Beste Torenventilator - Jun. 2020

126 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Inventum VTO812WA - Torenventilator - Wit

Inventum
9.9Score
2

Honeywell HY254E4 - Torenventilator - Zwart

Honeywell
9.8Score
3

AEG T-VL 5531 Torenventilator - Zwart

AEG
9.4Score
4

Bestron DFT430 - Torenventilator

Bestron
9.2Score
5

Cecotec Stille torenventilator - Toren ventilator staand - Timer - Wit

CECOTEC
8.4Score
6

CECOTEC ForceSilence 7090 Skyline - Torenventilator

CECOTEC
8.2Score
7

Cecotec Stille torenventilator - Ionic luchtverfrisser - Toren ventilator staand - Timer - Afstandsbediening – Zwart

CECOTEC
8Score
8

Dyson AM07 Wit/Zilver

Dyson
7.7Score
9

Bodin 354111 - Torenventilator

Bodin
7.5Score
10

Torenventilator - Wit

Merkloos
7.2Score

Hoe komt deze leuke Torenventilator opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de speurtocht naar de beste Torenventilator ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Torenventilators, maar tegenwoordig ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Torenventilators die aangeboden worden in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Torenventilators het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Torenventilators stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan Torenventilators

De beste Torenventilators op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

De Inventum torenventilator VTO812WA beschikt over een krachtige 45 watt motor en 3 handige instelbare snelheden en windtypes. De torenventilator kan naast de normale snelheden ingesteld worden op een natuurlijke wind of op een zachte bries, speciaal voor het slapen gaan. Zo blijft je kamer heerlijk koel tijdens de warme zomerdagen. De ventilator is 76 cm hoog en heeft een LED indicatie. Tevens is de ventilator 85° oscillerend, voor een groot bereik en een optimale luchtstroom. Met de aan- en uitknop bepaal je zelf of je van de zwenkfunctie gebruik wilt maken. Het gebruik is eenvoudig dankzij de handige timer functie tot maximaal 7,5 uur. De kopergewikkelde motor zorgt voor een langere levensduur. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de ventilator eenvoudig te bedienen. •3 instelbare snelheden en windtypes •inclusief afstandsbediening •timer functie tot 7,5 uur

1. Inventum VTO812WA - Torenventilator - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Honeywell HY254E4 torenventilator. Als de buitentemperaturen weer stijgen, zullen het aantal uren slaap dat je pakt beduidend dalen. En wanneer je een ventilator gebruikt om je koel te houden wanneer je probeert te gaan slapen, wil je niet alsnog wakker gehouden worden door het irritante geluid van zo’n ding. Deze slanke en elegante ventilator houdt je middelgrote tot grote kamer lekker koel met behulp van de nieuwe en revolutionaire QuietSet technologie. Hiermee heb je de keus uit 5 niveaus voor een stille werking, waaronder een ’slaap’-stand en een ‘fluister’-stand. Ook kun je een timer instellen, waardoor de ventilator na 1, 2, 4 of 8 uur automatisch uitschakelt. De afstandsbediening waardoor je de instellingen kunt aanpassen vanuit je comfortabele bed, de automatische slingerfunctie en zijn ruimtebesparende ontwerp maken de Honeywell TowerFan een echte aanwinst voor de zomer. Blijf koel en comfortabel, zonder het lawaai van een standaard ventilator, met de Honeywell Towerfan met 5 ventilatieniveaus en afstandsbediening!

2. Honeywell HY254E4 - Torenventilator - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze AEG torenventilator T-VL 5531 is een geweldige keuze voor het creëren van luchtcirculatie op hete zomerdagen. Hij heeft een eenvoudig maar stijlvol ontwerp dat bij ieder interieur past. De torenventilator heeft 3 snelheidsinstellingen waarmee u het gewenste verkoelingseffect kunt kiezen. Met een 90° zwenkfunctie kan de toren een hele kamer koel houden. Dankzij de timerfunctie kunt u een tijd instellen voor automatische uitschakeling, hierdoor is de ventilator ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Hij heeft een stevige, stabiele basis en kan makkelijk verplaatst worden dankzij het handige handvat. Kleur: zwart Materiaal: Kunststof en Metaal Afmetingen: 26 x 25,5 x 75 cm (L x W x H) Spanning: 230 V ~, 50 Hz Vermogen: 50 W Timer: 120 minuten 3 snelheidsinstellingen 4 niveauknoppen: 0-1-2-3 90° zwenking met aparte Aan/Uit schakelaar Geruisloze werking Ruimtebesparend Met beschermingsrooster Met handig handvat Hoge stabiliteit

3. AEG T-VL 5531 Torenventilator - Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Bestron DFT430 towerventilator houd je ruimte lekker koel. De ventilator is vervaardigd in een modern design en is uitgerust met een zwenkfunctie van 65°, een snelheidsschakelaar en een aan-/uitschakelaar voor zwenkfunctie. Tevens heeft de Bestron tower ventilator een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding én met maar liefst 5 jaar garantie! Kenmerken van de Bestron DFT430: * Modern design * Zwenkfunctie van 65° * Snelheidsschakelaar (0-1-2-3) * Aan-/uitschakelaar voor zwenkfunctie * Hoogte ca. 107 cm * Geruisarm

4. Bestron DFT430 - Torenventilator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Last van de hitte? Geen enkel probleem, met deze stille torenventilator koel jij jouw favoriete kamers in een mum van tijd. Krachtig maar stil Dankzij de nieuwste ForceSilence technologie geeft deze torenventilator onmiddelijk een diep gevoel van frisse lucht met maximale stilte. Handig wanneer je de ventilator bijvoorbeeld in de slaapkamer wil gebruiken. De alleskunner Deze torenventilator is voorzien van 3 rotatiesnelheden, laag-Nacht, gemiddeld-Eco en hoog-Turbo, om de intensiteit van de luchtstroom in te stellen zoals jij dat wilt. Dit gebeurt doormiddel van een exclusieve motor van 100% koper met een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Stel eenvoudig een timer in, zodat de torenventilator zichzelf uitschakelt wanneer dit gewenst is. De ventilator oscilleert voor een betere luchtverspreiding en een groter gekoeld gebied. Eenvoudig te verplaatsen en op te bergen dankzij het transporthandvat. Pluspunten van de ventilator + 3 standen: stil, eco en turbo. + Bescherming tegen oververhitting Overprotect System en AutoOff systeem dat de ventilator automatisch uitschakelt in het geval van oververhitting om schade aan de ventilator en de omgeving te voorkomen. + EasyGo systeem voor een makkelijk transport. De ventilator heeft een licht gewicht van 2kg en een ergonomisch handvat dat ervoor zorgt dat hij makkelijk verplaatsbaar is naargelang je benodigdheden. Wat zit er in de doos? Torenventilator. Instructiehandleiding.

5. Cecotec Stille torenventilator - Toren ventilator staand - Timer - Wit

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Vermogen: 45 W Snelheid: 3 niveaus timer: 7,5 uur Inclusief: Afstandsbediening Instructiehandleiding Höjd ca.: 76 cm

6. CECOTEC ForceSilence 7090 Skyline - Torenventilator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Last van de hitte? Geen enkel probleem, met deze stille torenventilator koel jij jouw favoriete kamers in een mum van tijd. Verfrist én verschoont Dankzij de geïntegreerde ionisator verschoont deze torenventilator ook de lucht, zodat je van een frissere omgeving kan genieten. De ventilator verbetert de nachtrust en ademhaling en verlicht hoofdpijn die veroorzaakt wordt door geladen omgevingen. Krachtig maar stil Dankzij de nieuwste ForceSilence technologie geeft deze torenventilator onmiddelijk een diep gevoel van frisse lucht met maximale stilte. Met een speciale nachtfunctie, handig wanneer je de ventilator bijvoorbeeld in de slaapkamer wil gebruiken. De alleskunner Deze torenventilator is voorzien van 3 rotatiesnelheden, om de intensiteit van de luchtstroom in te stellen zoals jij dat wilt. Dit gebeurt doormiddel van een exclusieve motor van 100% koper met een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Timer Stel eenvoudig een timer in, zodat de torenventilator zichzelf uitschakelt wanneer dit gewenst is. De ventilator oscilleert voor een betere luchtverspreiding en een groter gekoeld gebied. Eenvoudig te verplaatsen en op te bergen dankzij het transporthandvat. Pluspunten van de ventilator + ControlTotal: afstandsbediening waarmee je alle parameters van de ventilator kan instellen op een simpele en makkelijke manier. Je kan de afstandsbediening bewaren op de ventilator zelf. + CoolTimer: inclusief een timer instelbaar voor 8 uur. Als deze tijd verstreken is, dan zal de ventilator zichzelf automatisch uitschakelen voor maximaal gemak tijdens gebruik en om energie te besparen. + 3 snelheden om de intensiteit van de luchtstroom in te stellen zoals jij dat wilt (laag-Nacht/Eco, gemiddeld-Normaal en hoog-Turbo). + Bescherming tegen oververhitting Overprotect System en AutoOff systeem dat de ventilator automatisch uitschakelt in het geval van oververhitting om schade aan de ventilator en de omgeving te voorkomen. + EasyGo systeem voor een makkelijk transport. De ventilator heeft een licht gewicht van 2kg en een ergonomisch handvat dat ervoor zorgt dat hij makkelijk verplaatsbaar is naargelang je benodigdheden. Wat zit er in de doos? Torenventilator. Afstandsbediening. Instructiehandleiding.

7. Cecotec Stille torenventilator - Ionic luchtverfrisser - Toren ventilator staand - Timer - Afstandsbediening – Zwart

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Dyson AM07 haal je een moderne ventilator zonder ventilatorbladen in huis. Handig, als er kleine kindjes of nieuwsgierige huisdieren in huis rondlopen. Om een verfrissend briesje te creëren kies je één van de 10 ventilatiestanden. Deze stel je gemakkelijk in vanuit je luie stoel dankzij de meegeleverde afstandsbediening. De laagste standen gebruik je voor een zacht briesje en de hoogste standen voor een krachtige luchtstroom. In de hoogste stand maakt de produceert de ventilator een geluidsniveau van 64 decibel. Wil je hem in de slaapkamer gebruiken? Maak dan gebruik van de laagste standen.

8. Dyson AM07 Wit/Zilver

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een fris briesje op een warme zomerdag? De compacte en stijlvolle Bodin 354111 Torenventilator past in elk interieur en biedt je de verfrissing die je nodig hebt. Dankzij zijn timer functie met automatische afslag is hij zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Zo kun je heerlijk gaan slapen en gaat de ventilator vanzelf uit. Door het slanke ontwerp neemt de torenventilator weinig ruimte in beslag en kan je hem daarom ook gemakkelijk opbergen. Instelbare luchtstroom naar wens De zwarte Bodin Torenventilator kan 75 graden draaien op zijn onderstel zodat hij je hele kamer kan voorzien van een fris briesje. Met de handige draaiknop op de bovenkant kan je eenvoudig één van de drie luchtstroomsnelheden kiezen. Zo kun je eenvoudig jouw favoriete luchtstroom instellen en genieten van koelte op ieder moment van de dag. Makkelijk in gebruik Dankzij de instelbare timer vergeet je nooit meer je ventilator uit te zetten. De Bodin Torenventilator heeft een timer van minimaal 20 tot maximaal 120 minuten. Zo hoef je ’s nachts niet uit bed om de ventilator uit te zetten. Door zijn geïntegreerde handvat is de ventilator ook eenvoudig te verplaatsen en kan hij gemakkelijk in iedere ruimte gebruikt worden. Een ideale ventilator dus! Wat vind je in de doos? Bodin Torenventilator, Handleiding Redenen om voor de Bodin 354111 Torenventilator te kiezen: Past in elke ruimte dankzij het stijlvolle en slanke design Drie verschillende luchtstroomsnelheden voor jouw comfort Krachtige motor van 30 Watt voor een aangename luchtstroom Staande ventilator die eenvoudig verplaatsbaar is dankzij het handvat Met timerfunctie zodat je nooit meer vergeet de ventilator uit te schakelen

9. Bodin 354111 - Torenventilator

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Torenventilator 45W, 80 cm, 3 snelheden Krachtige ventilator die met zijn slanke ontwerp weinig ruimte inneemt Met handige draaiknop op de bovenkant om een van de 3 luchtstroomsnelheden te kiezen Hoogte 80 cm Vermogen 45W Snoerlengte 140cm

10. Torenventilator - Wit

Laptop 1

Gerelateerde producten aan Torenventilators


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Torenventilators er zijn immers 126 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Torenventilator kopen.

Beste koop maken