Bestenu

Beste tv beugels - nov. 2022

Met meer dan 2273 tv beugels op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
hier vind je de beste tv beugels in een handige lijst
01Score: 10
Hama Fullmotion
Hama Fullmotion
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.8
Vogel's Wall 3305
Vogel's Wall 3305
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
Hama Fullmotion
Hama Fullmotion
Ga naar laagste prjis
04Score: 9
TV beugel
TV beugel
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.7
Platte TV beugel
Platte TV beugel
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.4
Vogel's Wall 3205
Vogel's Wall 3205
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.1
Alora TV muurbeugel Smart 32-70 inch
Alora TV muurbeugel Smart 32-70 inch
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.8
LifeGoods TV Beugel
LifeGoods TV Beugel
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.5
Hama Fix
Hama Fix
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.3
Vogel's Wall 3245 Zwart
Vogel's Wall 3245 Zwart
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu TV Beugel Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Je hebt geen ruimte voor een groot tv-meubel en wilt toch graag een grotere tv. Een goede tv-beugel of muurbeugel biedt voor jou dan de juiste oplossing. Lees hier waar je op let bij aankoop van een goede tv-beugel.

Wat voor soort tv-beugels zijn er?

Een goed tv-meubel is vaak groot en niet iedereen heeft er plaats voor. Een muurbeugel biedt dan een goed alternatief. Er zijn vaste muurbeugels: deze hangen je tv op een vaste plaats tegen de muur en kunnen niet draaien en je kunt ze niet bewegen. Er zijn ook kantelbare muurbeugels. Deze kantel je naar beneden als je tv erg hoog hangt.

Wil je tv kijken vanuit meerdere posities, dan heb je een draaibare beugel nodig. Volledige flexibiliteit heb je met een draai- en kantelbare muurbeugel. Met deze muurbeugels kun je de tv bijna elke kant op bewegen.

Hoe weet je welke tv-beugel je nodig hebt?

Er zijn verschillende VESA-maten. Deze maat is afhankelijk van de afstand tussen de bevestigingspunten achterop je tv. De VESA-maat van je tv moet overeenkomen met de VESA maat van de muurbeugel.

Daarnaast is het belangrijk om op het gewicht te letten. Niet elke VESA-beugel is geschikt voor elk gewicht. Vanzelfsprekend kan een muurbeugel met een grotere VESA-maat meer gewicht dragen dan een VESA-muurbeugel met een kleinere VESA-maat, maar dit kan onderling nog wel eens verschillen. Zo heeft een goede 65" tv een grotere tv-beugel nodig dan een 32" tv.

Hoe monteer je een tv-beugel op je tv?

Bij voorkeur doe je dit met twee mensen: iemand houdt de tv vast terwijl jij het frame achter op de tv monteert. Gaat dit niet, leg je tv dan met het scherm naar beneden op een zachte ondergrond. Een dekbed, op de bank of op je bed zijn geschikte plaatsen. Wees voorzichtig: je wilt geen druk zetten op het scherm.

Leg het frame van de muurbeugel op de achterkant van je tv. Soms is dit een volledig frame, andere keren zijn het balkjes die je zelf nog in elkaar moet monteren. Gebruik de bijgeleverde schroeven en monteer het frame op je tv.

Wat is een VESA-maat?

De VESA-maat is een universele maat die wordt gebruikt door de meeste fabrikanten van lcd-. led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten die je achterop de tv vind. Deze afstand wordt aangegeven in millimeters. Er zijn verschillende VESA-maten.

Waar staat VESA voor?

VESA staat voor Video Electronics Standards Association. Het is de universele maat die wordt gebruikt door de meeste lcd-, led-, plasma- en TFT-fabrikanten. De VESA-maat zorgt ervoor dat je weet welke tv-beugel je nodig hebt om je tv op te hangen.

hero illustration

Hoe komt deze super tv beugel opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste tv beugel ook!
In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over tv beugels, maar nu assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle tv beugels die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke tv beugels het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van tv beugels stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste tv beugels in een handige lijst

1 - Hama Fullmotion

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Hama Fullmotion TV-beugel hang je jouw televisie in stijl aan de muur. Het platte design zorgt ervoor je optimaal gebruikt kunt maken van je TV, terwijl je ook nog een hoop ruimte bespaart in huis. Als je vanaf verschillende posities televisiekijkt, is de Hama Full Motion tv-beugel iets voor jou. Deze muurbeugel zorgt voor een optimale opstelling van het flatscreen in de thuisbioscoop en is volledig beweegbaar. Je kunt de beugel draaien tot 180 graden en kantelen tot 12 graden. Zo heb je nooit te maken met vervelende reflectie op jouw televisie. Als je ver van de tv zit, haal je het toestel tot 31,6 cm naar voren. De Hama Full Motion is geschikt voor 19 t/m 48 inch en kan tot 20 kg dragen. Doordat de Hama Full Motion gebruik maakt van het Easy Fix-systeem hang je jouw televisie snel en simpel aan de muur. Na de installatie kan je de muurbeugel bijstellen om de optimale kijksensatie te ervaren. De bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Ook komt de Full Motion met een geïntegreerde waterpas, waarmee het afstellen nog makkelijker gaat! Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden: 100 x 100 / 200 x 100 / 200 x 200 / 75 x 75 mm ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. In de doos vind je: 1 muurbeugel Montagemateriaal Montage instructies *Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Vogel's Wall 3305

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Vogel's Wall 3305 ben je zeker van een sterke basis voor jouw thuisbioscoop. Met deze muurbeugel hang je een grote en zware televisies aan de wand. Deze vaste muurbeugel is geschikt voor schermformaten van 40 tot en met 100 inch en een maximaal gewicht van 80 kilogram. Het ontwerp van de beugel is uitgerust met een geïntegreerde waterpas. Hiermee weet je zeker dat je de tv recht aan de muur monteert. Heb je hulp nodig bij de installatie? Download dan de TV Mount Guide app op je smartphone of tablet. Deze app gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt, zodat je precies ziet waar het eerste boorgat moet komen. Zo weet je zeker dat jouw televisie recht hangt.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Hama Fullmotion

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Hama Fullmotion TV-beugel hang je jouw televisie in stijl aan de muur. Het platte design zorgt ervoor je optimaal gebruikt kunt maken van je TV, terwijl je ook nog een hoop ruimte bespaart in huis. Als je vanaf verschillende posities televisiekijkt, is de Hama Full Motion tv-beugel iets voor jou. Deze muurbeugel zorgt voor een optimale opstelling van het flatscreen in de thuisbioscoop en is volledig beweegbaar. Je kunt de beugel draaien tot 180 graden en kantelen tot 12 graden. Zo heb je nooit te maken met vervelende reflectie op jouw televisie. Als je ver van de tv zit, haal je het toestel tot 41,6 cm naar voren. De muurbeugel is geschikt voor 32 tot en met 65 inch en kan tot 25 kg dragen. Doordat de Hama Full Motion gebruik maakt van het Easy Fix-systeem hang je jouw televisie snel en simpel aan de muur. Na de installatie kan je de muurbeugel bijstellen om de optimale kijksensatie te ervaren. De bijgeleverde kabelmanager zorgt voor orde en overzicht in je kabels. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA* standaarden: 100 x 100, 200 x 200, 300 x 300, 400 x 400, 75 x 75 mm ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. Kenmerken Voor de installatie van flatscreens met een schermdiagonaal van 81 tot 165 cm (32" tot 65") Optimale plaatsing van flatscreens in elke ruimte Ondersteunt alle VESA-standaarden tot 400 x 400 Traploos kantelbaar tot +5/-12° Tot 180° draaibaar aan 3 scharnieren ℹ Goed om te weten Voor televisies van de serie Sony W6/W7/W8xx hebt u tevens de schroefset 00118637 nodig. Naast de meegeleverde uitgebreide montage-accessoires adviseren wij de volgende gereedschappen voor de montage: boormachine, potlood, schroevendraaier, accuboor/schroefmachine, meetlint, steeksleutel, waterpas. De meegeleverde pluggen en schroeven van deze tv-muurbeugel zijn alleen geschikt voor betonnen en massieve bakstenen muren. Controleer uw muur voor de montage. Als deze van andere materialen is gemaakt, ga dan voor geschikte pluggen en schroeven naar een gespecialiseerde dealer. Om de volledige bewegingsvrijheid te kunnen gebruiken, meet u de kabels af op een volledig uitgetrokken tv-muurbeugel; zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de kabels te kunnen bewegen. Als u de muurbeugel gebruikt voor tv's met VESA-standaard tot 200 x 200, hoeft u de vier extra armen niet te monteren. Deze hebt u nodig voor VESA-standaarden groter dan 200 x 200. * Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. ℹ De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - TV beugel

Loading..
Ga naar laagste prjis

✅ Merk: Allteq ✅ Type: muurbeugel ✅ Materialen: staal en kunststof ✅ Afwerking: poedercoating ✅ Minimaal schermformaat: 13 inch ✅ Maximaal schermformaat: 42 inch ✅ Maximaal gewicht: 30 kilogram ✅ Minimale afstand tot de muur: 100 millimeter ✅ Maximale afstand tot de muur: 470 millimeter ✅ Kantelbereik: + 20°/ - 20° ✅ Zwenkbereik: + 90°/- 90° ✅ VESA: 75 x 75 mm, 100 x 100 mm, 200 x 200 mm ✅ Garantie: 5 jaar Allteq TV Beugel TM-160 De Allteq TV Beugel TM-160 is een bestseller en dat is niet zonder reden. Voor een schappelijke prijs heb je een flexibele TV muurbeugel voor televisies met een schermformaat tussen 13 en 42 inch. De TV beugel is zowel draaibaar als kantelbaar, waardoor je een TV in vrijwel elke gewenste positie kunt richten. Door de uitvoering in zwart valt de TV beugel daarnaast nauwelijks op wanneer je deze tegen de muur bevestigt. De TV beugel is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd inclusief benodigd bevestigingsmateriaal. Maten en afstand van de muur Met de TM-160 TV beugel bevestig je gemakkelijk een TV met een gewicht tot wel 30 kilo tegen een muur. Het bevestigingsdeel dat je aan de muur schroeft, is maar 8 x 15 cm groot. Hierdoor is de TV beugel vrij compact, maar toch stevig genoeg om televisies tot 42 inch te dragen. De TV beugel is geschikt voor TV’s met VESA maat 75x75, 100x100 en 200x200. De VESA maat refereert aan de vier schroefgaten aan de achterkant van de televisie, waaraan je de TV beugel kunt bevestigen. Heeft jouw TV niet de geschikte VESA maat, dan kan een VESA adapter wellicht een uitkomst zijn. Kenmerken • De mogelijkheid om televisies van verschillende formaten op te hangen • Het gemak waarmee het scherm gedraaid en gekanteld kan worden • Stevige bevestiging aan de muur • Kabelmanagement waarmee de kabels netjes weggewerkt worden in de muurbeugel Zwenkbaar en kantelbaar Doordat de arm van de TV beugel op twee plekken zwenkbaar is, creëert de TV beugel veel bewegingsvrijheid. De TV is hiermee 180° draaibaar, ideaal wanneer u vaak vanaf verschillende plekken in de ruimte televisie kijkt, of wanneer u graag met uw meubilair schuift. Daarnaast is de TM-160 ook nog 20° kantelbaar, waardoor u de TV desgewenst een klein stukje omlaag of omhoog kunt kantelen. Met deze muurbeugel kunt u de televisie op een afstand van 100-470 mm van de muur hangen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Platte TV beugel

Loading..
Ga naar laagste prjis

✅ Merk: Allteq ✅ Type: muurbeugel ALTQ-TM-130 ✅ Extra: waterpas inbegrepen ✅ Materialen: staal ✅ Minimaal schermformaat: 32 inch ✅ Maximaal schermformaat: 55 inch ✅ Maximaal gewicht: 40 kilogram ✅ Minimale afstand tot de muur: 2 centimeter ✅ VESA: 400 x 400mm / 200 x 200mm / / 100 x 100mm / 75 x 75 mm ✅ Garantie: 5 jaar Allteq muurbeugel ALTQ-TM-130 De televisies zijn de afgelopen decennia platter geworden en hebben een groter schermformaat gekregen. Waar er vroeger in elke woonkamer nog een grote televisie met een beeldbuis stond, zie je tegenwoordig alleen nog maar lcd, LED of Plasma televisies. Deze platte uitvoeringen hebben veel mogelijkheden en zijn ook een mooie aanvulling voor de woonkamer. Het is dan helemaal mooi als je het scherm ook goed kunt plaatsen. Dat kan door gebruik te maken van een muurbeugel zoals de Allteq universele vaste muurbeugel tot 55 inch. Daarmee kan het scherm aan de wand worden opgehangen en hoeft er geen voetsteun gebruik te worden die vaak wordt meegeleverd met het apparaat. Technische specificaties Deze beugel is universeel en kan gebruikt worden voor het ophangen van schermen van nagenoeg elk merk en type. De minimale grootte van het scherm dat je kunt ophangen met deze beugel is 32. Het maximale schermformaat dat kan worden bevestigd aan de muurbeugel is 55 inch. Dat komt neer op 140 centimeter. Daar moet bij vermeld worden dat de universele vaste muurbeugel tot 55 inch een gewicht kan dragen van maximaal 40 kilogram. Als de tv en de beugel aan de muur zijn bevestigd, dan is het niet mogelijk om de televisie te draaien of te kantelen. Kenmerken • De mogelijkheid om televisies van verschillende formaten op te hangen • Stevige bevestiging aan de muur • Waterpas inbegrepen Overige eigenschappen De montage is zeer eenvoudig. Daarvoor wordt er een handleiding meegeleverd die je kan ondersteunen bij het ophangen van de beugel aan de muur. De twee meegeleverde rails worden aan de achterkant van de televisie gemonteerd zodat deze aan de Allteq universele vaste muurbeugel tot 55 inch kan worden opgehangen. Naast de handleiding ontvang je ook al het nodige bevestigingsmateriaal voor het ophangen van een televisie. De afstand van de televisie tot de muur is na montage 2 centimeter. Houd hier rekening mee met het aansluiten van kabels. Zijn de stekkers voor de kabels te lang, dan is het verstandig om kabels met haakse connectoren te gebruiken. VESA-maten Voor de montage van televisies wordt er gebruikgemaakt van standaardmaten die aantonen welke afstand de bevestigingspunten aan de achterkant van de televisie tot elkaar hebben. Dit worden VESA-maten genoemd. Deze muurbeugel is geschikt voor televisies met een VESA-standaard van: 75 x 75 millimeter, 100 x 100 millimeter, 200 x 200 millimeter en 400 x 400 millimeter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Vogel's Wall 3205

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Vogel's Wall 3205 is een muurbeugel met een vaste constructie. Je gebruikt hem als je een middelgrote tv precies tegenover je kijkpositie hangt. De meegeleverde waterpas voorkomt letterlijk en figuurlijk scheve gezichten, omdat je hiermee jouw televisie recht tegen de muur hangt. De muurbeugel is geschikt voor schermformaten van 32 tot en met 55 inch en een maximaal gewicht van 50 kilogram. Heb je hulp nodig bij de installatie, download dan de TV Mount Guide app op je smartphone of tablet. Deze app gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt, zodat je precies ziet waar het eerste boorgat moet komen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Alora TV muurbeugel Smart 32-70 inch

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met Alora TV muurbeugel Smart 32-70 inch weet je zeker dat je altijd heerlijk relaxed televisie kunt kijken. De tv-muurbeugel is 180° draaibaar en bovendien naar boven en beneden te kantelen voor de ideale kijkhoek. De Tv-beugel Smart is geschikt voor televisies van 32-70 inch met een maximaal gewicht van 40 kg. De beugel past op televisies met een VESA-maat van 50x50 tot 600x400 mm. De muurbeugel wordt inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Met de waterpas kun je direct zien of de muurbeugel recht hangt. Kan ik mijn tv ophangen met muurbeugel Smart? Of Alora tv-beugel Smart geschikt is voor jouw televisie, bepaal je ten eerste door de VESA-maat van de op te hangen televisie te controleren. De VESA-maat vind je meestal in de handleiding of op de doos van je tv. Zo niet, kun je de VESA-maat bepalen door eerst de verticale en vervolgens de horizontale afstand tussen de 4 bevestigingspunten achterop de televisie te meten in millimeters. Let op! Wanneer de aansluitingen van je tv zich binnen de 4 bevestigingspunten bevinden, is tv-beugel Smart mogelijk niet geschikt vanwege de horizontale plaat waarop de televisie bevestigd wordt. Kies in dat geval een van onze muurbeugels met een open ontwerp. Kan ik tv-beugel Smart op elke wand bevestigen? De meegeleverde schroeven en pluggen zijn geschikt om de muurbeugel aan een stenen of betonnen muur te bevestigen. Bij draaibare muurbeugels is de hefboomwerking op de muur erg sterk. Daardoor is de muurbeugel Smart over het algemeen niet geschikt voor gipswanden en gasbeton. Kies voor een dergelijke wand bij voorkeur voor een tv muurbeugel waarmee de televisie vlak tegen de muur gemonteerd wordt. Accessoires: Bevestigingsmateriaal Handleiding

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - LifeGoods TV Beugel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben jij ook een echte filmliefhebber, gamer of professionele Netflixer? Hang je TV aan de muur met de kantelbare muurbeugel van LifeGoods! Geschikt voor TV’s van 26” tot 55” in de meeste VESA configuraties. Je draait en kantelt hem zo in de perfecte positie. Schaf het meubel vandaag nog aan en voor je het weet lig je optimaal van je serie te genieten! Kantelbaar en draaibaar met arm Met het veelzijdige full motion ontwerp creëer je optimaal de ideale kijkhoek. Als film- en/of serieliefhebber weet jij als geen ander hoe de perfecte kijkhoek invloed heeft op je ervaring en belevenis. Met de verstelbare muurafstand, 180° draaihoek en 20° kantelhoek geniet je vanuit iedere hoek van het huis optimaal van je lievelingsfilm of -programma. Beton, Baksteen of Hout Je kunt de muurbeugel veilig bevestigen aan een betonnen, bakstenen of houten muur. Hang een TV beugel echter nooit aan enkel een gipswand, dat is niet sterk genoeg. De LifeGoods TV muurbeugel wordt geleverd met een waterpas en bouten voor de verschillende muurbevestigingen. Geschikt voor Samsung, Phillips, en meer Maak je geen zorgen om het kopen van diverse adapters. Deze universele muurbeugel heeft een groot bevestigingspaneel die op de meeste 26” tot 55” TV’s tot 30kg past. Zowel flatscreen als curved modellen zijn geschikt. Bekijk de specificaties aan de onderkant van deze tekst voor een uitgebreide lijst aan geschikte TV’s en VESA afstanden. LifeGoods TV Muurbeugel ✔ Kantelen, draaien, roteren en uittrekken ✔ Meest veelzijdige muurbeugel ✔ Inclusief waterpas en bouten ✔ Hoogwaardig en stevig staal ✔ Draagkracht van 30KG ✔ 26” – 55” Inclusief kabelbinders Wanneer je Frozen 2 aan het kijken bent met de kids wil je natuurlijk niet afgeleid worden door alle rommelige kabels die onder je nieuwe TV muurbeugel uithangen. Hoewel er geen plek is voor een kabelgoot, geeft LifeGoods wel vijf kabelbinders mee! Hiermee bind je de kabels achter de TV vast. Het resultaat is een opgeruimd en rustig uitzicht. Makkelijk te bevestigen Je hebt de TV beugel binnen de kortste keren aan je muur hangen. Het vastzetten van de juiste hoek is daarna zo gepiept. Tevens krijg je van ons een waterpas in het pakket. Hiermee hangt je TV zonder twijfel helemaal recht. Specificaties ▶ Inhoud Verpakking: 1 x TV Muurbeugel, 1 x Bevestigingsmateriaal, 1 x Waterpas, 5 x kabelbinder, 1 x Handleiding ▶ Merk: LifeGoods ▶ Materiaal: Metaal ▶ Kleur: Zwart ▶ Gewicht: 2,9 KG ▶ Afmetingen: 50 x 29 x 43 cm ▶ Draagkracht: 30 KG ▶ Minimale afstand tot muur: 6,8cm ▶ Muurafstand: 6,8 – 48,2 cm ▶ Draaihoek: 90° links, 90° rechts ▶ Kantelhoek: 15° omlaag, 5° omhoog ▶ Geschikt voor: Samsung, Panasonic, LG, Sony, Toshiba, Philips, Hisense, Salora, Brandt, Finlux, Sharp, JVC, Loewe en alles met een passende VESA ▶ TV Grootte: 26” tot 55” ▶ Waterpas inbegrepen ▶ Kabelmanagement ▶ Type bediening: Handmatig ▶ Montage oppervlak: Wand ▶ Universele toepassing: Ja ▶ Flexibiliteit beugel: Draaibaar en kantelbaar ▶ VESA: 400 x 400mm / 400 x 300mm / 300 x 300mm / 300 x 200mm / 200 x 200mm / 200 x 100mm / 100 x 100mm / 75 x 75 mm ℹ Let op: NIET GESCHIKT voor VESA 200x300 en 100x200! Controleer altijd eerst de VESA afmetingen van de TV om te zien of de beugel past.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Hama Fix

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze TV-beugel Hama Fix maakt het mogelijk om uw televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 2,5 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het platte design van uw TV, daarnaast bespaar je ruimte in je huis. De geïntegreerde waterpas maakt dat de beugel schuin ophangen bijna onmogelijk wordt en alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd. De Hama muurbeugel is een vaste muurbeugel die geschikt is voor televisies van 37 tot en met 55 inch en kan tot 30 kg kan dragen. Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 200 x 300 mm / 300 x 100 mm / 300 x 200 mm / 300 x 300 mm / 300 x 400 mm / 400 x 200 mm / 400 x 300 mm / 400 x 400 mm / 50 x 50 mm / 75 x 100 mm / 75 x 75 mm In de doos vind je: Hama Fix tv-beugel Handleiding Montagematerialen ℹ Goed om te weten: Bij een aantal tv modellen komt de geschikte inchmaat overeen met de tv-beugel maar wijkt de VESA maat af. Controleer je VESA* afmetingen op de achterkant van de tv voor je deze beugel aanschaft. *Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat u een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Vogel's Wall 3245 Zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Vogel's Wall 3245 Zwart richt je een tv gemakkelijk naar verschillende posities. Deze stevige televisiebeugel is 180 graden draai- en 20 graden kantelbaar. Wil je de tv hoog aan de muur hangen, dan kantel je de beugel. Op deze manier is het scherm duidelijk zichtbaar en ga je storende reflecties tegen. Met de level functie hang je het scherm met één draai aan een knop helemaal recht na de installatie. Heb je hulp nodig bij de installatie, download dan de TV Mount Guide app op je smartphone of tablet. Deze app gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt, zodat je precies ziet waar het eerste boorgat moet komen.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Bekijk prijs
Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

Producten vergelijkbaar aan tv beugels

hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van tv beugels. Er zijn namelijk 2273 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste