Bestenu

Beste thermometers - dec. 2022

Met meer dan 694 thermometers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Hieronder vind je de beste thermometers op een rij
01Score: 9.8
Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer
Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.7
Beschermkapjes
Beschermkapjes
Ga naar laagste prjis
03Score: 9.5
Bintoi® XE200
Bintoi® XE200
Ga naar laagste prjis
04Score: 9.1
Braun IRT 3030
Braun IRT 3030
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.1
iProven DTR-1221A
iProven DTR-1221A
Ga naar laagste prjis
06Score: 7.9
Bintoi® X200
Bintoi® X200
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.7
Braun LF40
Braun LF40
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.2
Infrarood oor en voorhoofdthermometer lichaam voor baby- kinderen & volwassenen-digitale koortsthermometer-incl. batterijen +NL handleiding
Infrarood oor en voorhoofdthermometer lichaam voor baby- kinderen & volwassenen-digitale koortsthermometer-incl. batterijen +NL handleiding
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
2x (40 stuks) Navul set
2x (40 stuks) Navul set
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.8
Bintoi® XR210
Bintoi® XR210
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Thermometer Koopgids

avatar-contour
Michael Kramer

Michael Kramer

Gepubliceerd op: Nov 24, 2021


Je bent op zoek naar een manier om je lichaamstemperatuur op te meten. Hiervoor heb je een thermometer nodig, maar wat is de beste? Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een koortsthermometer.

Wat voor soorten thermometers zijn er?

Er zijn verschillende manieren waarop je je lichaamstemperatuur meet. Welke het beste is voor jou, hangt af van jouw behoeften. Zo is er bijvoorbeeld de ouderwetse kwikthermometer. Tegenwoordig zit er geen kwik meer in: dit is al sinds de jaren '90 verboden. Tegenwoordig wordt er een vloeibaar mengsel van gallium, indium en tin gebruikt.

Het nadeel van deze analoge thermometers is dat ze breekbaar zijn, maar ze zijn wel goedkoop en eenvoudig schoon te maken. Bovendien meten deze thermometers erg nauwkeurig. Een analoge thermometer gebruik je oraal, onder de arm of rectaal. Analoge thermometers zijn minder populair sinds de komst van digitale thermometers.

Een digitale thermometer werkt op batterijen en geeft vaak een geluidssignaal als de lichaamstemperatuur is opgemeten. Soms hebben ze een geheugenfunctie waarmee je de laatst opgenomen temperatuur kunt zien. De digitale thermometer is een verzamelnaam voor alle soorten thermometers die elektronisch werken.

Denk bijvoorbeeld aan een goede oorthermometer: deze meet de lichaamstemperatuur op een digitale manier via de oren. De temperatuur wordt weergegeven op het display. Oorthermometers zijn erg accuraat, mits je ze op de correcte manier gebruikt. Dit doe je door de oorschelp naar boven te trekken: hierdoor trek je het gehoorkanaal recht.

Meet de temperatuur daarnaast altijd in hetzelfde oor. Heb je net geslapen, kies dan niet het oor waar je net op hebt geslapen. Dit oor is namelijk altijd warmer omdat je erop gelegen hebt. Gebruik daarnaast ook altijd beschermkapjes voor de tuitjes. Je wilt eventuele bacteriën of virussen niet overdragen.

Een voorhoofdsthermometer meet de temperatuur op je voorhoofd of de slapen. Deze manier is minder accuraat omdat de temperatuur beïnvloed kan worden door de omgevingstemperatuur. Het is daarentegen wel een prettige manier om de temperatuur van kinderen te meten. Het is misschien niet altijd even accuraat, maar wel zo gepiept zonder het kind te storen.

Hetzelfde geldt voor contactloze thermometers: deze werken op infrarood en meten de temperatuur zonder het kind aan te hoeven raken. Dit geeft je de kans de temperatuur te meten van iemand die bijvoorbeeld ligt te slapen. Ook deze methode is echter niet erg nauwkeurig: de omgevingstemperatuur kan ook hier de resultaten beïnvloeden.

Een speenthermometer is een andere manier om zo eenvoudig mogelijk de temperatuur van een peuter op te nemen. Het is een speen met een ingebouwde thermometer. Let wel op: deze kan niet worden gebruikt als je kindje een verstopte neus heeft.

Welke thermometer is het meest accuraat?

De meest accurate manier van het opmeten van de lichaamstemperatuur is rectaal, met een digitale thermometer. Dit is medisch gezien de meest betrouwbare manier. Het gebruik van een digitale thermometer is eenvoudig en het is bijna onmogelijk hiermee fouten te maken.

Een goede oorthermometer is ook betrouwbaar, maar er worden veel fouten gemaakt door verkeerd gebruik waardoor de gemeten temperatuur niet juist is. Door het onjuiste gebruik van een oorthermometer kan het resultaat maar liefst een hele graad verschillen!

Hoe werkt een infrarood thermometer?

Infrarood-licht werkt als zichtbaar licht - het kan worden gefocust, gereflecteerd of geabsorbeerd. Infrarood thermometers gebruiken meestal een lens om het licht te focussen op een object. De infrarood-straling wordt geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens gemeten.

Hoe ijk je een thermometer?

Een vloeistofthermometer moet soms ge-ijkt worden. Dit doe je door de thermometer in ijswater te houden en tegelijkertijd te roeren. Wacht tot de temperatuur stabiel is en niet meer daalt. Gebruik een stukje plakband en plak dit op de laagste temperatuur (0). Herhaal dit proces, maar gebruik nu kokend water.

Wat betekent F op een thermometer?

De F op een thermometer staat voor Fahrenheit. Dit is een temperatuurschaal die bedacht is door Gabriel Fahrenheit. Deze eenheid werd speciaal ontwikkeld voor kwikthermometers en wordt vooral in de Verenigde Staten gebruikt. De meeste gebruikte eenheid voor temperatuur in Europa is echter Celsius.

Wat is een normale lichaamstemperatuur?

Iedereen is anders, maar over het algemeen is een lichaamstemperatuur tot 37,5 °C normaal te noemen. Wanneer je lichaamstemperatuur boven de 38 °C uitkomt, wordt dit koorts genoemd. Is je temperatuur tussen de 37,5 °C en 38 °C, dan wordt dit verhoging genoemd. Er zijn echter mensen die zich nog prima voelen bij een temperatuur van 38 °C.

Heb je koorts, dan betekent dit dat je lichaam aan het vechten is tegen een infectie. Infecties worden veroorzaakt door bacteriën of virussen. Deze moeten door het lichaam onschadelijk worden gemaakt en dit gaat beter wanneer je lichaamstemperatuur hoger is. Door koorts kun je je flink ellendig voelen, maar het is wel een goede reactie van het lichaam.

hero illustration

Hoe komt deze geweldige thermometer opsomming tot stand..?

De wereld verandert... en dus de zoektocht naar de beste thermometer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over thermometers, maar vandaag assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle thermometers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke thermometers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van thermometers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!
illustration
hero illustration

De beste thermometers op een rijtje

1 - Braun IRT 6520 ThermoScan 7 thermometer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Beschermkapjes

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met deze beschermkapjes kan je weer een eind vooruit met je Braun thermometer. Je kent vast wel die momenten dat je een verkoudheid of misschien wel een griep aan voelt komen. Veel mensen zullen op alles voorbereid zijn, maar dan zie je net dat je niet de juiste spullen in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan een keelsnoepje, hoestdrank of een paracetamol. Daar mag je dan weer voor naar de winkel of je moet een van je huisgenoten even lief aankijken. Voorkom deze moeite wanneer je een thermometer wil gebruiken. Om een thermometer te kunnen gebruiken, heb je een lensfilter nodig. Wel zo handig als ujedie in huis hebt. Wees daarom voorbereid om een eventuele griep en sla deze beschermkapjes geschikt voor Braun thermometers in! Voor welke thermometers zijn deze beschermkapjes geschikt? De beschermkapjes zijn voor iedere Braun Thermoscan thermometers geschikt. Inhoud van de verpakking 20 Braun beschermkapjes

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Bintoi® XE200

Loading..
Ga naar laagste prjis

✳️ Model 2022 - Contacloos met afstandssensor ✳️ De XE200 zorgt ervoor dat je vanop een afstand op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Daarnaast is het ook bruikbaar voor volwassenen. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Goedgekeurd door✔️FDA ✔️CE ✔️FCC ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus ▶ Heldere aflezing in het donker ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater (toestel is niet waterbestendig, hou toestel steeds op afstand) ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofdthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met twee functies Voorhoofd- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Als de thermometer af staat, dan druk je 3seconden op de Mem knop. Nadien klok je op de meetknop, die dan de temperatuur van de ruimte meet binnen de seconde. °C of °F Je kan kiezen tussen graden Celsius of graden Fahrenheit. Dit kan je zeer gemakkelijk doen, door 5seconde te drukken op de mute knop. Specificaties: ✅ Meten van afstand: 0-3cm ✅ Meetbereik voorhoofd: 32.0 °C – 42,9 °C ✅ Meetbereik object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid voorhoofd: ±0.2°C ✅ Nauwkeurigheid object: ±1.0°C ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 66,8g (zonder batterij), 36x42x153,5mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Braun IRT 3030

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden wordt het meetresultaat weergeven op het LCD beeldscherm. De thermometer is geschikt voor het hele gezin zelfs voor pasgeborenen. Om het gebruik hygienisch te houden worden er BPA en Latexvrijen wegwerplensfilters meegeleverd. De meter geeft met piepjes aan of er een normale, verhoogde of hoge temperatuur wordt aangegeven. Waardoor meteen duidelijk is of iemand koorts heeft. Productkenmerken: Het door artsen meest gebruikte en vaakst aanbevolen merk Comfortabel en nauwkeuring Met koortsindicator via geluid: het aantal pieptonen geeft de temperatuur aan. Normaal (1 pieptoon), verhoogd (2 pieptonen) en hoog (4 pieptonen) Meetresultaat binnen slechts 1 seconde Ook geschikt voor pasgeborene Batterijklep met vergrendeling om het risico op stikken te voorkomen Laatste meetresultaat is oproepbaar voor vergelijking met nieuw meetresultaat Hygienische wegwerpfilters Specificaties: Beeldscherm: LCD. Breedte: 128 mm Diepte: 31 mm Hoogte: 28 mm Koortsindicator met piepjesweergave

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - iProven DTR-1221A

Loading..
Ga naar laagste prjis

Dé lichaamsthermometer voor oraal of rectaal gebruik. Volledig waterdicht. Binnen 10 seconden een accuraat resultaat. Digitale thermometer met flexibele tip voor een comfortabele meting. Uitermate geschikt als baby thermometer Koortsalarm, bij een temperatuur van 37.8°C of hoger. Smiley indicatie. :) = Gezonde temperatuur <37.2ºC :| = Verhoging 37.3-37.7ºC :( = Koorts >37.8ºC Inclusief doorzichtige kunststof hard-case. De DTR-1221A is een snelle thermometer die binnen 10 seconden accuraat je lichaamstemperatuur meet. Ontworpen door iProven in Nederland en een best-seller in Amerika, deze betrouwbare thermometer is nu ook in Nederland zelf verkrijgbaar! Deze DTR-1221A is altijd nauwkeurig, ongeacht of u hem oraal of rectaal gebruikt. Gebruik nooit dezelfde thermometer voor beide meetmethodes. Met de flexibele punt is temperatuur meten comfortabeler, wat vooral voor kinderen en beweeglijke baby’s fijn is. Waterdicht voor een betere hygiëne De thermometer is volledig waterdicht, waardoor je hem makkelijk schoonmaakt onder de kraan met een beetje anti-bacteriële zeep. Herken koorts in een oogwenk Een piepend alarm waarschuwt je wanneer de gemeten temperatuur 37.8°C of hoger is. Daarnaast laat de smiley indicatie zien wat je temperatuur betekent. Het pijltje wijst naar de blije smiley bij een gezonde temperatuur, de fronsende smiley bij verhoging en de verdrietige smiley bij koorts. BESTEL VANDAAG je nieuwe thermometer. Zo ligt hij altijd binnen handbereik als je hem echt nodig hebt. iProven maakt thermometers en andere gezondheidsproducten met oog op kwaliteit en gebruiksgemak.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Bintoi® X200

Loading..
Ga naar laagste prjis

✳️ Geschikt vanaf 0 maand ✳️ Goedgekeurd door✔️FDA ✔️CE ✔️FCC ✳️ Accuraat ✳️ Kleurcodering en geluidsignaal bij koorts ✳️ Nachtverlichting ✳️ Schakelt automatisch uit Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Daarnaast is het ook bruikbaar voor volwassenen. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus: druk 3 seconden op de knop met de “M” ▶ Heldere aflezing in het donker ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met drie functies Voorhoofd-, oor- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de 'aan' knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen thermometer Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien. °C of °F Je kan kiezen tussen graden Celsius of graden Fahrenheit. Zet de schakelaar onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Let op: ✅ Maak de oren schoon voor het meten ✅ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is ✅ Mik op de trommelvliezen ✅ Maak na gebruik schoon ✅ Wacht minimaal 15 minuten voor volgend gebruik ✅ Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Specificaties: ✅ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,9 °C ✅ Object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±0.2°C - ±0.4°F ✅ Object modus: ±0 ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Braun LF40

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Braun Thermoscan Lensfilters LF40 zijn veilig, hygiënisch en comfortabel te gebruiken voor kinderen en volwassenen. Met de 40 wegwerpbare lensfilters is de lens van de Thermoscan oorthermometer altijd optimaal beschermd tegen vuil en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat de Braun thermometer altijd nauwkeurig blijft meten. De Braun Thermocan Lensfilters LF40 Passen op alle Braun Thermoscan modellen. Geschikt voor iedere Braun Thermoscan thermometers. Zorg ervoor dat je de bescherm kapjes niet met je blote handen aanraakt maar gebruik maakt van het handige systeem waarin de beschermkapjes zijn ingedeeld in de verpakking. Kenmerken van de Braun Thermoscan Wegwerpbare Lensfilters LF40: 40 stuks Hygiënisch want eenmalig te gebruiken Past op alle Braun Thermoscan modellen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Infrarood oor en voorhoofdthermometer lichaam voor baby- kinderen & volwassenen-digitale koortsthermometer-incl. batterijen +NL handleiding

Loading..
Ga naar laagste prjis

Infrarood Voorhoofd & Oorthermometer - Digitale koortsthermometer deze Contactloze koortsthermometer is een zeer hygiënische en vooral snelle voorhoofd- en oorthermometer en is tevens bruikbaar voor oudere kinderen en volwassenen. Daarnaast ook geschikt voor het meten van kamer, melk, vloeistof en object temperatuur Voordelen thermometer: Geschikt voor voorhoofd en oor Geschikt voor het hele gezien, baby, kinderen en volwassenen Hoeft achteraf niet gesteriliseerd te worden, dankzij het hygiënische design Geeft binnen één seconde resultaat Kan ook kamertemperatuur en temperatuur van objecten meten, zoals een melkflesje of badwater en voeding Beschikt over een stille modus, zodat je jouw kindje niet wakker maakt wanneer je zijn/haar temperatuur op wil nemen in de slaap Is zeer geschikt voor gevoelige baby’s Houdt het temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen, dankzij de Memory Modus Automatische uitschakeling om energie te besparen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Supermakkelijk in gebruik Deze thermometer is ontworpen met maar één prioriteit: gebruiksgemak. Daarom is het opnemen van temperatuur zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de thermometer in het oor te steken, of tegen het voorhoofd aan te zetten, en je krijgt met één klik nauwkeurig de temperatuur te weten. Diverse functies: Meet bijvoorbeeld ook in een handomdraai de kamertemperatuur! Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de aan knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien! Of mute de thermometer door 3 seconden op de knop met de “M” te drukken, zodat je de temperatuur van je kleintje op kan nemen zonder hem/haar te storen. ℃ en ℉ conversie: Jij kiest! Zet de switch onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Het beste voor je baby. Dit product combineert het nuttige met het fijne. De thermometer biedt jou de kans om op ieder wenselijk moment snel de temperatuur van je kleintje en volwassenen te checken. Twijfel niet langer, doe u en uw naasten een plezier en bestel de thermometer nu! Let op: ✔ Zorg dat gebruiker en thermometer minstens 30 minuten tegelijk in één kamer zijn geweest, voor je gaat meten ✔ Maak de oren schoon voor het meten ✔ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is, mik op de trommelvliezen Specificaties: ✔ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,5 °C ✔ Object: 1°C - 99°C ✔ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±2°C ✔ Object modus: ±0℃/1.8 ℉ ✔ Automatische uitschakeling: 10s±1s ✔ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✔ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✔ Atmosferische druk: 86-106kPa ✔ Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm ✔Automatische uitschakeling: 10s±1s Inhoud: - infrarood Thermometer - Draagtas - Handleiding - 2 x AAA batterij.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - 2x (40 stuks) Navul set

Loading..
Ga naar laagste prjis

U kent vast wel die momenten dat u een verkoudheid of misschien wel een griep aan voelt komen. Veel mensen zullen op alles voorbereid zijn, maar dan ziet u net dat u niet de juiste spullen in huis hebt. Voorkom deze moeite wanneer u een thermometer wilt gebruiken. Om een thermometer te kunnen gebruiken, heeft u een lensfilter nodig. Wel zo handig als u die in huis heeft. Wees daarom voorbereid om een eventuele griep en sla deze beschermkapjes geschikt voor Braun thermometers in! ⚠ Onze Braun thermometer beschermkapjes bieden 3 belangrijk aspecten! ✓ Beschermt de oor: Het kopje van de lensfilter is van een zachte plastic en met elasticiteit materiaal gemaakt, om de zachte trommelvlies te beschermen. ✓ Veiligheid: Geschikt voor alle soort leeftijden. Met deze filter kunt u tot 10 keer opnieuw gebruiken. ✓ Geschikt voor verschillende thermoscan en Thermometers: De beschermkapjes zijn voor iedere Braun Thermoscan en thermometers geschikt: ✓ RT1020 ✓ IRT2020 ✓ IRT2520 ✓ IRT3020 ✓IRT3520 ✓ RT4020 ✓ IRT4520 ✓ Pro4000/Pro6000/6500/6020/6520 Het veranderen van oorbeschermers is een kwestie van persoonlijke hygiëne. Het is wel belangrijk en het zoals bovengenoemd, om de filter niet meer dan 10 keer opnieuw te gebruiken. Daarom is het aanbevolen om minimaal 2 dozen thuis te hebben, niet alleen omdat het een langhoudbaarheid heeft, maar ook is het voordeliger en milieu vriendelijker dan wanneer u 1 losse bestelt. Inhoud: 2x (20 stuks) wegwerp oor thermometer set Netto gewicht: 15 Grootte: 7,6*3*2,8 CM Kleur: Transparant Gebruiksaanwijzing: Op de verpakking is beschreven hoe u de lensfilter moet gebruiken.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - Bintoi® XR210

Loading..
Ga naar laagste prjis

Onze digitale thermometers staan bekend om hun betrouwbaarheid en functionaliteit. Deze staafthermometer is de oude en vertrouwde thermometer die je een betrouwbare en accurate meting geeft. ✔ Nauwkeurige en snelle aflezing: Ongeveer 10 seconden leestijd. ✔ Veilige staafthermometer om oraal, rectaal of via de oksel een meting te doen van uw lichaamstemperatuur: ✔ Met de flexibele punt is temperatuur meten comfortabeler, wat vooral voor kinderen en beweeglijke baby’s fijn is. ✔ LCD display: De thermometer is voorzien van een goed afleesbaar digitaal LCD display waarop u na 10 seconden uw lichaamstemperatuur kunt aflezen om te kijken of er sprake is van verhoging of koorts. ✔ Waterdicht: Met de waterdichte tip kunt u de koortsthermometer op een eenvoudige en hygiënische manier schoonmaken. Kenmerken Meet op 0,1 graden nauwkeurig. Resultaat na 10 seconden Zachte buigzame punt BPA-vrij - kindveilig Snel, betrouwbaar en accuraat Waterbestendig voor eenvoudig gebruik Metingen kunt u rectaal, via de oksel en oraal uitvoeren Laatste meetresultaat oproepbaar uit geheugen Voor kinderen en volwassenen Verpakkingsinhoud: 1x Digitale Thermometer 1x Gebruiksaanwijzing NL/FR 1x Reisetui 1x Batterij

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van thermometers. Er zijn immers 694 verschillende te bestellen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste