De Bestenu Thermometer Koopgids

Geschreven door: Anna JansenLaatst geupdate: 09/22/2020


Je bent op zoek naar een manier om je lichaamstemperatuur op te meten. Hiervoor heb je een thermometer nodig, maar wat is de beste? Hieronder leg ik je uit waar je op let bij aankoop van een koortsthermometer.

Wat voor soorten thermometers zijn er?

show product content

Er zijn verschillende manieren waarop je je lichaamstemperatuur meet. Welke het beste is voor jou, hangt af van jouw behoeften. Zo is er bijvoorbeeld de ouderwetse kwikthermometer. Tegenwoordig zit er geen kwik meer in: dit is al sinds de jaren '90 verboden. Tegenwoordig wordt er een vloeibaar mengsel van gallium, indium en tin gebruikt.

Het nadeel van deze analoge thermometers is dat ze breekbaar zijn, maar ze zijn wel goedkoop en eenvoudig schoon te maken. Bovendien meten deze thermometers erg nauwkeurig. Een analoge thermometer gebruik je oraal, onder de arm of rectaal. Analoge thermometers zijn minder populair sinds de komst van digitale thermometers.

Een digitale thermometer werkt op batterijen en geeft vaak een geluidssignaal als de lichaamstemperatuur is opgemeten. Soms hebben ze een geheugenfunctie waarmee je de laatst opgenomen temperatuur kunt zien. De digitale thermometer is een verzamelnaam voor alle soorten thermometers die elektronisch werken.

Denk bijvoorbeeld aan een goede **oorthermometer: deze meet de lichaamstemperatuur op een digitale manier via de oren. De temperatuur wordt weergegeven op het display. Oorthermometers zijn erg accuraat**, mits je ze op de correcte manier gebruikt. Dit doe je door de oorschelp naar boven te trekken: hierdoor trek je het gehoorkanaal recht.

Meet de temperatuur daarnaast altijd in hetzelfde oor. Heb je net geslapen, kies dan niet het oor waar je net op hebt geslapen. Dit oor is namelijk altijd warmer omdat je erop gelegen hebt. Gebruik daarnaast ook altijd beschermkapjes voor de tuitjes. Je wilt eventuele bacteriën of virussen niet overdragen.

Een voorhoofdsthermometer meet de temperatuur op je voorhoofd of de slapen. Deze manier is minder accuraat omdat de temperatuur beïnvloed kan worden door de omgevingstemperatuur. Het is daarentegen wel een prettige manier om de temperatuur van kinderen te meten. Het is misschien niet altijd even accuraat, maar wel zo gepiept zonder het kind te storen.

Hetzelfde geldt voor contactloze thermometers: deze werken op infrarood en meten de temperatuur zonder het kind aan te hoeven raken. Dit geeft je de kans de temperatuur te meten van iemand die bijvoorbeeld ligt te slapen. Ook deze methode is echter niet erg nauwkeurig: de omgevingstemperatuur kan ook hier de resultaten beïnvloeden.

Een speenthermometer is een andere manier om zo eenvoudig mogelijk de temperatuur van een peuter op te nemen. Het is een speen met een ingebouwde thermometer. Let wel op: deze kan niet worden gebruikt als je kindje een verstopte neus heeft.

Welke thermometer is het meest accuraat?

show product content

De meest accurate manier van het opmeten van de lichaamstemperatuur is rectaal, met een digitale thermometer. Dit is medisch gezien de meest betrouwbare manier. Het gebruik van een digitale thermometer is eenvoudig en het is bijna onmogelijk hiermee fouten te maken.

Een goede oorthermometer is ook betrouwbaar, maar er worden veel fouten gemaakt door verkeerd gebruik waardoor de gemeten temperatuur niet juist is. Door het onjuiste gebruik van een oorthermometer kan het resultaat maar liefst een hele graad verschillen!

Hoe werkt een infrarood thermometer?

show product content

Infrarood-licht werkt als zichtbaar licht - het kan worden gefocust, gereflecteerd of geabsorbeerd. Infrarood thermometers gebruiken meestal een lens om het licht te focussen op een object. De infrarood-straling wordt geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens gemeten.

Hoe ijk je een thermometer?

show product content

Een vloeistofthermometer moet soms ge-ijkt worden. Dit doe je door de thermometer in ijswater te houden en tegelijkertijd te roeren. Wacht tot de temperatuur stabiel is en niet meer daalt. Gebruik een stukje plakband en plak dit op de laagste temperatuur (0). Herhaal dit proces, maar gebruik nu kokend water.

Wat betekent "F" op een thermometer?

show product content

De "F" op een thermometer staat voor Fahrenheit. Dit is een temperatuurschaal die bedacht is door Gabriel Fahrenheit. Deze eenheid werd speciaal ontwikkeld voor kwikthermometers en wordt vooral in de Verenigde Staten gebruikt. De meeste gebruikte eenheid voor temperatuur in Europa is echter Celsius.

Wat is een normale lichaamstemperatuur?

show product content

Iedereen is anders, maar over het algemeen is een lichaamstemperatuur tot 37,5 °C normaal te noemen. Wanneer je lichaamstemperatuur boven de 38 °C uitkomt, wordt dit koorts genoemd. Is je temperatuur tussen de 37,5 °C en 38 °C, dan wordt dit verhoging genoemd. Er zijn echter mensen die zich nog prima voelen bij een temperatuur van 38 °C.

Heb je koorts, dan betekent dit dat je lichaam aan het vechten is tegen een infectie. Infecties worden veroorzaakt door bacteriën of virussen. Deze moeten door het lichaam onschadelijk worden gemaakt en dit gaat beter wanneer je lichaamstemperatuur hoger is. Door koorts kun je je flink ellendig voelen, maar het is wel een goede reactie van het lichaam.

Hoe komt deze fantastische thermometer ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste thermometer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over thermometers, maar nu assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle thermometers die die je kunt kopen in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke thermometers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van thermometers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

De beste thermometers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Daarnaast is het ook bruikbaar voor volwassenen. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus: druk 3 seconden op de knop met de “M” ▶ Heldere aflezing in het donker ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met drie functies Voorhoofd-, oor- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de 'aan' knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen thermometer Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien. °C of °F Je kan kiezen tussen graden Celsius of graden Fahrenheit. Zet de schakelaar onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Let op: ✅ Maak de oren schoon voor het meten ✅ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is, mik op de trommelvliezen ✅ Maak na gebruik schoon en wacht minimaal 15 minuten voor volgend gebruik ✅ Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Specificaties: ✅ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,9 °C ✅ Object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±2°C - ±4 ✅ Object modus: ±0 ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm

1. Infrarood voorhoofdthermometer en oorthermometer


Product informatiePlus or Show more

Deze thermometer zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en accurate manier, de temperatuur van je baby kan meten. De voorhoofdthermometer zorgt ervoor dat jij je kindje niet hoeft wakker te maken voor het meten van koorts. Daarnaast is het ook bruikbaar voor volwassenen. Voordelen thermometer: ✅ Geschikt vanaf 0 maand ✅ Hygiënische design, je hoeft het apparaat achteraf niet te steriliseren ✅ Geschikt om koorts te meten als je baby slaapt: ▶ Beschikt over stille modus: druk 3 seconden op de knop met de “M” ▶ Heldere aflezing in het donker ✅ Geschikt voor het meten van: ▶ Kamertemperatuur ▶ Vloeistoffen, zoals melkflesje en badwater ▶ Voeding ✅ Memory modus: Houdt je temperatuur verloop bij tot wel 35 metingen ✅ Koortswaarschuwing: ▶ 32°C - 37,3°C (normale temperatuur) ➡ Groen lichtje met lange pieptoon ▶ 37,4°C - 37,9°C (lichte koorts) ➡ Oranje lichtje met 3 korte piepjes ▶ 38°C - 42.9°C (hoge koorts) ➡ Rood lichtje met 5 korte pieptonen Snelle & Nauwkeurige Thermometer Deze voorhoofd- en oorthermometer bezit een hoge precisie sensor en de recentste slimme chip die een nauwkeurige, snelle en betrouwbare meting verzekeren. Digitale thermometer met drie functies Voorhoofd-, oor- en oppervlakte-modus. Het kan dus niet alleen het lichaamstemperatuur meten, maar ook de temperatuur van de kamer, vloeistoffen en voorwerpen. Druk simpelweg de knop met de “M” in voor 3 seconden, richt de thermometer op de plek die je wil meten en klik op de 'aan' knop om meteen achter de kamertemperatuur te komen. Geheugen thermometer Geheugen van de thermometer checken? Klik dan een keer kort op de knop met de “M”, en herhaal dit om de laatste 35 metingen te zien. °C of °F Je kan kiezen tussen graden Celsius of graden Fahrenheit. Zet de schakelaar onder de batterijen om, om jouw voorkeur in te stellen. Let op: ✅ Maak de oren schoon voor het meten ✅ Trek het oor omhoog om te zorgen dat de gehoorgang recht is ✅ Mik op de trommelvliezen ✅ Maak na gebruik schoon ✅ Wacht minimaal 15 minuten voor volgend gebruik ✅ Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Specificaties: ✅ Meetbereik: oor en voorhoofd: 22.0 °C – 42,9 °C ✅ Object: 1°C - 99°C ✅ Nauwkeurigheid (laboratorium): oor en voorhoofdmodules: ±0.2°C - ±0.4°F ✅ Object modus: ±0 ✅ Automatische uitschakeling: 10±1s ✅ Operationele omstandigheden: temperatuur: 10°C - 40°C ✅ Vochtigheid: 15-95% RH, niet-condenserend ✅ Atmosferische druk: 86-106kPa ✅Gewicht en dimensie: 66g (zonder batterij), 163,3x39,2x38,9mm

2. Bintoi® Infrarood Oorthermometer Thermometer Voorhoofd - Incl. batterijen


Product informatiePlus or Show more

Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

3. Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA - Lichaamsthermometer


Product informatiePlus or Show more

Product beschrijving: Medische infrarood thermometer: Om een betrouwbare, snelle en pijnloze meting van de lichaamstemperatuur te meten, bij u zelf of bij iemand anders is deze infrarood thermometer perfect geschikt. Deze infrarood thermometer is geschikt voor volwassen en kinderen. Binnen een seconden meet die uw lichaamstemperatuur en kunt u zien of u koorts heeft. De lichaamstemperatuur zal tevoorschijn komen op het LCD Display. Ook is deze thermometer geschikt voor in de medische sector. De thermometer heeft hier verschillende certificaten voor behaald. Met een mogelijke temperatuur afwijking van 0,2 graden is deze thermometer erg accuraat. LET OP: Dit geldt wel alleen wanneer de thermometer al minimaal 15 minuten aan de omgevingstempratuur is gewend buiten de verpakking. Deze legt nauwkeurig uit hoe u de thermometer moet gebruiken. De thermometer moet worden voorzien van twee AAA batterijen. (Deze zijn niet inbegrepen) Houdt de thermometer uit de buurt van telefoons, iPads, laptops en andere consoles. Sta stil tijdens de meting van de lichaamstemperatuur. Houdt de thermometer tussen de 3-5 cm afstand van het voorhoofd. Laat de thermometer eerst minimaal 15 min. in de kamer acclimatiseren voor de meest betrouwbare meting. "Body" modus is voor testen op mensen. De “Surface" modus is om de temperatuur van de omgeving of vloeistoffen te meten, zoals melk, water, enz. Omgevingstemperatuur: 16 ℃ -35 ℃ Atmosferische druk: 70kPa-106kPa Vochtigheid: ≤85% Voedingsspanning: 3,0 V DC (2 NO.7-alkalinebatterijen) Afmeting: 149 * 77 * 43 mm Gewicht: 95 g / 135 Meetbereik: lichaamstemperatuurmodus: 34-42,9 ℃ Meetnauwkeurigheid: 35,0-42,0 ℃: ± 0,2 ℃; buiten het bereik van 35,0-42,0 ℃: ± 0,3 ℃ Meetafstand: 3-5 cm Meettijd: <2 seconden 3-kleurenscherm: lichaamstemperatuur: 34,0-37,3 ℃ Groen; 37,4-38 ℃ geel; 38.1-42.6 ℃ Rood Automatische uitschakeling: 15 seconden Opslag en transport: -20 ℃ -55 ℃, relatieve vochtigheid: ≤93% Deze digitale infrarood thermometer werkt op 2 batterijen AAA (NIET INGEBREPEN)

4. Dikang - Infrarood - Voorhoofd Thermometer


Product informatiePlus or Show more

*Inclusief Nederlandse opstart handleiding en Batterijen voor extra gebruiksgemak* Met deze WBTT® professionele infrarood voorhoofd thermometer upgrade 2020 heb je binnen enkele seconden de lichaamstemperatuur van jou of je dierbare gemeten. Ook als oorthermometer te gebruiken door de thermometer tegen het oor te houden. De thermometer hoeft niet in het oor en is daardoor hygiënischer. Deze lichaamsthermometer is FDA gekeurd wat wilt zeggen dat de metingen uiterst veilig en betrouwbaar zijn. Voordelen van deze voorhoofd thermometer Lichaam: Eenvoudig in gebruik. Snelle en accurate meting. Koortsthermometer met ingebouwd geheugen voor 32 metingen. FDA goedgekeurd Inclusief batterijen 3 achtergrond kleuren - Groen=goed Oranje=Verhoging Rood=Koorts (schakel indien nodig de huisarts in). WBTT® staat als merk geregistreerd in het Merkenregister van het BOIP. Wij zijn een officiële verkoper van infrarood thermometers en hebben dan ook verschillende soorten thermometers. Let op voor (merkloze) imitatie artikelen, hiervan kan de kwalitiet niet worden gewaarborgd. Thermometer functie instellen, voorhoofd ( thermometer lichaam ) of omgevingstemperatuur: met de plus knop ([+]) kiest u welke functie u wilt gebruiken, het smiley icoontje geeft aan dat u de lichaamstemperatuur meet en het huis icoontje geeft aan dat u de omgevingstemperatuur (of objecten) meet. Voor gebruik als koortsthermometer en het meten van uw lichaamstemperatuur drukt u op “SCAN”. Hou de thermometer 2-10 cm van uw voorhoofd af en druk op SCAN; na 1 seconde geeft de thermometer uw lichaamstemperatuur weer. Is de lichaamstemperatuur normaal? Dan blijft het scherm groen, bij verhoging wordt het scherm oranje en bij rood heeft u koorts. De pieptoon klinkt 1 keer bij een juiste temperatuur en 2 keer bij een afwijkende temperatuur (te hoog of te laag). Schakel indien nodig een arts in. Hou de [+] knop een aantal seconden ingedrukt om het koortsalarm aan of uit te zetten. Hou in standby modus het [-] knopje 2 seconden ingedrukt om het geheugen van de laatste 32 metingen te bekijken. Klik kort op het [-] knopje om te wisselen tussen Celsius en Fahrenheit. Voor een meting van objecttemperatuur drukt u op “SCAN” op een afstand van 2-10 cm van het object.

5. WBTT® infrarood voorhoofd thermometer


Product informatiePlus or Show more

De Braun Thermoscan Lensfilters LF40 zijn veilig, hygiënisch en comfortabel te gebruiken voor kinderen en volwassenen. Met de 40 wegwerpbare lensfilters is de lens van de Thermoscan oorthermometer altijd optimaal beschermd tegen vuil en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat de Braun thermometer altijd nauwkeurig blijft meten. De Braun Thermocan Lensfilters LF40 Passen op alle Braun Thermoscan modellen. Geschikt voor iedere Braun Thermoscan thermometers. Zorg ervoor dat je de bescherm kapjes niet met je blote handen aanraakt maar gebruik maakt van het handige systeem waarin de beschermkapjes zijn ingedeeld in de verpakking. Kenmerken van de Braun Thermoscan Wegwerpbare Lensfilters LF40: 40 stuks Hygiënisch want eenmalig te gebruiken Past op alle Braun Thermoscan modellen

6. Braun Navulset Lensfilters voor Oorthermometer - Beschermkapjes Voor Braun Thermoscan 3 / 5 / 6 / 7 - LF20 LF40 - 40 Stuks


Product informatiePlus or Show more

De Braun Thermoscan 3-IRT3030 is een gemakkelijke oorthermometer en erg snel te gebruiken. Binnen 1 seconden wordt het meetresultaat weergeven op het LCD beeldscherm. De thermometer is geschikt voor het hele gezin zelfs voor pasgeborenen. Om het gebruik hygienisch te houden worden er BPA en Latexvrijen wegwerplensfilters meegeleverd. De meter geeft met piepjes aan of er een normale, verhoogde of hoge temperatuur wordt aangegeven. Waardoor meteen duidelijk is of iemand koorts heeft. Productkenmerken: Het door artsen meest gebruikte en vaakst aanbevolen merk Comfortabel en nauwkeuring Met koortsindicator via geluid: het aantal pieptonen geeft de temperatuur aan. Normaal (1 pieptoon), verhoogd (2 pieptonen) en hoog (4 pieptonen) Meetresultaat binnen slechts 1 seconde Ook geschikt voor pasgeborene Batterijklep met vergrendeling om het risico op stikken te voorkomen Laatste meetresultaat is oproepbaar voor vergelijking met nieuw meetresultaat Hygienische wegwerpfilters Specificaties: Beeldscherm: LCD. Breedte: 128 mm Diepte: 31 mm Hoogte: 28 mm Koortsindicator met piepjesweergave

7. Braun IRT 3030 - Thermometer


Product informatiePlus or Show more

Last van koorts of de temperatuur voor de zekerheid opnemen? Met deze 40 beschermkapjes voor uw Braun oorthermometer kunt u voorlopig weer vooruit. Heeft u het gevoel dat de griep eraan zit te komen, of dat u voor de zekerheid uw temperatuur wilt opnemen? Dan heeft u voor uw Braun oorthermometer een beschermkapje nodig. Met deze set van 40 beschermkapjes kunt u de komende tijd weer vooruit en kunt u ook uw huisgenoten nameten en controleren op verhoging. Voor welke thermometer? De beschermkapjes zijn passend voor onderstaande modellen: Braun ThermoScan IRT3020 Braun ThermoScan 3 IRT3030 Braun ThermoScan IRT4020 Braun ThermoScan IRT4520 Braun ThermoScan 5 IRT6020 Braun ThermoScan IRT6030 Braun ThermoScan 5 IRT6500 Braun ThermoScan 6 Braun ThermoScan IRT6510 Braun ThermoScan IRT6515 Braun ExactempThermoscan 7 IRT 6520 Braun ThermoScan Pro 4000 Braun ThermoScan Pro 6000 Inhoud van de verpakking 40 beschermkapjes voor uw Braun oorthermometer Extra informatie 100% hygienisch 100% latex vrij 100% BPA vrij 100% Recycelbaar 40x temperatuur kunnen meten

8. Oorthermometer beschermkapjes - 40 stuks - Braun ThermoScan - IRT - Pro - BPA vrij - Latex vrij


Product informatiePlus or Show more

Voor een snelle, accurate en pijnloze meting van de lichaamstemperatuur van uzelf, uw familie, of uw klant is deze thermometer alles wat u nodig heeft. Hou de thermometer 2 centimeter van het voorhoofd af en het digitale scherm laat na 1 seconde zien wat de temperatuur is, en of u koorts heeft of niet. De Knikker® Infrarood Thermometer heeft twee standen: een "Body Temp" stand waarmee de lichaamstemperatuur kan worden gemeten via het voorhoofd en een "Hold" stand waarmee de temperatuur van objecten en vloeistoffen kan worden gemeten. De thermometer is goedgekeurd als medisch instrument door de Federal Drug Administration (FDA) en geplaatst in klasse 1; daarbovenop zijn alle vereiste keurmerken behaald, waaronder het CE-keurmerk en het FCC-keurmerk. Ter waarborging van kwaliteit is deze thermometer geproduceerd bij een ISO9001 gecertificeerde fabrikant. De thermometer wordt geleverd met een Engelse (voorzijde) en Nederlandse (achterzijde) handleiding. Lees de handleiding goed door, voordat u begint met meten. 2 AAA batterijen zijn nodig voor gebruik (niet inbegrepen).

9. Infrarood Thermometer Voorhoofd


Product informatiePlus or Show more

Met de TF-600 Digitale Body temperatuur meter weet je binnen een halve seconde je lichaamstemperatuur. Deze digitale lichaamstemperatuur meter kun je van baby tot volwassene gebruiken doormiddel van de non-contact Infrarood. Het display toont in minder dan een halve seconde aan wat de temperatuur van je lichaam is. Daarnaast geeft de kleur van de display ook aan wanneer iemand koorts heeft door te wisselen van kleur en is voorzien van een alarmpje. De afstand om te meten is tussen de 5 en 15cm. Ook zijn de meters CE, FCC en RoHS gecertificeerd. Voordelen van de infrarood thermometer Binnen enkele seconde weet je de tempratuur. Bij koorts verkleurt het scherm. Bij koorts gaat er een alarm af. CE, FCC en RoHS gecertificeerd. Betrouwbaar resultaat. Automatische uitschakeling. Op 0,2 graden precies. In doos 1 stuks Kleur Wit Materiaal ABS Plastic Afmeting 150x95x44mm Temperatuurbereik Celsius °C (min) 34 °C Temperatuurbereik Celsius °C (max) 42.9 °C Model TF-600 Afmeting verpakking (mm) 170x110x50

10. Digitale Infrarood Thermometer


Vergelijkbare artikelen aan thermometers


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van thermometers er zijn immers 260 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste thermometer kopen.