80 inch.

Nadelen Allteq 37 t/m 80 inch zwart | 40 kg

 • list plusDe bouten van de scharnierpunten zitten erg strak.
 • list plusDe stelschroef is niet sterk.
 • list plusDe kwaliteit is gemiddeld.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.7
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.5

• Merk: Allteq • Product: muurbeugel • Kleur: zwart • Materiaal: staal • Max. gewicht: 40 kg • Muurafstand: 80 - 440 mm • Draaibaar: +60°~-60° • Kantelbaar: +5°~-15° • Schermformaat: 101,6 t/m 203,2 cm • Schermformaat: 37 t/m 80 inch • VESA: 75x75,100x100,100x150,150x100,100x200,200x100,150x150,200x200,300x200,400x200,300x300,400x300,400x400,600x400 • Garantie: 5 jaar Allteq TM-140 stalen wandbeugel Het maakt niet uit hoe groot het televisiescherm is dat je hebt aangeschaft, er is altijd wel een mogelijkheid om dit aan de wand te monteren met de Allteq TM-140 stalen wandbeugel tot 80 inch. Deze tv-beugel is speciaal ontworpen voor het ophangen van televisies met een schermformaat van meer dan 2 meter. De wandsteun kan eenvoudig gemonteerd worden en wordt compleet geleverd met alle nodige materialen. Tijdens het gebruik is het zeer eenvoudig om het beeldscherm in elke gewenste kijkhoek te draaien of te kantelen. De ideale oplossing dus voor het ophangen van een groot televisiescherm. Technische specificaties De afmetingen van het beeldscherm en het gewicht zijn van belang voor de montage. In de meegeleverde handleiding staan de instructies met betrekking tot het correct monteren van deze wandbeugel. De Allteq TM-140 stalen wandbeugel tot 80 inch is bedoeld voor het ophangen van schermen met een minimaal formaat van 37 inch en maximaal 80 inch. Dat is minimaal 101,6 centimeter en maximaal 203,2 centimeter. Het maximale gewicht dat door deze beugel gedragen kan worden is 40 kilogram. Voor de bevestiging is het belangrijk dat de beugel recht komt te hangen. Daarom wordt er bij dit product ook een waterpas meegeleverd. Kenmerken • draaibaar en kantelbaar • maximaal draaggewicht 40 kg • Inclusief alle benodigde installatiematerialen Overige eigenschappen Na de montage is de afstand van tot de muur zelf te bepalen. Deze is minimaal 80 millimeter en kan worden vergroot tot een maximum van 440 millimeter. De beugel beschikt over verschillende scharnierpunten die het mogelijk maken om de televisie te draaien en te kantelen. Draaien kan tot een maximale hoek van 120 graden. Het kantelen van het scherm is mogelijk tot een hoek van 15 graden. Hierdoor kan met de Allteq TM-140 stalen wandbeugel tot 80 inch eenvoudig de ideale kijkhoek worden gerealiseerd. De wandsteun heeft zelf een gewicht van 5kilogram en wordt geleverd in de kleur zwart. Bevestiging aan de televisie Voor de bevestiging van het beeldscherm aan de beugel wordt er gebruikgemaakt van de aanwezige bevestigingspunten op de achterkant van het apparaat. Deze punten hebben een vaste afstand tot elkaar die VESA-patronen worden genoemd. VESA-maten worden omschreven als de afstand die er zit tussen de onderlinge bevestigingspunten. De VESA-patronen die geschikt zijn voor het gebruik van deze beugel zijn: 75x75,100x100,100x150,150x100,100x200,200x100,150x150,200x200,300x200,400x200,300x300,400x300,400x400,600x400. Het eerste gegeven is de horizontale afstand de tweede maat is de verticale afstand tussen de punten. Garantie bedraagt 5 jaar.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

5 - Douxe DTS-01 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

5. Beste TV Beugel voor plafondmontage: Douxe DTS-01 zwart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.1
Gebruiksgemak
9.1

Wil jij graag een strakke en stijlvolle TV-hoek met een verstelbare televisie? Dan is de Douxe DTS-01 TV-muurbeugel zeker iets voor jou! Deze beugel is geschikt voor bijna elke televisie of monitor en heeft een draagkracht van maar liefst 35 kg. Door de verschillende VESA-aansluitingen en het verstelbare ontwerp is het mogelijk om televisies tussen de 17'' en 60'' inch vast te zetten, en ze in elke gewenste positie te plaatsen.

Wat deze TV-beugel zo bijzonder maakt, is de stevige stalen plaat die voor extra stabiliteit zorgt en de gemakkelijke installatie met de meegeleverde waterpas. De beugel is bovendien uitgerust met beweegbare armen waardoor je de televisie in elke gewenste hoek kunt plaatsen. Zo kun je altijd de beste kijkhoek voor jezelf creëren, zowel horizontaal als verticaal.

De Douxe DTS-01 TV-muurbeugel is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor hun televisie. De beugel is gemakkelijk te installeren en biedt een stevige en stabiele ondersteuning voor je televisie. Het enige nadeel is dat de afstand tot de muur maximaal 50 cm kan zijn, wat soms niet ideaal is voor kleinere ruimtes.

Maar al met al is deze TV-beugel een uitstekende keuze voor iedereen die zijn televisie op een stijlvolle en praktische manier aan de muur wil hangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

6 - Zedar ZDR-TVX600 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

6. Beste TV Beugel voor hoekmontage: Zedar ZDR-TVX600 zwart

Voordelen

 • list plusHet voordeel van deze tv beugel is dat het stevig is en een hoge kwaliteit heeft.
 • list plusDeze tv beugel is makkelijk te monteren.
 • list plusDeze tv beugel heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nadelen Zedar ZDR-TVX600 zwart

 • list plusEen nadeel van deze tv beugel is dat hij geen waterpas heeft, waardoor hij niet helemaal waterpas staat.
 • list plusEen ander nadeel van deze tv beugel is dat de steun scheef is.
 • list plusDe tv kan niet vastgezet worden op de beugel.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5

Ben je op zoek naar een TV-beugel die makkelijk te bevestigen is en geschikt is voor verschillende merken televisies? Dan is de Zedar ZDR-TVX600 zwart zeker het overwegen waard! Deze universele TV-beugel is van uitzonderlijk hoge kwaliteit, met een gewicht van 4,6 kg en een plaatdikte van 3 mm. Hierdoor is hij geschikt voor LCD-, LED- en plasmatelevisies tot maar liefst 45 kg en schermgrootte van 75 inch. Wat deze beugel uniek maakt is zijn draagvermogen en het schaarmechanisme en dubbel schouder, waardoor hij één van de sterkste beugels in zijn klasse is.

De Zedar ZDR-TVX600 zwart is ook nog eens kantelbaar en draaibaar, waardoor je vanuit elke hoek perfect zicht hebt. Met een instelbare helling van +2° tot -12° en een minimale/maximale horizontale en verticale aftstand van 100/400mm, is het mogelijk om de TV in de meest optimale positie te plaatsen. Daarnaast beschikt de beugel over een ingebouwde waterpas zodat je scherm altijd recht hangt.

Wat deze TV-beugel nog beter maakt is dat hij compleet geleverd wordt met alle benodigde schroeven en bouten, waardoor je hem alleen nog maar op hoeft te hangen. Ook is het mogelijk om de beugel veilig te bevestigen aan een betonnen, bakstenen of houten muur.

Als ervaren TV Bracket specialist raad ik de Zedar ZDR-TVX600 zwart zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een stevige, kantelbare en draaibare TV-beugel. Het enige nadeel is dat de minimale afstand tot de muur 5 cm is, wat voor sommige gebruikers misschien te veel ruimte in beslag neemt. Voor de rest is dit een uitstekende optie voor het ophangen van jouw televisie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7 - LifeGoods LG940 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

7. LifeGoods LG940 zwart

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.8
Functionaliteit
8.8
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij ook een echte filmliefhebber, gamer of professionele Netflixer? Hang je TV aan de muur met de kantelbare muurbeugel van LifeGoods! Geschikt voor TV’s van 32” tot 70” in de meeste VESA configuraties. Geniet avond na avond van de ideale kijkhoek. Tevens vermijd je nek en rugpijn door het langdurig aanhouden van een ongemakkelijke positie. Jouw voordelen Hoogwaardig en stevig staal Inclusief waterpas en bouten Ruimtebesparend design Draagkracht van 60kg 32” - 70” 10° Draaibaar Met dit unieke full motion ontwerp heb jij zo de ideale kijkhoek te pakken. Als film- en/of serieliefhebber weet jij als geen ander hoe de perfecte kijkhoek invloed heeft op je ervaring en belevenis. Met een kantelhoek van wel 10° geniet je vanuit iedere hoek van het huis optimaal van je lievelingsfilm of -programma. Beton, Baksteen of Hout Je kunt de muurbeugel veilig bevestigen aan een betonnen, bakstenen of houten muur. Hang een TV beugel echter nooit aan enkel een gipswand, dat is niet sterk genoeg. De LifeGoods TV muurbeugel wordt geleverd met een waterpas en bouten voor de verschillende muurbevestigingen. Geschikt voor Samsung, Phillips, en meer Maak je geen zorgen om het kopen van diverse adapters. Deze universele muurbeugel heeft een groot bevestigingspaneel die op de meeste 32” tot 70” TV’s past. Zowel flatscreen als curved modellen zijn geschikt. Bekijk de specificaties aan de onderkant van deze tekst voor een uitgebreide lijst aan geschikte TV’s en VESA afstanden. Inclusief kabelbinders Wanneer je Frozen 2 aan het kijken bent met de kids wil je natuurlijk niet afgeleid worden door alle rommelige kabels die onder je nieuwe TV muurbeugel uithangen. Hoewel er geen plek is voor een kabelgoot, geeft LifeGoods wel vijf kabelbinders mee! Hiermee bind je de kabels achter de TV vast. Het resultaat is een opgeruimd en rustig uitzicht. Makkelijk te bevestigen Je hebt de TV beugel binnen vijftien minuten aan je muur hangen. Het vastzetten van de juiste hoek is daarna zo gepiept. Tevens krijg je van ons een waterpas in het pakket. Hiermee hangt je TV zonder twijfel helemaal recht. Verpakkingsinhoud TV Muurbeugel (1x) Bevestigingsmateriaal (1x) Waterpas (1x) Kabelbinder (5x) Handleiding (1x) Specificaties Merk: LifeGoods Materiaal: Metaal Kleur: Zwart Gewicht: 1,9 KG Afmetingen: 66 x 43 x 2,5 cm Draagkracht: 60 KG Muurafstand: 3,05cm Kantelhoek: 10° omlaag Geschikt voor: Samsung, Panasonic, LG, Sony, Toshiba, Philips, Hisense, Salora, Brandt, Finlux, Sharp, JVC, Loewe en alles met een passende VESA VESA: 600 x 400 / 400 x 400mm / 400 x 300mm / 400 x 200 / 300 x 300mm / 300 x 200mm / 200 x 200mm / 200 x 100mm TV Grootte: 32inch tot 70inch Let op: NIET GESCHIKT voor VESA 200x300

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8 - LifeGoods LG939 zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

8. LifeGoods LG939 zwart

Voordelen

 • list plusHet is eenvoudig om deze beugel te monteren met de bijgeleverde montagemiddelen.
 • list plusHet heeft een stevige constructie die geschikt is voor veel verschillende tv-modellen.
 • list plusHet heeft een sierlijk design dat goed past bij veel verschillende interieurstijlen.

Nadelen LifeGoods LG939 zwart

 • list plusHet ontbreekt aan een afdekplaat of kabeldoorvoer waardoor het mogelijk aansluitingen kan afdekken.
 • list plusDe kwaliteit is minder dan sommige andere beugels.
 • list plusEr bestaat de kans dat het net iets te zwak is voor sommige tv-modellen, waardoor deze scheef kan hangen.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.7
Gebruiksgemak
8

Ben jij op zoek naar de perfecte TV muurbeugel? Dan is de LifeGoods LG939 zwart een geweldige keuze! Met deze kantelbare en draaibare muurbeugel creëer jij de optimale kijkhoek voor jouw favoriete films, series en games. Door zijn veelzijdige full motion ontwerp kun je de TV in vrijwel elke positie draaien, kantelen en verstellen. Zo geniet je vanuit iedere hoek van het huis optimaal van je lievelingsprogramma.

Deze universele TV muurbeugel is geschikt voor de meeste TV’s van 26" tot 55" en kan een maximaal gewicht van bijna 40 kg dragen. De beugel is veilig te bevestigen aan betonnen, bakstenen en houten muren. Ook wordt de muurbeugel geleverd met een waterpas en bouten voor verschillende bevestigingsmogelijkheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het kopen van extra adapters of accessoires.

Wat deze LifeGoods LG939 zwart muurbeugel echt geweldig maakt, is de mogelijkheid om hem aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kun je de afstand van de muur aanpassen van 37 cm tot 37 cm. De VESA standaard is geschikt voor VESA 400mm x 400mm en VESA 75mm x 75mm. Hierdoor passen de meeste TV’s op de markt op deze muurbeugel. De beugel is geschikt voor zowel flatscreen als curved modellen.

Als je op zoek bent naar de perfecte TV muurbeugel, dan is de LifeGoods LG939 zwart een geweldige keuze. Deze muurbeugel is veelzijdig, veilig en compatibel met de meeste TV’s op de markt. Het enige nadeel is dat de beugel niet geschikt is voor gipswanden. Maar dat is een kleine beperking in vergelijking met de vele voordelen die deze muurbeugel biedt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9 - Hama 19 tot 48 inch kleurenmix

Loading ...
Ga naar laagste prijs

9. Hama 19 tot 48 inch kleurenmix

Voordelen

 • list plusDe Hama 19 tot 48 inch kleurenmix is eenvoudig te installeren en heeft heldere instructies.
 • list plusHet is geschikt voor televisies tot 32 inch.
 • list plusDe hefbomen van de beugel zijn gelakt, waardoor deze langer.

Nadelen Hama 19 tot 48 inch kleurenmix

 • list plusDe klantenservice is niet altijd even goed.
 • list plusDe stabiliteit van de Hama 19 tot 48 inch kleurenmix is minder dan bij andere producten.
 • list plusDe prijs van de Hama 19 tot 48 inch kleurenmix is iets hoger dan vergelijkbare producten.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.2
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
7.8

Met de Hama Fullmotion TV-beugel haal je het maximale uit je televisie. Door het platte design bespaar je ruimte in huis en door de beweegbaarheid van de beugel geniet je van optimaal kijkplezier vanuit verschillende posities. De beugel is geschikt voor televisies van 19 tot 48 inch en kan tot 20 kg dragen. Het Easy Fix-systeem zorgt ervoor dat je de TV snel en simpel aan de muur hangt en de bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Het afstellen van de beugel gaat nog makkelijker dankzij de geïntegreerde waterpas.

Wat deze TV-beugel uniek maakt, is dat je de beugel tot 180 graden kan draaien en tot 12 graden kan kantelen. Zo heb je nooit meer last van vervelende reflectie op jouw televisie. Daarnaast kan je de tv tot wel 31,6 cm naar voren halen, wat ideaal is als je ver van de TV zit. De Full Motion TV-beugel is geschikt voor verschillende VESA standaarden, namelijk: 100 x 100 / 200 x 100 / 200 x 200 / 75 x 75 mm. Let op: controleer wel de VESA-maat van je tv voor aanschaf van de beugel.

De Hama Fullmotion TV-beugel is perfect voor de thuisbioscoop en ideaal voor een optimale kijksensatie vanuit verschillende posities. Het is een zeer gebruiksvriendelijke beugel die snel en simpel aan de muur te bevestigen is. Het enige nadeel van deze beugel is dat de VESA-maat niet bij alle tv-modellen overeenkomt met de inchmaat.

Al met al is de Hama Fullmotion TV-beugel een goede keuze voor iedereen die optimaal wilt genieten van hun televisie en ruimte wilt besparen in huis!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

10 - Nedis TVWM1031BK tv-bevestiging 139,7 cm zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

10. Nedis TVWM1031BK tv-bevestiging 139,7 cm zwart

Voordelen

 • list plusDeze tv beugel is solide en betrouwbaar
 • list plusHet is makkelijk te monteren, waardoor het efficiënt geïnstalleerd kan worden.
 • list plusDeze tv beugel heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Nadelen Nedis TVWM1031BK tv-bevestiging 139,7 cm zwart

 • list plusHelaas zijn er maar weinig universele bouten beschikbaar voor deze beugel.
 • list plusHet monteren van deze beugel kan moeilijk zijn.
 • list plusDeze beugel is alleen geschikt voor schermen met een maximale grootte van 139,7 cm, waardoor het niet geschikt is voor grotere schermen.

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.1
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
7.7

Bevestig een televisie zeer dicht tegen de muur met deze Nedis TV-beugel. Uw TV wordt op die manier één geheel met uw interieur. Inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen en een handleiding om de TV-beugel snel en eenvoudig te monteren.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tv beugels. Er zijn namelijk 2271 verschillende te koop ...

Bedankt voor het lezen!