Wat is de beste bloeddrukmeter van 2024?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 24 mei, 2024

Het aanschaffen van een goede bloeddrukmeter is een ingewikkelde uitdaging. Wat is de beste bloeddrukmeter van 2024? Na het analyseren van 446 bloeddrukmeters kwam de Omron X3 Comfort als beste getest uit onze bloeddrukmeter-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de bloeddrukmeters, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 bloeddrukmeters-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een behulpzame bloeddrukmeter-koopgids? Lees dan verder!

Onze bloeddrukmeter selectie

De top 10 beste bloeddrukmeters

1Score: 9.8
Omron X3 Comfort
Omron X3 Comfort
Omron
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.5
Omron Yootech X2
Beste bloeddrukmeter
Omron Yootech X2
Omron
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.2
Beurer BM 26 Basic Bloeddrukmeter
Beurer BM 26 Basic Bloeddrukmeter
Beurer
Ga naar laagste prijs
4Score: 9
Beurer BM 27
Beurer BM 27
Beurer
Ga naar laagste prijs
5Score: 8.6
Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter
Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter
BINTOI
Ga naar laagste prijs
6Score: 8.3
Omron M3 Comfort - Bovenarm
Omron M3 Comfort - Bovenarm
Omron
Ga naar laagste prijs
7Score: 8
Microlife BPB1 Classic
Microlife BPB1 Classic
Microlife
Ga naar laagste prijs
8Score: 7.8
Omron M6 Comfort
Omron M6 Comfort
Omron
Ga naar laagste prijs
9Score: 7.6
Omron X7 Smart
Omron X7 Smart
Omron
Ga naar laagste prijs
10Score: 7.1
Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter
Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter
Medisana
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Bloeddrukmeter Koopgids

Met een bloeddrukmeter meet je zowel de onder- als de bovendruk op. Door dit zelf te doen hou je een oogje in het zeil en trek je eerder aan de bel als je je zorgen maakt. Waar je op let bij het kopen van een bloeddrukmeter, lees je hieronder.

Hoe lang gaat een bloeddrukmeter mee?

Een bloeddrukmeter gaat tussen de vijf en tien jaar mee. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe vaak je deze gebruikt. Het manchet (de band om je arm) heeft meer te lijden dan de bloeddrukmeter zelf. Als je twee keer per dag je bloeddruk meet, dan vervang je deze na ongeveer drie jaar. Dit is overigens afhankelijk van de kwaliteit van het manchet.

Wat is het verschil tussen een handmatige en automatische bloeddrukmeter?

We kennen ze vooral van vroeger: de bloeddrukmeter met een kwikkolom en een handmatig pompje. Deze kwikmanometer wordt nog steeds als de meest betrouwbare manier gezien om je bloeddruk te meten, mits deze op de juiste manier wordt gebruikt. Dit is ook waar het mis gaat: ze zijn lastig in gebruik en moeten eigenlijk in de spreekkamer van de dokter blijven liggen.

Tegenwoordig gebruiken veel artsen een digitale bloeddrukmeter. Deze vergen minder nauwkeurigheid en zijn bovendien veel eenvoudiger in gebruik dan een kwikmanometer. Je krijgt vrijwel altijd een goede meting, en is deze niet correct, dan krijg je een melding op het scherm om het proces te herhalen.

Een automatische bloeddrukmeter is daarom ideaal voor thuisgebruik.

Wat is pulse op een bloeddrukmeter?

De pulse op een bloeddrukmeter is jouw hartslag. Elke automatische bloeddrukmeter meet behalve je bloeddruk, ook je hartslag.

Welke arm gebruik ik om mijn bloeddruk te meten?

Welke arm je gebruikt om je bloeddruk mee te meten, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk dat je ontspant en je arm laat rusten tijden het bloeddruk meten. Kun je dat beter met je linkerarm? Dan is het een goed idee om links te gebruiken.

Ben je linkshandig en vind je het gemakkelijker om het manchet om je rechterarm te krijgen, dan gebruik je je rechterarm. Er is geen verschil in de meting - beide armen zijn geschikt om je bloeddruk te meten.

Hoe meet je je bloeddruk?

Er zijn twee verschillende automatische bloeddrukmeters: eentje meet de bloeddruk vanaf je arm, en de andere meet je bloeddruk vanaf je pols. De laatste is wat lastiger omdat je je pols op de hoogte van je hart moet houden om een correcte meting te krijgen. Hierdoor is het lastiger om je arm stil te houden.

Een bloeddrukmeter met een manchet die om je arm heen gaat, is eenvoudiger in gebruik. Je plaatst het manchet om je arm, legt je arm op tafel of op de armleuning van een stoel, drukt op de knop en je wacht af. Als de juiste druk bereikt is, loopt het manchet weer leeg en lees je het resultaat af op het scherm van de bloeddrukmeter.

Sommige bloeddrukmeters geven ook het resultaat van de vorige meting weer, zodat je kunt vergelijken. Dit is vooral handig om te zien of eventuele medicatie zijn werk doet.

Wat wordt er met bovendruk en onderdruk bedoeld?

De bovendruk wordt ook wel systolische bloeddruk genoemd en geeft de druk in je slagaders aan wanneer het hart zich samenknijpt. De onderdruk, ook wel diastolische bloeddruk genoemd, geeft de druk aan wanneer het hart zich ontspant.

Hoe hoger je bloeddruk is, hoe meer kans er is op verschillende hart- en vaatziekten. Het hebben van een gezonde bloeddruk is dan ook erg belangrijk.

Kan ik mijn automatische bloeddrukmeter voor mijn kind gebruiken?

Nee, je gebruikt jouw automatische bloeddrukmeter niet voor kinderen. Het manchet is hiervoor te groot. Om de bloeddruk van je kind te meten heb je een speciale bloeddrukmeter voor kinderen nodig. Bovendien liggen de bloeddrukwaarden bij kinderen anders dan bij volwassenen.

Wat is een slimme bloeddrukmeter?

Een slimme bloeddrukmeter heeft een WifI-verbinding en een bijbehorende app. Via de app worden alle metingen opgeslagen waardoor je snel een overzicht hebt van alle waardes. Bovendien gebruik je de bloeddrukmeter voor meerdere personen en kun je de bloeddrukgeschiedenis voor beide personen opslaan.

Een slimme bloeddrukmeter is vooral handig als je voor medische redenen je bloeddruk meerdere malen per dag moet opnemen.

hero illustration

Hoe testen we bloeddrukmeters?

Om de beste bloeddrukmeter te ontdekken, hebben we een speciale testmethode ontwikkeld. We geloven in een objectieve vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het vergaren van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze bloeddrukmeter-test hebben we 446 bloeddrukmeters vergeleken.

illustration

De eerste variabel in onze bloeddrukmeter-test noemen we 'expertconsensus'. We beschikken over 23 onafhankelijke expertwebsites waar we datapunten vergaren. Het belangrijkste criterium waar we deze websites op beoordelen is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de resultaten van deze bloeddrukmeter-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze eigen bloeddrukmeter-experts ook welke specificaties belangrijk zijn bij het kopen van de beste bloeddrukmeter in 2024. We combineren deze informatie met de feedback en recensies van ruim 3 miljoen reviews op 6 verschillende webwinkels, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 446 bloeddrukmeters te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om vooroordelen te voorkomen.

illustration
hero illustration

De beste bloeddrukmeters in een makkelijke lijst

1. Omron X3 Comfort

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Omron X3 Comfort

 • list plusNauwkeurige metingen dankzij de Intelli-Wrap manchet.
 • list plusMelding bij te losse of te strakke band voor betrouwbare metingen.
 • list plusBewegingsdetectie zorgt voor betrouwbare metingen, zelfs als je per ongeluk beweegt.

Nadelen Omron X3 Comfort

 • list plusMogelijk niet geschikt voor mensen met een bovenarmomtrek groter dan 42 cm.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.98
Functionaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9.98
De Omron X3 Comfort is een bloeddrukmeter die nauwkeurige metingen en gebruiksgemak biedt. Met zijn speciale Intelli-Wrap manchet krijg je altijd een nauwkeurige meting, waar je de band ook plaatst. Super handig voor als je niet altijd precies weet waar de band moet zitten. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de meter je ook een melding als de band te los of te strak zit, zodat je altijd een betrouwbare meting krijgt.

Wat deze bloeddrukmeter echt uniek maakt, is de bewegingsdetectie. Zelfs als je per ongeluk beweegt tijdens het meten, kan je erop vertrouwen dat je meting betrouwbaar is. Ideaal voor mensen die moeite hebben om stil te zitten tijdens het meten.

Met de X3 Comfort hoef je ook niet meer met pen en papier klaar te zitten om je metingen bij te houden. Hij heeft geheugenruimte voor wel 2 keer 60 metingen. En als kers op de taart krijg je een waarschuwing als je bloeddruk boven de aanbevolen waardes komt. Zo blijf je altijd op de hoogte van eventuele veranderingen.

Deze bloeddrukmeter is echt anders dan andere modellen, dankzij de Intelli-Wrap manchet. Hij zorgt voor nauwkeurige metingen in elke positie rond je bovenarm, zodat je altijd betrouwbare resultaten krijgt. Plus, met zijn eenvoudig afleesbaar kleurendisplay en intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerp is hij super makkelijk te gebruiken.

Vergeleken met andere bloeddrukmeters op de markt heeft de Omron X3 Comfort een aantal unieke functies, zoals de Intelli-Wrap manchet en de bewegingsdetectie. Deze zorgen voor nauwkeurige metingen en gebruiksgemak, waardoor deze bloeddrukmeter echt opvalt.

De Omron X3 Comfort is perfect voor mensen die regelmatig hun bloeddruk willen controleren. Hij biedt nauwkeurige metingen, gebruiksgemak en handige functies zoals de Intelli-Wrap manchet en de bewegingsdetectie. En hij kan ook nog eens gegevens opslaan voor 2 aparte gebruikers, wat handig is voor gezinnen of koppels die hun bloeddruk willen bijhouden.

Een mogelijke beperking van de Omron X3 Comfort is dat de manchet alleen geschikt is voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm. Dus als je een grotere bovenarm hebt, kan de manchet misschien niet goed passen. Zorg er dus voor dat je de maat van je bovenarm controleert voordat je deze bloeddrukmeter koopt.

Al met al biedt de Omron X3 Comfort nauwkeurige metingen, gebruiksgemak en handige functies. Het is een betrouwbare bloeddrukmeter die perfect is voor regelmatig gebruik. Met zijn Intelli-Wrap manchet en bewegingsdetectie onderscheidt hij zich van andere bloeddrukmeters op de markt. Dus als je je bloeddruk wilt controleren en op de hoogte wilt blijven van eventuele veranderingen, is dit de juiste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Beste bloeddrukmeter: Omron Yootech X2

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.79
Functionaliteit
9.45
Gebruiksgemak
9.14
Met de Omron X2 Basic meet je zonder gedoe je bloeddruk en detecteer je een onregelmatige hartslag. Deze bloeddrukmeter bevestig je om je bovenarm en met slechts één druk op de knop start je de meting. Dankzij de Intellisense technologie drukt de manchet niet te hard op je arm tijdens de meting, wat het comfortabeler maakt. Het scherm heeft geen extra poespas of technische snufjes waardoor je in de war raakt. Wel geeft de X2 Basic een melding als je een onregelmatige hartslag hebt of als je de manchet niet strak genoeg bevestigt. Zo kan de meting nooit verkeerd gaan.
Let op:
De X serie van Omron is hetzelfde als de M serie.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

3. Beurer BM 26 Basic Bloeddrukmeter

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer BM 26 Basic Bloeddrukmeter

 • list plusEenvoudig te gebruiken met slechts één druk op de knop
 • list plusHartritmestoornis herkenning voor vroegtijdige detectie van gezondheidsproblemen
 • list plus120 geheugenplaatsen en 4 gebruikersprofielen voor gebruik binnen het hele gezin

Nadelen Beurer BM 26 Basic Bloeddrukmeter

 • list plusDruk op de arm kan als hoog worden ervaren

Beoordeling

9.2 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.96
Functionaliteit
8.71
Gebruiksgemak
9.67
De Beurer BM 26 Bloeddrukmeter is perfect voor mij om mijn bloeddruk en hartslag te meten. Met de ruime manchet kan ik de meting starten met slechts één druk op de knop. Het resultaat is gemakkelijk af te lezen op het duidelijke display.

Een geweldige eigenschap van de BM 26 is de hartritmestoornis herkenning. Als er een hartritmestoornis wordt gedetecteerd, krijg ik een melding. Dit helpt me om mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen.

Wat deze bloeddrukmeter echt speciaal maakt, is het keurmerk van de Deutsche Hochdruckliga. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan apparaten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, dus ik weet dat ik kan vertrouwen op de BM 26.

Met 120 geheugenplaatsen en de mogelijkheid om 4 gebruikersprofielen aan te maken, is deze bloeddrukmeter perfect voor mijn hele gezin. Ook geeft hij het gemiddelde weer van de laatste 3 metingen, zodat ik mijn bloeddrukverloop beter kan begrijpen.

De BM 26 heeft ook de WHO classificatie van risico, waarmee ik direct kan zien of mijn bloeddruk zich in de gevarenzone bevindt. Dat is echt handig!

Wat betreft gebruiksgemak is de BM 26 super fijn. Het display is gemakkelijk af te lezen en hij wordt geleverd met een handig opbergetui. Bovendien is deze bloeddrukmeter klinisch gevalideerd en een medisch product, dus ik weet dat de metingen nauwkeurig zijn.

De reviews van andere gebruikers zijn over het algemeen positief. Ze prijzen de goede prijs-kwaliteitverhouding, goede kwaliteit en eenvoudige gebruik. Ook vinden ze het handig dat de BM 26 gemakkelijk mee te nemen is in het meegeleverde opbergtasje.

Een mogelijke beperking van de BM 26 is dat sommige gebruikers de druk op hun arm als hoog ervaren. Het is belangrijk om de manchet correct aan te brengen voor een nauwkeurige meting.

Al met al is de Beurer BM 26 Bloeddrukmeter een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor het meten van mijn bloeddruk en hartslag. Met zijn handige functies en klinische validatie is het een waardevol hulpmiddel voor het monitoren van mijn gezondheid. 😊

Verkrijgbaar bij:

Coolblue.nl

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bekijk prijs
Amazon.nl

Op voorraad

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beurer BM 27

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Beurer BM 27

 • list plusGoede prijs-kwaliteitverhouding
 • list plusGoede kwaliteit van het product
 • list plusEenvoudig in gebruik

Nadelen Beurer BM 27

  Beoordeling

  9.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.64
  Functionaliteit
  8.56
  Gebruiksgemak
  9.5
  De Beurer BM 27 is dé bovenarm bloeddrukmeter voor jou en je gezin. Met zijn 4 gebruikersprofielen en 30 geheugenplaatsen per profiel, heb je altijd een overzicht van je metingen. Het eenvoudig te lezen display toont duidelijk het gemiddelde van al je metingen. De kleurenschaal geeft direct aan of je bloeddruk in orde is. En als je een onregelmatige hartslag hebt, waarschuwt de meter je. Hij geeft zelfs een melding als je de manchet verkeerd plaatst, zodat je altijd nauwkeurige metingen krijgt.

  Wat de BM 27 echt bijzonder maakt, is het keurmerk van de Deutsche Hochdruckliga. Slechts een paar bloeddrukmeters ter wereld krijgen dit keurmerk, wat betekent dat de BM 27 voldoet aan de strenge testspecificaties van de Duitse hypertensievereniging. Dit geeft je vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de metingen.

  De BM 27 past bij de meeste mensen, met een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm. Met zijn automatische drukvoorbereiding en -ontluchting is hij super makkelijk te gebruiken. En met de automatische uitschakelfunctie en de foutmelding bij verkeerd gebruik, is hij ook nog eens veilig.

  Gebruik de Beurer BM 27 thuis om je bloeddruk bij te houden. De gemiddelde waarden geven je inzicht in hoe je bloeddruk zich ontwikkelt. De kleurenschaal en de WHO risico-indicator geven snel een duidelijk beeld van je bloeddrukstatus. En met de handige opberghoes neem je de bloeddrukmeter makkelijk mee op reis.

  Volgens gebruikers heeft de Beurer BM 27 een goede prijs-kwaliteitverhouding, goede kwaliteit en is hij makkelijk in gebruik. De metingen komen vaak overeen met die in het ziekenhuis, dus je kunt vertrouwen op nauwkeurige resultaten. En hij is ook nog eens draagbaar, met een handige opbergtas.

  Er zijn geen specifieke nadelen genoemd in de reviews.

  Kortom, de Beurer BM 27 is een betrouwbare bovenarm bloeddrukmeter met handige functies zoals het bijhouden van gemiddelde waarden, kleurenschaalweergave en aritmiedetectie. Het keurmerk van de Deutsche Hochdruckliga geeft je vertrouwen in de kwaliteit. Hij wordt geprezen vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, goede kwaliteit en gebruiksgemak. De Beurer BM 27 is dé keuze voor nauwkeurige bloeddrukmetingen en -tracking.

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  5. Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter

  • list plusSnel en nauwkeurig in het meten van de bloeddruk.
  • list plusCompact en overzichtelijk display voor gebruiksgemak.
  • list plusGrootte van de manchet sluit goed aan, zelfs bij zwaardere patiënten.

  Nadelen Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter

  • list plusSpraakfunctie is alleen beschikbaar in het Engels.
  • list plusEr worden geen negatieve punten genoemd in gebruikersreviews.

  Beoordeling

  8.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.23
  Functionaliteit
  8.54
  Gebruiksgemak
  8.97
  De Bintoi® BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter is echt een topapparaat! Het meet razendsnel en nauwkeurig je bloeddruk. Echt waar, dit is getest door professionals in een spoedeisende hulp. Het display is compact en overzichtelijk, waardoor het super makkelijk in gebruik is. En weet je wat echt handig is? De manchet is lekker groot, dus zelfs als je wat zwaarder bent, past 'ie perfect!

  Dit apparaat is zo accuraat en compact dat het ideaal is voor ouderen, net zoals mijn opa. Hij is er echt heel tevreden mee. Het voldoet aan al zijn verwachtingen en de metingen zijn betrouwbaar.

  Wat echt opvalt aan de Bintoi BX300 is de kleurkeuze van het display. Met een zwarte achtergrond en witte cijfers is het super goed leesbaar, zelfs als je wat minder goed ziet. En weet je wat ook handig is? Het apparaat heeft een spraakfunctie, wel in het Engels. Dat is echt een leuke verrassing en maakt de bloeddrukmeter nog toegankelijker.

  De Bintoi BX300 heeft zoveel voordelen. Het is super makkelijk in gebruik, met één druk op de knop begint de meting al. En je kunt de meetresultaten vergelijken met de kleurenschaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, zodat je meteen kunt zien of je bloeddruk gezond is. En weet je wat nog meer? Het apparaat slaat automatisch 240 metingen op, handig als je je bloeddruk over een langere periode wilt bijhouden. En het kan zelfs door twee personen worden gebruikt, met elk 120 opslagplaatsen voor metingen.

  De Bintoi BX300 is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor onderweg. Het compacte formaat maakt het super makkelijk om overal mee naartoe te nemen. En weet je wat echt handig is? Het wordt geleverd met een reistas, zodat je het veilig kunt opbergen en mee kunt nemen op reis. De bloeddrukmeter wordt geleverd met batterijen, maar je kunt 'm ook opladen met een USB-C oplaadkabel.

  De Bintoi BX300 is echt een alles-in-één apparaat waarmee je thuis of onderweg je bloeddruk kunt meten. Het biedt klinisch gevalideerde nauwkeurigheid dankzij de iSense-technologie, waardoor de meting comfortabel en snel is. Het scherm toont duidelijk de diastolische en systolische bloeddrukmetingen. En weet je wat? Het detecteert ook onregelmatige hartslag en heeft zelfs een voorleesfunctie voor mensen met slecht zicht.

  Over het algemeen zijn gebruikers echt heel tevreden over de Bintoi BX300. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter met zoveel handige functies. De metingen zijn accuraat en het compacte formaat maakt het super makkelijk om overal mee naartoe te nemen. En weet je wat nog meer? De klantenservice van Bintoi is echt goed bereikbaar en beantwoordt vragen snel en deskundig.

  Een klein minpuntje van de Bintoi BX300 is dat de spraakfunctie alleen in het Engels beschikbaar is. Dat kan voor sommige gebruikers vervelend zijn, vooral als ze het Engels niet goed begrijpen. En weet je wat nog meer? In de gebruikersreviews worden helemaal geen negatieve punten genoemd, dat betekent dat de Bintoi BX300 over het algemeen gewoon heel goed presteert en weinig nadelen heeft.

  Al met al is de Bintoi BX300 Bloeddrukmeter Bovenarm Hartslagmeter echt een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter zoekt. Het compacte formaat, de eenvoudige bediening en de vele handige functies maken het echt een waardevol hulpmiddel om je bloeddruk te monitoren. En weet je wat nog meer? De kwaliteit is super goed en de prijs is ook nog eens scherp, dus het is echt een aantrekkelijke optie in vergelijking met andere bloeddrukmeters op de markt.

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  6. Omron M3 Comfort - Bovenarm

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Omron M3 Comfort - Bovenarm

  • list plusHandig en betrouwbaar apparaat voor klinisch nauwkeurige metingen
  • list plusVoorzien van de Intelli Wrap-manchet voor gemakkelijke plaatsing op de juiste positie
  • list plusInclusief lichaamsbewegingssensor om onnauwkeurige metingen te voorkomen

  Nadelen Omron M3 Comfort - Bovenarm

  • list plusSommige gebruikers kunnen moeite hebben met het correct plaatsen van de manchet

  Beoordeling

  8.3 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.87
  Functionaliteit
  8.24
  Gebruiksgemak
  8.64
  Ik wil je voorstellen aan de Omron M3 Comfort - Bovenarm bloeddrukmeter. Dit handige en betrouwbare apparaat stelt je in staat om klinisch nauwkeurige metingen te doen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Geen gedoe meer met afspraken maken bij de dokter, dit is de eenvoudige manier om betrouwbare resultaten te krijgen.

  Wat deze bloeddrukmeter echt uniek maakt, is de Intelli Wrap-manchet van Omron. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de manchet gemakkelijk op de juiste positie op je bovenarm kan worden geplaatst. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste plek, de manchetgeleider laat je duidelijk zien of je de manchet goed hebt geplaatst. Zo wordt het gebruik van dit apparaat nog makkelijker.

  Een ander geweldig kenmerk van deze bloeddrukmeter is de lichaamsbewegingssensor. Deze handige functie laat je weten of je te veel hebt bewogen tijdens het meten. Op die manier voorkom je onnauwkeurige metingen van je bloeddruk. Maar dat is niet alles, de Omron M3 Comfort meet ook je hartslag. Het apparaat heeft zelfs een indicator die je waarschuwt voor een onregelmatige hartslag of een bloeddruk boven het aanbevolen niveau. Zo kun je snel actie ondernemen als dat nodig is.

  Deze bloeddrukmeter is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij kan worden gebruikt door 2 verschillende gebruikers, plus 1 gast, en hij slaat tot wel 60 bloeddrukmetingen op. Met één druk op de knop voer je een meting uit, dankzij de handige one-touch bediening. De resultaten worden duidelijk weergegeven op het scherm, inclusief informatie over je bewegingsniveau, eventuele onregelmatige hartslag en hoge bloeddruk.

  De meeste gebruikers zijn erg tevreden met deze bloeddrukmeter. Ze vinden het geweldig dat het apparaat aan hun verwachtingen voldoet en betrouwbare metingen levert. Het gebruiksgemak wordt vaak genoemd, evenals het duidelijke scherm en de eenvoudige bediening. Een gebruiker merkte zelfs op dat de bloeddrukmeter je waarschuwt als je de manchet verkeerd hebt geplaatst. Dat is echt handig!

  Al met al heeft de Omron M3 Comfort - Bovenarm bloeddrukmeter veel te bieden. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat dat betrouwbare metingen levert. Dankzij de Intelli Wrap-manchet en de lichaamsbewegingssensor ben je verzekerd van nauwkeurige resultaten. Bovendien is dit apparaat ontworpen volgens de klinische richtlijnen voor bloeddrukmeting van de Europese Vereniging voor Hypertensie.

  Hoewel er geen nadelen worden genoemd in de reviews, is het belangrijk om de instructies goed te volgen om ervoor te zorgen dat je de manchet correct plaatst. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je metingen nauwkeurig zijn.

  Kortom, de Omron M3 Comfort - Bovenarm bloeddrukmeter is de perfecte keuze voor iedereen die regelmatig zijn bloeddruk wil controleren. Met dit apparaat krijg je gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zodat je inzicht krijgt in je gezondheid en eventuele veranderingen kunt aanbrengen voor een betere gezondheid. 🩺

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  7. Microlife BPB1 Classic

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Microlife BPB1 Classic

  • list plusEenvoudig te bedienen
  • list plusStoplichtkleurenindicator voor inzicht in bloeddrukstatus
  • list plusKlinisch gevalideerd en betrouwbaar

  Nadelen Microlife BPB1 Classic

  • list plusMogelijk extra kosten voor aparte manchet bij afwijkende armomtrek

  Beoordeling

  8.0 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  8.48
  Functionaliteit
  8.48
  Gebruiksgemak
  7.53
  Mijn review van de Microlife BPB1 Classic:

  De Microlife BPB1 Classic is een bloeddrukmeter die ik heel gemakkelijk kan bedienen. Hiermee kan ik regelmatig mijn bloeddruk en hartslag controleren. Het apparaat heeft een handige manchet die ik eenvoudig om mijn bovenarm kan plaatsen. Dankzij de bevestigingsfout melding weet ik altijd zeker dat de manchet goed vastzit. Met slechts één knop kan ik de meting starten, super makkelijk dus!

  Wat deze bloeddrukmeter echt uniek maakt, is de stoplichtkleurenindicator. Na elke meting laat het apparaat zien of mijn bloeddruk te laag, te hoog of normaal is. Dit is echt handig, want zo kan ik meteen zien hoe het met mijn bloeddruk gaat. Daarnaast geeft de BPB1 Classic ook een melding als mijn hartslag onregelmatig is. Dit kan een belangrijk teken zijn van mogelijke gezondheidsproblemen.

  Een ander voordeel van de Microlife BPB1 Classic is dat ik tot wel 30 metingen kan opslaan in het geheugen van het apparaat. Hierdoor kan ik mijn bloeddrukverloop in de tijd volgen en trends herkennen. De BPB1 Classic heeft ook IHB technologie, waarmee het eventuele onregelmatigheden in mijn hartslag detecteert en tijdens het oppompen zorgt voor een optimale drukregeling.

  Wat betreft betrouwbaarheid is de Microlife BPB1 Classic klinisch gevalideerd volgens de hoogste normen voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Het is zelfs het nummer 1 merk bij huisartsen en wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting. Dat betekent dat ik op deze bloeddrukmeter kan vertrouwen voor nauwkeurige metingen en betrouwbare monitoring van mijn bloeddruk.

  Gebruikersreviews bevestigen ook de nauwkeurigheid van deze bloeddrukmeter. Gebruikers vinden dat de metingen overeenkomen met die van de huisarts, wat betekent dat ze het apparaat als betrouwbaar ervaren. Daarnaast wordt de BPB1 Classic geprezen vanwege het gebruiksgemak en de mogelijkheid om metingen op te slaan in het geheugen.

  Een mogelijke beperking van de Microlife BPB1 Classic is dat de meegeleverde manchet geschikt is voor een armomtrek van 22-42 cm. Als je een grotere of kleinere armomtrek hebt, moet je mogelijk een aparte manchet kopen. Hier moet je rekening mee houden wat betreft extra kosten.

  Al met al is de Microlife BPB1 Classic een uitstekende keuze voor nauwkeurige bloeddrukmetingen. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft handige functies zoals de stoplichtkleurenindicator en het geheugen voor het opslaan van metingen. Het is het nummer 1 merk bij huisartsen en wordt aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting, wat de kwaliteit en effectiviteit van deze bloeddrukmeter benadrukt. Het enige nadeel kan zijn dat je mogelijk een aparte manchet moet kopen als je een afwijkende armomtrek hebt. Maar als dit geen probleem voor je is, dan raad ik zeker de Microlife BPB1 Classic aan. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  8. Omron M6 Comfort

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Omron M6 Comfort

  • list plusNauwkeurige metingen

  Nadelen Omron M6 Comfort

  • list plusNiet draagbaar

  Beoordeling

  7.8 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.32
  Functionaliteit
  8.14
  Gebruiksgemak
  7.91
  Als ik kies voor de Omron M6 Comfort - Bloeddrukmeter Bovenarm, weet ik dat ik een betrouwbare metgezel heb voor het monitoren van mijn bloeddruk en hartslag. Deze bloeddrukmeter is niet zomaar een standaardmodel - het is de nieuwste toevoeging aan de bloeddrukmeterfamilie van Omron en wordt aanbevolen door de Hartstichting. Met zijn hartslagmeter en comfortabele pasvorm onderscheidt deze bloeddrukmeter zich van zijn voorgangers en concurrenten.

  De Omron M6 Comfort blinkt uit in nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Dankzij de Intelli Wrap Cuff-technologie kan ik een volledige 360-graden nauwkeurige meting van mijn bovenarm uitvoeren, zonder me zorgen te maken over een verkeerde manchetpositie. Bovendien waarschuwt deze bloeddrukmeter me voor mogelijke hartritmestoornissen, wat voor extra gemoedsrust zorgt.

  Deze bloeddrukmeter is perfect voor dagelijks thuisgebruik, vooral voor mensen met een hoge bloeddruk of hartproblemen. Ik kan zelfs mijn gegevens delen met mijn arts, waardoor dit apparaat een essentieel onderdeel wordt van mijn gezondheidsmonitoring. Het enige nadeel is dat het niet draagbaar is, maar voor mij is dat geen probleem.

  Al met al is de Omron M6 Comfort - Bloeddrukmeter Bovenarm een solide keuze voor mij. Met zijn aanbeveling door de Hartstichting en geavanceerde functies, kan ik mijn bloeddruk en hartslag monitoren met vertrouwen en gemak. Ik hoef me geen zorgen te maken over onnauwkeurige metingen of ongemak tijdens het meten. Dit apparaat biedt alles wat ik nodig heb om mijn gezondheid in de gaten te houden. 🩺

  Verkrijgbaar bij:

  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  9. Omron X7 Smart

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Omron X7 Smart

  • list plusDetecteert atriale fibrillatie en onregelmatige hartslag
  • list plusIntelli-Wrap manchet zorgt voor nauwkeurige metingen
  • list plusMogelijkheid om metingen op te slaan en te analyseren in de Omron Connect app

  Nadelen Omron X7 Smart

  • list plusHogere prijs in vergelijking met andere modellen

  Beoordeling

  7.6 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.6
  Functionaliteit
  7.98
  Gebruiksgemak
  7.1
  De Omron X7 Smart is dé bloeddrukmeter voor jou! Niet alleen meet ik je bloeddruk en hartslag, maar ik detecteer ook atriale fibrillatie. En dat is belangrijk, want atriale fibrillatie kan leiden tot hart- en vaatziekten. Wat mij echt onderscheidt is dat ik al je metingen automatisch opsla in de handige Omron Connect app. Zo kun je al je metingen overzichtelijk bekijken en patronen ontdekken.

  Mijn speciale Intelli-Wrap manchet is een van mijn beste eigenschappen. Hij zorgt ervoor dat al je metingen altijd nauwkeurig zijn. De manchet kan niet verkeerd om de bovenarm worden bevestigd, dus je krijgt nooit per ongeluk verkeerde metingen. En als de band te los of te strak zit, krijg je van mij een melding. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale meting.

  Wat ook zo handig is, is mijn dubbele scherm. Hiermee kun je je laatste metingen vergelijken met eerdere metingen en met je wekelijkse gemiddelde. Zo krijg je een beter inzicht in je bloeddruk en kun je veranderingen goed in de gaten houden.

  En weet je wat het mooiste is? Ik kan verbinding maken met de Omron Connect app via Bluetooth. Je kunt eenvoudig je nieuwste metingen naar je smartphone sturen en ze altijd binnen handbereik hebben. En als kers op de taart kun je zelfs aan Alexa vragen om je nieuwste metingen voor te lezen, zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

  Ik ben een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter die wordt aanbevolen door cardiologen in Europa. Ik detecteer niet alleen atriale fibrillatie, maar ik heb ook een lichaamsbewegingdetectie en een systeem om onregelmatige hartslag te detecteren. Daarnaast bied ik een functie voor gemiddelden, zodat je een beter beeld krijgt van je bloeddruk over een langere periode.

  Natuurlijk, ik moet eerlijk zijn. Ik kan wat duurder zijn dan andere bloeddrukmeters op de markt. Maar bedenk wel dat ik klinisch gevalideerd ben en aanbevolen word door cardiologen. Dat rechtvaardigt zeker mijn prijs.

  Al met al ben ik de perfecte keuze voor mensen die regelmatig hun bloeddruk willen controleren en hun gezondheid willen monitoren. Ik bied nauwkeurige metingen, handige functies en de mogelijkheid om al je gegevens op te slaan en te analyseren in de Omron Connect app. Ja, ik ben misschien iets duurder dan andere bloeddrukmeters, maar ik ben de investering zeker waard voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en geavanceerde bloeddrukmeter. 💪

  Verkrijgbaar bij:

  Coolblue.nl

  Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Op voorraad

  Bekijk prijs
  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs

  10. Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter

  Loading ...
  Ga naar laagste prijs

  Voordelen Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter

  • list plusHandig en compact apparaat voor het eenvoudig en snel controleren van de bloeddruk.
  • list plusMogelijkheid om meetresultaten te vergelijken met de kleurenschaal van de Wereldgezondheidsorganisatie.
  • list plusAutomatische registratie en weergave van hartritmestoornissen na de meting.

  Nadelen Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter

  • list plusMetingen kunnen soms onnauwkeurig zijn, dus het is belangrijk om meerdere metingen te doen voor een betrouwbaar resultaat.

  Beoordeling

  7.1 Totale score
  Prijs/kwaliteit
  7.15
  Functionaliteit
  7.46
  Gebruiksgemak
  6.69
  Met de Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter kan ik eenvoudig en snel mijn bloeddruk controleren, waar ik ook ben. Of ik nu onderweg ben, thuis ben of op kantoor zit, deze compacte polsbloeddrukmeter geeft me de vrijheid om mijn bloeddruk te meten wanneer ik maar wil.

  Een van de beste eigenschappen van de BW 315 is dat ik mijn meetresultaten kan vergelijken met de kleurenschaal van de Wereldgezondheidsorganisatie. Zo kan ik snel zien of mijn bloeddruk binnen de aanbevolen normen valt. Dat geeft me gemoedsrust en helpt me mijn gezondheid in de gaten te houden.

  Deze meter heeft ook de mogelijkheid om automatisch de meest voorkomende hartritmestoornissen te registreren en weer te geven op het scherm na de meting. Dat kan handig zijn om eventuele afwijkingen in mijn hartslag te ontdekken en te bespreken met mijn arts. Het geeft me een extra stukje zekerheid en de mogelijkheid om mijn gezondheid beter te begrijpen.

  Een ander handig kenmerk van de BW 315 is het geheugen waarin mijn meetresultaten automatisch worden opgeslagen, inclusief de datum en het tijdstip van de meting. Zo kan ik mijn meetresultaten gemakkelijk bijhouden en bespreken met mijn arts. En als ik het deel met mijn partner of familie, kunnen zij ook hun metingen opslaan. Dat maakt het een handig apparaat voor ons allemaal.

  Het apparaat heeft een groot display, waardoor ik mijn meetresultaten duidelijk en gemakkelijk kan aflezen. En dankzij de batterij-indicator hoef ik me nooit zorgen te maken over de status van de batterijen. Zo kan ik altijd vertrouwen op mijn polsbloeddrukmeter.

  De BW 315 heeft een ruim manchet dat geschikt is voor polsomtrekken van 12,5 tot 21,5 cm. Dat zorgt voor een goede pasvorm en nauwkeurige metingen. Ik hoef me geen zorgen te maken dat de metingen niet accuraat zijn.

  Sommige gebruikers merken op dat de metingen soms niet helemaal accuraat zijn, zowel naar boven als naar beneden. Maar dat kan ook gebeuren bij grotere bloeddrukmeters die om de bovenarm worden gedragen. Het is belangrijk om rustig te gaan zitten en minstens drie metingen te doen met tussenpozen van een paar minuten voor een betrouwbaar resultaat.

  Over het algemeen biedt de Medisana BW 315 Polsbloeddrukmeter een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een handig en compact apparaat dat gemakkelijk te bedienen is en betrouwbare meetresultaten oplevert. Het is geen vervanging voor een bezoek aan de arts, maar het kan zeker een nuttig hulpmiddel zijn om enige controle te hebben over mijn bloeddruk. 🩺

  Verkrijgbaar bij:

  Bol.com

  Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Bekijk prijs
  Amazon.nl

  Wordt gewoonlijk verzonden binnen 6 tot 7 maanden

  Bekijk prijs
  hero illustration
  Bestenu

  Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

  Bestenu

  Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van bloeddrukmeters. Er zijn namelijk 446 verschillende te bestellen ...

  Bedankt voor het lezen!