Bestenu

Beste Tv beugel - Jan. 2022

Met meer dan 2232 tv beugels op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste tv beugels op een rij
01Score: 10
Hama Fullmotion
Hama Fullmotion
Ga naar laagste prijs
02Score: 9.7
My Wall HL15-2L TV-beugel 58,4 cm (23)
My Wall HL15-2L TV-beugel 58,4 cm (23)
Ga naar laagste prijs
03Score: 9.2
Hama Fullmotion
Hama Fullmotion
Ga naar laagste prijs
04Score: 9.1
Vogel's Wall 3305
Vogel's Wall 3305
Ga naar laagste prijs
05Score: 8.8
LifeGoods TV Muurbeugel met Lange Arm
LifeGoods TV Muurbeugel met Lange Arm
Ga naar laagste prijs
06Score: 8.7
Vogel's Wall 3205
Vogel's Wall 3205
Ga naar laagste prijs
07Score: 8.4
Hama Fix
Hama Fix
Ga naar laagste prijs
08Score: 8
Hama Tilt
Hama Tilt
Ga naar laagste prijs
09Score: 7.9
Vogel's WALL 3145 Draaibare tv-beugel (zwart) 19"-43"
Vogel's WALL 3145 Draaibare tv-beugel (zwart) 19"-43"
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.8
Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch
Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu TV Beugel Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Je hebt geen ruimte voor een groot tv-meubel en wilt toch graag een grotere tv. Een goede tv-beugel of muurbeugel biedt voor jou dan de juiste oplossing. Lees hier waar je op let bij aankoop van een goede tv-beugel.

Wat voor soort tv-beugels zijn er?

Een goed tv-meubel is vaak groot en niet iedereen heeft er plaats voor. Een muurbeugel biedt dan een goed alternatief. Er zijn vaste muurbeugels: deze hangen je tv op een vaste plaats tegen de muur en kunnen niet draaien en je kunt ze niet bewegen. Er zijn ook kantelbare muurbeugels. Deze kantel je naar beneden als je tv erg hoog hangt.

Wil je tv kijken vanuit meerdere posities, dan heb je een draaibare beugel nodig. Volledige flexibiliteit heb je met een draai- en kantelbare muurbeugel . Met deze muurbeugels kun je de tv bijna elke kant op bewegen.

Hoe weet je welke tv-beugel je nodig hebt?

Er zijn verschillende VESA-maten. Deze maat is afhankelijk van de afstand tussen de bevestigingspunten achterop je tv. De VESA-maat van je tv moet overeenkomen met de VESA maat van de muurbeugel.

Daarnaast is het belangrijk om op het gewicht te letten. Niet elke VESA-beugel is geschikt voor elk gewicht. Vanzelfsprekend kan een muurbeugel met een grotere VESA-maat meer gewicht dragen dan een VESA-muurbeugel met een kleinere VESA-maat, maar dit kan onderling nog wel eens verschillen. Zo heeft een goede 65" tv een grotere tv-beugel nodig dan een 32" tv.

Hoe monteer je een tv-beugel op je tv?

Bij voorkeur doe je dit met twee mensen: iemand houdt de tv vast terwijl jij het frame achter op de tv monteert. Gaat dit niet, leg je tv dan met het scherm naar beneden op een zachte ondergrond. Een dekbed, op de bank of op je bed zijn geschikte plaatsen. Wees voorzichtig: je wilt geen druk zetten op het scherm.

Leg het frame van de muurbeugel op de achterkant van je tv. Soms is dit een volledig frame, andere keren zijn het balkjes die je zelf nog in elkaar moet monteren. Gebruik de bijgeleverde schroeven en monteer het frame op je tv.

Wat is een VESA-maat?

De VESA-maat is een universele maat die wordt gebruikt door de meeste fabrikanten van lcd-. led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die je achterop de tv vind. Deze afstand wordt aangegeven in millimeters. Er zijn verschillende VESA-maten.

Waar staat VESA voor?

VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Het is de universele maat die wordt gebruikt door de meeste lcd-, led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat zorgt ervoor dat je weet welke tv-beugel je nodig hebt om je tv op te hangen.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige tv beugel lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste tv beugel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over tv beugels, maar tegenwoordig helpt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle tv beugels die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke tv beugels het best worden verkocht
illustration
Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van tv beugels stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste tv beugels in een handige lijst

1 - Hama Fullmotion

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Hama Fullmotion TV-beugel hang je jouw televisie in stijl aan de muur. Het platte design zorgt ervoor je optimaal gebruikt kunt maken van je TV, terwijl je ook nog een hoop ruimte bespaart in huis. Als je vanaf verschillende posities televisiekijkt, is de Hama Full Motion tv-beugel iets voor jou. Deze muurbeugel zorgt voor een optimale opstelling van het flatscreen in de thuisbioscoop en is volledig beweegbaar. Je kunt de beugel draaien tot 180 graden en kantelen tot 12 graden. Zo heb je nooit te maken met vervelende reflectie op jouw televisie. Als je ver van de tv zit, haal je het toestel tot 31,6 cm naar voren. De Hama Full Motion is geschikt voor 19 t/m 48 inch en kan tot 20 kg dragen. Doordat de Hama Full Motion gebruik maakt van het Easy Fix-systeem hang je jouw televisie snel en simpel aan de muur. Na de installatie kan je de muurbeugel bijstellen om de optimale kijksensatie te ervaren. De bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Ook komt de Full Motion met een geïntegreerde waterpas, waarmee het afstellen nog makkelijker gaat! Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden: 100 x 100 / 200 x 100 / 200 x 200 / 75 x 75 mm ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. In de doos vind je: 1 muurbeugel Montagemateriaal Montage instructies *Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - My Wall HL15-2L TV-beugel 58,4 cm (23)

Loading..
Ga naar laagste prijs

Monteer uw beeldscherm eenvoudig aan de muur. Een snelle en probleemloze montage is gegarandeerd, dankzij de gemakkelijk te begrijpen montagehandleiding van myWall.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Hama Fullmotion

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Hama Fullmotion TV-beugel hang je jouw televisie in stijl aan de muur. Het platte design zorgt ervoor je optimaal gebruikt kunt maken van je TV, terwijl je ook nog een hoop ruimte bespaart in huis. Als je vanaf verschillende posities televisiekijkt, is de Hama Full Motion tv-beugel iets voor jou. Deze muurbeugel zorgt voor een optimale opstelling van het flatscreen in de thuisbioscoop en is volledig beweegbaar. Je kunt de beugel draaien tot 180 graden en kantelen tot 12 graden. Zo heb je nooit te maken met vervelende reflectie op jouw televisie. Als je ver van de tv zit, haal je het toestel tot 41,6 cm naar voren. De muurbeugel is geschikt voor 32 tot en met 65 inch en kan tot 25 kg dragen. Doordat de Hama Full Motion gebruik maakt van het Easy Fix-systeem hang je jouw televisie snel en simpel aan de muur. Na de installatie kan je de muurbeugel bijstellen om de optimale kijksensatie te ervaren. De bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden: 100 x 100, 200 x 200, 300 x 300, 400 x 400, 75 x 75 mm ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. Kenmerken Voor de installatie van flatscreens met een schermdiagonaal van 81 tot 165 cm (32" tot 65") Optimale plaatsing van flatscreens in elke ruimte Ondersteunt alle VESA-standaarden tot 400 x 400 Traploos kantelbaar tot +5/-12° Tot 180° draaibaar aan 3 scharnieren ℹ Goed om te weten Voor televisies van de serie Sony W6/W7/W8xx hebt u tevens de schroefset 00118637 nodig. Naast de meegeleverde uitgebreide montage-accessoires adviseren wij de volgende gereedschappen voor de montage: boormachine, potlood, schroevendraaier, accuboor/schroefmachine, meetlint, steeksleutel, waterpas. De meegeleverde pluggen en schroeven van deze tv-muurbeugel zijn alleen geschikt voor betonnen en massieve bakstenen muren. Controleer uw muur voor de montage. Als deze van andere materialen is gemaakt, ga dan voor geschikte pluggen en schroeven naar een gespecialiseerde dealer. Om de volledige bewegingsvrijheid te kunnen gebruiken, meet u de kabels af op een volledig uitgetrokken tv-muurbeugel; zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de kabels te kunnen bewegen. Als u de muurbeugel gebruikt voor tv's met VESA-standaard tot 200 x 200, hoeft u de vier extra armen niet te monteren. Deze hebt u nodig voor VESA-standaarden groter dan 200 x 200. * Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. ℹ De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Vogel's Wall 3305

Loading..
Ga naar laagste prijs

Met de Vogel's Wall 3305 ben je zeker van een sterke basis voor jouw thuisbioscoop. Met deze muurbeugel hang je een grote en zware televisies aan de wand. Deze vaste muurbeugel is geschikt voor schermformaten van 40 tot en met 100 inch en een maximaal gewicht van 80 kilogram. Het ontwerp van de beugel is uitgerust met een geïntegreerde waterpas. Hiermee weet je zeker dat je de tv recht aan de muur monteert. Heb je hulp nodig bij de installatie? Download dan de TV Mount Guide app op je smartphone of tablet. Deze app gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt, zodat je precies ziet waar het eerste boorgat moet komen. Zo weet je zeker dat jouw televisie recht hangt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - LifeGoods TV Muurbeugel met Lange Arm

Loading..
Ga naar laagste prijs

Ben jij ook een echte filmliefhebber, gamer of professionele Netflixer? Hang je TV aan de muur met de kantelbare muurbeugel van LifeGoods! Geschikt voor TV’s van 26” tot 55” in de meeste VESA configuraties. Je draait en kantelt hem zo in de perfecte positie. Schaf het meubel vandaag nog aan en voor je het weet lig je optimaal van je serie te genieten! Kantelbaar en draaibaar met arm Met het veelzijdige full motion ontwerp creëer je optimaal de ideale kijkhoek. Als film- en/of serieliefhebber weet jij als geen ander hoe de perfecte kijkhoek invloed heeft op je ervaring en belevenis. Met de verstelbare muurafstand, 180° draaihoek en 20° kantelhoek geniet je vanuit iedere hoek van het huis optimaal van je lievelingsfilm of -programma. Beton, Baksteen of Hout Je kunt de muurbeugel veilig bevestigen aan een betonnen, bakstenen of houten muur. Hang een TV beugel echter nooit aan enkel een gipswand, dat is niet sterk genoeg. De LifeGoods TV muurbeugel wordt geleverd met een waterpas en bouten voor de verschillende muurbevestigingen. Geschikt voor Samsung, Phillips, en meer Maak je geen zorgen om het kopen van diverse adapters. Deze universele muurbeugel heeft een groot bevestigingspaneel die op de meeste 26” tot 55” TV’s tot 30kg past. Zowel flatscreen als curved modellen zijn geschikt. Bekijk de specificaties aan de onderkant van deze tekst voor een uitgebreide lijst aan geschikte TV’s en VESA afstanden. LifeGoods TV Muurbeugel ✔ Kantelen, draaien, roteren en uittrekken ✔ Meest veelzijdige muurbeugel ✔ Inclusief waterpas en bouten ✔ Hoogwaardig en stevig staal ✔ Draagkracht van 30KG ✔ 26” – 55” Inclusief kabelbinders Wanneer je Frozen 2 aan het kijken bent met de kids wil je natuurlijk niet afgeleid worden door alle rommelige kabels die onder je nieuwe TV muurbeugel uithangen. Hoewel er geen plek is voor een kabelgoot, geeft LifeGoods wel vijf kabelbinders mee! Hiermee bind je de kabels achter de TV vast. Het resultaat is een opgeruimd en rustig uitzicht. Makkelijk te bevestigen Je hebt de TV beugel binnen de kortste keren aan je muur hangen. Het vastzetten van de juiste hoek is daarna zo gepiept. Tevens krijg je van ons een waterpas in het pakket. Hiermee hangt je TV zonder twijfel helemaal recht. Specificaties ▶ Inhoud Verpakking: 1 x TV Muurbeugel, 1 x Bevestigingsmateriaal, 1 x Waterpas, 5 x kabelbinder, 1 x Handleiding ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: Metaal ▶ Kleur: Zwart ▶ Gewicht: 2,9 KG ▶ Afmetingen: 50 x 29 x 43 cm ▶ Draagkracht: 30 KG ▶ Minimale afstand tot muur: 6,8cm ▶ Muurafstand: 6,8 – 48,2 cm ▶ Draaihoek: 90° links, 90° rechts ▶ Kantelhoek: 15° omlaag, 5° omhoog ▶ Geschikt voor: Samsung, Panasonic, LG, Sony, Toshiba, Philips, Hisense, Salora, Brandt, Finlux, Sharp, JVC, Loewe en alles met een passende VESA ▶ TV Grootte: 26” tot 55” ▶ Waterpas inbegrepen ▶ Kabelmanagement ▶ Type bediening: Handmatig ▶ Montage oppervlak: Wand ▶ Universele toepassing: Ja ▶ Flexibiliteit beugel: Draaibaar en kantelbaar ▶ VESA: 400 x 400mm / 400 x 300mm / 300 x 300mm / 300 x 200mm / 200 x 200mm / 200 x 100mm / 100 x 100mm / 75 x 75 mm ℹ Let op: NIET GESCHIKT voor VESA 200x300 en 100x200! Controleer altijd eerst de VESA afmetingen van de TV om te zien of de beugel past.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Vogel's Wall 3205

Loading..
Ga naar laagste prijs

De Vogel's Wall 3205 is een muurbeugel met een vaste constructie. Je gebruikt hem als je een middelgrote tv precies tegenover je kijkpositie hangt. De meegeleverde waterpas voorkomt letterlijk en figuurlijk scheve gezichten, omdat je hiermee jouw televisie recht tegen de muur hangt. De muurbeugel is geschikt voor schermformaten van 32 tot en met 55 inch en een maximaal gewicht van 50 kilogram. Heb je hulp nodig bij de installatie, download dan de TV Mount Guide app op je smartphone of tablet. Deze app gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt, zodat je precies ziet waar het eerste boorgat moet komen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Hama Fix

Loading..
Ga naar laagste prijs

Deze TV-beugel Hama Fix maakt het mogelijk om uw televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 2,5 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het platte design van uw TV, daarnaast bespaar je ruimte in je huis. De geïntegreerde waterpas maakt dat de beugel schuin ophangen bijna onmogelijk wordt en alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd. De Hama muurbeugel is een vaste muurbeugel die geschikt is voor televisies van 37 tot en met 55 inch en kan tot 30 kg kan dragen. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 200 x 300 mm / 300 x 100 mm / 300 x 200 mm / 300 x 300 mm / 300 x 400 mm / 400 x 200 mm / 400 x 300 mm / 400 x 400 mm / 50 x 50 mm / 75 x 100 mm / 75 x 75 mm In de doos vind je: Hama Fix tv-beugel Handleiding Montagematerialen ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. *Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Hama Tilt

Loading..
Ga naar laagste prijs

Hang je TV op zoals jij dat wilt! Deze TV-beugel Hama Tilt maakt het mogelijk om je televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 2,2 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft. Hiermee maak optimaal gebruik van het platte design van je TV. Je kunt de beugel tot 20 graden kantelen zodat je geen last hebt van reflectie op jouw televisie. Daarnaast beschikt de Tilting over het Easy-Fix-systeem voor het makkelijk en traploos instellen van het tv-toestel. Het ophangen van je televisie was nog nooit zo makkelijk. De geïntegreerde waterpas maakt het makkelijk om je TV recht aan de muur te hangen. De muurbeugel is geschikt voor een televisie van 19 tot en met 46 inch en heeft een draagvermogen van 25 kg. ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden: 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 50 x 50 mm / 75 x 75 mm. In de doos vind je: 1 Hama Tilt TV-beugel Montage hardware 1 waterpas Montage instructies *Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat je een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Vogel's WALL 3145 Draaibare tv-beugel (zwart) 19"-43"

Loading..
Ga naar laagste prijs

Tv-beugel met draai en kantelfunctie voor tv's t/m 43 inch De WALL 3145 draaibare tv-beugel heeft een maximaal draagvermogen van 15 kg. Vrijwel ieder model tv van 19" tot 43" (48-109 cm) hangt met de WALL 3145 tegen de wand. De draaihoek is maximaal 180° en de kantelhoek is in totaal 20°. Ook in wit verkrijgbaar. Jouw tv draait alle kanten op Hang je tv aan de muur met een draaibare WALL tv-beugel en je kan vanuit ieder hoek optimaal tv kijken. Je draait je tv gewoon naar je toe. Je hebt nooit meer last van hinderlijke weerspiegeling. Met de WALL draaibare muurbeugel draai je de tv in iedere gewenste positie. Kantelsysteem (tot 20°) om weerspiegeling te vermijden Draai je tv probleemloos tot 180° Geleid je kabels Hang je tv eenvoudig waterpas, zelfs na het bevestigen. TV Mount Guide app: De app voor het veilig en eenvoudig installeren van je Vogel's tv beugel. De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur. De TV Mount Guide gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt voor het bepalen van de positie van je tv. Je kunt zo met je tablet of smartphone precies zien waar je eerst boorgat van je Vogel’s tv beugel moet komen. Hoe makkelijk is dat!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch

Loading..
Ga naar laagste prijs

BELIFE® Universele TV Muurbeugel 37-70 Inch - Draaibaar en kantelbaar Met deze volledig beweegbare ophangbeugel kunt u uw scherm draaien, zwenken en kantelen. De vouwfunctie zorgt ervoor dat u eenvoudig uw scherm dichterbij en verder van de muur kunt brengen. Door de mogelijkheid uw scherm te kunnen kantelen en draaien realiseert u altijd een perfecte kijkhoek en voorkomt u hinderlijke lichtinval. Voordelen ✅ Geschikt voor televisie vanaf 37 tot en met 70 inch ✅ Draaibaar en kantelbaar ✅ Stevig ontwerp ✅ Onopvallende zwarte afwerking ✅ Universele wandsteun ✅ Kantelbaar ( 10 graden ) ✅ Max gewicht 40kg ✅ Inclusief waterpas Het pakket bevat ✅ Muurbeugel (ophangsysteem) ✅ Afstandsringen ✅ Pluggen ✅ Bouten ✅ Schroeven ✅ Handleiding *Het pakket is uitgerust met een GRATIS waterpas om de muurbeugel zo recht mogelijk op te hangen! De wandsteun is geschikt voor schermen van 37 t/m 70 inch met een maximaal gewicht van 40KG. VESA UITLEG VESA is een afkorting van Video Electronics Standards Association. VESA is een universele maat die wordt aangehouden door het grootste deel van de televisiefabrikanten als Sony, Philips, Samsung en LG. De VESA maat zorgt ervoor dat je een monitor of televisie kunt voorzien van een muurbeugel. De VESA maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die zich achterop de monitor of televisie bevinden (horizontaal x verticaal), aangeduid in millimeters. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: VESA 200mm x 100mm VESA 200mm x 200mm VESA 400mm x 200mm VESA 300mm x 300mm VESA 300mm x 200mm VESA 400mm x 400mm VESA 600mm x 400mm. Geschikt voor beeldschermen van 37 t/m 70 inch (37” 42”/43”/44”/45”/46”/47”/48”/49”/50”/51”/52”/53”/54”/55”/56”/57”/58”/59”/ 60”/61”/62”/63”/64”/65”/66”/67”/68”/69”/70”) BELIFE is niet aansprakelijk voor enig letsel of schade veroorzaakt door een onjuiste installatie. Twijfel je of je dit zelf kan? Vraag een vakkundig installateur.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tv beugels. Er zijn immers 2232 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste tv beugel kopen.