Bestenu

Beste torenventilators - dec. 2022

Met meer dan 481 torenventilators op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste torenventilators op een rij
01Score: 9.8
Bodin 354152 Tower Fan
Bodin 354152 Tower Fan
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Bodin 354142
Bodin 354142
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.4
JAP Quebec
JAP Quebec
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
LifeGoods Torenventilator
LifeGoods Torenventilator
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.3
JAP Vancouver
JAP Vancouver
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.8
Alpina Torenventilator
Alpina Torenventilator
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.5
Clean Air Optima® CA-406B
Clean Air Optima® CA-406B
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.4
Bodin 354110
Bodin 354110
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.2
Hozard® Bladeless Ventilatorkachel
Hozard® Bladeless Ventilatorkachel
Ga naar laagste prjis
10Score: 7.1
Honeywell HY254E4
Honeywell HY254E4
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Torenventilator Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 25, 2021


Het is zomer, het is warm en niet te harden in je huis. Een torenventilator biedt je de ideale oplossing. Deze zorgt voor een koel briesje in je huis en neemt bovendien niet veel ruimte in beslag. Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een goede torenventilator.

Hoe werkt een torenventilator?

Een torenventilator heeft een lange, verticale as. De spiraalvormige bladen lopen langs deze as omhoog en deze draaien rond waardoor er wind ontstaat. De lucht wordt naar binnen gezogen via de voet en door de openingen weer naar buiten geblazen.

De bladen zijn kort en langgerekt waardoor er veel stuwing aan de lucht wordt gegeven. Hierdoor krijg je een krachtige stroom van lucht. Een torenventilator maakt bovendien weinig lawaai.

Kan een torenventilator de omgevingstemperatuur verlagen?

Nee, een torenventilator verplaatst de bestaande lucht door deze door de kamer heen te blazen. Hierdoor krijg je een frisse wind waardoor de gevoelstemperatuur daalt, niet de omgevingstemperatuur.

Kan een torenventilator de lucht reinigen?

Nee, een torenventilator verplaatst de lucht, maar reinigt deze niet. Er zijn wel luchtreinigers verkrijgbaar die ook een ventilatorfunctie hebben.

Het vermogen van een torenventilator

Hoe hoger het vermogen van een torenventilator is, hoe krachtiger deze is. Voor een grotere ruimte is een torenventilator met een hoger vermogen efficiënter dan eentje met een laag vermogen. Een torenventilator met een hoger vermogen verbruikt wel meer energie waardoor je jaarlijkse energiekosten omhoog kunnen gaan, hou hier rekening mee.

Startuitstel en timerfunctie

Sommige torenventilators maken gebruik van een timer waardoor de ventilator zich uitschakelt wanneer jij dit wilt. Daarnaast hebben deze ventilators vaak een startuitstelfunctie waarmee jij bepaalt wanneer de torenventilator zichzelf inschakelt. Dankzij deze functies maak je je geen zorgen over hetaan- en uitzetten van je torenventilator.

Waar plaats ik een torenventilator?

Doordat een torenventilator hoog en smal is, zet je deze gemakkelijk tussen meubels in waardoor je ruimte bespaard. Door deze strategisch te plaatsen, is je torenventilator ook geen focuspunt in je huiskamer. Probeer hem daarentegen wel zo centraal mogelijk te plaatsen, zodat de luchtstroom de hele ruimte bereikt.

Hoe vaak maak ik mijn torenventilator schoon?

Door je torenventilator regelmatig schoon te maken en schoon te houden verbruikt hij minder energie: de motor werkt minder hard als het filter schoon is. Het filter bevindt zich meestal in de voet van de torenventilator. Deze haal je er uit en veeg je schoon, gebruik eventueel de stofzuiger hiervoor.

Verder is het een goed idee om af en toe de roostertjes met de stofzuiger uit te zuigen: gebruik hiervoor het kleine ronde borsteltje. Vergeet niet het apparaat uit te zetten en de stekker uit het stopcontact te halen voordat je aan de slag gaat met de stofzuiger.

Hoe vaak je dit doet, hangt af van hoe vaak je de torenventilator gebruikt. Staat hij bijna de hele week aan, controleer dan elke week het filter.

Het geluidsniveau van een torenventilator

Vooral als je een torenventilator in je slaapkamer wilt gebruiken, is het geluidsniveau belangrijk. Het geluidsniveau van de meeste torenventilators ligt rond de 50 dB. Als je op zoek bent naar een torenventilator voor op je slaapkamer, zorg er dan voor dat het geluidsniveau onder de 60 dB blijft.

Hoe lang gaat een torenventilator mee?

Hoe lang een torenventilator mee gaat, hangt af van hoe vaak je deze gebruikt. Normaal gesproken gaat een torenventilator vijf tot tien jaar mee, mits deze goed wordt onderhouden.

Hoeveel stroom verbruikt een torenventilator?

Een ventilator is een zuinig apparaat en verbruikt ongeveer 15 kWh aan stroom per jaar. Dit is iets meer dan €3 op jaarbasis. Dit hangt natuurlijk enorm af van hoe vaak je hem gebruikt.

hero illustration

Hoe komt deze super torenventilator reeks tot stand..?

De wereld verandert... en dus de speurtocht naar de beste torenventilator ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over torenventilators, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle torenventilators die aangeboden worden in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van kopers en kijkt welke torenventilators het best verkopen
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van torenventilators stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!
illustration
hero illustration

De beste torenventilators op een rij

1 - Bodin 354152 Tower Fan

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wat is er lekkerder dan een fris briesje op een warme zomerdag? De compacte en stijlvolle Bodin 354152 Torenventilator past in elk interieur en biedt je de verfrissing die je nodig hebt. Dankzij zijn timer functie met automatische afslag is hij zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Zo kun je heerlijk gaan slapen en gaat de ventilator vanzelf uit. Door het slanke ontwerp neemt de torenventilator weinig ruimte in beslag en kan je hem daarom ook gemakkelijk opbergen. Instelbare luchtstroom naar wens De zwarte Bodin Torenventilator kan 60 graden draaien op zijn onderstel zodat hij je hele kamer kan voorzien van een fris briesje. Met het handige bedieningspaneel op de bovenkant kan je eenvoudig één van de drie luchtstroomsnelheden kiezen. Zo kun je eenvoudig jouw favoriete luchtstroom instellen en genieten van koelte op ieder moment van de dag. De ledlampjes geven duidelijk aan welke instelling je gekozen hebt. Ioniserende functie Naast verkoeling heeft deze torenventilator ook een ioniserende functie. Dit houdt in dat hij negatief geladen ionen verspreidt, waardoor het zuurstofgehalte in de ruimte verbetert. Ze trekken bijvoorbeeld stofdeeltjes aan en verzwaren deze, waardoor ze naar beneden vallen en jij ze niet meer in kunt ademen. Makkelijk in gebruik Dankzij de instelbare timer vergeet je nooit meer je ventilator uit te zetten. De Bodin Torenventilator heeft een timer van minimaal 1 tot maximaal 7 uur. Zo hoef je ’s nachts niet uit bed om de ventilator uit te zetten. Alsnog vergeten de timer aan te zetten? Leg dan de afstandsbediening op je nachtkastje en bedien de ventilator hiermee. Door zijn geïntegreerde handvat is de ventilator ook eenvoudig te verplaatsen en kan hij gemakkelijk in iedere ruimte gebruikt worden. Een ideale ventilator dus! Wat vind je in de doos? Bodin Torenventilator, Afstandsbediening, Handleiding Redenen om voor de Bodin 354152 Torenventilator te kiezen: Past in elke ruimte dankzij het stijlvolle en slanke design Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort Ioniserende functie voor schonere lucht Staande ventilator die eenvoudig verplaatsbaar is dankzij het handvat Met timerfunctie en afstandsbediening zodat je nooit meer vergeet de ventilator uit te schakelen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Bodin 354142

Loading..
Ga naar laagste prjis

Gun jezelf een manier van verkoeling in huis met de luxueuze Bodin 354142 Torenventilator. Deze unieke ventilator is eenvoudig te besturen via afstandsbediening. Stel tijdschema’s in of pas de windsnelheid aan zonder op te staan of zelfs als je niet thuis bent. De Bodin Torenventilator staat altijd voor je klaar. Luxe design en uitgebreide mogelijkheden De Bodin torenventilator heeft een zeer luxe uitstraling met LED-indicatoren. Via het display kies je uit drie verschillende luchtstroomsterktes normaal, natuurlijk of slaap. Bij de instelling ‘natuurlijk’ wisselt de ventilator de windsterkte af waardoor je het gevoel van een strandwandeling krijgt. De ‘slaapstand’ is perfect als je de ventilator in de slaapkamer gebruikt doordat er een aangenaam zacht briesje uitkomt dat toch uitermate verkoelend is. Zeer krachtige motor voor de ultieme verkoeling Dankzij de motor van 50 Watt creëert de Bodin Torenventilator een krachtige luchtstroom die door de oscillatie van 80 graden eenvoudig elke hoek van de kamer bereikt. Door zijn slanke design past de ventilator in ieder kamer en het luxueuze design met roestvrijstaal maakt het een echte eyecatcher in een modern interieur. Gemakkelijke timerfunctie De Bodin Torenventilator heeft een timerfunctie waardoor je nooit meer kan vergeten om de ventilator uit te schakelen. De timer is instelbaar van 1 tot 8 uur zodat je de ventilator aan kan zetten en alleen nog maar hoeft te genieten van de verkoelende bries. Wat vind je in de doos? Bodin Torenventilator, handleiding Redenen om voor de Bodin 354142 Torenventilator te kiezen: Ultra luxe ventilator die zorgt voor een aangenaam briesje in je woonkamer, keuken of slaapkamer Bedien de ventilator met de handige afstandsbediening zodat je niet op hoeft te staan om de ventilator uit te zetten Dankzij het slanke en moderne design past hij prachtig bij je moderne interieur Geniet van de verschillende luchtsterktes voor het gevoel van een frisse strandwandeling of speciaal voor een goede nachtrust

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - JAP Quebec

Loading..
Ga naar laagste prjis

Ben je op zoek naar een stille torenventilator? Dan is de JAP Bionic Breeze Quebec wat je nodig hebt. Met deze stille torenventilator koel je namelijk jouw favoriete kamer in een mum van tijd. Daarnaast volstaat het design ook nog eens in ieder interieur. Krachtig maar stil De torenventilator zorgt dankzij de nieuwste technologie voor een continue stroom aan frisse lucht, en dit in maximale stilte. Handig voor wanneer je de ventilator bijvoorbeeld in de slaapkamer wilt gebruiken. De alleskunner De torenventilator is voorzien van 3 rotatiesnelheden om de intensiteit van de luchtstroom in te stellen zoals jij dat wilt. Een lage snelheid voor in de nacht, een gemiddelde snelheid en een turbo. Dit gebeurt allemaal door middel van een exclusieve motor van 100% koper met een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Oscillerende functie De torenventilator beschikt over een oscillerende functie waardoor deze onder een hoek van 65° van links naar rechts draait. De torenventilator oscilleert voor een betere luchtverspreiding, dus om een groter gebied te kunnen koelen. Timer Stel eenvoudig een timer in, zodat de torenventilator zichzelf automatisch uitschakelt wanneer dit gewenst is. Dankzij het ergonomische transporthandvat is de torenventilator gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Door het lichte gewicht van 2,5 kg is de inspanning hiervoor minimaal. Optimale veiligheid Met de productie van de torenventilator is veel rekening gehouden met de veiligheid. De torenventilator schakelt zichzelf daarom in het geval van oververhitting automatisch uit. Hiermee wordt schade aan de ventilator en de omgeving voorkomen. Voordelen van de torenventilator + Zorgt voor een continue stroom aan frisse lucht, en dit in maximale stilte + Voorzien van 3 rotatiesnelheden + Beschikt over een oscillerende functie voor een betere luchtverspreiding + Eenvoudig in te stellen met een timer + Dankzij het ergonomische transporthandvat en het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen Wat zit er in de doos? De JAP Bionic Breeze Quebec Het voetstuk Drie schroeven ter bevestiging van het voetstuk De handleiding JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - LifeGoods Torenventilator

Loading..
Ga naar laagste prjis

Koop jij elk jaar opnieuw de goedkoopste ventilator die niet echt verkoelt en na een paar maanden de prullenbak in kan? Zonde van je geld en het milieu! Ga voor echte kwaliteit en kies een ventilator die jarenlang meegaat! Deze krachtige 55W torenventilator van LifeGoods heeft een elegant design, LED display, een afstandsbediening en ontzettend veel functies! De ventilator heeft o.a. een (slaap)timer, automatische oscillatie functie en variabele programma's. Het veilige bladloos design maakt de torenventilator erg geschikt met kinderen of huisdieren. De krachtige 55W motor maakt slechts 45dB geluid en is ideaal voor de huiskamer, kantoor en de slaapkamer. Hoge kwaliteit De 55W torenventilator van LifeGoods is een flinke jongen! De ventilator is maar liefst 118 cm hoog. Door het efficiënte ontwerp van de torenventilator neemt hij echter slechts 32 x 32 cm ruimte van de vloer in beslag. Perfect voor kleine ruimtes als de slaapkamer, maar krachtig genoeg voor grotere ruimtes zoals kantoor! De ventilator ziet er niet alleen stijlvol uit, hij ook is ontworpen om jarenlang mee te gaan! 3 variabele standen Kies uit drie standen: normaal, natuurlijk en slaap; Normaal: de blaaskracht van de ventilator blijft constant. Natuurlijk: In de natuurlijke modus wisselt de blaaskracht van de wind willekeurig af. Slaap: De slaapmodus vertraagt de blaaskracht van de bladen geleidelijk af. Ideaal voor de slaapkamer Val je graag in slaap met een briesje, maar wil je niet dat de ventilator de hele nacht aan staat? Naast de slaapmodus heeft de LifeGoods torenventilator ook een timer functie. Stel zelf in na hoeveel minuten de ventilator uit moet gaan. De ventilator is fluisterstil en maakt slechts 45dB geluid. Met de zelfdraaiende (oscillerende) functie draait de ventilator automatisch links- en rechtsom in een radius van 80°. LifeGoods 55W Torenventilator ✔ Normaal-, slaap- en natuurlijke modus ✔ Verschillende blaaskracht standen ✔ Zelfdraaiend (80° oscillatie) ✔ Inclusief afstandsbediening ✔ Zeer stil (45dB) ✔ LED display Touchpad- en afstandsbediening Het verlichte display werkt zowel overdag of in het donker perfect. Bedien de ventilator met de touchpad knoppen of de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je tot op 6 meter afstand alle functies van de ventilator instellen. Opstaan en naar de ventilator toe moeten lopen is dus verleden tijd! Je bergt de afstandsbediening handig op in een vakje aan de achterkant van de ventilator. Kinderen of huisdieren Een torenventilator is niet alleen stiller en ruimtelijk efficiënter dan een ventilator met ronddraaiende bladen, hij is ook veiliger. Geen scherpe ronddraaiende ventilatorbladen waar vingertjes tussen kunnen komen! Uiteraard is de LifeGoods torenventilator ook voorzien van overhittingsbeveiliging. Specificaties: ✔ Merk: LifeGoods ✔ Inhoud verpakking: 1x Torenventilator - 1x Handleiding - 1x Afstandsbediening - 1x CR2025 batterij ✔ Materiaal: ABS ✔ Kleur: Donkergrijs ✔ Afmetingen: 32 x 32 x 118 CM ✔ Gewicht: 3.50 KG ✔ Snoerlengte: 150 CM ✔ Input: 220 – 240 V ✔ Frequentie: 50/60 Hz ✔ Vermogen: 55 W ✔ Geluidsniveau: 45 dB ✔ Type ventilator: Staande ventilator, torenventilator ✔ Vorm: Rechthoekig ✔ Bediening: Knopbediening en afstandsbediening ✔ Werking afstandsbediening: Volledige bediening tot op 6 meter van de ventilator ✔ Timer functie: Ja ✔ In hoogte verstelbaar: Nee, niet van toepassing ✔ Kantelbaar: Nee, niet van toepassing ✔ Zelfdraaiend: Ja, oscillicerend in 80° ✔ Variabele snelheid: Ja ✔ Display: Ja Ervaar het verkoelende verschil dat een kwalitatieve torenventilator biedt!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - JAP Vancouver

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een stille torenventilator? De JAP Bionic Breeze Vancouver is het puntje van de ijsberg. Deze stille torenventilator koelt namelijk niet alleen jouw favoriete kamer in een mum van tijd. Door middel van de geïntegreerde ionisator zorgt de torenventilator ook nog eens voor schone gereinigde lucht. Krachtig maar stil De torenventilator zorgt dankzij de nieuwste technologie voor een continue stroom aan frisse lucht, en dit in maximale stilte. Handig voor wanneer je de ventilator bijvoorbeeld in de slaapkamer wilt gebruiken. Verfrist en verschoont Door middel van de geïntegreerde ionisator verschoont deze torenventilator ook de lucht, zodat je van een frissere omgeving kunt genieten. De ventilator verbetert de nachtrust en ademhaling, en verlicht hoofdpijn die veroorzaakt wordt door geladen omgevingen. De alleskunner De torenventilator is voorzien van 3 rotatiesnelheden om de intensiteit van de luchtstroom in te stellen zoals jij dat wilt. Een lage snelheid voor in de nacht, een gemiddelde snelheid en een turbo. De rotatiesnelheid combineer je vervolgens met een stand. Hierin kun je kiezen uit een slaapstand, een normale stand en een ecologische stand voor minimaal verbruik. Dit gebeurt allemaal door middel van een exclusieve motor van 100% koper met een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Oscillerende functie De torenventilator beschikt over een oscillerende functie waardoor deze onder een hoek van 65° van links naar rechts draait. De torenventilator oscilleert voor een betere luchtverspreiding, dus om een groter gebied te kunnen koelen. Timer Stel eenvoudig een timer in, zodat de torenventilator zichzelf automatisch uitschakelt wanneer dit gewenst is. Dankzij het ergonomische transporthandvat is de torenventilator gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Door het lichte gewicht van 3,5 kg is de inspanning hiervoor minimaal. Afstandsbediening De torenventilator wordt geleverd met een afstandsbediening. Hierdoor kun je vanaf jouw plek alle parameters van de ventilator instellen op een simpele en makkelijke manier. Optimale veiligheid Met de productie van de torenventilator is veel rekening gehouden met de veiligheid. De torenventilator schakelt zichzelf daarom in het geval van oververhitting automatisch uit. Hiermee wordt schade aan de ventilator en de omgeving voorkomen. Voordelen van de torenventilator + Zorgt voor een continue stroom aan frisse lucht, en dit in maximale stilte + Verschoont door middel van de geïntegreerde ionisator ook de lucht + Voorzien van 3 rotatiesnelheden en 3 standen + Beschikt over een oscillerende functie voor een betere luchtverspreiding + Eenvoudig in te stellen met een timer Wat zit er in de doos? De JAP Bionic Breeze Vancouver Het voetstuk Vier schroeven ter bevestiging van het voetstuk De afstandsbediening De handleiding JAP Een merk van de tijd met een kijk naar de toekomst. De producten worden in Nederland designed. Jouw behoeftes staan bovenaan en zijn de drijfveer voor het uiterste resultaat.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Alpina Torenventilator

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze witte torenventilator van Alpina houdt je lekker koel en fris op warme dagen. Hij is 78 centimeter hoog en hij is mooi slank van vormgeving, zodat je hem overal kwijt kan. Zelfs in het kleinste hoekje kun je hem neerzetten. 3 draaisnelheden De ventilator heeft 3 windsnelheden en kan automatisch draaien (oscilleren) met 3 draaisnelheden. Zo verspreidt hij de lucht beter, wat fijner aanvoelt. Je kunt kiezen tussen lage snelheid, normale snelheid en hoge snelheid en dan met of zonder roteren. Het is maar net wat je fijn vindt. Specificaties Vermogen: 45 Watt Ingangsvermogen: 220-240ZV-50Hz Maximaal ventilatordebiet: 32m3/min Geluidsvermogenniveau: 60,0dB Maximale luchtsnelheid: 3,1m/sec Certificering: CE, GS en TÜV Rheinland Garantie: 2 jaar

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Clean Air Optima® CA-406B

Loading..
Ga naar laagste prjis

• Draaicirkel (oscillatie): 90º en 360º • Luchtverplaatsing: tot 520m³/h • Stoffilter voor schone en frisse lucht • Geluidsniveau: <25 dB(A) • Temperatuursensor Het excellente design van de Clean Air Optima design ventilator CA-406B biedt een superslank torenmodel en combineert plaatsbesparende fraaie vormgeving met effectiviteit en past daardoor in elk interieur. Comfortabele instelling via afstandbediening en timerfunctie. Instelbare dynamische luchtstroom van 7 meter/seconde tot zachte, verkoelende palmbries door grote horizontale draaihoek van 90°. Unieke design ventilator voor koele prestaties tijdens warme dagen. Door de keuze voor inbouw van een verticale ventilator rotor is deze stille maar krachtige ventilator uitgevoerd in een zeer compact en slank torenmodel in fraaie matte kleurstelling en design passend voor elk woon- of zakelijk interieur. Dynamische luchtstroom De luxe torenventilator CA-406B is een compacte ventilator zonder bladen, voorzien van een geavanceerd ventilatorsysteem met verticale rotor en drie snelheden, instelmogelijkheden voor normale of natuurlijke luchtstroom en slaapmodus. Luchtsnelheid tot 7 meter / seconde en luchtverplaatsing tot 520m³/h. Horizontale oscillatie 90° en 360° Daaihoek van 90° voor de hele ventilator. Daaihoek van 360° voor het bovenste gedeelte van de ventilator. Temperatuursensor Middels de ingebouwde temperatuursensor reageert de ventilator op de gemeten temperatuur in de binnenruimte. Ventilatorstand 1 - temperatuur tussen 24°C en 28°C Ventilatorstand 2 - temperatuur tussen 28°C en 35°C Ventilatorstand 3 - temperatuur boven de 35°C Comfortabele bediening Het praktische bedienpaneel op de bovenzijde is voorzien van tiptoetsen voor het selecteren van de gewenste instelling. Voor optimaal bediengemak zijn deze instellingen ook te regelen via de meegeleverde infrarood afstandbediening, welke na gebruik in het daarvoor bestemde vak aan de achterzijde van het apparaat opgeborgen kan worden. Met de timerfunctie kan eenvoudig het moment van uitschakelen van de ventilator worden geprogrammeerd. Digitale LED Monitoring De LED monitoring aan de voorzijde van de design tower ventilator CA-406B correspondeert met het bedienpaneel en de afstandbediening: - Drie ventilatorstanden - Dynamische natuurlijke luchtstroom ECO of pulserende bries - Luchtstroom slaapmodus op de LED maanstand - Timerinstelling tot 1, 2, 4 of 8 uur - LED draaihoek 90° - LED power - Temperatuur aanduiding in °C Energiezuinig ventilatorsysteem Maximale stroomverbruik slechts 45Watt bij ventilatorinstelling hoog. Stroomverbruik 35Watt bij ventilatorinstelling middel. Stroomverbruik 25Watt bij ventilatorinstelling laag. De beste eigenschappen van de Clean Air Optima design torenventilator CA-406B • Koele prestaties tijdens warme dagen • Temperatuursensor • Keuze tussen krachtige luchtstroom, zacht wuivende palmbries, slaapmodus en ecomodus • Extra grote draaihoek tot 90° voor de hele ventilator • Draaihoek van 360° voor het bovenste gedeelte van de ventilator • Stoffilter voor schone en frisse lucht • Stil in het gebruik met krachtige prestaties • Elegant en compact design in mat zwart passend in elk interieur • Afstandbediening en bediening door tiptoetsen in het bedienpaneel • Laag energieverbruik • Optimale prijs / prestatie De design ventilator CA-406B van Clean Air Optima is zeer geschikt voor een verkoelende bries in woon- en werkruimtes tijdens warme dagen en is zeer stil en zuinig in het gebruik. Deze gebruiksvriendelijke slanke torenventilator heeft een elegant design in mat zwarte uitvoering en is daardoor in ieder interieur inzetbaar: in de woonkamer, slaapkamer, op de werkplek, kantoor, ontvangst- en wachtruimtes etc. Technische gegevens • Type: Design Tower ventilator • Draaicirkel (oscillatie): 90° voor hele ventilator 360° voor het bovenste gedeelte van de ventilator • Luchtverplaatsing: tot 520m³/h • Luchtsnelheid: tot 7 meter/seconde •3-voudige ventilator instelling: laag 750 / middel 900 en hoog 1050 rpm • Timerinstelling tot 1, 2, 4 of 8 uur • Infrarood afstandbediening • Monitoring digitaal LED scherm voorzijde • Geluidsniveau: <25 dB(A) (stand laag) • Snoerlengte: 2 meter • Stroomspanning 220V – 240V / 50Hz • Stroomverbruik 45Watt bij ventilatorinstelling hoog, 35Watt bij middel- en 25Watt bij ventilatorinstelling laag • Gewicht: 4,8 kg • Afmeting: Toren H 96,8 cm / Diameter 28,0 cm / Voetplaat diameter 28 cm • Materiaal: ABS kunststof

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Bodin 354110

Loading..
Ga naar laagste prjis

Op zoek naar een fris briesje op een warme zomerdag? De compacte en stijlvolle Bodin 354110 Torenventilator past in elk interieur en biedt je de verfrissing die je nodig hebt. Dankzij zijn timer functie met automatische afslag is hij zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Zo kun je heerlijk gaan slapen en gaat de ventilator vanzelf uit. Door het slanke ontwerp neemt de torenventilator weinig ruimte in beslag en kan je hem daarom ook gemakkelijk opbergen. Instelbare luchtstroom naar wens De witte Bodin Torenventilator kan 75 graden draaien op zijn onderstel zodat hij je hele kamer kan voorzien van een fris briesje. Met de handige draaiknop op de bovenkant kan je eenvoudig één van de drie luchtstroomsnelheden kiezen. Zo kun je eenvoudig jouw favoriete luchtstroom instellen en genieten van koelte op ieder moment van de dag. Makkelijk in gebruik Dankzij de instelbare timer vergeet je nooit meer je ventilator uit te zetten. De Bodin Torenventilator heeft een timer van minimaal 20 tot maximaal 120 minuten. Zo hoef je ’s nachts niet uit bed om de ventilator uit te zetten. Door zijn geïntegreerde handvat is de ventilator ook eenvoudig te verplaatsen en kan hij gemakkelijk in iedere ruimte gebruikt worden. Een ideale ventilator dus! Wat vind je in de doos? Bodin Torenventilator, Handleiding Redenen om voor de Bodin 354110 Torenventilator te kiezen: Past in elke ruimte dankzij het stijlvolle en slanke design Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort Krachtige motor van 30 Watt voor een aangename luchtstroom Staande ventilator die eenvoudig verplaatsbaar is dankzij het handvat Met timerfunctie zodat je nooit meer vergeet de ventilator uit te schakelen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Hozard® Bladeless Ventilatorkachel

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil jij in de zomer genieten van een heerlijk briesje en in de winter van een warme woonkamer? Met deze ventilatorkachel Hozard Q8 Smart Heating & Cooling Towerkan dit allebei. De Hozard Q8 Smart Heating & Cooling Tower ventilatorkachel zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om twee verschillende apparaten in huis te hebben. Deze ventilatorkachel toren van Hozard biedt een 2-in-1 werking; de Hozard Q8 Smart Heating & Cooling Tower kan zowel koelen als verwarmen. Daarnaast bestuur je de toren gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening. Door de Hozard Smart Heating & Cooling Tower hoef jij jouw ventilator niet meer op te bergen na een seizoen. Plaats deze design toren in de woonkamer of slaapkamer, zet de Heating stand aan en geniet van heerlijke verwarming. Wanneer het warm wordt buiten, hoef je enkel over te schakelen naar de Cooling stand om te genieten van een slanke ventilator. Met een hoogte van 66 cm, 3 warmtestanden en 10 snelheidsinstellingen, creëer jij het hele jaar lang een ideaal klimaat in huis.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Honeywell HY254E4

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Honeywell HY254E4 torenventilator. Als de buitentemperaturen weer stijgen, zullen het aantal uren slaap dat je pakt beduidend dalen. En wanneer je een ventilator gebruikt om je koel te houden wanneer je probeert te gaan slapen, wil je niet alsnog wakker gehouden worden door het irritante geluid van zo’n ding. Deze slanke en elegante ventilator houdt je middelgrote tot grote kamer lekker koel met behulp van de nieuwe en revolutionaire QuietSet technologie. Hiermee heb je de keus uit 5 niveaus voor een stille werking, waaronder een ’slaap’-stand en een ‘fluister’-stand. Ook kun je een timer instellen, waardoor de ventilator na 1, 2, 4 of 8 uur automatisch uitschakelt. De afstandsbediening waardoor je de instellingen kunt aanpassen vanuit je comfortabele bed, de automatische slingerfunctie en zijn ruimtebesparende ontwerp maken de Honeywell TowerFan een echte aanwinst voor de zomer. Blijf koel en comfortabel, zonder het lawaai van een standaard ventilator, met de Honeywell Towerfan met 5 ventilatieniveaus en afstandsbediening!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van torenventilators. Er zijn namelijk 481 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en ga je straks de beste